Yamazaki Yako
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 03-11-12, id: 3805751, Profile Updated: 01-28-15
Author has written 14 stories for Samurai Deeper Kyo, Detective Conan/Case Closed, and Code Breaker.

Now Playing: 【ytr】ANOTHER RAP幸福なチケットを君にGOD【パチスロRAP】

Status FFn: Hiatus. haha... Lagi masa liburan sih..., tapi baru sempet ngelanjutin satu chap dari si Jenius. ahahaha...

kalo mau nyari silahkan cari saya silahkan cari di fb https : / / www. facebook. com / Yamazaki. family

(spasi dihilangkan)

yah, itupun kalo ada yg nyari sih...


Proyek:

A. Drabble/Ficlet Code Breaker

B. BL fic Yuuki x OC. (yah kalau kalian mau menganggapnya sebagai OC.)

C. The Red Thief, R!

D. Si Jenius Misterius (In progress)


Halo, minna
Yamazaki Yako desu. Tapi, aku akan merasa lebih terhormat jika kalian memanggilku Rii-chan. Douzo yoroshiku.

Saya sangat suka Manga yang dibuat oleh Kamijyou Akimine-sensei, Yaitu Samurai Deeper Kyo dan Code: Breaker.
meski begitu saya juga suka beberapa anime/manga lain seperti Detective Conan/Magic Kaito dan masih banyak lagi...

pair yang saya suka rata-rata Yaoi. yah, seperti yang sudah anda duga, saya memang Fujoshi. jadi, jangan beri kritik tajam tentang cerita saya yang nyaris semuanya mengandung unsur Yaoi, BL, atau Shonen Ai.contoh dari pair yang saya suka...

SAMURAI DEEPER KYO
-HotaShin (sebagai saudara atau pair yaoi, dua-duanya ok!)
-duo Kyo (Kyo X Kyoshiro)
-AkAki (Akari X Akira)
-FubuShin (Fubuki X Shinrei)
-FubuHishi (Fubuki X Hishigi)
-YunHishi (Yuan X Hishigi)
-YunHota
-YukiSasu (Yukimura X Sasuke)
-Aka no Ou X Shihoudou

Code: Breaker
-YuuToki (Yuuki X Toki)
-OgaToki (Ogami X Toki)
-HeiToki (Heike X Toki)
-YuUeo (Yuuki X Fussy Lunch -Nb: crack pair) Well, mereka mirip Hotaru dan Shinrei sih...

Detective ConanMagic Kaito
-Kid/KaiShin (Kaito X Shinichi)
-SaguHei (Saguru X Heiji)
-ShinRan
-KaiAo
-Saguru X Akako
-HeiKazu (Heiji X Kazuha)

ya... sebegitu saja dah...

oh... meski saya seorang fujoshi, saya tidak suka perang pair.
pair yang terbentuk adalah bukti kecintaan fans pada anime/manga tersebut.
Dari pada berperang pair lebih baik kita hidup damai saja... bukankah damai itu enak?

ya... segitu saja deh... -_-
malas nulis lagi


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Brother by zfrine reviews
"...apa itu?" "Adikmu." Berperan menjadi dirinya sendiri, ayahnya, dan ibunya; ia masih bisa. Tapi kalau harus sekaligus menjadi adiknya, ia tak akan sanggup. / Alternate Universe. UK-brothers. Possibly more than just simple brothership.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family/Adventure - Chapters: 10 - Words: 13,106 - Reviews: 36 - Favs: 27 - Follows: 21 - Updated: 2/8 - Published: 7/3/2014 - England/Britain, Scotland
To Cut a Diamond With a Diamond by Okuri Soji reviews
Di malam hilangnya Conan Edogawa, seorang detektif SMA muncul di hadapan Kaito KID untuk menggantikan. Pencuri itu mulai merasa kehilangan satu kartu jokernya saat detektif SMA tersebut mulai menguak identitas Kaito KID dan semua rahasia perlahan terbongkar. AU. KaiShin-centric. ShinRan/ShinAi/KaiAo/TakaMiwa.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Adventure/Mystery - Chapters: 28 - Words: 229,400 - Reviews: 485 - Favs: 130 - Follows: 103 - Updated: 8/24/2014 - Published: 7/28/2012 - Kaito K., Shinichi K./Conan E.
A B C until Z by hagane runa reviews
a,b,c,d,e,f,g..itu biasa di sebut sebagai alfabet.Tapi kalau a,b,c di kehidupan Shinrei dan Hotaru bagaimana ya? pasti dipenuhi dengan potongan kisah it's show time...let's go,let's read
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,782 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 7/21/2014 - Hotaru, Shinrei - Complete
The Awesome Brother! by umagoncute reviews
Adik adalah salah satu bentuk pencemaran, perusakan karakter, dan penganggu. Dan semakin hari, pikiran itu makin kuat di hati Gilbo. SAY NO TO BRUDAAAAA!/rating untk bahasa dan adegan fanservice *loh*
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 5 - Words: 9,144 - Reviews: 36 - Favs: 19 - Follows: 12 - Updated: 7/20/2014 - Published: 6/5/2012 - Prussia, Germany
Exchange by arisanightray reviews
Sekarang, di dalam tubuh Gilbert ada jiwa Matthew yang hanya ingat pada Alfred dan Arthur, keluarganya. Sedangkan di tubuh Matthew ada jiwa Gilbert yang hanya melupakan Ludwig, adiknya. Sampai kapan jiwa mereka akan tertukar dan apa pencarian Arthur untuk mengembalikan jiwa anaknya akan berhasil? [Summary Changed]
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 13 - Words: 38,339 - Reviews: 83 - Favs: 24 - Follows: 23 - Updated: 7/18/2014 - Published: 7/19/2013 - Prussia, Canada, Germany, America
Secret by hagane runa reviews
"rahasia gudang itu akan ku buka sendiri,karena aku penasaran..lagipula kunci itu ada di tanganku sekarang..Shinrei,apa yang kau sembunyikan dariku?" Hotaru akan mencoba mengungkap rahasia Shinrei yang rapi tersimpan dalam gudang itu..akankah Shinrei sadar bahwa kuncinya ada di tangan Hotaru.. let's read!
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,176 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 7/3/2014
The Love Note by Li Chylee reviews
Chapter 20 UPDATE! Ujian demi ujian telah berhasil dilewati Light, namun ujian berupa godaan dari pemuda yang begitu mirip dengan kekasihnya adalah yang terberat. Berhasilkah Light meningkatkan persentase L kali ini? OOC, AU, BL, semi-M for this chapter. Full warning inside.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 20 - Words: 71,028 - Reviews: 570 - Favs: 217 - Follows: 118 - Updated: 6/6/2014 - Published: 3/10/2010 - [Light Y., L]
Our last Tour by hagane runa reviews
perpisahan sekolah,itu memang biasa.Tapi,bagaimana perasaan Hotaru terhadap Shinrei,kakaknya yang tahun ini akan lulus dari sekolahnya..
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,783 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 5/30/2014 - Hotaru, Shinrei - Complete
Follow my way by hagane runa reviews
padahal kompetisi sudah di depan mata,Shinrei malah jatuh sakit.Apa yang akan Hotaru lakukan untuk menyelesaikan masalah ini..let's we read.
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,909 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 5/28/2014 - Hotaru, Shinrei - Complete
American Football Player in Facebook! by Green Walker reviews
*musik horror* nggak tau mau nulis apa, setel musik horor aja *musik horor* RnR ya XD *hihihihihi *
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 11 - Words: 25,286 - Reviews: 109 - Favs: 32 - Follows: 22 - Updated: 12/10/2013 - Published: 3/11/2012
Panda Case Files by Raders reviews
Kompilasi kasus-kasus 'istimewa' yang berpusat pada pemuda detektif berkulit pucat. Bahan bacaan khusus dewasa. Slash. Case 2: Vampire!L
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 49,731 - Reviews: 101 - Favs: 50 - Follows: 37 - Updated: 10/27/2013 - Published: 2/9/2013 - L, Light Y.
Death Note: The 13 File by Eisu reviews
Discontinue. Lagi dalam tahap rewrite, sorry
Death Note - Rated: M - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 4 - Words: 32,419 - Reviews: 40 - Favs: 11 - Follows: 10 - Updated: 9/23/2013 - Published: 7/14/2013 - L, Light Y., BB, Mikami T.
Even in Death by Scarlet Natsume reviews
Dua pembunuh, satu detektif. Rahasia terkuak, permainan takdir terus berlanjut. Darah, tubuh, jiwa, menjadi persembahan pertalian nasib. LightxLxBB. Please review.
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 12 - Words: 36,224 - Reviews: 192 - Favs: 59 - Follows: 44 - Updated: 8/25/2013 - Published: 1/18/2010 - [Light Y., L, BB]
Roleplay: I Got You, B by Eisu reviews
L dan B berencana untuk me-rape Light, tetapi berakhir dengan B yang dirape L karena Light kabur duluan. Fict hasil roleplay sama temen di fb, just for fun! Dan hell yeah, LxB, Seme!L, Uke!B, nah loh! XD Pervert!L, TsunderePsycho(?)!B, please enjoy AND DON'T KILL ME, PLEASE! CEPAT TURUNKAN SENJATA KALIAN, TERUTAMA KAU, B! JANGAN SALAHKAN SAYA KALAU KAU MEMANG HARUS JADI UKE!
Death Note - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 5,385 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Published: 8/18/2013 - L, BB, Light Y. - Complete
Drabble: The NEWS's Journal by Raputopu reviews
Tiga pria berjiwa petualang, satu wanita abnormal, dan seorang pemuda Indonesia. Bersama, mereka mengitari globe terbesar sepanjang sejarah manusia, terkurung dalam aksi mencekam, mematikan, dan menantang demi mendapatkan sepotong berita untuk ditayangkan di layar kaca Saudara sekalian. Drabble THE NEWS! Warn: Liputan Gagal. Edisi: AMERICANO.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 3 - Words: 3,185 - Reviews: 36 - Favs: 14 - Follows: 8 - Updated: 8/9/2013 - Published: 6/7/2013 - Prussia, Parallel Nations - Complete
The NEWS by Raputopu reviews
COMPLETE. Tiga pria berjiwa petualang, satu wanita abnormal, dan seorang pemuda Indonesia. Bersama, mereka mengitari globe terbesar sepanjang sejarah manusia, terkurung dalam aksi mencekam, mematikan, dan menantang demi mendapatkan sepotong berita untuk ditayangkan di layar kaca Saudara sekalian! Back to first summary! Final 'The NEWS' Part 2. Inilah akhir dari seluruh perjalanan.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Adventure/Crime - Chapters: 12 - Words: 69,763 - Reviews: 108 - Favs: 51 - Follows: 26 - Updated: 8/8/2013 - Published: 4/30/2013 - Prussia, Parallel Nations - Complete
Code:Drabbles by SiriExMachina reviews
100 Code:Breaker drabbles and short stories. Some AU, some alternate continuity, some rampant speculation.
Code Breaker - Rated: T - English - Chapters: 100 - Words: 52,372 - Reviews: 98 - Favs: 32 - Follows: 16 - Updated: 7/31/2013 - Published: 9/14/2011 - Complete
Opened Pandora Box by ICE HEARTLESS reviews
Hal terburuk bagiku adalah ketika kotak pandora-ku terbuka dan ia mengetahui semuanya, aku takut ia tidak dapat memaafkanku dan akhirnya malah akan membenciku. Sampai suatu hari nanti, aku merasa hal terburuk itu akan terjadi di depan mataku. Dan aku selalu berharap kepada sang waktu, aku berharap agar sang waktu selalu berpihak padaku. Hufft ... , betapa egoisnya aku. Re-Publish.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 2 - Words: 3,424 - Reviews: 13 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 7/23/2013 - Published: 6/24/2013 - Shinichi K./Conan E., Ran M., Kogoro M.
My Future Magic by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Chapter 19 Udpated! Setelah 1 tahun hiatus, lho! *plakh* :/ "Hai', sou desu … Kuterima tantanganmu, Shin-nii-chan!" / Entah mengapa dirimu yang begitu dekat, kini terasa amat jauhnya. Apakah yang aku lakukan ini … Sebuah kesalahan? / Dan tirai pertunjukan pun dibuka. / Warn inside! Jangan lupa, siapkan kopi untuk menemani! Countdown to the last two chapter, minna-sama...
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 19 - Words: 51,873 - Reviews: 63 - Favs: 10 - Follows: 11 - Updated: 7/3/2013 - Published: 4/5/2012 - Kaito K., Shinichi K./Conan E.
3-0 by Erry-kun reviews
Indonesia vs Belanda, 3-0. Malaysia mendadak galau. Salahkan Singapura dan kata-kata ambigunya./contains of Sho-ai MalayNesia and NetherNesia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,505 - Reviews: 12 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 6/8/2013 - Netherlands, Parallel Nations - Complete
Bijeenkomst (Reunian) by Raputopu reviews
Terpisah selama 67 tahun, Netherlands kembali mengunjungi rumah Indonesia dalam rangka pertandingan Garuda vs Oranje. Indonesia bersih-bersih. Malaysia marah-marah. Singapore bingung. Parodi Kick-Off Garuda vs Oranje.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,029 - Reviews: 11 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 6/7/2013 - Netherlands, Parallel Nations - Complete
Clutter by Rei Iwasaki reviews
Amerika dan Rusia kembali lagi melakukan peperangan bodoh. Inggris kembali menemukan teknologi berbahaya. Kedua negara yang berperang itu mengincarnya. Bumi diambang kehancuran dan tahun 2143 menjadi saksi bisu kelakuan mereka. Newbie, Mind to RnR?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Mystery/Sci-Fi - Chapters: 6 - Words: 23,213 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Follows: 4 - Updated: 5/21/2013 - Published: 5/26/2012 - L, Light Y.
A Hope in the Darkness by zatsuki naruse reviews
Dalam gelap gulita dan hening yang meraja, mungkinkah aku bisa melihat senyummu lagi? / Kanda-Hitomi / Warning: semi-cannon, based on chapter 217
Code Breaker - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,498 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 5/10/2013 - Hitomi - Complete
Redox by Ferra Rii reviews
"Aku belum bilang padamu, aku masih bisa bertarung untuk menjagamu..." AU/Pirate!US x Pirate!UK/Nordic Centric/Irrationality happens
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 23,081 - Reviews: 41 - Favs: 21 - Follows: 15 - Updated: 4/30/2013 - Published: 1/17/2012 - [England/Britain, America] [Russia, China]
The Fallen Angel by Rheyna Rosevelt reviews
Malaikat kecilku yang jatuh. Malaikat yang dihukum karena perbuatannya. Menjatuhkan darah manusia dan membuat seorang anak kecil trauma. Ia hanya ingin melindungi apa yang berharga baginya. Dan kini, genggamannya pada tangankulah yang tersisa. Rated M for slight gore and child abuse.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 5,657 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Published: 4/21/2013 - England/Britain, America - Complete
Monster Detective by Aratte reviews
AU. Kasus misterius menyeret L ke dalam pusaran takdir yang ganjil. Setelah Deneuve dan Eraldo Coil, mau tidak mau titel L pun bertambah satu: Monster Detective.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 10 - Words: 42,043 - Reviews: 197 - Favs: 144 - Follows: 85 - Updated: 2/16/2013 - Published: 8/10/2010 - Light Y., L
Neverland by Rei Iwasaki reviews
Ini adalah sebuah obesei dalam teater keegoisan yang telah diciptakannya dalam hati dan juga angan-angan miliknya. Orang mengatakan bahwa niat jahat tidak akan pernah mendapat sebuah dukungan untuk menjadi terwujud. Tapi kenapa dia bisa? /Mind to R n R?/
Death Note - Rated: T - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 7 - Words: 25,201 - Reviews: 17 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 2/9/2013 - Published: 6/21/2012 - L, Light Y.
Royal Air Force by FAZA Phantomhive reviews
ScotEng/Brothership, OOC, Straight, human name/Pertarungan lahir batin antaran Scott dan Arthur, hubungan kakak-adik yang tidak harmonis/Arthur terpaksa ditarik Scott untuk menjadi seorang RAF seperti dirinya, melindungi Great Britain dari pemberontak/Mereka berhasil kabur dari tahanan, sialnya kini mereka menjadi buronan/Miskin ide butuh comment o.Ov
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 4 - Words: 9,504 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 2/2/2013 - Published: 12/11/2012 - England/Britain, Scotland
Take Pandora Back by Akai57nAka reviews
Kaitou Kid menitipkan pandora pada Conan. Namun, sebelum sempat mengambilnya kembali, terjadi sesuatu yang buruk padanya. Chapter 7 updated! Long HIATUS, here I come
Detective Conan/Case Closed - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 8 - Words: 7,853 - Reviews: 46 - Favs: 8 - Follows: 15 - Updated: 1/26/2013 - Published: 7/6/2012 - Kaito K., Shinichi K./Conan E.
Shooting Star by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Malam tahun baru, Shinichi yang masih mendekam di tubuh kecil seorang Edogawa Conan hanya bisa menahan perasaannya seorang diri. /'Kami-sama, jika bintang jatuh itu benar-benar ada, aku ingin memohon ... Agar suatu saat nanti, perasaan ini dapat tersampaikan padanya ...,'/ New Year Fic! ShinxRan! R&R please! Maaf hiatusnya lama, ya? #bow
Detective Conan/Case Closed - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,604 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Published: 1/3/2013 - Shinichi K./Conan E., Ran M. - Complete
Akhir dari Malam Itu by Toge Hattori reviews
Warning : Abal, OOC, typo, gaje, tulisan gak sesuai EYD, NON Shonen-Ai DON'T LIKE, DON'T READ. Chap 3 is up!
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 4 - Words: 5,447 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 11/15/2012 - Published: 2/27/2012 - Shinichi K./Conan E., Kaito K.
Sirens Of The Valkyrie by sherry-me reviews
Bukan cuma kau yang ingin melindungi, aku juga—karena untukku, kau lebih berharga dari segalanya. – Sebuah kisah fantasi tentang pembajak angkasa dan para penjelajah dunia- UKUS atau USUK, ya? w #plaked, sho-ai tapi belum kerasa, OOC, OC, typo, and many more
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 2 - Words: 7,651 - Reviews: 18 - Favs: 16 - Follows: 14 - Updated: 9/29/2012 - Published: 7/3/2012 - America, England/Britain
Another Note : The Murder Case of Himuro Mansion by Hoshizoroe Utsuki reviews
Terispirasi dari game Fatal Frame...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Mystery - Chapters: 2 - Words: 1,158 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 8/30/2012 - Published: 8/6/2012 - L
Your Hidden Heart by Jeruk reviews
Akaba, si pemilik pen-name 'Eyes' merasa telah bertepuk sebelah tangan pada Kakei sang 'Sea' yang ternyata menaruh hatinya pada seorang tak dikenal bernama 'Eyes'. Cinta yang terpilin oleh sebuah takdir bernama 'kesalahpahaman'. Warning inside. Review?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 4 - Words: 7,548 - Reviews: 36 - Favs: 18 - Follows: 9 - Updated: 8/25/2012 - Published: 9/20/2010 - H. Akaba, S. Kakei
My Senpai by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Chap 2, updated! Masa-masa sekolah Kazuha di Teitan High School ternyata penuh perjuangan. Padahal baru MOS! Tapi kenapa sudah ada orang yang menyebalkan seperti 'dia? Dan kenapa juga cowok itu harus menjadi senpai sekaligus mentornya? Benar-benar menyebalkan! Warn : Fem!Heiji *?* Pairing : HeijixKazuha, ShinichixRan, ConanxAi. R&R! ON HIATUS!
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 7,912 - Reviews: 30 - Favs: 6 - Follows: 7 - Updated: 8/18/2012 - Published: 7/28/2012 - Heiji H., Kazuha T.
Romance Detective by orgirogi reviews
File 4 : Apa yang terjadi jika BO tak pernah ada, memasuki dunia yang kini telah menjadi sebuah sejarah yang tak akan bisa terjadi, peristiwa lenyapnya sejarah BO disaksikan oleh Conan sendiri!
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 4 - Words: 14,551 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Follows: 7 - Updated: 8/10/2012 - Published: 5/9/2012 - Shinichi K./Conan E.
Poupée de porcelaine by SoToshiro reviews
"Autour de nous, il n'y avait que trahisons, tueries et mensonges... On était obligés de s'endurcir..." Expliqua un jour Bontenmaru. Luciole des Quatre Sacrés du Ciel n'échappe malheureusement pas à la règle. Mais qui de mieux qu'un grand frère, lorsque l'on a besoin de confier enfin ses peines les plus enfouies ?
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - French - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,470 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/7/2012 - Shinrei, Hotaru - Complete
Shell Shocked by Claire Barbossa reviews
Petualangan satu malam
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,729 - Reviews: 11 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 8/5/2012 - Light Y., L - Complete
The Halloween Curse by Rei Iwasaki reviews
Mungkin kau tidak pernah melihatnya. Mungkin kau tidak pernah merasakannya. Tapi... mereka semua berada di sekitarya dan siap untuk menerkammu hidup-hidup. Membuatmu akan terus merasakan mimpi buruk dan membuatnya menjadi kenyataan hihi... Mind to R n R?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Horror - Chapters: 1 - Words: 5,396 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 8/4/2012 - L, Light Y. - Complete
The Wave by reiei reviews
Conan dan KID bekerja sama mengungkap kebenaran sesungguhnya dibalik tragedi pembunuhan-pembunuhan itu. Siapakah pelaku sebenarnya? Final chapter is up. RnR?
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Mystery/Friendship - Chapters: 5 - Words: 11,747 - Reviews: 38 - Favs: 18 - Follows: 14 - Updated: 7/28/2012 - Published: 10/1/2011 - Shinichi K./Conan E., Kaito K. - Complete
Light within Darkness by MSN1412 reviews
Karena masa lalunya yang hancur, dia terjerumus ke dalam kegelapan. Namun, setitik cahaya memasuki kegelapan itu dan mencoba untuk menyadarkannya. mid-KaiShin. warning inside, SHONEN-AI ALERT! Don't like? don't read! Chapter 3: His Last Place, Re-meeting, and Her 'little' Past. RnR?
Detective Conan/Case Closed - Rated: M - Indonesian - Suspense/Crime - Chapters: 3 - Words: 5,182 - Reviews: 24 - Favs: 13 - Follows: 7 - Updated: 7/14/2012 - Published: 12/17/2011 - Shinichi K./Conan E., Kaito K.
Fuyu no Ai by Retatsu Namikaze reviews
Ketika Light jenuh dengan kekasihnya, ketika Beyond harus kehilangan, ketika L menemukan cahayanya dan harus menerima kebenaran.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 4 - Words: 17,702 - Reviews: 21 - Favs: 7 - Follows: 6 - Updated: 7/11/2012 - Published: 3/31/2012 - [Light Y., L]
Saudara Selamanya by AquaRing reviews
hanya kumpulan flashback Shinrei yang berusaha mengingat ingat kebaikan yang pernah dilakukan adiknya
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,296 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 7/2/2012 - Shinrei - Complete
Kaito Cemburu! by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Aoko, Shinichi dan Kaito adalah sahabat masa kecil. Padahal Kai selalu merhatiin Aoko, tapi Aoko cuman mau ngeliat kearah Shin-kun aja. 10 tahun lalu, Aoko suka sama Shinichi, tapi kalo sekarang? Awaass, kaito cemburu tuh! For Kaito's Birthday! KaiAoko, ShinRan! NO HUMOUR!
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,244 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 6/20/2012 - Kaito K. - Complete
By Your Side, Nakaide Kaito by MSN1412 reviews
'Apakah aku pantas hidup di dunia ini' / Pada malam itu, Kuroba Kaito bertemu dengan sosok dirinya. Kaitou KID. / '... Jangan menangis lagi, karena aku akan selalu ada di sisimu.' / Special fic for Kaito Birhtday / AU-AT. KIDKaito. Warning Inside. SELFCEST-SHONEN-AI ALERT! Don't like? Don't read! Mind to RnR?
Magic Kaito/まじっく快斗 - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,870 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 6/20/2012 - Kaito K. - Complete
From Me to Heaven by MSN1412 reviews
Andai waktu bisa diulang kembali. / "Happy Birthday Kaitou KID…. Aku harap, hadiah yang begitu sederhana ini bisa kau terima. Dariku … ke surga…." / Special birthday fic for Kaito. / semiAU-AT. KaiShin/KIDShin. Warning inside. SHONEN-AI ALERT! Don't like? Don't read! Mind to RnR?
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,168 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 6/20/2012 - Shinichi K./Conan E., Kaito K. - Complete
Pesta Ulang Tahun Kaito by mizucchizuchii reviews
Aoko ingin mengadakan pesta ultah utk Kaito. Tapi, Kaito memberi persyaratan. Persyaratan apakah? Warning: OOC, Gaje, Abal sangat, Typo. RnR :3
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,987 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 6/20/2012 - Kaito K. - Complete
My Little Problem by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Sera yang tau kalau teman-temannya menjauhi dia gara-gara kakaknya yang berstatus FBI jadi kesal. Apalagi ditambah adanya Akemi dan BO, menambah rasa curiga sera terhadap Akai, kakaknya. Lalu... BACA AJA UDAH! Warning : OOC -mungkin-, plot aneh, bahasa ancur, fluff AkaiSera, INCEST! A request fic from my friend, enjoy it!
Detective Conan/Case Closed - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,933 - Reviews: 11 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 6/15/2012 - Shuichi A./Subaru Okiya, M. Sera - Complete
Nyari Duit by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Itachi sama Sasuke yang diusir dari rumah sama Fugaku harus idup kerja keras dan ngumpulin duit. Intinya, mereka harus kerja! Gimana nasib si Itachong ama si pantat ayam ini ya? Ini baru prolouge! My first fic in fandom Naruto, so go easy on me senpai! Warning inside! BUKAN YAOI!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,023 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 6/13/2012 - Sasuke U., Itachi U.
Tips UN Edan by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Sequel dari "Sensei? OGAH!" Masih inget kalo Shinichi tuh jadi sensei tiga bulannya Kaito? Naahh, kali ini mereka bakalan ngadepin UN yang udah di depan mata! Sebenernya Shin-kun udah ngasih tips buat Kaito, tapi... TIPSNYA KAGAK BENER! Mari kita saksikan kesengsaraan para pengawas ujian yang dikerjain Kai sama Shinichi! Warning inside! Murni a FUNfiction!
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,387 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Published: 6/5/2012 - Kaito K. - Complete
Ohayou, Oyasumi by MSN1412 reviews
Morning and Night … those are already theirs. KaiShin. AU. Drabble thing. SHONEN-AI ALERT! Don't like? DON'T READ! Mind to RnR?:
Detective Conan/Case Closed - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 732 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Published: 6/5/2012 - Kaito K., Shinichi K./Conan E. - Complete
Cincin by Natha Nala reviews
Ran kehilangan benda berharga miliknya. Sebuah cincin berwarna merah tua. Dari siapakah itu? No Yuri! Hemm Silahkan Dibaca...
Detective Conan/Case Closed - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,822 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Published: 5/21/2012 - [Ran M., Shinichi K./Conan E.] Sonoko S. - Complete
TIMING IS QUIZ! by mizucchizuchii reviews
Acara gaje se-stasiun TV akhirnya nongol. Dan entah kenapa ni acara juga ga bener, memangnya kenapa sih? RnR please
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,099 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Published: 5/5/2012 - Complete
Unlucky Day or Lucky Day? by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
"Mooooshi moshiiii... Shiiiinichi desuuuu ..."/ "WHAT THE FUUUUUUU**? KAITO? KENAPA BADAN LOE JADI KECIIIILLL?"/ "ITEM KUADRAT!"/ "DASAR MAYAT!"/ "Maksudnya PEDOPHILE kali!"/ Warn : non SHO-Ai, gaje, elo-gue, garing, Twin! Happy Birthday Shinichi!
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,299 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 5/3/2012 - Shinichi K./Conan E. - Complete
Oh Dear! I LOVE HIM by magicianPhantom reviews
Jantungku kok jadi berdebar begini? Kenapa bisa aku deg-degan cuma karna si Kaito bodoh itu? Tidak. Aku tidak mungkin kan merasakan... Ah cukup... aku kan masih normal. Batin Shinichi. -chapt 2- END RnR?
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,253 - Reviews: 13 - Favs: 8 - Updated: 4/29/2012 - Published: 4/23/2012 - Kaito K., Shinichi K./Conan E. - Complete
REPOTNYA JADI AUTHOR by mizucchizuchii reviews
Tugas story yang harusnya dikerjakan oleh Shinichi, Heiji, Hakuba dan Kaito menjadi tugas Author. Dan Author pun balas dendam karenanya! Balas dendam apakah?
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,522 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Published: 4/26/2012 - Complete
October 31st by lumutness reviews
'Halloween,' Light mencatat dalam hati. 'Ini menjelaskan kenapa wajah seram dan makanan manis bisa menjadi trademark-nya.' 31 Oktober. ulang tahun L. Benarkah? Oh, Light sedang berusaha memastikan itu. /ONESHOT drabble. Warning Inside. RnR?/
Death Note - Rated: T - Indonesian - Mystery/Friendship - Chapters: 1 - Words: 507 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 4/21/2012 - Light Y., L - Complete
Sensei? OGAH! by Kumiko 'Hi-chan' Hamano reviews
Kalo Shinichi jadi Sensei? Gimana jadinya ya? Terus, muridnya siapa? Udaaahh, baca ajaaa! Fic permintaan maaf. Warn : OOC, bhs elo-gue, full humour dan NOT A BL STORY! Enjoy it, minna-sama...
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,219 - Reviews: 11 - Favs: 8 - Published: 4/18/2012 - Shinichi K./Conan E., Kaito K. - Complete
GARAGARA PULSA JADI KORBAN IKLAN by mizucchizuchii reviews
Hanya karena pulsa Kaito Kuroba menjadi seorang korban iklan. Gimana tingkahnya saat menjadi korban iklan itu?
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,381 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 3/31/2012 - Kaito K.
Checkmate by Ferra Rii reviews
"Yah, hidup ini selalu dirundung masalah, dan semua masalah ini, aku yakin bukan terjadi atas kebetulan, melainkan sudah terencana sejak awal." -Gore/Shounen-ai/Twisted/Pertunjukkan asusila/More warnings inside/RnR Please :3-
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 6 - Words: 24,955 - Reviews: 20 - Favs: 10 - Follows: 8 - Updated: 2/27/2012 - Published: 10/10/2011 - England/Britain, America, Spain
Because of you, only for you by NadeshikoLachrymose reviews
For ES21 Awards : Metamorphose. "Kita akan kemana ?" tanyanya bingung. "Lihat saja nanti," Jawab Yamato sambil tersenyum. "Kau berniat bunuh diri, sampah ?" ia memayungi Yamato. "Kau siapa ?" seringai kecil. "Hiruma Youichi." COMPLETE ! R&R please !
Eyeshield 21 - Rated: M - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 7 - Words: 18,864 - Reviews: 12 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 1/29/2012 - Published: 1/3/2012 - S. Kakei, H. Akaba - Complete
Ujian Goyousei by dimlightcious reviews
Ujian Goyousei tiba! Shinrei sangat bersemangat untuk lulus kali ini. Dan rival terberatnya adalah... Keikoku? Yang pasti, Shinrei tidak akan mau kalah oleh siapapun.
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,337 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 1/2/2012 - Hotaru, Shinrei - Complete
Diabetes by Viet the phantom13 reviews
L terkena diabetes, kok bisa? my first fic.
Death Note - Rated: K - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 951 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/12/2011 - L, Light Y. - Complete
MONSTER by Aratte reviews
Dua tahun setelah kepergian rival abadi, kejadian-kejadian aneh mulai mengguncang fondasi sempurna dewa dunia baru. Bentuknya adalah tangan-tangan monster tidak terlihat.
Death Note - Rated: M - Indonesian - Horror/Angst - Chapters: 1 - Words: 5,254 - Reviews: 13 - Favs: 38 - Follows: 3 - Published: 9/29/2011 - Light Y., L - Complete
I'm with the band! by Ayashi Tetsuko reviews
Things that happened when a young writer decides to write a biography of the hottest rock band there in the country, The Shiseitens.
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - English - Adventure/Humor - Chapters: 7 - Words: 28,233 - Reviews: 30 - Favs: 8 - Follows: 8 - Updated: 8/16/2011 - Published: 6/9/2008
Life is Adventure by omje-je reviews
Hanya drabble tentang Hotaru. Multi oneshot.
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 297 - Reviews: 11 - Favs: 4 - Published: 7/26/2011 - Hotaru - Complete
You and I are rival But by Lavenz Aru reviews
Sesuatu terjadi pada Akaba! ini semua gara-gara babu sialan dodolnya,Koutarou. gimana caranya agar keluar dari neraka kelaparan ini? simak. Rnr plis xD
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 8 - Words: 25,355 - Reviews: 90 - Favs: 28 - Follows: 14 - Updated: 7/21/2011 - Published: 7/11/2009 - H. Akaba, Kotaro S.
6th Sense by TwiLightAmano reviews
6th Sense! acara bertajuk misteri gaje yang menerima tantangan dari readers sekalian! finally berhasil juga updet... UPDET DOUBLE CHAPTER! REST N RELAX- ahem, maksudnya, READ N REVIEW PLEASE! KYAHAHAHAHA!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Mystery - Chapters: 7 - Words: 50,629 - Reviews: 96 - Favs: 29 - Follows: 7 - Updated: 7/6/2011 - Published: 12/8/2009
A Closet Emo by Hey Its Melmel reviews
Dibalik keriangan Mizumachi, ternyata ada sesuatu yang berat, yang membuatnya melakukan hal-hal yang tidak pernah terbayangkan oleh orang-orang yang mengenalnya. MizuKakei. bisa Friendship/Sho-Ai.
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,702 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 6/18/2011 - K. Mizumachi, S. Kakei - Complete
Capital S by Claire Barbossa reviews
Sejarah dan sekumpulan ide liar dijilid jadi satu dalam celah-celah tulisan yang kelam.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Mystery/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 5,494 - Reviews: 18 - Favs: 22 - Follows: 2 - Published: 5/28/2011 - L, Light Y. - Complete
Game Disaster by TwiLightAmano reviews
wow! para pengembara melewati 3 dunia sekaligus! apakah mereka berhasil kembali pulang? R N R PLISS! FINALLY UPDATE!
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 14 - Words: 32,634 - Reviews: 54 - Favs: 12 - Follows: 8 - Updated: 3/16/2011 - Published: 7/18/2009
A, B, & C by le.clarius reviews
A for American Football, B for Brotherhood, & C for College life. Hiruma kedatangan tamu tak diundang. And life will go on anyway. Discontinued.
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Family/Crime - Chapters: 26 - Words: 45,630 - Reviews: 251 - Favs: 30 - Follows: 12 - Updated: 11/30/2010 - Published: 10/26/2009 - Hiruma Y.
The man that is Hotaru by LibertyLime reviews
Character study of Hotaru. Drabble. oneshot.
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 765 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 9/27/2010 - Hotaru - Complete
Gift for Hotaru by Kira Desuke reviews
Shinrei ingin menjadi kakak yang baik. Karena itu dia berniat memberikan hadiah spesial untuk Hotaru. Tapi, apa bisa? Birthday fic for Ka Hime Shiseiten. Mind to RnR?
Samurai Deeper Kyo - Rated: K - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,363 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Published: 6/28/2010 - Shinrei, Hotaru - Complete
Shiro by TwiLightAmano reviews
Kakei menemukan anjing ditepi sungai... apa yang terjadi diantara mereka sampai membuat Kakei menjadi manusiawi begitu?
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,324 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 6/21/2010 - K. Mizumachi, S. Kakei - Complete
The Past by Claire Barbossa reviews
Yagami Light terkunci dalam sebuah ruang bersama masa lalu seseorang.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 1 - Words: 5,323 - Reviews: 6 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 6/12/2010 - Light Y., L - Complete
Pedophilia : AI NO KOTOBA by Akaneko SeiYu reviews
"Akulah yang menentukan hukuman seperti apa yang pantas untukmu." LAST CHAPTER UPDATE! more than 6k words. warning inside. 'Beta-Ed by FBSN', special thanks to Chiaki Megumi a.k.a Ange la Nuit. THANKS FOR EVERYTHING.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 11 - Words: 43,713 - Reviews: 218 - Favs: 138 - Follows: 36 - Updated: 6/4/2010 - Published: 11/18/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
The Broken Memory by Claire Barbossa reviews
Hanya sebuah obsesi yang membawa jiwa ke dalam pelukan maut yang asing.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,697 - Reviews: 7 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 4/27/2010 - BB, L - Complete
A Pet by Sora Tsubameki reviews
Joe tidak mengerti apa yang menimpanya hanya demi melunasi hutang ayahnya. Warning:Yaoi. RnR, please.Konflik menurun. Saatnya keadaan mulai membaik! - COMPLETE
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 14 - Words: 19,361 - Reviews: 86 - Favs: 13 - Follows: 4 - Updated: 12/15/2009 - Published: 11/11/2009 - S. Kaiba, K. Jounouchi - Complete
Aurevoir Yunyun by Ananas-kun reviews
Luciole après les déclarations de Yuan partit sans mot, Son maitre désespéré tombe dans une lonque dépression jusqu'à qu'il se rende compte que son p'tit clou tiens à lui.
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - French - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,306 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 11/29/2009 - Hotaru, Yuan - Complete
Pedophilia : BABY KISS by Akaneko SeiYu reviews
Seorang Kapten Anbu yang dingin bertemu dengan malaikat kecil yang membuat hati dinginnya tergerak kembali. WARNING : Yaoi, Pedophile, OOC. SasuNaru
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 9,768 - Reviews: 51 - Favs: 81 - Follows: 17 - Updated: 11/6/2009 - Published: 11/4/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Punishment by ChaosGarden reviews
KyoxHotaru. If you play with fire, you'll get burned. But this is Demon Eyes Kyo we're talking about here... So do the rules still apply?
Samurai Deeper Kyo - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,816 - Reviews: 12 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 8/10/2009 - Kyo, Hotaru - Complete
Seduce Me by ChaosGarden reviews
HotaruxShinrei Pure smut. Just what does Shinrei have planned for his brother after they bathe? The way Shinrei's body moves just sends Hotaru into ecstasy.
Samurai Deeper Kyo - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,990 - Reviews: 12 - Favs: 16 - Follows: 2 - Published: 8/4/2009 - Hotaru, Shinrei - Complete
Remembering Fireflies by Vanus Empty reviews
He might not have understood it, but, he was glad he had a family—and that stupid chickie bowl they gave him. Hotaru&family.
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - English - Family/Humor - Chapters: 13 - Words: 10,740 - Reviews: 33 - Favs: 21 - Follows: 13 - Updated: 6/9/2009 - Published: 1/26/2008 - Hotaru
Fake Reality side B by Ratu Obeng reviews
[COMPLETE] Kecelakaan mobil membuat Jounouchi amnesia. Apa yang akan dilakukan Jou setelah ingatannya kembali? mencari semua ingatan yang hilang dan memperbaikinya atau justru...menerima semua fakta? ・ AT ・ *Puzzle Fic* ・ Puppyshipping ・ /Shounen-Ai/
Yu-Gi-Oh - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 7 - Words: 12,676 - Reviews: 26 - Favs: 10 - Follows: 2 - Updated: 12/18/2008 - Published: 11/21/2008 - [S. Kaiba, K. Jounouchi] - Complete
Fake Reality side A by Ratu Obeng reviews
[COMPLETE] Kecelakaan mobil membuat Jounouchi amnesia. Apa yang akan dilakukan Kaiba? membantu memulihkan semua ingatan Jou atau justru...memutarbalikkan sebagian fakta? ・ AT ・ *Puzzle Fic* ・ Puppyshipping ・ /Shounen-Ai/
Yu-Gi-Oh - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 7 - Words: 12,757 - Reviews: 19 - Favs: 13 - Follows: 4 - Updated: 11/5/2008 - Published: 9/2/2008 - [S. Kaiba, K. Jounouchi] - Complete
I Saw A Ghost, She Saw Me by omje-je reviews
Apa reaksi Hotaru kalau bertemu dengan hantu?
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 1,304 - Reviews: 15 - Favs: 18 - Follows: 1 - Published: 7/16/2008 - Hotaru - Complete
Firefly High by Vanus Empty reviews
AU. Seventeen year old Hotaru enters his second year at Onmyou Gakuen, not knowing just how dangerous this year will be. When armed criminals storm the school, just how can he survive when the only person who can help is his current worst enemy?
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 2,504 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 4 - Published: 4/27/2008
Catatan Perjalanan Hotaru Menuju Edo by omje-je reviews
Hotaru berpetualang mencari Kyo yang hilang setelah menang menaklukan 'Aka no Ou' dan bermaksud mengalahkannya. Apakah orang seperti dia bisa berhasil mencapai Edo?
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,171 - Reviews: 9 - Favs: 10 - Published: 4/23/2008 - Hotaru - Complete
Sleeping 'HOTARU' Beauty by omje-je reviews
Jaman dahulu, di sebuah kerajaan, terdapat putri yang telah terlelap selama 100 tahun. Untuk membangunkannya butuh ciuman selamat pagi, itupun kalau manjur.
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,255 - Reviews: 13 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 2/23/2008 - Hotaru, Shinrei - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Si Jenius Misterius reviews
Di universitas Saikyo, terdpt seorang mahasiswa yg sgt misterius. Ia tak pernah menunjukan batang hidung'a di kampus. Tapi, ia sgt jenius, ia selalu mendpt peringkat tertinggi di ujian'a. Meski tak ada seorg pun yg tahu kpn ia mengikuti ujian di jurusan yg dipilih'a. Tak ada seorg pun yg mengetahui. Jika mahasiswa terjenius itu sebenar'a adalah org terbodoh di jurusan tsb. R&R plz.
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 5 - Words: 11,724 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 1/29 - Published: 6/3/2014 - Hotaru, Shinrei, OC
Guru, kakak, dan ayahku yang paling baik reviews
Ficlet for Hotaru birthday. 13 Agustus. kali ini bikin YuanHota. Lanjutin/bikin (baru) cerita HotaShin'a nanti" aja. Lagian, gak mau nulis banyak" karena pake laptop setengah error... Yah, pokok'a Happy Birthday, Hotaru dan DLDR buat yg baca. disclaimer dan warning di dalam ya... (malas nulis)
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 840 - Reviews: 1 - Published: 8/13/2014 - Complete
Thank You and Happy Birthday, My Presdir My New Brother
FIc Comeback sekaligus untuk merayakan ulang tahun Tenpouin Yuuki. Crack Pair Bentou x Yuuki(?). OOC. OC. DLDR.
Code Breaker - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 6,615 - Published: 5/4/2014 - Yuuki T., OC - Complete
Di tengah Hujan reviews
perasaan seorang ayah dan anak angkatnya di tengah hujan kini terungkap. fic terakhir sebelum hiatus kurang lebih setahun... gomennasai minna... ujian sudah menanti... T T
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 2 - Words: 886 - Reviews: 2 - Published: 7/8/2013 - Hotaru, Yuan - Complete
Happy Birthday, Yuan! reviews
Fic for Yuan birthday. Warning: pirate!Hota-meski gagal-, rape, OC
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 3,283 - Reviews: 2 - Published: 5/4/2013 - Hotaru, Shinrei, Yuan - Complete
Celebration for You reviews
Special fic for Shinrei Birthday...
Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,560 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 2/14/2013 - [Shinrei, Hotaru] [Fubuki, Hishigi] - Complete
Now, I Like Valentine Day reviews
Lunch dan keluarganya merayakan valentine pertama mereka... Warning: OC
Code Breaker - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,854 - Reviews: 1 - Follows: 1 - Published: 2/14/2013 - Complete
R&B reviews
Fic for Heike birthday! ( )/ T for Sho-ai and... #Plak!
Crossover - Samurai Deeper Kyo & Code Breaker - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,503 - Reviews: 2 - Follows: 1 - Published: 2/10/2013 - [M. Heike, Yukihina] [Shinrei, Hotaru] - Complete
明けまして おめでとう, 僕の弟! reviews
Drabble singkat Shinrei dan Hotaru untuk tahun baru 2013! T untuk Sho-Ai... warning inside!
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,169 - Reviews: 6 - Follows: 1 - Published: 12/31/2012 - [Shinrei, Hotaru] - Complete
The Red Thief reviews
Kehidupannya dipenuhi dengan dendam dan kasih sayang. Ia tidak hidup sendirian, tapi Ia merasa sendirian. ia ingin membalaskan dendamnya pada ayahnya, namun Ia tak ingin hati kakaknya terluka. Dendam atau kasih sayang? Hidup atau mati? Manakah yang akan Ia pilih? Kisah tentang seorang pencuri merah pendendam dan keluarganya.
Crossover - Detective Conan/Case Closed & Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Crime - Chapters: 3 - Words: 7,962 - Reviews: 8 - Follows: 1 - Updated: 10/8/2012 - Published: 7/2/2012 - Hotaru - Complete
誕生日 おめでとう、ほたる! reviews
birthday fic's for Hotaru... Warning: OOC, slight Sho ai-incest, gaje, typo, dll
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,649 - Reviews: 3 - Published: 8/13/2012 - [Hotaru, Shinrei] - Complete
kumpulan drabble Hotaru dan Shinrei reviews
hanya kumpulan cerita singkat tentang kegilaan Hotaru dan Shinrei yang dibuat author saat stress. Ceritanya aneh? gaje? punya tantangan untuk author membuat cerita singkat? uneg-uneg? yang penting R&R!
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Chapters: 7 - Words: 3,224 - Reviews: 11 - Updated: 6/12/2012 - Published: 5/16/2012 - Hotaru, Shinrei - Complete
Ekspersi saat kebakaran menurut tipe kepribadian reviews
bagaimana ekspersi Shinrei, Hotaru, Kaito dan Shinichi saat terjadi kebakaran? warning: OOC, gaje, Humor gak lucu.
Crossover - Detective Conan/Case Closed & Samurai Deeper Kyo - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 457 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Published: 5/25/2012 - Kaito K., Shinichi K./Conan E., Hotaru, Shinrei - Complete
terdampar di masa depan reviews
Apa jadinya jika Hotaru dan Shinrei terdampar di suatu pulau yang ternyata terhubung dengan masa depan? Bagaimana mereka bisa kembali ke waktu semula? Dan bagaimana kesabaran Shinrei menghadapi Hotaru yang jenius-idiot itu? Akankah mereka bisa berdamai?
Samurai Deeper Kyo - Rated: T - Indonesian - Adventure/Family - Chapters: 4 - Words: 13,408 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 5/8/2012 - Published: 5/1/2012 - Hotaru, Shinrei - Complete