caca27
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 02-10-11, id: 2743586, Profile Updated: 04-20-16
Author has written 8 stories for Katekyo Hitman Reborn!, Oresama Teacher/俺様ティーチャー, Vocaloid, Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, Naruto, and Kuroshitsuji.

Halo. Nggak banyak yang bisa diomongin di sini. Yang pasti, Author orangnya bener-bener ngeselin dan menyebalkan. Update fic bisa sampe berbulan-bulan. Dan juga... jangan berharap terlalu banyak sama gue. Menemukan hal baru itu mudah, tetapi mengembangkannya adalah kesulitan tersendiri yang bisa membuat hal baru itu terlupakan dan membusuk di pojokkan. Bisa dibilang itu bener-bener mencerminkan Author. Banyak hal-hal gila dan aneh, dan tentunya seru berseliweran di kepala, tapi saat melanjutkan, terkadang Author angkat tangan.

Tapi walau Author update 5 bulan sekali dan sebagainya, Author tetep mencoba buat menyelesaikan fic-fic Author kok! Author nggak mau nelantarin fic-fic gaje nan gila Author. Author cuma butuh sedikit inspirasi. Dan Author akan sangat amat senang, kalau pembaca-pembaca dan temen-temen author pada berbaik hati ngasih review dna -uhuk-ngefollow atau favorite -uhuk-, supaya Author tau kesalahan Author. dan tentu saja bisa memperbaikinya.

Yah, itu aja deh sedikit profile gaje nan gila Author. curahan /?/ hati gue.

untuk info dan kalo mau kontak Author, bisa langsung PM Author. Tenang, gue rajin buka email kok! XD

Dan info lagi!!!

  1. Lha? Kok Ketuker? udah update!! yeay!! akhirnya selama bebulan-bulan dan bertahun-tahun mencari ide baru untuk Lha? Kok Ketuker? akhirnya ketemu ide bagus. HUWAHAHAHAHA
  2. Sakit juga sudah update dengan kisah nyelekit-nyelekit gajenya. BUAHAHHAHAHA.. abaikan. Jadi, ternyata Sakit hanya bisa sampai di chapter dua tanpa penambahan chapter selanjutnya. Itu udah keputusan final dari Author bejat. HAHAHA
  3. Dan Kejadiankejadian aneh juga sudah update!!! YUHUUUU!!! walau sebenernya entah kenapa di cerita ini Author kehilangan kesan humor Author. Tapi, yah, yang tetap tertarik, silakan baca!!
  4. Dan sekedar info, ada cerita baru dari Author nih. Emang ceritanya terkesan klise, soalnya Author emang pingin ada cerita dengan AU seperti ini di fandom Naruto lagi. Habis sudah jarang nemu sih, jadi mending bikin sendiri waks. Monggo dicek kalo penasaran -->Strangers dan sekedar memberitahu, cerita ini NaruSasu, tapi tidak menutup kemungkinan flashback-flashback NaruHina, hal ini demi kepentingan berjalannya cerita sesuai alur yang sudah diplotkan. :'D

Dan author bejat pun akan pulang dulu, Ciao!

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Heart's Desires by orulyon reviews
Shiemi decides to give some potions to the twins...What will be the consequences for the two brothers when the potion takes effect? XD A hot fic of Twincest between Rin & Yukio XD
Blue Exorcist/青の祓魔師 - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,541 - Reviews: 25 - Favs: 159 - Follows: 27 - Updated: 2/16 - Published: 5/28/2011 - Rin O., Yukio O.
