Suma Saga
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 08-01-11, id: 3121937, Profile Updated: 09-06-15
Author has written 21 stories for Eyeshield 21, Fullmetal Alchemist, Durarara!!/デュラララ!!, Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード, Bleach, Samurai Deeper Kyo, Cardfight!! Vanguard/CARDFIGHT!! ヴァンガード, Magi/マギ, Fire Emblem, Digimon, Pokémon, Saint Seiya, Dynasty Warriors, and JoJo's Bizarre Adventure.

Hanya mahluk random dodol yang bangga akan kerandomannya. Hampir selalu nulis humor gagal karena gak bisa nulis yang lain. Writing may not be my specialty so my stories mostly have low quality and quantity. Sangat moody dan punya selera yang gak jelas, maka anda akan sering menemukan saya di fandom pinggiran (hahaha). Jika ada kripik saran silahkan PM, and reviews will be much apreciated!

Saya baca semua cerita selain Angst dan hurt/comfort.


current mood on:

Dynasty Warriors

JoJo's Bizarre Adventure

Saint Seiya

Tiger and Bunny


Now plays (games):

Ayakashi Ghost Guild (udah tutup tapi apk masih)

Saibai Shounen

Dynasty Warriors 8 XL & Empires

Saint Knight (RPG Card game based on Saint Seiya)


Status: Idle


"When justice is defeated by evil, maybe evil will become justice." -Deathmask, Saint Knight-

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Baka Hollidays by Twinted Twining Tails reviews
AU. Ginga adalah murid teladan di sekolahnya. Bersama sahabat-sahabatnya, Ginga pun berlibur ke Hawaii karena tidak sengaja Kyoya memenangkan tiket liburan ke pulau asing itu. Apa liburan mereka bisa berjalan lancar? CHAP 19 UP! Read and Review, please? [COMPLETE]
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 19 - Words: 98,229 - Reviews: 437 - Favs: 37 - Follows: 11 - Updated: 8/24/2013 - Published: 12/26/2011 - Ginga H. - Complete
Vongola Residence by Mamorin reviews
Ch.09 Updated! "Katakan, siapa yang kamu cintai?"—"...kamu.."—"Gak pake 'sayang?"—"...k-kamu, sayang.."—"Bagus. Mana ciuman untukku?"—Alaude mengutuk takdirnya.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 9 - Words: 21,714 - Reviews: 72 - Favs: 47 - Follows: 42 - Updated: 8/12/2013 - Published: 7/29/2012
Online Chatting Among Other Stuff by UnderdogHero reviews
Our favorite Bladers discover the convenience of online chatting. Spoilers of actual story, which is in progress at the moment. Main Pairing- Tsubasa/Reiki Side- Kyouya/Ginga Masamune/Sora. OC needed to fill holes.
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 17 - Words: 10,396 - Reviews: 9 - Favs: 10 - Follows: 4 - Updated: 1/17/2013 - Published: 11/16/2010 - Complete
Bawang BASARA by Neko to Usagi reviews
Para makhluk sengoku basara bermain peran di salah satu cerita rakyat negri kita tercinta yang berjudul Bawang Merah Bawang Putih.
Sengoku Basara/戦国BASARA - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,220 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 9/7/2012 - D. Masamune, S. Yukimura - Complete
Came from the Future! by Kurobara Jio reviews
Tsuna bertemu seorang pemuda yang mirip dengan Gokudera. Bahkan, ia memanggil Gokudera dengan panggilan yang 'aneh'. Siapa dia sebenarnya? 8059 with OC for the story.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,586 - Reviews: 12 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 5/20/2012 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Of Snow and More Snow by Queen.Violet reviews
Reiji is happy, Ryutaro is helpful, and Tobio has too much fun with snowballs. Pointless one-shot that I hope passes for a Christmas present!
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: K - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,093 - Reviews: 6 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 12/23/2011 - Reiji M, Ryuutarou - Complete
A Repost of Reji xXx Hyoma Softie! by PierrotXJoker reviews
Not mine. AquaRing's.
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 974 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 12/10/2011 - Hyouma - Complete
Salah Kaprah by Lavenz Aru reviews
Author insap karena bulan puasa! Oneshot drabble ttg salah kaprah pembatal puasa dengan karakter es21 sebagai contohnya dengan sedikit humor garing. No yaoi! XD. Rnr plis. Happy puasa. XD
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,266 - Reviews: 12 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 7/29/2011 - Complete
Haunted House by ry0kiku reviews
Sungguh, Feliciano itu iblis, seorang iblis bermuka malaikat yang tega menjebaknya dalam situasi seperti ini. Dan, oh. Tangan Antonio-kah yang dari tadi diremasnya dalam ketakutan? Well, damn. Halloween fic, kinda. SpaMano and other pairings. COMPLETE
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 3 - Words: 8,384 - Reviews: 44 - Favs: 48 - Follows: 11 - Updated: 11/5/2010 - Published: 10/26/2010 - S. Italy/Romano, Spain - Complete
The Meeting Of The Goggle Boys by Taiki Matsuki reviews
When Toei announces plans to give one of the previous seasons of Digimon a sequel, the Goggled representatives of each season meet at a hotel to discuss the possibilities! And to hurl insults back and forth. Uploaded with permission from Original Author
Digimon - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 5,105 - Reviews: 40 - Favs: 171 - Follows: 18 - Published: 10/15/2010 - Taichi Y./Tai K., Takato M. - Complete
Lovey Dovey by Bulecelup reviews
Lambo terjatuh dan terluka, Reborn datang untuk menyelamatkan. Adult!Reborn/Chibi!Lambo.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 840 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Published: 10/10/2010 - Reborn, Lambo
ES21 UnderCover by Jillian Leonhart reviews
Chara ES21 diwawancarai oleh author setan yang sinting. Kirimkan pertanyaan, tantangan, dan perintah kalian buat para chara ES21 ini! Nyehehehehehe... ::COMPLETE::
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 10 - Words: 26,053 - Reviews: 139 - Favs: 68 - Follows: 19 - Updated: 5/19/2010 - Published: 5/5/2009 - Complete
Mages and Knights by Universal Laughter reviews
AU Takuya is the son of a poor farmer and on one day discovers he is an Elemental. Powerful people are out to get him so he travels to a School were he meets a lot of interesting people. And maybe fall in love with one of the strangest. KoujiTakuya
Digimon - Rated: T - English - Romance/Fantasy - Chapters: 21 - Words: 195,301 - Reviews: 292 - Favs: 181 - Follows: 158 - Updated: 10/25/2009 - Published: 7/6/2006 - Takuya K., Kouji M./Koji
S&G EV by Darla-La Mosca Tete reviews
Takuya works in a library, boring says Kouji... but Takuya will change his perception of many things... Takouji. Shounen Ai.
Digimon - Rated: K - English - Romance - Chapters: 7 - Words: 31,095 - Reviews: 54 - Favs: 22 - Follows: 13 - Updated: 3/21/2005 - Published: 8/1/2004 - Takuya K., Kouji M./Koji
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Horror reviews
Sementara itu acara cerita yang telah beralih fungsi menjadi ajang curhat masal masih terus berlanjut. Diluar sana hujan semakin deras bahkan diiringi suara guntur dan kilatan petir serta angin kencang. "Bro, pindah aja daripada dia ngamuk terus jadi Ares, bisa wassalam kita semua!" HAPPY HALLOWEEN!
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,169 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/1/2015 - Complete
Gemini's (Endless) Problems reviews
"Saga, kenalkan ini calon istri—" masih dengan senyum manis di wajah rupawannya, lelaki bersurai cokelat itu menyikut Aspros pelan. "—eh, maksudku, ini calon suami Om." Bola mata Saga membulat tak percaya. Just very random Gemini family.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,712 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 9/18/2015 - [Saga, Aioros] [Aspros, Sisyphos] - Complete
Ngidam? reviews
"Yang pasti kau harus ingat satu hal..." wajah Jotaro yang selalu serius kini makin serius. "Mau sebanyak apapun istrimu ngabisin sabun detergent dan mau sebanyak apapun Noriaki makan ceri kalengan... setidaknya mereka gak ngidam lempar pisau..."
