Kueii
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 08-10-10, id: 2490204, Profile Updated: 12-24-16
Author has written 10 stories for Code Geass, Vocaloid, and Attack on Titan/進撃の巨人.

Six years and counting...

[goodbye]

I'm really MOVE OUT now to the second hide out (cause i have finished Langit Putih).

Big love for people whose Reads, Reviews, Favorites, and Follows My stories!

Of course i don't wanna forgot precious and gorgeous author which are my best friends!

Lightmaycry and ReiyKa! Your best people i've ever met! I'll really miss you two! :')


.ﭏ.

Thanks for visiting my Profile Page!

Glory of Crack,

Kei

.ﭏ.

If you want to know further information about me, here are some links of mine.

241216

: LenxMiku Community : Indonesian Forum :


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Indebted by Animefun17 reviews
Being their only daughter, her parents were murdered to keep her safe. Now last of her kind, he is finally in possession of her. His family had a contract with her family for over 100 years, every first born daughter of The Ackerman clan were to be sold to his family. Now under his hold, she will fight to break this chain. She'll do whatever it takes to be free... including murder.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 16 - Words: 136,693 - Reviews: 158 - Favs: 153 - Follows: 163 - Updated: 3/10 - Published: 11/24/2014 - [Mikasa A., Levi A.]
The Corporal's Words by Digibear reviews
Just a take on what took place after Mikasa and Levi escaped the female type titan. Mikasa/Levi. Rivamika.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 10 - Words: 79,954 - Reviews: 793 - Favs: 1,203 - Follows: 1,341 - Updated: 7/29/2019 - Published: 6/19/2013 - Mikasa A., Levi A.
In Black and Gold by YushiNat reviews
AU. Armin retells the timeless tale of a young woman and a man.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Romance/Fantasy - Chapters: 10 - Words: 6,860 - Reviews: 28 - Favs: 33 - Follows: 45 - Updated: 3/25/2017 - Published: 4/14/2016 - [Levi A., Mikasa A.] Eren Y., Armin A.
Absorbed by Ramen panas reviews
Summary: Sasori sikat gigi empat kali sehari. Sakura hanya dua kali. Sasori bisa bersiul, menjentikkan jari dan meniup gelembung dari permen karet. Sakura tidak bisa melakukan ketiganya. Sulit untuk mengerti Sasori, sebenarnya siapa dia?. Kisah tentang seorang perempuan biasa dan laki-laki yang biasanya di luar(?)/MultiChapter.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 14 - Words: 67,292 - Reviews: 401 - Favs: 151 - Follows: 119 - Updated: 9/26/2016 - Published: 8/29/2014 - Sasori, Sakura H.
Almost by yukeh reviews
#15! Cantik, kaya, popular, memiliki teman-teman yang tak kalah popular. Sepertinya tak ada cacat dalam hidup Sakura Haruno. Tetapi justru itulah yang membuatnya menjadi sasaran persaingan bisnis keluarganya. Tetapi Sasori Akasuna bukanlah tipikal orang yang memperdulikan semua itu; di matanya, Sakura hanyalah gadis cerewet, tidak sopan, manja, dan menyebalkan. RnR? Thanks :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 15 - Words: 93,347 - Reviews: 228 - Favs: 109 - Follows: 97 - Updated: 9/14/2016 - Published: 3/28/2013 - [Sakura H., Sasori] Sasuke U., Hinata H.
Purge of Soul: The Resting Wolf Under the Peach Tree by Elixire J. Crow reviews
Untuk memulihkan jiwa-jiwa yang hancur akibat Aizen, Sajin bersumpah untuk membentuk Hinamori, Hiisagi, dan Kira menjadi individu yang layak menyandang pangkat kapten. Kisah berputar antara relasi Sajin dan ketiga muridnya, dan bagaimana ia berdamai dengan hatinya akan dendamnya terhadap Aizen. Asal muasal Sajin akan disinggung didalam fic ini. A gratitude fic for Sajin Komamura.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 7 - Words: 24,515 - Reviews: 28 - Favs: 8 - Follows: 1 - Updated: 8/31/2016 - Published: 6/10/2012 - [S. Komamura, M. Hinamori] Shuuhei H., I. Kira
CUPID by Ryuki Ayanami reviews
Karena suatu kejadian, Annie dimasukkan ke dalam kelas XI-F yang berisi siswa-siswa abnormal. Selain dirinya sendiri, ia juga harus menyelamatkan seorang siswa baru dari ancaman Trio Idiot. Warning: humor garing & OOC. Multichapter. (Chapter 4 updated)
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 10,234 - Reviews: 15 - Favs: 21 - Follows: 19 - Updated: 7/12/2016 - Published: 10/24/2015 - [Annie L., Armin A.]
Tidak ada Kedamaian by Nekuro Yamikawa reviews
Kaito Shion, sersan pangkat satu dari kesatuan militer Alexandria yang dikenal sebagai Jack Frost sebab sifatnya yang dingin dan tanpa kenal belas kasih di medan tempur, menerima tugas untuk meratakan kota Alvaros. Namun, karena misi itulah, Jack Frost yang disegani, terbuka mata hatinya untuk dunia.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Adventure - Chapters: 14 - Words: 35,455 - Reviews: 30 - Favs: 21 - Follows: 18 - Updated: 5/8/2016 - Published: 3/17/2013 - [Kaito S., Miku H.]
Life Must Go On by shauntherabbit reviews
Ketika kebahagiaanmu terengut, akan ada kebahagiaan yang lain lagi untuk menggantikannya. Jikalau terjadi lagi ... Apakah kau akan mampu untuk menahannya? / A LOT OF WARNING: OUT OF CHARACTER. Implicit mature things, attemps of suicide, major character death, lack of feels. / Don't Like Don't Read hehe.
Gintama - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 8,206 - Reviews: 12 - Favs: 48 - Follows: 14 - Published: 5/2/2016 - [Okita S., Kagura] - Complete
Butterfly by azeula reviews
With a new home and attudie I try to survie in school. But ever since I met Len and Rin Kagamine odd things start to happen. From sick love notes to died butterflies. RATED M JUST TO BE SAFE! Len and Miku
Vocaloid - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 11,268 - Reviews: 46 - Favs: 47 - Follows: 47 - Updated: 4/3/2016 - Published: 8/19/2009 - Len K., Miku H.
Rumor Kelas 3 E by Sasuga Afi reviews
"Hey, sudah dengar belum?" /KARMANAMI FIC/R&R?
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 15,476 - Reviews: 179 - Favs: 128 - Follows: 71 - Updated: 3/18/2016 - Published: 6/26/2015 - Karma A., Okuda M., 3-E Students - Complete
The Sleepwalker by law vert reviews
Rumornya bilang kalau Konan itu anak emo yang hobi gonta-ganti pacar dan juga rada psycho. kabarnya dia juga dekat sama guru sains yang galaknya udah mirip anjing tetangga. Konan tidak memikirkan itu, karena hidupnya sudah cukup repot dengan penyakit yang kalau kumat bisa bikin celaka orang.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,222 - Reviews: 18 - Favs: 14 - Follows: 12 - Updated: 9/5/2015 - Published: 6/15/2015 - Minato N., Konan
Farewell by Sagashiteru reviews
He confronts her before telling the others. AruAni
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,291 - Reviews: 6 - Favs: 17 - Follows: 8 - Published: 9/4/2015 - [Armin A., Annie L.] - Complete
Lullaby by Kenzeira reviews
Kehadiran Mikasa adalah harga yang harus dibayar untuk segenap dosa Levi di masa lalu. [Levi/Mikasa] Warning Inside.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,722 - Reviews: 15 - Favs: 56 - Follows: 19 - Published: 8/30/2015 - [Levi A., Mikasa A.] - Complete
Para Pencuri Wifi by Elpiji reviews
Sebagai siswa SMA yang mencintai anime dan internet, hidup di tahun 2016 adalah bencana. Hitsugaya Toushiro, kemudian membentuk sebuah klub untuk mereka yang mencintai internet. Pekerjaan mereka hanya satu: mencuri wi-fi sekolah tiap hari. Ikuti petualangan absurd dan gaje Toushiro, Rukia, Ishida, Hirako, dan teman-teman lainnya dalam menghadapi kehidupan sekolah mereka.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 24 - Words: 82,394 - Reviews: 267 - Favs: 143 - Follows: 74 - Updated: 8/1/2015 - Published: 4/25/2013 - Rukia K., Uryuu I., T. Hitsugaya, Ulquiorra - Complete
