HellStark13
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 02-06-12, id: 3699958, Profile Updated: 01-20-19
Author has written 36 stories for Death Note, Naruto, Magi/マギ, Blast of Tempest/絶園のテンペスト, Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, Attack on Titan/進撃の巨人, Samurai Flamenco/サムライフラメンコ, NCIS, Lord of the Rings, Avengers, Harry Potter, Captain America, and Avengers.

Suilad!

I'm weird human

an anxiety person

just think writing is fun.

nothing special.

hope you enjoy my writting.

i write in random fandom.

every fandom i think i like.

now i'm in Lord of The Ring's, Avengers, and Harry Potter fandom.

for my MC, i'll continue someday.

I move to AO3 now. Under pen name Hell_13th. But my work in there full of Tony Stark and Avengers. 8D

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

My Father's Eyes by feathered moon wings reviews
They are terrible and cruel; warm and loving. I see my father trough his ever-changing eyes, and they tell me his truths if I read them correctly. But sometimes I fear i will never get to know everything there is to know about them. They are like the grey sky, like the universe itself or the forest as it rains. They speak to me if I listen. (Drabbles. Cover by me. Beta: Mondhase.)
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Family - Chapters: 28 - Words: 17,098 - Reviews: 106 - Favs: 35 - Follows: 39 - Updated: 12/3/2017 - Published: 3/10/2015 - Legolas, Thranduil
Guilty by Asahiko Kaida reviews
Yang Steve ingat saat itu hanya manik mata yang tak lagi terbuka itu. Karena selalu ada pengorbanan di setiap pilihan yang kita pilih, bukankah begitu? captain america: civil war, spoiler alert! steve/tony. RnR please...
Avengers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,005 - Reviews: 15 - Favs: 23 - Follows: 8 - Published: 5/19/2016 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S.
Sankofa by randomtuna13 reviews
Summary : Sankofa, karena kita harus mundur dan mengatasi masa lalu kita, agar kita bisa terus maju, dan mengerti mengapa dan bagaimana kita bisa menjadi siapa diri kita hari ini. [In Tribute for Late # MrAlanRickman # ProfessorSnape ]
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,428 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Published: 1/16/2016 - Severus S. - Complete
A Series of Unfortunate Banishments by Ro-and-Dan reviews
It should be known that Legolas never takes his father's word seriously, this being the reason why.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 4 - Words: 1,473 - Reviews: 25 - Favs: 29 - Follows: 30 - Updated: 12/30/2015 - Published: 3/22/2015 - Legolas, Thranduil
Behind by Saaraa reviews
Alasan di balik tingkah Tony Stark–yang terhitung tak jelas. /"Singkirkan itu."/ Stony, bromance, ficlet, warnings inside! RnR?
Avengers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 545 - Reviews: 9 - Favs: 19 - Follows: 6 - Published: 12/15/2015 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S. - Complete
Syalalan, Kamu Kok Gitu by Kkajong reviews
Gue kangen sama dia, sumpah.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 709 - Reviews: 7 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 11/19/2015 - Eren Y., Jean K. - Complete
The Prince's Tale by avamura reviews
Jadi putra tunggalnya Thranduil, raja paling swag se-Middle Earth, itu tidak mudah.
Lord of the Rings - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,914 - Reviews: 35 - Favs: 55 - Follows: 41 - Published: 3/20/2015 - Legolas
Ad Infinitum by avamura reviews
Ada hal-hal yang tidak pernah berubah, betapapun waktu berlalu. Dan keabadian, jelas waktu yang terlalu panjang untuk dihabiskan seorang diri. [Thranduil/Legolas family fic]
Hobbit - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,587 - Reviews: 11 - Favs: 27 - Follows: 7 - Published: 12/30/2014 - Legolas, Elvenking Thranduil - Complete
Saikyou Ichiban! by antichthon reviews
Aomine Daiki hanyalah anak kelas 4 SD biasa. Sampai suatu ketika, ia tergabung dalam tim drama pimpinan Akashi Seijuuro /CRACK/ untuk sementara no pairing. /APDET LEBARAN CHAPTER 6
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 6 - Words: 24,903 - Reviews: 304 - Favs: 350 - Follows: 273 - Updated: 7/27/2014 - Published: 10/20/2012 - Aomine D., Akashi Seijuurou, Kise R.
The Trouble With Boys by Perryels reviews
Dealing with a bunch of guys is not a walk in the park. It's an obstacle course. A collection of random mini stories featuring Momoi's daily life interactions with the Generation of Miracles.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship/Humor - Chapters: 18 - Words: 34,485 - Reviews: 178 - Favs: 239 - Follows: 220 - Updated: 5/6/2014 - Published: 1/13/2013 - Momoi S., Generation of Miracle
Sepuluh by Ratu Obeng reviews
Spot sensitif mana lagi yang belum mereka kunjungi? ・ [JojiAo] ・ [#Special gift for ALPUCAT]
Samurai Flamenco/サムライフラメンコ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 869 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 4/15/2014 - Joji Kaname - Complete
I Want To Be With You by Mikurira reviews
Hari-hari di tempat penitipan anak sekolah sangat menyenangkan, namun nampaknya kehidupan Ryuuichi Kashima pun juga semakin berwarna, mulai dari Inui-senpai yang menyatakan perasaan padanya, masalah Nezu dan Yagi, sampai saat dimana dirinya menyadari bahwa ia memiliki perasaan pada sahabatnya, Hayato Kamitani. Hayato x Ryuuichi. Chapter 3 update!
