Phylindan
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 02-26-10, id: 2269906, Profile Updated: 05-16-13
Author has written 34 stories for Eyeshield 21, Bleach, Wallflower, Kuroshitsuji, Durarara!!/デュラララ!!, Pandora Hearts, and Screenplays.

Pin : 2A19DEE2

twitter : @phylindan

I like cheese. I have seen purple cows. If two gooses are geese, then why aren't two moose meese, or when two foots are feet, why aren't two footballs feetball? Milk tastes good. People call me crazy, but I'm just random! If you're random and proud of it, copy and paste this in your profile!

I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty
uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal
pweor of the hmuan mnid. Aoccdrnig to a
rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't
mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the
olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer
be in the rghit pclae. The rset can be a taotl
mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.
Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed
ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe.
Amzanig huh? Yaeh and I awlyas thought slpeling
was ipmorantt! tahts so cool!

If you could read that put it in your profile

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Letters for Joonmyeon by evilkyung reviews
Hanya berisikan sekumpulan surat milik Yixing yang ditujukan kepada Joonmyeon, setelah Joonmyeon… / SuLay slight HunHan! / Inspired by Wish You Were Here, a fanfic from Hobbit fandom / GS! / AU!Middle-earth, timeline setting on Lord of The Rings / Mind to RnR, hehe?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 3 - Words: 1,865 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 11h ago - Published: 3/19
You by naranari part II reviews
Ketika kamu menjadi sesuatu dalam hidupku. BTS Yoongi Jimin. Minyoon/Yoonmin. Romance. Rated! M
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,887 - Reviews: 20 - Favs: 13 - Follows: 13 - Published: 3/28
Your Smile by namseokbae reviews
Karena senyummu adalah penghangat hatiku, tawamu adalah titik kebahagiaanku, dan tangismu adalah tombak tajam yang menusuk jantungku. -Namjoon / RnR? namseok, namhope, raphope, namjoon, hoseok, rapmonster, jhope
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,263 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 3/27
Chilhood Memories by namseokbae reviews
Dear namjoon. Terimakasih atas lolipop yang kau berikan padaku 13 tahun yang lalu, terimakasih telah menolongku dari gangguang orang jahat dan menghiburku dengan lolipop milikmu. Aku menyayangimu, sangat menyayangimu. Tertanda, Jung Hoseok. / namseok, namhope, raphope, namjoon, hoseok, rapmonster, jhope
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,912 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 3/23
The Space Between by cute voodoo reviews
It's BTS fanfic. You seemed like you were mine and then you really became mine. And the more I get to know you, the more I'm falling for you. Some's sequel. JinV. Oneshot. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,254 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 3/15 - Complete
Your Name by cute voodoo reviews
It's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. I don't wanna meet new people, though I don't know why. I still hate you a lot, and our encounter was like destiny. But, now we've turned from lovers to strangers. You left me but your scent still lingers. RnR please. Chapter 4!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 8,132 - Reviews: 84 - Favs: 22 - Follows: 24 - Updated: 3/8 - Published: 1/10
Those Creepy Fangs by nanaspineapple reviews
Didatangi dan dicintai makhluk bertaring pengisap darah bukan salah satu dari cita-cita seorang Kim Ryeowook, tapi itu karena dia tidak tahu takdir macam apa yang sudah disusun untuknya / Yewook / OFFICIALLY DISCONTINUED
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Drama - Chapters: 15 - Words: 59,163 - Reviews: 345 - Favs: 41 - Follows: 41 - Updated: 3/7 - Published: 9/6/2013
Demon by bootae reviews
[Chapter 15 UP!] "Jungkook memotongnya, "Tak ada yang bisa kau lakukan di sekolah prodigium seperti ini, bodoh. Si Namjoon bukan manusia,"— "—kita juga," lanjutnya." [BTS' Fanfiction]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Mystery/Fantasy - Chapters: 15 - Words: 37,204 - Reviews: 146 - Favs: 28 - Follows: 25 - Updated: 3/4 - Published: 1/1
Indigo: Time's Up by naranari part II reviews
Ketika kau berjalan kedepan apa yang sudah kau lihat dibelakang? Ketika kau menengok kebelakang apa kau tahu yang ada didepanmu? Ketika waktunya telah sampai apa kau sanggup bertahan? BTS. Yoongi. Jimin. Yoonmin/Minyoon. with VIXX, Infinite . Fantasy. Romance. chap 3! mau lanjut? RnR
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 3 - Words: 6,922 - Reviews: 52 - Favs: 19 - Follows: 12 - Updated: 2/24 - Published: 1/16
a beautiful being by hanury reviews
sungyeol punya kehidupan yang nyaman dalam pola dan keteraturan, ironisnya saat melakukan banyak kesalahan dan melanggar seluruh pola dan keteraturan itu ia baru merasakan hidup. myungyeol. future!au
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 2,390 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 2/17
Thanks by Whitegypsophila reviews
BTS FF! atau Ficlet? .-. Story about Namjin couple / Hubungan yang sehat bukanlah hubungan yang selalu bahagia dan selalu di penuhi oleh canda tawa. Melainkan hubungan yang membuatmu dapat belajar untuk saling mengerti. Hubungan yang di mana kedua belah pihak berusaha untuk bertahan./
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,624 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 2/10 - Complete
My Sweet Namja by Y. Sunshine reviews
it's BTS Fanfic! Yoongi/Jimin slight Yoongi/Jin "hey Jimin.. bagaiman kalau kita taruhan! Jika kau berhasil membuat namja galak penjaga perpustakaan itu tertarik padamu aku akan menuruti semua keinginanmu". "namja sialan!" . "aku mulai menyukainya" . "kau sudah gila park jimin!" chap 6 is UP! RnR Please
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 6 - Words: 10,603 - Reviews: 84 - Favs: 39 - Follows: 35 - Updated: 1/29 - Published: 6/24/2014
Some by cute voodoo reviews
It's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. It feels like you're mine. It feels like I'm yours but not. And I hate hearing that I'm just like a friend. Rnr please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,443 - Reviews: 20 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 1/24 - Complete
Remember Me, Everyday by cute voodoo reviews
It's BTS Fanfic. Seokjin/Taehyung. Seokjin seperti dapat melihat semua kilas balik memori yang selalu terangkai di dalam otaknya, ketika ia melihat objek apapun yang berhubungan dengan Taehyung. Amat merindu. A Collab FF with Phylindan. RnR please. Chapter 2C is UP! Complete!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 9,562 - Reviews: 57 - Favs: 24 - Follows: 17 - Updated: 1/18 - Published: 12/27/2014 - Complete
Virtual Boyfriend by the-dancing-petals reviews
[Sulay/Baekyeol SideChap] Dan saat itulah Chanyeol tampak di seberang jalan. Berjalan ke arahnya dengan angin yang mengibas-ngibas rambutnya, mulut belepotan, dengan es krim digenggaman./"Denger ya. Besok kalau kita kumpul. Diantara kita, pasti aku duluan yang udah menikah dan punya banyak anak."/ "Mbak, saya nggak mau pesen apa-apa. Saya cuma mau ngobrol, siapa tahu suka."
