LeviAntonius
hide bio
PM . Follow . Favorite
beta: β Beta Profile
Joined 08-17-12, id: 4204340, Profile Updated: 01-31-15
Author has written 5 stories for Hunger Games, and Harry Potter.

Life is what happens to you while you're busy making other plans.
- John Lennon

Hallo, ik ben LeviAntonius! Ik ben een 18 jarige jongen uit een klein dorpje in Gelderland.

Opleiding: Spatial Design, HKU Utrecht.

Favoriete boeken: The Hunger Games, Harry Poter, de Uglies-trilogie van Scott Westerfield, de Divergent-trilogie van Veronica Roth, The Maze Runner van James Dashner, Gesplitst van Neal Shusterman, Metamorphosen van Ovidius en nog veel meer boeken die ik ooit gelezen heb en nu niet op kan komen!

Favoriete series: American Horror Story, Orphan Black, Orange is the New Black, Friends, Will & Grace, Modern Family, New Girl, Game of Thrones, The Tudors en Community.

Favoriete films: The Hunger Games, Harry Potter, Snow white and the Huntsman, Black Swan, Big Fish, The Help, Alice in Wonderland, The Wolf of Wallstreet, Forrest Gump, Saving Private Ryan, Meet the Fockers, Wrath of the Titans, Toy Story, Monsters inc, Tarzan, Tangled, bijna alle Disney/Pixar films, National Treasure, Pirates of the Caribean, Bruce Almighty, en nog veel meer waar ik nu niet op kan komen!

Favoriete muziek: Lana del Rey, Fleetwood Mac, Iggy Azalea, Azealia Banks, Rihanna, Lady Gaga, Lorde, Marina and the Diamonds, soundtrack en scores om in de stemming te komen voor het schrijven (vaak Hunger Games, Harry Potter, Pirates of the Caribbean, Game of Thrones, Disney of iets heel anders).

Waarom FanFiction: Ik kwam in eerste instantie op deze website toen ik net het derde boek van de Hongerspelen uit had. Ik was compleet verslaafd en had een vervanging nodig voor de boeken! Ik begon met het lezen van vele verhalen, veelal over the Hunger Games, daarna ook andere verhalen. En later heb ik besloten om zelf een verhaal te beginnen.

Wat heb ik geschreven: Ten eerste schrijf ik de 71ste Hongerspelen, dit is mijn eerste verhaal en heeft ook mijn nummer een prioriteit. Ik ben op 20 augustus 2012 begonnen met mijn verhaal en zit inmiddels in de arena! Ik probeer ongeveer om de week een hoofdstuk te posten, soms zal dat niet lukken maar ik zal erg mijn best doen! Ik probeer ook iedere boete speciaal te maken en als ik verder kom in het verhaal ieder hoofdstuk. Ik heb al helemaal bepaald hoe mijn arena er uit gaat zien, en ik kan echt niet wachten tot ik daar kom, haha! Hieronder staat verdere informatie, en onderin deze pagina kun je de link vinden naar het verhaal. Lees het vooral en laat vooral een review achter! :)

Ten tweede schrijf ik een aanvullend verhaal op de 71ste Hongerspelen; Gekeuvel en Kaviaar. Hierin worden de belangrijkste gebeurtenissen van de 71ste Hongerspelen beschreven vanuit het Capitool. Eustacia, een enthousiaste en enigszins naïeve vrouw, bespreekt met haar beste vriendin Delphi onder het genot van een hapje en een drankje alle gebeurtenissen. Ik schrijf dit omdat ik graag het verhaal vanuit een andere kant wil laten zien! :)

Tenslotte schrijf ik een variant op de SYOT-verhalen in het Harry Potter-universum: Het 138ste Toverschooltoernooi. Bij dit verhaal zijn twaalf deelnemers voor het Toverschooltoernooi ingestuurd van vier verschillende scholen. Deze deelnemers moeten meedoen aan het Toverschooltoernooi van 1984! Dit heb ik compleet zelf bedacht, en ga ik ook helemaal zelf uitwerken. Dit heeft echter niet mijn nummer één prioriteit, ik ga eerst kijken hoeveel animo ervoor is.


