Mizumori Fumaira
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-17-10, id: 2541452, Profile Updated: 10-20-13
Author has written 10 stories for Ghost Hunt, Magical Diary, Naruto, and Ib.

A girl, soon-to-be-pharmacist with, these specific information:

Race : human

Name : Mizumori Fumaira (of course its only a pseudonym)

Age : less than 20 more than 10, has reached the legal age

hint: i am a sophomore in my college

Birth : 30 April--Taurus

Blood type: B

personality: sanguinist

school : Bandung Kougyou Daigaku

status : semi-hiatus (hey! i must prepare so many exams now!!)

location : Bandung, Indonesia (have you ever come to my place?)

hobby : listen, read, write

favorites:

-color :blue, black, red, white, pink

-pet : cat (i have some cats XD)

-food: spicy food, pudding, Sundanese food ( you SHOULD try it)

-drink: tea, milk, mineral water

-flower: chamomile, daisy, blue rose, red rose, jasmine

-pairings: Mizuhara Kana x Touma Sou (Q.E.D.; my avatar), Nanase Tatsuki x Sakaki Shinra (C.M.B.), Mizunashi Akari x Akatsuki (Aria), Mori Ai x Ueki Kousuke (Law of Ueki), Kurosaki Mafuyu x Saeki Takaomi (Oresama Teacher), Kaji Fumino x Ojiro Kazuma (Kiss Yori mo Hayaku), Taniyama Mai x Oliver Davis (Ghost Hunt), Asahina Mai x Shimokomoriya Asagi (Aoiro Toshokan), Iwasaki Ai x Yumemizu Kiyoshiro (The Great Detective, Kiyoshiro Yumemizu), Ib x Garry (Ib), Mogami Kyoko x Tsuruga Ren (Skip Beat), Haruno Sakura x Hatake Kakashi (Naruto), Misora Aoi x Oda Kirihito (N's Aoi), Hatsune Miku x Hiyama Kiyoteru (Vocaloid), Alice Kingsleigh x Mad Hatter/Tarrant Highttop (Alice in Wonderland)

- a guy with A blood type, megane, tsundere

- age gap relationship (mostly older male younger female)

dislikes:

-yaoi, yuri, shoujo-ai, shounen ai

-cockroaches and other suspicious insects

-initiation (God, I'm bad at this)

-alcoholic foods/beverages


contact me at

Facebook : Mizumori Fumaira

e-mail : kana.aquamarine@gmail.com


how're yo fumaira?

semster tiga... ada yang tau cara menghentikan tremor di tangan?

regarads, Fumaira


Fact of Fumaira's stories

A. Have Published Stories

1. Dreamless Sleep (Ghost Hunt-- NaruXMai)--Completed


My first fanfic here. It was written when I read Ghost Hunt series. Just a sweet short story about Naru and Mai in a case. When Mai got tired because of her post-cognitive dream, she finally got a dreamless sleep with a little help from Naru ;D.

2. A Dreamless Sleep (Ghost Hunt-- NaruXMai)--Completed


fanfic bahasa indonesia pertama saya. ditulis pas saya lagi tergila-gila sama Ghost Hunt. Ceritanya tentang sebuah adegan manis antara Naru dan Mai di sebuah kasus. Diketik secara ngedadak, jadi pendek . Ceritanya tentang Mai yang udah kecapekan dengan mimpi" yang serem, dan akhirnya dia bisa tidur dengan nyenyak dengan sedikt bantuan dari Naru ;D.

3. Dream (Ghost Hunt--GeneXMai)--Completed


The fic that i wrote after i'd read the ending of the manga. I made this as a tribute for Gene, and as a realization that Mai actually loves Gene. This story is about Mai's feeling to Gene.

4. The First : Id de Nomen The Root of Name (Magical Diary--HieronymusXCesia(MC))--Completed


The fic that I wrote after I'd finished play Magical Diary. I want to make a story about the continuation of Cesia (my chara) and Hieronymus's marriage life. It's about Cesia was abandoned by her parents, because she had a magic power. And it was founded that Cesia, even though she was a wildseed, had a powerful magical power. This story is also contained a special story about their summer holiday in Iris Academy. As I'd said in the story, the name "Cesia" I took from one of the name on chemistry periodic table, "Cesium", and when I knew the meaning of that, I decided to give that name for my MC in Magical Diary.

5. Kitchen Romance (Naruto--KakashiXSakura)--In Progress


Berawal dari acara masak-masakan yang lagi naik daun masa itu, saya bikin sebuah original story, tentang seorang anak tomboy yang jago masak. lalu, entah ilham darimana, saya ubah menjadi fanfic Naruto dengan pairing yang saya tahu emang gak canon tapi favorit saya. Aslinya, original story-nya mau tamat, jadi sebenarnya saya cuma tinggal nyalin ke kompi (karena original story masih betah di buku tulis) dan memodifikasinya.

