Nona Biru Tua
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 12-15-09, id: 2179857, Profile Updated: 01-14-16
Author has written 17 stories for Naruto, and Gintama.

So, who is this brat?


- Bikin akun dengan nama Nona Biru Tua, lalu ganti jadi meirae1, kemudian Shirayuki Amane, dan kembali lagi ke Nona Biru Tua. Karena terkesan lenjeh, cukup panggil Mei.

- Hanya seseorang yang suka menyiksa diri dengan fanfiksi angst. Suka buat dan baca, nangis kejer kemudian.

- Fandom utama saat ini cuma Gintama, tapi kadang mampir juga di Assassination Classroom, Haikyuu!!, Harry Potter, Psycho Pass, dan K Project buat baca-baca.

- Kalau review gapernah nyante.

- Krisis identitas karena akhir-akhir ini jatuh ke lembah pairing crack, padahal sebelumnya paling susah nge-ship pairing yang gaada kemistri bahkan interaksi.

- Lebih produktif bikin headcanon ketimbang nulis. //ampunihamba

- Suka chatting dan menistakan diri sama temen-temen, tapi temen-temen yang gamau nista bareng saya. Mau bernista? PM deh! //dijambak

- Sedang tertarik sama literatur mental disorder efek pengen jadi psikolog gakesampean.

- Selalu mangkir dari tuduhan OOC demi keberlangsungan plot. //menyiapkanpipiuntukditabok


