mechachan
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 07-06-12, id: 4109657, Profile Updated: 09-23-12
Author has written 7 stories for Pandora Hearts, Fairy Tail, Gintama, and Vocaloid.

halo minna-san! Mecha was here! panggil saya Mecha atau Chika (Akane Chikamatsu). Akhirnya saya kembali dari HIATUS!! HOHOHOHO KWAKAKAKAKA!!!#GEPLAKS#

Mecha lahir 9 maret 2001

hobby Mecha biasanya baca komik, nonton anime, menggambar karakter komik, mendengarkan lagu, kadang membaca cerita-cerita disini.

my favorite girlsband: Girls Generation, AKB48, 2NE1, dll.

my favorite female characters:

Alice Baskerville from Pandora Hearts

Erza Scarlet from Fairy Tail

Yui Hirasawa from K-on!

Utau Hoshina from Shugo Chara

Haruka Amami from the Idolm@ster

Shouko Kirishima from Baka to Test to Shoukanjuu

Yuno Gasai from Mirai Nikki

Megurine Luka from Vocaloid

Hinagiku Katsura from Hayate no Gotoku

Konata Izumi from Lucky Star

my favorite male characters:

Break Xerxes from Pandora Hearts

Natsu Dragneel from Fairy Tail

Takumi Usui from Kaichou wa Maid sama

Ikuto Tsukiyomi from shugo chara

Yukiteru Amano from Mirai Nikki

Toushirou Hitsugaya from Bleach

Len Kagamine from Vocaloid

Akihisa Yoshii from Baka to test to Shoukanjuu

Oga Tatsumi from Beelzebub

Hijikata Toushirou from Gintama

My Favourite pairings:

Pandora Hearts

OzxAlice

AlyssxJack

GlenxLacie

BreakxSharon

AdaxElliot

EchoxVincent

ZweixGilbert

ReoxEcho

VincentxZwei

Fairy Tail:

LucyxNatsu

GrayxJuvia

EvexElfman

ErzaxJellal

MiraxLaxus

LevyxGajeel

Gintama:

HijikataxMitsuba

GintokixHijikata

KaguraxSougo

Vocaloid:

LenxRin

MikuxKaito

LukaxGakupo

MikuxMikuo

Saya bukan Fujoushi, saya juga gak terlalu suka BL atau Yuri dan semacamnya, tapi kalau GinHiji yah...lain, lho!

my favorite genres: Romance, Fantasy, Mystery, Supernatural, Friendship, Horror and Family

my favorite seiyuu:

Kana Hanazawa

Aki Toyosaki

Kousuke Toriumi

my favorite theme song:

No, thank you! (houkago tea time K-on!)

Maze (Pandora Hearts tv End)

Tenshi ni Fureta Yo! (houkago tea time K-on!)

Parallel Hearts (Pandora Hearts tv Op)

Message of Regret (Kagamine Rin, Vocaloid)

Pray (Gintama op 1)

Shura (Gintama Ed 5)

Magnet (Kagamine rin and Len, Vocaloid)

Syncronicity (Kagamine Rin and Len feat Miku Hatsune, Vocaloid)

My Facebook: Angeline Chikita (ganti mulu deh, perasaan = =")

My PIN: 23A25664

My Email: Sakatangel122@Gmail.com

sekian bio dari Mecha!