Promised to the Uchiha by Lightingmist95 reviews
Sasuke Uchiha of the Uchiha clan is finally ready to marry his arranged bride. but Naruto has discovered what a playboy he really is! NOW Naruto is determined to get out of their wedding, so he pretends he is no longer a virgin. but then Sasuke discovers the truth... Sasunaru, rape, Kibahina and later mpreg
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 23 - Words: 39,432 - Reviews: 701 - Favs: 562 - Follows: 799 - Updated: 12/6/2016 - Published: 7/27/2013 - [Naruto U., Sasuke U.] [Itachi U., Kyuubi/Kurama]
Ulang Tahun di Penitipan by Toki no Miko reviews
Len kecil dan Rin kecil mengadakan perayaan ulang tahun di penitipan. Dan Len kecil tidak suka ketika - / birthday fanfic for Kagamine Rin and Len 8th birthday
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 975 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 12/26/2015 - [Rin K., Len K.] - Complete
Yoshiwara Kaleidoscope by Hydra no Mago reviews
Human AU. Itaku is an honest worker by day but transforms into Takui the prostitute at night. Rikuo is heir to a wealthy but slowly weakening yakuza family. What happens when the two meet on a rainy day? (Rikuo/Itaku, Human AU, Edo Era, Slight OOC, Rated M for a reason)
Nurarihyon no Mago/ぬらりひょんの孫 - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 10 - Words: 20,188 - Reviews: 17 - Favs: 10 - Follows: 9 - Updated: 11/9/2015 - Published: 10/23/2015 - Rikuo N. (Youkai), Itaku
Genuine by sookakkit reviews
Ritsu has twenty days to stay in the past and prevent Takano-san's suicide. (the college Takano-san x the present Ritsu)
Sekaiichi Hatsukoi - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 15 - Words: 43,025 - Reviews: 77 - Favs: 96 - Follows: 146 - Updated: 1/30/2015 - Published: 6/9/2013 - [Ritsu Onodera, Masamune Takano] Takafumi Yokozawa
Fansgirling by amma cerry reviews
Gara-gara musim hujan membuat Fujoshi menggila. Astaga. Bahkan kakak sendiri dijebak oleh adiknya yang fujoshi. Apa yang dilakukan Sasuke ketika ia mencium adanya keadaan tidak beres dirumah Naruto? Ikut-ikut ajalah, sas. Spesial fic for Miyaka Akane yg lg ultah. Tebar cinta SasuNaru. Mature Content. Have a nice read.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,262 - Reviews: 41 - Favs: 77 - Follows: 26 - Published: 12/3/2014 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Doppelganger by Fuu March reviews
Naruto hanya ingin memastikan yang ditangkap netranya kemarin, dan ia menemukan kekasihnya dengan aura berbeda. / "Sa-Sasuke, dia sedang memperingatkanmu tau." Karena dopplanger itu adalah... / [SasuNaru]
Naruto - Rated: T - Indonesian - Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,416 - Reviews: 31 - Favs: 27 - Follows: 7 - Published: 10/4/2014 - [Sasuke U., Naruto U.] - Complete
Call it Planned Marriage by NateRiver1412 reviews
Kaito's parents and Shinichi's parents were tired. Hakuba, Ran, Heiji, Kazuha and other were getting married yet their sons were all single and frustrated (in their opinion). Being a good parent they were, they forced Kaito and Shinichi got married to each other. Their parents were too creative so they had no chooise. They both were straight (they thought) so they just became roomm
Detective Conan/Case Closed - Rated: M - English - Romance/Family - Chapters: 5 - Words: 10,643 - Reviews: 24 - Favs: 68 - Follows: 83 - Updated: 9/14/2014 - Published: 6/29/2013 - Kaito K., Shinichi K./Conan E.
Psychopath Test by Kusanagi Yakumo reviews
Kiba mengadakan sebuah permainan. Dimulai dari permainan, pembunuhan, acara menginap, hingga Naruto yang jadi rebutan. [ItaNaru] [SasuNaru] [GaaNaru] [Shounen-Ai] [Rated: T plus for safe]
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Crime - Chapters: 1 - Words: 6,361 - Reviews: 50 - Favs: 72 - Follows: 27 - Published: 9/6/2014 - [Naruto U., Sasuke U., Itachi U., Gaara] - Complete
Wish I'd Missed You Sooner by Lost Backpack reviews
"I've missed you so much," The blonde whispered, placing a sweet, lingering kiss against the teen's forehead.
Guilty Crown/ギルティクラウン - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 753 - Reviews: 3 - Favs: 35 - Follows: 11 - Published: 9/4/2014 - Gai T., Shu O. - Complete
It Started With A Hat by gacktsgal reviews
Naruto and his group of friends were tired of the same office routine, so they come up with a game to play. Except it got the attention of their jerk of a boss, Sasuke Uchiha. SasuNaru, yaoi, swearing, sexual themes.
Naruto - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 8 - Words: 16,872 - Reviews: 138 - Favs: 170 - Follows: 271 - Updated: 6/18/2014 - Published: 3/13/2013 - Naruto U., Sasuke U.
Slow Burning Anger by KuraiArcoiris reviews
It all started with a hug. Or rather the lack of one.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,395 - Reviews: 23 - Favs: 162 - Follows: 46 - Published: 5/25/2014 - Tsuna/Tsunayoshi S., Haru M. - Complete
Iruke Ga Deru by Sakusha Kyouai reviews
Epilog! Cinta menggulungku dalam kehangatan. Aku tak tahu ini entah sampai kapan namun aku akan menikmatinya. Walau sejujurnya aku ingin merasakan perasaan ini selamanya. Tapi kata abselut itu mustahil untuk kami berdua, bahkan hingga semua kegiatan persekolahan ini selesai. Warning NobiXDeki, Shoai, So much OC. Mind to read &review?
