ryuuchihame
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 03-20-10, id: 2295353, Profile Updated: 03-17-13
Author has written 7 stories for Naruto, and Death Note.

//nobody cares. hiks.

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Place With Memories by shlryn4 reviews
RPF Football/Soccer. Luka itu terlanjur mengering, menimbulkan bekas yang tak bisa dihilangkan. Hingga terkadang, kau berharap agar semua bisa berubah –kembali seperti sedia kala, "Selamat datang kembali."; Guard of Honour Barclays Premier League season 2012-2013.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,975 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 11/17/2013 - Complete
Antara Aku, Kamu dan Dia by Azayaka Freak reviews
Episode Bonus! Apa jadinya kalau polipartner jadi bintang tamu acara bincang-bincang di TV? Chekidot aja! Sequel dari "Finding Indonesia" mengisahkan suka duka hubungan polipartner Nether-Indo-Malay setelah peristiwa 'penembakan' di rumahnya Aussie.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 14 - Words: 27,098 - Reviews: 80 - Favs: 13 - Follows: 4 - Updated: 9/17/2013 - Published: 4/10/2011 - Netherlands, OC, Australia
Treasure Planet by are.key.take.tour reviews
Dia sangat membenci gurat luka di tangannya. Dan ketika ia diculik oleh sekelompok perompak antariksa, barulah ia sadar bahwa lukanya memegang peran penting dalam perburuan harta. AU. OC. Shonen-ai. Sci-fi/Adventure.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Adventure - Chapters: 5 - Words: 24,868 - Reviews: 47 - Favs: 23 - Follows: 18 - Updated: 6/14/2012 - Published: 11/25/2011
Id, Ego, SuperEgo by are.key.take.tour reviews
Sebuah kisah kehidupan gay dalam gemerlap kota urban dan hedonisme yang penuh dengan kemewahan dan kenikmatan duniawi. Diceritakan dari sudut pandang seorang pemuda Indonesia dalam satu fragmen kehidupannya yang paling dramatis. AU. Rate M.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 8,331 - Reviews: 32 - Favs: 41 - Follows: 1 - Published: 12/29/2011 - Complete
Upperclass by vreemdleven reviews
Hanya malam biasa di kota New York sebagai settingnya, dan dua sosialitanya sebagai lakonnya... Intrik tersembunyi yang menyebalkan. Tapi tentu saja, ini New York, dan kita sedang berbisnis. NetherlandsxOCMale!Indo. PWP MxM. Prompt fill for Ry0kiku dkk.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 8,681 - Reviews: 17 - Favs: 14 - Published: 12/16/2011 - Netherlands - Complete
Good Morning, World! by Ray-Kyon reviews
/TSP/Masih ingetkah lo sama acara berita gaje bin galau bin gendeng bin abu sableng garapan Author jebolan RSJ a.k.a Akari-chan Crazy ini? Kalo inget, LANGSUNG CEKIDOT! RnR WAJIB!/Tolong jangan rajam gue karena kelamaan apdet, salahkan aje si WB!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 11,883 - Reviews: 77 - Favs: 28 - Follows: 8 - Updated: 11/11/2011 - Published: 12/10/2010
Fear Garden by ViraYuuki reviews
"Kak, aku nemu calon korban yang lagi pengen mati nih " "Kau menjebaknya? Ckckck adikku yang satu ini jahat sekali ya" "Kiku? Honda Kiku? Kau mau menjadikannya korban kita?
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 10 - Words: 15,461 - Reviews: 75 - Favs: 14 - Follows: 3 - Updated: 11/5/2011 - Published: 10/30/2010 - Canada
Bukan Big Match Biasa by Nerazzuri reviews
Manchester United vs Arsenal. Old Trafford berjaya, Emirates berduka. Skor 8-2 membuat Malaysia merana, Nethere bebas memeluk Nesia pasca taruhan sepakbola. Special fic for Auriellie Evans-chan. Crack fic. Mind to Read and Review?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,611 - Reviews: 14 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 9/26/2011 - Netherlands - Complete
Mello TeguhGolden Ways by Azumi Imonoyama reviews
Chapter 7 apdet! Intermezzo yang sungguh cucuts. R&R!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 7 - Words: 11,329 - Reviews: 89 - Favs: 34 - Follows: 19 - Updated: 7/17/2011 - Published: 5/12/2010 - Mello, Matt
A Piedi by DaunLumud reviews
Cerita pendek dan ringan milik mereka yang sedang jatuh cinta /kibul/ hidup sehari-hari yang tak pernah lepas dari tawa dimulai dari orang yang sedang jatuh cinta. Melayucest. Hints: PhilIndo. Enjoy
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 7,131 - Reviews: 19 - Favs: 16 - Follows: 3 - Updated: 7/4/2011 - Published: 12/12/2010 - Parallel America, Parallel France 23 - Complete
Jangka Jayabaya by 17goingon12 reviews
Jaman kalabendu iku kaya-kaya jaman kasukan. Jaman kanikmatan donya. Nanging jaman iku sakjane jaman ajur lan bubrahing donya. Male!Indonesia. Male!Malaysia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 2,110 - Reviews: 20 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 6/30/2011 - Published: 6/27/2011
Awal Kebangkitan by nana.0.o reviews
Indonesia akhirnya berhasil membalas kekalahannya pada Denmark di Sudirman Cup kemarin. Kini, sebagai tuan rumah IOPSS 2011, ia harus menghadapi China, musuh bebuyutan sekaligus musuh terkuatnya.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,432 - Reviews: 18 - Favs: 21 - Follows: 2 - Published: 6/26/2011 - China, Denmark - Complete
The Next Rambo by Arthuriver reviews
Tragedi kelam di masa lalu membuat sang pemuda Indonesia mengasah seluruh kemampuannya hingga tak lagi mengenal rasa sakit. Hidup hanya untuk membalaskan dendam. Namun saat keinginan itu terhalang oleh cinta, apa yang akan dia lakukan? WARNING INSIDE
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Suspense - Chapters: 3 - Words: 8,587 - Reviews: 26 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 6/22/2011 - Published: 1/26/2011 - Netherlands
Curahan Hati Seorang Indonesia by Arthuriver reviews
Rasa penasaran membayangi Netherlands dan Malaysia saat keduanya bertandang ke rumah Indonesia dan menemukan sebuah buku harian tergeletak di kamarnya. Penasaran? Check this! RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,966 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 5/2/2011
Wasn't Mean To by sketchymudkipz reviews
WWIII dimulai oleh Indonesia dan Malaysia, apa yang bakal terjadi? Chapter 14. DISCONTINUED.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 15 - Words: 12,139 - Reviews: 47 - Favs: 8 - Follows: 2 - Updated: 5/2/2011 - Published: 12/29/2010
Doctor Murder by Jowo.Londo reviews
Nikolaas van Hoof hanyalah seorang dokter. Dokter yang dikagumi dan dihormati dokter-dokter lain karena kemampuannya. Namun, tak ada seorang pun mengetahui kalau ia memiliki suatu sisi gelap yang sangat berbahaya.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 2 - Words: 6,033 - Reviews: 32 - Favs: 20 - Follows: 12 - Updated: 3/13/2011 - Published: 1/31/2011 - Netherlands
Please Look At Me by Arthuriver reviews
"Lihat aku. Pandang aku. Tatap aku. Sampai kumati, kau takkan pernah mau menatapku. Meski aku memohon dengan sangat padamu. Ya kan, Indonesia?" MalayNesia slight NetherNesia. AU. Malay-centric. Death Chara. RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,809 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Published: 3/11/2011 - Complete
Future by Resia's Resia reviews
Ialah korbannya. Ia, negara yang dulunya besar, terancam musnah dari dunia. Indonesia. 'Perang bukan yang seharusnya dan sewajarnya'-Straight!MelayuCest. Setting: world war. Update#5. MultiChap. Mind to read-review then?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 5 - Words: 6,953 - Reviews: 50 - Favs: 17 - Follows: 11 - Updated: 3/6/2011 - Published: 11/17/2010
Meet Me In The Red Room by are.key.take.tour reviews
SPIN-OFF dari 'Godfather'. Liburan lima hari di pantai, makan enak, pemandangan bagus, serta cinta yang bersemi di tengah deburan ombak. Liburan sempurna yang semakin membaik ketika badai luar biasa ganas datang. RATED M. YAOI. THREESOME. COMPLETE!
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 10,085 - Reviews: 48 - Favs: 47 - Follows: 6 - Updated: 3/2/2011 - Published: 3/1/2011 - Netherlands, Spain - Complete
Godfather by are.key.take.tour reviews
Perang besar antara Commedia dell'Arte dan kepolisian dimulai. 'Chapter 21 : The War Part 2 and Epilogue' UPDATE and COMPLETED! Warning : RATED M. WARNING FOR GORE AND YAOI.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 21 - Words: 134,303 - Reviews: 604 - Favs: 166 - Follows: 31 - Updated: 2/10/2011 - Published: 10/31/2010 - Spain, Parallel America - Complete
Pernyataan Cinta by malakek reviews
Personifikasi negara Inggris itu tersenyum lembut pada para undangan terutama teman Alliednya, ia menunggu kedatangannya. maap gak pinter buat summary, silahkan baca. masih narator ? baru. no flame, ok!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 428 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 1/26/2011 - England/Britain - Complete
unpredictable by frustrated fireworks reviews
Hilangnya suara Nesia, datangnya sifat narsis Netherlands, dan satu kejutan yang tak terduga. Oh, betapa romantisnya. :: NetherIndo. AU-ish?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 525 - Reviews: 17 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 1/20/2011 - Netherlands - Complete
The Reason by bloodofstorm reviews
: "Apanya yang kakak, Ndon! Mana ada kakak yang ngebiarin adiknya diambil sama orang lain! Dan sejak ada si Netherland sialan itu.. Lo nggak pernah peduli lagi sama gua!" / Sekuel from Not Just a Big Sister. Mind to R&R?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,763 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 1/14/2011 - Complete
I Don't Hate You, Sis by Ashellum reviews
Aku tidak membencinya. Aku hanya... Melayu sisterhood. Warning inside. No shoujou ai. No yuri. Slight NetherIndo & UKMalay. Rated T for unpleasant language. RnR, please?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 3 - Words: 2,280 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 12/21/2010 - Published: 12/19/2010 - Complete
Winner by Voodka reviews
