rnvis
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 08-10-10, id: 2490308, Profile Updated: 06-21-15
Author has written 5 stories for Persona Series, Megami Tensei, and Bleach.

Osu, saya rnvis.

Mungkin ada yang mengenali saya dengan pen-name Ryosuke maupun Walpurgis beberapa tahun lalu atau mungkin melihat username saya di beberapa situs-situs lainnya. Jika kalian yang pertama maka selamat ketemu kembali, jika berkenan mohon hiraukan aib saya terdahulu dan tunggu fic-fic saya yang baru, well, semoga, mungkin... dan bagi kalian yang menempati yang kedua maka selamat -entah saya yang memberi atau kalian yang hebat menyelidiki- telah menemukan akar dari asal-usul (?) saya disini. Aye, ini adalah akun paling pertama yang saya buat di dumay dan saya masih bangga dengannya, ditinggalkan beberapa kali pun saya masih bangga, oh tunggu...


Unek-Unek Tentang Saya, Mungkin...

  • Untuk sekarang tujuan saya ke depannya adalah mengembara ke berbagai fandom lalu menguasai dunia.
  • Oke, saya harus jujur, saya sudah hiatus dua-tiga kali dalam waktu lama. Alasannya jika mau dibilang adalah karena writer's block, urusan di RL, saya lebih sibuk menggeluti hal lain, atau karena saya hilang harapan dengan fanfiction sesaat. Yes, saya orangnya memang se-fickle ini.
  • Saya menyukai kerapian dan uniformitas... dalam kondisi tertentu saya juga menyukai kerapian yang kacau seperti terlihat dari seluruh wall of text ini ini.
  • Saya menyukai anime, manga, ranobe, JRPG, WRPG, atau pun eroge. Demi memberi gambaran, saya menyukai Utena, Eureka7, Horizon, Jintai, Cop Craft, Saekano, Oregairu, Muramasa, Dies irae, Witcher, Elder Scrolls, Bloodborne, Kiseki, dan Disgaea, dan masih banyak lagi.
  • Umm, saya mungkin kesannya rada dingin dan kadang ngaco tapi saya senang kok jika ada yang mau ngobrol lebih jauh dengan saya. Sebagai bukti, ini link FB saya, saya juga punya akun di sosmed lain namun masih (walau saya menolak mengakuinya) paling aktif disana.
  • Oke, lanjut masalah fanfic; saya berencana memperluas cakupan genre saya... dalam kata lain saya kini mencoba untuk mencintai semua genre dengan elemen-elemen di dalamnya. Saya juga tidak keberatan dalam membaca apa pun.
  • Saya menjunjung quality over quantity, namun juga lebih menyukai quality and quantity. Chapter puluhan dengan penulisan bagus adalah fic kesukaan saya.
  • Dalam masalah pairing, saya sebenarnya tidak terlalu peduli seh, mau crack atau pun canon saya terima.
  • Saya tidak keberatan dengan unsur BL, yuri, lolicon, maupun shotacon dalam sebuah fic. Saya malah suka jika ada yang dibuat dengan sedemikian rupa dan bisa diterima.
  • Saya tidak menentang OC selama OC tersebut tidak tergolong Mary Sue dan ter-integerasi ke dalam setting cerita dengan natural. Saya memang tidak menyukai beberapa karakter dari suatu fandom namun sebisa mungkin menulis mereka dengan subjektif tanpa perlu nge-bash.
  • Etto, dilihat sejauh ini sudah jelas mungkin... atau tidak? Saya orang-nya chuuni banget, kebangetan malahan... kadang di fic saya memasukkan kata yang kelewat pretentious dan sulit dimengerti dan bahkan memasukkan elemen cerita yang betul-betul gila dan grandious. Mohon maafkan kegilaan saya jika ini terjadi.
  • Apa lagi ya? Suatu hari nanti list ini mungkin membengkak, mungkin? Kita lihat saja.

  • 2015/6/4 … Project Reminiscience dimulai. Semua fanfic lawas saya kini dalam proses remake. Bagi yang masih ingin melihat versi terdahulu, alamat-nya akan tersedia nantinya.

    Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

    Para Pencuri Wifi by Elpiji reviews
    Sebagai siswa SMA yang mencintai anime dan internet, hidup di tahun 2016 adalah bencana. Hitsugaya Toushiro, kemudian membentuk sebuah klub untuk mereka yang mencintai internet. Pekerjaan mereka hanya satu: mencuri wi-fi sekolah tiap hari. Ikuti petualangan absurd dan gaje Toushiro, Rukia, Ishida, Hirako, dan teman-teman lainnya dalam menghadapi kehidupan sekolah mereka.
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 24 - Words: 82,394 - Reviews: 240 - Favs: 93 - Follows: 50 - Updated: 8/1 - Published: 4/25/2013 - Rukia K., Uryuu I., T. Hitsugaya, Ulquiorra - Complete
    Cursed Nine by aliendroid reviews
    Naruto, a new mecha pilot, has been paired up with the mecha unit Kyuubi, one of the original "cursed" nine mechas. He must learn how to control the machine, and fast for a war is coming and it's threatening to engulf and destroy everything he cares about. Romance, Mecha, Action, AU NaruHina Many other pairings! m/f m/m f/f
    Naruto - Rated: M - English - Sci-Fi/Romance - Chapters: 22 - Words: 136,096 - Reviews: 255 - Favs: 353 - Follows: 441 - Updated: 7/20 - Published: 11/3/2012 - [Naruto U., Hinata H.]
    ANPersona P3 versi Indonesia by Andow reviews
    Seorang mahasiswa biasa, who meet a certain black hedgehog. Akankah hal ini mengubah hidupnya? Karakter, waktu dan tempat di Indonesia. With some English conversation. Chapter 43: And then, it all changes without any sign...