Find me at tumblr and pixiv


Makasih udah mampir XD


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

SELADORE by jendaiyu reviews
CHAPTER 4 (KING PROTEA) UPDATED! Kumpulan fanfic ONESHOT! Okita Sougo & Kagura, setting random antara AU dan AR- ENJOY!
Gintama - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 12,777 - Reviews: 26 - Favs: 36 - Follows: 23 - Updated: 2/20 - Published: 9/3/2015 - Kagura, Okita S.
Nakama by 0Black0Rabbit0 reviews
When the Amanto attacked, the samurai fought back. They fought for their country, their name, and their Yakult. However, only four of them went down in history. A collection of one-shots featuring the Joui four. Make sure the room is well lit and you're not too close to the screen!
Gintama - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 5 - Words: 8,250 - Reviews: 27 - Favs: 40 - Follows: 48 - Updated: 1/8 - Published: 6/26/2015 - Gintoki S., Katsura K./Zura, Sakamoto T., Takasugi S.
Love isn't Like a Joke by hanaruppi reviews
sorry, deleted
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 28 - Reviews: 675 - Favs: 447 - Follows: 153 - Updated: 6/21/2016 - Published: 10/23/2009 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Pieces by Aozul reviews
"She had been torn to pieces, but he had been able to make her whole again." A compilation of stories mostly settled in the movie future.
Gintama - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 15 - Words: 42,560 - Reviews: 156 - Favs: 156 - Follows: 168 - Updated: 3/6/2016 - Published: 5/19/2015 - [Kagura, Okita S.] Hijikata T., Tsukuyo
Of Break and Thoughts by azalettuce reviews
Kagura wondered how he could see behind her acting - OKIKAGU
Gintama - Rated: K - English - Chapters: 1 - Words: 837 - Reviews: 10 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 11/3/2015 - Kagura, Okita S. - Complete
The Greatest Battle in Life is Marriage by LuvinAniManga reviews
Kagura and Okita Sougo have been rivals since the moment they met. No challenge is too great or too small for them to settle, and none is out of bounds. No request, no matter how ridiculous, catches them by surprise. So when Sougo challenges Kagura to marry him during a drinking game, she accepts, with ALL the strings attached. First to cry "divorce" loses. RATED M FOR LEMON.
Gintama - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 6,985 - Reviews: 25 - Favs: 88 - Follows: 17 - Published: 10/8/2015 - [Kagura, Okita S.] - Complete
Begin Again by love at third sight reviews
"It's not what you think," she said, rolling her eyes. "We're like, friends who hate each other."
Gintama - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 8,262 - Reviews: 22 - Favs: 70 - Follows: 20 - Published: 9/27/2015 - Kagura, Okita S. - Complete
Of Cafe Poll and Summer Festivals by Aeneid reviews
When Kamui gets told by Kagura that he isn't welcome anymore to join festivals, he takes matters into his own hands by forcing a certain Edo princess to keep him company the whole night on his second Edo festival. Shameless KamuSoyo (primary pairing) and OkiKagu (secondary pairing). Rated M for language and implied content. Spoilers up until the Farewell, Shinsengumi Arc.
Gintama - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 18,921 - Reviews: 7 - Favs: 35 - Follows: 15 - Published: 8/31/2015 - [Kamui, Soyo T.] [Okita S., Kagura] - Complete
Of Children and Domesticity by Aeneid reviews
The thought of her being a mother was absurd. At least, that's what Kagura thought, until she came face to face with someone who referred to himself as her son from the future. OCs for this fic. Shameless okikagu.
Gintama - Rated: T - English - Romance - Chapters: 3 - Words: 16,030 - Reviews: 53 - Favs: 98 - Follows: 114 - Updated: 7/30/2015 - Published: 4/8/2015 - [Okita S., Kagura] OC
Marshmallows by 0Black0Rabbit0 reviews
"Oi, Zura. Where are the marshmallows?" One camp fire, four samurai and a bag of marshmallows. Gintoki, Takasugi, Sakamoto and Katsura are on watch duty. Marshmallows are toasted and sticks are thrown. One-shot. Set in the Joui War.
Gintama - Rated: K - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,609 - Reviews: 7 - Favs: 35 - Follows: 12 - Published: 5/28/2015 - Gintoki S., Katsura K./Zura, Sakamoto T., Takasugi S. - Complete
It's Usually too Cold Outside, for Angels to Fly by jendaiyu reviews
ONESHOT! "M-m-melakukan sesuatu di luar batas? Coba jelaskan apa maksudnya itu, O-okita-kun..."/ Musim dingin, satu musim yang sempurna untuk menyambut kedatangan seorang malaikat/ Okita x Kagura oneshot. Rate M untuk konten dewasa implisit.
Gintama - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 7,584 - Reviews: 38 - Favs: 55 - Follows: 18 - Published: 4/28/2015 - Kagura, Okita S. - Complete
Morte III by mysticahime reviews