Proces

Ik dacht, misschien vinden jullie het wel fijn om te weten hoe ver ik ben met mijn hoofdstukken zodat jullie weten wanneer jullie ongeveer een hoofdstuk kunnen verwachten! Een Engelse schrijver die ik volg heeft dit systeem ook, en dat vind ik echt enorm fijn, dus heb ik besloten het zelf ook maar te doen!

De 71ste Hongerspelen - Hoofdstuk 41 - Dag 5: Onbekend - 0%
Het 138ste Toverschooltoernooi - Hoofdstuk 5 - De Vuurbeker: Dawn en Olive - 100%
Panem et Circenses - Hoofdstuk 4 - Maybelle en Hadrianus - 0%


De 71ste Hongerspelen

Dit is een SYOT (submit your own tribute). Een aantal mensen hebben tributen ingezonden om mee te doen aan de 71ste Hongerspelen. Helaas is de lijst vol, en kun je geen tributen meer insturen. Maar lees vooral het verhaal en laat reviews achter!

Het verhaal zelf is vanaf de boete tot het finale-interview. Ik probeer sowieso tijdens de boetes ieder weekend te uploaden, daarna zal het misschien sneller of langzamer gaan, dat ligt aan mijn inspiratie. De boetes zullen vanuit iedereens POV zijn. Voor de rest probeer ik ieder evenement vanuit een paar POV's te beschrijven.

Kijk vooral ook even op de tumblr van dit verhaal! Hier post ik verschillende foto's van tributen, de arena en nog veel meer!


De Tributenlijst

D1 M: Luna Hellwood 16 (LeviAntonius)
D1 J: Pluto Quint 18 (NoxSelkirk)

D2 M: Arwen Siham 17 (Jade Lammourgy)
D2 J: Ilar Straton 18 (MyWeirdWorld)

D3 M: Eri Rainstreet 15 (JesseGabriel)
D3 J: Yeatee Bruncher 12 (Janaatjee)

D4 M: Siren Molpe 17 (Cicillia)
D4 J: Code Pryor 18 (LauraTwilightHungergamesHPfan)

D5 M: Hanmet Sleepmyrtle 13 (Jannaatjee)
D5 J: Alec Silenus 15 (MyWeirdWorld)

D6 M: Crystal Leafwee 14 (MadeBy Mel)
D6 J: Jaden Black 13 (LauraTwilightHungergamesHPfan)

D7 M: Liz Green 18 (MadeBy Mel)
D7 J: Gabriël Hopewill 15 (JesseGabriel)

D8 M: Emerald Melroe 16 (miniMinaxx)
D8 J: Antonio Padres 18 (JoyMainhood)

D9 M: Pandora Ronan 13 (Jade Lammourgy)
D9 J: Declan Murray 16 (FF-Schwarz)

D10 M: Elora Rae 17 (FF-Schwarz)
D10 J: Pip Rosswald 18 (Cicillia)

D11 M: Blye Deluna 14 (greendiamond123)
D11 J: Alan Jafar 15 (Jade Lammourgy)

D12 M: Hazel Tanngar 14 (Cicillia)
D12 J: Crayen Tanngar 16 (Jannaatjee)


Het Sponsorsysteem

Ik heb besloten het sponsorsysteem op mijn profiel te plaatsen, zodat ik het niet iedere keer hoef te herhalen in de AN. Bij welke acties je punten krijgt en hoeveel dat er zijn staat al een tijdje vast, maar ik heb sinds kort ook uitgevogeld wat je kan sponsoren voor welke hoeveelheid punten, en daarmee is mijn sponsorsysteem zo goed als compleet. Misschien zullen er nog enkele aanpassingen komen, ik sluit niks uit, maar voor nu kun je je richten op dit systeem.

