momochi mimi'san
PM . Follow . Favorite
Joined 02-08-10, id: 2246715, Profile Updated: 01-24-12
Author has written 8 stories for Death Note, and Naruto.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The Love Note by Li Chylee reviews
Ujian cinta Light kali ini akan berhubungan dengan mantan penerus L, Beyond Birthday. Sementara itu, orang-orang di balik bebasnya BB dari penjara adalah...? Chap 19 update! Warning: OOC, sho-ai, DLDR. RnR?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 19 - Words: 66,442 - Reviews: 536 - Favs: 189 - Follows: 95 - Updated: 7/2/2013 - Published: 3/10/2010 - Light Y., L
GAJE by RoSeLapucell reviews
Kumpulan drabble gaje yang dibikin oleh seorang Author gaje dalam waktu senggangnya.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 5,972 - Reviews: 43 - Favs: 16 - Follows: 5 - Updated: 2/9/2013 - Published: 10/14/2010
Senza Illusione by Ninja-edit reviews
Rokudou Mukuro bagi Sawada Tsunayoshi, Chrome Dokuro, Dino Cavallone, dan tentu saja Hibari Kyouya. Sebuah pesan yang ditinggalkan Mukuro untuk Hibari. Slight Shounen-ai. 6918. Hints of D18 & 6996. A bit angsty. #Dedicated to: MCH Event#
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 7,153 - Reviews: 14 - Favs: 13 - Published: 12/28/2010 - Mukuro R., K. Hibari - Complete
Last Chance by bloodofstorm reviews
"Tidakkah kau mau berdansa di dance floor? Setahuku itu yang ditunggu-tunggu semua gadis saat prom night." / "I—iya, tapi—" / "Kalau begitu berdansalah denganku, bayangkan aku bukanlah aku, tapi Naruto." / I'm suck at summaries. My second fic! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,863 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Published: 12/10/2010 - Kiba I., Hinata H. - Complete
Ups, Salah Sambung nih! by nanonine reviews
"Kembali lagi dalam acara kesayangan kita; Ups, Salah Sambung! Bersama dengan Sakura, kami siap menjahili bintang-bintang negara Hi ini. Stay tuned for Chapter 8, Ok?"
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 8 - Words: 9,349 - Reviews: 92 - Favs: 39 - Follows: 10 - Updated: 11/22/2010 - Published: 6/6/2010 - Gaara, Sakura H.
Senja by Ay reviews
Karena kami tahu, kebahagiaan kami adalah orang yang kami cinta. Tak peduli apa kata orang, asal kami bahagia, itu cukup sebagai pembenaran atas pilihan kami... AU/SuiSasu/a lit of SuiSaku, InoSaku/Hope you like it.XD
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,355 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Published: 11/17/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
Over Protective by Kira Desuke reviews
Sedikit saja kau melukai adikku, aku akan membunuhmu. Lebih dari itu maka aku akan menyiksamu. For Suspense Day, special request by mysticahime. Mind to RnR?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Suspense/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,328 - Reviews: 20 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 11/13/2010 - Kakashi H., Sakura H. - Complete
Boys note by naruimy reviews
Naruto suka menuliskan kejadian-kejadian yang telah dia alami, apalagi kejadian-kejadian seru! Mau tahu apa aja yang di tulisnya? Chekidot.. Tapiiii, jangan lupa RnR ya?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 2,795 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 11/11/2010 - Published: 10/26/2010 - Naruto U.