Final. Malaysia dan Indonesia kembali berhadapan untuk mencari kepastian. Hanya ada satu yang bisa membawa pulang piala dan kebanggaan untuk masing-masing negara mereka. Fail!Summary yang nggak nyambung sama cerita. Male!Malaysia, Male!Indonesia. RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,283 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Published: 12/20/2010 - Parallel France 23, Parallel America - Complete
Alone by Eka Kuchiki reviews
Alfred dihantui oleh kejadian menakutkan. Terjadi pembunuhan secara misterius. Apakah ini pertanda... dia akan datang? Warning! Rated M for Gore, AU, OOC, Shounen-ai, Bahasa kasar, Human's name, and Chara death. Chapter 5 is updated! *PENDING*
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Horror/Tragedy - Chapters: 5 - Words: 11,537 - Reviews: 34 - Favs: 9 - Follows: 5 - Updated: 12/19/2010 - Published: 11/11/2010 - America
Aku no Monogatari by Mochiraito reviews
Cerita Aku no Meshitsukai series alias Servant of Evilnya Vocaloid, tapi dijadiin versi Naruto. Hinata's point of view. HIATUS
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 16,237 - Reviews: 34 - Favs: 9 - Follows: 1 - Updated: 12/19/2010 - Published: 6/2/2010 - Ino Y., Deidara
Not Just a Big Sister by bloodofstorm reviews
"Ndon," / "Apaan?" / "Kalo Nether bilang dia menyukaimu, bagaimana?" / "A—aku.. Ng.." Wajah itu memerah, membuat sebuah hati kecil pecah berserakan. Hatinya hancur, lebur dan lepuh. / I know I'm sucks at summaries. I'm back! Read and Review?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,360 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Published: 12/17/2010 - Parallel France 23, Parallel America - Complete
Cyber, Online by petrichorian reviews
Orang misterius itu dikenal Sasuke dari Facebook. Orang itu seakan menarik Sasuke untuk mengetahui jati dirinya bagaimanapun caranya. Tapi apa yang terjadi jika Sasuke benar-benar jatuh cinta pada orang itu? NaruSasu, Shon-ai, Don't Like Don't Read, R&R!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 3,124 - Reviews: 54 - Favs: 25 - Follows: 19 - Updated: 12/16/2010 - Published: 7/25/2010 - Naruto U., Sasuke U.
Antara Aku, Kamu, dan Rumah Kita by NatureMature reviews
Nether/Nesia. "Mari kutunjukkan rumah kita. Rumah yang kubuat atas karaktermu yang unik memikat. Tak sedikitpun terlewat, mulai dari toilet sampai pagar berkawat. Mas kawin dariku untukmu."
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Poetry/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,019 - Reviews: 38 - Favs: 52 - Follows: 4 - Published: 12/14/2010 - Netherlands - Complete
Never Been Like This by nana.0.o reviews
Salahkah karena dalam tubuh kita mengalir DARAH YANG SAMA? Aku tidak pernah meminta dilahirkan SEPERTI INI! Warning : no pairing, and all in Malaysia PoV
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,516 - Reviews: 11 - Favs: 10 - Published: 12/13/2010 - Complete
A pair of butterfly by RikuSena reviews
Aku ingin menjadi kupu-kupu, mereka bebas terbang ke mana pun yang mereka inginkan. Mereka bebas terbang bersama siapa pun. Mereka bebas menjalani hidup seperti apa pun. Dan yang paling penting…mereka bebas mencintai dan dicintai siapa pun.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,820 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 12/12/2010 - Parallel France 23, Parallel America - Complete
Yang Tak Berbalas by bloodofstorm reviews
"I-ini b-bukumu, I-Indonesia." / "Ng? Oh, yoi. Makasih—err, Canada." / Kau tahu namaku saja, itu lebih dari cukup. Karena aku tahu, perasaanku tak akan berbalas. / My first fic in this fandom! RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 703 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Published: 12/10/2010 - Canada, Parallel America - Complete
All the Streets of Love by zephyrus 123 reviews
Malaysia cemburu pada Australia. Sangat. Warn: OOC; fem!Indo; male!Malay; sister complex; Melayucest; terlalu melankolis.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,346 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 12/5/2010 - Complete
Promise for Demise by ry0kiku reviews
Selembut puisi biru, lagu perpisahan yang pilu. Kucabut nyawamu, wahai kekasihku. PrusHung/GilEliza oneshot. AU-straight for rei2nadia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,839 - Reviews: 19 - Favs: 19 - Published: 12/1/2010 - Hungary, Prussia - Complete
When Rabbit Meets Koala by zephyrus 123 reviews
Dua orang pemuda saling membuang muka seakan mereka akan muntah jika menatap wajah satu sama lain. Walaupun mereka mempunyai darah Eropa, bukan jaminan bahwa mereka bisa akur. NetherexNesiaxAus. Warn: AU; OOC; fem!Indo.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,843 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Published: 11/28/2010 - Australia, Netherlands - Complete
Nesia Sakit? by ViraYuuki reviews
Indonesia sakit?semua heboh dan berencana menjenguknya. Apa yang akan terjadi?.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,099 - Reviews: 12 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 11/28/2010 - Netherlands, Parallel America - Complete
Letter for You by Orange Burst reviews
Ketika Indonesia menghilang, yang ditemukan Malaysia di kamarnya adalah sepucuk surat untuknya...
