Christal Louise
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 06-23-12, id: 4079405, Profile Updated: 10-27-14
Author has written 2 stories for Screenplays.

SMstan especially f(x)stan and EXO-L

BoA, Girls' Generation-Choi Soo Young, SHINee-Lee Tae Min, f(x)-Song Qian, Amber Josephine Liu, Park Sun Young, Choi Jin Ri, Krystal Jung, EXO-Oh Se Hun, Xi Lu Han, Kim Jong In

Naruto -Uchiha Sasuke, Namikaze-Uzumaki Naruto, Kurama, Uchiha Itachi Fairy Tail -Natsu Dragneal, Gray Fullbuster, Erza Scarlet, Gerrard Fernandez, Zeref


Social Media

Twitter Me2day Facebook


I'm a fujoshi.

SasuNaru / SasuFemNaru , ItaKyuu / ItaFemKyuu and ZerefNatsu / ZerefFemNatsu hard-shipper.

GerrardxErza and LyonxGray shipper too.


born on December, 21st.

love pink and soft purple -and any pastel colors


yang punya akun me2day / twitter / facebook boleh add / follow saya :D


Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

He Can Never Truly Be Yours(rewrite) by Kimmimaru reviews
**REWRITE**Sirius would do anything for James Potter, he would watch the world burn if it meant that he was happy, but can he handle James' slowly budding relationship with Lily Evans on top of fighting a war? When the unthinkable happens Sirius pushes his knowledge of Magic to another level, just to see his best friend again. AU. (Pairings: SB/JP and JP/LE)
Harry Potter - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 15 - Words: 41,147 - Reviews: 25 - Favs: 9 - Follows: 14 - Updated: 9h - Published: 4/1 - [Sirius B., James P.] Lily Evans P.
Mak Comblang by xounicornxing reviews
CHAPTER 4 UPDATE! Bosan menjomblo, Joonmyeon –Suho- mencoba menggunakan jasa Yixing sebagai tukang mak comblang. Bagaimana kisah mereka?[Sulay/EXO/BL]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 9,054 - Reviews: 79 - Favs: 26 - Follows: 24 - Updated: 5/21 - Published: 10/26/2014
I'll Leave You to Your Deductions by Decisions Are Hard reviews
No one could ever love Sherlock enough to marry the man, at least that's what Scotland Yard thinks. These are a few of the ways Scotland Yard can learn that Sherlock's got a wife/girlfriend/fiance. Fem!John. Series of unconnected one shots.
Sherlock - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 59 - Words: 75,001 - Reviews: 537 - Favs: 326 - Follows: 385 - Updated: 5/18 - Published: 10/1/2014 - Anderson, DI Lestrade, Molly Hooper, Sgt. S. Donavan
Searching For The Sun by ayushina reviews
Uchiha Sasuke dan anggota tim 7 mendapat misi untuk membawa kembali Uzumaki Naruto yang menghilang 2 tahun yang lalu. akankah mereka bisa menemukan Naruto? Akankah mereka bisa membawa Naruto pulang? RnR please...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 13 - Words: 72,789 - Reviews: 762 - Favs: 404 - Follows: 326 - Updated: 5/17 - Published: 4/9/2011 - Sasuke U., Naruto U.
MAKE DESTINY PART I by adam.black.75873 reviews
Saya author baru, juga ngetiknya make hape, jadi harap maklum. Disini naruto memiliki saudara kembar menma yang dikenal dengan child prophecy. Naruto akan membuat takdirnya sendiri, so selamat membaca. Dark naruto, sharingan, mangekyou, Yin yang release (chp. 1 - 9 penuh typo, butuh perbaikan)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Adventure - Chapters: 25 - Words: 94,600 - Reviews: 1420 - Favs: 328 - Follows: 247 - Updated: 5/16 - Published: 6/28/2014
The Return Of The Dragons by BeastlyTick59 reviews
What happens when Natsu gets taken by a Zeref follower and then is taught buy Zeref? What happens when he gets a mission to find Lucy Heartfillia but hears Igneels voice to keep her away from Zeref and go to Fairy Tail instead? Will Natsu follow Zerefs teachings or Igneels? Read to find out
Fairy Tail - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 12 - Words: 12,461 - Reviews: 35 - Favs: 40 - Follows: 49 - Updated: 5/15 - Published: 9/22/2014 - Igneel, Lucy H., Natsu D., Zeref
Heaven's Lullaby by spiritgirl16 reviews
Being a demigod was a worse enough deal, but when your dads king of the gods monsters and people tend to notice you a lot quicker. Fem!Percy/Luke/Male!Bianca Smarter!Percy AU!
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 24,157 - Reviews: 47 - Favs: 199 - Follows: 236 - Updated: 5/14 - Published: 6/20/2013 - Percy J., Luke C., Bianca A., Thalia G.
Menma by Fairy Law reviews
Dia hidup hanya untuk Menma yang selalu membuatnya tersenyum. Hanya untuk Menma dia terus maju dalam lika-liku kehidupannya. Anaknya tercinta, Menma. Setelah sebelas tahun lamanya di Amerika dia kembali ke jepang, konoha... Dia lebih kuat dan senyum selalu terukir di wajahnya. Dia akan menghadapi semua yang diberikan tuhan kepadanya. warning: Yaoi, divorce, Mpreg
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 7 - Words: 45,871 - Reviews: 299 - Favs: 134 - Follows: 129 - Updated: 5/14 - Published: 5/15/2013 - Naruto U., Sasuke U., Sakura H., Kyuubi/Kurama - Complete
Wolf by Raichi KrisTaoKaiSoo Fujoshi reviews
: 4 sekawan yang pergi ke sebuah kota kecil di dekat pegunungan yang ada di Amerika dengan tujuan untuk berlibur di vila dekat pegunungan milik Xi Luhan. Kejadian aneh mereka temukan di kota kecil yang berada dekat dengan villa milik Luhan. 'Berhati-hatilah, bila melihat bulan Purnama dan mendengar lolongan Serigala.' IT'S YAOI! TAORIS, KAISOO, BAEKYEOL AND HUNHAN IS HERE!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 21 - Words: 49,218 - Reviews: 2175 - Favs: 734 - Follows: 673 - Updated: 5/12 - Published: 3/15/2013
You Belong To Me by blackmistress reviews
Zeref goes to the council and tells them to give him Natsu Dragneel. If they do, he wont destroy humanity, if they dont, he will take Natsu by force and destroy humanity. When Natsu finds out, what will his choice be? Will the guild sit by, and let Natsu choose without a fight? Find out inside! (Zeref x Natsu) Story is dedicated to Nikkirose and PhantomhiveQueen! Hope you enjoy!
Fairy Tail - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 7,453 - Reviews: 48 - Favs: 58 - Follows: 69 - Updated: 5/11 - Published: 2/16 - [Zeref, Natsu D.]
Namikaze Brothers by Clairent reviews
Namikaze Naruto, sudah melihat segala hal aneh di seluruh hidupnya. Ia tidak terlalu kaget ketika disebuah eksperimen untuk melakukan sebuah Jikukan (Space-Time Jutsu), ia tiba-tiba saja terhempas ke masa lalu, jauh sebelum ia lahir, dan orang tuanya hanya seorang anak-anak, dan tubuhnya kembali berumur 3 tahun. Iapun kini tinggal bersama kakaknya, Namikaze Minato. Time-Travel.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Family - Chapters: 5 - Words: 17,664 - Reviews: 375 - Favs: 206 - Follows: 163 - Updated: 5/10 - Published: 1/28/2014 - [Naruto U., Mikoto U.] [Minato N., Kushina U.]
We are the meaching couple by UCHIHA yunaHitssugaya reviews
Seperti sebuah pepatah memgatakan —'jodohmu adalah gambaran dirimu sendiri. Seorang bastard sepertiku ditakdirkan untuk terikat dengan seorang bastard Uchiha—Uchiha Itachi, akibat kepergok akan diperkosa oleh preman jalanan sialan. Aku seorang yang berkacamat —lugu bisa dikatakan begitu tp kenapa aku harus dijerat sirambut raven berkacamata MESUM. RnR please, if you want. DLDR. :D
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 7,934 - Reviews: 30 - Favs: 22 - Follows: 24 - Updated: 5/5 - Published: 5/1 - Naruto U., Sasuke U., Itachi U., Kyuubi/Kurama
Dance of the Fairies, Flight of the Phoenix by Fergus Flamacron reviews
Six years after the attack by Acnologia, a catastrophic event leads the entire island of Tenroujima and everyone on it to be flung headfirst into another world. A world with different people, different magic and different threats. What happens when Dragon Slayers meet with the Boy Who Lived? Pairings mostly, but not entirely, the same as canon.
Crossover - Harry Potter & Fairy Tail - Rated: T - English - Adventure/Fantasy - Chapters: 27 - Words: 240,295 - Reviews: 552 - Favs: 371 - Follows: 444 - Updated: 5/4 - Published: 6/15/2014 - [Natsu D., Lisanna S.] Harry P., N. Tonks
Across the Time by SerpentRiddle19 reviews
Karena tidak tahan dengan kehidupan mereka yang ada di Dunia Sihir membuat Harry Potter, Draco Malfoy, dan Luna Lovegood memutuskan untuk menjelajahi waktu sehingga mereka dapat menjalani kehidupan mereka dengan tenang. Namun terdampar dimasa Voldemort masih menjadi Tom Riddle? Tentu saja bukan bagian dari rencana... SLASH! Cute/Innocent/Clueless/Oblivious!Harry, OOC, Time Travel!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 667 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 7 - Published: 5/2 - Harry P., Tom R. Jr., Luna L., Draco M.
BACK PAIN by eileithyiakudo reviews
Harry kram punggung. Dalam keadaan tak berdaya, orang terakhir yang ingin dia temui adalah si pemuda pirang rivalnya sejak sekolah—yang ternyata malah datang sebagai Healer untuk memeriksanya (dan minum teh).
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,124 - Reviews: 19 - Favs: 17 - Follows: 12 - Updated: 5/2 - Published: 4/11 - [Draco M., Harry P.] - Complete
Past, Future, and Present by SheraYuki reviews
CHAPTER 13! Zabuza VS Menma dan Naruto VS Sasuke. Kirigakure infiltrasi! / Takdir itu kejam. Selalu mempermainkan perasaan / "Semulia apapun alasan kalian menjadi Shinobi pada akhirnya kalian tetaplah Senjata, senjata bagi desa." / "Itu.., Madara versi hantu atau zombie?" / Canon, Alternative Reality, SasuFemNaru, Uzumaki-Nara-Yamanaka Naruto, Twin!MenRuko, Sisterhood!NaruSakuHina
Naruto - Rated: M - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 14 - Words: 47,765 - Reviews: 310 - Favs: 95 - Follows: 72 - Updated: 5/1 - Published: 10/25/2014 - [Naruto U., Sasuke U.] Menma U.
Wizards, Dragons, and Princes oh Natsu by sailorlyoko4life reviews
Three stories in one, so pay attention. Warning, there will be some fluff in second chapter. If you haven't gotten past the S class trials, don't read this. Summary: Natsu has a few secrets... some he doesn't even remember he has. Like a history with Zeref, some dragon stuff, and of coarse knowing royalty. Will Natsu have to turn his back on human kind? Does he even have a choice?
Fairy Tail - Rated: T - English - Drama - Chapters: 4 - Words: 4,308 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 9 - Updated: 4/29 - Published: 9/29/2014
Fighting the Council by DoubleHighFive reviews
What if Natsu and Zeref were good friends, and their dragon parents, Igneel and acnologia respectively, had to leave because of a threat from the Magic Council. Evil Magic Council and Zeref's side is the good side (Natsu X Fem-Zeref)
Fairy Tail - Rated: T - English - Adventure - Chapters: 5 - Words: 10,003 - Reviews: 9 - Favs: 23 - Follows: 28 - Updated: 4/28 - Published: 7/21/2014 - Natsu D., Zeref
I'm Sorry, I Love You by Fuyutsuki Hikari reviews
Sequel 'The Mess I Made'. Sasuke kembali dengan sifat berbeda. Ia menggunakan kekuasaannya untuk mendapatkan Naruto, mantan kekasihnya. Sasuke bisa bersikap begitu lembut, penuh cinta namun sekejap mata berubah menjadi possessive, angkuh dan tak terbantahkan. Apa yang harus Naruto lakukan? Berlari dari jaring emas itu atau tetap bertahan? Warn : SasuFemNaru
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 36,558 - Reviews: 681 - Favs: 297 - Follows: 234 - Updated: 4/26 - Published: 10/1/2014 - Naruto U., Sasuke U.
The Story of ItaKyuu by daniel.sandra reviews
gomen, saya seorang newbie jadi belum bisa bikin summary yang bener. kalo penasaran baca aja deh :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 11 - Words: 33,169 - Reviews: 85 - Favs: 17 - Follows: 17 - Updated: 4/25 - Published: 1/31 - Itachi U., Kyuubi/Kurama
How to Control My Heart by ArQuella reviews
Setelah Perang usai, Draco yang di bebaskan oleh hukum dengan bantuan Harry, memutuskan untuk masuk ke Tim Quidditch Pria tingkat Nasional bersama Harry. Sejak saat itu keduanya bersahabat akrap. Draco sangat menikmati persahabatan mereka dan berharap mereka bisa terus bersahabat. Namun, saat perasaan mulai mengambil alih. Apa semuanya akan berjalan lancar?
