yamacchiSHA
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 01-11-10, id: 2213629, Profile Updated: 01-07-11
Author has written 4 stories for Katekyo Hitman Reborn!.

Yo! Salam kenal minna^^


saya disini sebagai author baru, akan memperkenalkan diri~

Nama? Sashame, silahkan panggil ‘Sha’ saja

Hobi? Mungkin gambar, baca komik, nonton anime, dengerin musik, memberi julukan aneh ke orang lain dan menjahilinya, mengoleksi benda-benda yang berhubungan dengan anime dan sejenisnya, melihat langit. saya demen banget siang-siang tiduran di rumput buat ngelihat langit. *lebay? XD* Yah, itu bukan hal penting untuk dibicarakan disini memang^^

Like? Hal yang saya suka itu tentu saja anime dan manga! saya juga suka kucing, musik klasik, dan benda-benda unik atau lucu. Ah, juga hal-hal yang berbau humor.

Dislike? Saat mau gambar pensil tiba-tiba hilang, pulsa habis saat sangat diperlukan, download gagal padahal sudah nunggu lama. Sha juga tidak suka dilupakan teman, dan benci dengan orang yang terlewat egois dan sombong. Satu lagi. saya phobia segala hal berbau kuntilanak T.T

Keinginan saat ini? Bisa main piano dan pergi ke Jepang. (gaje bener. =_=, ada yang bisa ngajarin piano? DX)

Anime yang disuka? Banyaaaaak sekali. Tapi yang paling disukai saat ini Katekyo Hitman Reborn.

Character yang disuka? Tentu saja yang No.1 adalah Yamamoto Takeshi!! Lalu Hibari Kyoya, Uchiha Sasuke, Hitsugaya Toushiro, Setsuna F.Seiei, Shinichi Chiaki, Sebastian Michaelis, Ciel Phantomhive, Ulquiorra Schiffer, Yui Hirasawa, Tsukimori Len, Edward Elric, Minami Itsuki, Youichi Hiruma, Tamaki Suoh, Ryu Tsuji, Kuchiki Byakuya, Ryoma Echizen, Kuran Kaname, Ikuto Tsukiyomi, Death The Kid, Gray Fullbuster dan masih banyak lagi.

Hmm.. apalagi ya? Ah. saya ini benar-benar sungguh-sungguh sangat suka Yamamoto Takeshi!! Haha, pengungkapan yang berlebih memang, tapi itulah yang kenyataannya^^ Hontou ni arigatou gozaimasu untuk Akira Amano sensei! Kalau tidak ada sensei, Yama-sama tak akan pernah lahir ke dunia ini.. maksud saya dunia anime.. hehe

Dan satu lagi. Sha tidak suka dengan orang yang bergabung di FFn HANYA untuk menyalakan api permusuhan. Ya, sekian saja^^

http://twitter.com/sameshame

http://www.facebook.com/stf.seiei


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Young Love by Kiki Hikari reviews
Ryoma finally discovers his feelings for the shy brunette cheerleader...Only he doesn't know how to tell her or how to act. So Seigaku, Hyotei and Rikkaidai have to be involved right? Of course!
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 24 - Words: 62,241 - Reviews: 328 - Favs: 263 - Follows: 158 - Updated: 6/23/2013 - Published: 2/5/2012 - E. Ryoma, R. Sakuno - Complete
The Lonely Prince by Neary Lan reviews
Kesepian menyelimuti pemuda bernama Ulquiorra Schiffer. Meskipun ia hidup lebih dari kata berkecukupan, ia merasa selalu ada kekosongan dalam kehidupannya. Apakah ia akan menemukan hal yang bisa mengusir rasa kesepiannya dengan kehadiran Orihime Inoue?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 43,242 - Reviews: 67 - Favs: 29 - Follows: 17 - Updated: 9/23/2012 - Published: 7/1/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Orihime's Caramel Diary by gembokkunci47 reviews
"Kamu tidak perlu menahan dirimu, Ulquiorra… karena aku juga menginginkanmu." Karena perkataan inilah yang akan mengubah semua yang ada di antara mereka. Dan mereka tahu, setelah ini tidak ada kesempatan untuk kembali lagi. Thanks for the waiting. Finally updated after long hiatus. This chapter has many adult scenes, thus make it not recommended for underages. Happy reading!
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 23 - Words: 108,244 - Reviews: 547 - Favs: 172 - Follows: 91 - Updated: 9/3/2012 - Published: 5/22/2010 - Orihime I., Ulquiorra
Kiss, Kiss, Fall in Love! by Ozonne reviews
AU. Being forced to join the Host Club is no fun. But Sawada Tsunayoshi never dreamed that he would have love problems as well! What's a poor boy to do, caught in the middle of a tuna sandwich? 182769. All27. Based off Ouran High School Host Club. DISCONTINUED AND ADOPTED.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 16,871 - Reviews: 99 - Favs: 163 - Follows: 147 - Updated: 6/30/2012 - Published: 8/28/2010 - Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Halo, Tuhan by Luxam reviews
Chapter 8. Setiap orang punya cara masing-masing untuk berdoa pada Tuhannya. Termasuk mereka.
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 8 - Words: 3,235 - Reviews: 152 - Favs: 61 - Follows: 24 - Updated: 1/27/2012 - Published: 6/1/2010
Hitsugaya married? by Krad Hikari vi Titania reviews
Hitsugaya, taichou kita yang imut-imut itu disuruh untuk memilih satu diantara 4 orang cewek untuk jadi istrinya! Gimana nih? Test ketiga... hinamori, are you ok?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 7,429 - Reviews: 93 - Favs: 17 - Follows: 8 - Updated: 10/25/2011 - Published: 7/19/2010 - T. Hitsugaya
Even We are a Twin by Suzuhee86 reviews
Kami tumbuh bersama. Dan seiring berjalannya waktu, perasaan inipun semakin tumbuh, dan kini menjadi-jadi. Hanya dia yang aku mau, Rin. Incest Kagamine, OOC, and first fict di fandom ini. R/R please
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 11,801 - Reviews: 62 - Favs: 39 - Follows: 13 - Updated: 2/14/2011 - Published: 6/11/2010 - Len K., Rin K. - Complete
Diet by Reni-is-ishida reviews
One-shot! "Kurasa kau agak sedikit gemukan, Gokudera," kata Yamamoto polos. Kata- kata dari Yamamoto itulah yang menstimulasi Gokudera untuk diet. Bad summary. Requested by Aiko Wanasaki and yamacchiSHA.Warning : OOC, shonen-ai, dan ke-geje-an lainnya
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,109 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Published: 1/1/2011 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Tsu kun's Diary Adventure by Butterfly Illusions reviews
Sequel to Tsu-kun's Diary. Name: Tsunayoshi Sawada l Age: 6 years old l Location: Italy, 20 years later to the future l Hobbies: Writing in his diary while strangers aren't looking l Hates: Xanxan./ The Guardians and 26 yrs old Tsuna included! A huge hit among readers for it's fluffiness and gag!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 22 - Words: 29,735 - Reviews: 517 - Favs: 285 - Follows: 142 - Updated: 12/30/2010 - Published: 7/26/2010 - Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Saat Hujan Turun by k3rtia reviews
Menjawab request dari YamacchiSHA. Several POV. 8086. Bila kau merindukanku, lihatlah hujan itu karena aku ada bersamanya. Saat hujan turun, saat itu aku akan kembali. STRAIGHT. No Shou-ai. Mind to RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,075 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/17/2010 - T. Yamamoto, Haru M. - Complete
Teach Me Love by HappyFace1886 reviews
“Show me this so-called great power of love," Hibari ordered. "Fall in love with me." Haru could only stupidly gawk at him. Just what the heck did she get herself into? HaruxMultiple
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 18,502 - Reviews: 181 - Favs: 121 - Follows: 99 - Updated: 11/4/2010 - Published: 4/11/2009 - Haru M.
Why you Never get Patrick Star Angry by Galexia the Chao reviews
This is what happens if you get Patrick Star really mad. Not meant to be serious or a crack fic. Rated T for chainsaws and stupid cans that don't open. ONE SHOT!
SpongeBob SquarePants - Rated: T - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,387 - Reviews: 16 - Favs: 8 - Published: 10/18/2010 - Patrick - Complete
Cloak and Dagger by sweet-and-simple reviews
Gokudera witnesses first hand Yamamoto's darker nature. He reminisces, but he just can't figure put how it happened. No actual pairing
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Drama/Horror - Chapters: 1 - Words: 1,995 - Reviews: 14 - Favs: 35 - Follows: 3 - Published: 10/11/2010 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
4 Musim, 1 Cinta, Hanya Untukmu by BlackKiss'Valentine reviews
4 sesi kehidupan cinta Yamamoto dalam musim yang berbeda...8086! UPDATED!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 3,648 - Reviews: 20 - Favs: 6 - Follows: 2 - Updated: 10/7/2010 - Published: 9/23/2010 - T. Yamamoto, Haru M.
Jealousy by cursedlonelyheart reviews
Haru gets jealous over a poster in Yamamoto's room, seriously. 8086.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,725 - Reviews: 7 - Favs: 17 - Follows: 6 - Published: 9/30/2010 - T. Yamamoto, Haru M. - Complete
Privately Mine by Little Falcon reviews
1886 HaruHiba... "Haru… the thing is… four years ago… you're already married," her parents gave her the greatest surprise... THIS IS RATED M FOR A REASON...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,895 - Reviews: 24 - Favs: 98 - Follows: 13 - Published: 7/29/2010 - Haru M., K. Hibari - Complete
Complicated Love by Azuka Kanahara reviews
LAST CHAPTER UPDATE! Sasuke Uchiha dan Sakura Haruno. Musuh sekaligus tetangga sejak kecil. Karena "suatu kejadian", roh mereka pun tertukar dan mereka harus berjuang untuk mengembalikan roh ke tubuh masing-masing! Mind to R&R? XD
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 8 - Words: 19,335 - Reviews: 285 - Favs: 112 - Follows: 27 - Updated: 7/26/2010 - Published: 10/15/2009 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Feverish by Shara Sherenia reviews
Aku mau hamburger." "...Hibari-san, Anda sedang sakit. Anda tidak bisa makan makanan berat seperti itu." "Aku sehat. Buatkan saja." 'Kalau kau sehat kau tidak akan mungkin memelukku seperti ini, dasar boss aneh.' HibarixReader. Tribute to Reiya Sumeragi.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,759 - Reviews: 11 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 3/14/2010 - K. Hibari - Complete
Owata! by GoodBoyTobi reviews
Kaito's super bad day! Udah bangun kesiangan, HP mati, ketinggalan kereta, dan bertemu dua orang tak terduga, Miku malah-- "Owata" original song by Kamui Gakupo, starring: Kaito, Rin, Len, Miku, Meiko, Haku, Dell, Akaito, and Mikuo. R&R.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,919 - Reviews: 25 - Favs: 18 - Follows: 3 - Published: 12/31/2008 - Kaito S., Rin K. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

KHR! Funny Facts reviews
Ketahui fakta-fakta nista dari para character anime Katekyo Hitman Reborn! Chapter 1: Vongola Decimo and The Guardian. Just funny facts, okay! Don't like, don't read! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 872 - Reviews: 29 - Favs: 19 - Follows: 7 - Published: 11/25/2010
KHR! Behind the Episode reviews
CHAP 2 UP! Hanya sekumpulan adegan-adegan konyol nan tidak masuk akal dibalik layar pembuatan anime KHR! Mau tahu seperti apa? Silahkan baca... Don't like just Don't Read! Review please.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,313 - Reviews: 54 - Favs: 29 - Follows: 10 - Updated: 9/16/2010 - Published: 8/18/2010
Vanilla Caramel reviews
Fanfic request dari setsukyu. Semua berawal dari sebuah es krim. Es krim vanilla caramel.. 5986. My first One-shot fic.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,425 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Published: 9/16/2010 - H. Gokudera, Haru M. - Complete
She is my first love? reviews
CHAPTER 3 UP! Hibari Kyouya bertindak.. Apakah Yamamoto akan baik-baik saja? 80OC. Mind to RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,934 - Reviews: 31 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 9/4/2010 - Published: 7/14/2010 - T. Yamamoto