Profe Fest
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 01-01-13, id: 4454374, Profile Updated: 06-28-18
Author has written 79 stories for 07-Ghost, Katekyo Hitman Reborn!, Fullmetal Alchemist, Aldnoah Zero/アルドノア・ゼロ, Psycho-Pass/サイコパス, Tokyo Ghoul/東京喰種トーキョーグール, Magic Knight Rayearth/魔法騎士レイアース, Gangsta./ギャングスタ, Kill la Kill/ キルラキル, Rokka: Braves of the Six Flowers/六花の勇者, Joker Game/ジョーカー・ゲーム, and Assassination Classroom/暗殺教室.

Status : Lebih aktif di AO3

Mohon maaf masih menggantungkan berbagai FF yang berstatus multichapters. Saat ini sedang setia tinggal fandom Joker Game dan mencoba mencicipi berbagai fandom lain yang tak tentu.

If you want to know me better, send me a private message (PM) via FFn/Twitter. I'll answer you're question.


avatar : commission by Siripikan


Want to know me better?

Twitter: @ProfeFest

Wattpad: Profe_Fest

AO3: Profe_Fest

Blog: aliferous31.wordpress.com

FictionPress: Tsukihime 29


Akun Kolaborasi

Profe Maulida : Akun kolaborasi ini tercipta karena kami berlayar di kapal yang sama. Karena kami sama-sama akan menghadapi UN yang akan diselenggakan pada tahun ini dan penerimaan universitas, maka akan hiatus sementara.

profenyx : Akun kolaborasi yang baru-baru ini mem-publish sebuah FF meski sudah lama sekali dibuat.


About Me

/scripturient/selenophile/bibliophile/fangirl/logophile//tsundoku

Mahasiswi di sebuah universitas negeri di Indonesia. Senang menulis cerita fiksi serta sedikit puisi dan berusaha keras agar tulisannya dapat lebih layak dibaca. Mencintai sejarah, mitologi, bahasa, sedikit sains, dan berbagai hal lain secara acak. Senang sekali berfantasi, perkara waktu dan tempat bukan jadi halangan menghentikannya.


Catatan Pribadi

Terima kasih pada siapapun yang telah meluangkan waktu untuk membaca/mengomentari cerita saya. Kalian bisa mengirimi saya PM atau langsung hubungi saja saya via Twitter untuk lebih cepat mendapat balasan (link sudah dimasukkan di atas). Saya tidak akan menolerir siapapun yang memplagiat karya saya dan jika kalian menemukan ada fanfiksi yang memplagiat karya saya, saya harap kalian langsung menghubungi saya. Jika kalian ingin menggunakan prompt yang serupa dengan fanfiksi saya atau semacamnya, jangan ragu mengirimi saya PM (atau Twitter untuk lebih cepat mendapat balasan). Sekali lagi, terima kasih untuk pengertiannya!


