Lu-Xing-Zi
PM . Follow . Favorite
Joined 09-01-12, id: 4234524, Profile Updated: 09-09-16
Author has written 7 stories for Screenplays.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

I Choose You by triplet794 reviews
[END!] Beri aku pilihan dan kemudian aku akan tetap berakhir memilihmu. HUNHAN! /YAOI! /M! /NC! /DLDR!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 13 - Words: 76,694 - Reviews: 1464 - Favs: 647 - Follows: 584 - Updated: 11/20 - Published: 12/10/2015 - Complete
Keluarga Berantakan (Hiatus) by Lovara reviews
Segudang tingkah absurd sebuah keluarga yang berantakan. Gak jelas siapa bapaknya. Gak jelas juga kenapa marga mereka beda semua. Yaoi. Kristao. Hunhan. Sulay. Kaisoo. Chanbaek. Chenmin. With Joy and Sunny.
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 5,827 - Reviews: 29 - Favs: 18 - Follows: 20 - Updated: 10/17 - Published: 8/24
My Pervert Teacher - Sulay version by Lovara reviews
Kisah cinta antara guru dan murid. Suho x Lay. Sulay. Junmyeon x Yixing. One shoot. NC.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,634 - Reviews: 20 - Favs: 16 - Follows: 9 - Published: 10/14
Cause Tummy by Indukcupang reviews
Perut yang sedikit membuncit membuat Yifan pusing tujuh keliling. Zitao guru Wushu yang bersedia membantu Yifan untuk mengecilkannya. Tapi, Yifan malu. Bagaimana dong? Simple story. KRISTAO!Shonen-ai. KRISTAO's SHIPPER AREA! #CagarBudayaKT
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,004 - Reviews: 9 - Favs: 14 - Follows: 9 - Published: 10/10 - Complete
Massage by Indukcupang reviews
Massage dan Spa plus-plus dapat menjungkir-balikkan dunia Mingyu. Dan Wonwoo lah petugas untuk paket Sensual Vitality. MEANIE!YAOI Meanie's Shipper Area.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,100 - Reviews: 38 - Favs: 63 - Follows: 34 - Published: 10/9 - Complete
My Pervert Teacher by Lovara reviews
Kisah cinta antara guru dan murid. Kris x Tao. Yaoi. Oneshoot. NC. Event #CagarBudayaKT
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,431 - Reviews: 22 - Favs: 31 - Follows: 18 - Published: 10/7 - Complete
Hey, Doctors! by Lovara reviews
Mereka berpisah dan bertemu setelah sekian lama. Kristao. Yaoi. NC. PWP/?. Oneshoot
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,668 - Reviews: 24 - Favs: 41 - Follows: 16 - Published: 8/22 - Complete
Exo Kost Dodol by Lovara reviews
[PARODI ANAK KOST DODOL VERSI EXO] Kedodolan anak-anak EXO yang menempati rumah kost milik madam Sooman. Berbagai moment dodol mereka dari kisah cinta sampe kisah absurd. EXO OT12. KrisTao. SuLay. HunHan. ChenMin. KaiSoo. ChanBaek. Yaoi. No Crack.
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 11 - Words: 35,222 - Reviews: 503 - Favs: 259 - Follows: 246 - Updated: 7/30 - Published: 2/6/2015
Why? (KrisTao TaoRis) by Ko Chen Teung reviews
Zi Tao,18 th. kenekatannya menjual keperawanannya untuk biaya operasi ibunya,membuatnya bertemu Yi Fan pria single berusia 30th,yang memberinya uang jutaan won untuk keperawanannya. Yifan yang awalnya kasihan, berubah menjadi perhatian lebih, bahkan menjadikan Zitao gadis simpanan. Tapi bagaimana jika YiFan sebenarnya... KrisTao HunTao Kai etc (Chap 17 Update!)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 17 - Words: 50,866 - Reviews: 1082 - Favs: 365 - Follows: 335 - Updated: 7/22 - Published: 6/13/2014
Pervert The Boss by Lovara reviews
Atasan yang mesum dan karyawan yang menggoda. Kristao. Yaoi. Nc. Oneshoot.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,625 - Reviews: 26 - Favs: 52 - Follows: 26 - Published: 4/13 - Complete
Kitten by PetrichorWu-96 reviews
Hanya sebuah hal sederhana. Amat sangat sederhana yang diminta oleh seorang Yifan Wu kala ia merasa hidupnya mulai-cukup-sangat-amat-terlalu- monoton dan berwarna monokrom. Ia ingin Tuhan memberikan sedikit warna dan penyegar. Agar ia, dapat lebih bersemangat menjalani hidupnya. ABSOLUTELY KRISTAO! YAOI! Cat!Tao
