Cindy Giovani
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 07-03-11, id: 3040814, Profile Updated: 08-06-14
Author has written 8 stories for Saint Seiya, Naruto, and Hunter X Hunter.

Namaku Cindy Giovani Yuselly,
ya aku merupakan anak pertama atau sulung,aku mempunyai adik laki-laki yaitu Fadhil Muhamad dan mempunyai adik perempuan Qonita Zalika Yuselly,kalau kata orang-orang aku itu cerdas,Cantik manis,Awet muda XD,baik,pengertian,agak agak tomboy,agak agak kayak emo kadang kadang itu juga tapi poni dipinggirin aku ga suka seringnya poni kayak lady gaga atau artis lain,asal jangan dipinggirin ga suka,ehehehe,dingin kadang-kadang(bukan es ya),Pendiam tapi aneh,kalau ribut mungkin bisa kayak dipasar XD and kayak kardialah sedikit XD,aku ciri-cirinya kejepangan gitu XD,dan sebagainya,yang aku paling suka dalam hobi menggambar,menyanyi,belajar,membaca buku,menulis novel dan masih banyak lagi,artis yang saya paling suka tentunya Lady Gaga atau ga Katy Perry dan Britney Spears,kalau film banyaknya action kaya charlies angels,james bond,QUANTUM OF SOLACE,kungfu kids,THE MUMMY,indiana jones,Kamen dragon knight,dll tapi juga suka assassins creed,prince of persia,narnia,the lords of the rings,gleedll,ya kalau soal cita-cita saya ingin menjadi dokter,penyanyi terkenal atau international,proffesor paling muda,tamat kuliah paling muda,jadi kepala negara indonesia yang bijak,kalau pelajaran yang paling suka banyak kecuali bahasa sunda wajar bukan orang sunda tapi orang palembang,hehehe,kalau kalian ada masalah curhat aja ke saya atau tidak sahabat kalian dan orang tua dan jangan lupa kakak atau adik

yang paling aku suka bahasa Indonesia,Inggris,Arab,Cina,Prancis,Jepang,Spanyol,Italia,Belanda,German,India Accha Acha XD,dll,
I LOVE AKATSUKI ORGANIZATION FOREVER
I LOVE LADY GAGA
I LOVE KATY PERRY
I LOVE SHAKIRA
I LOVE ANBU SQUAD
I LOVE JAPAN
I LOVE INDONESIA
I LOVE SPANISH
I LOVE INDIA
I LOVE ITALIA
I LOVE USA
I LOVE MEXICO
I LOVE NATURAL SCIENCE
I LOVE LENGUAGE LESSON
I LOVE ALL LESSON

I LOVE BLUE EYES WHITE DRAGON

Makanan Faforit : Banyak asal tidak mengandung Racun XD #Plak

Game Faforit : Juga banyak soalnya saya anak gamer XD

Hobby : Belajar,NULIS,Main Game,Jalan-jalan,Tennis,Main Piano,dan membaca seperti Degel :3

Buku : Banyak, apalagi kayak Novel Sherlock Holmes

Pairing Faforit : Sasusaku,NaruSaku,Itadei,Minakushi,AiriYuuto(Den-O),IreneHolmes(Sherlock Holmes),AmaneLight(DeathNote),KisaKaiba,Killupika,AlbaMinos XD

Idola : Hiro Mizushima(Tendou Souji KR KABUTO),Sir Arthur Conan Doyle,Soekarno(Merdeka!!(?)),Habibie,Obama,Nicollo Paganini,Beethoven,Dr.Watson(Fiksi)

Fic yang bakal di Release dan ngelanjutin 0.0/ :

Failing In love ala Minos II chapter 2(Failing In Love ala minos chapter 7)

Kejadian Sehari-Hari Chapter II

Jikan No Ryoko Chapter (Inspiring from KR DEN-O for Naruto Fic)

Kejadian Sehari-hari Naruto version (From my Brain(?))

Saga Yang Ditukar Chapter IV

Trace Of Dream

If You have Blog and Other Social Network, You can follow :

My Site : Uchihacindyblog.blogspot.com(Official for learn everything)

Cindygiovani-cindygiovani.blogspot.com (You can read my new fic in here)

Facebook : www.facebook.com/cindy.giovani.3 (You can read my new fic or my fic info)

Cindy Giovani (Albafica Photo)

Uchiha Cindy (Itachi Photo)

Twitter : Cindygiovani1

Quotes : "Obaachan Said this, As Long as i am wanted. destiny will always be at my side"(Tendou Souji)

"You will see your dream, if you want do that"

"Dokter yang menyembuhkan, lingkungan yang menyediakan" (Aristoteles)

Kalau ingin awet muda dan masih muda seperti saya banyaklah tertawa agar bisa awet muda XD,okay!! :) ,hehehe