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,719 - Reviews: 17 - Favs: 12 - Published: 11/27/2010 - Parallel France 23, Parallel America - Complete
Dear Netherlands by Maria A.O reviews
-From Indonesia to Netherlands- Warning: Character death, OOC, bad at language etc Pairing: Male!Indo x Netherlands! My first fic in this fandom! Don't like dont read! So... mind to RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 711 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Published: 11/25/2010 - Parallel America, Netherlands - Complete
Pilihlah Aku Jadi Pacarmu by ViraYuuki reviews
Norway harus memilih antara Denmark atau Iceland. judul gaje sangat . RnR please.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,485 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 11/18/2010 - Norway
Krakatoa by ry0kiku reviews
Inilah neraka yang baru saja mereka saksikan. Neraka berwarna kelabu alih-alih merah darah. Historical oneshot. Based on eruption of Krakatoa in 1883. Netherexmale!Indo for Hana Senritsu.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,691 - Reviews: 19 - Favs: 48 - Published: 11/17/2010 - Netherlands, Parallel America - Complete
Nopember Berdarah by NatureMature reviews
Malay/Nesia. Melayu bros merayakan Idul Adha. Ancur semuanya.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,917 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Published: 11/16/2010 - Complete
Teacher? by Sara Hikari reviews
Waktunya berpisah dari TK kesayangan. Last chap for Teacher. Thx for support n Mind to RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 10 - Words: 18,825 - Reviews: 51 - Favs: 12 - Follows: 7 - Updated: 11/16/2010 - Published: 7/31/2010 - Light Y., L - Complete
Thailand's Harem by nana.0.o reviews
Thailand datang telat pada rapat dunia dan ia membawa kejutan. Oh Tuhan, kenapa dunia sungguh tidak adil? Warning : OOC buat jaga2
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,198 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Published: 11/13/2010 - Thailand - Complete
A Small Promise by Aosei Rzhevsky Devushka reviews
Itachi akan berlibur ke rumah family-nya. Di sana, ia bertemu dengan seseorang yang langsung menagih janji padanya. Siapakah seseorang itu dan apakah janjinya? Warn: OOC, AU, First fic, Gaje, Abal. Don't like don't read. RnR, please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 2,713 - Reviews: 29 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 9/19/2010 - Itachi U. - Complete
Not So Awesome Love Story! by Kirisaki Hisoka reviews
Kesalahan kecil yang diperbuat Austria membuat Prussia berhenti mengunjunginya! Seharusnya ia merasa senang karena Prussia berhenti mengganggunya! Namun saat Prussia malah menjadi akrab dengan Canada, apakah Austria akan merasa lega atau malah.. cemburu?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 11,345 - Reviews: 50 - Favs: 8 - Follows: 7 - Updated: 9/18/2010 - Published: 1/17/2010 - Prussia
Trapped Bellboy by antichthon reviews
"HIII! Saya mau diapakan?" "Seks. Satu malam dan akan kubayar." Indonesia hanyalah bellboy super sial yang selalu jadi magnet para tamu gay. Dan tidak, dilecehkan tamu tampan dari Belanda tidak membuatnya beruntung. Netherxmale!Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,844 - Reviews: 131 - Favs: 107 - Follows: 64 - Updated: 9/5/2010 - Published: 9/3/2010 - Netherlands
SWITCH by MairuLovesChocolatos reviews
Matt ditinggal Mello sendirian. Bagaimanakah nasib Matt? -halah-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,747 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Published: 9/4/2010 - Matt, Mello - Complete
Behind The Mask by Tsukimori Momochi reviews
AU/Selalu setia pada pasangan rupanya membawa petaka buruk pada masing-masing pihak. Saat Sasuke tersadar, ini semua kembali pada kata 'Tidak' yang ia lontarkan sebagai jawaban sebelumnya./Warning inside/RnR please?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 5 - Words: 19,789 - Reviews: 42 - Favs: 9 - Follows: 3 - Updated: 9/2/2010 - Published: 6/16/2010 - Sasuke U.
Kado dari Kakak by Dogol Brothers reviews
Indonesia memberi hadiah ulang tahun untuk Malaysia? Padahal negara mereka sedang konflik!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 805 - Reviews: 25 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 9/2/2010 - Complete
Amid Silent by yukka-keehl reviews
sequelnya Lukisan Tentang Kau dan Dia.. mohon dibaca.. awal pertemuan yang tak terduga..
