yuracchi
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 07-17-11, id: 3080059, Profile Updated: 08-25-16
Author has written 8 stories for One Piece, and Detective Conan/Case Closed.

previously : skyuraa

Biasa dipanggil Yura.

Memakai pen-name ini karena diajak oleh teman-teman sesama roleplayer Detective Conan di twitter (DConan Family).

Saya perempuan, sudah bekerja dan sekarang tinggal di sebuah kota di Jawa Timur.

Seorang gemini yang bergolongan darah A dan seorang ENTP yang hobi berdiskusi (memperhalus kata berdebat XD /yha).

[Current Status: semi-HIATUS as an author and reader]

Sementara ini masih berdiam di fandom One Piece dan Detective Conan.

Saya bisa berkelana hampir ke semua fandom untuk membaca fanfiction. Tetapi hanya menulis fanfiction di fandom yang saya kenal betul ceritanya.

Saya penyuka cerita canon dan cerita-cerita yang tokohnya IC. Atau cerita-cerita yang merupakan missing story atau hint dari alur asli manganya.

Untuk genre saya suka hampir semua genre, hanya saja masih menulis sebatas romance, hurt/comfort, dan friendship.

Saya suka pairing straight dan meski bukan sepenuhnya fujoshi (?) saya bisa membaca fanfiksi shonen-ai, bahkan yaoi sekalipun. Tetapi kurang suka membaca yuri.

Favourite Pairing:

One Piece : ZoroRobin, SanjiNami, LuffyNami, LawRobin, ZoSan,

Detective Conan : ShinichiRan, HeijiKazuha, ConanAi

Naruto : ShikamaruTemari, NarutoHinata

Bleach : Ichihime, Renruki

Eyeshield 21 : SenaSuzuna, HiruMamori

PJO Universe : Jercico, Percabeth, Perlico

dll ntar bisa nambah lagi (--,)

Btw yang pengin baca RPF saya, boleh mampir ke wordpress.

Let’s respect each other; Let's respect author hard work.

Yang mau kenal lebih dekat boleh temui saya di akun-akun di bawah ini. Santai aja, saya ga gigit kok :3

Twitter/LINE = @skyuraa

Wordpress = wordandimagine(dot)wordpress(dot)com

ava is one of my OTP, Zorobin (One Piece by Eiichiro Oda); not mine

August, 2016

XOXO, yura.

