Kaito Akahime
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 07-02-12, id: 4100561, Profile Updated: 08-25-18
Author has written 43 stories for Bleach, Naruto, Beelzebub/べるぜバブ, Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, and Prince of Tennis.

Yahoo, Kaito desu!

Saya hanya karyawan gabut yang kebetulan suka ngehayal dan kebetulan juga terdampar di situs ini. xD

Saya suka anime, dorama, tokusatsu dan musikal.

Hobi tidur, makan, dan main.

Jatuh cinta sangat dalam pada tokoh 2D bernama Atobe Keigo dari anime Prince of Tennis.

Last, maaf di fic-fic saya, saya sering pake OC. Kebetulan fandom yang saya suka itu minim sekali tokoh perempuan, dan karena saya ga bisa bikin BL, saya memilih pake OC, hehe... Maaf kalau ada yang tidak nyaman soal ini.

Let's have fun!

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

CONQUERED HEART by nakki desinta reviews
Hidup adalah pilihan, dan ketika pilihanku jatuh kepadamu, kenapa takdir begitu kejam menuliskan kisah kita? Haruskah aku menjadi antagonis yang terus mengharapkan cintamu? Dendam, Cinta dan Rasa bersalah, mana yang harus aku pilih? ... Grimmjow x Rukia ... #CrackPair #Bleach Rated M bukan kaleng-kaleng ya, karena benar-benar untuk reader dewasa. Chapter 19 Update
Bleach - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 23 - Words: 199,506 - Reviews: 143 - Favs: 32 - Follows: 28 - Updated: 9/14/2021 - Published: 12/1/2019 - Rukia K., Grimmjow J.
The Vampire Prince by ScarletMoon19 reviews
Vampire Prince, Ryoma Echizen, becomes bored of the royal life and decides to go on vacation, leaving only a letter behind as a warning. He enrolls in a newly established school made for all the races; Vampires, Werewolves, Fairies, Hybrids, and Humans. Follow Ryoma who disguises himself as an average everyday student and inevitably gets involved with social classes and drama.
Prince of Tennis - Rated: T - English - Supernatural/Drama - Chapters: 35 - Words: 59,764 - Reviews: 162 - Favs: 282 - Follows: 362 - Updated: 5/25/2021 - Published: 10/21/2016 - E. Ryoma, Seigaku, Rikkaidai, Hyoutei Gakuen
Bildungsroman by ChilliLemons reviews
"Sanada-san, I'm going to be your first non-tennis friend!" In which Kagawa Sakura is the unstoppable force to Sanada's immovable object, and things go from there. Of friendship, tennis, and growing up.
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 30 - Words: 130,670 - Reviews: 114 - Favs: 121 - Follows: 155 - Updated: 4/3/2021 - Published: 7/18/2014 - Sanada G., OC
Vampire Rivalries by KHirari reviews
Hirari is a human girl that was raised by the powerful Vampire of the Rikkai clan, her life going more or less smoothly. But what will happen when she discovers she has a unique power, one that could increase the power of a clan? What will Atobe, the King head of the Hyoutei clan, do, knowing he can crush his rivals of a lifetime by owning her?
Prince of Tennis - Rated: M - English - Horror/Fantasy - Chapters: 19 - Words: 32,069 - Reviews: 23 - Favs: 16 - Follows: 20 - Updated: 12/24/2020 - Published: 6/4/2013 - Yukimura S., Atobe K.
Someone Like You by HidingSomething reviews
Hyoutei Academy's Kagami Shizuka felt something must be wrong with her. This incredible young man confessing to her was someone she rarely ever met, and was a member of a rival school, no less. And yet… Yet a bold voice suddenly declared, mercilessly interrupting, "Shizuka, if you dare go steady with him, I'll make sure you regret!" [OC Centric, High School, Semi Reverse-Harem]
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 77 - Words: 375,773 - Reviews: 462 - Favs: 437 - Follows: 471 - Updated: 10/18/2020 - Published: 1/2/2014 - [Atobe K., OC] Yukimura S., Hyoutei Gakuen
Beyond: A Tribute by Gold reviews
Set in a time when the boys have grown up and some have turned pro. Sometimes, all you have to call on are those invisible ties, stretching back to a time long past, but never forgotten.
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Friendship/Drama - Chapters: 30 - Words: 90,138 - Reviews: 189 - Favs: 137 - Follows: 124 - Updated: 6/21/2020 - Published: 7/24/2004 - Tezuka K., Atobe K.
ECCEDENTESIAST by Rue Kuroha reviews
Langit tak selamanya menampilkan warna biru, kadang mendung turut serta menaungi. Menyembunyikan warna biru di balik kelabu yang terlihat suram. Menyimpan cerita luka hingga hujan menetes seperti tangisan seorang anak kecil yang duduk termenung di pojok ruangan gelap gulita. Genre: Romance, Friendship, Action.
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,134 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 4 - Published: 5/15/2020 - Rukia K., Grimmjow J.
Auld Lang Syne by haruki1244 reviews
Empat. Ia letih. Letih sekali dengan semua ini. Esok atau beberapa hari lagi jika Toshiro tak lupa karena terlalu sibuk, ia akan diajak menemui psikolog. Bukannya Rukia tak tahu bahwa psikolog berarti orang yang menyelesaikan masalah bagi mereka yang tak bisa menyelesaikannya sendiri. Apakah dia sudah separah itu? Rukia bahkan belum mau mengakuinya. RnR, please?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 11,713 - Reviews: 28 - Favs: 14 - Follows: 8 - Updated: 3/30/2020 - Published: 9/3/2013 - [Ichigo K., Rukia K.] T. Hitsugaya, Ashido K.
AKASHI SEIJUUROU by todo-kun reviews
Akashi Seijuurou adalah manusia yang terlampau sempurna. Namun di balik topeng kesempurnaan yang dimilikinya, tersimpan sesuatu yang sangat rapuh. Apa yang akan dilakukan Akashi Masaomi sebagai ayahnya saat mengetahui sisi rapuh anaknya?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 10 - Words: 13,530 - Reviews: 22 - Favs: 18 - Follows: 17 - Updated: 3/30/2020 - Published: 1/9/2019 - Akashi Seijuurou - Complete
Ancestry by stillewolfie reviews
Aku tahu ini salah. Tapi percayalah, menjaga anak dari seorang Akashi Seijuurou bukanlah arti dari sebuah dosa. Karena aku akan tetap di sini, menunggu untuk dicintainya. "Aku hanya tidak menyangka bisa bertemu, menciummu, dan memelukmu seperti ini." [reader as single parent] Akashi & Reader & Generation of Miracles. CHAP 7 UP! FINISHED! RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 7 - Words: 29,748 - Reviews: 123 - Favs: 106 - Follows: 100 - Updated: 9/28/2019 - Published: 11/8/2015 - [Akashi Seijuurou, OC] Generation of Miracle - Complete
Double Story by elenniel reviews
[TezukaOC, AtobeOC] Hanazawa Yumi and Takahashi Suzume are best friends. Yumi doesn't really know if Tezuka cares about her or not and Suzume doesn't really want Atobe to care about her. UPDATE: Chapter 9 and 10. And it's finished!
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 56,841 - Reviews: 85 - Favs: 132 - Follows: 41 - Updated: 2/17/2019 - Published: 3/8/2007 - Tezuka K., Atobe K., OC - Complete
Fatum by Yuuhi Asahina reviews
Karena Kise Ryouta bukanlah seseorang yang dapat menerka takdir. Siapa sangka bahwa si pengamat-lah yang menjadi pendamping sang gadis, bukannya sang cinta pertama ataupun sang sahabat semenjak kecil. "Aku benar-benar bahagia, Sacchi". A KiMomo Fanfic. Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery/Family - Chapters: 1 - Words: 790 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/29/2018 - [Kise R., Momoi S.] Kuroko T., Aomine D. - Complete
Egoistic by Kira Desuke reviews
Melihat Tezuka benar-benar mengabaikannya dan memilih mengangkat telepon, membuat Atobe menggertakkan giginya kesal. Atobe masih mencoba menahan dirinya. Sabar menunggu hingga dia menghentakkan kakinya di belakang kekasihnya itu. Setidaknya sampai Atobe melihat senyuman tulus yang menunjukkan kelegaan itu./"Ya. Kau milikku, Kunimitsu."/Fanfic Commission for Aqua Days./Mind to RnR?
Prince of Tennis - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,863 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 11/29/2018 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
We Were Happy Back Then by reauvafs reviews
Mengingat hal yang membahagiakan memang menyenangkan, tapi Hiyoshi tahu itu hanya sebuah memori yang seharusnya menjadi kekuatannya untuk maju ke depan. [Happy AtoHiyo day 10/14/2018!]
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,596 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 10/14/2018 - Atobe K., Hiyoshi W. - Complete
Chapped Lips by Aqua Days reviews
Mendengar itu, Atobe mendecak. Ditangkapnya kedua sisi wajah Tezuka kemudian memaksa sang pemuda berkacamata menghadapnya.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 766 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 9/1/2018 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
Five Fathers by Ageha Yume reviews
Fuji, Tezuka, Atobe, Yukimura, and Sanada found a baby Ryoma in a middle of a heavy snowstorm, and they agreed to take care of Ryoma. As time pass by, Ryoma became a huge part of their lives. While there are good times, there are frustrating times as well. Who said babies are easy to take care of? OT5. Series of one-shots. [Accepting requests]
Prince of Tennis - Rated: K - English - Family - Chapters: 14 - Words: 11,194 - Reviews: 56 - Favs: 141 - Follows: 153 - Updated: 7/22/2018 - Published: 7/31/2015 - E. Ryoma
Regret by Kira Desuke reviews
Tezuka mengerti sekali jika Atobe sekarang telah membencinya. Karena itu... sampai saat itu datang... biarkan dia meminta Atobe terus mengisinya sampai waktu berhenti./"Aku tidak peduli lagi apa yang akan kau lakukan setelah malam ini berakhir, Kunimitsu."/"...Biarkan aku kembali memilikimu."/AtoZuka PWP/Fanfic Commission for Aqua Days./Mind to RnR?
Prince of Tennis - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,070 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 7/13/2018 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
Suka by Aqua Days reviews
Lalu aku akan jatuh cinta. Berkali-kali. Untuk yang kesekian kali.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Poetry/Romance - Chapters: 1 - Words: 392 - Reviews: 1 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 2/25/2018 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
The Marriage Life by KurobasxReader reviews
A bundle of lovely drabbles or short stories about the marriage life of you and the knb characters. Reader x knb characters. Rated T.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Family - Chapters: 16 - Words: 42,319 - Reviews: 142 - Favs: 312 - Follows: 351 - Updated: 12/30/2017 - Published: 3/8/2014 - Kagami T., Kiyoshi T., Generation of Miracle, OC
My Heart's Three Pointer by Iris Of The Open Skies reviews
"I once had a thousand desires, but in my one desire to know you, all else melted away." She honestly wasn't like any other woman. She was... different. She preferred most things that girls that age would not. Solitude. Silence. A Kise-free life. Still, there was something very appealing about her. And Kise Ryota was never one to ignore such an interesting person. [KisexOC]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 23 - Words: 43,289 - Reviews: 184 - Favs: 745 - Follows: 461 - Updated: 12/22/2017 - Published: 8/23/2014 - [Kise R., OC] Kasamatsu Y. - Complete
Obstacles by Kira Desuke reviews
Sebelum dia sempat merespon ciuman dalam itu, Atobe sudah lebih dulu menarik dirinya. Melihat Atobe sudah melepaskan ciuman mereka, Tezuka reflek mundur dan melepaskan tangan Atobe dari wajahnya, "Apa yang kau lakukan? Di sini masih tempat umum—"/"Hubungan ini... aku ingin semua orang tahu."/Sequel of 'Feeling'/AtoZuka/Fanfic Commission for Aqua Days./Mind to RnR?