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 9 - Words: 18,989 - Reviews: 82 - Favs: 53 - Follows: 33 - Updated: 3/31 - Published: 3/1 - Complete
SPG by redbangs reviews
Luhan adalah pekerja part-time yang hanya akan dipanggil saat seseorang membutuhkannya. Sehun membutuhkannya. This Is Hunhan fic with a bit fluffy things. Yaoi!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 7,338 - Reviews: 100 - Favs: 107 - Follows: 111 - Updated: 3/18 - Published: 12/17/2015
Red Riding Hood Who Loved Wolf by Lovara reviews
Si kerudung merah yang mencintai sang serigala. Ff Remake. Kristao. yaoi. NC. Oneshoot.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,258 - Reviews: 30 - Favs: 35 - Follows: 19 - Published: 3/8 - Complete
La vérité by BabyMingA reviews
Dari permintaan terakhir Yixing, akhirnya Zitao sampai di Seoul. Huang Zitao ingin bertemu cinta pertama kakak sepupunya itu dan menyampaikan pesan terakhir Yixing untuknya. Tapi, Tuhan tidak selalu memberikan jalan yang mudah. Hingga akhirnya Zitao merasakan rasa bersalah yang teramat sangat. Kristao/Taoris [1/3] #PandaNetesDay
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 4 - Words: 9,113 - Reviews: 96 - Favs: 52 - Follows: 40 - Updated: 1/27 - Published: 1/8
Roleplayer by awtaeyong reviews
Hanya kisah Joonmyeon yang bermain roleplayer dan tergila gila dengan salah satu model di jajaran model Victoria Secret Korea paling sexy, Zhang Yixing. [Sulay, Slight!Chanbaek;Chenmin GS!Uke]. [Warn! contain some sexual content and sex scene.] [FINAL CHAPTER IS UP!]
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 4,288 - Reviews: 86 - Favs: 83 - Follows: 72 - Updated: 1/23 - Published: 5/29/2015 - Complete
I Got The Panda - sekuel by Lovara reviews
Sekuel I Got The Panda. Kris seorang duda yang jatuh hati pada sahabat putranya sendiri. kristao. yaoi. oneshoot. NC.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,157 - Reviews: 26 - Favs: 45 - Follows: 30 - Published: 1/16 - Complete
The Guardian's by StarSky3095 reviews
[HIATUS] Para Guardian's akhirnya kembali ke EXO Planet, tapi bisakah mereka mencegah kebangkitan dari Lord Cyprine. Perang besar akan segera pecah bisakah mereka menyelamatkan Tao dan Sehun dari tawanan musuh ? KrisTao SuLay ChanBaek ChenMin HunHan KaiSoo GS
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 13 - Words: 46,490 - Reviews: 326 - Favs: 134 - Follows: 135 - Updated: 1/13 - Published: 9/18/2015
Mr Straight? by shitsuka reviews
Kim Joonmyeon. Dia ganteng, kulitnya putih mulus, kaya, mobilnya banyak, rumahnya banyak, memiliki perusahaan dimana – mana, dan uangnya bagaikan air terjun. Sedangkan, Zhang Yixing hanyalah seorang pemuda yang menjabat sebagai sekretaris baru, yang dengan sadisnya membuat Joonmyeon mempertanyakan orientasi seksualnya. SuLay/JoonXing/HoLay Warn Inside! Chap 6 is released!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 12,742 - Reviews: 178 - Favs: 71 - Follows: 66 - Updated: 1/13 - Published: 1/12/2015
Our Flower Lady by Roxanne Jung reviews
Zi Tao diperkosa oleh mereka berdua. Ia hamil, tapi anak siapa yang ia kandung! GS!Uke, KrisTao; HunTao. Poliandri.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 6,663 - Reviews: 150 - Favs: 100 - Follows: 95 - Updated: 12/27/2015 - Published: 10/4/2015
Mate by xounicornxing reviews
Seorang alpha dengan senyum bak malaikat yang memikat mendapat mate seorang omega manis namun tak amat penurut. Sulay;AU; omegavers;Wolf!AU;yaoi
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 8,869 - Reviews: 131 - Favs: 75 - Follows: 52 - Updated: 12/27/2015 - Published: 8/4/2015
XXX(SuLay) by yui4291 reviews
Sekian lama terpisah oleh jarak membuat mereka kehilangan kendali.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,781 - Reviews: 17 - Favs: 15 - Follows: 6 - Published: 12/27/2015 - Complete
