yoru knight
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-08-12, id: 4245902, Profile Updated: 01-02-13

Real Name : Michelle/ミシェル

Favorite Anime : Cardfight ! Vanguard/カードファイト!先駆者

Colour : Black /黒

Country : Indonesia /インドネシア

City : Jakarta

Adress : Jl.Pancawarga 3 Cipinang Baru , Jakarta Timur

Favorite Genre :

- Romance

- Harem

- Supernatural

- Shounen Ai

- School Life

Hated Genre :

- Mature

- Yuri

- Comedy

- Ecchi

- Josei

- Smut

User Name : yoru knight

Name in School : Micchi

Favorite Manga :

- Kuroko no Basuke

- Watashi ni XX Shinasai

- M A X

- Skip Beat

- Barajou no Kiss

- LD-K

Favorite Sentence :

- Just Sweet and Bitter Things

- Netral Life

- Aruhi Dokodake ( someday ... , somewhere ..., )

- Tada akiramete wa ikenai ( just don't give up )

- Tanoshi jikan o sugusu ( have fun )

- Watashi no yujin ya kazoku wa watashi no takaramonodesu ( my friends and family are my treasure )

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Fake Fiance by Kai Shadowchrive Noisseggra reviews
Final chapter : wedding. Hari pernikahan itu kian mendekat. Lalu apa yang akan terjadi dengan Ichigo? Apakah benar perasaannya memang tertuju pada Grimmjow, ataukah ia tak bisa berpaling dari Byakuya?tapi bagaimana ia harus memilih jika mungkin salah satunya sudah terlambat..Warn :yaoi, AU, OOC, dont like just read XD nglunasin utang update hehehe read n review please..onegaisimasu
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 17,538 - Reviews: 40 - Favs: 41 - Follows: 28 - Updated: 3/3/2014 - Published: 3/22/2012 - Ichigo K., Byakuya K., Grimmjow J. - Complete
Heaven Knows by holyverde reviews
Menyatukan dua orang lelaki yang saling benci dalam satu atap, dan membuat keduanya jadi saling jatuh cinta, bukanlah hal yang sulit bagi takdir-Shizaya-ketika Shizuo 'terpaksa' over-protektif terhadap Izaya- AU. Ch9 and Epilog is UP! COMPLETE! rate change!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 10 - Words: 26,995 - Reviews: 114 - Favs: 140 - Follows: 62 - Updated: 2/25/2014 - Published: 7/14/2012 - [Izaya O., Shizuo H.] - Complete
WildLost by Kai Shadowchrive Noisseggra reviews
Yosh, this is the Final chapter. Entah asal bicara atau tidak, yang jelas Grimmjow melamar Ichigo.Tapi Ichigo ragu dan mengajukan syarat agar mereka tidak melakukan sex sampai mereka menikah. Tapi apa Grimmjow kuat melakukan syarat itu kalau tiap hari harus melihat Ichigo bertelanjang dada setiap kali keluar kamar mandi? Warn :Yaoi, Au. OOc, dont like, just read XP
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 23,800 - Reviews: 86 - Favs: 81 - Follows: 43 - Updated: 1/28/2014 - Published: 3/22/2012 - Ichigo K., Grimmjow J. - Complete
Let's Get Married! by shiba kei reviews
Aoi dinikahkan! Tapi, dia kan masih SMA? Siapa calon suaminya? read and review yak X3 thanks /3rd chapter published/ Disclaimer: Beelzebub is Ryuhei Tamura's.
Beelzebub/べるぜバブ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 2,410 - Reviews: 36 - Favs: 21 - Follows: 22 - Updated: 8/26/2013 - Published: 7/7/2012 - Aoi K., Oga T.
Love of an Adopted Brother by Aii Sakuraii reviews
Apa yang terjadi saat Byakuya menyadari perasaannya terhadap Rukia adalah perasaan seorang lelaki yang jatuh cinta pada seorang wanita?
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 15,498 - Reviews: 95 - Favs: 22 - Follows: 27 - Updated: 8/9/2013 - Published: 4/20/2012 - Byakuya K., Rukia K.
This isn't LOVE! by sutet reviews
[UPDATED! For Author Note tentang squel fic ini. Yang udah tau, ga usah baca]/Un-beta/MPREG/YAOI/ Satu: Kata 'sayonara' dari Akashi, Dua: Akashi yang mendadak pergi dari sekolah dengan meninggalkan sepucuk surat. Ah, rasanya Aomine ingin mati saja. Last chapter. Arigato minna! RnR!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 3 - Words: 2,865 - Reviews: 27 - Favs: 34 - Follows: 17 - Updated: 2/4/2013 - Published: 11/18/2012 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Mad Gangster by S.Oyabun reviews
