relya schiffer
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-01-10, id: 2521108, Profile Updated: 04-05-11
Author has written 28 stories for Bleach, Naruto, Vampire Knight, Gundam Seed, and Code Geass.

Relya Schiffer, dua suku kata aneh ini telah membentuk sebuah nama yang menggambarkan sosok eror. Ah, tanpa berharap terlalu tinggi, Relya Schiffer bukanlah siapa-siapa. Hanya seorang perempuan berusia 20 tahun dengan hobi nulis. Selama ini dia nulis hanya untuk dibaca teman baik dan dirinya sendiri.

Makanya pas tahu tentang situs www.fanfiction.com dia seneng banget. Terlebih, di situs ini dia bisa numpahin seluruh rasa cintanya pada sosok bernama Ulquiorra Schiffer.

Hahaha, lebay banget, ya? Dia emang gitu, kok. Lebay, aneh, eror, geje. Paling buntu kalo di suruh bikin ‘romance’, tapi paling doyan bikin ‘angst’. Nggak jauh-jauh dari perpisahan, kematian, air mata, jeritan, pokoknya yang dark-dark lah.

Hm, nama Relya sebenernya agak nyerimpet di lidah. Jadi, cukup panggil ‘Lya’ saja dia bakalan nengok, kok. Yah, kalo nggak nengok juga, berarti dia budek..*plaakk*

Saat ini dia sedang semi-hiatus alias ng-update fic sesempatnya dia aja. Well, dia itu 'sok' sibuk!^^ (padahal sibuk beneran, lantaran ngatur waktu jadi 'maid' di rumahnya, kuliah, juga kerja). Sekarang dia sedang terlibat collab dengan marrianne de marrionettenspieler dengan nama akun reanne2313Ulquiorra and Rico . "Silahkan mampir, minna-san..." katanya sambil senyum-senyum.

Beberapa anime favoritnya :

1. BLEACH : gara-gara anime ini, Relya Schiffer terjerumus dalam dunia anime/manga sampai separah sekarang.^^

Chara favoritnya : Ulquiorra Schiffer , Ggio Vega, Kurosaki Ichigo, Toushiro Hitsugaya, Byakuya Kuchiki, Inoue Orihime, Kuchiki Rukia.

2. Gundam Seed/Destiny : anime ini benar-benar penuh polemik. Dan konflik persahabatan di dalamnya yang bikin Relya Schiffer sangat tersentuh (lebay mode : on)

Chara favoritnya : Athrun Zala, Kira Yamato, Cagalli Yulla Attha, Lacus Clynee, Shinn Asuka, Stellar Loussier, Mwu La Flaga, Milliaria Haww, Dearka Elsman, Heine Westenflus.

3. Vampire Knight : alasan Relya Schiffer suka anime ini adalah grafiknya yang bagus. Hahaha, emang dia benar-benar aneh. Tapi setelah nonton, dia jadi suka beneran lantaran ceritanya yang unik. Nambah pengetahuan tentang vampir, menurutnya.

Chara favoritnya : Kaname Kuran, Zero Kiryuu, Yuuki Cross (atau Kuran?), Shiki Senri, Rima Touya.

4. Kaleido Star : anime satu ini benar-benar penuh mimpi, harapan, dan perjuangan dalam meraihnya. Berhubung Relya Schiffer sering banget bermimpi (baca : ngelamun), akhirnya dia suka anime ini. Sungguh alasan yang sangat-terlalu-aneh. Harap maklum.

Chara favoritnya : Sora Naigino, Leon Okswald, Yuri (lupa na belakangnya), Laila Hamilton.

Selain yang sudah disebutkan di atas, Relya Schiffer juga suka anime CONAN, Inuyasha, Sugho Chara, Cardcaptor Sakura dan banyak lagi.

Kalau manga favoritnya FURUBA alias Fruit Basket. Itu manga yang bisa bikin seorang Relya Schiffer nangis kejer sampe matanya bengkak. Terus dia juga suka From The Other World yang mistis dan supernaturalnya kental banget. Ada juga Cherry Blossom, Les Milles Fleurs, D.N.ANGEL, dan beberapa manga lain yang nggak bisa dia sebutin dengan alasan lupa. Dia pikun, sih…*plakk lagi*

Dan sekarang, hasrat tertingginya adalah berburu anime Code Geass, lantaran jatuh cinta pada persahabatan antara Lelouch vi Britania dan Suzaku Kururugi. Sayang, hasrat itu belum kesampean sampe profil ini di-update. Malangnya kau, Nak. Ck, ck,ck...

Well, Relya Schiffer memang aneh, eror, dan lebih tertarik pada dunia maya dari pada kenyataan. Tapi, coba dengar apa yang mau dia katakan…

If you want to do something.
Then sketch out your pitiful dream
If you want to do something.
then sketch out your dream, with badly lit,but pleasant love
You don't have to pretend,
not being very cool suits you well

The more effort we put into it
the more fruitless our journey is
Our hands and feet fly everywhere, like we're in an elementary school parade
Living life, isn't it great?
So being laughed at by people definitely feels alright

The real me is shut away
in the depths of my heart
3615 human, to put it plainly now, we don't stop!
But I'm still acting Tough,
I'm still putting up a barrier
I'm fighting with the pain

Times are tough, I wish I could say that that's how I feel
We're a couple of laughing cowards acting tough
Even though I'm lonely, I'm pretending to be just fine
In order to protect myself.
who feels like he's about to crumble
It shouldn't be only me
that feels these feelings of having no place to turn to
I'm carrying with me
This restless loneliness..

