BorTime
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-02-11, id: 3218565, Profile Updated: 05-07-12
Author has written 10 stories for Screenplays.
1. Aku adalah cewek berumur 16th. 2. Bodoh. 3. Punya boneka namanya "MonMon" 4. Dan kadar Yadong yang tinggi. Yang pasti, apapun aku, aku merasa bangga. :D
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The conclusion is i don't know reviews
Just a Haehyuk again. Aku mengerti, ini berkat kau. Terima Kasih.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,774 - Reviews: 19 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/11/2012 - Complete
Best Friend? reviews
Andai kau bukan sahabat kecilku, aku akan lebih merasa tidak sehampa ini. Haehyuk!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,279 - Reviews: 38 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 8/1/2012 - Complete
With You reviews
Kita berjanji bersama selalu, tapi kita harus berpisah. Haehyuk!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 6,837 - Reviews: 27 - Favs: 7 - Follows: 5 - Published: 7/4/2012 - Complete
A Park Family reviews
Kisah tentang sebuah keluarga yang telah lama terpisah. Haehyuk, Hanchul, Kangteuk, Kyumin, dan Yewon. Ini masih sebuah teaser untuk chapter selanjutnya, please review kalau kalian tertarik!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 6 - Words: 10,175 - Reviews: 83 - Favs: 10 - Follows: 13 - Updated: 6/23/2012 - Published: 5/7/2012
60 seconds reviews
Aku hanya butuh ini. Haehyuk! Please just read.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,088 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 6/22/2012
Life After Divorce reviews
Haehyuk! Gak pintar bikin Summary, baca aja deh. Hehehehehe.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,991 - Reviews: 14 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 6/19/2012
Love Letter reviews
Kisah cinta yang dimulai dari sebuah surat. Sumpah gak bisa buat summary . HaeHyuk!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,619 - Reviews: 21 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 5/25/2012 - Complete
A Promise The Story Of Flowers sequel reviews
Haehyuk! Sequel dari cerita sebelumnya "The Story Of Flowers". Biar ngerti,baca dulu yang The Story Of Flowers, sebelum baca ini! Please review jika bagus :DD
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,258 - Reviews: 14 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 5/7/2012 - Complete
Better Than I know My Self reviews
Aku menghilang tanpa mu. Tolong, kembalilah.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,397 - Reviews: 15 - Favs: 7 - Follows: 5 - Published: 4/23/2012 - Complete
The Story Of Flowers reviews
Hyukjae, seorang florist yang diminta untuk merangkai sebuah bunga penuh cinta untuk seseorang.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,116 - Reviews: 22 - Favs: 18 - Follows: 6 - Published: 4/22/2012 - Complete