Yellow Shipper
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 08-26-12, id: 4223763, Profile Updated: 02-02-14
Author has written 21 stories for Screenplays.
  • YellowShipper
  • Girl Who Like Hello Kitty And Love Yellow
  • Hard Shawol, SHINee The Best
  • Hard FUJOSHI
  • OnKey, BaDeul, MyungYeol, KyuMin, HaeHyuk, KaiSoo, ChanBaek, SuLay, HanBaek, JoonMir, JongYu, MinJong, TaeKey, SasuNaru, SasoDei
  • Crackpairs? Not Bad
  • Instagram : @bertha_jung
  • twitter : @bertha_kimlee
  • kakaotalk : bertha27
  • BBM pin : 761b86f0
  • blog: www.okshawol.blogspot.com
  • Nice To Know You
  • Love Yaa All My Readers
  • Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

    Simply That by Fujimoto Yumi reviews
    Bahagia itu sederhana. Selagi kau bisa menahan diri atas rasa sakit yang ada./Dan Myungsoo bisa melakukan apapun yang Sungyeolnya mau, karena bagi Myungsoo, senyuman Sungyeol sudah lebih dari cukup untuk bahagianya./Lee Sungyeol 3 minutes ago via - Gimana cara ciumannya Myungsoo, heh? - Sunggyu kamfreeeeeet/MyungYeol Fanfic/Yaoi, BL/Wanna RnR?
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,548 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 1/24 - Complete
    Hello Baby EXO Version by illaa28 reviews
    "... Let's play tonight." "... ini beda waktu gue sama Jisu." "Gue gak mau Yui sakit hati duluan, hyung." "Jisu bakal... Pindah?" "GUE BENCI ELO, JUNG JISU!" "TOKOHNYA HORROR, HYUNG!" "KENAPA MUSTI KYUNGSOO HYUNG!" "GUE GAK MAU KENA AMUK YOOHYUN HYUNG!" "Ini urusannya kita. Anak-anak jangan ikut dulu," "APAAAAA!" CHAPTER 7 UPDATE! SORRY FOR THIS (TOO)LATE UPDATE, GUYS.-.
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 7 - Words: 47,327 - Reviews: 320 - Favs: 114 - Follows: 112 - Updated: 12/23/2013 - Published: 3/5/2013
    Cemburu by MiraMira reviews
    Sehun tidak pernah secemburu ini, tidak pernah seposesif ini, ini membuat hatinya lelah asal Chanyeol tahu saja, tapi sepertinya anak itu akan sulit menyadarinya. ChanHun, hanya mendekati adegan ranjang.
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,700 - Reviews: 17 - Favs: 14 - Published: 7/10/2013 - Complete
    Re-Post Truth or Dare? I'm Normal! by kyung064 reviews
    Siapa yang asing dengan permainan Truth or Dare? tapi bagi Lay, permainan konyol itu menyimpan sesuatu... ya sesuatu. EXO SuLay couple, Twoshoot.
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 9,871 - Reviews: 24 - Favs: 21 - Follows: 8 - Published: 5/27/2013 - Complete
    Fuck Yeah Sandeul by Pervertpenboy reviews
    Sandeul ngakunya uke polos, nolak-nolak tapi mau juga di xxx baro wkwkwk #bad summary B1A4 fanfiction / Yaoi / Shounen-ai / NC21 / Rated M / OOC / typo bertebaran RnR please :D
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 7,905 - Reviews: 14 - Favs: 9 - Follows: 6 - Published: 5/26/2013 - Complete
    Kris, I'm Yours by elen lee reviews
    Kris dengan segala keusilannya membuat Tao mendesah nikmat. rate M. BL. Elenlee
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,498 - Reviews: 20 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 5/25/2013 - Complete
    Six Side part 1 by Kellyn Damanic reviews
    Hanya drabbel singkat tentang 6 kisah yg berbeda. EXO couple. Kritao. Chenmin. Sulay. Hunhan. Chanbaek. Kaisoo.
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,275 - Reviews: 25 - Favs: 15 - Follows: 11 - Published: 5/24/2013 - Complete
    I Like Your Smell -MyungYeol- by elen lee reviews
    Myung Soo sangat menyukai aroma tubuh Sung Yeol. Aroma itu candu baginya. MyungYeol. Ambigu, kagak nyambung pokoknya, deep sorry ne. BL, rate M of course. 1shoot
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,112 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 5 - Published: 5/19/2013 - Complete
    OnKey Naughty Maknae by OnBooNiee Love reviews
    Kejahilan apa yang di lakukan member SHINee terutama Taemin dalam menggoda sang Umma SHINee? / "Yakk, TAEMIN DARI MANA KAU MENDAPATKAN ITU EOH "
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,946 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 4/30/2013 - Complete
    OnKey - Perfect Partner by OnBooNiee Love reviews
    hal Gila apa yang dilakukan Onew dan Key?
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,388 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 4/19/2013 - Complete
    OnKey - TOGETHER by OnBooNiee Love reviews
    Key namja cantik yang telah lama tinggal satu apartement dengan onew namja tampan dengan manik bulan sabitnya. namun, apa alasan key sehingga menolak onew untuk menjadikan ia sebagai kekasihnya? . .
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,791 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Published: 4/12/2013 - Complete
    LIAT SUMMARY OO by Rin Kim CM.KL.UT reviews
    Nggak tahu summary nya apa, yang pasti CHENMIN FIC! NC FIC!
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,166 - Reviews: 25 - Favs: 12 - Follows: 6 - Published: 3/28/2013 - Complete
    ONE SHOT by jinwonie dawson reviews
    EXO M vs EXO K. nggak bisa buat summary. baca aja deh, TaoRis and other EXO. inspiring by BAP MV One Shot. Chekidot.. warning NC, little rape for TaoRis.
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,772 - Reviews: 63 - Favs: 28 - Follows: 16 - Published: 2/15/2013 - Complete
    Praktek by Cloud Beilschmidt reviews
    Iruka menjelaskan penjelasan yang 'ehem-ehem' ke murid-murid yang bertanya padanya. Kakashi pun ingin menambahkan pengetahuan tentang 'ehemehem' ke Iruka dengan praktek yang gak jelas. Sorry, author goblok dalem summary! XD. KakaIru. LEMON. Mind to RnR?
    Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,144 - Reviews: 16 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 11/5/2012 - Kakashi H., Iruka U. - Complete
    Because Of Eunhae? by Ask Me 22 reviews
    Sungmin menintip Eunhae yang sedang ber 'this and that' lalu? Kyumin, Lemon ga ada asem-asemnya, typo s . RnR please :D
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,723 - Reviews: 17 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 7/11/2011 - Complete
    Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

    My Feeling Change With My Bestfriend MinJong reviews
    Minho bersahabat baik dengan Jonghyun, apa yang akan terjadi jika suatu saat persahabatan mereka berubah menjadi 'hal lain' / MinhoxJonghyun / CRACKPAIR! / DLDR / Review please / SHINee by themself
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,375 - Reviews: 2 - Published: 2/2 - Complete
    Because Video reviews
    MinhoxJonghyun/CRACKPAIR/romance,family/NC-21, MATURE CONTENT/Minho tak sengaja membuka sebuah situs../Jonghyun baru saja pulang syuting bersama manager hyung../SHINee by them self, SM/Review juseyo
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,297 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 11/18/2013 - Complete
    Closer JinKey reviews
    Jinki, seorang penyanyi solo terkenal / Key seorang vocalist band terkenal / bagaimana jika mereka terlibat sebuah taruhan? / rate T / romance / humor gagal / ENDorTBC? / Review juseyo
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,176 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Follows: 3 - Published: 11/6/2013
    Minfic : Jealous reviews
    Onew cemburu pada Changmin yang berciuman dengan... just minfic! ChangNew rate: T review after read :)
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 690 - Reviews: 6 - Follows: 1 - Published: 10/22/2013 - Complete
    JongKey Jealous! reviews
    Onew pulang malam, rupanya baru bersama Luna. Reaksi JongKey.. / OnJongKey / threesome / uke!OnKey seme!Jonghyun / DLDR / WARN! fict M / SHINee by them self
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,474 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 9/4/2013 - Complete
    Don't Ride Me, I Love U reviews
    SuLay / NC-25 / BDSM / 1Shot / Baca sendiri deh
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,485 - Reviews: 27 - Favs: 15 - Follows: 8 - Published: 7/4/2013 - Complete
    Roommate reviews
    Baro terbiasa tinggal sendiri di asramanya, hingga Sandeul datang dan menjadi roommatenya, BaDeul / rate T for ch.1, M for ch.2 / 2shoot / CHAPTER 2 UPDATE !
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,019 - Reviews: 27 - Favs: 11 - Follows: 7 - Updated: 7/3/2013 - Published: 6/1/2013 - Complete
    I'm Sorry (SF) reviews
    Bagaimana cara Sandeul menghadapi Baro yang sedang marah? / BaDeul couple B1A4 / General / 1shot
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,340 - Reviews: 18 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 6/5/2013 - Complete
    Saranghae My Sunbae reviews
    Lay kesal, seseorang mengemudikan mobilnya dengan ngawur "Ani. Lay, apakah kau akan memberikan kesempatan padaku jika aku berkata aku mencintaimu!" "Yak! Apa yang kau lakukan hyung!" SuLay / NC-21 / 1shot
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,826 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 6/3/2013 - Complete
    At First Meeting reviews
    kelas Lay kedatangan siswa baru, bagaimana jika siswa itu menyukai Lay! / SuLay / NC-21 / 1Shot
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,825 - Reviews: 20 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 5/29/2013 - Complete
    Love in Toilet (sequel Kiss) reviews
    mereka jadian di toilet, mereka melakukan hal 'itu' juga di toilet. Toilet saksi cinta OnKey \( o )/
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,662 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 5/19/2013 - Complete
    That's Surprize Baekhyun! reviews
    Baekhyun diabaikan selama 3 hari oleh para member K, termasuk Chanyeol. apa yang sebenarnya terjadi! SPECIAL FOR BAEKHYUN'S DAY! rate T
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,465 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 5/6/2013 - Complete
    Kiss reviews
    Key merasakan hal berbeda saat Onew menciumnya... #summary edan XD
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,431 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 5/4/2013 - Complete
    Tao's Gift reviews
    TaoRis NC special Tao birthday :D walau telat sehari . .)V ENJOY
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,600 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 5/3/2013 - Complete
    Here I'am OnKey minfic reviews
    my first OnKey \( o )/ and angst . . chara death #gabisa bikin summary . .V
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 750 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 4/4/2013 - Complete
    Between You, I, and Him (TaoRisLay) reviews
    Kris mencintai Lay, namun Lay mengkhianatinya. Tao datang, sepertinya mampu mengubah hari-hari Kris TaoRisLay it's YAOI [nb. semua review saya bales via PM ya :)]
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,646 - Reviews: 21 - Favs: 10 - Follows: 8 - Published: 3/20/2013 - Complete
    Minfic SuLay : Just You reviews
    saat Lay merasa cemburu pada Suho.. [nb. smua review saya balesnya via PM ya :)]
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 814 - Reviews: 31 - Favs: 8 - Follows: 5 - Published: 3/19/2013 - Complete
    Lesson For You reviews
    Luhan cemburu pada Sehun! ia ingin menghukum Sehun dengan cara yang err..
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,143 - Reviews: 16 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 3/18/2013 - Complete
    Luhan Be The Seme reviews
    Luhan pingin jadi seme-nya D.O ! *huh?*
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,953 - Reviews: 24 - Favs: 18 - Follows: 6 - Published: 1/5/2013 - Complete
    Wookie Jealous! reviews
    Wookie minta ditemenin belanja sama Yesung, tapi pas di Supermarket?
    Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,902 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/17/2012 - Complete
    SARANGHAE, I LOVE YOU reviews
    Yesung n' Eunhyuk, 2 orang sahabat yang mencintai gadis yang sama :D *sumarry gaje*
    Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,762 - Reviews: 2 - Published: 9/28/2012 - Complete