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Visit to the Past: Sword and Battle by coralie14 reviews
Third in Visit to the Past Series. The demigods are still in the past informing the gods of the events of the war. This story covers Sword of Hades and the Last Olympian. Chapter 4- The Last Olympian begins. Rated T just in case.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 8 - Words: 21,220 - Reviews: 76 - Favs: 150 - Follows: 166 - Updated: 4/9 - Published: 10/24/2016
Not Just A Woman by kiboojosama reviews
Nico Robin is a crewmate, a nakama, and an intelligent woman. Zoro doesn't see her as anything more than that, at first. But gradually, as they travel, that starts to change. As he sees more facets of this carefully guarded woman, he can't help but see her as something more. (This is a slow romance that will wind itself in and out of the anime, agreeing with canon.)
One Piece - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 23 - Words: 55,220 - Reviews: 220 - Favs: 192 - Follows: 233 - Updated: 3/3 - Published: 5/4/2014 - Zoro, Robin
Someone As Flawed As I by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! "Wano-kuni terlalu berbahaya," sambungnya, "Bukan maksudku kau tidak bisa menjaga diri—kekuatan buah iblismu juga yang membuatmu sanggup bertahan sepanjang aksi kita di Dressrosa, tapi, kali ini berbeda," Law dengan tegas berkata, "Ini—bukan seperti penyakit sembarangan." ZoRobin. Canon/IC. Smut. Adult theme. Untuk #822, #274, dan hints penyelamatan Zoro lainnya.
One Piece - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,026 - Reviews: 10 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 1/14 - [Zoro, Robin] T. Law - Complete
Give Me A Chance by XsAkUrApeTaLsX reviews
Roronoa Zoro and Nico Robin were trying to get along with each other again after being separated for two years. But no matter what they do, they always get interrupted by someone or something. Will they still have time for each other if a person from the past haunts one of them?
One Piece - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 27 - Words: 64,801 - Reviews: 365 - Favs: 118 - Follows: 164 - Updated: 10/2/2016 - Published: 11/11/2013 - [Zoro, Robin, OC]
Pirates, Nakama, and Family by LittleChomper reviews
(kumpulan oneshot) Mugiwara no Ichimi memiliki ikatan yang tak akan terpisah oleh jarak dan waktu. Apakah memang benar begitu? PS: Summary akan menyesuaikan dengan chapter terbaru
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 44 - Words: 31,614 - Reviews: 318 - Favs: 76 - Follows: 57 - Updated: 8/7/2016 - Published: 6/1/2015 - Straw Hats P. - Complete
Right Here Without You by LadyKimmey reviews
When Sanji and Zoro somehow find themselves wed to two strangers, things start to change aboard the Sunny. Without realizing they will start to push away the ones that have always been there and an act of betrayal just may tear the crew apart. SaNa, ZoRo, and some slight LuHa. ANGST warning.
One Piece - Rated: M - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 6,292 - Reviews: 10 - Favs: 9 - Follows: 19 - Updated: 7/4/2016 - Published: 4/18/2016 - [Zoro, Robin] [Sanji, Nami]
Reading the Lightning Thief with a Twist by Beth2000 reviews
We have gathered you here today to read about the greatest hero. Love, The Fates. "Hercules?" Zeus questioned. Nope definitely not that jerk. Its your typical reading the Lightning thief but with a twist. I promise to finish it! Currently on A God Buys Us Cheese Burgers chapter.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Humor/Family - Chapters: 18 - Words: 92,416 - Reviews: 297 - Favs: 546 - Follows: 654 - Updated: 7/1/2016 - Published: 9/10/2015 - [Annabeth C., Percy J.] Poseidon, Hercules
Drachma For Your Thoughts by LiveLaughLove728 reviews
Percy and Poseidon have a conversation after the Giant War's end.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: K - English - Family - Chapters: 1 - Words: 2,570 - Reviews: 8 - Favs: 57 - Follows: 10 - Published: 6/22/2016 - Percy J., Poseidon - Complete
Happy Father's Day by SeaSpree reviews
It's 2010, the year after the Second Giant War, and Poseidon never expected to receive a huge package from Percy. For Father's Day. A short one-shot of all the gifts Percy had gotten his dad for Father's Day and never had the guts to send them... until now.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: K - English - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,502 - Reviews: 15 - Favs: 80 - Follows: 24 - Published: 6/19/2016 - Percy J., Poseidon - Complete