UNTITLED by VeraEikon reviews
Karena bagi Levi Rivaille, Mikasa Ackerman masih sama seperti dulu. Tidak ada yang berubah. Tetap cantik. Tetap kuat. Tetap tenang. Tetap konyol. Keras kepala, dan penuh ambisi. Masih teliti dan munafik. Tidak ada yang berubah. RIVAMIKA
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,652 - Reviews: 14 - Favs: 27 - Follows: 10 - Published: 7/20/2015 - Mikasa A., Levi A. - Complete
Adu Ciuman Karma vs Okuda by Faina.Ressha53 reviews
Karma menantang Okuda untuk melakukan adu ciuman, Kayano berusaha mencegahnya, namun, Okuda yang rada-rada polos tetapi anehnya bisa peringkat ke-5 dalam Top 5 Kisser itu pun, hanya mengikuti apa yang ada saja, yah jadinya... Lantas, apa yang akan terjadi? "Benar-benar deh..." Bad Summary, Genre gak jelas.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 883 - Reviews: 13 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 7/9/2015 - Karma A., Okuda M. - Complete
Bad Decision, Chiba! by Sasuga Afi reviews
Dia tidak ingin mengecewakan Hayami lebih jauh lagi. Jadi inilah keputusannya. / "Aku membawamu pulang." / "Hah-" /CHIBAHAYAMI FIC/ R&R?
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 870 - Reviews: 13 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 7/5/2015 - Chiba R., Hayami R. - Complete
berry blue by ReiyKa reviews
Adakah sesuatu yang mampu memperjelas perasaan seseorang tentang cinta? Kaito, Miku, dan mungkin beberapa orang lainnya akan belajar tentang hal itu kali ini. Ketika persahabatan, kekaguman, dan benci hanya berjarak 0,00001 mili dari rasa cinta. sendok keduapuluhtiga: "Aku mau minta Miku, boleh nggak?"
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 23 - Words: 91,424 - Reviews: 408 - Favs: 172 - Follows: 113 - Updated: 2/22/2015 - Published: 8/17/2011 - Miku H., Kaito S.
It's not a wall that is falling, its a bookworm by Writer under training reviews
Annie was never interested in books but she finds herself in the library to shirk some training, However, she isn't the only one spending extra time in the library.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,402 - Reviews: 4 - Favs: 25 - Follows: 9 - Published: 2/20/2015 - Armin A., Annie L.
Figment by Ramen panas reviews
The lost boys dari Neverland yang terkenal pada masanya, lambat laun hanya menjadi isapan jempol. Hingga suatu malam, salah satu dari mereka muncul dan mendatangi rumah seorang gadis kecil yang pemarah, Haruno Sakura./Untuk ALM III/Oneshot.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 6,228 - Reviews: 21 - Favs: 36 - Follows: 8 - Published: 2/14/2015 - Sasori, Sakura H. - Complete
Fiction and Fact by Sakura Hanami reviews
Awalnya, ia bersedia membantu Armin untuk menyembuhkan Mikasa karena rasa penasarannya semata. Tapi tanpa ia tahu, tidak akan ada yang ia dapatkan dari menjadikan Mikasa sebagai kelinci percobaannya. Rivaille merasa gagal. Tidak sampai di situ saja, ia pun terperangkap diantara 'rasa yang tak ia kenal' dan kebencian Mikasa/For Romy's birthday/THE LAST CHAPTER UPDATE/Mind to RnR?
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 19,551 - Reviews: 24 - Favs: 26 - Follows: 22 - Updated: 1/9/2015 - Published: 2/1/2014 - Mikasa A., Armin A., Levi A. - Complete
The Brazen by whyarealltheusernamestaken reviews
4. Mikasa Ackerman finds herself in the company of the maker of the best coffee in the world. This is the story of falling in love, walking past it, but not quite falling out of it. 5. Mikasa receives a diary for her birthday. Series currently under revision (for grammatical errors)
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Chapters: 13 - Words: 27,505 - Reviews: 42 - Favs: 57 - Follows: 58 - Updated: 9/30/2014 - Published: 8/1/2013 - Mikasa A., Levi A.
Dare Box by Magpies and Pie reviews
"Ginoza-san has been looking more stressed lately. Do you think it has anything to do with the dares?"
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: T - English - Humor - Chapters: 9 - Words: 23,731 - Reviews: 310 - Favs: 522 - Follows: 495 - Updated: 9/21/2014 - Published: 1/19/2013
Triangle by Koizumi Nanaho reviews
Bagaimana jika cintamu terbagi pada dua hati? Cinta kepada seorang perempuan yang tidak seharusnya kau cintai dan mencintai seseorang yang akan selalu kau sakiti. Lalu? Yang manakah yang akan kau pilih? Capitulo XV: Lluvia/AU/UlquiorraOrihime/Mind to RnR? Akhirnya update! Setelah hampir satu tahun! Gomenasaaaai.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 15 - Words: 66,722 - Reviews: 404 - Favs: 106 - Follows: 83 - Updated: 8/3/2014 - Published: 9/4/2011 - Orihime I., Ulquiorra
Up and Down a Prince in Gown by Ritard.S.Quint reviews
Ketika Christa datang dengan potongan rambut barunya, ambiguitas gender pun terjadi. Dan rasanya, sakit sekali melihat orang melihat ke dadamu, atau celanamu, untuk menentukan siapa dirimu. (update)
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Friendship/Parody - Chapters: 2 - Words: 6,665 - Reviews: 37 - Favs: 26 - Follows: 28 - Updated: 7/11/2014 - Published: 2/5/2014 - Armin A., Krista L.
heart that slips through by mooncrane reviews
How could he lose someone when that person was actually not his all along? — Tsumugu/Chisaki.
Nagi no Asukara/凪のあすから - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 955 - Reviews: 6 - Favs: 40 - Follows: 13 - Published: 6/30/2014 - [Tsumugu K., Chisaki H.] - Complete
Strawberry by StormyInk reviews
Engaged, Mikasa & Eren go in search of a dance instructor to help them with their wedding dance and stumble upon Levi. Things fall apart, others come together, and the undeniable attraction between Mikasa and Levi finally gives way.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 4 - Words: 32,662 - Reviews: 321 - Favs: 458 - Follows: 545 - Updated: 6/21/2014 - Published: 10/17/2013 - [Mikasa A., Levi A.] [Eren Y., Annie L.]
Circle by ReiyKa reviews
Semua layaknya lingkaran, saling terhubung, saling bergantung. Dan semua itu dimulai dari permintaan dari adik kembarku yang manis. "Aku ingin Neechan berperan sebagai Kagamine Len dan mengikuti summer camp selama liburan musim panas ini." Dan oh, kehidupan Rin di asrama cowok dimulai.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 9 - Words: 23,240 - Reviews: 132 - Favs: 49 - Follows: 50 - Updated: 6/16/2014 - Published: 6/16/2012 - Rin K.
Debt by Yarii reviews
Mikasa was saved by Rivaille when they were supposed to save Eren from female titan. Mikasa was in debt with Rivaille and Rivaille asked for it. How would Mikasa repay Rivaille? no- definitely not giving her Eren
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 24,190 - Reviews: 73 - Favs: 150 - Follows: 110 - Updated: 4/16/2014 - Published: 7/25/2013 - Levi A., Mikasa A. - Complete
Black Tryst by Vianna Orchidia reviews
She belonged to another but he still loved her. He wasn't hers to own but she stil loved him. / Written for second RivaMika Week Day 1: Legendary Lovers / RnR?
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 586 - Reviews: 1 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 2/17/2014 - [Levi A., Mikasa A.] - Complete
Plushie Plushie by Ritard.S.Quint reviews
Christa selalu sibuk membuat plushie, Armin pun selalu sibuk dengan buku dan nilai-nilainya. Apa mereka normal? Pasangan lain bisa kencan saling memegang tangan, mereka malah terlalu malu untuk melakukan kontak fisik. Hah...