I'm indifferent to the pain of others
When I'm really being myself. I get insecure
I hate people, and I think only of being unhappy
I whine about the things that I'm deprived of.
I scream and cry like a 3 year old kid
I'm sitting and waitinng for my afternoon snack, called love

Not giving in to the reflections in the asphalt
Walking with my own feet, I looked at people, and thought
If I could move.
If there was a place I wanted to head to
then I would walk there with my own feet

There were nights when I wasn't sure if I'd be able to
Get my real smile back again
supported by the warmth of the people that I love
I thought that maybe I should try to believe, one more time

Times are tough, I wish I could say that that's how I feel
We're a couple of laughing cowards acting tough
Even though I'm lonely, I'm pretending to be just fine
In order to protect myself.
who feels like he's about to crumble, but
My mistakes and scars, being replaced
and the days when I was about to cry
They're all proof that I lived my life, as myself
If you want to do something, then from now on
Sketch out your pitiful dream, with more strenth than anyone else
Reading your captulation, and holding your head high, without hesitation
keep singing about a person called yourself

(Ketsui no Asani – Aqua Timez)

Duh, udah banyak banget ya penjelasan tentang seorang Relya Schiffer? Untuk lebih lengkapnya, silahkan hubungi dia via FB dengan email : relyariel_adios@yahoo.com. Dan, salam hangat darinya...^^