Rosemary by Nnatsuki reviews
Kenangan lampau yang mengerikan. Tak ada yang bisa membantumu untuk menghadapi semua ini, kecuali teman-teman heboh yang terlalu pengertian dan kekasih yang selalu mengerti.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 728 - Reviews: 9 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 6/18/2016 - [Zoro, Robin] - Complete
Bonding by Dr. Paint reviews
Walking along the shoreline, Percy gets a surprise visit from his father Poseidon. He offers him a place alongside him in his kingdom as its second prince and he isn't quite sure at first, but with a bit of persuasion and a real chance at bonding, its an offer he just can't refuse! Features Roman campers, Merman!percy (for some bits), and *gasp* bonding between gods and demigods.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 19 - Words: 58,346 - Reviews: 142 - Favs: 212 - Follows: 226 - Updated: 2/11/2016 - Published: 11/2/2014 - Percy J., Poseidon, Triton
Prince by InkstainedHands1177 reviews
Etiquette lessons, learning how to be a Prince 101, new abilities, curses, blessings, and of course, old enemies rising again, Percy Jackson has a lot on his plate. Poseidon making him an official member of the Royal Family is only a small problem in comparison… ((Rick Riordan owns all of the Percy Jackson books and the characters.)) ((Princelets are being posted now.))
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Adventure/Humor - Chapters: 38 - Words: 63,017 - Reviews: 417 - Favs: 527 - Follows: 452 - Updated: 12/24/2015 - Published: 5/24/2015 - Percy J., Poseidon, Triton, Amphitrite - Complete
To Cut a Diamond With a Diamond by Okuri Soji reviews
Di malam hilangnya Conan Edogawa, seorang detektif SMA muncul di hadapan Kaito KID untuk menggantikan. Pencuri itu mulai merasa kehilangan satu kartu jokernya saat detektif SMA tersebut mulai menguak identitas Kaito KID dan semua rahasia perlahan terbongkar. AU. KaiShin-centric. ShinRan/ShinAi/KaiAo/TakaMiwa.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Adventure/Mystery - Chapters: 30 - Words: 247,800 - Reviews: 545 - Favs: 189 - Follows: 159 - Updated: 9/9/2015 - Published: 7/28/2012 - Kaito K., Shinichi K./Conan E.
Political Child by endo.wewe reviews
Tak terelakan bahwa Shikadai terlahir dari orangtua yang berbeda desa bahkan negara. Kedua orangtuanya bahkan berasal dari keluarga berpengaruh di desanya masing-masing; Klan Nara dari Konoha dan putri pertama Kazekage keempat dari Suna. Hal itu menimbulkan spekulasi bahwa Shikadai adalah anak hasil dari pernikahan politik. Mendokusei Family/OoC/Canon/RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,044 - Reviews: 38 - Favs: 68 - Follows: 9 - Published: 6/21/2015 - Shikamaru N., Temari, Shikadai N. - Complete
Under The Sun, Above The Sunny by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! Random drabbles with no proper meaning about The Straw Hat Pirates which is told—randomly. No pairing. All SHP crew.
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,710 - Reviews: 11 - Favs: 23 - Follows: 2 - Published: 4/3/2015 - Straw Hats P. - Complete
I Wouldn't Mind It by Kassyfails reviews
It has been two years since the war has ended. Ever since then, Konoha and Suna have always been the best of neighbors, meaning the ambassador, Temari, always found herself visiting Konoha. But what happens when a new threat arises? Not only are the Sand Siblings in trouble, but it's also jeopardizing their connections with the Village Hidden in the Leaves. (First timer at Fanfic!)
Naruto - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 6 - Words: 18,222 - Reviews: 17 - Favs: 12 - Follows: 13 - Updated: 2/5/2015 - Published: 1/19/2015 - Shikamaru N., Temari
Perfect Broken Family by TVDblood reviews
Hestia thinks that it's time for a bonding trip with the rest of her siblings, nephews and So she convinces them to go in one because, clearly, they need Her siblings are always fighting each other and they don't have a good relationship with their children, maybe it will help Or tear them apart even But it's a risk Hestia is willing to take.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 15,333 - Reviews: 125 - Favs: 164 - Follows: 183 - Updated: 12/25/2014 - Published: 9/28/2013 - Nico A., Percy J., Thalia G., Hestia