Chapter 3. Empat orang agen diminta untuk menangani sebuah misi dengan mempertaruhkan keselamatan negara dan internasional. Hanya saja, yang dihadapi oleh mereka bukanlah sembarang orang—dan ada begitu banyak petunjuk yang belum mereka ketahui. / Sorry for the very late update!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Sci-Fi/Suspense - Chapters: 4 - Words: 10,268 - Reviews: 158 - Favs: 127 - Follows: 89 - Updated: 4/24/2015 - Published: 12/5/2010 - Sakura H., Sasuke U., Ino Y., Sai
Error, fairytale magic input failure by poakkis reviews
Arranged marriages don't always end up like in fairytales. While the fairy is messing around somewhere and not doing her job, the magicless tale involves fist fights, confusion, denial and a whole lot of sadistic remarks. OkiKagu
Gintama - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 16 - Words: 49,522 - Reviews: 408 - Favs: 381 - Follows: 268 - Updated: 1/22/2015 - Published: 5/28/2011 - Kagura, Okita S. - Complete
Dua Sisi by Apoo reviews
So be it: COMPLETE. Mereka pikir mereka hidup di dunia yang berbeda. Semua sisi yang membedakan— atau apa yang membuatnya sama: Kebencian.. Persahabatan.. Harga diri.. Dalih.. Hasrat?
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 22 - Words: 86,280 - Reviews: 429 - Favs: 538 - Follows: 167 - Updated: 1/6/2014 - Published: 10/7/2006 - Hermione G., Draco M. - Complete
here's to the misfits by ribbons-red reviews
Because identity crises are doubly difficult when you're the child of a fierce Shinsengumi captain and a Yato girl. [ Okita x Kagura ]
Gintama - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,095 - Reviews: 23 - Favs: 107 - Follows: 12 - Published: 10/11/2013 - Okita S., Kagura - Complete
trial and error by ribbons-red reviews
"Alrighty, brave and loyal compatriots of the Shinsengumi. Our problem? One irritable Okita-taichou. Our objective? Getting Kagura-sama to become his girlfriend. Likely outcome? We're so screwed." [Okita x Kagura]
Gintama - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 47,256 - Reviews: 172 - Favs: 310 - Follows: 309 - Updated: 9/14/2013 - Published: 8/30/2012 - Okita S., Kagura
Filling the Void by Aeneid reviews
[Part 1 of the 未来沖神 series] Loneliness may have prompted her to turn to him, but what was Kagura to do when she realizes that she is developing romantic feelings for the former Shinsengumi First Division Captain? Contains heavy spoilers for the recent Gintama Movie. Rated M for content and language.
Gintama - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,182 - Reviews: 12 - Favs: 67 - Follows: 31 - Published: 8/11/2013 - [Kagura, Okita S.] - Complete
Endless Memories by Akina Takahashi reviews
Sakura merasa dunianya terhenti ketika ia menghadiri pemakaman Sasuke. Namun, apa yang akan terjadi bila Sasuke kembali muncul dalam hidupnya? "Siapa kau?" hanya satu kalimat singkat dan dunianya kembali hancur untuk yang kedua kalinya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 16 - Words: 33,125 - Reviews: 321 - Favs: 216 - Follows: 75 - Updated: 7/6/2013 - Published: 9/15/2009 - [Sasuke U., Sakura H.] [Naruto U., Hinata H.] - Complete
wedding bell bruises by ribbons-red reviews
What to do when the love/ultimate rival of your life decides to get married? Crash the wedding and beat the living daylights out of said rival, of course. [ Okita x Kagura ]
Gintama - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 7,301 - Reviews: 67 - Favs: 226 - Follows: 30 - Published: 9/1/2011 - Okita S., Kagura - Complete
The Fortune Teller by Eustacia Vipointe reviews
Permatamu retak dan nyaris hancur, jadi biarkan aku mendekap permatamu dan mengubah jalan takdirmu. AU/NON-YURI/Crime-fic perdana. Mind to sprinkle mine with your reviews, ne?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 1 - Words: 4,211 - Reviews: 22 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 7/13/2011 - Sakura H., Hinata H. - Complete
Salju Februari by Eustacia Vipointe reviews
"…begitu juga denganmu yang tak akan pernah menyerah demi mendapat gelar sarjana secepatnya, bukan begitu, Sakura?" / "Marry me?" / Aku merasa seperti kembali jadi remaja / Hei, Apa relevansi antara marry me dengan kelulusan! / I'm back at romance! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,292 - Reviews: 21 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 3/1/2011 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Pandemonium by X-parrot reviews
Today's lessons for the Yorozuya trio: Beware of Greeks bearing gifts, don't count your chickens before they're hatched, and be careful when life seems too good to be true, because it might be a sign that everything is soon going to go very, very badly.