Seorang gadis tomboy, Mizumori Sheva (Haruno Sakura), mendapat tawaran untuk beasswa dari jurusan memasak Suzuran Gakuen (Konoha Gakuen). Setelah masakannya diluluskan oleh seorang juri dingin berlidah tajam yang ternyata adalah guru matematikanya dan wali kelasnya, Kirishima Yukito (Hatake Kakashi), gadis itu mulai menikmati kehidupan SMA-nya, meski ia dan murid jurusan memasak lainnya akan dites sebulan sekali, dan ada sistem eliminasi, yaitu siapa yang masakannya mendapat peringkat terendah, tidak akan menerima beasiswa lagi! Berhasilkah gadis itu lolos?

6. The Second: Get Over? (Magical Diary--HieronymusXCesia)--In Progress


The sequel of The first. Yep, I wanted to make a rival for Cesia, so I used Violet as the rival. I know, it made the story not too canon, but well... I also included a bonus story, three or two chapters maybe... it's about the unlady-like Cesia should participate in Hibiscus Match, as Minnie substitue, to win Grabiner' family heart!!

7. The Game is Not Over (Ib--IbXGarry)--In Progress


Yeah, it wrote after I'd finished Ib game. I love Garry soo much that I wanted him to end up together with Ib. I also wanted to give Mary a good role, because I knew she's just a lonely little girl. It's about Ib who had to face Ousama, to get back something important for her.

8. Pilihan (Naruto--KakashiXSakura)--Completed


Ini fic yang dibuat atas dasar keegoisan saya. hampir 80% dari isi fic ini adalah pengalaman saya pribadi, lalu saya tuangkan dalam favorit pairing saya, hitung-hitung curhatlah... Sakura merasakan keanehan saat kembali berkumpul dengan teman-teman lamanya, ditambah lagi ia meratapi nilai UTS fisikanya yang jelek. Namun, bisakah Kakashi, gurunya sewaktu SMA, menyembuhkan kegalauannya?

9. Yellow Lily (Naruto--ShikamaruXTemari)--In Progress


Saya tiba-tiba suka dengan pairing ini. Karena pada dasarnya saya suka genre mystery, saya memutuskan untuk membuat fic ini, dan saya memutuskan, daripada pairing KakaSaku kalau untuk genre mystery saya lebih suka pakai pairing ini. Saya buat Shikamaru-lah yang lebih tua dari Temari untuk mendukung cerita (toh udah masuk AU, ya saya ubah" aja mereka seenak jidat). Perkembangan romance antara mereka akan sangat tipis, samar, dan jarang. Untuk pengkarakteran saya berusaha agar para karakter tidak OOC seperti di fic" saya yang lain, ditambah dengan pengkarakteran ala Touma Sou dan Mizuhara Kana dari Q.E.D., manga favorit saya. Ceritanya tentang Shikamaru dan Temari yang bertemu secara tidak sengaja dalam suatu kasus. Saat mereka bertemu untuk kedua kalinya, karena tuntutan tugas, Shikamaru harus menyungkap masa lalu Temari, meski ia tahu bahwa itu hal yang merepotkan...

B. Upcoming Stories (may be published or not...)

1. The Third : Meis Famiglia (Magical Diary--HieronymusXCesia)


Maybe, it will be the last story about Hieronymus and Cesia' marriage life. Cesia was in her third year when she decided to leave Iris Academy. Why? You'll know if you read the story

2. Blue Eyed Mage (Magical Diary--Cesia, a little (very little) HieronymusXCesia)


It's about Cesia's fourth year in Iris Academy. To become a full-fledged witch, every student had to be an apprendista-- apprentice witch. They would be sent to human's world, to make someone happy. But the problem was, the people that they had to make happy, were children who had to face the death in a mere month!

3. The Blue Sky (Naruto--MinatoXKushina)


Cerita dari original story, terinspirasi dari Q.E.D.. Bercerita tentang seorang anak bernama Yuizaki Sora (Uzumaki Kushina) yang merasa hatinya sempit karena dikte dari orang tuanya. Namun, kata-kata dari Kitami Aoi (Namikaze Minato), seorang jenius yang memutuskan kembali menjadi anak SMA di Jepang setelah skripsinya hilang ketika berkuliah di Amerika, berhasil meringankan beban yang ada di hati gadis itu.

4. Wishing to The Star (Naruto--MinatoXKushina)


Sekuel dari "The Blue Sky". Kenyataan memang tak seindah harapan. Yuizaki Sora (Uzumaki Kushina) harus mengubur mimpinya karena sang ibu yang sudah membesarkannya seorang diri menentang keras. Tak hanya itu, sang ibu pun memutuskan suatu hal yang tak mengganggu gadis itu saja, tapi juga mengganggu Kitami Aoi (Namikaze Minato), sahabat sang gadis. Bagaimana akhirnya mimpi sang gadis?

5. The Other Blue Sky (Naruto--Sakura)


Menjadi anak dari seorang pianis sekaligus direktur yang cantik dan peneliti yang disegani, membuat Hoshino alias Hoshi (Haruno Sakura) dianugerahi banyak kelebihan, bakat musik dan olahraga dari sang ibu juga kejeniusan dari sang ayah. Hanya saja, dia punya masalah soal cinta. Gadis tomboy itu menyukai Teru (Inuzuka Kiba), sahabatnya sedari kecil. Namun apa jadinya kalau gadis itu tahu kalau ternyata sahabatnya itu menyukai Rima (Hyuuga Hinata), yang juga sahabat sang gadis sedari keci?