Gakuen Babysitters/学園ベビーシッターズ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,468 - Reviews: 31 - Favs: 52 - Follows: 48 - Updated: 3/29/2014 - Published: 10/4/2013
Hitori Ja Nai by Narin Rin-chan reviews
Tak ada orang yang sendiri didunia ini. Lihatlah sekelilingmu, dan kau akan menemukan mereka. Enjoy reading, newbie yoroshiku, warning inside :D
Blast of Tempest/絶園のテンペスト - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 806 - Reviews: 9 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 2/2/2014 - Mahiro F., Yoshino T. - Complete
Master Chef Contest by akashitetsuya3 reviews
CHAPTER 3 UPDATED! Bayangkan Chara-chara di Kuroko no Basket beralih profesi menjadi kontestan disebuah pertandingan(?) kuliner dengan Akashi, Kuroko, dan Kise sebagai Juri-nya. WARNING! ini GaRing. (a little) AkaKuro dan Kise yang ter-nista-kan.RnR onegaishimasu or discontinued
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 4 - Words: 5,584 - Reviews: 78 - Favs: 53 - Follows: 44 - Updated: 1/30/2014 - Published: 5/5/2013 - Akashi Seijuurou, Kise R., Kuroko T.
Takadul by ai selai strawberry reviews
Ini adalah fanfic tantangan yang dibuat oleh Hell-senpai. terdiri dari fanfic friendship/humor Kisedai. 6. Pemuda itu, ::"Dia masih marah-ssu ?" \ Menatapnya seolah semuanya telah meletakkan masa depan mereka pada pemuda itu. Tapi sayang, pemuda itu tampak melenggang dan sebelumnya menatap mereka tajam bagaikan berbicara kalian-menyebalkan-tahu-!-. \
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 6 - Words: 4,904 - Reviews: 49 - Favs: 34 - Follows: 13 - Updated: 11/27/2013 - Published: 10/21/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
An unlucky bad day by hoshikasa reviews
akashi punya rencana aneh lagi... dan kali ini midorima yang jadi korbannya... dimulai dengan ramalan buruk oha-asa, kebodohan kise dan aomine, ditambah dirinya yang tidak punya lucky item... my first fanfic! RnR please...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 5 - Words: 4,149 - Reviews: 25 - Favs: 10 - Follows: 8 - Updated: 11/27/2013 - Published: 3/13/2013 - Midorima S., Generation of Miracle - Complete
Anak Panah Tanpa Busur by Ratu Obeng reviews
Alibaba ingin sekali memberikan sesuatu untuk Aladdin saat mereka wisuda besok. Apapun akan ia korbankan termasuk busur panah kesayangannya.
Magi/マギ - Rated: K - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,262 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 11/22/2013 - Aladdin, Alibaba S. - Complete
The Story of Mikasa Ackerman by ferrahetalia reviews
Di perjalanan pulang, aku menghitung sudah berapa banyak adegan aneh oleh teman laki-laki-ku yang telah aku lihat hari ini. Dan tanpa aku sadari—aku telah menjadi Fujoshi. / Mikasa's POV, multi-pair, ShoAi, AU!
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,451 - Reviews: 27 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 11/13/2013 - Mikasa A. - Complete
Forever Alone by zakuro71 reviews
Jadi ini rasanya Forever Alone? Ketika orang-orang main handphone untuk sosial media, dan lo sendirian ngajak ngomong Pou? kegalauan Connie yang (merasa) Forever Alone. WARNING: AU, OOC, BAHASA TERLALU BEBAS. Berisi Parody Comedy yang aneh. don't like? thanks if you wanna read this!
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Parody/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,424 - Reviews: 27 - Favs: 24 - Follows: 24 - Published: 10/15/2013 - Connie S.
Daily Life 0: The Beginning of Disaster by kadzuki reviews
Aomine dan Kise, pasangan nano-nano paling hot satu perguruan, bertengkar gara-gara hal sepele, yaitu... kentut! Lalu bagaimana cara mereka mengakhiri perseteruan paling tidak bergengsi ini?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 5,957 - Reviews: 14 - Favs: 26 - Follows: 9 - Published: 10/3/2013 - Aomine D., Kise R., Generation of Miracle - Complete
Aomine si Pengamen Cinta by Kirana Agi Qiao reviews
Aomine, sang pengamen jalanan berkulit redup! Kagami, seorang keturunan keluarga terpandang! Bagaimana kalau Aomine si pengamen jatuh cinta pada Kagami si orang kaya? Atau dia malah dikejar-kejar oleh Kuroko, bodyguard Kagami? Humor garing, OOC tingkat semesta, ga-je level ujian nasional 20 paket. AoKaga and many other various pairings. AR - AU. COMPLETE.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 9 - Words: 13,290 - Reviews: 96 - Favs: 64 - Follows: 57 - Updated: 9/29/2013 - Published: 1/13/2013 - [Kagami T., Aomine D.] - Complete
My Boyfriend is --- by usei reviews
Bagaimana rasanya pacaran dengan mereka? CHARA x READER, READER's POV, Warning : OOC, gajeh, typo(s) everywhere, author gak niat, judul ngasal, CHAPTER 7 UPDATED: My Boyfriend is KAGAMI TAIGA,, RnR please! (Masih menerima rikues berikutnya jika memungkinkan)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 22,642 - Reviews: 111 - Favs: 96 - Follows: 68 - Updated: 9/29/2013 - Published: 5/12/2013
Drown and Lost by Yami-chan Kagami reviews
Rivaille yang awalnya tidak mencintai Eren tapi menerima Eren menjadi kekasihnya agar suatu hari dapat menghancurkan pemuda itu. Benarkah Rivaille berpikir seperti itu atau ada maksud lain? AU, RivaEren fic for aphin123 RiRen Challenge fic.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,364 - Reviews: 16 - Favs: 37 - Follows: 16 - Published: 8/29/2013 - Eren Y., Levi A. - Complete
Catatan Harian Hikigaya by Elpiji reviews
Hikigaya Hachiman, seorang master, raja, dan dewa dari segala hikikomori. Anda jomblo? Anda forever alone? Anda menarik diri dari pergaulan? Maka baca ini. Sebuah catatan harian busuk dari seseorang yang menganggap bahwa hubungan sosial adalah sesuatu yang busuk./Hikigaya-centric/diary-style/kumpulan drabble/minim dialog/T untuk bahasa kasar/RnR?
My Teen Romantic Comedy SNAFU/やはり俺の青春ラブコメはまちがっている - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 5,016 - Reviews: 73 - Favs: 69 - Follows: 39 - Updated: 8/22/2013 - Published: 6/6/2013 - Complete
Old Man by Erehmi reviews
Efek super serum yang membuat Steve Rogers menjadi Captain America mulai habis. Bahkan Tony Stark tidak menyangka akan datang saat dimana ia benci memanggil Steve "Old Man". Mind to Read and Review?
Avengers - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 8,696 - Reviews: 21 - Favs: 14 - Follows: 16 - Updated: 7/21/2013 - Published: 12/18/2012 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S.
Kopi Darat jadi Es Krim Manis by Fvvn reviews
Ymir dan acara kopdarnya. diawali dengan petaka, diakhiri dengan gula. AU. YmirxChrista? some crack maybe.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,268 - Reviews: 16 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 7/16/2013 - Krista L., Ymir - Complete
Low Signal, Corporal? by Cherry-Sakura05 reviews
Sinyal Hp yang lemah membuat Rivaille bersusah payah demi bisa berkomunikasi dengan Eren Jaeger. Well, something. You know? Rivaille-Eren /AU. /RnR?
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,050 - Reviews: 16 - Favs: 34 - Follows: 15 - Published: 7/11/2013 - Eren Y., Levi A. - Complete
Nemu Bayi by Chesee-ssu reviews
Naruto dan kawan-kawan main petak umpet, ternyata mereka bertemu bayi. Bagaimana kisahnya? warning: GaJe, OOC, abal, n kesalahan manusia biasa. R&R please...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 5,769 - Reviews: 16 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 7/10/2013 - Published: 8/12/2011 - Team Seven, Team Ten, Team Eight, Team Gai - Complete
7 CERITA MISTERI KISEKI NO SEDAI IN SUMMER HOLIDAY by Yuzu Yukihira reviews
Kisedai kembali beraksi, di musim panas emang cocok buat cerita serem, tapi tau lah anak kisedai kan paling anti yang namanya 'HANTU'. dan sekarang Akashi feat Kuroko bakal membuat acara menakutkan berbasis horor di perkuburan! sampe Akashi rela melakukan pose 'CEMUNGUT' buat rekan-rekannya!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 10 - Words: 13,008 - Reviews: 56 - Favs: 38 - Follows: 32 - Updated: 6/26/2013 - Published: 4/26/2013 - Complete
Bunga, Luka, dan Cinta by ai selai strawberry reviews
bunga-bunga itu melambangkan cinta yang suci. Namun bisakah bunga-bunga itu diterima Aomine setelah artinya diberitahukan oleh Kise ? Dan luka serta akhir seperti apa yang akan mereka dapatkan ? #FF #1stAnnivKfIND #HBDKiseRyouta
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,637 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 6/19/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
OUT OF BODY EXPERIENCE by Yuzu Yukihira reviews
Kise tepar kena demam akibat kecebur kolam, setelah itu dirawat di rumah sakit. tapi dirinya merasa ada yang aneh dengan tubuhnya..? ada apa dengannya? dan kemunculan seorang gadis kecil misterius akan membawa Kise pada pengalaman supranatural! Kepo? baca dehh
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Supernatural/Humor - Chapters: 7 - Words: 8,155 - Reviews: 18 - Favs: 20 - Follows: 11 - Updated: 5/26/2013 - Published: 4/30/2013 - Kise R. - Complete
Changed by Mademoiselle Z reviews
Bukannya rasa itu telah hilang. Bukannya mereka tak ingin kembali ke masa lalu, di mana ciuman dan pelukan mereka dapatkan tanpa perlu meminta, apa lagi memohon. Semuanya hanya telah berubah. cengeng!Kuroko, slight AoKaga.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,673 - Reviews: 17 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 5/13/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Love from Akashi Seijuro by psychoarea reviews
Chapter 6! *update dengan gajenya* yak last chapter XDDD saya akhiri ff nista ini. AkashixOc! Douzo !
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 8,478 - Reviews: 20 - Favs: 24 - Follows: 21 - Updated: 5/12/2013 - Published: 1/31/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
The Games of Colours by Souffre reviews
Akashi disappeared in the end of third year, prompting a break up the Generations of Miracles. A year later, a coded note is sent to each of the Miracles—the code very much like the puzzles Akashi liked to give to the Miracles before he disappeared...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Mystery - Chapters: 2 - Words: 1,420 - Reviews: 23 - Favs: 28 - Follows: 32 - Updated: 5/11/2013 - Published: 5/10/2013 - Generation of Miracle
Dear Diary by megmegfh reviews
Diary 2: Kise Ryouta Kise mendapatkan surat gaje yang dia kira dari Aomine.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 1,243 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 5/5/2013 - Published: 5/3/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle
残されたメモリ—Summer Paradise by Alenta93 reviews
"Sejauh apapun tempat yang kita pijak, langit yang sama akan menaungi kita." "Benar. Langit masih menyatukan kita, seperti benang merah yang menyatukan jari kelingking sepasang kekasih."/ I can't wait for it to be summer. No school, no worries, long nights and unforgettable memories. / [long] Oneshot / AkaKuro / Mind to RnR? :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,586 - Reviews: 17 - Favs: 33 - Follows: 10 - Published: 5/3/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Romeo and Hamlet by sakurahimecool blue reviews
Post ep 6. Melihat sisi lain Mahiro, Yoshino merasakan sesuatu yang berbeda. Yoshino POV
Blast of Tempest/絶園のテンペスト - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 772 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 11/9/2012 - Complete
Pelangi itu Kita by ohanase reviews
"Pelangi itu berwarna-warni, indah, dan mengagumkan. Itulah kita; Kiseki no Sedai!" Satu lagi obrolan tidak penting yang diawali dari celetukan iseng Kise Ryouta.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,293 - Reviews: 18 - Favs: 71 - Follows: 16 - Published: 10/30/2012 - Generation of Miracle, Kuroko T. - Complete
Sleep by I-like-chickens reviews
Steve is dying. Tony sits with him.