Masalah tidak akan pernah datang dengan sendirinya. Begitu juga dengan kesedihan. Pertemuan bukanlah awal dari segalanya. Terkadang, pertemuan yang membuat segalanya berakhir. Rasa cemburu pun dapat membuat semuanya berawal dari dasar. Terkadang apa yang akan terjadi adalah gambaran kehidupan bersama. IzuYata slight MikotoMunakata
K - Rated: M - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 2 - Words: 4,222 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Follows: 4 - Updated: 1/19/2013 - Published: 10/27/2012 - Yata M., Kusanagi I.
The ability that is one of a kind by Darklunaticknight reviews
Akashi and Kagami are like two polar opposite, Two colours too strong to blend together as one. They have been together for a short period of time and Akashi is too prideful to admit it but deep down he feels insecure that Kagami will leave him one day. How will their relationship turn out and what kind of ability is Kagami's one of a kind ability ?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 1,675 - Reviews: 18 - Favs: 38 - Follows: 41 - Updated: 1/6/2013 - Published: 12/5/2012 - Akashi Seijuurou, Kagami T.
Dear Cobalt: Happy Birthday Fushimi by Blackcat314 reviews
A rather late fic celebrating Fushimi Saruhiko's birthday! On his birthday, he is prompted by a rather curious dream to take a stroll through town. By chance or fate, he is given a mysterious tool that could possibly give him his greatest desire...for a night only. SaruMisa
K - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 11,141 - Reviews: 33 - Favs: 74 - Follows: 42 - Updated: 12/24/2012 - Published: 11/10/2012 - Fushimi S., Yata M. - Complete
Just You by Kira Desuke reviews
Kau sudah mengkhianatiku... Kau sudah mencoba membunuhku hampir beberapa kali... Dan sekarang kau melakukan ini. Sebenarnya apa maumu, Saru?/"Aku hanya ingin kau menatapku seorang seperti aku yang hanya menatapmu seorang."/Yaoi Lemon/SaruMi/Mind to RnR?
K - Rated: M - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,354 - Reviews: 30 - Favs: 28 - Follows: 5 - Published: 12/24/2012 - [Fushimi S., Yata M.] - Complete
Yaoishitsuji by Minami4847 reviews
Grell ingin dibenci oleh Sebastian dan Will? Apa yang menyebabkan si lelaki feminim ini bersifat menyebalkan begini?
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 11 - Words: 15,987 - Reviews: 68 - Favs: 12 - Follows: 15 - Updated: 12/21/2012 - Published: 9/25/2012 - Ciel P., Sebastian M.
Broken Relationship by chronos002 reviews
/ "Aku mencintaimu" / "Yang kucinta hanyalah Shizu-chan" / "Mulai besok kita rival" / "Kita lihat saja nanti" / Izaya di luar sana sendirian, kehujanan, kedinginan. Sementara Shizuo berusaha mencari mempelai tercintanya itu. Dan Delic? Chapter 3 update!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 3,300 - Reviews: 12 - Favs: 9 - Follows: 5 - Updated: 12/3/2012 - Published: 8/29/2012 - Shizuo H., Izaya O.
I'm Seme, You're Uke by Yuki Tsunade reviews
Izaya was dominant, no excuses no 'ifs', 'buts' or 'maybes'. Thats just how things were. So after he makes sure it'll stay that way why have things taken a turn for the worse? Izuo, AU, !EDITED!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 5 - Words: 8,908 - Reviews: 33 - Favs: 75 - Follows: 74 - Updated: 11/25/2012 - Published: 10/31/2012 - [Izaya O., Shizuo H.] Celty S., Shinra K.
Dark Kiss by Candlelight kink reviews
PWP, Akakuro, short drabble I felt like writing, rated M for a reason, read and reveiw! Somethings are a bit too tempting for Kuroko, Akashi being one of those things.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Chapters: 1 - Words: 368 - Reviews: 7 - Favs: 83 - Follows: 34 - Published: 11/5/2012 - Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