Prince of Tennis - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 14,847 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 12/15/2017 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
Multi-Roled Brother by Persona-Dee reviews
atau sebuah kisah di mana seorang Akashi Seijuurou yang berusia empat belas tahun harus mengambil berbagai peran demi adik-adiknya sekaligus menyelesaikan berbagai permasalahan meski ia sendiri pun masih seorang remaja labil.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 32 - Words: 242,966 - Reviews: 629 - Favs: 396 - Follows: 328 - Updated: 12/14/2017 - Published: 7/15/2014 - Kuroko T., Momoi S., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Feeling by Kira Desuke reviews
Kedua mata pemuda berkacamata itu kembali terbuka. Dia sedikit memiringkan kepalanya agar bisa menyandar pada kepala kekasihnya yang bertengger nyaman di atas bahunya. Meski hanya sesaat, dia merasa nyaman. Tapi, Tezuka Kunimitsu tidak tahu kapan dia bisa mengakui semua ini./"Apakah kau sudah mau menjawabku sekarang, Tezuka?"/AtoZuka/Fanfic Commission for Aqua Days./Mind to RnR?
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 11,940 - Reviews: 1 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 11/24/2017 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
Discontinued by Reika Nanatsuki reviews
Discontinued
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 43 - Reviews: 18 - Favs: 24 - Follows: 31 - Updated: 11/6/2017 - Published: 9/17/2016 - [Shiraishi K., OC] Shitenhouji
Because You Called My Name by reauvafs reviews
Hiyoshi harus menanyakan hal ini pada orang yang sering melakukannya. Shisido dan Ootori siap untuk mendengarkan kegelisahan calon buchou Hyotei tersebut. [Happy belated AtoHiyo Day 2k17!]
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,570 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 10/17/2017 - Hiyoshi W., Otori C., Shishido R. - Complete
Prince of Tennis x Reader by NatsuKyoya reviews
Various x Reader. Songfics, one shots, drabble. Rated m just to be safe
Prince of Tennis - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 18 - Words: 28,124 - Reviews: 40 - Favs: 57 - Follows: 53 - Updated: 7/8/2017 - Published: 8/11/2014
Marriage by Clarette Yurisa reviews
Chapter 4./"Menikahlah denganku."/Sebuah kalimat yang merubah kehidupan seorang Kuchiki Rukia. /"—Aku… tidak menginginkan pernikahan yang main-main."/Ini simbiosis mutualisme. Bagi mereka, pernikahan ini merupakan kerja sama yang saling menguntungkan./Ide pasaran. —RnR?
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 6 - Words: 22,443 - Reviews: 74 - Favs: 34 - Follows: 35 - Updated: 4/22/2017 - Published: 10/29/2012 - [Rukia K., Grimmjow J.]
Cerita Horror Pengantar Tidur by Novirp13 reviews
Kumpulan cerita horor lepas/Baik dari rumor, maupun kisah author dan pembacanya sendiri/Disarankan baca pas malam hari biar lebih dapet feel seremnya/Last chapter UP! Tertukar/Terima kasih atas semuanya
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Horror/Suspense - Chapters: 15 - Words: 38,822 - Reviews: 162 - Favs: 130 - Follows: 76 - Updated: 4/21/2017 - Published: 11/5/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle - Complete
No Romance in the Honeymoon Suite by shyskypirate reviews
(Gou-centric) (Matsuoka fluff) The team decides to go on a last-minute outing. Upon arrival at their hotel, they find that they may have to share a room with their manager. Rin won't be happy when he finds out.
Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,437 - Reviews: 21 - Favs: 36 - Follows: 49 - Updated: 1/26/2017 - Published: 1/20/2017 - Gou M.
Equally Annoying by reauvafs reviews
Menunggu anak tahun kedua itu menyelsaikan pekerjaannya tentu merepotkan bagi Atobe, namun ia menemukan hal yang lebih merepotkan—tidak, hal yang mengesalkan dari itu.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,365 - Reviews: 1 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 12/25/2016 - Atobe K., Hiyoshi W.
Lifted up The Anxiety by reauvafs
Kedatangannya membuat cerita-cerita dari dua sisi saling dikeluarkan. Keduanya ingin menghilangkan 'kecemasan' yang menghantui diri masing-masing.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,830 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 12/25/2016 - Atobe K., Hiyoshi W., Hyoutei Gakuen - Complete
30 Catatan Mini Hari Imperial by Aqua Days reviews
Chapter 5 updated
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 1,925 - Reviews: 21 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 12/10/2016 - Published: 10/11/2015 - [Atobe K., Tezuka K.]
In My Pocket by Aqua Days reviews
Perlahan Atobe mendekat ke Tezuka. Tangan kirinya keluar dari saku jaket lalu mengambil tangan kanan Tezuka ke dalam genggaman. [Warning: BL, AtoZuka]
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 453 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/10/2016 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
White Birthday by reauvafs reviews
Ini cuma hari biasa, pembedanya hanya bertambahnya umur. Tapi sifat cueknya itu bisa saja hilang karena kejutan putih di hari ini, kan? / "Aku lebih suka cake strawberry." [Happy Birthday Hiyoshi Wakashi 12/05/2016!]
Prince of Tennis - Rated: K - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,679 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 12/5/2016 - Hiyoshi W., Otori C., Hyoutei Gakuen - Complete
Two Sides of Fanfiction by reauvafs reviews
"Kita bisa menulis apapun yang kita mau—yang serial asli ini tidak bisa realisasikan di sini, kan?" Ya, tapi tolonglah…. [Hyotei Regular's reaction after reading fanfictions]
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 4,061 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 11/30/2016 - Published: 11/14/2016 - Hyoutei Gakuen
My Past, My Trauma by 17 Days Left to Live reviews
Have you ever wondered what Ryoma's life was like before he joined Seigaku but after the incident with Ryoga. Set in the U-17 World Cup. A bit OC ish as some characters aren't fully introduced in the manga yet.
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Friendship/Sci-Fi - Chapters: 6 - Words: 19,375 - Reviews: 23 - Favs: 75 - Follows: 73 - Updated: 11/13/2016 - Published: 3/31/2016 - E. Ryoga, E. Ryoma, Tokugawa K., OC
Don't Ever Stop by reauvafs reviews
Dia bukan cuma kalah sekali, tapi tiga kali. Dominance Pair. [Happy AtoHiyo Day 14/10/2016!]
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,011 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 10/13/2016 - Atobe K., Hiyoshi W.
何でもない日 by Aqua Days reviews
"Happy unbirthday." [Imperial Pair/Atobe Keigo x Tezuka Kunimitsu]
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,943 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 10/6/2016 - [Tezuka K., Atobe K.] - Complete
The Important One by reauvafs
Yang penting itu niatnya, bukan harganya. [Happy a bit late birthday, Atobe Keigo 10/04/16!]
Prince of Tennis - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,496 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 10/4/2016 - Atobe K., Hyoutei Gakuen - Complete
Next Time They Will by reauvafs
Sudah waktunya anak tahun ketiga lepas dari masa SMPnya, menyerahkan klub pada juniornya, dan… Mengucapkan selamat tinggal. [Hyotei Graduation]
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,677 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 9/19/2016 - Hyoutei Gakuen - Complete
Almost by yukeh reviews
#15! Cantik, kaya, popular, memiliki teman-teman yang tak kalah popular. Sepertinya tak ada cacat dalam hidup Sakura Haruno. Tetapi justru itulah yang membuatnya menjadi sasaran persaingan bisnis keluarganya. Tetapi Sasori Akasuna bukanlah tipikal orang yang memperdulikan semua itu; di matanya, Sakura hanyalah gadis cerewet, tidak sopan, manja, dan menyebalkan. RnR? Thanks :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 15 - Words: 93,347 - Reviews: 228 - Favs: 110 - Follows: 98 - Updated: 9/14/2016 - Published: 3/28/2013 - [Sakura H., Sasori] Sasuke U., Hinata H.
Esok by The Sirius of Black Daria reviews
"Aku sangat mencintaimu,"/"Aku 1000 kali lipat lebih mencintaimu,"/"Kalau begitu aku mencintaimu satu juta kali lipat,"/"Kita saling mencintai hingga sebesar itu."/Tapi dunia tidak berputar dengan cara seperti itu. Challenge fic #14September #perpisahan with Kaito Akahime.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 5,998 - Reviews: 3 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 9/14/2016 - Kise R., OC - Complete
Snake And Weasel by Self-Indulgent-Nonsense reviews
New student at Seigaku and avid running fan, Hojita Saiko accidentally makes friends with the famous tennis club. Maybe even more so with the socially inept snake, although they'd never admit it. CURRENTLY BEING REWORKED
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 22 - Reviews: 47 - Favs: 64 - Follows: 87 - Updated: 9/13/2016 - Published: 7/17/2012 - [Kaidoh K., OC]
Battle of Wills by Fay-Mishima reviews
Mishima Fay today is Atobe Keigo's ex-wife. How do you manage life on your own? Meet new people? New love? Yet, you still share a son with your ex-husband? This story has two endings. AtobexOC and NiouxOC
Prince of Tennis - Rated: M - English - Angst/Drama - Chapters: 12 - Words: 62,683 - Reviews: 4 - Favs: 17 - Follows: 10 - Published: 9/11/2016 - Atobe K., Fuji S., Niou M., Oshitari Y. - Complete
No One Should Know by suniships reviews
This is a rather, ahem, smutty oneshot. Please read and review. AtobexOC. Rated M for.. umm.. you should just read it. Non yaoi.
Prince of Tennis - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,376 - Reviews: 2 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 8/15/2016 - Atobe K., OC - Complete
Memperjuangkan? Diperjuangkan? by The Sirius of Black Daria reviews
Mencintai, sudah menjadi insting setiap mahluk hidup. Dari cerita yang kudengar bahkan untuk Iblis sekalipun. Lalu kesimpulannya, apakah mencintai itu sebuah dosa? Lalu mana yang lebih baik? Memperjuangkan? atau diperjuangkan? Challenge Fic #perjuangan #14Agustus with Kaito Akahime.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,468 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 8/14/2016 - Yukimura S., OC - Complete
Something Wrong by Fidyagami reviews
AT/ Setelah perang Quincy selesai, mereka baru menyadari letak ke'ganasan' dari Sode no Shirayuki. Ya, itu adalah kekuatan yang sebenarnya dari Zankpakutou tipikal es tersebut. Ichigo bahkan Rukia sendiri tidak menyangka akan mendapatkan kekuatan ini setelah berlatih di kerajaan arwah. Dan untuk mencari solusi tersebut, mungkinkah Sode no Shirayuki harus...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 6,806 - Reviews: 21 - Favs: 14 - Follows: 12 - Updated: 8/13/2016 - Published: 11/16/2015 - Rukia K., Ichigo K.
