Raicha Yannisa-Aisha Annisa
Follow . Favorite
Joined 01-08-10, id: 2209342
Author has written 1 story for Inuyasha.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

20 Truths by mayo prince reviews
20 'fakta' tentang para pairing di Naruto. Chapter 7: Minato Kushina
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 3,871 - Reviews: 252 - Favs: 140 - Follows: 65 - Updated: 10/16/2010 - Published: 3/6/2008
Scanted Candle by Naniee Saranghae reviews
Nyaha gak tau mau ngomong apa, but RnR please HiruMamo
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,077 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Follows: 5 - Published: 8/25/2010 - Hiruma Y., Mamori A.
Three Years HiruMamo by Pucca Hiruma reviews
baca aja deh : salam perkenalan dari author baru. hehe..
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,025 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 7/4/2010 - Hiruma Y., Mamori A.
Caterpillar by AiNeko-chan reviews
Pernahkah kau menemukan sebuah kepompong kupu-kupu? :: Saat lubang kecil muncul dalam cangkang yang rapuh itu dan makhluk kecil di dalamnya berusaha sangat keras untuk keluar, Pernahkah kau berpikir untuk membantunya? :: / MamoriSena, slight HiruMamo /
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Poetry - Chapters: 1 - Words: 1,685 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Published: 6/8/2010 - Mamori A., Sena K. - Complete
Devil Bats SPY! by AkumaFromHell reviews
Hiruma dan Mamori kencan! Tentu saja tak akan dilewatkan para anggota! Ini dia fic yang datang setelah sekian lama istirahat..
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 659 - Reviews: 16 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 4/1/2010 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
Fell Asleep by AiNeko-chan reviews
ONESHOT.Setelah pertandingan melawan Shinryuji Naga, anggota Deimon merayakan kemenangan mereka dengan meriah,namun satu orang tampak tidak hadir. Hiruma x Mamori. Author baru fandom eyeshield! Salam kenal dan mohon kritik dan saran!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,435 - Reviews: 22 - Favs: 16 - Follows: 2 - Published: 7/9/2009 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
Love is Beautiful reviews
hehehe, mungkin ne fanfic agak beda dari animenya, tapi biarinlah! yang beda cuma sedikit kok...
Inuyasha - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 1,980 - Reviews: 16 - Favs: 1 - Updated: 3/21/2010 - Published: 1/23/2010 - Inuyasha, Kikyō