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 1 - Words: 1,652 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 8/31/2010 - Matt, Mello - Complete
Lihat Aku by LuthCi reviews
-REPUBLISHED- Seandainya kau tahu seberapa besar cintaku. Masih kah kau tega menyakitiku? -salam kenal, aku LuthRhythm- anonymous review: disabled.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Romance - Chapters: 1 - Words: 480 - Reviews: 32 - Favs: 19 - Published: 8/28/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Kakak Kelasku, Pangeranku! by Lucifionne reviews
Sakura mencoba mendekati Sasuke-kakak kelasnya-melalui Facebook. Bagaimana usahanya?/AU, OOC, Facebook Mode/Sasuke UchiHaruno is Married with Sakura UchiHaruno. a few minutes ago. Comment - Like/Ch 4. Apdet! LAST CHAPTER T T
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 7,954 - Reviews: 358 - Favs: 174 - Follows: 39 - Updated: 8/10/2010 - Published: 7/23/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Everything I Give by Sara Hikari reviews
Kalau kamu mau kebahagiaan, akan kuberikan kebahagiaan padamu. Kalau kamu mau hatiku, akan kuberikan hatiku padamu. Kalau kamu mau tubuhku, akan kuberikan tubuhku padamu. Kalau kamu mau kematian, akan kuberikan kematian padamu. Mind to RnR?
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,028 - Reviews: 11 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 7/31/2010 - Light Y., L - Complete
siapa yg paling terkenal di chara DN? Light or L? by malakek reviews
Light or L? *summary apaan tuh?*
Death Note - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,759 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Published: 7/30/2010 - Light Y., L - Complete
Save Sakura from Danzou! by pindanglicious reviews
Danzou has kidnapped Sakura! What about Sasuke? Did he and his friends will save Sakura? Let's find out his story by reading this fic... and last... mind to review? :3 Chap5 update! rnr? X3
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Adventure - Chapters: 5 - Words: 6,360 - Reviews: 56 - Favs: 15 - Follows: 6 - Updated: 7/30/2010 - Published: 6/5/2010 - Sasuke U., Sakura H.
What the? by momochi mimi'san reviews
Light yang sedang sedang kasmaran pada seorang lelaki tampan, harus menerima pahitnya jatuh cinta yang menggerayangi relung hatinya. Special request fic for: Namikaze RYuuKitsune. RnR? COMPLETE
Death Note - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,483 - Reviews: 23 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 7/2/2010 - Published: 6/30/2010 - L, Light Y. - Complete
Lunch Time by Shena BlitzRyuseiran reviews
Ketika jam istirahat siang menjadi peperangan antar siswa untuk mendapatkan sepotong roti, dengan kantin sebagai medan perangnya. Perjuangan hidup dan mati mereka dipertaruhkan saat ini. Tawuran anak setan pun dimulai! Fic gaje & gila! AU, Full Ligt's POV
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,145 - Reviews: 18 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 7/1/2010 - Light Y. - Complete
Selamat Datang! by Sayuri Dei-chan reviews
Kali ini Sakura TV mendatangi kediaman keluarga Yagami! Tantu saja untuk mewawancarai Light Yagami, sang Kira. Apa saja yang terjadi? CHAPTER 2: LIGHT THE KIRA. Typo, gaje, garing, RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 3,122 - Reviews: 33 - Favs: 16 - Follows: 6 - Updated: 6/30/2010 - Published: 6/18/2010
Cello by Resia's Resia reviews
Tobi melihat sesuatu yang bagus di etalase toko, membuat anggota Akatsuki pingsan. Mind to Read-Review?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 492 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 6/30/2010 - Akatsuki - Complete
Mutilasi by Sayuri Dei-chan reviews
BB, adalah pembunuh handal. Malam itu, ia lampiaskan kekesalannya pada pemuda yang ahkan tak dikenalnya. Tentu saja dengan keahliannya, mutilasi. Tapi, apa yang akan terjadi padanya? My first crossover. Gaje, pendek, oneshot. RnR?
Crossover - Naruto & Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Humor - Chapters: 1 - Words: 395 - Reviews: 22 - Favs: 16 - Published: 6/28/2010 - Hidan, BB - Complete
Video by Aglaia Cherise reviews
Naruto dan sahabat-sahabatnya heboh membahas video nista seorang Uchiha Sasuke. Ehm... video seperti apakah yang sebenarnya mereka lihat? RnR, if you don't mind.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,826 - Reviews: 25 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 6/14/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Matt Letter by Aira Chaterine Keehl reviews
Surat Matt untuk Mello... Surat yang mengungkapkan segalanya: MattxMello Sho-ai RnR
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,409 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Published: 6/7/2010 - Matt, Near - Complete
Handphone Rusak? by Sayuri Dei-chan reviews
Handphonenya Naruto rusak? Gimana nih! Dimana sih rusaknya? Gaje, abal, oneshot. RnR?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 391 - Reviews: 20 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 6/5/2010 - Naruto U. - Complete
Hei, cantik by Ceprutth DeiDei reviews
-Edited- Hei, cantik.. Apakah aku sedang mengalami apa yang disebut 'love at first sight? Jatuh cinta pada pandangan pertama? Apakah apa yang kurasakan sejak melihatmu tadi hingga sekarang ini termasuk dalam bagian dari hal itu? Near's PoV. RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 541 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Published: 6/3/2010 - Near - Complete
Dokter, selamatkan dia! by Ceprutth DeiDei reviews
-Edited- Kau selalu bersamaku. Selalu ada disisiku, menemaniku kapan pun aku membutuhkanmu. Aku benar-benar menyukaimu. Sungguh. Dari lubuk hatiku yang paling dalam, aku mencintaimu. Aku amat menyayangimu. Tapi… Deg! Fic aneh. Matt version. RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 560 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Published: 6/3/2010 - Matt - Complete
Akatsuki Bences by Rei Azzura kun reviews
Orochimaru ditendang keluar dari Akatsuki dengan alasan tak jelas. Setahun kemudian, ia kembali dengan rasa dendamnya dan Formula bences. Formula apakah itu? OOC, Homur garing. Don't Like Don't Read and review... complete
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 4,715 - Reviews: 40 - Favs: 25 - Follows: 5 - Updated: 5/3/2010 - Published: 3/13/2010 - Akatsuki - Complete
Itayan dan Budaya Asli Indonesia by Heixarn Mizu reviews
Kisah Itayan, Itachi Kabayan, dalam memperjuangkan kebudayaan Indonesia yang mau di ambil Malaysia. Terinspirasi dari konflik antara Indonesia dengan Malaysia –ketinggalan jaman nih author-. Review?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Adventure - Chapters: 2 - Words: 3,065 - Reviews: 19 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 4/28/2010 - Published: 4/20/2010 - Itachi U., Akatsuki - Complete
Opera Van Naruto by ShieRu BancHou PhanTomhive reviews
Naruto hamil! Dan sang Sasuke tak mau bertanggung jawab? Dia malah membunuh Naruto dan membuangnya ke sebuah Telaga! Fanfic humor ngaco bin Gaje. Please Read and Review. Hanya untuk kesenangan semata!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,848 - Reviews: 30 - Favs: 16 - Follows: 2 - Published: 4/23/2010 - Naruto U. - Complete
Ketika Mereka Bangkit by Ms. Lana reviews
COMPLETED. Ketika Kabuto datang dan membangkitkan kelima jasad itu.. Deidara, Itachi, Sasori, Kakuzu dan Nagato, terjadi percakapan di antara mereka termaksud Tobi-anggota Akatsuki yang masih hidup. Apa yang mereka bicarakan? Mari baca fic ini XDD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,093 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Published: 4/8/2010 - Kabuto Y., Akatsuki - Complete
Liburan Nista by Sayuri Dei-chan reviews
Akatsuki memutuskan untuk liburan. Namun naas, liburan yang harusnya menyenangkan malah jadi malapetaka! Garing bin gaje! Untuk merayakan kedatangan kompu-chan XD Gomenna kalo masih ada typo. Oneshot.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,147 - Reviews: 25 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 4/5/2010 - Akatsuki - Complete
Ikan Lele by Asako Ninomiya reviews
Rebutan ikan lele yang diambil dari selokan menjadi tontonan ngeri bagi Sasori dan Kakuzu. Yo! Kakuzu punya cara sendiri untuk menyimpan uangnya rapat-rapat. Kenistaan untuk Akatsuki. Mind to RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,453 - Reviews: 38 - Favs: 30 - Follows: 5 - Published: 4/3/2010 - Akatsuki, Kakuzu - Complete
Tadaima, Okaeri by Seiryuu Sakurane reviews
Gomen telat sehari. April Mop seharusnya merupakan hari yang menyenangkan bagi Teto. Dia bisa menjahili hampir semua orang yang dikenalnya. Iya, hampir. Karena Teto tidak akan pernah bisa menjahili orang 'itu'. OOC, alur nggak jelas, maybe Incest, typo.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,971 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/2/2010 - Teto K., Ted K. - Complete
Putri Bom by Heixarn Mizu reviews
My first fic di fandom Naruto. AU. Two-shot tentang kisah FemDeidara dan Sasori menyelamatkan kerajaan Akatsuki yang terkena kutukan Oro pedopil. Review, onegai?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Parody/Adventure - Chapters: 2 - Words: 4,263 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 3/31/2010 - Published: 3/29/2010 - Deidara, Sasori - Complete
AkatsuGal by Aika-chii reviews
Orochimaru berniat mengubah gender beberapa orang anggota Akatsuki! Niatnya author sih 3 orang…. *plak*. Siapa saja 3 orang yang dimaksudkan auhor—Oro? Dan bagaimana cara’a Oro menjadikan mereka ber-3 wanita? sorry I'm totally suck at summary
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,048 - Reviews: 24 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 3/29/2010 - Akatsuki
Malam Minggu Sasuke by Shena BlitzRyuseiran reviews
Kenapa Sasuke tidak suka setiap kali malam minggu tiba? fic gaje and gila! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,487 - Reviews: 44 - Favs: 29 - Follows: 7 - Published: 3/26/2010 - Sasuke U.
Ketemu! by Shena BlitzRyuseiran reviews
Pencarian Sasuke di markas Orochimaru. Apakah Naruto akan menemukan Sasuke? Dari judulnya aja udah tau! Gaje and OOC R
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 858 - Reviews: 34 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 3/26/2010 - Naruto U. - Complete
Mengungkap Rahasia Itachi by Ceprutth DeiDei reviews
FINAL CHAP! Habis sarapan pagi, seperti biasa akatsukiter pada nupi. Tapi kok ada yang aneh? Itachi pake cadar? Kakuzu keriputan? Lalu kemana pula hilangnya duo autis akatsuki? Untuk semua yang ultah dibulan maret! WARNING,gaje,aneh,OOC,OC. RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Mystery - Chapters: 3 - Words: 13,329 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 1 - Updated: 3/24/2010 - Published: 3/11/2010 - Itachi U., Akatsuki - Complete
Akatsuki kebelet kawin, eh, nikah by Noella Ardath reviews
Akatsuki terancam punah! Padahal tujuan mereka belum tercapai, bagaimana ini? Akhirnya Pein, sebagai leader yang bertanggung jawab mulai melaksanakan sebuah rencana jahanam . Apakah rencana itu? Silahkan baca dan review....
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 7,978 - Reviews: 123 - Favs: 36 - Follows: 19 - Updated: 3/12/2010 - Published: 1/3/2010 - Akatsuki
Adik Egois by Shena BlitzRyuseiran reviews
Huh! Kenap sih si Dobe itu suka main-main terus sama Itachi! Itachi kan Kakak gue, kenapa dia gak cari Kakak lain aja buat dijadiin Kakaknya! Dasar nyebelin!" gerutu Sasuke. R&R?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,657 - Reviews: 19 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 3/10/2010 - Sasuke U., Itachi U. - Complete
Hentikan Author Alay by OporTumis Tempe reviews
Sedikit "teguran" untuk "mereka". Mari belajar untuk menjadi lebih baik.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,260 - Reviews: 69 - Favs: 28 - Follows: 10 - Published: 2/10/2010 - Naruto U. - Complete
sweetness by Himechii satsuki reviews
hah..... untuk yang satu ini chii gak bakat jadi langsung baca aja ya
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,577 - Reviews: 18 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 1/3/2010 - Sasuke U., Naruto U.
THE GREAT FIGHT Kyou VS Yuki by Ryuuha Yuna reviews
--One Shoot-- Seperti yang terlihat di judulnya, fic ini menceriterakan tentang pertarungan antara Kyou & Yuki... Warning: Sangat2 gaje dan abal.. My first fic... RnR please...
Fruits Basket - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 969 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Published: 1/2/2010 - Kyo S., Yuki S. - Complete
Menstruasi? by Shena BlitzRyuseiran reviews
Pertarungan antara Sasori, nenek Chiyo dan Sakura dalam misi penyelamatan Gaara. Tapi di tengah pertarungan, tiba-tiba...Darah? Gaje banget! RnR please?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 972 - Reviews: 70 - Favs: 72 - Follows: 10 - Published: 1/1/2010 - Sakura H., Sasori - Complete
Action Movie ? by Kira Desuke reviews
Kakashi dan Anko adalah maniak film Action yang berbau peperangan, tapi bagaiama kalau mereka yang seperti itu kebablasan menonton yang err emmm ehem... kau tahulah... Ok, special request from Beethoja, mind to R&R please..?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,759 - Reviews: 23 - Favs: 24 - Follows: 9 - Published: 12/14/2009 - [Kakashi H., Anko M.] - Complete
Akatsuki dan UASBN by cassiotaku reviews
Cerita yang dibuat oleh author dengan rasa balas dendam pada UASBN! AKATSUKI jadi anak SD lagi? Ikut UASBN pula! NEM-nya berapa ya? Lalu kenapa ada jin pengabul permintaan di dalam cerita ini? Nah, lho..! RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,549 - Reviews: 58 - Favs: 24 - Follows: 1 - Published: 10/28/2009 - Akatsuki - Complete
Gempa di Akatsuki by Uchiha Mikono Tenshi reviews
Akatsuki kena gempa! Bagaimana ini? Apa yang akan dilakukan Akatsuki saat gempa? Apakah mereka panik? Atau... Warning: OOC dan gaje. Yang mau baca, silahkan! Jangan lupa RnR!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,432 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Published: 9/13/2009 - Akatsuki - Complete
Deidara VS Itachi by Seiryuu Sakurane reviews
"Itachi-Teme, bersiaplah, un!" "Hn... Kapanpun aku siap, Deidara..." Apa yang akan terjadi? OneShot! Warnings: Singkat, gaje, mungkin AU, dan OOC.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Suspense/Humor - Chapters: 1 - Words: 369 - Reviews: 18 - Favs: 9 - Published: 9/10/2009 - Deidara, Itachi U.
Not Alone Anymore by Seiryuu Sakurane reviews
-Edited- Domo arigatou, minna. Kalian telah mengembalikan senyum dan tawaku... RnR?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 698 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Published: 6/8/2009 - Itachi U. - Complete
Deidara's Suffering by zephyrus 123 reviews
Penasarankan apa yang dilakukan Tobi pada Deidara pada malam hari?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,279 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 6/2/2009 - Deidara, Obito U./Tobi - Complete
Trivia by hoshi.na-chan reviews
Trivia...hal yang sepele...yang ga penting...yang ga jelas...yang mungkin aja terjadi di Konoha! Ketiga: Ketika Sasuke, Sakura dan Naruto main tepuktepukan dengan lagu kisah pak tani. Apa hubungannya dengan Doraemon, Akatsuki, dan balet? UPDATE!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Drama - Chapters: 3 - Words: 2,598 - Reviews: 48 - Favs: 12 - Follows: 5 - Updated: 5/18/2009 - Published: 3/23/2008
ABC by yukeh reviews
Akatsuki saat lagi nganggur, imej pemuda dengan masa kecil suram sangat terlihat begitu mereka mengenal apa itu 'ABC'. RnR! :D
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,477 - Reviews: 121 - Favs: 153 - Follows: 17 - Published: 5/14/2009 - Akatsuki - Complete
Otanjobi Omedetou, Deidara! by Seiryuu Sakurane reviews
-Edited- Deidara berulang tahun bersamaan dengan hari anak di Jepang. Tapi, itu bukanlah kenangan indah baginya, melainkan kenangan pahit. AU, OOC. RnR?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,921 - Reviews: 14 - Favs: 11 - Published: 5/5/2009 - Deidara - Complete
SILET:Konoha Style! by hoshi.na-chan reviews
Last gossip! Kali ini Silet menyajikan Top5!Gossip seputar selebritis di Konoha! Ada gosip tentang kesuksesan seleb muda, Akatsuki bikin Clothing Line, liputan ulang tahun Sasuke, kejutan ShikaTema, dan... the Wedding of Uchiha and Uzumaki! Hah! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 12 - Words: 15,285 - Reviews: 342 - Favs: 80 - Follows: 19 - Updated: 7/27/2008 - Published: 1/27/2008 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Huh, Jelek! reviews
Kata-kata kasar yang diucapkan Sasuke Uchiha telah membuat Sakura menjadi gadis cantik. RnR? Warning : OOC, AU, Abal, Aneh, Gaje, Lemon gaje dan abal!. RnR?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 2,734 - Reviews: 31 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 7/9/2010 - Published: 7/3/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Gengsi Dong! reviews
Keluarga Yagami adalah keluarga kere! Bagaimana nasib Light dan Sayu? Akankah mereka tahan dengan keadaan mereka? Apalagi selalu makan 'itu! RnR? Warning : OOC, AU, Abal, Gaje, Lebay, Humor garing . RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,382 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/6/2010 - Light Y. - Complete
Sakit Gigi reviews
L dan Light sedang menyelidiki kasus 'kira' lewat video di laptopnya. Ketika sedang bekerja, tiba-tiba terdengar suara desahan, desahan apa itu? RnR? Warning : OOC, AU, Pendek, Gaje, Abal. Sekali lagi, RnR?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 743 - Reviews: 17 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 6/15/2010 - L, Light Y. - Complete
Akibat Mencintai Dia reviews
Bagaimana jika Itachi mencintai Dei? Apakah yang akan terjadi dengan 'uke'nya Itachi, Kakashi? Warning : Shounen Ai, Lime?, OOC, AU, Gaje, Abal, dll! *birthday fic for Itachi* RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,566 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 6/9/2010 - Itachi U. - Complete
Ada apa dengan si Tobi? reviews
Markas Akatsuki yang biasanya dipenuhi teriakan gaje "Tobi anak baek!" sekarang tidak terdengar lagi! Mana Tobi? Ada apa dengan bocah itu? Baca? silahkan? warning : OOC,Gaje,Garing,dll. Review ditunggu! Flame, juga boleh! -Chap 3 Apdet-
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 3,854 - Reviews: 47 - Favs: 11 - Follows: 10 - Updated: 4/7/2010 - Published: 4/2/2010 - Akatsuki, Obito U./Tobi
Akatsuki punya Ac baru! reviews
Hari yang panas! Akatsuki pun kepanasan! Apa yang direncanakan Akatsuki yah? Beli Ac? Warning : OCC, gaje, garing! Silahkan aja kalau mau baca? RnR? Jangan di Flame ok!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,272 - Reviews: 16 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 3/29/2010 - Akatsuki - Complete
Cerita si Uchiha reviews
Saya Uchiha Itachi akan menceritakan tentang kegajean Sasuke! baca? silahkan! jangan lupa Review! Don't like dont'read! Humor n Gajee!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 651 - Reviews: 29 - Favs: 10 - Published: 3/25/2010 - Itachi U., Sasuke U. - Complete