Exogenesis by RizukiShizaya reviews
"Sepertinya kau sangat syok. Ahahahaha! Apa kau akan menarik kembali ucapanmu saat ditaman? Saat kau bilang 'aku mencintaimu?" senyum sinis menghiasi wajah tampan Izaya, membuat Shizuo semakin kesal tingkat dewa. jika tertarik, baca saja ff gaje ini #dilempar street sign#
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 18,287 - Reviews: 34 - Favs: 33 - Follows: 5 - Updated: 10/29/2012 - Published: 10/23/2012 - Izaya O., Shizuo H. - Complete
Tears by Nordics Cross reviews
Kuharap ada seseorang yang mau membantuku menatap kehidupan ini. Bukan hanya dengan kedua netra ini. Aku ingin sepasang netra yang menemani. Menggenggam tangan ini. Aku menatapnya sedang berusaha menahan air matanya. Aku bukanlah teman yang baik. Pergi dengan seenaknya. Special fic from S. Oyabun for Kiyu desu! Sorry telat!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,777 - Reviews: 5 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 10/25/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Because You're Mine by SereneMelodies reviews
One rainy day, Akashi decides that he's waited long enough and invites Kuroko over to his place. Feelings and emotions culminate into one explosive encounter...AkaKuro PWP. Oneshot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,665 - Reviews: 69 - Favs: 758 - Follows: 201 - Published: 10/22/2012 - Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
Tension by Nahii reviews
I was curious, and unsatisfied.
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 4 - Words: 7,694 - Reviews: 12 - Favs: 12 - Follows: 24 - Updated: 10/18/2012 - Published: 10/17/2012 - Shizuo H., Izaya O.
A Wandering Spirit by Ayya Fullbuster reviews
Lucy is a wandering spirit who seek for help. Gray is a boy who has the ability to see spirits. What would happen if they both meet each other? Can Gray help Lucy? And how it would be if Lucy begin to fall in love with Gray? Spirit-human love story. Definitely GRALU. R&R.
Fairy Tail - Rated: T - English - Romance - Chapters: 3 - Words: 6,877 - Reviews: 14 - Favs: 7 - Follows: 14 - Updated: 10/15/2012 - Published: 9/8/2012 - Gray F., Lucy H.
The Evil Man by Minami4847 reviews
Light salah menegnali pacarnya –L, yang ternyata kembaran dari sang pacar, apa yang akan terjadi padanya, dan apa yang akan dilakukan L ketika mengetahui gadis yang dicintainnya diculik oleh adik kembarnya.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Crime - Chapters: 1 - Words: 1,084 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 10/9/2012 - BB, Light Y.
Still Love You by Rahel1607 reviews
"Aku akan percaya pada Tuhan jika Dia bisa membuatmu kembali mencintaiku seperti dulu... Shizu-chan..."
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,170 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 10/6/2012 - Shizuo H., Izaya O.
Stay Here by lenacchi reviews
"Apa kau ingin aku pergi?" / "Tidak. Bisakah kau tetap di sini lebih lama?" / "Kalau begitu aku akan tetap di sini…" / A simple fic for Ayuzawa Misaki's birthday. TakuMisa! #4. RnR?
Maid Sama! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,272 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 9/30/2012 - Misaki A., T. Usui - Complete
Eighteen by bellissima-kirei reviews
In the unexpected-but-turned-to-be-a perfect night, it happened...- My first collab fic with Natsu Hiru Chan!
Hunter X Hunter - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,530 - Reviews: 13 - Favs: 23 - Follows: 3 - Published: 9/27/2012 - Kurapika K., Kuroro L. - Complete
Love Importal by Kim Victoria reviews
"Aku senang, akhirnya keinginanku tercapai... walau aku harus melepas semua kenangan manisku bersama mereka di dunia. Mereka orang-orang yang aku kasihi, namun kasih itu tidak lah sebesar rasa kasih dan cinta yang aku rasakan saat bersamamu..." WARNING: Sequel LOVE FOREST, TYPO'S, Shonen-ai, RnR please?