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 46 - Words: 272,071 - Reviews: 239 - Favs: 31 - Follows: 22 - Updated: 7/11 - Published: 5/31/2009
    The Another Black by ksatriabawangmerah reviews
    Baru 5 tahun menjalani keabadian, Alfa Jacob sudah bosan. Lantas muncul adik tirinya, serangan vampir di La Push, dan serigala hitam misterius memasuki teritorinya. Para Tetua berkonspirasi membentuk batalion werewolf. Jacob & Seth harus menuntaskan misteri di balik legenda hitam Quileute dan pengkhianatan Sam, sebelum bel waktu kematian mereka yang diramalkan Alice berdentang.
    Twilight - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 86 - Words: 411,014 - Reviews: 229 - Favs: 15 - Follows: 13 - Updated: 6/15 - Published: 12/23/2012 - Jacob, Seth, Collin, OC
    The Arcana in Mourning by Mathais reviews
    Persona 3 Spoilers. After the Journey but before the Answer is the mourning. Shorts on the Social Links. Gen.
    Persona Series - Rated: T - English - Angst/Friendship - Chapters: 7 - Words: 7,298 - Reviews: 40 - Favs: 143 - Follows: 158 - Updated: 3/16 - Published: 12/3/2010 - Minato A.
    Journey of Spring by NaraGirlz reviews
    Namikaze Naruto, seorang pemuda pengidap agoraphobia (phobia keramaian) nekat kabur dari rumah karena bosan dan ingin berkelana. Tanpa sengaja ditengah jalan ia bertemu dengan seorang gadis yang lebih tua darinya, dan menjadikan gadis itu teman perjalananya secara paksa demi meminimalisir ketakutannya. Benih-benih cinta pun tumbuh dibawah bunga Sakura dimusim semi, Nagoya.
    Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 17 - Words: 68,093 - Reviews: 416 - Favs: 121 - Follows: 118 - Updated: 12/6/2014 - Published: 1/27/2014 - Hinata H., Naruto U.
    Muv Luv: Provenance by G3rMan reviews
    Takeru's eyes open to find himself in a hospital bed, inhabiting a new loop in an eerily familiar world. It quickly becomes apparent that all that he accepted as fact has been turned on its head. While the BETA threat remains, new challenges and opportunity present hope. Now, he struggles to find the answers as to why he was pulled into that world, and what he can do to save it.
    Muv-Luv/マブラヴ - Rated: T - English - Drama/Sci-Fi - Chapters: 7 - Words: 70,849 - Reviews: 95 - Favs: 101 - Follows: 134 - Updated: 6/29/2014 - Published: 3/17/2014
    Hari Itu by roseraina reviews
    Hari itu ia telah memutuskan satu hal. Hari itu ia sudah membulatkan tekadnya. Hari itu, semua kenangan yang ia genggam akan turut serta bersamanya — Yukari Takeba / Untuk Minato/ Yukari & Junpei / AT. Friendship.
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,626 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Published: 1/25/2014 - Yukari T., Junpei I. - Complete
    Operation Swaraj by G3rMan reviews
    Spring 1992. An eishi is requisitioned from the front to replace the losses of an experimental squadron stationed on Andaman Base. Together with an esper who has seen too much death with her own eyes, he struggles to remember what he is fighting for. The story of one of the many pilots who fought for humanity during Alternative III's most important mission, Swaraj.
    Muv-Luv/マブラヴ - Rated: T - English - Sci-Fi/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 16,745 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 1/25/2014 - Complete
    Little Moment by roseraina reviews
    Bahkan hal kecil yang dilakukan Minato, berdampak besar pada raut wajah Yukari yang terlihat memerah. Apa yang sebenarnya terjadi pada mereka?/Scene penyelamatan Fuuka Yamaghisi/Canon and Fluff (maybe)
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,230 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 1/17/2014 - [Minato A., Yukari T.] - Complete
    Our Memories by Yami-chan Kagami reviews
    Ketika semua kenangan milik Haruto menghilang dan ia melupakan semuanya. Tidak apa, kita bisa buat kenangan yang baru. L-Elf yang menjaga Haruto yakin bahwa mereka akan selalu bersama. Semua kenangan milik mereka itu akan selalu dikenang dan diceritakan kepada sang anak kecil misterius yang ingin tahu rahasia dirinya juga Valvrave.
    Valvrave the Liberator/革命機ヴァルヴレイヴ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,414 - Reviews: 3 - Favs: 12 - Follows: 4 - Published: 1/13/2014 - [L-Elf, Haruto T.] - Complete
    Eternal Night Online by Elpiji reviews
    Bersetting di dunia milyaran tahun dari sekarang, dunia tanpa matahari. Para hewan sudah bervolusi sangat jauh hngga melampaui kecerdasan manusia. Len Kagamine, seorang NEET yang mengira bahwa ini hanyalah MMOTBRPG biasa, kini terjebak dan harus bertarung di dunia ENO, demi mengalahkan Night Emperor!/"Teman? Jangan bercanda. Aku akan keluar, meskipun melangkahi mayat semua orang."
    Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Adventure/Sci-Fi - Chapters: 3 - Words: 11,448 - Reviews: 38 - Favs: 17 - Follows: 17 - Updated: 1/4/2014 - Published: 12/28/2013
    L'amis Pour Toujours by Arlene Shiranui reviews
    AU. Pemandangan hijau pepohonan dan hamparan ladang yang menjadi ciri khas daerah pinggiran Konoha kini digantikan oleh pemandangan laut yang biru, dengan ombak yang memecah di batu-batu karang. Liburan yang sebenarnya sudah di depan mata. Summer Holiday Arc: the last chapter updated!
    Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 100 - Words: 639,906 - Reviews: 2470 - Favs: 691 - Follows: 344 - Updated: 10/14/2013 - Published: 9/12/2008 - Team Seven
    RANDOM GAJE by Magnum Classic reviews
    Cerita GAJE yang melibatkan seluruh Karakter dari Persona Series ! R&R yaak :3 *mataberkaca-kaca* Chapter UPDATE WOY ! LAST CHAPTER nih ;(
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 25 - Words: 13,729 - Reviews: 197 - Favs: 39 - Follows: 18 - Updated: 7/21/2013 - Published: 6/11/2011 - Souji S./Yuu N., Minato A., Female Protagonist - Complete
    Ghost Hunter by 4869fans-nikazemaru reviews
    CHAPTER 21! BLEACH VS KOTA METROPOLITAN! Para shinigami kita ke Jakarta! Hmm, apa yang menunggu mereka? Kenapa Byakuya ogah-ogahan untuk berangkat? Lalu kenapa Reno berekspresi seperti itu? Ok, finally update, guys! Mind to read it carefully?
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 21 - Words: 109,825 - Reviews: 748 - Favs: 241 - Follows: 82 - Updated: 1/6/2013 - Published: 12/19/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K., Byakuya K., Renji A.
    Persona 4: Reach out to the truth by El-Poofy reviews
    The novelization of Persona 4! A Moody Souji! A somewhat crazier Investigation team! YUKIKO'S FRIED TOFU! Chapter 14 up! SoujixYukiko; YosukexChie
    Persona Series - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 14 - Words: 79,589 - Reviews: 138 - Favs: 120 - Follows: 117 - Updated: 10/15/2012 - Published: 2/25/2011 - Souji S./Yuu N., Yukiko A.
    Persona 3: Memories of You by El-Poofy reviews
    The story of Persona 3 novelized! Minato's no longer clueless! A somewhat nicer Yukari! Training in Tartarus! 3 Days to the full moon! MinatoxYukari; MitsuruxAkihiko; JunpeixChidori; ShinjiroxMinako
    Persona Series - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 50 - Words: 144,805 - Reviews: 374 - Favs: 239 - Follows: 198 - Updated: 7/6/2012 - Published: 11/3/2010 - Minato A., Yukari T.
    New Year Party of 2014 by Aria Desu reviews
    Chapter 2 Part 1 dan 2 update! Souji kembali bertemu anggota I.T yang lain. Naoto marah pada Souji? Read and Review please. Discontinued.
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 4 - Words: 6,533 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Updated: 2/1/2012 - Published: 5/13/2011 - Soji S., Naoto S.
    Realizations by bukalay reviews
    S.E.E.S' snd Minato's social link friends' reactions upon his death, full summary inside Rated T for cursing... On Hiatus
    Persona Series - Rated: T - English - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 7,869 - Reviews: 17 - Favs: 15 - Follows: 13 - Updated: 1/27/2012 - Published: 5/30/2011 - Minato A.
    Let Go by Sweet of Live reviews
    And maybe someday.. We'll figure all this out.. Try to put an end to all our doubt.. Try to find a way to make things better now and maybe someday we'll live our lives out loud.. We'll be better off somehow.. Someday.. -Rob Thomas, Someday-
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 60 - Words: 148,559 - Reviews: 240 - Favs: 38 - Follows: 12 - Updated: 1/6/2012 - Published: 8/20/2010 - Souji S./Yuu N., Yukiko A. - Complete
    It Isn't Over by zherlthsh reviews
    Adik perempuan Aragaki Shinjiro, mencoba menyelidiki penyebab sebenarnya kematian kakaknya, yg anti OC lebih baik tak ush baca :D RnR plz, warn inside!
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 2,225 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Updated: 1/3/2012 - Published: 8/14/2011
    Persona 4 the Animation Retake! : Pilot Episode by Fauntleroy and Walter reviews
    Apa yang terjadi bila episode pilot pertama Persona 4 the Animation the remake dengan versi FanFiction sendiri? Warning, GAJE detected.
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,698 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 10/8/2011 - Souji S./Yuu N. - Complete
    Persona 3: Fate Rewrite by h3AdS1aMM3r reviews
    He's been through this before. The train ride, the gun, the green time, it just seems all too familiar. When a certain boy meets up with two certain fools, what would happen. Will he remember who he truly is? *Title Changed*
    Persona Series - Rated: T - English - Adventure/Friendship - Chapters: 12 - Words: 40,416 - Reviews: 18 - Favs: 21 - Follows: 20 - Updated: 9/27/2011 - Published: 4/3/2011 - Protagonist
    PERSON by GhinSulis reviews
    Halo ini fanfict Pertamaku di Fandom Persona dan di , RnR and plis no Flame ya.
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,794 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 9/7/2011
    Persona Awards by Magnum Classic reviews
    The Persona Series Awards yang pertama .. R&R XD
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,031 - Reviews: 29 - Favs: 17 - Follows: 6 - Updated: 9/2/2011 - Published: 6/29/2011 - Souji S./Yuu N., Minato A.
    10 rahasia char persona 4 yg paling rahasia by rinkaro-chan reviews
    this content may contains violent and gore!... gak lah ini isinya rahasia pribadi char persona 4 yg bahkan mungkin tidak ditampilkan di manga maupun gamenya!
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 1,205 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 1 - Updated: 8/15/2011 - Published: 7/14/2011
    Revolusi PSSI menurut karakter2 Persona! by Manusia abon sapi reviews
    beberapa karakter Persona diwawancara dalam sebuah konferensi pers untuk meminta pendapat mengenai revolusi PSSI!
    Megami Tensei - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 253 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/18/2011 - Soji S., Minato A.
    Shin Megami Tensei:Final Destination by Manusia abon sapi reviews
    Minato Arisato mendapat penglihatan bahwa pesawat yg ditumpanginya akan meledak,lalu ia dan beberapa temannya keluar dari pesawat dan melihat pesawat tsb meledak.Orang2 yg selamat satu persatu tewas dengan mengenaskan.Find out yourself in this fanfc!
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 2 - Words: 1,662 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Updated: 7/10/2011 - Published: 7/9/2011 - Minato A., Yukari T.
    Broken by aleathory reviews
    Beberapa momen penting bagi Kendall, James, Logan, dan Carlos,masa depan mereka yang tidak terduga, serta hal-hal yang membuat mereka semua kacau.