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 5,585 - Reviews: 25 - Favs: 22 - Follows: 17 - Updated: 4/25 - Published: 4/14 - Harry P., Draco M.
Piece My Life by arissha arihyoshi reviews
Naruto, dokter bedah berusia 17 tahun dan seorang hacker handal dari Korea Utara/ Sasuke, pria egois yang hanya peduli pada dirinya sendiri / Nyawa Naruto terancam! Seseorang harus menolongnya/ WARM: Yaoi / BL / SasuNaru / RnR / First Fic.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 6 - Words: 29,760 - Reviews: 123 - Favs: 70 - Follows: 47 - Updated: 4/24 - Published: 4/8 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
The Pervert Partner by Rievai Akatsuki reviews
Uzumaki Naruto seorang gadis yang selalu dibenci oleh warga didesanya. Namun hidupnya berubah saat datangnya sosok Uchiha Sasuke yang memberikan arti hidup baginya. Bagaimana kisah mereka berdua? Warn! pair sasufemnaru itafemkurama
Naruto - Rated: M - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 3 - Words: 12,193 - Reviews: 60 - Favs: 48 - Follows: 34 - Updated: 4/20 - Published: 4/16 - Naruto U., Sasuke U., Itachi U., Kyuubi/Kurama
Firelight and Shadows by V. Shalyr reviews
They met on one of Natsu's solo jobs. Perhaps it would be too cliché to say their lives were changed forever, but it was true. Because if anyone had the power to change the course of destiny, it would be this Dragon Slayer and the immortal dark wizard he can't seem to let go. NatsuxZeraf
Fairy Tail - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 19 - Words: 107,713 - Reviews: 61 - Favs: 154 - Follows: 131 - Updated: 4/19 - Published: 4/4/2014 - Natsu D., Zeref
Game of Fate by Asanka reviews
Ketika John Watson terbunuh oleh siasat Moriarty, Sherlock Holmes tenggelam dalam penyesalan dan bersumpah akan melindungi sobatnya jika mereka bertemu kembali di kehidupan selanjutnya. Takdir memertemukan keduanya kembali di London 100 tahun kemudian, dimana Sherlock telah siap memenuhi sumpahnya sementara John justru telah melupakan kehidupan masa lalunya...
Crossover - Sherlock & Sherlock Holmes - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 7 - Words: 15,759 - Reviews: 17 - Favs: 10 - Follows: 6 - Updated: 4/19 - Published: 2/17/2013 - Sherlock H., John W., Mycroft H., J. Moriarty
Revenge is Sweet by derpninja reviews
"Well, sekarang kau harus menanggung pembalasanya, Potty!"/"For Drapple Queen's sake!" DMHP's fic. Slight Drapple. Slash. Oneshot. Literally gaje. Cheesy. Re-post. DLDR.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,185 - Reviews: 21 - Favs: 18 - Follows: 7 - Updated: 4/18 - Published: 5/2/2014 - [Harry P., Draco M.] - Complete
Mission Complete by Uchy Nayuki reviews
Mereka yang diberikan sebuah misi oleh sang Hokage, terpaksa harus meninggalkan desa, dan berbaur di tegah-tengah kehidupan modern. Namun, dalam tugas mereka bertemu dengan seorang gadis, dan akhirnya tinggal bersama dengan gadis tersebut. Lalu, apakah misi mereka akan berjalan lancar? Apa saja yang terjadi ketika mereka menjalankan misi tersebut? Warn : SasuFemNaru, M (for Mature)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 2 - Words: 7,534 - Reviews: 35 - Favs: 42 - Follows: 26 - Updated: 4/17 - Published: 4/1 - Naruto U., Sasuke U., Kyuubi/Kurama
Oh, My Idol! by Squishysoo reviews
Bagaimana rasanya apabila idolamu, orang yang kau puja setengah mati, ternyata juga memujamu? Mungkinkah grup yang jauh di Korea Selatan sana mengagumimu yang hanya tinggal di kos-kosan minimalis, di sudut Jakarta? Sekumpulan makhluk absurd ini mengalami hal itu./"EXO NGE-SUBSCRIBE KITA!"/"Gue serasa mau mati."/Setting in Indonesia! EXOfficial Couples!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 4 - Words: 9,540 - Reviews: 222 - Favs: 140 - Follows: 118 - Updated: 4/15 - Published: 3/16/2014
and I will be the One by unya puu reviews
lahir dengan kesempurnaan fisik hingga menjadi incaran predator pedofilia yang merupakan posesif gila sama sekali bukan inginnya. jika boleh memilih, Naruto tak ingin hidupnya berakhir seperti yang telah terjadi padanya kini. SasufemNaru!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 20,975 - Reviews: 138 - Favs: 68 - Follows: 46 - Updated: 4/12 - Published: 2/21 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Lottery Love by AiMalfoy reviews
Perjuangan Draco sang berandalan Hogwarts untuk mendapatkan cinta dari Harry Potter. Dengan sedikit bantuan Hermione, apakah usahanya akan berhasil? WARNING! AU/Slash/OOC/DRARRY/Oneshot. RnR?
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,405 - Reviews: 13 - Favs: 16 - Follows: 4 - Published: 4/7 - [Draco M., Harry P.] - Complete
Good to Me (And I'd Be So Good to You) by neko chuudoku reviews
Semua orang kembali ke Hogwarts setelah perang, tapi hal-hal tidak sama lagi. Grup penggemar Harry makin menyeramkan lebih dari biasanya, Ron dan Hermione berciuman di mana-mana, dan Draco yang dulu berjalan dengan bangga kini terseret ke sekitar seperti anak anjing yang ditendang. Tapi tak apa : Harry punya sebuah rencana. 8th year fic. Tall!Draco. SLASH. DRARRY. Completed.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 9,045 - Reviews: 12 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 3/29 - [Draco M., Harry P.] - Complete
El Dorado - Another Teaser from Baekdo in Columbia by AlfAloveHigh reviews
Betapa gedegnya saya nunggu teasernya curut. Yang saya kira bakalan di Columbia ternyata nyasar di Colorado! AAAAHHH D.O ganteng banget! (ini summarry apa bukan?) lupain aja.. RnR? tentang kisah El-Dorado, dan suku Muiska. BaekDo/BaekSoo
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Adventure/Mystery - Chapters: 1 - Words: 2,111 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 3/27 - Complete
Ocean's Wings by lyricalgurl8 reviews
What if Percy was born a girl? With the smarts worthy of a Child of Athena? What changes would happen to the Prophecy? Genderswitch: FemPercy, Lukercy everyone! :D
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 29 - Words: 213,197 - Reviews: 1098 - Favs: 1,376 - Follows: 1,324 - Updated: 3/20 - Published: 4/11/2012 - Percy J., Luke C.
Chaos by LightSin24 reviews
Harry hanyalah seorang remaja biasa. Namun perlahan kehidupannya berubah ketika ketiga "Pangeran" memperebutkanya dalam persaingan mereka tanpa ia sadari. clueless!harry. innocent!harry
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 5 - Words: 2,681 - Reviews: 43 - Favs: 20 - Follows: 12 - Updated: 3/19 - Published: 2/22 - Harry P., Draco M., Cedric D., Tom R. Jr.
El Dorado by aitalee reviews
Dunia dibalik dinding ternyata bukanlah seperti yang dikatakan, dan bukan hanya manusia yang hidup di dunia ini. Mereka berdua belas adalah anak di dalam ramalan yang akan menyatukan kaum Mythsis-makhluk negeri dongeng- dengan umat manusia. Para petinggi negara pun tak tinggal diam dan memburu mereka. Kehidupan beratus-ratus tahun setelah perang, penuh kebohongan.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 1 - Words: 3,736 - Reviews: 14 - Favs: 11 - Follows: 6 - Published: 3/17
Before Going to Hell and Back by Karen Hikari
It was weird, sure, but couldn't he have a little happiness before everything went to Hell and back?
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,264 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 3/16 - Luke C., Percy J. - Complete
Uzumaki's Prodigy by Chic White reviews
Permulaan problematic dunia shinobi and some stuffs about life...Kuncinya, lagi-lagi segel primer sebelum Hiraishin diciptakan./Chap 25 : Moving On /Pada akhirnya, Naruto tidak pernah benar-benar mengeluarkan apa yang ada di kepalanya malam itu.../"Bagaimana kau bisa tersenyum selebar itu?..." warn : fem!Naru, ready upgrade season
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 25 - Words: 86,330 - Reviews: 814 - Favs: 265 - Follows: 221 - Updated: 3/16 - Published: 1/24/2014 - Naruto U., Sasuke U., Kyuubi/Kurama
Reincarnation by SerpentRiddle19 reviews
# "Aku mencintaimu Tom..." # ..."AVADA KEDAVRA!" # ..."HARRYYY...!" # ..."Kau bodoh Tom! Ramalan tentang kalian itu sebenarnya palsu dan tidak pernah ada sebelumnya!" # ..."Maafkan aku Harry..." # ..."Jangan menyalahkan dirimu sendiri Tom, suatu saat kita akan bersama lagi..." #, Warnings : SLASH!, Yaoi, BL (Boys Love), OOC, Bad!Manipulative!Dumbledore
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 5,564 - Reviews: 46 - Favs: 20 - Follows: 14 - Updated: 3/15 - Published: 2/14 - Harry P., Tom R. Jr.
Half-Blood: Dua Arti Yang Berbeda by Sarah RoseLine reviews
Harry Potter dan Percy Jackson Crossover! Tahun ke enam setelah kematian Dumbledore, Harry dituduh sebagai pembunuh Dumbledore. Jadi Ayah Harry marah dan berkeras agar Harry dibawa ke Camp Half-Bloods! Bagaimana jadinya dunia sihir yang kehilangan Choosen One? Apa Harry akan kembali lagi ke Dunia Sihir atau justru membiarkan Dunia Sihir dihancurkan Voldemort?
Crossover - Harry Potter & Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 1 - Words: 530 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 3/10
Find Out by Dazzpicable reviews
[SEMI-HIATUS] Dia punya wajah yang cantik, kulit halus, dan rambut yang bagus tapi...HANHUN HUNHAN KAIHUN KAILU GIRL!SEHUN
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 8 - Words: 14,392 - Reviews: 146 - Favs: 55 - Follows: 45 - Updated: 3/8 - Published: 12/23/2013
Mengalihkan Perhatian Harry Potter by neko chuudoku reviews
Kingsley mencoba untuk membantu Potter. Dan dia berhasil. Yah, semacam berhasil. DMHP. Slash.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 873 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 2/24 - [Draco M., Harry P.] - Complete
The Power of Golden Darkness by Tsukiakari Zero-Five reviews
Setelah meninggalkan Konoha, kehidupan Naruto sedikit demi sedikit berubah. Berawal dari seorang Naruto yang lemah dan penyakitan, kini menjadi seorang Naruto yang bisa membuat semua orang terpana dengan aura dan kekuatannya. Bagaimanakah jalan cerita seorang Naruto yang tidak memiliki Chakra namun memiliki Sihir selanjutnya? Ikuti terus jalan ceritanya. #UpChap4 FujonyaAuthorKumat
Crossover - Naruto & Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Friendship/Adventure - Chapters: 4 - Words: 25,509 - Reviews: 345 - Favs: 202 - Follows: 148 - Updated: 2/24 - Published: 2/5/2014 - Naruto U., Menma U., Laxus D., Erza S.
Rose Petals: Princess Slyvwia by thesndy reviews
Luhan hanya seorang mahasiswa yang sedang menyelesaikan programnya dan ingin melanjutkan hidupnya serta mendapatkan happy-ending, yang tiba-tiba saja mendapatkan e-mail yang membuatnya harus terikat dengan sebuah kontrak, yang membuatnya terikat dengan Oh Sehun. EXO fic; HunHan/HanHun, KrisBaek, ChanSoo. Warn!GS. (Prologue)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,014 - Reviews: 20 - Favs: 24 - Follows: 25 - Published: 2/22
The Butterfly Effect by We're All M-M-Mad Here reviews
When Sirius Black was heading to his first year at Hogwarts, he was the first out of his family to run through the barrier, but how much would the wizarding world have change if he wasn't? How much can one seemingly insignificant action change the wizarding world? Well, we're about to find out...and it all started with a muggle losing his keys...
Harry Potter - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 6 - Words: 30,831 - Reviews: 14 - Favs: 18 - Follows: 35 - Updated: 2/20 - Published: 6/26/2014 - [Sirius B., James P.] [Lily Evans P., Remus L.]
Need You Now by madame bella lupin reviews
Harry dan Draco sudah putus setahun lalu, tapi bukan berarti mereka berhenti mengganggu satu sama lain. Jadi, siapakah yang ngga bisa move on? Draco/femHarry *ini femHarry pertama saya loh x) highschool AU
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 6,542 - Reviews: 88 - Favs: 35 - Follows: 33 - Updated: 2/12 - Published: 12/27/2013 - Harry P., Draco M.