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The Light Called Love by Arashi Kachigawa reviews
Seth mencintai Kisara, karena itu Seth mengurung Kisara di dalam penjara, membiarkan roh naga putih bersemayam dalam wujud Kisara.
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,208 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 12/19/2014 - [Set, Kisara] S. Kaiba - Complete
Spiral by devi no kaze reviews
Uchiha Itachi lupa kalau dia disuruh memperkenalkan pacarnya oleh ibunya. Takut kena marah, Itachi menyeret perempuan pirang di pinggir jalan. "Sasori, aku pinjam sepupumu Deidara dulu ya. Mau kujadikan pacar." Kata Itachi singkat, padat dan jelas. "AKU TIDAK SUDI!" Warning : FemDeidara&Neji
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 18 - Words: 49,268 - Reviews: 190 - Favs: 49 - Follows: 41 - Updated: 8/25/2014 - Published: 4/28/2013 - Itachi U., Deidara - Complete
Pengalaman Militan ISIS Bertemu Bidadari Syurga by Berlian Cahyadi reviews
Kakuzu bin Syaitoni, seorang wartawan sebuah surat kabar pro militan sedang mewawancarai pengalaman Hidan Al-Syahwati. Seorang mujahidin militan ISIS yang mengaku bertemu dengan bidadari syurga.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 963 - Reviews: 18 - Favs: 8 - Follows: 5 - Published: 8/25/2014 - Hidan, Kakuzu - Complete
My Little Family by Anda Tau Siapa Saya reviews
Twoshoot! End Chap. Sasuke yang baru saja pulang dari toko buku itu dikejutkan oleh sesosok wanita meringkuk di depan pagarnya rumahnya. Dan kenapa Deidara yang merupakan wanita lembut berubah menjadi garang? Let read more!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 2 - Words: 9,709 - Reviews: 12 - Favs: 13 - Follows: 10 - Updated: 8/18/2014 - Published: 7/27/2014 - Naruto U., Sasuke U., Itachi U., Deidara
Honda's Diary by EvilBlueClouds.inKUDETmode reviews
Curahan hati Honda yang selama ini merana dan berada di dalam kegelapan, ohhh...
Yu-Gi-Oh - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 498 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/2/2014 - H. Honda - Complete
New Life, World, and Love ! by Naruko23 reviews
Mugen Tsukuyomi Madara akhirnya terwujud ! Bagaimanakah kehidupan Naruto dan Sasuke di dunia mimpi milik madara ? Warn:gaje,genderbender
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 4 - Words: 4,957 - Reviews: 49 - Favs: 28 - Follows: 24 - Updated: 6/19/2014 - Published: 5/21/2014 - [Naruko U., Sasuke U.] [Itachi U., Deidara]
Suatu Malam Bersalju by Wiwitaku reviews
Suatu hari, di malam yang bersalju—ketika Alfred dan Ivan saling bertemu dan berbincang./Untuk #BiweeklyPrompt4./Warning dan disclaimer di dalam. Berupa Fictogemino.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Crime/Mystery - Chapters: 1 - Words: 404 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 6/18/2014 - America, Russia
Catch me if I Fall by Arashi no Ko reviews
Deidara was always aware that she was overconfident and she never tried to change that. She didn't think her gender made her any less competent than the others from Akatsuki. But why can't the blonde shake off the feeling that she should have died in her fight with Sasuke? And why is it that Itachi always seems to be there to catch her when she falls…Fem!Deidara x Itachi, T for now
Naruto - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 10,399 - Reviews: 14 - Favs: 21 - Follows: 34 - Updated: 6/8/2014 - Published: 2/1/2013 - Itachi U., Deidara
New Partners by wicl93 reviews
Oneshot for ItaDei Day, June 5 2014! Konan gets annoyed with all the complaints she gets from the others about their partners, so she decides to temporarily change the pairs to prove that they should be in the pairs that they are in. But she didn't expect this outcome when she put Itachi and Deidera together. WARNINGS: ItaDei, mentioned SasuNaru, explicit yaoi.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,929 - Reviews: 6 - Favs: 36 - Follows: 12 - Published: 6/5/2014 - [Itachi U., Deidara] Akatsuki - Complete
My Lovely Master by Akuma Kurama reviews
hwaaaa... salah summary... tapi tetep sasufemnaru kok... hehe keliur ama yang triangle love. judul sebenarnya bukan ini... huhhuhu.. maaf minna. hehehe
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,995 - Reviews: 23 - Favs: 18 - Follows: 16 - Updated: 6/3/2014 - Published: 3/17/2014 - Naruto U., Sasuke U., Itachi U., Deidara - Complete
Konoha Masuk Islam by bagas gifari 24 reviews
Seorang ustad bernama Kimichi masuk ke Konoha untuk menyebarkan agama islam disana. Mampukah ustad itu menyiarkan agama islam di Konoha? Enjoy this chapter.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 10 - Words: 10,553 - Reviews: 43 - Favs: 17 - Follows: 16 - Updated: 5/23/2014 - Published: 7/13/2013
Responsible by Rey619 reviews
Kepalanya serasa berputar. Ia tak ingat kapan pertama kali ia melakukan hubungan gila dengan lelaki itu. Selama ini yang ia lakukan hanya mengabdikan hidupnya pada Light. "Maafkan Misa Light-kun, Misa tidak bisa menuruti perintah Light-kun,..."/ Tubuhnya menegang seketika begitu mendengar Light kembali bersuara. "Ada permintaan terakhir?" RnR?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,427 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 5 - Published: 4/25/2014 - Light Y., Misa A.
Kita Ini Siapa Sih? by Kuran Naruki reviews
Kegilaan anak-anak Yu-Gi-Oh! Dilaporkan khusus oleh Yugi.
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 5 - Words: 3,631 - Reviews: 18 - Favs: 4 - Follows: 4 - Updated: 4/11/2014 - Published: 3/22/2014
Boku no Pico by Mbik reviews
Dan saat ditanya apa yang paling ia cintai di dunia ini, dengan mata membara, dada membusung dan nafas menderu, terlebih dengan percaya diri dan suara keras, ia akan menjawab… Pico. Ya, sungguh Neji sangat mencintai Pico. Hati-hati, judul menjebak. Warning inside!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,807 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/3/2014 - Neji H., Hinata H., Hiashi H. - Complete
Let It Go by Misa Anaru reviews
I'm just scared if someone getting hurt because of me. I close my heart and never let them in. I'm so lonely but the loneliness never hurt me anyway, LET IT GO
Naruto - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,364 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 3/22/2014 - Itachi U., Deidara
Take Care by SasukeU16 reviews
Deidara was asked to look after Nagato while Konan was out for a few. Nagato and Deidara seemed to have bonded, Nagato seemed to be in love with the blonde only for the blonde artist to not notice. NagaDei, Slight Itasasu
Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 5 - Words: 4,416 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 3/19/2014 - Published: 2/13/2014 - [Nagato, Deidara] [Itachi U., Sasuke U.] - Complete
ASAL USUL PELANGI VERSI AKATSUKI by We-Are'Twins reviews
Summary : hari yang melelahkan buat Akatsuki. Mau tau kenapa? Baca aja di K…T…P…! (summary dan isi cerita jauh beda)
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Humor - Chapters: 1 - Words: 339 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 3/8/2014 - Akatsuki
Naru's Papa by Misa Anaru reviews
Demi melindungi putranya dan sang istri. Papa ku rela menyembunyikan jati dirinya dari ku. Aku tidak marah, karena papa melakukannya untuk keselamatan ku.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 7 - Words: 22,249 - Reviews: 59 - Favs: 17 - Follows: 15 - Updated: 3/7/2014 - Published: 1/7/2014 - Itachi U., Deidara
Don't Be Afraid To Tell by The Akatsuki Wolf reviews
The Immortal & The Weasel tear apart the Blonde, leaving him broken beyond repair. He doesn't tell anyone, he feels no one will care, and besides. He would only be punished. Madara didn't know if if he could fix him.. But he would give his best. OOC
Naruto - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 12 - Words: 20,961 - Reviews: 77 - Favs: 95 - Follows: 34 - Updated: 2/25/2014 - Published: 5/11/2011 - Deidara, Madara U. - Complete
Aku Rapopo by Day-chan Arusuki reviews
"Aku seneng kowe, kowe seneng de'e. Aku rapopo," seru Naruto mengusap ingusnya. FANFIC CHALLENGE: DIALOG BAHASA DAERAH! Humor - semi canon. Read and Review akan sangat berharga.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,697 - Reviews: 68 - Favs: 28 - Follows: 3 - Published: 2/21/2014 - Naruto U., Sakura H., Sasuke U., Shikamaru N. - Complete
TUNANGAN? by Aika Yuki-chan reviews
Sakura Haruno adalah seorang mahasiswa Psikologi di Universitas ternama di Konoha. Dia memutuskan untuk hidup mandiri di kota itu. Namun suatu hari ada seseorang pemuda yang mengetuk pintu rumahnya, dan lebih parahnya lagi pemuda itu mengaku kalau dia adalah TUNANGAN Sakura. Apa yang akan Sakura lakukan? Tidak semudah itu dia mempercayai orang yang baru dia kenal./ SSFD
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,555 - Reviews: 6 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 2/19/2014 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Hotel Disaster by SasukeU16 reviews
Itachi and Deidara are sent out on a mission, they were ordered to stay in a hotel, the room had only one bed. Itachi didn't mind it at all. Deidara didn't like the idea so he had to make a fuss about it. Yaoi, Lemon
Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 3,169 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 2/19/2014 - Published: 2/11/2014 - [Itachi U., Deidara] - Complete
If by Tania Hikarisawa reviews