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,977 - Reviews: 13 - Favs: 15 - Follows: 5 - Published: 1/31/2014 - Armin A., Krista L. - Complete
apion by nilakandi reviews
Momoi Satsuki masih berpikir bahwa Aomine Daiki bukanlah laki-laki yang selama ini amat diidamkannya. [AoMomo]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,474 - Reviews: 17 - Favs: 30 - Follows: 2 - Published: 1/5/2014 - Aomine D., Momoi S. - Complete
Unforgiven Angel by Zou Raa reviews
Sebuah kejadian di masa silam telah membuat Kurosaki Ichigo membenci Kuchiki Rukia. Walaupun waktu bergulir perasaan itu semakin berkecambah lalu berkembang. Keseharian Rukia terusik. Tetapi, ketika kematian bisa menumbuhkan benci maka kematian juga mampu menerbitkan cinta. Perasaan Ichigo berubah, hingga ia rela menjadi saudara palsu Rukia demi pengampunan dosa dan...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 17 - Words: 67,171 - Reviews: 434 - Favs: 100 - Follows: 66 - Updated: 12/30/2013 - Published: 7/1/2013 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Once Upon A Froggy Night by D-for-Duchess reviews
4th prologue for RED MIX PINK: How does it feel when she spends her night with the Teiko captain? Will he show her a different side again? AkaMomo. Please enjoy the holiday gift! :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,129 - Reviews: 19 - Favs: 51 - Follows: 16 - Published: 12/24/2013 - [Akashi Seijuurou, Momoi S.] - Complete
I Won't be able to Remember You Anymore by Blackangelsky reviews
Mikasa was ordered to start private training with the corporal, and the tension increases between our favorite angry little german boy and the prodigy. But what will happen when something goes terribly wrong on a mission? This story takes place after the current arc in the manga, cover image belongs to me. ErenxMikasa and a little bit of RivaillexMikasa(Contains spoilers)
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - English - Romance/Tragedy - Chapters: 11 - Words: 32,122 - Reviews: 259 - Favs: 231 - Follows: 295 - Updated: 12/21/2013 - Published: 8/12/2013 - Eren Y., Mikasa A., Levi A.
BE MY (SAVIOR FOR) VALENTINE by D-for-Duchess reviews
3rd prologue for RED MIX PINK: Somebody poisons the Generation of Miracles on February the 14. Could they still win? Slight AkaMomo. Enjoy!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,715 - Reviews: 13 - Favs: 48 - Follows: 12 - Published: 12/17/2013 - [Akashi Seijuurou, Momoi S.] Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
欠片 by Chocochino reviews
Kata orang, dalam detik-detik sebelum kaumati, momen penting dalam hidupmu akan terulang seperti potongan film yang dipercepat ratusan kali. / atau, ketika Eren dianalogikan sebagai rumah dan Mikasa sebagai budak dengan borgol syal merah. [Canon/AR, EreMika.]
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,770 - Reviews: 16 - Favs: 28 - Follows: 4 - Published: 12/16/2013 - [Eren Y., Mikasa A.] Armin A., Jean K. - Complete
A Fortunate Misfortune by D-for-Duchess reviews
2nd prologue for RED MIX PINK: Oha-Asa said that red will bring her misfortune today. So what will happen if she has to spend the next hours with him? At the worst case, she could probably die. AkaMomo.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,058 - Reviews: 14 - Favs: 44 - Follows: 13 - Published: 12/14/2013 - [Akashi Seijuurou, Momoi S.] Kuroko T., Midorima S. - Complete
Love Manual by ararancha reviews
Uryuu membetulkan kacamatanya, ia mulai gugup. Pemuda itu sama sekali tidak menyangka bahwa bicara dengan seorang putri ilmuwan mengenai cinta, tak ubahnya seperti berbicara dengan seorang anak sekolah dasar. IshiNemu. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,556 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Published: 12/14/2013 - [Uryuu I., Nemu K.] - Complete
Revealing Chores by D-for-Duchess reviews
The 1st prologue for RED MIX PINK: Both of them are first years, and even though she doesn't play, they are on the same team. But she never really paying any attention towards him until he finally showed everybody what he got and she finally came to a conclussion that.. Teiko point guard is amazing. Akashi / Momoi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,717 - Reviews: 15 - Favs: 46 - Follows: 13 - Published: 12/12/2013 - [Momoi S., Akashi Seijuurou] Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
honnête by saerusa reviews
Momoi Satsuki; tipe ideal Aomine Daiki. masalahnya, kapan Aomine menyadarinya?—aomine/momoi, daisuki. [spesial untuk kikurocchi!]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,299 - Reviews: 25 - Favs: 74 - Follows: 10 - Published: 12/10/2013 - [Aomine D., Momoi S.] - Complete
Bad Apple by ReiyKa reviews
tongkat baseball, senyuman sinis, tatapan tajam, dan berambisi menjadi banchou adalah ciri-ciri Hatsune Miku. mampukah sang guru baru membuatnya menjadi gadis teladan yang penurut dan manis. mari kita sambut lahirnya pair baru di fandom vocaloid. RnR plis
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 20,121 - Reviews: 64 - Favs: 37 - Follows: 36 - Updated: 12/9/2013 - Published: 4/29/2011 - Miku H., Kiyoteru H.
Spade by avamura reviews
Singkatnya, Levi dan Mikasa itu mirip. Saking miripnya sampai-sampai mereka berdua sehati untuk menghadiahkan gamparan maut pada orang yang berani bilang kalau mereka mirip. [ LeviMika Highschool AU ]
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,020 - Reviews: 40 - Favs: 93 - Follows: 26 - Published: 12/8/2013 - [Levi A., Mikasa A.] Armin A. - Complete
Salju Dan Selimut by Lightmaycry reviews
Peristiwa terburuk apa kah yang bisa terjadi pada saat belajar bersama untuk ujian? Atau mungkin hal baik kah yang terjadi? Ada kisah apakah dibalik Salju dan selimut? Pairing : Rivamika. OneShot, AU, rated T for languange. Review would be great.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,633 - Reviews: 17 - Favs: 38 - Follows: 11 - Published: 11/24/2013 - [Levi A., Mikasa A.] - Complete
Damn you Teacher! by Westfield's Maple reviews
Mikasa Ackerman, 16 years old student. Rivaille, Language teacher. A one-shot about them and their relationship. T mostly for language.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,461 - Reviews: 6 - Favs: 45 - Follows: 12 - Published: 11/6/2013 - [Mikasa A., Levi A.] - Complete
MY BRO IS NOT THAT HANDSOME, PLEASE! by ReiyKa reviews
Gumi nggak ingin punya kakak baru jenis apapun, terutama yang super tampan dan keren—kayak Gakupo. Seriusan. Beneran. Sungguhan. Gumi nggak pernah pengen punya 'kakak' baru! Karena Gakupo membuatnya seperti orang idiot—yap, orang idiot yang jatuh cinta untuk pertama kalinya. [prekuel berry blue Gumi-Gakupo side]. bagian satu: "Mama... kamu... nggak nikah sama berondong kan!"
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,642 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 8 - Published: 11/1/2013 - Gumi/Megpoid, Gakupo K./Gackpoid
Humanity's Strongest ? by Lightmaycry reviews
Kisah sebelum Rivaille masuk di Scouting Legion dan saat mikasa baru masuk di keluarga jaeger. Ternyata ada sesuatu yang menghubungkan antara Rivaille dan Mikasa. Mengapa Mikasa begitu kuat? Mengapa Rivaille bisa masuk di Scouting Legion? Pairing: RivaMika, slight EreMika
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Crime/Hurt/Comfort - Chapters: 8 - Words: 28,791 - Reviews: 87 - Favs: 83 - Follows: 50 - Updated: 10/26/2013 - Published: 8/14/2013 - Mikasa A., Levi A. - Complete
Moron by crystallized cherry reviews