MALE DEPOSE by tmarionlie reviews
Namaku Xi. Aku pria independen, tampan dan mapan, tapi aku 'gay'. Aku mencari seorang pria yang siap untuk kujadikan simpanan. [HunHan] [Chapter 7 Update]
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 8 - Words: 40,119 - Reviews: 1045 - Favs: 385 - Follows: 342 - Updated: 2/11 - Published: 10/20/2014
Persia Jackson: Egyptian Dreams by FlammenTaenzerinSuzaku reviews
What if Percy was a girl posing as a boy? What if Luke knew? What if Sally Jackson was more than just a mere mortal and Percy not only the daughter of Poseidon? The truth is revealed when Percy is ignored for her sister - slight AU, contains elements of Catwoman and The Mummy 1 and 2 , mention of rape, lemon in the later chapters, pairings inside, rated M cause I'm paranoid
Percy Jackson and the Olympians - Rated: M - English - Chapters: 6 - Words: 16,647 - Reviews: 130 - Favs: 348 - Follows: 447 - Updated: 2/10 - Published: 1/9/2013 - Percy J., Luke C.
Aesculapius by devilojoshi reviews
Harry Potter tadinya seorang mahasiswa jurusan biologi manis dengan nilai yang selalu bagus. Memiliki seorang saingan bernama Draco Malfoy—si jenius kedua—dengan sifat bejat yang mendarah daging. Hanya dengan memerlukan satu sentuhan jari dewi takdir, serbuk cinta, satu kata sihir, dan satu ikatan kasat mata. Yang terjadi, biarlah terjadi./YAOI, Drarry/cover isn't mine/RnR/ HIATUS
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 5 - Words: 13,092 - Reviews: 130 - Favs: 107 - Follows: 92 - Updated: 2/10 - Published: 6/2/2014 - [Harry P., Draco M.]
Chasing After You by ladywufan reviews
[CH 8 IS UP!] Cerita ini tentang Kim Jongin yang setengah mati mengejar-ngejar Do Kyungsoo, sang gadis pujaan yang sama sekali tidak tertarik padanya. Akankah usahanya berhasil? Atau justru ada pria lain yang juga bersaing dengannya? Well, kita lihat saja nanti. GS! Kaisoo, Chenmin, Sulay, Baekyeol, Hunhan, Taoris. Happy reading
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 9 - Words: 18,718 - Reviews: 233 - Favs: 91 - Follows: 74 - Updated: 2/7 - Published: 9/20/2014
love in the darkness by zadita uchiha reviews
: 'Tu...tunggu dulu, matanya... onyx.. O.. onyx! Bukankah orang yang memiliki mata ini adalah... Sa..Sasuke'/"Kyyaaaaaaaaaa..." #Plakkk.../ "Yah..bisa dibilang mereka... sedikit... berbeda."/"Dari data yang saya peroleh diketahui bahwa Uzumaki Kyuubi dan Uzumaki Naruto adalah seorang hybrid."/"KYUU-NEE!"/"Na...Naru-to... a..apa yang terjadi dengan warn: femnaru and femkyuu
Naruto - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 4 - Words: 9,545 - Reviews: 99 - Favs: 80 - Follows: 57 - Updated: 2/1 - Published: 12/17/2014 - Sasuke U., Naruto U., Itachi U., Kyuubi/Kurama
Kronos' Curse by 0anon0 reviews
Percy and his friends have returned to Camp Half-Blood after the Second Olympian War to grieve and rebuild their lives. But is Kronos actually gone? Or will he reappear in an unexpected place?
Percy Jackson and the Olympians - Rated: M - English - Chapters: 1 - Words: 2,675 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 5 - Published: 1/27 - Luke C., Percy J.
now you know by clarkegrffin reviews
"Have you ever wanted to hate someone, but you can't?" karena ia pernah. Quinn pernah berusaha untuk membenci seseorang agar ia dapat menahan rasa sakit yang ia rasakan ketika ia melihat sosok itu pergi lari ke pelukan pemuda yang seharusnya ia cintai.
Glee - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 983 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 1/23 - Quinn F., Rachel B. - Complete
Of Anger and Jealousy by synchromeshade reviews
[drabble] Mereka sering berdebat. Itu memang benar. Namun perdebatan itu tidak pernah berakhir menjadi pertengkaran sampai seperti yang terjadi barusan. Light-SLASH. OS. Next-Gen.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,359 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 1/19 - Albus S. P., Scorpius M. - Complete
Merah Hitam Itakyuu by kitsunekyuubi60 reviews
Fanfic pertama saya, mohon bantuannya. Itachi mencintai Kyuubi, mahasiswanya sendiri. Pertemuan pertama mereka membuat malapetaka besar bagi Itachi sampai harus ke psikologi segala."Aku terlalu mencintainya,Saso. Aku mencintai Kyuubi, Namikaze Kyuubi"/"HEI KALIAN, PASANGAN MESUM KELUAR!" Didedikasikan untuk Taz-senpai, semoga senpai baik saja.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 8,552 - Reviews: 21 - Favs: 23 - Follows: 11 - Published: 1/18 - Itachi U., Kyuubi/Kurama, Sasuke U., Naruto U. - Complete
My Little Lady Kitsune by Farenheit July reviews
Naruto selalu diserang oleh penduduk yang masih belum menerima jika ia adalah seorang Jincuuriki Kyuubi, mereka mencari kesempatan untuk melukai Naruto. ketika nyawa Naruto dalam bahaya, Kyuubi menawarkan untuk bergabung menjadi satu dengan nya. Naruto yang bersatu dengan Kyuubi akhirnya bertemu Sasuke. Semi canon,SasuFemNaru,
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 13,054 - Reviews: 128 - Favs: 112 - Follows: 98 - Updated: 1/17 - Published: 11/25/2013 - Sasuke U., Naruto U.
Softly Foolishness by byunpies reviews
Berawal dari perkenalan Sehun pada Jongin atas paksaan Luhan, Sehun akhirnya terjebak pada dua pilihan—antara Jongin yang ternyata gay atau Luhan cinta pertamanya yang telah menjadi pacarnya selama 3 tahun belakangan. [exo fic; kaihun; hunhan; GS!han; chaptered]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,046 - Reviews: 45 - Favs: 35 - Follows: 24 - Published: 1/2
The MUMMY by dhiya chan reviews
Teka-teki mulai terkuak, sosok baru dari masalalu kembali muncul. Terlalu didamba namun ia bahkan mengingat Naruto yang menjadi teman terdekat. Disisi lain pergerakan terselubung dari kepolisian Konoha membuahkan hasil akan keberadaan musuh. Mampukah mereka menguak keberadaan Orochimaru berserta Danzo? Ch 17 update!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 17 - Words: 165,630 - Reviews: 682 - Favs: 221 - Follows: 160 - Updated: 12/31/2014 - Published: 9/14/2012 - Sasuke U., Naruto U.
No Smoking, Girl! by Marisa Roti reviews
Ino Yamanaka, model terkenal yang muram dan kesepian dipertemukan pada Sakura Haruno, gadis muda yang menyebalkan. Kini Sakura bekerja pada Ino sebagai asisten barunya, karena ulah Tsunade dan rencana misteriusnya. Sial, karena cinta selalu hadir dengan cara yang tak terduga. Warning: Yuri, Lemon, AU, OOC. Do enjoy, people!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 24,842 - Reviews: 31 - Favs: 14 - Follows: 17 - Updated: 12/30/2014 - Published: 9/1/2013 - Sakura H., Ino Y.
King takes Pawn by xstarshimmerx reviews
It is never rare to see a chess battle between rivals, just as it is never rare to see a knight or any other piece overtake a pawn. But, in the grand scheme of things, that pawn does serve a purpose as an opening for the stronger battle members for their oncoming war. Or even as a distraction. Luke X Percy rating might change high-school AU
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 9 - Words: 17,673 - Reviews: 2 - Favs: 19 - Follows: 27 - Updated: 12/19/2014 - Published: 8/13/2013 - Luke C., Percy J.
Change My Own Fate by KiraIqa reviews
After the war, Harry visits Gringotts to find out he was betrayed. Feeling betrayed and alone, he found a spell to take him back in time to set things right and take revenge on those who betrayed him. But not all goes his way when Harry is involved. Harry ended up in a different alternate universe as a baby and he doesn't know it. Or does he? SLASH, MPREG, AU, TIME-TRAVEL
Harry Potter - Rated: M - English - Romance/Family - Chapters: 6 - Words: 34,489 - Reviews: 161 - Favs: 537 - Follows: 847 - Updated: 12/7/2014 - Published: 10/11/2013 - [James P., Sirius B.] Harry P., Cedric D.
Tanpa Perlu Penjelasan by synchromeshade reviews
[Untuk ROMAN TANPA KATA CINTA] "Dan... dan siapa yang sedang kaukencani sekarang?" tanya Albus; berusaha menyembunyikan kekecewaannya. Dilihatnya Scorpius menegakkan tubuh. Sepasang mata abu- abu itu menatapnya tanpa berkedip. "Kau tentu saja, Albus. Memang siapa lagi? Aku seharusnya tidak perlu menjelaskannya, bukan?" OS. Light-SLASH.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,410 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/6/2014 - [Albus S. P., Scorpius M.] - Complete
Dear, Author! by exoblackpepper reviews
Kyungsoo, penulis cerita fiksi online yang tiba-tiba mempunyai kemampuan untuk menghidupkan tokoh fiksi buatannya. Kai, tokoh fiksi buatan Kyungsoo, yang malah membuat Kyungsoo jatuh terlalu dalam. It's a Kaisoo love story. Bad summary / KaiSoo / Other OTPs / exoblackpepper
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 15 - Words: 50,134 - Reviews: 163 - Favs: 71 - Follows: 66 - Updated: 12/6/2014 - Published: 1/28/2014 - Complete
No Option to Refuse by mYesungie.Wife reviews
Changmin terus membuat Kyuhyun kesal padanya, namun itu semua karena Changmin ingin Kyuhyun memperhatikannya. Dan pada akhirnya Kyuhyun-pun tidak bisa menolak perasaannya untuk Namja menyebalkan itu. / ChangKyu, YAOI/MindRnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 10,747 - Reviews: 51 - Favs: 21 - Follows: 13 - Updated: 12/5/2014 - Published: 10/3/2014 - Complete
A Dance to the Music of Time by synchromeshade reviews
[REPOST] Harry hanya ingin hidup yang normal sebagai seorang penyihir biasa. Namun sepertinya kata 'normal' sangat jauh dari kehidupannya. Bukan hanya karena terdampar di masa lalu tapi juga ketika Tom Riddle menganggapnya sebagai sebuah masalah. Time Travel Fanfiction. SLASH. WIP. Slow built relationship.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 16 - Words: 60,956 - Reviews: 75 - Favs: 52 - Follows: 30 - Updated: 12/3/2014 - Published: 11/6/2014 - [Harry P., Tom R. Jr.] Draco M., OC
You're Mine by Mishatake Lala reviews
-tiga tahun setelah PDN 3- setelah semua yang Naruto lakukan untuk dunia dan yang mereka berikan hanyalah kata "Monster", disaat dia membutuhkan teman mereka semua pergi tanpa peduli itu menyakiti hati dari orang yang menurut mereka Bajingan, sampai pada hari itu hari dimana kemarahan Naruto sudah mencapai puncak dimana dia dengan mata kepalanya sendiri Dia akan… YAOI
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 13,018 - Reviews: 59 - Favs: 38 - Follows: 31 - Updated: 11/29/2014 - Published: 9/9/2014 - Sasuke U., Naruto U., Itachi U., Kyuubi/Kurama
Reading Ocean's Wings by bookwormultimate reviews
It was a dark & stormy- Never mind, it's just The Golden Age- the time of the Titans- when Kronos & a few more Titans receive a book called Ocean's Wings. (Credit for Ocean's Wings goes to lyricalgurl8) Fem!Percy
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Chapters: 4 - Words: 4,394 - Reviews: 101 - Favs: 188 - Follows: 222 - Updated: 11/18/2014 - Published: 8/10/2013 - [Luke C., Percy J.] Kronos
After 699: We'll Always Together by bluebird fallen reviews
Setelah perang berakhir, apa yang akan kau lakukan?/"Jika aku menjadi Hokage, aku ingin kau menjadi tangan kananku. Kau tidak boleh pergi kemanapun dan harus berada di sampingku." Naruto berkata yakin/"Aku akan menunggu."/ Cerita absurd setelah chap 699/Dedikasi untuk Author sendiri dan penyuka pair SASUNARU/ SasuNaru lovers masuk, yang g suka go away#salam damai :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,853 - Reviews: 20 - Favs: 30 - Follows: 11 - Published: 11/11/2014 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
In Tenebris by rosa suscipit reviews
*REWRITE*The Marauder's world is turned upside down and Hogwarts is placed beneath the control of dark powers, the friends are seperated and alone in a place that had once been home, unable to protect those they love and forced to face their deepest, darkest terrors. Pairings: James/Sirius, Lily/James. Alternate Universe.
Harry Potter - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 18 - Words: 59,338 - Reviews: 29 - Favs: 8 - Follows: 8 - Updated: 11/11/2014 - Published: 8/21/2014 - [James P., Sirius B.] Marauders, Lily Evans P.