Doraemon - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 22,069 - Reviews: 48 - Favs: 28 - Follows: 9 - Updated: 4/18/2014 - Published: 12/30/2012 - Complete
sasuke, you pervert! by Zahu-the-stereotypic-killer reviews
some incidents in which our poor Naruto becomes the victim of Sasuke's pervert-ness. MULTICHAPTER, SasuNaru (not continued)
Naruto - Rated: T - English - Humor/Parody - Chapters: 4 - Words: 684 - Reviews: 12 - Favs: 18 - Follows: 14 - Updated: 4/9/2014 - Published: 3/15/2014 - Sasuke U., Naruto U.
Kuroko's Dizzy Fever Day by Suki Pie reviews
Kumpulan drabble/oneshot ketika Kiseki No Sedai mendapati seorang Kuroko Tetsuya sakit karena demam. My first drabble. Request? Medicine 8 : Kagami Taiga. Review please? :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 8 - Words: 9,356 - Reviews: 84 - Favs: 69 - Follows: 46 - Updated: 4/5/2014 - Published: 7/4/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle
Absurd by ziaoi reviews
Tobi disuruh jaga rumah. Yang lain pergi. Deidara nitip bom, Kisame nitip Samehada. Kesimpulannya, Naruto Uzumaki bukan pahlawan lagi.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,202 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 1/1/2014 - Akatsuki - Complete
Lu Homo? by sorakirarin reviews
Kisah absurd 3 orang murid laki-laki yang 'agak' homo. Apakah mereka bertiga benar-benar straight, atau benar-benar homonya? (Bad at Summary!) DLDR and RnR minna!
Guilty Crown/ギルティクラウン - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,130 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 12/29/2013 - [Gai T., Shu O.] Yahiro S. - Complete
IF ACTING BECAME REAL by maxyunjae reviews
Kim Jaejoong, artis belum bisa dibilang terkenal itu harus berjuang untuk mencapai kepopularitasannya. Salah satunya adalah dengan cara bekerjasama dengan produser muda berbakat Shim Changmin. Genre film yang sedikit tak biasa membuat dia harus beradaptasi. Genre apakah itu? Bagaimana kisahnya? ini ff Yunjae, bagi yang tidak berkenan dengan Yaoi ataupun Yunjae, silahkan klick back
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 16 - Words: 79,402 - Reviews: 1403 - Favs: 367 - Follows: 276 - Updated: 12/10/2013 - Published: 6/24/2013 - Complete
The Real Guardian: Forever by NateRiver1412 reviews
Kaito's POV. Sebenarnya apa arti dari kebodohan di dunia ini? Apapun itu sepertinya aku telah masuk di dalamnya. Ingin rasanya merangkak keluar tapi itu pun seakan tidak bisa. Apa aku segini lemahnya? . Shinichi's POV. Perasaan tidak nyaman yang berusaha kupendam datang. Bersalah, perasaan bersalah. Tersenyum sedih, kubelai pipi dinginnya, "Selamat tidur, KID" Kaishin.
Detective Conan/Case Closed - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,141 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 11/28/2013 - Kaito K., Shinichi K./Conan E. - Complete
Bicycle Blues by Hydra no Mago reviews
"I don't want to ride a bicycle. Ever. " A story of Azusa and Tsubaki where one twin tries to persuade the other to ride a bicycle. TsubakiXAzusa
Brothers Conflict/ブラコン - Rated: T - English - Humor/Family - Chapters: 4 - Words: 3,355 - Reviews: 24 - Favs: 27 - Follows: 28 - Updated: 11/9/2013 - Published: 9/29/2013 - Azusa A., Tsubaki A.
Not So Stranded by HavenCraze reviews
Naruto thought this whole cruise thing was supposed to relax you, but what happens when the boat sinks and he gets stranded on an island that just happens to be Sasuke's personal get away land? [SasuNaru] YAOI
Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 24,572 - Reviews: 212 - Favs: 177 - Follows: 311 - Updated: 10/26/2013 - Published: 10/16/2012 - Naruto U., Sasuke U.
Keheningan: Janji by NateRiver1412 reviews
Ng- ngatuk sekali," dengan itu kupejamkan mataku. Tetapi sungguh aku tidak menyangka karena entah aku gila atau bagaimana, sentuhan hangat itu ada. Sayup-sayup aku bisa mendengar suaranya. Suara orang yang kucinta. Tidurlah, aku ingin melihatmu tidur, Kai. Maka tidur terlelapku pun datang. Warning: CharaDeath
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 590 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 10/7/2013 - Kaito K., Shinichi K./Conan E. - Complete
The hornet's nest by bellabambina248 reviews
A blond thief sneaked into the Uchiha's home, only to be caught. He's was given three options. He chose wrong. SasuNaru
Naruto - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 6 - Words: 12,985 - Reviews: 174 - Favs: 163 - Follows: 242 - Updated: 8/30/2013 - Published: 11/16/2011 - Sasuke U., Naruto U.