-Salam-

Profe Fest

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Requiem of Blue Rose by Hime Hoshina reviews
Ratu Hati diserang, seorang Prajurit Hati meninggal untuk melindunginya. Sang Raja menuntut balas atas nyawa dan darah yang hilang. Dan rahasia-rahasia yang menyelubungi Wonderland selama seratus tahun akan terungkap. Mikorei. Wonderland!AU
K - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 8,506 - Reviews: 5 - Favs: 12 - Follows: 8 - Updated: 8/24/2017 - Published: 8/20/2017 - [S. Mikoto, Munakata R.] A.K. Weismann, Totsuka T.
Gang Raja RW 07 by Hime Hoshina reviews
Rumah-rumah kumuh di bantaran sungai, tempat orang-orang berkepribadian aneh tinggal dan berkumpul (juga mencari cinta). Mikorei, SaruMi, IzuTata, dan ShiroKuroh, BL, Indonesian!AU
K - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,697 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 9 - Published: 8/22/2017 - [S. Mikoto, Munakata R.] [Yata M., Fushimi S.]
Detachment by Vessalius04 reviews
Bagai sang pembangkang dan sang penurut yang memiliki masing-masing pendirian, rasa benci tak akan bisa dihindarkan dan tanpa terduga oleh siapapun seorang Hatano Ryosuke bertemu dengan Seto Tazaki. Kedua orang yang tak seharusnya bertemu itu pun berakhir menyimpan percikan rasa benci di dalam hati, tetapi mereka tak menyadari bahwa benci dan cinta selalu berjarak tipis.
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,845 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/13/2016 - Kaminaga, Tazaki, Hatano
Virginity by Empunya Tunjung reviews
Dia dipindahkan dari Miyagi ke Tokyo sejak setahun lalu. Namun tetap saja ada hal-hal yang tak mampu membuatnya terbiasa. Untungnya, ia sudah memiliki kawan-kawan yang begitu peduli padanya. Peduli? Atau justru ia hanya menjadi bahan gosip dan lelucon bagi mereka? #NoticeMeEvent
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,585 - Reviews: 1 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 12/12/2016 - [Lt. Col. Yuuki, Sakuma] - Complete
Puzzle by Empunya Tunjung reviews
Akhirnya kutemukan, kepingan puzzle yang selama ini hilang dari hidupku. For #TakaburC [Kolaborasi buta bersama Profe Fest] #3
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: T - Indonesian - Romance/Suspense - Chapters: 1 - Words: 3,444 - Reviews: 1 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 7/24/2016 - Sakuma, Miyoshi - Complete
bakpao story by Chesee-ssu reviews
Setiap malam pukul delapan, di halaman depan kos, Mammon menunggu. Tak peduli berapa lama waktu berlalu, Mammon akan tetap menunggu. Dan ketika sosok itu datang, Mammon tak akan segan-segan merekahkan senyumnya. Ya, sosok pemuda berkepang yang mengayuh gerobak bakpao itulah yang membuat senyumnya merekah. /For #GiveAwayFM
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 812 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/30/2016 - [Fon, Mammon/Viper] - Complete
anyelir merah muda by Chesee-ssu reviews
Fon melihatnya, Mammon yang begitu cantik hari ini. Sebuket anyelir merah Fon berikan untuknya For #GiveAwayFM
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 486 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/8/2016 - [Fon, Mammon/Viper] - Complete
Misfortune by Bergenyx reviews
Mammon kehilangan susu stroberinya, dan Fon tahu benar bagaimana cara membuat orang lain naik darah. / Untuk Profe Fest, happy birthday!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,213 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 1/2/2016 - Mammon/Viper, Fon - Complete
End? by elkyouya reviews
Ketika tak ada yang benar-benar berakhir di antara mereka. #KuterimaKapalMu Profe Fest. Fon X Viper.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,167 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 10/15/2015 - [Fon, Mammon/Viper] - Complete
Behind the History by Hime Hoshina reviews
Kita diajari untuk membenci sesuatu yang tidak pernah kita ketahui. Namun pernahkah kita mencoba melihat satu sisi di baliknya? Dari mata mereka yang kita cap sebagai 'penghianat'. Kumpulan drabble untuk # 50TahunG30SPKI (Chapter 2, Sasuke: Pulang)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Suspense/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 3,760 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 12 - Updated: 10/7/2015 - Published: 9/30/2015 - Naruto U., Sasuke U.
A Paradise of Light by NadeshikoLachrymose reviews
Sedikit demi sedikit cahaya mulai nampak di tengah-tengah kegelapan. Rahasia terbuka. Teori terungkapkan. Undangan, cinta, balas dendam, rahasia. Ketika jalan terbuka lebar, hanya satu yang mampu membuat Tsuna membawa keluarganya, ke sebuah surga cahaya. OC, OOC, no flames please.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Mystery/Angst - Chapters: 5 - Words: 12,502 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 8/23/2015 - Published: 1/15/2013 - Tsuna/Tsunayoshi S., OC
別の世界 (Betsu no Sekai) by Ayano27 reviews
"Tsuna, seperti yang kau sadari, guardian-guardianmu satu persatu menghilang, dan kami tidak ingin kau dan sapi bodoh ini menghilang juga. Jadi kami memutuskan untuk mengirimmu dan Lambo ke dunia paralel." -Prologue up!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Adventure - Chapters: 8 - Words: 9,544 - Reviews: 81 - Favs: 56 - Follows: 52 - Updated: 2/11/2015 - Published: 1/10/2013 - Tsuna/Tsunayoshi S., Vongola 10th Generation
Storm and Mist, Red and Violet by Kazue Tsubasa reviews
A series of drabbles involving ViperXFon. Please R&R. Cover's not mine. Marked completed unless inspiration strikes.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 8 - Words: 4,527 - Reviews: 26 - Favs: 41 - Follows: 32 - Updated: 1/5/2015 - Published: 10/6/2014 - Mammon/Viper, Fon - Complete
hologram by Bergenyx reviews
Coba pejamkan mata; lihat warna emas? G27. Buon compleanno, Profe Fest!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 347 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/2/2015 - [Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo, Tsuna/Tsunayoshi S.] - Complete
Black Ghost by Rizzeve Xellfort reviews
Konatsu Warren is a boy who study at Kirisaku High School,a school which has a dormitory system together with Teito. He's good at using sword making him get into the strongest dormitory,the Black-Ghost, the Black Hawks part while Teito get into the 07-Ghost part.What'll happen to Konatsu if his roommate's happen to be Hyuuga? And what'll happen to Teito too if his roommate is Frau?
07-Ghost - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 25,910 - Reviews: 31 - Favs: 30 - Follows: 22 - Updated: 12/7/2014 - Published: 1/13/2012 - Hyuuga, Konatsu W.
Mirror Knights by Nekuro Yamikawa reviews
Random fic : Sebuah liontin hitam membawa skenario yang menyeret sang diva untuk terlibat ke dalamnya. [Gambar diambil dari akun seorang artist di devianart yang tersebar di internet.]
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Fantasy - Chapters: 4 - Words: 7,938 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 6 - Updated: 1/19/2014 - Published: 6/12/2013 - [Miku H., Kaito S.]
Pierrot by Nacchan Sakura reviews
'Diinjak, dihina, ditertawakan. Itulah tugas wajib seorang badut.'—Eren dan Mikasa memasuki satu sekolah dimana semua muridnya adalah anak-anak yang 'memiliki masalah'. Kehidupan mereka memang menjadi lebih baik, namun di sekolah ini—Eren bertemu dengan Rivaille, seorang senior yang membuat hidupnya berbalik seratus delapan puluh derajat. Riren, AU.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 36,940 - Reviews: 422 - Favs: 238 - Follows: 119 - Updated: 8/16/2013 - Published: 6/22/2013 - Eren Y., Levi A. - Complete
Air Mata by Hisawa Kana reviews
Gamma tahu bahwa gadis itu sudah tiga kali menangis sejak dia bertemu dengannya. Tapi hanya satu kali dia benarbenar melihat gadis itu menitikkan air mata. Oneshot! Read and review? Rate T for safety.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 591 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 6/24/2013 - Gamma, Uni - Complete
Tag berantai by Crazzy Lucky Rin reviews