    Big Time Rush - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 6,331 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 7/6/2011 - Published: 2/21/2011 - Complete
    Acrimony by heylalaa reviews
    AdachiNanako; — Nanako tetap tak bergerak, biarpun Adachi memberontak, biarpun seluruh dunia berteriak.
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 577 - Reviews: 14 - Favs: 8 - Published: 7/3/2011 - T. Adachi, Nanako D. - Complete
    The Chronicles of Raidou Kuzunoha XVI by Sweetbrier reviews
    The reign of the greatest Raidou of all times has ended two generations ago. This time, his great-grandson, bear the name of Raidou Kuzunoha XVI succeeded his great-grandfather's duty and will to protect the Capital. WARNING: MANY OCS! I've warned you.
    Megami Tensei - Rated: T - English - Adventure/Supernatural - Chapters: 2 - Words: 9,325 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 7/1/2011 - Published: 6/1/2011 - Raido K.
    Opera Pancake by YuMi Project reviews
    "Ketika aku memakan opera pancake, aku selalu teringat denganmu,"
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 483 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 6/27/2011 - Female Protagonist, Shinjiro A. - Complete
    Real Emotion by h3AdS1aMM3r reviews
    An Alternate/Extended take to the scene: Alisa's Determination 2. Ash gets hurt by the Vajra, unleashing Alisa's will to overcome her fear. Alisa blames herself for getting him hurt. What comes after, however, is an unexpected moment between them both.
    Gods Eater Burst - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,237 - Reviews: 24 - Favs: 31 - Follows: 12 - Published: 6/25/2011 - Protagonist, Alisa A. - Complete
    Harry, In Slytherin by Harpygirl24 reviews
    Harry Potter gets sorted into Slytherin and finds this house very difficult. Of course that won’t stop him from finally meeting Voldemort and also finding out that not all Slytherins are evil. Includes a somewhat nice Snape, and evil Draco, an anti-social
    Harry Potter - Rated: K - English - Adventure - Chapters: 122 - Words: 143,812 - Reviews: 840 - Favs: 240 - Follows: 175 - Updated: 6/19/2011 - Published: 2/25/2009 - OC, Harry P.
    Persona 4 :The Darkness of Reality by Shizuka Shirakawa reviews
    Terjadi 10 tahun setelah hampir true ending. Inaba kembali ditelan oleh kabut tebal yang jauh lebih tebal dari yang sebelumnya. Souji pun dari tahun 2012 menghilang entah kemana. apakah yang terjadi sebenarnya di hari terakhir Souji berada di Inaba? R&R?
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Mystery/Tragedy - Chapters: 8 - Words: 31,751 - Reviews: 58 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 6/18/2011 - Published: 5/13/2009
    If Loving You Is Wrong, I Don't Want To Be Right by Tian Long reviews
    6 tahun sudah hubungan gelap itu berjalan, akan tetapi sampai kapan semua itu akan tertutup rapat? Ken X Minako, RnR? Bab 14 : Going Wrong
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 15 - Words: 28,229 - Reviews: 43 - Favs: 8 - Follows: 3 - Updated: 6/15/2011 - Published: 6/13/2010 - Ken A.
    Malam Minggu by Magnum Classic reviews
    Malam Minggu merupakan hari kemerdekaan bagi anak baru gede alias ABG.Kebanyakan Anak ABG menghabiskan malam minggunya dengan Jalan-Jalan,Shopping,Dugem DUduk mengGEMbel ,Nongkrong,dsb (gak kaya author T T) Nah … begitu juga dengan si Souji Dan Yukiko! R&R XD
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,718 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 6/11/2011 - Souji S./Yuu N., Yukiko A. - Complete
    Persona 3 Fes After Story by DJstorywriter08 reviews
    The Story After Persona 3 Fes. One week after their journey through the Abyss of Time Aigis with her friends will continue the life of a normal high school seniors or so she thought before she meets with a guy in the cemetery
    Persona Series - Rated: T - English - Humor/Adventure - Chapters: 15 - Words: 16,813 - Reviews: 12 - Favs: 13 - Follows: 2 - Updated: 6/9/2011 - Published: 5/23/2011 - Aigis, Akihiko S. - Complete
    Our Own Fate by Shino-Kurumi reviews
    "Tolong..." suara itu bergema di kepala Minato. Apa yang terjadi? dapatkah Minato menyelamatkan 'itu' ?R&R sajalah... Maaf jika cerita ini tak memuaskan.
    Persona Series - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Mystery - Chapters: 6 - Words: 7,375 - Reviews: 23 - Favs: 3 - Updated: 6/7/2011 - Published: 8/2/2010 - Minato A., Souji S./Yuu N.
    seeker by fallofinal reviews
    Kadang, ketika tertidur, Tatsuya selalu bermimpi tentang hal yang sama. —Tatsuya/Maya
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 310 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 5/30/2011 - Tatsuya S., Maya A. - Complete
    cupboard by fallofinal reviews
    Lalu Ichigo menyentuh permukaan lemari itu, mencari sisa keberadaannya di sana. —Ichigo/Rukia
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 219 - Reviews: 9 - Favs: 1 - Published: 5/30/2011 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
    Fixing a Broken Heart by Aika-chii reviews
    Hei, Eikichi. Apa kau mau menerima tawaran pekerjaan dariku untuk menjadi pelangi ketika hatiku sedang kehujanan?
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 521 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 5/29/2011 - Lisa S., Eikichi M. - Complete
    Fool Again by Aika-chii reviews
    Aku tak percaya bisa dibodohi oleh sahabatku sendiri. –Yosuke/Chie/Souji songfic
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 580 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 5/29/2011 - Yosuke H., Chie S. - Complete
    Mancing Mania Mantap ! by Magnum Classic reviews
    Team Souji Pergi Memancing begitu juga dengan Team Minato ! Bagaimana tingkah mereka ketika battle dalam Memancing? Siapakah yang lebih unggul? R&R XD
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Parody/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,818 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 5/29/2011 - Minato A., Junpei I., Souji S./Yuu N., Yosuke H. - Complete
    Revenge of the Tofu by Prince Arjuna reviews
    "Do you think I could ever forget it? Never, Souji-kun. You took something precious from me, something that couldn't be replaced. You... you ate my fried tofu..." A Souji x Yukiko romance. Please Read and Review.