Het is flink uitgebreid, maar ik ben er heel erg tevreden mee! Ik denk het goed alle mogelijke giften omvat, en het aantal punten wat ik ervoor gerekend heb is volgens mij best reëel. Ik heb er in ieder geval veel tijd aan besteed om uit de rekenen wat een goed aantal punten is voor ieder aspect! Het aantal punten ligt hoog, inderdaad, maar ik wil geen tsunami aan sponsorgiften in de spelen en bovendien wil ik jullie graag ook stimuleren om te reviewen!

Dan nog een paar kleine toelichtingen. Als je met iemand anders je punten wilt verenigen en samen met de ander een meer interessante gift wilt sturen, dan kan dat! Laat het mij natuurlijk wel even weten. Als een sponsorgift niet echt onder een van de aangegeven punten valt, kunnen we natuurlijk altijd overleggen over een meer passend puntenaantal. Daarnaast ga ik waarschijnlijk een maximaal aantal sponsorgiften per persoon opstellen, want ik wil niet dat er ieder hoofdstuk drie sponsorgiften komen. Het is ook heel erg belangrijk dat je goed naar het verhaal kijkt voordat je zomaar een sponsorgift stuurt. Het is veel interessanter als je een creatieve sponsorgift stuurt waar ik misschien nog wel eens een verhaallijn over kan schrijven! Kijk goed naar de tribuut, naar zijn situatie, misschien zijn wonden, en kies dan een interessant sponsorobject.

Ik zal grotendeels van de giften accepteren, maar als ik het echt niet in het verhaal vind passen dan moet je er rekening mee houden dat ik de gift weiger, ik zal natuurlijk wel altijd proberen om het om te zetten tot iets wat wél interessant is! Ook niet alle sponsorgiften zullen voorkomen in mijn verhaal, als jij bijvoorbeeld een flesje water stuurt zal ik daar hoogstwaarschijnlijk geen hoofdstuk over schrijven. Maar onthoud: hoe bijzonderder je gift, hoe groter de kans dat het uitvoerig beschreven wordt!

Tenslotte: met aangepast bedoel ik dat het iets originelers is, voor een bijzondere situatie. Als de tribuut die jij wilt sponsoren een bijzondere wond of ziekte heeft, of als jij een heel bijzonder wapen wilt sponsoren. Bij voorwerp kan het van alles zijn dat niet bij survivalvoorwerpen, etenswaar of wapen hoort. Ik vind juist de originele sponsorgiften leuker, dus wees creatief!

Voor de rest spreekt de lijst volgens mij best voor zich, maar als je vragen hebt over de hoeveelheid punten of de voorwerpen, dan kun je me altijd een PM sturen!


- Aangepast wapen 100 punten
Speciale en op maat gemaakte wapens, drietanden, knotsen, hamers en meer bijzondere wapens.

- Aangepast sterk medicijn 90 punten
Een medicijn voor speciale en extreme gevallen; sterk medicijn voor hevige brandwonden, open wonden en vergiftiging. 90% Accuraat.

- Groot wapen 80 punten
Lang mes, zwaard, boog met pijlen, werpmessenset, bijl en meer doorsnee wapens.

- Aangepast voorwerp 70 punten
Een voorwerp dat niet onder de andere punten valt naar keuze, dit kan vanalles zijn.

- Klein wapen 65 punten
Mes, dolk, wat pijlen, blaaspijp, katapult, en andere kleinere wapens.

- Survival-kit 55 punten
Een verzameling van drie survivalvoorwerpen naar keuze in een rugzak.

- Feestmaaltijd 45 punten
Een kleine maaltijd inclusief water.

- Mild medicijn 40 punten
Een medicijn voor lichtere en meer doorsnee gevallen; pijnstiller, verzachtende zalf, licht medicijn voor vergiftiging. 40% Accuraat.

- Survivalvoorwerp 35 punten
Één voorwerp dat helpt bij de survival; draad, slaapzak, regenjas, vuurstick, zaklamp, kompas, vishaak, kleine EHBO-kit, enz.

- Gering voedsel 25 punten
Kleine etenswaren; twee appels, één brood, kommetje soep, wat crackers, enz.

- Water 20 punten
Één flesje water.


De Mentorlijst

Sinds het zevende arena-hoofdstuk zijn de mentors ook erg belangrijk, en daarom wilde ik even een lijstje plaatsen van alle mentors en wat algemene informatie, omdat ik weet dat ik dit zelf heel erg fijn zou vinden. Het zijn weer twaalf personen, en dat kan best verwarrend zijn. Daarnaast zijn enkelen ook erg belangrijke personages voor het verhaal, dus hier even een klein geheugensteuntje. Vrees niet als je enkele niet kent, ze zijn niet allemaal voorgekomen in de Capitoolhoofdstukken! Enkele winnaars die geen mentor zijn missen dus in deze lijst, vooral familie van Orian en enkele neven-karakters.

D1: Mimi Velvet (19) - Winnares 68ste Hongerspelen
D2: Orian Straton (20) - Winnaar 69ste Hongerspelen
D3: Ren Indive (29) - Winnares 57ste Hongerspelen
D4 Abraxas Craver (56) - Winnaar 32ste Hongerspelen
D5: Blue Muldoon (24) - Winnares 64ste Hongerspelen
D6: Prine Ivory (27) - Winnares 62ste Hongerspelen
D7: Adelaide Nox (37) - Winnares 52ste Hongerspelen
D8: Shiwa Elestern (33) - Winnares 54ste Hongerspelen
D9: Casper O'Corrigan (23) - Winnaar 65ste Hongerspelen
D10: Alaster Phron (41) - Winnaar 47ste Hongerspelen
D11: Ovid Hedera (18) - Winnaar 70ste Hongerspelen
D12: Puck Nairn (34) - Winnaar 55ste Hongerspelen


Panem et Circenses

Een samenwerkingsverhaal tussen Jade Lammourgy en LeviAntonius, waarbij we terug in de tijd gaan, naar de tijd van de Donker Dagen. Voordat de Spelen ook maar bestaan hadden, voordat de eerste rebellie plaats heeft gevonden, was er een evenement die alles zou veranderen. De eerste Spelen ooit: De Circenses.

Het is een SYOT, dus stuur je tribuut snel in! Wij zullen de plekken verdelen als er genoeg inzendingen zijn binnen gekomen, en dan kunnen we beginnen met de 'boetes'. Maar alles is helemaal anders. Tevens zal het verhaal zeker niet zo lang zijn als een normale SYOT. Het zullen kortere hoofdstukken zijn, en minder in aantal.


De Deelnemerslijst

Deelnemer 1: Kerrick Alva (46) - Jade Lammourgy en LeviAntonius

Deelnemer 2: Duncan Canwarn (22) - sissihuys

Deelnemer 3: Hadrianus Driscoll (63) - jeffreyhphg

Deelnemer 4: Icarus Caeli (24) - Strawberrychickk

Deelnemer 5: Maybelle Wallace (26) - Florreke

Deelnemer 6: Lucius Cortesi (32)- Marie999

Deelnemer 7: Abel Pandwid (18) - MyWeirdWorld

Deelnemer 8: Irana Pandwid (34) - Indontknow

Deelnemer 9: Donna McKaylam (39) - tiger-outsider

Deelnemer 10: Lucretia Bulimar (38) - The name is Florine

Deelnemer 11: Julianna von Hohenlohe (30) - SirWalsingham

Deelnemer 12: Lysander Melsuns (42) - Serenetie-Ishida


Inschrijfformulier

Algemeen

Naam:
Leeftijd (Tussen 18-65):
Gekozen Positie:
Geslacht:

Uiterlijk

Lichaamsbouw:
Haarkleur:
Oogkleur:
Huidskleur:
Uitgebreide beschrijving gezicht:
Bijzondere kenmerken:
Keuze van kleding:

Karakter

Uitgebreide biografie van de deelnemer:
Uitgebreide beschrijving persoonlijkheid:
Drie of meer positieve karaktereigenschappen:
Drie of meer negatieve karaktereigenschappen:
Houding tegenover het Capitool:
Houding tegenover de rebellie:

Status

Werk van de deelnemer:
Status in Capitool:
Status in de Districten:
Hoe is deelnemer tot status gekomen waarin hij zich nu bevind:
Hoe denkt deelnemer over eigen status:

Leefsituatie

Waar woont de deelnemer:
Met wie woont hij samen:
Heeft de deelnemer een relatie:
Heeft de deelnemer kinderen:
Heeft de deelnemer nog levende ouders:
Andere relevante familieleden (broers, zussen, grootouders, kleinkinderen, enz.)
Wie is de belangrijkste persoon voor de deelnemer:

Circenses

Hoe reageert de deelnemer op de Spelen:
Hoe reageert de deelnemer op de rebellie:
Hoe is de relatie tussen hem/haar en mogelijke andere deelnemers:
Wat is de houding van de deelnemer tegen de rebellen die hem/haar gevangen hebben genomen:
Wat is de houding van de deelnemer in de Spelen (weigerend te vechten, vluchten, vechten.):
Wapenkeuze:
Zou de deelnemer een bondgenootschap maken:


Het 138ste Toverschooltoernooi

Het Toverschooltoernooi wordt om de vijf jaar gehouden afgewisseld op de vier participerende scholen. In 1984 wordt het georganiseerd door de Beauxbatons in het Palace in Frankrijk. Van verre komt een selectie van de beste leerlingen van de andere drie scholen, Zweinstein, Durmstrang en Circelios (de oudste toverschool in Europa, gelegen in Griekenland) naar Zuid-Frankrijk toegereist, vastberaden het Toverschooltoernooi te winnen en overspoeld te worden met rijkdom en roem.

Dit een SYOW (Submit your own Wizard) verhaal. Het werkt zo: jullie mogen de participanten van het toernooi insturen. Natuurlijk is het geïnspireerd op de SYOT-verhalen van de Hongerspelen, maar ik heb er een eigen draai aan gegeven om het te laten werken voor Harry Potter.

Er mogen drie tributen worden ingestuurd per school, en het aantal meisjes en jongens per school staat ook al vast. De lijst van bezette plekken en de inschrijflijst staat hieronder. Als je een tovenaar in wilt sturen, dan stuur je mij een PM! Het inschrijfformulier staat in het verhaal zelf!


De Deelnemerslijst

Beauxbatons Meisje: Aurore Ambroise 16 (LeviAntonius)
Beauxbatons Meisje: Olive Troisfontaine 17 (kirstenav)
Beauxbatons Jongen: Augustin Lapalisse 18 (MadeBy Mel)

Durmstrang Jongen: Desya 'Borya' Kazimir 18 (MyWeirdWorld)
Durmstrang Jongen: Todor Pavel 18 (tiger-outsider)
Durmstrang Meisje: Radka Stoyan 17 (Jade Lammourgy)

Circelios Meisje: Felicitá Saltabunt 16 (serenetie-ishida)
Circelios Meisje: Florea Naesous 16 (LauraTwilightHungergamesHPfan)
Circelios Jongen: Myron Andreas 17 (greendiamond123)

Zweinstein Jongen: Tristan Davenport 17 (Jannaatjee)
Zweinstein Jongen: Blaze McQuillen 18 (FF-Schwarz)
Zweinstein Meisje: Dawnielle 'Dawn' Shandu 15 (Cicillia)

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

De 71ste Hongerspelen by LeviAntonius reviews
-SYOT- De 70ste Hongerspelen waren een ramp. Er is een nieuwe spelmaker aangesteld en hij moet de beste spelen ooit maken, om de slechste ooit weg te kunnen vagen. Maar zal dat hem lukken? Vierentwintig verschillende tributen, vierentwintig verschillende verhalen. - Stuur je eigen tribuut en kijk hoe hij/zij het doet tijdens de Hongerspelen! - *DICHT/CLOSED*
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Drama/Adventure - Chapters: 40 - Words: 336,603 - Reviews: 505 - Favs: 21 - Follows: 31 - Updated: 1/31/2015 - Published: 8/20/2012
De 68ste Honger Spelen by Jade Lammourgy reviews
De Honger Spelen zijn weer begonnen, voor de 68ste keer. En elk Tribuut is weer uniek. Volg de Tributen in hun verhaal en steun hem of haar in de Spelen als sponsor. *DICHT*
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Drama/Adventure - Chapters: 31 - Words: 198,064 - Reviews: 344 - Favs: 13 - Follows: 23 - Updated: 8/24/2014 - Published: 7/9/2012
To Marvel at Death by nightfuries reviews
The 37th Games were a hit with the Capitol audience, but with a rebel for a new victor, the president is not pleased. A revolution looms in Panem's future, one the newly promoted Head Gamemaker must deal with. And there's only one way to stifle rebellion: a gory, devestating set of Games with a memorable theme. Fairytales are so last year - now comic books rule the arena.
Hunger Games - Rated: T - English - Sci-Fi/Suspense - Chapters: 4 - Words: 44,407 - Reviews: 40 - Favs: 17 - Follows: 35 - Updated: 5/19/2014 - Published: 8/6/2013 - Other tributes
De 47ste Hongerspelen by Strawberrychickk reviews
-SYOT- Voor de 47ste keer zullen een jongen en een meisje gekozen worden om deel te nemen aan Panems grootste event: de Hongerspelen. Wie zal er dit jaar tot winnaar gekroond worden? *GESLOTEN*
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Adventure/Drama - Chapters: 3 - Words: 17,537 - Reviews: 17 - Favs: 2 - Follows: 9 - Updated: 4/30/2014 - Published: 2/6/2014
The 92nd Annual Hunger Games by MyWeirdWorld reviews
The Hunger Games have started again for the 92nd time. Follow them in the Games while they form alliances, stab their friends in the back and murder in cold blood. **OPEN**
Hunger Games - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Adventure - Chapters: 2 - Words: 2,077 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 4 - Published: 8/18/2013
De 92ste Hongerspelen by MyWeirdWorld reviews
Dit is een Stuur je Eigen Tribuut verhaal! Stuur je eigen tribuut, en volg hem/haar in de Honger spelen! Sponsoren is mogelijk! **DICHT!**
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Adventure/Hurt/Comfort - Chapters: 8 - Words: 32,748 - Reviews: 87 - Favs: 7 - Follows: 15 - Updated: 8/18/2013 - Published: 7/19/2012 - Other tributes - Complete
A Grimm Set of Games by nightfuries reviews
Grimm's fairytales and the Hunger Games; what do they both have in common? They're gruesome, captivating and ultimately draw in masses of people who enjoy being entertained by these two similar things. So when a new fad sprouts up in the Capitol and everyone begins to obsess over old fairytales, the Gamemakers decide it's time to give the 37th annual Hunger Games a "Grimm" twist
Hunger Games - Rated: T - English - Suspense/Fantasy - Chapters: 54 - Words: 384,691 - Reviews: 484 - Favs: 79 - Follows: 82 - Updated: 8/6/2013 - Published: 1/26/2012 - Other tributes - Complete
Jesus in the Hunger Games by burtwilson reviews
A gripping story about Jesus' time in the arena.
Crossover - Bible & Hunger Games - Rated: K - English - Suspense/Humor - Chapters: 1 - Words: 373 - Reviews: 16 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 2/26/2013 - Jesus - Complete
Verdronken by Jade Lammourgy reviews
- Ik wilde ze het recht niet geven om mijn dromen om te draaien in nachtmerries. Mijn gevoelens in pijn. Maar als ze alles van je afpakken wat je lief hebt, heb je weinig keus. - Drieëntwintig jaar aan Haymitch zijn mentorschap staat opgeschreven in het boek van Katniss en Peeta. Maar was er dan nooit één speciaal iemand, die een verhaal voor haarzelf alleen verdiende? - OP HOLD -
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Drama/Romance - Chapters: 3 - Words: 7,824 - Reviews: 18 - Favs: 1 - Follows: 5 - Updated: 11/5/2012 - Published: 9/17/2012 - Haymitch A.
Gekeuvel en Kaviaar by LeviAntonius reviews
Eustacia is een ijdele, zeer modebewuste en enigszins oppervlakkige vrouw uit het Capitool. Samen met haar beste vriendin Delphi bespreekt ze alle smeuïge details van de 71ste Hongerspelen onder het genot van een hapje en een drankje. - Aanvullend verhaal op de 71ste Hongerspelen-
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Humor/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,762 - Reviews: 13 - Favs: 2 - Follows: 5 - Published: 10/30/2012
De 91ste Honger Spelen! Stuur je eigen Tribuut! by MyWeirdWorld reviews
Dit is een Stuur je Eigen Tribuut verhaal, de eerste Nederlandse versie! Stuur je eigen tribuut, en volg hem/haar in de Honger spelen! Sponsoren is mogelijk! **DICHT**
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Adventure/Hurt/Comfort - Chapters: 26 - Words: 87,192 - Reviews: 158 - Favs: 8 - Follows: 14 - Updated: 9/28/2012 - Published: 8/11/2010 - Other tributes - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