Mungkin Daiki sudah terlalu terlambat merasakannya. Tapi, memangnya dia bisa menyalahkan siapa ketika rasa cinta itu datangnya tidak di saat yang tepat? Satsuki telah pergi, dan dia merasa menjadi orang paling bodoh di muka bumi. / Canon /
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,620 - Reviews: 12 - Favs: 22 - Follows: 1 - Published: 10/26/2013 - [Aomine D., Momoi S.] - Complete
Super Survey by Guavary'DarkLavender reviews
Berawal dari pertanyaan survey bodoh, "Kau pernah menonton filem porno?" -ArminxAnnie, AU
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,334 - Reviews: 35 - Favs: 75 - Follows: 13 - Published: 10/16/2013 - Annie L., Armin A. - Complete
Gabah by Empunya Tunjung reviews
Aku tak tahu apa artinya itu. Ini seperti, ada makna lain di dalamnya. Aku ingin menggapainya, meraihnya, tapi aku sudah terlanjur tenggelam. Tak diijinkan mengubah karena aku tak memiliki kuasa akan hal itu. Aku lemah. Dan kotor. Tak lupa... hina. Untuk FFC: Iridescences
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,571 - Reviews: 13 - Favs: 18 - Follows: 4 - Published: 10/8/2013 - Armin A., Annie L. - Complete
Pertemuan by Lightmaycry reviews
Sebuah pertemuan antara seorang gadis dan seorang lelaki. Perasaan apakah yang timbul diantara keduanya? Modern day AU One shot, plot maksa.. Pair: Rivamika Rated T for languange.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,273 - Reviews: 17 - Favs: 39 - Follows: 16 - Published: 10/6/2013 - Mikasa A., Levi A. - Complete
A Beginning by Guavary'DarkLavender reviews
"Aku yakin, karena…" Armin mengerjap, lalu berpikir "Ya katakan-lah kau baik, itu mengapa." Begitu saja. Annie jatuh cinta –ArminxAnnie, AU
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,853 - Reviews: 22 - Favs: 46 - Follows: 11 - Published: 10/5/2013 - Armin A., Annie L. - Complete
Kisses by gorillabaseball reviews
Levi teaches Mikasa about the different types of kisses.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,622 - Reviews: 37 - Favs: 263 - Follows: 69 - Published: 9/23/2013 - Mikasa A., Levi A. - Complete
i'll meet you there by kiranas reviews
"Terima kasih," dia berkata. Dan, obsidian itu memikatnya. AU. jean/mikasa.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,885 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 9/22/2013 - Jean K. - Complete
Nirmala by Chilla reviews
Pencuri jalanan yang dingin. Putri bangsawan yang baik hati. Dan sebuah kesempatan untuk memulai hidup baru, tanpa masa lalu yang mengelilingi. / YmirChrista friendship. Untuk SukaDukaAuthor - SDAnniv#1.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,900 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 9/10/2013 - Krista L., Ymir - Complete
TERATAI by clarione reviews
Bagian pertama Trilogi Bunga. /Karena kau tidak ubahnya seperti danau, gelap dan tenang. Seperti halnya danau, kau dalam dan damai, namun penuh rahasia. Aku ingin menjadi teratai yang setidaknya bisa memberimu sedikit warna... / Vignette. Canon. Fluff (maybe) Rivetra. PWP for Plot? What Plot? Mind to Read and review?
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,246 - Reviews: 11 - Favs: 16 - Follows: 5 - Published: 9/8/2013 - Petra R., Levi A. - Complete
Shiroi Yuki No Purinsesu wa by ReiyKa reviews
potongan hidup Luka mungkin akan berubah sekarang, terutama sejak sosok Kaito datang dan menghancurkan dinding pelindungnya. akankah kisah ini berakhir bahagia ataukah tangisan menghapus segalanya?
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Drama - Chapters: 19 - Words: 56,558 - Reviews: 89 - Favs: 36 - Follows: 28 - Updated: 9/1/2013 - Published: 2/12/2011 - Luka M.
Day One by Magpies and Pie reviews
When Akane woke up on her first morning after finally moving out from her parent's house, she was a tad shocked to walk outside and meet a white-haired man. Sleeping outside her door. ShoAka
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 13,414 - Reviews: 102 - Favs: 432 - Follows: 187 - Updated: 8/28/2013 - Published: 1/19/2013 - Akane T., S. Makishima - Complete
jaa, mata na by enaimer reviews
Kita pasti akan bertemu lagi. Jaa, mata na. {levi/petra—canon}
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 689 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 2 - Updated: 8/16/2013 - Published: 8/14/2013 - Petra R., Levi A. - Complete
Adhesion by avamura reviews
"Ehem. Berita baiknya, Erwin, kau ingin menikah dengan Hanji. Itu berarti spekulasi nomor empat di Scouting Legion yang menyatakan bahwa kau aseksual, telah terbukti tidak benar," ujar Mike, "Tapi berita buruknya... kau ingin menikah dengan Hanji. Itu secara tidak langsung mengonfirmasi spekulasi nomor tiga—bahwa kau mengidap fetish, bung."
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,617 - Reviews: 55 - Favs: 148 - Follows: 26 - Published: 8/14/2013 - Hange Z., Erwin S. - Complete
Adagio by crystallized cherry reviews
Dia Christa Renz, seorang gadis manis yang telah bahagia dengan hidupnya bersama sang kekasih—namun ternyata, kisah cinta yang dia harapkan untuk terjadi tidak semanis wajahnya, ataupun kue-kue buatannya. / AU / Reiner/Christa/Armin /
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,776 - Reviews: 14 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 8/12/2013 - Reiner B., Krista L.
Seducing the Corporal by whoskylie reviews
A bet begins between Jean, Hanji, Armin, Sasha, and Eren on who can seduce the corporal first, but Mikasa is the one who truly wins.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,406 - Reviews: 66 - Favs: 402 - Follows: 75 - Published: 7/28/2013 - Mikasa A., Levi A. - Complete
Wonderwall by clarione reviews
Apa yang Mikasa rasakan terhadap para sahabatnya, adalah sesuatu yang terlampau tinggi, bahkan ia ragu dinding tertinggi pun dapat menjabarkannya. For Streams of Melody Event in United Fandom. Based on OASIS's Song, Wonderwall. Canon. Missing Scene. Mind to RnR?
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,243 - Reviews: 11 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 7/25/2013 - Eren Y., Mikasa A., Armin A. - Complete
Embrace by hotmustache reviews
In the midst of their heated embrace, Mikasa confides her fears to her lover. Levi x Mikasa, spoiler free.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - English - Romance/Suspense - Chapters: 1 - Words: 1,387 - Reviews: 44 - Favs: 154 - Follows: 59 - Published: 7/24/2013 - Mikasa A., Levi A. - Complete
Afternoon Coffee by der kapitan reviews
In which the Yeagers run a café, Levi becomes a frequent customer, Eren is exasperated, and Mikasa misunderstands. — AU, Levi/Mikasa
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,180 - Reviews: 137 - Favs: 715 - Follows: 143 - Published: 7/18/2013 - Eren Y., Mikasa A., Armin A., Levi A. - Complete
Problematic by Opono reviews
In hindsight, today seemed to be a normal day for Mikasa. The only difference being the headache and her decline in her weight. Other than that, there's nothing out of the ordinary. Two-shot. Perhaps even a three-shot.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,119 - Reviews: 24 - Favs: 63 - Follows: 78 - Published: 7/17/2013 - Eren Y., Mikasa A.
Surprise, surprise by seekingtomorrow reviews
The one thing that sucked about having a crush on Mikasa Ackerman—other than the unrequited part—was the fact that you weren't the only one. High School AU, Jean-centric. One-sided Jean x Mikasa, Mikasa x Levi.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,662 - Reviews: 33 - Favs: 176 - Follows: 40 - Published: 7/14/2013 - Mikasa A., Jean K., Marco B., Levi A. - Complete