6. Sahabat (Naruto--KakashiXSakura)


Sekuel dan Prekuel dari "Pilihan". Kalau yang sebelumnya Saku-centric yang ini lebih Kaka-centric dengan sudut pandang orang ketiga. Kakashi membutuhkan bantuan Sakura untuk menjadi beta-reader jurnal ilmiahnya. Bisakah sekali lagi pria itu menangkan gadis yang lagi-lagi terlibat urusan pelik yang berhubungan dengan cinta dan persahabatan?

7. Gelooft (Naruto--KakashiXSakura)


Lagi-lagi dari original story, yang sampai saat ini belum kelar karena buku tulis yang memuat cerita ini hilang di kampus. Mengambil latar di Bandung (Jepang), Seira Rahayu (Haruno Sakura) seorang yatim piatu yang sudah lulus SMA, memutuskan untuk mengikuti ujian masuk perguruan tinggi negeri agar kelak bisa bersekolah di Sekolah Farmasi ITB (Fakultas Farmasi Universitas Tokyo) dan masuk asrama, karena sudah muak tinggal bersama tante dan sepupunya, Bayu Maharastra (Uchiha Itachi), yang memperlakukannya seperti pembantu, bahkan memaksanya untuk menikah dengan sepupunya yang bejat itu. Bahkan sang tante mengancam ia akan benar-benar menikahkannya dengan sepupunya apabila ia tak lolos di ujian masuk tahun itu. Namun karena jiwa kemanusiaannya yang begitu kuat (gara-gara tiga tahun dididik menjadi seorang PMR Wira sejati), ia jadi gagal mengikuti ujian itu. Saat ia pikir insiden itu akan menjebloskannya ke neraka dunia, seberkas harapan diberikan oleh seorang pria yang ia temui dalam insiden itu. Dirgantara Husada (Hatake Kakashi), yang ternyata seorang dokter bedah juga dosen hebat, menawarkannya berkuliah di STOVIA (Konoha University), sebuah universitas yang seharusnya sudah tidak eksis, namun ternyata masih ada dan memilih orang-orang terpilih. Namun, untuk berkuliah disana, gadis itu harus membayar mahal, yaitu dengan "membunuh" dirinya sendiri...

8. Ghost Hunt : Reborn! (Ghost Hunt--MaiXNaru)


I want to make a story about Indonesian' horror and Ghost Hunt, so I made this! It had been four year after Naru went to England. After Mai graduated from her college as the best graduate at her faculty (she took Criminal Psychology), Naru came back to Japan with a case from Gene' acquaintance. It made Japan SPR team had to go to Indonesia, a country in South-East Asia, since Naru thought that the case was interesting. But suddenly they founded that the case wasn't only needed ghost hunters, but also a detective!


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Cherry Blossom Romance by ReikaFoxGirl reviews
A series that follows FBI Agent Hijikata Toshizo and Dr. Chizuru Yukimura as a couple in modern times, multiple settings, different situations but what stays the same is their love; follow them as they deal with family issues, criminals, and whatever else life tries to throw at them.
Hakuōki/薄桜鬼 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 3 - Words: 4,879 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Follows: 32 - Updated: 6/14 - Published: 10/5/2014 - [Chizuru Y., Hijikata T.]
How Bright the Lights by breizhbit reviews
AU: Alice is at best a mediocre fashion model, but tonight something has made her shine. [A modern-day Alice delves into the rabbit hole of her past with the help of new friends and old while trying to figure out which way is up and precisely what is a right proper Alice size when as far as she knows Just Alice is all she's ever been.]
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 22 - Words: 102,784 - Reviews: 48 - Favs: 37 - Follows: 43 - Updated: 2/25 - Published: 2/2/2013 - [Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp] Helen K., Hamish A.
Pentagrams and Pomegranates by Gabi-hime reviews
It's all well and good to promise to honor and protect someone, but the devil's in the details. Hieronymous Grabiner marries Amoretta Suzerain with the intention of protecting her from a family servitor. Little does he know that the manus is the least of her problems.
Magical Diary - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 27 - Words: 379,423 - Reviews: 87 - Favs: 80 - Follows: 80 - Updated: 2/25 - Published: 12/29/2012 - Damien R., Professor H. Grabiner
Could Have Beans by unostalgic reviews
Life is hard when you're small, but life without love is so much harder. Twelve years have been lost to Arrietty longing for her childhood love and the moments that could have been. Beans and borrowers aren't meant to fall in love, but she gets a second chance at love, this time, his size.
Arrietty/借りぐらしのアリエッティ - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 25 - Words: 58,669 - Reviews: 170 - Favs: 108 - Follows: 135 - Updated: 2/15 - Published: 9/30/2012 - Arrietty, Shō - Complete
The Seven Gates of the Demon Arts by girliebird reviews
Chizuru Yukimura is struggling to come to terms with her demon lineage, but when she refuses to relinquish her place in the Shinsengumi at Senhime's request, she is offered a far greater proposal - to master the Seven Gates of the Demon Arts. Will she be able to control her intrinsic powers for the sake of the Shinsengumi? Does she have what it takes to stand up against Kazama?
Hakuōki/薄桜鬼 - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 24 - Words: 114,266 - Reviews: 106 - Favs: 64 - Follows: 66 - Updated: 12/22/2014 - Published: 6/15/2014 - Chizuru Y., Hijikata T.
Ujung Mimpi by fariacchi reviews
Kehidupan tidak semudah mimpi kanak-kanak. Terutama jika takdir mengikatmu dalam status bernama shinobi. Siapa yang bisa menebak apa yang ada di ujung mimpi itu? # ShikamaruXTemari. Canon setting; future fict; alternate reality # UPDATED. Bagian Empatbelas: Permohonan#
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 14 - Words: 38,563 - Reviews: 205 - Favs: 69 - Follows: 60 - Updated: 12/13/2014 - Published: 9/22/2013 - Shikamaru N., Temari
Home by Rusala reviews
Everyone has a past and a dark secret they want to hide. When Sakura finally escapes the hellhole of what should have been a home, with her interesting abilities, she gets caught stealing at a diner by 4 very interesting men. How will things unfold? Modern Day AU with abilities and chakra. Some GenmaxSakura and YamatoxSakura fluff. Mainly KakashixSakura Rated M for future content
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 22 - Words: 131,253 - Reviews: 258 - Favs: 250 - Follows: 327 - Updated: 7/29/2014 - Published: 7/25/2012 - Sakura H., Kakashi H.
Just Be Free by Gunting Merah reviews
Sekarang, beban itu lenyap digantikan sejuta kenyamanan yang membuat senyum mereka mengembang. Kenyamanan untuk berada di samping Gou Matsuoka telah membuatnya merencanakan hal sejauh ini. Sekarang, obsesi-nya telah tercapai. Karena Nanase Haruka, hanya ingin kebebasan. –Just be free. [HaruGou]
Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,837 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Published: 7/3/2014 - Gou M., Haruka N.
Brigade de Cuisine by tutup kaleng reviews
Kata chef, "Cinta itu seperti Escargot, sederhana dan mentah, namun mewah." Kata Pâtissier, "Cinta itu seperti Mille-feuille, berlapis-lapis, di setiap lapisannya tersimpan rasa." Kata persiapan pantri, "Cinta itu seperti kuali panas, kausentuh, kau terbakar." / Chef!AU, Romance/Drama, RIVETRA. Happy Reading! Cover isn't mine.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 18,333 - Reviews: 80 - Favs: 64 - Follows: 54 - Updated: 6/22/2014 - Published: 12/9/2013 - [Levi, Petra R.] Eren Y., Erwin Smith
Krisan Merah Jambu by crystallized cherry reviews
Gou membawa seikat bunga ke tepi kolam renang pada siang itu, ketika menemani Haruka berenang. Katanya, itu dari seniornya.
Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,528 - Reviews: 9 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 4/29/2014 - [Haruka N., Gou M.] - Complete
Milestones by pfeffi reviews
Promises made, promises kept, and life thereafter. —ChihayaArata.
