naekkoyaki
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 07-12-12, id: 4124976, Profile Updated: 07-07-14
Author has written 5 stories for Katekyo Hitman Reborn!, and Screenplays.

안녕하세요! こんにちは! HELLO!!

Let me introduce maself!!

Ma name is [AKI] which means Autumn.. Season i like..

I'm 97LINES


I've written a lot of fanfic since 2009..

I love to write an angst fanfic /hohoh

I love KOREA-JAPAN and of course my home INDONESIA!

I'm OTAKU–KPOPERS–MIDFUJOSHI!


I love Near from Death Note and also Hibari Kyoya from Katekyo Hitman Reborn!

I LIKES TO WATCHING ANIME A LOT


How about Korea?

Uhm.. yeah I LOVE IT THOO

Do Kyungsoo my future bias

I like EXO, ALL YG ARTIST, and some music from others too..


I don't know how to be great Author, so anyone can teach me? I'll glad :D

Please 2R!! READING and REVIEW my FF, because I have many flaws when I was write and of course story ideas..

Wanna be friends? just meet me on ma twitter : @dyomystyle :D

THANK YOU

Regard,

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Kupu Kupu Bambu by Yunjou reviews
Kelopak Satu : Kamelia / AU / romance family / Jika kau umpamakan kehidupan sebagai sayap, maka sayap Minseok tidak indah warnanya, hanya kecokelatan dan hampir pudar.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,009 - Reviews: 27 - Favs: 17 - Follows: 11 - Published: 7/9/2014
VK by Okki reviews
DISCONTINUED. VK, satu gank yang diketuai oleh Tsuna, dan anggotanya berisikan anak-anak unyu namun senang membuat onar. Chap 9; /"Kita sambungin pakai solasi saja."\ /Serempak anak-anak unyu itu, menatap anak yang paling unyu di antara mereka semua, Tsuna.\
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 11 - Words: 31,477 - Reviews: 49 - Favs: 38 - Follows: 34 - Updated: 12/2/2012 - Published: 7/3/2012
Papa! Tsuna Mau Belajar Nyetir! by shizuka clytaemnestra reviews
Tsuna kecil kebelet banget nyetir, gimana reaksi Papa Giotto pas tau anaknya yang moe-moe kyunn ngebet nyetir padahal umur masih 5 taun karena ajaran sesat Daemon? R n R please :"D typo already edited :3 Gomen kalo masih ada typo dikit-dikit ;"D
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 3,145 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Follows: 10 - Published: 7/11/2012 - Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
The ASEAN Rebellion! by kuroshironimu reviews
Negara-negara ASEAN di-judge sebagai negara-negara yang akan pertama tenggelam karena global warming, tapi bukan berarti mereka akan membiarkan itu terjadi begitu saja. 99 persen OC.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 14 - Words: 21,396 - Reviews: 172 - Favs: 72 - Follows: 38 - Updated: 5/30/2012 - Published: 11/13/2009
Everything Mello can do, Near can do better by Green Walker reviews
"Apa yang Near bisa tapi gue ngga bisa? Hah?" penuh kenistaan, OOC, OC juga, etece. RnR plis Update chap 2!XD
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,465 - Reviews: 28 - Favs: 28 - Follows: 13 - Updated: 3/27/2012 - Published: 10/9/2010 - Near, Mello
Tsuna's Day Out by fajrikyoya reviews
TSUNA DICULIK! Dan Papa Giotto tahu siapa pelakunya. Komisaris Besar CEDEF, Alaude dan asistennya Inspektur Hibari mengejar sang pelaku penculikan yang sudah pasti tak dapat ditangkap dengan mudah!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 4 - Words: 10,379 - Reviews: 31 - Favs: 17 - Follows: 10 - Updated: 2/9/2012 - Published: 7/5/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S., Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo - Complete
Baby Daycare by hibalicious reviews
Yang benar saja. Memangnya Hibari Kyouya itu seorang pengasuh bayi? Oh—apa Decimo itu terlalu polos sampai-sampai tidak memikirkan bahwa Hibari bisa saja membuat anak pertamanya itu terbunuh entah secara sengaja atau tidak. 6918, kemungkinan 1869.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 6,087 - Reviews: 47 - Favs: 28 - Follows: 17 - Updated: 8/7/2011 - Published: 4/4/2011 - Mukuro R., K. Hibari
KHR! Behind the Episode by yamacchiSHA reviews
CHAP 2 UP! Hanya sekumpulan adegan-adegan konyol nan tidak masuk akal dibalik layar pembuatan anime KHR! Mau tahu seperti apa? Silahkan baca... Don't like just Don't Read! Review please.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,313 - Reviews: 54 - Favs: 28 - Follows: 10 - Updated: 9/16/2010 - Published: 8/18/2010
Trapped Bellboy by antichthon reviews
"HIII! Saya mau diapakan?" "Seks. Satu malam dan akan kubayar." Indonesia hanyalah bellboy super sial yang selalu jadi magnet para tamu gay. Dan tidak, dilecehkan tamu tampan dari Belanda tidak membuatnya beruntung. Netherxmale!Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,844 - Reviews: 130 - Favs: 107 - Follows: 64 - Updated: 9/5/2010 - Published: 9/3/2010 - Netherlands
Home by Orange Burst reviews
Near memulai hidup barunya bersama Ibu kandung dan keluarganya yang ternyata masih ada.Bisakah Near menjadi anak 'biasa' dan 'normal' layaknya anak seumurannya?Near centric,oneshot.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,836 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 6/6/2009 - Near - Complete
White Puzzle by GoodBoyTobi reviews
Winchester, pertengahan tahun 1997. Bagi Near, dunianya bagaikan sebuah puzzle berwarna putih. Namun, perlahan tapi pasti, rona hitam, kuning, dan merah, mulai mewarnai dunianya. Sebuah kisah tentang L, Near, Mello, dan Matt. R&R
Death Note - Rated: K - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,629 - Reviews: 29 - Favs: 23 - Follows: 3 - Published: 7/21/2008 - L, Near - Complete
Iklan? by dafuq-is-this reviews
bukan apa-apa, cuma pelesetan dari chapter 98-99. gyahahaha... jadi iklan! XD
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 359 - Reviews: 29 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 7/1/2008 - Mello, Matt - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

100th Paper Plane reviews
Everything is possible.. Connected each others —[sorry late update mumumuu ]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 16,649 - Reviews: 76 - Favs: 24 - Follows: 25 - Updated: 11/1/2014 - Published: 7/6/2014
Short Message reviews
Luce? Ya, Luce.. Eh? Reborn menatap Fon / Kalau kalian mendapat nilai dibawah 99 maka aku akan memenggal kepala kalian satu per satu, mengerti, Sampah! / Hibari! Wajahmu itu seperti habis disodomi tulang ikan! / Hibird? / Tolong kembalikan Enma
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Mystery - Chapters: 6 - Words: 10,188 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 7 - Updated: 10/23/2012 - Published: 7/19/2012
White reviews
"I didn't afraid to marriage, i'm afraid if i can't be like this again...together with you, master." ーChrome.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,957 - Reviews: 1 - Published: 8/12/2012 - Chrome D., Mukuro R. - Complete
Shut up, I'm not weak! reviews
Little 12-years-old Dino upset because he was always exposed at the time to invite people to lunch, especially the black-haired freak boy. And he is very scared about Mukuro's pedophile. / Bad summary, bad english/ Mind to review?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,097 - Reviews: 1 - Follows: 1 - Published: 8/2/2012 - Dino, K. Hibari
Fasting Day in Namimori reviews
Gimana kalau chara KHR ikutan puasa? / Tsuna yang mau sahur tapi tinggal 10 menit lagi! Mana pakai mati lampu segala! / XS yang sedang ber–ehem gatau deh dikamar ga mau sahur, tiba–tiba diganggu Bel dan Lussuria sehingga Author ikut turun tangan / Jangan tertipu summary! Bad summary / Don't like don't read! / OOC, GAJE, GARING / 2R Please !
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,704 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 7/28/2012 - Complete