yoorin matsu
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 10-10-11, id: 3329726, Profile Updated: 06-05-12
Author has written 2 stories for Detective Conan/Case Closed, and Dream High/드림하이.

konbanwa minna.

saya Yoorin Matsu, salam kenal.

anime yang paling saya suka yaitu: bleach, eyeshield 21, naruto, detective conan, dan masih banyak lagi. tapi saya cuma baca ffnya bleach, eyeshield dan naruto aja. oh iya pair yang saya suka (straight pair ya):

1. bleach: ichiruki, ulquihime, hitsukarin, rentatsu (bener gasih?)

2. naruto: just shikatema !!

3. eyeshield: Hirumamo yeyeye!

selain anime saya juga suka korea dari drama sampe musicnya. saya suka Super Junior, 2pm, Shinee, SNSD, CNBlue, dll. saya juga udah mulai bikin fanfict tp tentang korea dan ga di post disini tp di wordpress (yoorinmatsu.wordpress.com) saya, yang suka SUPER GENERATION bisa mampir ko, tp fanfictnya belum banyak.

Kalian para readers bisa manggil aku apa aja ko. Saya kelahiran 95, RIN-chan juga boleh *itu panggilan kesukaan saya*.

Dan untuk yang terakhir, karena saya baru di dunia perfanfict-an ini saya mohon bantuannya (_ _ ) *bow.

arigato minna

Waktu nya sesi COPAS. IchiRuki Lovers wajib nich...

If you believe that Ichigo and Rukia are meant for each other, paste this in your profile.

If you believe that Black Sun is meant for White Moon, paste this in your profile.

If you believe that Rukia belongs to Ichigo and Ichigo belongs to Rukia, paste this in your profile.

If you believe that they are perfect for each other, paste this in your profile.

If you believe that they love each other, paste this is your profile.

If you do not believe in IchiHime, paste this in your profile.

If you hate IchiHime, paste this in your profile.

If you believe that IchiRuki shall prevail, paste this in your profile.

IF YOU LOVE ICHIRUKI, PASTE THIS IN YOUR PROFILE!

ICHIRUKI IS LOVE. BITTER OR SWEET, IT SCREAMS: LOVE!

ARIGATOU……

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

ENDLESS LOVE by Air Pyori reviews
Bagaimana perasaan persaudaraan itu justru berubah haluan menjadi perasaan yang tidak semestinya? A request from Kina Echizen... RnR plisss Minna...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 5 - Words: 18,566 - Reviews: 61 - Favs: 15 - Follows: 12 - Updated: 1/3 - Published: 3/20/2012 - Ichigo K., Rukia K.
Magnae's Stories by Kondouchiaki reviews
Last chapter, chapter 8 update: Story about KyuSeo / Seokyu. "Cho Kyuhyun percaya, kalau gadis itu adalah gadis miliknya." Mind to RnR? :3
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 8 - Words: 10,583 - Reviews: 59 - Favs: 9 - Follows: 3 - Updated: 9/12/2013 - Published: 3/25/2011 - Complete
Triangle by koizumi nanaho reviews
Bagaimana jika cintamu terbagi pada dua hati? Cinta kepada seorang perempuan yang tidak seharusnya kau cintai dan mencintai seseorang yang akan selalu kau sakiti. Lalu? Yang manakah yang akan kau pilih? Capitulo XIV: Artimana/AU/UlquiorraOrihime/Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 14 - Words: 59,671 - Reviews: 337 - Favs: 70 - Follows: 50 - Updated: 8/12/2013 - Published: 9/4/2011 - Orihime I., Ulquiorra
Am I Playgirl? by Violetta Clark reviews
Cast : Seohyun SNSD, Kyuhyun SJ, Key SHINee, Yonghwa CNBlue Antis dilarang bacaa ! DLDR
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,339 - Reviews: 35 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 11/28/2012 - Published: 12/27/2011 - Complete
remembering charms and pendants by dreamscapenymph reviews
eight years of tears and longing, of fears and misunderstanding, of firsts and happiness, and of love. a series of chronological one shots of sam dong and hye mi's elusive 'afterward.'
Dream High/드림하이 - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 25 - Words: 7,351 - Reviews: 127 - Favs: 37 - Follows: 45 - Updated: 5/28/2012 - Published: 4/21/2011
BOKUTACHI NO LABYRINTH by fuyu no yukishiro reviews
Seseorang mencelakai Toushiro... chap: 8 update...! warning inside. dont like? like please and review?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 8 - Words: 17,529 - Reviews: 35 - Favs: 13 - Follows: 6 - Updated: 11/7/2011 - Published: 5/18/2011 - T. Hitsugaya, Karin K.
Aoi Tori by Yachiru Kuroi reviews
'Pada akhirnya keinginanmu akan terwujud'
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 8 - Words: 15,892 - Reviews: 23 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 10/22/2011 - Published: 3/4/2011 - Karin K., T. Hitsugaya - Complete
LOST: Memory by Kusanagi de Tsurugi reviews
Kelanjutan fic LOST. Dua tahun setelah perang terakhir Soul Society dengan Aizen, Karin dan Toushiro berpacaran. Tapi, shinigami dilarang menjalin hubungan dengan manusia. Bagaimanakah hubungan Karin dan Toushiro? RomeoxJuliet BLEACH
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 10,232 - Reviews: 47 - Favs: 24 - Follows: 8 - Updated: 4/8/2011 - Published: 8/22/2010 - T. Hitsugaya, Karin K.
Snow Flake In Summer by Kusanagi de Tsurugi reviews
Setelah 6 tahun berlalu akhirnya Hitsugaya kembali ke Karakura demi memenuhi janjinya pada Karin. Apakah janji Hitsugaya? RnR please...HitsuxKarin
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 13,129 - Reviews: 41 - Favs: 14 - Follows: 6 - Updated: 9/14/2010 - Published: 5/8/2010 - T. Hitsugaya, Karin K.
LOST by Kusanagi de Tsurugi reviews
Hitsugaya dinyatakan menghianati Soul Society n terancam hukuman mati. Sementara itu, Hitsugaya ternyata berubah menjadi kucing n dirawat oleh Karin. HitsuxKarin. final chapter update.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Mystery/Adventure - Chapters: 18 - Words: 32,830 - Reviews: 106 - Favs: 35 - Follows: 12 - Updated: 8/14/2010 - Published: 2/10/2010 - T. Hitsugaya, Karin K. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Aku pulang, Hye Mi reviews
8 tahun setelah Sam Dong pergi. Ia kembali hanya untuk Hye Mi, bagaimana reaksi Hye Mi? Bagaimana kelanjutan hubungan keduanya. cerita berdasarkan imajinasi author akan ending dari Dream High 1. Read and Comment, please
Dream High/드림하이 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,822 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 6/26/2012 - Complete
The Proposal reviews
Natal tahun ini yang begitu spesial untuk Ran. apa yang terjadi? pair ShinRan. I'm Newbie in here. please review minna
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,570 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Published: 5/13/2012 - Ran M., Shinichi K./Conan E. - Complete