Unrequited Love by The Sirius of Black Daria reviews
Hari ini lagi-lagi aku memandangi punggung tegapmu dari kejauhan. Memperhatikan setiap otot bahu yang naik turun ketika kau jatuh pada kelakar sahabatmu yang lain. Sedang aku berada di sini, memperhatikanmu dalam diam –dalam jarak yang tidak dapat didefinisikan. Sederhananya, aku jatuh hati sejatuh-jatuhnya aku bisa menjatuhkan diri. Challenge Fic with Kaito Akahime. #Kataomoi
Bleach - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,126 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 7/4/2016 - Ichigo K., Rukia K., Orihime I., Renji A. - Complete
Boys Over Flower by Green Sandwich reviews
Siapa sangka banyak hal mengejutkan menyambut Ryoma yang saat itu baru saja pindah ke Teishun Daifuzoku, SMP swasta ternama yang dipenuhi oleh anak-anak orang kaya. Bahkan beberapa di antaranya mendapatkan perlakuan khusus dan berlaku layaknya seorang raja. Dan mereka dikenal dengan sebutan F4!
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 13 - Words: 17,304 - Reviews: 13 - Favs: 14 - Follows: 14 - Updated: 6/10/2016 - Published: 4/24/2016 - E. Ryoma, Atobe K., Yukimura S., Tezuka K. - Complete
Naniwa's Biggest Idiot and Hyotei's Hopeless Romantic by hishikawa reviews
ーHiyori, Yuushi's old neighbor from Naniwa is clueless towards the Oshitari cousins' growing affections for her; and in Kenya's case, only grew with distance after she moved to Tokyo. 》?x OC
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 25,639 - Reviews: 10 - Favs: 22 - Follows: 37 - Updated: 6/5/2016 - Published: 5/16/2016 - Oshitari K., Oshitari Y., OC
Red Rose by The Sirius of Black Daria reviews
Aku tidak bisa menyentuh, lagi mendekatimu, yang kulakukan hanya mengangumi dalam diam –dalam jarak yang begitu menyesakkan. Karena selamanya kau akan menjadi racun yang menyusup masuk ke dalam pembuluh darahku. Tapi meski begitu, bagiku kau akan tetap menjadi mawar merah. Berduri dan kerap melukai. #Challenge Fic #14Mei with Kaito Akahime.
Prince of Tennis - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,553 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 5/17/2016 - Hiyoshi W. - Complete
FOUR by furouwa reviews
Aku benci Akashi Seijuurou melebihi apapun di dunia ini. OCxAkashi.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 9,507 - Reviews: 29 - Favs: 39 - Follows: 41 - Updated: 4/1/2016 - Published: 9/18/2014 - Akashi Seijuurou, OC
Makeru koto no Yurusarenai Ouja by Green Sandwich reviews
Yukimura, seorang jenius tennis yang selalu menjadi nomor satu. Namun kini timnya harus kalah pada final Kantou Taikai. Bahkan dia pun harus mengecap kekalahan untuk pertama kalinya di pertandingan nasional. Lalu seperti apa reaksi Yukimura saat menghadapi semua itu? Di saat hatinya tidak bisa menerima kekalahan dalam bentuk apapun...
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,196 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Published: 3/25/2016 - Yukimura S., Sanada G. - Complete
Kiseki Change! by Arlzureinne Karale reviews
Ketika Akashi membaca majalah vulgar, Aomine makan setiap saat, Kise menjadi seorang ahli dalam bidang menghilang, Midorima tebar pesona, Murasakibara tidak absen membawa lucky item, dan hawa kehadiran Kuroko menjadi lebih mengintimidasi, semua orang tahu ada yang salah dengan Generasi Keajaiban mereka. — semi-canon.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 10 - Words: 27,241 - Reviews: 226 - Favs: 350 - Follows: 262 - Updated: 3/19/2016 - Published: 4/6/2014 - Generation of Miracle - Complete
Their Secret by Green Sandwich reviews
Semua orang pasti memiliki rahasia tersendiri, yang mungkin hanya akan mereka simpan dalam kotak kenangan masing-masing. Sama halnya dengan para karakter Tenipuri ini. Mereka memiliki cerita yang bahkan tidak banyak orang ketahui. Dan, inilah cerita mereka...
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Chapters: 5 - Words: 8,626 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 3/7/2016 - Published: 2/19/2016 - Atobe K., Kaidoh K. - Complete
Tenipuri Town by Green Sandwich reviews
Kakek Tezuka, Nenek Fuji, Ayah Sadaharu, Ibu Syuko, Si anak sulung Ryoma, Si anak perempuan berkepang Momo, Si anak bungsu Kaoru, dan Si kucing Eiji hidup dengan damai di dalam sebuah rumah yang sederhana. Namun, suatu hal membuat keluarga Seishun tersebut harus pindah ke sebuah kota bernama Tenipuri dan menjalani kehidupan baru yang tidak pernah mereka bayangkan sebelumnya.
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 20 - Words: 33,466 - Reviews: 20 - Favs: 3 - Follows: 6 - Updated: 3/7/2016 - Published: 2/9/2016 - Tezuka K., Yukimura S., Atobe K., E. Ryoma - Complete
Decide by Chiiuu reviews
Mereka harus belajar untuk mengatakan apa yang sebenarnya mereka inginkan... Cinta akan menyatukan dan membawa mereka ke dunia tanpa musim. Tempat di mana mereka akan menangis dan tertawa bersama. (TezukaFuji fanfic, BoysLove, Rate M untuk sekilas konten seksual)
Prince of Tennis - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 7,708 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 9 - Updated: 3/3/2016 - Published: 2/12/2016 - Fuji S., Tezuka K.
OATH by aikocchan reviews
Kenangannya akan Yukimura terbesit di kala ia menjadi penentu kemenangan untuk Rikkai dari Seigaku. "Bersumpahlah kepadaku untuk membawa Rikkai menjadi juara di Turnamen nanti," . "Aku bersumpah, untuk menjadikan Rikkai juara Kantou di tahun ketiganya," . "Game set! Won by Rikkai's Sanada 7-6!" ALPHA PAIR. Kantou Tournament. Shonen Ai. Typo. After all these 2 years, I'm back!
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,416 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 2/19/2016 - Sanada G., Yukimura S., Rikkaidai - Complete
Thy Lady o' Salvation and Liberty by mjp03 reviews
Who knew schizophrenia was this beautiful? Atobe certainly didn't. But of course, it takes an equally mental person to fall in love with a schizophrenia patient. AtobeOC. /She wanted to tell him to stop urging her, but suddenly she went completely rigid and stopped dead in her tracks. The knife slipped from her fingers and hit the stairs with a clang...Who was she talking to?/
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 6 - Words: 15,954 - Reviews: 16 - Favs: 19 - Follows: 39 - Updated: 2/19/2016 - Published: 9/10/2015 - [Atobe K., OC]
Hatsukoi by Green Sandwich reviews
Sore hari di dalam ruang klub tenis Rikkai, Sanada yang tiba-tiba terseret ke dalam sebuah permainan harus menjawab pertanyaan yang diberikan oleh Bunta. "Sanada! Siapa cinta pertamamu?". Berbicara dengan jujur atau bohong, Sanada hanya memiliki dua pilihan. Meski begitu, pada akhirnya kebenaran akan terungkap!
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 2,405 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 2/17/2016 - Yukimura S., Sanada G., Yagyuu H., Kirihara A. - Complete
Little Things About You, About Love by The Sirius of Black Daria reviews
Echizen Ryouma merupakan seorang anak genius berusia dua belas tahun yang nampaknya terlahir untuk bermain tenis. Tapi setiap detil kecil mengenai Ryouma berarti besar untukmu. Kenapa? Kau harus mencari tahu sendiri. Drabble wanna be Fic. Oneshot. a Challenge Fic #14Februari with Kaito Akahime
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,780 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 2/13/2016 - E. Ryoma - Complete
A Shot From Me to You by Devil'sBlade reviews
"But nee-sama, Rikkai is number one in Japan." Akaya gave a confident smile. "Senpai-tachi can help me become number one in Japan, and Yukimura-buchou helps me. I'm grateful for having them." He replied proudly. What Akaya didn't know was that Akira interpreted his words as, "Nee-sama, senpai-tachi loves me, and I love them, especially Yukimura-buchou."
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 31 - Words: 130,125 - Reviews: 92 - Favs: 138 - Follows: 142 - Updated: 2/10/2016 - Published: 11/10/2013 - Kirihara A., Niou M., Yukimura S., OC - Complete
KAMI TIDAK TAKUT by Raputopu reviews
Indonesia memang terkenal ramah, namun bukan berarti Indonesia akan memberi sambutan ramah pada tamu dari luar yang tak diundang. Kami adalah Indonesia dan kami tidak takut!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Crime/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,290 - Reviews: 21 - Favs: 91 - Follows: 24 - Published: 1/15/2016 - Complete
Murasakibara-kun to Hamano by Alapenny reviews
[Chapter 3; Updated] Karena Himuro cidera, ia harus meminta bantuan pada Murasakibara untuk mengajarinya basket. Walaupun ia tidak ingin terlibat lebih jauh di kehidupan Murasakibara, tapi hatinya berkata tidak.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 5,099 - Reviews: 9 - Favs: 13 - Follows: 12 - Updated: 1/9/2016 - Published: 7/18/2014 - [Murasakibara A., OC]
Thousand Fathoms by The Sirius of Black Daria reviews
Berawal dari hilangnya pemuda dengan surai kuning keemasan itu dari janji kencannya sendiri, berakhir dengan sesuatu yang tidak pernah mereka bayangkan sebelumnya. Apa yang terjadi dengan Kise? Lalu siapa perempuan itu? /Completed/
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 4 - Words: 9,967 - Reviews: 24 - Favs: 15 - Follows: 8 - Updated: 1/9/2016 - Published: 10/8/2014 - Kise R., OC - Complete
The Brave Sweet Fragrance by Aqua Days reviews
Berjarak lima meter dari sana, seorang bocah berpenampilan kurang kekinian, berbisik tanya pada kawannya yang alis gandeng. "Momo-senpai sama Kaidou-senpai berantem kenapa lagi?" / Rival Pair - Momoshiro x Kaidou / Warning: slash, drabble
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 615 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 1/3/2016 - Momoshiro T., Kaidoh K.
Semangkuk Bubur by Aqua Days reviews
Tezuka membuatkan Atobe semangkuk bubur misterius. [Imperial Pair/Atobe Keigo x Tezuka Kunimitsu]
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,616 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 12/21/2015 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
Kyoukai no Koi by ABNORMALholic reviews
Chapter 23 updated!Flashback end! Perbatasan dan perpisahan bukanlah halangan untuk melupakan sesuatu. Sebesar apapun usaha keduanya untuk melupakan satu sama lain, sebesar apapun keduanya berusaha menutup masa lalu, namun itu tidak akan pernah berhasil. Dan saat keduanya bertemu kembali, apa yang harus dilakukan? Akankah mereka melawan semua yang memisahkan mereka? AkashixOC.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 23 - Words: 78,082 - Reviews: 86 - Favs: 53 - Follows: 61 - Updated: 12/20/2015 - Published: 3/16/2014 - Akashi Seijuurou, OC
The Zero Blindness that Burns by mjp03 reviews
Mifune Yukiko: (literally) blind, bratty, rude. NOTE: Object of the Child of God's interest. Tennis coach of Rikkaidai. (YukimuraxOC) CH 18: /Without You/ Yukiko slid open the door silently. Not that there was anyone for her to wake. She approached the bed, and bent down to brush her lips against Sho's.
Prince of Tennis - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 18 - Words: 36,265 - Reviews: 56 - Favs: 144 - Follows: 153 - Updated: 12/4/2015 - Published: 12/9/2014 - [Yukimura S., OC] Rikkaidai
A 'Not So Classic' Love Song by Peachable reviews
She's musically talented but tries to hide it from everyone. As for academics, she's not so flash and there's nothing she can do to hide it. Her clumsiness also gets her enslaved to the Hyoutei boys' tennis club, which she thinks at first is a curse but then slowly learns that it's a blessing as she's introduced to new experiences and feelings. Atobe/OC/Otori.
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 16 - Words: 55,920 - Reviews: 110 - Favs: 77 - Follows: 133 - Updated: 12/1/2015 - Published: 5/20/2008 - Atobe K., Otori C.
Believe Me by Yukiasa Aira reviews
CHAPTER 4 UPDATE! Murasakibara X Reader /OC. Aku bosan. ini hanya cerita tentang kebosanan dan tiba-tiba dilanjutkan dengan kemarahan dan penculikan?/First romance fic. Publish Sabtu/Minggu. NewBie, gomen kalo jelek.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 5 - Words: 18,905 - Reviews: 22 - Favs: 21 - Follows: 18 - Updated: 11/20/2015 - Published: 6/6/2014 - Murasakibara A., OC
Drabble by octariuc reviews
Cara kenalan yang gila. 2nd PoV/OC/xReader.
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 1,546 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 11/1/2015 - OC - Complete
The King's Twin by kwnsjn reviews
Atobe Keigo's twin sister comes back from London! But she's not staying in Hyoutei Gakuen. Rather, she chooses the school whom her brother and her teammates are going to beat; Rikkai! Yukimura x OC!
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 30 - Words: 73,971 - Reviews: 113 - Favs: 181 - Follows: 186 - Updated: 8/20/2015 - Published: 5/27/2014 - Atobe K., Yukimura S., Rikkaidai, Hyoutei Gakuen
The Flowers by kohikaru reviews
Begitu banyak bunga yang harus kau pilih untuk melanjutkan kisahmu di kemudian hari. Suatu ketika, ada Geranium Rose yang mekar di halaman rumahmu. Kau pun memetiknya. [Chapter 6 update]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 13,950 - Reviews: 8 - Favs: 23 - Follows: 20 - Updated: 7/18/2015 - Published: 8/30/2014 - Akashi Seijuurou, OC
Kuroko's life in Universitas Teiko by Fujisaki B-Rabbit New reviews
Kehidupan Kuroko dan kawan-kawan berlanjut di Universitas Teiko. Walaupun berbeda jurusan, mereka selalu bersama. Bagaimana kelanjutannya ? (BAD SUMMARY, -Kuroko dkk x OC-, Kesalahan pada judul, genre, bahasa, tulisan dan alur mohon dimaafkan yaaaa m( )m, RnR please
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 19,019 - Reviews: 48 - Favs: 28 - Follows: 30 - Updated: 7/17/2015 - Published: 2/26/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle, Kagami T.
teman menunggu by shyxa reviews
summary: post!jabberwock arc. bukan hanya ditemani secangkir kopi dan sepiring pancake, tapi akashi seijuurou juga ditemani seorang gadis cerewet yang tak mendapat tempat duduk di café saat hujan hari ini. [akayuna]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,849 - Reviews: 5 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 7/15/2015 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
Kare ga Aru by Kazusaki Kuga reviews
Selama ada dia, selama aku masih bersamanya dan selama dia masih bersamaku, aku percaya semua akan baik-baik saja. / KagamiXReader. Multichap. Chapter 10 UPDATE : Kare ga Aru. [Complete]. Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 10 - Words: 24,529 - Reviews: 65 - Favs: 34 - Follows: 37 - Updated: 6/30/2015 - Published: 11/1/2014 - Kagami T., OC - Complete
Love Song by tsaforite reviews
Untuk Challege 'Alphabetic' dari United Fandom / Dua puluh enam kisah berdasarkan alphabetic. Dan disetiap cerita pasti ada kisah tersendiri, entah itu senang, sedih atau tidak terdefinisikan oleh mereka berdua. / [Akashi] x [OC] / First POV / [18/26]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 18 - Words: 15,559 - Reviews: 23 - Favs: 37 - Follows: 36 - Updated: 6/23/2015 - Published: 11/15/2014 - [Akashi Seijuurou, OC]
Permulaan yang Baru by Rozen91 reviews
Hari itu, kau menyadari. Bahwa warna biru di langit sana sangat menyilaukan. Sampai-sampai aku tidak bisa melihatmu dengan jelas.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 12,305 - Reviews: 40 - Favs: 17 - Follows: 14 - Updated: 6/13/2015 - Published: 9/21/2014 - [Kise R., OC] Kuroko T. - Complete
Snow Flower by wol-lee reviews
Ketika perang dengan quincy berakhir, hidup mereka tak pernah benar-benar berakhir. Luka selalu memberikan sebuah perubahan. Dunia, waktu, hidup dan mati, Rukia akan merasakan perasaan yang seungguhnya lewat bunga itu. Read please?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 30,229 - Reviews: 50 - Favs: 24 - Follows: 21 - Updated: 5/24/2015 - Published: 8/2/2014 - Rukia K., Ichigo K.
Marry You by ararancha reviews
"Ne, Uryuu-kun…" / "Hm?" / "Tahukah kau, apa yang ditakuti oleh seorang anak pelacur ketika ada seseorang yang melamarnya?" / UryuuHime future romance. Canon universe. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,370 - Reviews: 9 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 4/18/2015 - [Uryuu I., Orihime I.] - Complete
Ludens by miniReeto reviews
"Shine and jerk." Sesederhana itu untuk mendeskripsikan dia dalam sekali lihat. [HaizakixReaders/OC] [slight KisexReaders/OC] Enjoy reading!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 2,122 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 13 - Updated: 2/25/2015 - Published: 11/2/2014 - Haizaki S., Kise R.
Her Favorite's Movie by Ayanoshida reviews
Dari sebuah film yang menjadi kesukaan mereka, para pria ini mencoba meniru adegannya untuk sekedar menggoda dan juga sebagai ajang pendekatan yang cukup sukses. Character x Reader
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 7 - Words: 11,443 - Reviews: 77 - Favs: 69 - Follows: 47 - Updated: 2/15/2015 - Published: 11/18/2014
Aaah, You Make Me Happy! by Tisa's Flower reviews
Chapter lepas. 4 drabble. AkaKuro family.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 2 - Words: 8,224 - Reviews: 35 - Favs: 104 - Follows: 50 - Updated: 2/7/2015 - Published: 11/8/2014 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Kuroko T. - Complete
Story of My Life by IkuyoFujikage reviews
CHAPTER 6 UPDATED! - Cinta. Satu kata yang ditakuti oleh mereka berdua. Namun kedua insan itu dipertemukan dan kembali merasakan kebahagiaan dari 'cinta'. Namun bukan cinta jika tidak rumit bukan? Dapatkah mereka merasakan kebahagiaan cinta yang sesungguhnya? Kisah ini mengenai aku dan dirinya. Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 17,857 - Reviews: 32 - Favs: 24 - Follows: 25 - Updated: 1/10/2015 - Published: 8/16/2014 - Akashi Seijuurou, OC
A Kiss by Miyoru Yume reviews
[Chapter 11 UPDATE: Murasakibara Atsushi] / Mendapat sebuah ciuman manis dari pasangannya adalah impian dari setiap orang, bukan? Ya, itu lah yang dirasakan oleh para pria tampan ini. Various!CharaXReader.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 11 - Words: 10,696 - Reviews: 96 - Favs: 56 - Follows: 55 - Updated: 12/31/2014 - Published: 7/7/2014
The Innocent Life by Aria404 reviews
Chapter 6 update! Akasuna Sasori membenci adik kembarnya, Akasuna Sakura. Suatu hari kecelakaan mengakibatkan Sakura koma. Sebuah mimpi aneh menawarkan untuk membangunkan Sakura dengan suatu misi sulit dalam jangka waktu satu tahun. Akankah Sasori berhasil menyelesaikan misi tersebut demi kembarannya yang Ia 'benci? AU. Read and review minna!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 6 - Words: 24,368 - Reviews: 76 - Favs: 28 - Follows: 28 - Updated: 12/27/2014 - Published: 5/11/2013 - Sakura H., Sasori
12 Days of Christmas by ice spy with no eyes reviews
Your 12 days of Christmas spent with Atobe Keigo. And by "YOUR" , I mean this is a reader-insert fic. Does not follow the song word-by-word for your sake xD might be completed off season.
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 29,217 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Follows: 10 - Updated: 12/19/2014 - Published: 12/8/2014
Tennis Domination by Loser ON Parole reviews
What if Atobe Keigo had a female version of him who wishes nothing, but domination over the tennis world, who's even related to the king himself? "When Hime-sama says Hime-sama is great, then Hime-sama IS great. Understood?" This is not a Fem Atobe fic. OC story.
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance - Chapters: 7 - Words: 12,128 - Reviews: 9 - Favs: 54 - Follows: 60 - Updated: 12/9/2014 - Published: 5/5/2014 - Atobe K., Yukimura S., OC
The Pain of Unforgettable by ABNORMALholic reviews
Chap 6 Update! / "Shin-chan.. Aku akan menceritakan semuanya padamu.." Katanya pelan. "Mulai dari siapa itu Takao Yuzuki, bagaimana Kazu- kun lahir, dan juga keluargaku yang sebenarnya.."/MIDORIMA SHINTAROU X TAKAO'S MOM! WARN, PEDO, SHOTA.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 14,509 - Reviews: 29 - Favs: 7 - Follows: 8 - Updated: 11/16/2014 - Published: 2/2/2014 - Midorima S., OC
Lost In Your Eyes by Lilting Glamour reviews
Of vanity, apologies, and everything that comes in between. The story of a boy who had everything he could ever want, a girl who wanted more than she could ever have, and the wild dream come true they found in each other. AtobeOC. Please read and review! ON HIATUS
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 16,721 - Reviews: 22 - Favs: 31 - Follows: 37 - Updated: 11/15/2014 - Published: 6/29/2014 - Atobe K., Oshitari Y., Hyoutei Gakuen, OC
Don't You Dare Love Me by tsaforite reviews
[Chapter 10 UP!] / Kami berdua berbeda. Aku dengan segala kekuranganku dan dia adalah sosok pangeran yang sempurna. Tapi kami memiliki kesamaan, tidak bisa jatuh cinta. Jadi seharusnya saat kami berdua berpacaran, tidak ada masalah apapun bukan? / [AU] / [Akashi x Reader/OC] / [MAYBE FIRST POV]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 24,495 - Reviews: 146 - Favs: 114 - Follows: 110 - Updated: 11/14/2014 - Published: 3/5/2014 - [Akashi Seijuurou, OC]
Into Her Eyes by a-devious-engineer reviews
[COMPLETED]Shintarou's guide for not falling in love: 1. Save a girl with a family tradition of marrying their savior 2. Never look into her eyes 3. Get ready to be teased by stupid Takao 4. Learn she is a yakuza 5. Never bring cute lucky items in their abode 6. Never introduce her to the generation of miracles 7. Never fall in love 8. Deny and fail miserably [Cover Photo not mine]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 24,296 - Reviews: 27 - Favs: 61 - Follows: 32 - Updated: 11/13/2014 - Published: 10/29/2014 - [Midorima S., OC] Takao K., Generation of Miracle - Complete
Pieces by sasunaruislove reviews
Tiada yang salah, hanya kita yang salah langkah. Kini tugasku untuk menyusun kembali kepingan yang pecah. Big Three, Yanagi-centric.
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 355 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 11/8/2014 - Yanagi R.
Always Remember by Hyobanshi Aya reviews
Aomine Daiki bertemu dengan Harasawa Nanami, sosok yang selama ini hadir dalam mimpi dan penyebab kelabilan emosinya muncul. Tapi Aomine semakkn frustasi mengetahui gadis itu tidam mengenal dirinya. MIND TO REVIEW?/ CHAPTER 3 UPDATE
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 3 - Words: 4,737 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 5 - Updated: 11/6/2014 - Published: 11/1/2014
Smile by Ayanoshida reviews
Karena takut akan penolakan Takao, Chiharu berlari meninggalkannya setelah ia mengungkapkan perasaannya. Di luar dugaannya, Takao malah mendekatinya dan ingin mengenalnya lebih jauh. Bisakah Chiharu tetap seperti biasanya bahkan setelah hal buruk yang menimpanya?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 6,917 - Reviews: 11 - Favs: 8 - Follows: 9 - Updated: 11/2/2014 - Published: 10/11/2014 - Takao K., OC - Complete
Everything Is Possible Through Basketball by KneelingAngel reviews
How far would you go to play basketball? Kennedy Suoh is willing to break every rule there is if it will allow her to play. She managed to do it once in America, will she do it again in Japan? Don't let the girl fool you with her small appearance because she will be able to read your hand before you play your cards. OC x Kagami. T for Language. I own nothing! Except for the OC.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 10 - Words: 30,958 - Reviews: 33 - Favs: 103 - Follows: 109 - Updated: 10/29/2014 - Published: 2/15/2014 - Kagami T., Generation of Miracle, OC
ぼやく (Complain) by Saqee-chan reviews
ENDING CHAPTER! Aku rasa kehidupan tokoh utama dalam cerita apapun selalu terlihat lebih menarik daripada kehidupanku. Aku tidak pandai bergaul, tidak pintar, dan tidak digandrungi banyak lelaki. Seumur hidupku tidak pernah merasakan hangatnya persahabatan. Aku membuat duniaku sendiri yang sepi dan dingin. Namun aku bertingkah seolah tidak terjadi apa-apa. SuiKa
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 6 - Words: 20,775 - Reviews: 48 - Favs: 16 - Follows: 9 - Updated: 10/26/2014 - Published: 3/27/2013 - Karin U., Suigetsu H. - Complete
Something Sweet by Matsuyama Izuki reviews
Three: Susu Cokelat/Seperti susu cokelat yang mengalir menghapus dahaga, Harapan datang menyapu keputusasaan, Karena di balik kekecewaan ada kebahagiaanyang tersembunyi/MurasakibaraXOC/Reader/my first fic in this fandom/RnR please!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 5,277 - Reviews: 26 - Favs: 29 - Follows: 34 - Updated: 10/7/2014 - Published: 3/22/2014 - Murasakibara A., OC
Fallin' Out by Ayanoshida reviews
"Aku tidak akan menyerahkan yang satu itu, Moriyama." "Karena… dia milikku." - Kasamatsu
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,122 - Reviews: 1 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 10/4/2014 - Kasamatsu Y., OC - Complete
Winners and Losers by Petite Sirene reviews
In the world, there are both winners and losers, but at Rikkai Dai, only winners were allowed, and they were so tired of trying to be winners and failing. The pressure and the need to win overtook them and changed them, until the day they all decided to come back to the school that pushed them. RikkaiBoys/RikkaiOCGirls
Prince of Tennis - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 14 - Words: 45,718 - Reviews: 64 - Favs: 26 - Follows: 40 - Updated: 9/20/2014 - Published: 2/27/2012 - Marui B., Yagyuu H., Yukimura S., Rikkaidai
Learn to Love U by Ayanoshida reviews
Karena sebuah buku yang ditulisnya, Kise jadi tertarik pada Haruna dan ingin mengenalnya lebih dalam. Tapi, tak disangkanya gadis itu menyebutnya seperti anjing Golden Terrier saat pertama kali mereka berhadapan.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 6,757 - Reviews: 4 - Favs: 15 - Follows: 11 - Updated: 9/14/2014 - Published: 9/7/2014 - Kise R., OC - Complete
Mine by mayurie reviews
[Hanamiya Makoto x Reader]; dengan wajahnya yang mengintimidasi dan sikapnya yang tidak sopan, dia punya caranya sendiri untuk mengatakan kalau dia peduli.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 582 - Reviews: 8 - Favs: 18 - Follows: 16 - Published: 9/13/2014 - Hanamiya M. - Complete
Metronome by Ayanoshida reviews
Demi menolong kawan lama ibunya, Midorima menerima permintaan untuk menjaga seorang gadis berumur 16 tahun yang sedang kacau. Sikap Rei yang aneh mewarnai pagi yang dilalui Midorima di apartemen gadis itu.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 7,645 - Reviews: 8 - Favs: 17 - Follows: 11 - Updated: 9/3/2014 - Published: 8/29/2014 - Midorima S., OC - Complete
Rising Ambitions by coffeelatte reviews
...Had she just landed on the Child of God? ...Oh, she was so screwed. YukimuraOC. Some mild language. Rewritten.
Prince of Tennis - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 30,368 - Reviews: 871 - Favs: 731 - Follows: 760 - Updated: 8/31/2014 - Published: 8/2/2008 - Yukimura S., Rikkaidai
The Definition of Happiness by juungi reviews
How do you repent for ruining someone's life? Hanamiya x OC x Kiyoshi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 31 - Words: 76,557 - Reviews: 511 - Favs: 665 - Follows: 435 - Updated: 8/29/2014 - Published: 1/30/2014 - Kiyoshi T., Hanamiya M., OC - Complete
Love Story by Ayanoshida reviews
Saat Ayane mencari ibunya yang sudah lama meninggalkannya, ia bertemu dengan Murasakibara. Pertemuan itu lalu berlanjut di dua tahun berikutnya saat mereka bersekolah di sekolah yang sama.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 5,621 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 4 - Updated: 8/25/2014 - Published: 8/11/2014 - Murasakibara A., OC - Complete
Spiral by devi no kaze reviews
Uchiha Itachi lupa kalau dia disuruh memperkenalkan pacarnya oleh ibunya. Takut kena marah, Itachi menyeret perempuan pirang di pinggir jalan. "Sasori, aku pinjam sepupumu Deidara dulu ya. Mau kujadikan pacar." Kata Itachi singkat, padat dan jelas. "AKU TIDAK SUDI!" Warning : FemDeidara&Neji
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 18 - Words: 49,268 - Reviews: 194 - Favs: 57 - Follows: 43 - Updated: 8/25/2014 - Published: 4/28/2013 - Itachi U., Deidara - Complete
i'll help you by star azura reviews
"Karena seperti itulah harusnya hidup, Ino!. Waktu terus bergerak! Membawamu berpindah dari masa ke masa. Menuntutmu untuk bergerak mengikutinya walaupun kau ingin tetap tinggal. Karena itu kau harus ..."-"Tenanglah Ino dan sadarlah" ujar Itachi lembut lalu mendaratkan ciumannya tepat dibibir Ino. 'rasa itu tak tertahan lagi' Jika aku mengulurkan tangan ini padamu...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 27,851 - Reviews: 121 - Favs: 51 - Follows: 49 - Updated: 8/12/2014 - Published: 5/31/2013 - Ino Y., Itachi U.
Go or Exit! by aloxe reviews
S.I. Academy, sebuah sekolah terkenal yang selalu meluluskan anak-anak berbakat. Siapa kira justru sekolah dambaan semua orang itu memiliki sisi gelap? Belum lagi, kau harus mencari cara agar tetap selamat disana. Tapi, apa bisa menemukan jalan keluar itu dengan selamat? /reader insert/
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,955 - Reviews: 14 - Favs: 21 - Follows: 22 - Published: 8/8/2014 - Generation of Miracle, Kagami T., Alexandra G., OC
Your Thief Girl by yesunggyu reviews
Ketika sahabat GoM jatuh cinta. Loh kok sahabatnya sih? Ya iyalah. GoM udah pernah. Characters : Himuro T., Kagami T., Kasamatsu Y., Sakurai R., Takao K., Secret person, OC (Thief Girl S2)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 19,656 - Reviews: 22 - Favs: 16 - Follows: 13 - Updated: 8/3/2014 - Published: 7/10/2014 - Kagami T., Kasamatsu Y., Sakurai R., Himuro T.
Just Story About You and Akashi by anclyne reviews
Kumpulan kisah kau dan Akashi dari A sampai I. "Ku beri penghargaan untuk keberanianmu-"/"Aku ingin kau jadi kakakku!" [AKASHI X READER] chapter 6 update! [END]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 6 - Words: 9,600 - Reviews: 67 - Favs: 77 - Follows: 60 - Updated: 8/2/2014 - Published: 7/1/2014 - Akashi Seijuurou - Complete
rebirthia by euphoria.midnight reviews
Kelas itu tak biasa, dan dia terikat menjadi target dalam sebuah permainan taruhan nyawa. Adu fisik dan logika menjadi penentuannya—/Akashi x Reader x Yandere!GOM. [ Violence/Gore/Mature Contents ]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Sci-Fi/Mystery - Chapters: 6 - Words: 25,953 - Reviews: 142 - Favs: 120 - Follows: 120 - Updated: 8/1/2014 - Published: 4/12/2014 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Mayuzumi C., Kuroko T.
Together by Leavian reviews
Hanya kehidupan sehari-hari para bocah pelangi dan Kagami di panti Asuhan. Sekarang mereka masuk TK! /"Itu film apaan?" / "Sepeltinya mati lampu." / "Yang aku pegang tadi apa?"/ "Apa kalian melasakan sesuatu?" Warning : Chibi!GoM, Chibi!Kagami
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 5 - Words: 11,521 - Reviews: 42 - Favs: 47 - Follows: 41 - Updated: 7/30/2014 - Published: 3/25/2014 - Kagami T., Generation of Miracle
Trapped in Yours by law vert reviews
Gadis itu berada dalam abu-abu. Ketika mereka dipertemukan, dia merasa menjadi seseorang yang menunggu. OC.OC.OC. OOC. Thanks for RnR. COMPLETE.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 6,983 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 17 - Updated: 7/18/2014 - Published: 4/19/2014 - Imayoshi S., OC
What's Up With Kuroko? by Author tanpa nama reviews
Aomine yang bodoh. Kuroko yang beraura gelap. Kise yang tengah dekat dengan Satsuki dan Satsuki yang kali ini tidak peka. Entah bagaimana, Aomine dengan mudahnya gagal paham tentang Kuroko. Menyebabkan salah paham yang membuat Satsuki menjauh. *For Junhiung Chai* 'Hope you like it!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,726 - Reviews: 27 - Favs: 34 - Follows: 26 - Updated: 7/10/2014 - Published: 5/23/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] Aomine D., Generation of Miracle
Kissing Attempts by Persona-Dee reviews
Ketika anak-anak GoM mengenal Interntional Kissing Day untuk pertama kalinya dan mereka 'mencoba' untuk mencium manager klub basket mereka. 'Mencoba' menjadi kata kuncinya di sini.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,654 - Reviews: 18 - Favs: 55 - Follows: 11 - Published: 7/8/2014 - Kuroko T., Momoi S., Generation of Miracle, Nijimura S. - Complete
Bound To You by Schuylera reviews
Hanya sepasang cincin, dan Midorima mantap memilih itulah lucky item terbaiknya./ Dedicated for Ruka (Anna) & Shin./ My first (failed) Fictogeminto./ Antiklimaks
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 900 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 6/29/2014 - Midorima S., OC - Complete
Vulnerable flower by RikkaidaiPrincess reviews
Yukimura Seiichi, the captain of Rikkaidai, is known for his strength and perfection. Then he meets a weak girl, however became the source of his strength. Not good with summary, haha.
Prince of Tennis - Rated: K - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 10,742 - Reviews: 11 - Favs: 63 - Follows: 72 - Updated: 6/6/2014 - Published: 5/22/2014 - Yukimura S., OC
Madly in Love by trickycat reviews
SUMMARY CHANGED: Oneshots with you and our dear Prince of Tenis characters. Hm, love plus tennis? It dosen't help with you are involved in the quation too... they are madly in love!
Prince of Tennis - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 17 - Words: 6,054 - Reviews: 64 - Favs: 44 - Follows: 36 - Updated: 5/31/2014 - Published: 3/6/2012 - Complete
And I Love You by crystallized cherry reviews
Ini kisah tentang segala yang pertama, tapi tidak sesederhana itu. [untuk Aomomo Week, Day 7: Future/Firsts [7/7]] [Completed]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 5,123 - Reviews: 20 - Favs: 24 - Follows: 10 - Updated: 3/15/2014 - Published: 3/8/2014 - [Aomine D., Momoi S.] - Complete
The Power of Sasuke's Eyes by petitewinsy reviews
Kata siapa mata Uchiha Itachi yang paling ditakuti di Konoha? Itu yang akan dikatakan mereka yang sudah bertemu dengan adik Itachi yang paling polos nan manja, Uchiha Sasuke. Bahkan tanpa sharingan, ia bisa mengalahkan siapa pun lawannya. Termasuk Itachi, benarkah? R&R.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 16 - Words: 50,294 - Reviews: 457 - Favs: 252 - Follows: 182 - Updated: 3/11/2014 - Published: 3/16/2013 - Sasuke U., Itachi U.
Unrivaled by usei reviews
/PROLOGUE/ Aku telah jatuh cinta kepadanya. Tetapi, kebahagiaan adalah khayalan belaka. Karena, ia tidak bisa dikalahkan. Ia, tidak ada tandingannya. Ia, orang yang kusuka, Akashi Seijuurou. Perjanjian dibuat dan kami menjalani dunia penuh kebohongan. AU! Akashi x Reader/OC. Reader/OC's POV. Warning Inside.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 790 - Reviews: 33 - Favs: 53 - Follows: 60 - Published: 3/2/2014 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, OC
Say it by sutet reviews
Un-beta/#365storiesProject/"Katakan Shintarou-"/"Aku tidak mau."—untuk pertama kalinya Midorima membenci dirinya yang percaya mitos. Beware of OOCness, proceed with caution. RnR onegaishimasu!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 812 - Reviews: 13 - Favs: 25 - Follows: 5 - Published: 2/14/2014 - Midorima S., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Momoi S. - Complete
Valentine by Kazue Ichimaru reviews
"Makanya, di hari yang penuh kasih sayang ini. Aku mau mengatakan… aku masih tetap lebih sayang dirimu daripada Kabaji." —an Imperial Pair (AtobexTezuka) fanfiction / warning inside!
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 666 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Published: 2/14/2014 - [Atobe K., Tezuka K.] - Complete
Fate Made Us Meet by SelenaAthene reviews
Shizuka Niina, seorang siswi pindahan di SMA Kaijou, bertemu dengan Kise Ryouta dan rekan-rekan setimnya pada hari pertama ia bersekolah. Ia tidak menyangka bahwa setelah hari itu, kehidupannya yang kelam akan berubah drastis. Akankah dia menemukan cahaya baru yang bisa membuatnya keluar dari seluruh bayang-bayang itu? KisexOC.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 17,405 - Reviews: 41 - Favs: 20 - Follows: 24 - Updated: 1/19/2014 - Published: 11/27/2013 - Kise R., OC
Memories of Blank Soul by otter nekopanda reviews
CHAPTER 16 UPDATE! Kaidou berhasil memasuki Muken dan bertemu dengan Aizen. Kebencian Kaidou kian memuncak dan sasaran kemarahannya tak lain adalah ikatan Ichigo dan Rukia yang mulai terhubung kembali. CANON. Please RnR Ya!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 16 - Words: 63,778 - Reviews: 222 - Favs: 49 - Follows: 39 - Updated: 10/20/2013 - Published: 10/7/2012 - Ichigo K., Rukia K.
Never Meant to Belong by Ray Kousen7 reviews
COMPLETE—8. Tentang Kita/ Ini bukan kisah romantis bak pangeran n putri. Ini bukan kisah menghanyutkan bak romeo n juliet. Ini bukan kisah menarik bak pasangan berbeda dunia. Ini hanya kisah Toshiro n Rukia. Tapi kedua orang itu tak peduli apapun anggapan orang yg membaca kisah mereka. Terpenting, Toshiro mencintai Rukia; Rukia mencintai Toshiro, TITIK—Sequel 320 DISTRICTS. RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 8 - Words: 39,508 - Reviews: 121 - Favs: 43 - Follows: 24 - Updated: 9/28/2013 - Published: 3/24/2013 - [T. Hitsugaya, Rukia K.] Ichigo K., M. Hinamori - Complete
Re:pray by Aqua'Sora reviews
Kuchiki Rukia, putri tunggal dari arsitektur ternama Kuchiki Byakuya dan penyanyi sekaligus artis terkenal di Amerika, Kuchiki Hisana."Workcaholic" kedua orang tuanya membuat Rukia kabur, bukan hanya dari rumahnya, tapi juga dari New York. Memilih kembali ke Negara kelahirannya yaitu Jepang untuk membuat kedua orang tuanya sadar, juga untuk menepati janjinya 10 tahun lalu.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 40,549 - Reviews: 107 - Favs: 27 - Follows: 34 - Updated: 9/24/2013 - Published: 7/25/2012 - Rukia K., Ichigo K.
Polaris Merah Muda by Chilla reviews
Sang putri bangsawan berambut merah muda. Dan sang seniman boneka berambut merah yang antisosial. Satukan keduanya, dan lihat—apakah mereka bersenyawa untuk seutas persahabatan yang aneh? /SasoSaku friendship, AU.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Mystery - Chapters: 8 - Words: 10,753 - Reviews: 66 - Favs: 25 - Follows: 24 - Updated: 8/15/2013 - Published: 10/15/2012 - Sakura H., Sasori
Amerta by Chilla reviews
Dialog di antara dua kriminal yang ingin saling mengenal lebih dekat satu sama lain. / Kumpulan drabbles.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 4 - Words: 3,223 - Reviews: 22 - Favs: 19 - Follows: 14 - Updated: 8/8/2013 - Published: 7/13/2013 - Sasori, Deidara
He's Not The Usual Hidan by mokuton reviews
Hidan adalah salah satu member Akatsuki yang terkenal akan sikap dan mulutnya yang kasar. Suatu hari, ia tidak sengaja terpeleset ke sebuah genangan air dan terjatuh dengan sangat keras. Setelah itu, mendadak sikapnya menjadi aneh dan tidak biasa. Kakuzu mengira ia hanya main-main, tapi sebenarnya...Hidan kehilangan ingatannya! Termasuk fakta bahwa ia seorang member Akatsuki!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 4 - Words: 16,913 - Reviews: 48 - Favs: 30 - Follows: 23 - Updated: 7/22/2013 - Published: 6/13/2013 - Akatsuki, Hidan, Kakuzu, Deidara
TURTLE by BrightBlueFlower reviews
Dear turtle, you won't go far at that speed. On top of that, the road is far and dangerous. Go after your scars have closed and healed. I'm serious, then I will let you go. First fic :) GaaraxOC.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,358 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 7/17/2013 - Gaara
Guide? by Day-chan Arusuki reviews
Sasuke kembali. Karena menjalani 'hukuman', ia harus tetap berkomunikasi dengan seorang Yamanaka Ino, guide-nya. Akankah serbuk romansa terpercik pelan-pelan? Crack-pair: Sasuke X Ino X Kiba semi-canon! Chapter 9: Perasaan. Baca dan beri review yang berkesan bagi Author!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 25,653 - Reviews: 167 - Favs: 52 - Follows: 44 - Updated: 7/3/2013 - Published: 5/15/2012 - Sasuke U., Ino Y.
FESTIVAL by wol-lee reviews
Persiapan para shinigami dalam festival pensucian roh terbesar. Pertarungan, kebersamaan, luka, dan berakhir pada korban. Selalu. Tapi tidak kali ini?
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 36,241 - Reviews: 55 - Favs: 17 - Follows: 15 - Updated: 7/3/2013 - Published: 2/15/2013 - Ichigo K., Rukia K.
Differences by masokiss reviews
Dua wanita dan dua jawaban yang berbeda didapatkan Ichigo dalam satu keadaan yang sama. . ./one-shot-drabble-collection/Not For IchiHime Shippers!/—Ch. 7 Privacy . . . . . last chapter... uum, maybe XD
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 14,500 - Reviews: 108 - Favs: 27 - Follows: 13 - Updated: 6/24/2013 - Published: 3/22/2013 - [Ichigo K., Rukia K.] Orihime I. - Complete
Evangel by mademoiselledi reviews
"Kami datang ke bumi dalam rangka tugas, tapi kami lelah karena panas dan kelaparan. Jadi kami mencari tempat yang sempurna untuk bersantai," kata Itachi menambahkan. "AKU TIDAK SETUJU!" teriak Shion, "kau bahkan tidak minja izin padaku, mana bisa memutuskan seenaknya seperti itu!" R&R!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Fantasy/Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,820 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 6/18/2013 - Published: 4/29/2013 - Sasuke U., Itachi U.
Addicted by Yoneko Nara reviews
LAST CHAP! / Ketika cinta tumbuh di rumah sakit. Dokter dan pasien yang saling jatuh cinta. Bagaimana kisah dari dua sejoli itu?/ShikaTema FF! RnR! NEWBIE C: #BadSummary
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 8,111 - Reviews: 26 - Favs: 9 - Follows: 4 - Updated: 5/21/2013 - Published: 3/15/2013 - Shikamaru N., Temari - Complete
SIGN by Midnight Carol reviews
A song fic from Naruto Shippuden ost, Sign by FLOW. Canon fic. Family/Hurt/comfort. Syair dari FLOW yang tertuangkan dalam judul Sign ini, berisi tentang perasaan Itachi pada adiknya, Sasuke. Seperti apa penggambarannya? Silahkan membaca, terlebih lagi untuk yang menyukai lagu ini dan semoga terhibur...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,512 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 5/10/2013 - Itachi U., Sasuke U. - Complete
The Only Gift by kendychi reviews
CHAP 4 UPDATE! Fugaku menatap lurus ke deretan huruf yang berbaris di atas selembar kertas dengan kop laboratorium medis Konoha yang terjabar didepannya, hasil pemeriksaan genetik anak lelaki itu yang baru keluar malam ini. Hasil tes yang nyatanya identik dengan milik Itachi dan Sasuke, mengimplikasikan bahwa bocah itu memang anaknya. RnR
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 4 - Words: 12,211 - Reviews: 70 - Favs: 34 - Follows: 25 - Updated: 4/29/2013 - Published: 2/7/2010 - Itachi U., Sai
Sulit Untuk Bersamamu by Sambel Terasi ABC reviews
-UPDATE CHAP 7- Tentang cinta.. Terdapat banyak perbedaan diantara kami. Aku dan kamu sangat berbeda. Namun cinta ini? Inilah kisahku # Untuk semua pembaca aja deh
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 5,700 - Reviews: 42 - Favs: 9 - Follows: 6 - Updated: 4/27/2013 - Published: 2/24/2013 - Sakura H., Itachi U.
Jealousy Again? by Barbara123 reviews
Kushina cemburu pada cewek-cewek yang mengelilingi suaminya. 'Dia kan suamiku, demi kami-sama' Naruto yang tidak punya teman karena Minato. 'Kenapa tidak ada yang mau menjadi temanku' Minato hanya bisa galau. Lagi-lagi masalah keluarga menghantam yondaime yang malang ini. Canon, OOC, no kyuubi attack, ONE SHOT. Mind to R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 4,374 - Reviews: 38 - Favs: 88 - Follows: 21 - Published: 4/11/2013 - Minato N., Kushina U. - Complete
My Partner by petitewinsy reviews
Sakura adalah gadis populer di sekolahnya. Namun kehidupannya berubah drastis ketika ia harus dipasangkan dengan seorang anak bernama Uchiha Sasuke yang dianggap aneh oleh seisi sekolah. R&R
Naruto - Rated: K - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 4 - Words: 6,170 - Reviews: 63 - Favs: 19 - Follows: 18 - Updated: 3/14/2013 - Published: 6/12/2012 - Sasuke U., Sakura H.
You by nakki desinta reviews
Adik Kakak: Kaien & Ichigo, tidak sengaja tinggal bersama seorang anak perempuan 15 tahun bernama Rukia. Namun anak itu penuh misteri dan ketertutupan. Apa yang tersembunyi di balik sikap tenang dan sopannya? Kisah sesungguhnya baru dimulai ketika orang-orang berjas rapi dengan senjata api menculiknya dari sekolah... R n R
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 12 - Words: 54,009 - Reviews: 107 - Favs: 35 - Follows: 22 - Updated: 3/10/2013 - Published: 12/15/2011 - Rukia K., Ichigo K.
Kelambu Asa by Agizera reviews
Mr. Labu x Alien x Ambassador Seaweed sama dengan CINTA. Ichigo X Rukia Menjalani kehidupan bersama sebagai Pria Lajang vs Wanita Sudah Berstatus. Titah dari Ambassador Seaweed membuat mereka saling jatuh cinta. Hanya dua lakon utama, Penggemar Pertama dan Pemuja Idola. Drama/Roman. For Jee-Cynt.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 13,995 - Reviews: 82 - Favs: 21 - Follows: 18 - Updated: 2/28/2013 - Published: 12/18/2012 - Ichigo K., Rukia K.
Sweet Nothings by Flavia Dragneel reviews
Who knew an empty beer bottle could make Mirajane Strauss accidentally lost her memory, including her relationship with the lighting dragon slayer, Laxus Dreyar. Everything went well before Mirajane got confused with affection from one of the Raijinshuu Team member, Freed Justine and the revealing of the 'secret'. Triangle love of Laxus-Mirajane-Freed. Rewritten.
Fairy Tail - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,858 - Reviews: 32 - Favs: 36 - Follows: 40 - Published: 2/5/2013 - Mirajane S., Laxus D., Freed J.
Welcome to Room 205 by purinsudroid reviews
10 kisah tentang makhluk-makhluk Room 205 (Kaidoh, Hiyoshi, Zaizen, Akaya) di Camp U-17 Representative. Warning: Very slight BL, OOC ness, typo(s) is possible, poor plot, broken Indonesian. Don't like don't read I've warned you
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,536 - Reviews: 2 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 1/23/2013 - Hiyoshi W., Kaidoh K. - Complete
COLD BLOOD DRAGON SLAYER by Rox289 reviews
CHAPTER 6 IS OUT! A 'cold blood' dragon slayer suddenly join Fairy Tail and nobody knows about her identity. What will happen if Natsu, Gajeel, and Wendy, as dragon slayers, know about their new member's past? Can three of them 'accept' that unordinary dragon slayer? Click the title now!
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 6 - Words: 16,830 - Reviews: 31 - Favs: 16 - Follows: 13 - Updated: 11/1/2012 - Published: 9/29/2012 - Laxus D., Mirajane S.
ShortCircuit Heartbeats by Epitsu Onna reviews
PET,sebuah komputer robot berbentuk manusia yang dijual publik. Shishido pun memiliki Choutarou, PET yang dibelinya di sebuah toko bekas. Tak ada yang aneh, kecuali fakta bahwa ia tidak bisa bicara. Namun sepertinya, Choutarou bukan PET biasa. AU Fanfic, pairings: Shishido/Ohtori, Kenya/Hikaru, Chito/Kura, Niou/Yagyuu, hint of Yuu/Koha.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Drama/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,990 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 5 - Published: 8/12/2012 - Otori C., Shishido R.
Atobe no Parlor by celengdebu reviews
11-11-11. Jangan pernah melupakan hari kesukaan Jirou atau rasakan sendiri akibatnya. Hyoutei. Atobe x Jirou.
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,511 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Published: 2/20/2012 - Atobe K., Akutagawa J. - Complete
Not Second Years Anymore by Epitsu Onna reviews
Hiyoshi,Kabaji dan Ohtori bukanlah kelas dua lagi.Sekarang mereka adalah kelas tiga yang bertugas memimpin klub tennis Hyoutei hingga mencapai kejuaraan National!No pairing, maybe hints only. Chapter 3 up!
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Chapters: 3 - Words: 15,148 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 1/31/2012 - Published: 7/15/2010 - Hiyoshi W., Otori C.
Yume no ato de, Tezuka no ichinichi by akai chibi seme reviews
Kenapa? Kenapa aku bisa bermimpi seperti itu? Dan sekarang, hal itu terbayang-bayang di kepalaku...arggh! -Tezuka Kunimitsu. Rated T for ecchi
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,603 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 11/28/2011 - Published: 11/27/2011 - Tezuka K. - Complete
10 cerita seram by Atozuka Yuu Satoshi reviews
Atobe dan Tezuka terjebak digudang ! dan untuk menghilangkan rasa bosan karena menunggu pertolongan. Mereka... bercerita seram ? Imperial Pair dan beberapa tokoh dalam cerita mereka. cerita 7 update, persembahan dari Atobe : Siapa diluar ?
Prince of Tennis - Rated: K - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 9 - Words: 18,696 - Reviews: 27 - Favs: 9 - Follows: 8 - Updated: 7/10/2011 - Published: 2/10/2010 - Tezuka K., Atobe K.
Dan Dongeng Itu Tidak Berakhir Bahagia Selamanya by Epitsu Onna reviews
Namun Sang Putri tetap senang, karena ia bisa mengenal pangeran-pangeran itu. Cerita Trio Second Years Hyoutei, yang sudah naik jadi kelas 3. No pairings, beware of OC
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,816 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 7/13/2010 - Hiyoshi W., Otori C. - Complete
Forcefully Smiles by NicaTeef reviews
Sakit… kenapa begitu sakit, Kami-sama? Kenapa? Karena sakitnya, air mataku sampai mengalir… Apakah aku tak pantas dicintai Kami-sama? Kenapa begitu sakit seperti ini sampai aku berpikir kalau lebih baik aku menyusul Nee-san! Aku ingin bertemu dengannya
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 4,297 - Reviews: 22 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 6/10/2010 - Published: 12/23/2009 - Rukia K.
Love Work and Promise by mss Dhyta reviews
Dan kisah ini telah berakhir tapi kehidupan mereka tidak sampai disini. Thanks for your review... RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 16 - Words: 35,824 - Reviews: 242 - Favs: 45 - Follows: 10 - Updated: 12/23/2009 - Published: 6/23/2009 - Rukia K., Ichigo K. - Complete
Atobe's Secret by Epitsu Onna reviews
Atobe punya suatu rahasia yang hanya diketahui Oshitari Yuushi. Dan Atobe harus membungkam mulut tensai itu, apa pun yang terjadi.For OrangeMaple-san.Pairing OshiAto.Didasarkan dari kejadian di mana wig Atobe terbang pas naek helikopter..XD
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,350 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Published: 7/23/2008 - Atobe K., Oshitari Y. - Complete
A Second Look Upon the Prodigy by isumi 'kivic reviews
Fuji adalah seorang prodigi dengan banyak sisi tersembunyi. Di mata Seigaku reguler dan yang lainnya, siapakah Fuji? Fuji-centered.
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,822 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 2/8/2008 - Complete
Snapshot by ltifal reviews
Snapshot merupakan kumpulan cerpen rencananya . Met baca yah XD. Diupdate kalo ada ide hehehe
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 2,711 - Reviews: 16 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 7/14/2005 - Published: 4/12/2005 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Cauchemar reviews
Berawal dari mimpi buruk yang terus berlanjut, piano, lagu anak-anak, ritual mengikat... Apa yang sebetulnya terjadi? Warning: Chara x OC, bertebaran OC, Horor yang tidak horor, maybe OOC
Prince of Tennis - Rated: M - Indonesian - Mystery/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 19,928 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 3/19/2019 - Atobe K., OC - Complete
AFFAIRS reviews
Pertunangan paksa tanpa rasa cinta merupakan awal dari dosa manis yang terus berlanjut dan tidak ada yang tahu cara menghentikannya. Bagaimana akhir dari kisah cinta ini? Last Chap Update COMPLETE ;) SEQUEL ADDED
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 34,033 - Reviews: 66 - Favs: 45 - Follows: 29 - Updated: 8/25/2018 - Published: 6/12/2014 - Akashi Seijuurou, OC, Mayuzumi C. - Complete
When the King get cold reviews
Ketika seorang Atobe Keigo masuk angin... *no pairing*
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,741 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/1/2017 - Atobe K., Hyoutei Gakuen - Complete
Masquerade reviews
Kau adalah elang yang terbang tinggi di langit, sedangkan aku hanyalah seekor tikus yang tinggal di got yang kotor, dan saat kita bertemu, disitulah kau akan memangsaku. Warning: Little OOC, AU
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,576 - Reviews: 6 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 9/14/2016 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
Still reviews
Aku tidak mengerti kenapa dulu kami bisa bersama… Dia yang dingin, dia yang hanya memikirkan tenis di kepalanya, dan dia yang sangat kucintai…"Mendapatkan itu mudah, mempertahankanlah yang sulit…" Challenge fic with Sirius Daria, #perjuangan, pairing with oc(reader)
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,101 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 8/13/2016 - Tezuka K. - Complete
Cinta Dalam Dunia Sebesar Empat Setengah Inch reviews
Apa kau pernah mengalami atau merasakannya? Jatuh cinta pada orang yang bahkan belum pernah kau temui di dunia nyata? Challenge Fic with Sirius Daria #kataomoi
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,758 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 7/4/2016 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
King and Emperor reviews
Apa yang terjadi ketika Raja Hyotei dan Emperor merah bertemu? Warning: OOC
Crossover - Prince of Tennis & Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,854 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 6/18/2016 - Complete
Hana no Kotoba reviews
Kau tahu sekarang hari apa? Ya, 14 Mei. Hari bunga...
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 658 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 5/14/2016 - Atobe K. - Complete
Black Day reviews
14 Februari, valentine day. 14 Maret, white day. Sekarang sudah bulan April, musim semi. Dan aku masih single… #challengefic with The Sirius of Black Daria #BlackDay #14April
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,332 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 4/13/2016 - Hiyoshi W., OC - Complete
White day is White reviews
Valentine day, dan berlanjut dengan white day… apalagi yang akan terjadi di white day kali ini? Hanya cerita mengenai sepasang remaja yang tengah dilanda asmara :D for WhiteDayChallenge with The Black of Sirius Daria
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,440 - Reviews: 1 - Published: 3/14/2016 - Otori C., OC - Complete
Higeki no Unmei reviews
Aku mencintainya. Sangat, sangat, sangat mencintainya. Pandangan tajamnya, rambut merahnya, auranya, aku menyukai semua yang ada dirinya. Tapi sayangnya, sosok itu tidak akan mungkin kumiliki selamanya. Demi kebaikanku, dan demi kebaikan orang itu juga… (Side story dari fic The One I Hate So Much), enjoy !
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,930 - Reviews: 1 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 2/20/2016 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
Chocolate Cake reviews
Sekotak kue coklat untuk sang kekasih di hari valentine... #Challenge Fic for Valentine's day with Sirius Daria.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,475 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 2/13/2016 - Otori C., OC - Complete
The One I Hate So Much reviews
'Penghianat'. Hanya satu kata itu yang muncul apabila aku disuruh mendeskripsikan mengenai gadis itu. Gadis yang seenaknya mempermainkan perasaanku, membuatku jatuh cinta padanya, lalu meninggalkanku dan menghilang begitu saja. (Warning : little OOC, pairing with OC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,606 - Reviews: 2 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 2/8/2016 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
The Liar Princess reviews
Dia cantik, senyumnya manis, dia populer dikalangan siswa-siswi di Hyoutei karena sifatnya yang baik dan ramah, dia juga menjadi murid kesayangan guru karena pintar. Tuan putri yang sempurna. Tapi suatu hari, pandanganku padanya berubah 360 derajat…
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 8,281 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 1/30/2016 - Otori C., OC - Complete
The Tangled String reviews
Hubungan mereka seperti benang kusut. Bagaimana agar benang kusut itu bisa terurai lagi?
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 7,184 - Reviews: 1 - Published: 1/17/2016 - Niou M., Sanada G., OC - Complete
SENBAZURU (1000 Bangau) reviews
1000 bangau kertas telah terangkai, kali ini apa permintaanmu? (Warning : pairing with OC, and maybe little OOC)
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,957 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 1/9/2016 - Complete
Dear, Cousin reviews
"Mungkin dibandingkan cinta, ini lebih cocok disebut sayang?"
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 775 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 1/7/2016 - Midorima S., OC - Complete
Unforgetten Memory reviews
'Aku benci manusia. Mereka hanyalah makhluk lemah yang bisa dengan mudah mati hanya karena bakteri kecil. Dan bagi 'kami', mereka hanyalah makanan. Tapi sebetulnya bukan itu… Aku benci manusia karena… Mereka bisa memberikan banyak kenangan di hidup mereka yang singkat…'
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,346 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 12/8/2015 - Nijimura S., OC, Akashi M. - Complete
SURPRISE reviews
Ketika kau menganggap orang yang istimewa untukmu melupakan hari spesial yang hanya setahun sekali... Warning : x Reader, little OOC
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,184 - Reviews: 4 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 11/14/2015 - Kise R., OC - Complete
Autumn's Melody reviews
"Musim gugur kita bertemu, lalu kita berpisah di musim dingin," Apa kita bisa bertemu lagi? Warning : Pairing with OC, Little OOC, Don't like Don't read.
Prince of Tennis - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 7,991 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Published: 10/12/2015 - Atobe K., OC - Complete
Natsu Monogatari reviews
Pengalaman kiseki no sedai di musim panas tahun kedua mereka yang tidak akan pernah mereka lupakan. Warning : No pairing, maybe little OOC, DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,336 - Reviews: 1 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 7/27/2015 - Momoi S., Generation of Miracle, OC - Complete
I am Daijoubu reviews
Bagaimana perasaanmu jika orang yang kau suka tiba-tiba datang mendekatimu? Warning : Sudut pandang reader, gaje nan aneh. :v
Prince of Tennis - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 398 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 5/19/2015 - Shiraishi K. - Complete
Sins reviews
Masa lalu yang kelam dan dosa yang terus menerus ia lakukan membuat seorang gadis memilih untuk membuang perasaannya sendiri dan menjalani hidupnya sebagai robot tanpa perasaan. Tapi bagaimana jika suatu saat perasaan yang dibuangnya perlahan kembali? Warning : Author ga jago bikin summary, AU, Rate M for safe, DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 14 - Words: 41,449 - Reviews: 86 - Favs: 37 - Follows: 26 - Updated: 4/13/2015 - Published: 8/3/2014 - Akashi Seijuurou, Nijimura S., OC - Complete
Fever Kiss reviews
Murasakibara jatuh sakit di hari ulang tahunnya. "Kau memang ecchi," ucapnya. Tunggu! Apa hubungannya jatuh sakit, ulang tahun, dan kata ecchi? Dedicated for Murasakibara's Birthday. Collab fic with The Sirius of Black Daria. Enjoy! (Murasakibara x Reader)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,243 - Reviews: 7 - Favs: 14 - Follows: 7 - Published: 10/8/2014 - Murasakibara A., OC - Complete
Fake Smile reviews
"Dia perempuan yang aneh… Senyuman tidak pernah lepas dari wajahnya, tapi entah kenapa aku hanya merasa itu hanya senyuman kosong tanpa arti, hanya bibirnya saja yang tersenyum, matanya tidak menunjukkan kalau ia benar-benar tersenyum. " Warning : Summary Gaje, little OOC
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,873 - Reviews: 2 - Favs: 21 - Follows: 10 - Published: 9/22/2014 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
Height reviews
Fic pendek side story(atau sequel?) dari fic kiseki no sedai no koi monogatari chap 4 :D (author gabisa bikin summary T T)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 568 - Reviews: 2 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 9/22/2014 - Murasakibara A., OC - Complete
Just be Friend reviews
Kami hanya berteman, tidak kurang, tidak lebih. Ya. Hanya teman. Warning : Summary GaJe, pairing with OC
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,746 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 8/29/2014 - Takao K., OC - Complete
Unsaying Love reviews
Menyukai sahabatmu sendiri itu merupakan hal yang sulit, karena tidak mudah untuk mengubah 'friendzone' yang secara tidak sadar telah tercipta di antara kalian. Warning: Summary GaJe, Little OOC, ide pasaran :') DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,687 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 8/1/2014 - OC, Nijimura S. - Complete
Ring reviews
Kesalah pahamman seorang Akashi Seijuurou yang berakhir manis :3 (Warning: Little OOC) Side story or Sequel from Kiseki no Sedai no Koi Monogatari chapter 6 (bagian Akashi Seijuurou)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,776 - Reviews: 5 - Favs: 23 - Follows: 8 - Published: 7/20/2014 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
Distance reviews
'Hanya melihatnya saja aku sudah puas ko.' Yakin? (Warning : Little OOC, Summary Gaje)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,797 - Reviews: 3 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 7/7/2014 - Midorima S., OC - Complete
Sometime reviews
Membuat batas dengan teman yang disayangi itu menyakitkan... Warning: Little OOC
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,307 - Reviews: 3 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 6/18/2014 - OC, Kise R. - Complete
I'm your girlfriend Right? reviews
Resiko memiliki pacar yang populer, kau harus bisa menahan rasa cemburumu saat pacarmu didekati orang lain. Tapi sekuat apapun kau menahannya, pada akhirnya emosimu keluar juga. Bagaimana keputusan akhir Sumire(OC)?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,376 - Reviews: 8 - Favs: 12 - Follows: 6 - Published: 5/31/2014 - Himuro T., OC - Complete
Past, Present, and Future reviews
'Dia hanya masa lalu, yang kuinginkan sekarang dan kedepannya untuk bersamaku adalah kau…' Warning: Little OOC
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,488 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 5/15/2014 - Kagami T., Hanamiya M., OC - Complete
The Story Of Twin Sisters reviews
Kembar tidak berarti sama... Dan tidak selamanya kembar itu menyenangkan. Bagaimana jika kembaranmu memiliki semua hal yang tidak kau punyai? Senang? Bangga karena kalian saling melengkapi? Bohong. Yang ada hanya rasa iri yang berkembang menjadi kebencian."Kami kembar tapi kami beda."
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 7,720 - Reviews: 5 - Favs: 13 - Follows: 12 - Updated: 5/12/2014 - Published: 5/7/2014 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
Kiseki no Sedai no Koi Monogatari reviews
Hanya cerita kecil tentang kehidupan romance para member Kiseki no Sedai. (Collab fic with Sirius-san, dengan tema dan karakter yang sama, namun jalan cerita yang berbeda :D ). Last Chapter: AKASHI SEIJUUROU! w COMPLETE
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 26,864 - Reviews: 17 - Favs: 33 - Follows: 18 - Updated: 5/5/2014 - Published: 2/10/2014 - Generation of Miracle, OC - Complete
Royaume reviews
Pertemuan dan perpisahan antara sang pangeran dan gadis penyihir, akankah mereka bisa bersama? Warning: Pairing with OC. (HIATUS untuk sementara waktu)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 2 - Words: 3,363 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 12/10/2013 - Published: 11/3/2013 - Itachi U., Sasori, OC
Nemui reviews
Beel sedang rewel, dia ingin selalu bersama Oga dan Hilda, hingga waktunya tidur Beel tetap ingin bersama 'ayah' dan 'ibu'nya. Bagaimana nasib(?) Oga dan Hilda? Warning: Gaje, little(?) OOC, dll.
Beelzebub/べるぜバブ - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,768 - Reviews: 15 - Favs: 13 - Follows: 4 - Published: 7/4/2013 - Hildagarde/Hilda, Oga T. - Complete
You reviews
Summary: Itachi Uchiha. Pemuda yang masuk dalam kategori 'perfect', tapi tidak berminat dengan urusan cinta. Tapi disaat dia mulai memahaminya, dia harus mengalami cinta yang menyakitkan. WARNING: OC, OOC-maybe-, AU
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,962 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 6/3/2013 - Itachi U. - Complete
Bluetooth Misterius reviews
Sebuah bluetooth misterius muncul dan bersama dengan itu pula beberapa siswa tewas. Apakah ada hubungannya dengan bluetooth tersebut? Warnin: bahasa tidak baku, AU, death chara, etc
Bleach - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 1 - Words: 1,034 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 5/4/2013 - Rukia K. - Complete
Teman, Keluarga, dan Cinta reviews
Sequel dari 'Teman' :3
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 3 - Words: 5,420 - Reviews: 21 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 4/26/2013 - Published: 3/29/2013 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Dibawah Pohon Beringin reviews
'Dibawah pohon beringin kita bertemu, dan dibawah pohon beringin kita berpisah...' *Sorry for bad summary*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,826 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 4/1/2013 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
My love story reviews
'Siapa yang tidak cemburu jika orang yang kamu sukai lebih memilih orang yang baru dikenalnya beberapa bulan dibandingkan dirimu yang mengenalnya bertahun-tahun'
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,071 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 3/31/2013 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Teman? reviews
'Nee... Apa hal-hal yg menyenangkan bisa dibeli dengan uang? Jika iya,aku ingin membelinya sekarang…'
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,153 - Reviews: 11 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 3/10/2013 - Rukia K., Ichigo K. - Complete