Roxy Shine Star
hide bio
Poll: menurut kalian cerita "A Forgotten Promise" itu gimana? Vote Now!
PM . Follow . Favorite
Joined 07-03-11, id: 3040790, Profile Updated: 10-07-11
Author has written 6 stories for Kingdom Hearts, and Pokémon.

hello, its nice to meet you all hope we can be friends

you can call me Red-chan or Roxy-chan~

actually im in a lots fandom but my main fandom is Kingdom Hearts and Pokemon Special (PokeSupe for short)

i love writing fanfic its my second hobby after Drawing X3

oh if you want to see my drawing please visit me on deviantART

i have Pixiv account too but its private so i only give links to my close friends~

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Kingdom Heart 3: Keyblade War by Ventus Hikari reviews
Chapter 18: Sora dan Riku muncul di The Grid, sebuah dunia digital yang sama persis dengan dunia Tron, Space Paranoid. Awalnya Sora merasa familiar dengan tempat tersebut, tapi butuh waktu lama baginya untuk mengingat kembali bahwa ini adalah dunia Tron, karena banyak hal yang berbeda pada dunia ini.
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 20 - Words: 77,649 - Reviews: 104 - Favs: 25 - Follows: 14 - Updated: 11/16/2014 - Published: 9/16/2009 - Sora
Trust me 7days by vanniechan09 reviews
Ikatan yang telah dibangun tentunya dapat terputus kapanpun dan terjadi tanpa kita duga. Konflik bahkan mungkin kematian adalah faktor utamanya. Percaya. Hanya itulah yang dapat kita lakukan kepadanya. fic fandom KH terakhirku, Soroku, RnR?
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 5,774 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 10/29/2011 - Published: 7/11/2011 - Sora, Roxas
The Possessed by Metha S reviews
Sekolah baru dan cerita baru. Dia ada di sana dan dia tidak akan melepaskanmu... Sora/Roxas. Family Horror. RnR please. Last Chapter updated! COMPLETE
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Family/Horror - Chapters: 19 - Words: 30,557 - Reviews: 102 - Favs: 17 - Follows: 9 - Updated: 10/21/2011 - Published: 1/17/2011 - Sora, Roxas - Complete
For Your Entertaiment by raniza reviews
Aku punya kehidupan ganda.Bukan seperti agen atau hal bodoh lainnya. Tapi hidup ganda lain. Siang Aku adalah Roxas Ride, mahasiswa biasa. Malam, Aku adalah Key, seorang Host.
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 4 - Words: 4,240 - Reviews: 32 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 8/18/2011 - Published: 6/28/2011 - Roxas, Naminé
Ini Gila! by skiliya reviews
Liburan bagi semua orang menyenangkan, namun bagi dia itu racun. Ia ingin lepas dari semuanya, namun takdir malah mempermainkannya—membuatnya terjebak pada pesona berbahaya seorang pencuri berambut perak. SkyeClaire.
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,205 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/9/2011 - Claire
Play With Death 4 by Anisha Asakura reviews
OOC, Oneshot, Chara-Bashing,... Mau mereview?
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Suspense/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,828 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 9/16/2009 - Elli, Claire - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Childhood promise reviews
apakah kita akan bertemu lagi? apakah kamu akan menepati janjimu? apakah kita bisa bersama lagi? RnR Chapter 2 is up
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 1,468 - Reviews: 8 - Updated: 3/21/2012 - Published: 2/24/2012 - Naminé, Roxas
Summer days reviews
its all begin from Green helping Yellow when her angkel hurt. they passed the summer together, little by little love starts to grow on their hearts. will they comfess or just hide it? rate T for save R n R please
Pokémon - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,268 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/15/2011 - Anthea/Verbena, Yellow
Our Little Promise reviews
a promise that made by a Wild girl and Prissy Boy want to know the promise? just read it X3 Rate: T for safe
Pokémon - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,154 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/25/2011 - Ruby, Sapphire B.
Adventure in Pokemon World reviews
sebuah awan aneh dan juga gempa aneh membuatku masuk ke duania lain. aku bertemu dengan seorang Pokemon Trainer bernama Red. petualangan baru akan segera ku hadapi. chapter 2 is up
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Adventure/Mystery - Chapters: 2 - Words: 1,614 - Reviews: 5 - Updated: 8/30/2011 - Published: 8/28/2011 - Roxas
A Forgotten Promise reviews
Fic pertama saya, maaf kalo aneh, janji masa kecil yang sukses dilupakan oleh anak laki-laki ini, apakah reaksi sang perempuan? apakah janji mereka? nggak bisa bikin summary langsung baca aja RnR, Chapter 5 part 2 is up!
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 4,684 - Reviews: 21 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 8/27/2011 - Published: 7/5/2011 - Roxas, Naminé
What Hurts The Most reviews
song fic pertama saya jadi masih abal. seorang gadis sedang sendiri dirumah, dia menangis, kenapa ya? langsung baca deh ya RnR please
Kingdom Hearts - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 592 - Reviews: 1 - Published: 7/7/2011 - Naminé - Complete