Love or Lust by kagurra amaya reviews
Sasuke telah terjerat olehnya sejak pertama kali bertemu. Tapi pemuda bersurai matahari itu menolaknya. Tetapi, Sasuke akan tetap mendapatkan pemuda itu bagaimanapun caranya. Karena Uchiha akan mendapatkan apapun yang dia inginkan. SasuNaru/GaaraNaru. Yaoi. Rate M for lemon. R&R please. No flame. COMPLETE!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 10,593 - Reviews: 81 - Favs: 56 - Follows: 45 - Updated: 11/2/2014 - Published: 10/18/2014 - Naruto U., Sasuke U., Gaara - Complete
True Hero by dark reiz reviews
Uzumaki Naruto mencari arti pahlawan? Dua jincuuriki kyuubi yang punya kehidupan berbeda.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure - Chapters: 3 - Words: 6,942 - Reviews: 6 - Favs: 11 - Follows: 6 - Updated: 10/29/2014 - Published: 10/20/2014 - Naruto U., Sasuke U., Menma U.
The Lost Prince by ZameGun reviews
(FOREWORD) Oh Sehun. Seorang pangeran dari masa lalu, tanpa sengaja memasuki sebuah lubang hitam pekat. Melemparnya ke sebuah dimensi baru. Dimensi masa kini./ Xi Luhan. Seorang prajurit kerajaan andalan. Ia diberi misi khusus untuk mengawal sang pangeran dari jauh./ Di ambang kehancuran sebuah negeri. A HunHan Fanfiction.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 1 - Words: 274 - Reviews: 7 - Favs: 12 - Follows: 13 - Published: 10/26/2014
NARUTO by Kitsune Haru Hachi reviews
Reinkarnasi para ninja! Naruto Uzumaki dan kawan-kawannya mendapat kesempatan kedua. Mampukah mereka memperbaiki kesalahan masa lalu dan-sekali lagi-membawa perdamaian di dunia? Sho-ai. Miss typos. DLDR.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Friendship - Chapters: 3 - Words: 10,312 - Reviews: 63 - Favs: 38 - Follows: 33 - Updated: 10/25/2014 - Published: 8/22/2014 - Naruto U., Sasuke U., Sakura H., Kakashi H.
He's Different by Uchiha Iggyland reviews
Kalian mengharapkan Uke manis dan penurut banci seperti di komik Shoujo ada pada dirinya? Sampai Chouji kurus dengan sendirinya pun ia tidak akan melakukan hal itu! Dia manis dengan caranya sendiri! / NaruSasu / Read n Review!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,206 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Published: 10/23/2014 - [Naruto U., Sasuke U.] - Complete
I'll be Here by Princess Love Naru Is Nay reviews
HIATUS- Tidakkah kau berpikir kenapa aku sampai membunuh kekasihmu, menculik dan mengurungmu, lalu setiap hari memperkosamu, Naruto? Itu karena aku sudah terlalu sakit dengan tingkahmu. Kau tidak pernah menghargaiku sebagai Tunanganmu. Kau tidak akan mengenaliku lagi, karena Uchiha Sasuke yang kau kenal, sudah mati. SasuNaru, Yaoi, rape. Suka-suka fujodanshi sajalah...
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 6,432 - Reviews: 225 - Favs: 122 - Follows: 98 - Updated: 10/17/2014 - Published: 7/8/2014 - [Sasuke U., Naruto U.]
Bukan yang Kedua Kali by Kitsune Haru Hachi reviews
"Aku akan melenyapkan semua kesalahan masa lalu dan memulai yang baru. Hal itu dimulai dengan kematianmu." Modified chapter 695. Beware SPOILER. Didedikasikan untuk event Ultah Naruto Uzumaki 2014 oleh Shrine. Prompt: Kiss. Boyslove. Misstypos.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,459 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 10/10/2014 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Immortal Birthday by Mizuki Rae Sichi reviews
Naruto tanpa alasan mendadak ingin memutuskan hubungannya dengan Sasuke yang sudah di rajut selama setahun. Apa yang terjadi? Vampfict! SASUNARU! Didedikasikan untuk event Uzumaki Naruto's Birthday 2014 yang diadakan Shrine. All Hail SasuNaru, Long Live NaruSasu!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 4,376 - Reviews: 12 - Favs: 19 - Follows: 7 - Published: 10/10/2014 - [Sasuke U., Naruto U.] - Complete
Romantis? by Reii Harumi reviews
Sasuke dan Naruto menjalin hubungan selama setahun namun Sasuke jarang menunjukkan sisi romantisnya. Hadiah apa yang diberikan Sasuke kepada Naruto? / Dobe, kau suka dengan hadiahmu? Otanjoubi Omedetou, Dobe. /Sepertinya aku harus ekstra hati-hati sebelum rahasiaku terbongkar./ OS, Dedicated for Naruto's Birthday, fluffy, FemNaru.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,262 - Reviews: 11 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 10/9/2014 - [Sasuke U., Naruto U.] - Complete
He Wolf (Falling Into Pieces) by xoxodeer reviews
[HUNHAN/KRISHO] - (CH 11 OUT) Pack hunter dan vampire mulai menyerang namun di lain tempat, Luhan menderita karena dihantui oleh masa lalunya yang kelam. "Bukan aku...itu bukan aku" warn: Special for HunHan hot session /Yaoi/NC/M-preg
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 11 - Words: 35,356 - Reviews: 479 - Favs: 139 - Follows: 140 - Updated: 10/7/2014 - Published: 3/9/2014
My Guardian Angel by Namine Nuvuola reviews
Uzumaki Naruto tewas setelah pertarungan akhirnya dengan Uchiha Sasuke. Namun, dengan bantuan chakra Rikkudou Sennin ia memiliki rencana lainnya dengan mengirimkan Kurama ke masa lalu. – "Sedikit hadiah untukmu nanti." – 'APA YANG SEBENARNYA KAU LAKUKAN GAKIII' entah bagaimana ia bisa mendengar Naruto dan Rikkudo Sennin tertawa melihat penderitaannya. / HumanForm!Male!Kyuu
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Adventure - Chapters: 1 - Words: 3,037 - Reviews: 13 - Favs: 24 - Follows: 23 - Published: 10/1/2014 - Naruto U., Minato N., Kyuubi/Kurama, Kushina U.
He's Mine by Namika Rahma reviews
Eh ? Shinichi diperebutkan oleh 3 pangeran sekolah ? Tapi tunggu dulu, Shinichi seorang pemuda loh ! Bahkan sia juga salah satu pemuda yang dijuluki 'Pangeran Sekolah' ! Lalu, bagaimana bisa dia yang notabene seorang pemuda diperebutkan oleh 3 'pangeran sekolah' ? - shonen ai, yaoi, harem Shinichi, KaiShin, HeiShin, HakuShin
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Poetry - Chapters: 1 - Words: 803 - Reviews: 22 - Favs: 15 - Follows: 16 - Published: 10/1/2014 - Shinichi K./Conan E., Heiji H., Kaito K., Saguru H.
From Far Away by Kiela Yue reviews
[END] CHAP 26 -27IS UP. Sehun merasa kalau ia memang mencintai Luhan meski ia tahu kalau Luhan datang kedunianya bukan untuknya. Bagaimana Luhan yang sedikit konyol bertahan hidup di 'dunia asing' yang didatanginya? HunHan, Baekyeol, Kai, Kris dan member EXO. Fantasy and Humor(?). RnR pliss
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 27 - Words: 149,411 - Reviews: 1702 - Favs: 419 - Follows: 323 - Updated: 9/30/2014 - Published: 3/9/2013 - Complete
The Sims 2: Ninja Shippuden by Natsume Rokunami reviews
Naruto dan Sasuke habis beli game PS, The Sims 2: Ninja Shippuden! Mereka main di rumah Sasuke! /"Oi, lu mau pakai yang mana, dobe?"/"GYAAAAAAA! Apaan nehh? PENGHINAAN!"/"Teme, itu kok gue diikut-ikutin mulu sama tetangga gue ya, si Hinata?"/"APAAAAAAA? BERANAK? B**ET DAH, MEREKA TUH SAMA-SAMA LAKI-LAKIIIIII!"/ AU, OOC, Gaje, ngambil ide dari game The Sims 2, dll. CHAPTER 2, UPDATE
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 5,679 - Reviews: 32 - Favs: 17 - Follows: 16 - Updated: 9/27/2014 - Published: 5/14/2014 - [Naruto U., Sasuke U.] Akatsuki
Sinful Requiem by KyuuRiu reviews
Fourth Sin/ "Aku pertaruhkan semuanya padamu. Kalau kau sampai berkhianat, lebih baik aku… mati." / sum and story gak jelas.. summary sekalimat doang - - Anyway... RnR please :3
Naruto - Rated: M - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 14,940 - Reviews: 122 - Favs: 70 - Follows: 66 - Updated: 9/26/2014 - Published: 2/18/2014 - Naruto U., Sasuke U.
How I Stuck With Albus Potter For My Whole Life by eileithyiakudo reviews
Albus Potter adalah masalah. Scorpius tahu itu. Makanya ia berusaha agar jangan sampai terlibat dengan si Potter tengah itu. Tapi kelihatannya nasib berkata lain.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 4,645 - Reviews: 22 - Favs: 12 - Follows: 3 - Updated: 9/24/2014 - Published: 9/18/2014 - Albus S. P., Scorpius M. - Complete
Just Friend? by winterTsubaki reviews
Inspired by Changmin's trip to Italy and Siwon's IG posts about Changmin and why Kyuhyun always involved in anything that happened in Changmin's life/OneShot/ChangKyu/
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,884 - Reviews: 46 - Favs: 18 - Follows: 9 - Published: 9/18/2014 - Complete
Truth, That I Love You by Ran Hime reviews
Summary:"Dia pulang, kak Naru! Dia pulang!" Naruto membeku dalam tatapan tak percaya, atas perkataan Konohamaru. Apa tujuan Sasuke kembali ke Konoha, 10 tahun setelah perang Dunia Shinobi ke 4? SasuNaru, NaruSaku. Canon, Angst, Shonen-ai. RnR
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 15 - Words: 40,523 - Reviews: 363 - Favs: 134 - Follows: 107 - Updated: 9/5/2014 - Published: 7/1/2012 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Message by amoebbang reviews
Beribu emot berbeda setiap hari juga handphone yang berdering setiap menit. Kenapa memiliki stalker bisa semenyebalkan ini! / HunHan slight! Chenmin and other official couple. DLDR! (pemberitahuan updated.)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 3,626 - Reviews: 108 - Favs: 76 - Follows: 67 - Updated: 8/28/2014 - Published: 3/1/2014
SuperJunior Parody Bloody Type by Rafiz Sterna reviews
Chapter 8: Permusuhan Bagian 1 : Golongan darah A vs Golongan darah B / Cek! Apakah golongan darah dan sifat kalian sama dengan para anggota Super Junior ini? / UpDate!
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 8 - Words: 13,665 - Reviews: 60 - Favs: 19 - Follows: 19 - Updated: 8/28/2014 - Published: 9/3/2013
Like a girl? by levfus kit reviews
bagaimana nasib naruto, seorang cowok yang kelewat tampan hingga cenderung cantik? memiliki pacar sangar melebihi preman? minato yang frustasi selalu menerima tamu pemuda-pemuda gila yang meminta restunya dan kushina yang marah-marah tak jelas/"Shit! tubuhnya sangat menggoda."/'Oh god! Bibir Naruto benar-benar membuatnya bernafsu. Bagaimana dengan tubuhnya' pikir Sasuke mesum.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,976 - Reviews: 82 - Favs: 53 - Follows: 48 - Updated: 8/26/2014 - Published: 8/22/2014 - Naruto U., Sasuke U., Sakura H.
Allergy or Love by Kanata renJeeSun reviews
"Sasuke tidak pulang bersama Naruto, aku rasa dia mendapat masalah."/ "Apa dia akan cacat?"/ Yeah? Aku memang gay..."/ "Kau masih virgin?"/ "Kau menyembunyikan sesuatu dariku?"/"Wanita yang kau lihat di kamarku sepuluh tahun lalu, saat itu aku tidak tidur dengannya. Aku tidak pernah menyentuhnya sedikitpun. " UPDATE! Chap 11/ RnR? / Warn Inside.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 11 - Words: 81,733 - Reviews: 219 - Favs: 130 - Follows: 123 - Updated: 8/26/2014 - Published: 1/29/2013 - [Sasuke U., Naruto U.] [Itachi U., Kyuubi/Kurama]
Bringing the Rain by Kiriya Diciannove reviews
Naruto Uzumaki, anak cewek yang periang, manis, dan imut. Meskipun kyuubi tersegel dalam dirinya, orang-orang di konoha menyukainya, tapi karena kyuubi sekarang dia di incar… SasuFemNaru ? dll, AU, my first fic, Newbie, No Flame please. DLDR, RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 18 - Words: 66,045 - Reviews: 276 - Favs: 130 - Follows: 98 - Updated: 8/9/2014 - Published: 9/16/2011 - Naruto U., Sasuke U.