JoJo's Bizarre Adventure - Rated: K - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,199 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 8/23/2015 - Joseph J., Jotaro K. - Complete
Obat Nyamuk reviews
Wen Yang merasa jadi gambar mati. Jadi obat nyamuk diantara Cao Pi dan Zhao Yun. "Bro lu dimana?" "Jemput gue. Sekarang. Gue udah ga kuat!" "TUNGGU GUE BRO GUE LAGI BELIIN BAKPAO PESENAN KOKO GUE. JANGAN MATI DULU!"
Dynasty Warriors - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,367 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 5/15/2015 - Cao Pi, Zhao Yun, Wen Yang, Sima Zhao - Complete
Norak reviews
Meskipun ganteng maksimal, Zhao Yun hanyalah 'kesatria', bukan 'pangeran' atau bahkan 'raja'. Intinya, Zhao Yun hanyalah rakyat biasa dan dibalik kesempurnaan fisik dan tingkah lakunya, ia sebenarnya adalah pemuda yang sangat kampungan dan norak. "Apa lo liat-liat! Naksir!" "Kalo iya kenapa?" "UDAH LO BERDUA MAU JADIAN KEK APA GUE GA PEDULI GUE MAU PULANG!". Fail PiYun YunYang
Dynasty Warriors - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,438 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/14/2015 - Cao Pi, Zhao Yun, Wen Yang - Complete
Kau, Aku, dan PHP Diantara Kita reviews
Sepertinya memang sudah takdir kalau Gemini harus mengalami masa PHP oleh Sagittarius. Memang begitulah cinta, deritanya tiada akhir. SagaAiolos AU
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,830 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 5/10/2014 - [Saga, Aioros] - Complete
Say It! reviews
Orang bilang, batas antara cinta dan benci itu tipis. Jatuh cinta itu biasa. Tapi bagaimana cara mengungkapkan cinta, pada orang yang (dulunya) kau benci setengah mati, tanpa bikin malu dan melakukan tindakan konyol? Gijinka Male!Absol x Male!Mightyena AU
Pokémon - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,483 - Reviews: 1 - Published: 10/22/2013 - Absol, Mightyena/Guraena - Complete
Beauty by The Green House reviews
Inspired by "She Will Be Loved"-Maroon5 Disanalah pertama kali aku melihatnya. Di rumah kaca yang terletak di depan rumah besar berwarna putih. Senyumnya benar-benar seperti malaikat yang jatuh dari surga. Yah, meskipun aku sendiri tak yakin apakah setelah terjatuh, malaikat masih bisa tersenyum… Jenkato
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,238 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 6/11/2013 - Jenrya L./Henry W., Takato M. - Complete
gombal, gombal everywhere reviews
cerita singkat -sangat singkat, tentang gombalan yang kurang bermutu. sebenarnya mau dibuat gombalan 4 musim tapi nggak jadi
Fire Emblem - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 827 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 12/9/2012 - Complete
Oasis reviews
Sinbad tidak sengaja tersesat di sebuah oasis ditengah gurun. bukannya mencari jalan pulang, malah bertemu orang yang membuatnya nggak bisa pulang
Magi/マギ - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,240 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 12/5/2012 - Sinbad, Judal - Complete
Shopping Master reviews
berdasar doujin yang pernah saya baca. Kai-kun nemenin Aichi pergi belanja baju. dengan improvisasi tentunya. dan... humor gagal... maafkan saya yak
Cardfight!! Vanguard/CARDFIGHT!! ヴァンガード - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,393 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 7/2/2012 - T. Kai, Aichi S. - Complete
Saudara Selamanya reviews
hanya kumpulan flashback Shinrei yang berusaha mengingat ingat kebaikan yang pernah dilakukan adiknya
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,296 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 7/2/2012 - Shinrei - Complete
our childhood memory reviews
pergi ke tempat yang menyimpan kenangan tersendiri itu asik ya. summary gagal total! judul? norak! isinya? lebih ancur lagi! makanya minta kritik... ya?
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,927 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/2/2012 - Kyouya T., Ginga H. - Complete
Strip! reviews
jangan terpengaruh judul. cerita tentang Grimmjow yang dapat teman baru. cuma buat seneng-seneng. didedikasikan untuk teman" fb saya yang dulu doyan GrimmUlqui :D
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,318 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 7/2/2012 - Grimmjow J., Ulquiorra - Complete
Newly Found reviews
Hyouma pulang kesorean karena dicegat komite disiplin sekolahnya. di tengah perjalanan pulang, dia melihat kejadian yang...mempertemukannya dengan orang ini/ bad summary, cerita gak nyambung ama isinya, Rated for some Suicide/ tolong sarannya untuk Genre
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,568 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 3/30/2012 - Hyouma, Reiji M
fairy tale: sleeping beauty story reviews
well... finally i can Post this! LOL XD just a little cracked fairy tale... now about sleeping beauty :D ReijiHyouma fic :3 please dont blame me for everything
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 722 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 3/7/2012 - Reiji M, Hyouma
selewat jalan reviews
lagi" malas buat summary " pendek kok! baca yak :D *maksa banget* for English reader, please wait till I'm not too lazy to make E version "
Metal Fight Beyblade/メタルファイト ベイブレード - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 977 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 3/7/2012 - Kyouya T., Ginga H.
fanfiction reviews
karena kemalasan author, fic ini jadi re-post v maaf sekali ya... yang mau baca aja deh :D *intinya gak bisa bikin summary gitu*
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,372 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 3/7/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Kado Al reviews
bagaimana jadinya kalau kado spesial untuk Al yang dipersiapkan Ed untuk ultah adiknya itu dihancurkan Roy? one side RoyEd... fic ini cuma buat lucu-lucuan, so, RnR please?
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,974 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 9/2/2011 - Roy M., Edward E. - Complete
Stalker, Paparazzi and Doujinshi! reviews
sejak dua bulan yang lalu, Taka terus-terusan merasa dibuntuti. siapa sih sebenarnya yang membuntuti Taka? atau mungkin, yang dibuntuti bukan Taka... one side YamaTaka humornya abal nan gaje plus kriuk-kriuk... - - RnR please?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,921 - Reviews: 3 - Published: 9/2/2011 - Taka H. - Complete
Taka's bad day reviews
gimana kalo Taka, salah satu Ace Teikoku ketimpa sial? kena... cegukan misalnya? warn! slight YamaTaka... no like no read! RnR please? disclaimer: dun own Eyeshield21! abal, gaje, typo bagai kismis!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,658 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 8/27/2011 - Taka H. - Complete
Bulecelup (183)
Lavenz Aru (21)
omje-je (21)