[AR] Bagaimana jika Ryuk tidak pernah menjatuhkan Death Note ke dunia manusia? Bagaimana jika KIRA tidak pernah ada? Dan bagaimana jika shinigami Jealous tidak mencintai Misa? Apakah akhir cerita ini dapat menjadi lebih baik? Atau tetap berakhir tragedi seperti dulu? RnR, Minna?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 4,490 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 2/18/2014 - [Light Y., Misa A.] - Complete
sabar by pindanglicious reviews
"beungeut seuseuh, siah!" —sakura melempar sebotol besar kecap ke wajah suaminya. "buuk maneh cukur geura, hayam siah!"—sasuke harus ekstra sabar menghadapi istrinya yang tengah hilang kesadaran. [rate m untuk bahasa] [for SSFD and challenge dialog bahasa daerah 2014]
Naruto - Rated: M - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,467 - Reviews: 35 - Favs: 23 - Follows: 5 - Published: 2/17/2014 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
You Go Boom by flippednique reviews
The kid was an almost exact copy of Itachi from the way they carried their bodies to the way they spoke. It was just so stiff, so… practiced. Controlled. And it would be oh so delicious to take such a person with such control and make him snap. No… not just snap. Explode.
Naruto - Rated: T - English - Humor/Angst - Chapters: 2 - Words: 6,507 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 2/17/2014 - Published: 1/28/2014 - Sasuke U., Deidara
nice to meet you by nanashimai reviews
"Senang bertemu denganmu." Suatu saat nanti, walaupun jauh di masa depan, kita pasti bisa bertemu lagi. AiKou. Oneshot
Cardfight!! Vanguard/CARDFIGHT!! ヴァンガード - Rated: K - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 547 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/16/2014 - [Kourin, S. Aichi] - Complete
Swing My Way On Valentine's Day by Dana-Eliza reviews
On this special day Itachi decides to come home a little earlier than usual and finds that Deidara got him a very special present this year... A swing, but not a normal one. ItaDei, smut, yaoi and for Valentine's day!
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,712 - Reviews: 6 - Favs: 26 - Follows: 7 - Published: 2/14/2014 - [Itachi U., Deidara] - Complete
Flappy Bird by Kumada Chiyu reviews
"Sasuke-kun, Flappy Bird itu game apa sih?"/ "Flappy Bird itu permainan yang memainkan burung. Kalo disentuh, burungnya naik. Kalo gak disentuh, burungnya turun."/ "IH! SASUKE-KUN MESUUMMM!"/ Rated T untuk menimbukan kesalahpahaman :p, SasuSaku, AU, OOC, Friendship-Humor. Stuck in the summary, sorry - - Mau review? :3
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,855 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Follows: 5 - Published: 2/10/2014 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Bisakah kalian diam uuunnnnnn ! by Uchiha Tama R'Yue reviews
hari minggu Deidara yang berisik karena kedua adiknya, Kyuubi dan Naruto sedang berantem. silahkann dibaca !
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,476 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 1/31/2014 - Deidara, Naruto U., Kyuubi/Kurama - Complete
Wild Hearts Can't Be Broken by lynlyn reviews
AU fic set after Kuroro was captured by Kurapika What if Kuroro was able to turn the tables on his captor? Explores the possibility of Kurapika becoming a member of the Geneiryodan. Warning: Kuroro x Kurapika shonen ai. DISCONTINUED.
Hunter X Hunter - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 23 - Words: 163,464 - Reviews: 774 - Favs: 528 - Follows: 323 - Updated: 1/30/2014 - Published: 1/4/2003 - Kurapika K., Kuroro L.
Ingatlah, Reboisasi Itu Tidak Semudah Ketika Menebang Pohon! by Silver Moon Melody reviews
Anime Naruto Shippuden di anggap sebagai pencetus pertama terjadinya Global Warming, dan pemerintah mengharuskan anime ini di tamatkan. Bagaimana respon Naruto dan kawan-kawan? Apakah Naruto akan menerima begitu saja hal ini? Apa yang akan mereka lakukan? Ingin tahu kehebohan mereka?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 4,108 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/20/2014 - Naruto U., Team Seven, Madara U., Kabuto Y. - Complete
Gak Takut Mati by Berlian Cahyadi reviews
Orochimaru berkoar-koar lantang dalam mengajak kawanan Akatsuki untuk menyerang Konoha. Oro gak takut mati dalam pertempuran pokoknya! /ONESHOT, DRABBLE FIC/
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 877 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 1/15/2014 - Orochimaru, Akatsuki - Complete
Death Note by Aditya Fullbuster reviews
#Hiatsu untuk sementara waktu sampai saya mendapatkan Feel untuk melanjutkan fanfic ini# Suatu hari di gang sempit usai sekolah Sasuke bertemu dengan sebuah roh ular yang entah mengapa hanya ia yang bisa melihatnya. Kemudian roh itu memberikan sebuah buku bersampul hitam bertuliskan DEATH NOTE. /Ff pertama saya
Naruto - Rated: T - Indonesian - Suspense/Adventure - Chapters: 2 - Words: 1,274 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 5 - Updated: 1/14/2014 - Published: 1/11/2014 - Sasuke U.
The Sweet Moment by UchikazeRei reviews
Sasuke menceritakan sesuatu kepada teman-temannya. Cerita seperti apa ya yang diceritakan pemuda raven itu sampai-sampai membuat suasana menjadi tegang dan serius? - Bad Summary. WARN: DRABBLE, SHOUNEN-AI CONTENT. Gak suka? Gak usah buka, apalagi baca.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 347 - Reviews: 25 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 1/10/2014 - Sasuke U. - Complete
Jangan Begitu! by shachan nyaan reviews
Menceritakan tentang kehidupan anak berumur 14 yang bernama Sasuke Uchiha yang menjalani kehidupannya sebagai anak yang rada cool, dan sebagainya. WARNING: OOC, GK JELAS GENRENYA, KALO LUCU JANGAN KETAWA..!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,418 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 1/8/2014
Queue, Please! by kiaara reviews
Ngantre di apotek Orochimaru aja sampai makan korban jiwa. SasuNaru, NejiGaa, KakaIru, ShikaKiba, ItaDei (AWAS OOC PARAH)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,657 - Reviews: 27 - Favs: 28 - Follows: 8 - Published: 1/1/2014 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Raja Gombal by Lady Harumi Aika reviews
Gue, Sasuke Uchiha. cowok paling terkenal gombal di sekolah ini. "Kalo kamu jadi bola, aku mau dribble kamu selamanya gak akan aku oper-oper." "Seriously? Cuma itu yang lo bisa?" GUBRAK! apa-apaan nih cewek! Warning: AU, OOC. RnR? Chap 5 update!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 8,022 - Reviews: 68 - Favs: 21 - Follows: 12 - Updated: 12/29/2013 - Published: 7/7/2010 - Sasuke U.
Lost in Palembang by Avalonia Lagi Galau reviews
Kurapika and the gank bersama naruto and the gank jalan - jalan ke Indonesia. Mereka ingin jalan - jalan ke jakarta. Tapi pesawat yang mereka naiki menuju ke kota Palembang. Bagaimana aksi mereka disana?
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 4 - Words: 6,182 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Follows: 5 - Updated: 12/24/2013 - Published: 12/20/2013 - Gon F., Killua Z., Kurapika K., Leorio
Single Parent by Misa Anaru reviews
Hidup menjadi seorang single parent bukanlah keinginan Deidara. Hanya saja, Deidara memiliki alasan untuk itu. Membesarkan putra semata wayangnya, dan menjadi wanita yang direbutkan oleh pria-pria dewasa disekitarnya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 37,406 - Reviews: 50 - Favs: 9 - Follows: 10 - Updated: 12/7/2013 - Published: 9/25/2013 - Deidara - Complete
Love or Lust by momon the fujoshi reviews
Sasuke kesal dengan sikap Naruto yang terus mengikutinya. Finally Complete! Thank you so much readers and reviewers
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 27 - Words: 80,179 - Reviews: 1078 - Favs: 338 - Follows: 237 - Updated: 11/19/2013 - Published: 11/8/2011 - Sasuke U., Naruto U.
Dunia Baru by LittleScarlet reviews
Chapter 4 Updated! Setelah sekian lamanya! Kali ini para Goldies bertengkar karena suatu makhluk tak jelas! Simak di chapter ini! XD
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 4 - Words: 5,546 - Reviews: 30 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 11/19/2013 - Published: 8/17/2010
The Hidden Love by miya1106 reviews
sebuah FF tentang Ryuzaki yang brother complex, Light yang suka pada Misa, Near yang menyembunyikan perasaannya pada Sayu, dll WARNING : TYPO,DLL
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,906 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/2/2013 - Light Y., L
Hijau Kuning by Kujo Kasuza reviews
Talk show terkenal di Domino City menampilkan para pemain film Yu-Gi-Oh yang sukses dengan seaon 1 sampai Disini mereka membahas season Humor gagal, typo, .
Yu-Gi-Oh - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,866 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 9/29/2013 - Complete
My Name Is Nogami Kotaro by Kagamine Sang Anak Degel reviews
Masa lalu itu misteri hidup seseorang. Yang terkadang malah menjadi bahan ejekan orang lain yang hanya ingin melampiaskan kekesalan mereka.
Kamen Rider - Rated: K+ - Indonesian - Fantasy/Family - Chapters: 1 - Words: 852 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 9/23/2013 - Complete
Hidari Shoutaro's Hardboiled Delusion Diary by NeyzaFluodrence reviews
Shoutaro nge-delusi lagi. Kali ini, delusi apa lagi yang akan muncul yaaa?
Kamen Rider - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 743 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 9/17/2013 - Complete
