Rizumu Hikari
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 03-09-12, id: 3799786, Profile Updated: 02-28-14
Author has written 10 stories for Anime X-overs, Rozen Maiden, Gosick/ゴシック, Toradora!, Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, and Misc. Anime/Manga.

はじめまして!

私 は リズム ヒカリ です!

どうぞ よろしくおねがいします!


Salam kenal!

Saya Rizumu Hikari!

Mohon bantuannya!

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Chain by sukikawai-chan reviews
CHAPTER 5 UPDATE!-"Apa kau memang serendah ini, Tetsuya?"/"Kise-kun, apa yang harus kulakukan?"/"Kenapa harus ada Akashicchi?"/AU. Warning Inside! Happy reading, Minna! Review Please? XD
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 18,776 - Reviews: 176 - Favs: 95 - Follows: 91 - Updated: 4/12 - Published: 12/15/2013 - Kuroko T., Akashi S.
Sweetest Lovey by InfiKiss reviews
Sequel from Cutest Lovey; AkaKuroAka— (19 years-old) Tentang Akashi Seijuurou dan Akashi Seishirou yang jatuh cinta pada Kuroko Tetsuya. Seishirou dan Kuroko kini bersama. Ketiganya menghabiskan liburan musim panas dengan kembali ke Kyoto. Siapa kira akan banyak hal mereka dapati di kota kelahiran ini. Antara cinta dan luka yang tak terdengar. CH3 Update! (Cover Image by Kain)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 16,012 - Reviews: 111 - Favs: 60 - Follows: 53 - Updated: 4/11 - Published: 2/9 - Akashi S., Kuroko T.
AkaKuro! Drabble by Zelvaren Yuvrezla reviews
Drabble Ch.28 - Antara aku dan dia—Perasaan diantara kita tidak akan pernah bersatu, hingga selamanya./ Dari lubuk hati terdalamnya, Kuroko Tetsuya menyimpan perasaan terhadap Akashi Seijuurou, begitu pula dengan Akashi pada Kuroko. Mungkin- hal ini terjadi ketika keduanya saling menyembunyikan perasaan mereka masing-masing. /Semi-canon/Hurt-Comfort
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 29 - Words: 58,884 - Reviews: 192 - Favs: 71 - Follows: 58 - Updated: 4/11 - Published: 3/15/2013 - Kuroko T., Akashi S.
Timeline by DarkBlueLynx reviews
A heir who left his throne.He left everything behind to start a new,normal life,a life with no strings of power. No one suspect him to be one of those heirs.But there's one small fact he doesn't aware e fact that his comrades have been chasinghim down and the possibilities to ruin his disguise as well as his new .Mafia,Underground Stuff.Posssessive Akashi Protective GoM
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 37,622 - Reviews: 235 - Favs: 347 - Follows: 493 - Updated: 3/16 - Published: 8/20/2012 - Kuroko T., Akashi S.
Saikyou Ichiban! by antichthon reviews
Aomine Daiki hanyalah anak kelas 4 SD biasa. Sampai suatu ketika, ia tergabung dalam tim drama pimpinan Akashi Seijuuro /CRACK/ untuk sementara no pairing. /CHAPTER 4 UPDATE
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 4 - Words: 13,537 - Reviews: 140 - Favs: 134 - Follows: 106 - Updated: 3/8 - Published: 10/20/2012 - Aomine D., Akashi S., Kise R.
Pinkie Swear by Kato Chinatsu reviews
"When I come back, I promise I'll marry you! So until then, let's wait to get back to each other, alright?" A promise made when they were kids, undoubtedly forgotten with the passing time. But once a promise is made, it must be fulfilled, no matter the circumstances, no matter the odds. "I'm claiming back what is rightfully mine, Tetsuya. And that is you."
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 10 - Words: 29,176 - Reviews: 170 - Favs: 407 - Follows: 581 - Updated: 3/8 - Published: 4/28/2013 - Kuroko T., Akashi S.
Crazy KnB's Regel by weirdgrammar reviews
AU Kurobasu. A set of rules Kiseki members and chibi-Kuroko has to comply in order to keep their sanity... or maybe not.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - English - Humor/Friendship - Chapters: 7 - Words: 4,423 - Reviews: 81 - Favs: 154 - Follows: 156 - Updated: 3/5 - Published: 4/24/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle
Heaven Knows by kiriohisagi reviews
Menyatukan dua orang lelaki yang saling benci dalam satu atap, dan membuat keduanya jadi saling jatuh cinta, bukanlah hal yang sulit bagi takdir-Shizaya-ketika Shizuo 'terpaksa' over-protektif terhadap Izaya- AU. Ch9 and Epilog is UP! COMPLETE! rate change!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 10 - Words: 27,061 - Reviews: 91 - Favs: 40 - Follows: 34 - Updated: 2/25 - Published: 7/14/2012 - [Izaya O., Shizuo H.] - Complete
Akayuki no Ouji by akai chibi seme reviews
Akashi Seijuurou adalah pangeran kerajaan Rakuzan yang terkenal dengan taktik perangnya. Saat ayahnya mengusulkan untuk menjajah negara lain, ia menolak dan akhirnya disingkirkan ke hutan Akami. Disana, ia bertemu dengan seorang pangeran berambut biru muda, yang berniat menyerang istana Rakuzan untuk mengklaim kembali wilayahnya. Snow White parody, Kingdom AU. AkaKuro.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 2 - Words: 11,361 - Reviews: 16 - Favs: 19 - Follows: 19 - Updated: 2/8 - Published: 1/9 - [Akashi S., Kuroko T.] Generation of Miracle
berry blue by ReiyKa reviews
Adakah sesuatu yang mampu memperjelas perasaan seseorang tentang cinta? Kaito, Miku, dan mungkin beberapa orang lainnya akan belajar tentang hal itu kali ini. Ketika persahabatan, kekaguman, dan benci hanya berjarak 0,00001 mili dari rasa cinta. sendok kesembilanbelas: "Aku suka Hatsune Miku."
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 19 - Words: 74,261 - Reviews: 280 - Favs: 96 - Follows: 63 - Updated: 2/2 - Published: 8/17/2011 - Miku H., Kaito S.
The History of January 31th by UseMyImagination reviews
Cerita mengenai sejarah hidupnya yang berputar pada tanggal yang sama. AKASHI X FEM! KUROKO. Warning : OOC dan Typos. Full Warning Inside. DEDICATED FOR MY LOVELY KUROKO. OH YEH.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 4,281 - Reviews: 20 - Favs: 26 - Follows: 4 - Published: 2/1 - Kuroko T., Akashi S. - Complete
My Desire to Love You by Flagrance reviews
This story takes place after chapter 277 when Himeko decides to confess to Bossun, but he replies that he is going to the same university as her. What will happen to Himeko next? What will she do when she believes that she drank a Desire Potion made by Chuu-san? (BossunXHimeko)
Sket Dance - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 17,290 - Reviews: 45 - Favs: 25 - Follows: 28 - Updated: 1/5 - Published: 5/22/2013 - Fujisaki Y./Bossun, Onizuka H./Himeko
My Butler by UseMyImagination reviews
Kisah antara aku dan butlerku. CHAPTER 5 UPDATED! Chapter 5 : Oresama Butler Type. Warning : Gaje, OOC, abal dan segala penyakit kesampahan yang ada di setiap fic gw. BUTLER! GOM X OJOU! READER. Ingat warningnya baik-baik! Oke? RnR Please!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 21,294 - Reviews: 105 - Favs: 63 - Follows: 58 - Updated: 1/1 - Published: 6/1/2013 - Generation of Miracle
Kuroko no Momogi Mas by Dogol Brothers reviews
Ketika Kuroko dilahirkan dari momogi ajaib yang diberikan Murasakibara sang Buto Ungu kepada Riko, Midorima adalah mbah dukun sakti pakar perzodiakan, dan Kanjeng Gusti Pangeran Akashi melempar keris alih-alih gunting. Sebuah kisah yang diawali dengan dan diakhiri oleh momogi ajaib. Fairytale nista AU, parodi Timun Mas.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,327 - Reviews: 29 - Favs: 47 - Follows: 9 - Published: 12/16/2013 - Kuroko T., Murasakibara A., Aida R., Akashi S. - Complete
Their Love by Retatsu Namikaze reviews
Last chapter update! / Cinta tentang mereka adalah sebuah kecupan selamat pagi, rasa asin air mata, tragedi, penyesalan, dan satu awal baru / 'Mereka berdua sedang berjuang...' / "Bukankah ini buruk, Shintarou?" / "Hm, kalian pasti mengenalnya dengan istilah Zone." / Berkenan mampir? Review please!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 15,268 - Reviews: 55 - Favs: 43 - Follows: 22 - Updated: 12/15/2013 - Published: 5/27/2013 - [Kagami T., Kuroko T.] - Complete
Colorful Destiny by InfiKiss reviews
3rd Quarter: Teiko's Ghost Story/ Katanya ada hantu yang berkeliaran di sekolah belakangan ini. Suatu malam, Midorima dan Murasakibara mendengar suara langkah kaki itu. Akhirnya Kise, Aomine, Midorima dan Murasakibara pun menyelidikinya. Tapi apa yang terjadi? Benarkah itu hantu? Atau Akashi dan Kuroko tahu siapa hantu itu sebenarnya?/ Words:5k
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 4 - Words: 17,126 - Reviews: 54 - Favs: 30 - Follows: 28 - Updated: 11/28/2013 - Published: 11/14/2013 - Generation of Miracle
Two Lovely Bookworms by AuthorSwimmerPoet reviews
An exploration, basically, of what it would be like if Victorique ended up in Dalian's world, I thought they were so similar in some ways, while so opposite in others, that this would be an interesting idea to play with.
