ohanase
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 04-03-11, id: 2820917, Profile Updated: 03-03-17
Author has written 23 stories for Bleach, Samurai Deeper Kyo, Slam Dunk, Naruto, Vampire Knight, Sword Art Online/ソードアート・オンライン, Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, and Shingeki no Kyojin/進撃の巨人.

[previously known as Hidden Heart Village, Killen, invisiblue, dimlightcious, etc.]


UPDATE;

Semua fanfiksi multichapter saya kemungkinan besar discontinued. Maaf untuk semua pembaca yang menunggu (itupun kalau ada dan masih ada), tapi memang dasarnya saya menulis fanfiksi hanya demi melepas penat dan have fun, tanpa paksaan, diluar kemalasan, tanpa beban.


berkeliaran di banyak fandom, kebanyakan di anime/manga lawas.

dulu di naruto, sekarang cukup anteng di kurobasu dan snk.


One Piece - Shingeki no Kyojin - Fate/Zero - Psycho Pass - Magi - Beelzebub - Kuroko no Basuke - Mars - Kuroshitsuji - Bleach - Vagabond - Slam Dunk - Penguin Revolution - Katekyo Hitman Reborn! - Natsume Yuujinchou - Naruto - Barakamon - Gakuen Babysitter - Love so Life - Prince of Tennis - NANA - One Punch Man - Chang Ge Xing - Arslan Senki - Akatsuki no Yona - Siren's Lament - Adekan - Hare-kon - 19 Days - Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike! - Hunter x Hunter - Gekkan Shoujo Nozaki-kun! - Whistle! - Super Lovers - Harukanaru Toki no Naka de - Samurai Deeper Kyo - Vampire Knight - Hanazakari no Kimitachi e, etc.