    Persona Series - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,561 - Reviews: 12 - Favs: 34 - Follows: 6 - Published: 5/24/2011 - Souji S./Yuu N., Yukiko A. - Complete
    Hagakure Bowl by Kuroi Onee-san reviews
    Cerita pendek yang terjadi di sebuah tempat kecil nan ramai bersama sebuah mangkuk ramen hangat di pinggiran kota Iwatodai—berisi pairing utama dan sampingan favorit saya sepanjang P3, R&R? edited, Kenji/Rio only
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,361 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 5/20/2011 - Complete
    God Bless You, SEES! by Harimau Liar reviews
    SEES akan menjalani hidupnya di inaba bersama IT, kali ini SEES harus mencari tempat tinggalnya sendiri karena kebakaran dorm-nya tercinta dan mereka menjadi gembel sementara. kalo mau tau selanjutnya R&R aja!
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 2,327 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 5/19/2011 - Published: 2/7/2011
    Cooking Together by anaktarbak reviews
    Klik untuk langsung menuju TKP. Ga suka? ya ga usah dibaca :P RnR!
    Persona Series - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,368 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 5/16/2011 - Shinjiro A., Female Protagonist - Complete
    Evil Series by Akamegane7 reviews
    Naoto Shirogane adalah seorang putri dari kerajaan timur yang sangat tamak. Dia memiliki seorang pelayan yang bernama Minato Arisato. Based on Evil Series Vocaloid. P3 X P4 crossover. enjoy...
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,321 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/15/2011 - Naoto S., Minato A.
    School of Megaten by Gilbert Weillschmidt reviews
    Minato dipindah oleh Kepala sekolah ke kelas 3-X... Bagaimakah nasib Minato selama berada di kelas tersebut? Mari kita simak 3
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,592 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 5/15/2011 - Published: 5/14/2011 - Minato A.
    Bloody Destiny by Kuroi Onee-san reviews
    Terpisahkan, terlupakan, atau diriku sampai hancur sekalipun...aku akan terus menyampaikan bahwa aku ada disini, Minato-kun — MinaEliz, requested by kapal kertas.
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,298 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Published: 5/6/2011 - Elizabeth, Minato A. - Complete
    Unbreakable Tie by Kuroi Onee-san reviews
    Tatsumi Kanji, ketakutannya pada wanita, seorang gadis detektif bertopi biru dan bungkusan berpita biru. KanjiNaoto – For Naoto's birthday!
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,183 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 5/6/2011 - Kanji T., Naoto S. - Complete
    Name by Aika-chii reviews
    Nama. Hanya itu yang kupunya. Nama. Hanya itu dan kamu 'kan selalu kuingat. –Minato/Yukari fanfic.
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 490 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 5/3/2011 - Minato A., Yukari T. - Complete
    PIndo by Riyanto Minato reviews
    NYX muncul di Tangerang. Mau apa dia di sana? kita liat aja yuk sama-sama. maaf kalo gak menarik, maklum saya masih newbie -.- Read n Review Please. Chapter 6 End.
    Persona Series - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 6 - Words: 13,255 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Updated: 4/13/2011 - Published: 4/12/2011 - Complete
    Fools by Salary Dam reviews
    Rise sukses mengelabui Naoto, dan Naoto berinisiatif mengelabuinya balik. Rada Naoto/Rise. Fluff. SD noob nulis romance. Happy April Fools' Day, everyone!
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 849 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Published: 4/1/2011 - Naoto S., Rise K.
    Field Trip to Gekkoukan by El-Poofy reviews
    Souji and Friends head to Gekkoukan Private High for a cultural exchange! A re-telling of the original event with an unexpected twist! P3/P4 crossover!
    Persona Series - Rated: K+ - English - Mystery/Adventure - Chapters: 1 - Words: 2,859 - Reviews: 27 - Favs: 54 - Follows: 25 - Published: 3/31/2011 - Souji S./Yuu N., Minato A. - Complete
    A Tribute to Catherine by Rafa Zetafius reviews
    Souji itu Playboy. Ia tidak pernah mengikat komitmen dengan wanita manapun. Tetapi karma itu selalu ada. Karena kerap berselingkuh dengan pacarnya, kini nyawanya terancam. Bisakah Souji menghindari maut yang selalu menghantuinya dalam mimpi?
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,113 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 3/17/2011 - Souji S./Yuu N. - Complete
    Teddie the Pooh by Rafa Zetafius reviews
    Namanya Teddie. Dia seekor beruang. Beruang yang lucu dan disukai banyak orang. Itu sih pengakuan dari dirinya sendiri. Tapi bagaimana perasaan Teddie yang sesungguhnya?
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 806 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 3/16/2011 - Souji S./Yuu N., Teddie - Complete
    Boys Meet Girls by Salary Dam reviews
    Di musim panas, hal paling asik dilakukan adalah... "BUKA BAJU!" -PLAK- Maaf, Junpei ngaco. Jawabannya goukon! Oleh karena itu, Junpei dan para cowok SEES pergi goukon ke Mandragora. Apa yang akan mereka temukan? P3. One-shot. Crack?
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,995 - Reviews: 17 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 2/17/2011 - Junpei I., Minato A. - Complete
    The Invasion by v3 the reaper reviews
    Siapa sih yang ga' tw MC dari P3 dan P4? Mayoritas Persona Lovers pasti mengenal kedua MC yang Freakin' Awesome ini. . . Lalu, bagaimana dengan MC dari P1 dan P2? Kalian tw mereka? o O . . . RnR!
    Persona Series - Rated: T - Indonesian - Humor/Crime - Chapters: 1 - Words: 1,785 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 1/29/2011 - Toudou N.