King Of Devil by Princess Love Naru Is Nay reviews
Sasuke Uchiha, sang raja iblis hendak menyerang Nirwana saat tidak tertarik pada tujuh bidadari yang disuguhkan Dewa kepadanya. Namun seringaian menyebalkan ia ukirkan, saat Dewa Angin berambut pirang terjatuh dengan bodohnya di depan singgasana yang tengah didudukkinya. Boyslove, SasuNaru again. Inspired Mahabharata and Mahadewa.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 675 - Reviews: 85 - Favs: 67 - Follows: 33 - Published: 8/3/2014 - [Sasuke U., Naruto U.] - Complete
Prince—ss Gryffindor by derpninja reviews
Kejantanan Harry diragukan oleh si monster sialan Draco Malfoy. Oh, yang benar saja! Lama-lama Harry bisa sinting sekolah di Hogwarts. Drarry. Slash. Pointless. OOC. AU. Very slow update. RnR?
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 5,683 - Reviews: 32 - Favs: 39 - Follows: 33 - Updated: 8/2/2014 - Published: 2/4/2014 - [Harry P., Draco M.]
ChangKyu the Matchmaker by winterTsubaki reviews
Kyuhyun bosan dengan kelakuan hyungnya yang selalu menjadi orang ketiga dalam setiap hubungan percintaannya dan membuat setiap wanita menjauhi dirinya karena mengira dirinya gay karena itulah Kyuhyun dibantu oleh Changmin memutuskan untuk mencarikan jodoh untuk Siwon/A ChangKyu & SiBum fanfiction with WonKyu as siblings/
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,319 - Reviews: 26 - Favs: 16 - Follows: 4 - Published: 7/22/2014 - Complete
Cake? by chanbaekiss reviews
["Kalau begitu ada salah satu dari kalian yang tidak menyayangi kami dengan tulus, makanya kami berenam belum berubah."] [Cerita nggak lucu tentang EXO yang lagi liburan di villa tengah hutan. Sampai akhirnya malah kacau gara-gara kue.] [Sulay Taoris Chanbaek Hunhan Chenmin Kaisoo] [Chapter 10]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 52,886 - Reviews: 903 - Favs: 355 - Follows: 299 - Updated: 7/7/2014 - Published: 11/14/2013
To Death's Hand by synchromeshade reviews
EWE. Perang telah usai. Siapapun akan membayangkan bahwa itu adalah kehidupan yang lebih baik dibandingkan beberapa tahun terakhir. Well, setidaknya itu adalah hal yang selalu diharapkan Harry sebelum menemukan sosok Tom Riddle muncul dari balik Selubung. SLASH.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 3 - Words: 8,840 - Reviews: 37 - Favs: 27 - Follows: 20 - Updated: 7/2/2014 - Published: 1/14/2014 - [Harry P., Tom R. Jr.]
Difficult Of String by Li Ell reviews
Luhan siswa DO-IHS, namja normal yang menyukai seorang yeoja terpaksa menikah dengan seorang namja karna perusahaan keluarganya yang hampir bangkrut. ia tak ingin seorangpun tau tentang situasi gila ini. ia tak mau orang menganggapnya gay karna menikah dengan seorang namja yang ternyata juga bersekolah di sekolah yang sama dengannya. / HUNHAN / EXO memeber
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 16 - Words: 88,270 - Reviews: 810 - Favs: 360 - Follows: 226 - Updated: 6/26/2014 - Published: 6/20/2013 - Complete
Jangan Hapus Aku by Kuraki Shuiha reviews
Bermula dari akun Itachi yang meninggal karena gagal jantung, berlanjut menjadi nightmare untuk Kurama. Fem!Itachi, Fem!Shisui, KuraShi, Itaxxx.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Horror/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,519 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 6/8/2014 - [Kyuubi/Kurama, Shisui U.] Madara U., Itachi U. - Complete
Heroine by Azusa TheBadGirl reviews
Chap 9 Apdet! "Bajingan sepertimu hanya akan menghasilkan bajingan selanjutnya. Karena itu aku akan mengutuk mu dan keturunanmu."
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 10 - Words: 23,223 - Reviews: 360 - Favs: 167 - Follows: 131 - Updated: 5/16/2014 - Published: 6/25/2012 - Naruto U., Sasuke U.
Behind Enemy Lines by grettama reviews
Mencuci otak sahabat agar menjadi musuhmu adalah suatu hal, tapi mencuci otak musuh agar jadi pacarmu adalah hal lain.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,994 - Reviews: 12 - Favs: 19 - Follows: 6 - Published: 5/2/2014 - Luke C., Percy J. - Complete
Game by Froggy-sama reviews
Di saat jam istirahat Itachi bermain game. Apa yang dia mainkan, ketika Sasori tergelitik untuk melihat game yang sedang dimainkan Itachi. Pairing: Itakyuu, dengan Sasori sebagai sahabat Itachi.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 386 - Reviews: 13 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 4/30/2014 - [Itachi U., Kyuubi/Kurama] Sasori - Complete
You Are Mine by ciocarlie reviews
Naruto sepertinya jadi trauma dengan ciuman dari Sasuke. Dan itu menjadikan Sasuke memiliki senjata untuk mengaturnya. / "Kau ingin aku menciummu Naruto?" dan Naruto segera mundur teratur. Pertemuan Itachi dan Kyuubi? "Aku ingin senyumanmu tadi untuk seterusnya." Surat? "Kalau ingin tahu, bayarannya berkencan denganku satu kali." / "Matilah keriput." / NaruFem!RTN!Sasu, ItaFem!Kyuu
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,946 - Reviews: 120 - Favs: 76 - Follows: 62 - Updated: 4/18/2014 - Published: 4/16/2014 - [Naruto U., Sasuke U.] [Itachi U., Kyuubi/Kurama]
Unreachable by qyuwithJJ reviews
"Jika kamu bisa memilih, akankah kamu menunjukkan cintamu tapi mungkin dia akan menjauh, atau tetap bertahan meskipun kamu harus terluka berulang kali? " Romance, fluff, hurt, comedy Changkyu, broken Kyumin, Yunjae, Hanchul, etc. slight Kangteuk dan CNBLUE :D Yaoi! Genderswitch! Author baru, jadi mungkin geje dan abal dan segala rupa. well, RnR yaaa, no bash no flame X) CH 7 UP !
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 12,100 - Reviews: 43 - Favs: 10 - Follows: 11 - Updated: 4/12/2014 - Published: 6/6/2013
Legend of the great shinobi's hero by kuchiharu reviews
Pasca perang dunia ninja ke-4. Naruto menghilang dalam kepulan cakra hitam. Sepuluh tahun kemudian, sosok mirip Naruto muncul namun membawa bahaya besar. Warning inside. !FemNaru. Final chapter update! Thx All.. *deepbow
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 61,785 - Reviews: 339 - Favs: 189 - Follows: 111 - Updated: 4/8/2014 - Published: 1/17/2014 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Sherlock Holmes Untuk Scorpius by Zang Bluetterfly reviews
Demi menyenangkan Scorpius, James memaksa Albus menjual novel-novel Sherlock Holmes yang dimilikinya.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 2 - Words: 1,390 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 3/13/2014 - Published: 3/11/2014 - Albus S. P., Scorpius M., James S. P. - Complete
Forgotten by bluedayssilvernights reviews
While Percy sleeps in a car before the beginning of the Son of Neptune, he manages to retrieve a memory. Oneshot. Lukercy, implied Percabeth.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 743 - Reviews: 6 - Favs: 19 - Follows: 7 - Published: 3/9/2014 - Luke C., Percy J. - Complete
221B Baker Street by sherry-me reviews
John tak mempercayai matanya.—Drabble netto-221 kata-tanpa-menghitung-judul—LockJohn—Tenth Word : Balet
Sherlock - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 10 - Words: 3,367 - Reviews: 31 - Favs: 14 - Follows: 10 - Updated: 2/28/2014 - Published: 12/12/2012 - Sherlock H., John W.
Angel Demon Fox by Nauchi KirikaRE22 reviews
dunia yang dihuni oleh beberapa kaum yaitu siluman, ninja, dan penyihir dan juga manusia biasa yang hidup saling berdampingan. naruto sang gadis cantik yang merupakan penyihir cantik, namun ia bukan hanya sekedar penyihir tetapi Angel Demon Fox yang memiliki wajah bagaikan malaikat/SasuFemNaru/ review please!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 5 - Words: 17,411 - Reviews: 111 - Favs: 65 - Follows: 59 - Updated: 2/22/2014 - Published: 9/20/2013 - [Naruto U., Sasuke U.]
Damned If I Do Ya by chiimao13 reviews
Sasuke selalu membuat Naruto uring-uringan belakangan ini. Ciuman Naruto sudah berkali-kali ia curi. Tapi sejak Naruto memintanya berhenti, sifat playboy yang tidak pernah ia tampilkan di depan Naruto itu mendadak malah ia tunjukkan terang-terangan ke Naruto. Apa sih maunya Sasuke? Sasunaru fic. Yaoi. Oneshot. Inspirasi dari video dengan judul yang sama.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,672 - Reviews: 28 - Favs: 38 - Follows: 10 - Published: 2/19/2014 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Milk Vanilla? Um! by Lockalocka reviews
Minum susu vanila putih? Hanji Zoe yang gila eksperimen dan menggodainya itu CUMA memberinya minuman normal, bukan meletup-letup dan berwarna hitam plus asap mengepul kan? Jadi Eren musti percaya dan meminumnya saja kan? Dan semenjak minuman itu melewati tenggorokannya, dia tak tahu besok akan jadi hari yang berbeda untuknya. . ."Eren Jeager milikku" RivaEren. Ch7UP! END!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 23,013 - Reviews: 131 - Favs: 84 - Follows: 64 - Updated: 2/8/2014 - Published: 10/17/2013 - [Eren Y., Levi] - Complete
(Discontinued) Baby Like Seriously by chevalo reviews
[ series ; b x b ; bahasa ; exo ; kaisoo * baekyeol * hunhan * taoris ; humor (?) ; m ] • bayi gede, emak kecele. yang nulis bingung, yang baca juga bingung. welcome to this so called absurd world. • terimakasih atas segala dukungan, perhatian, dan pengertiannya. maaf jika pada akhirnya saya tidak bisa memenuhi janji.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 21 - Words: 77,220 - Reviews: 513 - Favs: 212 - Follows: 184 - Updated: 2/2/2014 - Published: 11/22/2012
Catalyst by vicious storm reviews
"Love is a game I don't understand, and I won't play it with you." "Then we won't call it love." / It's so easy to get caught up in emotions when you're in denial. Lukercy; All Downhill From Here songfic
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,550 - Reviews: 7 - Favs: 57 - Follows: 18 - Published: 1/4/2014 - [Luke C., Percy J.] - Complete
Unexpected by Kat721 reviews
When she was four the orphanage kicked her out and into the streets. One month later Jiraya stops in the village and decides to take her with him. He takes the child to Tsunade and they end up raising her togther. Find out what happens when Konoha is looking for a new hokage to carve onto their mountain. SasuFemNaru
Naruto - Rated: T - English - Friendship/Adventure - Chapters: 16 - Words: 27,216 - Reviews: 102 - Favs: 284 - Follows: 369 - Updated: 1/4/2014 - Published: 11/8/2012 - [Naruto U., Sasuke U.] Itachi U.
Ichiban No Takaramono by Misa Anaru reviews
Namikaze Kyuubi, seorang gadis pendiam, jutek, dan sering berbicara ketus, adalah siswi baru dan bersekolah di SMU terbeken di kota tersebut. Kyuubi mendapatkan hal-hal yang megajarkannya dan membuat dirinya sadar, akan pentingnya kehadiran orang lain di dalam hidupnya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 13,972 - Reviews: 24 - Favs: 16 - Follows: 12 - Updated: 12/26/2013 - Published: 10/9/2013 - Itachi U., Kyuubi/Kurama
Bangkitnya si Penguasa Kegelapan by Ischa27 reviews
Dumbledore sangat yakin, kalau dia telah membuat keputusan yang benar. 10 tahun kemudian Harry memperlihatkan padanya betapa salah keputusan yang telah ia buat. Dengan sedikit perhatian dari orang kebanyakan, Harry membuat namanya sendiri dikenal di Hogwarts, dan menunjukkan kepada semua orang kalau dirinya lebih dari hanya sekedar the Boy Who Lived, si Anak yang Bertahan Hidup.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 12,281 - Reviews: 39 - Favs: 41 - Follows: 27 - Updated: 11/4/2013 - Published: 11/2/2013 - Harry P., Tom R. Jr.
Rokudaime Hokage is Sasuke? by Princess Love Naru Is Nay reviews
Perang shinobi berakhir, masalah yang dialami Naruto tidak sampai di sana. Ia terpukul karena Sasuke diangkat sebagai Hokage, dengan dirinya sebagai kapten ANBU. Melihat Naruto yang selalu murung, Sasuke memiliki cara sendiri untuk mengakui bahwa sejak kecil, ia sudah jatuh cinta pada Naruto. semi-canon, banyak hint-hint SasuNaru di manga aslinya. Special Naruto Birthday. ONESHOOT
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 7,268 - Reviews: 67 - Favs: 96 - Follows: 30 - Published: 10/15/2013 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Dare You by Array Harmond reviews
Draco menginginkan Harry dan dia menarik Harry dengan cara gilanya. Dan ia berani menantang Voldemort! "Dare you... Draco... " Drarry Gotta! VampFic
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Mystery - Chapters: 10 - Words: 30,474 - Reviews: 153 - Favs: 66 - Follows: 47 - Updated: 10/15/2013 - Published: 3/28/2012 - Draco M., Harry P.
When White Become Black by sherry dark jewel reviews
"Katakan siapa ayah anak dalam kandunganmu"/'aku akan menjagamu meski kau tak mau'/"Sirius.. Perkenalkan dia calon istri adikmu"/"apa jika james kembali kau akan bahagia?"/ "BODOH"/"tidak.. Jangan.. Jangan tinggalkan aku kumohon.."/"aku buka matemu"/"aku akan berusaha mencintainya, dan menghapus namamu dihatiku"/OC,OOC,AU,MxM,Typo(s),Dumbledore Bashing, Dark!Harry.. RnR
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 7 - Words: 32,852 - Reviews: 98 - Favs: 41 - Follows: 47 - Updated: 10/7/2013 - Published: 2/22/2013 - Harry P., Voldemort, Tom R. Jr.
The long lost daughter by Tonegawa Himawari Rie reviews
Minato dan Kushina mendapat musibah yang sangat menakutkan! Mereka kehilangan bayi mereka setelah mereka menyegel Kyuubi di tubuh anak mereka? Apakah mereka akan bertemu lagi dengan anak mereka? R&R!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Adventure - Chapters: 5 - Words: 7,485 - Reviews: 41 - Favs: 34 - Follows: 25 - Updated: 9/30/2013 - Published: 9/22/2013 - Naruto U., Minato N., Kushina U.
Marching Band of Manhattan by petrichorian reviews
Percy menunggu, sementara Luke terus berusaha untuk memahami. Sementara dunia gila ini terus berputar tanpa henti, menguji siapa yang berani membuka jati diri. Luke/Percy. AU. Menerima kritik maupun saran. SukaDukaAuthor - SDAnniv#1.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 4,144 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Published: 9/30/2013 - Luke C., Percy J. - Complete
Genderbent Jinchuurikis by Dragon of Gender Bending reviews
Jinchuurikis all over the Elemental Nations have mysteriously swapped genders against their will one day. In trying to find a solution they encounter more problems, some that might start a war if left unsolved. SasuFemNaru, GaaFu, UtaYugi and other pairings.
Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 12 - Words: 30,502 - Reviews: 76 - Favs: 144 - Follows: 184 - Updated: 9/24/2013 - Published: 7/10/2013 - Sasuke U., Naruko U.
I found you by ai selai strawberry reviews
Kaito Kuroba menemukannya kembali. Sosok yang selama ini menjadi incaran dalam setiap pertunjukannya. KaiShi.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,018 - Reviews: 10 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 9/23/2013 - Shinichi K./Conan E., Kaito K. - Complete
Luke's Diary by Asakura Yume reviews
Perang Olympus sudah berakhir. Percy mendapat kiriman dari Hermes berupa sebuah buku. Tapi, saat ia membacanya... / Thanks for understanding me, Percy. I love you... / Dedicated for FID#5 / Warning: OOC, slash, Lukercy, etc. / Setting setelah The Last Olympian.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,221 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 9/6/2013 - Luke C., Percy J. - Complete
Menyeruput Kopi Sampai Ke Malang by Zang Bluetterfly reviews
Challenge Infantrum: Pariwisata dan Makanan. "Sebentar. Darimana kau tahu dia menciptakan ramuan kopi itu?" Albus curiga ketika tawa James mengandung rahasia. "Yah, Al, ada hal yang hanya diceritakannya padaku. Dan kalau kau membiarkan Scorpius seperti tadi, aku yang akan menghiburnya, memeluknya dan mentraktirnya es krim."
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 2,281 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 8/29/2013 - Albus S. P., Scorpius M., James S. P. - Complete
The Confession by momoyukii reviews
UPDATE! Sekolah baru saja dimulai dan kehidupan SMA Kyuubi yang statis membuatnya bosan. Tetapi itu bukan berarti ia mau dikejutkan oleh seorang asing berkeriput begitu bel istirahat berbunyi. Kyuubi bukan terkejut karena keriputnya (ia mengaku sedikit), namun lebih kepada apa yang dikatakan orang itu padanya. fem!Kyuubi, AU. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 4,447 - Reviews: 32 - Favs: 13 - Follows: 11 - Updated: 8/8/2013 - Published: 7/14/2013 - Itachi U., Kyuubi/Kurama
Symphony of Silence by synchromeshade reviews
Bagaimana jika bukan Dobby yang terkena pisau beracun dari Bellatrix tapi Harry sehingga membuatnya menjadi tahanan di Malfoy Manor? Alternate Reality dari Harry Potter dan Relikui Kematian. WIP. SLASH, maybe.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Angst - Chapters: 2 - Words: 4,450 - Reviews: 22 - Favs: 12 - Follows: 19 - Updated: 7/27/2013 - Published: 7/8/2013 - Harry P., Draco M., Tom R. Jr.
Why Did The Chicken Cross The Road? by Kuroikiru no Mikazuki Chizuka reviews
Happy SasuNaru Day #5! ::: Kenapa ayam menyeberang jalan? Absurd, Naruto benar-benar tidak tahu jawaban atas pertanyaan itu. Bahkan ia rela seharian berkeliling ke seluruh Konoha untuk mencari tahu jawabannya. Apa jadinya jika ia menanyakannya pada Sasuke? Kira-kira jawaban apakah yang akan terlontar dari mulut si ayam? Eh? ayam? Sasuke atau ayam? O.o ::: *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 1 - Words: 5,438 - Reviews: 28 - Favs: 40 - Follows: 12 - Published: 7/10/2013 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
The Drunken Love Between the Sabertooth Dragons by NatsuGrayStingandRogue'sWife reviews
Summary- Sting has been in head over heels in love with Rogue for a long time. When Rogue starts dating Yukino, Sting loses faith in ever becoming something more than friends, but when Sting gets drunk Rogue decides to take his partner back home. One thing leads to another and things get real serious.
Fairy Tail - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,241 - Reviews: 28 - Favs: 31 - Follows: 40 - Published: 7/9/2013 - Sting E., Rogue C.
Bocah sialan! by Nick Say FuckerShit For Kagari reviews
Itachi memungut seorang bocah laki-laki ditengah lebaatnya hujan, merupakan kesalahan besar baginya untuk membawa pulang bocah itu ke apartemennya. RnR, Rate M, ItaKyuu Genre tidak mrndukung.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 4,206 - Reviews: 23 - Favs: 27 - Follows: 7 - Published: 6/9/2013 - Itachi U., Kyuubi/Kurama - Complete
Another Dimension by Armelle Eira reviews
bagaimana bila Harry Potter dan Draco Malfoy yang berasal dari dunia sihir tertukar dengan Uzumaki Naruto dan Uchiha Sasuke dari dunia ninja? Simak kisah mereka menjalani kehidupan dengan orang yang mereka benci di dunia yang berbeda dan teman-teman yang berbeda juga! Sorry for bad Summary
Crossover - Harry Potter & Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 505 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 5 - Published: 5/14/2013 - Draco M., Harry P., Sasuke U., Naruto U.
Pythagoras by avamura reviews
Chapter 3: Triangulation. /Ini musang, ini rubah, ini tanuki. Ini api, ini angin, ini pasir. Ini cinta, ini benci, ini cemburu. —Wuoh, segitiga emang ngerepotin!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 11,223 - Reviews: 44 - Favs: 28 - Follows: 18 - Updated: 4/29/2013 - Published: 4/11/2012 - Itachi U., Kyuubi/Kurama, Shukaku
Once Upon A Dream by QueenArianrhod reviews
Takdir telah menjatuhkan tanggung jawab besar pada keduanya. Rahasia gereja kembar, Keempat kerajaan yang terancam berperang. Sepasang pangeran kembar ditakdirkan untuk mengembalikan kedamaian kembali pada negeri mereka. Tapi bagaimana jika sang pangeran pembawa cahaya menemukan serpihan berkilau yang merupakan hasrat hatinya? Pairing : Drarry, based on Snow White fairytale
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 6 - Words: 55,411 - Reviews: 81 - Favs: 41 - Follows: 30 - Updated: 4/23/2013 - Published: 1/20/2013 - Harry P., Draco M.
Fairy Harem by MidnightLemonDrops reviews
Natsu used to be a slave until Zeref saved her. He taught her magic and cared for her, but disappeared after two years. Then came Acnologia and Igneel. When they disappeared, Natsu was left alone. Using a spell she learned from Zeref, she disguised herself as a boy. But her secret was bound to be found out. Fem! Natsu. Smart! Natsu. All/Natsu. Harem!
Fairy Tail - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,516 - Reviews: 60 - Favs: 148 - Follows: 200 - Published: 3/29/2013 - Natsu D.
Touchable by Zang Bluetterfly reviews
Albus curhat pada Scorpius. "Memang aku touchable ya? Hugo suka memegang tanganku. Kalau aku lewat, Louis bakal menyapa dan menyentuhku. Roxanne menyambar jariku."
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 504 - Reviews: 9 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 2/17/2013 - Albus S. P., Scorpius M. - Complete
Will you be my Valentine? SasuNaru by VioletSkull reviews
A one shot of SasuNaru. This takes place when Sasuke has left and Naruto has come back from his 3 year journey.
Naruto - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 406 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 2/12/2013 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Evil Town by Hanny WYF-HZT reviews
Kecelakaan membuat mereka berada di tempat seperti neraka EXO Fic
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 26 - Words: 96,557 - Reviews: 1324 - Favs: 302 - Follows: 165 - Updated: 2/9/2013 - Published: 7/24/2012 - Complete
Our Children from the Future ? by Akayuki Kaguya reviews
Bagaimana ya hari-hari yang dilalui Sasuke dan Naruto bersama anak-anaknya dari masa depan? Menyenangkan atau sial? Chapter 4 update! SasuNaru! Shou-ai and MPREG! RnR, please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 6 - Words: 17,966 - Reviews: 212 - Favs: 137 - Follows: 110 - Updated: 1/22/2013 - Published: 10/24/2010 - Sasuke U., Naruto U.
I love you, but by velvetcat09
Dua tahun dan tetap saja Sherlock kalah. For Zashache. Mini-fic; snippet. Slash. Unrequited love.
Sherlock - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 293 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/14/2013 - Sherlock H., John W. - Complete
Endless Rainfall by Tyler Salvatore reviews
Percy Jackson, son of Poseidon and Hecate, not a demigod, not a human. With beauty and powers that make mountains fall, men and women flock to see him, only to get rejected in turn. And Luke, hit by Eros and a strong will of determination, sets out to seek this heartless man and woo him till there's not tomorrow. Will update! Lukercy!
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Romance/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,558 - Reviews: 94 - Favs: 208 - Follows: 250 - Updated: 1/6/2013 - Published: 5/17/2011 - Percy J., Luke C.
Memories by kyon-sama reviews
Santana mempunyai memori yang sudah lama ia coba untuk lupakan. Tetapi di tempat itu, semuanya kembali ia ingat.
Glee - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 848 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 1/4/2013 - Santana L. - Complete
Order Made by Bulecelup reviews
"Kamu memberikanku seorang pria yang 4 tahun lebih tua dariku, memiliki IQ rata-rata, punya pengalaman di Militer, dan menderita PTSD tingkat akut," Sherlock menjelaskan. "Sepertinya bukan ini yang aku pesan kemarin." Di mana John Watson seharusnya diciptakan sesuai dengan keinginan Sherlock Holmes. SH/JW.
Sherlock - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,166 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/1/2013 - Sherlock H., John W. - Complete
Greenleaf by Lady Camille reviews
Satu masa dari panjangnya kehidupan abadi. Satu petualangan yang menanti. Satu masa yang tidak akan terkikis dari ingatan. Satu panjangnya kehidupan manusia, singkat masa di antara keabadian. Satu memori indah akan tetap abadi.
Lord of the Rings - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 8,533 - Reviews: 12 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 12/13/2012 - Aragorn, Legolas - Complete
The Future is what we make of it by Dark Dancer Kayla reviews
Harry and Draco lost everything in the war, now Hogwarts and the souls of those who died in the war are giving them a chance to change the future and save those they lost. Drarry, time travel fic. DarkDancerKayla's new Penname
Harry Potter - Rated: M - English - Angst/Family - Chapters: 2 - Words: 7,510 - Reviews: 22 - Favs: 24 - Follows: 28 - Updated: 11/27/2012 - Published: 11/25/2012 - Harry P., Draco M.
With Love by Kagamiyo Neko reviews
Setelah kematian Dumbledore, Harry pergi ke masa lalu di saat Voldemort masih berumur sebelas tahun. Dengan misi merubah masa depan, Harry menjalani kehidupannya yang sekarang dengan Tom Riddle sebagai pengajar di Hogwarts. Time Travel. Slash. TomHarry.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 3 - Words: 10,196 - Reviews: 45 - Favs: 29 - Follows: 23 - Updated: 10/14/2012 - Published: 8/20/2012 - Tom R. Jr., Harry P.
The Nemesis by Eve Lunatique reviews
Lengkapnya baca di dalam, deh. SasuNaru, Shonen-ai.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,525 - Reviews: 13 - Favs: 8 - Follows: 10 - Published: 9/13/2012 - Sasuke U., Naruto U.
Three Years by NakamaLuna reviews
Tiga tahun sudah Sherlock Holmes pergi dari kehidupan John Watson. Tiga tahun sudah John mengalami keterpurukan atas kematian Sherlock. Awalnya John mengira itu ilusi, namun sosok yang berdiri di depan pintu 221B Baker Street itu Sherlock Holmes... kan? For Fujoshi Independence Day #4, SherlockJohn, Slash, Warnings Inside.
Sherlock - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,209 - Reviews: 12 - Favs: 22 - Follows: 3 - Published: 9/6/2012 - Sherlock H., John W. - Complete
Digital Love by Bulecelup reviews
'John Hamish Watson, masukan kedalam memori hati? Pilihan: iya atau tidak.' tubuh Sherlock Holmes bekerja layaknya seperangkat komputer. SH/JW.
Sherlock - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,451 - Reviews: 6 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 8/20/2012 - Sherlock H., John W. - Complete
Love In Motion by Bulecelup reviews
Sherlock tak sengaja membaca majalah wanita milik Mrs. Hudson dan tertarik dengan artikel berjudul '10 cara untuk membahagiakan pasanganmu'. Hasilnya membuat John Watson ketakutan setengah mati. SH/JW.
Sherlock - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,053 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Follows: 17 - Published: 8/8/2012 - Sherlock H., John W.
P O S E S I F! by 31 Sherry's reviews
CH 1: Keluarga Uchiha mengadopsi seorang anak dari panti asuhana. mereka sangat menyayangi bocah pirang itu, terlebih kakak laki-lakinya. tapi, waktu yang berubah membuat semua orang berubah."Jawab pertanyaanku Dobe!" #SasuNaru-ShikaNaru# chap pertama masih belum lemon kok!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 4,324 - Reviews: 65 - Favs: 38 - Follows: 37 - Published: 7/23/2012 - Naruto U., Sasuke U.
Albus Potter dan Scorpius Malfoy by DarkBlueSong reviews
Pertemuan pertama Al dan Scorpius. RnR please?
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,064 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 6/18/2012 - Albus S. P., Scorpius M. - Complete
Albus Potter and The Son of Malfoy by bakanoapit reviews
Yang pertama kali dia lihat adalah rambut pirang keemasan, iris mata berwarna abu-abu, dan wajah mulus bak porselain. Gayanya angkuh, dengan dagu terangkat ke atas dan cara jalan yang tegap. Scorpius Malfoy, kata James, adalah namanya. Al/Scorp. HP next-gen. Slash. [HIATUS]
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,977 - Reviews: 8 - Favs: 11 - Follows: 11 - Published: 6/1/2012 - Albus S. P., Scorpius M.
The Truth by Akina Usagi reviews
"N-Naru-nii lebih memilih Sasu-nii daripada diriku " Another Konoha's Academy side story. WARN: DON'T LIKE, DON'T READ!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,184 - Reviews: 23 - Favs: 23 - Follows: 4 - Published: 4/24/2012 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Belongs To Me by Back-total yaoi addict reviews
Draco M pangeran Slytherin tahun ke4 jatuh cinta pada pandangan pertama terhadap Harry P murid Gryffindor tahun pertama, adik dari James P. Kisah menarik tentang Drarry. AR, SLASH, Future!Mpreg, DMHP, JPSS, SBRL, TMRLM.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 6,097 - Reviews: 71 - Favs: 48 - Follows: 50 - Updated: 4/10/2012 - Published: 8/29/2011 - Draco M., Harry P.
Hidden Obsession by HanariaBlack reviews
-D/H- Tidak ada yang tahu bahwa Draco Malfoy menyusup menuju ruangan Head Boy Harry Potter pada tengah malam; membuka sebuah rahasia yang tidak pernah memiliki saksi. Slight AU. Soft slash. RnR? C:
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,367 - Reviews: 23 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 2/6/2012 - Draco M., Harry P. - Complete
The Story of Us by iHeartZatsu reviews
During Fairy Tail's S-class Trial on Tenrou Island our beloved Fire Dragon Slayer Natsu stumbled upon a mysterious guy who claimed that they had knows each other, Natsu was confused so he sent Natsu back in time to seek the truth behind all of this.
Fairy Tail - Rated: M - English - Romance/Tragedy - Chapters: 7 - Words: 7,445 - Reviews: 21 - Favs: 39 - Follows: 24 - Updated: 1/10/2012 - Published: 10/5/2011 - Natsu D., Zeref - Complete
To be your uke? Never hope! by Akacchin reviews
Satu pukulan melayang ke arah kepala Itachi. Sukses membuatnya meringis kesakitan. Kyuubi makin melotot. "Cowok ganteng? Macam lo? Adanya juga keriput lo tuh yang gateng!" hina Kyuubi tanpa ampun./ Warning inside/ a special fic for KyouyaxCloud
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,055 - Reviews: 45 - Favs: 22 - Follows: 15 - Updated: 1/7/2012 - Published: 5/31/2011 - Itachi U., Kyuubi/Kurama
Flower Lady by MSN1412 reviews
Dia bertemu dengan Kuroba Kaito untuk pertama kalinya, namun dengan sosok perempuan. Sekarang, dengan sosok aslinya dan Kaito dengan sosok KID, akankah mereka mengetahui semua kebenarannya? SHONEN-AI ALERT! Don't like? Don't Read! Mind to RnR?
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 9,689 - Reviews: 48 - Favs: 8 - Follows: 4 - Updated: 1/6/2012 - Published: 11/8/2011 - Kaito K., Shinichi K./Conan E.
Slytherin vs Hufflepuff who loves Gryffindor by Tidus arrain gizamaluke grotto reviews
Update, last chapter. Kisah tentang Draco Malfoy vs Cedric Diggory yang memperebutkan perhatian Harry Potter. Humor garing banget, typos, shonen-ai, ooc, author masih newbie, dll. Well, just read and review please.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,675 - Reviews: 38 - Favs: 23 - Follows: 3 - Updated: 1/3/2012 - Published: 10/17/2011 - Draco M., Harry P. - Complete
I Want To See You, Natsu! by Kazugami Saichi Hakuraichi reviews
Dan sekarang, dia berdiri tepat di depan orang yang sangat ia tunggu-tunggu tersebut. Matanya mulai menitikkan air mata lebih deras ketika menatap pemuda yang berdiri di depannya itu. Lalu dengan lirih dia bergumam, "Finally I meet you, Natsu!" Boys Love.
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,515 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 12/1/2011 - Zeref, Natsu D. - Complete
10 hal yang dibenci Sai by LokyCry reviews
semua hal tentang yang paling di benci Sai, termasuk pasangan SasuNaru yang terus mengganggu hidupnya. BL Sho-ai . Agak gaje, aneh, typo, dll. Don't Like, Don't read. penuh pairing SasuNaru.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,927 - Reviews: 33 - Favs: 43 - Follows: 11 - Published: 9/29/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Beast and The Best by Sun-T reviews
Fic Drarry khusus untuk meramaikan Fujoshi Independence Day ke 3, BRAVO FUJOSHI
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 13,455 - Reviews: 65 - Favs: 75 - Follows: 8 - Published: 9/6/2011 - Draco M., Harry P. - Complete
Talking to the Moon by HanariaBlack reviews
-D/H- Draco memandangi malam sendirian, dan keinginannya untuk mencintai Potter sangat dalam bersama bulan. Semua tercurah.. dan Potter—mendengar semuanya. AU, Slash/Sho-Ai. RnR, da? No junk/pairing flame.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,892 - Reviews: 24 - Favs: 11 - Published: 9/1/2011 - Draco M., Harry P. - Complete
Clair de Lune by nami kusunoki reviews
Setting sebuah Dunia yang sempurna. Penuh dengan magic. Elf, Methuselah, Unicorn, bahkan Naga. Sebuah cerita perjuangan dia yang disebut 'The only Elf' melawan 'The Dark Lord'. Rate T for now. DRARRY. Yg ga suka ga usah baca. Criticsm required.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,219 - Reviews: 30 - Favs: 16 - Follows: 12 - Published: 8/29/2011 - Draco M., Harry P.
Gardenia,Secret Love by dreimun reviews
WARNING FEMSLASH! girl/girl Finn Hudson dan Rachel Berry telah menikah, Rachel memutuskan kembali ke kota Lima setelah sukses di broadway. Finn dan Rachel pun bertemu kembali dengan Quinn Fabray, yang kini menjadi seorang agen Real estate.
Glee - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,420 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 8/3/2011 - Quinn F., Rachel B.
The Snake and the Lion by Confeito reviews
Entah beruntung atau tidak beruntung, tapi Harry James Potter telah dapat menarik perhatian istimewa dari sang Pangeran Slytherin semenjak kedatangannya pertama kali di Hogwarts. TMR/HP. Slash. For Harry Potter's birthday, which was 2 days ago -.-
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,029 - Reviews: 20 - Favs: 27 - Follows: 6 - Published: 8/2/2011 - Tom R. Jr., Harry P. - Complete
Anything For You by A Sirius Crush On Moony reviews
Sirius has been in love with James for years, and when James proposes to Lily, Sirius HAS to do something to try and get James for himself. Slash, swearing, VERY mild violence James/Lily Sirius/James
Harry Potter - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,491 - Reviews: 7 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 6/29/2011 - [Sirius B., James P.] - Complete
Trap in Your Illusion by Arisu Amano reviews
Larilah Larilah rubah kecilku… Tapi kau takkan bisa menghindar dariku Kau takkan bisa kabur dari genggamanku Kau takkan bisa sembunyi dariku Naruto terjebak dalam sebuah ilusi oleh Sasuke. Slash! bit Bondage! sasunaru! ABAL! ANEH! RAPE! Sasuke!seme!p
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Suspense - Chapters: 1 - Words: 1,435 - Reviews: 22 - Favs: 11 - Follows: 10 - Published: 6/26/2011 - Sasuke U., Naruto U.
Who is Malfoy Girlfriend? by ArcSa Reiyu reviews
Malfoy yang dikabarkan menolak seluruh gadis yang menyatakan cinta padanya, tiba-tiba digosipkan menyatakan cinta pada seseorang? lalu, kenapa sejak mendengar hal itu.. perilaku Harry jadi aneh?/Chack it out please?/ author baru disini:D
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,650 - Reviews: 15 - Favs: 30 - Follows: 4 - Published: 6/24/2011 - Draco M., Harry P. - Complete
Hero Apa Heroine ? by KucingPerak reviews
UPDATE 2 CHAP! Ngedenger nama adeknya disebut, mata merah Kyuubi jadi keliatan makin garang. "Kalo elo berani-berani nyentuh Naruto, gue bunuh loe dua kali!" Ancamnya, bikin yang diancam ketawa-ketawa, keras. -SasuNaru, 2TNaru, ItaKyuu, KyuuGaa- yaoi
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 40 - Words: 289,865 - Reviews: 1419 - Favs: 391 - Follows: 175 - Updated: 3/29/2011 - Published: 8/6/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Sweet Amnesia by Arisa Akaike reviews
Rate M, Lemon, SasuNaru. By Arisa Akaike XD
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,100 - Reviews: 32 - Favs: 32 - Follows: 12 - Published: 2/23/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Twelve White Stones by Eilun reviews
Salazar Slytherin has been looking for his soul mate for as long as he can remember. Now that he's found him, he will do anything to keep him, anything at all. Poor Harry. Slash HP/SS, Time travel,AU.
Harry Potter - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 4,828 - Reviews: 248 - Favs: 578 - Follows: 1,051 - Updated: 7/9/2010 - Published: 7/17/2009 - Harry P., Salazar S.
Founders and empty classrooms by SlytherinMax reviews
Salazar and Godric decide to have a little fun in an empty classroom whil everyone else at the sorting! There's something Godric has hidden from his dear Slytherin! What might it be!
Harry Potter - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 11,612 - Reviews: 42 - Favs: 53 - Follows: 17 - Updated: 5/5/2009 - Published: 7/31/2007 - Salazar S., Godric G. - Complete
Harry Potter and the Orb of Time by Kieranfoy reviews
Harry is sent back in time to learn the Arts Magick from none other than Salazar Slytherin. Naturally, Salazar takes this wonderous oportunity to tell his side of the story.
Harry Potter - Rated: K+ - English - Adventure - Chapters: 1 - Words: 3,006 - Reviews: 13 - Favs: 19 - Follows: 27 - Published: 10/2/2008 - Salazar S., Rowena R.
A Chamber's Hidden Secret by WolfPad reviews
When Harry faced Tom Riddle in the Chamber of Secrets, he found out there is more than just a basilisk hidden in it's depths, and learned there is more than one side to ever story, and Salazar Slytherin is more than he appeared. NOT SLASH
Harry Potter - Rated: T - English - Adventure/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,547 - Reviews: 42 - Favs: 77 - Follows: 156 - Published: 8/11/2008 - Harry P., Salazar S.