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Hiraeth by Alitheia reviews
Dalam ruang tanpa waktu di Teikou, mereka hanyalah dua remaja yang terlalu cepat jadi dewasa. [Minggu AkaMido 2015 #5]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,869 - Reviews: 5 - Favs: 26 - Follows: 5 - Published: 4/7/2015 - [Midorima S., Akashi Seijuurou] - Complete
Sunset and Potato by Sangha reviews
Seharusnya hari itu Sasha bersantai sambil mengunyah kentang ditemani matahari terbenam seperti biasa, namun semua berubah saat Levi tak sengaja datang.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,224 - Reviews: 7 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 5/1/2014 - Sasha B., Levi - Complete
Quiescent Filament by locoprimo reviews
Sometimes there are things that can not be said and things that pass with a glance. The relationships of three high school students. [2/2]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 5,000 - Reviews: 20 - Favs: 29 - Follows: 16 - Updated: 12/27/2013 - Published: 10/26/2013 - [Kagami T., Momoi S., Aomine D.] - Complete
Everything You Ever Wanted by gorillabaseball reviews
All she ever wanted was to stay by his side. It seemed as if he wanted just the opposite. A cure for loneliness found in a piece of fabric. RivaMika with a hint of EreMika.(Hiatus)
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 7,884 - Reviews: 72 - Favs: 156 - Follows: 206 - Updated: 9/1/2013 - Published: 8/28/2013 - Mikasa A., Levi
Wonderwall by clarione reviews
Apa yang Mikasa rasakan terhadap para sahabatnya, adalah sesuatu yang terlampau tinggi, bahkan ia ragu dinding tertinggi pun dapat menjabarkannya. For Streams of Melody Event in United Fandom. Based on OASIS's Song, Wonderwall. Canon. Missing Scene. Mind to RnR?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,243 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 7/25/2013 - Eren Y., Mikasa A., Armin A. - Complete
A Family of Eight by locoprimo reviews
AU. When the plane that brought their respective parents crashed, the kids had to take it the hard way. This is a story of eight kids surviving together under the same roof. [8.5/8.5]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 43,763 - Reviews: 104 - Favs: 202 - Follows: 115 - Updated: 7/15/2013 - Published: 1/20/2013 - Generation of Miracle, Kagami T., Momoi S. - Complete
Yellow by neko-nya reviews
After a body was found in a pond at a park 20 minutes away from Tokyo, Detective Kagami's been assigned to the case. The victim: a member of the legendary Generation of Miracles who'd mysteriously vanished a decade ago. Enlisting the help of an old friend of the victim, the two will have to navigate through the world of Japan's small but tight knit basketball community. KaKuro Aoki
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Mystery/Drama - Chapters: 15 - Words: 61,450 - Reviews: 513 - Favs: 1,002 - Follows: 372 - Updated: 1/4/2013 - Published: 7/20/2012 - Kuroko T., Kagami T., Kise R., Aomine D. - Complete
Ice Cream by taikodrum reviews
Momoi, Kuroko. Eating ice cream is not the same without everyone.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 880 - Reviews: 11 - Favs: 56 - Follows: 12 - Published: 10/4/2012 - Momoi S., Kuroko T. - Complete
Herz by antichthon reviews
It was hard to fix a broken heart, so they set on to find a substitute. Shota!Aokise surrealfic
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Friendship/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 4,827 - Reviews: 47 - Favs: 154 - Follows: 19 - Published: 9/27/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
The Flower That Blooms in Adversity by aotetsu reviews
When Kagami falls for Kuroko Tetsuya, a famous prostitute from the red light district, he manages to find a whole lot of trouble and a person worth it all.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 11,410 - Reviews: 87 - Favs: 391 - Follows: 43 - Published: 9/1/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
Equilibrium in Vertigo by Frog-kun reviews
Prequel to the series. A disillusioned Kuroko has quit Teikou's basketball team. A disillusioned Aomine wants to quit basketball altogether. Momoi feels powerless to change their minds, but can she make a difference? Complete.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Drama/Friendship - Chapters: 4 - Words: 12,980 - Reviews: 50 - Favs: 113 - Follows: 31 - Updated: 8/24/2012 - Published: 8/6/2012 - Aomine D., Momoi S. - Complete
Glass Chains by Aisu-c0de reviews
Chapter 2 : But that little, shiny, golden, and standing thing was really annoying, so she was just… well, you know, getting rid of it. / Twoshot / Fate/Zero/Stay Night; AU-ish / GilgameshXSaber /
Fate/stay night - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,904 - Reviews: 35 - Favs: 103 - Follows: 38 - Updated: 8/1/2012 - Published: 7/11/2012 - Gilgamesh, Saber - Complete
Routine by taikodrum reviews
AoKuro. It became a routine for Aomine Daiki to skip club activities and instead, take naps on the rooftop.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 378 - Reviews: 22 - Favs: 106 - Follows: 16 - Published: 7/6/2012 - Aomine D., Kuroko T. - Complete
Let It Be by aRaRaNcHa reviews
Ketika pria berambut sebiru langit itu ingin bertemu lagi dengan gadis yang pernah dicintainya, semua sudah terlambat. Ia tidak akan bisa melihat indahnya sepasang violet itu, manisnya senyum di bibir mungil itu, dan sentuhan lembut jari-jari lentik itu. GrimmRuki, slight IchiRuki. Special for Hidden Heart Village. AU. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,691 - Reviews: 12 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 6/12/2012 - Grimmjow J., Rukia K. - Complete
Amerta by heylalaa reviews
Killua, Gon; — Inilah sesuatu yang takkan bisa kauhentikan; yang akan berlangsung selamanya.
Hunter X Hunter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,176 - Reviews: 34 - Favs: 44 - Follows: 6 - Published: 12/11/2011 - Killua Z., Gon F. - Complete
Tobi the Explorer! by Fayiyong reviews
Sasuke yang sendirian di rumah mencoba nonton TV dan... jengjeng! Muncullah sebuah program nista di depan matanya: Tobi the Explorer! -ONESHOT. No MAJOR pairing. RnR onegaaaaaiii?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,709 - Reviews: 269 - Favs: 459 - Follows: 69 - Published: 11/12/2011 - Sasuke U., Akatsuki - Complete
Kalau Mereka Punya Ponsel by denayaira reviews
Ponsel Sasuke berdering. Dan Naruto berbicara dengannya. ― Naruto dan Sasuke. Canon, crack-ish, one-shot, mostly dialogue-only, 352 words. Bisa shounen-ai, bisa friendship, terserah yang baca. For Uzumaki Naruto's birthday. Read and review, if you don't mind.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 437 - Reviews: 23 - Favs: 37 - Follows: 2 - Published: 10/10/2011 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
The Longest Day: One Day Madness by Crusty Bubblehead reviews
HUMOR FIC Sehelai kaos hitam misterius di ruang klub basket Shohoku membawa Sakuragi, Mitusi, dan Ryota melalui satu hari yang menggelitik dan mendebarkan oke, lebay . Oh, tentu aja ada Rukawa, dan Gori... dan Haruko...
Slam Dunk - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,196 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 11/21/2010 - Complete
ABCDE by Domisaurus reviews
"...Luffy, jangan-jangan kamu..."
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,129 - Reviews: 28 - Favs: 28 - Follows: 3 - Published: 11/11/2010 - Ace, Luffy - Complete
Only Two Sentences by Sanich Iyonni reviews
Hanya dengan dua kalimat saja, Hoshigaki Kisame langsung menjadi saksi betapa rapuhnya Uchiha sebenarnya.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,207 - Reviews: 50 - Favs: 108 - Follows: 8 - Published: 10/2/2010 - Kisame H., Itachi U. - Complete
Nicknames by Mister Sunday reviews
Yuya lands herself in yet another dangerous situation after giving a certain hot-headed samurai an unexpected nickname. Oneshot. Hotaru/Yuya.
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,079 - Reviews: 17 - Favs: 51 - Follows: 5 - Published: 8/5/2009 - Hotaru, Yuya - Complete
Brother Day Care by Arlene Shiranui reviews
Oneshot. Pulang dari akademi, makan siang, mengerjakan tugas rumah, kemudian latihan lagi. Rutinitas biasa bagi Uchiha Itachi. Tapi bagaimana kalau sesi latihan diganti dengan tugas lain? Menjaga Sasuke! Apakah Shisui akan membantu? R&R...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 3,725 - Reviews: 48 - Favs: 127 - Follows: 14 - Published: 8/24/2008 - Itachi U., Sasuke U. - Complete
I Saw A Ghost, She Saw Me by graymuffler reviews
Apa reaksi Hotaru kalau bertemu dengan hantu?
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 1,304 - Reviews: 16 - Favs: 19 - Follows: 1 - Published: 7/16/2008 - Hotaru - Complete
Beside Main Course by HalfMoon-Smile reviews
Ini tentang mereka. Bertengkar makanan sehari-hari; saling hina adalah menu makanan pembuka favorit, saling melempar kunai atau meninju, menu utama yang tidak bisa dilewatkan, saling melotot dan membuang muka menjadi makanan penutup, tentunya setelah mend
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,571 - Reviews: 21 - Favs: 18 - Follows: 3 - Published: 6/8/2008 - Naruto U., Sasuke U.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Perfect Boy Evolution reviews
Demi sewa gratis tiga tahun, lima cowok kece harus memuaskan keponakan sang landlord yang mulai hari ini pindah ke mansion yang mereka tempati.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,543 - Reviews: 8 - Favs: 21 - Follows: 13 - Published: 2/24/2015 - Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
SPLINTER reviews
"Kenapa kau suka basket, Aomine?"
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 538 - Reviews: 1 - Favs: 5 - Published: 7/20/2014 - Kagami T., Aomine D. - Complete
Stoicus Visa reviews
Tugas sebagai suami, dan tugas sebagai istri. Ada yang salah disini.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 708 - Reviews: 7 - Favs: 20 - Follows: 5 - Published: 6/3/2014 - Mikasa A., Levi - Complete
A Tale of Kuroko Tetsuya reviews
Suatu ketika, hiduplah seorang kakek sakti mandraguna beralis ganda bernama Kagami Taiga. Dia memiliki cucu yang kalem, manis, dan unyu bernama Kuroko Tetsuya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,712 - Reviews: 13 - Favs: 41 - Follows: 13 - Published: 5/6/2014 - Kuroko T., Kagami T., Momoi S., Generation of Miracle
Merveille reviews
Eren pernah bermimpi. Dulu, dulu sekali.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,476 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/6/2014 - Eren Y., Levi - Complete
circle of friend reviews
Kuroko Tetsuya ditarik dari kegelapan. Dia berdiri di panggung bergelimang cahaya yang membutakan semuanya; dimana semua warna pudar dan menghilang.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,691 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 9 - Published: 1/2/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle
Sky Chord reviews
Kuroko Tetsuya terbiasa sendirian, namun bukan berarti dia suka mencecap kecutnya rasa kesepian. Aomine Daiki muncul dan hari esok Kuroko bukan lagi tentang 'aku', tapi 'kami'.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,162 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 5/18/2013 - Kuroko T., Aomine D.
There and Here reviews
Disana dan disini. Pertama dan terakhir. Hal yang paling menyenangkan hingga paling menyedihkan-ada banyak hal yang dialami Momoi Satsuki dan Aomine Daiki; setiap hari, berulang kali, selamanya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,111 - Reviews: 23 - Favs: 56 - Follows: 2 - Published: 3/8/2013 - Aomine D., Momoi S. - Complete
Our Footprints reviews
Eksplorasi penuh dramatisasi tentang keseharian Kiseki no Sedai yang begitu tidak penting hingga tidak dimuat di cerita aslinya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,417 - Reviews: 10 - Favs: 23 - Follows: 16 - Published: 1/15/2013 - Generation of Miracle
Pelangi itu Kita reviews
"Pelangi itu berwarna-warni, indah, dan mengagumkan. Itulah kita; Kiseki no Sedai!" Satu lagi obrolan tidak penting yang diawali dari celetukan iseng Kise Ryouta.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,293 - Reviews: 18 - Favs: 65 - Follows: 13 - Published: 10/30/2012 - Generation of Miracle, Kuroko T. - Complete
Anata to Isshouni reviews
"... Aku akan berusaha sekuat tenaga untuk menyelesaikan game ini, dan benar-benar menikahimu di dunia nyata."
Sword Art Online/ソードアート・オンライン - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,366 - Reviews: 13 - Favs: 16 - Follows: 5 - Published: 9/29/2012 - Kirito/Kazuto K., Asuna/Asuna Y. - Complete
50 Words For You reviews
[Bagian Tiga; Kakak] "Nah, karena kita sudah jadi saudara, siapa yang sebenarnya kakak dan adik, ya?"
Vampire Knight - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 3,047 - Reviews: 19 - Favs: 14 - Follows: 6 - Updated: 7/11/2012 - Published: 5/2/2012 - Yuki C., Zero K.
Sumoflostar reviews
Jika Naruto ibarat matahari, Sasuke ibarat bulan, dan Sakura ibarat bunga, maka Kakashi ibarat bintang; yang berkedip di kejauhan, kadang tak tampak namun senantiasa ada untuk mengawasi mereka.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,432 - Reviews: 13 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 7/2/2012 - Kakashi H., Team Seven - Complete
Ingatkah Kau? reviews
Ini tentang dia. Bukan sebagai Uchiha. Bukan sebagai nuke-nin. Bukan sebagai kriminal kelas S. Bukan sebagai pembalas dendam dan lain-lainnya. Hanya sebagai... Sasuke.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,532 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 6/25/2012 - Sasuke U. - Complete
Apa Itu? reviews
Itachi tak akan membiarkan Sasuke terlalu dekat dengan si jounin muda itu, Kakashi Hatake. Eh, kenapa?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,384 - Reviews: 13 - Favs: 23 - Follows: 4 - Published: 5/2/2012 - Sasuke U., Kakashi H. - Complete
Understandable reviews
Mengajar Sasuke berbeda dengan mengajar Naruto atau Sakura; termasuk dengan cara memahami hatinya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,347 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 5/2/2012 - Sasuke U., Kakashi H. - Complete
Badai reviews
Badai membawa ingatan Sasuke menyelam di kubangan masa silam. "Kalau ada Nii-san, aku merasa aman dari apapun. Nii-san akan melindungiku, 'kan?"
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 941 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 4 - Published: 3/22/2012 - Sasuke U., Itachi U. - Complete
Menjenguk Seorang Teman reviews
"Naruto sakit?" Sasuke tak bisa membayangkan penyakit apa yang mampu melumpuhkan Naruto, tapi…/"Sasuke? Mau apa kau kemari?"/"Mau mencekikmu."/"HAH?"
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,906 - Reviews: 22 - Favs: 27 - Follows: 5 - Published: 3/22/2012 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Yang Aku Cintai reviews
"Aku tidak memiliki hal yang aku sukai, dan banyak hal yang tidak kusukai."
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,824 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Published: 1/26/2012 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Kakak Tersayang reviews
Rukia akan segera pulang. Dan Byakuya hanya bisa berharap semoga adik mungilnya tidak pingsan di tempat melihat penampakan teman-temannya yang mampu membuat preman pasar manapun lari terkencing-kencing.
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,909 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 1/26/2012 - Byakuya K., Rukia K. - Complete
7 Pelajaran Moral Tentang Rukawa Kaede reviews
Basket, basket, dan basket. Selain itu, apakah ada hal lain yang bisa menarik perhatian seorang Rukawa Kaede?
Slam Dunk - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,474 - Reviews: 18 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 1/6/2012 - Complete
Ujian Goyousei reviews
Ujian Goyousei tiba! Shinrei sangat bersemangat untuk lulus kali ini. Dan rival terberatnya adalah... Keikoku?
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,337 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 1/2/2012 - Hotaru, Shinrei - Complete
HEARTLESS reviews
"... Dan, yah, dugaanmu benar. Aku sudah meninggal. Aku adalah hantu, arwah penasaran, atau apa aja boleh lah."
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,533 - Reviews: 14 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 11/5/2011 - Orihime I., Ulquiorra - Complete