Fic ini terinspirasi dari fic punya Izayoi Tsukishiro dari fandom Kuroba. Bagaimana jika Tsuna mendapat notes dari orang tak dikenal yang seenaknya men-tag namanya di akun facebook? Bukan salah pertanyaan tapi yang masalah tuh bagaimana jawabannya? Apa lagi setelah disebarkannya ke seluruh orang yang dia kenal. Random Char, dislike? then dont read. OOC, ABAl, GAJE.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 6 - Words: 8,017 - Reviews: 32 - Favs: 18 - Follows: 16 - Updated: 6/20/2013 - Published: 10/11/2012
Triangle Love: Re-write by Fujiwara-Yume Projects reviews
Seharusnya semuanya berjalan baik-baik saja. Seharusnya hubungan antara Frau dan Teito biasa-biasa saja. Tapi, begitu sesuatu terjadi, Frau merasa kalau seluruh dari dirinya itu direnggut begitu saja, dan begitu seorang Chief of Staff ikut campur dalam masalah ini... Well, all hell break loose. Semi-AU. M-preg! Yaoi. OC, OOC.
07-Ghost - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,024 - Reviews: 18 - Favs: 12 - Follows: 12 - Published: 5/8/2013 - Ayanami, Frau, Teito K.
Between Love and Mission by Nacchan Sakura reviews
Rin Yuzuhara, seorang pembunuh bayaran yang merahasiakan identitasnya. Len Kagamine, seorang Yakuza yang menyamar jadi siswa SMU biasa. Rin ditugaskan untuk membunuh Len, dan ia menerima tugas itu. Rin menganggap semuanya mudah, namun bagaimana jika Tuhan memberikan sedikit putaran dalam cerita hidup mereka? Karena Len dan Rin, ditakdirkan untuk saling menyukai. LenxRin. R/R?
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 14 - Words: 19,516 - Reviews: 140 - Favs: 94 - Follows: 78 - Updated: 3/25/2013 - Published: 7/9/2011 - Len K., Rin K.
Unforgetable Memory by ciocarlie reviews
"Bagaimana ini, aku tidak mungkin mencintainya bukan? Bagaimanapun aku tidak boleh jatuh cinta pada gadis yang disukai oleh Giotto..." /Chap. 5, Reunion
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 5 - Words: 17,987 - Reviews: 40 - Favs: 29 - Follows: 23 - Updated: 2/23/2013 - Published: 1/9/2012 - Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo, Tsuna/Tsunayoshi S.
Disaster? Pajama's Party Vongola Style! by Mizurin Namikaze reviews
Dame-Tsuna, cowok imut yang tidak pernah beruntung. Benarkah? Karena kali inipun dia jadi incaran para cowok keren Vongola! Kali ini ide apalagi yang digunakan Reborn untuk menghancurkan hari-hari damai Dame-Tsuna?This is ALL27 story!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 3,151 - Reviews: 48 - Favs: 33 - Follows: 23 - Updated: 2/16/2013 - Published: 12/24/2012 - Tsuna/Tsunayoshi S.
20 Things by PurpleLittleMoon reviews
Berikut 20 cara untuk mengganggu anggota-anggota guild Fairy Tail. Silahkan mencoba... Sequel Chapter 2 : Blue Pegasus special! RnR please?
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 959 - Reviews: 25 - Favs: 19 - Follows: 9 - Updated: 1/23/2013 - Published: 12/4/2012 - Complete
Ayah, Aku Harus Pergi by BloodyNightmare14 reviews
Warning : Yaoi, BL, Sho-ai (lengkap), AU, typo, abal, Chara Death! , mpreg (walau ga ada adegannya sih :D) Romance, Family, Hurt/Comfort setelah membaca, silakan tinggalkan jejak, ya.. miaw
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 6,100 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 1/23/2013 - Published: 10/29/2012 - Castor, Teito K.
Story In Namimory Senior High School and Vongola Cafe by DarkLidya reviews
"…"/ "TIDAK! Jangan bercanda!"/"Aku serius."/"Aku tidak akan pernah mau!"/"Urusai. Kamikorosu!"/"Hi-hie? Hi-Hibari-san! Huahhhh!"/ "Teme! Kau apakan Juudaime? Huh!"/"Bo-boss…"/"Ugh… Perutku sakit..."/"VOOOIIIII …! KALIAN SEMUA BERISIK !" BANG! "Tenanglah kalian semua. Aku yakin ini akan sangat menarik.".../ All Pairing! So, Mind to RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 7,991 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Published: 12/31/2012 - Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Salah Gaul by fajrikyoya reviews
Sumpah, Mukuro itu nggak alay. Selama ini dia cuma salah gaul - -
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,761 - Reviews: 48 - Favs: 43 - Follows: 22 - Updated: 12/28/2012 - Published: 7/2/2012 - Mukuro R.
The Sinister Successor by Handsome Mayhem reviews
Hyuuga dengan patuh mengikuti Ayanami dan yang lain ke pesta, namun karena Ayanami sudah mengancamnya dan memperingatkannya untuk tidak mengacaukan rencana dimana ia tidak ambil bagian kali ini, Hyuuga memutuskan untuk melakukan hal lain. Jika Ayanami akan mengambil Konatsu dari pesta di Order, dia akan mengambil Eve dari mansion Warren. Kapitel 5: Let Us Have Fun at The Party!
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Mystery/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 19,398 - Reviews: 35 - Favs: 19 - Follows: 10 - Updated: 11/24/2012 - Published: 9/12/2011 - Konatsu W., Hyuuga
Monster by RizukiShizaya reviews
Aku bosan dengan semua ini, tidak ada lagi yang bisa kugenggam. Keabadian adalah kutukan. Kesendirian adalah duri. Kehausan adalah…kematian. Semua ini membuatku bosan, aku selalu berbeda dengan yang lain. Aku cinta malam, tapi bersahabat dengan matahari. Malam bagaikan darah yang lezat. Siang bagaikan kehangatan dan kelemahan.
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 2 - Words: 12,744 - Reviews: 6 - Favs: 14 - Follows: 5 - Updated: 10/31/2012 - Published: 10/30/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Exogenesis by RizukiShizaya reviews
"Sepertinya kau sangat syok. Ahahahaha! Apa kau akan menarik kembali ucapanmu saat ditaman? Saat kau bilang 'aku mencintaimu?" senyum sinis menghiasi wajah tampan Izaya, membuat Shizuo semakin kesal tingkat dewa. jika tertarik, baca saja ff gaje ini #dilempar street sign#
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 18,287 - Reviews: 34 - Favs: 30 - Follows: 6 - Updated: 10/29/2012 - Published: 10/23/2012 - Izaya O., Shizuo H. - Complete
Tears by Nordics Cross reviews
Kuharap ada seseorang yang mau membantuku menatap kehidupan ini. Bukan hanya dengan kedua netra ini. Aku ingin sepasang netra yang menemani. Menggenggam tangan ini. Aku menatapnya sedang berusaha menahan air matanya. Aku bukanlah teman yang baik. Pergi dengan seenaknya. Special fic from S. Oyabun for Kiyu desu! Sorry telat!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,777 - Reviews: 5 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 10/25/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
the curse of forbidden love by Claraferllia reviews
Sepasang insan terjerat dalam lingkaran kutukan cinta terlarang, takdir yang kejam mempermaikan mereka tanpa ampun. Apakah pada akhirnya mereka akan mendapatkan kebahagiaan?
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,080 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 9/21/2012 - Published: 9/14/2012 - Castor, Labrador
September 9 by WhiteAngel128 reviews
Every year, Gokudera sees September 9 as the death anniversary of his mother and nothing else. Will it remain this way forever, or can a certain Vongola boss change that for the better? Birthday fic, 5927.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 11,233 - Reviews: 7 - Favs: 33 - Follows: 6 - Published: 9/9/2012 - H. Gokudera, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
We Just Fall in Love by Gokudera J. Vie reviews
Ketika mencintai dan dicintai dipertanyakan. Mana yang kau pilih, dicintai atau mencintai?/T just for safe
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,289 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/5/2012 - H. Gokudera, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Tonari no Gokuderakun! by k0ush4fukuj1 reviews
"Kehidupan sekolah Tsuna-pii yang biasa menjadi tak biasa, memang ada apa sih?". . . want to RnR? chap 2 AVAILABLE, chap 3 COMING SOON!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Suspense - Chapters: 2 - Words: 2,543 - Reviews: 11 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 8/14/2012 - Published: 8/11/2012 - Tsuna/Tsunayoshi S.
I'm Only Your Puppet by BloodyNightmare14 reviews
Warning : AU, typo, BL , Sho-ai , Yaoi #lengkap# "DON'T LIKE , DON'T READ", please enjoy this story... setelah membaca, silakan tinggalkan jejak.. :3 , arigatou... miaw
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 4,227 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 8/5/2012 - Published: 6/27/2012 - Castor, Labrador
Jakarta, Here We Come by Berufura reviews
Apa yang akan terjadi jika Varia datang ke Jakarta? Mungkin AU dan random, karena Bel diceritakan masih duduk di kelas 2 SMA, dan Fran kelas 3 SMP.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 5,068 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 7/28/2012 - Published: 5/26/2012 - Belphegor, Fran - Complete
Breaking The Habit by DominosAndIllusions reviews
AU; Viper and Fon; Rated T for swearing, mild adult themes and paranoia. Read and Review, PEACE!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 2,209 - Reviews: 12 - Favs: 37 - Follows: 30 - Updated: 7/23/2012 - Published: 5/4/2012 - Mammon/Viper, Fon
My Soul by BloodyNightmare14 reviews
CasLab lagi nih, miaw... w Warning : Yaoi, BL , Sho-ai , typo, gaje , dll. Daann, setelah membaca, silakan tinggalkan jejak... :3 arigatou
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,866 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 7/9/2012 - Castor, Labrador
Smile by Kyuuichi Azurin reviews
Kau pernah merasakan cinta tak terbalas yang bahkan tidak diketahui oleh yang bersangkutan sampai kesempatan terakhir? / 'Tetap tersenyum, ya. Senyummu itu indah sekali' 'Kau bodoh, Gokkun' / Long-oneshot / 5927
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,362 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 6/26/2012 - H. Gokudera, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Please Say It Again, Young Master by NHL-chan reviews
"Mengapa selama ini selalu saya yang pertama bilang "Saya mencintai anda" atau yang semacamnya?"/"Ke-kenapa menanyakan hal aneh begitu?"/"Tentu saya ingin anda mengatakannya pada saya." A SebaCiel ficlet. Canon, amateur, maybe fluff? Please RnR!
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 753 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 6/25/2012 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
Flower Of Eden by BloodyNightmare14 reviews
CasLab/slight LemLab apaanih! " Warning : yaoi , BL , sho-ai *lengkap* ? , gaje, aneh , dll #terinspirasi abis baca manganya# *ga ada yg nanya* please enjoy
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,535 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 5/21/2012 - Castor, Labrador
Tell Us More, Mama! by S.Oyabun reviews
Para buah hatinya tidak dapat tidur nyenyak .Izaya menceritakan sebuah dongeng buatannya agar para buah hatinya dapat tertidur. Akan tetapi ada sesorang yang membuat Izaya berhenti bercerita. Siapakah dia? Dan dongeng apakah yang di ceritakan oleh Izaya?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,000 - Reviews: 14 - Favs: 34 - Follows: 8 - Published: 5/10/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Say 'Love' with Quotes by Yuki Arisa reviews
"Love is a complex feelings with a simple need, and it's you" -Yuki Arisa. /Shizaya/sho-ai/one-shot/birthday fict for Izaya /
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,503 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Published: 5/4/2012 - Shizuo H., Izaya O.
Akibat Bertanya Sama Belphegor Tentang Ujian by Fay Ghin reviews
Pertanyaan-pertanyaan absurb seputar Ujian Nasional ini akan dijawab oleh Belphegor!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 1,157 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 5 - Updated: 4/19/2012 - Published: 4/4/2012 - Belphegor - Complete
A Bouquet of My Love by ciocarlie reviews
Semuanya sudah berakhir dengan happy ending, tetapi apakah benar bahwa mereka semua sudah mendapatkan kebahagiaan itu? / Setting, After Future Arc / Pairing : ColoLal, D18, 8059, 6927, R27, 10051
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,178 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Published: 4/18/2012 - Vongola 10th Generation - Complete
TIRAMISU by NamiKaze-Naruni reviews
-Oneshot!- Apakah kau tahu arti dari Tiramisu?- Shou-ai. AU. Review, please?-
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 6,562 - Reviews: 14 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 1/25/2012 - Frau, Teito K. - Complete
Past Family by Hanabi Kaori reviews
Frau dan Teito dibuat kerepotan lagi kali ini! kira-kira apa yang terjadi?/"Frau, kau sudah punya anak, ya?"/"Ha-Hah? Ja-jangan bercanda, aku belum punya anak! Pacaran aja belum pernah, bagaimana aku punya anak!"/Collab Fanfic with Namikaze-Naruni! RnR?
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Family - Chapters: 3 - Words: 19,906 - Reviews: 36 - Favs: 24 - Follows: 10 - Updated: 1/10/2012 - Published: 10/7/2011 - Frau, Teito K.
Demam: Mama & Papa! by Aldred Kurofer reviews
"MA-MAMA!"/"Hey Tsugaru-kun! Aku menemukan Mama!"/'Ini bukan mimpi'/A-ah, y-yah, aku hanya ingin melihat kelanjutan hubungan mereka…/"Kau tidak keberatan kan, Izaya?"/"Asal bersama Shizu-chan it's okay!"/Demam mengubah segalanya! Additional Part 1! COMPLETED
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 4 - Words: 11,397 - Reviews: 41 - Favs: 48 - Follows: 22 - Updated: 1/4/2012 - Published: 12/21/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
The Center of My World by Handsome Mayhem reviews
Aku sangat takut jika suatu saat aku menemukan seseorang yang kuanggap pusat duniaku, namun baginya aku hanya seseorang dalam dunianya… My first fic in this fandom, read and review please...
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,430 - Reviews: 6 - Favs: 10 - Published: 9/7/2011 - Hyuuga, Konatsu W. - Complete
Ada apa dengan Teito? by kanon1010 reviews
Teito terlihat murung seharian, hingga membuat Frau khawatir ada apa gerangan dengannya dan mengapa hanya Castor yang bisa memberikan bantuan padanay?.. FrauTeito slight CastorLabra...semi canon have a nice read..
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,110 - Reviews: 10 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 8/11/2011 - Frau, Teito K. - Complete
Sogno e Realita by ciocarlie reviews
Tidakkah kau menyadari kalau setiap kebahagiaan itu pasti diperlukan pengorbanan? Dan setiap kejahatan pasti ada alasannya...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 4 - Words: 9,912 - Reviews: 34 - Favs: 20 - Follows: 14 - Updated: 7/12/2011 - Published: 1/11/2011 - Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo, Tsuna/Tsunayoshi S.
Daisuki Yo! by Kira Desuke reviews
Castor sangat menyukai Labrador. Tapi... entah bagaimana caranya menyatakan perasaannya mengingat kedamaian yang terlalu damai di antara mereka. Special Request by Michi-chu. RnR?
07-Ghost - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,541 - Reviews: 13 - Favs: 16 - Follows: 2 - Published: 6/15/2011 - Castor, Labrador - Complete
Indonesia, I'm coming! by sutet reviews
Trip 2 update! Ada yang menyerang Shinra ditengah kegelapan! Shinra pun menghilang dan hanya meninggalkan jejak 'darah' di karpet kamar Kei. Warning! Ada OC-nya
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,562 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 5/12/2011 - Published: 4/7/2011
Fate Serenade by sherry-me reviews
Kisah kita, takkan selesai begitu saja. Iya kan? -Final Couplet: Not An Ending, Just A New Beginning- RoyfemEd, AlWin, JeanRiza
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 19 - Words: 61,256 - Reviews: 120 - Favs: 47 - Follows: 15 - Updated: 4/28/2011 - Published: 10/28/2009 - Edward E., Roy M. - Complete
Cold Night by Michiko165 reviews
On that winter night, Teito could't get sleep and wondering around the church. Figure what is he doing in the middle of the night! R&R!
07-Ghost - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,375 - Reviews: 14 - Favs: 66 - Follows: 15 - Published: 6/28/2010 - Frau, Teito K. - Complete
My Single Ray of Light by Literapture reviews
The Scythe is gaining power and Frau begins to doubt his ability to keep Teito safe. He can see only one option but after travelling together for so long, saying goodbye is harder then either of them could ever have guessed. Oneshot. FrauxTeito.
07-Ghost - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,232 - Reviews: 6 - Favs: 34 - Follows: 5 - Published: 6/25/2010 - Teito K., Frau - Complete
More Than Anything by AkatsukiAshe reviews
You know...I...didn't only lose things..." TeitoXFrau Yaoi Nothing Serious just a little fluff : Complete One-shot