Gintama - Rated: T - English - Friendship/Drama - Chapters: 20 - Words: 75,998 - Reviews: 215 - Favs: 328 - Follows: 69 - Updated: 2/28/2011 - Published: 11/14/2010 - Gintoki S. - Complete
je t'aime' by ceruleanday reviews
TWOSHOT. AU. Meski kini aku tak lagi berdenyut dan hidup layaknya manusia di luar sana, masih ada satu hal yang harus kukatakan padanya. je t'aime', Haruno Sakura. SasuSaku fic. RnR.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 2 - Words: 7,654 - Reviews: 8 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 6/28/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Knight in The Silver Armor by ceruleanday reviews
Chap Dua! Dua benang merah terikat sebagai sebuah kutukan. Ketika satu purnama lenyap, maka lingkar kehidupan selanjutnya akan tetap ada meski dua cinta itu akan menjadi forbidden love. GaaSasuSaku fic. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 9,421 - Reviews: 25 - Favs: 9 - Follows: 6 - Updated: 5/20/2010 - Published: 5/14/2010 - Sakura H.
The Black Piano and The Pink Violin by ceruleanday reviews
Dialah satu-satunya melodiku. Dialah satu-satunya nada minor dan mayor dalam partiturku. Dan dialah satu-satunya cintaku yang abadi di kehidupan yang fana ini. SasuSaku fic. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 10,362 - Reviews: 45 - Favs: 100 - Follows: 24 - Published: 4/10/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Memento by Ninja-edit reviews
AU. 'Namun ketika aku tersadar, aku adalah anak perempuan dan kau laki-laki. Kita tidak bisa seutuhnya menjadi sepasang sahabat sejati. Maafkan aku. Maaf aku suka padamu.' SasuSaku.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,019 - Reviews: 33 - Favs: 47 - Follows: 6 - Published: 4/9/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Loveless by Furu-pyon reviews
Jika dunia tahu bahwa ia tidak membutuhkan mereka. /Vampire. AU. gothic./
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 3 - Words: 7,836 - Reviews: 151 - Favs: 101 - Follows: 58 - Updated: 4/9/2010 - Published: 1/26/2010 - Sasuke U., Sakura H.
Orientasi by miyuqi reviews
Sasuke turut memejamkan matanya. Mulai detik ini cinta baru akan bersemi… Gaje .OOC. Day 6, Pensi inside. last chapter updated. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 27,609 - Reviews: 92 - Favs: 38 - Follows: 12 - Updated: 1/28/2010 - Published: 11/17/2009 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Keajaiban Ketujuh by Diamond-Crest reviews
Draco melirik Hermione, sementara sudut bibirnya melengkung membentuk sebuah senyum menggoda. "Yeah, lain kali ingatkan aku untuk tidak menciummu lama-lama saat harus mengejar kereta". Complete.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 32,283 - Reviews: 356 - Favs: 487 - Follows: 95 - Updated: 9/9/2009 - Published: 5/17/2009 - Hermione G., Draco M. - Complete
Pedih by ambudaff reviews
Warning: Rating M. FF DraMione pertama tulisan Ambu. Meski Ambu masih berpegang pada canon ..
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,451 - Reviews: 14 - Favs: 37 - Follows: 11 - Published: 5/5/2007 - Draco M., Hermione G. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Devil's Kiss reviews
AU/Apa yang tersisa dari seorang manusia setelah jiwanya dikecup iblis? Akal? Nafsu? Ambisi? Atau cinta?/CH3/"Jadi kau sebal karena tidak bisa menghabisi si sialan itu atau karena ditolong Souichiro-kun?"/"Dua-duanya!"
Gintama - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 3 - Words: 11,339 - Reviews: 40 - Favs: 33 - Follows: 29 - Updated: 1/26/2016 - Published: 1/4/2016 - Kagura, Hijikata T., Okita S.
The Greatest Bet of Life reviews
AU/Pada malam itu Kagura mendapat satu pelajaran berharga; Okita Sougo memiliki keberuntungan besar dalam setiap pertaruhan/Lime-ish
Gintama - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,878 - Reviews: 17 - Favs: 28 - Follows: 13 - Published: 11/6/2015 - [Okita S., Kagura] - Complete
Jika Kau Tidak Menemukan Samsak, Carilah Seseorang yang Kuat Hatinya reviews
Semua orang tahu bahwa kelas 3-Z hanya berisi orang-orang busuk/Memang sudah nasibmu selalu menjadi saksi kelakuan duo sadis sialan itu, Shinpachi-kun/3-Z verse/Enjoy!
Gintama - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 4,102 - Reviews: 13 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 10/21/2015 - Shinpachi S., Kagura, Okita S. - Complete
Let It Go reviews
Ada masa di mana Sougo mengajari Kagura bagaimana cara menunjukkan emosi./missing scene di Gintama Movie 2 /mengandung spoiler
Gintama - Rated: T - Indonesian - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,494 - Reviews: 10 - Favs: 18 - Follows: 6 - Published: 9/22/2015 - Kagura, Okita S. - Complete
Eshmakis Makhe reviews