When I Met You by Dana-Eliza reviews
Itachi becomes Deidara's guardian angel. Deidara's life is a mess. He lives on the streets and has a lot of bad things going on in his life. Itachi has to make sure he gets back on track and becomes happy again, but there is a special rule for guardian angels. Don't fall in love with the ones you need to protect. ItaDei at the end. Dei x others. Yaoi, character deaths
Naruto - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 13 - Words: 28,643 - Reviews: 60 - Favs: 24 - Follows: 18 - Updated: 7/21/2013 - Published: 10/28/2012 - Itachi U., Deidara, Orochimaru, Sasori - Complete
MOS in Sanctuary by San-San Yuki reviews
Ternyata gak hanya disekolah aja yang punya MOS, di Sanctuary para calon saint juga di MOS, intinya perintah a.k.a kebijakan a.k.a hukum dari Athena.
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 14 - Words: 33,890 - Reviews: 67 - Favs: 15 - Follows: 12 - Updated: 7/6/2013 - Published: 5/31/2012
Puasa Oh Puasa by Orange Burst reviews
Gimana jadinya kalo karakter Death Note ikut-ikutan puasa?
Death Note - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,208 - Reviews: 28 - Favs: 24 - Follows: 3 - Published: 6/28/2013 - Complete
Sakit by Raawrrr reviews
Hei, bagaimana perasaan kalian jika saat sedang ingin berduaan dengan kekasih tercinta tetapi tidak bisa, dikarenakan sang kekasih sedang ada acara dengan lelaki lain? / "Itachi-nii, bantu yah? Onegai!" / "Baka-Aniki, aku... sakit." / First Fict! RnR onegai?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,808 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 6/19/2013 - Sasuke U., Ino Y., Itachi U., Deidara - Complete
Hunter x Hunter Cinderella Hunterella by LyraKuruta404 reviews
Hunter x Hunter dikisahkan dengan cerita Cinderella. Warning : FemPika (?), typo(s), gaje, abal-abal. Don't like, don't read. Don't get angry to me! Cerita ini atas bantuan dari teman Lyra, Karen White. Arigatou Karen-chan. By the way, just read and review please?
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,522 - Reviews: 22 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 6/17/2013 - Published: 1/24/2013 - Kurapika K., Killua Z.
My Annoying Boss by Nana Bodt reviews
Aku punya bos yang ganteng, keren, dan kaya raya yang bernama Uchiha Itachi. Tapi sayangnya dia itu mesum plus rese. Dan parahnya lagi dia itu hobi banget menggodaku! Itasaku for amerta rosella, for Uchiha Itachi birthday and 24 hours 10 fics challenge. #07
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,727 - Reviews: 12 - Favs: 17 - Follows: 6 - Published: 6/9/2013 - Sakura H., Itachi U. - Complete
Zero Times by EkayDhajikelis reviews
resiko menjadi seorang pahlawan, ah bukan, tapi resiko menjadi seorang Zeronos adalah hilangnya ingatan akan keberadaan dirinya dari orang – orang terdekatnya, sahabat, teman dan yang baru ia kenal. Bahkan, Airi – san sekalipun.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,316 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/3/2013 - Complete
Forbidden Brother by Yamanvie reviews
He knew exactly why he was suddenly and consistently impotent. It was the reason he had broken up with his girlfriend, and went on the prowl for a woman with the same physical characteristics as the man who had caused said impotence. But no woman came close to causing the level of violent reaction in him that Deidara did. - ItaDeiIta AU - Continuation to Forbidden Best Friend
Naruto - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 6 - Words: 26,111 - Reviews: 121 - Favs: 118 - Follows: 77 - Updated: 4/13/2013 - Published: 8/4/2012 - Complete
Fate by Yaoigoddess01 reviews
Deidara thought he had excepted that there would be no real love in his relationship with Itachi, but his heart had other plans. Warning Yaoi male male relationship!
Naruto - Rated: M - English - Romance/Tragedy - Chapters: 8 - Words: 10,600 - Reviews: 22 - Favs: 24 - Follows: 8 - Updated: 4/6/2013 - Published: 2/14/2013 - Deidara, Itachi U. - Complete
My Brother by nefeli.soulbender reviews
I don't own Naruto. Itachi x Deidara and Shikamaru x oc, Sasuke x oc. Sequel to My love and My brother and I. This story is based on Itachi's and Sasuke's relationship after Itachi finds out that Deidara hurt Sasuke. Hope you enjoy! There could be a lemon if you can plot your way to it XD. No Uchihacest, damn, but still not in this one.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 3,398 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 6 - Updated: 3/28/2013 - Published: 10/8/2012 - Sasuke U., Itachi U.
Maaf by Shadow Lacie reviews
Apakah salah jika aku menyukai seseorang yang disukai sahabatku ? (Mind to R&R?)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 265 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 3/8/2013 - Sakura H.
Interview Ancur Abis Hunter x hunter style by ginryuumaru reviews
ayo interview karakter hxh berdua-duaan!
Hunter X Hunter - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 2,446 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 2/3/2013 - Published: 1/26/2013
Am I Falling Into You by Kirin Nekomata reviews
MAAF HIATUS SAMPAI FEEL KEMBALI!arena kejadian disuatu malam yang berujung pada hamilannya Kurapika oleh Kuroro, menyebabkan perubahan besar bagi hidup Kurapika dan Kuroro. Bagaimana cara mereka melaluinya.?
Hunter X Hunter - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 20,390 - Reviews: 76 - Favs: 38 - Follows: 37 - Updated: 2/3/2013 - Published: 10/27/2012 - Kuroro L., Kurapika K.
Nyontek x Ala x Hunter by Ameriya7 reviews
Si author akan membawa kalian ke dalam masa-masa ulangan/ujian! XD berikut ini si author menulis 7 cara nyontek ala hunter. Beberapa karakter bakal jadi anak SMP. bad summary. Don't like don't read
Hunter X Hunter - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 895 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/18/2012 - Complete
Tangkap, Pancing dan Buru! by 25th Baam reviews
Pertarungan sengit antara goldies mulai memuncak. Siapakah pemenangnya? Dan... Chapter 3 [end] update! Don't like, don't read.
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 3,977 - Reviews: 15 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 11/19/2012 - Published: 6/16/2012 - Complete
Roleplay by Dana-Eliza reviews
Deidara plays out different parts just to please Itachi, but what does Itachi needs to do to please Deidara? ItaDei, yaoi, not too graphic.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,793 - Reviews: 13 - Favs: 29 - Follows: 7 - Published: 11/18/2012 - [Itachi U., Deidara] - Complete
Make My Day by Shana Nakazawa reviews
Di suatu hari yang panas... Gon dan Killua pergi. Kurapika badmood. Leorio bosan. Tambahkan semuanya dan jadilah.../"You make my day. Arigatou."/LeoPika's drabble/Prekuel 'He's My Girl'/Inspired by the song 'Make My Day' by Piko/Request from RedMahlova/Mind to RnR, minna?
Hunter X Hunter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,042 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 11/18/2012 - Kurapika K., Leorio - Complete
My Love by nefeli.soulbender reviews
Itachi is in love with a blonde, who seems to hate him. Itachi tells his that he is dying and the misunderstandings start... a little OOC and mention of rape! crossover with my story 'my brother and I' Deidara X Itachi
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 6,619 - Reviews: 5 - Favs: 14 - Follows: 7 - Updated: 10/8/2012 - Published: 5/3/2012 - Itachi U., Deidara - Complete
The Different Days by Misa Yumoka reviews
Tentang hari-hari berbeda yang membuat Light dan Misa saling jatuh cinta. Need to know, ini adalah fic yang mendapat juara pertama dalam lomba fanfic yang diselenggarakan author Renna Lyrica Kuchiki di fb. XD #plak! pamer :v
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 6,131 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 10/5/2012 - Light Y., Misa A. - Complete
Monday by Dana-Eliza reviews
Itachi has a speech about Deidara and what their life together was like. It has a sad ending! ItaDei
Naruto - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,217 - Reviews: 8 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 9/3/2012 - [Itachi U., Deidara] - Complete
He's My Girl! by Shana Nakazawa reviews
Semua orang punya rahasia. Aku juga begitu. Tapi, rahasiaku ini adalah rahasia besar. Begitu besar hingga aku tak akan memberitahu rahasia ini pada siapapun. Tapi, ada satu orang spesial yang mengetahui rahasiaku itu. Dan karena rahasiaku itulah, aku dan dia harus terjebak dalam jalan takdir yang tak terduga./Warning: KillufemKura!/Special for Yamanaka Chika's 13th birthday! RnR?
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,424 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 8/25/2012 - Killua Z., Kurapika K. - Complete
Saint Seiya: 17 Agustus Arc by Shara Sherenia reviews
Dalam rangka ulang tahun negara Indonesia yang merupakan tempat tinggal bagi banyak fans Saint-nya, Athena dan beberapa Dewa lain mengadakan lomba 17 Agustus-an dan mengikutsertakan Saint mereka. Akan jadi seperti apa, ya? Simak, yuk!
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 23,435 - Reviews: 24 - Favs: 20 - Follows: 7 - Updated: 8/17/2012 - Published: 8/15/2011 - Complete
SCARY DAY by istar fantasy reviews
Hades mengadakan lomba menakut-nakuti ni... alasannya buat ningkatin kwalitas para Specter yang dah anjlok... nah... gimanakah aksi para Specter dalam menakut-nakuti & siapa kira-kira yang bakalan menang...?
