KatziusTheGoat
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 06-21-12, id: 4073344, Profile Updated: 04-16-14
Author has written 23 stories for Persona Series, Avalon Web of Magic, Harry Potter, Adventure Time with Finn and Jake, Avengers, Sword Art Online/ソードアート・オンライン, Pet Girl of Sakurasou/さくら荘のペットな彼女, and Shingeki no Kyojin/進撃の巨人.

Oke, semua. Sebelum saya memperkenalkan diri, walaupun mungkin udah pada tau siapa nama saya, tapi saya ini nggak mau panjang-panjang, oke?

Jadi, pertama, nama saya Katzius. Yah, mungkin udah pada tahu saya suka ganti-ganti pennname jadi KatziusThe apalah gitu, jadi panggil aja saya Katzius.

Akun ini saya bikin sebagai perwujudan dari semua mimpi saya yang sejak dulu kepingin mengubah sesuatu secara nyata walaupun itu cuma berupa fiksi. Sejak dulu saya bahkan udah bikin fanfiction, cuman masih dalam kepala aja, belum diketik macem sekarang. Tapi itu sungguhan, sejak umur 10 tahun saya itu udah sering bikin-bikin cerita sendiri tentang apalah gitu yang nggak bisa saya terima. Nah, setahun kemudian, pas banget saat saya lelah dan mutusin berhenti, adik saya nemuin FFn.net, dan jadi liarlah ide saya sejak saat itu, dan baru kemudian Katzius terlahir dari otak saya.Motif saya selain ngeluarin imajinasi, ini juga sebenernya pelarian saya dari dunia nyata kalo saya lagi depresi berat, lagi kesenengan atau ngambil inspirasi.

Padahalbiasanyasayacumanongolbuatngecekpairingkesayanganimnotgomenguys.

Oke, cukup sejarahnya. Sekarang, saya mau bilang kalo saya lagi dalam masa Writer-Block berat. Jadi, saya mungkin cuma bisa update 2-3 kali sebulan, itupun kalo bisa nulis *dihajar

Jadi, bisa disimpulkan saya sedang SEMI-HIATUS atau GANTUNG.

Tapi, saya bakal tetep nongol tiap hari, kok, walaupun saya kebanyakan jadi Silent Reader atau cuma ngeripiew :) tapi silakan aja kalo mau PM saya, tombol PM selalu siap di pojok atas.

Salah satu faktor saya jarang apdet, ya gara-gara kebanyakan nonton anime. Saya ini sekarang lagi jatuh hati setengah-idup(?) sama fandom Puella Magi Madoka Magica, dan itu anime saya saranin banget deh. Fandom lainnya yang sedang saya tempelin adalah KILL la KILL, Yuru Yuri, dan Shingeki no Kyojin, walaupun ketiga anime itu udah tamat. Fandom lainnya lagi, Avengers, Sword Art Online, Percy Jackson and The Olympians, Harry Potter, de-el-el.

Buat fandom Avengers, saya lagi ngegarap sekuel dari Avenger's Horror. Mohon ditunggu :)

Saya ini orangnya punya kebiasaan buruk, kalo ngeliat typo dikit pasti langusng pengen nge-kritik. Dan saya ini juga sukanya ngulang-ngulang topik walaupun udah basi. Kalo ada yang kebetulan kena getah saya itu, saya gomen :(

Saya juga rakus kalo soal pairing. Biasanya sih pairing apa aja saya jadiin otepeh asalkan sesuai dengan mood saat itu. Jadinya pairing saya banyak :)

Tapi, kalo ditanya soal otepeh sih, saya punya beberapa :

-MadoHomu/HomuMado (Puella Magi): Siapapun yang jadi seme, saya tempelin terus pairing ini. Biarlah takdir dua insan yang unyu ini bersatu *ngarep

-KyouSaya/SayaKyou (Puella Magi) : Sama kayak MadoHomu, ini pairing udah lekat di hati saya :D

-MamixKyuubey (Puella Magi) : Oke, mungkin yang satu ini aneh, karena satu, Kyuubey itu genderless, dan dua, dia itu alien. Tapi entah otak saya emang lagi eror atau apa, tapi saya menerjemahkan ini jadi pair yang lumayan imut :3

