Jeevas Ryevolution
PM . Follow . Favorite
Joined 03-11-10, id: 2285154, Profile Updated: 01-16-13
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Raja Gombal by Lady Harumi Aika reviews
Gue, Sasuke Uchiha. cowok paling terkenal gombal di sekolah ini. "Kalo kamu jadi bola, aku mau dribble kamu selamanya gak akan aku oper-oper." "Seriously? Cuma itu yang lo bisa?" GUBRAK! apa-apaan nih cewek! Warning: AU, OOC. RnR? Chap 5 update!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 8,022 - Reviews: 68 - Favs: 21 - Follows: 12 - Updated: 12/29/2013 - Published: 7/7/2010 - Sasuke U.
Sinful Soul by Dark Calamity of Princess reviews
Warning: Yaoi, AU, Dark, Gore. Summary: Naruto adalah psycho. Gaara adalah self-injury. Mereka hidup di dunia gelap penuh kebohongan dan bersaing dengan ganasnya hidup. "Manusia itu selalu memakai 'topeng!" Bad summary but the story is better. Review!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Suspense/Drama - Chapters: 20 - Words: 71,487 - Reviews: 415 - Favs: 156 - Follows: 97 - Updated: 7/7/2013 - Published: 12/27/2009 - Naruto U., Gaara
Monster Detective by Aratte reviews
AU. Kasus misterius menyeret L ke dalam pusaran takdir yang ganjil. Setelah Deneuve dan Eraldo Coil, mau tidak mau titel L pun bertambah satu: Monster Detective.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 10 - Words: 42,043 - Reviews: 205 - Favs: 151 - Follows: 91 - Updated: 2/16/2013 - Published: 8/10/2010 - Light Y., L
Op De Pasar Malam by Meckino Sara reviews
Kali ini bianglala pun tak ubahnya mesin waktu yang menyebrangi rentan tujuh dasawarsa. Karena kala itu dan kala ini kita sama-sama berada disini. Lengkap dengan cinta dan air mata. Hanya saja takdir mengemasnya berbeda. RnR, please my first fic.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 9,477 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 8/7/2011 - Netherlands - Complete
Goddess of Sky Land by Cakeberry reviews
Seseorang pangeran yang kabur untuk mencari sensasi baru. LLight, dan MattMello. Sedikit-sedikit muncul magicnya... Chapter 5 update!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 5 - Words: 11,135 - Reviews: 69 - Favs: 13 - Follows: 10 - Updated: 7/7/2011 - Published: 8/4/2010 - L, Light Y.
Alpha Centauri by yukeh reviews
Last chapter! Kisah cinta Sasuke dan Hinata akhirnya menemui penghujungnya. Ada atau tak ada air mata, biarlah. Selama cinta ini masih berkobar, biarlah. SasuHina. RnR, please, please, please? 8D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 20 - Words: 67,706 - Reviews: 453 - Favs: 141 - Follows: 41 - Updated: 6/27/2011 - Published: 7/13/2009 - Sasuke U., Hinata H. - Complete
Zepherine by Reyeline Pucho reviews
Walau aku adalah bonekamu, aku juga membutuhkan cahayamu di neraka, Light
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 809 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/10/2011 - Misa A., Light Y. - Complete
Nationbook by Pam The Clam reviews
Apa jadinya bila para nation Hetalia memiliki Facebook? warning: BL, gaje, garing, OC, OOC, dkk. Upload sebelum saya hiatus XD may or may not be continued :
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 1,860 - Reviews: 24 - Favs: 16 - Follows: 8 - Updated: 5/4/2011 - Published: 5/3/2011
Stay By My Side by Cakeberry reviews
Light yang terjebak hidup dalam kehidupan BB.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,639 - Reviews: 31 - Favs: 6 - Follows: 6 - Updated: 4/21/2011 - Published: 1/29/2011 - BB, Light Y.
Song in Darkness by Cakeberry reviews
Hampa... kosong... sendiri...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 375 - Reviews: 13 - Favs: 3 - Published: 4/1/2011 - Misa A. - Complete
Kupas Tuntas Chara Death Note! by Orange Burst reviews
Karakter Death Note memang selalu diselimuti 'misteri'... chap 7: Goggles Matt?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 7,070 - Reviews: 189 - Favs: 100 - Follows: 43 - Updated: 3/24/2011 - Published: 4/18/2010
A Midas Touch by Miss Bright reviews
At his hands, she turned to gold. One-shot; L x Misa.
Death Note - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,192 - Reviews: 20 - Favs: 58 - Follows: 5 - Published: 3/13/2011 - L, Misa A. - Complete
my danna by yukeh reviews
CHAPTER TERAKHIR! Apakah cerita ini akan berakhir dengan SasoDei? Atau SasoYuki? XDd RnR! And thanks you so much! *cium admin ffn ? * Rate for theme.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 12 - Words: 44,834 - Reviews: 374 - Favs: 76 - Follows: 16 - Updated: 3/12/2011 - Published: 7/15/2008 - Sasori, Deidara - Complete
Albtraum by le.clarius reviews
Tetapi bahkan sang Führer sendiri berhenti mengarahkan langkahnya. Dan sekarang hanya tersisa dirinya untuk menanggung semua kesalahan di masa perang besar itu. WWII. Warning inside. RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Suspense - Chapters: 1 - Words: 3,204 - Reviews: 5 - Favs: 10 - Published: 2/18/2011 - Germany, Prussia - Complete
Ayah dan Makna Hujan di Baliknya by YO 2301 reviews
Ayah, lihat. Mengapa saat aku merasa lebih baik, hujan turun kembali? Apa hujan itu datang karenamu, Ayah? Apa kau merasa bersalah karena memukulku tadi?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,778 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 2/13/2011 - Gaara - Complete
GaraGara Kost by Hikari UchiHAruno Sasusaku reviews
Sakura seorang cewek 18 tahun yang mencari kost-kostan. Tapi malangnya dia terpaksa mendapat kost-kostan khusus cowok. Chap 11 Update! :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 13 - Words: 37,529 - Reviews: 373 - Favs: 142 - Follows: 35 - Updated: 2/9/2011 - Published: 9/8/2009 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Bitterness by Reyeline Pucho reviews
Jadilah Romeoku,L.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,798 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 2/6/2011 - L, Misa A. - Complete
Love Case by xxxCebol21xxx reviews
Ai tidak menemukan penawar racun APTX 4869. Conan dan Ai terperangkap dalam tubuh kecil mereka. Sekarang, setelah usia remaja, Conan menghadapi kasus yang belum pernah dihadapinya, Kasus Cinta. Sedangkan orang yang disukainya adalah seorang Putri Teitan.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 9,854 - Reviews: 75 - Favs: 19 - Follows: 14 - Updated: 1/24/2011 - Published: 12/25/2009 - Ai Haibara/Shiho M., M. Sera
Garagara PSP by Jeanette Jeevas reviews
Mello mendapat hadiah sebuah PSP. Tapi, ternyata dari dalamnya muncul sesosok pria berambut merah. Siapa dia?/fic buat Jeevas Revolution/RnR, cnC? :3
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 3,618 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 1/13/2011 - Matt, Mello - Complete
Lovey Dovey Indoland by Nikolaiklaas reviews
"Apa? Aku dijodohkan dengan Netherlands? Dengan cowok itu? Demi apapun!" Indonesia dijodohkan dengan Netherlands, bagaimana jadinya kehidupan "rumah tangga" mereka? Bisa dibayangkan? Warn: OOC, OC, AU. Don't like don't read.DISCONTINUED (I am really sorry regarding this)
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 13,456 - Reviews: 89 - Favs: 34 - Follows: 22 - Updated: 1/1/2011 - Published: 7/13/2010 - Netherlands - Complete
M A G N E T : Kaito Len by LonelyPetals reviews
Pertemuan itu adalah awal dari sebuah dosa. Kata-kata cinta itu membuatmu jatuh dalam pesona yang tak terbayangkan. Bad summary T.T My first fic in this fandom. Warning : OOC, gaje, Shou-ai, dll. RnR? don't like don't read :p
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,415 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 12/31/2010 - Kaito S., Len K. - Complete
Loser by Voodka reviews
Juara tanpa mahkota. Pemenang tanpa piala. Itulah Indonesia. Fail!Summary yang lagi-lagi nggak nyambung sama cerita. Male!Indo, Male!Malay. RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,793 - Reviews: 23 - Favs: 31 - Published: 12/29/2010 - Parallel America, Parallel France 23 - Complete
Magnet by DJ-san reviews
Kegalauan hati Miku & Luka tentang hubungan terlarang mereka. *Yuri alert!*
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,267 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 12/25/2010 - Miku H., Luka M. - Complete
Until We Meet Again by Dragon Rhapsody reviews
Inilah kehidupan mereka dari A-Z. Inilah mereka yang selalu bersama. Inilah mereka yang mencintai satu sama lain lebih dari apapun; bahkan nyawa mereka sendiri. Mello x Matt.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 4 - Words: 5,106 - Reviews: 29 - Favs: 14 - Follows: 5 - Updated: 12/1/2010 - Published: 7/29/2010 - Matt, Mello
N or M? by ceruleanday reviews
UPDATE. "...run or we will slaughter all of your precious things." Pendulum masa lalu terbuka dan menyibak tabir gelap akan hidup seorang Namikaze Minato. Di masa depan, Sasuke tengah dihadapkan dengan kenyataan pahit akan identitasnya sebagai N. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Crime - Chapters: 4 - Words: 13,702 - Reviews: 47 - Favs: 19 - Follows: 16 - Updated: 11/29/2010 - Published: 9/9/2010 - Naruto U., Sasuke U.