Avengers - Rated: T - English - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,249 - Reviews: 27 - Favs: 80 - Follows: 15 - Published: 8/22/2012 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S. - Complete
Black Side by Ljeevas reviews
L amnesia karena sesuatu yang telah terjadi di malam sebelumnya. L berusaha mengingat masa lalunya dan sementara ia tinggal dengan sesorang yang mungkin pernah berada di masa lalunya.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Crime/Family - Chapters: 6 - Words: 6,031 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 6/24/2012 - Published: 5/21/2012 - L, BB
Whammy's House by norsegodchick13 reviews
The story of Matt, Mello, Near, and B at Whammy's House. A little bit of slash in the far later chapters. Rating will probably change.
Death Note - Rated: K+ - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,103 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 1/1/2012 - Mello, BB
Skeletons by CSI Haylz reviews
Horatio regularly takes one week off work every year, but no one knows why. But now he risks Kyle finding out about a dark secret he would rather keep long forgotten. How will this affect his relationship with his son? DEDICATED TO ASHLEIGH148
CSI: Miami - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 10,615 - Reviews: 63 - Favs: 34 - Follows: 20 - Updated: 10/14/2011 - Published: 6/21/2011 - Horatio C., Kyle H. - Complete
Legolas's Exciting Cave Adventure! by Erestor reviews
Aragorn and Legolas are in a cave. Aragorn decides to use this adverse circumstance to discover why Legolas hates caves so much. The truth may surprise you. Or not.
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,613 - Reviews: 57 - Favs: 74 - Follows: 9 - Published: 8/9/2011 - Legolas, Aragorn - Complete
Drunken Confessions by CSI Haylz reviews
Kyle returns home one night to find a drunk and vulnerable Horatio.
CSI: Miami - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,293 - Reviews: 15 - Favs: 32 - Follows: 7 - Published: 6/10/2011 - Horatio C., Kyle H. - Complete
Sacrifice by CSI Haylz reviews
Kyle and Horatio are abducted and improsoned in a warehouse. But what is Horatio not telling Kyle? Will they get out alive?
CSI: Miami - Rated: T - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 8,212 - Reviews: 48 - Favs: 42 - Follows: 13 - Updated: 6/5/2011 - Published: 5/8/2011 - Horatio C., Kyle H. - Complete
New Bos? by putraerae reviews
Ini yang akan terjadi kalau Gibbs pensiun dari NCIS. Completed. Author kehabisan ide *jitak*
NCIS - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 515 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 4/15/2011 - Tony D., Tim M. - Complete
Questions by Aicutora reviews
L is finding it hard to get inside Kira's head so what does he do. He asked another killer thats what! watch out the team's gonna meet Beyound what happens next? slightly serious/humor oneshot. no pairings. please review!
Death Note - Rated: K+ - English - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,686 - Reviews: 13 - Favs: 22 - Follows: 8 - Published: 8/7/2010 - L, BB - Complete
Darkness by xxpotatogirlxx reviews
As the team hunts for a twisted serial killer, Ryan is sidelined by a terrible injury. And when he becomes the psychopath's newest target, Ryan will have to fight harder than ever just to survive. Reviews immensely appreciated!
CSI: Miami - Rated: T - English - Crime/Drama - Chapters: 30 - Words: 34,420 - Reviews: 182 - Favs: 180 - Follows: 65 - Updated: 8/1/2010 - Published: 5/24/2010 - Ryan W. - Complete
BB haunted life? by Aira Chaterine Keehl reviews
BBxL... BB mau tak mau menyadari ia tertarik pada sosok pemuda di depannya... PENOLONGNYA... L
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Mystery - Chapters: 4 - Words: 5,706 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 2/26/2010 - Published: 10/9/2009 - BB, L
Love Story by Jyenosu reviews
Kesan pertama.... Matt & near.
Death Note - Rated: K - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 600 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 2/2/2010 - Near, Matt - Complete
Laments of a Lawliet by A.D. Williams reviews
L doesn't know quite why Roger has kicked a young Beyond Birthday, Mello, Matt, and Near out of Wammy's, but that's the least of his concerns right now. Fact of the matter is, now they have to stay with him...and the rest of the task force. Tylenol, L?
Death Note - Rated: T - English - Humor - Chapters: 25 - Words: 49,303 - Reviews: 682 - Favs: 394 - Follows: 153 - Updated: 12/28/2009 - Published: 4/25/2009 - L, BB - Complete
The Shinigami ChronicLes: Halloween by IKilledMisa reviews
3rd in TSC. It's L's 30th birthday. BB being the Devil that he is has plans for L's birthday in the human realm. What better to do on Halloween then terrorise humans?
Death Note - Rated: T - English - Horror/Humor - Chapters: 7 - Words: 7,692 - Reviews: 23 - Favs: 20 - Follows: 5 - Updated: 7/23/2009 - Published: 7/14/2009 - L, BB - Complete
Babysitting Backup by HannahSheep reviews
Watari leaves a ten year old Beyond Birthday with a sixteen year old L Lawliet for the afternoon. What chaos will ensue? Rated T to be safe!
Death Note - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 5 - Words: 7,656 - Reviews: 51 - Favs: 46 - Follows: 33 - Updated: 6/28/2009 - Published: 6/30/2008 - L, BB
Partners in Crime by Nari Song reviews
Kyle has been trying to stay in the right since he got 'out'. However, will extreme boredom, the arrival of a wayward hairy animal and an extensive use of coffee be enough to break this good streak? Mayhem may just ensure...