A Little Taste Of Cupcakes by bellabambina248 reviews
The dark haired baker needed a visa, and the blond erotic-shop employee needed money. What happens when their paths cross? SasuNaru.
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 6 - Words: 22,397 - Reviews: 149 - Favs: 165 - Follows: 230 - Updated: 8/29/2013 - Published: 1/2/2013 - Sasuke U., Naruto U.
Waiting for You by Fei Mei reviews
Cinta antara guru dan murid adalah hal yang terlarang. Tetapi bagaimana jika si guru telah jatuh cinta pada muridnya bahkan sebelum ia menjadi guru? ONESHOT Kakashi x OC, Alternate Universe.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,312 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 8/10/2013 - [Kakashi H., OC] - Complete
Death Note Truth and Dare: Let The Games Begin by PetiteRaconteur reviews
Using all of the characters of Death Note, I invite you to an awesome game of Truth and Dare. Everything allowed. Review in the comments or send me a PM to submit truths and dare. Well, just read, okay? xD Excited to see how this will turn out.
Death Note - Rated: M - English - Humor/Crime - Chapters: 1 - Words: 901 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/26/2013 - Light Y., L, Misa A.
Cupid's Mirror by AnonAngel87 reviews
Naruto inherits a mysterious mirror. . .one day while walking past it he see's a stranger looking back at him. As the two try to understand the mystery behind what's happening they begin to fall in love. . .will they ever meet in person or. . .are they each a figment of the others imagination. . . SasuNaru AU (yaoi. . .don't like. . .don't read. . .)
Naruto - Rated: M - English - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 7,230 - Reviews: 24 - Favs: 171 - Follows: 24 - Published: 7/9/2013 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Of Ancestor and Fast Food by WaiiKitsune reviews
It was a normal day for Tsuna... until he finds one Vongola Primo eating in a fast-food restaurant. Crack fic!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,047 - Reviews: 22 - Favs: 154 - Follows: 57 - Published: 7/7/2013 - Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
22 November by Lily of the Valey reviews
Ketika kau kehilangan seseorang yang tampak buruk di matamu, kau terlalu terlambat untuk menyadarinya bahwa mereka adalah orang yang sangat penting dalam hidupmu.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,674 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Published: 7/4/2013 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Changed by Mademoiselle Z reviews
Bukannya rasa itu telah hilang. Bukannya mereka tak ingin kembali ke masa lalu, di mana ciuman dan pelukan mereka dapatkan tanpa perlu meminta, apa lagi memohon. Semuanya hanya telah berubah. cengeng!Kuroko, slight AoKaga.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,673 - Reviews: 17 - Favs: 21 - Follows: 6 - Published: 5/13/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
残されたメモリ—Summer Paradise by Alenta93 reviews
"Sejauh apapun tempat yang kita pijak, langit yang sama akan menaungi kita." "Benar. Langit masih menyatukan kita, seperti benang merah yang menyatukan jari kelingking sepasang kekasih."/ I can't wait for it to be summer. No school, no worries, long nights and unforgettable memories. / [long] Oneshot / AkaKuro / Mind to RnR? :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,586 - Reviews: 17 - Favs: 32 - Follows: 10 - Published: 5/3/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Circus of The Forest by 1312 A Non-Anon reviews
"Jadi, Rin, besok kita berangkat, ya!" kata sepupuku, Miku, yang dengan antusias mengajakku. Ya sudahlah, lagipula tidak ada yang berbahaya dari menonton sebuah pertunjukkan sirkus, bukan? /Inspirasi dari "Dark Woods Circus" & manga Kuroshitsuji (Circus Arc). Fanfic pertama, RnR?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,009 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/30/2013 - Miku H., Rin K. - Complete
Meeting The 10th Generation by mangaanime15 reviews
Giotto makes a wish. He wants to meet the future generation of Vongola. He gets his wish. Unfortunately, the future generation gives him uneasy feeling especially their boss.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Adventure/Family - Chapters: 38 - Words: 86,678 - Reviews: 1529 - Favs: 1,958 - Follows: 1,829 - Updated: 4/26/2013 - Published: 9/7/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S., Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo
Mirai e by ai selai strawberry reviews
Dei : Donna mirai o motsu no ( mau memiliki masa depan seperti apa ?) Saso : Kimi o kekkon suru (menikah denganmu) (Chibi SasoDei)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,290 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 4/14/2013 - Deidara, Sasori
Mixed Feelings by Amaidaisuki reviews
But the idiot of Moritaka just wouldn't shut upt, would he? Akito leaned closer again, the only thing on his sight was the blonde's closed eyes, and now this time he caught Moritaka's lips into a kiss. - One-shot, Shujin x Saiko.