Beyond Blood by Azureila reviews
Mereka rela menjalani dinamika sebagai satu keluarga, meskipun hubungan darah bukanlah faktor utama. Kumpulan fragmen dari keluarga Yagami. AU. CHAPTER 3 UPDATE - "Dunia nyata tidak semudah di dalam drama."
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 6,246 - Reviews: 40 - Favs: 33 - Follows: 11 - Updated: 11/21/2010 - Published: 7/28/2010 - Light Y., L, Near, Mello
Lovable by Cakeberry reviews
Matt dan Mello terpisah...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,142 - Reviews: 16 - Favs: 3 - Published: 11/17/2010 - Matt, Mello
Sweet Disposition by are.key.take.tour reviews
"Menjadi Negara bukanlah perkara mudah, semudah membalikkan telapak tangan." Perjalanan seorang Indonesia dalam membangun dirinya menjadi Negara yang besar tidaklah mulus. Penyesalan berkali-kali dirasakannya. ONESHOT
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,008 - Reviews: 18 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 11/9/2010 - Complete
My Kiss Just For You by LonelyPetals reviews
Mello diminta menjadi guru les private Matt. gak bisa nulis summary TwT. Warning : Yaoi, Lemon, Rape, gaje dsb. RnR? judul gak nyambung sama isi.
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,582 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 10/31/2010 - Matt, Mello
So Hot by LonelyPetals reviews
Matsuda mengajak Light dan L ke night club. Apa yang akan terjadi...? Lemon, Yaoi, PWP. RnR?
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,234 - Reviews: 14 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 10/31/2010 - Light Y., L - Complete
Hetalia Awards by are.key.take.tour reviews
Sebuah acara pembagian awards yang didedikasikan khusus untuk 'Hetalia Axis Powers'. Pembaca bisa pilih siapa pemenang tiap awards! CHAPTER TEN : "Best Female Character, Best Male Character, dan All Time Achievement Awards" DISCONTINUED
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 10 - Words: 32,973 - Reviews: 604 - Favs: 154 - Follows: 53 - Updated: 10/28/2010 - Published: 9/15/2010
Mail to Mello by yukka-keehl reviews
hanya cerita dari author stress... Disaat kematian datang, orang begitu mudah dilupakan ataupun mudah diingat. Akan tetapi bila aku mati, apakah aku akan selalu diingat? Oh ya, aku tahu, tak mungkin aku diingat.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,060 - Reviews: 13 - Favs: 3 - Published: 10/23/2010 - Matt, Mello - Complete
You're now his fiancé! by velvetcat09 reviews
Acara pertunangan tidak pernah sekacau ini. Fanfic pertama setelah mengalami Writer's block dan komputer yang sakit. Panjang, tapi lucu. Ayo, ayo baca Tokoh utama belum tentu sebuah pairing.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,717 - Reviews: 8 - Favs: 10 - Published: 10/18/2010 - Prussia, Russia - Complete
Kare wa Nagareru Kaze no Yōni Shita by ceruleanday reviews
"Untuk itulah aku berada di sini bersamamu. Aku tahu kau melupakan hari dan tanggal itu sekarang. Tapi, jangan pernah lupakan bila aku akan selalu mengingatnya. Akan selalu seperti itu. Meski kau ingin melupakannya." Birthday Fic for Uzumaki Naruto. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,551 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Published: 10/9/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Loving You by Makoto Kajiwara reviews
Special fic for: my best friend, DraMioneRryLovers. "aku masih memikirkannya yang tak pernah mencintaiku bahkan saat aku diujung nyawaku." LMisa. Warning: OOC, AR. mind to RnR? :
Death Note - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 836 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 10/7/2010 - L, Misa A. - Complete
Di Peron Itu by LonelyPetals reviews
Aku melihatnya lagi. Seorang pemuda berambut pirang sebahu dengan luka di sepanjang wajah kirinya. Hampir setiap hari dia berada disini. Di peron stasiun nomor 7a ini.Untuk seme-ku tercinta: Jeevas Revolution.Warning: pair MattMello dengan Misa POV. RnR?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 826 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Published: 9/30/2010 - Matt, Mello - Complete
Arigatou, Tobi by Chi-TheyDara reviews
Lagi gak ada ide buat summary
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Crime - Chapters: 1 - Words: 1,813 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Published: 9/30/2010 - Deidara, Obito U./Tobi - Complete
TOSCA by cerulean du devilla reviews
AU/Sebagian orang dengan mudah dapat melupakan masa lalu-tetapi tidak baginya. Masa lalu adalah dirinya... dan sang kakak-dan bukanlah sesuatu yang dapat dilepaskan begitu saja/OOC?/collab: ceruleanday & mysticahime/RnR please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Crime - Chapters: 1 - Words: 4,197 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/24/2010 - Sasuke U., Sakura H.