Chihayafuru/ちはやふる - Rated: K+ - English - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 8,238 - Reviews: 8 - Favs: 16 - Follows: 2 - Published: 2/19/2014 - Chihaya A., Arata W. - Complete
First Spring, Last Autumn by Shikaori Tooya reviews
First Spring for Levi, last autumn for Petra : "Inilah saatnya untuk membuktikan betapa membanggakannya aku bagimu." Levi : "Aku memutuskan untuk masuk ke dunia ini bukan untuk bermain-main. Tekadku kuat untuk bertarung di arena. Aku seorang pemimpin dan tidak mungkin untuk dapat bersamamu…" Petra : "Kurasa ia terlalu cemburu karena aku selalu bersamamu. Heichou, terima kasih..."
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 34,508 - Reviews: 45 - Favs: 19 - Follows: 11 - Updated: 1/27/2014 - Published: 11/7/2013 - Petra R., Levi - Complete
Starlight, Clear and Bright by D. Leveille reviews
Chihaya invites Arata to stay at her house for Christmas during their senior year of high school. Lots of sweet fluff inside!
Chihayafuru/ちはやふる - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,279 - Reviews: 10 - Favs: 23 - Follows: 7 - Published: 12/25/2013 - [Arata W., Chihaya A.] - Complete
Bad Apple by ReiyKa reviews
tongkat baseball, senyuman sinis, tatapan tajam, dan berambisi menjadi banchou adalah ciri-ciri Hatsune Miku. mampukah sang guru baru membuatnya menjadi gadis teladan yang penurut dan manis. mari kita sambut lahirnya pair baru di fandom vocaloid. RnR plis
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 20,121 - Reviews: 63 - Favs: 33 - Follows: 28 - Updated: 12/9/2013 - Published: 4/29/2011 - Miku H., Kiyoteru H.
NOT Poker by steshin reviews
Chitose. Her karuta-obsessed sister with her karuta-obsessed boyfriend. Ugh. Lighthearted fluff. Chihaya/Arata
Chihayafuru/ちはやふる - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,998 - Reviews: 15 - Favs: 30 - Follows: 4 - Published: 10/23/2013 - Chihaya A., Arata W., Chitose A. - Complete
Something Special by morningnight reviews
Something Special from morningnight to her viewers. Read if you dare. One-shots.
Ghost Hunt - Rated: T - English - Chapters: 13 - Words: 22,615 - Reviews: 50 - Favs: 23 - Follows: 31 - Updated: 10/19/2013 - Published: 4/7/2012
University Promotion by Zoccshan reviews
Sakura bingung mau ngambil jurusan apa di kuliah nanti. Tapi tenang aja. Hari ini ada banyak alumni dari Akatsuki University yang siap mempromosikan jurusan mereka masing-masing. "Nama saya Kakuzu Anderson. Saya dari Jurusan Tari. Tarian khas Zimbabwe." AkatSaku & SakuIno. R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,974 - Reviews: 44 - Favs: 38 - Follows: 5 - Published: 10/15/2013 - Sakura H., Akatsuki, Ino Y. - Complete
Short Stories by anonim now reviews
"Bakat 'reuni' huh?" Mori mengangkat tubuhnya dari rumput lapangan yang lembab. "Hn.." Anggukan Ueki muncul bersama lirikan kecilnya ke arah sahabat sejak SMP-nya itu. "Apa tujuanmu -agar kita semua bisa diberi kesempatan bertemu lagi?" Mori mendesah, "Meski bertemu lagi, kalau sebagai musuh apa itu sama rasanya?"
Law of Ueki - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 969 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Published: 8/18/2013 - Ai M., Kosuke U. - Complete
Pengantin Gurun Sahara by Langit Malam reviews
Sakura. Bagaimana bisa aku merayakan satu hari penuh kasih sayang bersamamu jika aku bisa memberikan 366 hari dalam setahun untuk mencintaimu/ Di dunia kini. Ada enam milyar manusia. Enam milyar jiwa. Enam milyar hati. Tapi percayalah. Terkadang kita hanya butuh satu untuk menjadi belahan jiwa kita. Sudahkah kau menemukan belahan jiwa-mu? Special Fic 4 Kouro Ryuki B-day. DLDR ;-)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,613 - Reviews: 24 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 5/31/2013 - Kakashi H., Sakura H.
His Wish by maohime reviews
Let's consider there's a fourth ending: Alfred killed Maria, and Dio never appeared to save Aya from her psycho father's hands. She's about to become a doll, but maybe her cruel dad has a heart after all.
Mad Father - Rated: T - English - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,212 - Reviews: 10 - Favs: 26 - Follows: 6 - Published: 3/9/2013 - Doctor/Alfred D., Aya D. - Complete
Fight or Die by Kaori Nozomi reviews
The time has come. Doctor Iwamine plans to murder me. But it doesn't have to end this way.
Hatoful Boyfriend - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 1,266 - Reviews: 10 - Favs: 25 - Follows: 10 - Published: 2/20/2013 - Shuu I./Isa S., Hiyoko T.
0330 by Jepun Bali reviews
Tidur di tengah lapangan, hampir kecebur kolam, yang tersial adalah harus menghadapi permainan Sasori-senpai. Lalu apalagi?/ ... untuk apa selendang yang mereka bawa? Mereka bahkan tidak mengerti kenapa mereka dibangunkan pukul 03.30am. / RnR dan RnC.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 1 - Words: 2,842 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 2/14/2013 - Published: 5/13/2012 - Sakura H.
The bear Killers snuggle by Stuck-between-a-melody reviews
After the laugh at Iku's actions to the fake Bear, Iku notices that she has someones shirt on. What happens when she tries to return it to the obvious owner, Dojo? lots of Fluff!(Im bad at summaries but Read, Rate and Review and you'll like it) IkuxDojo
Library War - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,240 - Reviews: 18 - Favs: 43 - Follows: 13 - Published: 2/6/2013 - Dojo A., Kasahara I. - Complete
Danger Incarnate by xDracoGenesisx reviews
When they had first met, he had tried to kill her. If there's anything in this world Monika Drevis loves, it is danger. ( Largely based off of headcanons and Monika's love letter found after replaying once the true ending is unlocked. My own interpretation of Monika and Alfred's first meeting; I really like writing psychopaths. )
Mad Father - Rated: K+ - English - Suspense/Horror - Chapters: 1 - Words: 762 - Reviews: 5 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 1/29/2013 - Doctor/Alfred D., Monika D. - Complete
Sinta Tanpa Rama by sherry-me reviews
"Tansah eling ambeg parama arta, Ni—Selalu ingat ambeg parama arta, Ni."/ Laras mendesis di sela-sela giginya, "Aku reti, Ki—Aku mengerti, Ki." —Nethfem!Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 5 - Words: 24,590 - Reviews: 67 - Favs: 45 - Follows: 26 - Updated: 1/11/2013 - Published: 1/25/2012 - Netherlands
The Most Beautiful by Bitterorsweet reviews
AU!Hetagakuen Oneshot "Waaaaaa! Lihat nih ada survey terbaru!" / The Most Beautiful Country / Kira-kira nation mana saja ya yang ada di daftar pemenangnya? / Humor Garing, Alur Kacau, DLDR. [Fluff] NetherlandsxOC!Indonesia, Pair nyempil: USUK, SpaMano, Crack!SpaiNether
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,987 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 12/23/2012 - Netherlands, Parallel Nations - Complete
Portrait of a Feeble Knight by Monty the Kid reviews
Garry knows the little girl, with eyes the color of blood, is much more than a simple lost child. But at the same time, she is so young, so innocent, and he can't help but try and protect her. Oneshot. (3/3 Portrait Series).
Ib - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,978 - Reviews: 9 - Favs: 27 - Follows: 3 - Published: 12/12/2012 - Garry, Ib/Eve - Complete
Different by Natha Nala reviews
Ketika cinta terhalang jeda usia dan jalan yang berbeda. "Mungkin setelah ini, beberapa tahun lagi aku tidak bisa mendekatimu lagi." Request from Rieki Kikkawa. AU.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,408 - Reviews: 15 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 12/3/2012 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Hate You Always by Zoccshan reviews
Kakashi memperlakukannya dengan cara yang berbeda dari yang lain. Karena ia mempunyai perasaan khusus kepadanya. Sebuah perasaan benci. Hanya untuk Sakura. "Sensei... a-aku benci padamu... sangat... sangat benci..." "Aku juga sangat membencimu, Haruno." KakaSaku. COMPLETED! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 21,339 - Reviews: 210 - Favs: 81 - Follows: 48 - Updated: 11/23/2012 - Published: 4/4/2011 - [Kakashi H., Sakura H.] - Complete
Summer Days by Rusala reviews
Who knew the simple statement, "Lovely weather we're having." started it all? Who knew their love for books would have left them to make a deep promise to one another to keep? Would they keep it? Would they pull away? Neither of them new. But what happens when they meet up under different circumstances? Modern Day AU Rated M for future language/content. Let me know your thoughts
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 24,528 - Reviews: 40 - Favs: 31 - Follows: 48 - Updated: 11/23/2012 - Published: 10/8/2012 - Sakura H., Kakashi H.
Unmasked by MokaNeedsSleep reviews
In which Kakashi is witness to Naruto the Sly Fox, Sasuke the Kicked Puppy and Sakura the Buzzed Koala Bear. And of these three animals, one makes its way into his heart and is able to see under the mystery mask. Who knew all it took was a game? "If this was the reaction he'd get, why did he only do it now?" AU. KakaSaku. One-shot.
Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,371 - Reviews: 12 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 10/13/2012 - Kakashi H., Sakura H. - Complete
SISI LAIN BANDUNG: TROLLER? by Kuroneko Lind reviews
Sore yang indah. Angin bertiup lembut membawa wewangian rerumputan, semburat jingga yang menghiasi langit sore dan teh melati hangat yang siap untuk dinikmati. Nesia meletakan sepiring singkong rebus di atas meja lalu duduk di kursi rotannya. Damainya hari ini. Namun semuanya berubah ketika para personifikasi datang menyerang –mendobrak pintu rumah Nesia/Loh, kenapa?/RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,118 - Reviews: 22 - Favs: 24 - Follows: 2 - Published: 9/1/2012 - Parallel Nations - Complete
Run Here My Dear by morningnight reviews
John comes with a case that Naru can't resist. It's at a church that John has been helping out at and he is beginning to grow worried for people's safety. When they arrive, Mai finds herself in a situation that she can't get out of by herself.
Ghost Hunt - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 21 - Words: 46,664 - Reviews: 206 - Favs: 140 - Follows: 122 - Updated: 8/13/2012 - Published: 10/30/2011 - Mai T., Kazuya S./Naru - Complete
Portrait of a Sleepy Child by Monty the Kid reviews
Ib knows more than she should, especially for a girl her age. She makes a choice to stay with her friend, even if it wouldn't have been what he wanted. Oneshot. (1/3 in the Portrait Series).
Ib - Rated: K+ - English - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 552 - Reviews: 13 - Favs: 42 - Follows: 4 - Published: 8/8/2012 - Ib/Eve, Garry - Complete
Shō Enters the Secret World of Arrietty by moviefan-92 reviews
Arrietty is being forced to marry to preserve the borrower race, yet Shō is still on her mind. A strange fortuneteller appears to give her and Shō a chance, but it is Shō who must make the journey. Being only 10 cm tall is not easy. Bad summary. COMPLETE
Arrietty/借りぐらしのアリエッティ - Rated: K+ - English - Adventure/Romance - Chapters: 18 - Words: 54,587 - Reviews: 423 - Favs: 313 - Follows: 161 - Updated: 7/13/2012 - Published: 3/2/2012 - [Shō, Arrietty] Spiller, Pod - Complete
Liebesleid by xXHanamizukiXx reviews
Ten years. One lies forgotten in a dark corridor with only fresh blue petals for company. The other dreams of a maze of lurid monsters as she creates glorious music from enchanted fingers. And in some blank unloving space, an artist longs for redemption.
Ib - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 8 - Words: 12,850 - Reviews: 50 - Favs: 158 - Follows: 22 - Published: 6/13/2012 - Garry, Ib/Eve - Complete
Zero by Moon Waltz reviews
Q.E.D Fanfiction/Sebuah angka yang sangat menggambarkan Kana MIzuhara..
Misc. Anime/Manga - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 619 - Reviews: 11 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 6/7/2012 - Complete
Ib All Alone by Halfsan reviews
-Oneshot- Since Garry's visit to the art gallery, he's been having strange nightmares, all involving a little girl. Are these nightmares just recurring dreams, or is it some sort of subconcious memory?
Ib - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,311 - Reviews: 52 - Favs: 256 - Follows: 29 - Published: 5/27/2012 - Ib/Eve, Garry - Complete
Valentine untuk Ino by Fvvn reviews
Valentine miliknya, adalah bencana. Valentine miliknya, akan menjadi kelabu di sepanjang masa. Valentine, bukanlah hari keberuntungannya. Valentine, hari sialnya. Bitter Theme, warning Inside! Dedicate to SIVE - ShikaIno Valentine Event 2012 XD Enjoy!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,075 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 2/11/2012 - Ino Y., Shikamaru N. - Complete
NACHTMERRIE by sherry-me reviews
Pernah merasakan neraka dunia? Belum? Coba tanya pada Ned apa rasanya. - NetherIndonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,129 - Reviews: 12 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 1/3/2012 - Netherlands - Complete
Satu Kata by sherry-me reviews
Satu kata bisa berarti segalanya. Satu kata bisa mengubah segalanya... *NetherexIndo*
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,906 - Reviews: 10 - Favs: 15 - Published: 12/26/2011 - Netherlands - Complete
Teach Me One Last Thing by some1ders13 reviews
As Mafuyu graduates, she asks Takaomi for one last thing.
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 20,637 - Reviews: 86 - Favs: 100 - Follows: 131 - Updated: 10/9/2011 - Published: 6/18/2011 - Mafuyu, Takaomi
Bukan Big Match Biasa by Nerazzuri reviews
Manchester United vs Arsenal. Old Trafford berjaya, Emirates berduka. Skor 8-2 membuat Malaysia merana, Nethere bebas memeluk Nesia pasca taruhan sepakbola. Special fic for Auriellie Evans-chan. Crack fic. Mind to Read and Review?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,611 - Reviews: 14 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 9/26/2011 - Netherlands - Complete
Tujuh Belasan by Kaizo Eroji reviews
Pertama kali merayakan ulang tahun Nesia berarti pertama kali juga datang ke acara tujuh belasan. Bisakah seorang bule Belanda menghadapi tantangan yang menghadang? One shot, sekuel Hari Ulang Tahun. Nederland X Indonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 6,028 - Reviews: 16 - Favs: 26 - Follows: 4 - Published: 8/17/2011 - Netherlands - Complete
Op De Pasar Malam by Meckino Sara reviews
Kali ini bianglala pun tak ubahnya mesin waktu yang menyebrangi rentan tujuh dasawarsa. Karena kala itu dan kala ini kita sama-sama berada disini. Lengkap dengan cinta dan air mata. Hanya saja takdir mengemasnya berbeda. RnR, please my first fic.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 9,477 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 8/7/2011 - Netherlands - Complete
Aku, Kamu, Kelak di Bawah Atap yang Sama by Kaizo Eroji reviews
1942, sebuah ketukan di jendela membawa kejutan bagi Nesia. Di tengah perang yang berkecamuk ini, dia...melamarku? One shot, Nederland x Indonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,444 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 8/5/2011 - Netherlands - Complete
Mew Cherry by SnowSwanZ reviews
Crossover Tokyo mew mew & Naruto. Sakura is a 6 member of mews and she fell in love with her boss Ryou.
Crossover - Naruto & Tokyo Mew Mew - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,907 - Reviews: 17 - Favs: 36 - Follows: 23 - Published: 4/1/2011 - Sakura H., Ryou S.
Midnight Quest by Opal Chalice reviews
Di malam tanggal empat belas di bulan kedua, Hermione dan Severus menjelajah ke dalam Hutan Terlarang demi mencari tanaman magis yang berpotensi menyelamatkan dunia sihir dari krisis. Di saat bersamaan mereka mempertanyakan perasaan mereka masing-masing.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Adventure/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 7,017 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 2/15/2011 - Severus S., Hermione G. - Complete
I Love You? I Love You Not? by Opal Chalice reviews
Hermione tiba-tiba saja jatuh cinta dan berpikir kalau ini adalah pengaruh ramuan cinta. Pairing Severus Snape/Hermione Granger SSHG
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,702 - Reviews: 17 - Favs: 12 - Published: 9/16/2010 - Hermione G., Severus S. - Complete
Up From Wonderland by Je Love You reviews
People go missing. Sometimes they return and sometimes not. Sometimes people ran away of their own accord and sometimes people were kidnapped. Just this one time, this person was found. She was found by a Hatter who was somewhere he didn't belong. AxH
Alice in Wonderland, 2010 - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 14 - Words: 46,234 - Reviews: 624 - Favs: 425 - Follows: 266 - Updated: 3/21/2010 - Published: 3/7/2010 - Alice K., Mad Hatter/Tarrant Hightopp - Complete
Letters of Yesterday by kakashidiot reviews
RE-EDITED VERSION! Chapter 5! Will Sakura discover the identity of her penpal before it is too late? In the aftermath of war, love heals the heart. RandR.
Naruto - Rated: T - English - Drama/Mystery - Chapters: 5 - Words: 30,373 - Reviews: 153 - Favs: 176 - Follows: 51 - Updated: 12/25/2006 - Published: 9/4/2006 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Plight by th3j3st3rLIV3S reviews
Azuma has a problem, but he doesn't want to tell what it is. Tsukino, bothered by his aloofness, has a universal solution. How can one act of kindness result in 'True Love' being realized, and several headaches? Dense has new meaning...
Yakitate! Japan - Rated: T - English - Chapters: 4 - Words: 3,860 - Reviews: 20 - Favs: 10 - Follows: 12 - Updated: 10/20/2006 - Published: 9/28/2006
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Yellow Lily reviews
Sabaku Temari, gadis kelas 2 SMA Konoha Gakuen. Meski kemampuan otaknya biasa saja, tapi punya bakat olahraga yang hebat juga intuisi yang tajam. Nara Shikamaru, detektif swasta 23 tahun. Meski kelihatan pemalas dan cenderung tidak inisiatif, tapi mempunyai kemampuan analisa yang tajam dengan IQ 200. Bagaimana kalau kedua orang ini bertemu, dalam suatu kasus misalnya?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Crime/Mystery - Chapters: 3 - Words: 8,309 - Reviews: 28 - Favs: 15 - Follows: 15 - Updated: 1/19/2014 - Published: 1/19/2013 - Temari, Shikamaru N.
The Second: Get Over? reviews
In her second year on Iris Academy, she knew that only in a few months for her to be divorced. And everything went worse when a beautiful woman appeared. Who is this woman? What is her relation ship with Grabiner? Warning: OOC, the sequel of The First Bonus : To win Grabiner' family heart, un-ladylike Cesia should be Minnie' substitute and participate in... Hibiscus Match!
Magical Diary - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 8,526 - Reviews: 17 - Favs: 6 - Follows: 8 - Updated: 1/18/2014 - Published: 4/20/2012 - Professor H. Grabiner
Kitchen Romance reviews
Haruno Sakura, akhirnya berhasil menjadi siswi Konoha Gakuen dari jalur memasak. Namun setiap bulannya ia harus berhasil lolos dari tes evaluasi untuk mempertahankan posisinya sebagai siswi Konoha Gakuen. Di bawah bimbingan atau tekanan Hatake Kakashi, si jenius berlidah tajam, mampukah ia bertahan? Warning :AU, OOC
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 14,110 - Reviews: 62 - Favs: 23 - Follows: 23 - Updated: 1/4/2014 - Published: 4/26/2012 - Sakura H., Kakashi H.
The Game is Not Over : Dream reviews
Post Promise of Reunion ending. Garry tidak ikut menemani Ib. Mary frustasi. Ib kelelahan dan kesepian. Penggalan dari kisah The Game is Not Over dalam Bahasa Indonesia!
Ib - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,246 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 9/1/2013 - Garry, Ib/Eve, Mary - Complete
The Game is Not Over reviews
This story took place after "Promise of Reunion" ending. Ib was grateful that she was able to back in her own world, safe and sound. But much for her surprise, actually the game was not over, yet..
Ib - Rated: T - English - Supernatural/Mystery - Chapters: 9 - Words: 23,201 - Reviews: 72 - Favs: 67 - Follows: 91 - Updated: 8/26/2013 - Published: 6/20/2012 - Ib/Eve, Garry
Pilihan reviews
Sebuah reuni kecil dengan teman SMA membuatku merasakan suatu perasaan aneh. Dan tanpa sengaja, saat suasana hatiku tak menentu seperti itu aku bertemu dengan guru kimiaku, Hatake Kakashi-sensei. "Apakah kau menyesali pilihanmu, Sakura-san?" Warning : AU, OOC, curcol, gaje. Mau baca?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,002 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 11/3/2012 - Kakashi H., Sakura H. - Complete
The First: Id de Nomen The root of the name reviews
Cesia Touyama, the wildseed girl, found out that she was abandoned by her parents! what would Grabiner do? MC/Grabiner
Magical Diary - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 4,522 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 2/27/2012 - Published: 2/24/2012 - Professor H. Grabiner - Complete
Dream reviews
Mai's feeling to Gene. How's Mai's feeling after she knew that Gene had passed away? Based on a song "Mimpi" by Anggun C. Sasmi. Please Read!
Ghost Hunt - Rated: K+ - English - Poetry/Romance - Chapters: 1 - Words: 808 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 12/24/2011 - Mai T., Eugene D./Gene - Complete
A Dreamless Sleep reviews
Mai wondered how & when she able to got a dreamless sleep. Would it happen? Check it out! my first fanfic in english
Ghost Hunt - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 797 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 6/9/2011 - Mai T., Kazuya S./Naru - Complete
Dreamless Sleep reviews
Mai berharap agar tidurnya tak diganggu oleh mimpi-mimpi aneh yang selama ini mengganggu tidurnya, meski hanya sekali. akankah harapannya terkabul?
Ghost Hunt - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 626 - Reviews: 3 - Published: 6/3/2011 - Mai T., Kazuya S./Naru - Complete