Bakuman - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,863 - Reviews: 7 - Favs: 18 - Follows: 5 - Published: 4/11/2013 - Moritaka M., Takagi A. - Complete
Are You My Ninja? by Azusa TheBadGirl reviews
By I don't care about Taz yang kehilangan acc ffn-nya. Ilmu pengetahuan? Dunia ninja? Apa! Semua menjadi satu! Hanya mencari seorang Sasuke kenapa menjadi serumit ini? Sebenarnya aku ada dimana? Kenapa dunia serba canggih menjadi dusun seperti ini? Terlebih, kenapa semua manusianya menggunakan kekuatan-kekuatan aneh? Naruto, kau siapa? Apa benar kamu adalah ninjaku? SasuNaru
Naruto - Rated: M - Indonesian - Sci-Fi/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,687 - Reviews: 43 - Favs: 31 - Follows: 32 - Published: 4/8/2013 - Naruto U., Sasuke U., Itachi U., Kyuubi/Kurama
Pernikahan vs saudara Idiot! by Sabaku Ryutaro reviews
ini bukanlah drama full house! Ini bukanlah drama percintaan rumah-rumahan. Ini adalah pernikahan sesungguhnya! Kebohongan, kakak edan, orang tua parah, kesempurnaan, dan kita seorang STRAIGHT. Cukup! Author: I don't care about Taz. Lanjutkan! Chapter:3
Naruto - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 3 - Words: 8,237 - Reviews: 87 - Favs: 71 - Follows: 68 - Updated: 1/16/2013 - Published: 12/4/2011 - Sasuke U., Naruto U.
Crime & Punishment by VuoriKettu reviews
Yashiro has been arrested from a murder. He don't like to be in prison at all, but there is that one, black-haired executioner who makes his life a lot easier... Ghuu, I suck at summaries, but please, read. Kuroh x Shiro, kinda AU, little bit OOCness. Rated M for sexual content. Completed.
K - Rated: M - English - Romance/Tragedy - Chapters: 13 - Words: 19,293 - Reviews: 67 - Favs: 64 - Follows: 61 - Updated: 12/27/2012 - Published: 7/14/2012 - Y. Kuroh, I. Yashiro - Complete
Cry by Brisingr Vodhr reviews
Alphonse needs to rethink his choices and make some decisions before he loses his mind. WARNINGS: rating for the angst and for a few choice words.
Fullmetal Alchemist - Rated: M - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,898 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 12/19/2012 - Alphonse E., Edward E. - Complete
Rapuh, Hancur, lalu Menghilang by Toki no Miko reviews
Aku membenci kesempurnaanku -karena hal bodoh itulah aku tidak bisa bahagia. Tapi, karenanya semuanya berubah/ Aku menyayanginya/ Tapi, sepertinya takdir membenci kita/ *summary ancur* Answer fic atau pair fic dari 'Resah'. Cover by caca27/ Mind to RnR?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,407 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 12/13/2012 - Rin K., Len K. - Complete
Resah by Toki no Miko reviews
Jujur saja, hidupku ini abstrak. Ketika tiba saatnya keberanian merasuki tubuhku untuk mengakhir semuanya, tetap saja aku merasakan sakit/ Aku membenci aku/ B'day fic untuk my best buddy *jujur aja, ini bukan b'day fic yang baik* Cover by Hitsuchiirou/ Mind to RnR?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,560 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 5 - Published: 11/13/2012 - Rin K., Len K. - Complete
Wrong by HibariKyoya913 reviews
'He knows it is wrong. Wrong to let himself be used like this. But he loves Hibari and if this is all the beautiful Prefect is willing to give him, he will take it, savour it.' Angsty and lemony. Yaoi - don't like, don't read. 8018
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 948 - Reviews: 7 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 10/27/2012 - T. Yamamoto, K. Hibari - Complete
Beauty and The Beast by Super Junior Fan reviews
Sasuke is a spoiled Prince who has been cursed by an enchantress. Naruto is a stable boy who is madly in love with Sasuke but is too shy to tell him. When an annoying village girl, Sakura, comes to the castle Naruto decides to help his master. SasuNaru!
Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,435 - Reviews: 59 - Favs: 91 - Follows: 132 - Updated: 8/26/2012 - Published: 1/7/2012 - Sasuke U., Naruto U.
Wanted: Perfect Mommy Candidate by Loki.1827 reviews
Sasuke, a single father, started having problems when his 5 year old son Itachi asked for a mom. And it became a bigger issue when his son chose a perfectly male blond. Matchmaking and chaos courtesy of a five year old ensue. SasuNaru. AU.
Naruto - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 11 - Words: 42,010 - Reviews: 1068 - Favs: 1,643 - Follows: 1,915 - Updated: 8/21/2012 - Published: 5/1/2010 - Sasuke U., Naruto U.
