Andiandi
PM . Follow . Favorite
Joined 03-13-13, id: 4597056
Author has written 2 stories for Ouran High School Host Club, and Katekyo Hitman Reborn!.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Kaleidoscope by Intangibly Yours reviews
[SomaxErina] They had a routine, an agreement of sorts. But once that routine gets broken, neither are sure how to remedy the conflicting feelings and the consequences that follow. A story told in various POVs. Third: In which Erina reflects and makes her choice.
Shokugeki no Soma/食戟のソーマ - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 21,065 - Reviews: 131 - Favs: 346 - Follows: 358 - Updated: 6/12/2020 - Published: 5/5/2016 - [Erina N., Soma Y.]
Tag Team by fajrikyoya reviews
Musim panas ala si kembar Miya: "Mau tukar sekali-kali kau yang kencan sama Shoyo-kun, 'Samu?" "Sakit mental, ih." Further warning inside.
Haikyu/ハイキュー - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 12,373 - Reviews: 18 - Favs: 40 - Follows: 16 - Updated: 4/12/2020 - Published: 3/23/2020 - Shoyo H., Atsumu M., Osamu M. - Complete
was that cute girl in pink kimono really my captain? by rotlicht reviews
Aomine Daiki yang temukan gadis cantik berbalut kimono pink dengan sedikit motif hibiscus putih mulai didera dilema. Apakah karena keinginannya yang terlalu kuat yang ingin menemui gadis itu sekali lagi, ataukah karena memang kaptennya yang baru itu benar dirinya? Kapten merah dengan aura iblisnya adalah si gadis itu? [AOAKA PAIR. Maaf summary-nya nggak jelas.]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 3 - Words: 11,270 - Reviews: 8 - Favs: 13 - Follows: 12 - Updated: 2/1/2020 - Published: 2/23/2018 - [Aomine D., Akashi Seijuurou] Generation of Miracle, Nijimura S. - Complete
HOME by Udon Katsudon reviews
Semua berawal saat mereka tidak sengaja bertemu. Mata yang lebih jernih dari laut Yokohama. Menuntunnya menuju rumah yang sebenarnya. RiouSamaFic. WARNING! BL 18
Hypnosis Mic/ヒプノシスマイク - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,627 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 8/25/2019 - Riou Mason B., Juuto I., Samatoki A., MAD TRIGGER CREW - Complete
Love me, Tie me (Ushijima x Hinata) by bananamilkk reviews
Ushijima x Hinata kink fest (includes spanking, role playing, toys, etc) Having dating for a long time, it's time to spice things up.
Haikyu/ハイキュー - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 8,723 - Reviews: 2 - Favs: 78 - Follows: 43 - Published: 2/28/2019 - Shoyo H., Wakatoshi U.
My Love Begins With Unlucky by Step129807 reviews
Hinata Shouyou Ketiban sial karena tidak sengaja menggores mobil mewah dan parahnya lagi Shouyou kepergok yang punya mobil. FemaleHinataxOsamu
Haikyu/ハイキュー - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 13 - Words: 31,213 - Reviews: 98 - Favs: 22 - Follows: 23 - Updated: 8/26/2018 - Published: 10/31/2017 - [Shoyo H., Osamu M.] Tobio K., Kei T.
Choices by Kira Desuke reviews
Sejujurnya... Aomine ingin sekali memilih untuk meninggalkan Omega ini begitu saja lalu dia sendiri kembali ke kehidupan lamanya yang aman, tentram, dan damai tanpa gangguan dari siapapun. Bahkan orang tuanya sendiri. Tapi, apa benar bisa semudah itu?/"Kau selalu... memiliki pilihan. Karena kau bukan Omega seperti kami."/AoAka Omegaverse/Fanfic commission for Kazu./Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 15,488 - Reviews: 9 - Favs: 36 - Follows: 15 - Published: 8/16/2018 - [Aomine D., Akashi Seijuurou] - Complete
The Special Uchiha by Kitsune T.T reviews
Naruto yang dibuang oleh ayahnya yang tidak menginkan anak yang memiliki sedikit cakra, dia di besarkan oleh Uchiha Shisui yang juga hidup sebatang kara. Bagaimanakah kelanjutan ceritanya silahkan baca/ Warning FEMNARU, liveminakushi yang ngak suka ngak usah baca/banyak typo maklum author baru/Maaf yaah ngak pandai bikin summary (Chap.17 Updated) (0.0).