12 CM - Ver 2 by autumnpanda reviews
"Kamu ga sedih apa jomblo terus? Tiap malam mingguan sukanya berdoa minta hujan deres. Single bertahun-tahun. Ga sekalian aja kamu bikin album, hah?" lanjut mama Wu ganas. Memulai ajang ceramahnya di siang hari ini teruntuk anak yang dicinta. / Parodi 5cm versi kedua / Main pair KrisTao / Sebagian berdasarkan pengalaman pribadi juga! BHAKS! Jangan lupa RnR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,323 - Reviews: 64 - Favs: 35 - Follows: 25 - Updated: 12/27/2015 - Published: 11/26/2015 - Complete
12 CM - Ver 1 by autumnpanda reviews
"Gue ga ngerti kenapa ini orang ngasih judul fanfic begini amat. Kesannya ambigu banget tau, ga?" tanya pemuda bernama Luhan, lalu menunjuk Kris dengan telunjuknya. "Kesannya ini kaya nyeritain panjang anunya Wufan!" ujarnya, setengah geli, setengah jijik. / Parodi dari 5cm / Kontens maho-mahoan / Abaikan segala kekurangan yang ada / Pemainnya member EXO 2012-2013! Ingat RnR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 3,231 - Reviews: 33 - Favs: 28 - Follows: 23 - Updated: 12/27/2015 - Published: 11/26/2015 - Complete
Wildest Dream by autumnpanda reviews
"Say you'll see me again. Even if it's just in your, Wildest Dream.." / inspirated from one of 1989 Taylor Swift's song / Kris ft. Tao / Uncle!Kris & Nephew!Tao / Warnings: Contains NC, Incest, PWP, Pedophile, Hard Yaoi, and so'on. / NSFW, NSFC, R18 / Jangan lupa review, dosanya mari kita tanggung sama-sama!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 5,506 - Reviews: 69 - Favs: 68 - Follows: 37 - Published: 12/20/2015 - Complete
Menggoda by TKsit reviews
[Complete] Pemuda tampan memang menawan tapi duda lebih menggoda. GS. Hunhan dan Taoris.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 5,336 - Reviews: 23 - Favs: 38 - Follows: 20 - Published: 11/13/2015 - Complete
I Was Caught Mast by a Classmate by Rich L. Khalifa reviews
Biarpun aku sudah bersikap biasa seolah tak ada apapun yang pernah terjadi. Tapi, Pria itu bertingkah sedikit... Aneh. Remake komik Toshigoro no Otokonoko to Are. KRISTAO / TAORIS Slight other.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,180 - Reviews: 39 - Favs: 37 - Follows: 33 - Published: 11/13/2015
Begal tobat by Lovara reviews
Kris seorang preman dan Tao yang menjadi korban. FF untuk event #KrisTaoDayEventINA. kris x tao. yaoi. BL. oneshoot.
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 4,000 - Reviews: 63 - Favs: 47 - Follows: 24 - Published: 11/1/2015 - Complete
That XX by Banana Sehun reviews
Luhan, seorang CEO sukses yang tergila-gila dengan mahasiswa tingat akhir yang sudah mempunyai pacar wanita anak rekan bisnisnya. "ahhh shh" sehun hanya bisa mendesah saat luhan meremas penisnya. Hunhan. YAOI
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 2,759 - Reviews: 72 - Favs: 96 - Follows: 91 - Updated: 10/28/2015 - Published: 10/26/2015
Let's Get Married by autumnpanda reviews
Ajakan menikah melalui telepon di siang bolong hari ini sungguh mengejutkan Tao. Ini bukan hari ulang tahunnya. Bukan juga April Mop! Oneshot! Kris/Tao! Warnings Fluff abal! Cerita Pendek Sangat! Intinya ENJOY dan RnR yee :)
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 764 - Reviews: 30 - Favs: 29 - Follows: 17 - Published: 9/26/2015 - Complete
Please Heal Me, Doctor by diauthie reviews
"Tolong gantikan posisiku di UGD, Yixing membutuhkanku sekarang." "Ada apa dengan istrimu?" / Macam mana pula ini summary. Langsung baca aja ya. / EXO Sulay. Oneshot. WARNING! NC, SMUT, LEMON, MATURE CONTENT, EXPLICIT WORDS, GENDERSWITCH (GS), AU
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,296 - Reviews: 34 - Favs: 53 - Follows: 23 - Published: 8/28/2015 - Complete
Sausage with Melted Mozarella Cheese by Akai Momo reviews