Yahari Ore no Seishun Monogatari wa Machigatteiru by Elpiji reviews
Spin-off dari Para Pencuri Wifi/Menceritakan kejadian kematian orangtua seorang Hirako Shinji,seorang otaku, translator di sebuah fansub, dan orang yang memiliki keluarga kaya tapi berantakan. Bersetting satu minggu sebelum bergabungnya Hirako ke klub WIFI/Angst-tragedy, dengan slight HirakoXHiyori di akhir/POV orang pertama dengan bahasa gaul, karena settingnya emang di Indonesia.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,889 - Reviews: 11 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 6/29/2013 - Shinji H. - Complete
Faulty Hearts by deathmakesapoet reviews
[ONESHOT] When he first joined the 104th Trainee's Squad, Eren's full body harness was faulty, causing him to be unable to maintain his balance. This nearly got him kicked out of the military. But why was it that Eren got the only faulty harness? Was it just coincidence? Or maybe a certain someone planned it all along? ;) [Some Eren/Mikasa fluff]
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,937 - Reviews: 42 - Favs: 143 - Follows: 28 - Published: 6/28/2013 - Eren Y., Mikasa A. - Complete
Was ist, Wenn by incarnadine.akuma reviews
Sekali waktu Mikasa menumpah kisah pada padang clematis, angin sambil lalu menyapunya tanpa sisa. Eren/Mikasa, friendship.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,312 - Reviews: 17 - Favs: 31 - Follows: 10 - Published: 5/17/2013 - Eren Y., Mikasa A. - Complete
Soundless by Kira Desuke reviews
Dari sejak pertemuan mereka saat berumur tujuh tahun hingga sekarang mereka berumur dua puluh lima tahun. Semuanya terasa bagaikan mimpi yang harus mereka kubur dalam-dalam pada sisa hidup mereka setelah ini./Menangis? Air mataku sudah terlanjur kering./"Meskipun tanpa suara... bisakah kau mendengarku?"/For event ALM II/SasoSaku AU/Mind to RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,211 - Reviews: 22 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 4/16/2013 - [Sasori, Sakura H.] - Complete
Cinememories by Beatrixmalf reviews
Untuk selamanya, Sakura takkan pernah bisa melupakan kenangan itu. Kenangan yang memvisualisasikannya dengan pemuda berkemeja, yang mengenalkannya dengan film bisu. Kenangan yang selalu tiba saat Musim Gugur berhembus. Untuk ALM II dengan Tema: Clock Thing dan Season! /Twoshot!\ Rnr, onegai? ;)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 2 - Words: 9,892 - Reviews: 21 - Favs: 18 - Follows: 8 - Updated: 4/12/2013 - Published: 4/6/2013 - Sasori, Sakura H. - Complete
Fields of Gold by Caelitea reviews
"Do you think you have what it takes to destroy the Sybil System?" he repeats, and this time, her answer is more favorable. —Shogo/Akane
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,243 - Reviews: 26 - Favs: 184 - Follows: 36 - Published: 3/23/2013 - Akane T., S. Makishima - Complete
sandcastles and salt waters by raindigo reviews
Twenty truths about Ginoza Nobuchika, and a little bit more. Spoilers for episode 21.
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 1,623 - Reviews: 23 - Favs: 91 - Follows: 7 - Published: 3/15/2013 - T. Mazaoka, N. Ginoza - Complete
320 DISTRICTS by Ray Kousen7 reviews
Epilog—Yuuichi yang kembali pada keluarga hangatnya di Junrinan; Ganju yang kembali pada rutinitas mengurus Bonny dkk di Hokutan; Seizo yang kembali menekuni profesi gurunya di Kusajishi. Toushiro dan Rukia? Tentu saja kembali ke Seireitei, tapi dengan hubungan... ehem... begitulah./ "Kalau begitu kita hitung sampai tiga, lalu ucapkan bersamaan."/ "Terima kasih", "Sama-sama."—RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 30 - Words: 159,298 - Reviews: 306 - Favs: 64 - Follows: 38 - Updated: 3/15/2013 - Published: 5/21/2012 - [T. Hitsugaya, Rukia K.] - Complete
There and Here by kuinski reviews
Disana dan disini. Pertama dan terakhir. Hal yang paling menyenangkan hingga paling menyedihkan-ada banyak hal yang dialami Momoi Satsuki dan Aomine Daiki; setiap hari, berulang kali, selamanya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,111 - Reviews: 24 - Favs: 57 - Follows: 3 - Published: 3/8/2013 - Aomine D., Momoi S. - Complete
Kelambu Asa by Agizera reviews
Mr. Labu x Alien x Ambassador Seaweed sama dengan CINTA. Ichigo X Rukia Menjalani kehidupan bersama sebagai Pria Lajang vs Wanita Sudah Berstatus. Titah dari Ambassador Seaweed membuat mereka saling jatuh cinta. Hanya dua lakon utama, Penggemar Pertama dan Pemuja Idola. Drama/Roman. For Jee-Cynt.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 13,995 - Reviews: 82 - Favs: 21 - Follows: 18 - Updated: 2/28/2013 - Published: 12/18/2012 - Ichigo K., Rukia K.
Broken Promise by KawaiiNekoNami reviews
A rare smile spread on his face as he recalled the little bit of merriness and joy filled in his dark life ever since he met Akane. Imagining those times how she will always care deeply for him and how she gave him the attention that no other Inspectors will gave to the Enforcers, he realized that he had no regret of dying anymore.
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: T - English - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,221 - Reviews: 8 - Favs: 30 - Follows: 9 - Published: 2/26/2013 - [Akane T., S. Kougami] - Complete
Maybe Dating by Magpies and Pie reviews
Akane and Kougami are on a date. Maybe. Probably not. In fact, it was just a joke. But Ginoza is jealous anyway, leaving Kagari and Yayoi having to deal.
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,458 - Reviews: 42 - Favs: 175 - Follows: 31 - Published: 2/17/2013 - N. Ginoza - Complete
Memories by RussianSniper17 reviews
Sejuta kenangan yang habis bersamaan dengan sejuta pesan lainnya yang berharga. Terima kasih. RnR? Semi-active fic.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,715 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 2/11/2013 - Kaito S., Miku H. - Complete
Cat's Cradle by Caelitea reviews
Once there were three, but how many are there now? —Akane, Shinya, Shogo, if they'd been childhood friends.
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,155 - Reviews: 14 - Favs: 129 - Follows: 21 - Published: 2/10/2013 - Akane T., S. Kougami - Complete
Boyfriends Beware by Exile Wrath reviews
When Akane gets her first boyfriend and mistakenly announces it to her coworkers, on her first date, Kougami insists on coming along for protection, Ginoza is eating lunch conveniently at the same place, and Makishima is mysteriously working at the cafe. Half an hour later, she is single again. ShoAka/ShinAka/GinAka/light OCAka. Semi-AU.
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,883 - Reviews: 75 - Favs: 356 - Follows: 66 - Published: 2/9/2013 - Akane T. - Complete
Potential by AznAnimeGrl2649 reviews
Change is a process. On bad days, they run away from killer drones. On good days, they learn a little bit about each other. An insight on the developing relationship between Inspector Akane Tsunemori and Enforcer Shinya Kougami.
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: T - English - Crime/Friendship - Chapters: 1 - Words: 9,578 - Reviews: 13 - Favs: 43 - Follows: 14 - Published: 2/4/2013 - Akane T., S. Kougami - Complete
vorace by everdistant utopia reviews
—aku hanya tidak ingin memilih.
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 949 - Reviews: 7 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 1/26/2013 - Luka M., Kaito S., Gakupo K./Gackpoid, Miku H. - Complete