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Vrykolakas by ofiai17 reviews
Beri aku segalanya sekarang. Darahmu, tubuhmu, jiwamu, juga cintamu. Karena kau tak lagi jadi buruanku...
Gundam Seed - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 15 - Words: 47,849 - Reviews: 160 - Favs: 42 - Follows: 33 - Updated: 1/14 - Published: 1/23/2011 - Athrun Z., Cagalli Y. A.
Captured In His Eyes by TheLastAngel20 reviews
Fanfiction ItaSakuSasu. Sakura ditangkap Akatsuki, dengan tidak berdaya ia pasrah menerima semuanya, tetapi apakah ia juga harus pasrah melepaskan satu cinta demi mempertahankan cintanya yang lain? Sasuke atau Itachi? Adakah sebuah masa depan dengan salah satu di antara mereka atau haruskah ia menyaksikan kehilangan keduanya? /CANON
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 30 - Words: 69,257 - Reviews: 544 - Favs: 187 - Follows: 140 - Updated: 9/20/2014 - Published: 3/21/2009 - Itachi U., Sakura H., Sasuke U.
Tell Yourself by Princess Kitty1 reviews
They've survived the war. He's gained a heart. Now Ulquiorra and Orihime get to face their most interesting challenge yet: living together. A series of drabbles and interrelated one-shots in which shenanigans ensue.
Bleach - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 95 - Words: 175,545 - Reviews: 3526 - Favs: 1,364 - Follows: 1,032 - Updated: 8/11/2014 - Published: 11/22/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Triangle by koizumi nanaho reviews
Bagaimana jika cintamu terbagi pada dua hati? Cinta kepada seorang perempuan yang tidak seharusnya kau cintai dan mencintai seseorang yang akan selalu kau sakiti. Lalu? Yang manakah yang akan kau pilih? Capitulo XV: Lluvia/AU/UlquiorraOrihime/Mind to RnR? Akhirnya update! Setelah hampir satu tahun! Gomenasaaaai.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 15 - Words: 66,722 - Reviews: 372 - Favs: 86 - Follows: 65 - Updated: 8/3/2014 - Published: 9/4/2011 - Orihime I., Ulquiorra
Angel Cake by Melody AMPv Moon reviews
Orihime, Ichigo dan Rukia punya toko kue. Toko mereka sukses se-Karakura. Tapi, sebuah toko Internasional milik Ulquiorra, Grimmjow dan Nel berdiri di depan toko mereka. Apa yang mereka lakukan kalo punya saingan? It's the Last Chapter! / Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 51,115 - Reviews: 85 - Favs: 25 - Follows: 11 - Updated: 5/27/2014 - Published: 3/18/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Music to my Heart by Cerice Belle reviews
Orihime and Ulquiorra live at opposite ends of home life, school, and personality, but when music brings them together, do they embrace it, or try to push away their past and present that threatens to engulf them? Ulquihime, AU, a bit of OOC.
Bleach - Rated: T - English - Romance/Family - Chapters: 29 - Words: 103,468 - Reviews: 363 - Favs: 158 - Follows: 145 - Updated: 3/8/2014 - Published: 6/28/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Another Diary by Barbara123 reviews
Tiga bocah bandel menemukan diari Kushina yang ditulis ketika dia baru menikah dengan Minato. Seperti apakah isi diari tersebut? Canon. Sequel dari 'Diary'. Mind to read and review? Last chapter is up!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 6 - Words: 21,584 - Reviews: 130 - Favs: 87 - Follows: 43 - Updated: 9/14/2013 - Published: 11/5/2011 - Minato N., Kushina U. - Complete
Stay with Me by animefanxxx reviews
Living as a lost wanderer Orihime Inoue meets the celebrity Ulquiorra who begs her to pretend to be his wife for the sake of his family. But will their love begin to bloom as they continue to live together? Ulquihime and other major pairings.
Bleach - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 30 - Words: 154,135 - Reviews: 361 - Favs: 205 - Follows: 201 - Updated: 7/31/2013 - Published: 2/28/2011 - Orihime I., Ulquiorra
Our Promise by Kuchiki Kira-chan reviews
Mari kita intip kehidupan di Keluarga Namikaze, sang Ichigo kecil merasa bahwa dirinya amat berbeda dari kedua saudara dan juga kedua orangtuanya, bagaimana ini? Chapter 17 updated :)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 17 - Words: 70,986 - Reviews: 125 - Favs: 46 - Follows: 21 - Updated: 4/2/2013 - Published: 11/20/2011 - Minato N., Kushina U. - Complete
I Guess, It's U by Naora Arishima reviews
"Itu hakmu, semua perasaanmu, itu hakmu," potong pria berambut hitam tersebut sebelum sebuah tamparan menyentuh kulit pipinya, tidak begitu keras namun cukup mampu membuatnya merasakan emosi gadis dihadapannya./"...hakku juga untuk mencintaimu."
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 14,888 - Reviews: 46 - Favs: 21 - Follows: 16 - Updated: 10/7/2012 - Published: 7/15/2012 - Itachi U., Sakura H.
You and I, Unfulfilled Feelings by Winter Orenji reviews
Second Season! Versi Dark Athrun! Akankah semuanya menjadi bahagia pada akhirnya?
Gundam Seed - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 7 - Words: 17,827 - Reviews: 43 - Favs: 9 - Follows: 5 - Updated: 7/28/2012 - Published: 2/10/2011 - Athrun Z., Cagalli Y. A.
The Love I've Never Imagined by sava kaladze reviews
UPDATE CHAPTER 17 for Itasaku Memoire Jour 2012! Haruno Sakura sudah mencintai Uchiha Sasuke sejak pertama kali ia melihatnya...dan seumur hidup ia hanya berniat pemuda itu. Mungkinkah ia jatuh cinta lagi pada pemuda lain?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 17 - Words: 57,352 - Reviews: 406 - Favs: 150 - Follows: 96 - Updated: 7/12/2012 - Published: 6/22/2010 - Sakura H., Itachi U.
And We'll Love, And We'll Hope by Elcyion Pitye reviews
A mysterious intervention on Orihime's part changed the war's dynamic and ending, and it somehow resurrects Ulquiorra in the process. As the two grow closer in the living world, questions still remain, leaving Orihime unstable and confused. UlquiHime.
Bleach - Rated: T - English - Romance/Mystery - Chapters: 15 - Words: 152,582 - Reviews: 184 - Favs: 237 - Follows: 168 - Updated: 4/23/2012 - Published: 4/15/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Don't You Believe? by A Lifetime of Memories reviews
Aku seorang geisha. Kau seorang buronan. Dan aku mencitaimu, terjerat akan kabut pesona di mata layaknya musim gugurmu—lalu apa? SasoSaku. Rated M. For ALM event :D
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,482 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 4 - Published: 4/20/2012 - Sakura H., Sasori - Complete
Your Black Wings by Mayura Tendouji Sonozaki reviews
Sedih. Senang. Menderita. Bahagia. Semua datang secara bergantian. Apakah para Pencabut Nyawa itu akan mendapatkan kebahagiaannya? HitsuHina, UlquiHime, IchiRuki, GrimmNel, GinRan, GgioSoi, and many more. RnR please? chap 23 edited!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Angst - Chapters: 25 - Words: 148,740 - Reviews: 211 - Favs: 35 - Follows: 7 - Updated: 3/30/2012 - Published: 5/3/2010 - T. Hitsugaya, M. Hinamori
Benang Merah by Shiglein Chisato Gwanael reviews
Semua orang memiliki cara untuk menyayangi pasangannya sendiri.../RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 344 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 3/22/2012 - Minato N., Kushina U. - Complete
From Hatred Into Love by Barbara123 reviews
Kebencian yang sangat mendalam terpendam di dalam hatinya. Bisakah dia mengubah kebencian itu menjadi sesuatu yang lebih lunak, seperti cinta? Last chapter, I LOVE YOU. Mind to read and review?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 10 - Words: 42,402 - Reviews: 166 - Favs: 81 - Follows: 29 - Updated: 2/18/2012 - Published: 8/20/2011 - Minato N., Kushina U. - Complete