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,415 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 9/27/2012 - Ciel P., Sebastian M.
Like A Twins Love by kenicchan reviews
Labrador terjatuh dari hawzkile dan terjatuh di deck Black Hawk. Kemudian ia disekap oleh Ayanami. Tapi Ayanami punya perasaan khusus terhadapnya. Apalagi yang akan terjadi? Yaoi; lemon
07-Ghost - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 2 - Words: 4,635 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 9/24/2012 - Published: 8/24/2012 - Labrador, Ayanami
Wedding Plan by Yami-chan Kagami reviews
Karena ucapan Kasuka mengenai pernikahan, Shizuo jadi memikirkan arti pernikahan dan ingin memiliki seorang kekasih dan menikahinya. Shizuo bisa berpikir seperti itu? Apa yang akan terjadi? Special fic for Fujoshi Independence Day 4. Mind to RnR?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,147 - Reviews: 7 - Favs: 13 - Published: 9/6/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Yasashii Ryoute by salmahimahi reviews
/'Sepuluh tahun lagi, dan kau akan mendapatkan hadiah terbaikmu, Kyoya'/ dan pemuda skylark itu menunggu tanggal lima Mei di masa depannya/. My first fanfiction in here. Warning! BL, OOC, 6918. RnR? :
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,750 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 8/25/2012 - K. Hibari, Mukuro R.
HetaHen! I by Nyapon reviews
Japan pergi meminta maaf kepada America, namun America hanya akan memaafkannya dengan sebuah syarat. Syarat apa itu?
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,369 - Reviews: 3 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 8/24/2012 - America, Japan - Complete
Never let go by stop-stare-RUN reviews
Misaki and Kai always had a spark. Even the slightest meeting of eyes took their breath away. It all started with Vanguard but will Vanguard end it or will they be able to fight their way through everything from jealous ex-boyfriends to Vanguard battling against each other to every obstacle the world can think up? Kai/Misaki! R&R I own nothing. Will not exactly follow story line!
Cardfight!! Vanguard/CARDFIGHT!! ヴァンガード - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 3,951 - Reviews: 19 - Favs: 17 - Follows: 15 - Updated: 8/23/2012 - Published: 7/29/2012 - Misaki T., T. Kai
A Little Talk by Calai'di reviews
After the events of the night, Kai and Ren finally have a moment alone, and Ren has a few things to say. Takes place the night of the events of episode 84. RenxKai, with mentions of KaixAichi and RenxAichi. spoilers for season 2.
Cardfight!! Vanguard/CARDFIGHT!! ヴァンガード - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,490 - Reviews: 6 - Favs: 16 - Follows: 10 - Published: 8/23/2012 - T. Kai, Ren S. - Complete
Marry You by Luxam reviews
Kamu, Roy Mustang, akan menikah dengan dia, Riza Hawkeye.
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 698 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Follows: 5 - Published: 8/4/2012 - Roy M., Riza H. - Complete
All My Love Is Yours by Alia DragFillia reviews
"Jangan tinggalkan aku Gray! A-Aku,..Aku mencintai mu! Gomene..Gomenasai!" bisik Erza saat melihat Gray terbaring lemas dirumah sakit. Yang dia rasakan adalah penyesalan. Terus berharap Gray akan tersenyum dan membuka matanya lagi. Akankah harapannya terkabul? atau, hanya tinggal harapan?
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,133 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 8/4/2012 - Gray F., Erza S. - Complete
Izaya X Reader : Strangers by EMStrife reviews