Biar Saja by Jong Aeolia reviews
Bukankah jalan kita masih sangat panjang? Jadi, ya biar saja. (Miku/Kaito)
Vocaloid - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 210 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 1/11/2013 - Miku H. - Complete
Better than you, Worse than me by ReiyKa reviews
"Orang paling menyebalkan yang pernah kukenal sepanjang hidupku!"/"Len, kenapa kau tidak bisa untuk berhenti menatap wajahnya Miku?" Kesan pertama mereka bertemu sudah sangat kacau. Yah, itulah mereka. Tanpa sadar telah membangun gelembung tipis setebal 0,00001 mili di sekitar mereka sendiri yang siap pecah kapan pun juga. (prekuel berry blue, LenMikuside) untuk IVFA periode 2 game
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 4,545 - Reviews: 20 - Favs: 22 - Follows: 7 - Published: 1/1/2013 - Miku H., Len K. - Complete
Stop Smoking! by KawaiiNekoNami reviews
All Akane wants is for Kougami to stop smoking. However, just as she is in the process of doing so, she had accidentally kissed him. And now, Kougami claimed that she will be his personal cigarette... Previously named as: 'Your Kiss Will Be My Cigarette.' Slightly re-write on 13/2/2013
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,280 - Reviews: 42 - Favs: 245 - Follows: 53 - Published: 1/1/2013 - S. Kougami, Akane T. - Complete
Handcuffed Together, For Now and Forever by Exile Wrath reviews
As a young man, Makishima Shogo gave up on women and love in general. People were mindless and believed too much in the Sybil System. He had no feelings for them. Yet, one day he meets a person who changes his mind. A high school girl that worked at a cafe and whose answers to his questions caught his interest. Her name is Tsunemori Akane, and he has chosen her to be his. ShoAka
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: T - English - Romance/Crime - Chapters: 1 - Words: 4,306 - Reviews: 100 - Favs: 274 - Follows: 252 - Published: 12/30/2012 - Akane T., S. Makishima
Kizutsukeru to Ai by cacaolatte reviews
Ia diharuskan menikah dengan orang yang bahkan tidak dikenalnya. Ia seharusnya mencintai calon suaminya. Namun bagaimana jika hatinya berkati lain ketika ia menemui lelaki lain, satu-satunya orang yang mengerti dirinya? / "Daripada menikah dengan orang yang tidak kucintai, lebih baik aku mati." / Birthday fic. Mind to RnR?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,509 - Reviews: 8 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 10/11/2012 - Luka M., Gakupo K./Gackpoid - Complete
Kagami by Queliet Kuro Shiroyama reviews
If you look yourself in the mirror... The mirror will show you a reflection... But, who will it be? Yourself, or… Don't like, don't read. R & R?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Mystery - Chapters: 6 - Words: 14,122 - Reviews: 31 - Favs: 11 - Follows: 4 - Updated: 10/6/2012 - Published: 7/20/2010 - Alice, Will of Abyss
Teasing by TsukiKoneko1314 reviews
I got a request on tumblr for Akise/Yuno. Akise takes an opportunity to have a little fun at Yuno's expense.
Future Diary/未来日記 - Rated: K - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 450 - Reviews: 18 - Favs: 46 - Follows: 17 - Published: 9/14/2012 - [Akise A., Yuno G./2nd] - Complete
Menjadi Lelaki Impianmu by Asaichi23 reviews
"Sebenarnya, 'menjadi lelaki impianmu' adalah kado ulang tahun paling istimewa dariku untuk Miku. Tapi, sosokku yang sekarang penuh darah ini, sangatlah jauh dari sosok impian Miku, 'kan? Walaupun kini sepertinya aku gagal menjadi lelaki impian itu, apakah Miku masih mau menerima diriku?" Kaito menatap Miku yang kini bergerak menjauhinya, "selamat ulang tahun, Miku yang kusayangi."
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 18,791 - Reviews: 14 - Favs: 24 - Follows: 7 - Published: 8/31/2012 - Miku H., Kaito S. - Complete
Shounen Heart by Shena BlitzRyuseiran reviews
Usut punya usut, ternyata para wanita ini pengen dirawat sama Sasuke, Dokter super muda yang oh-so-very-handsome ini. Jadi yang sehat wal'afiat pun ikutan ngiris nadi atau minum baygon supaya dilarikan ke RS. Konoha. AU, ItaHina, Akatsuki
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 8 - Words: 29,560 - Reviews: 206 - Favs: 116 - Follows: 71 - Updated: 8/19/2012 - Published: 9/16/2010 - Itachi U., Hinata H. - Complete
Looking for You in the Sky by Aldedron reviews
Master has deigned the Vocaloids' new fate: an epic story that will test their very will to exist. Supposedly, the Vocaloids are mere computer programs; but when their friendship is tried with mind-wipes, sinister medieval machinations, and necromancy, they will fight to retain their selves. Let the mindgames begin... Ch 14 finalized
Vocaloid - Rated: T - English - Angst/Suspense - Chapters: 22 - Words: 26,385 - Reviews: 36 - Favs: 20 - Follows: 16 - Updated: 7/30/2012 - Published: 1/3/2010 - Miku H., Len K.
Medium by Plovercrest reviews
Medium bukanlah pertengahan antara besar dan kecil. Tapi itu adalah sebutan untuk orang yang bisa berkomunikasi dengan arwah.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Friendship - Chapters: 12 - Words: 35,520 - Reviews: 71 - Favs: 19 - Follows: 4 - Updated: 4/28/2012 - Published: 12/1/2011 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Nerds by Zoccshan reviews
Hinata si anak sasaran bullying ingin berteman dengan Pein, anak baru di kelasnya yang berkacamata tebal dan pendiam. Tapi bagaimana kalau Pein hanya menyamar? PeinHina. COMPLETE! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 8 - Words: 19,085 - Reviews: 234 - Favs: 136 - Follows: 65 - Updated: 4/13/2012 - Published: 1/20/2011 - [Pain/Pein, Hinata H.] - Complete
Kan kutuliskan kisah kita di buku berjudul Cinta by ReiyKa reviews
"Cinta itu panas. Panasnya mampu membuat hatimu hangat atau bisa juga membakar hatimu hingga menjadi abu. Apakah rasa hangat yang kurasakan ini cinta ataukah pengaruh terik matahari di musim panas?"
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 3 - Words: 8,240 - Reviews: 26 - Favs: 7 - Follows: 6 - Updated: 11/20/2011 - Published: 5/23/2011 - Neji H., Hinata H.
Ikatanku Denganmu by Agizera reviews
Aku merasakan ikatan itu saat kau menghilang dari kehidupanku. Meskipun seseorang sudah mulai mengambil hatiku, dia yang selama ini selalu menangis demi aku. Tapi tahukah kau, saat aku bertemu denganmu kembali, tatapan ini tak pernah berubah, Midget.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,412 - Reviews: 25 - Favs: 8 - Updated: 11/13/2011 - Published: 9/3/2011 - Ichigo K., Rukia K., Orihime I., Renji A. - Complete
i love you never felt like any blessing by frustrated fireworks reviews
jalan pulang telah menghilang karena kita telah bercinta di luar angkasa. / atau, dan mereka hanyalah kisah cinta terlarang lainnya. ;; kaito&luka. kaito&miku. non-linear, sort of.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,949 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 6/15/2011 - Luka M., Miku H. - Complete
Love and Selfishness by Rin . aichii reviews
Cinta dan Keegoisan/Ternyata dua hal ini bisa membuat sebuah hubungan dari persaudaraan hancur berankan. Bahkan, menyebabkan dendam dan kebencian yang begitu mendalam.../ Created by Rin . aichii
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 6,556 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Updated: 6/15/2011 - Published: 6/12/2011 - Will of Abyss, Alice - Complete
Sebuah Pertukaran Permintaan by nakki desinta reviews
Ketika Ulquiorra Sang Espada No.4 menginginkan jiwa Rukia, dan ketika Rukia tidak bisa menyerahkan jiwanya dengan mudah. Takdir apa yang akan mempertemukan mereka?... Mind To RnR? Chap 3-Ending *sesuai janji author*