07-Ghost - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 524 - Reviews: 6 - Favs: 31 - Follows: 2 - Published: 4/20/2010 - Teito K., Frau - Complete
Pose! by Michiko165 reviews
They're in front of the camera. Frau was smiling, but Teito? He was blushing furiously. Sorry for suck at summarizing and grammars. But please read and review. Frau x Teito
07-Ghost - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,317 - Reviews: 29 - Favs: 95 - Follows: 19 - Published: 1/13/2010 - Frau, Teito K. - Complete
It's Called a Mistletoe by Michiko165 reviews
Teito never heard a thing called mistletoe, while there's Frau, trying to explain. Please read and review!
07-Ghost - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,717 - Reviews: 32 - Favs: 90 - Follows: 10 - Published: 1/6/2010 - Teito K., Frau - Complete
Pandora's Box by PrayForFeeling reviews
No matter what happened to them, they would never part. SPOILERS if you haven't read Chapter 43. Takes place right where it ends.
07-Ghost - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 317 - Reviews: 9 - Favs: 51 - Follows: 8 - Published: 6/27/2009 - Frau, Teito K. - Complete
Surrunder by Hikari Rio reviews
Aku tak sadar...selama ini aku takluk olehmu...RoyEd..SongFic lainnya...Surrunder-Anggun..
Fullmetal Alchemist - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,072 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 7/4/2007 - Roy M., Edward E. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Dalam Bayang-Bayang: Sebuah Operasi Klandestin
Dalam konflik yang saling tumpang-tindih, mereka bergerak; tanpa suara maupun jejak. Kebohongan dan kebenaran mencair, membaur, dan menyamarkan dinding yang memisahkan mereka. Nah, kali ini, siapa pemain utamanya?/ RnR?
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: M - Indonesian - Crime/Mystery - Chapters: 2 - Words: 5,187 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 9/11 - Published: 6/28
Last Hope reviews
Kerajaan Ravka berada di ambang keruntuhannya. Fong yang tamak berkuasa, Mammon terpaksa menjadi alat sang penguasa kegelapan, Fon yang entah di mana. Adakah harapan untuk membuat segalanya kembali damai?/ Warning! BL, OOC, Fon dibuat menjadi 2 orang, Alternative Ending Siege and Strom. Possibily harem. /UPDATE/ RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Fantasy/Drama - Chapters: 9 - Words: 40,500 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 4 - Updated: 3/18 - Published: 7/4/2015 - Fon, Mammon/Viper
esperance reviews
Sederas apapun, hujan pasti akan reda. Kemudian melahirkan pelangi dengan beragam warna. Dengan demikian, keputusasaan pun pasti akan berganti menjadi harapan. / Amari x Original Female Character / Threeshot plus extra chapter / RnR?
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 4 - Words: 5,924 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/7 - OC - Complete
Redamancy
[ Redamancy: (n.) The act of loving the one who loves you; a love returned in full. ] / Sakuma dan Miyoshi punya cara yang berbeda untuk mengungkapkan cinta dan membagi dunia mereka tanpa perlu melakukan yang orang lain anggap perlu dilakukan pasangan yang mabuk cinta./ BL, AU, ficlet. RnR?
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 2,106 - Favs: 3 - Follows: 4 - Published: 1/16/2017 - Miyoshi, Sakuma
D-Kindergarten reviews
Harusnya, bocah taman kanak-kanak itu masih polos, lugu, dan menggemaskan. Tapi, siapa menyangka bocah-bocah taman kanak-kanak yang dimiliki kakek Yuuki akan semenarik—segila—ini./ Kindergarten!AU. RnR?
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 6,793 - Reviews: 10 - Favs: 12 - Follows: 6 - Updated: 11/26/2016 - Published: 8/16/2016 - Lt. Col. Yuuki
Kisah yang Salah reviews
Pada zaman dahulu kala, hiduplah—tunggu! Ceritanya salah! Ratu narsis, ksatria playboy, pengawal pribadi tak peka, pangeran perkasa, hingga kurcaci raksasa hidup di sini. Mari, ikutlah menyelam ke dalam keabsurdan tiada tara ini!/ BL, Snow White!AU yang dipadu dengan Modern!AU, OOC! RnR?
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,113 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 9/18/2016 - Complete
Senja reviews
Senja selalu menjadi favorit keduanya, saat merah api dan ungu anggun melebur dalam cakrawala—seolah semesta secara pribadi melukis mereka dalam satu waktu yang indahnya akan abadi dikenang dalam memori./ AU, BL! Untuk #EventGarisMiring dan #FID 8! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 977 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 9/9/2016 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Painting reviews
Kuas itu mencemari kanvas putih dengan beragam warna, membawa sang pelukis kembali ke masa lalu, mengingat seseorang yang diam-diam menjadi alasannya terus menggulum senyum./ SakuMiyo. RnR?
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 911 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 8/16/2016 - Complete
Manekin reviews
Sesosok manekin di toko boneka tua itu menarik perhatian Sakuma hingga tak peduli lagi pada rumor mengerikan yang terselip bersama kehadirannya yang mistik. Cover by owner. SakuMiyo. For #TAKABURC.
Joker Game/ジョーカー・ゲーム - Rated: T - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,582 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Follows: 5 - Published: 7/18/2016 - Complete
Scar reviews
"Aku harap diriku di masa lalu sadar betul kalau waktu yang tengah dilaluinya denganmu adalah waktu yang paling berharga ... karena waktu itu, aku masih bisa bersamamu, Mammon."/ Untuk Crack Pairing Celebration 2016. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,855 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 6/13/2016 - [Fon, Mammon/Viper] - Complete
KHR! Versi Varokah reviews
Seluruh kegiatan—serta aib kelam—para Arcobaleno dalam menjalani rentetan kegiatan di Bulan Ramadhan. /UPDATE!/ Warning! Ramadhan!AU, OOC, nyerempet BL, typo(s)! Tidak bermaksud menyinggung pihak manapun. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 3,546 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 4 - Updated: 6/10/2016 - Published: 7/29/2015 - Arcobaleno
sognare reviews
Mereka ingin bertemu, meski hanya dalam mimpi. Mengungkap rasa yang sempat tak terucap, walau hanya satu kali./ Untuk Crack Pairing Celebration 2016. RnR?
Magic Knight Rayearth/魔法騎士レイアース - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 681 - Reviews: 2 - Follows: 1 - Published: 6/10/2016 - [Clef, Umi R.] - Complete
A Simple Game reviews
Lakukan percakapan panjang hingga larut, berbincanglah layaknya karib, tataplah langsung matanya, dan jangan lupa menyelipkan lelucon kecil. Yang lebih dulu jatuh cinta, berarti kalah./ Untuk Crack Pairing Celebration 2016. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 9,620 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 6/7/2016 - [Fon, Mammon/Viper] - Complete
Between Future and Past reviews
Bukan suatu kesalahan bukan dengan mencoba mengusik masa lalu untuk menciptakan masa depan yang kami cita-citakan?/ Dipersembahkan untuk Quarter Four. Re-write. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Family/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 1,119 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 6/6/2016 - Vongola 10th Generation, OC
Kiss reviews
Satu kebohongan dari Adlet Mayer, ungkapan kebenaran dari Flamie Speeddraw, kecupan ringan dari Hans Humpty, dan menyerahnya Chamo Rosso. Semua dimulai dari satu pertanyaan; "Jangan-jangan kau menyembunyikan sesuatu dalam ceritamu saat Rolonia membangkitkanku, hm, Adlet?"/ RnR?
Rokka: Braves of the Six Flowers/六花の勇者 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,117 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 5/3/2016 - [Hans H., Adlet M.] - Complete
Modus Ibu Hamil reviews
Sekali lagi, pokoknya apapun itu, jangan pernah membiarkan ibu-ibu fujoshi yang tengah hamil berkumpul di antara rekan lelakinya yang berpotensi homo (dan juga yang sudah homo)! Pokoknya jangan pernah—kecuali kalian mau menjadi tumbal pemuas hasrat untuk fanservice-nya. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,344 - Reviews: 2 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 4/28/2016 - Luce, Arcobaleno - Complete
Waiting for You (in Hell) reviews
'Aku juga akan ikut membusuk di neraka bersama kalian. Kutunggu kalian berdua di sana.'/Tentang remaja lelaki yang menyimpan perasaannya, tentang pria yang juga mencintai si remaja lelaki namun melampiaskan hasratnya pada lelaki lain yang mencintainya meski tahu remaja lelaki itu mencintainya. Dark-romance. RnR?
Crossover - Katekyo Hitman Reborn! & Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,074 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 4/21/2016 - [Fon, Isogai Y., Mammon/Viper] - Complete
Fiore reviews
Tentang toko bunga, tentang cerita yang dibawakan teman-teman si pemilik toko, dan tentang cerita si pemilik toko itu sendiri./ Untuk #ChallengeMaknaBunga. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,009 - Reviews: 2 - Favs: 10 - Follows: 4 - Published: 4/18/2016 - Luce, Arcobaleno - Complete
Like a Fairytale reviews
Cinderella boleh saja kehilangan sihir dari sang Ibu Peri pada dentang lonceng jam yang kedua belas, tetapi mereka tak akan kehilangan sihir apapun. Toh, bagaimana bisa kehilangan saat yang terkasih ada dalam genggaman tanganmu?/BL, AU, Semi-historical fanfiction. For #GiveAwayFM. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,834 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 4/8/2016 - [Fon, Mammon/Viper] - Complete
Jealous reviews
"Bagaimana kalau kukatakan aku cemburu karena kau memakai pakaian itu?" Lihat? Bahkan pakaian saja bisa cemburu jika ada pakaian lain yang menggantikan dirinya./ RnR?
Kill la Kill/ キルラキル - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,010 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 2/25/2016 - Ryuko M., Senketsu - Complete
Kalimat yang Terkenang reviews
Hanya kalimat itu yang paling membekas dalam ingatan Frau yang telah menjadi dewa kematian dan Warheit Teito Klein yang telah terlahir kembali; kalimat dari Kitab Ketiga, Bab Tujuh Belas./ RnR?
07-Ghost - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,133 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 2/12/2016 - Frau, Teito K. - Complete
Teruntuk Dirimu di Sana reviews
Aku mati namun nadiku masih berdenyut. Aku diam di tempat, stagnan. Aku muak dengan hidup yang kujalani ini, kehidupan ini tidak lain adalah hasil dari pengorbanan nyawamu. Aku sekarat di sini, Fon./ BL, headcanon, fic geminto. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 685 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 2/8/2016 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Sepenggal Rasa Tak Terucap reviews
Tentang dua orang pria di depan (makam) lelaki yang mereka kasihi di mana keduanya dapat melukiskan sosok yang sama dengan caranya masing-masing dan hanya bisa mengubur kasih yang ditelan lagi oleh sunyi—tanpa mengibarkan bendera putih. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,307 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/13/2016 - Fon, Mammon/Viper, Belphegor - Complete
Eternity reviews
Ketika dunia menentang ilmu pengetahuan, ketika gereja menuntut nyawa kaum penyihir, ketika raja berniat untuk memuaskan ketamakannya, keduanya akhirnya tetap memilih bersama—dalam keabadian./"Mari menuju keabadian bersama-sama."/ BL, Historical fic, Rate M for plot and adult scene. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Western/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 16,309 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 11/24/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Coretan Bocah Kecil reviews
Hanya dengan sebuah coretan dari seorang bocah perempuan kecil, pikiran Nicolas bisa sampai buyar seperti ini./ #KuterimaKapalmu NicoNina.
Gangsta./ギャングスタ - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 992 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 11/14/2015 - Nicolas B., Nina - Complete
Yang Tak Pernah Sampai reviews
Ini adalah kisah tentang seorang gadis yang menaruh hati pada seorang pria yang tak bisa membalas cintanya, seorang pria yang memilih tak mengatakan perasaannya pada gadis itu, serta seorang pemuda yang mencintai gadis yang sama dan memilih merelakan cintanya./ RnR?
Magic Knight Rayearth/魔法騎士レイアース - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 6,058 - Reviews: 1 - Published: 10/17/2015 - Clef, Umi R., Ascot - Complete
Hate reviews
Sampai kapanpun, Mammon akan tetap membenci Fon. Selamanya./ Warning! BL, OOC, typo(s)! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 935 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 10/15/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Nostalgia reviews
Kedua temanku menikah, jadi kupersiapkan kado yang bagus untuk mereka. Perjalanan panjang nan penuh romansa telah mereka tempuh hingga mereka sampai di sini. Aih, semoga kalian bahagia, ya./ Warning! BL, AU, typo(s)! Dedicated for Fujoshi/Fudanshi Independence Day #7 and #1stAnnivKHRFujodan! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,749 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 9/6/2015 - [Fon, Mammon/Viper] Luce - Complete
Dua Badai Dan Satu Kabut reviews
Aku suka berharap untuk tak pernah bertemu denganmu sebanyak aku berharap ingin berada di sisimu. Dan harapan kadangkala tetap selalu menjadi harapan./ Warning! BL, OOC, Bel's POV! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,023 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 7/25/2015 - Belphegor, Mammon/Viper, Fon - Complete
Kencan? reviews
Ketika pujaan hati meminta bantuan, tak ada kata tidak bagi Verde untuk dapat menolaknya./"GUE BESOK KENCAN SAMA SKULL!"/Tapi apa mungkin yang namanya 'kencan' itu akan berjalan mulus dan penuh modus? Warning! AU, BL, crack pairing, OOC! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,061 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/12/2015 - [Verde, Skull] Arcobaleno - Complete
Our Love Story reviews
Rencananya Giotto berpidato, mereka mencari Sawada Tsunayoshi, ajak pemuda itu ke balkon, lalu alihkan perhatian para penggemar Giotto, Giotto dapat berduaan dengan Sawada Tsunayoshi. Tapi, apa akan semudah itu?/ Warning! BL, AU, Typo(s)! Don't like, don't read! /Chapter 7, UPDATE/ RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 8 - Words: 20,443 - Reviews: 47 - Favs: 23 - Follows: 18 - Updated: 7/1/2015 - Published: 11/24/2013 - Tsuna/Tsunayoshi S., Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo
Between Strom And Mist Arcobaleno reviews
Banyak hal yang menjadi tanda cinta nyata antar sang Badai dan Kabut Arcobaleno./ Drabble. Warning! BL, OOC, typo(s)! Happy birthday, Jasmine! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,586 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 6/25/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Suara reviews
"Dia… mungkin dia salah satu orang yang merindukanmu, tapi tak bisa menggapaimu di sini. Karena itu dia terus memanggilmu, berharap kau akan kembali padanya."/ Happy birthday, Maulida Harukaze! Warning! BL, OOC, typo(s)! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,963 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 6/23/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Kentut reviews
Cerita sinting mengenai kentut, persamaan bau busuk tak diundang itu dengan cinta, dan pembicaraan serius antar anggota Arcobaleno./ Warning! AU, OOC, Crack pair! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,657 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 6/7/2015 - [Verde, Skull] Arcobaleno - Complete
Aku Membencinya reviews
Ah, ternyata aku memang membenci pria ini... dan juga menyukainya./ FonMammon fic! Warning! BL, OOC, Mammon's POV. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,315 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 5/11/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Aroma Kenangan reviews
Aroma teh itu membangkitkan kembali memori berkabung sang ilusionis Varia./ RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,015 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Published: 4/28/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Piano reviews
Denting piano itu adalah kejutan tengah malam untuknya./ Happy birthday, Yamamoto Takeshi!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 514 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 4/24/2015 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Between You And Him reviews
Satu orang tanpa nama pernah berkata bahwa jika kau memikirkan satu orang hingga pikiranmu terganggu sampai setiap waktu kau memikirkannya, maka kau tengah terserang penyakit paling sinting yang amat berbahaya; jatuh cinta. Tapi, jangan sampai kau merasakan hal ini pada dua orang yang berbeda. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,070 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 4/18/2015 - Adult Reborn, Mammon/Viper, Fon - Complete
Dream reviews
"Ada apa, Mammon? Kau jadi aneh setelah bangun tidur. Mimpi buruk?" tanya pria berwajah oriental itu setengah khawatir./ FonMammon Fic! Warning! BL, OOC, typo! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,588 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 4/17/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
(Bukan) Milikmu reviews
Meski Fon berjuta-juta kali mendeklarasikan bahwa hatinya milik pria mungil itu, Mammon tetap lah tak akan menjadi miliknya, selamanya./ FonMammon fic! Warning! BL, OOC, typo! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,755 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/10/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Pohon Keluarga reviews
"Maksudnya, kupikir bagian pohon keluarga itu cukup menarik juga untuk dibuat—"/"Nah, sudah kuduga kau akan berkata semacam itu, muu."/"—dengan catatan kau dan aku sebagai dua orang yang mengawalinya."/ —FonMammon fic! Cover isn't mine. Happy Fon x Viper/Mammon Day! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,370 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/7/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Lebih Dari Cinta reviews
Sekali lagi, jangan pernah ada yang mengatakan ini cinta. Karena ini lebih dari cinta. / FonMammon Fic! Warning! BL, OOC, typo! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,000 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/1/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Semua Tentang Kau reviews
"Martial arts atau ilusi?" Adalah pertanyaan yang menjadi awal penghubung kisah keduanya. "Apa kau mau hidup bersama denganku?" Adalah pertanyaan yang jawabannya tak pernah lelah ditunggu Fon meski Mammon lebih memilih tak menjawabnya. [Untuk Crack Pairing Celebration]
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,790 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 4 - Published: 3/29/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Imbalan reviews
Demi diberi jawaban tes Fisika oleh murid terjenius, Luche, Skull rela men-stalk duo badai-kabut yang terdeksi homo di White Day ini./ FonMammon fic. Warning! BL, OOC, typo(s)! Special (late) White Day! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,604 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 3/14/2015 - [Fon, Mammon/Viper] Skull - Complete
Kematian reviews
Mungkin semua bahagia, tapi tak pernah ada yang tahu sebenarnya ada juga pihak yang terluka./ Tokyo Ghoul Fic. Warning! OOC, typo! Fict geminto. RnR?
Tokyo Ghoul/東京喰種トーキョーグール - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 590 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 3/13/2015 - Complete
Racun reviews
Racun itu yang membuat mereka lepas kendali. Atau mungkin cinta lah sosok sebenarnya racun itu dan membuat mereka buta dengan orang yang mereka cintai?/ FonMammon fic. BL, OOC, typo! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,440 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 3/2/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Persaingan reviews
Antara kekuatan pikiran dari musik serta kekuatan fisik—kita lihat saja siapa yang akan memenangkan persaingan ini./"Aku tidak akan kalah darimu, Martial arts sialan."/"Dan aku yang akan menang darimu, Mammon."/ FonMammon fic. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,851 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 3/1/2015 - Fon, Mammon/Viper
Sweet Pea
"Bunga merah muda kelam itu… saat aku melihatnya kupikir itu cocok untukmu, meski tak sama dengan warna violet seperti matamu…"/ FonMammon Fic. Warning! BL, OOC, typo! Missing scene dari Merubah Takdir. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,065 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 2/24/2015 - Fon, Mammon/Viper - Complete
Merubah Takdir reviews
Hei, bagaimana jika saat itu Fon tidak mati? Lalu sebagai gantinya, Mammon lah yang akan menggantikannya menyebrang ke seberang gerbang kematian./ FonMammon Fic. Warning! BL, OOC, typo(s)! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,473 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 2/23/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Met Again reviews
"Bahagia macam apa yang terlihat dari mati itu? Tempat ini terlalu gelap, tak ada satu pun hal yang bisa kau harapkan di sini."/"Tapi kau ada di sini."/ —FonMammon Fic. Warning! BL, OOC, typo(s)! Sekuel dari Pergi. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 876 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 2/22/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Gagal, eh? reviews
"Aku akan melindungimu."/"Aku membencimu."/Memang yang namanya janji itu hanya omong kosong, ya?/ FonMammon Fic. Warning! BL, OOC, typo(s)! Prekuel dari Pergi. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,248 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 2/18/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Pergi reviews
Memori selalu membawa masa kelam untuk Mammon, kenangan selalu mengingatkannya tanpa henti pada sosok seorang Fon./"Mau bersamaku, Mammon?"/FonMammon Fic. Warning! BL, OOC, typo(s)! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,628 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 2/15/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Provocatio reviews
"Kuharap kau mengunci pintunya tadi, Mammon."/ FonMammon fic. Warning! BL, typo(s), OOC! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 840 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 2/14/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
(Can't) Escape reviews
"Mammon, ingin kuajari hal baru selain kejar-kejaran?"/ FonMammon Fic. Warning! BL, OOC, typo(s)! Dedicated for Jess. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 667 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 2/12/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Bayangan reviews
Sepertinya mimpi ini sudah meracuni Inspektur Tsunemori, mimpi di mana ia tengah mengejar sosok Kougami./ ShinKane Fic. Fict geminto. RnR?
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 482 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 2/9/2015 - S. Kougami, Akane T. - Complete
Janji reviews
"Ne, Reborn, janji ya?" Pertanyaan itu tak pernah terjawab, bahkan angin saja enggan menjawabnya./ R27 Fic. Berdasar request dari Ochi FlaMints Shawol. Warning! BL, OOC, typo(s). RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,850 - Reviews: 5 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 2/8/2015 - Reborn, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Selamat Tinggal reviews
Selamat tinggal. Kau sudah bukan milikku lagi sekarang./MammonBelFran Fic. Prekuel dari Past And Now. Warning! BL, typo(s), OOC, Mammon's POV! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,087 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 2/6/2015 - Belphegor, Mammon/Viper, Fran - Complete
Kenangan reviews
Bayang-bayang itu terus menghantui Reborn, membuatnya nyaris kehilangan akal sehat dan memilih meyakini sebuah halusinasi./R27 Fic. Warning! BL, OOC, typo(s)! Fict geminto antonim. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 545 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 2/5/2015 - Adult Reborn, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Hujan reviews
Tak pernah ada rumus penuh logika yang menjabarkan cinta atau mengapa sampai sekarang pemuda bernama Yamamoto Takeshi terus berkeliaran dalam otak jenius Gokudera Hayato./Warning! BL, typo(s)! Fict geminto 8059. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 579 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 2/1/2015 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Pacar reviews
"Fon-nii ingin memberitahu kalian sesuatu."/Ceileh sesuatu, sesuatu yang baru kusadari./"Fon-nii sudah punya pacar."/BRRUUUUUSSHHH!/—Sebuah kisah keluarga dengan Fon yang telah menjalin hubungan cinta dan Alaude serta Hibari yang menjomblo. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 4,108 - Reviews: 11 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 1/29/2015 - K. Hibari, 1st Cloud Guardian/Alaude, Fon - Complete
Ilusi reviews
Hei, adakah ilusionis yang terperangkap dalam ilusi buatannya sendiri?/ 6927 Fic. Warning! BL, OOC, typo(s). Fict geminto. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 609 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 1/26/2015 - Mukuro R., Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Forget reviews
"Kau harus melupakannya, Nak." Itu sudah lebih dari cukup untuk membuat Giotto lunglai./ G27 Fic. Warning! BL, typo(s), AU! Fict geminto. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 750 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 1/26/2015 - Tsuna/Tsunayoshi S., Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo - Complete
Heee reviews
"Dokter."/"Hm?"/"Aku punya permintaan."/ Dibuat berdasarkan Psycho-Pass Episode 13 S1 (anggap saja semacam missing scene), First POV sang dokter. ShinKane inside. RnR?
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,814 - Reviews: 1 - Favs: 5 - Published: 1/25/2015 - S. Kougami, Akane T., OC - Complete
Voice reviews
"Inspektur Tsunemori, apa kau bisa mendengar pesanku yang ini?"/ ShinyAkane fanfiction. Warning! Typo(s), OOC, dan hal nista lain. Setting setelah ending season pertama. RnR?
Psycho-Pass/サイコパス - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,022 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/23/2015 - S. Kougami, Akane T. - Complete
Aku Menemukanmu reviews
Saat itu kita bertemu, saat itu kita berdua adalah musuh./ Based on A/Z S2 episode 2. RnR?
Aldnoah Zero/アルドノア・ゼロ - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 611 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/19/2015 - Inaho K., Slaine T. - Complete
Tidurlah reviews
"Kau sudah berjuang keras, Fon." Tangan itu menggapai tangan sang badai yang tak lagi dapat bergerak. "Akan kulindungi mereka, sebagai ganti dirimu. Tidurlah dengan damai, Fon."/FonMammon Fic! BL! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 705 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/16/2015 - Mammon/Viper, Fon - Complete
Behind reviews
Orang yang membencimu biasanya adalah orang yang paling mengerti dirimu./ FonMammon fic. Warning! BL, typo(s), fluff (maybe). RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,318 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/29/2014 - Mammon/Viper, Fon - Complete
I Hope… reviews
Untuk Yamamoto Takeshi, cukup dua orang saja yang pergi. Namun ia tak pernah berharap akan ada yang ketiga. Biarkanlah yang ini terus bersamanya./Dari prompt 'Dua saja cukup' yang diberikan Kazue. 8059 terselubung. Hope you like it. RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 720 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/28/2014 - T. Yamamoto - Complete
Past and Now reviews
Tak bisakah kau melepas bayang-bayang itu dan menatapku yang tengah berada di sampingmu?/MammonBelFran Fic. (Late) birthday fic for Belphegor. Fran's POV. Warning! BL! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,407 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 12/27/2014 - Belphegor, Mammon/Viper, Fran - Complete
Protect reviews
"Biarkan aku membuatmu aman dan melihatmu tak terluka, Kyouya. Jadi, bisakah kau membiarkanku melindungimu?"/"Terserah,"/Dino tertawa kecil, jadi ia diperbolehkan, eh? Warning! Sho-ai, OOC, Typo, Oneshot! Don't like, don't read! Mind to RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,295 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/30/2014 - Dino, K. Hibari - Complete
First Crazy Date reviews
"Kemana aja lu? Kok belom dateng? Kaki agung Pangeran keburu lumutan nih!"/"Me nyasar di empang nih."/"Mas tadi gimana teleponnya?"/"Pacar Pangeran nyasar di empang."/"Nah kan! Saya bilang juga apa! Pasti kodoknya di empang, ya kali ada di mall!" Bel frustasi dengernya. Sequel of An Abnormal Love Story. Warning! Sho-ai, Humor garing, EYD tidak benar! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,197 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 4/29/2014 - Belphegor, Fran - Complete
Daijoubu reviews
Memulai perjalanan bukan berarti akhir, Roy. Aku pasti akan kembali kemari, ke tempat dimana kau berada. /RoyEd/ Warning! Sho-ai, BL, OOC, Ed POV! Don't like, don't read! Mind to RnR?
Fullmetal Alchemist - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 765 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 4/23/2014 - Edward E., Roy M. - Complete
An Abnormal Love Story reviews
OSPEK telah selesai! Diam-diam Bel berniat nembak Fran! "Lu tau nggak, lu tuh mirip banget sama jambu yang gue ambil tadi buat tugas."/'Dafuq, masa me disamain sama jambu yang harganya 10 ribu sekilo' Warning! Sho-ai, Humor garing, OOC, EYD tidak benar! CHAPTER 3/Final Chap, UP! Mind to RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,568 - Reviews: 18 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 4/12/2014 - Published: 3/13/2014 - Belphegor, Fran - Complete
In The Darkness reviews
Hari itu, makhluk suci itu menanggalkan kesuciannya, berbalik menuju jurang kesesatan. Hari itu, ia kembali pada kaumnya dan ikut menjadi bagian dari kegelapan. "Mari kita rayakan hari ini, hari dimana langit kita kembali, hari dimana sumpah terdahulu bangkit kembali!" Warning! AU, Sho-ai, OOC, typo(s)! DISCONTINUE!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 1 - Words: 798 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 8 - Published: 4/1/2014 - Tsuna/Tsunayoshi S., Vongola 10th Generation
Arrivederci reviews
7 kata, namun sanggup membuat Alaude mengeluarkan air matanya lagi. Alfonso Cavallone, satu-satunya pria yang berhasil membuatnya merendahkan martabatnya sebagai karnivora, dan satu-satunya pria yang berhasil membuatnya jatuh terduduk sembari mengeluarkan air mata dan menahan sesak didada. Warning! Sho-ai, Death Chara, OOC, Typo, Oneshot! CA! Mind to RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,374 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 3/22/2014 - 1st Cloud Guardian/Alaude, Cavallone 1st - Complete
Cotton Candy reviews
Langit berawan, permen kapas, dan bangku taman—saksi bisu tempat Sawada Tsunayoshi menunggu seseorang. "Sudah lama menunggu?"/"Selamat siang, Hibari-san." Warning! Sho-ai, Yaoi, OOC, Typo(s), Oneshot! Untuk request dari FranKeceh. 1827.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 931 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 3/1/2014 - K. Hibari, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Ai no Unmei reviews
"Dengar senpai, jika masa lalu berubah dan Mammon tidak mati lalu aku tidak bergabung dengan Varia, bisakah kita bertemu dan bersama seperti ini?" Warning! Sho-ai, OOC, typo(s), oneshot! Don't like, don't read! Dedicated for Bel's Birthday! Mind to RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,267 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 12/21/2013 - Belphegor, Fran - Complete
Reincarnations reviews
/"Semoga Lance bisa mendapatkan kekasih hatinya.."/"Hei! Aku dengar itu tau!"/"Yoo ! Profe !"/"Siapa kau !"/ Chapter 3! UPDATE! Warning : Sho-ai, Yaoi, OOC, Typo(s)! Don't like, Don't read! Mind to RnR?
07-Ghost - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 3 - Words: 5,653 - Reviews: 25 - Favs: 9 - Follows: 4 - Updated: 10/26/2013 - Published: 4/14/2013 - Ayanami, Frau, Teito K.
Matta Aeru Yo Ne ? reviews
Semua berawal dari pertemuan konyol itu.. Karena itu, aku bisa mengenalmu.. Tapi, kenapa takdir begitu kejam ? "Hei, apa aku bisa bertemu lagi denganmu, Fran ?" Warning! Sho-ai, Yaoi, AU, OOC, Typo(s)! B26! Don't like, don't read! Target 3 [Final Target] UPDATE! Please review! :3
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 3 - Words: 8,606 - Reviews: 23 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 10/6/2013 - Published: 8/31/2013 - Belphegor, Fran - Complete