AmirahRO
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 04-18-12, id: 3929756, Profile Updated: 06-09-12
Author has written 3 stories for Naruto, Beyblade, and Ouran High School Host Club.

Sziasztok!

Amirah vagyok és elég régóta találok már ki mindenféle történeteket, és a fanfiction kategória sem áll távol tőlem, de leini még nem sokat sikerült. Ebben az oldalban a lehetőséget látom, hogy más is részese lehessen az én világomnak, figyelhesse és segitse a fejlődésemet. Az összes olvasómat megkérem, hogy ha van valamilyen épitő jellegű kritikája, akkor azt nyugodtan tudassa, sokat segit vele. Köszönöm!

Megjegyezném, hogy külön nehézséget jelent az is, hogy hajlamos vagyok keverni az "anyanyelveimet", rengeteg román kifejezést használom a magyarok helyett és forditva. Remélem, hogy sikerül majd kirekesszem az ilyen hibákat, de ha valaki mégis talál ilyesmit, akkor szóljon és kijavitom!

Bocsássatok meg, de mig nem veszek egy új billentyűzetet, addig nem tudok hosszú "i" betűt irni! Elnézéseteket kérem, s tudjátok, hogy ismerem a helyesirási szabályokat!


Büszkén jelentem az olvasóimnak, hogy az enyém az első és eddig a percig egyetlen Beyblade témájú fanfiction, ami magyarul iródott! Köszönöm mindenkinek, aki elolvassa!


Köszönet jár Hajnalmadárnak, a rengeteg segitségért és javitásért, valamint Kenyeres Alettának a boritóért!


Köszi szépen!

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Ne szólj szám! reviews
Különös lány, különös titkokkal! Nehéz beilleszkedni az új közegbe, ha nincs valaki, aki elkalauzol a új környezetben, de aggodalomra semmi ok, az Ouran Akadémia tele van vállalkozó szellemű fiatalemberekkel, akik különös örömmel kisérgetik a szintén fiatal és persze gyönyörű lányokat. De vajon a lány tudja mit akar?
Ouran High School Host Club - Rated: K+ - Hungarian - Romance/Mystery - Chapters: 8 - Words: 9,545 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Updated: 1/16/2013 - Published: 11/10/2012 - Kyōya O., Tamaki S.
Hiányoztál reviews
7-8 év telt el a G-Revolution óta. Hilary most visszatér Japánba, de nem ő az egyetlen, aki hazajön. Kellemes olvasást! A boritot készitette: KENYERES ALETTA!
Beyblade - Rated: K+ - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 7,018 - Reviews: 1 - Updated: 10/15/2012 - Published: 6/6/2012 - Hilary/Hiromi T., Kai H. - Complete
Vörösfelhők között reviews
Képzeld el, hogy az élet amit eddig éltél hirtelen eltűnik, s neked egy újban kell helyt állnod. Hogy hangzik? Ijesztő? Most képzeld el, hogy amikor már megszoknád az új életed kisérteni kezd a régi. Te mit tennél? FIGYELEM: Deidara X SK és Neji X SK!
Naruto - Rated: T - Hungarian - Romance/Adventure - Chapters: 12 - Words: 13,402 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Updated: 5/8/2012 - Published: 4/20/2012 - Deidara, Neji H. - Complete