That's A Horrible Riddle by meikouhaikitsune reviews
What would Salazar really say if he was met with Voldemort and his ideas? Harry's always wanted to know, just not the way it happened.
Harry Potter - Rated: T - English - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 828 - Reviews: 23 - Favs: 113 - Follows: 41 - Published: 2/26/2008 - Harry P., Voldemort - Complete
A Portrait of Time by Sozuki reviews
Salazar/Harry - Godric/Draco -- A painting sends both Draco and Harry back to the time of the Founders. Will they be able to find a way back to their time? Will they even want to after they get to know the Founders?
Harry Potter - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 5,741 - Reviews: 178 - Favs: 338 - Follows: 568 - Updated: 2/11/2008 - Published: 1/27/2008 - Salazar S., Harry P.
The Founder by gemroses reviews
The shock of a sudden change in appearance tears a hole in the fabric of time, sending Harry back to 998 A.D. Upon discovering only 3 of the 4 Founders, Harry accidentally takes on the role of the 4th Founder. Eventual MM Slash and Mpreg. More inside.
Harry Potter - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 8 - Words: 32,743 - Reviews: 233 - Favs: 461 - Follows: 676 - Updated: 7/17/2007 - Published: 4/8/2007 - Harry P., Draco M.
Numero Uno Pervy Ninja: Sasuke! by Rice-Ball247 reviews
We all know that kiss from the academy was an accident...or was it? 13 year old SasuNaru classroom flufflime sorta, KakaIru staffroom innuendos. Take a look and see the truth!
Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,566 - Reviews: 51 - Favs: 182 - Follows: 27 - Published: 10/5/2006 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Salazar in Time by Lord Voldemort Was Framed reviews
In response to a challenge...Harry finds the next Horcrux, conveniently in the Chamber of Secrets. However he is inconveniently sent back in time to the days of the founders and found by Salazar Slytherin...who plans to send him back to the future.
Harry Potter - Rated: T - English - Chapters: 2 - Words: 5,215 - Reviews: 53 - Favs: 61 - Follows: 115 - Updated: 1/10/2006 - Published: 1/3/2006 - Harry P., Salazar S.
Da Molto Tempo by The Black Sisters reviews
While casting a spell in his room, Harry gets attacked and it causes a mistake that tosses him into the past with consequences. Here he meets the Founders, and falls in love.
Harry Potter - Rated: T - English - Chapters: 2 - Words: 7,868 - Reviews: 21 - Favs: 28 - Follows: 69 - Updated: 1/14/2005 - Published: 1/9/2005 - Harry P.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

IDOL reviews
Tentang kehidupan Jongin yang sebenarnya, dibalik predikatnya sebagai seorang Idol di sekolahnya. KaiSoo / JongSoo. GS and little bit of Yaoi.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,750 - Reviews: 16 - Favs: 8 - Follows: 4 - Published: 7/2/2014 - Complete
A Thousand Years (천 년) reviews
(Chapter 3 UPDATE!) Star Museum High School, sekolah yang mempunyai 2 gedung, gedung White dan gedung Red. Dan juga sekolah yang menerima -bahkan mengasah kekuatan yang tidak dimiliki oleh manusia pada umumnya. Kaisoo and other EXO official pair. GS and Yaoi
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 4 - Words: 8,364 - Reviews: 56 - Favs: 24 - Follows: 17 - Updated: 6/29/2014 - Published: 6/17/2014
011098 (0)
0312luLuEXOticS (15)
17goingon12 (11)
Abbey Woo (43)
Abigail Hana (0)
ABL900008 (0)
Accent of Rain (0)
AfreyJ (2)
aftajunya (12)
Ai Zhi Lan (4)
Aika-chii (21)
aiueo4 (14)
Akamegane7 (21)
AKASIA CHEONSA (17)
Akayuki Kaguya (12)
Akise Mizuno (68)
Akita Fisayu (21)
Aldomira (52)
Aline azurE (8)
Alleandra V (0)
Ambivalencia (23)
ame regian phantomhive (4)
Amee Shim (3)
Amira - Song MinRa (11)
amyeka (8)
Anastasia Keehl (15)
anchovyy imutt (6)
Angela Han (7)
anonstalker (16)
anonymousaw (3)
arbherr (2)
are.key.take.tour (64)
ariniad (19)
Arisa Adachi (30)
Arisa Akaike (11)
Array Harmond (8)
Arthuriver (4)
astia morichan (31)
asuka kiddo (0)
atikayunjae1 (2)
Ayam Ungu (2)
Baby Himme (22)
baby kyungie (10)
Baby Panda Zi TaoRis EXOtics (15)
BabyWoo (6)
Beatrixmalf (31)
Bitterorsweet (2)
Black Key (72)
blackcloudiest (9)
BlaueFEE (12)
BooBearYJ aka Arisa Arakida (12)
Brie APel (9)
Bubble Sehun (11)
Bulecelup (183)
Byun Lalla Chan EXOtic (18)
ByunnieFan (4)
cacaolatte (67)
Cassie.N (4)
Celia Agarashi (12)
Cezzie Xonesotic (5)
Ch3rry Chibi (41)
che24 (17)
cheonsa.sha (18)
Cherry Zombie (2)
chevalo (6)
ChickenKID (13)
Chizawa95 (9)
chizeyuffie (7)
Cho Jang Mi (21)
Cho Luna Kuchiki (13)
Cho Rhiyeon (8)
Cho Seo Ryun (17)
ChoEunHye12 (23)
Choi Heewon (8)
Choi Hye Won (17)
Choi Seul Mi (7)
Cielooo (41)
Cloud1124 (17)
Cofinno (9)
CrimsonRoppi (0)
cuteboycouple (1)
Dark Calamity of Princess (103)
deercode (8)
deestacia (8)
demvre (1)
DEPO LDH (30)
DevilFujoshi (21)
dinodeer (7)
diyayee (4)
Dogol Brothers (10)
dugeunkyoo (4)
dyakuro34-7 (19)
DYNAmite's (17)
EarthTeleport (1)
Eka Kuchiki (33)
eL-ch4n (45)
Ela JungShim (44)
Erry-kun (45)
Eve Lunatique (12)
EVILKYUHYUNNIE (2)
EXO Pairings Shipper (1)
exo-love-sehun (0)
EXOFanfiction (2)
EXOLunatics (12)
EXOST Panda (14)
fanboyHAE (27)
ferinee (9)
FishyMonkey (11)
frustrated fireworks (83)
Fujimoto Yumi (88)
fvkjungpark (2)
G-Sajangnim (3)
GaemGyu407 (8)
GakuGakuPoPo (6)
geelovekorea (72)
Gokudera J. Vie (102)
Guartena (4)
gyucchi (61)
GyuniKai7 (12)
GZBWY (6)
HaeHyuk 'til die (6)
haehyukid (0)
HannaNick09 (10)
Hanny WYF-HZT (35)
Haru Minami (2)
haruchi24 (9)
Hatta-cyan (4)
Henry Park (10)
HiddenTale23 (9)
Hiwatari NiwaDark Lawliet (9)
Huang Rany (18)
hunaxx (13)
Hwan Tae Hyun (9)
HwangTae Rin (8)
HyoRaCuteDevil (26)
HZTWYF (8)
I C h o y u (2)
IcedCappuccino (39)
ichigomeichan (9)
iekha12693 (15)
Iino Sayuri (51)
ikangoreng (1)
illaa28 (7)
ILoveCoffe (0)
Inchangel (15)
ISungyi (26)
Jarquielle 12 (14)
JejeKyu Red Saphire (10)
Jejevan (11)
JewELFishy-Anchofish (13)
jinwonie dawson alberch (26)
Jisung Hwang (3)
Jonanda Taw (15)
Jowo.Londo (1)
Joyvie95 (1)
Jung Hyun Hyo (18)
jungtaejin44 (2)
KalluaZeruk (2)
Kang Hyena (35)
Kang Rae Mi (16)
Kang Seulla (23)
katskrom (14)
Kazuko Dewi Al-Uchiha (16)
Kensy Echo (6)
Khamora SsiZhi (7)
Kiela Yue (15)
Kiki Suzuki (11)
KikSica (4)
Kim 'Nyx' Eunjung (35)
Kim Chi Hee (16)
Kim Eun Seob (16)
Kim Hee Mi Petals (24)
Kim Jung Min (9)
Kim Nhana (1)
Kim Ra-Chan (26)
Kim TaeNa (93)
KimYcha Kyuu (7)
Kirana Agi Qiao (36)
Kiriya Diciannove (12)
Kitahara Saki (5)
kuncipintu (50)
kuroi Honoo (11)
Kuroikiru no Mikazuki Chizuka (34)
kuroshironimu (42)
KyuELF15 (8)
KyuFever (6)
KyuKi Yanagishita (3)
kyumin-baekyeol (2)
Kyuminjoong (4)
kyungsoonim (10)
KYUON CHAN (7)
kyuSJ21 (2)
Kyuuichi Azurin (6)
lacrimadoll (13)
Lady Auburn (27)
landmilk (18)
Latifun Kanurilkomari (37)
leamour (17)
Lee Dong Hwa (13)
Lee Eun Ki (4)
Lee Shin Kyung (4)
Lee187 (1)
LeeShinHye (1)
Li Ell (8)
Lil'cute Bear (3)
Living Chain (40)
LokyCry (17)
Loud Mucker Complex (14)
Love virus (9)
Lucianna Kirkland (8)
LulluBee (24)
lyELF (14)
MaDa Mochi (6)
mamoru okta-chan lemonberry (13)
mangaratoe (0)
Marineblau12 (64)
MasochistDevil (9)
mayonice08 (11)
Mei Hyun15 (14)
Metha Putri (0)
Meyla Rahma (17)
Min Yora (10)
MIREUUU (9)
Miss Cho (8)
momomika chan (2)
MongTae (2)
MoonZheng (11)
Mrs Kim siFujoshi (14)
My beauty jeje (24)
My Penname is Too Dim (13)
MyGummyBlackSmile (11)
N. Yufa (10)
Nacchan Sakura (54)
NaelShapley.Kamilia (6)
nafira el salsabila (2)
Nagisa Otakuriri (20)
NakamaLuna (43)
nana.0.o (40)
Nanami-Kun (17)
Natasha Anya Veinzabern (22)
Nazimah Elfish (28)
Nazuna-tan (9)
Nerazzuri (56)
Ni'J Ra (0)
Noelle'TheLost13 (2)
novashinki (3)
nshawol566 (22)
nyukkunyuk (40)
obliviatedbye (0)
Oh Mi Ja (2)
Oh Min Hun (7)
Ojel Aho Not Nut (37)
orangegreengirl (14)
orion forever (8)
paladinmode (3)
Pam The Clam (14)
Park Min Ra (4)
Park Myeonji (15)
Park Ri Yeon (6)
ParkChunnie Abel (0)
parkdobi (5)
Phoenix Channie (24)
phoenixyo14 (2)
Prissycatice (19)
puteri-wonkyu (3)
Qalipan (6)
Queen DheVils94 (4)
QueezxyLee13-Kira (6)
qyuwithJJ (14)
R407 (17)
Rabenda no Hana (4)
Raden Mas Chanyeol Hyuga (6)
Rafiz Sterna (13)
Raichi KrisTaoKaiSoo Fujoshi (30)
rainy hearT (36)
Rani Konako (17)
rappicasso (36)
Red'Ocean (9)
Reisuke Celestine (38)
Resia's Resia (45)
Rheyna Rosevelt (20)
Rin Rin Kim ChenMin (24)
Ririn Cross (20)
Ritsu Ricchan (1)
rocketeer7 (17)
Rui Arisawa (66)
ruka17 (12)
ruki4062jo (43)
ry0kiku (67)
Ryuna Ohime (69)
Ryuucchi (8)
S.Oyabun (46)
sany56 (0)
Satsuki ChoKyuLate (8)
sazyanaita (47)
scarlet everdeen (9)
sei heichou (24)
Septaaa (14)
Shania9ranger (8)
sherry dark jewel (20)
sherry-me (19)
shi1013 (10)
Shiina Rika (14)
ShikiTeito (24)
Shin Ayumi (9)
shin young rin (13)
ShinChanho (8)
Shinichi Rukia (3)
Shinly chan (19)
shiraiden sanji (4)
SimbaRella (24)
Sinichi Kudou (2)
SMKA (14)
SnowBum KyuDevil (7)
Squishysoo (8)
Star-BeningluvIndonesia (22)
SugarString (8)
sullhaehyuk (0)
Sulli Otter (33)
Thehunie (1)
THreeAngels K.R.Y (5)
Trio Pisces (12)
trytocreate (21)
Uchiha Ry-chan (31)
VIOS (16)
ViraYuuki (22)
W0NKYU (1)
White Lavender (21)
winaddict sehunnie (3)
Wind Saseum (3)
WindSkyCouple (29)
Xavierre (0)
xehunims (12)
XiuMinSeok (12)
xuniumian (9)
Xylia Park (6)
YEOXOREE BI (7)
Yoori Michiyo (0)
Yuera Kichito Akihime (15)
Yuki Oikawa (20)
Yuri Masochist (20)
Yuu Yurino (12)
Yuuichi93 (44)
Yuuka Shim (10)
YuyaLoveSungmin (19)
Z is ZPBellani (21)