Chiharu Caron
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 11-08-11, id: 3411210, Profile Updated: 07-22-16
Author has written 12 stories for Screenplays, Persona Series, Xenosaga, Vocaloid, .hack/SIGN, and Sea Patrol.

Hi.. I'm just a single 20 y.o girl from Indonesia..

For now.. my life just.. campus, organisation, and internet.

I'm study at Yogyakarta on Pembangunan Nasional "Veteran" University and my major is Industrial Engineering.. Right now I'm in 5th semester.

I can update the story when I'm in long vacation and when there's no assignment from my collage teacher or when i'm not on volunteer corps duty..

I'm really slow at updating the story but I hope you guys will wait for it.. And don't forget to leave the review.. Reading all your review make me really happy. No kidding..

sorry for my bad english..

feel free to leave some PM for me.. Thanks _

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

What Can I Do?
It's my comeback.. It's been 2 years since my last post.. Hope you guys like it..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 7 - Words: 11,510 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 7/24 - Published: 7/18
Be Mine reviews
Sorry banget telat update ceritanya.. Terus kalau masih ada banyak typo mohon dimaafkan.. *bow*
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 25 - Words: 68,468 - Reviews: 29 - Favs: 5 - Follows: 6 - Updated: 7/18 - Published: 8/14/2012
Chaerin in Seungri World 2
Sebenarnya gak jauh beda sama yang sebelumnya.. Hanya beberapa bagian diubah dikit.. hehe..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,461 - Published: 8/6/2014 - Complete
Look at me reviews
Aku bikin crita ini karna terinspirasi sama game project diva Karna ada 2 Meiko dan takut membingungkan pembaca jadinya Meiko mini aku ganti namanya jadi Maiko.. Hope u all like it
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 10,937 - Reviews: 8 - Follows: 2 - Updated: 12/20/2013 - Published: 6/19/2012 - Kaito S., VY2 YĆ«ma/66 (Roro), unknown 25
Tell Me Goodbye reviews
diangkat dari MV Big Bang. Tell Me Goodby dengan sedikit editan disana sini. Nama bukan milik saya..Apabila masih terdapat typo mohon dimaklumi dan dimaafkan.. Saya cuma numpang bikin cerita aja.. Kalau ada kesamaan cerita mohon dimaklumi saja.. Saya hanya menulis apa yang jadi imajinasi saya.. TeeHee..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,316 - Reviews: 2 - Updated: 8/15/2013 - Published: 8/14/2013 - Complete
Love You
Hammersley kedatangan crew baru. Seorang Leading Seaman yang bertugas dibagian Electronic Technician. Leo Kosov Meyer lebih dikelan dengan sebutan 2Dads.. Crew-crew Hammersleypun mulai terjebak suatu hubungan yang tidak diizinkan. Cerita besaral dari beberapa season sea patrol dengan sedikit diubah dan ditambah.
Sea Patrol - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 6,634 - Updated: 6/13/2013 - Published: 6/10/2013 - Bomber, 2DADS
Heat-Haze Days reviews
Kaito bertekat merubah takdir Meiko sedangkan Meiko juga bertekat merubah takdir Kaito. Takdir yang sama-sama tidak seharusnya mereka dapatkan. Apakah ada jalan keluar untuk menyelesaikan masalah ini? Atau semuanya hraus berjalan sesuai takdir?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,108 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 12/25/2012 - Kaito S., Meiko S. - Complete
Chaerin in Seungri Land
Chaerin si tomboy dan laki-laki misterius yang tinggal dibawah tanah.. Perkenalan gak terduga hingga terjadi sesuatu. Kalau ada kesamaan cerita, nama chara, dan yang lainnya mohon dimaafkan. saya hanya membuat cerita sesuai imajinasi saya.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 6,037 - Published: 9/25/2012 - Complete
Why u always look at HER!
Haseo berusaha melupakan Shino dengan berusaha menyukai Atoli. Saat Haseo dalam tahap ini ada sesuatu hal yang menyebabkan dirinya tidak bisa melupakan Shino. Sedangkan Atoli mati-matian membuat Haseo menatapnya agar bisa mengganyikan Shino yang dianggapnya sudah tidak nyata. Apa yang akan Haseo lakukan? Siapa yang akan dia pilih? Just read! w
.hack/SIGN - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,455 - Published: 7/5/2012 - Haseo, Shino
Persona reviews
Kou menyukai Chie.. tetapi diam2 ada orang lain yang juga mencintai Chie dan diam-diam bersaing memperebutkan cinta Chie. Tapi hanya akan ada 1 pemenang...
Persona Series - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 12 - Words: 22,701 - Reviews: 3 - Updated: 6/23/2012 - Published: 11/12/2011 - Chie S., Kou I.
Lost Jarusalam
Beberapa chara saya buat sendiri begitu pula dengan jalan ceritanya yang sedikit terinspirasi dari guilty crown. Mungkin ada beberapa bagian yang mirip sama anime guilty crown. Tapi gak semuanya. Ini tentang Shion dkk yang mencari Lost Jarusalam.
Xenosaga - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 4 - Words: 7,884 - Updated: 3/30/2012 - Published: 3/18/2012 - MOMO, Jr./Rubedo
I know you, I love you, I'll save you
Cerita ini terinspirasi oleh boy band korea yang sangat aku sukai, yaitu Big Bang dan 2ne1. well.. selamat membaca maaf kalau ceritanya aneh.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 6,403 - Updated: 11/17/2011 - Published: 11/12/2011