When an encounter with the yellow scarves goes horribly wrong... Who is going to help you? You meet your handsome savior, Izaya. What will happen between you two? Is he really as bad as people say? Who exactly is he? This is my first XReader fanfiction! I hope you like it! : Comments are appreciated greatly!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - English - Mystery/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,530 - Reviews: 27 - Favs: 41 - Follows: 43 - Published: 7/19/2012 - Izaya O., Masaomi K.
Our Sweet Night by Brezerea Hyucchi reviews
AU. Toshiki Kai, presiden kaya raya di suatu perusahaan dunia. Tampan, oke. Milioner, oke. Tapi, setelah 3 minggu menikah, masa' ia belum mendapatkan malam romantis bersama istrinya? Bagaimana usahanya demi mendapatkan malam itu bersama istrinya yang ternyata juga laki-laki? Request By: Kujo Kasuza Phantomhive. Mind to Read and Review, please? XD
Cardfight!! Vanguard/CARDFIGHT!! ヴァンガード - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 7,045 - Reviews: 16 - Favs: 17 - Follows: 7 - Published: 7/18/2012 - T. Kai, Aichi S.
Teror Juudaime Sebagai Uke by Miyuki no Aki reviews
Hari libur! Hari santai! Tapi bukan berarti sang ultimate uke bisa santai dengan tenang di libur panjangnya ini. Bad summary, ga nyambung sama judul. Chap 2 up! New pairing :3 RnR please? :D Warning: yaoi inside
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 5,087 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 8 - Updated: 7/3/2012 - Published: 6/28/2012 - Mukuro R., Tsuna/Tsunayoshi S.
Warm by zfrine reviews
Salju turun perlahan. Warning: Shounen ai. Torture. IzayaKida
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 805 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 6/8/2012 - Masaomi K., Izaya O. - Complete
Izaya Needs Shizuo Now by Delia Sky reviews
Ya… Shizuo dan Izaya sudah menikah, mereka tinggal bersama di Shinjuku, and they live happily ever after, setidaknya sampai empat anak datang dan membuat Izaya kesal karena tidak bisa melakukan yang iya-iya pada Shizuo. IZUO, YAOI, don't like don't read
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,856 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 6 - Published: 5/5/2012 - Izaya O., Shizuo H.
Last Mission : Make Me Understand! by Kisiki Nagome reviews
Buatlah aku mengerti, tentang apa itu cinta...
Watashi ni xx Shinasai!/わたしに××しなさい! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,220 - Reviews: 9 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 4/30/2012 - Yukina H., Shigure K. - Complete
Honesty by lenacchi reviews
Kau tahu? Sebuah pesan singkat dari gadis itu bahkan dapat dengan cepat merubah mood Usui jadi lebih baik/"Apa tanggal 27 April kau tandai dengan spidol merah dan diberi simbol hati? Oh, aku tersanjung, Ayuzawa."/a simple fic for Usui's birthday. TakuMisa! #3. RnR?
Maid Sama! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 991 - Reviews: 17 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 4/27/2012 - T. Usui, Misaki A. - Complete
My Toys by ChocoMilky Yummy reviews
Ia adalah seorang yang begitu takut atau lebih tepatnya benci oleh darah. Namun bagaimana jika ia harus menjadi 'mainan' orang yang begitu senang akan cairan merah kental itu? Warning inside! Mind to RnR?
Hunter X Hunter - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,258 - Reviews: 17 - Favs: 11 - Follows: 10 - Published: 4/16/2012 - Kuroro L., Kurapika K.
Uke Shizuo, Anyone? by Delia Sky reviews
Kecanduan Shizuo terhadap rokok memang parah. Dan Izaya tidak suka itu.
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,368 - Reviews: 9 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 4/13/2012 - Izaya O., Shizuo H.
Truth Of One's Beloved by Astia Aoi reviews
kehormatan…. Cinta…. Apa yang harus aku pilih? Semoga pilihanku nanti adalah yang terbaik…..Warnings: AU, OOC, yaoi,malexmale,toy sexs, MPreg Man Pregnant