Hanya cerita tentang pelayan restoran berbintang mewah, yang ditugaskan secara pribadi oleh manajernya khusus untuk melayani pelanggan istimewa yang pentingnya di beberapa puluh menit ke depan, dan segala macam permintaan aneh lain termasuk untuk duduk manis di hadapan pelanggan itu dan membiarkan jari kakinya bergerilya nakal di selangkangan sang pelayan. (Sulay!Yaoi!3shoot)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 6,277 - Reviews: 122 - Favs: 80 - Follows: 41 - Updated: 8/25/2015 - Published: 8/4/2015 - Complete
The Hot Butler Is Mine by Oh Maknae reviews
[END] Luhan anak manja yang ingin memiliki seorang butler pribadi yang TAMPAN, SEXY dan HOT. Maka seorang Oh Sehun lah pilihan terbaik mewujudkan keinginan anehnya. HunHan/Prince Han! Butler Hun! DLDR!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 8,303 - Reviews: 314 - Favs: 262 - Follows: 207 - Updated: 8/11/2015 - Published: 7/19/2015 - Complete
Black by Medusa Kim Siska reviews
Aku akan memilikimu dalam kesunyian. karena inilah aku, seorang pria dengan kehidupan yang gelap - Yifan. " miliki aku yifan." -Tao Gs for uke Kristao
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 4 - Words: 10,289 - Reviews: 118 - Favs: 88 - Follows: 85 - Updated: 7/10/2015 - Published: 1/30/2015
Ice cubes by hunaxx reviews
[Baby Boy side story] Taehyung yang terlalu menggoda atau Seokjin yang mudah tergoda? "Kau tidak keberatan jika besok tidak bisa berjalan dengan benar, 'kan?" [BTS Fanfiction] JinV. YAOI. Warning Inside
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,374 - Reviews: 23 - Favs: 39 - Follows: 18 - Published: 7/1/2015
Fury by gyllians reviews
[COMPLETED] Jongin membeli fury dari seorang ilmuwan. KaiSoo, GS (Gender Switch), Fem!Kyungsoo, M!Jongin, Smut/Lime, AU, NC (No Children)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Sci-Fi/Romance - Chapters: 8 - Words: 23,819 - Reviews: 856 - Favs: 553 - Follows: 417 - Updated: 6/2/2015 - Published: 7/7/2014 - Complete
(SuLay) Sweet Morning by Siska Yairawati Putri reviews
EXO Fanfic. Suho x Lay. Joonmyeon x Yixing couple :D Pertama memang hanya kegiatan mencuci mobil, tapi siapa tahu diantara mereka ada yang khilaf :3 Special for Papih Suho Birthday. It's YAOI. SuLay here! RnR Please? :3
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,848 - Reviews: 30 - Favs: 30 - Follows: 11 - Published: 5/22/2015 - Complete
Touch by Indukcupang reviews
Ketika Tao takkan pernah bisa menolak sentuhan Yifan. YifanTaoFict. WARN! Tao!GS TYPO!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,980 - Reviews: 43 - Favs: 44 - Follows: 44 - Published: 5/5/2015
Countryside (Side Story) by LadyKangDae reviews
Our Love - Yifan and Zitao. It's genderswitch! Kristao/Taoris
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 6,184 - Reviews: 118 - Favs: 81 - Follows: 74 - Updated: 4/5/2015 - Published: 6/17/2014
E X O S T by BabyMingA reviews
[CHAP 10 UPDATED!] Kehidupan Tao (17) berubah total saat bertemu dengan Kris dan Chanyeol "Tao benar-benar sudah merubahmu Kris."— Chanyeol. "Aku Wu Yizi. Anak Kalian di masa depan." "Hiks… bagaimana bisa aku tidak menangis kalau kau akan mati di masa depan, Kris?"— Tao. KrisTao/TaoRis/ChanTao/HunTao/BaekYeol/ChanBaek/HunHan/ChenMin/SuLay/KaiSoo/All Official Couples
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Drama - Chapters: 10 - Words: 47,450 - Reviews: 410 - Favs: 180 - Follows: 180 - Updated: 2/9/2015 - Published: 5/28/2014
Relax, Take It Easy, Sexy! by Akai Momo reviews
Diputuskan oleh tunangan yang akan ia nikahi seminggu lagi, hampir membuat kacau meeting kerjasama, diomel - omel oleh atasannya karena nyaris menghancurkan rencana kerjasama dengan perusahaan negara lain, membuat Kim Joonmyun iba dengan Wu Yifan. Karena itu, Yifan diajak Joonmyun ke klub malam langganannya. Dan melakukan sesuatu yang gila dengan sang bartender! Ff KrisTao!M
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,474 - Reviews: 42 - Favs: 58 - Follows: 28 - Published: 1/21/2015 - Complete