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Family - Chapters: 17 - Words: 43,587 - Reviews: 542 - Favs: 377 - Follows: 354 - Updated: 8/30/2017 - Published: 3/20/2016
Naruto's First Gay Experience - Skinny Dipping by NaruFictions reviews
Kiba undid his own pants and started to jerk off out in the open. Both Naruto and Konohamaru looked backwards at Kiba. His member was huge. Naruto could hear Konohamaru swallow in fear when he saw the large member.
Naruto - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 7,144 - Reviews: 7 - Favs: 35 - Follows: 17 - Published: 8/25/2017 - Naruto U., Konohamaru S., Kiba I. - Complete
Naruto The Devil Fruit User by RyoKazuto reviews
Summary : Naruto adalah anak yang tidak dianggap dan dibuang karena tidak memiliki chakra di tubuhnya. Tapi bagaimana kalau dia kembali dengan kekuatan yang mampu mengubah dunia. Apa yang akan Naruto lakukan? Apa dia bersama teman-teman kriminalnya bisa mendapat tempat mereka kembali dan mendamaikan dunia?/NaruHina, Alive MinaKushi and Jiraiya, Good Sasuke and Akatsuki.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Family - Chapters: 20 - Words: 64,150 - Reviews: 425 - Favs: 342 - Follows: 303 - Updated: 8/11/2017 - Published: 7/5/2014 - [Naruto U., Hinata H.] - Complete
Good Morning, Vampire by Nao Vermillion reviews
Natsu Dragneel lahir sebagai calon raja vampire selanjutnya. Demi menduduki tahta, ia diharuskan mencari sang permaisuri yang menghilang. Dilain sisi ia tidak percaya apa itu cinta. Baginya cinta adalah hal absurd yang berbuah malapetaka. Tapi bagaimana jika penobatan akan dilakukan 3 bulan lagi tepat di malam purnama? 2 chapter up [complete]
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Hurt/Comfort - Chapters: 22 - Words: 212,900 - Reviews: 415 - Favs: 108 - Follows: 84 - Updated: 4/2/2017 - Published: 7/31/2016 - [Lucy H., Natsu D.] - Complete
Let's Reunion Like We're Making Love by otp ku tercintahh reviews
Berawal dari reunian kelas 3E yang berlangsung di karaoke, yang sudah 7 tahun tak berkumpul kembali. Sayangnya Nagisa shiota mabuk, karena kejahilan Nakamura dan Karma. Karma pun di beri tanggung jawab untuk memulangkan Nagisa, sayangnya bukannya sampai di rumah dengan selamat. Nagisa malah di bawa ke apartemen Karma, untuk membuat "reunian" secara pribadi di apartemennya.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 10,187 - Reviews: 8 - Favs: 42 - Follows: 14 - Published: 1/1/2017 - Karma A., Nagisa S. - Complete
Versteckt by deelnefire reviews
Aomine Daiki adalah seorang agen kepolisian. Dia pemimpin Squad Daiki. Dia memiliki kekasih manis, Akashi Seijuurou. Tapi sayang dia tak tahu jika kekasihnya adalah oyabun yakuza merepotkan: Akaryuu. Sungguh disayangkan. / multipair. Uke!aomine here (in chap2) Don't like? Feel free to go away.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Crime - Chapters: 2 - Words: 6,907 - Reviews: 16 - Favs: 20 - Follows: 18 - Updated: 4/10/2016 - Published: 2/4/2016 - Kagami T., Aomine D., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
The Superhuman Powers by chocoswift reviews
Di SMA Teikou, sekolah elit di kota Tokyo dikabarkan memegang anak anak dengan kemampuan spesial.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Fantasy - Chapters: 6 - Words: 12,991 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 18 - Updated: 4/10/2016 - Published: 1/4/2016 - Generation of Miracle
STAY by sei heichou reviews
"Katakan 'jangan pergi', maka aku akan tinggal." NashAka / Nash Gold Jr. - Seijuurou Akashi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 782 - Reviews: 5 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 3/13/2016 - Akashi Seijuurou - Complete
Pregnancy Issues by Haraguroi Yukirin reviews
Semua bermula karena Kurokawa mengajukan taruhan pada Tsuna. Sang Decimo tidak menyangka bahwa taruhannya dengan Kurokawa malah menimbulkan kekacauan dan beredarnya isu tentang kehamilan Tsuna. All27 Fanfiction. Boys Love. Mind to read and review?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 9 - Words: 5,786 - Reviews: 62 - Favs: 54 - Follows: 45 - Updated: 2/9/2016 - Published: 12/30/2015 - Tsuna/Tsunayoshi S., Vongola 10th Generation, Arcobaleno, Varia
Seven Deadly Sins by Ratu Obeng reviews
Anak-anak di bawah umur itu memilih (atau dipaksa) bermain cinta bersama orang dewasa. ・ [Multipair; Asa(sr)Iso. GripKaru. KiyoSugi. KaraMae. RedChiba. YanaIto. TakaNagi]
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,984 - Reviews: 11 - Favs: 24 - Follows: 2 - Published: 12/13/2015 - 3-E Students - Complete
Oh sensei by malicedu94 reviews
Cute story of Kagami-sensei and Fem!Kuroko...WARNING LEMON ! fem!GOM
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,192 - Reviews: 15 - Favs: 137 - Follows: 56 - Published: 12/5/2015 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
Kuroko's Darkest Secret by Hosokawa Nao-Theo Fairre reviews
Kenapa Kuroko selalu bertingkah aneh belakangan ini? / maaf, tidak pintar biki summary Nanodayo/ One-Shot/ GoM Kagami x Kuroko/ Yaoi!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,896 - Reviews: 18 - Favs: 28 - Follows: 16 - Published: 11/22/2015 - Generation of Miracle, Kagami T., Kuroko T.
Mom, Dad, and Me by hi commc reviews
Cavallone Carandorella, gadis berusia 8 tahun yang memiliki kedua orangtua luar biasa. Hibari Kyouya seorang informan independen dan Dino Cavallone seorang direktur perusahaan jasa ternama. Memiliki orang tua super sibuk membuat Carandorella jarang berkumpul bersama Ayah dan Ibunya. Tapi semua berubah ketika Ibunya ingin pergi dari rumah. D18 family! Warning inside. CH2UP! RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 2 - Words: 3,495 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 6/26/2015 - Published: 3/18/2014 - [Dino, K. Hibari] OC
April Fools Two Times in a Row! by impatiensatin reviews
Reborn had had enough of Tsuna's guardians. And Tsuna's had had enough of his Guardians and paper works! Reborn made Vongola Chat Messenger to let all the guardians chat without fighting so he can sleep peacefully. Then Tsuna got this idea that will bring a nightmare to a certain person. Sure enough, it seems like the plan backfired at him, though not from the same person.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Family - Chapters: 4 - Words: 15,002 - Reviews: 35 - Favs: 130 - Follows: 119 - Updated: 8/20/2014 - Published: 4/3/2013 - Reborn, Tsuna/Tsunayoshi S., Vongola 10th Generation - Complete
(freak) Question for Mafia by Dee Cavallone reviews
Dee Cavallone menjadi jurnalis gak waras yang bertugas mewawancarai para mafia. Dan mengajukan pertanyaan-pertaanyaan gak jelas yang gak bermutu. Warning : penpik ini tidak disarankan dibaca oleh readers yang masih waras... DISCONTINUED
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 7 - Words: 21,402 - Reviews: 134 - Favs: 35 - Follows: 26 - Updated: 8/16/2014 - Published: 3/17/2013 - Complete
Not So Usual Fivesome by Dark Calamity of Princess reviews
Yaoi, Lemon, PWP, NaruGaa, Fivesome, OOC. One Shot! Bagaimana rasanya dikerubungi 4 Naruto setelah mereka tak bertemu selama 6 bulan? Gaara segera menemukan jawabannya. Yang pasti satu, Naruto kadang mengerikan, namun Gaara pun sebenarnya tidak se-innocent itu. Summary gaje, baca aja. RnR! Review!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,220 - Reviews: 45 - Favs: 97 - Follows: 33 - Published: 8/7/2014 - [Gaara, Naruto U.] - Complete
Naruto-sensei by Kuze-kun reviews
Naruto kembali dari latihannya dengan Jiraiya. Konohamaru yang merasa senang menghampiri Naruto. Apa yang akan diajarkan Naruto kepada Konohamaru sebagai murid pertamanya waktu itu? YAOI. LEMON. Baca jika suka dan cobalah baca jika tidak suka
Naruto - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,751 - Reviews: 6 - Favs: 16 - Follows: 9 - Published: 5/2/2014 - Naruto U., Konohamaru S. - Complete
Sadism Pleasure by MinaNaru4ever - 8027forever reviews
The mafia and the police aren't a good match. One day, the Decimo is taken to the police HQ for interrogation with the head officer, Yamamoto. Well, Tsuna won't talk! Even if he gets tortured! But, seeing a sexy, tied, and fuckable body of a mafia boss…Yamamoto will surely have a different idea of torture! What will Tsuna do? Well, two can play this game. TYL!80 x TYL!27. Lemon. AU
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 22,670 - Reviews: 139 - Favs: 264 - Follows: 335 - Updated: 4/22/2014 - Published: 6/11/2013 - [T. Yamamoto, Tsuna/Tsunayoshi S.]
7 Prince School 7 Student Girl, Love Story by Kuroshi Chalice reviews
/Judul dan summary masih di pertimbangkan/ cerita cinta tentang 7 pangeran sekolah dan 7 murid biasa, cerita cinta pun muncul di antara mereka, apalagi 7 pangeran sekolah itu adalah, Akaito Hentai, Cold Kaito, Hacker Piko, Lazy Lui, Silent Gumiya, Cool Gakupo, dan si ceria Len, bagaimana kah cerita cinta mereka? /LS 4 : Fate/
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 24,219 - Reviews: 133 - Favs: 63 - Follows: 50 - Updated: 9/21/2013 - Published: 7/1/2013 - [Miku H., Kaito S.] [Len K., Rin K.]
Parent, child, familly, totally weird one! by Crazzy Lucky Rin reviews
"Papa, kalo nga mo bantuin minggir sana, mengganggu pemandangan aja." JLEB! seorang Xanxus dikatai MENGGANGGU! Ini penghinaan terburuk seumur hidup, apa lagi yang mengatakannya adalah seorang ANAK-ANAK!/ Sang kuda pun bernyanyi lagu 'ibu tiri' yang di ubah jadi 'uke-ku sekarang hanya cinta anaknya saja.'/ AU, OOC, GAJE as ALWAYS XD
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,772 - Reviews: 29 - Favs: 17 - Follows: 14 - Updated: 9/6/2013 - Published: 4/9/2013 - Dino, K. Hibari, Tsuna/Tsunayoshi S., Xanxus
Sawada Family Love Story! by DarkLidya reviews
Giotto, Tsuna, dan Tsunayoshi merupakan saudara kandung. Giotto sang kakak sulung serta Tsuna dan Tsunayoshi merupakan sepasang anak kembar, yang entah mengapa sifat mereka sangat bertolak belakang satu sama lain. Namun apa jadinya jika sang sulung dan sang kakak kembar memiliki rasa yang tak wajar pada si bungsu?.../ Pair G2772! My first collab! Hope you like it minna! And, RnR?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,908 - Reviews: 34 - Favs: 23 - Follows: 21 - Updated: 4/27/2013 - Published: 2/8/2013 - Tsuna/Tsunayoshi S., Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo
Excuse me miss, would you like to get married? by Mizuki06 reviews
Xanxus really hates his father. The old man seems to do nothing but make his life miserable, aka telling him get married and arranging stupid dates. But he hates girls just as much, since they force him to run to Japan, where he gets involved with an even more troublesome girl... Xfem.27 Xanxus x Fem.Tsuna
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 30,232 - Reviews: 280 - Favs: 724 - Follows: 804 - Updated: 2/15/2013 - Published: 8/5/2012 - Tsuna/Tsunayoshi S., Xanxus
Blanket Fort by Dodonchaka reviews
8027 smut. Tsuna stays over at Yamamoto's house, and stuff happens. You can consider this a sequel to my other story Snowbound if you want to. But both could be read as one whole story (i consider it a sequel at least)
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 7,016 - Reviews: 18 - Favs: 114 - Follows: 44 - Updated: 1/4/2013 - Published: 12/30/2012 - T. Yamamoto, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Accidentally by recchinon18 reviews
Orihime berdiri di depan pintu kamar Ichigo mengawasi pemuda itu melakukan hal yang tidak pernah dibayangkannya sebelumnya. Nama siapa yang disebutnya? PWP. 2 chapter.
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,663 - Reviews: 90 - Favs: 38 - Follows: 20 - Updated: 2/11/2012 - Published: 10/23/2011 - Ichigo K., Orihime I.
i want to be with you by Ageha's illusion reviews
a short story between colonello and you
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,460 - Reviews: 1 - Favs: 14 - Follows: 4 - Published: 10/2/2011 - Colonnello - Complete
Berdua Lebih Baik by Tabita Pinkybunny reviews
Apa yang terjadi saat Sasori secara tiba-tiba memergoki Sakura sedang melakukan masturbasi ?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,399 - Reviews: 22 - Favs: 33 - Follows: 12 - Published: 2/28/2011 - Sasori, Sakura H. - Complete
Please Don't Leave by assasin1827 reviews
The Vongola bought Cozart Enma to become Tsuna's husband. A force marriage between two different people. What future awaits two people when love is one-sided. 00xfem27
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 6,136 - Reviews: 55 - Favs: 204 - Follows: 41 - Published: 2/25/2011 - Enma K., Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Changed Families by Laluke reviews
Tsuna just couldn't meet with her older sister's and brother's status. She couldn't be them and didn't want to be them. She thought her life would always be nothing, until she meet Enma. But, will her family want her back? 0027! FEMTSUNA!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 24,630 - Reviews: 189 - Favs: 336 - Follows: 324 - Updated: 1/22/2011 - Published: 4/27/2010 - Enma K., Tsuna/Tsunayoshi S.
Onsen by Sabakyou reviews
Natsu dkk pergi berlibur ke Onsen. dan tanpa diduga-duga ternyata Gray dan Jubia menjalin kasih. warn: geje, abal, aneh, OOC, lemon. untuk anak kecil jangan baca kecuali ditemanin oleh orang yang sudah berpengalaman.
Fairy Tail - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 3,346 - Reviews: 20 - Favs: 24 - Follows: 9 - Published: 6/17/2010 - Gray F., Juvia L. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Because The Rain reviews
Karena hujan aku dan Yamamoto,... \ nggak bisa bikin summary based story by Crazy Rin, Re:Make Ame no Sora oneshoot
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,882 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/8/2016 - T. Yamamoto, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Present by Mori reviews
honey tidak meyangka jika Mori orang yang pertama memberika hadiah di ulang tahunya ke delapan belas. apa hadiah yang diberikan mori? don't like don't read. my first FF, Warning: Yaoi,BL,Typo,Gaje
Ouran High School Host Club - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 2 - Words: 3,806 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 4/28/2013 - Published: 3/13/2013 - Mori/Takashi M., Hunny/Honey/Mitsukuni H., Shima M. - Complete