Water Moon by Ninja-edit reviews
Spin-off dari 'Mind Trap'. Suigetsu centric. Tiga makna dalam nama Suigetsu; Water moon, something illusory, without true substance. Shounen-ai. Onesided SuiSasu. NaruSasu. Angst.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,326 - Reviews: 15 - Favs: 11 - Published: 9/25/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
Un Un Un by Black Card reviews
Summary: Apakah Deidara bisa sembuh?. Warning: OOC dan kawan-kawannya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 12,025 - Reviews: 32 - Favs: 15 - Follows: 7 - Updated: 9/9/2010 - Published: 2/26/2010 - Akatsuki - Complete
Fujoshi by Aglaia Cherise reviews
Naruto dan Sasuke mendapat pertanyaan aneh dari keponakan Sasuke yang masih SD. Kira-kira apa ya, jawaban mereka? Fic for FID#2. Pendek dan gaje. Don't Like, Don't Read!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,233 - Reviews: 39 - Favs: 31 - Published: 9/8/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Super Shinki VS Dongbang Shinee by tee-tah reviews
Bagaimana bila cowok-cowok SME dan artis lainnya mengikuti ajang piala dunia di Afsel? fic ini penuh dengan ke-GEJE an! that's also my first comedy fic. Don't like, don't read!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,930 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Published: 9/3/2010 - Complete
Little Fire on the Candle by Ninja-edit reviews
AU. Tanpa disadari, hatinya mulai bercabang dua antara Hinata dan seorang gadis dunia maya, Sakura. Pertanyaannya, siapa yang akan terluka akhirnya kelak? Sebuah kisah yang mengutarakan bahwa cinta bukan hanya memberi dan menerima, tapi juga merelakan.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 12 - Words: 65,581 - Reviews: 355 - Favs: 193 - Follows: 38 - Updated: 8/13/2010 - Published: 1/14/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Ore no baka koibito by Septenyet reviews
Sudah 3 bulan Suigetsu nggak bisa dihubungi. Kelewatannya lagi, dia nggak datang ke ultah Sasuke. ngucapin met ultah aja nggak. SuiSasu
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,034 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 8/3/2010 - Suigetsu H., Sasuke U.
Intoxicating by Ninja-edit reviews
AU. Lemony. Neji mendapat buah simalakama dari keisengannya menakut-nakuti kekasihnya, Sasuke. NejiSasuSui. Hard Lemon. Kinky. Threesome. Exchange Fic for: Ame no Suzushii.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Chapters: 4 - Words: 15,025 - Reviews: 75 - Favs: 29 - Follows: 15 - Updated: 7/31/2010 - Published: 4/23/2010 - Neji H., Sasuke U.
Quick Thinking by Ninja-edit reviews
Ancient Egypt. Apa yang akan pertama kali terlintas di kepalamu saat kau dapati seorang pencuri tengah mengaduk-aduk isi kotak perhiasanmu di kamar tidurmu? Shounen-ai. Citronshipping. Thief King Bakura/Malik Ishtar.
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,330 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 7/30/2010 - Thief Bakura, Marik I. - Complete
Caramel by Ninja-edit reviews
# Drabble # Pertengkaran kecil terjadi di kantin Sakura Josui. Shounen-ai. ShigeMizu. Originally posted at Infantrum, for Chain-Drabble thread. %prompt: Karamel%
Whistle! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 272 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 7/26/2010 - Complete
Pick up Lines by Ninja-edit reviews
# Drabble # "Hitonari, apa malaikat bisa bercinta?" Shounen-ai. AkaHito. Originally posted at Infantrum, for Chain-Drabble thread. %Prompt: Angel%
I'll Generation Basket - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 245 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 7/26/2010 - Complete
Organisasi Akatsuki by Sayuri Dei-chan reviews
CHAPTER 9 UPDATE! Kali ini, masa lalu Kakuzu akan diungkap! Apa yang menyebabkan dia menjadi penggila uang seperti sekarang ini? Bagaimana asala usulnya? Dei-chan kembali setelah lama menghilang XD gaje, garing, gak mutu. Maaf karena lama apdet. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 9 - Words: 16,202 - Reviews: 170 - Favs: 45 - Follows: 17 - Updated: 7/22/2010 - Published: 12/27/2009 - Akatsuki
24 Hours by denayaira reviews
In 24 hours they'll be laying flowers on my life, it's over tonight. I'm not messing, no, I need your blessing and your promise to 'live' free, please do it for me. ― Naruto dan Sasuke. Shounen-ai, song-fic, one-shot, 3772 words. Ditulis untuk Indonesian SasuNaru Day yang kedua. After Love sequel. Read and review, if you don't mind.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,066 - Reviews: 38 - Favs: 22 - Follows: 3 - Published: 7/10/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Aku Tidaklah Berbohong by Light of Leviathan reviews
Tidak perlu jadi sempurna untuk mengalahkanku, Naruto. Karena kepolosanmu adalah jutsu paling sempurna untuk mengalahkan kesempurnaanku... Dan aku tidaklah berbohong. HAPPY SASUNARU DAY! Warning: SHOUNEN-AI, OOC, gombalisme.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 813 - Reviews: 20 - Favs: 10 - Published: 7/10/2010 - Sasuke U., Naruto U.
