Mizumori Fumaira
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-17-10, id: 2541452, Profile Updated: 08-08-16
Author has written 22 stories for Ghost Hunt, Magical Diary, Naruto, Ib, Vocaloid, Barakamon/ばらかもん, and Q.E.D.証明終了.

A girl, soon-to-be-pharmacist with, these specific information:

Race : human

Name : Mizumori Fumaira (of course its only a pseudonym)

Age : I've been on that age... when your parents start worrying about your future...

hint: i am a senior in my college

Birth : 30 April--Taurus

Blood type: B

personality: sanguinist/ENFP-A

school : Bandung Kougyou Daigaku

status : semi-hiatus (hey! i must prepare so many exams now!!)

location : Bandung, Indonesia (have you ever come to my place?)

hobby : listen, read, write

favorites:

-color :blue, black, red, white, pink

-pet : cat (i have some cats XD)

-food: spicy food, pudding, Sundanese food ( you SHOULD try it)

-drink: tea, milk, mineral water

-flower: chamomile, daisy, blue rose, red rose, jasmine

-pairings: Mizuhara Kana x Touma Sou (Q.E.D.; my avatar), Nanase Tatsuki x Sakaki Shinra (C.M.B.), Mizunashi Akari x Akatsuki (Aria), Mori Ai x Ueki Kousuke (Law of Ueki), Kurosaki Mafuyu x Saeki Takaomi (Oresama Teacher), Kaji Fumino x Ojiro Kazuma (Kiss Yori mo Hayaku), Taniyama Mai x Oliver Davis (Ghost Hunt), Asahina Mai x Shimokomoriya Asagi (Aoiro Toshokan), Iwasaki Ai x Yumemizu Kiyoshiro (The Great Detective, Kiyoshiro Yumemizu), Ib x Garry (Ib), Mogami Kyoko x Tsuruga Ren (Skip Beat), Haruno Sakura x Hatake Kakashi (Naruto), Misora Aoi x Oda Kirihito (N's Aoi), Hatsune Miku x Hiyama Kiyoteru (Vocaloid), Alice Kingsleigh x Mad Hatter/Tarrant Highttop (Alice in Wonderland)

- a guy with A blood type, megane, tsundere

- age gap relationship (mostly older male younger female)

dislikes:

-yaoi, yuri, shoujo-ai, shounen ai

-cockroaches and other suspicious insects

-initiation (God, I'm bad at this)

-alcoholic foods/beverages


contact me at

Facebook : Mizumori Fumaira

e-mail : kana.aquamarine@gmail.com


how're yo fumaira?

my final assignment, is... final

regarads, Fumaira


Fact of Fumaira's stories

A. Have Published Stories

1. Dreamless Sleep (Ghost Hunt-- NaruXMai)--Completed


My first fanfic here. It was written when I read Ghost Hunt series. Just a sweet short story about Naru and Mai in a case. When Mai got tired because of her post-cognitive dream, she finally got a dreamless sleep with a little help from Naru ;D.

2. A Dreamless Sleep (Ghost Hunt-- NaruXMai)--Completed


fanfic bahasa indonesia pertama saya. ditulis pas saya lagi tergila-gila sama Ghost Hunt. Ceritanya tentang sebuah adegan manis antara Naru dan Mai di sebuah kasus. Diketik secara ngedadak, jadi pendek . Ceritanya tentang Mai yang udah kecapekan dengan mimpi" yang serem, dan akhirnya dia bisa tidur dengan nyenyak dengan sedikt bantuan dari Naru ;D.

3. Dream (Ghost Hunt--GeneXMai)--Completed


The fic that i wrote after i'd read the ending of the manga. I made this as a tribute for Gene, and as a realization that Mai actually loves Gene. This story is about Mai's feeling to Gene.

4. The First : Id de Nomen The Root of Name (Magical Diary--HieronymusXCesia(MC))--Completed


The fic that I wrote after I'd finished play Magical Diary. I want to make a story about the continuation of Cesia (my chara) and Hieronymus's marriage life. It's about Cesia was abandoned by her parents, because she had a magic power. And it was founded that Cesia, even though she was a wildseed, had a powerful magical power. This story is also contained a special story about their summer holiday in Iris Academy. As I'd said in the story, the name "Cesia" I took from one of the name on chemistry periodic table, "Cesium", and when I knew the meaning of that, I decided to give that name for my MC in Magical Diary.

5. Kitchen Romance (Naruto--KakashiXSakura)--In Progress


Berawal dari acara masak-masakan yang lagi naik daun masa itu, saya bikin sebuah original story, tentang seorang anak tomboy yang jago masak. lalu, entah ilham darimana, saya ubah menjadi fanfic Naruto dengan pairing yang saya tahu emang gak canon tapi favorit saya. Aslinya, original story-nya mau tamat, jadi sebenarnya saya cuma tinggal nyalin ke kompi (karena original story masih betah di buku tulis) dan memodifikasinya.

Seorang gadis tomboy, Mizumori Sheva (Haruno Sakura), mendapat tawaran untuk beasswa dari jurusan memasak Suzuran Gakuen (Konoha Gakuen). Setelah masakannya diluluskan oleh seorang juri dingin berlidah tajam yang ternyata adalah guru matematikanya dan wali kelasnya, Kirishima Yukito (Hatake Kakashi), gadis itu mulai menikmati kehidupan SMA-nya, meski ia dan murid jurusan memasak lainnya akan dites sebulan sekali, dan ada sistem eliminasi, yaitu siapa yang masakannya mendapat peringkat terendah, tidak akan menerima beasiswa lagi! Berhasilkah gadis itu lolos?

6. The Second: Get Over? (Magical Diary--HieronymusXCesia)--In Progress


The sequel of The first. Yep, I wanted to make a rival for Cesia, so I used Violet as the rival. I know, it made the story not too canon, but well... I also included a bonus story, three or two chapters maybe... it's about the unlady-like Cesia should participate in Hibiscus Match, as Minnie substitue, to win Grabiner' family heart!!

7. The Game is Not Over (Ib--IbXGarry)--In Progress


Yeah, it wrote after I'd finished Ib game. I love Garry soo much that I wanted him to end up together with Ib. I also wanted to give Mary a good role, because I knew she's just a lonely little girl. It's about Ib who had to face Ousama, to get back something important for her.

8. Pilihan (Naruto--KakashiXSakura)--Completed


Ini fic yang dibuat atas dasar keegoisan saya. hampir 80% dari isi fic ini adalah pengalaman saya pribadi, lalu saya tuangkan dalam favorit pairing saya, hitung-hitung curhatlah... Sakura merasakan keanehan saat kembali berkumpul dengan teman-teman lamanya, ditambah lagi ia meratapi nilai UTS fisikanya yang jelek. Namun, bisakah Kakashi, gurunya sewaktu SMA, menyembuhkan kegalauannya?

9. Yellow Lily (Naruto--ShikamaruXTemari)--In Progress


Saya tiba-tiba suka dengan pairing ini. Karena pada dasarnya saya suka genre mystery, saya memutuskan untuk membuat fic ini, dan saya memutuskan, daripada pairing KakaSaku kalau untuk genre mystery saya lebih suka pakai pairing ini. Saya buat Shikamaru-lah yang lebih tua dari Temari untuk mendukung cerita (toh udah masuk AU, ya saya ubah" aja mereka seenak jidat). Perkembangan romance antara mereka akan sangat tipis, samar, dan jarang. Untuk pengkarakteran saya berusaha agar para karakter tidak OOC seperti di fic" saya yang lain, ditambah dengan pengkarakteran ala Touma Sou dan Mizuhara Kana dari Q.E.D., manga favorit saya. Ceritanya tentang Shikamaru dan Temari yang bertemu secara tidak sengaja dalam suatu kasus. Saat mereka bertemu untuk kedua kalinya, karena tuntutan tugas, Shikamaru harus menyungkap masa lalu Temari, meski ia tahu bahwa itu hal yang merepotkan...

10. The Game is Not Over : Dream (Ib--GarryxIb)

Spin off dari serial yang saya buat dalam bahasa inggris. Saya seneng banget pas tahu kalau ternyata banyak orang Indonesia yang seneng Ib juga, jadi bikinlah satu fic Ib bahasa Indonesia sekalian promosi. Menceritakan tentang Ib yang kembali terjebak dalam The World of Guertena untuk menyelamatkan jiwanya. Sayangnya, meski Ib sesungguhnya membutuhkan Garry, Garry tidak mengetahui bahaya yang akan gadis itu hadapi. Sampai akhirnya, Mary memutuskan untuk memberitahu Garry...

11. Himitsu no Uta (Vocaloid--KiyoteruxMiku)

Saya udah lama jatuh cinta sama sensei berambut cokelat itu... dan makin jatuh cinta setelah keluar lagu demo V4 yang Yoru no Kakera. Kalau soal Miku, mungkin karena saya suka biru toska, jadi saya pilih dia sebagai heroine. Plotnya cukup mirip dengan fanfic Pilihan (KakaSaku) yang pernah saya tulis sebelumnya. Bercerita tentang Hatsune Miku, gadis kelas 3 SMA yang payah dalam pelajaran fisika. Saat wali kelasnya sekaligus guru fisikanya memberinya tugas remedial yang tidak biasa, Miku menjadi penasaran tentang sang guru berkacamata itu...


B. Upcoming Stories (may be published or not...)

1. The Third : Meis Famiglia (Magical Diary--HieronymusXCesia)


Maybe, it will be the last story about Hieronymus and Cesia' marriage life. Cesia was in her third year when she decided to leave Iris Academy. Why? You'll know if you read the story

2. Blue Eyed Mage (Magical Diary--Cesia, a little (very little) HieronymusXCesia)


It's about Cesia's fourth year in Iris Academy. To become a full-fledged witch, every student had to be an apprendista-- apprentice witch. They would be sent to human's world, to make someone happy. But the problem was, the people that they had to make happy, were people who had to face the death in a mere month!

3. The Blue Sky (Naruto--MinatoXKushina)


Cerita dari original story, terinspirasi dari Q.E.D.. Bercerita tentang seorang anak bernama Yuizaki Sora (Uzumaki Kushina) yang merasa hatinya sempit karena dikte dari orang tuanya. Namun, kata-kata dari Kitami Aoi (Namikaze Minato), seorang jenius yang memutuskan kembali menjadi anak SMA di Jepang setelah skripsinya hilang ketika berkuliah di Amerika, berhasil meringankan beban yang ada di hati gadis itu.

4. Wishing to The Star (Naruto--MinatoXKushina)


Sekuel dari "The Blue Sky". Kenyataan memang tak seindah harapan. Yuizaki Sora (Uzumaki Kushina) harus mengubur mimpinya karena sang ibu yang sudah membesarkannya seorang diri menentang keras. Tak hanya itu, sang ibu pun memutuskan suatu hal yang tak mengganggu gadis itu saja, tapi juga mengganggu Kitami Aoi (Namikaze Minato), sahabat sang gadis. Bagaimana akhirnya mimpi sang gadis?

5. The Other Blue Sky (Naruto--Sakura)


Menjadi anak dari seorang pianis sekaligus direktur yang cantik dan peneliti yang disegani, membuat Hoshino alias Hoshi (Haruno Sakura) dianugerahi banyak kelebihan, bakat musik dan olahraga dari sang ibu juga kejeniusan dari sang ayah. Hanya saja, dia punya masalah soal cinta. Gadis tomboy itu menyukai Teru (Inuzuka Kiba), sahabatnya sedari kecil. Namun apa jadinya kalau gadis itu tahu kalau ternyata sahabatnya itu menyukai Rima (Hyuuga Hinata), yang juga sahabat sang gadis sedari keci?

6. Sahabat (Naruto--KakashiXSakura)


Sekuel dan Prekuel dari "Pilihan". Kalau yang sebelumnya Saku-centric yang ini lebih Kaka-centric dengan sudut pandang orang ketiga. Kakashi membutuhkan bantuan Sakura untuk menjadi beta-reader jurnal ilmiahnya. Bisakah sekali lagi pria itu menangkan gadis yang lagi-lagi terlibat urusan pelik yang berhubungan dengan cinta dan persahabatan?

7. Gelooft (Naruto--KakashiXSakura)


Lagi-lagi dari original story, yang sampai saat ini belum kelar karena buku tulis yang memuat cerita ini hilang di kampus. Mengambil latar di Bandung (Jepang), Seira Rahayu (Haruno Sakura) seorang yatim piatu yang sudah lulus SMA, memutuskan untuk mengikuti ujian masuk perguruan tinggi negeri agar kelak bisa bersekolah di Sekolah Farmasi ITB (Fakultas Farmasi Universitas Tokyo) dan masuk asrama, karena sudah muak tinggal bersama tante dan sepupunya, Bayu Maharastra (Uchiha Itachi), yang memperlakukannya seperti pembantu, bahkan memaksanya untuk menikah dengan sepupunya yang bejat itu. Bahkan sang tante mengancam ia akan benar-benar menikahkannya dengan sepupunya apabila ia tak lolos di ujian masuk tahun itu. Namun karena jiwa kemanusiaannya yang begitu kuat (gara-gara tiga tahun dididik menjadi seorang PMR Wira sejati), ia jadi gagal mengikuti ujian itu. Saat ia pikir insiden itu akan menjebloskannya ke neraka dunia, seberkas harapan diberikan oleh seorang pria yang ia temui dalam insiden itu. Dirgantara Husada (Hatake Kakashi), yang ternyata seorang dokter bedah juga dosen hebat, menawarkannya berkuliah di STOVIA (Konoha University), sebuah universitas yang seharusnya sudah tidak eksis, namun ternyata masih ada dan memilih orang-orang terpilih. Namun, untuk berkuliah disana, gadis itu harus membayar mahal, yaitu dengan "membunuh" dirinya sendiri...

8. Ghost Hunt : Reborn! (Ghost Hunt--MaiXNaru)


I want to make a story about Indonesian' horror and Ghost Hunt, so I plan to make this! It had been four year after Naru went to England. After Mai graduated from her college as the best graduate at her faculty (she took Criminal Psychology), Naru came back to Japan with a case from Gene' acquaintance. It made Japan SPR team had to go to Indonesia, a country in South-East Asia, since Naru thought that the case was interesting. But suddenly they found that the case wasn't only needed ghost hunters, but also a detective!