I Melt with You by Orange Burst reviews
Matt menerima 'warisan' dari kematian Mello berupa peralatan elektronik, namun menerima tanggung jawab mengurus 'anak Mello' samasekali diluar perhitungannya... Time set 7 years after Kira case solved. MattxFem.Mello -COMPLETE-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 8 - Words: 16,286 - Reviews: 131 - Favs: 56 - Follows: 8 - Updated: 9/22/2010 - Published: 2/10/2010 - Matt - Complete
Unity by Fuzzy Conchiita reviews
Tidak peduli seperti apa perbedaan yang dimiliki, bukan tidak mungkin perbedaan itu disatukan... -fail at summary. Random pair! Chap.3 Spain x mano! Antonio x Lovina! Tomato love! Warning inside. ON HOLD
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 3 - Words: 5,053 - Reviews: 12 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 9/19/2010 - Published: 8/16/2010
Melt with Me by Orange Burst reviews
Mello merasa cemburu dengan perhatian Matt yang ditujukan pada seorang anak aneh yang 'dipungut'nya tadi pagi... -oneshot-
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,390 - Reviews: 12 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 9/18/2010 - Mello, Matt - Complete
Matsuri by LonelyPetals reviews
Matt mengajak Mello pergi ke festival kembang api. LEMON, OOC, gaje, abal dll. fic lemon pertama saya XD
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,349 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Published: 9/11/2010 - Matt, Mello - Complete
A Day Dreaming by MairuLovesChocolatos reviews
Matt yang bermimpi buruk hanya membuat Mello kesusahan. Special fic for FID. one-shot. MxM. diperuntukkan bagi para fujoshi!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,235 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Published: 9/6/2010 - Matt, Mello - Complete
Their Love by Maria A.O reviews
di Wammy's House, ada pasangan yaoi yang paling terkenal diantara pasangan yaoi lainnya yaitu Matt dan Mello. Near bertanya-tanya, bagaimana mereka bisa pacaran. Ingin tau jawabannya? Check This Out! XD special fic for : MairuLovesChocolatos!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,675 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 9/4/2010 - Matt, Mello - Complete
SWITCH by MairuLovesChocolatos reviews
Matt ditinggal Mello sendirian. Bagaimanakah nasib Matt? -halah-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,747 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Published: 9/4/2010 - Matt, Mello - Complete
Pahlawan di Pagi Buta by Nyasar-tan reviews
Chapter 2 update! : Cobaan kembali datang. namanya juga puasa gitu loh. Tapi sanggupkah sang Pahlawan menghadapi cobaan. Dan sanggupkah sang Pahlawan itu menepati janjinya pada sang Guru? Fail at summary. RnR please?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,631 - Reviews: 37 - Favs: 21 - Follows: 2 - Updated: 9/4/2010 - Published: 8/23/2010 - America - Complete
Behind The Mask by Tsukimori Momochi reviews
AU/Selalu setia pada pasangan rupanya membawa petaka buruk pada masing-masing pihak. Saat Sasuke tersadar, ini semua kembali pada kata 'Tidak' yang ia lontarkan sebagai jawaban sebelumnya./Warning inside/RnR please?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 5 - Words: 19,789 - Reviews: 42 - Favs: 9 - Follows: 3 - Updated: 9/2/2010 - Published: 6/16/2010 - Sasuke U.
Tujuh Belasan Hetalia Version by Dogol Brothers reviews
Peringatan tujuh belasan dengan lomba-lomba? Sudah biasa. Kalau peringatan tujuh belasan dengan para nation-tan sebagai peserta? Itu yang tidak biasa! Ditulis untuk peringatan kemerdekaan RI. Ch 6 UPDATED!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 6 - Words: 18,937 - Reviews: 129 - Favs: 70 - Follows: 16 - Updated: 8/31/2010 - Published: 8/10/2010 - Complete
Melati Suci by are.key.take.tour reviews
Indonesia sedang sibuk membersihkan rumahnya dari barang-barang tua, hingga ia menemukan sebuah gramofon tua serta sebuah piringan hitam. Lagu yang kemudian membangkitkan kenangannya akan masa lalu. Birthday-fic untuk Indonesia. ONESHOT. NO PAIRING.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,498 - Reviews: 17 - Favs: 36 - Follows: 3 - Published: 8/22/2010 - Complete
Staccato by ceruleanday reviews
Bagi seorang Sasuke, ia tak butuh kata tuk mengatakan cinta pada Sakura. Hanya teka-teki akan melodi-lah yang mampu ia partiturkan. SasuSaku for Winterblossom Festival. RnR
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,304 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 8/18/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
From Paris with Wildness by SilverQueens reviews
Dragon Rhapsody and Claire Lawliet, proudly, present: the wildest and most romantic detective story, ever! Eventual Matt x Mello, cerita di-set di Paris. Chapter four is up! Enjoy the Surprise and mystery inside!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 4 - Words: 23,947 - Reviews: 53 - Favs: 29 - Follows: 4 - Updated: 8/17/2010 - Published: 7/8/2010 - Matt, Mello - Complete
Me and My Aniki by ceruleanday reviews
Oneshot. Aku bertanya-tanya tiap saat akan alasan mengapa aku terlahir di dunia ini? Saat hari itu tiba, akhirnya aku paham bahwa aku ada demi menyambung kehidupan kakakku, Uchiha Sasuke, dari penyakit yang dideritanya. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 1 - Words: 3,001 - Reviews: 19 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 8/15/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
After Three Hundred Years by Pecore-Nere reviews
Tiga ratus tahun. Tiga ratus tahun kau mencintainya. Tiga ratus tahun ia membencimu. Jaman berlalu, dan cintamu padanya maupun kebenciannya padamu tidak berubah. Angst. Netherland x Indonesia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,318 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 8/14/2010 - Netherlands
My Angel by Jeanette Jeevas reviews
Dia.. menyelamatkanku saat itu.. dia bernama Mel... aku tak tahu dia siapa tapi aku nyaman bersamanya. / MattMello, sho-ai pertama saya ! dun like dun read..
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,716 - Reviews: 13 - Favs: 2 - Published: 8/13/2010 - Matt, Mello - Complete
Puasa, Oh Puasa by are.key.take.tour reviews
-Sequel dari "Banjir, Oh Banjir"- Butuh perjuangan besar bagi para nation untuk bertahan hidup di Jakarta. Apalagi saat mayoritas penduduknya menjalankan ibadah puasa, termasuk sang tuan rumah. ONESHOT! WARNING INSIDE!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,477 - Reviews: 22 - Favs: 40 - Follows: 6 - Published: 8/12/2010 - Complete
This is Home by ceruleanday reviews
AU. Last Chap. Akhirnya, aku memilih tuk mengubah takdirku sendiri. Tapi, seperti kata Naruto, di manapun aku berpulang, aku yakin akan ada 'rumah' yang akan mengucapkan selamat datang padaku. SasuSaku fic. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 3 - Words: 10,666 - Reviews: 35 - Favs: 13 - Follows: 2 - Updated: 8/11/2010 - Published: 8/7/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Friends Forever by ry0kiku reviews
Sebelum kita saling menghunuskan pedang lagi besok pagi, maukah kau memelukku malam ini, wahai sahabatku yang penuh harga diri? PrussiaSpain. Historical oneshot. Referensi ke War of Spanish Succession. Worksafe...kinda.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,368 - Reviews: 9 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 8/11/2010 - Prussia, Spain - Complete
Kakak Kelasku, Pangeranku! by Lucifionne reviews
Sakura mencoba mendekati Sasuke-kakak kelasnya-melalui Facebook. Bagaimana usahanya?/AU, OOC, Facebook Mode/Sasuke UchiHaruno is Married with Sakura UchiHaruno. a few minutes ago. Comment - Like/Ch 4. Apdet! LAST CHAPTER T T
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 7,954 - Reviews: 359 - Favs: 175 - Follows: 40 - Updated: 8/10/2010 - Published: 7/23/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Disappearance by Kari Kingyo reviews
Alfred tak percaya apa yang dilihatnya, orang yang selama ini dicari-carinya akan menghilang, menjadi seperti pecahan-pecahan vas yang dijatuhkannya, RnR please?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,266 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 8/10/2010 - America, Russia - Complete
Banjir, Oh Banjir by are.key.take.tour reviews
Jangan pernah meremehkan kondisi jalanan ibukota di sore hari. Apalagi hujan mengguyur dengan derasnya. Siapapun dirimu - nation atau bukan nation - kewarasan jiwamu, lah, yang jadi taruhan. WARNING INSIDE! ONESHOT!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,212 - Reviews: 29 - Favs: 51 - Follows: 5 - Published: 8/8/2010 - Netherlands - Complete
Pembajakan Twitter by Dogol Brothers reviews
Pelajaran yang dipelajari Singapore hari itu: jangan meninggalkan iPhone-mu sembarangan jika kau punya dua saudara super nista macam Indonesia dan Malaysia!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,658 - Reviews: 43 - Favs: 60 - Follows: 6 - Published: 8/8/2010 - Complete
Flower of Promise by LonelyPetals reviews
"Kau? Datang menjemputku?" Deidara gugup. Keringat mengalir deras dari pelipisnya. "Kau kan? Kau yang dulu ingin menjemputkukan…?" Yaoi, abal, gaje. My First fanfic. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,713 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 8/7/2010 - Sasori, Deidara - Complete
Fever by NakamaLuna reviews
Malaysia mungkin berpikir bahwa Indonesia tidak memperhatikannya lagi. Namun, apa yang akan Indonesia lakukan jika mendengar Malaysia jatuh sakit? Read and find! :D MalayNesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,638 - Reviews: 12 - Favs: 19 - Follows: 1 - Published: 8/4/2010 - Complete
Everything I Give by Sara Hikari reviews
Kalau kamu mau kebahagiaan, akan kuberikan kebahagiaan padamu. Kalau kamu mau hatiku, akan kuberikan hatiku padamu. Kalau kamu mau tubuhku, akan kuberikan tubuhku padamu. Kalau kamu mau kematian, akan kuberikan kematian padamu. Mind to RnR?
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,028 - Reviews: 11 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 7/31/2010 - Light Y., L - Complete
Happy birthday, bastard by My Penname is Too Dim reviews
Hari ini Antonio ulang tahun, Lovino ingin memberikan hadiah untuknya... hanya saja sulit untuk menemuinya hari ini... AU, sho-ai, Spamano.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,583 - Reviews: 10 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 7/31/2010 - S. Italy/Romano, Spain - Complete
World Cup Evaluation by are.key.take.tour reviews
Sebuah rapat diadakan untuk mengevaluasi World Cup 2010 South Africa. Rapat yang bertujuan mulia demi World Cup yang lebih baik, malah berakhir tragis dan... tidak elit. ONESHOT. Pencampuran dengan dunia nyata. WORLD CUP 2010 SPOILER ALERT! SHO-AI ALERT!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,839 - Reviews: 21 - Favs: 23 - Follows: 2 - Published: 7/22/2010 - Spain, Netherlands - Complete
The Gothic Dress Up Dolls by Gymnadenia reviews
Boneka Barbie cantik dengan baju serba hitam, mata yang hitam berkilau, juga rambut hitam yang sangat cantik. Siapa yang menyangka kalau itu adalah boneka kutukan? Suck at summary. warn inside. big warn : SASUKARIN inside./ON HOLD.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Horror/Suspense - Chapters: 2 - Words: 6,400 - Reviews: 62 - Favs: 21 - Follows: 8 - Updated: 7/21/2010 - Published: 5/31/2010
Full of Stars by My Penname is Too Dim reviews
"Kau nggak tahu light pollution?" "Apaan tuh?" "Bintang nggak kelihatan karena bumi jauh lebih terang daripada langit malam. Cahaya bintang-nya terhalangi sama cahaya lampu dari gedung-gedung tinggi." Fail Summary. Slight USUK.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,250 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Published: 7/18/2010 - America, England/Britain - Complete
An Italian run trough the field by My Penname is Too Dim reviews
Di tengah pertandingan Spain vs. German yang berlangsung sengit, tiba-tiba muncul seorang berambut brunette berlari menembus lapangan. Fail summary! Just a Silly drabble from me!
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 655 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 7/10/2010 - Germany, Spain - Complete
Grow a Day Older by 17goingon12 reviews
"Ya, mungkin aku akan sedikit sedih jika kau pergi." Apakah salah jika aku merasa sedih? Cinderella pun pasti akan sedih jika ditinggal ibu tirinya yang kejam kan? Atau mungkin tidak? OC!Indonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,567 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/8/2010 - Netherlands - Complete
The Rain by Claire Barbossa reviews
Hujan telah datang.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Friendship - Chapters: 1 - Words: 807 - Reviews: 14 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 7/1/2010 - L, Light Y. - Complete
Cubits by Orange Burst reviews
Mello menemukan sebuah persocon alias personal computer misterius yang kemudian ia beri nama Matt.Detnot dengan plot chobits. WARNING: Ketidak sinambungan genre, OOCness. Last chapter updated!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 12 - Words: 16,498 - Reviews: 71 - Favs: 20 - Follows: 7 - Updated: 6/22/2010 - Published: 5/19/2009 - Mello, Matt - Complete
Het zal wel eenstijd worden by Shiina Rika reviews
Sekuel dari Another Peaceful Day. Penasaran sama adegan Netherelands nembak Indonesia? Liat di sini!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,058 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Updated: 6/18/2010 - Published: 6/10/2010 - Netherlands - Complete
Pacarku, Pembantuku Sayang by Yoriko Rasha reviews
"Argggh! Aku males banget mau ngeberesin ini semua," teriak Hiyori. Setelah dipikir-pikir, ia merasa membutuhkan seorang pembantu. Apakah di jaman sulit seperti sekarang, Hiyori mampu mendapatkan pembantu gratis? Humor kedua saya, RnR please?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,568 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 6/14/2010 - Shinji H., Hiyori S. - Complete
Hitsugaya Ngompol! by Chappy D. AniTsu reviews
"Apa? Hitsugaya-taichou… NGOMPOL?" teriak Ikkaku kaget, disambut gelak tawa dari shinigami lain. "Tidak! Bukaaan! Aku tidak ngompol!" GAJE! OOC!
Bleach - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,003 - Reviews: 22 - Favs: 11 - Published: 6/5/2010 - T. Hitsugaya - Complete
Toki wo Tomete by kiranas reviews
Ya, Mail Jeevas... Kau memang telah tiada. Namun, cintamu pada Mihael tak akan pernah pudar. Tak akan lenyap, meski waktu berjalan. First fic in this fandom. Second POV, no dialog, just short story about Matt. RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,116 - Reviews: 13 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 5/27/2010 - Matt - Complete
Left Hand Chaos by le.clarius reviews
Ludwig menemukan Gilbert bersatu dengan dirinya, menjadi suara di pikirannya. Tetapi kakaknya terus saja menganggunya sepanjang hari. Dan tangan kirinya telah dirampas Gilbert. Sekuel "Einheit". RnR Please!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,870 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Published: 5/9/2010 - Germany, Prussia - Complete
Hug Me! by Aoi no Tsuki reviews
Aku tak ingin. Aku tak ingin melepaskan kehangatan ini dan juga dirimu meskipun hanya sesaat. Karena aku menyayangimu. Sangat menyayangimu. MattxMello, Gaje, sho-ai, don't like, don't read. My Second MxM, RnR, please.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 719 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 4/30/2010 - Matt, Mello - Complete
The Name by Claire Barbossa reviews
Sebuah kunci dari masa lalu yang dipinjami oleh sang waktu.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Mystery/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,249 - Reviews: 11 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 4/28/2010 - Light Y., BB - Complete
The Broken Memory by Claire Barbossa reviews
Hanya sebuah obsesi yang membawa jiwa ke dalam pelukan maut yang asing.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,697 - Reviews: 7 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 4/27/2010 - BB, L - Complete
Silence by rainbow muffinman reviews
Dalam hening, Matt membuat sebuah janji pada dirinya sendiri. MattNear. Short drabble.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 349 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 4/27/2010 - Matt, Near
Apple by Sayuri Dei-chan reviews
Ryuk kebingungan karena Light tidak meninggalkan apel satupun untuknya. Akhirnya, Ryuk mengadakan perjalanan pencarian apel! Apa saja yang ditemuinya? Fic perdana di fandom Death Note :D
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,891 - Reviews: 17 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 4/24/2010 - Ryuk - Complete
Tes by Ceprutth DeiDei reviews
-Edited- L merasa tubuhnya menegang. Peluh bercucuran dari wajahnya. Tatapannya memburu. Tes Tes. Hentikan! Summary aneh. RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 585 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 4/23/2010 - L - Complete
Sieh Das Stern by Yoriko Rasha reviews
Aldebaran, bintang paling terang di rasi Taurus. Lalu, Orion dengan Bellatrix dan Betelgeuse-nya. Ada apa dengan Hiyori sehingga Shinji menghiburnya dengan menceritakan mitologi rasi bintang? Shinhiyo Canon! Surprise fic for my imouto, Kazuka! RnR?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,430 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Published: 4/23/2010 - Shinji H., Hiyori S. - Complete
Once It Ends by Psychochiatrist reviews
Another ending version yang diperribet. Ketika ingatanku berakhir, ingatanmu pun dimulai. Karena kita adalah sahabat. Selalu.
Doraemon - Rated: K - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,555 - Reviews: 81 - Favs: 101 - Follows: 5 - Published: 4/17/2010 - Complete
Secret by Dragon Rhapsody reviews
Pada awalnya, Matt kira Mello itu cewek yang seksi. Baca aja, saya lagi males bikin summary. Mello/Matt atau Matt/Mello, ga tau.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,945 - Reviews: 14 - Favs: 3 - Published: 4/17/2010 - Mello, Matt - Complete
Light's Diary by Aira Chaterine Keehl reviews
Perasaan bersalah Light atas kematian L pelan-pelan telah membunuh eksistensi hidupnya. Ia terkubur oleh keinginannya menjadi dewa dunia baru.. Diary Yagami Light seorang pembunuh yang menganggap dirinya dewa.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,143 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 4/16/2010 - Light Y., L - Complete
Aphrodisiac by Ninja-edit reviews
BL. Generalisasi kata yang berujung pada Mamajuana dan Mail Jeevas. Matt/Mello. Exchange fic for: Momochi Mimi'san.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,613 - Reviews: 12 - Favs: 22 - Published: 4/16/2010 - Matt, Mello - Complete
ILU by Dragon Rhapsody reviews
Matt terlalu malu untuk menyatakan perasaannya kepada Mello. Ia meminta tolong Near untuk membantunya. What left is misunderstanding. Matt/Mello, mau lemon, lime, fluff, angst, atau semua ditaro di chapter berbeda ? Kasitau saya via komen yah.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,213 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Published: 4/16/2010 - Matt, Mello
Aku Tahu by Ceprutth DeiDei reviews
-Edited- Aku tahu. Mello sedang jatuh cinta. Aku tahu. Aku tahu aku tak jago bikin summary. Ah, sudahlah, baca saja. Dan readers harus tahu, diharuskan meninggalkan review!
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 416 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 4/13/2010 - Mello - Complete
Hidden Truth by KalluaZeruk reviews
Saat mantan penjajah dan mantan jajahannya terkurung di sebuah bangunan tua… Netherlands X Indonesia, Gakuen Hetalia style. Newbie w v.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,956 - Reviews: 23 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 4/12/2010 - Belgium - Complete
Scream! Beach Vacation! by Dragon Rhapsody reviews
L, Light, Matt dan Mello liburan di pantai tapi, hal-hal yang tidak terduga terus terjadi. Seiring berjalannya waktu, sifat asli mereka terkuak... MM and LL
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,958 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 4/12/2010 - Complete
A Different Meaning of United by Yuuichi93 reviews
Adik-adik China semuanya diajak untuk 'become one with Russia'. Tetapi satu-satunya yang tidak hanyalah China sendiri. Why? Oneshot! Slight yaoi :P R&R please :D
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,889 - Reviews: 16 - Favs: 15 - Published: 4/11/2010 - China, Russia - Complete
The Black Piano and The Pink Violin by ceruleanday reviews
Dialah satu-satunya melodiku. Dialah satu-satunya nada minor dan mayor dalam partiturku. Dan dialah satu-satunya cintaku yang abadi di kehidupan yang fana ini. SasuSaku fic. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 10,362 - Reviews: 41 - Favs: 74 - Follows: 13 - Published: 4/10/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
What the Hell? by Dragon Rhapsody reviews
Err, apakah gerangan yang terjadi pada Mello? Dari pagi dia sudah berteriak-teriak ke Matt layaknya anak umur 5 tahun kesasar di mall...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,639 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/8/2010 - Complete
Forgive me, Matt by momochi mimi'san reviews
Keadaan berbalik 180 derajat. Mello yang biasanya garang, bisa bertekuk lutut di hadapan Matt, kekasihnya. Warning : first fic in DN. OOC? BL a.k.a Shou-ai, alur gaje. Menggunakan kata-kata kasar. Near jadi otoutonya L. don't like don't read
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,016 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 4/4/2010 - Mello, Matt - Complete
Hot n' Cold by Bulecelup reviews
Wajahnya Mello menjadi pucat dengan seketika. Saat mendengar suara lenguhan panjang Near di dalam kamar Matt... yang disusul pula dengan suara-suara aneh lainnya. Dude, what the hell? Teenage! MMN.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 969 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 4/4/2010 - Mello - Complete
1001 Ghost Stories by Dragon Rhapsody reviews
Apa jadinya kalo L, BB, Matt, Mello dan Near lomba cerita setan di Wammy's House? Random pairing, R&R plz! X3
Death Note - Rated: T - Indonesian - Horror/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,961 - Reviews: 18 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 3/21/2010 - Complete
Cerdas Cermat Bersama Akatsuki! by Uchiha Mikono Tenshi reviews
Akatsuki ikut acara cerdas-cermat di sekolah mereka sendiri, Konoha Gakuen. Akankah mereka yang bego-bego bisa menjawab pertanyaan tersebut? Bagaimana jadinya? Sudah pasti AU dan OOC! Keroro-inside!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,042 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 3/6/2010 - Akatsuki - Complete
Immortal Love by ceruleanday reviews
VamFic. AU. Biarkan aku hidup terkurung dalam cermin ini tuk selamanya jika hal itu bisa memberikannya kehidupan yang diinginkannya sebagai seorang manusia. Happy SasuSaku Day! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 8,725 - Reviews: 16 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 2/20/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
When The Night Falls by Claire Barbossa reviews
L's another story
Death Note - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,734 - Reviews: 9 - Favs: 15 - Follows: 6 - Published: 2/15/2010 - L - Complete
L Lawliet's Quotes by winter lodge reviews
Hanya keisengan author yang mendeskripsikan quote L favoritnya seenak jidat...
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 947 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 1/23/2010 - L - Complete
Haircut by Orange Burst reviews
Mello tak sengaja membotaki rambut Near...
Death Note - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,156 - Reviews: 26 - Favs: 26 - Follows: 4 - Published: 1/22/2010 - Complete
Biodata by kazuazul reviews
Light, siswa SMU Taikoku Gakuen menemukan sebuah buku, Death Note. Namun yang dia lakukan sangat berbeda dari pemegang death note sebelumnya.. Mau tahu? baca! Minna, ini fic saya yang pertama di fandom Death Note. Warning: Gaje! RnR!
Death Note - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 393 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 1/18/2010 - Light Y. - Complete
We're partime lover and fulltime friend by Bulecelup reviews
“Mello, memangnya sejak kapan kita menjadi teman? Lalu sekarang hubungan kita itu apa? ” Hubungan mereka sama sekali tak jelas. Apakah mereka itu teman? Sahabat? Kekasih? Atau yang lain?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,015 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 1/16/2010 - Matt, Mello - Complete
A Man In The White Shirt by Claire Barbossa reviews
Orang ini memakai baju putih, bukan kemeja putih.
Death Note - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,364 - Reviews: 16 - Favs: 31 - Follows: 6 - Published: 1/10/2010 - L - Complete
You'll be in my heart by Bulecelup reviews
Ludwig tak sengaja menguping pembicaraan kecil antara Gilbert dan Arthur, menjadi salah paham tentang apa yang sedang mereka bicarakan...Luddie yang malang. Prussia/Chibi!Germany. Fluffie.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,710 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Published: 1/9/2010 - Prussia, Germany - Complete
Romanesque by Bulecelup reviews
Obat paling mujarab untuk menyembuhkan penyakit fisik dan penyakit hati di seluruh dunia ialah sebuah pelukan.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 611 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 1/7/2010 - Matt, Mello - Complete
L hate cellphones by snap-me reviews
karena seseorang, L jadi benci sama handphone. kenapa?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,158 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Published: 1/2/2010 - L, Light Y. - Complete
garagara PM by snap-me reviews
Sasu sama Naru adalah author di ffn. Suatu hari, Naru ngereview fic Sasu. Mereka YM-an dan akhirnya ketemuan di dunia nyata! Gaje, garing, aneh bin ajaib
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,409 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 1/2/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Tolong Puji Saya by Light of Leviathan reviews
Sasuke adalah seorang Flamer di fanfiction yang membenci dua kata, "NO FLAME!" ia serta Naruto dan Sakura bertukar pikiran. Warning: full of OOC, parody, and... Flame. Spesial thanks to: Raiko-Sensei, collabs? :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,061 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 12/28/2009 - Sasuke U. - Complete
Biar Hujan Menghapusnya by Light of Leviathan reviews
Ketika Hujan's sequel.Biar hujan menghapus segala kenangan tentangnya, sehingga saat aku mengangkat kepala untuk melihat hujan, tidak akan pernah lagi teringat tentang memori yang menusuk hati. Tidak akan merasa sakit lagi… Warning: OOC, AU, sad or happy?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,313 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 12/28/2009 - Sakura H. - Complete
Kemping ala Akatsuki! by Uchiha Mikono Tenshi reviews
-Miko's come back!- Mumpung masih libur, Akatsuki memutuskan untuk berkemping. Apa saja persiapan mereka? Dan apa yang mereka lakukan selama kemping? OOC! R&R ya!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,392 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 12/27/2009 - Akatsuki
Another Day in Hetalia Gakuen by Kirazu Haruka reviews
Gakuen Hetalia selalu diisi dengan hari-hari penuh canda dan tawa, suka dan duka, dan gajeness. Apakah yang akan terjadi pada hari ini? Summary aja udah gaje, gimana isinya... For Secret Santa... R&R please!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 976 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 12/22/2009 - Russia, China - Complete
tes IQ L by snap-me reviews
L mengikuti sebuah tes psikologi. Tes ini menunjukkan bagaimana keadaan psikologisnya, dan juga memberikan hasil mengenai IQ dan EQ-nya. Bagaimana hasilnya? Benarkah IQ Sang L melebihi 200?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 839 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Published: 12/19/2009 - L - Complete
A Moonless Night by Maeve Oh reviews
Sebelum aku mengenalmu, hidupku seperti malam tanpa bulan. Kemudian kau melewati langitku seperti meteor—semuanya sangat berkilau, sangat indah. Ketika kau pergi, semuanya kembali gelap. Dan aku tidak dapat melihat bintang lagi. Request from Furu-pyon.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,592 - Reviews: 15 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 12/14/2009 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
L by Claire Barbossa reviews
L's
Death Note - Rated: K - Indonesian - Poetry - Chapters: 1 - Words: 499 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 12/12/2009 - L
Yellow by Maeve Oh reviews
Aku disini untukmu. Sebuah kalimat yang terlontar dari mulut sang pangeran pujaan disaat Sakura menangis karena ditinggalkan sahabatnya. Apa yang sebenarnya terjadi? ONESHOT! A fict for Furu-pyon Please read and review!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,402 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 12/9/2009 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Psycho Killer by Bulecelup reviews
“Malam ini adalah malam yang indah untuk membunuh.” Beyond Birthday.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Horror/Crime - Chapters: 1 - Words: 942 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Published: 12/8/2009 - BB - Complete
Ketika Hujan by Light of Leviathan reviews
Harusnya aku menyukai hujan. Karena hujan, membuatnya tertahan di sampingku, dan aku dapat mengenal sosok indahnya yang dingin bagai hujan… Hanya untukku. Warning: Gajeness, OOCness, AU.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,223 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Published: 12/8/2009 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
So nice, so smart by Bulecelup reviews
Prussia berencana untuk menjahili adiknya lagi ... oh, tapi mengapa dia menyesal telah menjahili Germany kali ini? Prussia x Chibi!Germany.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,182 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/4/2009 - Prussia, Germany - Complete
Cinta Itu Rumit by Emily Weiss reviews
Ada yang berubah, Sasuke Uchiha dan Sabaku no Gaara, mulai memandang Sakura Haruno dengan berbeda. Mereka merasa ada yang salah dengan diri mereka saat melihat Sakura. Bahkan mereka mulai lupa pada taruhan yang mereka buat. -DISCONTINUE-
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 5 - Words: 11,353 - Reviews: 76 - Favs: 23 - Follows: 10 - Updated: 11/27/2009 - Published: 3/4/2009 - Sakura H., Sasuke U.
This is love by Bulecelup reviews
“Aku tak ingin kau mati, Matt...” “Kalau begitu aku akan hidup sampai 1000 tahun lagi.” “Manusia tak dapat hidup sampai 1000 tahun, bodoh...” “Untukmu, semuanya pasti bisa.” MxM.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 846 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 11/19/2009 - Matt, Mello - Complete
IF by Aiko-tantan reviews
secara tiba-tiba, Doraemon menjelma menjadi manusia! Beo's New Fic! Warning: Yaoi,Lime.. hampir ke leomn, tapi blom lemon ;D rnR, please? :D
Doraemon - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,263 - Reviews: 21 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 11/6/2009
KISS, muach! by Sora Tsubameki reviews
Para Shinigami suka banget nonton acara gossip. Ga percaya? Baca aja. Jangan lupa review. COMPLETE
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 772 - Reviews: 31 - Favs: 18 - Follows: 7 - Published: 11/5/2009 - Complete
Akatsuki dan UASBN by cassiotaku reviews
Cerita yang dibuat oleh author dengan rasa balas dendam pada UASBN! AKATSUKI jadi anak SD lagi? Ikut UASBN pula! NEM-nya berapa ya? Lalu kenapa ada jin pengabul permintaan di dalam cerita ini? Nah, lho..! RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,549 - Reviews: 58 - Favs: 24 - Follows: 1 - Published: 10/28/2009 - Akatsuki - Complete
Over The Night by Claire Barbossa reviews
12 malam. 12 cerita.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,236 - Reviews: 11 - Favs: 23 - Follows: 4 - Published: 10/18/2009 - Light Y., L - Complete
The Lost of The Ring by Maeve Oh reviews
Disaat semua orang sudah tertidur lelap, Naruto dan Sasuke keluar villa. Mereka mencari sesuatu yang hilang di hutan. Tanpa diduga-duga, mereka terjatuh ke dalam jurang. Apa yang sebenarnya terjadi? Inspired from Dangerous Love Korean Drama Mind to RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 2 - Words: 7,466 - Reviews: 25 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 10/16/2009 - Published: 9/30/2009 - Sasuke U., Sakura H.
Beside You by Maeve Oh reviews
Itachi tiba-tiba datang dengan membawa mantan calon tunangan Sasuke. Apa reaksi Sasuke ketika ia melihat mereka? Apa yang sebenarnya dilakukan Itachi disana? Apa rahasia terbesar keluarga Uchiha sesungguhnya? Chap 2 update!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 7,351 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 10/11/2009 - Published: 9/21/2009 - Sakura H.
Antara Mencintai dan Dicintai by Maeve Oh reviews
“Karena—” ucapan Sasuke terhenti. “Karena apa, Sasuke? Karena apa?” Sasuke tersenyum lebih dulu. “Karena aku pasti sama sekali tidak merasakan cinta ketika bersamamu.” SasuSaku. Chapter 4 update! RnR please...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 4 - Words: 9,792 - Reviews: 41 - Favs: 16 - Follows: 8 - Updated: 9/22/2009 - Published: 5/30/2009 - Sakura H., Sasuke U.
Gempa di Akatsuki by Uchiha Mikono Tenshi reviews
Akatsuki kena gempa! Bagaimana ini? Apa yang akan dilakukan Akatsuki saat gempa? Apakah mereka panik? Atau... Warning: OOC dan gaje. Yang mau baca, silahkan! Jangan lupa RnR!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,432 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Published: 9/13/2009 - Akatsuki - Complete
Deidara VS Itachi by Seiryuu Sakurane reviews
"Itachi-Teme, bersiaplah, un!" "Hn... Kapanpun aku siap, Deidara..." Apa yang akan terjadi? OneShot! Warnings: Singkat, gaje, mungkin AU, dan OOC.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Suspense/Humor - Chapters: 1 - Words: 369 - Reviews: 18 - Favs: 9 - Published: 9/10/2009 - Deidara, Itachi U.
Gara gara Serangga by Uchiha Mikono Tenshi reviews
Pada suatu hari, Akatsuki sedang rapat. Tiba-tiba, muncul serangga gaje entah dari mana. Terjadilah perang besar antara Akatsuki dengan si serangga! Warning: OOC, AU, dari pengalaman nyata Author! Fic pertama Miko, RnR please!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,009 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Published: 8/28/2009 - Akatsuki - Complete
After the Divorce ina by killmesoftly.luv reviews
Di suatu hari di musim panas, Ivan menemukan Yao tak lagi ada di sampingnya. story line dari dunia 'blind date', time line sebelum Ivan terdampar di situs cari jodoh punya Britannia Angel
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 965 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Published: 8/14/2009 - Russia, China - Complete
Alterego by Bulecelup reviews
2 pikiran dalam satu tubuh, 2 kenikmatan dalam 1 jiwa, 2 dosa dalam 1 pikiran yang sama. bukan aku yang melakukan semua pembunuhan itu, melainkan itu pekerjaan Alterego ku, Beyond Birthday. Itu sama sekali BUKAN aku...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Suspense - Chapters: 1 - Words: 959 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Published: 7/13/2009 - BB, L - Complete
Only One In His Heart by Orange Burst reviews
Matt menyadari ia takkan pernah bisa jadi nomor satu dan satu-satunya di hati Mello...
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 569 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Published: 5/28/2009 - Matt, Mello - Complete
Hanya satu by Bulecelup reviews
Hanya satu pinta ku, untuk memandang langit biru dalam dekap seorang ibu... Hanya satu pinta ku, untuk bercanda dan tertawa di pangkuan seorang ayah...
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 1 - Words: 629 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Published: 5/22/2009 - Near
Flamer by G and K reviews
tentang Sasuke yang menjadi author
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 615 - Reviews: 87 - Favs: 59 - Follows: 7 - Published: 5/14/2009 - Sasuke U. - Complete
If the Death Calling by 4869fans-nikazemaru reviews
Tiba-tiba Toshiro teringat dengan apa yang terjadi saat Aizen dulu pura-pura mati. Dia penasaran. Apakah ada orang yang mau menangis untuk kematiannya nanti? R&R Very-long One-shot
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 8,743 - Reviews: 16 - Favs: 25 - Follows: 3 - Published: 4/18/2009 - T. Hitsugaya - Complete
Spring VS Summer by pureblood putee reviews
Menyusul, Hinata yang kini membawa rhyme guitar dan diikuti Tenten, lead guitar-nya. Kedua personil itu maju dengan semangat ketengah panggung sambil terus berlaga dengan gitarnya. Tidak lupa Ino muncul dengan bassnya yang selalu teratur. CHA 8! OC ditutp
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 18,922 - Reviews: 137 - Favs: 24 - Follows: 11 - Updated: 4/18/2009 - Published: 5/30/2008
Martir by Azureila reviews
L, sudikah kau menoleh ke belakang, mendapatiku berlari untuk menyusulmu, bahkan setelah waktu merenggutmu dariku? Mello-sentris, brotherhood LMello. Enjoy!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,194 - Reviews: 16 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 3/12/2009 - Mello, L - Complete
Lemon and Orange by himura kyou reviews
saat datang seorang partner baru yang autis, saat itulah kehancuran hidupku baru saja dimulai... a fic for Infantrum Black and White Challenge. selamat membaca dan memberi review! arigatobi! XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,869 - Reviews: 49 - Favs: 14 - Follows: 6 - Updated: 3/7/2009 - Published: 2/26/2009 - Deidara, Obito U./Tobi
Akatsuki jadi Teletubbies? Ancur dah! by Ojaaan Ojan reviews
Permisi……. Gw anak baru di sini.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,561 - Reviews: 36 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 2/14/2009 - Akatsuki, Akatsuki - Complete
Tragedi di Markas Akatsuki by hanaruppi reviews
Sesuatu melanda markas Akatsuki. Apa yang terjadi? RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,724 - Reviews: 27 - Favs: 24 - Follows: 6 - Published: 1/3/2009 - Akatsuki - Complete
Open Sesame! by GoodBoyTobi reviews
Apa? Terkunci? Matt, Mello, dan Near terkunci dalam satu ruangan? .R&R.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 2,059 - Reviews: 23 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 12/31/2008 - Matt, Mello - Complete
Malaikat Juga Tahu by Panik-kok-di-disko reviews
Aku, kau, dan dia, sebuah segitiga yang penuh drama. Antara aku dan dia, pasti akan ada pemenangnya. Songfic. ONESHOT. RnR please banget...
Naruto - Rated: K - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,573 - Reviews: 32 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 12/23/2008 - Hinata H., Naruto U. - Complete
Just For Dei by himura kyou reviews
Pesta ini belum berakhir.. Pesta ini.. Hanya untuk Dei.. Last chap, and the secret of cicak revealed XD Read n review yaa.. Muakuasuih un!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 8,263 - Reviews: 36 - Favs: 6 - Follows: 2 - Updated: 11/30/2008 - Published: 10/23/2008 - Deidara - Complete
We Choose Our Own Path by Living Chain reviews
Pentas seni Konaha Gakuen dimulai, un! 2 minggu yang melelahkan, menyiapkan pentas seni ini, akhirnya terbayar, un! Chapter para OC! Chapter 4 updet.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 17,377 - Reviews: 51 - Favs: 7 - Follows: 2 - Updated: 11/8/2008 - Published: 9/6/2008 - Deidara
L's ReQuiEM by MeWTh reviews
Kematian... membawa nyanyian cinta ke telingaku... bisikan penyesalan dan harapan...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,884 - Reviews: 14 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 10/23/2008 - L, Light Y. - Complete
Cooking Wammy by GoodBoyTobi reviews
Paprika hijau? Wortel? Jelas penuh vitamin dan karoten. Tapi sama saja dengan racun bagi Mello dan Near. Sementara L hanya menyaksikan 'pertempuran' adik-adiknya, apa yang akan dilakukan Matt sang koki? Setting: Winchester.R&R.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,893 - Reviews: 22 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 10/6/2008 - Matt, Mello - Complete
Akatsuki Triangle Love by Living Chain reviews
Dalam keputusasaannya itu, Tobi masih terus berjuang untuk mendapatkan Deidara. Bagaimana dengan rencananya di chapter ini? Chapter 5 updet. Need ripiu!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 16,454 - Reviews: 51 - Favs: 14 - Follows: 5 - Updated: 10/5/2008 - Published: 7/24/2008 - Obito U./Tobi, Deidara
Knight Matt and Princess Near by Bulecelup reviews
apa yang Matt dan Near lakukan ditengah malam ketika mereka sama-sama tak bisa tidur? dan mereka sama-sama menuju ke dapur..... MattNear, Oneshot, for Rhea Jeevas and Nate River
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,721 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 9/27/2008 - Matt, Near - Complete
Lebur dalam Nyala by Azureila reviews
Ambisi padam ketika kematian menghampiri hidup Light. Di tengah puing-puing reruntuhan dunia Mu, Light berusaha menemukan jiwa L kembali demi satu pengakuan.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,404 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 8/25/2008 - Light Y., L
Not A Cinderella Story by GoodBoyTobi reviews
Challenge Fic dari SheilaLuv via Infantrum. CRACK FIC. YAOI ALERT! Read for more details. Ada Wammy's Boys, Yagami Family, Amane Misa, Takada Kiyomi, Mikami Teru, Demegawa, Ryuk, dan Shidoh. R&R.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,492 - Reviews: 32 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 8/7/2008 - L, Light Y. - Complete
I don't love you anymore, but thank you by Bulecelup reviews
walaupun sulit, walaupun susah...aku harus melupakanmu, aku harus mengunci semua kenangan akan dirimu didalam dasar hatiku yang paling dalam...walaupun sebenarnya diriku masih menginginkanmu, masih menginginkan cinta dan senyumanmu yang manis itu... LxL
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,607 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 8/1/2008 - L, Light Y. - Complete
White Puzzle by GoodBoyTobi reviews
Winchester, pertengahan tahun 1997. Bagi Near, dunianya bagaikan sebuah puzzle berwarna putih. Namun, perlahan tapi pasti, rona hitam, kuning, dan merah, mulai mewarnai dunianya. Sebuah kisah tentang L, Near, Mello, dan Matt. R&R
Death Note - Rated: K - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,629 - Reviews: 30 - Favs: 23 - Follows: 3 - Published: 7/21/2008 - L, Near - Complete
theBOX! by Bulecelup reviews
fict Naruto pertama saya...hahahaha...ini SasoDei, pokoknya gak jelas...tentang pengakuan cinta Deidara di TheBOX senayan city...masuk Ochannel pula...hahaha...baca aja dah
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,063 - Reviews: 14 - Favs: 8 - Published: 7/10/2008 - Sasori, Deidara - Complete
Di Duniaku, Kau Kekal by Azureila reviews
Light tahu L tidak akan kembali. Meski ambisinya bersorak, hatinya berduka dalam sunyi. Light/L.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,488 - Reviews: 22 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 7/8/2008 - Light Y., L - Complete
Let's Play A Game by D-in-exile reviews
‘Apa Light-kun juga merasa bosan? Bagaimana kalau kita bermain sebentar Light-kun?’ Light menatapnya bingung, ‘Bermain apa, L?’ L tersenyum misterius, ‘Sebuah permainan yang cukup lama tidak kita mainkan.’
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,327 - Reviews: 24 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 7/4/2008 - L, Light Y. - Complete
Happy Halloween, L! by GoodBoyTobi reviews
31 Oktober? Halloween? Ah, tampaknya ada yang lebih penting dari sekedar perayaan konyol untuk menakut-nakuti orang. Tapi apa ya? Kisah ringan tentang L, Near, Mello, dan Matt saat masih tinggal di Winchester tahun 1997. Jauh sebelum kasus Kira. R&R
Death Note - Rated: K - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,903 - Reviews: 35 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 7/3/2008 - Matt, Near - Complete
Chatting 2 by dafuq-is-this reviews
Obrolan Light dan L di mXit... kali ini ratingnya T... XD ngga makna dah.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 605 - Reviews: 19 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 6/8/2008 - Light Y., L - Complete
Identity by D-in-exile reviews
Di suatu hari yang tenang di markas pusat investigasi Kira, Light menanyakan sesuatu yang berhubungan dengan indentitas L.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 592 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 5/31/2008 - Light Y., L - Complete
Hitam, Putih, dan Cokelat by Azureila reviews
Light tidak mengerti akan obsesi L terhadap cokelat. Maka saat hari hujan, di tengah tumpukan kasus dan pembicaraan tentang Kira, L mengajarinya suatu filosofi dibalik cokelat. Light/L.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,480 - Reviews: 30 - Favs: 34 - Follows: 6 - Published: 5/5/2008 - Light Y., L - Complete
Chatting by dafuq-is-this reviews
Obrolan Mello dan Matt di MXit. lagi-lagi Mello n Matt XD Rated M karena kengacoannya. :P oneshot.
Death Note - Rated: M - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 702 - Reviews: 26 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/1/2008 - Matt, Mello - Complete
UNB Ujian Nasional BEJAD! by Bulecelup reviews
-nyuuu banyak banget yah gue upload fict o.O- fict ini kushus dibuat untuk ne-chan ama nii-chan aku yang telah selesai UN....hehehe...mungkin ini side storynya dari METROMINI.....baca aja deh mendingan xD
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,982 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 4/25/2008 - Complete
Ujian Ala Harvad University by yukeh reviews
Akatsuki lagi puyeng! Why? Mereka menghadapi soal test setingkat Harvar University! Gimana ya nasib mereka? Masih hidup atau udah mati gara2 test itu? Find out yourself! OSH!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 793 - Reviews: 90 - Favs: 112 - Follows: 14 - Published: 4/17/2008 - Pain/Pein, Obito U./Tobi - Complete
The Corpse Bride by Sarugaki Sacchi reviews
Terinspirasi dari film animasinya, tapi ceritanya jauh berbeda. Fic Akatsuki pertamaku, WARNING! Death content and Yaoi, cuz SasoDei. But there still Pein Konan and the other Akatsuki pairing
Naruto - Rated: T - Indonesian - Horror/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,316 - Reviews: 18 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 3/20/2008 - Deidara, Sasori
Holmes big Case by MeWTh reviews
Ai membawa 'sampah kerja' profesor agasa khusus untuk conan. sebuah 'cerita' tentang holmes pujaan Conan. lalu... --Baca juga cross Over Meitantei Conan VS Death Note. saat Conan mengkritik analisis L, hanya di RADIO M! Episod 1-- /iklan :p/
Detective Conan/Case Closed - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 653 - Reviews: 13 - Favs: 5 - Published: 3/5/2008 - M. Sera, Ai Haibara/Shiho M. - Complete
Romeo and Juliet Akatsuki Ver by Eu9eNi3 reviews
Sasori Montague dan Deidara Capulet saling mencintai, tapi keluarga mereka saling bermusuhan.. Bagaimana kelanjutan kisah cinta mereka?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,565 - Reviews: 29 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 2/28/2008 - Sasori, Deidara - Complete