-YuixKyouko (Yuru Yuri) : Awalnya pair ini saya abaikan. Tapi ngga tau kenapa kokolo saya ketarik ngeliat pasangan dua yang sifatnya bener2 berlawanan. Yang satu serius, yang satu maen-maen :D

-AkarixEveryone (Yuru Yuri) : Dan lagi-lagi saya nyasar ketemu pair aneh. Ini pair saya nemu di YuruYuri episode 1 Season 2 dan saya langsung jatuh hati. Bravo.

EreMika (SnK) : Saatnya kita kembali Straight. Saya sejak awal nonton SnK emang yg di-ship udah ini, entah karena saya ngefans Mikasa, atau saya emang suka yang mirip2 incest.

-ErenArmin (SnK): Otak saya emang lagi eror. Biasanya saya menolak BL, karena saya sendiri gendernya laki-laki, tapi kok yang satu ini bisa keliatan imut di mata saya?

Oke, cukup sekian, Minna. Silakan lihat cerita bikinan saya di bawah kalau tertarik dan jangan lupa review! Sampai ketemu di dalam Fanfiction, Minna sekalian!!

Salam JEGER,

-Katzius

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Nos Sept Dernières Minutes by Tomoko Takami reviews
"Konon, katanya waktu kita meninggal kita masih dalam keadaan sadar dalam tujuh menit." / RiveTra. alur waktu yang diambil dari ekspedisi ke-57/ RnR minna?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 690 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 4/3 - Petra R., Levi - Complete
More About You by OtAkUPrInCeSs1 reviews
(Houka Inumuta x Ryuuko Matoi) Inumuta spends a day with Ryuuko, much to her annoyance and disbelief. Inumuta says it's all for data, or is it? Well, Ryuuko realizes, sometimes it's not so bad hanging out with your enemy's ally. Contains slight fluff and a kind of OOC-ness of Inumuta. Enjoy though!
Kill la Kill/ キルラキル - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 7,061 - Reviews: 19 - Favs: 34 - Follows: 36 - Updated: 3/15 - Published: 2/21 - [H. Inumuta, Ryuko M.]
The Last of Us: Mikasa and Eren by Aratte reviews
Dunia begitu kejam, namun sangat indah.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 4,598 - Reviews: 17 - Favs: 21 - Follows: 2 - Published: 3/7 - Eren Y., Mikasa A., Levi - Complete
Adventure Time The Second Movie: True Love by CVLTheDragonSlayer reviews
A sequel to A.T The Movie. Things were going pretty fine between the young hero and the Princess of Flames, until Flame King found out about their relationship! Heartbroken, Finn came back to Aaa, only to find out that Fionna is dating someone else! What will the poor boy do? Mostly FinnxFionna/ Bunny Bears. Rated T due to many things. EPILOGUE COMING VERY SOON!
Adventure Time with Finn and Jake - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 32,883 - Reviews: 145 - Favs: 39 - Follows: 40 - Updated: 1/8 - Published: 10/6/2012 - [Finn, Fionna]
Nocturnalist by Atila reviews
Emily has a secret. Adriane discovers a gift. Kara holds the key to something she never even believed possible. Takes place when Emily, Adriane, and Kara are seventeen years old. Oh yeah, and this is part of a series. R&R! Warning: Some mature content. Started before Dark Mage so AU after Heart of Avalon.
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance/Mystery - Chapters: 14 - Words: 21,719 - Reviews: 92 - Favs: 22 - Follows: 16 - Updated: 10/24/2013 - Published: 1/5/2009 - Adriane C., Emily F., Kara D., Marlin
Take Me Out, Armin! by Fvvn reviews
Apalagi yang lebih naas daripada terjebak di acara kontak jodoh... untuk wanita? Iya, wanita. Take Me Out Parodi. harem!Armin.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,075 - Reviews: 49 - Favs: 59 - Follows: 9 - Published: 10/18/2013 - Armin A. - Complete
Memory of a Sword by YuukiTenriKdramon reviews
New protagonist Shou Sakuma, seorang expert gamer di Sword Art Online version 2nd, menggabungkan kekuatannya dengan teman-temannya dan mempertaruhkan nyawanya untuk menyelamatkan Aincrad dari musuh yang kuat, jauh lebih kuat dari musuh sebelumnya. 1st Fanfiction ever, maaf kalo buruk. xD (Disclaimer: Reki Kawahara)