Seduction Jutsu by Ayuzawa Shia reviews
"Hyuuga Neji! Tunjukkan rayuan ala Hyuuga!"/"Aku lapar!"/"Aku—ingin makan…"/"Nii-san ingin m-makan apa?"/ simple nejihina fic for Ligar Nuramdaniar./ 1st Canon/ Mind to RnR, please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,357 - Reviews: 32 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 2/18/2012 - Neji H., Hinata H. - Complete
Colors and You by razoredheart666 reviews
Orihime's thoughts about her captor, and the color green. Later, Ulquiorra is made to do something by Aizen that he doesn't quite like. Ulqihime : Might continue on to a more mature rating if the story is continued...
Bleach - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 11 - Words: 12,342 - Reviews: 27 - Favs: 17 - Follows: 17 - Updated: 2/16/2012 - Published: 8/6/2011 - Orihime I., Ulquiorra
All I want is this by animefanxxx reviews
Their unique introduction led Ulquiorra and herself to become the closest of friends. But was that how he felt about her? She had bargained far more than she could comprehend and in time her feelings for him began to grow.
Bleach - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 3 - Words: 13,601 - Reviews: 16 - Favs: 17 - Follows: 22 - Updated: 1/22/2012 - Published: 5/7/2011 - Orihime I., Ulquiorra
ReStart by nom-de-plumee reviews
ON HOLD! Maaf! Sebuah titik balik untuk permulaan karena awal kita adalah sebuah kesalahan...
Gundam Seed - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,005 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 1/10/2012 - Athrun Z., Cagalli Y. A.
Feelings by Yougotink reviews
Orihime is sick and Ulquiorra is taking care of her Rated T for language himexulqui
Bleach - Rated: T - English - Romance - Chapters: 21 - Words: 18,529 - Reviews: 126 - Favs: 69 - Follows: 55 - Updated: 1/2/2012 - Published: 11/8/2010 - Orihime I., Ulquiorra
A beautiful gift from God by Hana Callysta Calesta reviews
Apa yang akan di lakukan Tesla untuk dapat menyenangkan hati Ulquiorra? Apakah Orihime mau membantu Tesla? Apakah Orihime mulai menyukai Ulquiorra? Chapter 6 update, from long hibernation, UlquiHime, AU, mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 32,385 - Reviews: 34 - Favs: 9 - Follows: 5 - Updated: 10/27/2011 - Published: 9/18/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
The Ties That Bind by BoatsAndBirds reviews
Orihime had always lived in a fairytale, complete with a Knight in Shining Armor and Evil Dragon. Her name even meant Princess. But when the Knight turned out to be not-so-shining, and the Dragon not-so-evil, her world turned upside down. And she sank.
Bleach - Rated: T - English - Fantasy/Romance - Chapters: 14 - Words: 14,474 - Reviews: 59 - Favs: 24 - Follows: 27 - Updated: 10/24/2011 - Published: 2/2/2011 - Orihime I., Ulquiorra
All You Wanted by CelestialAngelofSorrow reviews
An alternative to the epilogue of the arrancar arc. She thought he was dead, and so did he. How does sorrow and loneliness form a forbidden and deep romance? Can they finally escape the clutches of pain? Will they be forced to stand alone? UlquiHime
Bleach - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 21 - Words: 51,681 - Reviews: 108 - Favs: 76 - Follows: 50 - Updated: 10/10/2011 - Published: 6/12/2011 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Bat Out of Hell by Cap'n Green reviews
Ulquiorra and the other Espada find themselves alive after the Winter War. Only, now they have no leader. What happens when Ulquiorra is forced to step up to the plate and take control of Hueco Mundo? How will the other Arrancar react? Ulquihime
Bleach - Rated: T - English - Romance - Chapters: 12 - Words: 27,290 - Reviews: 69 - Favs: 57 - Follows: 29 - Updated: 9/24/2011 - Published: 7/24/2011 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Cruising For Love by StrawberryMerry reviews
Orihime asks Ulquiorra to accompany her on a cruise to Hawaii. Unbeknownst to them, it's a couple's cruise. Forced to share a bed and pretend they're married, the two struggle with their growing feelings for each other.
Bleach - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 13 - Words: 135,026 - Reviews: 1364 - Favs: 1,055 - Follows: 904 - Updated: 9/8/2011 - Published: 6/2/2010 - [Orihime I., Ulquiorra]
Special Girl by NIKKY RIMONOV reviews
si ulqui itu anak baru di sekolah karakura, terus pas di makan siang si hime biasa mau bikin ulqui jadi temennya terus di ulqui cuman ngacangin doang... si hime gak terima, dia penasaran sama ulqui... fanfic Indonesia pertama saya.. update chapie 10
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 10 - Words: 33,698 - Reviews: 83 - Favs: 15 - Follows: 8 - Updated: 9/8/2011 - Published: 6/20/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Musings by Princess Kitty1 reviews
-AU- The continued misadventures of pianist Ulquiorra Schiffer, ex-prostitute Orihime Inoue, and the residents of the Las Noches apartment complex... A miniseries of long or short one-shots from the Muse-verse. -UlquiHime, GrimmNel, GinRan and More-
Bleach - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 39,168 - Reviews: 408 - Favs: 388 - Follows: 152 - Updated: 8/18/2011 - Published: 1/28/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
The Cursed Soul by Mayura Tendouji Sonozaki reviews
Ulquiorra tak pernah menyangka dirinya akan berurusan dengan hal-hal gaib. Di saat ia berniat untuk menebus dosanya di masa lalu,ia terpaksa melanggar sumpahnya untuk tidak membunuh. M for Bloody and Gore. Read and REVIEW,please?
Bleach - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Angst - Chapters: 8 - Words: 40,075 - Reviews: 114 - Favs: 25 - Follows: 11 - Updated: 8/9/2011 - Published: 8/3/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
My Heart by MoriMiho1012 reviews
Ulquiorra, even after being turned into dust, cannot disappear. His heart still exists, the heart he had lost so many years before. He knows who is the person who keeps it and he needs to find her.
Bleach - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,406 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 10 - Updated: 8/7/2011 - Published: 1/25/2011 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Diary by Barbara123 reviews
Sejak kehancuran desanya, Kushina dipindahkan ke Konoha, tidak mempunyai teman dan dijauhi semua orang. Kushina memutuskan untuk membenci semua orang di Konoha. Namun, apakah dia akan terus merasa begitu setelah bertemu dengan Minato? CHAP 10 UPDATE!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 10 - Words: 34,217 - Reviews: 176 - Favs: 102 - Follows: 30 - Updated: 8/6/2011 - Published: 5/8/2011 - Kushina U., Minato N. - Complete
MY CS5 by Kuro Kuro Kyuurain reviews
FOR BLEACH VIVARIATION FESTIVAL 2 JULI. TEMA: DEDICATION ENTANGLED
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,661 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 7/19/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Purity of Your Smile by Mayura Tendouji Sonozaki reviews
Orihime diberi kesempatan berlibur ke Italia bersama Ulquiorra oleh Aizen. Awalnya, Orihime merasa semuanya lancar. Ternyata liburan bersama Ulqui tak semenyenangkan yang dia kira. For BVF July:Dedication Entangled. Dedicated for Relya & Fayiyong. RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,414 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 7/19/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Reclaimed Love by xShirayukixRukiax reviews
COMPLETE: Their story tells how they reclaimed the love lost for nine years.