Crossover - Gosick/ゴシック & Mystic Archives of Dantalian/ダンタリアンの書架 - Rated: K+ - English - Chapters: 4 - Words: 1,815 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 17 - Updated: 10/3/2013 - Published: 6/14/2012 - Victorique B., Dalian
Kizuna by eL Aqruello reviews
Persaudaraan ialah hal yang sangat indah untuk dijalani. Namun, yang namanya takdir itu memang tidak dapat dihindari lagi. Perpisahan memang sangatlah menyedihkan untuk dilewati, apa lagi jika perpisahan itu hanya karena kecerobohan kecil semata. Sampai akhirnya, takdir mempertemukan mereka kembali. / CHAPTER 12 UPDATED! / RnR please?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 12 - Words: 34,202 - Reviews: 133 - Favs: 62 - Follows: 64 - Updated: 9/24/2013 - Published: 2/18/2013 - Kuroko T., Akashi S., Generation of Miracle
The Lost Blue Kingdom Saga by Hikari Shourai reviews
Kaito si maniak game dan pecinta es krim mendapat CD kaset game yang ia idam-idamkan! Siapa kira kalau sekeping CD game malah membuatnya memasuki dunia penuh konflik yang berkecamuk dan membuatnya terpaksa mengikuti petualangan demi mempertahankan kehidupannya? Dan siapa kira ia akan mendapatkan jodohnya, atau malah dijodohkan di dunia tersebut?/CHAPTER 17 UPDATE!/ALLXKAITO/SHO-AI
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 17 - Words: 70,561 - Reviews: 129 - Favs: 26 - Follows: 25 - Updated: 9/17/2013 - Published: 11/11/2012 - Gakupo K./Gackpoid, Kaito S., Akaito S.
For You by Reazthie reviews
CH 5 RILIS! Spesial romansa AKAKURO! *digunting* Pertemuan mereka 10 tahun lalu adalah kebetulan. Sekarang mereka bertemu kembali namun waktu Kuroko di dunia ini sangat terbatas. Apakah mereka bisa bersama? Warn: Summary jelek, OOC, penulisan dadakan, don't like don't read!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 5 - Words: 9,276 - Reviews: 35 - Favs: 20 - Follows: 29 - Updated: 9/12/2013 - Published: 6/20/2013 - Kuroko T., Akashi S., Generation of Miracle
Hikari no Honoo by saiganokotoba reviews
Di Jepang, manusia bukanlah ras tunggal. Setelah lama bersembunyi dalam kedamaian semu, manusia akhirnya kembali diancam oleh keberadaan Oni, ras setan. Namun, ada sebuah ramalan kuno yang masih memberikan mereka harapan; Bayangan dan Cahaya; Yin dan Yang. Kurobas AU. Not Yaoi. Chapter 23 Update
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Angst - Chapters: 23 - Words: 64,947 - Reviews: 75 - Favs: 52 - Follows: 46 - Updated: 9/2/2013 - Published: 7/31/2012 - Kuroko T., Kagami T., Aomine D., Akashi S.
Fake or Fate? by Nameless-Island reviews
Apa jadinya kalo sang idola sekolah tiba-tiba nembak siswi yang notabene biasa-biasa aja? Seriuskah dia? Atau ada maksud lain dibaliknya? Dan kegilaan apakah yang terjadi di sekolah? Check this out! Warning: Ngakak inside XD Chap11 updated!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 32,359 - Reviews: 104 - Favs: 25 - Follows: 22 - Updated: 8/30/2013 - Published: 8/7/2012 - Miku H., Kaito S.
Be forever yorozuya by Yueren shirahane reviews
Chap 3 Update. "Ung aung ung, guk guk aung!" itulah yang dikatakan Sadaharu. (Author semakin gila, Sadaharu disuruh nulis summary). 2 story in 1 fanfiction: A story: Gin & Sadaharu traped in future time (Crazy world). B story: Shinpachi traped in past time (Joi war- Misteri of Shouyo sensei- Takasugi betrayal). INTERCONNECTED PAST & FUTURE.
Gintama - Rated: T - Indonesian - Angst/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,919 - Reviews: 21 - Favs: 8 - Follows: 10 - Updated: 8/20/2013 - Published: 7/31/2013 - Gintoki S., Kagura
30 Hari Puasa Bersama Kiseki no Sedai by Bakso Puyuh Kuriitama reviews
Akashi bertitah, sementara guntingnya bersabda. Mau tak mau seluruh anggota Kiseki no Sedai harus turut puasa Ramadhan selama sebulan penuh. Chapter 2: 30 Hari Menanggung Kewajiban. (Bagaimana bisa Furihata ikut mampir di tag karakter sementara kemarin dia tidak dapat jatah peran apa-apa?) Ngaco!Kisedai
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,770 - Reviews: 12 - Favs: 18 - Follows: 7 - Updated: 8/7/2013 - Published: 7/31/2013 - Kagami T., Takao K., Generation of Miracle, Furihata K. - Complete
Kuroko no Basuke Datings Simulation by ShokunDAYO reviews
Pernahkan kau mengkhayal, bagaimana seandainya ada satu kesempatan yang membuatmu dapat merasakan pengalaman mencintai dan dicintai oleh tokoh yang kau sukai? Dirangkum menjadi kisah pendek teman imajinasimu. Cerita ini mengantarmu pada satu pengalaman mendebarkan menjalani kisah cinta dengannya. / MALECHARA!XREADER! / CHAP 3: MURASAKIBARA ATSUSHI: SPECIAL
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 9,836 - Reviews: 29 - Favs: 26 - Follows: 22 - Updated: 7/26/2013 - Published: 5/18/2013
Gintama dan facebook by Yueren shirahane reviews
Apa jadinya kalau para tokoh gintama punya facebook? pasti banyak hal konyol yang mereka lakukan. Bagaimana sih sebenarnya perasaan Gin dan Kagura? Genre: Family & Complex feeling
Gintama - Rated: K - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,948 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 6/29/2013 - Kagura - Complete
Saturday Night Disaster by Blackeyes Asakura reviews
Aomine tidak bisa menikmati malam minggunya dengan tenang kali ini. Ia menjadi salah satu korban dari skenario maut sang emperor bergunting. TIDAK! Jangan truth or dare lagi! Namun kehendak sang emperor tentulah mutlak. Bagaimana kasak-kusuk mereka di mansion besar keluarga Akashi? DLDR. Teiko era. Sekuel dari Do or Die. AoAkaMura kelas IX, sisanya kelas VIII. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,065 - Reviews: 24 - Favs: 33 - Follows: 3 - Published: 6/21/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Library and Innocent Stalker by haruruine reviews
Chapter 2 updated! Akashi selalu gagal mencari tahu nama lelaki mungil berambut biru yang sering ia temui akhir-akhir ini. Entah itu kebetulan apa tidak, Akashi tidak tahu. Namun, tetap saja rasa penasaran Akashi tak bisa dibiarkan tertahan begitu saja. Selain itu, Akashi juga menemukan ada orang lain yang selalu meminjam buku yang sama sesudah Akashi meminjam. Bad at summary! RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,539 - Reviews: 14 - Favs: 9 - Follows: 12 - Updated: 6/7/2013 - Published: 5/25/2013 - Kuroko T., Akashi S.
Moonlit Shadow by Chiri-tan reviews
Before Tetsuya Kuroko is the 'shadow' of Daiki Aomine's light, he is the 'moon' to Shigehiro Ogiwara's sun. What will happen when the childhood friends rekindle their relationship? Shehannigans with the pissed Generation of Miracles, of course! OgiKuro; Overprotective! GoM
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 6,357 - Reviews: 89 - Favs: 233 - Follows: 270 - Updated: 6/5/2013 - Published: 5/31/2013 - Kuroko T., Ogiwara S., Generation of Miracle
Crazy KnB by weirdgrammar reviews
AU, humor, fluffiness, & Shotaconness. chibiKUROKO x Kiseki no Sedai in every day life. CHAPTER 22: Keep running!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Friendship/Humor - Chapters: 22 - Words: 41,510 - Reviews: 308 - Favs: 396 - Follows: 355 - Updated: 5/31/2013 - Published: 12/1/2012 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
Refreshing? by Neko31xPanda26 reviews
Menjelang UAS, siswa-siswi SMP Teiko rata-rata stres memikirkan bahan pelajaran yang segunung. Akashi berbaik hati menawarkan ke seluruh anggota Kiseki no Sedai untuk refreshing dengan menonton film bersama. Tapi, ada sesuatu yang mengerikan dibalik tawaran manis itu.. One-shot! Teiko Era. Sorry for the bad Sumarry!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,226 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Follows: 7 - Published: 5/30/2013 - Generation of Miracle, Momoi S., Haizaki S.
Switch's Plan by OrangeSky99 reviews
Switch finally had enough of Bossun and Himeko's poor progress on relationship and decided to do something about it. Oneshot!
Sket Dance - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,490 - Reviews: 7 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 5/29/2013 - Fujisaki Y./Bossun, Onizuka H./Himeko, Usui K./Switch - Complete
Love In The Science by akashitetsuya3 reviews
Kuroko ikut olimpiade fisika. Tetapi, Ia tahun lalu ikut olimpiade biologi. Bagaimana kelanjutannya? apalagi yang menjadi pembimbingnya adalan senpai yang disukainya. Kisah perjuangan Kuroko dalam menghadapi olimpiade dan cinta dari senpainya. AkaKuro slight AkaMido fanfic, don't like don't read! RnR onegaishimasu
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,928 - Reviews: 7 - Favs: 19 - Follows: 4 - Published: 5/22/2013 - Kuroko T., Akashi S. - Complete
BAD DAY by Kuroko Neophilina Phantomhive reviews
CHAPTER 5 UPDATE! Akashi pun perlahan mendekatkan wajahnya...#Full AkakuroxD
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 5 - Words: 4,141 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Follows: 13 - Updated: 5/16/2013 - Published: 2/23/2013 - Generation of Miracle
Kami Semua Sayang Mama by red.garden reviews
CHAP 4 Update!/ Yaelah, ke WC aja nangis/ Duh gila, kebelet! Ga nahan!/ Kecil yah/ Mameeeeeeh!/ AU, familyfic
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 4 - Words: 5,659 - Reviews: 57 - Favs: 39 - Follows: 47 - Updated: 5/14/2013 - Published: 8/18/2012 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
Training Camp! by akashitetsuya3 reviews
CHAPTER 2 UPDATED! Hari pertama mereka saat Training Camp! RnR jangan lupa /\
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 2 - Words: 3,761 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Follows: 8 - Updated: 5/11/2013 - Published: 4/20/2013 - Generation of Miracle, Aomine D.
Balonku by Bakso Puyuh Kuriitama reviews
Tentang Akashi dan sebuah lagu yang menggugah rasa ingin tahu hatinya. ("Kumpulan Lagu Anak-anak Indonesia" judulnya. Akashi Seijurou, mengernyitkan alis sembari menatap buku misterius itu lekat-lekat. "...Sepertinya ini buku lagu enka dari luar negeri." Akashi, itu bukan lagu enka.) Ngaco!Akashi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,081 - Reviews: 32 - Favs: 52 - Follows: 8 - Published: 5/5/2013 - Akashi S., Generation of Miracle - Complete
残されたメモリ—Summer Paradise by Alenta93 reviews
"Sejauh apapun tempat yang kita pijak, langit yang sama akan menaungi kita." "Benar. Langit masih menyatukan kita, seperti benang merah yang menyatukan jari kelingking sepasang kekasih."/ I can't wait for it to be summer. No school, no worries, long nights and unforgettable memories. / [long] Oneshot / Mind to RnR? :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,586 - Reviews: 13 - Favs: 22 - Follows: 5 - Published: 5/3/2013 - Kuroko T., Akashi S. - Complete
Understand My Pain by xerxes.madhattersama reviews
Kuroko menyimpan sebuah rahasia besar deri semua orang, temasuk Akashi. Rahasia ini akan mengejutkan semuanya, dan mengapa Kuroko menyimpan rahasianya itu? Apa yang akan terjadi saat rahasia itu malah menyakiti dirinya dan orang yang ia cintai? AkaKuro, OOC, First Story, Shounen ai, AU
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,256 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 9 - Published: 4/23/2013 - Akashi S.
Seraph by Karou Ariza reviews
Seraph itu tidak ada. Itulah pikiran Kagami sebelum ia berteman dengan Kuroko, lelaki bersayap yang menyelesaikan masalahnya. Lalu apakah pertemanan mereka berjalan lancar? Bagaimana jika ada orang lain yang bisa melihat Kuroko? Apa itu Seraph?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Supernatural - Chapters: 6 - Words: 18,312 - Reviews: 30 - Favs: 20 - Follows: 24 - Updated: 4/7/2013 - Published: 12/9/2012 - Kagami T., Kuroko T.
Do or Die by Blackeyes Asakura reviews
Akashi menantang Aomine dan Murasakibara bermain truth or dare tanpa truth. Pilihannya hanya dare. Apakah yang akan terjadi? Sanggupkah Akashi memutus hubungan antara Murasakibara dengan kudapannya? Mampukah Akashi merayu Kuroko di depan umum? Mampukah Aomine menjadi sedikit pintar? DLDR. Sekuel dari Truth or Dare. AoAkaMura kelas IX, sisanya kelas VIII. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,269 - Reviews: 23 - Favs: 20 - Follows: 5 - Published: 4/5/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Truth or Dare by Blackeyes Asakura reviews
Karena bosan, Kise dan teman-temannya menghabiskan waktu istirahat dengan bermain truth or dare. Berbagai tragedi terjadi. Lucky item Midorima jatuh, lalat-lalat berhenti terbang dan Aomine-senpai ditampar. DLDR. AoAkaMura kelas IX, sisanya kelas VIII. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,955 - Reviews: 13 - Favs: 16 - Follows: 4 - Published: 4/2/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Semua berubah saat negara api menyerang by Yami Nova reviews
Len, Rin dan Miku main kata di kebun belakang kediaman Kagamine Twins... tapi semua berubah saat negara api menyerang. Kejadian Gaje di sore hari. One-Shot! R&R?
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 944 - Reviews: 23 - Favs: 22 - Follows: 7 - Published: 3/31/2013 - Rin K., Len K. - Complete
A Complicated Lovestory by ScarletThorn10849 reviews
Rima Mashiro hated Nagihiko Fujisaki. She believes that the purpleheaded boy came to steal her bestfriend, Amu. Jealousy makes the wrong move. Rimahiko One-shot!
Shugo Chara! - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 928 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 3/28/2013 - Nadeshiko/Nagihiko F., Rima M. - Complete
Sugar War by putraerae reviews
Aomine Shintarou diculik oleh seorang pedofil dan dibawa ke dalam sebuah video game. Sebagai ayah yang baik, Aomine Daiki meminta tolong temannya, Kagami dan Kuroko, untuk mencarinya. #KagaKuro, TakaMido, AoKise #Pedo!Takao #Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Humor - Chapters: 2 - Words: 3,279 - Reviews: 12 - Favs: 9 - Follows: 9 - Updated: 3/22/2013 - Published: 2/9/2013 - Kagami T., Kuroko T.
Color of You by psychoarea reviews
Hei! Sesungguhnya kau memiliki banyak warna, tidakkah kau menyadarinya? Ya, kami suka akan warna barumu itu. Indah...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,209 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 3/21/2013 - Akashi S., Generation of Miracle - Complete
Nee, Kodomotachi! by Arisu Sakura reviews
Kise terbangun dan mendapati semua anggota KiseDai telah menjadi anak kecil—kecuali Aomine yang telah pergi sejak pagi. Apa yang akan ia lakukan? / bad at summary, maybe BL
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Parody - Chapters: 4 - Words: 5,261 - Reviews: 31 - Favs: 12 - Follows: 12 - Updated: 3/18/2013 - Published: 3/2/2013 - Kise R., Generation of Miracle
Battle Music! by Glori-chan reviews
summary fic ini? beberapa pairing tak terduga, bertarung untuk mempertahankan mimpi, lot of music, dll. 300 character ga cukup buat mendeskripsikan fic ini. kepo/penasaran? silahkan baca saja. / chapter 17 update: GAJE TIMEEEE! apa jadinya kalau rencana diem-diem mereka ketuan? gimana kalau mereka ketemu sama fans? RnR please :) sorry very-late update
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 17 - Words: 52,254 - Reviews: 75 - Favs: 19 - Follows: 20 - Updated: 3/18/2013 - Published: 5/18/2012 - Crypton Family
Gosick: After the War by NarutoRockLee98 reviews
After the perilous war has come to an end, Kazuya and Victorique get married. Now they have to juggle between solving mysteries and starting a family with their new lives.
Gosick/ゴシック - Rated: T - English - Drama/Mystery - Chapters: 5 - Words: 5,202 - Reviews: 26 - Favs: 8 - Follows: 12 - Updated: 3/17/2013 - Published: 8/15/2012 - Kazuya K., Victorique B.
Oh BaKagami by Hyorikazu reviews
"Hei bodoh, ini kesempatan! Ayo habisi dia!" "Bodoh, dia itu partnermu. Apa kau mau membuatnya 'kaku' saat passing di latihan besok?" Munculnya sisi devil dan angel Kagami membuatnya tidak berkonsentrasi menyaksikan 'pemandangan' yang ada di depannya. Apakah yang sebenarnya sedang terjadi? KagaKuro oneshot. Better summary? RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,158 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Published: 3/16/2013 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
It's good to have friends! by Jodie-chan reviews
Lights, camera. Action! The Winter Cup's champion Seirin High School and Kiseki no Sedai reunite in a TV show!/Just a funny fic with lots of humor! Kuroko with Seirin and the Generation of Miracles.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 8,087 - Reviews: 7 - Favs: 57 - Follows: 18 - Published: 3/13/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
A Circle of Friendship by eL Aqruello reviews
Berbeda itu menarik. Namun tidak bagi ketujuh orang ini. Mereka malah dibenci oleh teman-temannya. Tapi pada dasarnya mereka adalah orang-orang yang baik. Hal itulah yang dirasakan oleh Akemi Eru, siswi pindahan dari Brazil. Akankah mereka bisa berteman kembali dengan mereka?Layaknya anak sekolah pada umumnya? / Better Summay & Warning(s) Inside! / OC!XGoM!xMomoi! / RnR Please?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,508 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 5 - Published: 3/12/2013 - Generation of Miracle
Shakugan no Shana A Different Story by xxxDreamingflowerxxx reviews
Read inside for the whole summary.
Shakugan no Shana - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 10 - Words: 33,555 - Reviews: 65 - Favs: 45 - Follows: 53 - Updated: 2/2/2013 - Published: 5/6/2012 - Yuji S., Shana
Is This What They Called Phlebotinum? by SilverSoulmate RP reviews
Terbangun di suatu pagi dengan perasaan ganjil, tak disangka-sangka merupakan awal dari rentetan pertarungan baru melawan Kiheitai. Sayangnya dewi fortuna sedang memalingkan muka dari Hijikata Toushiro. Genderbend. Hints of GinHiji. Gin/fem!Hiji.
Gintama - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 2 - Words: 7,575 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 2/2/2013 - Published: 8/5/2012 - Hijikata T.
Just Look At The Stars, I Will Be There by eL Aqruello reviews
Saat impian menjadi nomor satu sudah tercapai, tiba saatnya ia harus mengalami suatu takdir yang tak terelakan. Namun tak ada seorangpun yang tau akan hal itu, sampai saatnya tiba.. / Last Chapter, Updated! / RnR please?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 8 - Words: 24,476 - Reviews: 47 - Favs: 24 - Follows: 13 - Updated: 1/31/2013 - Published: 1/11/2013 - Kuroko T. - Complete
Blue and Red by wen phantom14 reviews
Kagami menyimpan perasaan pada bayangannya.. ia menuliskan rasa cintanya pada sebuah blog.. akankah sang bayangan membalas perasaan Kagami?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,431 - Reviews: 8 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 1/30/2013 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
What a Random by Crossent21 reviews
Yorozuya, Shinsengumi dan yang lainnya ingin mengikuti sebuah lomba dengan tema 'Keluarga' dan berakhir random. Apalagi mereka tak punya wanita untuk dijadikan figur ibu dalam lomba.
Gintama - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 10,226 - Reviews: 35 - Favs: 15 - Follows: 11 - Updated: 1/10/2013 - Published: 5/18/2012 - Katsura K./Zura, Yorozuya Gin-chan, Shinsengumi
hot and cool by airin yukibara reviews
aku di juluki dengan si dingin dari kelas 10-1/ Kouichi tetap hangat sama seperti dulu/ aku akan selalu menghangatkan Mei agar kau tidak membeku seperti es/ fic perdana air.. semoga pada suka.. R&R please arigatou .
Another/アナザー - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,370 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 1/1/2013 - Kouichi S., Mei M. - Complete
Akai Ito by Hyorikazu reviews
Whether I'm by your side or not. There's a red stings that ties someone with someone else. Kuroko no Basket fanfiction. AkaKuro here. Warning: sedikit OOC dan putar balik fakta.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,607 - Reviews: 3 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 1/1/2013 - Akashi S., Kuroko T. - Complete
帝光 by aokuro reviews
Anak-anak kelas Kiseki di TK Teikou, dengan lidah cadel mereka. ・・・ AU, TK!Kiseki no Sedai, sensei!Seirin dudes
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,968 - Reviews: 17 - Favs: 29 - Follows: 15 - Published: 12/31/2012 - Kuroko T., Kise R., Generation of Miracle
Chat Bareng Simi by AkaKuro815 reviews
karena bosan melihat isi timeline yang dipenuhi status random aneh bin ajaib keenam cowok pelangi itu Momoi pun menemukan sebuah aplikasi robot untuk chatting. Ide nista pun muncul dari pikirannya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 896 - Reviews: 14 - Favs: 19 - Follows: 7 - Published: 12/25/2012 - Momoi S., Generation of Miracle - Complete
Key of Heart by kay.kei.key.sky reviews
/Un-beta/ Ketika salah satu dari mereka pergi, ia sadar bahwa waktu bagi pemuda itu tidaklah abadi. Dan waktu terus berjalan bagi 'dia' yang ditinggalkan. AkaKuro. Pict from tumblr
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,084 - Reviews: 9 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 12/25/2012 - Akashi S., Kuroko T. - Complete
Kiat-Kiat Bercinta ala Milo by San-San Yuki reviews
Kali ini, Milo akan menjadi host dalam sebuah acara Talk show terbaru yang berjudul 'Finding Your True Love'
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,963 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 12/19/2012 - Published: 11/7/2012 - Milo
New Vocaloid Prime Time by Merodine Vii reviews
Versi terbaru dan InsyaAllah terakhir dari Vocaloid Showtime. Dijamin tambah kocak, seru, dan menghibur! Don't like, don't read! Review ditunggu ya :D
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,408 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 11/19/2012
First Name by PurpleSara reviews
"Victorique, you've never said my first name before." "Why is that necessary?" "I call you by your first name, don't I?" Short one shot. Hope you like it!
Gosick/ゴシック - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 868 - Reviews: 5 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 11/18/2012 - Kazuya K., Victorique B. - Complete
Cross-Dressing Love by Everlasting Snow Princess reviews
Seirin is having a school festival and a cross-dressing competition is happening! The prize: a trip to Hokkaido and 50,000 Yen. Of course, the Seirin Basketball Team has to participate. And what do you know; Kuroko gets a surprise visit from the Generation of Miracles.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,900 - Reviews: 31 - Favs: 282 - Follows: 70 - Published: 10/28/2012 - Akashi S., Kuroko T. - Complete
Our Sweet Bet by Everlasting Snow Princess reviews
Akashi made a bet with Kuroko before the match. The loser has to obey a request of the winner. Guess who won? Rakuzan smashed Seirin. What does Akashi want of Kuroko? "Get ready because we're going on a date with you in a hot dress of my choice."
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,395 - Reviews: 69 - Favs: 370 - Follows: 79 - Published: 10/21/2012 - Akashi S., Kuroko T. - Complete
Truth Or Dare! by Tsunneko Mai-chan reviews
Truth Or Dare? Jujur atau Berani? Permainan yang dimainkan oleh kira-kira 3 orang atau lebih. Permainan yang membuat banyak kejutan dan suatu kebetulan yang menuju takdir... One Shot! Semoga kalian menyukainya...
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,387 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 10/14/2012 - Len K., Rin K. - Complete
Ramen and Soba by aicchan reviews
Dia selalu tahu Katsura itu sama sekali bukan tipe yang bisa menunjukkan kelemahannya pada sembarang orang. -Challenge Infantrum : Makanan- ENJOY
Gintama - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,351 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Published: 10/13/2012 - Gintoki S., Katsura K./Zura - Complete
Vocaloid Prime Time by Merodine Vii reviews
Vocaloid Showtime bubar? Hahaha... It's just a gossip! This is the new Vocaloid Showtime! Vocaloid Prime Time!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,699 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Follows: 4 - Published: 9/10/2012
CHATPAKER by Musim Gugur reviews
Kelas 3-3 di Yomiyama North yang damai. Main lempar kertas berisi chatting-an sekedar mengusir kebosanan memang merupakan kegiatan wajar yang terjadi di dalam kelas. Mereka sering menyebutnya Chatpaker, CHAT PAkai KERtas. /-Oneshot-/ My First Fic in this fandom
Another/アナザー - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,102 - Reviews: 14 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 8/2/2012 - Kouichi S., Mei M. - Complete
Jura Janai, Kachura da! by Seiryuu Sakurane reviews
Threeshoots. Completed. "G-GI-GIN-SAAAN! K-KATSURA-SAN, KATSURA-SAN―" "Gin-chan, Zura melahirkan, aru!" - Katsura 'dikutuk' menjadi seorang anak kecil oleh amanto. Karena itu, Yorozuya Gin-chan akan membantu Kachu―Katsura kembali ke wujud aslinya! "Bukan Jura, tapi Kachura!"
Gintama - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 3 - Words: 8,155 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 7/18/2012 - Published: 6/26/2012 - Yorozuya Gin-chan, Katsura K./Zura - Complete
Maneki Neko by Cake Factory reviews
Dan itu menjelaskan semuanya, termasuk kenapa Gin kembali berubah menjadi kucing. Ia bersumpah mengutuk kucing siapapun yang dikubur di sana dan membuatnya kembali pada wujud hewan putih itu. Hijikata late birthday fic.
Gintama - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,670 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/9/2012 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
Rozen Pages by skymaze reviews
Three male dolls show up with news from Father. But there's more to be revealed. What is their purpose? What could Father want? Perhaps a perfect boy, or maybe it's something else. So many questions, so many possible answers, so little time...
Rozen Maiden - Rated: K+ - English - Chapters: 13 - Words: 15,006 - Reviews: 42 - Favs: 9 - Follows: 1 - Updated: 3/29/2012 - Published: 12/20/2011 - Complete
From A to Z by Seiryuu Sakurane reviews
Dari A sampai Z. Semua tentang Sakata Gintoki dan Katsura Kotarō. GinZura ― GintokiKatsura. Oneshot, kumpulan drabble.
Gintama - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,111 - Reviews: 5 - Favs: 10 - Published: 2/3/2012 - Gintoki S., Katsura K./Zura - Complete
Zura Janai, Katsura da! by Seiryuu Sakurane reviews
Kehidupan Katsura Kotarō sangatlah sempurna, tapi seorang anak baru bernama Sakata Gintoki mengubah hidupnya. Dan kini, Kotarō harus terbiasa dipanggil 'Zura'. Semi AU dan OOC. First fic in this fandom!
Gintama - Rated: K - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,661 - Reviews: 4 - Favs: 13 - Published: 6/25/2011 - Katsura K./Zura, Gintoki S. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Happy and Sad, They are One Package
Senang dan sedih itu satu paket. Keduanya merupakan bagian yang tidak bisa terlepaskan didalam kehidupan manusia./PROLOG
Misc. Anime/Manga - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 457 - Published: 2/15
Everything Ended Here reviews
Sequel for: Unspoken Love / "Aku menyukaimu, Akashi-san. Terima kasih untuk segalanya. Semuanya berakhir disini" / update: chapter 5
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 13,724 - Reviews: 34 - Favs: 14 - Follows: 15 - Updated: 1/3 - Published: 9/26/2013 - [Akashi S., OC] - Complete
Unspoken Love reviews
Seira Akari, seorang siswi pindahan di Teikou Academy. Tanpa sadar ia membuat masalah dengan sang kapten tim basket yaitu Akashi Seijuurou. Karenanya, dimulailah kesehariannya yang akan selalu berhubungan dengan anggota Kiseki no Sedai, terutama Akashi. Seperti apakah kesehariaannya itu? Warn: Akashi xOC! / update: JUST Author's Note ssu
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 14,692 - Reviews: 43 - Favs: 12 - Follows: 11 - Updated: 9/14/2013 - Published: 8/12/2013 - Akashi S., OC - Complete
AliceGame reviews
Alice Game kembali dimulai. Namun kali ini, kandidat yang akan mengikutinya bukan hanya dari para Rozen Maiden. DIkabarkan kalau akan ada 7 boneka yang ikut berpartisipasi. Siapa saja mereka?
Rozen Maiden - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,094 - Reviews: 2 - Published: 4/3/2013 - Shinku
Change! reviews
Jika Victorique tiba-tiba berubah jadi gadis yang lembut, kira-kira gimana ya reaksi Kujo? Apa dia akan suka? Atau malah sebaliknya? OneShot!
Gosick/ゴシック - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,271 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 1/4/2013 - Victorique B., Kazuya K. - Complete
School Festival reviews
Ami menantang Taiga berlomba di Festival Sekolah. Mereka memilih lomba menyanyi, renang, dan kendo. Kira-kira siapa ya yang menang? Festival sekolah ini juga mengubah perasaan Taiga loh Kok bisa? Read and Review! #TaigaxRyuuji#
Toradora! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,527 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 8/22/2012 - Complete
Gosick Maiden reviews
DISCONTINUED Victorique didatangi oleh para boneka Rozen Maiden di kehidupannya. ia juga membuat kontrak dengan salah satu boneka tersebut. bagaimanakah kehidupannya setelah itu? Review please
Crossover - Rozen Maiden & Gosick/ゴシック - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 4 - Words: 2,847 - Reviews: 2 - Updated: 8/15/2012 - Published: 5/18/2012 - Shinku, Victorique B.
Atashi no Ai reviews
DISCONTINUED "Perjalanan hidupku selama 3 tahun. Penuh dengan senyum, tawa, canda, luka, air mata serta tangisan. Namun semua itu aku jalani untuk menemukanmu, Atashi no Ai..."
Anime X-overs - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 5,473 - Reviews: 5 - Follows: 1 - Updated: 8/15/2012 - Published: 3/12/2012
Aoi Bara reviews
DISCONTINUED Seorang gadis kecil terkurung di dalam menara sejak kecil. ia tak lain adalah Victorique. bagaimanakah ia bertahan hidup di dalam sana? apakah ada seseorang yang menyelamatkannya? Review please
Gosick/ゴシック - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 1,873 - Reviews: 2 - Updated: 8/15/2012 - Published: 5/24/2012 - Victorique B., Kazuya K.
My Girlfriend is an Anime Lovers reviews
Enak gak sih punya pacar seorang anime lovers? Hal itu dialami oleh Arashi, seorang siswa kelas 3 SMA di Sakura Academy. Pacarnya yang bernama Rizumu Hikari itu benar-benar seorang anime lovers! Mau tau gimana ceritanya? RnR please
Anime X-overs - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,662 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/8/2012 - Complete