Sword Art Online/ソードアート・オンライン - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Romance - Chapters: 8 - Words: 10,036 - Reviews: 14 - Favs: 9 - Follows: 6 - Updated: 8/29/2013 - Published: 2/10/2013 - Kirito/Kazuto, Asuna, OC
Old Man by GaramMerica reviews
Efek super serum yang membuat Steve Rogers menjadi Captain America mulai habis. Bahkan Tony Stark tidak menyangka akan datang saat dimana ia benci memanggil Steve "Old Man". Mind to Read and Review?
Avengers - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 8,696 - Reviews: 18 - Favs: 5 - Follows: 7 - Updated: 7/21/2013 - Published: 12/18/2012 - Captain America/Steve R., Iron Man/Tony S.
13 by Iwashima Fue reviews
Bagaimana sih cara Armin si anak yang sekarang menginjak umur 13 tahun ini menyatakan rasa sukanya pada gadis? Read more, click the title!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,737 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 7/5/2013 - Armin A., Krista L. - Complete
Underneath by Rakthamallika reviews
"Mungkin karena pada dasarnya manusia yang tidak sempurna akan mencari manusia yang tidak sempurna yang lain untuk saling mencari kenyamanan dan bertahan mengatasi apapun yang ada dalam hidup," aku menimpali.
Avengers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,688 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 6/18/2013 - Iron Man/Tony S. - Complete
Miss Jackson by Akihiro Khione reviews
Annabeth merasa bahwa ia telah melupakan masa. Bukan masa lalu. Tapi masa sekarang. Ia melupakan sesuatu yang harus membuat Percy mendudukkannya kembali di tepi kasur dan menunjukannya sebuah foto. Apakah Annabeth mengingat kembali, apa yang ia lupakan?
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 354 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 6/12/2013 - Annabeth C., Percy J.
What Time is It? It's Song Time! by treesinthestarlight reviews
Title says it all. Credit to mangoisme. Features gender-swapped characters as well. Rated T for some subject matter. No exact fan-pairing. I take requests! Chapter 13 is up! "Two is Better than One" by Boys Like Girls.
Adventure Time with Finn and Jake - Rated: T - English - Chapters: 13 - Words: 9,658 - Reviews: 51 - Favs: 15 - Follows: 10 - Updated: 6/10/2013 - Published: 5/24/2012
Let's Clean the 1-04 Classroom! by meshi-chan reviews
AU! High School. 104th Trainees Fanfic. Kisah singkat dimana para murid kelas 1-04 membersihkan kelas tercinta mereka. A bit OOC dan Salam Kenal!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,824 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Published: 6/5/2013 - Eren Y. - Complete
An Unknown Story of Marco Bodt by Nana Bodt reviews
Ia memanglah seorang yang lamban dan lemah. Namun ia bukanlah seorang pengecut yang akan membiarkan temannya disantap oleh titan-titan kelaparan itu. Ya, walaupun nyawanyalah yang menjadi taruhan. Ia tak akan gentar menghadapi kematian. A tribute fic for Marco Bodt and Bloody May event. Mind to read and review?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,907 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 5/30/2013 - Marco B. - Complete
How? by Otakubukai reviews
Perhaps, Mikasa's curiosity about babies will never end. Ever. Omake at the end. short oneshot.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 386 - Reviews: 11 - Favs: 25 - Follows: 2 - Published: 5/23/2013 - Eren Y., Mikasa A. - Complete
Was ist, Wenn by incarnadine.akuma reviews
Sekali waktu Mikasa menumpah kisah pada padang clematis, angin sambil lalu menyapunya tanpa sisa. Eren/Mikasa, friendship.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,312 - Reviews: 14 - Favs: 18 - Follows: 4 - Published: 5/17/2013 - Eren Y., Mikasa A. - Complete
Koishiteru by animedevilluvzyuri reviews
Yozora told her parents about her relationship with Sena but hasn't heard a word from them. Sena asks her to come over to her house for support to tell her father about them. At end of this will decide their fate as a couple forever. Rated M for yuri lemon. COMPLETE.
