ClickClock
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 07-07-12, id: 4110680, Profile Updated: 03-10-14
Author has written 3 stories for Pandora Hearts.

Hi.

Nice to meet you.

I'm sorry for my bad grammar. English is not my first language.

I mainly make stories for Pandora Hearts and it's usually AU.

I can translate my Indonesian stories into English (and the other way around) if you request, just PM me or leave a review.

Regards.


Halo!

Salam kenal!

Aku bergerak umumnya di fandom Pandora Hearts.

Aku buat pairing sih sebenarnya apa aja okeh, genre juga, tapi biasanya straight & ratingnya T. Untuk Bahasa aku cuma bisa Inggris sama Indonesia, itu juga agak ngawur.

Kelemahan utama: penggunaan EYD ngawur dan kalimat tidak efektif, serta typo.

Mungkin ada saran atau kritik, silahkan PM atau review, mau curhat juga boleh, kok. Semua diterima dengan senang hati dan senyum lebar.

Kalo ada yang mau translation fic-ficku dari Inggris ke Indonesia (dan sebaliknya), silahkan PM atau tinggalkan review.

Regards.

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Reaching For You reviews
Oz was a new soldier in Pandora Kingdom. Soon, he was assigned to a special unit, a unit that exterminated people known as witches that lived in the forests, as he head out on a mission, he fell in love with Alice, one of the witches, what will he do? Note: AU, Character Death.
Pandora Hearts - Rated: T - English - Tragedy/Romance - Chapters: 18 - Words: 27,806 - Reviews: 40 - Favs: 30 - Follows: 39 - Updated: 2/23/2013 - Published: 7/9/2012 - Oz V., Alice
Sleeping Guntingtaro & the Pendragons reviews
Vincent Guntingtaro, pangeran dari sebuah kerajaan makmur dikutuk oleh peri(a) jahat, dan tertidur akibat menyentuh gunting ghaib. Kini tugas the Pendragon twins untuk menyelamatkan pangeran yang tertidur dan mengalahkan Isla Yura, peri(a) jahat, dengan pedang legendaris mereka. OOC. Aneh.
Pandora Hearts - Rated: T - Indonesian - Parody/Adventure - Chapters: 3 - Words: 5,329 - Reviews: 4 - Follows: 2 - Updated: 2/4/2013 - Published: 12/6/2012 - Vincent N.
Red-eyed Phantom reviews
In front of the nobles, he is Kevin Regnard. But for her and the orphans, he is Break, Xerxes Break. He will do anything for the sake of his loved ones. Who is he actually? AU, OOC
Pandora Hearts - Rated: T - English - Mystery/Crime - Chapters: 4 - Words: 5,203 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 12/19/2012 - Published: 11/2/2012 - Xerxes B., Sharon R.