Bleach - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 16 - Words: 76,514 - Reviews: 171 - Favs: 66 - Follows: 43 - Updated: 7/13/2011 - Published: 7/18/2010 - Rukia K., Ulquiorra - Complete
Liars Like Me by lucawindmover reviews
Inoue Orihime is biding her time in Hueco Mundo without causing much trouble, but when a certain mad scientist wishes to use her as an experiment, Orihime must struggle just to keep her life. Can she convince Ulquiorra that she is a soul worth saving?
Bleach - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 7 - Words: 17,872 - Reviews: 43 - Favs: 33 - Follows: 36 - Updated: 7/7/2011 - Published: 6/23/2011 - Orihime I., Ulquiorra
J e a l o u s by Fayiyong reviews
"Oke, jadi dia pacar Nee-chan. Terus? Tetep aja aku kesel ama si RAJA KALONG ITU!" - GgioHime as siblings, UlquiHime as couple. For my beloved Marianne de Marionettenspieler. ONESHOT. RnR onegaaaaaaii?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 2,423 - Reviews: 18 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 7/5/2011 - Ggio V., Ulquiorra - Complete
Love Money, My Family and Love You My Prince by Melody AMPv Moon reviews
Orihime—gadis cantik mata duitan, suka barang gratisan, dan murid sekolah International harus mati-matian menghidupi keempat adiknya. Pada suatu hari, ia bertemu Ulquiorra, lawan kelasnya. Bagaimana ceritanya? Fic special to Relya Schiffer. RnR please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,660 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 6/25/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Forever and a Day by OveractiveImagination39 reviews
Ten years have past since the Winter War and Orihime Inoue is being pursued by hollows. The Shinigami assigned to protect her bears a shocking resemblance to Ulquiorra Cifer. Now he must protect her from harm while dealing with a past he has forgotten.
Bleach - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 30 - Words: 120,713 - Reviews: 510 - Favs: 346 - Follows: 149 - Updated: 6/14/2011 - Published: 2/26/2011 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Story UlquiHime by CobChai reviews
::UlquiorraxOrihime:: Collection of One-Shot. Menyuguhkan cerita yang berbeda-beda tiap chapternya. Jadi ikutin cerita-ceritanya. Dan ini chap terakhir dari ULQUIHIME COLLECTION. Mohon R&R!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 8 - Words: 18,444 - Reviews: 87 - Favs: 15 - Follows: 6 - Updated: 6/8/2011 - Published: 8/7/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Thief by koizumi nanaho reviews
"Kau mencuri semuanya dariku! Hidupku! Kakakku! Kebebasanku! Bahkan kebahagiaanku!"/"Aku..." Nunnally mulai merasakan kelopaknya semakin berat. "... tidak bisa memaafkanmu, Suzaku-san."/for relya Schiffer/SuzakuNunnally/ Mind to RnR?
Code Geass - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,847 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 5/24/2011 - Nunnally L., Suzaku K. - Complete
Ganbatte, Orihime! by chibiballoon reviews
Susahnya Orihime yang jadi tutor dadakan Ulquiorra. Bawaannya gondok terus. Tapi beneran deh, Orihime tidak punya maksud apa-apa waktu Ulquiorra keracunan sup-nya. Akankah cinta nyasar ke dalam pelukan dua orang yang beda selera makan ini? RnR,plis
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,598 - Reviews: 23 - Favs: 26 - Follows: 3 - Published: 4/27/2011 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Émeraude by matsura akimoto reviews
Bagi Orihime, mata Ulquiorra sangatlah indah. —UlquiorraXOrihime; ficlet.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 653 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 4/26/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Color by Ulquiarra reviews
AU On a whim, a bored Aizen and Gin send Ulquiorra and Orihime on a trip to the Caribbean. With Gin watching hidden in the background, Orihime learns that there's a shade of grey as Ulquiorra learns that there is more to life than the white of Las Noches.
Bleach - Rated: T - English - Romance - Chapters: 11 - Words: 24,434 - Reviews: 65 - Favs: 45 - Follows: 36 - Updated: 3/31/2011 - Published: 1/20/2011 - Ulquiorra, Orihime I.
Pencicip Kue Orihime by aam tempe reviews
siapa sangka Cowok nyebelin yang bilang kue Orihime bakalan bunuh orang jadi seorang pencicip tetap? bagaimana bisa? hanya ada di fic ini...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 6 - Words: 7,656 - Reviews: 85 - Favs: 22 - Follows: 12 - Updated: 3/24/2011 - Published: 8/18/2010 - Orihime I., Ulquiorra
Oz by Princess Kitty1 reviews
-AU- College brings 20 year old Inoue Orihime to the US, where a sudden tornado dumps her in a world at war. Now it's up to her to save Oz, with a talking cat, a cowardly munchkin, a traitor, and an untrustworthy heartless man at her side. -UlquiHime-
Bleach - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 24 - Words: 97,854 - Reviews: 485 - Favs: 302 - Follows: 103 - Updated: 3/24/2011 - Published: 7/24/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
A Star and A Bee by koizumi nanaho reviews
Sunsun menarik Ggio untuk mendekati kepalanya dan membisikan sesuatu. "Aku ... tidak ingin kau mati, Ggio," ucapnya lirih. Chap 11 is up, and A Star and A Bee completed. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 11 - Words: 45,174 - Reviews: 106 - Favs: 20 - Follows: 5 - Updated: 3/8/2011 - Published: 10/12/2010 - Ggio V., Suì-Fēng - Complete
FOUR LEAF CLOVER by Hyzumi reviews
Apa yang akan kau lakukan jika kau menyukai seseorang yang ternyata mencintai sahabatmu? Dan bagaimana jika hal itu terjadi sebaliknya? Akankah kau pertahankan atau kau lebih memilih cinta yang baru? UPDATE LAST CHAPTER
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 9 - Words: 30,128 - Reviews: 67 - Favs: 17 - Follows: 9 - Updated: 2/22/2011 - Published: 9/18/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
StarCrossed Paths by MoonRiverNights reviews
Forbidden love is one of the most beautiful loves that this world will ever know, and also the most tragic.When light meets the darkness and a love is formed, what will become of them? Ulquihime.
Bleach - Rated: K - English - Romance/Tragedy - Chapters: 6 - Words: 11,230 - Reviews: 47 - Favs: 15 - Follows: 5 - Updated: 2/8/2011 - Published: 8/20/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Renaissance by akaanee reviews
Ulquiorra adalah malaikat maut, sementara Orihime hanyalah manusia biasa. Ketika takdir memutar-balikkan kehidupan mereka, apakah akhirnya mereka akan mendapatkan kebahagiaan masing-masing? Summary jelek banget. AU/OOC/abal UlquiHime. Read and review?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 8 - Words: 16,729 - Reviews: 59 - Favs: 13 - Follows: 7 - Updated: 2/7/2011 - Published: 10/11/2010 - Orihime I., Ulquiorra
A Vampire's Love by Chibimerica reviews
Ulquihime. AU. Vampires are said to be cold and heartless with no regards nor remorse for their pray and yet why is this one so different?
Bleach - Rated: T - English - Romance/Supernatural - Chapters: 10 - Words: 23,348 - Reviews: 56 - Favs: 26 - Follows: 18 - Updated: 1/31/2011 - Published: 4/25/2010 - Orihime I., Ulquiorra
Hell On the Sanctuary by Kelia Tiashe Kucabara reviews
"Lagipula, bagaimana ceritanya, suku Cytria sampai diburu begini?" tanya Ggio, yang kini terlihat sangat penasaran. Neliel terlihat ragu sebentar, sebelum akhirnya duduk di hadapan mereka berdua dan mulai bercerita. Chapter 5 update! Read and Review?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 5 - Words: 14,451 - Reviews: 34 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 1/23/2011 - Published: 11/18/2010 - Suì-Fēng, Ggio V.