Mecha

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Mom! Dad is lazy again by So-Violette reviews
Can you Imagine Gintoki with a child? Of course you can it was on Gintama. Gin finds out that his exgirlfriend is pregnant. She tries to leave with the baby and keeping a major secret from him. What's going on? :WARNING STRONG LANGUAGE/ VIOLENCE
Gintama - Rated: M - English - Humor/Drama - Chapters: 45 - Words: 57,890 - Reviews: 64 - Favs: 9 - Follows: 15 - Updated: 4/17 - Published: 6/4/2012 - Gintoki S.
Warrior Princess by Hinagiku Zeelmart reviews
Lucy adalah Putri Kerajaan Fiore. Judo dan layla adalah raja dan ratunya.namun mereka mati terbunuh saat Lucy masih kecil karena pemberontakan.karena itu juga Lucy harus keluar istana.Utk mengambil kembali tahtanya Lucy harus mengumpulkan teman" yang mau setia dan berjuang padanya.Bagaimana ia menghadapi semuanya? blm lagi ada 5 pria ganteng yg serius menyukainya. Mau di rwrite
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 5 - Words: 2,593 - Reviews: 17 - Favs: 8 - Follows: 8 - Updated: 3/6 - Published: 7/17/2012 - Lucy H., Gray F.
Cerita cerita misteri by Emporio Tsuki reviews
cerita-cerita atau kisah-kisah yang pernah terjadi disekitar.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 10 - Words: 23,108 - Reviews: 29 - Favs: 10 - Follows: 3 - Updated: 1/1 - Published: 10/7/2011
Fairy Tail: Adventure in Zombie land by NaGi Heartfilia reviews
Natsu secara tidak sengaja menemukan permintaan misi kelas S. Natsu sangat bersemangat melihat misi itu, dia langsung berangkat mengerjakan misi itu bersama Lucy. Tapi siapa yang bisa menduga bahwa misi itu ternyata berhubungan dengan Mayat Hidup/Zombie, kira-kira apa saja yang akan NaLu hadapi disana dan bagaimana mereka mengatasinya? Temukan jawabannya disini
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 5 - Words: 6,341 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 10 - Updated: 12/3/2013 - Published: 8/9/2012 - Natsu D., Lucy H., Gray F., Juvia L.
The Maze of Hokuren Library by Jessie Sakura reviews
One day, Oz vanishes from Pandora, finding himself in the world of Jahan, a place held in fear of Suxals, monsters that eat human flesh. In order to save him, Alice and Gill leave Pandora to find him. But sometimes, things happen for a reason, and maybe this time, all this was plotted out...
Pandora Hearts - Rated: K - English - Romance/Adventure - Chapters: 16 - Words: 19,257 - Reviews: 40 - Favs: 18 - Follows: 16 - Updated: 11/25/2013 - Published: 5/25/2012 - Oz V., Alice
Fanfiction by nshawol566 reviews
Bagaimana jika karakter dalam Fairy tail membaca Fanfiction? apa reaksi mereka? chap 12 update : StingLu
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 12 - Words: 24,064 - Reviews: 430 - Favs: 111 - Follows: 80 - Updated: 11/23/2013 - Published: 8/10/2012 - Lucy H.
Hantu Markas Shinsengumi by Victoria Ami reviews
Gara-gara Kondo bercerita tentang kisah horror, markas Shinsengumi langsung di datangi para hantu yang kurang kerjaan. Dan gara-gara itu pula Gintoki dan dua orang yorozuya lainnya terpaksa harus terlibat dalam pengusiran hantu di markas Shinsengumi. Gimana cara mereka mengusir hantu itu ya?
Gintama - Rated: T - Indonesian - Horror/Humor - Chapters: 4 - Words: 10,060 - Reviews: 17 - Favs: 12 - Follows: 6 - Updated: 11/1/2013 - Published: 6/3/2012 - Gintoki S., Hijikata T.
Twins of Twin Tower by Mikan chanX3 reviews
ramalan tentang sepasang bayi kembar manakuti setiap penduduk Dendalion Town. ehhh... gak bisa bikin summary gomenasai
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Mystery - Chapters: 5 - Words: 6,414 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 10/20/2013 - Published: 7/14/2012 - Complete
Memories of You by Bhion-san reviews
setiap orang mempunyai seseorang yang special. bagaimana jika orang special itu menghilang dan digantikan oleh sebuah keajaiban yang kau tidak ketahui dan membuat kau menyadari kesalahanmu dimasa lampau? Hey, aku seorang ayah. Dan aku, Natsu Dragneel, dan ini ceritaku. Untuk memori yang hilang dari benakku. Juga memori untukmu, yang tersayang.
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 11 - Words: 15,892 - Reviews: 84 - Favs: 40 - Follows: 29 - Updated: 5/15/2013 - Published: 1/4/2012 - Natsu D., Lucy H.
My cursed story by Letter Of Regret reviews
Discontinued
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 11 - Words: 33,074 - Reviews: 51 - Favs: 15 - Follows: 14 - Updated: 4/13/2013 - Published: 4/27/2012 - Rin K., Len K.
SOULmate by Shiecchan reviews
Kontrak antara seorang playboy dan hantu. Please review. Chappie 7 UPDATED!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 7 - Words: 8,593 - Reviews: 51 - Favs: 16 - Follows: 19 - Updated: 3/24/2013 - Published: 6/10/2012 - Len K., Rin K.
Battle Music! by Glori-chan reviews
summary fic ini? beberapa pairing tak terduga, bertarung untuk mempertahankan mimpi, lot of music, dll. 300 character ga cukup buat mendeskripsikan fic ini. kepo/penasaran? silahkan baca saja. / chapter 17 update: GAJE TIMEEEE! apa jadinya kalau rencana diem-diem mereka ketuan? gimana kalau mereka ketemu sama fans? RnR please :) sorry very-late update
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 17 - Words: 52,254 - Reviews: 75 - Favs: 19 - Follows: 20 - Updated: 3/18/2013 - Published: 5/18/2012 - Crypton Family
Truth or Dare by bjtatihowo reviews
Peri itu mempunyai ekor. tidak ada yang tahu dari mana asal mereka, misteri abadi. Serta perasaan cinta abadi. Truth or Dare version by Bjtatihowo. THE END
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,231 - Reviews: 34 - Favs: 18 - Follows: 11 - Updated: 3/7/2013 - Published: 8/4/2012 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Pandora Street Child by Aoife the Shadow reviews
Epilogue update!/ Eternal Bonds/ "Tapi, hanya karena semuanya sudah berakhir, tidak berarti persahabatan kita terputus begitu saja, kan?"/ RnR?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Mystery/Friendship - Chapters: 38 - Words: 113,796 - Reviews: 85 - Favs: 20 - Follows: 11 - Updated: 2/28/2013 - Published: 11/26/2010 - Complete
Reaching For You by ClickClock reviews
Oz was a new soldier in Pandora Kingdom. Soon, he was assigned to a special unit, a unit that exterminated people known as witches that lived in the forests, as he head out on a mission, he fell in love with Alice, one of the witches, what will he do? Note: AU, Character Death.
Pandora Hearts - Rated: T - English - Tragedy/Romance - Chapters: 18 - Words: 27,806 - Reviews: 40 - Favs: 30 - Follows: 39 - Updated: 2/23/2013 - Published: 7/9/2012 - Oz V., Alice
All About JLEB moment! by Kuroi to Akai reviews
/Salah paham/IQ tengkurep mode/jleb nusuk story mendominasi/AUTHOR SERING BOLAKBALIK WC PAS PELAJARAN BIKIN SUMMARY! chapter tiga loooooh :v
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 4,937 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 1 - Updated: 2/15/2013 - Published: 8/29/2012
XVocaloid by Hikaru Kisekine reviews
Rin yang pintar,Miku sang Lolita, Len sang selebriti, Kaito sang komikus hentai, Kiku sang perias gothik, Ring yang identik dengan harisen dan beberapa teman lainnya yang aneh bergabung membuat klub cosplay bernama X-Vocaloid! Berbagai suka duka dan cerita percintaan terjadi di kelompok ini!/Riview Minna
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 10 - Words: 16,914 - Reviews: 45 - Favs: 15 - Follows: 13 - Updated: 2/12/2013 - Published: 8/22/2012 - Crypton Family
When you marry,don't forget to bring chocolate by Shameless-Corporal reviews
When Gintoki finds out that hijkata is going to marry a girl from a rich family within three month, he couldn' stop with laughing, but is he doing that to hide his true feeling. And what does that girl really wants from Hijikata. Read to know!
Gintama - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 4,653 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 17 - Updated: 2/4/2013 - Published: 8/6/2012 - Gintoki S., Hijikata T.
Is This What They Called Phlebotinum? by SilverSoulmate RP reviews
Terbangun di suatu pagi dengan perasaan ganjil, tak disangka-sangka merupakan awal dari rentetan pertarungan baru melawan Kiheitai. Sayangnya dewi fortuna sedang memalingkan muka dari Hijikata Toushiro. Genderbend. Hints of GinHiji. Gin/fem!Hiji.
Gintama - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 2 - Words: 7,575 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 2/2/2013 - Published: 8/5/2012 - Hijikata T.
The Detective: Assassination Gray Fullbuster by Lacie Helra-Chan reviews
Natsu adalah seorang detective yang sangat teropsesi pada Sherlock Holmes. Bersama asistennya Lucy Heartfilia, mereka berusaha memecahkan misteri pembunuhan yang menewaskan Gray Fullbuster. Mau tau bagaimana Natsu dan Lucy memecahkan berbagai kasus yang diberikan kepada mereka? Mind RnR?
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 12,105 - Reviews: 24 - Favs: 11 - Follows: 9 - Updated: 1/19/2013 - Published: 7/29/2012 - Natsu D., Lucy H. - Complete
What a Random by Crossent21 reviews
Yorozuya, Shinsengumi dan yang lainnya ingin mengikuti sebuah lomba dengan tema 'Keluarga' dan berakhir random. Apalagi mereka tak punya wanita untuk dijadikan figur ibu dalam lomba.
Gintama - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 10,226 - Reviews: 35 - Favs: 15 - Follows: 11 - Updated: 1/10/2013 - Published: 5/18/2012 - Katsura K./Zura, Yorozuya Gin-chan, Shinsengumi
How to,, The Gintama Guide by LittleLunaChan reviews
Gintoki & Hijikata like each other but is a relationship possible?... Painful memories, rivals, secrets, jealousy and more awaits the fragile new couple. Will their strong bond last through the hardships? Will their feelings be enough in the end? While being in love, how far are they willing to go to find happiness, even if fate seems to be against them?
Gintama - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 38,878 - Reviews: 39 - Favs: 28 - Follows: 27 - Updated: 1/9/2013 - Published: 8/8/2011 - Gintoki S., Hijikata T.
Angel In The Lake by Hikaru Kisekine reviews
Kaito, Len, Gakupo dan Kiyoteru mendapat mimpi yang aneh. Sebuah suara berbicara melalui mimpi mereka dan meminta bantuan mereka untuk membebaskan dari kutukan seorang penyihir. Kaito yang cool, Len yang shota, Gakupo yang mesum lover dan Kiyoteru yang pintar menggabungkan kekuatan! Untuk memecahkan misteri danau Bidadari yang terkutuk!/Update! Final Chapter!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 9 - Words: 14,457 - Reviews: 36 - Favs: 15 - Follows: 9 - Updated: 1/3/2013 - Published: 8/10/2012 - Crypton Family - Complete
Day By Day Team Natsu : Adolescence by Lacie Helra-Chan reviews
Day By Day Team Natsu : Adolescence seri kedua dari serial Day By Day Team Natsu. Bisa dibilang sequel, bisa juga tidak. Natsu dkk flash back-an! Mereka mengingat-ingat masa-masa sekolah mereka dulu, dan jangan lupakan saat Natsu menembak Lucy. Mind RnR?
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 14 - Words: 32,998 - Reviews: 63 - Favs: 27 - Follows: 15 - Updated: 1/3/2013 - Published: 8/13/2012 - [Lucy H., Natsu D.] - Complete
Tahun Senior! by Siebte Gloxinia reviews
Insiden kali ini terjadi hanya gara-gara sebuah termos berwarna hijau ngejreng... namun ajaib. /Sekuel TS! :D RnR? OTAJOUBI OMEDETOU hana-chan kirei!
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 5,253 - Reviews: 33 - Favs: 13 - Follows: 10 - Updated: 12/25/2012 - Published: 9/15/2012
My Adorable Chain by Pikachika23 reviews
They say that opposites attract, but is that true? Cheerful Oz meets cynical Alice in a typical classroom setting, but she has a secret. A contract, lost memories, and a strange relationship...where will the world of the Abyss take this couple? Rated T for possible violence.
Pandora Hearts - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 29 - Words: 41,671 - Reviews: 132 - Favs: 97 - Follows: 81 - Updated: 12/9/2012 - Published: 9/18/2011 - Oz V., Alice
When Kagura went to the Land of Oz! by Blade of Hellfire reviews
After Okita tears her dress during one of their battles, Kagura dreams of going to the land of Oz to enact revenge of him. Too bad, she didn't watch the movie or read the books first. Guaranteed hilarity!
Gintama - Rated: T - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,435 - Reviews: 7 - Favs: 11 - Follows: 1 - Updated: 12/6/2012 - Published: 8/24/2012 - Kagura, Okita S. - Complete
You want a teacher or a lover? by So-Violette reviews
She spends her last year in high school with one of the teachers she hates. Ginpachi sensei. He despises her too. How will sensei and student act together? WARNING: MILD LANGUAGE/ AGE DIFFERENCE BETWEEN TEACHER AND STUDENT.
Gintama - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 43 - Words: 52,524 - Reviews: 90 - Favs: 9 - Follows: 11 - Updated: 11/23/2012 - Published: 5/12/2012 - Ginpachi S. - Complete
Misunderstood by TsukiriZanrai reviews
My first fic, so go easy, ne? Hijikata had always wanted to tell Gintoki how he felt, but he was too shy. Gintoki misunderstood, and Hijikata gets depressed. What happens when he gets kidnapped and almost killed? Gin comes of course. All goes well then, but then the tables are turned? Gintoki gets captured instead? Ginhiji lemon
Gintama - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 7 - Words: 27,701 - Reviews: 30 - Favs: 55 - Follows: 29 - Updated: 11/22/2012 - Published: 12/16/2011 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
Before the Dawn by wol-lee reviews
Festival sihir terbesar yang hancur, penyerangan besar-besaran, dan fairy tail yang terpisah-pisah. Tetapi hati "mereka" tidak benar-benar bisa berpisah. RnR?
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 9 - Words: 32,689 - Reviews: 71 - Favs: 21 - Follows: 12 - Updated: 11/5/2012 - Published: 7/18/2012 - Lucy H.
Things You Never Know by Moriyuki-chan reviews
Gil X Alyss X Kevin Regnard Am sucks at summary, chapter 4 UPDATE!
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 5 - Words: 16,185 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 10/11/2012 - Published: 4/1/2012 - Will of Abyss
The Singer of Death by Rina Aria reviews
Dialah yang menyanyikan lagu pengantar kematian bagi mereka. Tapi, tak ada seorang pun yang tahu akan hal itu. Kelopak bunga mawar mulai berjatuhan satu persatu bersamaan dengan lagu yang mengalun dengan menyakitkan. Kenyataan. Balas Dendam. Kebencian. Akankah tiba akhir dari semua itu? Kini yang bisa didengarkan hanyalah musik dari Kematian. Note: For Vocaloid FF Award: Sing
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Mystery/Crime - Chapters: 13 - Words: 20,041 - Reviews: 27 - Favs: 20 - Follows: 11 - Updated: 10/1/2012 - Published: 7/24/2012 - [Rin K., Len K.] Meiko S. - Complete
Shy Little Love by Alia DragFillia reviews
Kau terus berbohong demi melihat seseorang yang kau sayang tersenyum. Bahkan kau membohongi dirimu sendiri. Tetapi, apa yang akan kau lakukan jika sebenarnya kebohongan itu menyakitinya?
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 17 - Words: 20,371 - Reviews: 100 - Favs: 15 - Follows: 16 - Updated: 9/23/2012 - Published: 6/25/2012 - Lucy H., Natsu D. - Complete
My fake wedding :Natsu Dragneel by Hinagiku Zeelmart reviews
"Aku pilih Natsu"kata Lucy. "Aku butuh bantuanmu untuk berpura - pura menjadi Tunanganku"kata Natsu. , Awalnya mereka berpura - pura tapi siapa sangka mereka saling jatuh cinta. Baca My fake wedding : Prologue dulu untuk tau cerita dari awal
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 5,699 - Reviews: 19 - Favs: 14 - Follows: 9 - Updated: 9/21/2012 - Published: 9/14/2012 - Lucy H., Natsu D. - Complete
A Story From The Bottom of My Heart by Flync reviews
Ini hanyalah sebuah cerita pendek tentang apa yang kurasakan di dalam hatiku... Tentang apa yang terjadi antara aku, dia dan mungkin kamu yang membacanya...
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 7 - Words: 18,473 - Reviews: 13 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 9/13/2012 - Published: 3/2/2012 - Alice, Oz V.
Time Machine by Nana Bodt reviews
Kaito Shion, pemuda lajang berusia 26 tahun yang baru saja ditolak lamarannya oleh sang kekasih. Beberapa jam setelah peristiwa penolakan itu, Kaito bertemu dengan seorang gadis di depan pintu ruangan apartemennya, dan yang memperburuk keadaannya adalah, gadis itu pingsan! my first Mikaito guys, rate T for save. FINAL CHAPTER'S UP! for Family Spring Event 2012. mind to R&R minna?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Family - Chapters: 4 - Words: 9,459 - Reviews: 16 - Favs: 11 - Follows: 4 - Updated: 8/28/2012 - Published: 8/24/2012 - Miku H., Kaito S. - Complete
Unwishfull Marriage by Bhion-san reviews
Menikah dengan orang yang tidak kita cintai? Mungkinkah akan bertahan lama? Natsu Dragneel menikah dengan gadis yang tidak ia sukai. tapi apakah dia akan menyadari perasaannya? Akankah dia bahagia? Akankah dia akan menemukan jawabannya? I dont know. Read for know it :D
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 9 - Words: 17,383 - Reviews: 63 - Favs: 51 - Follows: 23 - Updated: 8/25/2012 - Published: 12/2/2011 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Doki Doki by faricalucy reviews
Akhirnya Elliot dan Eida berpacaran. Mau tahu kisah unik mereka yang baru pacaran pertama kali? Check it out!/AU, fluffy/RnR? :D
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,712 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 8/25/2012 - Elliot N., Ada V. - Complete
Unspoken Truth by NoirKatze reviews
What happened if someone you dear the most suddenly disappear? Will you realize something that has long forgotten? Read and find out.
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 7,818 - Reviews: 21 - Favs: 1 - Follows: 3 - Updated: 8/17/2012 - Published: 4/2/2011 - Kaito S., Miku H.
The Time Machine by Vinnichi Rin reviews
Seorang putri bangsawan yang angkuh dan dingin bernama Rin Kagamine terlempar ke sebuah masa karena sebuah cermin aneh yang ditemukannya. Dia mempunyai waktu selama 40 hari untuk belajar menjadi seorang putri yang lebih baik. Di masa itu dia bertemu dengan pemuda tampan dan mulai jatuh cinta. Cinta berbeda masa? Bagaimana jadinya? LAST CHAPTER UPDATE!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 11 - Words: 25,369 - Reviews: 64 - Favs: 39 - Follows: 15 - Updated: 8/16/2012 - Published: 7/2/2012 - Rin K., Len K. - Complete
Goodbye My Love by ghita13 reviews
Sebuah kenyataan menyentak Aries untuk melupakan Loke, masa lalunya. Apakah ia bisa melupakannya?
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,278 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 8/14/2012 - Loke/Leo, Aries - Complete
Numbers Of The Death by I Dare You to Click This reviews
Kuharap, nomor yang kulihat dimata Oz salah. Aku tidak sanggup membayangkan apa yang akan terjadi pada Ada nantinya, kurang dari dua hari lagi, saat kakak tercintanya pergi, selepas momen-momen indahnya natal. Republish dengan beberapa perubahan. RnR please?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,606 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 8/9/2012 - Alice, Oz V. - Complete
Mélodie de L'amour by Ummu Syauqi reviews
Percayakah kamu kepada putri duyung? Sebuah dongeng anak kecil bagi Len dan bahkan mungkin semua orang. Tapi, Len menyaksikan sendiri seorang putri duyung tengah bernyanyi ketika senja datang/Chapter 12 update!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 12 - Words: 17,773 - Reviews: 64 - Favs: 16 - Follows: 10 - Updated: 8/9/2012 - Published: 6/16/2011 - Len K., Rin K.
The Red Thread by Miyano Haibara reviews
Ketika seorang pria dan wanita diharuskan bersama, jari kelingking mereka terikat dengan benang merah. Natsu x Lucy, NaLu pair. RnR Please!
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,169 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 8/8/2012 - Lucy H., Natsu D. - Complete
Proof of Life by Rain Dream Tower reviews
Hanya kisah tentang Alice Baskerville, yang berusaha memperbaiki kesalahannya terhadap sang adik yang umurnya hanya tinggal menghitung hari./Bad summary. First fic in this fandom. RnR?
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Family/Angst - Chapters: 2 - Words: 2,714 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 8/5/2012 - Published: 8/1/2012 - Alice, Lily B.
Oblivious by Annasthacy Chashyme reviews
Gadis itu menangis, menjerit, meminta maaf kepada saudari kembarnya-yang sudah telanjur mati. Gadis itu hancur. Dan memutuskan untuk merobek-robek ingatannya. / oneshot / written and published before retrace 76 / warnings inside. RnR?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 1,750 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 8/5/2012 - Will of Abyss - Complete
Whatever by HaKo-chan reviews
Hati-hati dengan kata 'terserah', karena kata tersebut bisa menjatuhkan malapetaka bagimu./"Ka-kalau gitu," wajah Gilbert mulai bersemu, "lewat hatimu boleh?"/"Yah, ter—A-AP—"/Terinspirasi dari kata "terserah" yang sering diucapkan authors dan kawan-kawannya./Pair s : Jack-Alyss, Break-Sharon, Elliot-Gilbert-Vince-Eida, Oz-Alice/AU, fluffy/We're back! XD
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,410 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Published: 8/5/2012 - Complete
Loveless by TsukishiroHime reviews
Amu dan Ikuto adalah sahabat dekat. Mereka selalu saja bersama. Ikuto selalu mendukung masalah percintaan Amu. Tapi anehnya, semua orang yang Amu suka selalu saja menghilang tanpa jejak.
Shugo Chara! - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,866 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Published: 7/30/2012 - Amu H., Ikuto T. - Complete
Sunset Serenity by evanstyles reviews
Alice and Oz dance in the moonlight. one shot.
Pandora Hearts - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,173 - Reviews: 7 - Favs: 24 - Follows: 6 - Published: 7/24/2012 - Alice, Oz V. - Complete
Vocaloid menculik para Author Fandom Vocaloid? by Rani Konako reviews
Hiatus.:-) Ran chan sedang buat kelanjutannya! XD pendaftaran ditutup dari chapter 2!
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 3 - Words: 4,395 - Reviews: 69 - Favs: 20 - Follows: 26 - Updated: 7/20/2012 - Published: 7/2/2012 - Len K.
Parasite of Heart by Yachiru Kuroi reviews
Seberapa besar kalian menggunakan IQ kalian, Reader?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Mystery/Supernatural - Chapters: 4 - Words: 7,523 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 7/18/2012 - Published: 8/25/2011 - Karin K., T. Hitsugaya
Jura Janai, Kachura da! by Seiryuu Sakurane reviews
Threeshoots. Completed. "G-GI-GIN-SAAAN! K-KATSURA-SAN, KATSURA-SAN―" "Gin-chan, Zura melahirkan, aru!" - Katsura 'dikutuk' menjadi seorang anak kecil oleh amanto. Karena itu, Yorozuya Gin-chan akan membantu Kachu―Katsura kembali ke wujud aslinya! "Bukan Jura, tapi Kachura!"
Gintama - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 3 - Words: 8,155 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 7/18/2012 - Published: 6/26/2012 - Yorozuya Gin-chan, Katsura K./Zura - Complete
From Future by nshawol566 reviews
Hari yang biasa di guild Fairy tail, tapi semua berubah ketika seorang anak datang. Kenapa ia mirip sekali dengan Natsu? Siapa sebenarnya anak itu? dan kenapa ia memiliki lambang Fairy tail di lengan kanannya?
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,024 - Reviews: 32 - Favs: 33 - Follows: 15 - Published: 7/12/2012 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Silent In Love by faricalucy reviews
Pintar, disukai banyak teman, dan populer. Itulah sosok seorang Xerxes Break. Manakah yang akan dia pilih, ilmu atau cinta?/Chapter 4: Update! Maaf atas keterlambatan update./Mind to review? :D
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 4 - Words: 10,658 - Reviews: 31 - Favs: 11 - Follows: 7 - Updated: 7/10/2012 - Published: 3/15/2011 - Xerxes B., Sharon R.
Haunted Mansion by Wakamiya Hikaru reviews
Ichigo dan Rukia adalah sepasang pengantin baru yang menenpati rumah yang menurut rumor berhantu. Bagaimana keadaan Rukia, karena hanya dia yang diterror oleh hantu tersebut?/Persembahan fic buat Poppyholic Uki-senpai dan thanks buat Grey'Sweet'Blue
Bleach - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 2 - Words: 2,269 - Reviews: 22 - Favs: 2 - Follows: 5 - Updated: 7/7/2012 - Published: 4/2/2012 - Ichigo K., Rukia K.
Silver Night Inquiries by Raikoutsun reviews
Penduduk Kabuki-cho menghilang satu-persatu. Sekelebatan cahaya perak di kastil Eropa aneh membuat Hijikata Toshirou harus menginvestigasi kastil tersebut dan mencari kenyataan di balik kasus misterius yang menghantui kota. Vampfic. GinHiji. AU. Bit OOC.
Gintama - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 1 - Words: 2,724 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 6/15/2012 - Gintoki S., Hijikata T.
Marriage is a Lifetime Commitment, so be Faithful! by Hikari098 reviews
Gin proposed a marriage proposal to Hijikata abruptly because of a picture that saved him. Hating the sugar freak, Hijikata searched for the contract that Sougo forced him to sign to cancel their wedding. Will he succeed and what is Gin's true motive?
Gintama - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 35,764 - Reviews: 10 - Favs: 23 - Follows: 12 - Updated: 6/7/2012 - Published: 5/12/2012 - Gintoki S., Hijikata T.
Teenage Stories! by Siebte Gloxinia reviews
Ketika semua berakhir... tunggu, emang beneran? DEMI APAAAAAAAAAAAAA /1 year anniversary Teenage Stories! RnR? xox
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 16 - Words: 57,347 - Reviews: 155 - Favs: 45 - Follows: 16 - Updated: 5/22/2012 - Published: 5/22/2011 - Complete
Maneki Neko by Cake Factory reviews
Dan itu menjelaskan semuanya, termasuk kenapa Gin kembali berubah menjadi kucing. Ia bersumpah mengutuk kucing siapapun yang dikubur di sana dan membuatnya kembali pada wujud hewan putih itu. Hijikata late birthday fic.
Gintama - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,670 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/9/2012 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
Hon no Kuroshi Usagi by Kyuushirou reviews
Oz dan Gil adalah seorang bangsawan yang hobinya meneliti hal-hal mistik,pada suatu hari, Oz menemukan sebuah buku misterius, lalu pergi ke sebuah kota, dan menemukan sesuatu yang diluar akal manusia!/Don't Like Don't Read/RnR Please! ;D
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Friendship/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 3,351 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 4/1/2012 - Oz V., Gilbert/Raven - Complete
Grade 3 Class Z Gintokisensei! by Kisaragi Naoto reviews
Lesson 1:Watch out! Natural-perm haired teacher is a dangerous person! Hijikata Toushiro akan menyesali sikapnya pada pemuda berambut keriting-alami itu -wali kelasnya yang baru-.
Gintama - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,682 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Follows: 11 - Published: 3/27/2012 - Gintoki S., Hijikata T.
So Many Emotions by la fleur d'or reviews
Sakata Gintoki was probably the only man that could make Hijikata feel an incredible mixture of emotions at one time.
Gintama - Rated: M - English - Romance - Chapters: 9 - Words: 14,043 - Reviews: 60 - Favs: 99 - Follows: 71 - Updated: 3/24/2012 - Published: 11/9/2009 - Gintoki S., Hijikata T.
Candle Light by aRaRaNcHa reviews
Nanti kita nyalakan sepuluh lilin ini, kemudian, untuk satu cerita seram, kita tiup lilinnya. Untuk Infantrum Challenge: Hyakumonogatari Kaidankai dari Cake F. Seiei. AU. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Horror/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,386 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 3/24/2012 - Espada - Complete
Awkward Moment by Aglaia Cherise reviews
Gintoki dan Hijikata terlibat perang hingga saling tindih dan saling himpit. Perang yang membuat Kagura sampai histeris kesenangan. Hmm? Perang apa sih sebenarnya? / Little bit Shounen Ai yang aman dikonsumsi, hehe... / RnR and Concrit? Arigatouu
Gintama - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,214 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 3/22/2012 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
Paper Plane by Kao'Ru'vi reviews
Hijikata hampir berteriak dan melemparkan kembali si pesawat kertas kepada si keriting permanen itu, tetapi tulisan di badan pesawat kertas itu membuatnya mengurungkan niatnya. "Dari Baragaki". Slight GinHiji?
Gintama - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 818 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Published: 3/20/2012 - Hijikata T., Gintoki S. - Complete
A Several Days With Your Rival by Airetta reviews
Kagura dikejar beberapa pria yang umurnya JAUH lebih tua darinya dengan membawa seorang gadis dan bertemu dengan seorang sadis. Apa yang akan terjadi selanjutnya? Obviously Kagura x Okita XD
Gintama - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 6 - Words: 5,252 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 6 - Updated: 3/12/2012 - Published: 1/6/2012 - Kagura, Okita S.
Alice In Wonderland by BlackRabbit101 reviews
Alice Baskerville was just exploring the garden just when a strange hole appeared and she ran in it with a strange boy into a strange colorful land. Will she find her true love there and get out in time before the Jabberwocky kills her. Rated: K
Pandora Hearts - Rated: K+ - English - Adventure/Romance - Chapters: 6 - Words: 5,670 - Reviews: 4 - Favs: 8 - Follows: 4 - Updated: 2/8/2012 - Published: 1/3/2012 - Alice, Oz V. - Complete
Edelweiss by faricalucy reviews
Special fic for Alice Edelweiss./Elliot mati. Aku melihatnya mati dengan posisi pedang yang tepat berada di samping tubuhnya. Entah ini disebut sebagai perbuatan bunuh diri atau apa, tapi dia mati dengan keinginannya sendiri./RnR? :D
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,817 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 1/24/2012 - Sharon R., Elliot N. - Complete
Day and Night by cokeman reviews
During the day, she is just normal Alice. But recently during the night, she has seemed like a different person. Lemon. Reviews please.
Pandora Hearts - Rated: M - English - Romance - Chapters: 3 - Words: 8,759 - Reviews: 23 - Favs: 42 - Follows: 29 - Updated: 1/23/2012 - Published: 8/1/2011 - Oz V., Alice
Sweetest Sin by Kuran Heroine reviews
dosa termanis antara Natsu dan Lucy...
Fairy Tail - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,048 - Reviews: 36 - Favs: 17 - Follows: 5 - Published: 1/13/2012 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Spoiled Strawberry Milk by Enaji-Chan reviews
Very busy -.-" ... Oh well, here's my new fanfiction about Oikagu :DD hope you'll like it !
Gintama - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,699 - Reviews: 6 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 12/20/2011 - Okita S., Kagura - Complete
It's Time for Scout by Aoife the Shadow reviews
Anak-anak Pandora jadi pramuka? Kekacauan apa yang akan mereka buat? Chapter 4 UPDATED!
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Adventure - Chapters: 4 - Words: 13,512 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 12/2/2011 - Published: 8/13/2011 - Complete
We are Vocaloid Family! by Margetts reviews
"NEVER EVER TOUCH MY KITCHEN, YOU DUMB!" Siapa sangka dapur kos itu dilindung Teto layaknya tempat sakral? Namun, meski sudah dilarang, Miku dan kawan-kawan malah mengacak-acak dapur Teto dengan brutal! Bagaimanakah reaksi Teto? Chapter 5 UPDATE! Review?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 5 - Words: 11,092 - Reviews: 40 - Favs: 23 - Follows: 10 - Updated: 10/18/2011 - Published: 3/17/2011
Truth or Dare? by mewkiki11 reviews
A simple game, Simple rules. Interesting consequences...Gintoki finds a dirty version of a truth or dare app and decides to use it with Hijikata...
Gintama - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,502 - Reviews: 18 - Favs: 47 - Follows: 4 - Published: 10/1/2011 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
When You Tell Your Lover That You've Done Yourself by Serena-loves-Angst reviews
The full title is When You Tell Your Lover That You've Done Yourself They'll Think It's Hot, it's basically a bit of PWP mixed with a bit of whatever was in mind at the time I wrote it.
Gintama - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,058 - Reviews: 5 - Favs: 25 - Follows: 4 - Published: 9/10/2011 - [Gintoki S., Hijikata T.] - Complete
Love and Selfishness by Rin . aichii reviews
Cinta dan Keegoisan/Ternyata dua hal ini bisa membuat sebuah hubungan dari persaudaraan hancur berankan. Bahkan, menyebabkan dendam dan kebencian yang begitu mendalam.../ Created by Rin . aichii
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 6,556 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Updated: 6/15/2011 - Published: 6/12/2011 - Will of Abyss, Alice - Complete
Obsesi Semu by fortune coookie reviews
Kau sudah dibutakan oleh dua kata, yaitu, Kagamine Len. WARNING: Bloody Scene, Death Chara, Changed to Rated M. /c/ khiikikurohoshi. Mind to R n R? "Thanks to: All my friend in Author Fandom Vocaloid Indonesia Community and ANITA DWI WAHYUNI"
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,000 - Reviews: 20 - Favs: 18 - Follows: 1 - Published: 5/25/2011 - Tei S. - Complete
Kabel Cinta by faricalucy reviews
Kenapa, sih, kalau ada sesuatu aku selalu sama dengannya?/Artinya kalian sehati/Hah? Gak mungkin. Gimana caranya?/Hati kamu tersambung dengan hatinya/Bagaimana bisa?/Ada kabelnya/Kabel? Tidak kelihatan/Ya iyalah, namanya juga KABEL CINTA./RnR? :D
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,276 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 4/29/2011 - Ada V., Elliot N. - Complete
Gakuen no Fushigi na Gensou to Youkai by froideur de higanbana reviews
Would you become, the last? Based on 7 Mysteries of The School. Menutup Buku. Beneran tamat sepertinya, RnR?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Mystery/Supernatural - Chapters: 4 - Words: 9,452 - Reviews: 23 - Favs: 13 - Follows: 4 - Updated: 4/23/2011 - Published: 6/18/2010 - Jack V., Will of Abyss - Complete
A Cup of Hidden Feelings Will Overflow Someday by endless.nine reviews
Gintoki sees Hijikata coming out of a love hotel. What could this be? BL, HijiGin
Gintama - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 2,935 - Reviews: 15 - Favs: 35 - Follows: 7 - Updated: 4/17/2011 - Published: 4/1/2011 - Hijikata T., Gintoki S. - Complete
Message of Regret by Rin . aichii reviews
Kau ingin tahu isi permohonanku pada botol itu, Break? Hm… akan kuberitahukan meskipun kau tidak memintanya, Break—permohonanku adalah : "Kalau kita bisa dilahirkan kembali, aku ingin bersamamu lagi"/Sequel of Aku no Meshitsukai/RnR? or CnC? :D
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,474 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/8/2011 - Sharon R. - Complete
The Bad Touch by xGlassRosex823 reviews
Alice discovers her own forgotten human - or are they rabbit? - instincts and Oz is the only one around to "deal with them." Oz x Alice lemon
Pandora Hearts - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,176 - Reviews: 37 - Favs: 100 - Follows: 17 - Published: 3/27/2011 - Alice, Oz V. - Complete
Snatching a Hare on March by Living Chain reviews
Kelinci memang tidak suka dipegang hidungnya, Lily tahu. Karena anjing juga begitu. Tapi Lily tahu bahwa kelinci suka tidur berimpit-impitan, seperti Liam Lunettes kesayangannya di sini. Karena anjing juga begitu. Drabbles. LilyXLiam.
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,958 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Published: 3/23/2011 - Reim L., Lily B. - Complete
The Night Reaper by Margetts reviews
HIATUS
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,002 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 3/15/2011 - Published: 2/20/2011
In Those 30 Days by Nemirin reviews
Gintoki asked Sougo to visit Kagura. He did and what a surprise he found! From that, it was the perfect blackmail material and Kagura is now forced to be his slave for 30 days. Smidgen of GinHiji. Disclaimer: I don't own Gintama. Rated M just in case.
Gintama - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 5 - Words: 10,659 - Reviews: 67 - Favs: 60 - Follows: 69 - Updated: 2/28/2011 - Published: 3/20/2010 - Kagura, Okita S.
Alice wa Maid sama! by Margetts reviews
HIATUS
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 6,766 - Reviews: 26 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 2/22/2011 - Published: 2/2/2011 - Oz V., Alice
Valentine Day by Rin . aichii reviews
Hari kasih sayang yang dilalui oleh beberapa couple Pandora Hearts/../The Last Chapter! OzAlice/OOC,AU, Many couple/RnR? or CnC? :D
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 4 - Words: 9,710 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 2/16/2011 - Published: 2/4/2011 - Complete
Possess by froideur de higanbana reviews
Dan aku percaya, mereka ada di sampingku, meskipun tidak ada yang percaya mereka ada di sampingku. Oneshot. RnR?
Pandora Hearts - Rated: M - Indonesian - Suspense/Family - Chapters: 1 - Words: 3,696 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 12/24/2010 - Alice, Oz V. - Complete
Anyelir Merah Muda by Annasthacy Chashyme reviews
Carnation, Pink: mother's love. You don't know it until you almost lose it, so be cautious. One-shot. AU, OOC alert. Entry for FFC Flowers Around You. RnR?
Pandora Hearts - Rated: K - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 1 - Words: 1,904 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 11/11/2010 - Alice - Complete
Twin by Risa-Alice Vessalius reviews
Hm... nggak tau summary buat fic ini. Jadi buka aja yang penasaran!/RnR?
Pandora Hearts - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,000 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 10/26/2010 - Will of Abyss - Complete
Unfettered by mesmerizedbyceruleaneyes reviews
Loveless-verse. Hijikata and Gintoki are paired up, much to their displeasure. How are they to cooperate when they can't even hold a civilized conversation? And what about that ominous prediction that all Fighter-Sacrifice partners become lovers? GinXHiji
Gintama - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 25,270 - Reviews: 29 - Favs: 83 - Follows: 24 - Updated: 9/9/2010 - Published: 8/11/2010 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
The Rule of Angel and Demon by Gokudera J. Vie reviews
Rule 5 : Angel/Demon must not nearby with Human who will die, except shinigami
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 8,157 - Reviews: 19 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 8/30/2010 - Published: 6/17/2010 - Jack V., Will of Abyss - Complete
Gintama Christmas Special by la fleur d'or reviews
GINHIJI! All the trees are sold out- Katsura is lonely and Hijikata gets drunk? Find out what goes on when it's Christmas in Gintama world.
Gintama - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,001 - Reviews: 21 - Favs: 60 - Follows: 5 - Published: 12/24/2009 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
Messing With A Rotten Bond by na-chan00 reviews
(I) Will Mess With Your Rotten Heart. Not so simple as it sounds, nor so complex. It all started with an unexpected event which was the trigger to childish denial. We are all very proud at heart.
Gintama - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 27,511 - Reviews: 71 - Favs: 172 - Follows: 41 - Updated: 11/29/2009 - Published: 8/12/2009 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Mahō no Toshokan reviews
Retrace 03: Oz dan Elliot akan ikut Team Natsu -Lucy melakukan misi! Apakah mereka berhasil menjalankan misi itu? Kalau mau tahu, click this story!
Crossover - Fairy Tail & Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 3 - Words: 2,954 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Updated: 9/16/2012 - Published: 7/28/2012 - Team Natsu
Stuck in Time reviews
di dekat sekolah, ada sebuah terowongan. terowongan itu akan membawa kita ke masa yang berbeda...
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,182 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 8/30/2012 - Len K.
Paper Plane, Thirteenth hill, and my story for You reviews
I am Suck at Summary
Gintama - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,320 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 8/20/2012 - Gintoki S., Hijikata T. - Complete
The Ghost Haunts reviews
Oz dan yang lainnya berniat untuk melihat kebenaran dari rumor yang beredar di sekolah. Tetapi, ada hal lain yang terjadi. R n R?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Horror/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,778 - Reviews: 1 - Published: 8/20/2012
Echo and Reo reviews
gak tau summary yang cocok buat fic ini
Pandora Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,521 - Reviews: 1 - Published: 8/15/2012 - Echo, Leo - Complete
Shinigami no Monogatari reviews
chapter 2 update! /"Elliot!"/"Baiklah, aku tidak akan memanggilmu seperti itu lagi, Kaichou"/"aku menyukaimu, Ada/"Maaf Ada, ini peraturan, maka pemuda itu harus tetap mati/ R n R?
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Supernatural - Chapters: 2 - Words: 3,973 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Updated: 8/9/2012 - Published: 8/3/2012
Alice no Himitsu reviews
Alice Baskerville, mungkin ia terlihat sebagai manusia biasa, tetapi siapa sangka, keluarganya adalah salah satu keluarga keturunan penyihir. Meskipun berulang kali Lacie menyuruh Alice untuk tidak menggunakan sihir sembarangan, tetapi Alice tetap mempergunakannya sembarangan, hingga suatu hari teman sekelasnya melihatnya menggunakan sihir..
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 5 - Words: 5,923 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 7/30/2012 - Published: 7/10/2012 - Oz V., Alice