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 2,130 - Reviews: 29 - Favs: 17 - Follows: 25 - Updated: 3/31/2012 - Published: 1/13/2012 - Byakuya K., Ichigo K.
Hate Me, so I Can Love You by Delia Sky reviews
Karena, Izaya yang tidak membenci Shizuo sama sekali bukan Izaya, dan Shizuo yang mencintai Izaya bukanlah Shizuo. Atau, karena justru mereka saling membenci, makanya mereka bisa bertahan saling mencintai?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 886 - Reviews: 6 - Favs: 11 - Published: 2/25/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Maid Bachi 2nd by puppet catorce reviews
Lanjutan Maid Bachi, Rated T semi M. JiggyxZazie, implisit GauchexLag. Shounen-ai, yaoi. Don't like don't read!
Letter Bee/テガミバチ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,528 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 1/28/2012 - Zaji, Jiggy P. - Complete
Revelry of Reveler by kugure reviews
"Just… follow… my lead, Shizu-chan," bisik Izaya dengan nada seduktif. Dan ketika Shizuo mengangguk pelan sebagai responnya, Izaya mulai beraksi. Yaoi content. Almost PWP.
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,180 - Reviews: 9 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 12/24/2011 - Izaya O., Shizuo H. - Complete
R18 by Ciela Ashenbert reviews
Izaya melakukan sesuatu terhadap Shizuo yang meningkatkan hasrat Shizuo.. / author gak pande bikin summary DX / fic karya : Bastian Mic / warning OOC / aneh / M
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 607 - Reviews: 4 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 12/14/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Something Impossible by Purple and Blue reviews
"Apa ini?" bingung Toushirou mendapati sebuah tanda merah di leher kanannya. "Sepertinya karena nyamuk yah.." pikir Toushirou dan mulai membasahi tubuhnya dengan air hangat dikamar mandinya. RnR please! makin banyak review, lemon bakal cepet nongol
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 13,133 - Reviews: 51 - Favs: 16 - Follows: 11 - Updated: 11/13/2011 - Published: 3/3/2011 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Porn Movie by Kira Desuke reviews
Light tadinya ingin melihat reaksi L saat menonton film porno boy x girl yang dibawanya. Tapi bagaimana jika Light keliru dan membawa film porno boy x boy? L x Light. Warning inside! RnR?
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,191 - Reviews: 41 - Favs: 55 - Follows: 16 - Published: 9/20/2011 - L, Light Y. - Complete
For You by lenacchi reviews
Misaki mencemaskan skill memasaknya yang bisa dikatakan di bawah standar. Bukankah seorang istri wajib bisa memasak? Mau tidak mau Misaki harus mengerahkan seluruh tenaganya untuk yang satu ini / For Maid-sama Champion Cup May – Gratitude / TakuMisa! #1. RnR?
Maid Sama! - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,965 - Reviews: 20 - Favs: 36 - Follows: 5 - Published: 5/27/2011 - T. Usui, Misaki A. - Complete
Missed by zfrine reviews
Selamat datang di Ikebukuro- Kida Masaomi. My first Durarara! fanfiction, Kizaya, ShounenAi, gaje
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Drama/Crime - Chapters: 1 - Words: 1,432 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 5/15/2011 - Izaya O., Masaomi K. - Complete
Ice Breaking by Ren Natsume reviews
ONE SHOT! 'Ngh.. dingin,' batin Izaya saat dia merasakan sesuatu yang dingin melewati tubuhnya, membentuk garis lurus dari leher sampai perutnya. Dedicated for Izaya and OnoD birthday. Warning: PWP, OOC, Yaoi, geje. Don't like leave it!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,561 - Reviews: 13 - Favs: 26 - Follows: 3 - Published: 5/4/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
The Best Gift Ever by Outer space-alien XV reviews
Di Hari Valentine, Misaki memberikan sebuah kado Valentine terbaik yang tidak akan dilupakan Usui. Apakah itu? Sekaligus meramaikan fic Maid-sama yang Indo! Would you mind to RnR?