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 10 - Words: 11,050 - Reviews: 17 - Favs: 5 - Follows: 7 - Updated: 8/14/2012 - Published: 7/4/2012
One Hell of a School by LittleScarlet reviews
Para Goldies kesayangan kita ngajar di sekolah...Dohohoho, sudah cukup jelas kan ?
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 2,722 - Reviews: 24 - Favs: 7 - Follows: 6 - Updated: 6/30/2012 - Published: 5/14/2011
Duel Monster Lovers by Kujo Kasuza reviews
Para chara di Yugi Oh punya akun facebook. Gimana ya isi comment dan wall mereka? Chapter 5 update! The End. Terima kasih telah membaca
Yu-Gi-Oh - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 4,376 - Reviews: 21 - Favs: 8 - Follows: 2 - Updated: 6/28/2012 - Published: 10/24/2011 - Complete
Inevitable by Neko Hoshi Hime Okami reviews
Sasuke wanted to help his crush out from the injuries he was always getting. But there were problems along the way. SasuDei Adopted from Miyuki-ice-fox
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 41 - Words: 72,394 - Reviews: 71 - Favs: 17 - Follows: 8 - Updated: 6/24/2012 - Published: 11/14/2011 - Deidara, Sasuke U. - Complete
Malam Kesendirian by 25th Baam reviews
Kisah tentang Sasuke yang ditinggal pergi oleh Sakura. Mind to read?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 619 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 6/7/2012 - Sasuke U. - Complete
TRAINNING IN ROZAN by istar fantasy reviews
Para Goldies akan pergi berlatih keGunung Rozan... Apakah kali ini akan berjalan lancar seperti yang telah direncanakan oleh mereka...?
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 6 - Words: 8,843 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 6/3/2012 - Published: 5/12/2012
Nonton Bokep by 25th Baam reviews
apa yang akan dilakukan Albafica? apakah ia akan terjerumus dosa juga? atau... end of chap! mind to read?
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 4,896 - Reviews: 24 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 5/26/2012 - Published: 4/20/2012 - Kardia, Manigoldo - Complete
I Love You by 1279Natsumi-Oak reviews
Shun dan kekasihnya, Yoru, berusaha menggagalkan upaya Milo, si mesum untuk 'ituin' Esmeralada.. akankah mereka berhasil melawan si Milo yang merupakkan dukun voodoo ?
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 5 - Words: 3,399 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 5/16/2012 - Published: 4/8/2012 - Shun
Jurus Maut by Blackeyes Asakura reviews
Kelima kage kelelahan melawan Madara, Naruto datang.Dia bilang dia tahu cara mengalahkan Madara. RnR? Gajeness, OOCness, semi-canon.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,289 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 5/8/2012 - Naruto U., Madara U. - Complete
Hopes by istar fantasy reviews
Ikki memohon kepada Magic Stone supaya Esmeralda hidup kembali.. tapi dia pingsan akibat digetok palu oleh Hyoga sebelum berhasil menemukan Esmeralda.. saat sadar dirumah sakit malah terjadi sebuah kehebohan yang bikin merinding...
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,647 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 5/5/2012 - Ikki - Complete
Character Beyblade? by Kyuushirou reviews
Lost Canvas/Bagaimana para chara Saint Seiya saat mengetahui kembaran mereka dari anime Beyblade?, pastinya GaJe abiez.../Don't Like Don't Read/ RnR Please! XD
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,473 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 4/27/2012 - Tenma - Complete
Hamil? by Anonymous - Login reviews
"Mashiro mengatakan sesuatu yang aneh."/"—ia mengatakan kalau ia hamil."/Apa reaksi Hattori saat mengetahui hal itu?/DLDR!/RnR?
Bakuman - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 532 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 4/22/2012 - A. Hattori - Complete
Makan Malam Para Dewa by istar fantasy reviews
gara-gara Poseidon ingin membuat acara makan malam mewah para dewa-dewi secara dadakan.Membuat para Marina kalang kabut nyiapin segala sesuatunya.ditambah Thetis yang paling diandalkan tidak bisa membantu. seperti apa makan malam yang dibuat para Marina ?
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 4,819 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 4/11/2012 - Published: 3/19/2012
Asmita Menggila by 25th Baam reviews
Setelah Asmita mendapat pukulan hebat dari Sasha, ia pun menjadi maho. WARNING: fic gaje, garing, aneh, ending yang nggak jelas. Judul diganti atas saran Sagittarius Sisyphus XD. Chapter 2 update.
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 1,530 - Reviews: 12 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 4/10/2012 - Published: 4/9/2012 - Asmita, Sasha - Complete
No next time by Tsunade Senju Uchiha reviews
AU/Because love is stronger than death and pain... what you make me feel is an explosion of emotions. Your love is like art.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 2,864 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 4/6/2012 - Published: 3/25/2012 - Deidara, Itachi U.
Saint Seiya Drabble Bahasa by LittleScarlet reviews
Updated chapter 11 ! Warning: Chapter ini menampilkan ketidakjelasan para Goldies Lost Canvas dengan plot yang lebih ngak jelas lagi. R&R
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 11 - Words: 4,190 - Reviews: 45 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 3/31/2012 - Published: 5/24/2010
Once More by NadeshikoLachrymose reviews
"Ca-Camus, kenapa ?" seringai. "Jelas saja, aku tak pernah mencintaimu." dunia itu bergetar. "Tenang saja, kami akan selalu ada di sampingmu." senyuman. Ia terpaku pada gadis itu. "Camus, sedang apa kau disini ?" Pope Shion. Chap. 5 Update ! R&R Please !
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 14,863 - Reviews: 29 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 3/27/2012 - Published: 2/28/2012 - Milo, Camus
Wait For Me by N.V.9 reviews
Itachi is crushing on his little brother's best friend, Deidara, but does nothing about it. That is until he's been drafted to fight for their country. COMPLETE
Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,080 - Reviews: 11 - Favs: 44 - Follows: 12 - Published: 3/24/2012 - [Itachi U., Deidara] - Complete
Regulus's daily life by 25th Baam reviews
kisah tentang perjalanan Regulus saat menjalankan misi ke Italia bersama paman tercinta, Sisyphus. #plak chapter 3 update.
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 1,659 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 3/20/2012 - Published: 1/5/2012 - Regulus, Sisyphos
Mission? Possible Koq! by istar fantasy reviews
Suatu hari Hilda memberikan Alberich sebuah misi rahasia... walaupun sempat terjadi beberapa Insiden, Hilda akhirnya berhasil menyampaikan misi itu pada Alberich... Misi apakah sebenarnya itu... dan apakah Alberich akan berhasil melaksanakannya...?
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 4 - Words: 3,420 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 2/14/2012 - Published: 2/2/2012 - Alberich
Valentine's Surprise by sazyanaita reviews
Ada mawar-mawar yang terserak di lantai marmer dan cosmo tidak asing di kuil Pisces. "Halo?" Warning Inside. DM/Aphro. R&R
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 532 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/14/2012 - Aphrodite, Deathmask - Complete
A Poem for Degel by Ayame Yumesaki reviews
"Angin bagaikan Langit, Air bagaikan Laut" Seraphina bikin puisi buat Degel, gimana tuh? Balik dari vakum XD For valentine! Mind to Read? XD Seraphina & Degel
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 491 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/14/2012 - Degel
Happy Birthday by Sirvio The Mualank Inside reviews
Siron membuat pesta kejutan di kuil Aquarius untuk senseinya Camus dan bagaimana caranya untuk menjauhkan Camus ? Kalo mau tahu, ikuti ficnya ! Fic untuk memperingati ulang tahun Camus. Dan mohon Reviewnya !
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 489 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/7/2012 - Camus, Milo - Complete
kalau Fairy Tail menjadi Greek Gods and Godesses by IloveFairyTail reviews
Gimana kalo fairy tail jadi dewa dewi yunani? fic ini edisi pertama,tentang kelahiran dan kehidupan persephone. mind to read? tapiiiii biasa...review juga ya?
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 1,698 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 1/21/2012 - Published: 9/3/2011 - Erza S.
Saint Tales by istar fantasy reviews
Saat Seiya cs sedang sarapan, tiba-tiba ruang makan bergoncang dan meledak..lalu melempar mereka kedunia lain yang aneh..
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 1,879 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 1/13/2012 - Published: 1/3/2012
Eteodmos by Licarline Aida Clyne reviews
"Tolong! Saga jadi gila!" Walah, ada apa tuh di Sanctuary? Lo kenapa lagi sih Ga?
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 6,090 - Reviews: 15 - Favs: 11 - Follows: 6 - Updated: 1/11/2012 - Published: 7/4/2011 - Saga
Ketika mereka online by Za L Fernandes reviews
Kira-kira apa yang akan di tulis Char-char Fairy Tail jika mereka online di facebook? 0.o? Please Review
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,875 - Reviews: 24 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 12/30/2011 - Jellal F./Siegrain, Erza S.
It's My Give by Ayame Yumesaki reviews
Hoho.. Hadiah khusus nih... Buat Milo seorang. Mind to Read? XD
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,678 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 12/19/2011 - Milo - Complete
Labyrinth of Life by Mayura Tendouji Sonozaki reviews
Lika-liku kehidupan seorang yang dijuluki 'Child of Fate'. Akankah dia menemukan semua jawaban dari semua hal yang dia pertanyakan? Philip/Raito Sonozaki's Centric. Drabble. Canon. Mind to Read and Review, minna? Cover Design by Zerochan.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,164 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 12/18/2011
Deidara ruins Madara's Plan by Pinkyni21 reviews
Deidara searches for Itachi's younger brother Sasuke to try and rebuild their relationship. Itachi's life is in danger due to an unknown illness and Sasuke hates Itachi, how will Deidara be able bring them back together? Yaoi, SasuDei and ItaDei
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 4,046 - Reviews: 36 - Favs: 26 - Follows: 26 - Updated: 12/8/2011 - Published: 12/6/2011 - Deidara, Sasuke U.
Life's a little bittersweet by kir2chtein reviews
'I love you too,' I had wanted to say, but my lips would not move and my eyelids felt heavy. 'I will never stop loving you Itachi.' The words were left unsaid. You probably thought I was already dead. ItaDei No lemons. Rated T just to be safe.
Naruto - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,348 - Reviews: 3 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 12/7/2011 - Deidara, Itachi U. - Complete
Fat by XTsunamiOfFireX reviews
Deidara doesn't like being pregnant but it's all worth it ITADEI MPREG SLIGHT SASUNARU AND ITANARU IF YOU SQUINT YOUVE BEEN WARNED no like no read R&R please! under request this is going to be made into a story!
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 5,857 - Reviews: 29 - Favs: 17 - Follows: 8 - Updated: 11/15/2011 - Published: 8/2/2011 - Deidara, Itachi U.
Your's Ever by Ayame Yumesaki reviews
Misi untuk Kanon, kali ini ia menjalankan misi dengan Milo. Apakah misi itu? Mind to Read? XD Judul gk sesuai dengan isi
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 1 - Words: 3,214 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 11/1/2011 - Milo, Kanon - Complete
perang troya by thellarz reviews
saori pergi ke olimpus dan terjadilah perang dengan campur tangan para gold saint yang menyamar jadi karakter dalam prang troya
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 835 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 10/28/2011 - Saori
DIA MILIKKU! by RedMahlova reviews
Masih memperebutkan si rambut pirang...Get ready for the next battle,flends RnR okay, Newest CHAPTER UPDATE! CHAPTER 6! Aku padamu deh pokoknya
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 6 - Words: 8,308 - Reviews: 51 - Favs: 7 - Follows: 6 - Updated: 10/7/2011 - Published: 8/11/2011 - Kuroro L., Leorio
If He Was a She by masruiiiik reviews
Fem!Dei -For one thing, if he was a girl, he would've still ripped his shirt off in his final moments. It's just that he wouldn't have had to blow himself up to win. Sasuke's perverted mind and his feminine assets would've done the job just fine. Crack!
Naruto - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 919 - Reviews: 28 - Favs: 69 - Follows: 5 - Published: 9/4/2011 - Deidara, Sasuke U. - Complete
Saccorit by Aisha Alexandrovna Pushkina reviews
Yang jelas *miaow* tentang para little Goldies yang masih kecil imut-imut *daaaaaannnnn :D may be self experience haha peace*
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,427 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 8/26/2011
Pernahkah kau jatuh cinta? by RedMahlova reviews
Gon berusia sekitar 12 tahun, mulai ingin tahu tentang cinta. Saking penasarannya dia bertanya pada Killua, Leorio, Kurapika dan Hisoka tentang pengalaman cinta mereka...Lalu pengalaman apakah yang bisa mereka bagi? Eh, ada Kuroro juga!
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,289 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 8/22/2011 - Gon F. - Complete
All For the World by BAKOOM reviews
Madara needs a successor to achieve his ultimate goal. Where better to start than with the Akatsuki organization? -Mpreg,slight yaoi, everyone as in character as possible- Rating may change to 'M' if necessary
Naruto - Rated: T - English - Angst/Drama - Chapters: 4 - Words: 3,326 - Reviews: 9 - Favs: 18 - Follows: 12 - Updated: 8/8/2011 - Published: 6/18/2011 - Madara U., Deidara
Menunggu by KannTeru reviews
Menunggu. Dan pada akhirnya tak bsa menunggu lagi. Apa yang akan Minos lakukan pada Albafica yang akhirnya bisa ia temui sekarang, segera setelah Saori mendatangkan Gold Saint abad 18 ke 20? Sho-ai Minos x Albafica.
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,031 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 7/10/2011 - Albafica, Minos - Complete
Teman Baru Camus by Sirvio The Mualank Inside reviews
kesepian melanda Camus yg baru pindah, dan ditambah lagi ia tidak ada teman, akankah ia mendapatkan teman ? mohon review-nya !
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 777 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/7/2011 - Camus, Milo - Complete
Mimpi by sazyanaita reviews
Albafica. Albafica. "Nyawa kalian berakhir di sini." "Itu cuma mimpi." MinosXAlbafica. Warning Inside. Read and Review?
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,274 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 6/24/2011 - Minos, Albafica - Complete
My Precious Junior by UL-chan reviews
Punya adik kelas cakep woow..mau doong.Tapi adik kelas itu naksir ma kakak kelas yang super pendiem n' canggung.Lho?kok bisa?Sialnya,kakak kelas itu naksir dengan teman adik kelas cakep itu sendiri.Kayak apa ya nanti hubungan mereka? CHAP 2 UPDATE! XD
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,148 - Reviews: 21 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 5/16/2011 - Published: 5/15/2011 - Killua Z., Kurapika K.
The Bomber's Biggest Bang by BAKOOM reviews
Everything changes the day Deidara gets kidnapped by Orochimaru. Now impregnated with Kabuto's child, he doesn't know where to turn. Until the least likely person comes to his aid... yaoi, mpreg,lemon ItaDei,KabuDei, and other hints
Naruto - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 8 - Words: 11,634 - Reviews: 25 - Favs: 29 - Follows: 23 - Updated: 5/4/2011 - Published: 12/29/2010 - Deidara, Itachi U.
Never Late by Anna Kumala reviews
ONESHOT. Penyesalan itu selalu datang terlambat. Tapi, meskipun terlambat, dia pasti datang kan? Mind to Read and Review?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Poetry - Chapters: 1 - Words: 2,575 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 4/28/2011 - Misa A., Light Y.
kehidupan di YGO by junnlechs reviews
kehidupan sehari-hari di YGO yang gada atau ga ditayangin di TV :D *rubbish* RnR!
Yu-Gi-Oh - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,225 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 3/31/2011 - S. Kaiba - Complete
Dilemma by Mayura Tendouji Sonozaki reviews
Melindungi waktu ataukah Kehilangan eksistensi diri dari memori orang-orang yang dicintai, dua-duanya merupakan pilihan yang sulit bagi Yuuto Sakurai. Bagaimana perasaannya saat itu? Senang atau...? Yuuto's Centric. Read and Review Please?
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Poetry - Chapters: 1 - Words: 2,229 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 3/29/2011 - Complete
facebook ala goldsaint by Posseidon Ryuu reviews
gimana klow para gold saint fb-an? fic ini juga di tujukan untuk ultah camus aquarius #meski masih besok#...and...RnR ya...
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 345 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 2/6/2011 - Complete
Living Behind a Shattered Mirror by cinder16 reviews
Deidara is under mind control by Orochimaru and is sent to destroy the Akatsuki starting with their profits and then a well planned attempt at killing Madara Uchiha himself. Can the Uchiha stop this catastrophe before Pein orders his loves end? Hard Yaoi!
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 26,727 - Reviews: 48 - Favs: 26 - Follows: 14 - Updated: 2/4/2011 - Published: 12/4/2010 - Deidara, Madara U. - Complete
Permintaan kepada sang JIN by griffin'atlas reviews
Akhirnya diupdate juga. Shura dan Jin poci
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 4 - Words: 1,951 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 1/19/2011 - Published: 10/23/2010
A Pet by xxxdeitobilovexxx reviews
this is a work in progress, just wanted to see if it was good enough to continue or not.
Naruto - Rated: T - English - Chapters: 3 - Words: 4,178 - Reviews: 20 - Favs: 9 - Follows: 10 - Updated: 1/16/2011 - Published: 7/11/2009 - Madara U., Deidara
I'm Not Alone This Night by LucaBlightIsPUCA reviews
Fic pertama saya di fandom hunter x hunter. Kurapika sendirian pada saat malam tahun baru dan Killua berjanji akan menemani dan membuatnya merasa senang.
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 6 - Words: 11,668 - Reviews: 23 - Favs: 9 - Follows: 4 - Updated: 1/1/2011 - Published: 12/27/2010 - Kurapika K., Killua Z. - Complete
Diary Si GoldSaint Tengil by Aizawa P' nut reviews
UPDATED! Chapter 3! Read n Review please
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 1,978 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 10/22/2010 - Published: 10/14/2010
Poor Aphrodite by Altodobe reviews
Updated! Mari menginap di 'Lost Canvas Mansion'. Dan selamat 'tidur'. Kira-kira apa yang akan terjadi dalam kontes ini? R & R if you don't mind! :D
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 6,912 - Reviews: 24 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 10/16/2010 - Published: 4/27/2010 - Aphrodite, Phantasos
Jaka Tarub dan Legenda Tujuh Bidadari by celeronM reviews
Bagaimana kisah bidadari Aphrodite yang mencari-cari selendangnya yang hilang? Akankah ia meninggalkan DM karena telah menemukan selendangnya? Oke Silahkan dibaca..
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,996 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 9/26/2010 - Aphrodite, Deathmask
Milo The Cupid by LittleScarlet reviews
Last Chapter ! Banyak banget KISS-nya...! Milo babak belur tuh !
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 5 - Words: 5,874 - Reviews: 25 - Favs: 7 - Follows: 4 - Updated: 9/19/2010 - Published: 6/7/2010 - Complete
ItaDei, CUS I CAN! by Zancora123 reviews
ITA DEI ONE SHOT! it's yaoi meaing boy on boy. my first lemon ever! its for my friends bday and the ending is a tad fluffy buit other then that i think it turned out great! ENJOY!
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,098 - Reviews: 15 - Favs: 24 - Follows: 6 - Published: 9/8/2010 - Itachi U., Deidara - Complete
Let Me be with You ItaxDeixZet by Neko Hoshi Hime Okami reviews
Emotions, they drive people crazy. Now the three Akatsuki members have to put up their lust. ItachixDeidaraxZetsu. Smut, yaoi, and cussing.
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,606 - Reviews: 1 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 9/3/2010 - Itachi U., Deidara - Complete
MU Nothingness by Nasaka reviews
Light Yagami telah berhasil mengalahkan Near, apa yang terjadi setelah itu?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 683 - Reviews: 15 - Favs: 7 - Follows: 4 - Published: 8/7/2010 - Light Y., Misa A.
The last name by chiusa akefumi reviews
Tentang rasa kesepian seorang Misa Amane. Perasaannya, dan rindunya kepada Light Yagami. Apakah yang akan Misa lakukan? Mind to review?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 647 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 8/7/2010 - Misa A., Light Y. - Complete
Panic at the supermarket by Jeanette Jeevas reviews
Bagaimana jika seorang model mati didepan para fans nya karena serangan jantung? bagaimana reaksi para fans? RnR please... my first fic at DN fandom
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,636 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 7/12/2010 - Light Y., Misa A. - Complete
Parodi Episode Albafica by celeronM reviews
Parodi ter-ENGGAK BANGET- warning ada Albafica x Minosnya ihihihihiiiiyyyyy! ! sorry ya semua haters yaoi, ah sumpah gw lagi buntu ide jadi nulis gini ajah deh demi membuat fandom ini tambah rame soalnya jadi sepi lagi.. ..
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,763 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 7/9/2010 - Minos - Complete
Yugioh Shiplist! by Kuriboh Kalap reviews
menguak seluruh shipping di anime YGO! sebuah show yang tak patut dilewatkan! XD
Yu-Gi-Oh - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 6,596 - Reviews: 23 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 6/29/2010 - Published: 1/29/2010 - Yami Yūgi, Yūgi M.
SHUN MENGUSIR BOSEN! by nanonine reviews
Suatu hari..Shun bosen dan nggak tahu harus ngapain, sampai akhirnya dia nyanyi nggak jelas. dibuat untuk meramaikan fandom SS. gak tau ini termasuk songfic ato bukan tapi ya udahlah. Warning: OOC, Lebay, gaje, rada garing..dll. Review jangan lupa
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,277 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/31/2010 - Shun - Complete
The Sleeping Beauty of SS Gaje by Lodonia reviews
Chapter 5 has updated! Aduh,maaf terlalu lama...dan chapter 5 ini adalah tamatnya,silakan baca...
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Humor - Chapters: 5 - Words: 4,008 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 5/30/2010 - Published: 11/12/2009 - Hyoga, Shun - Complete
Milo dan Kanon Kurang Kerjaan by LittleSunion reviews
Ini adalah cerita tentang Milo dan Kanon Nerjain Goldies yang lain.Tolong di review ya.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,253 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 5/21/2010 - Complete
Training Sequel, ItaDei by HarribelApacheSunSunMilaRose78 reviews
Itachi And Deidara Train, smex. lemon ItaDei
Naruto - Rated: M - English - Chapters: 1 - Words: 1,734 - Reviews: 8 - Favs: 37 - Follows: 10 - Published: 4/15/2010 - Itachi U., Deidara
New Song For Shura by Aisha Alexandrovna Pushkina reviews
New Song For Shura Shura ganti lagu lho ;
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,517 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 4/15/2010 - Shura
Reuni by Yukitarina reviews
Ah...halo, senior-seniorku...! Reuni Gold Saint Lost Canvas dan Gold Saints modern. All chara.
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 4,355 - Reviews: 11 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 4/1/2010 - Complete
Long hair? Why not? by Kenedict Leo reviews
apa alasan DM,Aiolia,Dohko,Shura dan Aiolos untuk tidak memanjangkan rambutnya seperti saint saint yang lain,baca alasannya bersama tim INSAF informasi saint sarap
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,027 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 2/16/2010
milo camus chocolate by Mini Author Gita reviews
milo camus jual coklat nih! bagi donkk! bwahahahahaha..... kayak spongebob ma patrick aja!
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,008 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 1/15/2010 - Milo, Camus - Complete
lagu daerah untuk gold saints by Mini Author Gita reviews
nih fanfic pertama ku! nyiehahahahaahahahaha! LOL! gold saint nyanyi lagu daerah scara berduet. kalo fanfic ga nyambung, i'm sorry!
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 3,819 - Reviews: 11 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 1/4/2010 - Published: 12/30/2009 - Complete
Menstruasi? by Shena BlitzRyuseiran reviews
Pertarungan antara Sasori, nenek Chiyo dan Sakura dalam misi penyelamatan Gaara. Tapi di tengah pertarungan, tiba-tiba...Darah? Gaje banget! RnR please?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 972 - Reviews: 69 - Favs: 66 - Follows: 9 - Published: 1/1/2010 - Sakura H., Sasori - Complete
Dua Paman dan Seorang Keponakan by Yukitarina reviews
Humor bo'...XD Temen-temen semua, yang semangat ya...
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 922 - Reviews: 16 - Favs: 8 - Follows: 5 - Published: 11/27/2009 - Hades, Poseidon
Doctor Import? by Neko Kite reviews
ah gaje abis......sok lucu...XD..OOC.... OMAKE YU GI OH !the Movie....XD..mengenai tangan kaiba yg cedera..XD... don't like don't read.. a
Yu-Gi-Oh - Rated: K - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 579 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/24/2009 - S. Kaiba, Mokuba K. - Complete
Fantasies and Rain - Itadei by mysticaldragon11 reviews
Itachi fantasizes about Deidara and the rain has thrown them together. Fantasies will be reality and the rain will be appreciated. Smut one shot! Yaoi
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,196 - Reviews: 10 - Favs: 37 - Follows: 7 - Published: 10/13/2009 - Itachi U., Deidara - Complete
Reason by Sanich Iyonni reviews
Kenapa ya Shaka nggak menjadi biksu dan malah memilih menjadi Saint Athena?
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 472 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 8/20/2009 - Shaka - Complete
Peluk by Yukitarina reviews
Athena mengadakan terapi pelukan.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,537 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 8/2/2009 - Complete
Pesan by Yukitarina reviews
Ini kulkas atau tempat daur ulang kertas...?
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 843 - Reviews: 13 - Favs: 12 - Follows: 4 - Published: 8/2/2009 - Milo - Complete
Behind The Scene II: Edisi Spesial Camus dan Hyoga by Pitaloka reviews
Sesuai judulnya, fanfic ini cuma nyeritain kalo misalnya anime Saint Seiya ada proses syutingnya dan dibalik proses pengambilan gambar tersebut banyak terjadi kekacauan. O iya, fanfic ini hanya mengekspos Camus dan Hyoga aja loh...XD
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,286 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 4/29/2009 - Camus, Hyoga - Complete
Kena Deh! by Pitaloka reviews
Milo merasa bosen dan ia pun pergi ke Siberia untuk ketemu dengan Camus. Sesampainya di sana, ia di sambut Hyoga yang sendirian di rumah dan disuruh nungguin Camus. Apakah Milo semakin bertambah bosan? Silakan temukan jawabannya di fanfic kocak ini!
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Humor - Chapters: 1 - Words: 781 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 4/27/2009 - Complete
Tatonya Rame Part 2 by Yukitarina reviews
Gold Saints kerokan.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 772 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 4/26/2009 - Complete
Our Road of No Return by RosutoKi-chan reviews
Deidara is sent to another world to change his ways by Amateratsu, the Goddess of the Sun. But what happeneds when he meets someone named Madara? What will happen to them when he is returned to his world? DeiMada yaoi, idea from Tsubasa Chronicles.
Naruto - Rated: K+ - English - Adventure/Romance - Chapters: 9 - Words: 11,609 - Reviews: 16 - Favs: 11 - Follows: 8 - Updated: 4/14/2009 - Published: 3/13/2009 - Deidara, Madara U.
Welcome to Madam Athena's Site! by Sanich Iyonni reviews
Welcome to Madam Athena's site! Situs ramalan zodiak terakurat yang pernah ada...
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,145 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 3/24/2009 - Complete
MacamMacam Fans Aquarius Camus by Pitaloka reviews
Pada suatu hari,Athena ngasih kesempatan kepada fans-fansnya para saint untuk ketemu dengan saint favorit mereka dan Camus pun mau ga mau menghadapi para fansnya yang mayoritas cewe. Mau tau gimana reaksi Camus ngeliat fans-fansnya yang unik bin aneh?
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,437 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 3/20/2009 - Camus - Complete
Buying a Blonde by xotakux2002x reviews
exactly what it sounds like, pervs. itadei, and strange as it sounds sasudei in later parts. yaoi, DLDR, complete for now, but may turn into a series later on...
Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,854 - Reviews: 9 - Favs: 21 - Follows: 7 - Published: 3/18/2009 - Complete
Dora dan Si Kerudung Merah by Sanich Iyonni reviews
Proudly Present... A Drama: "Dora dan Si Kerudung Merah" Directed & screenplay by Athena. Performed by The Gold Saints. Untuk Yukitarina-san.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,862 - Reviews: 13 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 2/21/2009 - Complete
Saga dan Mu Nagih Utang by Yukitarina reviews
Susah bener sih nagih utang Gold Saints yang belum bayar tagihan reparasi cloth...
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 3,361 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 2/16/2009 - Saga, Mu - Complete
Beda Saint Ganteng dengan Saint Jelek by Yukitarina reviews
Sama kayak judulnya, wehehe... XD
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 474 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 2/15/2009 - Complete
Dear Gold Saints by Yukitarina reviews
Dear Gold Saints, fics-fics komedi pendek ini khusus Yuki-chan persembahkan untuk kalian dan orang-orang yang mencintai kalian. Walau Om Kurumada sudah tega bener membunuh kalian semua di Inferno, kalian akan selalu hidup dalam fics kami semua. Amiiin...
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 5 - Words: 1,797 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 1/12/2009
Kuiz bwt Milo by Yukitarina reviews
Milo ikut kuiz di internet ney...
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,666 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 12/14/2008 - Complete
Hot Springs by Bouken-Kaze reviews
Hot water really helps an aching back. -ItaDei, mpreg-
Naruto - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,077 - Reviews: 17 - Favs: 62 - Follows: 10 - Published: 11/2/2008 - Itachi U., Deidara - Complete
Believe it? Deidara is Tobi's Hanayome! by LuneDe reviews
Thanks to some weird events, AKA blame Sasori, Deidara gets married...to Tobi Uchiha! How will Deidara deal with this and Tobi's alterego Madara? Read to find out. Side pairings: Sasuke X Sakura Sai X Ino and others AU -Alternate Universe- Please review!
Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 41,830 - Reviews: 56 - Favs: 34 - Follows: 26 - Updated: 3/21/2008 - Published: 2/9/2008 - Deidara, Obito U./Tobi
Such a High by Horizontally Diagonal reviews
Not everyone finds their happiness so easily... Some people have to work for it.
Naruto - Rated: M - English - Angst - Chapters: 2 - Words: 2,428 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Follows: 2 - Updated: 1/9/2006 - Published: 12/27/2005 - Sasuke U., Deidara - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Trace Of Dream reviews
Semua orang memiliki mimpi dan ingin mewujudkannya terkecuali Itachi Uchiha, seorang pewaris Uchiha yang terkenal Jenius akan bakatnya itu. "Aku tidak punya minat sama sekali dengan mimpi," ya hanya itu yang dikatakannya pada gadis seumuran dengannya. Apakah Itachi akan menemukan mimpinya? Daripada kita chingcong-chingcong mari kita baca saja
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 3,670 - Reviews: 2 - Published: 8/6/2014 - [Itachi U., Deidara] Kabuto Y.
Kejadian Sehari-hari reviews
Semuanya akan kembali kepada kehidupan masing-masing. Beberapa orang mungkin akan mengalami keberuntungan terus-menerus tetapi kadang mereka tak akan lepas dari kesialan yang diterpa dalam kehidupan. Tapi kali ini kita bukan membahas tentang itu, karena kita akan membahas kehidupan para ninja pada awalnya. Cita-citanyanya sampai ke tugasnya.. Ooc is always! Yak mari kita baca saja
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 6 - Words: 15,834 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 8/6/2014 - Published: 5/21/2014 - Team Seven
Jikan No Ryoko reviews
Sasuke adalah anak yang selalu sial alias BAD LUCKER disaat itu dia bertemu dengan Sakura seorang Junction Point dari masa depan yang memberi tau bahwa masa depan telah dihancurkan oleh para monster waktu yaitu Imagin. Disisi lain tunangan kakak Sasuke yaitu Deidara telah kehilangan ingatannya tentang Itachi uchiha, Akan Sasuke menemukan penyebabnya? Inspiration Of KR Den-O
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 6,999 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 8/6/2014 - Published: 6/12/2014 - [Itachi U., Deidara] Sasuke U., Sakura H.
Saat Chat-chatan di Facebook reviews
Berawal dari status gaje menuju obrolan gaje, ya inilah yang dibicarakan para Hurnter di Facebook saat di waktu luang mereka semua,Yak dari pada kita chingchong mari kita baca ceritanya XD Ooc Is Always
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 6 - Words: 8,158 - Reviews: 21 - Favs: 8 - Follows: 9 - Updated: 8/6/2014 - Published: 5/21/2014 - Gon F.
Saga yang Ditukar reviews
Saga dan defteros mencoba ramuan Hecate akibatnya mereka tertukar kepribadian,akhirnya mereka bersandiwara untuk tidak ketahuan bahwa mereka tertukar kepribadian,disini Saga Very OOC and Defteros juga XD
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 5,536 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Follows: 3 - Updated: 6/29/2012 - Published: 3/24/2012 - Saga, Defteros
Kejadian Sehari hari reviews
Ini adalah kejadian sehari-harinya para Pope,Saint,Marina,Specter,Dewa Dewi juga XD,kebanyakan adegan Gaje because it's OOC XD
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,206 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 6/29/2012
Failing In Love Ala Minos reviews
ini merupakan cerita Minos jatuh cinta dan dia akan jatuh cintah gara-gara albafica XD,disini Minos very OOC XD
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 6 - Words: 7,636 - Reviews: 22 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 6/28/2012 - Published: 2/22/2012 - Minos, Albafica
Ganti Hair Style Cuy reviews
Silahkan baca,dan simak ceritanya :D,Sasuke diganti hairstyle Bro XD
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 618 - Reviews: 4 - Published: 2/28/2012 - Sasuke U.
1279Natsumi-Oak (6)
25th Baam (7)
Aditya Fullbuster (1)
Aika Yuki-chan (19)
Aisha Alexandrovna Pushkina (25)
Aizawa P' nut (2)
Akuma Kurama (17)
Altodobe (2)
Ameriya7 (4)
Anda Tau Siapa Saya (18)
Anna Kumala (6)
Anonymous - Login (28)
Arashi Kachigawa (6)
Arashi no Ko (5)
Avalonia Lagi Galau (4)
Ayame Yumesaki (24)
bagas gifari 24 (8)
BAKOOM (5)
Berlian Cahyadi (70)
Biscuit15 (153)
Blackeyes Asakura (20)
Bouken-Kaze (28)
celeronM (12)
Cherry-Sakura05 (40)
chiusa akefumi (9)
cinder16 (14)
Dana-Eliza (106)
Day-chan Arusuki (80)
devi no kaze (21)
EkayDhajikelis (3)
EvilBlueClouds.inKUDETmode (6)
flippednique (36)
ginryuumaru (28)
griffin'atlas (8)
HarribelApacheSunSunMilaRose78 (5)
Horizontally Diagonal (26)
Hye Fye (16)
IloveFairyTail (3)
istar fantasy (35)
Jeanette Jeevas (10)
junnlechs (3)
Kagamine Sang Anak Degel (28)
KannTeru (1)
Kecebong (26)
Kenedict Leo (12)
kiaara (30)
kir2chtein (6)
Kujo Kasuza (27)
Kumada Chiyu (17)
Kuran Naruki (7)
Kuriboh Kalap (93)
Kyuushirou (26)
Lady Harumi Aika (9)
Licarline Aida Clyne (19)
LittleScarlet (16)
LittleSunion (5)
Lodonia (5)
lovino shoubi (5)
LucaBlightIsPUCA (18)
LuneDe (8)
lynlyn (6)
LyraKuruta404 (2)
masruiiiik (31)
Mayura Tendouji Sonozaki (54)
Mbik (29)
miiyamii (6)
Mini Author Gita (12)
Misa Anaru (15)
Misa Yumoka (14)
miya1106 (2)
mysticaldragon11 (79)
N.V.9 (93)
NadeshikoLachrymose (11)
Namikaze RaeKyo (1)
Nana Bodt (57)
nanashimai (56)
nanonine (18)
Naruko23 (4)
Nasaka (15)
nefeli.soulbender (21)
Neko Hoshi Hime Okami (182)
Neko Kite (9)
Nemurase Hime (12)
NeyzaFluodrence (9)
Orange Burst (48)
Panda Kutub (0)
Patto-san (56)
pindanglicious (72)
Pinkyni21 (7)
Pitaloka (30)
Posseidon Ryuu (5)
Raawrrr (18)
RedMahlova (11)
Rey619 (21)
RosutoKi-chan (6)
San-San Yuki (3)
Sanich Iyonni (96)
SasukeU16 (45)
sazyanaita (47)
shachan nyaan (1)
Shadow Lacie (4)
Shana Nakazawa (69)
Shara Sherenia (78)
Shary d'Gummy Apple (0)
Shena BlitzRyuseiran (31)
shu-chan.03 (0)
Silver Moon Melody (4)
Sirvio The Mualank Inside (6)
Tabriza (2)
Tania Hikarisawa (41)
The Akatsuki Wolf (57)
thellarz (2)
Tobi Takaya Ismail (12)
Tsunade Senju Uchiha (14)
UchikazeRei (30)
UL-chan (6)
We-Are'Twins (3)
wicl93 (15)
Wiwitaku (21)
xotakux2002x (138)
XTsunamiOfFireX (12)
xxxdeitobilovexxx (10)
Yamanvie (7)
Yaoigoddess01 (7)
Yuki Hiiro (6)
Yukitarina (79)
Za L Fernandes (10)
Zancora123 (6)