AU/Jerat Setan/Sakura terseret menjadi Ksatria Ippotius zaman modern saat berusia sepuluh tahun oleh kakaknya, Kakashi, Grand Master Ippotius. Kehidupan yang penuh memar membuatnya ingin menjadi normal seperti teman-teman di sekolah.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Supernatural - Chapters: 4 - Words: 14,765 - Reviews: 39 - Favs: 19 - Follows: 17 - Updated: 6/21/2013 - Published: 3/11/2011 - Sakura H., Sasuke U., Sai, Kakashi H.
Hujan dan Tetesan Cinta reviews
Hujan dan tetesan-tetesan cinta malam ini seakan mengaburkan jarak di antara mereka./Untuk #FWFestIII prompt 'distance'/fluff again XP
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 4,676 - Reviews: 23 - Favs: 22 - Follows: 3 - Published: 6/9/2011 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Kue dan Teh reviews
Gerimis di sore hari, kuberi dia kue dan teh madu, semoga bisa menghangatkan hatinya/Fluff/rnr?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 921 - Reviews: 10 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 4/28/2011 - Ino Y., Sai - Complete
Letter and The Last Flower reviews
Canon/Sebelum kematiannya, Asuma memberikan sebuket bunga kepada Kurenai. Siapa sangka dalam buket bunga itu terdapat sebuah surat, Surat Perpisahan/Jangan percaya sama tulisan saya, semuanya ngarang XP
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,869 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Published: 2/13/2011 - Asuma S., Kurenai Y. - Complete
Fur Elise reviews
AU/Dia mengirimiku partitur dan bunga mawar putih setiap pukul lima sore/Musik tidak bisa menghilangkan bau mesiu pada tubuhku/Lebih baik daripada berbohong, aku diam/For Amane and Sakamoto.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 6,745 - Reviews: 35 - Favs: 16 - Follows: 7 - Updated: 2/8/2011 - Published: 1/30/2011 - Sasuke U., Sakura H.
The Girls of Orchestra Player reviews
Ini adalah sebuah kisah hidup seorang remaja yang sejak lahir sudah hidup di panti asuhan. Ditakdirkan untuk mencari identitas diri bersama para sahabatnya yang tergabung dalam team pemain orkestra di Venezia/ SasuSakuGaa/musical fic/RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Western/Romance - Chapters: 3 - Words: 7,276 - Reviews: 20 - Favs: 9 - Follows: 6 - Updated: 12/30/2010 - Published: 7/1/2010 - Sasuke U., Sakura H.
Sebuah Persembahan reviews
Canon. Sederhana, seperti hatinya mencintai Sasuke. Ia tak butuh balasan, hanya sebuah izin untuk mengatakan bahwa ia bahagia hidup bersama pemuda itu/"Ah, selamat hari ibu untukmu."/Fluff, yihaaa!RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,289 - Reviews: 18 - Favs: 22 - Follows: 1 - Published: 12/21/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Perih reviews
Canon. Penyerangan terjadi, dua sahabat itu harus bertempur/Buat OFF/Meong, aku gak kuat bikin tragedy/rnr?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,261 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 12/17/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Satu Ditambah Satu reviews
Sakura tidak menyangka kalau Fuuma-anaknya-mewarisi sebagian besar dari sifat Sasuke, termasuk pola pikir yang kadang tidak ia mengerti/shortfic yang hadir akibat stres/rnr?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 511 - Reviews: 24 - Favs: 21 - Follows: 2 - Published: 11/26/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Just Another Day reviews
Perselingkuhan—dan bukan itu yang kau inginkan dari hubungan kalian. Realita di antara kau dan dia, membuat dirimu tak bisa mengelak lagi akan masa depan yang tak akan kau dapatkan dengannya. Setting Canon/SasuSaku/rnr?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,362 - Reviews: 16 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 6/28/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Sepucuk Surat dari Seorang Kakak reviews
...Maka, bila kelak Dia memanggilmu lebih dahulu atapun sebaliknya, segala do'a yang kita teguh dalam bibir yang mulai kelu ini mampu menjadi pengantar damaimu tuk bertemu dengan-Nya.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 507 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/27/2010 - Itachi U., Sasuke U. - Complete
New Moon in The Beyond reviews
Menceritakan kisah cinta masa lalu seorang novelis pengidap schizophrenia dan seorang pelukis cacat. Keduanya seperti terikat takdir yang sama, hal yang sama, bahkan jiwa yang sama seperti masa lalu. Pertanyaannya, benarkah masa lalu itu ada untuk mereka?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,729 - Reviews: 15 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 5/17/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Brand New World reviews
Sebuah intrik kekuasaan yang mengorbankan segalanya./SasuSaku again/Instrumentalia Maksim Mrvica-Exodus/RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 2 - Words: 6,291 - Reviews: 28 - Favs: 8 - Follows: 4 - Updated: 5/14/2010 - Published: 4/23/2010 - Sasuke U., Sakura H.