Arisa Adachi
hide bio
Follow . Favorite
Joined 02-05-11, id: 2737317, Profile Updated: 02-06-12
Author has written 30 stories for Screenplays.

Annyeonghaseooo~ Arisa Adachi imnida~~~
Lahir tgl 2 April 1993~

100% CASSIOPEIA and 200% YUNJAESHIPPER

Saia hobi baca FF YunJae terutama yang rated M *ketauan yadong*

Saia suka hampir semua jenis FF YunJae, kecuali genderswitch. Entah kenapa saia sangat menolak yang namanya genderswitch, kalau pun baca pasti dalam image saia yang di-gs-kan itu tetaplah laki2.

Oh ya... Alamat FB saia : han_mingi@yahoo.co.id dengan nama Arisa Adachi.

Baru2 ini saia mulai ngepost di sana, tapi rata2 FF yang saia post di akun FB sudah saia post di sini. Tapi bisa aja nanti saia ngepost FF di sana, tapi gk nge-post di sini...

Saia tidak menolak yang namanya silent reader... Tapi alangkah baiknya jika yang membaca FF saia mau mereview meski hanya 1 huruf.

Saia sangat menerima kritik, saran dan bash untuk karya saia. Kecuali bash utk YunJae, maka saia akan melawan anda~

Ttg plagiat... Saia gk tau apakah FF gaje saia ada yg mlagiat, tapi kemarin saia pernah liat FF saia di sebuah blog. Tolonglah... Jgn diplagiat FF saia yaa? Gk mudah lho utk bikin sebuah FF.

Oh ya... Kalau ada temen author yang FF'y saia kritik dengan kata yang kurang mengenakkan, saia mohon maaf. Saia sama sekali gk berniat sok pinter atau apalah. Saia hanya berniat membuat tulisan kalian lebih baik lagi... Itu aja kok...

Nde... Kepanjangan yaa? Oke deh... See yaaa?

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Seme Island by Black Key reviews
Seme Island, pulau yang berisi namja-namja tampan itu akan musnah bila ke lima namja penguasanya tak secepatnya memiliki keturunan. Dan yang akan melahirkan keturunan mereka pun sudah di tentukan. Bisakah mereka mendapatkan keturunan tepat waktu? SiBum, HanChul, YunJae, OnKey & ZhouRy, Mpreg. Chap 19 YunJae Ver. Update.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 29 - Words: 74,552 - Reviews: 1385 - Favs: 278 - Follows: 260 - Updated: 1/11 - Published: 4/22/2011
Wings of the World by dhitta reviews
UPDATE CHAP 9! Jika Go Ara tak ingin mengalah maka kini Jaejoonglah yg harus mengalah.. Yunjae RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 9 - Words: 51,174 - Reviews: 437 - Favs: 148 - Follows: 124 - Updated: 4/21/2012 - Published: 5/1/2011
KOI by junnilicious reviews
Percayakah kamu tentang adanya cinta sejati?/Bad Summary T,T/ Fict about YunJae, YooSu, SiChul and KiMin/ BoysLove-Mpreg/chap 3 finnaly UP/Enjoy!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 7,128 - Reviews: 61 - Favs: 23 - Follows: 25 - Updated: 1/5/2012 - Published: 3/29/2011
One Night Stand by Cho Jang Mi reviews
YunHo bertemu dengan seorang 'malaikat' disebuah club. Akankah hubungan mereka akan berakhir hanya sebagai one-night-stand-relationship? RnR Please..
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 23,106 - Reviews: 273 - Favs: 90 - Follows: 78 - Updated: 12/15/2011 - Published: 5/16/2011
Love Hurts by DeviL53 reviews
A YunJae's fanfic I'm suck at summary, jadi langsung baca aja deh hehe Warning: Yaoi, incest, lemon Update!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 8,244 - Reviews: 143 - Favs: 74 - Follows: 72 - Updated: 10/21/2011 - Published: 1/29/2011
P A R T Y by Vanya-chan reviews
LAST CHAPTER! Maaf menunggu lama dan Happy Birthday Naruto :D Maaf telat, orz! Enjoy RnR minna... XDDD
Naruto - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Mystery - Chapters: 3 - Words: 20,472 - Reviews: 98 - Favs: 33 - Follows: 13 - Updated: 10/12/2011 - Published: 3/31/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Super Junior Story Zhoury Ver by Black Key reviews
Henry hamil lagi.! Dan ternyata itu malah buat Zhoumi shock dan terheran-heran. kira-kira apa yang bakal d lakukan Zhoumi pada Henry kali ini yah?
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 30,403 - Reviews: 123 - Favs: 37 - Follows: 21 - Updated: 8/3/2011 - Published: 4/17/2011 - Complete
You For Me by Fu For Fujoshi reviews
Bola mata biru menatap ke bawah, menyusuri huruf demi huruf yang terukir di atas batu nisan, kupejamkan mataku erat, dengan kepala tertunduk serta jemari yang saling terkatup, aku mulai menyenandungkan doa. Doaku untuk dirinya..Last chapie, DLDR
Naruto - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 14 - Words: 39,283 - Reviews: 294 - Favs: 70 - Follows: 36 - Updated: 7/22/2011 - Published: 12/28/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
My Heart Still Doesn't Change by Run Maharani reviews
Yunho menyia-nyiakan Jaejoong, 'istri'nya. Sampai suatu hari Jaejoong menyerah dan pergi dari Yunho. Namun disaat itulah Yunho merasakan sesuatu yang aneh.. Jeongmal mianhae yo Yorobun..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 15,891 - Reviews: 190 - Favs: 52 - Follows: 16 - Updated: 7/10/2011 - Published: 3/14/2011
The strippers by Din-Cassiopeia reviews
Jaejoong jadi strippers? NC-21, RnR please
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,395 - Reviews: 39 - Favs: 33 - Follows: 5 - Published: 7/6/2011 - Complete
Heartquake Club by ririe-chan reviews
Yunho mndapat laporan dr kdua evil magnae bahwa boojaenya yg sgt dirindukannya it bermesraan dg namja lain di club! apa yg akan trjadi? Warning: BL, Yaoi, smut. Pairs: Yunjae, Kyumin, Minkey, dll.. my 1st fic, hope u like it :
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 6 - Words: 23,790 - Reviews: 83 - Favs: 63 - Follows: 25 - Updated: 7/3/2011 - Published: 6/21/2011 - Complete
Posessive Love by Evil Baby Snow reviews
Akun di tutup, silahkan melihat di profile untuk tahu di mana membaca fanfic-fanfic milik ku. Terimakasih
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 9 - Words: 18,991 - Reviews: 122 - Favs: 38 - Follows: 21 - Updated: 6/30/2011 - Published: 2/22/2011
YunJae's Sweet ABC by junnilicious reviews
Sweet story YunJae dari huruf A sampai Z/OOC! Slash, gaje, cheesy! Just enjoy :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,249 - Reviews: 21 - Favs: 8 - Follows: 6 - Published: 6/25/2011
Siwon & Kibum by Bebeikbumie reviews
"Oke. Cukup !" "Dari semua olok-olokmu padaku, ini yang paling keterlaluan !" "Ap..apa maksudmu ?" tanya Siwon bingung. BRAKK! Yeahhh! Finally, CHAPTER 03 is update! hehe Rememberee to Ripiu yach!XD
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 5 - Words: 9,540 - Reviews: 34 - Favs: 17 - Follows: 13 - Updated: 6/19/2011 - Published: 4/15/2011
SHINee Story JongNo Ver by Black Key reviews
Apa yang akan Kim Jonghyun dan Cho Jino saat mereka terbangun dipagi hari dengan tubuh yang polos dan lengket karena cairan cinta mereka? Sebenarnya apa saja yang sudah mereka lakukan? JongNo, BL, Lemon, Rated M, M-preg.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 17,721 - Reviews: 62 - Favs: 25 - Follows: 8 - Updated: 6/16/2011 - Published: 4/17/2011 - Complete
My Sexy Model by Din-Cassiopeia reviews
Jaejoong jdi model majalah XXX dan Yunho jadi photografernya? Bagaimana selanjutnya? Warn: Mature content, Not for Children. Mind to RnR?
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,689 - Reviews: 25 - Favs: 28 - Follows: 4 - Published: 6/16/2011 - Complete
My Shining Star by Miss Cho reviews
Jaejoong selalu mengidolakan Yunho. Ia bukan hanya seorang fans biasa, dia mencintai Yunho. Apakah doanya untuk bertemu Yunho bisa terkabul? This fanfic is a tribute for YunJae's 4th anniversary. Please RnR
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,731 - Reviews: 21 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 6/11/2011 - Complete
Maaf, Min! Aku punya Min yang Lain! by Run Maharani reviews
Pembalasan dendam Kyuhyun atas Changmin! Hm.. Setan vs Setan? Seru juga tuh kayaknya.. Tapi, apa Kyuhyun berhasil? Atau akhirnya malah.. RnR aja deh..
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,337 - Reviews: 40 - Favs: 23 - Follows: 2 - Published: 6/8/2011 - Complete
Super Junior Story Sibum Ver by Black Key reviews
hanya karena saling memandang dari dekat tumbuhlah benih-benih cinta diantara Siwon dan Kibum. Sibum, BL, Yaoi, NC, Lemon, M-preg.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 17,718 - Reviews: 48 - Favs: 38 - Follows: 12 - Updated: 6/6/2011 - Published: 4/22/2011 - Complete
Longing For You Forever by CD-Elfyza reviews
Malam dimana Yunho merasakan batas antara kesabarannya menanti kepulangan Jaejoong. Sebuah kesenangan euphori yang hanya bisa direguknya bersama Jaejoong. Yunho rela memberikan segalanya. Fic for Yunjae. Warning: Rated M, Yaoi, Lemon, NC-21
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,237 - Reviews: 36 - Favs: 21 - Follows: 5 - Published: 5/28/2011 - Complete
KyuMin's Family by Cho Kyuka reviews
Akhirnya Sungmin pun sadar dari koma nya. Begitu juga dengan anaknya yang kini sudah sehat. Yeah! This is the last chapter of KyuMin's Family chingudeul. Pairing : KyuMin. Warning : YAOI, M-Preg - Don't Like Don't Read. LAST CHAPTER IS UP! RnR Pleaseee..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 25,855 - Reviews: 174 - Favs: 62 - Follows: 18 - Updated: 5/23/2011 - Published: 4/26/2011 - Complete
Way For Love by phoelfish reviews
Jonghyun si assasin ketemu Jino si innocent di sela-sela tugasnya. what will happen next? first jjongno story. baca aja deh
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 1 - Words: 4,657 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 5/17/2011 - Complete
Stand By yUnjae by junnilicious reviews
Di kubu DBSK ada couple HoMin, sementara di JYJ ada couple ChunJae, lantas kemana perginya couple YunJae/Summary geje/Warn: BL, Typos, maybe annoying scene/Happy Reading and Happy YunJae xD
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,228 - Reviews: 24 - Favs: 20 - Follows: 3 - Published: 5/17/2011 - Complete
IDS by Cho Jang Mi reviews
Kim JaeJoong, seorang penyanyi terkenal yang rela meninggalkan dunia Showbiz demi menikahi pria yang dicintainya. Suatu malam, setelah sebuah pertengkar hebat sang suami menghilang tanpa jejak. Apakah yang sesungguhnya terjadi? YunJae. Violence. RnR
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 11 - Words: 26,372 - Reviews: 257 - Favs: 123 - Follows: 34 - Updated: 5/16/2011 - Published: 3/14/2011 - Complete
Jung's Family by Din-Cassiopeia reviews
Jaejoong hamil? Tapi kok Yunho jadi sedih? YunJae fanfic. Warn: BL, OOC, etc. I'm back, chingudeul
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 4 - Words: 3,080 - Reviews: 73 - Favs: 27 - Follows: 21 - Updated: 5/16/2011 - Published: 4/6/2011
YunJae's Chibi Series :: Kiss Kiss! by junnilicious reviews
Ketika Jaejoong kecil ingin merasakan sebuah ciuman/YunJae's chibi in action/Just read and enjoy! :D
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,091 - Reviews: 52 - Favs: 30 - Follows: 7 - Published: 5/12/2011 - Complete
I Won't Do It! Sekuel by Kim TaeNa reviews
Sekuel dari I Won't Do It! ZhouRy! NC! Lime! FF kacau balau.. aargh! summary apaan nih!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,384 - Reviews: 39 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 5/10/2011 - Complete
Our First Time by Cho Kyuka reviews
Sungmin terluka, yang membuatnya harus beristirahat dan pergi berlibur berdua dengan Kyuhyun summary macam apa ini? . KyuMin. Warning: YAOI, LEMON, NC-17, dll. Don't Like Don't Read. Untuk kalian yang kemarin request lemonan nya KyuMin. RnR pleassseee..
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,598 - Reviews: 35 - Favs: 16 - Follows: 5 - Published: 5/7/2011 - Complete
My Boo by Miss Cho reviews
A love story of the YunJae couple. This fic is dedicated to Arisa Adachi eonni . semoga suka ya eonni . Warning: YAOI. review peasee
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,381 - Reviews: 18 - Favs: 8 - Published: 5/6/2011 - Complete
Therapy by Vanya-chan reviews
Si polos Jaejoong lagi patah hati. Si playboy Yunho lagi pengen insaf. Apa yang terjadi jika mereka pacaran? Apa penyakit yadongisme-?- Yunho akan sembuh atau malah menulari Jaejoong? #Multipair with main pair YunJae, NC-21, BDSM, Roleplay, Foodplay. RnR?
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 7,880 - Reviews: 73 - Favs: 62 - Follows: 10 - Published: 5/3/2011 - Complete
We Believe by Soldier of Light reviews
Kepercayaan dan cinta membuat Kyuhyun, Sungmin dan Siwon menjadi sahabat. Tapi kepercayaan dan cinta justru menodai persahabatan mereka. My second fic. Last chapter Update.: RnR please?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 2 - Words: 2,656 - Reviews: 25 - Favs: 9 - Follows: 2 - Updated: 4/28/2011 - Published: 4/25/2011 - Complete
Ketika SuJu disentuh DBSK by JulyCassieElfShawol reviews
Semua hari-hari Su-Ju, dbsk, dan SHINee alur lama chek it out ada kisah cinta mereka YAOI ONLY
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,751 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 4/27/2011
When zhoumi get jealous by lee mina reviews
SJ-M kembali lagi dengan 8 orang member dg bergabungnya Sungmin dan Eunhyuk. hubungan Zhou Mi dan Kyuhyun yang semula adem ayem tiba-tiba bergolak karena kecemburuan Zhou Mi...Bagaimana cara mereka menyelesaikan permasalahan mereka? Warning:SLASH!
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 11,619 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 4/24/2011 - Published: 4/14/2011 - Complete
Sex, Rejection and Love Oneshort by Black Key reviews
Junsu hamil tapi nggak tahu siapa namja yang menghamilinya? Ini sambungan cerita Love and revenge yang yunjae, tapi ini versi Yoosu-nya. M-preg, BL, NC21, Yaoi, Rape.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,238 - Reviews: 34 - Favs: 29 - Follows: 8 - Published: 4/24/2011 - Complete
Love and Revenge by Black Key reviews
Jaejoong menolak ajakan pacaran Yunho? Lalu bagaimana cara Yunho agar Jaejoong mau menjadi kekasihnya? Yunjae, NC, Lemon, BL, Yaoi.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,924 - Reviews: 45 - Favs: 42 - Follows: 6 - Published: 4/22/2011 - Complete
No Other, It Has To Be You by Cho Kyuka reviews
"Hyung..Kita putus ya..". Padahal Sungmin dan Kyuhyun ga sedang bertengkar apa apa. Tapi kenapa tiba tiba Kyuhyun meminta putus? Ada apa sebenarnya? Pairing : KyuMin. Warning : YAOI - Don't Like Don't Read, Yang lainnya di dalem. RnR Pleassseee...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,263 - Reviews: 28 - Favs: 21 - Follows: 7 - Published: 4/16/2011 - Complete
Hate Me but Love Me More by Kim TaeNa reviews
Aku benci tukang penebar pesona seperti dia. Apakah ini memang kebencian.. Atau.. Yaoi version random coulple SiBum! Mind RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,401 - Reviews: 33 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 4/15/2011 - Complete
Short Story :: Ow Ow by Thazt reviews
Jaejoong dan Yoochun berada di dalam kamar yang sengaja dikunci oleh Jaejoong. Berdua. Yunho marah besar dan menghancurkan pintu kamar. Another Short story -again n again-. Mind to read?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,285 - Reviews: 16 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 4/14/2011 - Complete
You Dont Hate Him, rite? by junnilicious reviews
Makna kebencian dan cinta memang hanya di lapisi oleh selembar kain tipis. Tapi bagi Jung Yunho sekali kau membenci sesuatu maka selamanya kau akan membenci hal itu/Pair YunJae/Warning: BL, Familiar plot, AU. Enjoy!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,120 - Reviews: 37 - Favs: 13 - Follows: 10 - Published: 4/13/2011
Short Story :: Changmin Revenge 1 by Thazt reviews
pembalasan dendam Changmin pada YooSu. Sekuel from Short Story :: Poor Changminnie. Mind to read?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,263 - Reviews: 25 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 4/12/2011
Why YunJae? Why not JaeHo! by junnilicious reviews
Kim Jaejoong ingin mengganti nama couple YunJae menjadi JaeHo. Apa yang akan di lakukannya?/another gaje story from me/just enjoy!xD
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,510 - Reviews: 48 - Favs: 35 - Follows: 4 - Published: 4/12/2011 - Complete
Aigo YunJae! by junnilicious reviews
Leader U-Know YunHo banyak mempunyai salah pada Hero JaeJoong. Apakah yg akan di terima Yunho sebagai hukumannya?/pair YunJae/Warn: BoysLove, Gaje/Just enjoy!XD
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,639 - Reviews: 26 - Favs: 19 - Follows: 2 - Published: 4/9/2011 - Complete
Short Story :: Poor Changminnie by Thazt reviews
derita yang dirasakan Changmin yang di tinggal sendirian oleh keempat hyung nya. Another short story again.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 698 - Reviews: 19 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 4/8/2011 - Complete
YeWook? by Kim Woonkie reviews
YeWook's Fic. Terinspirasi saat SuJu Super Show di Shanghai. Warning Inside. Mind to R&R?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,018 - Reviews: 29 - Favs: 16 - Follows: 5 - Published: 4/7/2011 - Complete
Before You Go Dance Vers by Cho Jang Mi reviews
Akibat JaeJoong menonton YunHo dalam MV Before You Go Dance Version. YunJae. Warning : Fail!NC
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,395 - Reviews: 32 - Favs: 23 - Follows: 4 - Published: 4/7/2011 - Complete
Email Kejam Sungmin by Run Maharani reviews
Hati Kyu hancur berkeping-keping baca email kejam dari Sungmin.. Apa isi email tersebut? Humor abal, don't like just read! RnR please? hehe :
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 974 - Reviews: 51 - Favs: 30 - Follows: 7 - Published: 4/5/2011 - Complete
Forever by Vanya-chan reviews
"Anda ingin service short time atau long time?"/"SELAMANYA!" jawaban lelaki bermata emerald membuat gigolo berambut raven itu tercengang #Kisah pelacur yang menjadi 'My Lady' bangsawan tersohor #GaaSasu; HardYaoi; Mature Content; Not For Underage. RnR?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,093 - Reviews: 28 - Favs: 27 - Follows: 4 - Published: 4/5/2011 - Sasuke U., Gaara - Complete
Sekuel Dimana Minnie? by Sulli Otter reviews
Sungmin meminta maaf terhadap Kyuhyun karena acara ngumpetnya di lemari membuat si mangnae evil itu marah dan mendiamkannya. And than? Baca ndiri ya and don't forget RnR
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,251 - Reviews: 28 - Favs: 15 - Follows: 5 - Published: 3/30/2011 - Complete
Gomawo, Heebum by Kim TaeNa reviews
Akan kupertaruhkan delapan nyawaku untuk kebahagiaan majikanku..
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,931 - Reviews: 25 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 2/7/2011 - Complete
At Silver Club by Call Me Shi-Chan reviews
Pertemuan keduanya berawal saat Naruto melihat pertunjukkan stripptease di SIlver Club...Pair: NaruSasu Warn: Hard Yaoi/BL/Sho-ai, lime, lemon, gaje-ness fic, abal, typo, dll. Don't like don't read
Naruto - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,266 - Reviews: 11 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 2/4/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
My Way by Thazt reviews
Yunho dihadapkan oleh dua pilihan. Cinta atau Mimpinya. Haruskah dia melepaskan satu dari dua hal terpenting dalam hidupnya itu? RnR. Warning : RATED M, Yaoi, Boys Love. Don't Like Don't Read
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,609 - Reviews: 16 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 2/3/2011 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Moan in Saipan reviews
Another story 'bout YunJae in Saipan! NC-17! RnR plzz... D
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,111 - Reviews: 59 - Favs: 28 - Follows: 9 - Published: 2/2/2012 - Complete
Forever Mine reviews
CHAP 4 APDET :: No Summary :: RnR plis?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 4 - Words: 15,176 - Reviews: 188 - Favs: 36 - Follows: 22 - Updated: 1/24/2012 - Published: 5/6/2011
Just Acting Or Real? reviews
Kim Jaejoong seorang aktor ternama suatu hari beradu akting dengan penyanyi terkenal Jung Yunho. LAST CHAPTER UPDATE. RnR please? Gomawo...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 34,647 - Reviews: 312 - Favs: 106 - Follows: 46 - Updated: 1/1/2012 - Published: 6/30/2011 - Complete
Story From Saipan reviews
TVXQ on Saipan. Apa yg terjadi dgn YunJae? What a bad summary. RnR pliss
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,359 - Reviews: 52 - Favs: 15 - Follows: 6 - Published: 12/19/2011 - Complete
The Boss in Poseidon reviews
Gabungan antara Protect The Boss sama Poseidon. My last FF for a while. RnR pliss
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 749 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 11/16/2011 - Complete
Flower For You reviews
Ketika Kim Jaejoong jatuh cinta pada Jung Yunho. Tapi... RnR pliss
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,775 - Reviews: 29 - Favs: 15 - Follows: 6 - Published: 11/14/2011
My First Time reviews
Kim Jaejoong meminta sesuatu yang menurut Jung Yunho adalah hal yang gila. Apakah itu? Check it out YunJae fanfiction. NC21, YAOI, not for KIDS! Birthday gift for 0609Prince
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,804 - Reviews: 125 - Favs: 89 - Follows: 29 - Published: 11/14/2011 - Complete
My Teacher My Husband reviews
Chap 12 apdet :: Changmin dan Kyuhyun menyelidiki suara-suara aneh dan mencurigakan itu. Bagaimana selanjutnya? RnR pliss. Thank you and Good bye
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 12 - Words: 53,807 - Reviews: 951 - Favs: 295 - Follows: 106 - Updated: 10/5/2011 - Published: 5/22/2011 - Complete
Between You and Me reviews
YunJae :: No summary :: Just RnR, please...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,966 - Reviews: 99 - Favs: 26 - Follows: 8 - Published: 9/2/2011 - Complete
I'm Sorry, Babies reviews
Terjadi sesuatu yang sangat tidak diinginkan oleh Yunho dan Jaejoong. Apakah itu? Just read and review please . Warning :: MPreg!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 4,402 - Reviews: 82 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 9/1/2011 - Complete
Naughty Joongie Part 2 reviews
Satu lagi kejahilan Kim Jaejoong :: Just a drabble
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 528 - Reviews: 57 - Favs: 20 - Follows: 8 - Published: 8/30/2011
Naughty Joongie reviews
Bagaimana kalau seorang Kim Jaejoong menggoda Jung Yunho? Just a drabble
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 964 - Reviews: 82 - Favs: 26 - Follows: 5 - Published: 8/30/2011 - Complete
See You Again reviews
Ketika dua orang yang saling mencintai terpaksa berpisah. YunJae fanfict. Review and Flame diijinkan. Fanfict terakhir sebelum hiatus. Gomawo untuk selama ini.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,753 - Reviews: 63 - Favs: 18 - Follows: 6 - Published: 7/12/2011 - Complete
We Got Married reviews
Jung Yunho and Kim Jaejoong GOT MARRIED! :: YunJae fanfict :: RnR pliss?
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,212 - Reviews: 73 - Favs: 26 - Follows: 8 - Updated: 6/26/2011 - Published: 6/24/2011 - Complete
Jaejoong is Boo reviews
Jung Yunho memelihara seekor kucing. Suatu hari kucingnya hilang dan tiba-tiba saja muncul seorang namja yang mengaku sebagai kucingnya :: RnR pliss :: Special for YunJae Anniversarry 4th
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 4,071 - Reviews: 49 - Favs: 35 - Follows: 8 - Published: 6/11/2011 - Complete
My Dream Concert reviews
DBSK fanfict :: RnR pliss
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,716 - Reviews: 31 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 5/27/2011
Story About Us reviews
No summary :: LAST CHAP APDET :: Pairing: KyuMin, YeWook, ZhouRy, HaeHyuk, YesungxOC :: RNR plis?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 10 - Words: 40,937 - Reviews: 445 - Favs: 111 - Follows: 27 - Updated: 5/22/2011 - Published: 3/27/2011 - Complete
Changmin's Last Request reviews
FF DBSK friendship pertamaku, hope you like it! No summary, just read n review
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,567 - Reviews: 46 - Favs: 20 - Follows: 5 - Published: 5/5/2011 - Complete
Their Feelings reviews
Hubungan yang retak antara Jung Yunho dan Kim Jaejoong. Bagaimana cara YooSuMin menyatukan mereka kembali? :: sebelumnya author minta maaf atas kesalahan author pada ff 'There's Nothing' :: RnR pliss?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 7,031 - Reviews: 24 - Favs: 19 - Follows: 4 - Published: 5/3/2011 - Complete
There's Nothing reviews
Jaejoong kesal pada Yunho karena lirik Keep Your Head Down-nya DBSK..and then..? :: My first YunJae :: RnR pliss?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,727 - Reviews: 32 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 5/2/2011 - Complete
Gomawo hyung and Jeongmal Saranghae reviews
CHO JINHO member baru SMEnt terancam kembali k gedung trainee. Bagaimana selanjutnya? KyuJin Fanfiction
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,490 - Reviews: 7 - Published: 3/21/2011 - Complete
My Life reviews
Lee Sungmin, pelacur yang selalu disakiti bertemu dengan seorang Direktur, Cho Kyuhyun yang mencintainya. bagaimana selanjutnya ? Cekidot! warning : kekerasan, OOC, gaje, bahasa rada vulgar... don't like don't read... rated T
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 7,679 - Reviews: 71 - Favs: 47 - Follows: 10 - Published: 3/10/2011 - Complete
Just a Story reviews
Hanya sebuah drablle singkat dengan pair ZhouxHyun... gak mau baca gak papa, tapi kalo baca wajib ripiu yaaaa?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 674 - Reviews: 14 - Favs: 2 - Published: 3/6/2011 - Complete
You are mine reviews
just read unnie, oppa...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,159 - Reviews: 14 - Favs: 4 - Published: 2/22/2011 - Complete
just LOVE you reviews
Tentang Siwon si murid baru jatuh cinta pada Kibum, Just read/ SiBum fanfiction/ hope you like it
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,593 - Reviews: 53 - Favs: 9 - Follows: 9 - Published: 2/20/2011
Who am I? I am The LEADER reviews
Satu lagi fict SJ-M dari saia. Kali ini tentang si lebay Siwon *digampar Siwon and fans* yang diangkat menjadi Leader SJ-M. Fict yang penuh dengan kegajean tingkat tinggi. Humor garing so, siapkan kantong muntah anda.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,366 - Reviews: 30 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 2/16/2011 - Complete
I Think It's 'Too Perfect' reviews
SJ-M has new member! Sungmin dan Hyukkie! Tapi kenapa Minnie malah gak mau masuk SJ-M? Just read unnie, oppa/ dedicated to SJ-M new album 'Too Perfect'
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,125 - Reviews: 30 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 2/16/2011 - Complete
I won't go HYung reviews
Dedicated to Siwon oppa Siwon disuruh oleh ayahnya keluar dari SuJu /many typos here
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,120 - Reviews: 13 - Favs: 10 - Published: 2/9/2011 - Complete
Saenggil Chukkae Hangeng reviews
dedicated to my beloved oppa! 'apa...mereka sudah meluapkanku' hope you liket it
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,130 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Published: 2/9/2011 - Complete
Without You reviews
my first fanfic, please read and review it, hyung, unnie, oppa, noona semuanya *apaan ni summary?*
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,179 - Reviews: 14 - Favs: 1 - Published: 2/8/2011 - Complete