Vega The Alpha
hide bio
Poll: What do you think of my stories? Vote Now!
PM . Follow . Favorite
Joined 09-28-12, id: 4280921, Profile Updated: 09-24-18
Author has written 7 stories for Harvest Moon, and Harry Potter.

Feel free to talk to me. PM me if you want to ask anything. I love to talk! :)

Let's be friend, and enjoy my stories!

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The Payback by Ivyluppin reviews
Permusuhan antara Sasuke dan Gaara sampai pada trek balap dimana Gaara menuntut balas atas perbuatan Sasuke hingga menyeret pemuda polos bernama Naruto di tengah pertarungan mereka/"Don't act like ya dunno. Know what i came for, i will ask for the payback"/SASUNARU/GAANARU/AU/BL/Yaoi/Rape/Violence.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,056 - Reviews: 1165 - Favs: 534 - Follows: 513 - Updated: 9/2/2017 - Published: 4/11/2015 - [Sasuke U., Naruto U., Gaara]
A Breath of Spring by Durotos reviews
What he viewed as gloomy, she saw as beautiful. Each wondered how the other could be so blind. Belated Secret Santa Gift for Fading Butterfly Wings for the Village Square Gift Exchange. MFoMT.
Harvest Moon - Rated: T - English - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 7,123 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 3 - Updated: 3/27/2017 - Published: 3/21/2017 - Popuri, Gray - Complete
HUMOR GARING (HG) by YuRi-chan asakawa reviews
Humor garing tentang harvest moon! Chapter 6!
Harvest Moon - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 7,225 - Reviews: 39 - Favs: 12 - Follows: 9 - Updated: 7/6/2016 - Published: 10/6/2012 - Complete
Flubilobu by Pieree reviews
Sebuah kejadian mendesak Candace. Neneknya koma dan harus dirawat inap di klinik. Untuk membayar biaya yang tidak kecil, Candace berkerja menjadi maid di rumah walikota. Tapi, bukan hanya itu yang dialami olehnya. Karena selain bertemu dengan Gill, walikota yang sombong, ia juga bertemu dengan Chase, sang koki yang gemar menggodanya. Gill/Candace/Chase. R&R?
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 10 - Words: 19,574 - Reviews: 29 - Favs: 6 - Follows: 6 - Updated: 8/23/2015 - Published: 11/22/2012 - Gill, Candace, Chase
Harta Berharga - After Story by orenjiluta reviews
Mark, pemuda pirang dengan topi terbalik khasnya, kabur dari rumah! Dan buruknya, dia malah terdampar di suatu pulau tak berpenghuni! Bersama teman-teman dan para penduduk senasib yang unik dan tak terdefinisi itu, mampukah dia bertahan hidup di pulau itu? Ditambah lagi kappa dan makhluk mistis lainnya juga ada disana! "Aku mau pulang!", Bagaimanakah nasib Mark selanjutnya?
Harvest Moon - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 7,666 - Reviews: 12 - Favs: 11 - Follows: 8 - Updated: 1/31/2015 - Published: 12/23/2014 - Mark, Chelsea, Vaughn
Harta Berharga by orenjiluta reviews
Claire adalah gadis kota yang hidup bersama neneknya. Namun, setelah neneknya meninggal, dia terpaksa harus pergi ke 'Mineral Farm'. Namun apa jadinya, ketika Claire tiba disana yang dilihatnya hanyalah pertanian terlalai dan pemilik rumahnya adalah hantu bernama Jack? Dan untuk bisa tinggal disana Claire harus menuruti semua perintahnya? Apa yang akan Claire lakukan? -COMPLETE-
Harvest Moon - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 17 - Words: 67,414 - Reviews: 69 - Favs: 37 - Follows: 14 - Updated: 6/6/2014 - Published: 10/20/2013 - Claire, Jack - Complete
And They Lived Happily Ever After, I Hope by DreamlessDirt reviews
"I am a proper lady and I demand to be treated as such." I crossed my arms and tilted my chin upward, hoping it looked convincing. Jack chuckled "Sure you are, kid." He rested his hand over my head and ruffled my hair. Goddess... This guy is so improper, and rude, and infuriating, and argh- Not to mention, he always covered in filth! But I guess he's pretty handsome...
Harvest Moon - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 2,187 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Follows: 7 - Updated: 4/11/2014 - Published: 12/17/2013 - Lumina, Jack
Story of a Lover Boy by MaxMadness0511 reviews
The Hunger Games from Peeta's Point of View - What is going on in Peeta's head as he and the girl he loves are reaped, marched around as spectacles, and then sent to die? Work in progress.
Hunger Games - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 23 - Words: 50,685 - Reviews: 48 - Favs: 41 - Follows: 61 - Updated: 3/13/2014 - Published: 12/8/2013 - Katniss E., Peeta M.
Lee's Second Chance by Crazyb2000 reviews
What if Lee was given a second chance at his own game. What if he could go back knowing everything that would happen from when he met Clementine to when he died from the bite. This is the story of Lee Everett being sent back to the first day of the outbreak. This is his 'Second Chance'
Walking Dead - Rated: T - English - Horror/Drama - Chapters: 11 - Words: 7,003 - Reviews: 173 - Favs: 268 - Follows: 297 - Updated: 10/31/2013 - Published: 12/3/2012
The Story of Great King by Litte Yagami Osanowa reviews
Jack von Hyrule demi mematuhi nasihat Saibara dan Barley sang penasihat tua Kerajaan Hyrule terpaksa mengikuti sayembara untuk meminang salah satu Putri dari Kerajaan Ethiuphia, Karen von Ethiuphia. /Kalian yang ada disini, sangat berani sekali-Tapi sayang kalian akan mati begitu acara ini dimulai/ Kau! Pria berambut coklat disana! Kau yang tersisa dari gerombolan pecundang ini mak
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 1 - Words: 12,223 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 8/17/2013 - Jack, Karen - Complete
Dillema Test by Litte Yagami Osanowa reviews
Kalian masih muda?/ Masih pelajar?/ Apa sih yang kalian pikirin semasa jadi pelajar? Apa yang bisa bikin kalian shock setengah mampus karena TEST? apa yang bakal kalian lakuin biar ngak kena REMED? contekan? WOW-Tipe pelajar yang tauladan sambil komat-kamit doa baca mantra sampe subuh trus belajar ya? ini kisah 1 Minggu perjalanan anak muda menghadapi TEST You Dare to read?
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 8,484 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 8/3/2013 - Published: 3/22/2013 - Jack, Gray, Kai
Meant to be Together by Ayaka Aoi reviews
"Aku selalu mencari, dimanapun kau berada, setidakmungkinpun kita bertemu, aku selalu mencarimu", bisiknya.
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 5 - Words: 10,366 - Reviews: 15 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 5/31/2013 - Published: 4/11/2013 - Claire
The Adventure of Prince Phillip by Litte Yagami Osanowa reviews
Pangeran Phillip dari Kerajaan Hyrule kabur karena tidak mau dijodohkan dengan putri kerajaan tetangga dengan alasan ingin menjadi Raja SINGLE? Tapi bagaimana petualangan Pangeran yang satu ini menyusuri wilayah lain yang belum pernah ia kunjungi? bertemu dengan berbagai orang yang berbeda dan tentunya gadis-gadis yang beraneka ragam (?) SUCK SUMARRIES anyway, just read and enjoy
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,890 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Follows: 4 - Updated: 5/26/2013 - Published: 4/19/2013 - Phillip
Detective's Case by PurpleSweets13 reviews
A murder has occurred on Sunny Island and Inspector Vaughn has been called to investigate. Well, him and his stupid rookie assistant, Chelsea. But the deeper they dig, the more mysteries they uncover. Will they be able to find the murderer and put an end to Sunny Island's sad history?
Harvest Moon - Rated: T - English - Crime/Mystery - Chapters: 8 - Words: 26,365 - Reviews: 51 - Favs: 11 - Follows: 10 - Updated: 5/12/2013 - Published: 9/18/2012 - Chelsea, Vaughn
My Dearest by Kuroi Onee-san reviews
Pertemuan yang mereka ucapkan pun terjadi, takdir tidak membohongi mereka. Dan seperti itulah, mereka bersua.—Hinata x Yui
Angel Beats!/エンジェルビーツ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,279 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 12/24/2011 - H. Hinata, Yui - Complete
Boys Dead Monster by Azufina reviews
Hinata sangat iri dengan anggota SSS yang merupakan anggota Girls Dead Monster. Dipuji, punya banyak fans, menjadi idola! Ia juga ingin yang seperti itu! Bagaimana seandainya Ia membentuk band dengan nama Boys Dead Monster? Berhasilkah?
Angel Beats!/エンジェルビーツ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,239 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 12/21/2011 - H. Hinata, M. Iwasawa
Winter Flowers by SasukeBlade reviews
HM 64 :: In a fit of loneliness, Popuri decides she will make somebody's Christmas cheerful if it kills her. "Grumpy Pants" Gray is just a victim here, really. Secret Santa gift for Lorelei547!
Harvest Moon - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,764 - Reviews: 10 - Favs: 17 - Published: 12/24/2010 - Popuri, Gray - Complete
Thank You by Hasthio-kun reviews
Bercerita tentang kehidupan di dunia nyata setelah semua anggota SSS meninggalkan After Life. Pairing YuixHinata, Made it for their fans :D. A/N : Fanfic pertama ku, mohon dimaklumi kalau masih ada kesalahan. Update Chapter 5
Angel Beats!/エンジェルビーツ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 5 - Words: 7,743 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 2 - Updated: 10/17/2010 - Published: 8/31/2010 - Yui, H. Hinata
Take Me Out ? by Yue Ecchi reviews
acara Tek Mi Aut yang diikutin sama anak-anak HM.... hmmmm..... enjoy read... XD
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 8,498 - Reviews: 36 - Favs: 10 - Follows: 1 - Updated: 9/30/2009 - Published: 9/24/2009 - Complete
Jack's Wonderful Life by Erune reviews
Aku berjalan pulang sambil terus berpikir. Bunga itu bisa dijual ke Van. Harganya cukup mahal. Setiap hari bunga bisa tumbuh dimana saja. Kita tidak perlu meminta izin siapapun untuk memetiknya." Chap. 4 update!
Harvest Moon - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 4 - Words: 5,151 - Reviews: 48 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 8/30/2009 - Published: 6/22/2009 - Jack
Engkau Milikku, Claire by B A B Y . HEART . P R I Z I E reviews
Dedicated for The Lonely Owl. Jack dan Claire saling jatuh cinta, tapi status yang mereka miliki berbeda jauh.. Haruskah Jack melepaskan Claire? Susah bikin summary.. Baca aja deh.. Jangan lupa review! w
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,259 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Published: 8/4/2009 - Jack, Claire - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

I'll Give Anything reviews
"Aku akan memberikan apapun untuk kembali ke masa itu" ujar Draco pelan. "Aku akan memberikan apapun agar aku bisa melihat senyumannya lagi" /Draco kehilangan Hermione, kekasih yang sangat dicintainya, di Battle of Hogwarts. Setiap hari, hanya mimpi buruk dan ingatan tentang perang itu yang terus menghantuinya. Di tengah kesedihannya yang mendalam, sebuah keajaiban terjadi.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 5 - Words: 7,131 - Reviews: 7 - Favs: 13 - Follows: 10 - Updated: 5/12/2018 - Published: 5/5/2018 - [Draco M., Hermione G.]
You're The Most Wonderful Thing in My Life reviews
Aku tidak pernah berniat membuat mereka jatuh cinta padaku. Aku hanya menganggap mereka sebagai teman-tidak lebih. Ketika empat gadis itu menyatakan perasaanya padaku, aku jadi berpikir, kenapa gadis yang benar-benar aku cintai tak menyatakan perasaannya padaku? Apakah dia tidak mencintaiku? PS: I took the cover from Google. Well, I thank to the owner of the picture and sorry.
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 17,833 - Reviews: 25 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 8/31/2014 - Published: 11/25/2012 - Jack - Complete
Speak Now (English Version) reviews
And they say 'Speak now' (Based on Taylor Swift's song: Speak Now) Hikari is depressed because her fiance, Gill, was forced to marry Luna by his stepmother. Will Hikari just give up? Bad summary, but just read it.
Harvest Moon - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,800 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 3/22/2014 - [Gill, Molly/Hikari] - Complete
Speak Now reviews
And they said 'Speak now' (Based on Taylor Swift's song: Speak Now) Hikari sangat sedih karena tunangannya, Gill, dipaksa menikahi Luna oleh ibu tirinya. Apa yang akan dilakukan Hikari? Bad summary, but just read it. I took the cover from google, and I thank from my heart to the owner and sorry because I don't know how to get your permission.
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,615 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 2/23/2014 - Molly/Hikari, Gill - Complete
Harvest Moon More Friends of Mineral Town: Claire X Cliff Chapter 2 reviews
Claire terpaksa meninggalkan semua yang dia punya di Mineral Town. Pertaniannya, teman-temannya, dan… Pacarnya. Dia harus pindah ke Forget-Me-Not Valley, untuk membangun pertanian disana. Ini semua untuk menolong Harvest Goddess dan Harvest Sprites. Sequel kisah sebelumnya. PS: I took the cover from Google. Well, I thank to the owner of the picture and sorry for not permission.
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 4 - Words: 4,840 - Reviews: 16 - Favs: 2 - Follows: 5 - Updated: 2/10/2014 - Published: 1/10/2013 - Cliff, Claire
Lovely Babe reviews
Rock rela berubah demi orang yang dicintainya. Dia berusaha menjadi seorang laki-laki yang pekerja keras, meskipun ia pikir itu mustahil. Ini semua dikarenakan teman masa kecil Jill sekaligus saingan Rock adalah seorang laki-laki pekerja keras. PS: I took the cover from Google. Well, I thank to the owner of the picture from deep of my heart and sorry, cause not permission.
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 3,534 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Updated: 6/27/2013 - Published: 1/10/2013 - Rock, Jill
Harvest Moon More Friends of Mineral Town: Claire X Cliff Chapter 1 reviews
Kisah cinta antara Cliff dan Claire yang dilanda berbagai terpaan badai(agak lebay sih). Mampukah mereka menghadapinya? EP terakhir sudah update. PS: I took the cover from Google. Well, I thank to the owner of the picture from deep of my heart and sorry, cause I don't know how to ask your permission.
Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 14,044 - Reviews: 22 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 11/24/2012 - Published: 10/4/2012 - Cliff, Claire - Complete