Maid Sama! - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,341 - Reviews: 27 - Favs: 14 - Follows: 4 - Published: 2/19/2011 - Misaki A., T. Usui - Complete
mushroom clouds by frustrated fireworks reviews
Tidur sambil memeluk bantal guling memang menyenangkan. :: Gray ჯ Erza
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 511 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Published: 1/15/2011 - Erza S., Gray F. - Complete
Stohnen? by kato kurosaki reviews
"Aahh..Roy.."Erangan Letnan 1 Riza Hawkeye yang melengking itu menggemparkan separuh ? penduduk central Amestris..Hhe Maaf klo summary-nya gaje ..ok deh ini Fic pertamaku di Fandom FMA so please RnR..XD
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Mystery/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,718 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 1/14/2011 - Roy M., Riza H. - Complete
Hungry? by Yayaoi reviews
"Aku lapar. Kurasa aku bisa memakanmu" terlihat pancaran nafsu dimata Light WARNING : YAOI, LIME, LEMON, DON'T LIKE DON'T READ!
Death Note - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,158 - Reviews: 12 - Favs: 13 - Follows: 7 - Published: 1/7/2011 - L, Light Y.
Delic x Hibiya by Minna-Albot reviews
This wasn't Delic's first time meeting Hibi, but it was the first time he had admitted that. SMUT AHOY
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,398 - Reviews: 15 - Favs: 63 - Follows: 9 - Published: 1/1/2011 - Delic, Hibiya - Complete
Menikahlah denganku! by Tehhijau reviews
Badai besar, dan...mati lampu...suasana romantis, akhirnya muncul sejarah baru...hoohohoo! warning,,,geje..dll,,ff kedua saya,RnR please!o
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 938 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 12/21/2010 - Riza H., Roy M. - Complete
Aku Memohon, Riza! by Nama Saya Putri reviews
Permohonan Roy. Roy memohon pada Riza. AGH! Warn : Gaje. Humor abal.
Fullmetal Alchemist - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 220 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 12/7/2010 - Roy M., Riza H. - Complete
My Planning For My Darling by Luxam reviews
Kencan dengan Hawkeye? Mengapa tidak?
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,531 - Reviews: 28 - Favs: 27 - Follows: 4 - Published: 9/5/2010 - Roy M., Riza H. - Complete
Wonderful Tonight by Misako Sheva-Mustang reviews
Roy, Riza, Pesta dansa militer, gaun, high heels, dan seragam militer. apa yang akan terjadi? based on Eric Clapton's Wonderful Tonight. Read and Review! :
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,806 - Reviews: 7 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 7/30/2010 - Riza H., Roy M. - Complete
Oyasumi by Yume Ruu reviews
Saat Shizuo sudah beberapa langkah untuk meninggalkan Izaya, tiba-tiba ia mendengar suara yang mengguncang hatinya. "Shizu-chan, jangan pergi. Jangan tinggalkan aku di sini."
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,934 - Reviews: 34 - Favs: 70 - Follows: 9 - Published: 7/16/2010 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Onsen by Sabakyou reviews
Natsu dkk pergi berlibur ke Onsen. dan tanpa diduga-duga ternyata Gray dan Jubia menjalin kasih. warn: geje, abal, aneh, OOC, lemon. untuk anak kecil jangan baca kecuali ditemanin oleh orang yang sudah berpengalaman.
Fairy Tail - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 3,346 - Reviews: 20 - Favs: 24 - Follows: 9 - Published: 6/17/2010 - Gray F., Juvia L. - Complete
Stare by Daniyal Sheva reviews
One shot drabble about SasuSaku.. Warning: really drabble.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 692 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 3/10/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete