blyskue
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 02-21-13, id: 4557607, Profile Updated: 02-21-13
Author has written 6 stories for Naruto.

Just an ordinary girl with big dreams.

I love many things. Langit biru, es krim, tempat tidur, and many many things.

Biasanya cuma jadi silent reader, tapi lagi pingin mencoba sesuatu yang baru jadinya coba nulis ff sendiri. Well, karena aku newbie jadi mohon bantuannya. I write just for enjoyment, jadi kalau banyak kurang-kurangnya dan update ga tetap, yaah mohon maklumi. I think every story deserves its happy ending.

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The Covenant of Marriage by Gyuya0206 reviews
Berawal dari pembicaraan para ibu. Berakhir dengan pernikahan dua anak mereka. Sakura kira ia telah mendapatkan segalanya. Suami yang mapan, tampan, dan tak mengekang. Tapi ada satu hal yang selama ini dirahasiakan sang suami darinya. Sebuah rahasia yang sangat besar. SasuSaku. Twoshot. M for Theme.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5 - Reviews: 167 - Favs: 233 - Follows: 123 - Updated: 9/24 - Published: 5/30/2016 - [Sasuke U., Sakura H.] - Complete
Fother Mucker by Mata Ara reviews
Hinata dan Naruto loves each other, truly and deeply. Beda dengan Sakura dan Sasuke. Sakura yang bersahabat dengan Hinata sejak awal masuk kuliah dipaksa harus pacaran dengan Sasuke, sahabat semenjak diapersnya Naruto. Alasannya sih biar kalau kemana-mana Sakura tidak jadi third-wheelnya NaruHina. Cuma gimana... Sakura-nya nggak cinta sama Sasuke : (
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,051 - Reviews: 11 - Favs: 27 - Follows: 14 - Published: 2/18 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Ties of strings by Sharingan blossoms reviews
"I have a daughter?" "No. I have a daughter! You were merely a sperm donor!" What is worst? Being a single mother or a father who never knew about his child. AU Sasusaku.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Family - Chapters: 9 - Words: 27,831 - Reviews: 245 - Favs: 166 - Follows: 259 - Updated: 1/20 - Published: 12/27/2017 - Sasuke U., Sakura H., Sarada U.
Two night stand by Sharingan blossoms reviews
"One night stand is usually not my thing.." She spoke slowly as her eyes met his and he studied her flushed face for a while before a handsome smirk appeared on his face. "Then don't stand. Just lie down..." Two strangers stuck together in a blizzard bond in a most unusual way. Sasusaku AU Fic.
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 5 - Words: 13,805 - Reviews: 76 - Favs: 154 - Follows: 84 - Updated: 11/30/2017 - Published: 11/17/2017 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
HAHHH? by boaboa reviews
Mahasiswa rantauan yang kebanyakan ngeluh, anak bandel bak keturunan medusa dan duda keren.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 22 - Reviews: 42 - Favs: 64 - Follows: 22 - Updated: 11/18/2017 - Published: 8/22/2017 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
You Stand Alone to Every Record I Own by the autumn evening reviews
"Jadi wajahnya adalah daya tarik utama penjualan album dia, begitu menurutmu?" tanya Naruto dengan sinar mata mengejek, dan yah, mereka memang sedang membicarakan si penyanyi sombong itu sepanjang istirahat makan siang ini, tapi bukan berarti Naruto bisa mengejeknya. "Berarti menurutmu wajahnya adalah aset yang sangat menjual dan persuasif ya, sampai- sampai wajah itu bisa membuat
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,524 - Reviews: 35 - Favs: 50 - Follows: 14 - Published: 9/12/2017 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Gal Friday by KuriQuinn reviews
"Haruno Sakura is the most stubborn, forward-thinking and competent assistant I've ever had, despite the mutant forehead," Ino informs him. "And you would be a fool if you let someone else snatch her up."
Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 7,816 - Reviews: 132 - Favs: 266 - Follows: 349 - Updated: 9/9/2017 - Published: 3/1/2017 - [Sasuke U., Sakura H.]
Quietus by AngeLhearteD reviews
When first he laid eyes upon her, he thought her the very personification of spring. He watches, from the depths of shadow; waiting to steal her away from the land of the living. Waiting to make her Queen of the Dead. Hades/Persephone retold. SasuSaku.
Naruto - Rated: M - English - Supernatural/Romance - Chapters: 51 - Words: 586,223 - Reviews: 8430 - Favs: 3,898 - Follows: 3,779 - Updated: 5/12/2017 - Published: 10/9/2011 - Sasuke U., Sakura H.
Aftermath by Phylaphy reviews
Sasuke—now the Otokage—suddenly come to Konoha asking Sakura's hand in treaty peace between Konoha and Sound. Old feeling surface, but little did she know there's so much behind all of this... this is just the beginning of the aftermath.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 63,814 - Reviews: 213 - Favs: 237 - Follows: 321 - Updated: 3/18/2017 - Published: 1/6/2013 - Sasuke U., Sakura H.
Sabar Ini Semua Ujian by Mata Ara reviews
"Dia sempurna. Langkahnya seringan angin. Dia sekuat gunung Everest." Tapi sayang… gay. / Usaha Sakura untuk merebut hati Sasuke yang dikira gay (kata Ino, yang dikasih tahu Tenten, kalau dia dengar Karin ngomong ke Mei, kalau Hinata bilang ke Shion lihat Naruto dan Sasuke ciuman di atap sekolah) terancam pupus. Padahal Sakura sudah suka sama Sasuke sejak kelas 1.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,306 - Reviews: 21 - Favs: 65 - Follows: 9 - Published: 2/28/2017 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
I Love Your Sister by Uchikata reviews
"Adikmu manis."/"Emang."/"Ga kaya kakaknya. Kakaknya bau amis."/"Emang."/"Tipikal cewek baik baik,"/"Emang."/"Kayaknya bukan cewek boros makeup."/"Emang."/"Cocok kalo jadian sama gua."/"Emang. Eehh! Apaaaa! Engaaaakk!"/ salam lope, pis, and gahool :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 16,605 - Reviews: 270 - Favs: 241 - Follows: 205 - Updated: 2/19/2017 - Published: 6/10/2012 - Sasuke U., Sakura H.
Pressure by Mata Ara reviews
Satu tetes likuid perlahan muncul dari ujung mata kanan Sasuke dan mengalir meninggalkan jejak di pipinya. Pada saat itu juga Sasuke tahu apa yang ia mau. / Sekuel (HARUSNYA) Reuni dan Takobotsu Cardiomyopathy / WARNING inside.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 2 - Words: 4,727 - Reviews: 74 - Favs: 67 - Follows: 77 - Updated: 9/14/2016 - Published: 8/21/2016 - Sasuke U., Sakura H., Gaara
(HARUSNYA) Reuni by Mata Ara reviews
"Gaes. Ini kan harusnya reuni, kenapa malah ngintipin orang pacaran?" COMPLETE! (AU) / announce
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 4 - Words: 6,114 - Reviews: 148 - Favs: 128 - Follows: 96 - Updated: 8/21/2016 - Published: 9/25/2015 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Takobotsu Cardiomyopathy by Mata Ara reviews
Sakura pernah menyebutnya Takobotsu Cardiomyopathy. Tapi aku akan menyebutnya dengan panggilan yang lebih umum; sindrom patah hati. / Sekuel (HARUSNYA) Reuni / (probably) oneshoot / Sasu's pov
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,691 - Reviews: 20 - Favs: 35 - Follows: 13 - Published: 8/9/2016 - Sasuke U., Sakura H.
Head Over Heels by Hydrilla reviews
Apa elo pernah jatuh cinta? Hn, gue pernah. Dengan cewek paling gahar sesekolah pula. #pukpukSasuke #StayStrongSasuke.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,360 - Reviews: 73 - Favs: 117 - Follows: 101 - Published: 4/3/2016 - [Sasuke U., Sakura H.]
A Thousand Flowers by Roullete Noa reviews
Mari kita buat kesepakatan. Akan kuberikan seribu bunga untukmu. Satu jenis kembang dalam satu hari. Jika di hari keseribu aku berhasil mengumpulkannya, berjanjilah kau akan menikah denganku./Warning Inside/One Shot
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 23,477 - Reviews: 273 - Favs: 330 - Follows: 123 - Published: 3/17/2016 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
JOMBLO by Akina Takahashi reviews
Buat Haruno Sakura si Dokter spesialis syaraf, peneliti, sekaligus kepala rumah sakit Konoha yang masih berstatus single di usianya yang ke-28 tahun, pertanyaan "Kapan nikah?" itu sudah menjadi momok yang menakutkan. Sampai akhirnya dia bertemu cowok ganteng tapi pelit yang bernama Uchiha Sasuke yang ternyata merupakan CEO Uchiha Group. Ch 3 Update. END
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 13,758 - Reviews: 272 - Favs: 340 - Follows: 209 - Updated: 2/11/2016 - Published: 10/10/2015 - [Sakura H., Sasuke U.] - Complete
Arranged by zunaira ghazal reviews
Arranged marriage in the twenty-first century might have been uncommon, but not unheard of. "You're mommy's special little snowflake, aren't you?"
Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 50,275 - Reviews: 279 - Favs: 609 - Follows: 395 - Updated: 1/29/2016 - Published: 8/1/2015 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Dear Ex by Hydrilla reviews
Dear, mantan... Kok kamu ngeselin tapi sialnya ngangenin, ya? :') [one-shot collection] [AU]
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 5,579 - Reviews: 115 - Favs: 142 - Follows: 75 - Updated: 10/3/2015 - Published: 9/4/2015 - [Sakura H., Sasuke U.] - Complete
Testosterone Attack! by magnifiken93 reviews
Haruno Sakura kabur dari rumahnya & menyewa kamar di rumah milik Hatake Kakashi. Di hari pertama, dia sudah tertimpa sial karena cowok mesum, Uzumaki Naruto, telah merusak kamarnya. Entah bagaimana, keesokan harinya dia sudah berakhir tertidur di lantai dalam keadaan setengah telanjang dengan cowok tampan bernama Uchiha Sasuke. Sejak saat itu kehidupan Sakura tidak akan sama lagi.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 76,758 - Reviews: 622 - Favs: 429 - Follows: 249 - Updated: 8/20/2015 - Published: 7/15/2015 - [Sakura H., Sasuke U.] - Complete
Something in Common by Mrs Scorpius Malfoy reviews
Sakura Haruno and Sasuke Uchiha have nothing in common except for a daughter named Sarada.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 32,373 - Reviews: 168 - Favs: 914 - Follows: 173 - Published: 4/3/2015 - Sasuke U., Sakura H., Sarada U. - Complete
Blind by Kira Desuke reviews
Dulu, Sasuke tidak seperti ini. Dulu, Sasuke akan selalu melindunginya. Tapi sekarang yang terjadi adalah kebalikannya. Laki-laki itu sudah buta karena mencintainya./Pertama, relakan dia bahagia bersama orang yang dicintainya. Kedua, buat dia menangis dan membencimu lalu paksa dia menjadi milikmu. Kau pilih yang mana, Sasuke?/Challenge fic for mysticahime/SasuSakuGaa/Mind to RnR?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 10 - Words: 56,443 - Reviews: 844 - Favs: 408 - Follows: 256 - Updated: 4/25/2014 - Published: 2/8/2012 - Sasuke U., Sakura H., Gaara - Complete
Miss Independent by letmeannoyyoutoday reviews
Sasu/Saku. Tsunade once told me that striving to be the best, to be acknowledged, to be renowned, also had a series of disadvantages. But I would have never thought that one of them would send me to Otokagure, serving under the man that once left me on a bench, in the middle of the night, after breaking my heart and killing what was left of my spirit.
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 40 - Words: 68,196 - Reviews: 850 - Favs: 676 - Follows: 852 - Updated: 2/16/2014 - Published: 7/15/2009 - [Sasuke U., Sakura H.]
To Love and to Love Again by animequeen100 reviews
Love blooms even in the strangest of places, and darkest of hours. Sasuke has a daughter who needs a mother. Sakura has a son, who needs a father. When the shadows that follow her threaten to take her away from him, his dark secrets resurface to keep her in his arms. They were fated to love and destined to love again.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 41 - Words: 401,042 - Reviews: 2823 - Favs: 2,127 - Follows: 1,182 - Updated: 10/7/2013 - Published: 6/17/2007 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
The Artist by TiKanis reviews
A/U He was the artist and she was the model, his nude model. Falling in love wasn't part of the plan. M for nudity and mature scenes. SasukexSakura
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 10,503 - Reviews: 80 - Favs: 127 - Follows: 184 - Updated: 10/3/2013 - Published: 8/9/2013 - Sasuke U., Sakura H.
We Do The Dance Electric by Lady Momo reviews
(AU Post-War) They don't immediately revert to their old ways because the old ways didn't work anyway. And learning and re-learning and un-learning things have always been the hardest part of the challenge.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 14,006 - Reviews: 128 - Favs: 902 - Follows: 149 - Published: 9/26/2013 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
To Desire A Black Heart by Goddess of the East reviews
Sakura finds herself transported into enemy territory after finding out that she had been betrayed by the people she loved. There is one man who offers to avenge her, but with revenge comes a hefty price. Body and soul included.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 34,261 - Reviews: 106 - Favs: 104 - Follows: 118 - Updated: 8/19/2013 - Published: 12/26/2012 - Sasuke U., Sakura H.
Heavenly Maiden by firevixen73 reviews
Sakura has been asked by Kakashi for a certain favor, one involving her old classmate Sasuke Uchiha. She of course refuses but friends can be annoyingly persistent when they want to be. Honestly hasn't anyone heard of minding their own business?
Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 12,276 - Reviews: 90 - Favs: 524 - Follows: 73 - Published: 7/29/2011 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Asylum reviews
We found love in a hopeless place... Bukan, ini bukan lagu Rihanna. Ini cuma Sakura, si koass yang lagi menjalani stase jiwa di Sharingan Mental Hospital dan pasiennya yang super tampan. A Sasusaku story. Read and review please...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,366 - Reviews: 26 - Favs: 55 - Follows: 12 - Published: 12/16/2017 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Anemone reviews
Kalaupun diberi waktu, akankah kau siap? Bisa kah? Mungkin kah? Berapa waktu yang kau perlukan? Mungkin 1 hari? 1 bulan? 1 tahun? Atau tidak akan pernah? Temani aku menangis, tolong? /One shot/ Read and review please!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,572 - Reviews: 2 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 8/18/2016 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Skripsweet reviews
"Bodo amat! walaupun dia pembimbing kedua, ga akan ada ucapan terimakasih buat dia di sanwacanaku!". Bagi Sasuke tidak masalah namanya tidak ada di sanwacana skripsi Sakura, asalkan namanya tercantum di buku nikah mereka kelak. Read and Review please!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 17,790 - Reviews: 244 - Favs: 281 - Follows: 129 - Updated: 3/15/2015 - Published: 2/21/2013 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
I Do reviews
Maaf, lebih baik kita akhiri semuanya... / Karena bersamamu, selamanya pun masih terlalu sebentar... / AU, SasuSaku, Oneshot / Read and review please!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,597 - Reviews: 11 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 4/9/2014 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Truth Serum reviews
Sasuke is drunk and Sakura just too tired to feel something / Dia mabuk! itu bukan Sasuke! Itu alkohol! / Cause love needs a little truth serum, especially if its SasuSaku's love / A little drabble, fluff, OOC / Read and review please!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 738 - Reviews: 17 - Favs: 29 - Follows: 8 - Published: 9/28/2013 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
I'm going going crazy baby reviews
Ketika perhatian Sakura mulai teralihkan, Sasuke merasa kalau Si Lead dancer dan Rapper Super Junior itu mengibarkan bendera perang / Siapa yang takut, secara gue itu THE Uchiha Sasuke / Sakura yang demam Kpop, Sasuke yang kelimpungan / One Shot / Read and Review Please!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,918 - Reviews: 36 - Favs: 34 - Follows: 6 - Published: 3/14/2013 - Sasuke U., Sakura H. - Complete