Little stupid completely,ruined,my,life thing! by Akira-kun reviews
"How do you survive when, because of a failed jutsu, you get stuck together with the last person in the world you want be stuck together with? Simple, you don't. Gah! Stupid chain!" AR. SasuNaru. Lemon. Twoshot!
Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 17,548 - Reviews: 72 - Favs: 275 - Follows: 102 - Updated: 8/2/2012 - Published: 10/9/2011 - [Sasuke U., Naruto U.] - Complete
Usui's Wicked Plan and How Everyone Got in the Way by machi-pan reviews
Kanou, your average teen-age boy has been lusting over Yukimura ever since he first saw him in a lady's attire. Now he's having wet-dreams, an inappropriate fetish and a desperate urge to win the boy's heart over. Question is...how? Enter Usui Takumi to the rescue! Rated M for a reason.
Maid Sama! - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 7,607 - Reviews: 30 - Favs: 90 - Follows: 34 - Updated: 7/21/2012 - Published: 5/21/2012 - S. Yukimura, S. Kanou - Complete
Nerd and Clumsy is Chemistry by AliceLam reviews
A NobitaxDekisugi fic! First lemon, so I don't know about the "goodness" level of the details but...You'll be judge and jury once you read it!
Doraemon - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,963 - Reviews: 7 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 5/22/2012 - Complete
Untitled by Crazy Crow reviews
Haven't found the title yet. Threesome where Tsuna got shot and separated from his HDW and Giotto. G2772. Threesome. PWP. For KHRKinkMeme
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,522 - Reviews: 23 - Favs: 228 - Follows: 51 - Published: 3/25/2012 - Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Penunggu Bis Berdarah by Decchan Beyond reviews
"Nak, apapun yang terjadi... jangan buka halaman terakhir,"/ WARNING INSIDE! RnR PLEASE!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Mystery/Parody - Chapters: 1 - Words: 504 - Reviews: 17 - Favs: 4 - Published: 3/23/2012 - Naruto U. - Complete
Can I kill you? by Hoshirin Hyuunma reviews
Alasan ketakutannya bukanlah ketakutan akan dirinya yang akan dibunuh oleh Tekirai, melainkan ketakutan yang ditimbulkan oleh dirinya sendiri, ketakutan terhadap ketidakmampuannya membunuh Tekirai. TekiXRiko. Drabble. Shonen-Ai. Mind to read?
Number/番狗 - Rated: K+ - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 989 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 3/17/2012 - Toneriko F., Tekirai - Complete
Seven minutes to change my world by Akira-kun reviews
"Of course that playing Truth or Dare mixed up with Seven Minutes in Heaven would be ok! Even with the vodka, the discussions, the tinny closet, the confessions, the weird feelings and all! Why in the world it wouldn't be totally ok?" SasuNaru – Lemon
Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 11,605 - Reviews: 107 - Favs: 503 - Follows: 62 - Updated: 2/9/2012 - Published: 5/28/2011 - [Sasuke U., Naruto U.] [Neji H., Ino Y.] - Complete
Tsuna's Day Out by fajrikyoya reviews
TSUNA DICULIK! Dan Papa Giotto tahu siapa pelakunya. Komisaris Besar CEDEF, Alaude dan asistennya Inspektur Hibari mengejar sang pelaku penculikan yang sudah pasti tak dapat ditangkap dengan mudah!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 4 - Words: 10,379 - Reviews: 31 - Favs: 18 - Follows: 11 - Updated: 2/9/2012 - Published: 7/5/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S., Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo - Complete
One Kiss by MiyakoHasegawa reviews
What can one kiss do? Maybe to resolve an argument. Pretty random actually. ShujinSaiko
Bakuman - Rated: M - English - Chapters: 1 - Words: 1,142 - Reviews: 6 - Favs: 42 - Follows: 9 - Published: 1/24/2012 - Moritaka M., Takagi A. - Complete
Until Serendipity… by bellabambina248 reviews
A Christmas gift to all my readers. One shot. SasuNaru
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,592 - Reviews: 11 - Favs: 34 - Follows: 5 - Published: 12/25/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Devour Everything by Yami-chan Kagami reviews
Keinginan Claude untuk mencicipi makanan berbeda dari orang lain? Apa yang ingin ia makan? Mind to RnR?
Kuroshitsuji - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,286 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 10/21/2011 - Claude F., Sebastian M. - Complete
Prayer by Wings-of-Icarus reviews
Gokudera Hayato didn't believe in God. But for his precious boss, he would pray to a thousand gods, a thousand times. Only for Tsuna. 2759, Shounen-ai, slight angst.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 598 - Reviews: 5 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 9/14/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S., H. Gokudera - Complete
Baby Daycare by hibalicious reviews
Yang benar saja. Memangnya Hibari Kyouya itu seorang pengasuh bayi? Oh—apa Decimo itu terlalu polos sampai-sampai tidak memikirkan bahwa Hibari bisa saja membuat anak pertamanya itu terbunuh entah secara sengaja atau tidak. 6918, kemungkinan 1869.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 6,087 - Reviews: 47 - Favs: 28 - Follows: 15 - Updated: 8/7/2011 - Published: 4/4/2011 - Mukuro R., K. Hibari
Is There A Chance? by Levioto Michi reviews
Jinta knows that he won't have a chance with the person he fell for. Its just not possible. Two guys? And right after Menma disappears again? Not a chance. Yaoi Yukiatsu/Jinta M for a reason! lemon
AnoHana - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,462 - Reviews: 13 - Favs: 47 - Follows: 6 - Published: 8/3/2011 - Jintan/Jinta Y., Yukiatsu/Atsumu M. - Complete
Boyband Wannabe by fajrikyoya reviews
tenyata pengaruh televisi sudah membuat otak Vongola Primo kita semua rusak dan dia berencana untuk membuat…..boyband!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 7,287 - Reviews: 41 - Favs: 38 - Follows: 9 - Updated: 6/30/2011 - Published: 6/16/2011 - Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo - Complete
Vongola Salon by Vocallone reviews
Yang mau ber-nosebleed ria atau mau mengubah penampilan anda, Silahkan kunjung fic ini! Chapter 5 UPDATE!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 6 - Words: 7,180 - Reviews: 34 - Favs: 6 - Updated: 6/3/2011 - Published: 4/1/2011
Bleu au Soleil by Kionkitchee reviews
Ini hanya sekedar pembalasan karena telah merebut nyawa orang yang tersayang. Sekuel Rouge la Lune, hints yaoi, yuri & het, NaruSaku, NaruSasu, SasuSaku, InoSaku. GORE. Don't like don't read! If U don't mind, RnR! Dedicated to Fantasia Fanfiction Contest.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,988 - Reviews: 21 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 5/6/2011 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
What He Wants by hibalicious reviews
"Kyou-san—" mulainya, sebelum melanjutkan, "—akan menjadi seperti ini ketika hari ulang tahunnya. Ia akan menjadi seperti seorang pangeran yang harus dituruti keinginannya. Kuharap kalian memakluminya." Keinginan apapun, tidak terkecuali; Rivalnya.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,701 - Reviews: 17 - Favs: 22 - Published: 5/5/2011 - Mukuro R., K. Hibari - Complete
My Little Senior by chocho mami reviews
Hitsugaya menjadi guru private bagi kapten basket sekolah SMP Karakura yang terkenal pemalas dan tak peduli pelajaran, Ichigo Kurosaki ? Bagaimanakah kisahnya ? Boys Love. IchiHitsu. Fict buatan author gaje. Don't Like ? Don't Read !
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,967 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/18/2011 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Ineka Tunggal Ika? by Chin-Varia reviews
Chapter.4 dari -Benda Rahasia?-
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 4 - Words: 3,728 - Reviews: 24 - Favs: 5 - Updated: 4/5/2011 - Published: 2/10/2011 - Xanxus, Squalo S.
So you wanna ditch class with me? by animemakesmyday reviews
Takaomi and Mafuyu figure out they actually like each other... Who will confess first? Takaomi x Mafuyu Oneshot.
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,422 - Reviews: 25 - Favs: 32 - Follows: 12 - Published: 3/22/2011 - Takaomi, Mafuyu - Complete
Untung Gue 18 by nochair reviews
gitu deh. *dibunuh*
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,788 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 2/8/2011 - K. Hibari - Complete
Surat Kecil Buat Pak Kepala Dinas by Wahyu Mahendranata reviews
Seperti yang kita ketahui, beberapa waktu lalu harga cabe melonjak naik. Naruto pun menulis surat yang ditujukan kepada kepala dinas pertanian dan pangan. Bagaimanakah isi suratnya ? Konyol dan menggelitik ! Insprirated by : Story of Raditya Dika
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 546 - Reviews: 13 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 1/31/2011 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Tujuh Belasan Hetalia Version by Dogol Brothers reviews
Peringatan tujuh belasan dengan lomba-lomba? Sudah biasa. Kalau peringatan tujuh belasan dengan para nation-tan sebagai peserta? Itu yang tidak biasa! Ditulis untuk peringatan kemerdekaan RI. Ch 6 UPDATED!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 6 - Words: 18,937 - Reviews: 133 - Favs: 76 - Follows: 22 - Updated: 8/31/2010 - Published: 8/10/2010 - Complete
I love my Niisan! by bellabambina248 reviews
A broke Sasuke decides to harbor Naruto, the 3 year old orphan. What happens when Naruto grows up to be Sasuke's sexual predator? Yaoi in later chapters. Beware; Warning inside.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 6,878 - Reviews: 73 - Favs: 63 - Follows: 94 - Updated: 8/15/2010 - Published: 4/1/2010 - Naruto U., Sasuke U.