CSI: Miami - Rated: K+ - English - Humor/Crime - Chapters: 1 - Words: 1,249 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/26/2009
Leave It to Beavers by Erestor reviews
A concussed elfprince, a bored ranger of the north, and a disgruntled beaver are pitted against each other in a battle of... well, not wits, in this case. Forest fires rage, tomatoes hurtle through the air, and Erestor really couldn't care less. A parody.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 7,756 - Reviews: 62 - Favs: 68 - Follows: 11 - Updated: 7/30/2007 - Published: 7/23/2007 - Aragorn, Legolas - Complete
Only a Scratch by Erestor reviews
Legolas stumbles into Imladris after a hunting trip, describing his injury as ‘only a scratch’. We all know what that really means... A parody.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,592 - Reviews: 105 - Favs: 197 - Follows: 15 - Published: 11/7/2006 - Erestor, Legolas - Complete
Curse of the Elf and Ranger by Erestor reviews
Once, the elves of Rivendell sang happy songs. Once, Elrond was regularly heard to exclaim, 'how jolly' or 'how marvelous'. Then something went wrong. Bandaging his foster son for the 20th time, Elrond began to find it difficult to be so upbeat...
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,575 - Reviews: 57 - Favs: 83 - Follows: 12 - Published: 8/15/2006 - Elrond, Aragorn - Complete
Wyze Lies by Erestor reviews
Sequel to AtM. Erestor has uncovered a vast conspiracy, or thinks he has. Relentlessly pursued by those who want to silence him, his only hope is to undermine Glorfindel's credibility once and for all. Also features Legolas and Arwen. COMPLETE.
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Drama/Humor - Chapters: 6 - Words: 22,385 - Reviews: 84 - Favs: 29 - Follows: 11 - Updated: 8/14/2006 - Published: 6/20/2006 - Erestor, Glorfindel - Complete
One Night Stand by rachelAbendstern reviews
Ryan stumbles over a drunken Eric in a bar. Inspired by a Christmas!challenge. SLASH!
CSI: Miami - Rated: M - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 16,428 - Reviews: 28 - Favs: 113 - Follows: 10 - Updated: 4/7/2006 - Published: 4/1/2006 - Complete
Therapy by Erestor reviews
“I wish you and I had met in our natural environment,” Legolas said, “because I would have killed you very quickly and cheerfully in the Wild.”'
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,968 - Reviews: 62 - Favs: 91 - Follows: 11 - Published: 4/1/2006 - Legolas, Aragorn - Complete
Among the Mumakil by Erestor reviews
Sequel to The Great Balrog Conspiracy. The day of the 349th Annual Wings Debate dawns, but something is completely different... REVISED June '06.
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,265 - Reviews: 35 - Favs: 32 - Follows: 6 - Published: 1/2/2006 - Glorfindel, Erestor - Complete
Happy Hunting by Erestor reviews
Aragorn and Legolas go hunting and unsurprisingly don't return. But who will save them? Lord Elrond is running out of options.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,816 - Reviews: 95 - Favs: 136 - Follows: 21 - Published: 10/8/2005 - Elrond - Complete
Concluding Negotiations by Erestor reviews
What led kind, noble, honorable Aragorn to randomly decapitate the Mouth of Sauron? Aragorn’s thoughts in those fateful moments. 100 words.
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 144 - Reviews: 35 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 9/21/2005 - Aragorn - Complete
Red Ink by Erestor reviews
Glorfindel. Erestor. Nightmares. Red ink.
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Drama/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,631 - Reviews: 79 - Favs: 78 - Follows: 13 - Published: 6/21/2005 - Glorfindel, Erestor - Complete
The Great Balrog Conspiracy by Erestor reviews
What's the point of pondering the problem of balrogs' wings if balrogs don't even exist? When a skeptical Elf uncovers a vast conspiracy, his life suddenly becomes a much more dangerous thing to live.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,455 - Reviews: 74 - Favs: 67 - Follows: 11 - Published: 6/21/2005 - Erestor - Complete
Diversions by Erestor reviews
Aragorn is planning his attack on the Black Gate. Legolas states the obvious one too many times. This is dedicated to whoever wrote the screenplay for RotK. Slightly revised June '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 697 - Reviews: 150 - Favs: 220 - Follows: 18 - Published: 10/16/2004 - Legolas, Aragorn - Complete
Celeborn's Club by Erestor reviews
What happens when Celeborn forms a club for Elves who feel Left Out? And what happens when his club just happens to include his archenemy: King Thranduil? Does stupidity ever pay? COMPLETE
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 8 - Words: 8,682 - Reviews: 166 - Favs: 49 - Follows: 8 - Updated: 7/22/2004 - Published: 3/6/2004 - Complete
Estel's Happy Childhood by Erestor reviews
Parody of Estel Childhood Fics. Perhaps you have noticed a few recurring themes: the pain, the suffering, the angst? Here they are, neatly condensed for your enjoyment. Revised June '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,635 - Reviews: 75 - Favs: 60 - Follows: 7 - Published: 6/17/2004 - Aragorn, Elrond - Complete
Celeborn Runs Away by Erestor reviews
Celeborn runs away... or tries to run away. As usual, everything goes wrong. Stars Celeborn, Galadriel, Haldir, a killer suitcase and a few others. REVISED October '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,312 - Reviews: 57 - Favs: 54 - Follows: 6 - Published: 6/15/2004 - Galadriel, Haldir - Complete
Of Elf Princes and Mortal Men by Erestor reviews
Legolas tries to tell Eldarion about the adventures he had with the boy's father, but soon runs into difficulties. And Bergil isn't helping.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,453 - Reviews: 29 - Favs: 19 - Follows: 8 - Published: 6/11/2004 - Legolas - Complete
Looking for Work by Erestor reviews
A group of desperate characters meet in Legolas's house, the Mirkwood Mansion. What are they doing there? Looking for work, actually. REVISED November '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,201 - Reviews: 38 - Favs: 47 - Follows: 7 - Published: 6/9/2004 - Complete
Dilemma by Erestor reviews
While being chased by a nasty man, Aragorn and Legolas must agree on which direction to go... You know they couldn't ::always:: get along! Revised June '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,115 - Reviews: 39 - Favs: 36 - Follows: 9 - Published: 5/22/2004 - Legolas, Aragorn - Complete
Trapped in an Elevator by Erestor reviews
A scheming security guard and an ambitious ElfPrince become blackmailers when an elevator breaks down... with Thranduil and Gimli stuck inside it. Not just humor, there is drama!
Lord of the Rings - Rated: K - English - Drama/Humor - Chapters: 3 - Words: 10,492 - Reviews: 75 - Favs: 39 - Follows: 9 - Updated: 5/19/2004 - Published: 5/13/2004 - Erestor, Legolas - Complete
The Coffee Plot by Erestor reviews
A man from Harad introduces coffee to Imladris. When Elrond accidentally samples some of it, we discover why Elves shouldn't have caffeine. Predictably, chaos ensues.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,718 - Reviews: 75 - Favs: 112 - Follows: 16 - Published: 4/29/2004 - Elrond, Erestor - Complete
Return of the Ranger by Erestor reviews
Aragorn and Legolas return to Rivendell injured after one of their adventures... and Elrond rants a little. REVISED May '06
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,082 - Reviews: 82 - Favs: 114 - Follows: 16 - Published: 4/20/2004 - Elrond, Aragorn - Complete
One Fiery Day by Erestor reviews
Twelve yearold Elladan and Elrohir discover why Glorfindel always told them not to play with matches. A very random story.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,000 - Reviews: 44 - Favs: 48 - Follows: 10 - Published: 4/14/2004 - Glorfindel, Elrond - Complete
Just Like Old Times by Erestor reviews
The Fellowship reunites to defeat a new evil. Parody of those stories were Pippin is always cute and depressed, Gimli does nothing, and Legolas just can't stop saving the day. REVISED November '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,806 - Reviews: 59 - Favs: 37 - Follows: 8 - Published: 3/29/2004 - Legolas - Complete
Aragorn's Average Adventure by Erestor reviews
A parody of Aragorn and Legolas friendship fics. Perhaps you have noticed a few recurring themes: the pain, the suffering, the angst? Here they all are, neatly condensed for your enjoyment. REVISED May '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,355 - Reviews: 113 - Favs: 90 - Follows: 14 - Published: 3/26/2004 - Aragorn, Legolas - Complete
The Legolas Story by Erestor reviews
The touching story of Legolas's traumatic life... no, actually... a touching PARODY of Legolas's traumatic life. There are enough people out there lauding his every move.
Lord of the Rings - Rated: K+ - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,882 - Reviews: 109 - Favs: 98 - Follows: 12 - Published: 2/4/2004 - Legolas - Complete
Frond's Marvelous Misadventures by Erestor reviews
Estel has a caterpillar. The caterpillar's name is Frond. Estel and Frond have lots of adventures. A tale of courage, friendship, and survival in the face of horrific odds. Not an epic.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,188 - Reviews: 55 - Favs: 78 - Follows: 12 - Published: 11/24/2003 - Aragorn, Glorfindel - Complete
Chaos in the Kitchen by Erestor reviews
Cooking: fun and relaxing hobby. Glorfindel and Erestor: two Elves who haven't cooked in their lives. Elladan and Elrohir: currently up to no good. Result: chaos. Revised May '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,335 - Reviews: 47 - Favs: 70 - Follows: 10 - Published: 10/31/2003 - Glorfindel, Erestor - Complete
Elf Up a Tree by Erestor reviews
All Elrond wanted to do was sit in a tree and read a book by himself. Main Characters: every Elf in the vicinity. REVISED October '06.
Lord of the Rings - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,976 - Reviews: 60 - Favs: 114 - Follows: 11 - Published: 10/4/2003 - Elrond, Glorfindel - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Naif reviews
Stephen Strange berjanji akan menyembuhkan Tony Stark atas apa yang Hydra lakukan pada sang manusia besi, tapi semesta selalu berkata lain.
Avengers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,197 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/25/2018 - Iron Man/Tony S., Dr. Strange/Stephen S. - Complete
Steve's Song reviews
Siapa yang tahu Sang Kapten Amerika bisa mengenal lagu lain selain Spangle Man? Tony jelas tak pernah menyangkanya. A bit Stony. Semi-AU.
Avengers - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 665 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 9/7/2016 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S. - Complete
Morning Gorgeous! reviews
Hanya pagi hari biasa bagi Steve dan Tony. Slash. STony. SemiAU.
Avengers - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 555 - Reviews: 6 - Favs: 18 - Follows: 5 - Published: 9/7/2016 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S. - Complete
The Lukiest Thing I Had reviews
Untuk Tony, Zemo akan mencari kesempurnaan dalam ketidaksempurnaan. Karena Tony Stark adalah keberuntungan yang paling besar di hidupnya. "untuk event Festival Fandom Barat" dan #CPC2016.
Captain America - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,098 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 6/30/2016 - Tony S./Iron Man, H. Zemo - Complete
Laugh With Me reviews
Tentang Clint yang moody dan Matt Murdock yang mencoba mengerti. Untuk mengikuti Challenge #EyesVoiceHear. AU. DevilHawk/DumpsterBro
Avengers - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,051 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 6/9/2016 - Hawkeye/Clint B., Daredevil/Matthew M. - Complete
The Grey Sky reviews
Tony tak pernah lelah pada birunya langit, tapi saat sang biru meninggalkannya, mungkin langit kelabu lebih setia menemaninya. Doctor Strange/Tony Stark. Slight Stony. Slash. After Civil War.
Avengers - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 557 - Reviews: 4 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 5/24/2016 - Iron Man/Tony S. - Complete
An Uninvited Guest reviews
Bucky kedatangan tamu tak diundang. Siapa lagi kalau bukan Tony Stark, pacar sahabatnya, Steve, yang nyentrik. Semi-AU! Bucky/Tony Broship. Slight STony.
Captain America - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 527 - Reviews: 2 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/24/2016 - Bucky B./Winter Soldier, Tony S./Iron Man - Complete
Sunday reviews
Nyata atau tidak Harry tak peduli yang terpenting Draco masih bersamanya di setiap hari minggunya. Slash! (Drarry)
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,665 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 7 - Published: 4/14/2016 - Harry P., Draco M. - Complete
Vulnera Sanentur reviews
Tentang Harry yang tak pernah sama lagi dan Draco yang peduli. Menara Astronomi yang menjadi saksi, bahwa mereka hanya ingin saling menyembuhkan luka. (Drarry) Eight Year AU! BL!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 8,425 - Reviews: 30 - Favs: 108 - Follows: 41 - Published: 3/8/2016 - Harry P., Draco M. - Complete
Stand By Me reviews
Sebenarnya bukan Tony tak punya kesempatan, hanya saja Steve lebih sering mempermainkan kesempatannya. Meski begitu, Tony yakin bahwa perasaannya tak sepenuhnya bertepuk sebelah tangan. STony. AU. Shonen Ai. Boys Love.
Avengers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,116 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 1/25/2016 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S. - Complete
Jasa Kencan reviews
Malam minggu kelabu Jean dan situs Jasa Kencan yang merubah hidupnya. Shonen Ai! Jean/Eren. AU.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,915 - Reviews: 2 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 12/31/2015 - Eren Y., Jean K. - Complete
Atarashii Sensei no Akashi-san reviews
APDET CHAPTER 10! Menjadi guru baru di sebuah sekolah tua, di pelosok desa, yang hanya mempunyai enam murid yang unik. Mampukah Akashi mendapatkan hati murid-muridnya dan menjadi guru terbaik bagi muridnya? Teiko di sini ceritanya sekolah SD tua yang ada di pelosok desa. AU. Chek it dot!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 10 - Words: 14,868 - Reviews: 75 - Favs: 54 - Follows: 64 - Updated: 12/8/2015 - Published: 6/6/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Pelayan, Lord, dan Kebijaksanaan reviews
Bangsa Silvan tak menyukai bangsa Noldor, Tapi saat Galion dihukum untuk belajar di Imladris. Mampukah dua realm ini dapat menerima perbedaan satu sama lain. Lanjutan cerita dari "Panah, Buku dan Inspirasi". Book Verse, The Hobbit event, Setelah para kurcaci kabur. Semi-AU. Galion POV
Lord of the Rings - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 4 - Words: 11,144 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 5/17/2015 - Published: 4/27/2015
Panah, Buku, dan Inspirasi reviews
Galion memberitahu Thranduil bahwa Legolas kesal karena kesulitan memanah, Thranduil pun berniat membacakan buku untuk menginspirasinya memanah lagi. for GIVEAWAY HARI BUKU challenge! Mirkwood centric!
Lord of the Rings - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,428 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 4/6/2015 - Legolas, Thranduil - Complete
A Promise of The Elven King reviews
Glorfindel diminta Cirdan menjemput Thranduil di Eryn Lasgalen untuk mau berlayar ke Valinor. Tapi Thranduil tak bisa pergi karena sebuah janji. mampukah Glorfindel mambujuknya, atau Sang Raja Peri tetap memilih tinggal?
Lord of the Rings - Rated: K+ - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,258 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 3/28/2015 - Glorfindel, Thranduil - Complete
Return reviews
Mirkwood diserang, Thranduil menitipkan Elfling Legolas pada Elrond. Namun setelah perang selesai, Thranduil menghilang. Apakah Thranduil akan kembali atau ia telah mati dipertempuran itu?. AU. one-shot. Short Story.
Lord of the Rings - Rated: K+ - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 929 - Reviews: 1 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 3/21/2015 - Complete
Bulan Madu reviews
Tony mengajak Mcgee bulan madu, yang tentu saja membuat Ziva kepo. Pre-Slash Mcgee/Tony. Short fic. Rate T just to be safe.
NCIS - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 410 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/2/2014 - Complete
Di Bawah Naungan Payung reviews
Keluarga seperti payung. Tempatmu berteduh. Kisah tentang anak yang kehilangan orang tuanya, Seorang pria yang hidup sendiri, dan seorang guru yang tak memiliki siapa pun. RnR Plis! Goto/Haiji, Haiji/Masayoshi, Goto/Masayoshi. AU.
Samurai Flamenco/サムライフラメンコ - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,663 - Reviews: 2 - Follows: 1 - Published: 5/1/2014 - H. Goto., Masayoshi H.
Kincir Merah dan Sebuah Novel reviews
Mereka bertemu, di antara writter block sang penulis dan sepinnya toko permen sang pemilik toko. Kincir merah, sebuah hadiah kecil bagi pengunjung barunya. Serta balasan sebuah buku karena menjadi inspirasinya. Dedicate to AkaKuro Days/Week. AU. Shonen-ai.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,234 - Reviews: 3 - Favs: 12 - Follows: 5 - Published: 4/12/2014 - Complete
Thought reviews
Take scene, setelah Goto mendapatkan e-mail tentang Masayoshi yang pergi ke Final battle. Mungkin yang dikatakan Mari dulu memang benar, bahwa ia mencintai Sang Hero. Shonen-ai. Goto/Yoshi. DLDR. Minat? RnR!
Samurai Flamenco/サムライフラメンコ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,408 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 12/21/2013 - H. Goto., Masayoshi H. - Complete
Memori reviews
Memori nya terus berputar di kepalanya, tentang kejadian yang hampir merengut orang yang berharga baginya. AU. Adult!Kisedai. Shonen-Ai AkaKuro. DLDR. Mind? RnR pliss!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,730 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 7 - Published: 11/23/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
The Lost Soul reviews
APDET CHAPETR 10! Mereka punya ikatan yang kuat, itulah alasan mereka tak bisa membenci sang kapten. chek it dot! RnR, DLDR!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Friendship - Chapters: 10 - Words: 17,277 - Reviews: 66 - Favs: 46 - Follows: 53 - Updated: 11/22/2013 - Published: 4/26/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Saos Menjadi Chaos reviews
Ketika Armin dan Eren bertengkar dan meminta maaf. Sebuah masalah yang ditimbulkan karena saos. Warning! Semua nama chara diparodikan, sesuai dari 'Pesantren Al-Sekoting'. Celeng fic For: 'ARMIN CS05 CHALLENGE'. minat? RnR.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,049 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 9/22/2013 - Armin A., Eren Y. - Complete
Cinta Di Antara Yupi reviews
Eren dan ingatannya yang menghubungkan ia, permen kenyal bernama Yupi dan seseorang di masa lalu. Dedicade to Al-Sekoting RP. AU. SHONEN AI(mungkin) warning inside! BACA WARNING-NYA YA! UPDATE! complete!
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 3 - Words: 6,258 - Reviews: 31 - Favs: 29 - Follows: 18 - Updated: 7/29/2013 - Published: 7/21/2013 - Eren Y., Levi A. - Complete
Kepingan reviews
Dirinya memang model sempurna tanpa cacat. Semua orang tahu itu. Namun, benarkah itu semua? oneshoot gaje dari saya. pelampiasan ga dapet ide buat fic multichap saya. warning! super pendek! (update dengan gajenya) (nyengir) DLDR. mind? RnR plis!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama - Chapters: 2 - Words: 1,144 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 7/4/2013 - Published: 6/26/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Lament of Love reviews
Sensasi itu sangat ia inginkan, namun ia masih ragu akan perasaannya. benarkah ini cinta? fanfic ini didedikasikan buat req temen saya Akkuma Angel. Warning! BL (Boy Love), Yaoi mungkin judul ama summary ga nyambung. entah lah ga jago bikin summary. DLDR, mind? RnR please!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,734 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 7/1/2013 - Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
Bakashi no Sensei (special chapter) reviews
Ini chapter-chapter special atau drabel dari fanfic Akashi-san no Sensei. Kalo belum baca, disini ceritanya Akashi jadi guru dengan kisedai sebagai muridnya. Warning, humor gagal, gaje, nista. AU. OOC. DLDR! Mind? RnR pliss!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 3 - Words: 1,809 - Reviews: 22 - Favs: 18 - Follows: 11 - Updated: 6/20/2013 - Published: 6/9/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Warna Kesukaan Ku reviews
Apa Warna Kesukaan ku? Merah, itulah jawabanku. Tapi semua hal yang ku miliki tidak ada yang berwarna merah. karena? Kuroko P.O.V, gaje, ShonenAi, super pendek. mind? RnR pliss!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 539 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 5/17/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
When It's Rain reviews
Cerita ini tentang aku, hujan dan seorang pemuda berambut merah yang terpaksa menunggu hujan reda karena tak membawa payungnya. Warning! Miss-typho, typho, OOC, dkl (dan kekurangan lainnya), Kuroko bukan anggota Kisedai. Oneshoot! AkaKuro. RnR, DLDR.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,011 - Reviews: 2 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 5/9/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
RAINBOW reviews
"Kalau begitu kau akan tersenyum saat melihat pelangi itu, ya kan Hinata?"/Warning! Death scene, chara Death, take scene setelah seluruh shinobi menyerang Tobi dan Madara.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 836 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 2/24/2013 - Naruto U., Hinata H. - Complete
feeling reviews
fanfic pertama Zetsuen no Tempest, sekaligus pelampiasan karna ga ada fafic MahiYoshi... Warning! Shonen-ai MahiYoshi, super pendek!
Blast of Tempest/絶園のテンペスト - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 259 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 2/19/2013 - Mahiro F., Yoshino T. - Complete
Red String reviews
take place in chapter 123 (the journey by boat). Fanfic Magi pertama... hope you like it.
Magi/マギ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 739 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 2/19/2013 - Aladdin, Alibaba S. - Complete
Mirai Sekai reviews
Summary: "Aku jauh lebih keren dari dia!"# "Ka,kau bukan Sasuke!"# "aku akan kembali ke Perancis."/ Shoneni-ai, DLDR. update chapter 2...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 2 - Words: 1,959 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 7 - Updated: 9/26/2012 - Published: 9/5/2012 - Sasuke U., Naruto U.
CHOICE reviews
: " kau. Membencinya bukan?"#"Katakan! Apa kau menyukai ku?"# "Ya aku menyukaimu!" Warning! Shonen-ai, OOC. Update plus Tamat!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Drama - Chapters: 5 - Words: 7,426 - Reviews: 16 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 9/26/2012 - Published: 8/6/2012 - Gaara, Naruto U. - Complete
Beyond of Friend reviews
oneshoot mungkin alasan beyonb birthday meninggalkan wammy house...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,887 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 4/8/2012 - BB, A - Complete
BB Visit reviews
BB datang tiba-tiba dengan membawa sesuatu!ini fan fic pertama w,,,, aneh jelas,,, tapi semoga menghibur walau sedikit,,, XD and tolong review nya yaw,,,
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 290 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 2/18/2012 - L, BB - Complete