Boku wa Tomodachi ga Sukunai - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 9,479 - Reviews: 9 - Favs: 19 - Follows: 5 - Updated: 3/5/2013 - Published: 2/25/2013 - [Yozora, Sena] - Complete
Mine by Aphrodite Girl 13 reviews
"Karena pada akhirnya, aku tak akan pernah membiarkan apapun yang ku miliki hilang untuk kedua kalinya, tak akan ku biarkan malaikat kecilku merasakan kepedihan seperti yang pernah ku rasakan." / Last Chapter already Update!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 20 - Words: 35,191 - Reviews: 72 - Favs: 9 - Follows: 9 - Updated: 1/24/2013 - Published: 6/29/2012 - Hermione G., Harry P. - Complete
Can't Live Without You by Ameilia Barton reviews
Natasha is in a coma, Clint realizes that he must tell Natasha what he feels for her. Romance, fluff, just read and revieuw please. Clintasha / Blackhawk / Blackeye / Hawkwidow
Avengers - Rated: M - English - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 1,999 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 12 - Updated: 10/24/2012 - Published: 10/9/2012 - Hawkeye/Clint B., Black Widow/Natasha R.
Broken Crown by Yellow-Spider reviews
Prompt: Thalia G/ Steve R pairing. Steve Rogers was lonely, but when he meets a girl in Central Park, everything changes. Connected stories in one one-shot slight OOC warning.
Crossover - Percy Jackson and the Olympians & Avengers - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,246 - Reviews: 28 - Favs: 74 - Follows: 30 - Published: 10/20/2012 - Thalia G., Captain America/Steve R. - Complete
Adventure Time The Movie: The Final Battle by CVLTheDragonSlayer reviews
Finn & Jake go back to the land of Aaa, to save everyone from the Lich's invasion. Can they do it? Or will Aaa fall before the hands of evil? Pairings: Finn/Fionna, Jake/Cake, a bit of Finn/Flame Princess, Ice King/Ice Queen, PB/PG & Marcie/Marshy. Rated T for blood, violence & swearing. FINAL CHAPTER HAS BEEN UPDATED. Vietnamese version coming soon!
Adventure Time with Finn and Jake - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 14 - Words: 24,841 - Reviews: 99 - Favs: 26 - Follows: 22 - Updated: 10/2/2012 - Published: 8/4/2012 - [Finn, Fionna, Flame Princess] - Complete
Til' Death Do Us Part by Obsession289699000203040508 reviews
Starfire is going to be leaving the Teen Titans - permanently. Will her last moments with them be special? Will Robin be able to reveal his feelings to her in time?
Teen Titans - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 16 - Words: 12,924 - Reviews: 39 - Favs: 24 - Follows: 24 - Updated: 7/29/2012 - Published: 8/11/2010 - Robin, Starfire
Avatar : The Death of Aang by Tiburontooth reviews
Pada akhir book 2 : Earth, Zuko memilih untuk tidak mengkhianati Iroh dan Katara. Namun pilihan ini ternyata mengakibatkan tragedi. Aang terbunuh. Katara menangis. Tim Avatar terbagi menjadi dua. Bagaimana nasib dunia ini? Zutara
Avatar: Last Airbender - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 14 - Words: 29,721 - Reviews: 33 - Favs: 20 - Follows: 10 - Updated: 5/24/2012 - Published: 5/23/2010 - Zuko, Katara
Mission Impossible by Felicia Rena reviews
Draco Malfoy menerima tantangan untuk menaklukkan hati Hermione Granger. Apa saja usaha yang akan dilakukannya? Berhasilkah? Mind to read? Review, pleasee...COMPLETE!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 10 - Words: 25,793 - Reviews: 201 - Favs: 97 - Follows: 40 - Updated: 2/27/2012 - Published: 4/20/2011 - Draco M., Hermione G. - Complete
Remember by Poetic Freedom reviews
"We will be remembered..." And after all that time, she was gone... Songfic from Tigress' POV. With the song Long Live by Taylor Swift.
Kung Fu Panda - Rated: K+ - English - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 976 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 2/4/2012 - Tigress - Complete
Winter Memories by uwaw reviews
"Aku... menyukai musim dingin... Karena aku ingin perasaanku membeku... Dan tidak merasakan apa-apa lagi..."/ LukaMiku fanfic/ gejes story/ jika ada kesamaan cerita mohon maaf! saya tidak tau apa2 QAQ *plak/ RnR please? OwO