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 54,346 - Reviews: 578 - Favs: 254 - Follows: 195 - Updated: 1/17 - Published: 12/25/2013
Scaredy-cat Weirdos by zumaspieree reviews
[MyungYeol/SooYeol] Infinite / Sequel Good Night / Myungsoo dan Sungyeol. Keduanya sama-sama penakut—terutama Sungyeol. Ketika Myungsoo menceritakan pengalaman Woohyun dan ternyata kejadian itu dialami oleh mereka ... / Oneshot / Fluff / RnR? :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,108 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 1/6 - Complete
Pilih Siapa? by naranari part II reviews
Pada akhirnya Yoongi harus memilih satu diantara dua. Memilih Jimin atau Hoseok. Atau tidak memilih sama sekali. BTS's Fanfict. Shortfic! Jimin/Yoongi/Hoseok. end chap is updated! baca note didalam ya!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 10 - Words: 20,847 - Reviews: 134 - Favs: 33 - Follows: 24 - Updated: 12/30/2014 - Published: 9/27/2014 - Complete
Christmas Gift by nanaspineapple reviews
Yewook / fluff / PG / 1893 kata / Ini sudah natal ketiga yang mereka rayakan bersama… masa Jongwoon tidak memberi apa-apa, sih?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,147 - Reviews: 18 - Favs: 9 - Follows: 5 - Published: 12/23/2014 - Complete
My Weakness by naranari part II reviews
Katanya sih, katanya; kelemahan Jimin adalah seorang Jeon Jungkook. Katanya lho... "karena kau adalah kelemahanku". BTS Yoongi. Jimin. Jungkook. Oneshot.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,299 - Reviews: 21 - Favs: 17 - Follows: 5 - Published: 12/22/2014 - Complete
Flatter by Bodan Shounendan reviews
Ah, kau bahkan masih menunggunya sampai saat ini! Dengan payung di tangan dan hati berharap agar hujan datang—dan terus akan seperti itu polanya, bagai sebuah sirklus yang berputar. "Dia tidak akan mengingatmu." [RapHope / NamSeok! Bangtan Fic. Mind to RnR?]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,113 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/9/2014 - Complete
白色-Báisè by seksibingo reviews
"Pipimu. Warnanya juga putih. Jadi aku bisa melukiskan warna merah disana ketika aku melakukan ini—"/ "Oh. Lehermu juga," —Sulay.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,649 - Reviews: 36 - Favs: 18 - Follows: 1 - Published: 12/7/2014 - Complete
What's Wrong With Suga by N-Yera48 reviews
Dari mulai bangun tidur hingga akan bangun lagi, Yoongi tak mengeluarkan sepatah kata pun. Seharian betah dengan menutup mulutnya rapat-rapat. Ini bukan kepribadian seorang Min Yoongi. Apa yang terjadi padanya? /BTS/Jimin-Yoongi/Shounen-ai/Chap 2(END) Update!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,357 - Reviews: 27 - Favs: 20 - Follows: 9 - Updated: 12/3/2014 - Published: 11/20/2014
A Little Piece of Heaven by dorkyeol reviews
"kalau begitu boleh aku memanggilmu Hope? karena kau punya banyak sekali harapan" / "untuk apa aku bertemu dengannya? aku malah akan menambah bebannya!" / BTS fanfiction. J-Hope x Jungkook / JungHope / HopeKook [CHAPTER 6 UPDATED]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 6 - Words: 13,666 - Reviews: 139 - Favs: 58 - Follows: 49 - Updated: 11/22/2014 - Published: 5/30/2014
Gone by macclatte21 reviews
[Chapter 8 UPDATE] Yoongi yang bertemu dengan Jimin secara tidak sengaja dan saling jatuh cinta satu sama lain. Namun ada sesuatu yang Yoongi belum tahu. BTS fic/Jimin x Yoongi/Boys Love/RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 8 - Words: 23,261 - Reviews: 174 - Favs: 58 - Follows: 48 - Updated: 11/7/2014 - Published: 7/10/2014
Your Neck! (Because Of Hormone) by naranari part II reviews
Jimin belum pernah merasa sebergairah ini hanya karena leher putih seorang pria manis. Bts fanfict. Jimin-Yoongi. Yoonmin/Minyoon. Oneshot
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,269 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Follows: 6 - Published: 11/3/2014 - Complete
Mirabilis Jalapa by Amuuu reviews
[Kumpulan Cerita dari berbagai Pairing BTS] [Chap 6 Up! : MinSu/YoonMin: Rinduu ] "Jimin-ah aku rinduu " . MinSu/YoonMin/JiminxYoongi/ It's Drabble oke! [Prev- JinV/TaeJIn] /BTS Fanfic!/ Udah baca Aja '-')9
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 3,544 - Reviews: 68 - Favs: 28 - Follows: 19 - Updated: 10/25/2014 - Published: 9/10/2014
Because Sleep by mei anna aihina reviews
Sebuah kekacauan saat Yoongi terbangun di tempat antah berantah dengan seseorang yang tidak terpikirkan. BTS Fanfic. Jimin x Yoongi. Jimin x Suga. MinYoon. BL.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,069 - Reviews: 19 - Favs: 17 - Follows: 7 - Published: 10/2/2014 - Complete
Feeling by naranari part II reviews
[REPOST] Karena perasaan cinta Yoongi tidak pernah salah untuk Jimin. BTS's Fanfict. Romance. Hurt/Comfort. Oneshot
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,451 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 10/2/2014 - Complete
In The Library by SeoulG reviews
"Hoseok hyung !"/ "Nuguseyo ?" / "Hiyaaaa !"/ "Apa aku mengganggu kalian ?" / "Apa kau ingin pulang karena sudah tahu siapa diriku ?"/ A BTS FIC ! For Phylindan's birthday.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,270 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 9/30/2014 - Complete
The Sight by naranari part II reviews
Karena Jimin suka sekali memandangi Yoongi/ BTS's Fanfict/Jimin/Yoongi/Romance/Oneshot
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,360 - Reviews: 18 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 9/26/2014 - Complete
Lovely Complex by BaekToYou reviews
Jangan panggil aku taoge, dasar tiang jemuran! / Minumlah susu dan tumbuhlah tinggi, pendek!/ Aku akan tertawa ketika kau berjalan ada pesawat yang menabrak kepalamu!/ aku benci lelaki tinggi - Baekhyun / Baekyeol / ChanBaek / EXO
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 7,656 - Reviews: 160 - Favs: 89 - Follows: 89 - Updated: 9/2/2014 - Published: 12/1/2013
Disturbance by exoverdose reviews
"Bagaimana rasanya merayakan ulang tahun?"/ "Kaki-kaki besarmu tidak bisa mengalahkan kecepatan kaki pendekku"/ "Dia pasti akan baik-baik saja!"/ "Hey! Kau menyakiti kepalanya"/ "Wow!"/ / "Aku punya ide"/ "Boleh aku melangkah lebih jauh?"/ YAOI! ChanBaek -fluffy- school life [CHAP 7]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 26,043 - Reviews: 368 - Favs: 194 - Follows: 171 - Updated: 7/20/2014 - Published: 8/5/2013
My Fiancé by autumn howls reviews
[MINNA! ENDINGNYA SUDAH UPDATE DATTEBAYO!] Zhang Yixing dan Kim Junmyeon. Dua makhluk hidup yang terpaksa tinggal bersama karena desakan para mama dan harus merahasiakan kondisi mereka dari pihak sekolah jika tidak ingin kena masalah, tapi semua berubah sejak negara api menyerang (bohong). Sepandainya menutupi bangkai, baunya pasti akan tercium juga. Ingat itu SULAY! [EXO/Sulay]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 32,499 - Reviews: 322 - Favs: 105 - Follows: 78 - Updated: 7/18/2014 - Published: 2/8/2014 - Complete
Cake? by chanbaekiss reviews
["Kalau begitu ada salah satu dari kalian yang tidak menyayangi kami dengan tulus, makanya kami berenam belum berubah."] [Cerita nggak lucu tentang EXO yang lagi liburan di villa tengah hutan. Sampai akhirnya malah kacau gara-gara kue.] [Sulay Taoris Chanbaek Hunhan Chenmin Kaisoo] [Chapter 10]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 52,886 - Reviews: 894 - Favs: 346 - Follows: 294 - Updated: 7/7/2014 - Published: 11/14/2013
Need A Man by Always YeWook reviews
WOY! UPDATE NIH! Ryeowook hampir putus asa untuk mendapatkan pekerjaan dan tanpa diduga seseorang menawarkan 'pekerjaan' kepadanya. Hmm Memangnya pekerjaan macam apa yang diberikan kepadanya?. YeWook / KyuMin YAOI Review please
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 9 - Words: 35,091 - Reviews: 321 - Favs: 43 - Follows: 50 - Updated: 6/16/2014 - Published: 5/16/2013
Phobia by aprilbambi reviews
[Chap 3 Up] Phobia makanan? Hewan? Tumbuhan? Benda mati? Ketinggian? Itu biasa, lalu bagaimana nasib Jongin yang phobia akan Kyungsoo?/ Warning! YAOI/ OOC/ Thypo/ DLDR!/ Failed KaiSoo fic!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,157 - Reviews: 163 - Favs: 69 - Follows: 60 - Updated: 2/3/2014 - Published: 1/18/2014
For My Birthday by Yurichan26 reviews
Hari ini adalah hari ulang tahun Jaejoong. Seperti biasa, Yunho siap mengabulkan semua permintaan Jaejoong. Tapi apa jadinya kalau Jaejoong malah meminta seorang member EXO sebagai kado ulang tahunnya? / a DBXO fanfiction. / Dedicated for JJ's birthday. Better late than never. Hehe.. / Review?
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,493 - Reviews: 107 - Favs: 35 - Follows: 26 - Updated: 2/1/2014 - Published: 1/26/2014
Yours by RinriChoi reviews
CHAPTER 10 UPDATE! ["Terkadang, kita harus bersikap egois dalam menjalani hidup. Bersikap egois untuk mempertahankan apa yang sudah kita raih, karena mempertahankan lebih sulit dibanding memperjuangkan untuk mendapatkannya. Aku bersumpah."/ YEWOOK slight HaeHyuk, KyuMin, SiBum] Lets RESPECT EACH OTHER by NOT BEING A SILENT READERS.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 11 - Words: 52,421 - Reviews: 790 - Favs: 120 - Follows: 105 - Updated: 12/13/2013 - Published: 2/20/2013
Lovable by kimsangraa reviews
Kencan karena Sehun (lagi). Dan pertanyaan 'apakah kau mau menjadi kekasihku' / ChanBaek/BaekYeol ff. Part 7, update!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 14,049 - Reviews: 228 - Favs: 103 - Follows: 68 - Updated: 12/8/2013 - Published: 7/25/2013
Only You by Cloudynotes reviews
Chanyeol. Baekhyun. - "Ketika kau tidak bisa melihat, kau akan belajar untuk mendengar suara hati seseorang dengan lebih jelas" - CHAPTER 3 UPDATE
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 6,769 - Reviews: 98 - Favs: 64 - Follows: 63 - Updated: 12/5/2013 - Published: 6/15/2013
Sunbae, Please Notice Me by the-dancing-petals reviews
[COMPLETE] Suho berpikir, mungkin Lay benar-benar sudah tidak waras. Semacam psikopat yang baru saja kabur dari rumah sakit jiwa. Entah sebenarnya dia itu bodoh atau polos—atau justru keduanya. / "Galak dan ketus. Tipe yang agresif," Lay tersenyum, "dengan sifat sunbae yang seperti itu, sunbae pasti ganas juga kan di atas ranjang?"/ Sinting sih iya. [Sulay-Suho/Lay]/Twoshot.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 13,471 - Reviews: 214 - Favs: 152 - Follows: 56 - Updated: 12/4/2013 - Published: 11/13/2013 - Complete
Portent by sleepybabeJ reviews
[AU ll BL!PEDO ll 1SHOT] - "Byun BaekHyun, kelas 2.3. Sering terlambat, bermasalah dengan bagian Keamanan OSIS, dan berkali-kali bolos pelajaran Matematika." ChanYeol tersenyum terlalu manis. "Tenang saja, BaekHyun-ah. Hukumanku tidak akan menyakitkan."/"ChanYeol-seonsaengnim kan sudah bertunangan."/"Kau berkhianat!" ll (ChanBaek/BaekYeol)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,670 - Reviews: 51 - Favs: 42 - Follows: 15 - Published: 11/10/2013 - Complete
A C C E S S by lilyana.nickolet reviews
Access my heart with your type data of love. – Megan Fox. [Chapter 1: Text, AutoNumber, Number, Currency] [Chapter 2UP! : Yes/No, Date/Time, OLE Object, Attachment] /SuLay /ChenMin /KrisTao /HunHan /KaiSoo /ChanBaek /Drabble(s)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 5,939 - Reviews: 54 - Favs: 19 - Follows: 21 - Updated: 10/29/2013 - Published: 9/23/2013
Our New Story by RinriChoi reviews
Sejak awal, Yesung dan Ryeowook tak pernah berpikir apa nama yang pantas untuk menggambarkan hubungan keduanya. Sahabat? Mereka bahkan lebih dari itu! Kekasih? Seingat Ryeowook, Yesung tak pernah menyatakan cinta padanya. Tapi, bagaimana ketika orang tua keduanya mengetahui apa-yang-selama-ini-mereka-lakukan? Apa mereka tetap menganggap hubungan ini tanpa nama? [YeWook/YAOI/Sequel]
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,365 - Reviews: 60 - Favs: 30 - Follows: 23 - Published: 10/26/2013
Fashion Conscious by yongie13 reviews
[complete]Apa yang mereka lakukan selama bulan madu yang singkat itu/bisakah Yesung mendapatkan keinginannya?/"Kalau nanti kita memiliki anak. Hyung ingin namja atau yeoja?"/YeWook/BxB/Chapter17 publish/i hope many review for this chapter/don;t forget to follow 'yongie4' / FashionConscious END! sayonara
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 18 - Words: 76,501 - Reviews: 1064 - Favs: 110 - Follows: 91 - Updated: 10/6/2013 - Published: 1/2/2013 - Complete
BaekYeol is Not Real by Azura Eve reviews
Baekhyun dan Chanyeol itu tidaklah nyata. "Terserahmu sajalah, Baekhyun. Yang terpenting aku cinta kamu." — Chanyeol / CHANBAEK/BAEKYEOL. Fluff. YAOI
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Poetry - Chapters: 1 - Words: 4,678 - Reviews: 53 - Favs: 48 - Follows: 12 - Updated: 10/2/2013 - Published: 9/27/2013 - Complete
L O V E by kuncipintu reviews
[2/2] / Ketika semua perasaan yang terpendam akhirnya dikeluarkan. Ketika kata 'sahabat' bukan lagi sekedar gelar. / "Kemarin malam kau menciumku, lalu sekarang kau akan pergi begitu saja?" / [Baekyeol. Hunhan.] / contains shounen-ai; boys love; slash / typo & miss typo / FF Comeback / RnR, please?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 5,672 - Reviews: 68 - Favs: 46 - Follows: 29 - Updated: 9/9/2013 - Published: 9/7/2013 - Complete
Appetizer by springyeol reviews
"ㅡaku tak peduli dengan semua menunya, aku hanya ingin dia. Appetizer-ku." / EXO. kaisoo ft chanbaek/baekyeol. enjoy! :3
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,498 - Reviews: 22 - Favs: 25 - Follows: 9 - Published: 8/27/2013 - Complete
Payung by kuncipintu reviews
[one bite of life : Payung] / "Jemput aku...," / Baekhyun mendongak dan mendapati awan mendung bergulung-gulung di langit. / "Kau kebasahan?" / "Hujannya deras. Payungnya kecil." / "BODOH!" / [Chanyeol, Baekhyun] / typo. cerita kelewat gaje. / friendship? shounen-ai? decide it yourself. / RnR, please?
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,956 - Reviews: 39 - Favs: 34 - Follows: 11 - Published: 8/13/2013 - Complete
Speed Dial by kuncipintu reviews
[one bite of life : Speed Dial] "Baekhyun-ah! Pinjam handphone!" / "Dasar bodoh!" / "Kenapa, Baek? Kenapa?" / "E-eh? Kau memang nomor lima." / [Baekhyun, Chanyeol] [ChanBaek] / typo. unbetaed. a lil' bit of shounen ai. GAJE. / RnR, please?
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,042 - Reviews: 41 - Favs: 37 - Follows: 13 - Published: 8/13/2013 - Complete
Study in Blue by ttalgibit reviews
Ada dua alasan mengapa orang asing menatapmu dengan intens— yang pertama, dia orang mesum yang tertarik padamu. Kedua, dia psikopat. Kesimpulannya, harus ada yang menjelaskan kepada Baekhyun mengapa ia mau saja diseret oleh orang asing ke dalam sebuah ruangan yang gelap. (*) EXO, Yaoi, Baekyeol, ot12, HighSchool!AU, typo(s), OOC.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Mystery - Chapters: 3 - Words: 8,485 - Reviews: 107 - Favs: 66 - Follows: 38 - Updated: 8/10/2013 - Published: 7/30/2013 - Complete
Our Love Journey by KJR3497 reviews
Potongan kisah cinta YeWook dengan judul dari huruf A sampai Z dalam bentuk drabble. F for Fanfiction. Sebenarnya ada kisah apa dibalik Yesung yang bilang 'tak menyukai' fanfic itu? / F for Ferris Wheel. Ryeowook yang terus memandangi bianglala di taman hiburan. Apa yang akan Jongwoon lakukan? Double FF for F! YeWook/ Fluff/ BL/ DLDR. Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 6 - Words: 8,880 - Reviews: 158 - Favs: 27 - Follows: 25 - Updated: 8/1/2013 - Published: 4/23/2013
Snapshots by uniquegals reviews
Kris menggerakan kepalanya yang terasa kaku ke kanan, menyadari wajah Tao yang kini sudah semerah tomat. Sumpah demi apapun, rasanya tuh kayak lagi kejeblos ke planet makhluk-makhluk kembar, diteror segerombolan monster yang lagi parade, terjun ke panggung sirkus aneh, dan dilempar ke kebun bunga raksasaaaaa! [Taoris/Kristao]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,746 - Reviews: 142 - Favs: 118 - Follows: 37 - Published: 7/27/2013 - Complete
Perahu Kertas by kyung064 reviews
"Namaku Byun Baekhyun, kau bisa memanggilku Baekkie! Aku sedang menghanyutkan perahu kertasku!" Pertemuan Chanyeol dengan anak yang mentalnya sedikit terbelakang sehingga orang itu lebih mirip dengan anak kecil. Baekkie sangat menyukai membuat perahu kertas di kala hujan dan menghanyutkannya di sungai. tapi suatu hari, Chanyeol membuang perahu kertas itu. ChanBaek fluff!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 4,595 - Reviews: 34 - Favs: 49 - Follows: 15 - Published: 7/19/2013 - Complete
Say It! by skyura reviews
Yesung yang tidak peka dan Ryeowook yang pemalu, sama-sama tidak pernah mengungkapkan perasaan mereka satu sama lain. / Karena ada beberapa hal yang tidak bisa diungkapkan, kalau bukan dengan kata-kata. / fluff, shonen-ai / Semi-AU / YEWOOK very slight!KYUMIN.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,630 - Reviews: 22 - Favs: 8 - Follows: 4 - Published: 7/18/2013 - Complete
Gimme Your Kiss by Anenchi reviews
Sebenarnya Kris bukanlah pria mesum yang ingin mencium kekasihnya setiap saat. Salahkan saja Tao dengan bibir mungilnya itu. Ada saja yang dilakukan Tao sehingga membuat Kris begitu ingin menciumnya. Tapi sampai sekarang Kris belum bisa mencium kekasihnya itu / YAOI / KRISTAO
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,406 - Reviews: 31 - Favs: 24 - Follows: 7 - Published: 7/13/2013 - Complete
Phone Calls by Madelene Lexie reviews
Mereka berjuang di dua negara yang berbeda, dimana Suho tidak bisa meraihnya dan mendekapnya semau yang ia bisa. Dimana mereka hanya berbekal sambungan telepon untuk saling melepas kerinduan yang menghimpit dada./"—aku kangen kamu." Sulay/Fluff(maybe?)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,555 - Reviews: 60 - Favs: 47 - Follows: 6 - Published: 7/11/2013 - Complete
Rain by Peach88 reviews
Baekhyun dan Chanyeol bertemu dalam sebuah 'ketidak sengajaan' di perpustakaan. Mereka kembali bertemu saat perjalanan pulang, sama-sama berteduh karena hujan. Hanya lima menit, sampai Chanyeol tersenyum dan berlari pergi menerobos hujan. Padahal hanya lima menit, tapi kenapa Baekhyun merasa hampa saat melihat punggung Chanyeol yang menjauh? / BaekYeol. Yaoi. Oneshoot.
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,369 - Reviews: 34 - Favs: 22 - Follows: 8 - Published: 7/10/2013 - Complete
Frontal by Madelene Lexie reviews
Jaman sekarang, terkadang menyatakan cinta memang butuh kefrontalan. "Hai, namaku Kim Joonmyun dan aku cinta kamu." {Sulay}
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,674 - Reviews: 71 - Favs: 58 - Follows: 12 - Published: 7/3/2013 - Complete
Something Stupid by kuncipintu reviews
FICLET / Chanyeol. Baekhyun. Atap sekolah. Tengah malam. / Ada banyak hal yang terpendam dan tak sanggup dicurahkan. Ada bermacam perasaan yang meledak-ledak di dada tapi tak mampu dikatakan. / "Mungkin ini yang terakhir, eh?" / "...lagipula aku tidak punya alasan untuk tinggal." / typos! miss typos! mainstream-plot. boys love; slash. / [Chanyeol, Baekhyun] / RnR, please?
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,916 - Reviews: 28 - Favs: 28 - Follows: 5 - Published: 6/30/2013 - Complete
How They Ended Up Being A Couple by nanaspineapple reviews
Kisah mereka memang tidak romantis, tapi itulah mereka. Itulah Jongwoon dan Ryeowook / Yewook / oneshot / Cerita di balik cerita My Unromantic Boyfriend
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,063 - Reviews: 24 - Favs: 13 - Follows: 6 - Published: 6/29/2013 - Complete
Ruins Everything by goodbye23 reviews
Baekhyun adalah namja yang menganggap dirinya paling tampan dan manly. Tetapi selalu ada Chanyeol yang menghancurkan segalanya. () Chanbaek/Baekyeol. Yaoi. Straight.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,039 - Reviews: 183 - Favs: 109 - Follows: 119 - Updated: 6/27/2013 - Published: 6/17/2013
Smile and a Leaf by kimsangraa reviews
Well, Baekhyun hanyalah daun dan Chanyeol salah satu dari kelopak bunga yang indah. A ChanBaek/BaekYeol ff.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,635 - Reviews: 37 - Favs: 48 - Follows: 8 - Published: 6/23/2013 - Complete
Insomnia by deereal3424 reviews
"Kau tidak ingin menerima 'hadiah' dariku?" / "Tentu saja aku mau! Sekarang mana hadiahku, hyung?" / "Bagaimana kalau malam ini kita menari sedikit? Sexy dance mungkin." / "Akhhh- Yesung hyunghhh !" / YESUNG x RYEOWOOK / YEWOOK / YAOI / ONE SHOT / HAPPY BIRTHDAY KIM RYEOWOOK!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,227 - Reviews: 26 - Favs: 14 - Follows: 4 - Published: 6/21/2013 - Complete
My Unromantic Boyfriend by nanaspineapple reviews
Punya pacar yang tidak romantis memang sulit. Bertahanlah, Kim Ryeowook. Dia mencintaimu, kok / Yewook / Drama-romance / HighSchool!AU / Last chapter update / HAPPY BIRTHDAY KIM RYEOWOOK !
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 5 - Words: 7,201 - Reviews: 144 - Favs: 28 - Follows: 27 - Updated: 6/20/2013 - Published: 5/23/2013 - Complete
Deja Vu? by xiaolulan reviews
Byun Baekhyun, jatuh cinta pada orang yang sama untuk kedua kalinya dalam pertemuan yang kedua dalam situasi yang sama. Pada Park Chanyeol - EXO – Baekhyun/ Chanyeol – ChanBaek/ BaekYeol
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,319 - Reviews: 14 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 6/15/2013 - Complete
Dating? by skyura reviews
Based from yewook moment at Gwanghwamun Love Song. / Yesung dan Ryeowook tanpa sengaja bertemu di sebuah acara musikal. Apakah yang akan mereka lakukan selanjutnya? Sebuah kencankah atau … / "Kau tidak tau kan kalau hyung sangat merindukanmu. / "Ya hyungie! Appo!" / Yewook / fluff, shonen-ai, rating menjurus (?).
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,488 - Reviews: 35 - Favs: 18 - Follows: 9 - Published: 6/13/2013 - Complete
Jealous by RinriChoi reviews
Awalnya Jongwoon sudah membayangkan jika kencannya akan menyenangkan. Tapi bagaimana jadinya saat ia bertemu Ryeowook, sang kekasih, yang terlihat bersama namja lain dan bahkan namja itu mencium Ryeowook!/ "Kau berhutang penjelasan."/ [YeWook; Oneshoot; Shounen-ai; Fluff]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,221 - Reviews: 58 - Favs: 21 - Follows: 7 - Published: 6/9/2013 - Complete
Ear Fetishism by Kim Sooyeon reviews
Mengapa telinga Ryeowook selalu terlihat memerah secara abnormal? Apa dia baru memasang tindik baru? Atau.../yewook/BL/DLDR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,426 - Reviews: 33 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 6/8/2013 - Complete
Rapp by bysJ reviews
Baekhyun ingin belajar ngerapp? Bagaimana jika guru rappnya adalah Kris? Lalu, apa tanggapan Chanyeol? ChanBaek slight KrisBaek/ exo fanfiction/ RnR
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,474 - Reviews: 30 - Favs: 19 - Follows: 4 - Published: 6/5/2013 - Complete
Hug by RinriChoi reviews
Yesung yang menemukan Ryeowook tertidur di sofa. / "Selamat tidur, sayang." [YeWook/Shounen-ai/Fluff/Short fanfic!]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 583 - Reviews: 50 - Favs: 20 - Follows: 7 - Published: 6/1/2013 - Complete
Seine dans les miettes de biscuits by Jonanda Taw reviews
Tentang sekeping cerita antara Chanyeol dan Baekhyun, yang mengendap dalam dasar sungai Seine, dan terbentuk di antara remah cookies kopi. Baekyeol/Chanbaek fanfiction. BL-YAOI. DLDR. RnR please.
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,593 - Reviews: 35 - Favs: 29 - Follows: 12 - Published: 5/10/2013 - Complete
On Top Of the List (Indonesian) by ttalgibit reviews
Baekhyun hanya suka perempuan dan seorang raksasa bernama Chanyeol ada di bagian teratas daftar harus-dihindari-nya. Pada dasarnya diinspirasi oleh sebuah lagu (*) EXO, NonAU, Yaoi, Baekyeol, Translation.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,506 - Reviews: 31 - Favs: 33 - Follows: 6 - Published: 4/22/2013 - Complete
Eternal Love by RinriChoi reviews
"We have our own way to make our love story." / [YEWOOK/Shounen-ai/Fluff]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,232 - Reviews: 49 - Favs: 19 - Follows: 6 - Published: 4/12/2013 - Complete
Good Night by nanaspineapple reviews
Saat Ryeowook sedang depresi berat dan bagaimana Jongwoon menghabiskan malam untuk menenangkannya / Yewook / oneshot / songfict / drama and hurt comfort / karena biarpun kalian bukan Cassiopeia, saya sangat merekomendasikan Good Night-nya TVXQ!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,194 - Reviews: 25 - Favs: 10 - Follows: 5 - Published: 4/8/2013 - Complete
Everlasting Love by RinriChoi reviews
Orang selalu berkata, cepat atau terlambat jika kita selalu bersama rasa yang dinamakan cinta itu akan tumbuh. Merubah diri menjadi cinta yang abadi. Lalu, apa itu juga berlaku pada hubungan kita? -Kim Ryeowook [YEWOOK/YAOI]
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 7,562 - Reviews: 93 - Favs: 18 - Follows: 21 - Updated: 3/6/2013 - Published: 11/4/2012
Comims Sweet by yongie13 reviews
Menjadi comims dan tinggal bersama chef seperti Yesung memberi Ryeowook banyak pelajaran apalagi mengenai kehidupan setelah kedua orang tuanya meninggal/ketika seseorang tidak menyukaimu, maka saat itu harusnya kau tidak mempercayai mereka/Cinta atau takdir? Temukan semuanya dalam Comims Sweet/YeWook/BxB/OneShoot/review nae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,704 - Reviews: 48 - Favs: 18 - Follows: 6 - Published: 2/3/2013 - Complete
Red Faced by yongie13 reviews
Wajah manisnya selalu memerah tanpa ia tahu sebabnya/tapi rona merah itu begitu manis/dia... Kim Ryeowook diasingkan karena satu alasan, namun Yesung tidak peduli dengan rumor tentang Ryeowook/ketika akan mengatakan tentang perasaannya, Ryeowook melihat Yesung bersama seorang yeojya cantik/keduanya saling menyukai, hanya saja/YeWook/BxB/Oneshoot/review ne...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,503 - Reviews: 24 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 1/25/2013 - Complete
My teacher My boss My Love by yongie13 reviews
mendapat tiket ke Jerman/apa yang meleka lakukan saat sampai disana?/kenapa hanya ada kebahagiaan? karena Tuhan memberikan cintanya/chapter11update/YeWook/BxB/review ne...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 26,014 - Reviews: 433 - Favs: 70 - Follows: 61 - Updated: 1/10/2013 - Published: 8/23/2012 - Complete
My Boyfriend by yongie13 reviews
inilah alasan kenapa Yesung suka sekali memperhatikan Ryeowook ada bawah hingg atas/dua hari Ryeowook menghilang dari pandangannya membuat namja tampan itu khawatir/ apa Yesung sudah benar-benar menyukai Ryeowoook? /YeWook /Chapter2-end update /BxB/Review nae... /jangan lupa follow yongie4 'untuk mengetahui info ff saya' / anitaMT0201 'ini account asli'... review nae :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,628 - Reviews: 59 - Favs: 14 - Follows: 7 - Updated: 1/10/2013 - Published: 12/21/2012 - Complete
SMILE by Always YeWook reviews
CHAPTER 7 UPDATE!"Hyung memang tidak punya bukti apa-apa sekarang. Tapi, kau boleh membenci hyung kalau hyung mengingkari janji. Wookie-ah. Hyung benar-benar mencintaimu" / Pair : YeWook / Yesung - Ryeowook / RnR please...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 8 - Words: 32,546 - Reviews: 156 - Favs: 39 - Follows: 25 - Updated: 12/31/2012 - Published: 8/25/2012 - Complete
Because You're The Chosen One by nanaspineapple reviews
Seorang vampir sudah pasti mencintai manusia yang sudah dipilih untuknya, namun si manusia belum tentu mencintai vampirnya. Tidak mudah untuk mencintai seorang vampir, tapi mereka harus mencintai satu sama lain.. / Yewook / vampire!Wook / epilogue updated / THE END
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Drama - Chapters: 10 - Words: 24,648 - Reviews: 233 - Favs: 47 - Follows: 30 - Updated: 10/17/2012 - Published: 8/25/2012 - Complete
Hyung, Wookie Love You by kyung064 reviews
Ketika Yesung tidak pernah menyentuh Wookie, ketika Wookie tidak pernah tau bagaimana perasaan Yesung sendiri. Ditambah kali ini mereka telah berpisah, apakah hubungan mereka akan bertahan lama?
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 7,985 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 7/30/2012 - Complete
Everlasting Love by Choi RinRi reviews
DISCONTINUE Lanjut di blog ; Cek Bio RinRi. Much thanks and good bye !
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 13 - Words: 48,977 - Reviews: 406 - Favs: 37 - Follows: 32 - Updated: 6/9/2012 - Published: 4/12/2012
Animosity by Sakamoto Arale reviews
LAST CHAPTER! Dendam, kebencian, perselisihan, selalu ada disetiap pertemuan mereka berdua sejak bertahun-tahun lalu. Tapi, apa yang terjadi jika salah satunya terlupakan? Akankah kedamaian tercipta? Ataukah? TYPO, Shounen Ai, OOC, dan kekurangan lain
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 4 - Words: 9,976 - Reviews: 38 - Favs: 27 - Follows: 10 - Updated: 4/27/2012 - Published: 6/24/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Last Winter by 0nsoonisecret reviews
Cintaku padamu seperti angin, kau tidak bisa melihat, menyentuhnya tapi kau tau itu ada. ONKEY, ONESHOT, BL, RNR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,855 - Reviews: 22 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 1/31/2012 - Complete
Kiss and Tell by bakanoapit reviews
Satu ciuman dari Izaya. Dua ancaman dari Mairu dan Kururi. Dan Shizuo frustasi mencari tahu kenapa. Shizuo/Izaya plus Orihara-twins. Sho-ai. RnR, eh? /NAO COMPLETE /RATING CHANGES
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 5 - Words: 14,326 - Reviews: 57 - Favs: 60 - Follows: 19 - Updated: 12/15/2011 - Published: 7/13/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Lima Detik by Kurotsune Ruuka reviews
Canon / "Pertemukan aku dengan Alyss," ujar laki-laki berambut hitam itu / What will happen next? / Chapter 4 Updated / RnR?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 7,559 - Reviews: 16 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 10/8/2011 - Published: 1/15/2011 - Alice, Jack V.
Grow Up, Flowers! by undine-yaha reviews
Sekuel kedua Flowers. Hana kembali ke Jepang untuk berlibur, namun ia tidak tahu kedatangannya diikuti pula oleh kedatangan seorang...bayi! Bahaya mengintainya serta para alumni DDB...Warning: OC's main POV. RnR please!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Family - Chapters: 21 - Words: 78,146 - Reviews: 407 - Favs: 55 - Follows: 12 - Updated: 9/4/2011 - Published: 9/18/2010 - Complete
Keep Out by grettama reviews
"Well, sepertinya aku tertangkap." My very first ShiZaya fanfic. One-shot. BL. I hope you enjoy this story.
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,917 - Reviews: 12 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 8/25/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Unbreakable Love by kagomehater4ever reviews
What was going through Juliet's mind throughout the movie? Read this to find out! Her thoughts and feelings about choosing between loyalty to her family or to be in love. And in a forbidden and unthinkable love with an enemy Blue Gnome, Gnomeo.
Gnomeo & Juliet - Rated: K+ - English - Romance/Adventure - Chapters: 18 - Words: 72,357 - Reviews: 184 - Favs: 48 - Follows: 15 - Updated: 7/31/2011 - Published: 4/3/2011 - Juliet, Gnomeo - Complete
Chronic by thirteen-forty-two reviews
Izaya suffers with chronic migraines, and quickly discovers that Shizuo is the only one who can help.
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 63 - Words: 94,806 - Reviews: 1038 - Favs: 1,273 - Follows: 353 - Updated: 7/21/2011 - Published: 6/4/2011 - Izaya O., Shizuo H. - Complete
Arang Hitam Putih by Lacie Fraij reviews
"Aku menyayangimu yang seperti ini. Seandainya ada arang yang putih, maka aku akan membawamu. Maafkan aku. Aku akan mati." Canon setting/romance? tergantung pendapat pembaca/oneshot. Warning: ANEH! Nggak nyambung.
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 4,993 - Reviews: 17 - Favs: 13 - Published: 7/2/2011 - Sebastian M., Ciel P. - Complete
The Day With You by anonstalker reviews
Sena dan Suzuna. Mengalami hari mereka bersama. Aneh, gila, sedih, bahagia, semuanya bercampur menjadi satu. sena/suzuna.
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 10 - Words: 23,719 - Reviews: 100 - Favs: 22 - Follows: 6 - Updated: 4/22/2011 - Published: 12/13/2009 - Sena K., Suzuna T. - Complete
My Butler, My Savior, My Lovely! by Fuzzy Conchiita reviews
Sousuke mengajakku ke Hong Kong! Aku menurutinya, tanpa sadar ada bahaya mengintai di belakangku... - Chapter 6 updated! Hinamori's POV. OOC, AU, etc. DISCONTINUED
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 13,777 - Reviews: 51 - Favs: 17 - Follows: 4 - Updated: 3/12/2011 - Published: 3/12/2010 - M. Hinamori, T. Hitsugaya
Ngeunteung by ambudaff reviews
Terjemahan 'Cerminan' ke dalam bahasa Sunda. Dalam rangka memperingati Hari Bahasa Ibu Internasional
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 818 - Reviews: 18 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 2/20/2011 - Gaara, The Fourth Kazekage - Complete
Lacie by rotten camellia reviews
[ElliOz] /Karena, tanpa ingatan orang yang kucintai, semua tak berarti apa-apa./ Pada akhirnya, dia bukan sekedar raga dengan ingatan kosong yang berjalan. Hingga mencapai akhir. Hingga dia berakhir.—for Fitria -lyss di Fidelina.
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 5,655 - Reviews: 19 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 2/19/2011 - Oz V., Elliot N. - Complete
I Always Here, Beside You by Cake Factory reviews
Seberapa keras aku menyangkal dalam hati dan meyakinkan diriku sendiri bahwa itu semua tidak benar, semakin sering mimpi itu datang. /ElliReo/Canon/1st POV/ RnR? :D
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,509 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Published: 1/24/2011 - Elliot N., Leo - Complete
Present for Stranger by Gokudera J. Vie reviews
Di hari bersalju, di pertengahan Desember.
Nabari no Ō - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,396 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 1/21/2011 - M. Rokujo, Yoite - Complete
How To Be A Man by ceruleanday reviews
Kedewasaan bagi Edmund sama seperti memakan kembang gula. Walau cepat melebur dalam hitungan detik, rasa manisnya takkan hilang dalam waktu yang sama. RnR!
Chronicles of Narnia - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,959 - Reviews: 13 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 1/9/2011 - Edmund Pevensie - Complete
Ryushitsuji by Laviran Nightray reviews
Chap 4. paman Hitsu datang mengunjungi hitsu. ternyata, dia membawa anaknya yang merupakan teman kecil hitsu. akhirnya, misi untuk keluarga rutherford turun. Selamat menikmati! XD
Bleach - Rated: T - Indonesian - Chapters: 4 - Words: 14,342 - Reviews: 26 - Favs: 9 - Follows: 1 - Updated: 1/2/2011 - Published: 9/7/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Taste of Nicotine by Orange Burst reviews
Kadang Matt ingin juga membungkam Mello yang selalu memprotes kebiasaan merokoknya dengan membiarkannya mencicipi nikmatnya rasa pahit nikotin...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,280 - Reviews: 13 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 1/1/2011 - Mello, Matt - Complete
The Tale of Dawn and Dusk by ry0kiku reviews
Tak mengenal kelahiran, tak juga bersua dengan kematian. Wahai dirimu yang masih diberkahi kehidupan, berkenankah mendengar sebuah kisah memilukan tentang fajar dan petang? Oneshot AU. No pairing.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 4,305 - Reviews: 17 - Favs: 21 - Follows: 1 - Published: 1/1/2011 - England/Britain, Scotland - Complete
Jealous by fi-kun31 reviews
Wajahnya yang berbinar-binar terlihat seperti anak kecil yang baru saja mendapatkan sebuah permen. Mata coklat memancarkan rasa bahagia. Dua bibirnya ditarik membentuk sebuah senyuman. Kau bahagia, tapi dia...iri padamu. Warning inside
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,687 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/1/2011 - Riku K., Sena K. - Complete
Dinner 21th Down by Edelweiss-Cliff reviews
Chapter 06 apdet. Bagaimana dengan Sena dan Suzuna? Kemudian transaksi di pagi hari dengan sejumlah informasi, fakta, yang akan mereka kerjakan. review pasti diminta lah XPP
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Mystery/Crime - Chapters: 6 - Words: 7,856 - Reviews: 27 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 12/28/2010 - Published: 6/4/2010 - Sena K., Suzuna T.
Crazy Little Things by dreiser reviews
POST DEATHLY HALLOWS! Femslash. HermioneLuna. Little by little, in her own unusual way, Luna Lovegood begins to romance Hermione Granger. This is the work in progress version. For the edited fic that includes corrections please visit my website.
Harry Potter - Rated: M - English - Romance - Chapters: 20 - Words: 98,840 - Reviews: 523 - Favs: 1,060 - Follows: 268 - Updated: 12/27/2010 - Published: 12/28/2007 - Hermione G., Luna L. - Complete
rain stops, goodbye by AisuArisu reviews
Diinspirasi dari chapter 21-22. sedikit alternate story. Kalau hidup Yoite tinggal dua bulan lagi, apa yang bisa ia lakukan? YoiHaru. RnR pls? :3
Nabari no Ō - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 563 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 11/27/2010 - Yoite, M. Rokujo - Complete
Angel and Demon by ca.ghaunt reviews
Pengumuman SEMI-HIATUS saya. Mohon dimaklumi. Read please?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 8 - Words: 17,091 - Reviews: 66 - Favs: 15 - Follows: 6 - Updated: 11/15/2010 - Published: 4/22/2010 - Hiruma Y., Mamori A.
Sweet Disposition by are.key.take.tour reviews
"Menjadi Negara bukanlah perkara mudah, semudah membalikkan telapak tangan." Perjalanan seorang Indonesia dalam membangun dirinya menjadi Negara yang besar tidaklah mulus. Penyesalan berkali-kali dirasakannya. ONESHOT
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,008 - Reviews: 18 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 11/9/2010 - Complete
Mimpi by Jingga reviews
Kami memiliki mimpi, engkau memiliki mimpi, semua orang memiliki mimpi. Lalu, dapatkah kau katakan, apa mimpimu?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,029 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 11/1/2010 - Complete
Life by Ay reviews
Chap 16 update! Ciuman yang tak sampai satu menit itu membekukan segala perkataannya yang sedianya siap dilontarkan Rukia untuk Ichigo. Kini ia tak tahu apa yang harus diucapkannya. Kata-kata sinis apalagi yang harus ia keluarkan untuk Ichigo. RnR Pliss..
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 17 - Words: 31,267 - Reviews: 274 - Favs: 41 - Follows: 16 - Updated: 10/27/2010 - Published: 1/16/2010 - Rukia K., Ichigo K.
SuzunaChan's Diary by meiriza rokudo reviews
/Finale Chapter!/... /Karena kamulah yang terpilih, kamulah orangku yang satu-satunya. Orang yang paling berharga bagiku../ Warning inside. Thanks for all of the review. RnR and CnC? :DD
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 17 - Words: 30,432 - Reviews: 164 - Favs: 28 - Follows: 8 - Updated: 10/24/2010 - Published: 12/11/2009 - Suzuna T., Sena K. - Complete
Dangerous And Sweet by ca.ghaunt reviews
Vampir. Lebih mematikan daripada seluruh senjata dijadikan satu. Lebih cantik dan tampan daripada semua pria dan wanita yang tampan dan cantik. For Eyeshield 21 FanFiction Indonesian Awards, October: Shiver. Shoujo-ai gak kerasa, OoC, SuzuMamo. Oneshot.
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 2,482 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 10/23/2010 - Suzuna T., Mamori A. - Complete
Plum by rotten camellia reviews
[YuuRam] Dan kau mengucapkan selamat tidur kepadanya di bawah guguran-guguran Plum.
Kyo kara Maoh!/今日からマ王! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,817 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Published: 10/14/2010 - Yuri S., Wolfram vB. - Complete
Naik Bajaj 2 by Luxam reviews
Chapter terakhir. Kalo Kuroshitsuji II aja ada, otomatis Naik Bajaj 2 juga ada, dong.
Kuroshitsuji - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 8 - Words: 7,290 - Reviews: 212 - Favs: 77 - Follows: 15 - Updated: 10/3/2010 - Published: 8/17/2010 - Complete
About Fourth Element by Nama Saya Putri reviews
Tentang keempat elemen menurut pendapat Aang.
Avatar: Last Airbender - Rated: K - Indonesian - Poetry/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 255 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 9/27/2010 - Aang - Complete
Masih Disini by Makoto Kajiwara reviews
"Aku tidak mau tidur, Matt. kalau aku tidur, kau akan menglilang dari penglihatanku." Matt's POV MxM lagi. RnR?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 716 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/25/2010 - Matt, Mello - Complete
Caramel Apple by Fazea reviews
Sesuatu yang membuat Hiruma menolak 'memakan' Sena adalah.. For Eyeshield 21 Award September: Season-lagi-Warning inside. RnR?
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 597 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 9/22/2010 - Hiruma Y., Sena K. - Complete
Di Bawah Guguran Daun Maple by meiriza rokudo reviews
/Kita berjumpa, kita bertemu, kita saling merindu/ For Eyeshield 21 Award, event September : Season. And for Ciel L. Chisai's B'day! Warning Inside. RnR?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,571 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Published: 9/18/2010 - Riku K., Wakana K. - Complete
Beku by meiriza rokudo reviews
/Duniaku memanglah beku—ya, dan juga buta, menghilang dalam kesunyian. Jiwaku bahkan tak punya entitas untuk tetap kokoh berdiri menghujam bumi./ Eyeshield 21 Award, Event September : Season. Sho-ai. Warning inside. RnR?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,143 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Published: 9/18/2010 - Riku K., Sena K. - Complete
Sakura by Maharu P Natsuzawa reviews
Kepingan kenangan Kotaro tentang Julie, yang meninggalkannya untuk selamanya. Dibawah naungan pohon berkelopak jambon itu, ia bergumam. /for ES21 FanFiction Award September/ Oneshot. Semi-drabble. Half poem. Berantakan. Warning inside. RnR?
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,472 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 9/16/2010 - Kotaro S., Juri S. - Complete
Love is Like a Sand by cumanakecil reviews
"Kau menjaga pasir ini agar tidak jatuh. Namun, ketika kau menggenggamnya terlalu erat—" "Pasir itu akan meluncur jatuh, perlahan berkurang dan akhirnya hilang. Sulit untuk ditemukan kembali." /Oneshot/ OzAlice with GilAlice. Review pleaase?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,411 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Published: 9/14/2010 - Alice - Complete
I'm Promised by Edelweiss-Cliff reviews
FOR EYESHIELD 21 AWARD : SEASON. Kau seperti mayat hidup. Entah sapan kapan kau terus begitu. Aku tidak bisa menemuimu seperti ini.../Warning: Sho-ai, gaje, merusak mata-?-/Histeris Sangat/maaf buru-buru, mau mudik XP -plak
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,951 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Published: 9/14/2010 - Hiruma Y., Sena K. - Complete
ZWEI by kuroliv reviews
Aku hanya ingin melindungimu sebagai adik yang ingin membalas budi. — Vincent, Gilbert.
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Family - Chapters: 1 - Words: 2,483 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Published: 9/13/2010 - Vincent N., Gilbert/Raven - Complete
Three Things by Gokudera J. Vie reviews
tiga hal yang paling berharga, jangan sampai hilang, dan tak dapat kembali.
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 1,919 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Updated: 9/11/2010 - Published: 8/30/2010 - Gilbert/Raven - Complete
In The Name of Rose by yondie93 reviews
Mawar, mawar, mawar. Kenapa mawar sih? -Warning inside. Happy FID#2!
Kuroshitsuji - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,747 - Reviews: 15 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 9/9/2010 - Claude F., Sebastian M. - Complete
Sono Shitsuji, Kankaku o Nibura Seru by LXXIV reviews
Tuhanlah yang salah. Ia telah mempertemukan si anak manusia dengan sang iblis. Mengikat keduanya dengan rasa terlarang. ## Special for Fujoshi Independence Day #2.
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,691 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 9/8/2010 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
Red in White, White in Red by Annasthacy Chashyme reviews
Alice identik dengan merah, sementara Alyss identik dengan putih. Bagaimana jadinya kalau semua terbalik? AU, Gaje and OOC alert. Entry for FFC Fiction for Liberty on Infantrum. R&R?
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,663 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 9/8/2010 - Alice, Will of Abyss - Complete
Reached the Star by FiiFii DewDew reviews
Oh Tuhan, lelaki itu begitu sempurna, tetapi dapatkah aku memilikinya?/Full of Go Minam POV/ wanna R n R?
You're Beautiful/미남이시네요 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,260 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 9/4/2010 - Go Minam, H. Tae Kyung - Complete
Nightcry by little lillith reviews
Aku melakukan semuanya demi Gil, kakakku yang amat aku cintai. Salahkah aku menjadi adik yang berbakti? Yang terpenting adalah, AKU TIDAK GILA. Warning : M for bloody and Surgery
Pandora Hearts - Rated: M - Indonesian - Angst/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,723 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 9/3/2010 - Vincent N., Gilbert/Raven - Complete
GaraGara Puisi by Rhyme A. Black reviews
'APDETH'. Hmm, jadi seperti itu. Suasana romantis... Kembang api... Telepon... Dansa... Semuanya menjadi jelas sekarang, lalu selanjutnya? "Aku..." "Aku juga...". The Last Chapter. Gomen coz super duper amat sangat lama ngapdethnya! Mind to RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 9 - Words: 23,985 - Reviews: 122 - Favs: 46 - Follows: 15 - Updated: 8/28/2010 - Published: 9/27/2009 - Naruto U., Hinata H. - Complete
The Miraculous of Flowers by undine-yaha reviews
Sekuel dari Flowers! Hiruma dan Mamori diculik ke dimensi lain! Berhasilkah Hana dan para alumni Deimon Devil Bats menyelamatkan mereka? Last chap update. Warning: OC's main POV, OCxOC. R&R please!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 7 - Words: 25,354 - Reviews: 135 - Favs: 41 - Follows: 3 - Updated: 8/15/2010 - Published: 6/28/2010 - Complete
Hujan Kali Ini by Rere Aozora reviews
Shikamaru bukan tipe pembenci hujan. Tapi ia bukan juga penyukanya. Baginya hujan hanya menjadikannya repot. Apalagi ditambah terkurung bersama Ino, cewek paling merepotkan di seluruh dunia. An oh-not-so-romantic ShikaIno fict.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,846 - Reviews: 20 - Favs: 22 - Published: 8/14/2010 - Shikamaru N., Ino Y. - Complete
Playing BoyfriendGirlfriend by Draco Lover 899 reviews
What happens when Needy and Jennifer play boyfriend/girlfriend like they used to?
Jennifer's Body - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 646 - Reviews: 7 - Favs: 22 - Follows: 5 - Published: 8/11/2010 - Complete
Candy Wrapper by manhattan martini reviews
For a naturally born sprinter, he takes an awful long time proposing to her. — SenaSuzuna
Eyeshield 21 - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 4,499 - Reviews: 22 - Favs: 67 - Follows: 25 - Updated: 8/10/2010 - Published: 1/27/2010 - Sena K., Suzuna T. - Complete
Missing Scene by grettama reviews
A missing scene dari salah satu take di episode 15. Spoiler alert! bagi yang belum nonton sampai tamat . A lil bit shounen ai.
You're Beautiful/미남이시네요 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,241 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 8/3/2010 - K. Shin woo, Jeremy - Complete
Hatred by Kouzuki reviews
Aku membencimu, King. Aku membencimu karena membuatku memiliki perasaan. Shonen-Ai. HichiIchi. Hints of IchiRuki / IchiHime. Gaje, Typo. RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 522 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Published: 8/2/2010 - Dark Ichigo, Ichigo K. - Complete
AZ Short Fic! by terserah-lo-mau-manggil-gw-apa reviews
UPDATE! back to A, A for AYAM! Kisah Ichigo dan Hitsugaya yang rebutan ayam bakar di restoran milik renji, berakhir dengan ke pervertan Ichigo dan Tomato red face Hitsugaya! PLEASE REVIEW!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Chapters: 3 - Words: 1,782 - Reviews: 17 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 8/1/2010 - Published: 12/17/2009
Dongeng Putri Dunia Lain by Agizera reviews
Dongeng seorang Putri dari Dunia Lain yang jatuh cinta kepada sosok lelaki bersayap hitam. Putri Dunia Lain yang dituduh sebagai penghianat, memilih kabur ke bumi demi bertemu lelaki bersayap hitam. Apa mereka akan bahagia?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Fantasy - Chapters: 8 - Words: 24,045 - Reviews: 156 - Favs: 17 - Follows: 7 - Updated: 8/1/2010 - Published: 5/8/2010 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Baby and Marriage by Gokudera J. Vie reviews
Di awal cerita mereka saling membenci, di akhir cerita akan jadi seperti apa mereka? DISCONTINUED!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 2,567 - Reviews: 45 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 7/31/2010 - Published: 7/5/2010 - Ichigo K., Rukia K.
My Edelweiss by rotten camellia reviews
[ByakuHisa] Hisana adalah edelweiss milik Byakuya. Edelweiss adalah ingatan berharga, heh?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,207 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 7/17/2010 - Byakuya K., Hisana K. - Complete
Wortel by Luxam reviews
Tidak ada angin tidak ada hujan, tiba-tiba Ciel membahas tentang wortel dan global warming ditengah-tengah waktu makan siangnya.
Kuroshitsuji - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 464 - Reviews: 41 - Favs: 36 - Follows: 2 - Published: 7/10/2010 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
A Hundred Fragments by xTamashii reviews
A 100 sentence prompt focusing on Yoite and Miharu. Sad and cheerful, friendly and even a little romantic, and everything else in between.
Nabari no Ō - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,056 - Reviews: 2 - Favs: 12 - Published: 7/4/2010 - M. Rokujo, Yoite - Complete
Wind by rotten camellia reviews
[SesshoKagu] Sang Angin tertegun karena kata-katanya. "Kau adalah angin bukan?" ya, ia adalah angin. Kagura tertegun dan terdiam karena kata-kata pria itu.
Inuyasha - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,130 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Published: 7/3/2010 - Sesshomaru, Kagura - Complete
Shiroi Yuki by meiriza rokudo reviews
Kematian, frasa yang begitu menakutkan di sebagian pasang telinga. Tapi kematian sesungguhnya bukanlah enigma, karena ia telah memiliki pengertian yang jelas. Dan apakah yang akan Hitsugaya pikirkan, ketika kematian gadis yang dicintainya tiba? RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,790 - Reviews: 14 - Favs: 15 - Published: 6/26/2010 - T. Hitsugaya, M. Hinamori - Complete
Mine by meiriza rokudo reviews
GilAlice. Sequel From Resonance of My Heart. Malam itu, pikirannya melayang-layang, tapi hanya fokus pada satu hal, namun lain cerita ketika pria itu datang.. Crack, AU, OOC. RnR?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,700 - Reviews: 10 - Favs: 9 - Published: 6/26/2010 - Alice, Gilbert/Raven - Complete
A Beautiful Gift at Twilight by Mikkadhira reviews
Suzuna ulang tahun! Apa ya yang akan Sena berikan untuk kado ulang tahun Suzuna? Hmm, sepertinya sih spesial! Kira-kira rencana Sena berhasil tidak ya... Oneshot, RnR please!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,063 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 6/26/2010 - Sena K., Suzuna T. - Complete
Flowers by undine-yaha reviews
Agen rahasia dengan kekuatan ajaib masuk ke SMA Deimon dengan misi memperbaiki hubungan antara setan dan malaikat. EXTRA CHAPTER update! Warning: OC's POV. R&R please!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 12 - Words: 43,426 - Reviews: 169 - Favs: 54 - Follows: 4 - Updated: 6/26/2010 - Published: 5/22/2010 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
Feel and Feel by meiriza rokudo reviews
Kisah ini telah berakhir, tapi bukan berarti jikalau perjalanan mereka berakhir. "Terima kasih atas segalanya, Sena." A Epilouge. SenaSuzu slight RikuSuzu. RnR?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 6 - Words: 16,793 - Reviews: 80 - Favs: 18 - Follows: 1 - Updated: 6/19/2010 - Published: 4/4/2010 - Sena K., Suzuna T. - Complete
You Can't Hide Your Feeling, Shizu chan! by Rheinny del Zialiony reviews
Shizuo tidak bisa menyembunyikan apa pun dari Izaya. Tapi Izaya akan mendapatkan pembalasannya. My first fanfic. Warning: Shounen-ai dan nggak bermutu.
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,962 - Reviews: 21 - Favs: 25 - Follows: 1 - Published: 6/16/2010 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
The Rule of Love by Valuable Shicchi -Valshe reviews
cinta yang berada di dua dunia. IchiRuki.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 4 - Words: 7,919 - Reviews: 20 - Favs: 7 - Follows: 4 - Updated: 5/25/2010 - Published: 2/23/2010 - Ichigo K., Rukia K.
Cinta Dunia Maya by asdfghjklcostelle reviews
Entahlah, aku bimbang. Ichigo mulai memasuki duniaku. Attention! Gaje, OOC, bahasa dunia maya inside! Mohon reviewnya! Onegai! Chap 4!
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 4 - Words: 6,610 - Reviews: 44 - Favs: 8 - Follows: 1 - Updated: 5/23/2010 - Published: 4/2/2010 - Ichigo K., Rukia K.
Selembar Catatan Kecil by crystallized cherry reviews
- Chapter 1 - Kerja keras Suzuna untuk membaca huruf Latin pada kertas itu, dan apakah ia harus mengubur lagi mimpinya?. First fict in this fandom.
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,777 - Reviews: 21 - Favs: 6 - Follows: 2 - Updated: 5/13/2010 - Published: 5/3/2010 - Suzuna T.
A Letter From Stranger by kaorinin reviews
Rukia menemukan sebuah surat di lacinya. tak ada nama pengirim di amplopnya. isinya berhubungan dengan Ichigo. sebenarnya, dari siapakah surat itu? IchiRuki oneshot! mind to R&R?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,536 - Reviews: 38 - Favs: 25 - Follows: 3 - Published: 5/2/2010 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Thank You For Loving Me by noirheart reviews
SenaSuzu fans, this is for you! Hehehe... Sena and Suzuna love story postmanga, meaning that they're both on the Enma Univ. And oh yeah, HiruMamo pairing will also take part here. Chapter 3 : Truth or Dare Hiruma Style will come soon. RnR please!
Eyeshield 21 - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 12,423 - Reviews: 22 - Favs: 22 - Follows: 25 - Updated: 3/3/2010 - Published: 8/24/2009 - Sena K., Suzuna T.
The Truth When I Love U by meiriza rokudo reviews
Mimpi buruk seorang gadis mengenai orang yang sangat ia cintai dan kasihi. Bagaimana ceritanya, ketika mimpi buruk itu menjadi kenyataan yang menyakitkan? siapakah yang akan pergi? Sang Gadis atau Kekasihnya?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,278 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Published: 2/26/2010 - Suzuna T., Sena K. - Complete
Wo Ai Ni by Schwarzien.D'Seventh reviews
Gong Xi Fa Choi Happy Valentine Sena diharuskan pergi ke China karena tugas kerja ayahnya. Sedangkan dia sedang mesra-mesranya dengan Suzuna. Apa yang akan terjadi pada mereka? R&R!
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,785 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Published: 2/13/2010 - Sena K., Suzuna T. - Complete
She Hated Him by nerdgonewrongxx reviews
Ten reasons why Mai hates Zuko.
Avatar: Last Airbender - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 840 - Reviews: 15 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 9/28/2006 - Mai, Zuko - Complete
Smile for Zuzu by genki-escapist reviews
The history behind a prince's nickname and the smile it brought to a porcelain doll's face. [Chibi Fire Nation Cast, ZukoxMai]
Avatar: Last Airbender - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,011 - Reviews: 31 - Favs: 53 - Follows: 6 - Published: 7/8/2006 - Zuko, Mai - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Mysterious Hill reviews
IT's BTS Fanfic. SugaKook. Dan hari ini, untuk pertama kalinya Yoongi merasa perasaan sangat tidak enak untuk mendaki gunung. Oneshot. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Mystery/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,673 - Reviews: 13 - Favs: 8 - Follows: 4 - Published: 3/26 - Complete
As Sweet As Caramel reviews
It's BTS Fanfic. As Sweet As Sugar's Sequel!. Jimin/Yoongi. Jimin mana sanggup kalau Yoonginya terlihat menyedihkan seperti itu. Lagipula, Jimin telah berjanji dihadapan orangtuanya dan semua orang bahwa ia akan selalu berada disamping Yoongi ketika ia bersedih ataupun berbahagia. Bukankah begitu?/RnR please. Chapter 23 is UP!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 23 - Words: 75,737 - Reviews: 1048 - Favs: 120 - Follows: 95 - Updated: 3/21 - Published: 8/30/2014
Let Me Know reviews
IT's BTS Fanfic. VKook. Malam itu Taehyung hanya merasa tertarik dan ia menginginkan nama pemuda itu dengan cara berkenalan yang cukup aneh. Oneshot. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,596 - Reviews: 31 - Favs: 7 - Follows: 4 - Published: 3/12 - Complete
Wisdom Tooth reviews
IT's BTS Fanfic. VHope. Dokter bilang Hoseok memiliki gigi bungsu yang tumbuh tidak normal. Dan tentu saja itu perlu dicabut. Oneshot. RnR please.
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,711 - Reviews: 21 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 3/5 - Complete
Into The Moment reviews
IT's BTS Fanfic. VMin. Di sebuah ruangan dalam suatu waktu hanya ada Jimin dan Taehyung. Menjadikan momen pertama dan terakhir mereka bertemu yang tak terduga. DRABBLE. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 698 - Reviews: 21 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 2/26 - Complete
Devotion reviews
IT's BTS Fanfic. 2Seok. Tetapi itu sebelum Seokjin tak lama kemudian bertemu dengannya. Dengan sosok hangat penuh keramahan dalam hidupnya. Sosok yang selalu tersenyum dan datang dengan tiba-tiba di kehidupan Seokjin layaknya cahaya pengantar pagi. Sosok yang selalu setia padanya meski Seokjin akan bunuh diri sekalipun. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,700 - Reviews: 28 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 2/18 - Complete
Secret Star reviews
It's BTS Fanfic. Namseok. Persahabatan itu identik dengan kebersamaan seseorang yang satu dengan yang lainnya. Tak pernah berpisah layaknya sepasang alas kaki yang selalu kau pakai kemanapun akan pergi. Rnr please. Twoshoot. CHAPTER 2. Complete.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,740 - Reviews: 40 - Favs: 11 - Follows: 7 - Updated: 2/1 - Published: 1/31 - Complete
Rising Sun reviews
IT's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. Tetapi kali ini, Jimin ingin sekali mengajak kekasihnya yang benci olahraga itu untuk mendaki gunung. Hanya berdua bersamanya. A Oneshot. RnR please :)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,783 - Reviews: 34 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 12/31/2014 - Complete
Because of Kids reviews
It's BTS Fanfic. NamJinKook. Jungkook memang masih anak-anak. Usianya bahkan baru enam setengah tahun. Tetapi ia senang sekali berdekatan dengan kakaknya sendiri. Namanya Kim Namjoon. Family. Ficlet. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,345 - Reviews: 25 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 12/20/2014 - Complete
That is, Candour reviews
It's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. Jimin/Suga. Ficlet collection. [Chapter 21 - 26 : U - Z]. 6 chapter Update./ Karena Jimin, akan selalu mencintai Yoongi./ RnR. Completed.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 26 - Words: 28,861 - Reviews: 496 - Favs: 80 - Follows: 44 - Updated: 12/11/2014 - Published: 7/30/2014 - Complete
Rain reviews
It's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. Sore itu. Jimin merasa begitu bodoh dan menyesal kenapa ia tak lebih mengeratkan tautan tangan mereka kala itu. Jimin menyesal. RnR Please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,350 - Reviews: 27 - Favs: 18 - Follows: 6 - Published: 11/18/2014 - Complete
Clueless reviews
It's BTS Fanfic. This story Written by Naranari. Jimin/Yoongi. Boy's Love. School life. Teenager. Oneshot. Seharusnya Yoongi tahu kalau kekasihnya itu sangat bodoh. Dan tidak peka. RnR Please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,963 - Reviews: 16 - Favs: 16 - Follows: 6 - Published: 9/4/2014 - Complete
Back Seat reviews
It's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. Menunggu kekasihnya bukanlah hal yang pertama bagi Yoongi. Dan itu tentu saja membuat Yoongi sebal. Tetapi mau bagaimana lagi... RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,013 - Reviews: 30 - Favs: 21 - Follows: 5 - Published: 8/30/2014 - Complete
I Like My Body When It's With Your Body Translation reviews
It's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. Jimin/Suga. Boy's Love. Oneshot. Jimin menyukai pagi-pagi terbaiknya. Pagi dimana kehangatan Yoongi, umpatan Namjoon, dan sikap bangun tidur Hoseok mengelilinginya. Translation Fic. RnR please.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,329 - Reviews: 31 - Favs: 24 - Follows: 7 - Published: 7/23/2014 - Complete
As Sweet As Sugar reviews
It's BTS fanfic. Jimin/Yoongi. Boy's love. "Kau bercanda. Aku bahkan belum pernah melihatnya tersenyum sekalipun.". "Brengsek.". "Sepertinya aku tertarik dengannya." REPOST. Chapter 14 is UP. Complete!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 14 - Words: 48,733 - Reviews: 446 - Favs: 98 - Follows: 62 - Updated: 7/19/2014 - Published: 5/15/2014 - Complete
As Sweet As Sugar: Coming of Age reviews
It's BTS Fanfic. Jimin/Yoongi. Boy's Love. Intinya sih, ingin merayakan Coming of Age-nya hanya berdua dengan Yoongi di apartemennya. Itu saja. As Sweet As Sugar side story! Complete! R&R please.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,505 - Reviews: 78 - Favs: 53 - Follows: 22 - Updated: 6/28/2014 - Published: 6/14/2014 - Complete
I Know reviews
It's ChanBaek. Fluffy. Drabble. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,104 - Reviews: 40 - Favs: 28 - Follows: 10 - Published: 10/21/2013 - Complete
Waiting reviews
It's YeWook. Fluffy. Drabble. RnR please.
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 875 - Reviews: 19 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 10/21/2013 - Complete
In The Cinema reviews
It's Kaisoo. Fluffy. Drabble. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 777 - Reviews: 19 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 10/21/2013 - Complete
Danger: Thespian Love reviews
Kehidupan di dunia tak hanya dihuni oleh mayoritas manusia yang berkuasa. Tetapi ada juga yang ditakdirkan dalam lingkaran minoritas. Lebih gotik dari kehidupan normal. Dan mereka adalah... Yewook. Yaoi. Vampire fic. Read and Review, please! Last chapter is UP!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 5 - Words: 7,954 - Reviews: 90 - Favs: 25 - Follows: 22 - Updated: 5/12/2013 - Published: 9/8/2012 - Complete
Momentous reviews
Ketika ego tak ingin diluruskan oleh pikiran. A YeWook Fanfic. Yaoi. RnR please.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 6,518 - Reviews: 15 - Favs: 8 - Follows: 5 - Published: 8/29/2012 - Complete
Stolen Moment reviews
Di sebuah ruangan dalam suatu waktu hanya ada Elliot dan Ada. Menjadikan momen pertama dan terakhir mereka bertemu yang tak terduga./oneshot/RnR Please..
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 599 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 9/6/2011 - Elliot N., Ada V. - Complete
Mischievous reviews
Panas matahari hari ini begitu menyengat di Ikebukuro. Izaya yang terus menggoda Shizuo malah membuatnya makin kepanasan./oneshot/shizaya/for Fujoshi Independence Days!/
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 657 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 9/6/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Candour reviews
Kecemburuan dalam sebuah hubungan adalah hal biasa. Bagaimana jika itu terjadi dalam hubungan seorang Shizuo dan Izaya?/Shizaya/RnR Please..
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 831 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 9/6/2011 - Shizuo H., Izaya O.
Mawar Oranye reviews
Kuingin tak pernah pudar. Sentuhan dan pelukanmu. Ritme alunan suaramu. Akan kugenggam aromamu. Karena kaulah mawar oranye-ku, selamanya... /oneshot/VinceRache/Rnr Please..
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,018 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 2/4/2011 - Vincent P., Rachel P. - Complete
Positively Midnight reviews
Mendadak tubuh mungilmu yang terduduk manis itu menggigil, bisikan angin menghantarkan sebuah peringatan yang memang seharusnya diingat olehmu. Eyeshield 21 Award month of October: Shiver.
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,802 - Reviews: 6 - Published: 10/25/2010 - Suzuna T., Sena K. - Complete
Between Spring and Summer reviews
for Eyeshield21 award month of September. Dibawah hujan, hujan yang selalu datang antara musim semi dan musim gugur selalu mengkelamkan suasana. Saat itu dia datang... don't like don't read!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Drama/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,050 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Published: 9/14/2010 - Sena K., Suzuna T. - Complete
Croissant reviews
kau seperti croissant, kau lembut bertabur semua kebaikan diluar. RnR please
Wallflower - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Family - Chapters: 1 - Words: 373 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 9/5/2010 - Sunako N. - Complete
Magenta reviews
Dedicated for Eyeshield 21 Award August: Color. Magenta itu sama sepertiku... HiruSena? XD RnR please.
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,046 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 8/18/2010 - Jumonji J., Sena K. - Complete
Bloodiest Love reviews
"...Aku tahu kau membenci hujan, tapi izinkan agar aku bisa jadi kenangan dalam hujan yang kau benci ini," update! Complete!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 9 - Words: 11,157 - Reviews: 72 - Favs: 10 - Updated: 7/24/2010 - Published: 4/14/2010 - Sena K., Suzuna T. - Complete
Soulicious reviews
sekuelan yang dulu, "Apa ini di Surga?" RnR...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,375 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 6/27/2010 - Ichigo K., Rukia K.
Silhouette reviews
Rasa rindu ingin bertemu, Memecah keinginan jiwa, Rasa ingin selalu memeluknya, Mendengar suaranya, Atau bahkan ikut bersamanya ke Surga... oneshot pertama, RnR minna.. :D
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,331 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Published: 5/19/2010 - Sena K. - Complete
Crazy in Love Story reviews
cerita cinta tentang SenaSuzu, yang dikelilingi hal-hal gila yang selalu terjadi.. my first fanfic, maaf kalau jelek, read and review ya
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,318 - Reviews: 20 - Favs: 2 - Updated: 4/14/2010 - Published: 4/2/2010 - Sena K., Suzuna T.
Soul Mate reviews
Apa kau tak sadar, kita itu sudah mati" oke, saya author baru disini.. read and review ya..
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 711 - Reviews: 11 - Follows: 2 - Published: 4/4/2010 - Ichigo K., Rukia K. - Complete