Our Posterity and Their Relationships by Devin Trinidad reviews
Because Poseidon knows that his son is hands down, the sexiest demigod alive. Ever.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,473 - Reviews: 11 - Favs: 49 - Follows: 18 - Published: 8/12/2014 - Athena, Poseidon - Complete
Hello, Old Friend by Genderfluid-Lafayette reviews
Poseidon is pacing through one of Olympus' many gardens when he is greeted by an unexpected visitor. Both know the pain of having a child in Tartarus, and as such, find small comfort in each other... Strangely enough. Set before/during HOH. T for a miniscule amount of swearing.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,278 - Reviews: 7 - Favs: 63 - Follows: 17 - Published: 6/21/2014 - Hades, Poseidon - Complete
The Big Three by grettama reviews
Zeus, Poseidon dan Hades berkumpul dan mengadakan Rapat Tiga Besar. Masalah apa yang mereka hadapi kali ini? Bonus omake.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,382 - Reviews: 7 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 3/31/2014 - Hades, Poseidon, Zeus - Complete
American Football Player in Facebook! by Green Walker reviews
*musik horror* nggak tau mau nulis apa, setel musik horor aja *musik horor* RnR ya XD *hihihihihi *
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 11 - Words: 25,286 - Reviews: 114 - Favs: 36 - Follows: 24 - Updated: 12/10/2013 - Published: 3/11/2012
The Story of EnSai by Lady of Gray reviews
Cerita ini dimulai saat Sena dan kawan-kawan memulai kuliahnya di Universitas Enma. Bagaimana jika ternyata adik perempuan Hiruma masuk Universitas Enma juga?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 13 - Words: 25,184 - Reviews: 48 - Favs: 12 - Follows: 11 - Updated: 12/2/2013 - Published: 7/9/2011 - Hiruma Y., OC
Percy Jackson and the Search For Death Breath-One-shot- by FallenQueen2 reviews
It's Nico's Birthday but his cousins can't find him anywhere, will they find the Son of Hades to celebrate his birthday or will he miss blue birthday cake? And it seems Percy has a surprise for his two cousins. Complete
Percy Jackson and the Olympians - Rated: K+ - English - Family/Adventure - Chapters: 1 - Words: 4,640 - Reviews: 19 - Favs: 151 - Follows: 38 - Published: 7/9/2013 - Nico A., Percy J., Thalia G. - Complete
Family Bonding by Genderfluid-Lafayette reviews
The Big Three and their kids go camping to bond. Yes, you read right. They are going camping for 5 days to bond. Will it end well? First story, contructive critisism welcome.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: K+ - English - Drama/Family - Chapters: 26 - Words: 28,814 - Reviews: 546 - Favs: 645 - Follows: 591 - Updated: 5/5/2013 - Published: 12/22/2011 - Hades, Nico A., Percy J., Poseidon
It's Not Home by Raiha Laf Qyaza reviews
Sudah satu tahun berlalu, dan mereka hanya ingin segera pulang, tertawa bersama keluarga, dan menikmati kehangatan rumah. Tempat ini bukanlah rumah. During Time Skip. Canon.
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 3,051 - Reviews: 4 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 3/11/2013 - Straw Hats P. - Complete
Protecting and Caring by Dark Calamity of Princess reviews
Canon, OOC, nakamaship, no pairing, post Thriller Bark. Zoro akhirnya belajar, apa itu melindungi dan apa itu khawatir dan peduli. Setidaknya, mulai saat ini ia akan mencoba untuk tidak memaksakan diri lagi. Summary ancur, just read the story! Read and Review please!
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,377 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 1/30/2013 - Zoro, Sanji - Complete
Lost in Time by undine-yaha reviews
Akibat kalah taruhan, Mamori harus masuk ke dalam menara jam yang terkenal misterius di kota. Dari situlah semua bermula... Mamori harus mengembalikan waktu yang hilang. Ia dibantu oleh seorang pemuda bernama Hiruma yang muncul dari sebuah jam saku! Berhasilkah mereka mengembalikan waktu dan menyelamatkan orang-orang di kota? HiruMamo slight SenaSuzu. Adapted from game.
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Fantasy - Chapters: 4 - Words: 10,764 - Reviews: 51 - Favs: 15 - Follows: 7 - Updated: 1/25/2013 - Published: 8/6/2012 - Mamori A., Hiruma Y. - Complete
Don't Starve Yourself For Us by Dark Calamity of Princess reviews
Nakamaship, Sanji-centric. Tugas koki adalah memastikan tak ada teman-temannya yang kelaparan, tapi bagaimana dengan Sanji sendiri? Siapa yang memastikan bahwa Sanji tidak kelaparan? Sejauh apa Sanji akan menjalankan tugasnya sebagai seorang koki dan melindungi teman-temannya dari bahaya kelaparan? Warning: OOC, miss typo, no pairing. Read and Review please!
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,595 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 1/23/2013 - Sanji - Complete
I am Dracule by Ladyquinte reviews
Mihawk mempermainkan gadis hantu itu lagi: sedikit hiburan di waktu sarapan. Lagi pula dua parasit itu lah yang datang kepadanya. MihawkxPerona. Slight sho-ai. MihawkxZoro.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,381 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 11/17/2012 - Mihawk, Perona - Complete
Missing Hero by charisma26 reviews
everyone's thoughts on Percy Jackson when it is revealed he is at theRoman camp... please suggest more characters POV's i could do either in a review or a PM!
Percy Jackson and the Olympians - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 20 - Words: 11,434 - Reviews: 50 - Favs: 91 - Follows: 65 - Updated: 11/12/2012 - Published: 10/19/2012 - Percy J., Poseidon
Say You'll Remember by Lawcchu reviews
/For ES21 Award: Reborn/ Kecelakaan naas yang menimpa Kotaro membuatnya seakan berubah menjadi orang lain. /twoshot/
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 2 - Words: 3,877 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 10/14/2012 - Published: 8/22/2012 - H. Akaba, Kotaro S. - Complete
Beloved by reiei reviews
"Shinichi bilang mau menjadi Sherlock Holmes masa kini kan? Kalau begitu aku yang akan jadi Irene Adler—" / "Sejujurnya ketika aku berkata bahwa kau adalah Irene Adler-ku, aku tak berpikir bahwa aku akan bernasib sama seperti Sherlock Holmes—". Shinichi/Conan's POV. Pendek. Lumayan abal. RnR?
Detective Conan/Case Closed - Rated: K - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 850 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 8/6/2012 - Shinichi K./Conan E. - Complete
Someone Behind The Door by Mikkadhira reviews
Malam itu menjadi klimaks dari opera misteri yang berlanjut di atas panggung ini. / Satu demi satu teka-teki terpecahkan. / Sang kegelapan menjadi utusan 'dia' untuk membantunya dalam mencapai kepuasannya. / Pelakunya adalah... / CASE CLOSED! Mystery solved? / Dedicated for Eyeshield 21 Awards: Holiday / Genre and Warning are SPOILER!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Mystery/Adventure - Chapters: 6 - Words: 20,104 - Reviews: 25 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 7/31/2012 - Published: 7/15/2012 - Complete
Bedanya Itu dan Itu by SR 2721 reviews
"Eh, ambilan itu dong" "Itu apaan?" "Nanti pergi ke sana yuk!" "Sana itu maksudnya ke mana sih?" Normalnya sih percakapan kayak begitu, tapi... HiruMamo & SenaSuzu
Eyeshield 21 - Rated: K - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 363 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 7/27/2012 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
With You by pelangi senja reviews
Karin dan Akaba akhirnya bisa menghabiskan waktu bersama, yah walaupun tetap saja para all star selalu ikut campur/ LAST CHAPTER!/ AKarin dan slight HiruMamo pair, RnR?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 10,279 - Reviews: 17 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 6/20/2012 - Published: 4/17/2012 - H. Akaba, Karin K. - Complete
Nasionalisme by rggxx reviews
Hati Indonesia menangis saat melihat nasionalisme generasi pemuda jaman sekarang...
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,690 - Reviews: 53 - Favs: 55 - Follows: 7 - Published: 5/5/2012 - Complete
Serpihan Impian by aRaRaNcHa reviews
Tidak perlu orang lain yang percaya pada impian itu, yang terpenting adalah bagaimana si pembuat impian percaya pada impian yang tidak mungkin itu. Infantrum Challenge: When 3 Become 1. ZoRoTash. Mind to RnR?
One Piece - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,658 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 4/30/2012 - Zoro, Tashigi - Complete
Ajari Aku by Ladyquinte reviews
Ada devil fruit user lain yang cemburu karena nggak bisa berenang! Slight NamixSanji.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 7,167 - Reviews: 41 - Favs: 17 - Follows: 10 - Updated: 7/8/2011 - Published: 6/17/2011 - Robin, Zoro - Complete
Mean of Waiting by Amaya Ryuuki reviews
Mungkin karena Ran dan Shinichi terlalu dekat. Hingga tanpa disadari keduanya, mereka sedang menangis di tempat dan waktu yang sama. Review please?
Detective Conan/Case Closed - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,551 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Published: 5/7/2011 - Shinichi K./Conan E., Ran M. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Present for You reviews
Zoro yang sedang berulang tahun meminta hadiah ulang tahunnya kepada Robin. / "Mana hadiahku?" / "Memangnya kau mau apa?" / "Bagaimana kalau ku katakan aku menginginkanmu?" / Zorobin. ZoroxRobin / Drabble. AR. Canon centric. Spoiler inside. / For Zoro (late) Birthday and Zorobin Day.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 956 - Reviews: 6 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 11/21/2013 - [Zoro, Robin] - Complete
Your Smile and Your Eyes reviews
Saat Law turut serta menaiki Sunny-Go, Law tak pernah berpikir sebelumnya bahwa tatapan dan senyuman misterius dari wanita itu dapat mempengaruhinya sedemikian rupa. "Aku rasa aku mulai menyukaimu." / "Kau pembohong yang manis." / drabble, fluff / LawxRobin.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,143 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 4 - Published: 3/3/2013 - [T. Law, Robin] - Complete
Another: World is Mine reviews
Sekuel dari World is Mine. Bagaimana Shinichi, Heiji, dan Kaito menjawab ungkapan hati ketiga teman masa kecil mereka? Apakah mereka juga merasakan perasaan yang sama dengan Ran, Kazuha, dan Aoko? / Songfic / NON Shonen-Ai / Hint!Pairing for ShinichixRan, HeijixKazuha and KaitoxAoko
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,446 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 8/31/2012 - Complete
Thank's for Accept Me Here reviews
Ada seorang hantu yang ingin mencari kehangatan keluarga. "Katanya di sini ada hantu perempuan yang ingin mencari teman." / "Terimakasih sudah menerimaku. Inilah yang aku cari selama ini." / AU. Genre horor yang ga kerasa / Vivi & Strawhat Pirate friendship.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Friendship/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,628 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Published: 5/7/2012 - Straw Hats P., Vivi - Complete
Still Waiting for You reviews
Based from OVA 10 The Strangers for Ten Years later. / Shinichi yang senang karena sudah kembali ke tubuh semula tidak menyadari bahwa saat ini sudah 10 tahun yang akan datang. / "Ran akan menikah dengan dokter Araide." / "Aku adalah Shinichi Kudo, Ran." / "Aku sudah menunggu selama sepuluh tahun … jadi, sepuluh tahun yang lain tak akan masalah / Semi Canon / ShinichixRan.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,431 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 4/28/2012 - [Shinichi K./Conan E., Ran M.] - Complete
World is Mine reviews
Ungkapan perasaan tiga orang gadis tentang teman masa kecilnya. Ran, Kazuha, dan Aoko. / Songfic / Non Shoujo-ai / Hint!Pairing for ShinichixRan, HeijixKazuha, and KaitoxAoko.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,234 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 2/25/2012 - Complete
The Last Valentine Chocolate reviews
Ran, Kazuha & Aoko janjian membuat cokelat valentine yang akan diberikan untuk Shinichi, Heiji & Kaito. Bagaimana dengan Saguru? Apakah di hari kasih sayang ini dia bahkan tidak bisa merasakan sedikit kasih sayang dari seseorang? Hint!SaguruxAkako. Slight!ShinichixRan, Slight!HeijixKazuha, Slight!KaitoxAoko. Fic Valentine untuk Saguru. Happy Val's Day, fellas
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,609 - Reviews: 12 - Favs: 1 - Published: 2/16/2012 - Saguru H. - Complete
The Swordsman and The Archaeologist reviews
Drabble singkat tentang sang pendekar dan sang arkeolog Strawhat Pirates. Various genre. Drabble. Fluff. Canon-centric. ZoroxRobin.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,522 - Reviews: 26 - Favs: 27 - Follows: 7 - Published: 2/14/2012 - [Zoro, Robin] - Complete
keumcchi (21)
Ladyquinte (65)
siucchi (61)