Test by ZitaTao reviews
END. Chapter 3 update. "Kau tahu ciri-ciri lelaki normal?" tanya Kris/ Dengan lugunya Tao menggangguk. "Penis akan tegang kalau melihat wanita sexy," / Tawa Kris nyaris meledak tapi untunglah tertahan diujung lidah. "Lalu?" / Tao tampak berpikir, tak lama, ia menjawab seadanya. "Horny," / Kris mendengus geli, lugunya anak ini, "Lagi?" / "..." / "Menyerah?"/. BL. KrisTao. Lemon.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 9,780 - Reviews: 236 - Favs: 162 - Follows: 137 - Updated: 12/29/2014 - Published: 9/8/2014
X-Love by BabyMingA reviews
[PLEASE, READ THE ANNOUNCEMENT! ] Tao sangat anti dengan yang namanya GAY! Tapi pada suatu hari, Tiffany menawarinya film gay rating dewasa bersama Kris Wu— rapper terkenal asal Canada. "…beware, okay?"—Kris KrisTao/TaoRis/Kris/Tao!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 6,839 - Reviews: 394 - Favs: 187 - Follows: 189 - Updated: 12/29/2014 - Published: 9/21/2014
Pedophile by Lovara reviews
Kumpulan FF oneshoot 'Pedophile' Chapter 4 update -Kristao-
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 17,521 - Reviews: 124 - Favs: 94 - Follows: 64 - Updated: 12/28/2014 - Published: 3/21/2014
Another Side of Mrs Kim by Akai Momo reviews
Sisi lain dari Nyonya Kim yang membuat Tuan Kim menggelengkan kepala dan semakin cinta pada pria cantiknya. (My first smut and PWP with Sulay!) (This is present for Ia who requested PWP Sulay fanfic... and Sulay shipper too ) :3
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 926 - Reviews: 44 - Favs: 40 - Follows: 12 - Published: 12/4/2014 - Complete
A Room Number Game by Akai Momo reviews
Sekumpulan pria yang diundang ke sebuah villa mewah yang berada di pulau pribadi. Dengan membawa masing – masing amplop undangan berwarna merah, kebingungan, raut wajah kalut dan terheran – heran, dan mereka berdiri manis di tempat beraura erotis yang merangsang hasrat terpendam. Apa yang terjadi pada mereka di tempat itu..? Kristao/Sulay/Hanchul/GTOP/Banghim/and many more! XD
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 7,109 - Reviews: 143 - Favs: 85 - Follows: 92 - Updated: 12/2/2014 - Published: 10/16/2014
Protect The Panda by Lovara reviews
Menjadi anak seorang menteri paling berpengaruh di Korea tidaklah selalu menyenangkan. Hal itu dirasakan oleh Tao, ia terpaksa menjalani kehidupannya dengan 6 orang pengawal sekaligus. Kehidupannya pun tidak setenang yang kita bayangkan, karena ia harus selalu berhati-hati terhadap saingan kedua orang tua nya yang tidak segan-segan membunuhnya.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Crime - Chapters: 12 - Words: 43,789 - Reviews: 457 - Favs: 134 - Follows: 127 - Updated: 11/5/2014 - Published: 6/29/2014
Chat by Lovara reviews
Hanya sepenggal moment saat Kris dan Tao mengobrol lewat Chat. Jarak yang memisahkan mereka tidak menghalangi kedua nya untuk saling berhubungan. KrisTao Fanfic. Yaoi. Exo Member. BL. No Crack Pair
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,367 - Reviews: 44 - Favs: 48 - Follows: 26 - Published: 10/17/2014 - Complete
To Be An Actor by Ema Kinoshita reviews
Kris keluar dari grup-nya yang bernama EXO-M dan meninggalkan pacarnya Lay. Dia memutuskan untuk menjadi seorang Aktor, Hingga beberapa hari dia keluar dari grup-nya, Kris ditawari membintangi sebuah film dengan lawan mainnya adalah seorang Aktor porno. Huang Zi Tao. EXO FANFICATION. KRISTAO, HUNTAO, KAISOO and other. CHAPTER 2 UPDATE
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 6,773 - Reviews: 74 - Favs: 70 - Follows: 73 - Updated: 9/22/2014 - Published: 7/4/2014
Gila by kerdus susu reviews
"Ojek payung?"; Tapi seenggak peka-pekanya Yixing, nyatanya Joonmyun tetap suka. Jadi sebenarnya, yang gila siapa? ;Sulay;
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,791 - Reviews: 82 - Favs: 96 - Follows: 24 - Published: 9/21/2014 - Complete
Drable: Youtube Video by Rocketssi reviews
hanya kisah seorang Tao yang sedang menonton video di Youtube
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 408 - Reviews: 30 - Favs: 14 - Follows: 9 - Published: 4/30/2014 - Complete
Addicted by Reisuke Celestine reviews
/ZhouRy/Sebuah kisah cinta antara guru dan murid, dimana keduanya sama-sama... err... pervert?/YAOI/NC-21/Pedophile/DLDR Chapter 8: Under The Starry Night
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 8 - Words: 22,377 - Reviews: 182 - Favs: 75 - Follows: 79 - Updated: 1/7/2014 - Published: 2/2/2013
The Sucker by autumnpanda reviews
Sebagian orang mengatakan, bahwa darah itu lebih kental daripada air. Dan hal itulah yang membedakan kita, mengekang kita, mengutuk kita. Chapter 10 disini. KrisTao fanfiction . Based by Dark Shadow's Movie. Dibaca please! Habis gitu kasih komentar, kritik, dan saran! Thank you
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 10 - Words: 76,294 - Reviews: 283 - Favs: 143 - Follows: 118 - Updated: 12/28/2013 - Published: 2/24/2013
Mr Butler by autumnpanda reviews
Siapa yang menyangka. Jika butler baru untuk Huang Zi Tao, adalah orang yang pernah tidur dengannya saat pemuda panda itu mabuk berat. Cerita sudah hampir tamat! Penasaran? Chapter 7 in here! Chekidot! :D KrisTao/TaoRis fanfiction. Warning: GENRE BELOK! Feel free to read. And please give you're comment.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 32,112 - Reviews: 242 - Favs: 119 - Follows: 121 - Updated: 12/28/2013 - Published: 6/28/2013
Turn! by Akita Fisayu reviews
"… Never say yes to the right guy" / "Are you'll say yes to the tight guy?" / "Well.. let's see." / SULAY! LAYHO! (SeKe, little BDSM, Dirty Talk, Sex Toys, OOC, Typos, etc) RnR? :)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 2,758 - Reviews: 65 - Favs: 68 - Follows: 68 - Updated: 12/2/2013 - Published: 7/6/2013
Kidnapped The Model by Hanny WYF-HZT reviews
End Chap! Full Lemon of KrisTao
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 17,126 - Reviews: 245 - Favs: 223 - Follows: 124 - Updated: 9/29/2013 - Published: 9/4/2013 - Complete
How to Save a Family by autumnpanda reviews
Series terakhir untuk sekuel "Traitor" / Boys Love / Mature Content / OOC / Bonus: Balesan review yang ada di akhir cerita, don't miss it berooo / Finally feel free to read and don't forget to give me your review :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 2 - Words: 11,813 - Reviews: 52 - Favs: 37 - Follows: 24 - Updated: 9/22/2013 - Published: 6/28/2013 - Complete
It Called True Love by Miura Raichi reviews
Untuk apa Tuhan mencipatakan kita, padahal dia tak membutuhkan kita? KRISTAO! YAOI! DON'T LIKE DON'T READ!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 3 - Words: 5,289 - Reviews: 143 - Favs: 76 - Follows: 95 - Updated: 8/25/2013 - Published: 5/10/2013
Love You Forever by Miura Raichi reviews
Percayakah pada kata 'cinta sejati? Mungkin kau tidak akan percaya. Namun, ini benar terjadi. Wu Yi Fan dan Huang Zi Tao. Keduanya adalah ahli sejarah, juga peneliti sejarah. Keduanya berkompetensi menemukan makam dari kisah yang ditulis di buku perpustakaan di Kota terlarang di China. Keduanya terlibat cinta layaknya cinta di cerita itu. KrisTao
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 6,467 - Reviews: 134 - Favs: 66 - Follows: 70 - Updated: 8/22/2013 - Published: 2/2/2013
Uke Magazine by Hanny WYF-HZT reviews
Kris tanpa diduga mendapatkan sebuah majalah berjudul 'Uke Magazine' yang entah dari siapa dan dari mana datangnya. Karena penasaran ia pun melihat-lihat isi majalah tersebut. Apa kira-kira isi majalah itu? Check it out Model : Huang Zi Tao
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,931 - Reviews: 169 - Favs: 126 - Follows: 70 - Published: 8/17/2013 - Complete
Ghost! by jxngwoo reviews
Syuting MV digudang sekolah? "Aish. Udah, gue tau dimana kita kabur,"/"Gue? Pingsan?"/"... Ngomong sekali lagi, gue jejelin boneka annabelle lo."/"Hyung, lo juga liat apa yang gue liat?"/"HYUNG TANCEP GASSSSSSS!"/"...Gedung nya kenapa serem gini?"/"Ka- Kalau kosong, yang tadi gue liat, apaan?"/"... Gak ada angin kan tadi?"/"Tunggu, Baekhyun ge?"/ EXO Official couple here! Oneshoot!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Horror/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,866 - Reviews: 64 - Favs: 48 - Follows: 22 - Published: 8/15/2013 - Complete
Kiss Me Here by HZTWYF reviews
Inilah hidup seorang Huang Zi Tao. Ditendang dari rumah oleh Ayahnya sendiri, menjadi seorang pelacur, dan bertemu Kris, seorang Porn star terkenal. Ketika ia meyakini bahwa hidupnya sempurna, ia tahu betapa ia salah. Taoris-angst-romance
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 5 - Words: 35,992 - Reviews: 430 - Favs: 240 - Follows: 253 - Updated: 8/12/2013 - Published: 3/12/2013
Let's Play by dyakuro34-7 reviews
Jongin dan Kyungsoo. Hanyalah sepasang namja yang pernah bermain bersama. Mungkin dengan sebuah permainan yang tidak biasa, hubungan mereka menjadi lebih baik. Hei, bisakah kau mengobatiku? Kaisoo / Kaido / EXO/ Slight : Sulay warning: Typo(s), Yaoi, abal.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,452 - Reviews: 72 - Favs: 84 - Follows: 36 - Published: 7/3/2013 - Complete
Voyeurism by Hirega van Sutene reviews
Xiumin tau itu salah melihat kebiasaan tetangganya sendiri tetapi cara 'dia' berolahraga, makan, dan bernyanyi membuatnya menyadari kalau ia lebih 'tertarik' kepada dia daripada kehidupannya. Chenmin. Twoshoot. Special for 7D. Mind RnR? Gomawo.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 5,711 - Reviews: 98 - Favs: 74 - Follows: 42 - Updated: 7/1/2013 - Published: 6/12/2013 - Complete
WE GOT MARRIED & HELLO BABY by crayON21 reviews
Bagaimana jadinya jika seorang rapper terkenal bernama Wu Yi Fan atau di kenal Kris menikah secara visual dengan Huang Zi Tao, rapper asal China yang kekanak-kanakan? Dan bagaimana cara mereka mengurus seorang baby berumur 3 tahun bernama Choi Zelo? [KRISTAO ft. Zelo BAP]. DON'T LIKE DON'T READ!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 2 - Words: 5,920 - Reviews: 142 - Favs: 89 - Follows: 88 - Updated: 6/29/2013 - Published: 6/15/2013
Hey, Marry Me! by Melody of Sky reviews
"Kau ini sedang melamarku atau memerintahku?"/"Kupikir aku memilih opsi yang kedua."/"Apa?"/SuLay/Warning inside/DLDR/RnR
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,212 - Reviews: 60 - Favs: 40 - Follows: 10 - Published: 6/17/2013 - Complete
Traitor by autumnpanda reviews
Lalu apakah pantas.. Jika seorang pengkhianat seperti Huang Zi Tao. Mencintai Kris, orang yang telah dia khianati? TaoRis/KrisTao/BenTao fanfiction, Rated M, NC abal, de-el-el. Silahkan mampir, setelah itu tinggalkan ripiu :D
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,720 - Reviews: 59 - Favs: 50 - Follows: 22 - Published: 5/21/2013 - Complete
A Panda From Chinese by Miura Raichi reviews
Wu Yi Fan a.k.a Kris. Namja tampan yang terkenal didunia sebagai professor muda berbakat didunia. Dia dan rekannya bernama Chanyeol yang juga professor sekaligus pengamat hewan bekerja sama ke daratan China untuk meluluskan percobaan Kris. IT'S YAOI! KRISTAO AND OTHER COUPLE IS HERE! DON'T LIKE, DON'T READ :
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 9 - Words: 18,146 - Reviews: 526 - Favs: 190 - Follows: 131 - Updated: 5/20/2013 - Published: 8/29/2012
Awkward by showhyuked reviews
"Hyung, aku ingin kita akrab seperti dulu lagi, menurutmu, bisa tidak?" "Bisa... Namun, dengan jalan yang berbeda dari yang dulu..." SuLay. One Shoot. YAOI. DLDR please!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,674 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Follows: 5 - Published: 5/17/2013 - Complete