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 5 - Words: 11,889 - Reviews: 28 - Favs: 9 - Follows: 4 - Updated: 2/1/2012 - Published: 12/28/2011 - Luka M., Miku H. - Complete
Mammamimmi, The Muggle Junior in Hogwarts by Milda Malione reviews
Seorang bayi muggle datang ke Hogwarts dan membuat repot Harry, Ron, dan Hermione. Siapa sebenarnya bayi itu? Dan bagaimana ia bisa sampai ke Hogwarts? My first fanfiction. Please read and review. :
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,970 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 10/19/2011 - Complete
Share Your Feelings With Your Persona! by Mayumi Koyuki reviews
Souji, Yosuke, Chie, dan Yukiko sedang galau! dan persona mereka mencoba membantu! kira-kira, bagaimana caranya ya? Check it out!
Persona Series - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,103 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Published: 10/16/2011 - Souji S./Yuu N., Yosuke H. - Complete
Amazing News by Raiha Laf Qyaza reviews
Wanita itu tersenyum, Fleur tersenyum anggun, "Oui. Je suis enceinte. " Sekedar berita kehamilan yang simpel itu cukup untuk memberitahu Bill dan Fleur bahwa mereka setidaknya saling memiliki. Dan apa yang mereka miliki, selama bersama, saat ini cukup.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,348 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Published: 9/6/2011 - Fleur D., Bill W. - Complete
Benda Muggle bernama Laptop by K. Neko Harumi reviews
Hermione mengulang tahun ke-7 nya di Hogwarts tanpa Harry dan Ron. Dia yang tahu bahwa tahun ke-7 nya akan membosankan, sengaja membawa barang-barang muggle ke Hogwarts/Jangan lupa reviewnya ya, readers/
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,157 - Reviews: 14 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 9/5/2011 - Draco M., Hermione G. - Complete
The Course of True Love Never Did Run Smooth by Jinora reviews
Adriane/Zach. After an argument that leaves both parties hurt and confused, Zach gets himself kidnapped. Now it's up to Adriane to save him and defeat the new big bad that has begun to rise. Name is subject to change.
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance/Fantasy - Chapters: 10 - Words: 14,352 - Reviews: 24 - Favs: 6 - Follows: 8 - Updated: 7/16/2011 - Published: 1/7/2011 - Adriane C., Zach
Dreamwalking by Soozie Quixotic reviews
World-walking in her sleep lands Adriane in a very awkward situation. Zach isn't sure how to deal with this. Adriane/Zach. One-shot.
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,300 - Reviews: 12 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 1/10/2011 - Adriane C., Zach - Complete
The End of the Beginning by Jinora reviews
Based directly after the end of Full Circle. Just a little bit of fluff I wrote for fun. Rated for one kiss.
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 902 - Reviews: 11 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 12/22/2010 - Adriane C., Zach - Complete
Mirror Image by Soozie Quixotic reviews
All it took was one time, one desperate impulse, and one kiss. One evening four years later, they finally confront their feelings and each other. Adriane/Kara. Femslash. REVISED!
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 10,426 - Reviews: 20 - Favs: 15 - Follows: 3 - Updated: 10/29/2010 - Published: 6/24/2010 - Adriane C., Kara D. - Complete
Everyday, everytime by Bulecelup reviews
Tony memberi hari libur kepada Pepper, sekretarisnya tercinta. dia menyuruhnya untuk bersantai di sebuah Spa mewah. Tapi seperti biasanya; Tony Stark tak mampu hidup lebih dari 5 menit tanpa sekretarisnya.
Ironman - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 959 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 5/7/2010 - A. E. Stark/Tony, V. Potts/Pepper - Complete
Not Just A Little Sister by author musiman reviews
Azula adalah adik perempuan sekaligus teman terbaik Zuko. Benarkah hanya sebatas itu? Zucest. OOC. R&R please?
Avatar: Last Airbender - Rated: K - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,670 - Reviews: 19 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 4/28/2010 - Zuko, Azula - Complete
Just Another Picture to Burn by RoPete reviews
Dean and Ginny's break up Song-Fic song by taylor swift. This is for every breakup gone wrong. Burn Baby Burn!
Harry Potter - Rated: K+ - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,644 - Reviews: 2 - Favs: 8 - Published: 4/22/2009 - Ginny W., Dean T.
The Art of Suicide by Rainpath reviews
Small continuation of Strawberry Gashes. Zach visits Adriane.
Avalon Web of Magic - Rated: K+ - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 1,561 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 8/26/2008 - Published: 8/19/2008 - Complete
Be My Valentine? by Snowlia reviews
Emily pays Marlin a visit on Valentine's Day.
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,309 - Reviews: 24 - Favs: 17 - Follows: 6 - Published: 8/11/2008 - Emily F., Marlin
Strawberry Gashes by Rainpath reviews
Emily and Marlin's relationship is tricky, Kara is having strage dreams, and Adriane's life seems to be spiraling downward, and no one is noticing. Adrianecentric, with Emily and Kara subplots . Rated for selfinjury and alcohol references.
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 20 - Words: 22,919 - Reviews: 89 - Favs: 18 - Follows: 8 - Updated: 4/17/2008 - Published: 11/29/2007 - Complete
Avalon: Guardians of Magic by Bobby-Rogue-Kitty-Colossus reviews
Set 5 years after the books that are out so far. I edited the chapters, and added an author's note. Please Read and Review. Let me know how I'm doing.
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance - Chapters: 6 - Words: 5,897 - Reviews: 20 - Favs: 13 - Follows: 7 - Updated: 12/4/2006 - Published: 1/24/2006
Whiskey Lullaby by LithiumEyes reviews
One mistake happened and tore them apart forever. Songfic, oneshot.
Avalon Web of Magic - Rated: K+ - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 851 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 9/26/2006 - Complete
An AdrianeZach LEMON! by Narri-chan reviews
Not what you're expecting...XD
Avalon Web of Magic - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 141 - Reviews: 32 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 4/25/2005
Across Worlds by Narri-chan reviews
After the final battle, Adriane makes a drastic choice that will affect certain hearts more deeply than she knew. But how long can two people in love stay seperated across worlds?
Avalon Web of Magic - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,526 - Reviews: 29 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 4/17/2005
101'st AVALON Fic! by Narri-chan reviews
In honor of 100 AVALON: Web of Magic fanfics, the cast is performing the old fairy tale "Little Red Riding Hood!" Being forced to, of course. Ain't omnipotence grand? (Rated for mild language) R&R!
Avalon Web of Magic - Rated: K+ - English - Parody/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,646 - Reviews: 36 - Favs: 14 - Follows: 2 - Updated: 3/26/2005 - Published: 3/22/2005
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Day after Day reviews
Hanya tentang kehidupan sehari-hari para tokoh SnK yang sudah menikah dan berkeluarga. Mau tahu kisah lengkapnya? Just CEKIDOT! CHAP 8 UPDATED, MINNA!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 8 - Words: 9,735 - Reviews: 40 - Favs: 14 - Follows: 12 - Updated: 4/13 - Published: 7/13/2013
Cinta itu Relatif reviews
Jean sudah memegang prinsip 'Irony Man'-nya, namun apa yang terjadi bila hari ini adalah hari Valentine?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,185 - Reviews: 1 - Published: 2/15 - Jean K. - Complete
From and For Mom reviews
Hari ini Hari Ibu. Eren, Mikasa, Armin, dan lain-lain merayakannya. Semua merayakannya. Mereka hanya menulis ucapan kecil di tanah, namun besoknya kejadian mengejutkan menanti mereka... Dedicated for Mother's Day 22 December. HAPPY MOTHER'S DAY EVERYONE!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 5,015 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 12/22/2013 - Eren Y., Mikasa A., Armin A., Jean K. - Complete
My Daily Life with Monsters reviews
Apa kau akan menjadi orang yang ingin tinggal bersama cewek setengah-ular di rumah terpisah dari orangtua dan kerabat? Jika jawabanmu tidak, kau mungkin akan bersimpati pada Eren Jaeger, yang menjadi korban kegilaan ayahnya yang mendaftarkannya pada program tinggal dengan para monster. Akankah Eren dapat bertahan? Let's Cekidot, Bros!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,294 - Reviews: 2 - Follows: 1 - Published: 11/15/2013
Perahu Kertas reviews
Perahu kertas itu makin lama mengambang makin menjauh, dan lalu hilang ditelan cakrawala. Perahu kertas itu hilang dengan membawa harapannya, juga harapan orang tercintanya, Eren. Armin membuka mata. Ia menghela napas. Ya, Tidak apa-apa. Inilah akhir dari perahu kertasnya. ErenArmin. Warning : Chara Death
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,198 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 9/21/2013 - Armin A. - Complete
The Irony Man reviews
Mungkin di bioskop-bioskop, Anda sekalian akan bisa menemukan Iron Man, sosok figuran yang terkenal dengan baju besi merah-kuning-nya. Namun, Anda tak akan bisa menemukan yang satu ini : IRONY MAN! Dialah superhero baru yang tak memiliki kekuatan apapun, tapi dalam hatinya, dia memiliki sebuah keyakinan yang tak akan dipatahkan siapapun. Penasaran? Let's Cekidot!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,270 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 9/14/2013 - Jean K. - Complete
The Wind reviews
"Aku... aku ingin menjadi angin," Dibukanya kembali matanya, dan sekuntum bunga putih diletakkannya di depan nisan. Segera saja angin angin kencang membawanya pergi. Namun, barusan dia sadar, bahwa angin sekarang telah berhenti. Warning : A VERY VERY SHORT FIC. Mind to RnR, Minna?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 730 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/28/2013 - Petra R., Levi - Complete
Isfet, Ma'at, dan Duat reviews
Dialah Duat. Si bocah, ialah Isfet. Si Gadis dialah Ma'at. Ma'at dan Isfet akan berubah, namun Duat? Akan tetap begitu... Shortfic. Triangle pair. Highschool AU. Mind to RnR?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 892 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/24/2013 - Eren Y., Levi, Petra R.
Follows reviews
Mikasa memang selalu mengikuti Eren, kemanapun dia pergi. Tapi benarkah itu? Shortfic. Slight RivaEren. Mind to RnR?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 853 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 4 - Published: 7/16/2013 - Eren Y., Mikasa A., Auruo B. - Complete
Arigato, Sensei reviews
Keith Shardis, pelatih galak dari barak pelatihan Trainee Squad, mendapat sesuatu yang tidak disangka-sangka hari ini. Shortfic. Mind to RnR?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,038 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Published: 7/14/2013 - Complete
What are you doing? reviews
Rencana Armin yang semula cuma emngembalikan buku berubah berantakan saat mendengar suara aneh dari kamar keluarga Jaeger. Apa yang sebenarnya mereka lakukan? WARNING : JANGAN BACA FIC INI SAAT PUASA!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,905 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 7/9/2013 - Armin A., Eren Y., Mikasa A.
Avengers's Horror : Slender the Eight Pages reviews
Semua anggota Avengers terpaksa memainkan Slender: the Eight Pages menggunakan Virtual Reality atas desakan Tony, dan semuanya tampak baik-baik saja, tapi Tony telah melakukan sebuah kealpaan yang membuat mereka dilanda bencana...
Avengers - Rated: T - Indonesian - Horror/Humor - Chapters: 4 - Words: 8,789 - Reviews: 13 - Favs: 4 - Follows: 5 - Updated: 6/29/2013 - Published: 3/2/2013 - Iron Man/Tony S. - Complete
Rindu reviews
Hari yang normal, tenang dan damai di markas Scouting Legion. Semuanya tampak normal, kecuali Mikasa. Light Eren/Mikasa, mind to RnR?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,811 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 6/19/2013 - Eren Y., Mikasa A. - Complete
Warmth reviews
Dia selalu ada di sisinya... Namun sekarang, dia meninggalkannya, tanpa ada yang kehangatan yang tersisa... Eren/Mikasa, Mind to RnR?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,346 - Reviews: 4 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 5/19/2013 - Mikasa A., Eren Y. - Complete
I Remember it All To Well reviews
Sorata dan Aoyama secara tidak sengaja bertemu di sebuah kafe, dan semuanya berjalan baik-baik saja, sampai sebuah lagu berkumandang dan sebuah kenangan terlintas...
Pet Girl of Sakurasou/さくら荘のペットな彼女 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,359 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 2/15/2013 - Complete
Stay, Stay, Stay! reviews
A sequel to "We're never ever getting back together, Finn". Marceline have been locked up herself for a week after her broke up with Finn, and Ice King helped her to understand him. Mind to Read and Review? FinnCeline
Adventure Time with Finn and Jake - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,155 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 1/25/2013 - Marceline A.
WIZARD GOT TALENT reviews
Hogwarts Express tiba-tiba rusak sehingga murid-murid Hogwarts tidak liburan. karena waktu liburan tersebut kosong, maka Dumbledore pun membuat acara 'WIZARDS GOT TALENT'. namun, dibalik semua itu, Voldemort sedang merencanakan sesuatu...
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 12,106 - Reviews: 30 - Favs: 12 - Follows: 13 - Updated: 1/2/2013 - Published: 8/25/2012 - Voldemort, Albus D.
Flower of Peace reviews
Tony memang seseorang yang suka berulah dan bikin masalah.Jadi, Bruce memberinya buku yang dia pikir akan menenangkan Tony sedikit. Akankah buku itu berhasil? Atau malah membuat masalah baru?
Avengers - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,165 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 12/24/2012 - Iron Man/Tony S.
I'm Sorry, Sugu reviews
Aku tahu, ini salahku, yang tidak mencoba lebih keras. Ini salahku, yang tidak mencoba semua yang aku bisa. Ini semua salahku, aku yang tidak memberikan semua yang dia butuhkan...Maafkan aku, Sugu...
Sword Art Online/ソードアート・オンライン - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 830 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 12/17/2012 - Kirito/Kazuto - Complete
I will walk a 1000 miles if I could just see you reviews
Natasha's got a gamma shock after closed the Portal, and fall into a coma, while Clint is confused how to confess his love for her, and now he fells it's too late. Will Clint confess it before the Death comes?
Avengers - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,028 - Reviews: 4 - Published: 10/21/2012 - Hawkeye/Clint B. - Complete
We're never ever getting back together, Finn reviews
When Finn is left Marceline just for an adventure, how do she feel? FinnCeline
Adventure Time with Finn and Jake - Rated: K+ - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 980 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/13/2012 - Finn, Marceline A. - Complete
Never thought we'd have a Last Kiss reviews
A Songfic based on Taylor Swift's Last Kiss. pairing : Adriane/Zach. Warning : Really Angsty, Chara Death. R&R Please!
Avalon Web of Magic - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 912 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 8/13/2012 - Adriane C., Zach - Complete
Unforgivable reviews
Harusnya aku tidak tersenyum padanya.harusnya aku tidak menjadi pacarnya. Harusnya aku tidak mempercayainya. Harusnya.. harusnya.. aku sudah mati. Pairing:Yukiko x Souji x Rise
Persona Series - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 873 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 6/26/2012 - Souji S./Yuu N., Yukiko A. - Complete