De 71ste Hongerspelen reviews
-SYOT- De 70ste Hongerspelen waren een ramp. Er is een nieuwe spelmaker aangesteld en hij moet de beste spelen ooit maken, om de slechste ooit weg te kunnen vagen. Maar zal dat hem lukken? Vierentwintig verschillende tributen, vierentwintig verschillende verhalen. - Stuur je eigen tribuut en kijk hoe hij/zij het doet tijdens de Hongerspelen! - *DICHT/CLOSED*
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Drama/Adventure - Chapters: 40 - Words: 336,603 - Reviews: 505 - Favs: 21 - Follows: 31 - Updated: 1/31/2015 - Published: 8/20/2012
Panem et Circenses reviews
-SYOT- Ver voor de eerste Hongerspelen ontvoerden de rebellen uit district 13 twaalf mensen die van groot belang waren voor het Capitool. Uit wraak werden deze in een zelfgemaakt arena gestopt, als oorlogsverklaring aan het corrupte Capitool. En een oorlog krijgen ze, terwijl de Spelen starten beginnen ook de Donkere Dagen. - Jade Lammourgy en LeviAntonius - *DICHT/CLOSED*
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Drama/Adventure - Chapters: 4 - Words: 16,249 - Reviews: 18 - Favs: 3 - Follows: 6 - Updated: 4/29/2014 - Published: 1/21/2014
Het 138ste Toverschooltoernooi reviews
-SYOW- Het Toverschooltoernooi van 1984 wordt gehouden bij de Beauxbatons. Het wordt een spectaculair evenement met geweldige opdrachten, dappere deelnemers, een winnaar en mysterieuze omstandigheden. Schrijf je eigen toernooideelnemer in van een van de vier participerende scholen en kijk hoe hij/zij het doet tijden het 138ste Toverschooltoernooi! *DICHT/CLOSED*
Harry Potter - Rated: T - Dutch - Adventure/Drama - Chapters: 5 - Words: 13,805 - Reviews: 30 - Favs: 3 - Follows: 8 - Updated: 4/28/2014 - Published: 5/27/2013
The Taste of Blood reviews
In all the 75 years of the Hunger Games, there were a lot of cruel, malicious tributes. Tributes that played games with their preys before the kill. Tributes that ripped their opponents throats with their own bare teeth. Tributes that'd haunt you in your dreams. Literally, tributes to die for. -ONESHOT-
Hunger Games - Rated: T - English - Suspense/Horror - Chapters: 1 - Words: 747 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 4/28/2013 - Clove, Enobaria, Cashmere, Titus
Gekeuvel en Kaviaar reviews
Eustacia is een ijdele, zeer modebewuste en enigszins oppervlakkige vrouw uit het Capitool. Samen met haar beste vriendin Delphi bespreekt ze alle smeuïge details van de 71ste Hongerspelen onder het genot van een hapje en een drankje. - Aanvullend verhaal op de 71ste Hongerspelen-
Hunger Games - Rated: T - Dutch - Humor/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,762 - Reviews: 13 - Favs: 2 - Follows: 5 - Published: 10/30/2012
Manager of:
Community: Dutch Hunger Games Fanfics: De Hongerspelen
Focus: General: All Categories