Gunfire & Paper Hearts by Whispering Mink reviews
Ulquiorra lives a reckless life as a hired killer. One day he is bought by a mafia family to work as a young girl's bodyguard; Orihime Inoue. But what happens when the otherwise cold killer grows possessive of Orihime who's already engaged to another man?
Bleach - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 6 - Words: 21,784 - Reviews: 183 - Favs: 119 - Follows: 120 - Updated: 12/27/2010 - Published: 8/7/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Love in the Mask by JC-zala reviews
A new threat appears and Ulquiorra knows he must drive Orihime away, but his passion and hunger for her grow more irresistible every time they touch. Can he truly protect her by masking his own heart?
Bleach - Rated: M - English - Romance - Chapters: 20 - Words: 82,463 - Reviews: 310 - Favs: 197 - Follows: 84 - Updated: 12/26/2010 - Published: 8/14/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
1000 paper cranes by ofiai17 reviews
Apakah kau percaya bahwa dengan membuat seribu burung kertas maka satu keinginanmu akan terkabul? AU, OOC. R & R please :D ! fin!
Gundam Seed - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 19,340 - Reviews: 86 - Favs: 17 - Follows: 4 - Updated: 12/26/2010 - Published: 8/10/2010 - Athrun Z., Cagalli Y. A. - Complete
The Definition of Love by lanpheas reviews
The war is over, all the worlds are after them, and running is the only option. Their relationship is forbidden, and if they so much as look back, their enemies will catch them. He thought life as a human would be easier, but alas he was proven wrong.
Bleach - Rated: M - English - Adventure/Romance - Chapters: 27 - Words: 300,307 - Reviews: 614 - Favs: 272 - Follows: 210 - Updated: 12/16/2010 - Published: 8/13/2010 - Orihime I., Ulquiorra
Wedding Dress by Pearl Jeevas reviews
Kini kau tengah berceloteh sambil memperlihatkan desain baju-baju pengantin yang telah kau diskusikan bersama beberapa kerabatmu, baju yang akan menjadi saksi bisu bersatunya cintamu dengannya. AsuCaga, mind to RnR?
Gundam Seed - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,614 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Published: 12/12/2010 - Athrun Z., Cagalli Y. A. - Complete
Ulquiorra by Kim Arlein 17 reviews
Ulquiorra adalah seorang tuan muda dari keluarga ternama bernama Schiffer, namun saat ia melakukan sebuah eskperimen, Ulquiorra menghilang! Chap 3 Update! Warning :Gaje, hampir full Grimmjow's pov, slight GrimmNel, Typo. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Romance - Chapters: 3 - Words: 9,464 - Reviews: 17 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 12/12/2010 - Published: 10/17/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Devil Isn't Angel by lenacchi reviews
LAST CHAPTER. "Aku menyukaimu. Kau harus mau jadi pacarku, Nona." Hei, itu sebuah pemaksaan! Ups, RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 19,910 - Reviews: 64 - Favs: 16 - Follows: 8 - Updated: 12/7/2010 - Published: 8/7/2010 - Ggio V., Suì-Fēng - Complete
A Miracle by Amber Reina reviews
Chapter 5 is Update! Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 7,654 - Reviews: 54 - Favs: 12 - Follows: 5 - Updated: 11/28/2010 - Published: 8/16/2010 - Orihime I., Ulquiorra
Love Square by blackwingsgreeneyes reviews
Ulquiorra is in love with Orihime who is in love with Ichigo who is in love with Rukia who is in love with Ulquiorra. Wow, talk about the more complex version of a love traingle! Ulquihime and Ichiruki eventually
Bleach - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 12,019 - Reviews: 40 - Favs: 23 - Follows: 18 - Updated: 11/22/2010 - Published: 9/12/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Muse by Princess Kitty1 reviews
-AU- "You'll always be a whore, just like your mother." Those words had been her undoing. Now years later, amidst the brokenness of her life there came this strange man, asking for what no one else ever had: Her heart. UlquiHime – Dark Fic-
Bleach - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 30 - Words: 157,983 - Reviews: 1502 - Favs: 1,079 - Follows: 249 - Updated: 11/9/2010 - Published: 8/18/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Sepotong Puisi Untukmu by Mayura Tendouji Sonozaki reviews
Kenapa kau menangis? Apakah aku punya salah padamu? Apa yang harus kulakukan agar kau tersenyum kembali? Request from Lenalee shihouin. Old UlquiHime inside UlquiHime versi Kakek-Nenek . Mind to read and Review, please?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Poetry - Chapters: 1 - Words: 3,714 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Published: 11/3/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Step by Enchantable reviews
Sequel to Shuffle. When Ichigo lands himself in a lot of trouble, its up to his friends to find a way to save him. Unfortunately that means they're going to have to find a way to get to Soul Society and convince them to give their powers back.
Bleach - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 7 - Words: 26,631 - Reviews: 144 - Favs: 75 - Follows: 116 - Updated: 10/27/2010 - Published: 11/11/2009 - Orihime I., Ulquiorra
Like pocketfuls of glittering stars by Hime The Stars Shine Bright reviews
AU. UlquiHimeIshi. Lover figure model #04, straight from Seireitei L'Amour; GOD I didn't know what I was getting in to. But that's ok, Ulquiorra is- wait, what? Ishida-kun's getting jealous? Hm. This calls for Team MORT! slight parody to Zettai Kareshi
Bleach - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,158 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 10/27/2010 - Published: 10/16/2010 - Orihime I., Ulquiorra
I want more than this by Kiki-LykaeLoverXoXo reviews
She was lonely. It was that simple, she was completely and utterly alone. The only company she had was the hourly visit from her emotionless warden. Ulquiorra Schiffer. He insulted her friends and thought her to be trash, yet she craved his company becaus
Bleach - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 18 - Words: 42,753 - Reviews: 112 - Favs: 65 - Follows: 54 - Updated: 10/10/2010 - Published: 11/30/2008 - Ulquiorra, Orihime I.
Dancing The Tango by CobChai reviews
DTT : Dancing The Tango . Kehidupan seorang gadis Karakura yang dibawa seorang pemuda pergi dari kotanya. Mereka saling mencintai, tapi suatu tragedi memisahkan mereka. Kehidupan gadis itu berubah. Dari kota ke kota lain. RnR please...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 9 - Words: 15,368 - Reviews: 94 - Favs: 13 - Follows: 8 - Updated: 9/28/2010 - Published: 7/22/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
What if? by sallythedestroyerofworlds23 reviews
Ulquiorra and Orihime meet at high school. Bad first impressions mean nothing when suddenly forced to work together for a project. Will they manage to get over their differences? And what dangerous secrets are they hiding?
Bleach - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 20 - Words: 83,157 - Reviews: 405 - Favs: 242 - Follows: 107 - Updated: 9/25/2010 - Published: 8/9/2009 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Orihime's and Ulquiorra's Weaknesses by RawrHarHar reviews
Its been a month after the winter war.Orihime has brought back 5 of the 10 Espada. Orihime saw somthing she wish she never saw. 'Wrong place at the wrong time, Orihime' as they would say. Ulquihime/StarrkHali/GrimmNel/IchiRuki/and many more! R&R Please!
Bleach - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 12 - Words: 17,287 - Reviews: 88 - Favs: 74 - Follows: 28 - Updated: 9/23/2010 - Published: 8/15/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
A Night Under White Moon by koizumi nanaho reviews
"Kau pasti, sangat dekat dengan Espada bemata hijau itu," Orihime tersentak."Mendekati dekat pun belum," Soifon menatap Orihime, tersirat kepedihan dari jawaban Orihime. chap 17 is up, ANUWM tamat, RnR pliss, thx atas dukungannya untuk semuanya
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 17 - Words: 67,838 - Reviews: 275 - Favs: 52 - Follows: 17 - Updated: 9/23/2010 - Published: 6/24/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Espada by del913 reviews
Chap 2 apdet. Espada is: Grimmjow Jeagerjaques - Guitar, Lead Vocals. Ulquiorra Schiffer - Bass, Vocals. Ggio Vega - Drums, Vocals. Espada adalah band idola Orihime. Apakah Orihime dapat menemui mereka? Atau... Warning: AU dan banyak kekurangan. RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 2,768 - Reviews: 24 - Favs: 9 - Follows: 6 - Updated: 9/16/2010 - Published: 8/25/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Kohai, I Love You by del913 reviews
Soifon menyukai Ggio, anak basket yang merupakan adik kelasnya. pair: GgioSoi, slight GrimRuki, UlquiHime, HitsuHina. Warning: OOC, AU, gaje dll. RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,496 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/16/2010 - Ggio V., Suì-Fēng
One and Only by winter lodge reviews
Apa ya kelebihannya Ulquiorra di mata Orihime? Masalah itu bikin Orihime pusing.
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,949 - Reviews: 20 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 9/8/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Las Espadas by antiesxoxoshop reviews
AU Neliel and Orihime are sisters who recently moved from New York City to Hueco Mundo, a small city in Texas.Unaware of what awaits them, the two enter Las Noches High School, home to the notorious gang, 'The Espada.' UlquiHime and NnoiNel not shoujo ai
Bleach - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 5,377 - Reviews: 35 - Favs: 26 - Follows: 22 - Updated: 9/8/2010 - Published: 8/8/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Leave Out All The Rest by Kurenai Rigel reviews
Berbagai ekspresi dan perasaan Ulquiorra yang berkecamuk sebelum Winter War dimulai. 'Aku ingin, hanya aku yang ia jaga di dalam memorinya. Tak boleh ada yang lain. Karena hanya aku yang memperhatikannya.'batin Ulquiorra. Songfic. Mind to Read and Review?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,017 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 9/7/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Assassin by del913 reviews
Chap 3 apdet.Dimana ini?Neraka?Sepertinya tidak.Surga?Itu lebih mustahil lagi.Siapa dia?Apa aku benar di surga?Karena aku melihat bidadari yang sangat cantik.Bukankah seharusnya aku di neraka sekarang? Warn: M 4 Bloody Conten, no lemon, dll. RnR please?
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 4,826 - Reviews: 20 - Favs: 9 - Follows: 4 - Updated: 8/17/2010 - Published: 8/5/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
The Visions I See by Dark Inklings reviews
AU- Orihime loves Ulquiorra as a friend, maybe even as a brother. Ulquiorra desires Orihime as a lover but won't admit it to anyone. When Ichigo becomes Orihime's boyfriend, Ulquiorra finds himself being torn apart by envy. Can he get her back and how?
Bleach - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 7,682 - Reviews: 42 - Favs: 24 - Follows: 23 - Updated: 6/14/2009 - Published: 5/5/2009 - Ulquiorra, Orihime I.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Marshmellow reviews
"Apa yang kau masukkan ke dalam lollipop itu,Kisuke?" "Semacam love magic tingkat milik lollipop itu,akan berjodoh dengan orang yang menemaninya saat ia memakan permennya." Sequel from Lollipop. Ulqui-Hime inside. Happy reading, minna...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 3 - Words: 12,660 - Reviews: 34 - Favs: 12 - Follows: 5 - Updated: 9/29/2013 - Published: 2/20/2011
In My Eyes reviews
Memang benar aku telah salah perhitungan. Namun paling tidak, aku telah menepati janji. Paling tidak, dengan reinkarnasi sebagai spesialisasi yang kumiliki, akhirnya mereka bertemu lagi. For ALM. Happy reading, minna...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,889 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Published: 6/8/2012 - Sasori, Sakura H. - Complete
Melody of Life reviews
Detik berikutnya,hanya alunan samar piano yang terdengar.Penuh dengan pengharapan dalam ribuan kata maaf.Bagatelle solo piano No. 25 dalam A minor. "Für Elise" untuk 'Kasih yang Tak Sampai'/Untuk SoiGgio missing scene event.Happy reading, minna...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,502 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 2/16/2012 - Suì-Fēng, Ggio V. - Complete
Let's Talk Under The Moon reviews
Ketika purnama menyiramkan cahaya benderang, di bawah sinar yang membuai bumi begitu lembut, saat itulah mereka mulai berbicara. Sebuah pembicaraan, atas dasar cinta. Happy reading, minna...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,327 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 10/23/2011 - R. Matsumoto, G. Ichimaru - Complete
FATE reviews
Jika memang dia harus berakhir di neraka untuk menebus semua kekeliruannya dulu, maka aku akan ikut dengannya. Kami tak mungkin terpisah.Tidak, oleh kematian sekalipun. Bday present 4 koizumi nanaho. 1st fic in this fandom. Happy reading, minna
Code Geass - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,142 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 9/25/2011 - C.C., Lelouch L.
Only You reviews
Apa yang kau inginkan? Oh, hei, tunggu dulu. Apakah pertanyaan itu masih harus dijawab? Bukankah semuanya sudah jelas? Ya,benar. Sudah jelas. Cagalli Yulla Attha hanya menginginkan kehadiran seorang Athrun Zala. My 1st fic in this fandom. Happy reading
Gundam Seed - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,470 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 9/9/2011 - Cagalli Y. A., Athrun Z. - Complete
Butterfly reviews
Pemuda itu duduk bertopang dagu/Ia lemparkan tatapannya keluar jendela/Bosan/Lalu manik mata itu kembali pada objek semula/Dan ujung bibirnya tertarik, menyimpulkan sebentuk senyum tipis. "Ah, sudah menetas…" my 1st fic in this fandom, happy reading...
Vampire Knight - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,198 - Reviews: 7 - Favs: 14 - Follows: 4 - Published: 8/14/2011 - Senri S., Rima T. - Complete
Tarianku Untukmu reviews
Bagian terindah yang pernah kurasa adalah saat aku meraihmu. Mempersembahkan tarianku untukmu. Persembahan terdalam yang pernah kuberikan.A gift for Melody AMPv Ulquiorra. RnR, please...
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,342 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 6/29/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Moonlight Dance reviews
Orihime masih berada dalam pelukan Ulquiorra.Tubuhnya kaku dan tak bisa digerakkan.Namun cahaya putih itu harus dihentikan.Tiba-tiba saja, Ulquiorra bersuara. "Lindungi dirimu, Onna." Gomenne atas keterlambatan update. Happy reading, minna.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 6 - Words: 33,190 - Reviews: 79 - Favs: 22 - Follows: 14 - Updated: 5/23/2011 - Published: 12/20/2010 - Ulquiorra, Orihime I.
Where Ever You Are reviews
In the end, you never know what will happen to your self. But, no matter on which place you stay―where ever you are―you always have the same sky with everybody who loves you/The Last chapter/Thx for your support, minna
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 19 - Words: 86,366 - Reviews: 170 - Favs: 22 - Follows: 8 - Updated: 4/24/2011 - Published: 10/4/2010 - Complete
Pasir Putih reviews
Mereka dipertemukan oleh hamparan pasir putih. Dan setelah sekian dekade berlalu, pasir putih kembali mempertemukan mereka. Dalam kondisi yang berbeda, dalam keadaan yang berbeda, dalam dimensi yang berbeda. Untuk bleachvivafest,april: Hysteria Preamble.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,887 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 4/16/2011 - T. Harribel, Ulquiorra - Complete
Janji reviews
"Tunggulah sebentar, Neliel. Hanya sebentar. Kumohon jangan pergi. Karena malam ini akan kubawakan setangkai mawar merah untukmu. Aku akan menepati janjiku." M for bloody. RnR, please...
Bleach - Rated: M - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,158 - Reviews: 13 - Favs: 13 - Published: 4/5/2011 - Grimmjow J., Neliel T. O./Nel - Complete
Salju Merah reviews
Mencintai yang dibenci,atau membenci yang dicintai,memang tak memiliki perbedaan.Keduanya sama-sama menyakitkan.Dan waktu yang telah berlalu tak bisa diputar ke belakang.Zero tahu,ia harus merelakan semuanya/A request from Koizumi Nanaho.Happy reading..
Vampire Knight - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,667 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 2/26/2011 - Zero K., Yuki C. - Complete
Salju yang Manis reviews
Jangan pernah membuatku dan memintaku untuk menangis. Karena dalam setiap tetes air mata yang kujatuhkan, adalah pertanda kematian bagimu... Just wanna try to make a short story with crack-pair. Happy reading, minna...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 4,595 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 1/27/2011 - Suì-Fēng, Ulquiorra - Complete
Benang Merah reviews
Ketika benang merah yang menghubungkan dua orang telah terputus,maka ujung benang yang mengikat mereka akan terhubung dengan ujung benang yang lain. Request from yumino scarlettern. Happy reading..
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 5,641 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 1/3/2011 - Suì-Fēng, Ggio V. - Complete
Untuk Memahami reviews
Tak ada satu pun kata yang mampu mengambarkan hubungan yang rumit ini,selain 'saling memahami'―kurasa. Ya, benar.Kami saling memahami.Kuchiki Byakuya dan Shihouin Yoruichi, kami akan selalu saling memahami dalam hubungan yang rumit ini. Happy reading..
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,968 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 12/29/2010 - Byakuya K., Yoruichi S.
Fate of The Crow reviews
"Pernahkah kau dengar pernyataan,bahwa gagak hitam adalah pembawa kematian?" Neliel mengerutkan kening,tampak tidak paham dengan pertanyaan itu. Request from vida tranquilla schiffer. Happy reading, minna...
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Supernatural/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,271 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 12/26/2010 - Neliel T. O./Nel, Ulquiorra - Complete
Dengan Selembar Daun Maple reviews
Nyatakanlah cintamu dengan selembar daun maple. Maka cintamu akan abadi untuk selamanya... My first naruto fic. Request by aam tempe. Happy reading, minna-san...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,327 - Reviews: 17 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 12/13/2010 - Sasuke U., Hinata H. - Complete
First December reviews
Ulquiorra Schiffer, sepanjang umurmu, aku selalu berada didekatmu.Aku penasaran dengan Desember pertamamu yang berikutnya. Dan aku tidak akan berhenti membayangimu sampai kau tak bisa menyapa Desember lagi... Bday present for ulqui. Happy reading, minna
Bleach - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,632 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Published: 12/1/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
It's Over reviews
Berakhir... Semuanya kini telah berakhir bersama eksistensinya sebagai seberkas bayangan... My 2nd SoiGio. Request from Yuminozomi. Happy reading, minna-san...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 7,661 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 11/29/2010 - Suì-Fēng, Ggio V. - Complete
LOLLIPOP reviews
Kisuke dan Yoruichi tertawa bersamaan. Mereka telah melakukan sesuatu yang menarik hari ini. Dan mereka akan beralih ke tempat lain. Tujuannya jelas, menyebarkan cinta dalam sebatang permen lollipop. Contain with chibi chara,pair keroyokan alias banyak
Bleach - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,702 - Reviews: 12 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 11/26/2010 - Complete
The Story of Emptyness reviews
Ketika kekosongan yang abadi itu berakhir, adakah yang berubah dalam dirinya? Ulquihime. Happy reading and RnR please?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,835 - Reviews: 11 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 11/21/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
My Sacrifice and Your Emptyness reviews
Jika suatu saat kita bisa bertemu lagi, hanya ada satu hal yang kuingin kau mengerti. Jika saat itu datang dan kehidupan baru menyapa kita, aku berharap kau mampu menggenggam pengorbananku sebagai pengusir dari kehampaan yang kau rasakan. My 1st canon..
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,463 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 11/10/2010 - T. Harribel, Ulquiorra - Complete
In The Name of Egoism reviews
Butiran debu luruh beterbangan. Perlahan tapi pasti, membimbing sosok kelelawar hitam menuju ketiadaan... Apakah ini adalah akhir dari eksistensi makhluk bersayap hitam megah itu? Ulquihime, don't like just don't read...
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,307 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 11/10/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Bintang dan Matahari reviews
Bintang dan matahari, sama-sama benda langit, namun tak bisa muncul bersamaan. Seperti kau dan aku... Request fic from vida tranquilla schiffer. Happy reading and RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 6,025 - Reviews: 22 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 11/2/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
The Difference Between Us reviews
"Jadilah milikku, Shaolin Fon!" "Ggio, akan menghancurkan tembok perbedaan yang tak bisa dilewati Byakuya Kuchiki, hanya untukmu." My first soi-ggio, request dari kazekuro yuka-chan. Gomen kalo mengecewakan. RnR please?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,509 - Reviews: 12 - Favs: 9 - Published: 10/31/2010 - Ggio V., Suì-Fēng - Complete
MAYBE reviews
"Mungkin hanya aku, Orihime… cinta ini, hanya aku yang merasakannya…" My first song fic, request from hanaka of nadeshiko. Maaf nunggu lama, Hana! Semoga tidak mengecewakan...Happy reading, readers. RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 5,111 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Published: 10/31/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Apartemen Putih reviews
Orihime telah mencapai tujuan hidupnya. Dia telah bersinar dengan begitu benderang. Tak hanya bagi orang-orang di apartemen ini. Tapi juga di hati seseorang yang dipenuhi keputusasaan dan kehampaan seperti seorang Ulquiorra Schiffer... Chapter terakhir.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 11,342 - Reviews: 44 - Favs: 10 - Follows: 3 - Updated: 9/23/2010 - Published: 9/15/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete