Yellow Shipper
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 08-26-12, id: 4223763, Profile Updated: 09-23-15
Author has written 25 stories for Screenplays.

1. e-mail: yellow.shipper@yahoo.com

2. K-Popers, Fujoshi

3. SHINee, Infinite, BTS the best

#OnKey, #JjongYu, #MinJjong, #MyungYeol, #WooGyu, #MinSug, #NamJin, #DraRry, #SasuNaru, #SasoDei the best porn couple

4. Wanna know more? twitter: @bbling_948 IG: @bbling.948

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Strive For Perfection by Min Zucker reviews
Jungkook tidak tahu bahwa keindahan dunia akan berakhir begitu saja saat dirinya menginjakkan kaki di senior high school. Ia menemukan Yoongi yang berbahaya. Dan ia harus menyingkirkan sosok itu, segera. Sialnya lagi-lagi Yoongi menghalangi langkah Jungkook untuk berbuat sesuatu. KookGa/YoonKook. seme!Jungkook x uke!Yoongi. DLDR.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 16,688 - Reviews: 84 - Favs: 61 - Follows: 74 - Updated: 6/2 - Published: 4/1
Kim Family by KimFamily9394 reviews
"Bagaimana hari mu? Apakah menyenangkan? Ah aku rasa hari ini sangat fantastis sekali untuk mu, setelah menabrak atasan mu kemudian mempermalukannya di depan umum. What's a good boy." Namjoon menyindir Yoongi atas kejadian yang telah terjadi. Yoongi menelan ludahnya susah. Chapter 7 UP. NamGi FF. DLDR.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 7 - Words: 31,945 - Reviews: 76 - Favs: 48 - Follows: 57 - Updated: 5/1 - Published: 8/9/2015
BTS ChatLog! by Paperoheart reviews
[HIATUS!] [chapter 5 Up!] Its Chatlog! /NamJin/YoonMin/KookV/Slight!Vhope/
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 5 - Words: 1,961 - Reviews: 130 - Favs: 104 - Follows: 109 - Updated: 2/10 - Published: 10/25/2015
My Specialist Doctor by Jimsnoona reviews
Park Jimin seorang dokter spesialis kulit dan kelamin harus tergoda begitu saja ketika Min Yoongi, salah satu pasiennya menampilkan tubuh menggodanya. Apa yang akan terjadi diantara mereka? BTS. MinYoon FanFiction. Jimin/Yoongi. Rnr please? :3
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,718 - Reviews: 27 - Favs: 51 - Follows: 28 - Published: 11/28/2015 - Complete
One Last Time by teayunmin reviews
"Maaf jika aku mengganggu, sebaiknya aku kembali saja." Yoongi menunduk dan memainkan jarinya. / New Summary / It's YoonMin Fanfiction / BL / DLDR! / Mature Content.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,948 - Reviews: 33 - Favs: 44 - Follows: 32 - Updated: 10/25/2015 - Published: 10/5/2015 - Complete
namjin scene 1 by kingseokjin reviews
[BTS] mafia au. pairing: namjin. summary: seokjin has alter ego. and shits happened.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 2 - Words: 6,299 - Reviews: 23 - Favs: 17 - Follows: 13 - Updated: 9/20/2015 - Published: 9/17/2015
Wake You Up by minyunghei reviews
Yoongi tidak tahu keadaan akan jadi seperti ini setelah ia membangukan Jungkook. It's BTS fanfic with Jungkook/Yoongi (KookGa) as the main pairing ;)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,784 - Reviews: 44 - Favs: 41 - Follows: 17 - Updated: 9/19/2015 - Published: 8/29/2015 - Complete
Medicine? by pretty boy on fire reviews
Leo yang memiliki penyakit aneh? Sedangkan N memberikannya obat yang salah? Apa yang akan dilakukannya kepada karyawan magang di kafe yang bernama Ken tersebut? Yaoi, NC, VIXX FF, Lemon, Ken x Leo, NO LIKE NO READ!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,636 - Reviews: 6 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 3/26/2015 - Complete
FF OnKey - Pervert Policeman by vanillablue622 reviews
sebagai seorang polisi harusnya kau yang melayani masyarakat, bukan masyarakat yang melayanimu!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,712 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 10/28/2014 - Complete
Simply That by Fujimoto Yumi reviews
Bahagia itu sederhana. Selagi kau bisa menahan diri atas rasa sakit yang ada. / Dan Myungsoo bisa melakukan apapun yang Sungyeolnya mau, karena bagi Myungsoo, senyuman Sungyeol sudah lebih dari cukup untuk bahagianya. / Lee Sungyeol 3 minutes ago via askfm - Gimana cara ciumannya Myungsoo, heh? - Sunggyu kamfreeeeeet. [AU, MyungYeol, Shonen-ai, Facebook/askfm mode] RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,548 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 1/24/2014 - Complete
Cemburu by Blankmir reviews
Sehun tidak pernah secemburu ini, tidak pernah seposesif ini, ini membuat hatinya lelah asal Chanyeol tahu saja, tapi sepertinya anak itu akan sulit menyadarinya. ChanHun, hanya mendekati adegan ranjang.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,700 - Reviews: 24 - Favs: 30 - Follows: 5 - Published: 7/10/2013 - Complete
Re-Post Truth or Dare? I'm Normal! by kyung064 reviews
Siapa yang asing dengan permainan Truth or Dare? tapi bagi Lay, permainan konyol itu menyimpan sesuatu... ya sesuatu. EXO SuLay couple, Twoshoot.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 9,871 - Reviews: 25 - Favs: 29 - Follows: 9 - Published: 5/27/2013 - Complete
Fuck Yeah Sandeul by Fudando69 reviews
Sandeul ngakunya uke polos, nolak-nolak tapi mau juga di xxx baro wkwkwk #bad summary B1A4 fanfiction / Yaoi / Shounen-ai / NC21 / Rated M / OOC / typo bertebaran RnR please :D
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 7,905 - Reviews: 18 - Favs: 19 - Follows: 9 - Published: 5/26/2013 - Complete
Kris, I'm Yours by elen lee reviews
Kris dengan segala keusilannya membuat Tao mendesah nikmat. rate M. BL. Elenlee
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,498 - Reviews: 24 - Favs: 35 - Follows: 15 - Published: 5/25/2013 - Complete
Six Side part 1 by Kellyn Damanic reviews
Hanya drabbel singkat tentang 6 kisah yg berbeda. EXO couple. Kritao. Chenmin. Sulay. Hunhan. Chanbaek. Kaisoo.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,275 - Reviews: 25 - Favs: 22 - Follows: 14 - Published: 5/24/2013 - Complete
I Like Your Smell -MyungYeol- by elen lee reviews
Myung Soo sangat menyukai aroma tubuh Sung Yeol. Aroma itu candu baginya. MyungYeol. Ambigu, kagak nyambung pokoknya, deep sorry ne. BL, rate M of course. 1shoot
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,112 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 7 - Published: 5/19/2013 - Complete
OnKey Naughty Maknae by OnBooNiee Love reviews
Kejahilan apa yang di lakukan member SHINee terutama Taemin dalam menggoda sang Umma SHINee? / "Yakk, TAEMIN DARI MANA KAU MENDAPATKAN ITU EOH "
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,946 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 4/30/2013 - Complete
OnKey - Perfect Partner by OnBooNiee Love reviews
hal Gila apa yang dilakukan Onew dan Key?
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,388 - Reviews: 19 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 4/19/2013 - Complete
OnKey - TOGETHER by OnBooNiee Love reviews
Key namja cantik yang telah lama tinggal satu apartement dengan onew namja tampan dengan manik bulan sabitnya. namun, apa alasan key sehingga menolak onew untuk menjadikan ia sebagai kekasihnya? . .
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,791 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Published: 4/12/2013 - Complete
LIAT SUMMARY OO by Rin Rizawa reviews
Nggak tahu summary nya apa, yang pasti CHENMIN FIC! NC FIC!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,166 - Reviews: 30 - Favs: 29 - Follows: 11 - Published: 3/28/2013 - Complete
ONE SHOT by jinwonie dawson alberch reviews
EXO M vs EXO K. nggak bisa buat summary. baca aja deh, TaoRis and other EXO. inspiring by BAP MV One Shot. Chekidot.. warning NC, little rape for TaoRis.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,772 - Reviews: 72 - Favs: 35 - Follows: 21 - Published: 2/15/2013 - Complete
Praktek by Cloud Beilschmidt reviews
Iruka menjelaskan penjelasan yang 'ehem-ehem' ke murid-murid yang bertanya padanya. Kakashi pun ingin menambahkan pengetahuan tentang 'ehemehem' ke Iruka dengan praktek yang gak jelas. Sorry, author goblok dalem summary! XD. KakaIru. LEMON. Mind to RnR?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,144 - Reviews: 20 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 11/5/2012 - Kakashi H., Iruka U. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Rainbow in Your Eyes reviews
Songfic special Key's Birthday OnKey/BL/Romance/DLDR/ENJOY!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 589 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 9/23/2015 - Complete
Back reviews
Infinite DongwooxWoohyun Minfic! / "Aku menunggumu hyung" / "Maksudmu bagaimana sih? Kau ini bicara apa?" / "Kau memang pabbo Nam Woohyun" / Yaoi, BL / DLDR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 642 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 1/18/2015 - Complete
1 vs 10 reviews
Key, seorang uke cantik yang diserang oleh 10 seme sekaligus / "Mwo? di gym sampai semalam itu?" / "Kalian.. menginginkannya?" / M ! NC HARD 19
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,512 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 12/14/2014 - Complete
Catch Your Heart reviews
Hari pertama dari 7 hari hukuman Key! / exchange title: Closer / Chap2 UPDATE! / rate T / romance / humor gagal / DLDR! / BL, YAOI / Review please :3
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,277 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Follows: 9 - Updated: 5/27/2014 - Published: 11/6/2013
Handsome Namja, Saranghae reviews
new chapters ff from me / OnKey shipper come here! / part2 UPDATE! / 'Key, tatap aku jika berbicara' / 'Kau belum puas membuatku malu' / 'Aku Nam Woohyun, senang bertemu denganmu' / The conflict started :D / DLDR! / Review please :3
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,893 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 9 - Updated: 5/21/2014 - Published: 5/18/2014
My Feeling Change With My Bestfriend MinJong reviews
Minho bersahabat baik dengan Jonghyun, apa yang akan terjadi jika suatu saat persahabatan mereka berubah menjadi 'hal lain' / MinhoxJonghyun / CRACKPAIR! / DLDR / Review please / SHINee by themself
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,375 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 2/2/2014 - Complete
Because Video reviews
MinhoxJonghyun/CRACKPAIR/romance,family/NC-21, MATURE CONTENT/Minho tak sengaja membuka sebuah situs../Jonghyun baru saja pulang syuting bersama manager hyung../SHINee by them self, SM/Review juseyo
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,297 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Published: 11/18/2013 - Complete
Minfic : Jealous reviews
Onew cemburu pada Changmin yang berciuman dengan... just minfic! ChangNew rate: T review after read :)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 690 - Reviews: 7 - Follows: 1 - Published: 10/22/2013 - Complete
JongKey Jealous! reviews
Onew pulang malam, rupanya baru bersama Luna. Reaksi JongKey.. / OnJongKey / threesome / uke!OnKey seme!Jonghyun / DLDR / WARN! fict M / SHINee by them self
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,474 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 9/4/2013 - Complete
Don't Ride Me, I Love U reviews
SuLay / NC-25 / BDSM / 1Shot / Baca sendiri deh
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,485 - Reviews: 36 - Favs: 29 - Follows: 12 - Published: 7/4/2013 - Complete
Roommate reviews
Baro terbiasa tinggal sendiri di asramanya, hingga Sandeul datang dan menjadi roommatenya, BaDeul / rate T for ch.1, M for ch.2 / 2shoot / CHAPTER 2 UPDATE !
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,019 - Reviews: 30 - Favs: 13 - Follows: 9 - Updated: 7/3/2013 - Published: 6/1/2013 - Complete
I'm Sorry (SF) reviews
Bagaimana cara Sandeul menghadapi Baro yang sedang marah? / BaDeul couple B1A4 / General / 1shot
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,340 - Reviews: 21 - Favs: 14 - Follows: 6 - Published: 6/5/2013 - Complete
Saranghae My Sunbae reviews
Lay kesal, seseorang mengemudikan mobilnya dengan ngawur "Ani. Lay, apakah kau akan memberikan kesempatan padaku jika aku berkata aku mencintaimu!" "Yak! Apa yang kau lakukan hyung!" SuLay / NC-21 / 1shot
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,826 - Reviews: 23 - Favs: 27 - Follows: 8 - Published: 6/3/2013 - Complete
At First Meeting reviews
kelas Lay kedatangan siswa baru, bagaimana jika siswa itu menyukai Lay! / SuLay / NC-21 / 1Shot
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,825 - Reviews: 22 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 5/29/2013 - Complete
Love in Toilet (sequel Kiss) reviews
mereka jadian di toilet, mereka melakukan hal 'itu' juga di toilet. Toilet saksi cinta OnKey \( o )/
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,662 - Reviews: 11 - Favs: 12 - Follows: 5 - Published: 5/19/2013 - Complete
That's Surprize Baekhyun! reviews
Baekhyun diabaikan selama 3 hari oleh para member K, termasuk Chanyeol. apa yang sebenarnya terjadi! SPECIAL FOR BAEKHYUN'S DAY! rate T
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,465 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 5/6/2013 - Complete
Kiss reviews
Key merasakan hal berbeda saat Onew menciumnya... #summary edan XD
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,431 - Reviews: 13 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 5/4/2013 - Complete
Tao's Gift reviews
TaoRis NC special Tao birthday :D walau telat sehari . .)V ENJOY
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,600 - Reviews: 20 - Favs: 15 - Follows: 5 - Published: 5/3/2013 - Complete
Here I'am OnKey minfic reviews
my first OnKey \( o )/ and angst . . chara death #gabisa bikin summary . .V
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 750 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/4/2013 - Complete
Between You, I, and Him (TaoRisLay) reviews
Kris mencintai Lay, namun Lay mengkhianatinya. Tao datang, sepertinya mampu mengubah hari-hari Kris TaoRisLay it's YAOI [nb. semua review saya bales via PM ya :)]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,646 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Follows: 10 - Published: 3/20/2013 - Complete
Minfic SuLay : Just You reviews
saat Lay merasa cemburu pada Suho.. [nb. smua review saya balesnya via PM ya :)]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 814 - Reviews: 34 - Favs: 10 - Follows: 7 - Published: 3/19/2013 - Complete
Lesson For You reviews
Luhan cemburu pada Sehun! ia ingin menghukum Sehun dengan cara yang err..
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,143 - Reviews: 18 - Favs: 20 - Follows: 10 - Published: 3/18/2013 - Complete
Luhan Be The Seme reviews
Luhan pingin jadi seme-nya D.O ! *huh?*
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,953 - Reviews: 25 - Favs: 21 - Follows: 8 - Published: 1/5/2013 - Complete
Wookie Jealous! reviews
Wookie minta ditemenin belanja sama Yesung, tapi pas di Supermarket?
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,902 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/17/2012 - Complete
SARANGHAE, I LOVE YOU reviews
Yesung n' Eunhyuk, 2 orang sahabat yang mencintai gadis yang sama :D *sumarry gaje*
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,762 - Reviews: 3 - Published: 9/28/2012 - Complete