    Omen by Salary Dam reviews
    KEPADA TATSUMI KANJI, CELANA ANDA KETINGGALAN DI SAUNA. SEKALI LAGI, KEPADA TATSUMI-KANJI..." Semacam Drabble Persona 4 yang gajel. Chp 5 up! Mandi dulu ahh. Daahh! "JANGAN NGELES!"
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 11,713 - Reviews: 83 - Favs: 43 - Follows: 13 - Updated: 1/8/2011 - Published: 10/25/2008
    Persona 3 Portable: The Story of 2 by AihikoS reviews
    Chapter 2 Update! Sorry for the long update-' NO FLAME!
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Adventure - Chapters: 2 - Words: 5,460 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 12/7/2010 - Published: 10/30/2010
    Naoto Justice by Salary Dam reviews
    Shirogane Naoto bukanlah Detektif...melainkan Pengacara! Pengacara kan tugasnya ngebela orang dalam sidang...tapii..."Naoto, tolong temukan maling BH Rise."Parodi game Apollo Justice : Ace Attorney.
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,697 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Follows: 3 - Updated: 9/24/2010 - Published: 12/30/2008 - Naoto S., Rise K.
    Teddie Bear by Salary Dam reviews
    Rise sangat mencintai Souji, lebih dari cintanya kepada siapapun. Tapi siapa sangka dulu dia pernah memiliki cinta pertama yang dicintainya lebih dari apapun juga termasuk hobinya ngupil ? P.S Kenapa genre 'Garing' gak ada sih?
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 819 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 9/21/2010 - Rise K. - Complete
    Crazy Medicine by 4869fans-nikazemaru reviews
    Tidak cukup dengan para kapten, sekarang gilirannya para fukutaichou. Bagaimana ya? Chapter 4 udah update! Read and review please?
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 18,515 - Reviews: 59 - Favs: 43 - Follows: 16 - Updated: 8/29/2010 - Published: 12/16/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
    Hantu Ala Persona by Shino-Kurumi reviews
    ada sebuah SD, di SD itulah para tokoh persona sekolah. di kabarkan bahwa di toilet bekas dan di lorong di samping sekolah itu berhantu! saatnya para tokoh persona beraksi untuk membuktikan ada tidaknya hantu disana!well...R&R plz! one-shot!
    Persona Series - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,736 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 8/12/2010 - Minato A., Naoto S. - Complete
    adachi's revenge by ginryuumaru reviews
    adachi mau membalas dendam ke pada IT dia dan personanya berencana memanggil bantuan dari seseorang,nasib IT mati atau hidup tergantung poling rearder
    Persona Series - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,017 - Reviews: 18 - Favs: 2 - Published: 8/12/2010 - Minato A., Ryoji M.
    persona interview ancur abiezzzzzzzz by ginryuumaru reviews
    para chara persona 3 n 4 dapat interview dari author dan terjadi kekacauan besar, yang pertama di interview dan tidak beruntung adalah... naoto shirogane n rise kujikawa si anjing cihuahua
    Crossover - Megami Tensei & Persona Series - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 1,777 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Updated: 7/31/2010 - Published: 6/12/2010
    persona 3 4 world collapsed by ginryuumaru reviews
    2 tahun setelah persona 3 tamat dan beberapa menit setelah persona 4 tamat, ada lawan baru yang berniat menghancurkan great seal mereka mengincar orang yang memiliki wild power termasuk, persona 4 tak tampil banyak karena author tak tau banyak soal P4
    Crossover - Megami Tensei & Persona Series - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,574 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 7/7/2010 - Published: 6/15/2010 - Minato A., Souji S./Yuu N.
    Bleach : Room Raiders by 4869fans-nikazemaru reviews
    Terinspirasi dengan MTV : Room Raiders. Oneshot. Read and review, ya!
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,121 - Reviews: 33 - Favs: 25 - Follows: 2 - Published: 6/16/2010 - T. Hitsugaya, Rukia K., Orihime I., Ichigo K. - Complete
    Gosip by 4869fans-nikazemaru reviews
    Kabarnya kantor divisi 10 berhantu! Wah, benarkah itu? Oneshot. No pair. GAJE. Read dan review, please?
    Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 1,163 - Reviews: 22 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 6/16/2010 - Complete
    Facebook oh Facebook by RenAfri reviews
    Sebuah status di akun facebook milik Naruto yang menggemparkan Konoha. Tetapi mengapa Sasuke merasa dia dihina dan diserang habis-habisan? Crack! Slight Naruto X Sasuke. Tetapi bisa dilihat as Strong Friendship. NejiTen, GaaSaku, ShikaIno.
    Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,675 - Reviews: 111 - Favs: 180 - Follows: 21 - Published: 6/10/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
    persona the chaos war by ginryuumaru reviews
    1 month after persona 3 fes ended dark hour suddenly come back when SEES attacked by shadow in large number minato arisato appear as aigis's thanatos and protect them
    Persona Series - Rated: K+ - English - Adventure/Supernatural - Chapters: 4 - Words: 5,333 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 6/5/2010 - Published: 5/30/2010 - Protagonist, Aigis
    Melt My Heart by 4869fans-nikazemaru reviews
    Hitsugaya adalah anak dari desa yang baru saja masuk ke Universitas Tokyo. Bagaimana ya kehidupan dia di sana? Fic kolaborasi dengan red-deimon-beta! Gomennasai, sekarang sedang dalam masa HIATUS.
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 2 - Words: 8,739 - Reviews: 49 - Favs: 23 - Follows: 11 - Updated: 6/5/2010 - Published: 10/24/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
    Super Anime Competition SHOW by 4869fans-nikazemaru reviews
    Chapter 4 : ADU KECEPATAN PART 2 TELAH UPDATE! Ada komentator baru! Siapa mereka? Crossovers : Bleach, Detective Conan, Naruto, Eyeshield 21, dll.
    Crossover - Bleach & Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 5 - Words: 21,086 - Reviews: 210 - Favs: 87 - Follows: 32 - Updated: 6/5/2010 - Published: 3/17/2009
    The Boy Who Died by Psychochiatrist reviews
    RATED M FOR GORE. SUPERGORE! Aku tak menginginkan dia, darah daging James Potter, si pengkhianat. Lebih baik kusingkirkan, kucabik-cabik sampai mati. AU, OOC, JPLE tragedy, chara's death.
    Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Tragedy/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,450 - Reviews: 26 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 6/4/2010 - Lily Evans P., Harry P. - Complete
    Animal or Human? by 4869fans-nikazemaru reviews
    Kencan romantis Ichigo ternyata dimata-matai! Dilain pihak, Byakuya sudah mengetahui gen apa yang ada dalam tubuhnya. Yeah, I'm back from my long vacation! R&R, please!
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 7 - Words: 30,087 - Reviews: 145 - Favs: 57 - Follows: 22 - Updated: 5/23/2010 - Published: 4/18/2009 - [T. Hitsugaya, Ichigo K.]
    You Are Not Alone by 4869fans-nikazemaru reviews
    Terinspirasi dari apa yang terjadi dikelasku. Kisah seorang anak yang dijauhi karena penyakitnya. Sorry, kalau jelek. Read and review, please?
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,790 - Reviews: 26 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 1/16/2010 - Ichigo K. - Complete
    My Friend, My Dream by 4869fans-nikazemaru reviews
    Sequel for Ghost Hunter. Awal kisah persahabatan antara 4 sekawan SMAN 13 dengan 4 shinigami. One-shot. R&R! Sorry, kalo jelek bin ruwet.
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,044 - Reviews: 16 - Favs: 16 - Follows: 4 - Published: 12/31/2009 - Complete
    Hate Me or Love Me? by 4869fans-nikazemaru reviews
    H-Hitsugaya-taichou! Apa yang sebenarnya terjadi!" "Soten ni zase, Hyorinmaru." 3 shinigami itu pun akhirnya tidak ingat apa-apa lagi. Chapter 2 update! Read and review ya?
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 2 - Words: 8,512 - Reviews: 39 - Favs: 15 - Follows: 8 - Updated: 12/22/2009 - Published: 12/12/2009 - T. Hitsugaya
    Bleach Magazine by 4869fans-nikazemaru reviews
    Ichigo, dkk. jadi wartawan! Bagaimana ya petualangan mereka buat mencari berita yang 'hot' RnR!
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 3 - Words: 16,309 - Reviews: 40 - Favs: 39 - Follows: 5 - Updated: 9/21/2009 - Published: 8/10/2009 - [T. Hitsugaya, Ichigo K.] Rukia K., G. Ichimaru - Complete
    The Last Remaining Days by Shizuka Shirakawa reviews
    Suatu kebahagiaan pasti akan berakhir suatu saat, tapi penderitaan pun juga akan berakhir pada waktunya. just a romance fic abaout SouxNao. well, I hope you enjoy this story. R&R?
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 6 - Words: 22,314 - Reviews: 34 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 7/23/2009 - Published: 2/24/2009 - Soji S., Naoto S.
    Ujian di Karakura by 4869fans-nikazemaru reviews
    Sebentar lagi, SMU Karakura mengadakan ujian. Tiba-tiba Uryuu menantang Hitsugaya! ISHIDA TEAM VS HITSUGAYA TEAM! R&R, please?
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 12,519 - Reviews: 48 - Favs: 34 - Follows: 4 - Updated: 6/30/2009 - Published: 5/24/2009 - Complete
    Persona 4,3 by Living Chain reviews
    Bagaimana jika Souji dan Minato bertemu? Kembalinya Dark Hour dan Tartarus? Chapter 13 update : Murid-murid itu berhamburan keluar dari kelasnya masing-masing, bergembira setelah menyelesaikan tes mereka. Bagaimana dengan anak-anak pengguna persona?
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 13 - Words: 53,318 - Reviews: 126 - Favs: 37 - Follows: 16 - Updated: 5/12/2009 - Published: 10/7/2008 - Soji S.
    Persona 4 :Memories of You by Shizuka Shirakawa reviews
    You were definitely by my side back then, you know You were always, always, always smiling right next to me .Even if I lose you, I'll get you back. I will never leave you…
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 16 - Words: 42,287 - Reviews: 105 - Favs: 25 - Follows: 3 - Updated: 4/22/2009 - Published: 12/27/2008 - Complete
    If the Death Calling by 4869fans-nikazemaru reviews
    Tiba-tiba Toshiro teringat dengan apa yang terjadi saat Aizen dulu pura-pura mati. Dia penasaran. Apakah ada orang yang mau menangis untuk kematiannya nanti? R&R Very-long One-shot
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 8,743 - Reviews: 17 - Favs: 25 - Follows: 3 - Published: 4/18/2009 - T. Hitsugaya - Complete
    L'adieu to Tobenai Tori by Salary Dam reviews
    Tinggal seminggu lagi. Tinggal seminggu lagi sebelum tanggal 20 Maret. Might have spoilers? Slight SoujixNaoto karena saya bosen dan akhirnya jadi begini.
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,706 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 3/29/2009 - Soji S., Naoto S. - Complete
    How Many Your Chocolate? by 4869fans-nikazemaru reviews
    Sequel to Ghost Hunter. Apa yang di alami mereka dalam Valentine kali ini? R&R please!
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,596 - Reviews: 19 - Favs: 30 - Follows: 4 - Published: 3/17/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
    MixUp by Salary Dam reviews
    Loe itu Iori Junko, teman sekelas kami." P3&P4 Crossover/Mix-up. Chapter 1:P3--APA! SIAPA ITU ARISATO MINAKO!-- Chp 2 : P4--Go to Toilet Hell--
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,089 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 3 - Updated: 3/15/2009 - Published: 12/15/2008
    Kuchiki Birthday or Bad Day? by 4869fans-nikazemaru reviews
    Today Byakuya's birthday... Tapi, kok, kesialan malah datang beruntun menimpanya ya? R&R
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,667 - Reviews: 23 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 1/31/2009 - Byakuya K. - Complete
    Let's Dance Together by 4869fans-nikazemaru reviews
    Hueco Mundo diguncang musik disko! Padahal para shinigami udah datang untuk menyerang mereka! R&R
    Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,024 - Reviews: 30 - Favs: 31 - Follows: 4 - Published: 1/31/2009 - S. Aizen, T. Hitsugaya - Complete
    Persona 4: You are me and I am You by Shizuka Shirakawa reviews
    waktu malam2 disertai hujan deras, Souji telepon-teleponan dan pasangan bicaranya dan juga dirinya di telp kesambar petir! Setelah beberapa hari masuk RS, keadaan semakin hancur saja begitu Souji dan pasangan telp nya menyadari ada sesuatu yang berbeda.
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 846 - Reviews: 13 - Favs: 3 - Published: 1/30/2009 - Soji S., Yukiko A.
    Red or Blue? by Salary Dam reviews
    Seta Souji harus memilih, antara merah atau biru. Souji X ?
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,111 - Reviews: 15 - Favs: 4 - Published: 1/24/2009 - Soji S. - Complete
    P4 culture Festival Manipulation by Shizuka Shirakawa reviews
    gimana ya kalo Teddie ga ikut lomba beauty...ungg..apalah namanya? hadiah apa yg bakal diterima si pemenang? cerita ini tercipta oleh pikiran Author setelah liat scene di culture Festival yg kocak abis! enjoy the story please?
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,380 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Published: 1/5/2009 - Soji S.
    Nee, Otousan by Salary Dam reviews
    Semua itu sangatlah indah.
    Megami Tensei - Rated: K+ - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 916 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 11/29/2008 - Complete
    Guruguru by Salary Dam reviews
    P3 Who have ever think of hiding in Mt.Fuji when you're playing Hide-and-Seek in Iwatodai?Nah,Only Aigis...
    Megami Tensei - Rated: K+ - English - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 2,809 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 3/29/2008 - Published: 3/1/2008
    Sweet Victory: The Extended Version by Aquabreeze93 reviews
    What if the most epic song in Spongebob history had been full-length?
    SpongeBob SquarePants - Rated: K+ - English - Humor/Poetry - Chapters: 1 - Words: 376 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 1/13/2007 - SpongeBob, Squidward - Complete
    Chamber of Secrets Slytherin Style! by SlythsRule reviews
    AU. Sequel to my first fic. What if fate was changed and the hat said Slytherin? What if Draco was Harry's best friend? Read and Review!
    Harry Potter - Rated: T - English - Adventure - Chapters: 9 - Words: 31,498 - Reviews: 272 - Favs: 257 - Follows: 277 - Updated: 12/18/2005 - Published: 8/16/2004 - Harry P.
    Philosophers Stone: Slytherin Style! by SlythsRule reviews
    This is my version of what would have happened if the hat said Slytherin in the first book. Suck at summaries but read anyway! and please review!
    Harry Potter - Rated: T - English - Adventure - Chapters: 19 - Words: 43,713 - Reviews: 384 - Favs: 418 - Follows: 124 - Updated: 12/13/2004 - Published: 11/24/2003 - Harry P. - Complete
    Haunted by artemisgirl reviews
    Voldemort's slowly been taking over Harry's mind. What will Harry do in the face of this sinister plot? oneshot songfic for Evanescene's 'Haunted'.
    Harry Potter - Rated: T - English - Angst/Horror - Chapters: 1 - Words: 780 - Reviews: 21 - Favs: 19 - Follows: 6 - Published: 8/20/2004 - Harry P., Voldemort - Complete
    Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

    Senso de Fukai Yujo ga aru reviews
    "-dan akhirnya, semua pun berakhir ketika matahari terbenam. Sebuah 'keajaiban' kembali dibuat, namun keajaiban apa yang telah kau ciptakan?" - Crossover, AU. Part of Miracleverse, sekuel dari Daily Life.
    Crossover - Megami Tensei & Bleach - Rated: T - Indonesian - Suspense/Humor - Chapters: 19 - Words: 32,759 - Reviews: 10 - Favs: 1 - Updated: 10/8/2011 - Published: 6/13/2011 - Yosuke H. - Complete
    Never More reviews
    -FFC Memories in a Photograph- Distance sometimes endears friendship, and absence sweeteneth it.
    Persona Series - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 252 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 7/19/2011 - Souji S./Yuu N. - Complete
    The Long Second Life of Persona 3 reviews
    Minato bebas dari Great Seal dan kembali ke Iwatodai, tapi semuanya sudah berubah gara-gara mall bernama COMPANY, dia dan Akihiko yang sekarang jadi polisi mencari cara menghancurkan COMPANY dan menghentikan kejahatan!
    Persona Series - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Adventure - Chapters: 8 - Words: 3,734 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 5/25/2011 - Minato A., Akihiko S. - Complete
    CSI: Iwatodai reviews
    Iwatodai adalah kota yang besar untuk kota yang penuh kejahatan, tapi jangan khawatir kalau saja tindak kriminal terjadi di samping rumahmu, karena para CSI Iwatodai akan menghapus kejahatan di kota yang tercinta kita ini! -Setelah orang yang membutuhkan sudah terbunuh tentunya.
    Megami Tensei - Rated: T - Indonesian - Crime/Parody - Chapters: 8 - Words: 6,581 - Reviews: 15 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 3/22/2011 - Published: 1/18/2011 - Complete
    Yasogami -The Daily Life- reviews
    "Hidup ini terus berlanjut sebagaimana pun kita inginkan, ketika dihadapkan pada suatu halangan yang menghambat alur ini, apakah yang akan kau lakukan?" - Crossover, AU. Part of Miracleverse.
    Crossover - Persona Series & Bleach - Rated: T - Indonesian - Suspense - Chapters: 16 - Words: 8,535 - Reviews: 40 - Favs: 1 - Updated: 10/1/2010 - Published: 8/13/2010 - Souji S./Yuu N. - Complete