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

we were by winkiesempress reviews
Kalau boleh memutar linimasa, aku ingin afeksi spesial di antara kita berlima mati saja. (Mikuo, Lenka, Gumiya, Rin, dan Rei. Ikatan itu bukan dia yang tak sengaja menghanguskan. Ego kita semua.)
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 6 - Words: 1,874 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 12/4 - Published: 10/17
dongeng sebelum tidur by shazukivvf reviews
pada suatu sore di sungai, seekor ikan bersisik perunggu menggoda dell dengan genit, suaranya mirip momo.
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 918 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 11/24 - Dell H., Momo M., Gakupo K./Gackpoid - Complete
Nouvelle by Zancrow reviews
{Soma / Erina} After Akira Hayama makes a serious attempt at dethroning Erina Nakiri from her seat in the Elite Ten; Tootsuki heiress is forced to accept the help of none other than Soma Yukihira. [Slow-Burn Romance] [ft. Ryou/Alice, Akira/Megumi, Eishi/Rindou, Shinomiya/Hinako, Isshiki/Nene, Takumi/Hisako, etc.] - ((19: Battle Of The Five))
Shokugeki no Soma/食戟のソーマ - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 19 - Words: 186,504 - Reviews: 942 - Favs: 1,088 - Follows: 1,327 - Updated: 11/24 - Published: 8/3/2014 - [Soma Y., Erina N.] [Eishi Tsukasa, Rindou K.]
Youkoso Hell-house e by Wheelchair Kei reviews
Kebersihan harus selalu diutamakan. Tak peduli kau seorang gadis yang tinggal terpisah dari orang tua, Mahasiswa sibuk banyak acara, ataupun gamer jomblo tanpa belahan jiwa. #VocaIdMedicJam2017,
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,861 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 11/12 - Ritsu N., Teto K. - Complete
Seperti Apa Yang Terlihat by HarukazeRen reviews
Len Owen hanya ingin menolong gadis kecil itu agar bisa menjalani kehidupan yang indah, menjalani hidup yang tidak bisa 'dia' dapatkan. #VocaIdMedicJam2017. Selamat Hari Kesehatan Nasional 12 November 2017.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 4,058 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/12 - Miku H., Len K. - Complete
A Light Behind a Cloudy by Alonely Setoguchi Shie reviews
Mendung memang tidak jelas, dan semuanya semakin abstrak jika pikirannya pun terkendali oleh suatu kesedihan, setelah ia memikirkan pertolongan dari seseorang yang tak begitu akrab dengannya. #VocaldMedicJam2017
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,602 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 11/12 - [VFlower, YOHIOloid] - Complete
Remember by Panda Dayo reviews
Gumiya selalu berakhir di titik yang sama; diusir. #VocaIdMedicJam2017 [genderbender Luka dan Gumi]
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,248 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 11/12 - Luka M., Gumi/Megpoid - Complete
One Way To Pregnant by Latifun Kanurilkomari reviews
Luka sudah menikah selama dua tahun, sayangnya masih belum punya momongan. Dokter bilang ia harus tes HSG. Itu tes apa ya? Warning: dalam kedokteran setiap sendi tubuh manusia itu bukan hal yang tabu. Jadi jangan pikiran macam-macam ya...Dibuat untuk meramaikan challenge #VocaIdMedicJam2017. Selamat Hari Kesehatan Nasional 12 November 2017.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 2,768 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 11/12 - Miku H., Meiko S., Luka M. - Complete
Fever by Yagitarou Arisa reviews
Kaito demam dan Akaito pusing karenanya. Untuk #VocaIdMedicJam2017
Vocaloid - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,935 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 11/11 - Kaito S., Akaito S. - Complete
Reminiscing by Hikari Kengo reviews
-Nero/Dari dalam hati kecilnya, sejujurnya dia masih tidak menyangka akan terus bertahan sampai sekarang./Dibuat untuk memenuhi event #Syndromeloid dari Rainessia Nightfallen
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,176 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 10/1 - Complete
Glass of Time by Emerial reviews
The story after. Life after the gallery was more bittersweet than Garry had expected. He needed Ib, as she needed him. She was contented, but he was not.
Ib - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 38 - Words: 102,815 - Reviews: 317 - Favs: 179 - Follows: 210 - Updated: 9/13 - Published: 9/10/2013 - [Garry, Ib/Eve]
Hot Messes and Mornings After by RicepaperDoll reviews
Introducing Mafuyu, the college graduate. Having had no contact with Saeki for the past three years and living a rather mundane life, it gets shaken up again with a "crash into hello," a single bed, and a new set of Saeki Takaomi's problems. AU future-fic.
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 36,119 - Reviews: 131 - Favs: 136 - Follows: 179 - Updated: 8/17 - Published: 7/23/2012 - Mafuyu, Takaomi
Teh by darkBlue 47 reviews
Sekali waktu, Levi tertidur tanpa sengaja dan, ketika bangun, ia justru mendapati seorang bawahannya memandanginya alih-alih membangunkannya.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 593 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 8/8 - Petra R., Levi - Complete
thanks by Shuukou Jin reviews
Satu hari yang normal setelah penangkapan Rorschach Reaper. Didedikasikan untuk #ChallengeYourselfChallenge , Paket Reguler. Mungkin mengandung spoiler.
Criminal Case - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 731 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 8/6 - Complete
Night Race! by Kyoura Kagamine reviews
Ketika para pembalap malam terbaik dikalahkan oleh seorang pembalap newbie, semuanya jadi terbalik dan rumit! "Eh! Ada bebek banci!" "Buat apa elo minta nomernya Rin—to." "Ngajak kawin." "Jadi elo ternyata maho—" (republish) [Update Ch.3]
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 3 - Words: 9,497 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 12 - Updated: 7/23 - Published: 1/9/2016 - Rin K., Len K.
i, ii, iii by kindovvf reviews
Harapan itu singkat, padat, dan jelas: "Tolong kirim kakakku ke neraka." #TanabataWish untuk aia masanina.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Supernatural - Chapters: 1 - Words: 4,826 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Published: 7/20 - Kaito S., Momo M. - Complete
not a wish-granting factory by winkiesempress reviews
Luka ingin melihat kembang api, dan barangkali Luki telah menjelma konstelasi. #TanabataWish for Yonaka Alice
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 4,285 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Published: 7/20 - Luka M., unknown 61 - Complete
Train by Yagitarou Arisa reviews
Akaito trauma naik kereta. Untuk Mizumoira Fumaira #TanabataWish
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,941 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 7/7 - Miku H., Akaito S. - Complete
Pentagrams and Pomegranates by Gabi-hime reviews
It's all well and good to promise to honor and protect someone, but the devil's in the details. Hieronymous Grabiner marries Amoretta Suzerain with the intention of protecting her from a family servitor. Little does he know that the manus is the least of her problems.
Magical Diary - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 32 - Words: 503,036 - Reviews: 122 - Favs: 97 - Follows: 97 - Updated: 7/4 - Published: 12/29/2012 - Damien R., Professor H. Grabiner
Home by Rusala reviews
Everyone has a past and a dark secret they want to hide. When Sakura finally escapes the hellhole of what should have been a home, with her interesting abilities, she gets caught stealing by very interesting men. How will things unfold? Modern Day AU with abilities and chakra. Some GenmaxSakura and YamatoxSakura fluff. Mainly KakashixSakura Rated M for future content
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 27 - Words: 145,616 - Reviews: 292 - Favs: 334 - Follows: 457 - Updated: 5/10 - Published: 7/25/2012 - Sakura H., Kakashi H.
Not As Planned by AlwaysATexasGirl reviews
All Sandy wanted to do was visit her family, but with SpongeBob tagging along, she know's her vacation won't turn out as she had intended it too. Could this trip change thier relationship? Or will an uninvited guest ruin the possibility?
SpongeBob SquarePants - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 16 - Words: 35,218 - Reviews: 125 - Favs: 51 - Follows: 56 - Updated: 4/8 - Published: 11/17/2014 - SpongeBob, Patrick, Sandy
Kecupanmu, Kecupan Api by Kenzeira reviews
Kata-kata menari, kenangan ikut menari-nari.
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu/昭和元禄落語心中 - Rated: T - Indonesian - Poetry - Chapters: 1 - Words: 746 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 4/5 - Complete
Salted Caramel Chocolates by Felicity Dream reviews
She missed Sora and he reminded her of him. He hadn't felt such kindness or caring for himself since his late wife. But how much trouble is sleeping together going to cause them? Especially with his racist 2nd wife in the picture and Daichi still having feelings for her, and the unresolved events between them after Sora's death?
Kitchen Princess - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 8 - Words: 25,145 - Reviews: 27 - Favs: 20 - Follows: 24 - Updated: 1/6 - Published: 9/8/2011
If Thou Must Love Me by Zara Allegra Vespertine reviews
A powerful man like Izana Wistalia should be content with riches and influence bestowed to him since birth; and yet why does he feel like trapped inside a gilded cage? He knew what he is destined for, but he longed for something he cannot have. The pain of wanting someone he cannot have. Or is it within his grasp? Inspired by Ch58. Izana POV oneshot. Please heed the M rating.
Akagami no Shirayukihime - Rated: M - English - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 5,811 - Reviews: 8 - Favs: 26 - Follows: 13 - Published: 12/25/2016 - Izana W., Shirayuki - Complete
Wish You a Happy Christmas by saenatori reviews
"Breaking News. Sebuah gereja Katedral di wilayah ibu kota yang dikelilingi oleh pepohonan tinggi, runtuh karena bangunan yang sudah tua juga karena gempa dahsyat pagi ini. Tim evakuasi tidak bisa masuk sama sekali. Diperkirakan sampai saat ini belum ada korban jiwa yang selamat." / untuk Mizumori Fumaira / #SECRETSANTA2K16!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Adventure/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,294 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 12/25/2016 - Miku H., Kiyoteru H. - Complete
Kiyoteru x Reader: With Your Teacher's Help by Lofe Dystopia reviews
You "have a medical condition" that mandates regular sex and masturbation. Now that your boyfriend has left for college, who else will fill that role but your handsome math teacher? (female reader)
Vocaloid - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,349 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/7/2016 - Kiyoteru H. - Complete
Redo: Alter Future by nadezhda rein reviews
Semi-AU. Jika kematian mudah diprediksi, apakah hidup ini akan jauh lebih mudah? Aku Akabane Karma. Suatu hari, Isogai Yuuma melakukan percobaan bunuh diri. Ketika aku dan Asano ingin mencari kebenaran, kami terbunuh oleh seseorang. Aku tidak tahu. Tanpa tahu alasannya, justru aku malah kembali ke masa lalu. Semuanya menjadi rumit sekarang...
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 6 - Words: 21,096 - Reviews: 38 - Favs: 28 - Follows: 33 - Updated: 10/29/2016 - Published: 6/16/2016 - Asano G., Isogai Y., Karma A., Nagisa S.
Monster In Me by Mogitz reviews
Stupid Dr. Finke is making me write apology letters to the people I've wronged. Easier said than done. Turns out, once you've terrorized your friends and almost gotten them all killed, they're not exactly too thrilled with the prospect. Good thing Sam's willing to help - even if I don't need her help. Post game events. Josh POV. Sam/Josh. Canon couples. Final Chapter.
Until Dawn - Rated: T - English - Humor/Drama - Chapters: 17 - Words: 110,599 - Reviews: 124 - Favs: 104 - Follows: 102 - Updated: 10/25/2016 - Published: 11/17/2015 - [Josh W., Sam] Ashley, Chris - Complete
Forgive Me Father, for I Have Sinned by Lofe Dystopia reviews
Hiyama Kiyoteru is a Catholic priest, listening to the confessions of the people in his town. Though God may forgive even the most vile of acts, he simply can't, especially once he makes a tempting deal with a demon.
Vocaloid - Rated: M - English - Crime/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 1,414 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 10/20/2016 - Kiyoteru H.
Which was to be demonstrated by urisa reviews
To put it chronologically was hard to do. Impulsively. Yes, it all happened impulsively. None of them knew how it started and what started it. They just knew it happened. A QED fanfic. TouXKa
Q.E.D.証明終了 - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,174 - Reviews: 1 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 8/9/2016 - Complete
The Second Job by chindleion reviews
Mungkin ini terdengar egois, dan sebuah pemikiran yang gila bagi murid SMP. Ada yang kami sembunyikan dari Koro-sensei saat Konsultasi Karir, dan kami tidak ingin beliau mengetahuinya. Tekad kami sudah bulat. Kelas E memutuskan untuk melanjutkan tugasnya, sebagai pembunuh bayaran. / Bagian 4; Dendam yang terbalaskan (Hazama, Okuda, Itona).
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Drama/Crime - Chapters: 5 - Words: 15,740 - Reviews: 46 - Favs: 42 - Follows: 50 - Updated: 8/9/2016 - Published: 7/1/2016 - Irina J./Bitch-sensei, Karasuma T., Ritsu, 3-E Students
Velvet Tamarind by Gin and Amaya reviews
SAKURA. Suaminya baru saja meninggal dunia. Tak sanggup sendiri membesarkan 2 putranya yang masih kecil dan anak ke-3 yang berada di kandungan, Sakura memutuskan memuat iklan di koran : Dicari – Seorang Suami. KAKASHI. Hidup di luar penjara ternyata jauh lebih kejam dan keras. Di tengah keputusasaan itu, Kakashi menemukan iklan Sakura di koran. Best Romance Straight MC IFA 2014
Naruto - Rated: M - Indonesian - Western/Romance - Chapters: 12 - Words: 64,006 - Reviews: 535 - Favs: 258 - Follows: 243 - Updated: 8/7/2016 - Published: 1/1/2014 - Sakura H., Kakashi H.
The Child is Gone by Gin and Amaya reviews
Kakashi Hatake, psikolog yang menjadi relawan di Yougoshisetsu, bertugas menangani kasus-kasus yang berhubungan dengan anak dan remaja, dibantu Sakura, gadis magang di bawah tanggung jawab Kakashi. Tangis, tawa, suka duka, kadang berbenturan dengan logika dan kemanusiaan. Kakasaku. DLDR. RnR. .
Naruto - Rated: M - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,236 - Reviews: 15 - Favs: 11 - Follows: 9 - Published: 7/17/2016 - Naruto U., Sasuke U., Sakura H., Kakashi H.
Summer Festival by chindleion reviews
Suara geta yang berbunyi, lampion warna-warni yang tergantung di tiap kios, para gadis yang memakai yukata, hanabi yang meledak memancarkan cahaya api yang indah, lalu stand menembak yang menjadi incaran mereka berdua. Siapa sangka kalau sebuah festival musim panas akan se-menyenangkan ini? For Rinka's Birthday. [ChibaHaya]
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,100 - Reviews: 10 - Favs: 15 - Follows: 4 - Published: 7/12/2016 - [Chiba R., Hayami R.] - Complete
Kasabandiah by Kyoura Kagamine reviews
Cinta memang tak mengenal apapun. Bahkan meskipun jiwa telah meninggalkan raga, walaupun ajal telah memisahkan, cinta tetaplah ada. Itulah yang dirasakan Len Kagamine, ketika bertemu kembali dengan cintanya yang hilang, di sebuah tempat yang tak wajar. / LenRin, dead charas. Warnings inside.
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,941 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 12 - Published: 7/9/2016 - [Len K., Rin K.]
Alice and the Palace of Dreams by narugirl2003 reviews
Hatter told me that we will meet in the palace of dreams. I didn't believe it was possible until one night…I met him there…in my dreams!
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,254 - Reviews: 6 - Favs: 22 - Follows: 30 - Updated: 7/8/2016 - Published: 7/5/2016 - Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp
Wonderment by Lyn Harkeran reviews
Alice returns to Wonderland after 3 years, and begins her search for her two dearest friends: The Hatter and the Grinning Cheshire Cat. Fluffy Alice/Tarrant feels, and Alice/Cheshire friendship.
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,211 - Reviews: 7 - Favs: 41 - Follows: 10 - Published: 7/6/2016 - [Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp] Cheshire Cat/Chessur - Complete
Ask? by Chitos-Bluebear reviews
Misane bertanya arti gokon pada Nanashi. Lalu apa jawaban Nanashi?/Jangan bertanya pada orang yang salah/Warning inside!/(ow0)/
1BitHeart - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,449 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 7/1/2016 - Nanase Y./Nanashi, Misane M. - Complete
Lemons Are Blue by Kagetaka reviews
There are no more friends left in this world, only two lonely girls seeking to escape. Before she does though, Ib will make sure that number drops down to one.
Ib - Rated: K+ - English - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,083 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Published: 6/26/2016 - Ib/Eve - Complete
Of Muchness and Euphoria by Nami Swannn reviews
After a few months of sailing on the sea with her mother, Alice has come to realize that her Muchness may not be as complete as she thought, so she seeks out the only one who might be able to help her feel whole again: her dearest friend, the Mad Hatter.
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 11,544 - Reviews: 9 - Favs: 65 - Follows: 17 - Published: 6/21/2016 - Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp - Complete
You're Never to Young to Dream by from-Wonderland-to-Underland reviews
Young Alice gives a promise to Tarrant upon their first encounter. Years later Tarrant brings that promise to life even though Alice may not remember it from years past.
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,880 - Reviews: 6 - Favs: 29 - Follows: 8 - Published: 6/20/2016 - Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp - Complete
4 years, a little more and today by comeagainlou reviews
4 years, 2 months, six days, 4 hours and 45 seconds since Alice left. 4 years, 2 months, six days, 4 hours and 45 seconds of Tarrant waiting for her. 4 years, 2 months, six days, 4 hours and 45 seconds, where he could have given up, 4 years, 2 months, six days, 4 hours and 45 seconds where he didn't. And now it's today.
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: K+ - English - Romance/Adventure - Chapters: 1 - Words: 323 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 8 - Published: 6/20/2016
Kayano's Pudding by chindleion reviews
Dengan sebuah puding yang dibuat dengan penuh cinta, rasa manisnya menjalar sampai ke perasaan kedua insan itu. Dapur yang menjadi saksi bisu kisah cinta mereka, kini melihat Nagisa dan Kayano yang hanya bisa menatap satu sama lain dengan wajah merona. / Sekuel dari 'Buku Catatan Nagisa' / NagiKae
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,196 - Reviews: 13 - Favs: 24 - Follows: 12 - Published: 6/17/2016 - [Nagisa S., Kayano K.] 3-E Students - Complete
Rumor Kelas 3 E by Sasuga Afi reviews
"Hey, sudah dengar belum?" /KARMANAMI FIC/R&R?
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 15,476 - Reviews: 174 - Favs: 106 - Follows: 65 - Updated: 3/18/2016 - Published: 6/26/2015 - Karma A., Okuda M., 3-E Students - Complete
White Shadows by Built This Way reviews
After Chiyuki's departure, Decim wondered if he would ever meet her again. Turns out. He does. In five different lifetimes. But with each lifetime, Decim realized something in each encounter: He was in love with her.
Death Parade/デス・パレード - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 8 - Words: 64,547 - Reviews: 142 - Favs: 306 - Follows: 315 - Updated: 2/11/2016 - Published: 4/1/2015 - Decim, The Black-Haired Woman
Law of 90 by winter lodge reviews
"Manusia hanya menggunakan sepuluh persen dari kemampuan otaknya. Lalu, ke mana yang sembilan puluh persen sisanya?" / Asano Gakushuu mengira hidupnya berakhir setelah ia dimutasi ke Unit Penyelidikan Kasus Tak Terpecahkan dan Penyelidikan Kasus Supernatural. [crossover AU; 3/10]
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Crime - Chapters: 3 - Words: 21,678 - Reviews: 22 - Favs: 36 - Follows: 37 - Updated: 1/1/2016 - Published: 7/23/2015 - Asano G., Nakamura R., Koro-sensei
Forget Me Not by Chitos-Bluebear reviews
One-Shot- 5 tahun berlalu setelah peristiwa dirinya terjebak di dunia guertena, tapi Ib belum mengingat hal itu dan juga pada Garry yang mengorbankan 'mawar'-nya untuk Ib. (An Epilogue from Ending The Forgotten Portrait, maybe?)Warning inside and Enjoy! (ow0)/
Ib - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,906 - Reviews: 2 - Favs: 9 - Published: 12/28/2015 - Ib/Eve, Garry, OC - Complete
Mask by Eternal Dream Chowz reviews
Takaomi bermimpi. Mafuyu meninggalkannya. TakaMafu. Dedicated for Mafuyu's Birthday. Mind to RnR?
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 634 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/20/2015 - Mafuyu, Takaomi - Complete
Year Three by l Hypocrisy l reviews
It's their last year of Tōtsuki and only eleven students remain. Erina and Soma are forced into a partnership that will change their relationship forever. Is there a possibility for some romance? Or will they end up killing each other before the year ends? Soma x Erina the main focus. Sorina
Shokugeki no Soma/食戟のソーマ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 42,448 - Reviews: 357 - Favs: 1,024 - Follows: 828 - Updated: 11/15/2015 - Published: 2/19/2014 - [Soma Y., Erina N.] - Complete
Let The Night Sky Keep Her Smile by aaliyahcrosses reviews
She's lost the only thing that she's allowed to keep of her past, and he tries to help her cope while getting through the present. Is it enough to get them to the future?
Vocaloid - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,753 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 11/9/2015 - [Miku H., Kiyoteru H.]
Kancing Kedua by D3villaZ reviews
Berhasilkah Momoi Satsuki mendapatkan kancing kedua Kuroko Tetsuya pada hari kelulusannya di SMP Teikou. Enjoy reading!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 717 - Reviews: 6 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 11/6/2015 - [Momoi S., Kuroko T.] - Complete
The Story Never Really Ends by MysticPuma reviews
Obviously, the end of the game doesn't signify the end of the story, and this is my version of how events play out after the events of the May Day Ball. MC/Grabiner.
Magical Diary - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 37 - Words: 70,214 - Reviews: 171 - Favs: 45 - Follows: 58 - Updated: 10/11/2015 - Published: 6/28/2014 - Professor H. Grabiner
lean on by zefacchi reviews
Shirayuki adalah tempat terbaik baginya untuk menenangkan diri. zenshirayuki
Akagami no Shirayukihime - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 915 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Published: 10/7/2015 - Complete
Teach Me One Last Thing by some1ders13 reviews
As Mafuyu graduates, she asks Takaomi for one last thing. COMPLETED!
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 28,076 - Reviews: 98 - Favs: 131 - Follows: 141 - Updated: 10/5/2015 - Published: 6/18/2011 - Mafuyu, Takaomi - Complete
The Seven Gates of the Demon Arts by girliebird reviews
Chizuru Yukimura is struggling to come to terms with her demon lineage, but when she refuses to relinquish her place in the Shinsengumi at Senhime's request, she is offered a far greater proposal - to master the Seven Gates of the Demon Arts. Will she be able to control her intrinsic powers for the sake of the Shinsengumi? Does she have what it takes to stand up against Kazama?
Hakuōki/薄桜鬼 - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 25 - Words: 131,976 - Reviews: 127 - Favs: 136 - Follows: 105 - Updated: 8/26/2015 - Published: 6/15/2014 - Y. Chizuru, T. Heisuke - Complete
Souma and Erina by Envoy of the White Moon reviews
Ten years ago, two children meet long before they were meant to. This small change in time binds these two together on a journey that will rock their world for years to come. They shall meet again, changing not only their lives but the lives of those around them. *Update after so long will come next week. I'm so sorry for the wait*
Shokugeki no Soma/食戟のソーマ - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 15 - Words: 54,246 - Reviews: 360 - Favs: 1,176 - Follows: 1,310 - Updated: 8/26/2015 - Published: 5/14/2015 - [Erina N., Soma Y.]
Six to Eighteen by ceruleanday reviews
Butuh enam tahun. Tidak, delapan tahun. Butuh delapan tahun untuk menunggu jawaban Kakashi. Dan, Sakura tidak pernah lelah untuk itu. [for Amaya]
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Crime - Chapters: 2 - Words: 4,895 - Reviews: 8 - Favs: 11 - Follows: 8 - Updated: 8/23/2015 - Published: 8/18/2015 - Sakura H., Kakashi H.
Takaomi's Birthday by Oresama Love reviews
Hari ulang tahun Saeki Takaomi. Apa yang kau pikirkan? / Bad summary. RnR?
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,527 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 8/12/2015 - [Takaomi, Mafuyu] - Complete
Salah Tangkap by Sasuga Afi reviews
AU dimana Karma adalah seorang polisi modus yang menanyakan hal pribadi saat interogasi. /"Apa kau punya hubungan dengan korban? Berapa umurmu? Sudah punya pacar?/ "M-maaf permisi-" /KARMANAMIFIC? /R&R?
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,086 - Reviews: 22 - Favs: 29 - Follows: 8 - Published: 8/1/2015 - Karma A., Okuda M. - Complete
Cherry Blossom Romance by MissWriteress16 reviews
A series that follows FBI Agent Hijikata Toshizo and Dr. Chizuru Yukimura as a couple in modern times, multiple settings, different situations but what stays the same is their love; follow them as they deal with family issues, criminals, and whatever else life tries to throw at them.
Hakuōki/薄桜鬼 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 5 - Words: 7,180 - Reviews: 28 - Favs: 57 - Follows: 50 - Updated: 7/20/2015 - Published: 10/5/2014 - [Y. Chizuru, T. Heisuke] - Complete
Wrecked by DeathWillNotPrevail reviews
Mai is caught in a car crash and is stuck in her car in a cliff. Kazuya, a doctor from England, Lin, a firefighter, Ayako and John, paramedics, Masako, a nurse, and Takigawa, an operator, are her only hopes. Will she live? Will she fall in love? Or will she die? Rated M due to the content. (No sexual stuff though!)
Ghost Hunt - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 1,893 - Reviews: 10 - Favs: 23 - Follows: 37 - Published: 7/2/2015 - Kazuya S./Naru, Mai T., H. Takigawa/Bou-san, O. Yasuhara
A Full Life by sinemoras09 reviews
Decim in the human world. Post-series. Decim/Chiyuki. Collection of oneshots and drabbles. Fix-it fic. Spoilers for episode 12.
Death Parade/デス・パレード - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 26 - Words: 26,769 - Reviews: 72 - Favs: 204 - Follows: 67 - Updated: 4/27/2015 - Published: 3/28/2015 - The Black-Haired Woman, Decim - Complete
How Bright the Lights by breizhbit reviews
AU: Alice is at best a mediocre fashion model, but tonight something has made her shine. [A modern-day Alice delves into the rabbit hole of her past with the help of new friends and old while trying to figure out which way is up and precisely what is a right proper Alice size when as far as she knows Just Alice is all she's ever been.]
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 22 - Words: 102,784 - Reviews: 50 - Favs: 44 - Follows: 47 - Updated: 2/25/2015 - Published: 2/2/2013 - [Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp] Helen K., Hamish A.
Could Have Beans by unostalgic reviews
Life is hard when you're small, but life without love is so much harder. Twelve years have been lost to Arrietty longing for her childhood love and the moments that could have been. Beans and borrowers aren't meant to fall in love, but she gets a second chance at love, this time, his size.
Arrietty/借りぐらしのアリエッティ - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 25 - Words: 58,669 - Reviews: 179 - Favs: 139 - Follows: 152 - Updated: 2/15/2015 - Published: 9/30/2012 - Arrietty, Shō - Complete
Can i reach you? by Oresama Love reviews
Perasaan yang semakin membara karena merasa dewasa, membuatnya ingin menggapaimu. /RnR? Takaomi x Mafuyu. For Gina Atreya
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,690 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/15/2015 - [Takaomi, Mafuyu] - Complete
Wrap me up by FairyKei reviews
When Gin disappeared, Hotaru thought that was the end. But what happens when the mountain God grants Gin the chance to return? Will they at last get the ending they hoped for? Gin X Hotaru
Hotarubi no Mori e/蛍火の杜へ - Rated: T - English - Romance/Spiritual - Chapters: 20 - Words: 37,626 - Reviews: 93 - Favs: 171 - Follows: 115 - Updated: 12/16/2014 - Published: 6/10/2013 - Complete
Ujung Mimpi by fariacchi reviews
Kehidupan tidak semudah mimpi kanak-kanak. Terutama jika takdir mengikatmu dalam status bernama shinobi. Siapa yang bisa menebak apa yang ada di ujung mimpi itu? # ShikamaruXTemari. Canon setting; future fict; alternate reality # UPDATED. Bagian Empatbelas: Permohonan#
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 14 - Words: 38,563 - Reviews: 236 - Favs: 93 - Follows: 84 - Updated: 12/13/2014 - Published: 9/22/2013 - Shikamaru N., Temari
Kau, Aku, Dan Kehidupan Kita by Aria Miyuki reviews
(Re-Upload) Hanya sebuah sepenggal cerita tentang kehidupan Kana dan Touma. Entah itu manis, pahit, atau pun umami(?). Untuk Challange 'Alfabetis' dari Grup FB United Fandom. RnR?/"Aku bersyukur telah bertemu denganmu, Kana." "Kau pikir aku tidak?"
Q.E.D.証明終了 - Rated: K+ - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,512 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Published: 11/17/2014 - Complete
Every Moment by Shizuka Zetsubou reviews
After returning to Tokyo for the exhibition, Handa decides to live there again for a while - but a devastating accident occurs on the Island in his absence. [Hiroshi x Seishuu]
Barakamon/ばらかもん - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,913 - Reviews: 9 - Favs: 18 - Follows: 26 - Published: 10/5/2014 - S. Handa, Naru K., Hiroshi K.
Dealova: Out of Reach by Day-chan Arusuki reviews
Orang yang jatuh cinta diam-diam hanya bisa, seperti yang mereka selalu lakukan: jatuh cinta sendirian.
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 563 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 9/6/2014 - Lucy H., Natsu D. - Complete
SPR-nyan? by Un Mi-joon reviews
Menjadi seorang selebriti itu banyak juga tidak enaknya. Tidak berbeda dengan Hara Masako. Namun, walau sibuk, Masako selalu menyempatkan diri mengunjungi lorong kecil sebelah kafe di bawah kantor SPR di mana ada sekumpulan kucing yang tinggal di sana. "Na, Masako-chan. Apa kau keberatan kalau sesekali aku membawa salah satu dari kucing itu ke SPR?" untuk Hari Kucing Internasional.
Ghost Hunt - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,399 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 9/6/2014 - Masako H., O. Yasuhara - Complete
If by Grey Cho reviews
"Seandainya saja Sensei tidak meninggalkan Goto! Seandainya saja Sensei tidak pernah datang ke Goto!" "Kau menyalahkanku sekarang?" [AR]
Barakamon/ばらかもん - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,211 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 8/18/2014
Sway My Way (Love is like a good pair of underwear) by Barriss-Before-It-Was-Cool reviews
Yako has many passions: food, clothes, lingerie, a puzzle-eating demon. What Neuro is about to find out is just how passionate his slave can get when dealing with something she loves. NeuYako. Rated M for a reason.
Majin Tantei Nōgami Neuro - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,724 - Reviews: 15 - Favs: 60 - Follows: 14 - Published: 8/16/2014 - Yako K., Neuro N. - Complete
Bagian Kosong by zephyrus 123 reviews
Jujur memang hal yang terdengar mustahil bagi Akihiko sejak perasaannya terhadap Hina tidak lagi sama seperti seharusnya./ AkkiHina, OS.
Barakamon/ばらかもん - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,465 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 8/15/2014 - Akihiko A., Hina K. - Complete
Waktu by zefacchi reviews
Naru hanya ingin Seishuu meluangkan sedikit waktu untuknya. seinaru!futureAU
Barakamon/ばらかもん - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 666 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 8/10/2014 - [S. Handa, Naru K.] - Complete
Datang Mengambil Hatinya by zephyrus 123 reviews
Dan semua itu mengubah cara pandang Hina menjadi lebih simpleks./ AkkiHina, OS.
Barakamon/ばらかもん - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,064 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 7/31/2014 - Akihiko A., Hina K. - Complete
Yang Ia Tahu by zephyrus 123 reviews
Yang Tama tahu, hatinya menghangat dan ia mulai menyukai perasaan itu./ HiroTama, OS.
Barakamon/ばらかもん - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,063 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/30/2014 - Hiroshi K., Tamako A. - Complete
What's Up With Kuroko? by Author tanpa nama reviews
Aomine yang bodoh. Kuroko yang beraura gelap. Kise yang tengah dekat dengan Satsuki dan Satsuki yang kali ini tidak peka. Entah bagaimana, Aomine dengan mudahnya gagal paham tentang Kuroko. Menyebabkan salah paham yang membuat Satsuki menjauh. *For Junhiung Chai* 'Hope you like it!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,726 - Reviews: 27 - Favs: 32 - Follows: 26 - Updated: 7/10/2014 - Published: 5/23/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] Aomine D., Generation of Miracle
Just Be Free by Gunting Merah reviews
Sekarang, beban itu lenyap digantikan sejuta kenyamanan yang membuat senyum mereka mengembang. Kenyamanan untuk berada di samping Gou Matsuoka telah membuatnya merencanakan hal sejauh ini. Sekarang, obsesi-nya telah tercapai. Karena Nanase Haruka, hanya ingin kebebasan. –Just be free. [HaruGou]
Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,837 - Reviews: 6 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 7/3/2014 - Gou M., Haruka N.
Brigade de Cuisine by clarione reviews
Kata chef, "Cinta itu seperti Escargot, sederhana dan mentah, namun mewah." Kata Pâtissier, "Cinta itu seperti Mille-feuille, berlapis-lapis, di setiap lapisannya tersimpan rasa." Kata persiapan pantri, "Cinta itu seperti kuali panas, kausentuh, kau terbakar." / Chef!AU, Romance/Drama, RIVETRA. Happy Reading! Cover isn't mine.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 18,333 - Reviews: 92 - Favs: 87 - Follows: 65 - Updated: 6/22/2014 - Published: 12/9/2013 - [Levi, Petra R.] Eren Y., Erwin Smith
you'll be a good star by clarione reviews
"The stars are faithful, don't you think?" Alibaba grins, pointing the dark sky. "Because they're always there every night."
Magi/マギ - Rated: K - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 659 - Reviews: 6 - Favs: 22 - Follows: 8 - Published: 6/12/2014 - [Alibaba S., Morgiana] - Complete
We'll Always Be Together, Right? by kadiricchi reviews
Kiseki no Sedai mendapati kejadian aneh saat berkunjung ke kediaman Kuroko./ "A-anooo, Satsukicchi... Apa kamu nggak kebanyakan makan, ya? Bahkan Murasakicchi sampai tersaingi-ssu..."/ Future-canon, OOC (maybe?)/ Special for kuromomo week. Days 7: Together./ Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,836 - Reviews: 18 - Favs: 30 - Follows: 4 - Published: 6/6/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] Generation of Miracle - Complete
Another Lens by Nekuro Yamikawa reviews
[Miku x [?] pairing project] Random Fic : Antara Project ARiA dan secuil maksud yang tertangkap dari sudut pandang yang berbeda.
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,157 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 5/22/2014 - Miku H., Kiyoteru H. - Complete
Krisan Merah Jambu by crystallized cherry reviews
Gou membawa seikat bunga ke tepi kolam renang pada siang itu, ketika menemani Haruka berenang. Katanya, itu dari seniornya.
Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,528 - Reviews: 11 - Favs: 28 - Follows: 6 - Published: 4/29/2014 - [Haruka N., Gou M.] - Complete
Tenebrous by crystallized cherry reviews
Alibaba datang pada Morgiana malam itu, mengadu padanya. / modified-canon /
Magi/マギ - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,391 - Reviews: 5 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 4/17/2014 - [Alibaba S., Morgiana] - Complete
Nanti Jika Kau Telah Menikah by Lucifionne reviews
"Nanti jika kau telah menikah, apa aku masih bisa mendengar rengekan manjamu ini?" [ Judal / Kougyoku ] [ timeline : sebelum Kougyoku datang ke Balbadd ]
Magi/マギ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 823 - Reviews: 15 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 4/1/2014 - Judar, Kougyoku R. - Complete
Saputangan by crystallized cherry reviews
Maaf, Tetsu-kun, hari ini aku lupa membawakan tisu ataupun saputangan untukmu. / canon /
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 906 - Reviews: 13 - Favs: 25 - Follows: 2 - Published: 3/31/2014 - [Momoi S., Kuroko T.] - Complete
Milestones by pfeffi reviews
Promises made, promises kept, and life thereafter. —ChihayaArata.
Chihayafuru/ちはやふる - Rated: K+ - English - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 8,238 - Reviews: 13 - Favs: 30 - Follows: 7 - Published: 2/19/2014 - Chihaya A., Arata W. - Complete
3:41 by caidy reviews
Kita sudah mencapai bagian akhir dari lagu, sayangnya aku masih akan terus mendekapmu. — Kuroko/Momoi. For Tetsuya Kuroko's birthday.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,151 - Reviews: 8 - Favs: 19 - Follows: 1 - Published: 1/31/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] - Complete
First Spring, Last Autumn by Shikaori Tooya reviews
First Spring for Levi, last autumn for Petra : "Inilah saatnya untuk membuktikan betapa membanggakannya aku bagimu." Levi : "Aku memutuskan untuk masuk ke dunia ini bukan untuk bermain-main. Tekadku kuat untuk bertarung di arena. Aku seorang pemimpin dan tidak mungkin untuk dapat bersamamu…" Petra : "Kurasa ia terlalu cemburu karena aku selalu bersamamu. Heichou, terima kasih..."
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 34,508 - Reviews: 46 - Favs: 29 - Follows: 16 - Updated: 1/27/2014 - Published: 11/7/2013 - Petra R., Levi - Complete
Starlight, Clear and Bright by D. Leveille reviews
Chihaya invites Arata to stay at her house for Christmas during their senior year of high school. Lots of sweet fluff inside!
Chihayafuru/ちはやふる - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,290 - Reviews: 11 - Favs: 39 - Follows: 13 - Published: 12/25/2013 - [Arata W., Chihaya A.] - Complete
Bad Apple by ReiyKa reviews
tongkat baseball, senyuman sinis, tatapan tajam, dan berambisi menjadi banchou adalah ciri-ciri Hatsune Miku. mampukah sang guru baru membuatnya menjadi gadis teladan yang penurut dan manis. mari kita sambut lahirnya pair baru di fandom vocaloid. RnR plis
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 20,121 - Reviews: 64 - Favs: 36 - Follows: 34 - Updated: 12/9/2013 - Published: 4/29/2011 - Miku H., Kiyoteru H.
My Girl by Mari Chappy Chan reviews
Dari dulu, Akari selalu menyukai Hikaru, sahabat semasa kecilnya. Ia menyukai Hikaru yang selalu bersemangat, tapi, apa yang terjadi pada gadis itu saat ia mengetahui orang yang disukainya itu menyukai orang lain? / my first fict in this fandom / Oneshot / Review?
Hikaru no Go - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,571 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 12/7/2013 - [Hikaru S., Akari F.] - Complete
NOT Poker by steshin reviews
Chitose. Her karuta-obsessed sister with her karuta-obsessed boyfriend. Ugh. Lighthearted fluff. Chihaya/Arata
Chihayafuru/ちはやふる - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,998 - Reviews: 19 - Favs: 45 - Follows: 8 - Published: 10/23/2013 - Chihaya A., Arata W., Chitose A. - Complete
Something Special by morningnight reviews
Something Special from morningnight to her viewers. Read if you dare. One-shots.
Ghost Hunt - Rated: T - English - Chapters: 13 - Words: 22,615 - Reviews: 50 - Favs: 27 - Follows: 34 - Updated: 10/19/2013 - Published: 4/7/2012
University Promotion by Zoccshan reviews
Sakura bingung mau ngambil jurusan apa di kuliah nanti. Tapi tenang aja. Hari ini ada banyak alumni dari Akatsuki University yang siap mempromosikan jurusan mereka masing-masing. "Nama saya Kakuzu Anderson. Saya dari Jurusan Tari. Tarian khas Zimbabwe." AkatSaku & SakuIno. R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,974 - Reviews: 51 - Favs: 57 - Follows: 10 - Published: 10/15/2013 - Sakura H., Akatsuki, Ino Y. - Complete
Trust by Day-chan Arusuki reviews
Sampai kapan pun, dia akan menunggu. Walaupun itu merangkum dia dalam kesendirian, dia tetap akan menunggu. Menunggu seseorang yang tangguh. Menangguhkan hatinya, yang telah berpeluh, karena menunggu. Dedicated for SukaDukaAuthor - SDAnniv#1. RnR!
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,932 - Reviews: 7 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 9/30/2013 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Short Stories by Biru-Muda reviews
"Bakat 'reuni' huh?" Mori mengangkat tubuhnya dari rumput lapangan yang lembab. "Hn.." Anggukan Ueki muncul bersama lirikan kecilnya ke arah sahabat sejak SMP-nya itu. "Apa tujuanmu -agar kita semua bisa diberi kesempatan bertemu lagi?" Mori mendesah, "Meski bertemu lagi, kalau sebagai musuh apa itu sama rasanya?"
Law of Ueki - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 969 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Published: 8/18/2013 - Ai M., Kosuke U. - Complete
Dance by Marineblau12 reviews
Kenapa anak laki-laki selalu begini? Selalu berusaha ingin dimengerti tapi tak mau paham pada orang lain.
Chibi Maruko-chan/ちびまる子ちゃん - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,483 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 8/2/2013 - Momoko S./Maruko, Kazuhiko H. - Complete
Matematika Gaul Dengan Kiyoteru by RyouAkuma reviews
Kiyoteru punya beberapa wejangan keren untuk murid-muridnya yang susah belajar matematika? Penasaran?
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 1,656 - Reviews: 20 - Favs: 14 - Follows: 10 - Updated: 6/7/2013 - Published: 6/5/2013 - Kiyoteru H.
Pengantin Gurun Sahara by Langit Malam reviews
Sakura. Bagaimana bisa aku merayakan satu hari penuh kasih sayang bersamamu jika aku bisa memberikan 366 hari dalam setahun untuk mencintaimu/ Di dunia kini. Ada enam milyar manusia. Enam milyar jiwa. Enam milyar hati. Tapi percayalah. Terkadang kita hanya butuh satu untuk menjadi belahan jiwa kita. Sudahkah kau menemukan belahan jiwa-mu? Special Fic 4 Kouro Ryuki B-day. DLDR ;-)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,613 - Reviews: 29 - Favs: 19 - Follows: 6 - Published: 5/31/2013 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Inside Out by MyseryLuvsCompany reviews
It's Thursday and we all know what that means... Mai x Naru Lemonish Please Read and Review
Ghost Hunt - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,922 - Reviews: 66 - Favs: 238 - Follows: 61 - Updated: 4/12/2013 - Published: 2/7/2008 - Complete
If There Be Thorns by skyr0cketaway reviews
With a slip of the tongue, Garry and Ib find themselves in a predicament. But perhaps things aren't all bad. Will they see the roses or just be pricked by thorns? / Aged up Ib AU
Ib - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,610 - Reviews: 17 - Favs: 27 - Follows: 37 - Published: 3/24/2013 - Ib/Eve, Garry
Nobody Here Is Perfectly Happy by The Queen of Double Standards reviews
"What is happiness?" She always asked him that. "I'm not happy." But she must've been. "I don't remember what happiness is." She loved him, so he knew she had to be happy, and he knew she'd come back.
Vocaloid - Rated: T - English - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,121 - Reviews: 3 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 3/19/2013 - [Miku H., Kiyoteru H.] - Complete
His Wish by mauururu reviews
Let's consider there's a fourth ending: Alfred killed Maria, and Dio never appeared to save Aya from her psycho father's hands. She's about to become a doll, but maybe her cruel dad has a heart after all.
Mad Father - Rated: T - English - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,212 - Reviews: 13 - Favs: 31 - Follows: 6 - Published: 3/9/2013 - Doctor/Alfred D., Aya D. - Complete
Dream-Snape Sleep by Zang Bluetterfly reviews
Hermione menoleh ngeri. "Severus, kau malah akan memberinya mimpi buruk," tegur Madam Pomfrey tak sabar. Snape menyeringai. "Tak akan, Poppy. Itulah gunanya ramuan Dreamless Sleep," balasnya mengesalkan.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,232 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Published: 3/6/2013 - Hermione G., Severus S. - Complete
Fight or Die by Kaori Nozomi reviews
The time has come. Doctor Iwamine plans to murder me. But it doesn't have to end this way.
Hatoful Boyfriend - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 1,266 - Reviews: 12 - Favs: 29 - Follows: 13 - Published: 2/20/2013 - Shuu I./Isa S., Hiyoko T.
0330 by anomelish reviews
Tidur di tengah lapangan, hampir kecebur kolam, yang tersial adalah harus menghadapi permainan Sasori-senpai. Lalu apalagi?/ ... untuk apa selendang yang mereka bawa? Mereka bahkan tidak mengerti kenapa mereka dibangunkan pukul 03.30am. / RnR dan RnC.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 1 - Words: 2,842 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 2/14/2013 - Published: 5/13/2012 - Sakura H.
Emblazon by irina autumn reviews
Mahkota bunga ini untuk dia, eksistensi yang tak tergapai. Dan tidak, tak akan ada selamat tinggal yang terucap. —sinbad/kougyoku. drabble.
Magi/マギ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 794 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 2/12/2013 - Kougyoku R., Sinbad - Complete
The bear Killers snuggle by Stuck-between-a-melody reviews
After the laugh at Iku's actions to the fake Bear, Iku notices that she has someones shirt on. What happens when she tries to return it to the obvious owner, Dojo? lots of Fluff Read, Rate and Review :) IkuxDojo
Library War - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,240 - Reviews: 19 - Favs: 51 - Follows: 14 - Published: 2/6/2013 - Kasahara I., Dojo A. - Complete
Whispers On The Wind by HiddenKindness reviews
My life seems so empty now. Since I was six years old the rest of the year was spent waiting for the summer that I'd have with him. Now that Gin was gone, everything in the forest – and in my life – seemed a little less bright. [Hotarubi no Mori e - Gin x Hotaru]
Hotarubi no Mori e/蛍火の杜へ - Rated: T - English - Tragedy/Romance - Chapters: 7 - Words: 10,373 - Reviews: 45 - Favs: 85 - Follows: 26 - Updated: 2/6/2013 - Published: 11/12/2012 - Complete
Danger Incarnate by xDracoGenesisx reviews
When they had first met, he had tried to kill her. If there's anything in this world Monika Drevis loves, it is danger. ( Largely based off of headcanons and Monika's love letter found after replaying once the true ending is unlocked. My own interpretation of Monika and Alfred's first meeting; I really like writing psychopaths. )
Mad Father - Rated: K+ - English - Suspense/Horror - Chapters: 1 - Words: 762 - Reviews: 5 - Favs: 21 - Follows: 2 - Published: 1/29/2013 - Doctor/Alfred D., Monika D. - Complete
Sinta Tanpa Rama by sherry-me reviews
"Tansah eling ambeg parama arta, Ni—Selalu ingat ambeg parama arta, Ni."/ Laras mendesis di sela-sela giginya, "Aku reti, Ki—Aku mengerti, Ki." —Nethfem!Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 5 - Words: 24,590 - Reviews: 71 - Favs: 57 - Follows: 35 - Updated: 1/11/2013 - Published: 1/25/2012 - Netherlands
Merawat Natsu! by Day-chan Arusuki reviews
NaLu Oneshot / Canon / Full-Romance, no conflict added / Rated T! / Natsu pulang dari misi solonya dan menghadiahkan sebuah luka yang cukup parah. Apa yang akan dilakukan Lucy? / RnR, please.
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,026 - Reviews: 27 - Favs: 26 - Follows: 6 - Published: 12/26/2012 - Natsu D., Lucy H. - Complete
The Most Beautiful by Bitterorsweet reviews
AU!Hetagakuen Oneshot "Waaaaaa! Lihat nih ada survey terbaru!" / The Most Beautiful Country / Kira-kira nation mana saja ya yang ada di daftar pemenangnya? / Humor Garing, Alur Kacau, DLDR. [Fluff] NetherlandsxOC!Indonesia, Pair nyempil: USUK, SpaMano, Crack!SpaiNether
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,987 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 12/23/2012 - Netherlands, Parallel Nations - Complete
Portrait of a Feeble Knight by Monty the Kid reviews
Garry knows the little girl, with eyes the color of blood, is much more than a simple lost child. But at the same time, she is so young, so innocent, and he can't help but try and protect her. Oneshot. (3/3 Portrait Series).
Ib - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,978 - Reviews: 9 - Favs: 32 - Follows: 2 - Published: 12/12/2012 - Garry, Ib/Eve - Complete
The Words I Would Use by Miwo reviews
The one thing he hated was her. Or maybe the idea of never being with her. One shot
Vocaloid - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 514 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 12/9/2012 - Kiyoteru H., Miku H. - Complete
Maruko in High School by Marineblau12 reviews
Cowok impian, fangirl, dan…. Apa? Hanawa?
Chibi Maruko-chan/ちびまる子ちゃん - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,059 - Reviews: 18 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 12/6/2012 - Momoko S./Maruko, Kazuhiko H. - Complete
Different by Natha Nala reviews
Ketika cinta terhalang jeda usia dan jalan yang berbeda. "Mungkin setelah ini, beberapa tahun lagi aku tidak bisa mendekatimu lagi." Request from Rieki Kikkawa. AU.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,408 - Reviews: 16 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 12/3/2012 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Hate You Always by Zoccshan reviews
Kakashi memperlakukannya dengan cara yang berbeda dari yang lain. Karena ia mempunyai perasaan khusus kepadanya. Sebuah perasaan benci. Hanya untuk Sakura. "Sensei... a-aku benci padamu... sangat... sangat benci..." "Aku juga sangat membencimu, Haruno." KakaSaku. COMPLETE! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 21,339 - Reviews: 215 - Favs: 97 - Follows: 53 - Updated: 11/23/2012 - Published: 4/4/2011 - [Kakashi H., Sakura H.] - Complete
Summer Days by Rusala reviews
Who knew the simple statement, "Lovely weather we're having." started it all? Who knew their love for books would have left them to make a deep promise to one another to keep? Would they keep it? Would they pull away? Neither of them new. But what happens when they meet up under different circumstances? Modern Day AU Rated M for future language/content. Let me know your thoughts
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 24,528 - Reviews: 41 - Favs: 38 - Follows: 58 - Updated: 11/23/2012 - Published: 10/8/2012 - Sakura H., Kakashi H.
Unmasked by MokaNeedsSleep reviews
In which Kakashi is witness to Naruto the Sly Fox, Sasuke the Kicked Puppy and Sakura the Buzzed Koala Bear. And of these three animals, one makes its way into his heart and is able to see under the mystery mask. Who knew all it took was a game? "If this was the reaction he'd get, why did he only do it now?" AU. KakaSaku. One-shot.
Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,371 - Reviews: 12 - Favs: 27 - Follows: 4 - Published: 10/13/2012 - Kakashi H., Sakura H. - Complete
Broken by Citca-Kun reviews
She lays bleeding and broken, and utters three words that cause a sickening chill to run through him. She wants him to make it stop. To make the pain and humiliation stop. To make it all stop. Rated M for character death.
Majin Tantei Nōgami Neuro - Rated: M - English - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 405 - Reviews: 3 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 9/18/2012 - Neuro N., Yako K. - Complete
SISI LAIN BANDUNG: TROLLER? by Kuroneko Lind reviews
Sore yang indah. Angin bertiup lembut membawa wewangian rerumputan, semburat jingga yang menghiasi langit sore dan teh melati hangat yang siap untuk dinikmati. Nesia meletakan sepiring singkong rebus di atas meja lalu duduk di kursi rotannya. Damainya hari ini. Namun semuanya berubah ketika para personifikasi datang menyerang –mendobrak pintu rumah Nesia/Loh, kenapa?/RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,118 - Reviews: 25 - Favs: 30 - Follows: 5 - Published: 9/1/2012 - Parallel Nations - Complete
Camelia Putih by Sanich Iyonni reviews
Kegemaran judi Tsunade menyeret kedua muridnya, Sakura dan Shizune, ke dalam bahaya besar. Kekalahannya dari Kakuzu mengubah hidup mereka selamanya...juga hidup Hatake Kakashi! AU. COMPLETE.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Adventure - Chapters: 8 - Words: 25,501 - Reviews: 77 - Favs: 47 - Follows: 14 - Updated: 8/31/2012 - Published: 4/5/2010 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
The Last Rose by alicetsuki13 reviews
She was wrong when she thought it was over, completely wrong. After 7 years of living her blissful life, she had to face that nightmare once again. And this time, it's her turn to save him...
Ib - Rated: T - English - Supernatural/Romance - Chapters: 7 - Words: 21,259 - Reviews: 99 - Favs: 86 - Follows: 117 - Updated: 8/26/2012 - Published: 6/20/2012 - Ib/Eve, Garry
Run Here My Dear by morningnight reviews
John comes with a case that Naru can't resist. It's at a church that John has been helping out at and he is beginning to grow worried for people's safety. When they arrive, Mai finds herself in a situation that she can't get out of by herself.
Ghost Hunt - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 21 - Words: 46,664 - Reviews: 208 - Favs: 168 - Follows: 128 - Updated: 8/13/2012 - Published: 10/30/2011 - Mai T., Kazuya S./Naru - Complete
Portrait of a Sleepy Child by Monty the Kid reviews
Ib knows more than she should, especially for a girl her age. She makes a choice to stay with her friend, even if it wouldn't have been what he wanted. Oneshot. (1/3 in the Portrait Series).
Ib - Rated: K+ - English - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 552 - Reviews: 13 - Favs: 43 - Follows: 4 - Published: 8/8/2012 - Ib/Eve, Garry - Complete
Shō Enters the Secret World of Arrietty by moviefan-92 reviews
Arrietty is being forced to marry to preserve the borrower race, yet Shō is still on her mind. A strange fortuneteller appears to give her and Shō a chance, but it is Shō who must make the journey. Being only 10 cm tall is not easy. Bad summary. COMPLETE
Arrietty/借りぐらしのアリエッティ - Rated: K+ - English - Adventure/Romance - Chapters: 18 - Words: 54,587 - Reviews: 451 - Favs: 405 - Follows: 191 - Updated: 7/13/2012 - Published: 3/2/2012 - [Shō, Arrietty] Spiller, Pod - Complete
Liebesleid by xXHanamizukiXx reviews
Ten years. One lies forgotten in a dark corridor with only fresh blue petals for company. The other dreams of a maze of lurid monsters as she creates glorious music from enchanted fingers. And in some blank unloving space, an artist longs for redemption.
Ib - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 8 - Words: 12,850 - Reviews: 50 - Favs: 162 - Follows: 25 - Published: 6/13/2012 - Garry, Ib/Eve - Complete
The Prince and His Dilemma by Penmansheep reviews
Izana notices something that he doesn't have.
Akagami no Shirayukihime - Rated: K - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,240 - Reviews: 31 - Favs: 59 - Follows: 33 - Published: 6/10/2012 - Izana W., Shirayuki, Zen W. - Complete
Zero by Moon Waltz reviews
Q.E.D Fanfiction/Sebuah angka yang sangat menggambarkan Kana Mizuhara..
Q.E.D.証明終了 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 619 - Reviews: 14 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 6/7/2012 - Complete
Ib All Alone by Halfsan reviews
-Oneshot- Since Garry's visit to the art gallery, he's been having strange nightmares, all involving a little girl. Are these nightmares just recurring dreams, or is it some sort of subconcious memory?
Ib - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,311 - Reviews: 54 - Favs: 302 - Follows: 36 - Published: 5/27/2012 - Ib/Eve, Garry - Complete
Valentine untuk Ino by Fvvn reviews
Valentine miliknya, adalah bencana. Valentine miliknya, akan menjadi kelabu di sepanjang masa. Valentine, bukanlah hari keberuntungannya. Valentine, hari sialnya. Bitter Theme, warning Inside! Dedicate to SIVE - ShikaIno Valentine Event 2012 XD Enjoy!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,075 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 2/11/2012 - Ino Y., Shikamaru N. - Complete
Phone Tree by LuffyKun3695 reviews
Fuuka is battling her body issues, not realizing that Yotsuba and Ena's cup-phones are still in her room. Fluff. One-Shot. Fuuka/Koiwai.
Yotsuba&!/よつばと! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,546 - Reviews: 12 - Favs: 51 - Follows: 3 - Published: 1/17/2012 - [Koiwai, Fuka A.] - Complete
cliche by midday'sbluemoon reviews
Maybe our love is more cliche then it seems.
Vocaloid - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 434 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 1/8/2012 - Kiyoteru H., Miku H.
NACHTMERRIE by sherry-me reviews
Pernah merasakan neraka dunia? Belum? Coba tanya pada Ned apa rasanya. - NetherIndonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,129 - Reviews: 12 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 1/3/2012 - Netherlands - Complete
Satu Kata by sherry-me reviews
Satu kata bisa berarti segalanya. Satu kata bisa mengubah segalanya... *NetherexIndo*
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,906 - Reviews: 10 - Favs: 17 - Published: 12/26/2011 - Netherlands - Complete
Bukan Big Match Biasa by Nerazzuri reviews
Manchester United vs Arsenal. Old Trafford berjaya, Emirates berduka. Skor 8-2 membuat Malaysia merana, Nethere bebas memeluk Nesia pasca taruhan sepakbola. Special fic for Auriellie Evans-chan. Crack fic. Mind to Read and Review?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,611 - Reviews: 14 - Favs: 16 - Follows: 5 - Published: 9/26/2011 - Netherlands - Complete
Tujuh Belasan by Kaizo Eroji reviews
Pertama kali merayakan ulang tahun Nesia berarti pertama kali juga datang ke acara tujuh belasan. Bisakah seorang bule Belanda menghadapi tantangan yang menghadang? One shot, sekuel Hari Ulang Tahun. Nederland X Indonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 6,028 - Reviews: 16 - Favs: 31 - Follows: 5 - Published: 8/17/2011 - Netherlands - Complete
Op De Pasar Malam by Meckino Sara reviews
Kali ini bianglala pun tak ubahnya mesin waktu yang menyebrangi rentan tujuh dasawarsa. Karena kala itu dan kala ini kita sama-sama berada disini. Lengkap dengan cinta dan air mata. Hanya saja takdir mengemasnya berbeda. RnR, please my first fic.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 9,477 - Reviews: 14 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 8/7/2011 - Netherlands - Complete
Aku, Kamu, Kelak di Bawah Atap yang Sama by Kaizo Eroji reviews
1942, sebuah ketukan di jendela membawa kejutan bagi Nesia. Di tengah perang yang berkecamuk ini, dia...melamarku? One shot, Nederland x Indonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,444 - Reviews: 10 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 8/5/2011 - Netherlands - Complete
Sakura's Love Story by sava kaladze reviews
Selalu ada cinta di sekeliling Sakura. Ada yang ceria, ada yang manis, ada yang menyebalkan, ada yang tak terduga...Sakura-centric, semi canon, different pair in every chapter. Please read n Review. Rate T, tapi mungkin kelak bisa saja berubah jadi M..
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 14 - Words: 66,406 - Reviews: 299 - Favs: 122 - Follows: 75 - Updated: 8/4/2011 - Published: 9/27/2010 - Sakura H.
Love, Luck, and Life by SnowGlimmer reviews
A collection of one-shots detailing the budding romance between a young girl and the man she loves. Bonnie/Andy WIP
Toy Story - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 4,184 - Reviews: 82 - Favs: 97 - Follows: 115 - Updated: 6/26/2011 - Published: 7/21/2010 - Andy D., Bonnie
Mew Cherry by SnowSwanZ reviews
Crossover Tokyo mew mew & Naruto. Sakura is a 6 member of mews and she fell in love with her boss Ryou.
Crossover - Naruto & Tokyo Mew Mew - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,907 - Reviews: 19 - Favs: 40 - Follows: 27 - Published: 4/1/2011 - Sakura H., Ryou S.
The Girl Next Door by Bojack727 reviews
With Yotsuba having started school, Koiwai becomes more aware of the other people around him- especially a certain girl living next door. Things really get interesting when Fuuka appears to tell him something important. Koiwai/Fuuka. Please Read & Review!
Yotsuba&!/よつばと! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,118 - Reviews: 38 - Favs: 46 - Follows: 42 - Updated: 3/10/2011 - Published: 5/22/2010
Midnight Quest by Opal Chalice reviews
Di malam tanggal empat belas di bulan kedua, Hermione dan Severus menjelajah ke dalam Hutan Terlarang demi mencari tanaman magis yang berpotensi menyelamatkan dunia sihir dari krisis. Di saat bersamaan mereka mempertanyakan perasaan mereka masing-masing.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Adventure/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 7,017 - Reviews: 7 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 2/15/2011 - Severus S., Hermione G. - Complete
I Love You? I Love You Not? by Opal Chalice reviews
Hermione tiba-tiba saja jatuh cinta dan berpikir kalau ini adalah pengaruh ramuan cinta. Pairing Severus Snape/Hermione Granger SSHG
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,702 - Reviews: 17 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 9/16/2010 - Hermione G., Severus S. - Complete
Reinkarnasi by ambudaff reviews
Sedari dulu Hermione mengagumi orang pandai, pintar, cerdas. Tak aneh kalau dia kagum pada Profesor Snape. Walau Snape pembunuh Dumbledore sekalipun? Ternyata ada rahasianya.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 8,346 - Reviews: 35 - Favs: 45 - Follows: 2 - Published: 8/16/2010 - [Hermione G., Severus S.] - Complete
Jiwa by ambudaff reviews
Kalau kau sudah di-Kecup Dementor, maka kau tak akan punya perasaan, tak punya ingatan, tak ada apa-apa. Kosong. Hermione merasakan kulitnya dingin. Dan ia berusaha agar menjadi hangat
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,368 - Reviews: 12 - Favs: 24 - Follows: 5 - Published: 8/6/2010 - [Hermione G., Severus S.] - Complete
Feeling Ambivalence by Le Diable reviews
17-year-old Bonnie Anderson has been living her whole life in playtime. She rejects the real world and all its conventional expectancies. However, when she meets 31-year-old Andy Davis, he brings her soaring into reality on butterfly wings. TS3 SPOILERS.
Toy Story - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 11,914 - Reviews: 31 - Favs: 91 - Follows: 14 - Published: 8/4/2010 - Bonnie, Andy D. - Complete
Diludium by heylalaa reviews
UekiMori; — Mori masih berpikir bahwa ia tidak jatuh cinta kepada Ueki.
Law of Ueki - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,653 - Reviews: 22 - Favs: 22 - Follows: 1 - Published: 7/6/2010 - Ai M., Kosuke U. - Complete
Up From Wonderland by Je Love You reviews
People go missing. Sometimes they return and sometimes not. Sometimes people ran away of their own accord and sometimes people were kidnapped. Just this one time, this person was found. She was found by a Hatter who was somewhere he didn't belong. AxH
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 14 - Words: 46,234 - Reviews: 626 - Favs: 445 - Follows: 270 - Updated: 3/21/2010 - Published: 3/7/2010 - Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp - Complete
Faint Music, Clear Love by KillCupido reviews
'He never thought that revenge was a mistake.' Nine SasaYako drabbles for the Ipod Shuffle Challenge.
Majin Tantei Nōgami Neuro - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,119 - Reviews: 6 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 1/13/2010 - Sasazuka E., Yako K. - Complete
Cherish It, Idiot by Kaldhi reviews
“…but I say it out of love.” Chiaki&Makoto… it's just the beginning… this unbearable waiting… that mysterious painting… Join Makoto as Chiaki lures her closer, on the most elaborate treasure hunt throughout history. Literally.
Girl who Leapt Through Time - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 2 - Words: 10,402 - Reviews: 62 - Favs: 66 - Follows: 78 - Updated: 10/28/2009 - Published: 10/14/2009
Ne, Naru? by HarunoRin reviews
Mai has some fun and finds out some VERY interesting things about her boss. Quite funny really xD it made me laugh when I thought of it. Oneshot.
Ghost Hunt - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 406 - Reviews: 70 - Favs: 204 - Follows: 31 - Published: 6/15/2009 - Mai T., Kazuya S./Naru - Complete
Time Passages by elle rita reviews
He wonders when, exactly, she stopped being the girl next door and became the woman he couldn’t get out of his head. Koiwai's POV, Koiwai/Fuuka
Yotsuba&!/よつばと! - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,313 - Reviews: 58 - Favs: 126 - Follows: 9 - Published: 6/7/2009 - Complete
Random MTNN Drabbles by Reesechan reviews
*COMPLETED* After I reread this, I decided that it will be a one shot.
Majin Tantei Nōgami Neuro - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 231 - Reviews: 13 - Favs: 31 - Follows: 5 - Published: 5/12/2009 - Yako K., Neuro N. - Complete
With All My Heart by Coffee Lover reviews
It's been a whole year since her adventure in the Cat Kingdom, and Haru is living a normal life. At least, it was normal until she saved another cat. [BaronxHaru]
Cat Returns - Rated: T - English - Romance - Chapters: 9 - Words: 18,145 - Reviews: 251 - Favs: 197 - Follows: 135 - Updated: 6/20/2008 - Published: 1/23/2006 - Complete
The Rare Shindo Experience by ryuusei NOuta reviews
6 months after the dematerialisation of Fujiwara no Sai, the true life of Shindo Hikaru unfolds... One Shot.
Hikaru no Go - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,088 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 11/23/2007 - Hikaru S., Akari F. - Complete
Summer Sky by FuyuSarah reviews
He was supposed to be leaving. But he couldn't. He just stood there, his back to her, her back to him, and he could hear her crying. It tore him apart.
Girl who Leapt Through Time - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,241 - Reviews: 127 - Favs: 308 - Follows: 32 - Published: 8/6/2007 - Complete
Spirited Away 2: Return to the Spirit World by moviefan-92 reviews
It's been 12 long years since Chihiro has been to the spirit world, and she wishes she never left. After all this time, she finally finds her way back. But what will it take for her to stay? I'm bad at summaries. COMPLETE
Spirited Away - Rated: K+ - English - Adventure/Romance - Chapters: 26 - Words: 99,914 - Reviews: 6047 - Favs: 3,774 - Follows: 1,339 - Updated: 5/16/2007 - Published: 11/28/2006 - [Chihiro O., Kohaku N.] Zeniba, Kaonashi - Complete
Letters of Yesterday by kakashidiot reviews
RE-EDITED VERSION! Chapter 5! Will Sakura discover the identity of her penpal before it is too late? In the aftermath of war, love heals the heart. RandR.
Naruto - Rated: T - English - Drama/Mystery - Chapters: 5 - Words: 30,373 - Reviews: 157 - Favs: 211 - Follows: 59 - Updated: 12/25/2006 - Published: 9/4/2006 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Plight by th3j3st3rLIV3S reviews
Azuma has a problem, but he doesn't want to tell what it is. Tsukino, bothered by his aloofness, has a universal solution. How can one act of kindness result in 'True Love' being realized, and several headaches? Dense has new meaning...
Yakitate! Japan - Rated: T - English - Chapters: 4 - Words: 3,860 - Reviews: 20 - Favs: 9 - Follows: 14 - Updated: 10/20/2006 - Published: 9/28/2006
Wistaria and Azaleas by Catwho reviews
Akari asks Hikaru to a school dance. Sai reveals a previously unmentioned part of his past.
Hikaru no Go - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,252 - Reviews: 38 - Favs: 34 - Follows: 9 - Published: 1/31/2002 - Hikaru S., Akari F. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Distance reviews
Kokone hanya ingin memberi kejutan bagi kekasihnya. Namun sayang, yang ia harapkan tak sesuai dengan kenyataan #TanabataWish teruntuk Lily Kotegawa
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,607 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 7/7 - [Kokone, Leon] Gumi/Megpoid - Complete
Violet
Layaknya mawar yang berduri, segala keindahan pasti memiliki bahaya yang tersembunyi. Begitupula wanita beriris gelap yang ia lihat di batas pandangnya
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,235 - Favs: 1 - Published: 6/7 - SeeWoo, Clara - Complete
Queen of The First reviews
Kami-sama emang maha adil. Ternyata si magnet marabahaya presyes kita nggak cuma jago bikin teh tapi juga... MAIN UNO!
Ghost Hunt - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,401 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 4/15 - Mai T. - Complete
Future reviews
Neither Sou nor Kana knew where fate would guide them. But none of them could imagine the future without each other.
Q.E.D.証明終了 - Rated: K+ - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,225 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 4/15 - Complete
Unmask reviews
Hatsune Mikuo : siswa SMA sekaligus pembunuh bayaran. Targetnya saat ini : Kagamine Lenka, gadis berbakat dari klub drama. #PeaceForWINKies
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,935 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 3/30 - unknown 60, unknown 61 - Complete
Catalyzed Revolution
Kurikulum yang diresmikan mulai tahun lalu membuat para siswa resah. Lima puluh jam seminggu bukanlah angka yang berperikesiswaan. Karenanya, para siswa pun berusaha memperjuangkan haknya. Namun ketika kekacauan dan kehancuran yang dipilih, sanggupkah dua murid SMA istimewa ini melakukan sesuatu?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Suspense/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,579 - Favs: 1 - Published: 3/28 - [Len K., Rin K.] - Complete
Neverending Chase reviews
Dua tahun itu tidak sedekat yang banyak orang kira. Bagi Len, dua tahun adalah lintasan lari yang tidak akan pernah berakhir #FebPatrol2k17
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,017 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 2/6 - Miku H., Len K. - Complete
La Belladone reviews
"Selamat datang, anda ingin membuat reservasi?" Alih-alih membuat reservasi, Hatsune Miku memutuskan untuk menjadi pekerja sambilan di bistro terkenal, La Belladone. Bukan hanya karena masakannya yang sehat dan lezat, pemilik bistro tersebut adalah seorang pemuda tampan berambut merah. "Maaf saja, nona. Tapi ini bukan tempat latihan." #61CintArischa
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,556 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Published: 1/6 - Miku H., VY2 Yūma/66 (Roro) - Complete
Memento reviews
Tahukah kamu mansion bergaya Eropa di salah satu pinggiran Shizuoka? Datanglah ke sana pada bulan saat penuh dan panggilah dia yang bersemayam di ruang duduk. Niscaya, keinginanmu akan terkabul. Namun, ingatlah ada harga dari setiap permintaanmu. #SecretSanta2k16
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 1 - Words: 2,652 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 12/24/2016 - Gumi/Megpoid, YOHIOloid - Complete
Kaettekon reviews
Handa Seishuu, 26 tahun. Kehidupannya yang tenang di Pulau Goto harus berakhir ketika sebuah kabar tak terduga sampai ke telinganya. Kali ini, bisakah ia mengucapkan salam perpisahan dengan benar pada warga desa, terutama pada bocah bersurai warna gandum? (Implied SeiNaru)
Barakamon/ばらかもん - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,659 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 9/17/2016 - Complete
Rhapsody of Secret reviews
Bila orang yang kaucintai menyimpan ratusan rahasia di sebuah kotak dan kau tak sengaja melihat sedikit isi kotak itu, apa yang akan kau lakukan? Hatsune Miku, seorang gadis yang baru lulus SMA menemukan kepingan rahasia yang disimpan rapat oleh orang yang ia cintai. Mampukah ia menyusun bait-bait rapsodi yang terbentuk dari rahasia saat tali-tali keterbatasan mengekangnya?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 11,392 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 5 - Updated: 9/17/2016 - Published: 8/26/2016 - Miku H., Kiyoteru H.
Himitsu no Uta reviews
Hatsune Miku, kelas 3 SMA, mendapat nilai 10 dalam ulangan harian fisika-dari skala 100, karena kekeraskepalaannya sendiri. Saat keadaan seolah menginginkan ia menyerah, takdir mempertemukannya dengan seseorang... [KiyoMiku] (A/N : If you aren't Indonesian and interested to read this story in English, please give me your email address through PM-ing me :D)
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 13,123 - Reviews: 18 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 8/19/2016 - Published: 7/18/2016 - [Miku H., Kiyoteru H.] - Complete
The Second: Get Over? reviews
In her second year on Iris Academy, she knew that only in a few months for her to be divorced. And everything went worse when a beautiful woman appeared. Who is this woman? What is her relation ship with Grabiner? Warning: OOC, the sequel of The First Bonus : To win Grabiner' family heart, un-ladylike Cesia should be Minnie' substitute and participate in... Hibiscus Match!
Magical Diary - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 10,539 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Follows: 8 - Updated: 7/17/2016 - Published: 4/20/2012 - Professor H. Grabiner
The Game is Not Over reviews
This story took place after "Promise of Reunion" ending. Ib was grateful that she was able to back in her own world, safe and sound. But much for her surprise, actually the game was not over, yet..
Ib - Rated: T - English - Supernatural/Mystery - Chapters: 11 - Words: 31,402 - Reviews: 81 - Favs: 81 - Follows: 108 - Updated: 6/26/2016 - Published: 6/20/2012 - Ib/Eve, Garry
Yellow Lily reviews
Sabaku Temari, gadis kelas 2 SMA Konoha Gakuen. Meski kemampuan otaknya biasa saja, tapi punya bakat olahraga yang hebat juga intuisi yang tajam. Nara Shikamaru, detektif swasta 23 tahun. Meski kelihatan pemalas dan cenderung tidak inisiatif, tapi mempunyai kemampuan analisa yang tajam dengan IQ 200. Bagaimana kalau kedua orang ini bertemu, dalam suatu kasus misalnya?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Crime/Mystery - Chapters: 3 - Words: 8,309 - Reviews: 29 - Favs: 16 - Follows: 19 - Updated: 1/19/2014 - Published: 1/19/2013 - Temari, Shikamaru N.
Kitchen Romance reviews
Haruno Sakura, akhirnya berhasil menjadi siswi Konoha Gakuen dari jalur memasak. Namun setiap bulannya ia harus berhasil lolos dari tes evaluasi untuk mempertahankan posisinya sebagai siswi Konoha Gakuen. Di bawah bimbingan atau tekanan Hatake Kakashi, si jenius berlidah tajam, mampukah ia bertahan? Warning :AU, OOC
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 14,110 - Reviews: 67 - Favs: 28 - Follows: 28 - Updated: 1/4/2014 - Published: 4/26/2012 - Sakura H., Kakashi H.
The Game is Not Over : Dream reviews
Post Promise of Reunion ending. Garry tidak ikut menemani Ib. Mary frustasi. Ib kelelahan dan kesepian. Penggalan dari kisah The Game is Not Over dalam Bahasa Indonesia!
Ib - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,246 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 9/1/2013 - Garry, Ib/Eve, Mary - Complete
Pilihan reviews
Sebuah reuni kecil dengan teman SMA membuatku merasakan suatu perasaan aneh. Dan tanpa sengaja, saat suasana hatiku tak menentu seperti itu aku bertemu dengan guru kimiaku, Hatake Kakashi-sensei. "Apakah kau menyesali pilihanmu, Sakura-san?" Warning : AU, OOC, curcol, gaje. Mau baca?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,002 - Reviews: 11 - Favs: 10 - Follows: 7 - Published: 11/3/2012 - Kakashi H., Sakura H. - Complete
The First: Id de Nomen The root of the name reviews
Cesia Touyama, the wildseed girl, found out that she was abandoned by her parents! what would Grabiner do? MC/Grabiner
Magical Diary - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 4,886 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 6 - Updated: 2/27/2012 - Published: 2/24/2012 - Professor H. Grabiner - Complete
Dream reviews
Mai's feeling to Gene. How's Mai's feeling after she knew that Gene had passed away? Based on a song "Mimpi" by Anggun C. Sasmi. Please Read!
Ghost Hunt - Rated: K+ - English - Poetry/Romance - Chapters: 1 - Words: 808 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 12/24/2011 - Mai T., Eugene D./Gene - Complete
A Dreamless Sleep reviews
Mai wondered how & when she able to got a dreamless sleep. Would it happen? Check it out! my first fanfic in english
Ghost Hunt - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 797 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 6/9/2011 - Mai T., Kazuya S./Naru - Complete
Dreamless Sleep reviews
Mai berharap agar tidurnya tak diganggu oleh mimpi-mimpi aneh yang selama ini mengganggu tidurnya, meski hanya sekali. akankah harapannya terkabul?
Ghost Hunt - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 626 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 6/3/2011 - Mai T., Kazuya S./Naru - Complete