AshaD
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 03-05-11, id: 2778484, Profile Updated: 09-11-15

Saya menulis untuk menjadi jujur kepada diri saya sendiri.

[ Ini adalah akun khusus untuk jadi reader ]

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Lelaki yang Berjalan di Belakang by carnadeite reviews
5 of 7; harusnya, pagi itu tidak kembali di malam ini.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 5 - Words: 6,871 - Reviews: 27 - Favs: 18 - Follows: 24 - Updated: 3/25/2016 - Published: 3/29/2015 - Aomine D., Momoi S., Kuroko T.
Bunga Matahari by sakhi reviews
Baru kali ini Levi dihadapkan pada cobaan berwujud anak TK umur lima. [kid!Eren, kid!Jean, AU]
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,685 - Reviews: 19 - Favs: 31 - Follows: 6 - Published: 8/15/2015 - Eren Y., Jean K., Levi - Complete
Turus Jimmy by seerstella reviews
Namanya Sean Cooper, dan itu pengasuhnya, James Bruno. Ditulis untuk #BiweeklyPrompt8 (AU/Fusion) dari Asha D. Jimmy/Coop, Intouchables universe with changes. Warnings inside.
Cold Case - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,686 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 4/18/2015 - Jimmy B., Coop C. - Complete
Blank Space by kai anbu reviews
Temari, pilot yang trauma pernah kehilangan partner dan kakak. Shikamaru, mekanik Jeager, mantan pilot yang comeback. Mereka berdua diserahi misi mengendalikan Desert Deer, Jeager baru. Akankah keduanya mampu berbagi, karena Shikamaru menyembunyikan masa lalunya, dan Tema memiliki ingatan yang cacat? Untuk Biweeklyprompt#8 dan ShikaTema fans.
Crossover - Naruto & Pacific Rim - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Adventure - Chapters: 1 - Words: 5,227 - Reviews: 14 - Favs: 12 - Follows: 6 - Published: 4/12/2015
Insensible Ramblings by KhAeL reviews
Series of drabbles of Tadashi being a dork. Tadashi has always been the calm, sensible one in the group. But everyone always found it funny whenever he's around girls he likes. Tadashi X OC. Will be labeled "Complete" since I have no idea when I can update next. Enjoy!
Big Hero 6 - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 25 - Words: 43,853 - Reviews: 401 - Favs: 433 - Follows: 346 - Updated: 12/24/2014 - Published: 11/7/2014 - [OC, Tadashi Hamada] Baymax, Hiro Hamada - Complete
Kematian, Aku Membencimu by seerstella reviews
Semua itu berawal ketika mereka masih akur. Ditulis untuk #BiweeklyPrompt 7: Mitologi Yunani AU, dari Asha D. Featuring Rodrick as Hypnos and Greg as Thanatos. Total AU, warnings inside.
Crossover - Greek Mythology & Diary of a Wimpy Kid - Rated: T - Indonesian - Family/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,938 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 12/19/2014
From Those Days by Hime Hoshina reviews
15 Oktober, sebuah tanggal yang mengungkap banyak kenangan bagi mereka, juga bagi situs yang menyertai mereka. #BiweeklyPrompt6 #UltahFFn Boruto (Bolt) x Sarada (Salada/Salad)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,742 - Reviews: 60 - Favs: 75 - Follows: 16 - Published: 11/10/2014 - [Bolt U., Sarada U.] ChouChou A., Inojin Y. - Complete
Father of Ashura (Fugaku's Epitome) by kai anbu reviews
"Karena aku mengenalmu, karena aku tetap ayahmu. Karena kau takkan bisa melakukannya. Karena sebenarnya hatimu lembut, dan kau adalah anak yang baik, Itachi." Sebuah surat dari Fugaku untuk Itachi, dalam detik-detik pembantaian klan Uchiha. Modified canon, slight gore, POV Fugaku sebagai seorang ayah. Untuk challenge biweeklyprompt #5 dari Asha D & Que Sera-sera dari ArarancHa.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Family - Chapters: 1 - Words: 2,071 - Reviews: 13 - Favs: 16 - Follows: 4 - Published: 8/1/2014
狂気の手紙: Insane by Harumi Kitara reviews
Hanya sebuah surat dari Akashi untuk yang tercinta, Midorima Shintarou. Sho-ai. Slight Gore. Not a Romance. AkaMido. For #BiWeeklyPrompt5: Saat Surat Ini Telah Sampai, Mungkin Aku Telah ...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 5,000 - Reviews: 10 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 7/31/2014 - [Akashi Seijuurou, Midorima S.] Takao K. - Complete
this thing, it's killing by littleparadox reviews
Keberadaan yang datang dan pergi, perasaan yang ditarik kembali. Bagi Sasuke, semuanya sama saja. / AU / Savers Contest: Banjir TomatCeri
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,460 - Reviews: 20 - Favs: 29 - Follows: 10 - Published: 7/7/2014 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
don't tap the white tiles by heytrisha reviews
Mata Leo berkaca-kaca, namun Statice tak cocok dimainkan dengan nada sedih. / untuk #BiweeklyPrompt4. [fictogemino]
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,012 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 6/30/2014 - Leo, Elliot N. - Complete
The Witch by Hime Hoshina reviews
Tiang gantungan adalah akhir dari hidupnya. Akhir dari tiap wanita yang mendapatkan tuduhan kejam bernama penyihir. Historical fic. Fictogemino #BiweeklyPrompt4
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Western - Chapters: 1 - Words: 1,623 - Reviews: 22 - Favs: 32 - Follows: 5 - Published: 6/18/2014 - [Kushina U., Minato N.] Naruto U. - Complete
Losing You by Mikurira reviews
Tubuh itu telah mendingin. Hanya ada kain hijau berlambang sayap kebebasan yang gagah menyelimuti tubuhnya sebagai tanda penghormatan terakhirnya. Levi/Eren. Fictogemino. #BiweeklyPrompt4
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 596 - Reviews: 20 - Favs: 24 - Follows: 8 - Published: 6/18/2014 - [Eren Y., Levi] - Complete
Pengejar Angin by ah-ee-you reviews
Angin telah hilang! Angin telah dicuri! Diraup sebayang lengan di tengah malam, saat semua iris terkatup oleh mimpi. Angin telah musnah! Angin telah hanyut! Diseret menuju lubang tanpa cahaya, oleh mereka yang tak mampu menggenggam enigmanya./Dedicated to Hoist the Colors Fanfiction Challenge/Rate M for safety/Warning: AU, LGBT, OC./I do not own the cover. Enjoy my story!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Family/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,591 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Published: 5/17/2014 - Hinata H., Neji H. - Complete
hope is our four-letter word by caidy reviews
Sadar atau tidak, mereka menggantungkan harapan pada ranting takdir yang nyaris patah. — Aomine, Kise. For #BiWeeklyPrompt3 challenge.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,878 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 1/14/2014 - Aomine D., Kise R. - Complete
One Hundred Years, One Old Wish by Phoebe Yuu reviews
Harapannya hanya satu, dan hal itu tidak akan dapat dipenuhi hanya dalam tahun ini. DouxWataxKoha. Untuk challenge #BiweeklyPrompt3.
xxxHOLiC - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,124 - Reviews: 8 - Favs: 18 - Follows: 3 - Published: 1/11/2014 - K. Watanuki, S. Doumeki, Kohane T. - Complete
Luminescent by black-klepon reviews
Tony Stark has always been a man with an eye for fascinating stuff, and even more so for intriguing puzzles. And he has the brains to back him up, too, because, hey, Science. But he's, well—he's still trying to find that elusive end of Magic's rope, and Thor's not so much of a help in that department. So as the rule goes, it hits him when he's not expecting anything at all.
Avengers - Rated: T - English - Suspense - Chapters: 1 - Words: 3,303 - Reviews: 1 - Favs: 5 - Follows: 7 - Published: 12/20/2013 - Iron Man/Tony S., Loki, Thanos - Complete
Hello? Hell-o? by sutet reviews
Un-beta/#BiWeeklyPrompt/"Moshi moshi?" tak ada jawaban, "…aku tahu itu kau, Tetsuya." Inspired from a horror game with same title. Beware of OOCness, proceed with caution. Picture from Pixiv Id 3165748. RnR onegaishimasu!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,577 - Reviews: 20 - Favs: 38 - Follows: 15 - Published: 12/8/2013 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
Brother's Day: Hisa's Turn by seerstella reviews
Yah, meski Nagahisa sering memotret, dia masih sulit mengerti mengapa Kuon dan Nanao-kun hampir bergandengan tangan, serta Towa dan Mikado-kun yang berantakan sepulang sekolah. AU, sekuel Brother's Day (bisa stand-alone), a bit of slash (ya iyalah). Untuk WeeklyPrompt#1 (Fotografi).
Warui Koto Shitai/ワルイ コト シタイ - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,746 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 11/21/2013 - A. Towa, Kuon - Complete
Capture the Fairy Diva by kai anbu reviews
Sasuke (29), seorang fotografer profesional. Temari (27), seorang stripper yang dijuluki Fairy Diva. Keduanya berbagi photo session berdua. Malam ini, siapa yang tertangkap, siapa yang terjerat? Rate M with lime, slight lemon. SasuKurenai, SasuTema, ShikaTema, SasuIta. All in one shoot. For challenge WeeklyPrompt#1"Fotografi" by Asha D. I do not own the picture of this pic.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,925 - Reviews: 27 - Favs: 25 - Follows: 6 - Published: 11/20/2013 - Sasuke U., Shikamaru N., Temari - Complete
From Past, to Dear Future by Shinku Tsuu-ki reviews
"'Akan pulang beberapa tahun lagi', kau bilang?" desis Ea pelan—penuh kekesalan, kemurkaan, serta kesedihan yang mendalam. "Ternyata selain pemalas yang bodoh, kau juga pembohong ulung, eh?"-oneshot untuk #WeeklyPrompt1
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,581 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 11/20/2013 - Ea - Complete
Tobacco's Effect by Zoccshan reviews
Sakura dicegat guru piket sekolah. Alasannya: Sakura bau tembakau, dan ia juga membawa sekotak rokok di dalam tasnya. Nah, bagaimana dong? "Kau ini, masih kelas dua SD aja sudah nakal." KakaSaku & SasoSaku. Dedicated to Ay. R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,610 - Reviews: 24 - Favs: 22 - Follows: 1 - Published: 11/9/2013 - Kakashi H., Sakura H., Sasori - Complete
A way to break up by Jong Aeolia reviews
Katakan, ini hari yang cerah untuk berpisah.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,131 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 10/20/2013 - Complete
Spiegelbild by update username reviews
Aneh. Seharusnya Petra ada di dalam refleksi cermin bersamanya, karena Levi bisa merasakan kehadiran gadis itu di sampingnya.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,126 - Reviews: 11 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 9/12/2013 - Levi, Petra R. - Complete
7 Layers of Stories by crystallized cherry reviews
Jean Kirschtein berencana menghadiahkan 'tujuh lapis cerita mereka' untuk ulang tahun Sasha tahun ini. Satu lapis untuk satu warna, satu cerita. / AU /
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,284 - Reviews: 20 - Favs: 31 - Follows: 5 - Published: 8/18/2013 - Jean K., Sasha B. - Complete
Sigue Vivo by Arte Stella reviews
Konon, gagak hitam adalah lambang hawa nafsu manusia, dan Raja Spain bersyukur bahwa tak semua legenda benar adanya―Collaboration with Silan Haye . Spin-off from Nel Frattemoi . AU . Spain/Belarus
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,333 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Published: 5/30/2013 - S. Italy/Romano, Russia, Spain, Belarus - Complete
Marriage Simulation by Haruno Aoi reviews
Hinata, seorang gadis nekat yang rela melakukan simulasi pernikahan dengan Sasuke hanya demi uang. Hubungan sah mereka sebagai suami istri disertai surat perjanjian yang berlaku sampai jangka waktu tertentu. Suatu ketika, keduanya memutuskan untuk mengubah kesepakatan. Sebab di antara mereka sudah tercipta pertalian darah yang melebihi kuatnya ikatan cinta. Jadi, simulasi berakhir.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 63,933 - Reviews: 779 - Favs: 383 - Follows: 146 - Updated: 1/10/2013 - Published: 10/16/2010 - Hinata H., Sasuke U. - Complete
Ephemeral by littleparadox reviews
Dia adalah spektrum dan kau ilalangnya. Dia adalah gemilang dan kau gelandangannya. / AU.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,223 - Reviews: 23 - Favs: 52 - Follows: 7 - Published: 10/24/2012 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Perangai Buruk by Veela Most reviews
Percakapan antara Naruto dan Sasuke setelah bercinta. Check this out! Yaoi, M for Adult Theme, Special Fic for My 2nd Anniversary with Arya Angevin :)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,159 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 10/15/2012 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
The reason why by stuckatschool reviews
Just a comparison of Prince Gumball and Marshall Lee
Adventure Time with Finn and Jake - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 849 - Reviews: 31 - Favs: 110 - Follows: 12 - Published: 9/5/2011 - Fionna, Marshall Lee - Complete
Arti dari Ciuman? by Pinkuru reviews
Summary: Naruto bertanya kepada Sasuke apa arti dari ciuman itu, tetapi Sasuke malah mempraktekkannya! Sho-ai, Don't Like Don't Read!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,535 - Reviews: 26 - Favs: 33 - Published: 6/26/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
The Chronicle of Sasugay by DramaQueer reviews
The title say it all. Not recommended for Sasuke fans. YAOI. SasukexBOYS.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 783 - Reviews: 17 - Favs: 5 - Published: 3/31/2011 - Sasuke U. - Complete
SMS SESAT by Lyra Aquila reviews
Naruto uring-uringan sendiri hanya gara-gara mendapat SMS? Gimana ceritanya coba? Penasaran? Silahkan cari tahu di sini! XD WARNING!: BOYS LOVE! Don't like, Don't Read! *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,203 - Reviews: 59 - Favs: 65 - Follows: 20 - Published: 12/27/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Facebook oh Facebook by RenAfri reviews
Sebuah status di akun facebook milik Naruto yang menggemparkan Konoha. Tetapi mengapa Sasuke merasa dia dihina dan diserang habis-habisan? Crack! Slight Naruto X Sasuke. Tetapi bisa dilihat as Strong Friendship. NejiTen, GaaSaku, ShikaIno.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,675 - Reviews: 114 - Favs: 203 - Follows: 26 - Published: 6/10/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Pheromones by antichthon reviews
/DISCONTINUED/Korban feromon ke 273 : Suigetsu.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 8 - Words: 15,450 - Reviews: 184 - Favs: 89 - Follows: 50 - Updated: 8/24/2008 - Published: 4/26/2008 - Sasuke U., Naruto U.
Manager of:
Community: Biweekly Prompt Achievers
Focus: General: All Categories