Naughty Side by Hanny WYF-HZT reviews
HunHan fic, Humor with a bit Lemon inside. Judul gak nyambung, cerita gaje XD
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,302 - Reviews: 51 - Favs: 73 - Follows: 37 - Published: 5/16/2013 - Complete
YUNJAEYOOSUMIN IN LOVE by novashinki reviews
Jaejoong dijodohkan dengan namja pilihan dari umma, appa, haramoni dan halboji yang berbeda - beda sehingga dia harus menikah dengan ke empat namja itu.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 9,401 - Reviews: 77 - Favs: 19 - Follows: 34 - Updated: 3/26/2013 - Published: 8/23/2012
Auction by Hanny WYF-HZT reviews
TaoRis fic Read Please :)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 39,212 - Reviews: 872 - Favs: 311 - Follows: 268 - Updated: 3/22/2013 - Published: 10/10/2012 - Complete
Baby Panda Tao by Miura Raichi reviews
Kematian dari seseorang yang kita cintai bukanlah akhir dari segalanya. Tapi justru sebaliknya. Kematian dari seseorang yang kita cintai bisa menjadi sebuah awal kisah cinta yang baru yang baru. it's YAOI! KrisTao/TaoRis is HERE!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 32,946 - Reviews: 435 - Favs: 129 - Follows: 89 - Updated: 3/4/2013 - Published: 6/17/2012
My Panda by Miura Raichi reviews
sebuah perjanjian didesa kecil dengan makhluk penjaga desa yang dianggap sang malaikat kematian. IT'S YAOI! TAORIS/KRISTAO IS HERE! HUNHAN IS HERE TOO :
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 8 - Words: 23,979 - Reviews: 259 - Favs: 97 - Follows: 63 - Updated: 10/27/2012 - Published: 7/2/2012
In The Pub by The DeVil's eyes reviews
no summary, intinya bukan ff buat orang polos, yunjae, yunjae, yunjae, atau full yunjae Naughty!jae, Pervert!Yunho kualitas tak terjamin
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 5,972 - Reviews: 187 - Favs: 59 - Follows: 65 - Updated: 10/13/2012 - Published: 8/25/2012
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Pervert The Boss reviews
Hanya kisah Zitao dengan sang 'Boss'. / KrisTao or FanTao. Yaoi.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,228 - Reviews: 21 - Favs: 32 - Follows: 38 - Published: 10/3
Mr Right? reviews
Kelas 'spesial' yang kedatangan 6 namja manis. Apa yang akan terjadi? /ChenMin, HunHan, ChanBaek, KrisTao, SuLay and KaiSoo/Don't like Don't read, please./ Yo! Yo! Last couple just arrived !
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 11,867 - Reviews: 224 - Favs: 143 - Follows: 135 - Updated: 7/23 - Published: 6/30/2013 - Complete
Confession reviews
"Aku menyukai mu. Kau menyukai ku?" / "Tidak." / "Well, aku pergi."/ Shixun-XiaoLu time / Hunhan's gs area / rnr pls.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 956 - Reviews: 5 - Favs: 10 - Follows: 7 - Published: 2/27
Young Slut reviews
Hanya kisah singkat seorang siswa Senior High School dengan sang Tetua Sekolah / Fan-Tao / DL, DR! / rnr, pls.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,907 - Reviews: 24 - Favs: 39 - Follows: 23 - Published: 2/21
Let's Fallin' in Love, Uncle! reviews
Kisah Yifan bertemu dengan gadis aneh di halte saat sore hari, berlanjut pada kisah rumit yang tak pernah rasakan sebelumnya. / Yifan-his lover and others / Sequel Halte / rnr pls
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,631 - Reviews: 28 - Favs: 30 - Follows: 33 - Published: 1/12
Halte reviews
Sepenggal kisah Yifan bersama seseorang di halte bus pada hari yang menyebalkan / Actor Wu ft. Someone / Genderswitch
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,119 - Reviews: 28 - Favs: 31 - Follows: 23 - Published: 12/4/2015 - Complete
Slutty Boy reviews
"Hai.."/"Zitao, Huang Zi Tao.." /"Ummhh.." /"Boleh aku memakan lolipop besar ini?"/
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 8,347 - Reviews: 88 - Favs: 105 - Follows: 91 - Updated: 9/6/2015 - Published: 8/11/2014