News by Reyeline Pucho reviews
Edited :D Pernah ngebayangin Naruto sama Sakura jadi presenter berita? Dan bakal kayak apa beritanya? RnR fic ini :D
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,058 - Reviews: 16 - Favs: 7 - Published: 7/6/2010 - Naruto U., Sakura H. - Complete
Yang Seperti Apa, Sih? by Zang Bluetterfly reviews
"Jadi, tipe yang dicari Sasuke yang seperti Neji?" Naruto terbata.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,037 - Reviews: 15 - Favs: 10 - Published: 6/18/2010 - Sasuke U., Neji H. - Complete
Things Unspoken by Ninja-edit reviews
Suigetsu berbeda dari Naruto. Satu-satunya persamaan di antara keduanya adalah gejolak rasa yang membara dalam rongga dada. Shounen-ai. SuiSasu. Hints of NaruSasu. Unrequited love.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 4,753 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Published: 6/4/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
When I Met You by Sayuri Dei-chan reviews
Sasuke terus bertanya dalam hati. Dan itu membuatnya mengingat, bagaimana dia bisa bertemu dengan kekasihnya. Siapa dia? Bingung dengan genre. Exchange fic for Ninja-edit. Maaf kalo ada typo. Oneshot.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,301 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 5/20/2010 - Sasuke U., Suigetsu H. - Complete
The Dolls and The Gift by Gymnadenia reviews
Hinata seutuhnya adalah boneka milik Neji. Akal sehatnya pun, sudah menghilang entah kemana. OOC banget, disaranin Hinata lovers atau Neji lovers ngga baca ini. Incest maybe? Rated M for bloody scene. Lime. Birthday fic for Naoki Orihara. RnR please?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,070 - Reviews: 37 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 5/19/2010 - Hinata H., Neji H. - Complete
Riot! by Sayuri Dei-chan reviews
Akatsuki merencanakan sesuatu yang heboh untuk ulang tahun Deidara. Namun, tidak semuanya berjalan lancar. Ada Akatsuki, pasti selalu rusuh! Iya gak? XD birthday fic buat Deidei, yang telat 3 hari. gomenna kalo masih ada typo.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,237 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 5/8/2010 - Deidara, Akatsuki - Complete
Di Balik Layar by Iseng reviews
Mau tahu nggak, gimana sih di balik layar syuting adegan Akatsuki?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,391 - Reviews: 22 - Favs: 24 - Follows: 2 - Published: 5/5/2010 - Akatsuki - Complete
7 Keanehan di Akademi Ninja by Seiryuu Sakurane reviews
-Pein's turn- Patung itu mengejar Pein. Terus mengejarnya sampai akhirnya Pein kehabisan tenaga. Apakah Pein bisa selamat dari kejaran patung itu? Humor dan horor berkurang. Semi-AU, Super OOC. Maaf lama apdet!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 5 - Words: 6,626 - Reviews: 56 - Favs: 16 - Follows: 3 - Updated: 5/5/2010 - Published: 10/26/2009 - Deidara
You're Not Sorry by Gymnadenia reviews
Oneshoot! Aku sudah lama bersabar. Tapi tetap begini, tak ada yang berubah. Aku harus bagaimana? My First Song-fic. You're Not Sorry - Taylor Swift. warning inside, don't like don't read. R and R please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,083 - Reviews: 28 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 4/26/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Album Perdana Kisame: Aku dan Mereka by Akasuna Nee reviews
Kisame mengeluarkan album perdananya! Waah, seperti apa ya, lagu-lagunya? RnR please....
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,050 - Reviews: 27 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 4/24/2010 - Kisame H. - Complete
Apple by Sayuri Dei-chan reviews
Ryuk kebingungan karena Light tidak meninggalkan apel satupun untuknya. Akhirnya, Ryuk mengadakan perjalanan pencarian apel! Apa saja yang ditemuinya? Fic perdana di fandom Death Note :D
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,891 - Reviews: 16 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 4/24/2010 - Ryuk - Complete
Existence by Ninja-edit reviews
Perjumpaan Sai dengan Suigetsu di suatu hari berhujan, yang membawanya pada makna hidupnya untuk orang lain maupun untuk dirinya sendiri. SuiSai. Friendship.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,299 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 4/24/2010 - Sai, Suigetsu H. - Complete
Akatsuki: Back To School by Sayuri Dei-chan reviews
Pein punya ide supaya para Akatsuki jadi pinter! Pergilah mereka ke sebuah sekolah elit di Konoha. Apa yang dilakukan para Akatsuki di sana? Tambah pintarkah mereka? Oneshot gaje.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,442 - Reviews: 22 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 4/18/2010 - Akatsuki - Complete
Aphrodisiac by Ninja-edit reviews
BL. Generalisasi kata yang berujung pada Mamajuana dan Mail Jeevas. Matt/Mello. Exchange fic for: Momochi Mimi'san.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,613 - Reviews: 11 - Favs: 20 - Published: 4/16/2010 - Matt, Mello - Complete
Scream! Beach Vacation! by Dragon Rhapsody reviews
L, Light, Matt dan Mello liburan di pantai tapi, hal-hal yang tidak terduga terus terjadi. Seiring berjalannya waktu, sifat asli mereka terkuak... MM and LL
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,958 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 4/12/2010 - Complete
Naru Takut Ayam by kiaara reviews
Naruto yang pobhia sama ayam benci banget sama Gaara si tukang sayur. Soalnya Gaara suka bener nawarin emaknya Naruto buat beli ayam dagangannya. Tapi Naruto kena batunya saat kenalan sama orang di kontak jodoh, ternyata cowok 'kopi daratnya' mirip ayam.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 896 - Reviews: 18 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 4/11/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
What Do You Want, Sasuke? by Gymnadenia reviews
Suigetsu kesal akan sikap dingin Sasuke. Ia mengira kalau Sakura lah penyebabnya. SuiSasu, Lime, OOC, Yaoi. Special fic for Ninja-edit. Don't like don't read. RnR please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,055 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Published: 4/11/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
Suara Malam Hari by Sayuri Dei-chan reviews
Sasuke ditinggal sendiri di rumah. Padahal dirinya udah takut setengah mati, tapi malah digangguin dua makhluk gaje bin ajaib. Siapa mereka? Warning! Little bit sho-ai :p
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 1,436 - Reviews: 14 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 4/11/2010 - Sasuke U. - Complete
Genie In The Bottle by Ninja-edit reviews
AU. Sekolah musim panas bukan hanya membawa kejenuhan maupun petualangan masa muda, namun juga romantika di dalamnya. Sasuke, Naruto, dan Sai, menemukan sesuatu yang akan mengubah hidup mereka dalam sekejap. Shounen-ai. SuiSasu.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Mystery/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 5,859 - Reviews: 22 - Favs: 8 - Follows: 2 - Updated: 4/5/2010 - Published: 3/3/2010 - Suigetsu H., Sasuke U.
Liburan Nista by Sayuri Dei-chan reviews
Akatsuki memutuskan untuk liburan. Namun naas, liburan yang harusnya menyenangkan malah jadi malapetaka! Garing bin gaje! Untuk merayakan kedatangan kompu-chan XD Gomenna kalo masih ada typo. Oneshot.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,147 - Reviews: 24 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 4/5/2010 - Akatsuki - Complete
Rebutan Jadi ayah by ayucchi fujiwara reviews
L dan Light pasangan Yaoi yang bahagia , tapi setelah itu L tiba - tiba ingin punya anak , lalu mereka mengangkat anak dari panti wammy , kira - kira siapa anak beruntung yang menjadi anak L dan Light ?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,538 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/4/2010 - L, Light Y. - Complete
Menahan Derita by Mayonakano.S.G n Aomi Ammyu reviews
Suigetsu berusaha sekuat tenaga menahan gejolak yang ada dalam tubuhnya. Fic kolab pertama Aomi Ammyu dan Mayonakano Shadow Girl.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,090 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 4/2/2010 - Suigetsu H. - Complete
Reasons by Ninja-edit reviews
#Drabble-ish short-fic# Setiap tindakan selalu bertolak dari alasan. Tak terkecuali siapapun. Very slight shounen-ai. Hints of NaruSasu & SuiSasu.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,341 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Published: 3/20/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
Just Like a Shooting Star by Ninja-edit reviews
#Drabble-ish short-fic# Suigetsu berpikir bahwa Sasuke mirip dengan bintang jatuh. Very slight shounen-ai. SuiSasu.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 835 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Published: 3/17/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
Fata Morgana by Ninja-edit reviews
AU. Friendship. Pertemuan singkat antara Deidara dengan Temari membawanya pada suatu jawaban dari pertanyaan yang selama ini menghantuinya. Hints of SasoDei.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,486 - Reviews: 14 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 3/16/2010 - Deidara, Temari - Complete
Fully Knowing You by petrichorian reviews
Aku akan menerimanya jika itu membuatmu bahagia..." Suigetsu tersenyum lalu meninggalkan rumah itu... mencari kehidupannya sendiri. Exchange fic for : Ninja-edit. Mostly onesided SuiSasu, ItaSasu. Lime, OOC. Don't Like Don't Read. R&R?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,367 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Published: 3/11/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
4 Seasons by Dragon Rhapsody reviews
Cerita tentang Matt dan Mello dalam 4 musim. Bagaimana mereka bertengkar, berbaikan dan ... yeah, u know what... Eventual Lemon MattMello, slight MelloNear, OOC -author on crack-
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 4 - Words: 3,341 - Reviews: 17 - Favs: 3 - Updated: 3/11/2010 - Published: 3/4/2010 - Matt, Mello
UNDERSTANDING by Mendy.d'LovelyLucifer reviews
HIATUS. Chap 4. Hanya karena seseorang tidak mencintaimu dengan cara yang kau inginkan, bukan berarti mereka tidak mencintaimu dengan sepenuh hati. SasuNaru dan NejiGaara, slight NejiSasu. Hardcore Yaoi
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 4 - Words: 11,160 - Reviews: 140 - Favs: 63 - Follows: 38 - Updated: 3/10/2010 - Published: 3/8/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Hinata Dan Ujian Chuunin by Orochi Oro reviews
Cerita Hinata bersama Kiba setelah Kiba dan Naruto bertarung di ujian chuunin. Humor! Sedikit bashing! Fans Hinata dilarang baca kalau nggak suka Hinata dibashing.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,041 - Reviews: 78 - Favs: 10 - Follows: 6 - Published: 3/6/2010 - Hinata H., Kiba I. - Complete
Animal by Ninja-edit reviews
Suigetsu terbangun dari tidurnya di suatu malam dan mendengar sesuatu yang tak seharusnya ia dengar. Very slight shounen-ai. SuiSasu. A bit angsty. Exchange fic for: Ame no Suzushii. # Infantrum Challenge: Flairly Behaviour Investigation #
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,245 - Reviews: 18 - Favs: 10 - Published: 3/2/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
Nista! by baka.mania reviews
ULUM VS "SEX" . cHAP 2 UP! Dosa baca ni fict kalo belum cukup umur. Ehm! Inget woy! Ni masih rate T
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,860 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 2/15/2010 - Published: 12/16/2009 - Mello, Matt
naruhina is the best! by amumu-chan reviews
fic ketiga yang di publish dengan penuh perjuangan. RnR ya!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,035 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Published: 1/15/2010 - Naruto U., Hinata H. - Complete
Just Little Unwell by Mendy.d'LovelyLucifer reviews
Setan mampir di otak Itachi ketika sebuah ide brilian berkelebat di pikirannya. ItaDeiTobi. Beware. Parody lemon. Hardcore Yaoi. Threesome. PWP. Oneshot.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,172 - Reviews: 28 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 6/12/2009 - Itachi U., Deidara - Complete
ABC by Uchiha Yuki-chan reviews
Akatsuki saat lagi nganggur, imej pemuda dengan masa kecil suram sangat terlihat begitu mereka mengenal apa itu 'ABC'. RnR! :D
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,477 - Reviews: 111 - Favs: 141 - Follows: 12 - Published: 5/14/2009 - Akatsuki - Complete
Telepon Tengah Malam by Orange-Maple reviews
Fic humor pertama. Biasanya bikin fic yang romansa. Jadi maklum ajalah kalo garink, Owkeh? XD WARNING: OOCness,AU, gejeh "Neji ga bisa tidur. Malapetaka telepon tengah malam muncul. Entah setan ato secret admirer."
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,731 - Reviews: 22 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 9/7/2008 - Neji H.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Ada Apa Dengan Cacuke? reviews
DISCONTINUED
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,902 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 4/25/2011 - Sasuke U., Suigetsu H.
Dobe Saya Hilang! reviews
Naruto diculik! Si penculik menelepon Sasuke yang notabene adalah kekasihnya. Tetapi, bukannya meminta bayaran, si penculik malah menyuruh Sasuke melakukan pekerjaan tak jelas. ONESHOOT. Special fic for SASUNARU DAY. RnR? sorry, RE-POST
Naruto - Rated: T - Indonesian - Suspense/Parody - Chapters: 1 - Words: 6,905 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 7/10/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
What the? reviews
Light yang sedang sedang kasmaran pada seorang lelaki tampan, harus menerima pahitnya jatuh cinta yang menggerayangi relung hatinya. Special request fic for: Namikaze RYuuKitsune. RnR? COMPLETE
Death Note - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,483 - Reviews: 23 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 7/2/2010 - Published: 6/30/2010 - L, Light Y. - Complete
Little Cry, Little Laugh, Little Smile reviews
Sasuke yang sedang bermain di taman, tersesat dan masuk ke tengah hutan. di tengah hutan, ia bertemu dengan serang anak misterius yang tak jelas. WARNING: Shounen-ai mungkin , OOC mungkin , AU, oneshoot, pendek, non dialog. rnr pelis?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Mystery/Friendship - Chapters: 1 - Words: 900 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 5/25/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Mermaid Symphony reviews
DISCONTINUED
Naruto - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,393 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 5/11/2010 - Sasuke U., Suigetsu H.
Facebook reviews
berisi tentang updetan status FB para chara Naruto. diambil dari fanfic berjudul sama milik Claire Lawliet. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,428 - Reviews: 97 - Favs: 77 - Follows: 5 - Published: 5/10/2010 - Naruto U. - Complete
Arigatou, un! reviews
Menceritakan tentang hari yang paling melelahkan sepanjang hidup Deidara. Bahkan saking melelahkannya, ia sampai lupa hari ulang tahunnya sendiri. special fic for Deidara b'day, telat sehari sih. warning inside. RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,680 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 5/5/2010 - Deidara, Akatsuki - Complete
Forgive me, Matt reviews
Keadaan berbalik 180 derajat. Mello yang biasanya garang, bisa bertekuk lutut di hadapan Matt, kekasihnya. Warning : first fic in DN. OOC? BL a.k.a Shou-ai, alur gaje. Menggunakan kata-kata kasar. Near jadi otoutonya L. don't like don't read
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,016 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 4/4/2010 - Mello, Matt - Complete
Staff of:
  1. Reflection on the Water
    Anime/Manga Naruto