Ranruru
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-07-10, id: 2530203, Profile Updated: 05-17-11
Author has written 10 stories for Hetalia - Axis Powers, Kuroshitsuji, Gosick/ゴシック, Uta no Prince-sama, and Inu × Boku SS/妖狐×僕SS.

Hallo~

Perkenalkan nama saia Amu , boleh dipanggil Ran-chan /Ran-ran jg boleh (lho?)

Saia baru di sini, cerita saia koplak dan bermutu rendah, tapi berkalori tinggi (?)

Saia suka baca komik Kuroshitsuji,GOSICK,Shugo Chara,Hruhi Suzunumiya,Hetalia Axis Power,La Corda D'Oro,dll

Saia adalah author yang tak berpengalaman dan gak punya halaman (?)

Add FB saia yaa... (lho?)

Ini linknya:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001144425534

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Lo, Gue, END by Yuki Arisa reviews
Yah, tiba-tiba saja Ciel mengatakan kalimat itu pada sang butler, Sebastian. Debat gaje antara mereka pun dimulai /OOC/short-fict/abal/
Kuroshitsuji - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 640 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Published: 9/12/2011 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
Secret Love by AznCookiee reviews
Kukai and Amu has been coming to school really late together and going home together.Will a new student find out why?Or will it stay like this forever?R&R.Chapter 11 is up!warning:.Chapter 10 not lemon but a little sexual That is All!
Shugo Chara! - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 11 - Words: 15,333 - Reviews: 44 - Favs: 24 - Follows: 11 - Updated: 9/9/2010 - Published: 8/17/2010 - Kūkai S., Amu H. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

COOL! reviews
Gara-gara minum teh aneh buatan Tanaka Lizzy jadi anak yang super cool and spicy! SEBASTIAN JADI ANEH! KEHIDUPAN CIEL ACAKADUL ! RnR yaa.. Author nggak pinter bikin sumary.. Warning: Kisi-Kisi Kehidupan culun masa kecil anda akan terbuka Di Chapter 2!
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,128 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 7/4/2012 - Published: 6/13/2011 - Ciel P., Elizabeth M.
Jiwa yang tertukar reviews
"Ririchiyo-sama, bagaimana cara kita menyelesaikan masalah 'MANDI' ini?"#GUBRAK Sebuah kisah gaje bin abal yang merupakan sebuah komedi kamseupay Saia persembahkan untuk Anda.. Mind to RnR?
Inu × Boku SS/妖狐×僕SS - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 650 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 5/4/2012 - Soushi M., Ririchiyo S.
Baa Baa Black Sheep, Have you any wool? reviews
"Sebastian, this is an order!" "Mbeek" Terinspirasi dari doujin BB, BLACK SHEEP. Author nggak pinter bikin summary. Mind to R&R?
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,236 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 3/25/2012 - Sebastian M., Ciel P.
The Gaje world of Uta Pri
Welcome to the Gaje world of UtaPri.Bajunya Ringo-sensei dicolong?Kenapa? Tokiya jadi fujoshi? Masato kerja di RSJ? Watdehek is going on in here?Mind to RnR?
Uta no Prince-sama - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 778 - Favs: 2 - Published: 1/7/2012 - Syo K., Natsuki S.
Sebby Cari Jodoh reviews
Sebby cari jodoh?#plak Author nggak pinter bikin summary nih.Kira-kira dapet nggak ya?
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 1,734 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 12/9/2011 - Published: 10/4/2011 - Ciel P., Sebastian M.
Destiny Story reviews
,"For takeing Milady from my side, i won't forgive you..".Ciel menyamar menjadi seorang gadis untuk memecahkan suatu misteri, dan bertemu dengan Victorique yang mempunyai sifat yang sama dan membuat kehidupan&hatinya berubah total.Cuma percobaan doang
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,767 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Updated: 8/26/2011 - Published: 7/10/2011 - Ciel P.
GO SICK? reviews
Cerita dongeng klasik yang merupakan plesetan GOSICK,chapter 1: Cinderella! Update!
Gosick/ゴシック - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 665 - Reviews: 2 - Published: 8/8/2011 - Kazuya K.
Monyet nyasar reviews
Seekor monyet yang lepas jatuh cinta pada Sebastian,sedangkan Ciel diberi tugas untuk menjadi teman Alois,bagaimana kelanjutan kehidupan mereka?Pasti penuh dengan kegaje-an, dan kealay-an.Cerita norak dan gaje ini hanya saia persembahkan untuk anda...
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 6 - Words: 4,440 - Reviews: 14 - Updated: 6/11/2011 - Published: 4/30/2011 - Ciel P., Sebastian M.
NgeGOSIP yuuukkkkkkkk! reviews
4 Gosip ternama yang tersebar di antara penggemar Kuroshitsuji akan diselidiki kebenarannya, apakah terbukti, ato enggak? RnR plz!
Kuroshitsuji - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,079 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Published: 6/3/2011 - Sebastian M., Ciel P. - Complete
Petualangan gaje bin abal di Jogja reviews
Lichenstein, yong soo, alfred,switzerland .Bagaimana kelanjutan nasip mereka ? Selamat atau enggak yaa?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 2 - Words: 1,979 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 4/16/2011 - Published: 4/6/2011 - Parallel Nations, America