Bleach - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 27,465 - Reviews: 32 - Favs: 26 - Follows: 8 - Updated: 4/27/2011 - Published: 4/23/2011 - Ulquiorra, Rukia K. - Complete
The Name I Loved by Rin . aichii reviews
Chapter 4 UPDATE!: Is this Fate?/Aku tidak pernah mengerti. Kenapa takdir selalu saja menorehkan luka? Kenapa takdir begitu senang memberikan luka? Apa mereka tidak tahu bagaimana perasaan orang yang ditinggalkan?/RnR or CnC? :D
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 11,484 - Reviews: 23 - Favs: 16 - Follows: 6 - Updated: 4/19/2011 - Published: 2/25/2011 - Alice, Oz V. - Complete
A Waltz With You by Vianna Orchidia reviews
Waltz pertama yang tak terlupakan. Akankah ini menjadi yang terakhir? One-shot, 9618. Entry for FFC Dance 'Til You Drop! on Infantrum. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,536 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 4/19/2011 - Chrome D., K. Hibari - Complete
Renaissance by Vianna Orchidia reviews
Saat manusia dan Abyss bersatu, itulah saat neraka dimulai. AU Pandora Gakuen, gaje and OOC alert. RnR?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 8 - Words: 11,004 - Reviews: 51 - Favs: 20 - Follows: 5 - Updated: 3/1/2011 - Published: 8/11/2010 - Alice, Xerxes B. - Complete
Possessive by Ai Angel reviews
Everyone knows Rokudo Mukuro is a very possessive person. Especially over Chrome Dokuro. So why were so many people trying to take him away from what was rightfully his? 6996, MukuroxChrome
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Family - Chapters: 7 - Words: 31,256 - Reviews: 127 - Favs: 128 - Follows: 144 - Updated: 2/8/2011 - Published: 10/11/2009 - Mukuro R., Chrome D.
Lonely by TornEmotions reviews
Charden and Kyoko are deserting the Apostles. Why did Kyoko follow Charden? What are his thoughts? Oneshot.
Black Cat - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 617 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Published: 1/27/2011 - Kyoko K., Charden F. - Complete
A New Love Story by Galerians reviews
"Kau membuatku kehilangan orangtuaku, kau pernah menghancurkan desaku, dan masa laluku yang begitu pedih dan menyakitkan juga disebabkan olehmu! Lalu kenapa… kenapa aku harus mencintaimu…?" Another perverted romance made by the wacky author! COMPLETE
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 13 - Words: 58,719 - Reviews: 429 - Favs: 339 - Follows: 169 - Updated: 1/17/2011 - Published: 6/3/2010 - Naruto U., Kyuubi/Kurama - Complete
Winter by ararancha reviews
Mengapa aku sangat membenci pemuda urakan yang tidak tahu sopan santun? Karena kau pasti akan menolongnya dan dekat dengannya. Sementara aku takkan bisa seperti itu. Requested by koizumi nanaho. ByaYoru. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,347 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 12/25/2010 - Byakuya K., Yoruichi S. - Complete
Love Story Between You and Me by sampaijumpa reviews
Karena takdir yang mengaturnya. Kisah cintanya yang hanya mengenal kebisuan karena hati tak pernah berani bicara. Kisah cinta yang bagai harta karun yang tak pernah ditemukan. Kisah cintanya dan Hinata.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,261 - Reviews: 14 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 12/23/2010 - Neji H., Hinata H. - Complete
like a dream by suteki ne reviews
a dream that oz wished would come true. •• oz/alice - ficlet
Pandora Hearts - Rated: K+ - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 675 - Reviews: 13 - Favs: 38 - Follows: 2 - Published: 10/23/2010 - Oz V., Alice - Complete
I him, I her by cocacolaramune reviews
He hates her for existing and she wishes him to drop dead, but apparently someone thought it would be PERFECT to place them together.
Code Geass - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 24,569 - Reviews: 118 - Favs: 88 - Follows: 89 - Updated: 10/18/2010 - Published: 5/24/2010 - C.C., Lelouch L.
Never Happily Ever After by Gokudera J. Vie reviews
Kupu-kupu itu kembali, hanya untuk memberitahu bahwa dia akan pergi lagi.
xxxHOLiC - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,094 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 9/23/2010 - K. Watanuki, Yuuko I. - Complete
I'm With You by Masahiro 'Night' Seiran reviews
SONGFIC. Hinata selalu merasa sendirian dengan kehidupan yang dijalaninya. Lalu seseorang datang dan menghapus kesepiannya. Apa yg harus mereka lakukan di depan rookie-9? SasuHina slight NaruSaku. Ch 2:Rihanna-LIVIN A LIE. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 7,844 - Reviews: 104 - Favs: 90 - Follows: 34 - Updated: 9/8/2010 - Published: 6/12/2010 - Hinata H., Sasuke U. - Complete
Inori by froideur de higanbana reviews
Good night, Alice. Wait for me in wonderland. A wonderland called Heaven
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,049 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Published: 5/25/2010 - Alice, Oz V. - Complete
Semper Fidelis by koa-chan reviews
AU. She has always been a dreamer. She dreams of every past life. He was always there. They always meet. Always touch. Always collide. And always keep one step in between. - Yet HE wanted to change that. SHE watches him try. / Lelouch/C.C.
Code Geass - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 11,204 - Reviews: 134 - Favs: 520 - Follows: 103 - Published: 5/4/2010 - Lelouch L., C.C. - Complete
Our Bond by tokiya.ensui reviews
Oneshot Mukuro x Chrome x Hibari. Request done.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 709 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 4/28/2010 - Mukuro R., Chrome D. - Complete
Love Lectures by Kurokis reviews
Mukuro takes it on himself to lecture Chrome about love, babies and husbands. But it seems like Chrome never really meet Mukuro's standards. Co-op between th-Spoon and me. 2 chapters in total. Completed. Title image from PIXIV @ illust id 4323209.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 2 - Words: 2,075 - Reviews: 44 - Favs: 128 - Follows: 29 - Updated: 4/12/2010 - Published: 3/13/2010 - Mukuro R., Chrome D. - Complete
Putih Yang Ternoda by thefrozentime reviews
Bidam— Inilah kisah kuno tentangku yang selamanya akan tercatat sebagai pemberontak terbesar Shilla. FFC 50 Sentences.
Queen Seon Duk/선덕여왕 - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,491 - Reviews: 12 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 3/19/2010 - Bi Dam - Complete
Untitled by Noella Ardath reviews
Mereka bukanlah potongan puzzle yang melengkapi satu sama lain, mereka bukanlah sebuah kesamaan, tidak ada judul untuk hubungan mereka. Lalu bagaimana mereka terjebak dalam hubungan ini? Sasuhina
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 4 - Words: 6,878 - Reviews: 75 - Favs: 24 - Follows: 17 - Updated: 2/26/2010 - Published: 1/8/2010 - Hinata H., Sasuke U.
Vocaloid Play by summermelon reviews
Life was great for both Len & Miku. Len is Rin's girlfriend and they are still twins. Miku was Kaito-sensei's secret girlfriend. Everything changes when Len & Miku were chosen as the class’ main duet for the cultural festival. RinLenMikuKaito, LukaGakupo
Vocaloid - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 21,038 - Reviews: 98 - Favs: 87 - Follows: 26 - Updated: 12/31/2009 - Published: 12/20/2009 - Miku H., Len K. - Complete
It's Okay If You Don't Love Me by littleparadox reviews
Hinata terisak. Dadanya sesak mengingat perkataan Neji yang terakhir terhadap dirinya. "Terserah kau mau buat apa. Pokoknya sekarang cepat turun dan makan malam. Yang lain sudah menunggu." / AU.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,816 - Reviews: 29 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 12/27/2009 - Hinata H., Neji H. - Complete
Because You Are Here by SpreadYourCrimsonWings reviews
What happen if someone you love most is going to leave you, here... alone. When you face the worst reality... Death... ONE-SHOT Mukuro X Chrome 6996. First fic, reviews please
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,694 - Reviews: 3 - Favs: 14 - Published: 4/5/2009 - Mukuro R., Chrome D. - Complete
Red Letter Day by Sylla reviews
Animeverse, series spoilers. After Eden, Kyoko writes a very special letter to a very special person. Little does she expect a reply from the man himself. ChardenxKyoko, excessive fluff.
Black Cat - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,690 - Reviews: 19 - Favs: 36 - Follows: 3 - Published: 1/24/2009 - Kyoko K., Charden F. - Complete
Strategy 101 by koa-chan reviews
The sequel to "The Witch's Conclusion". Lelouch takes his bets on revenge against the green-haired witch by using her only weakness. But of course, it's not that easy. Not with Suzaku in the same room. / LelouchxC.C.xSuzaku-ish
Code Geass - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,146 - Reviews: 33 - Favs: 156 - Follows: 16 - Published: 1/1/2009 - Lelouch L., C.C. - Complete
The Witch's Conclusion by koa-chan reviews
What are you doing?" Lelouch deadpanned, surveying the scene across him. He eyed his witch - green-hair let down elegantly as per usual, gold eyes deep and emotionless, arms around Suzaku's neck, chin and head resting on brown locks. / LelouchXC.C.
Code Geass - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,257 - Reviews: 71 - Favs: 291 - Follows: 43 - Published: 12/23/2008 - Lelouch L., C.C. - Complete
Symbolism and Top Hats by PloxPhlox reviews
A few simple ponderings that our fiesty firecracker dreams up in class... Kyoko X Charden
Black Cat - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,721 - Reviews: 9 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 2/17/2008 - Complete
Listen to the Rain by Iris Omega reviews
Some people viewed rainy weather as depressing, but Kyoko had always known that it was magical. Oneshot. KyokoxSheldon
Black Cat - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,494 - Reviews: 10 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 7/3/2006 - Kyoko K., Charden F. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Langit Putih reviews
Σ: Mereka bermimpi, bermimpi, dan terus bermimpi. Tetapi pada akhirnya, mereka benar-benar berhenti bermimpi. (Translated fic. Warn Inside. A gift for rikasa or rivamika fans) .: Mikasa / Rivaille :. Chap 3 up! The last chapter! Rate naik. untuk tau lebih lanjut, boleh dibaca warn-nya. Semoga kalian semua bermimpi indah at least!
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Tragedy - Chapters: 3 - Words: 10,349 - Reviews: 43 - Favs: 71 - Follows: 45 - Updated: 12/24/2016 - Published: 12/29/2013 - [Mikasa A., Levi A.] - Complete
A Cuddle reviews
―sebuah pelukan hangat untuk menyambut dunia mereka. Kind of drabble and canon. Rikasa. .: Rivaillle / Mikasa :. [iii/?]
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 4 - Words: 2,347 - Reviews: 24 - Favs: 20 - Follows: 18 - Updated: 10/26/2013 - Published: 9/8/2013 - [Mikasa A., Levi A.]
Berdiri Sendiri reviews
Σ: "Heichou!" mereka tersenyum sambil melambaikan tangan padanya. Masing-masing tentu memiliki senyum yang berbeda. Mulai dari Gunther dan Erd yang tersenyum tipis, Auruo yang tersenyum sambil memaksakan diri menirukan gayanya, dan tentu seorang Petra Rall yang selalu tersenyum lebar ke arahnya―kini hanya sepi yang tertinggal, bukankah begitu Levi? / for SukaDukaAuthor - SDAnniv#1
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,313 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 9/28/2013 - Levi A. - Complete
Nameless Monster reviews
Σ: Dia menatapmu dan tersenyum sehangat sinar mentari di hari bersalju itu. / "Siapa namamu?" / "Aku tidak memiliki nama," / "Kalau begitu namamu Hatsune Miku saja ya!" / Seketika itu juga bongkahan es di benakmu mulai mencair. (Winter holiday fic. Kaito / Miku circumstance. Memulai produktifitas di tahun 2013. Chap 2 Up! Mind to RnR?)
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 3,927 - Reviews: 13 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 2/22/2013 - Published: 1/25/2013 - [Kaito S., Miku H.]
Rotten nighT? reviews
Tplus. BloodyMystery. Based on Bad End Night and Crazy nighT (but not songfic). Kau pasti memiliki keinginan kan? Apakah itu hal yang mustahil diwujudkan? Datanglah ke Mansion kami! Kami akan mewujudkan semuanya! Kau yakin dia bukan tuhan kan? Sungguh, manusia memang serakah. / Miku with seven others vocaloids. Special fic for halloween. Chap 2 up! RnR?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Mystery/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 3,554 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 1/4/2013 - Published: 10/3/2012 - Miku H.
Melodi Matahari reviews
Σ: Dentingan melodi piano mengiringi langkah anggunmu. Jelmaan angsa dan seorang pianis; berusaha menggapai mimpi masing-masing. AU, 2nd POV, C.C.-centric. Warning inside. Chap 2 Up! / Lelouch C.C. / HBD my otouto! Tanjoubi ReiyKa aka Rein-chwaan \:3/
Code Geass - Rated: T - Indonesian - Drama/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 2,852 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 12/15/2012 - Published: 7/25/2012 - [Lelouch L., C.C.] - Complete
Negasi Semu reviews
Luka Megurine, gadis yang suka akan kalkulasi. Kaito Shion, pemuda yang sedang dibutakan cinta. Saat cinta tak dapat dikalkulasikan, tanpa ia ketahui, negasi itu sedang merangkulnya. Request fic for Uchiha Ry-chan. Luka's centric. Enjoy. Chap 7 UP!: Kalkulasi, Negasi Semu, tamat. RnR?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 11,754 - Reviews: 20 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 8/31/2012 - Published: 2/10/2012 - [Luka M., Kaito S.] Miku H. - Complete
Drama Vocaloids! reviews
Awalnya kehidupan mereka berdua biasa saja. Tapi setelah dipilih menjadi pemeran utama pada drama musikal kelas untuk fetival budaya, kehidupan mereka berubah total. Semua menjadi rumit. Cinta yang tiba-tiba hancur. Kaito/Miku/Len/Rin and Gumi/Gakupo/Luka
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,808 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 7/30/2011 - [Miku H., Len K.]
ProMiss reviews
Dulu mereka bertemu, tapi kemudian berpisah karena takdir yang kejam. Kematian. Sekarang mereka bertemu lagi, dengan sederet enigma. Takdir selalu mempermainkan mereka. Reunion? Might be, but .: Lelouch C.C. are everlasting :. Mind to RnR please?
Code Geass - Rated: T - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 4 - Words: 11,458 - Reviews: 25 - Favs: 2 - Follows: 5 - Updated: 7/16/2011 - Published: 12/4/2010 - [Lelouch L., C.C.]
Over Time reviews
Ia yang menciptakan, ia juga yang mengakhirinya. Hanya kesepian yang tertinggal, waktumu telah habis. February is Over Time. Special fic for February and for HIATUS, n' 1st fic in this fandom, mind to RnR?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 2,950 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 2/12/2011 - Miku H. - Complete
Manager of:
Community: LenﭏMiku Official Fanfictions Fans
Focus: Misc Vocaloid