Super Anime Competition SHOW by 4869fans-nikazemaru reviews
Chapter 4 : ADU KECEPATAN PART 2 TELAH UPDATE! Ada komentator baru! Siapa mereka? Crossovers : Bleach, Detective Conan, Naruto, Eyeshield 21, dll.
Crossover - Bleach & Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 5 - Words: 21,086 - Reviews: 210 - Favs: 87 - Follows: 33 - Updated: 6/5/2010 - Published: 3/17/2009
when the storm in the cloud by ciocarlie reviews
First fic 5927, baca aja XD
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,655 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Published: 6/3/2010 - H. Gokudera, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
20 Pertanyaan by hikariel reviews
hikari-sama mengadakan talkshow nista dengan para pemeran BLEACH sebagai bintang tamunya. hitsugaya fc datang berbondong-bondong ketika hikari ngasih tau bintang tamu kali ini Hitsugaya Toushiro. hmm, almost OOC and AU.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 3,535 - Reviews: 59 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 4/22/2010 - Published: 1/4/2010
Married? Oh Noooo! Oh Yeeees! by Tsuzuru Lavein reviews
Setelah diputusin untuk yang kesekian kalinya oleh Rukia, Renji pun dipaksa menikahi adik dari Aizen Sousuke yang ternyata pernah ia temui sebelumnya. Gimana reaksinya? warning : AU, OOC, gaje, don't like don't read.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,350 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Published: 1/7/2010 - Renji A., S. Aizen - Complete
No One's Home by Maiden of the Moon reviews
This was still Ed. Wasn’t it? There had to be a good reason why. It couldn’t possibly be what it appeared on the surface... [Alternate end of the anime. Twisted. Character death.]
Fullmetal Alchemist - Rated: M - English - Romance/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,176 - Reviews: 43 - Favs: 80 - Follows: 8 - Published: 12/17/2006 - Edward E., Alphonse E. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Strangers reviews
Tadi malam apa yang sebenarnya terjadi? Tunggu! Siapa ini? Seorang berambut hitam tertidur disampingnya! NaruSasu. Update sesuka hati, tapi Review dan Favorites akan membantu mempercepatnya HUAHAHHA... oke, gue Author bejad, so don't be surprised. CHAP 3 is UP! DLDR :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 11,075 - Reviews: 28 - Favs: 28 - Follows: 30 - Updated: 6/16/2016 - Published: 4/18/2016 - Naruto U., Sasuke U.
Kejadiankejadian aneh reviews
Kejadian-kejadian nista yang terjadi selama Mafuyu menjadi murid di Midori Ga Oka Academy...
Oresama Teacher/俺様ティーチャー - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 788 - Reviews: 1 - Follows: 1 - Updated: 4/6/2014 - Published: 2/4/2012 - Mafuyu
Sakit reviews
Saat Haru mengetahui perasaan Tsuna kepada Kyoko...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 4,072 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 4/6/2014 - Published: 12/30/2011 - Haru M., Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Lha? Kok ketuker? reviews
bagaimana ceritanya kalau seorang tuan yang cerewet ketuker sama seorang anak yang lemah dan selalu nurut aja apa kata tutornya? warning: gaje, garing, OOC, menyebabkan kegilaan sementara, dll.
Crossover - Katekyo Hitman Reborn! & Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 7,638 - Reviews: 17 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 4/5/2014 - Published: 2/14/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S., Ciel P.
Dia reviews
Dia... yang sudah lama tak terlihat
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 592 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Published: 6/28/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Memories reviews
Len met a girl in the park that reminded him of someone he once know...
Vocaloid - Rated: K+ - English - Angst/Family - Chapters: 2 - Words: 1,677 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 2/25/2013 - Published: 8/12/2012 - Len K., Rin K.
Senyumku Untukmu reviews
Biar, semua orang mungkin tertawa karena kebodohanku. Tapi di dalam hati, aku tak pernah merasa bodoh. Aku merasa cintaku tulus. Walau mungkin kau tak akan membalasnya. Setidaknya, beri aku kesempatan untuk memberitahunya...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,221 - Reviews: 1 - Follows: 1 - Published: 2/25/2013 - Haru M., Tsuna/Tsunayoshi S.
Kericuhan di Bulan Oktober! reviews
sebuah pagi yang ancur di Namimori, bersama Tsuna dkk yang berusaha melarikan diri dari si Carnivor Hibari yang biasa bikin cewek klepek-klepek...tapi bagi Tsuna dkk, Hibari itu bagaikan MONSTER...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 752 - Reviews: 2 - Published: 2/12/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S.