Haiirookami
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 04-12-13, id: 4659643, Profile Updated: 08-14-13
Author has written 5 stories for Fairy Tail, K, and Kuroko no Basuke/黒子のバスケ.

Haiirookami desu! Yoroshiku!

Im new in this.-. so umm...forgive me if i make mistake, i will fix my mistake so it'll be better in the future

Indonesian/English

Fujoshi. But i like straight pairings too

Aiming to be a great author! lololol.

bows* once again...dozo yoroshiku onegaisimasu!

INA :

Ah, saya mau nambahin sesuatu, karena ff-nya susah di edit lagi, jadi saya masukin kesini aja.-.
Fanfic saya yang 'Fireflies Forest' itu terinspirasi dari manga Forest Of The Fireflies buatan Yuki Midorikawa.
Saya benar-benar minta maaf, lupa nambahin ini.
Makasih buat cat(guest) sama guest yang udah bikin saya inget, jadi langsung saya tambahin disini.
Saya minta maaf sekali lagi..saya ngga bermaksud buat nge-copas atau ngeklaim atau sesuatu itulah.

Semoga readers mau memaafkan kesalahan saya, dan masih mau baca fanfic saya yang lain.

Terimakasih (Haiirookami)

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

OUR STORY : Hanamiya and You by Mell Hinaga Kuran reviews
[AU] - [Hanamiya x Readers] / Kumpulan drabbles singkat mengenai kisahmu bersama dengan Hanamiya Makoto. /Mind to RnR?/ Chapter 8 update-COMPLETE.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 8 - Words: 4,891 - Reviews: 81 - Favs: 45 - Follows: 49 - Updated: 7/27 - Published: 11/21/2014 - [Hanamiya M., OC] - Complete
Details? by alice dreamland reviews
Berbagai detil kecil nan menggemaskan dalam benak Akashi tentang sang pujaan hati. [Akashi x Innocent!Reader][#14: Berangkat]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 9,780 - Reviews: 151 - Favs: 85 - Follows: 82 - Updated: 7/23 - Published: 5/5 - [Akashi S., OC]
Family Zone by Retatsu Namikaze reviews
ʺKuroko, kau mengerti apa itu tidak adil, kan?ʺ ʺBerisik Kagami-kun.ʺ / Ch.2: "Istrimu katanya artis, ya?" (featuring AoKi!)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,947 - Reviews: 17 - Favs: 10 - Follows: 11 - Updated: 7/22 - Published: 7/18 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
Rumah Kontrakan by eileithyiakudo reviews
Gara-gara keluarganya harus pindah ke luar negeri, Kise akhirnya harus rela mengontrak rumah untuk tinggal sendiri. Tapi ternyata dia tidak sendirian di rumah kontrakan barunya...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 5 - Words: 11,965 - Reviews: 34 - Favs: 18 - Follows: 21 - Updated: 7/21 - Published: 6/28 - Generation of Miracle, Takao K., Kagami T., Kuroko T.
Pertengkaran by Shaaa reviews
Summary: AT/Dimulai dari Kagami yang menyuruh Kuroko sarapan sampai akhirnya berujung pada pertengkaran-pertengkaran konyol yang tidak penting./"Memangnya harus uke yang harus terus menuruti permintaan seme-nya? Aku mau revolusi. Di mana emansipasi uke? Kupikir aku harus membuat petisi yang wajib ditandatangani para uke di seluruh dunia."/BL!KagaKuro
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,608 - Reviews: 23 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 7/6 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
Catatan Harian Fujoshi by Erry-kun reviews
Momoi Satsuki, gadis berkuncir ekor kuda berumur dua belas menuju tiga belas tahun. Di suatu hari yang cerah, pikirannya yang sepolos kotretan ulangan trigonometeri itu ternoda oleh sebuah kisah romantis tentang dua orang lelaki. [Page 5: Belajar? Pose Dulu Dong!]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 5 - Words: 12,358 - Reviews: 201 - Favs: 109 - Follows: 95 - Updated: 7/2 - Published: 5/26 - Momoi S., Generation of Miracle
Toki Kagami by Alice Strife reviews
Mpreg. Kagami and Kuroko are together and they're GOING TO HAVE A BABY! ISN'T THAT WONDERFUL NEWS? I can't wait to see how that turns out, so why don't you come join me? It's going to be funny and cute and have all your favorite couples if you support 10/11; 5/7; and 9/4!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 16 - Words: 17,643 - Reviews: 62 - Favs: 62 - Follows: 76 - Updated: 6/23 - Published: 3/25 - Kuroko T., Kagami T.
Zoo Date by amariys reviews
Kise Ryouta sering melakukan hal-hal spontan. Salah satunya mengajak Aomine Daiki berkencan di kebun binatang. AoKise. Complete.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,871 - Reviews: 12 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 6/17 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
The Hardships of Childrearing by Hikary Sanoko reviews
Raising a child is hard work. Drabbles on how Kagami and Kuroko cope with their new son. Slight AU (their jobs), Sequel to 'Happy Moments', KagaKuro and appearances from the GoM.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Family/Humor - Chapters: 20 - Words: 21,414 - Reviews: 71 - Favs: 67 - Follows: 73 - Updated: 6/1 - Published: 7/13/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle - Complete
REPORTASE KISEDAI-YANG KATANYA OKE? by Yuzu Yukihira reviews
Pernah terbayang si Emperor Eye dari Rakuzan, Sixth Phantom man, dan si Tiger dari Seirin membaca berita bersama para Staff yang odong luar biasa? di sini bakal banyak berita yang cetar melebihi berita inpoteimen Zaskia Gotik dan Vickybulary... oke skip, kepo ga? hayoo kepo ga? baca aja deh(Come back from Long Hiatus)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 11 - Words: 21,171 - Reviews: 52 - Favs: 46 - Follows: 41 - Updated: 4/16 - Published: 9/21/2013
Kisah Kucing by CALIC0 reviews
[MC] Kuroko, sang majikan, tahu bila kehadiran Momonyan berserta kelima anaknya: Kinyan, Midonyan, Aonyan, Muranyan, Akanyan, akan memberi warna bagi kesehariannya. "Ya ampun! Kenapa pup di atas kasur?" [warn: kucing]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Family - Chapters: 2 - Words: 1,943 - Reviews: 23 - Favs: 36 - Follows: 23 - Updated: 4/9 - Published: 1/9 - Kuroko T., Momoi S., Generation of Miracle - Complete
KiSSU by cacaolatte reviews
Kise dan Aomine memutuskan untuk tidak memberitahu kepada siapapun kalau mereka memiliki hubungan yang lebih jauh dari teman. Tapi pada suatu waktu makan siang di Teiko, Aomine kelepasan dan mencium Kise di hadapan yang lainnya! Hal yang dilakukan selanjutnya untuk tetap menutup rahasia mereka adalah... — aokise; based on prompt @ tumblr (may/not contain humor)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,500 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 3/15 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
Agresif by Tigabelas reviews
Aomine MENOLAK tegas jika ada yang bilang Kise itu INNOCENT.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 583 - Reviews: 25 - Favs: 25 - Follows: 28 - Published: 1/6 - [Aomine D., Kise R.]
The President's Harem by Takagi Akito reviews
10 years after graduation, the Married Bossun and Himeko receive an invitation email from Tsubaki to attend his wedding party. This story will tell you the journey of a stubborn, thick-headed man with long eyelashes, who is very clueless about love or romance, to evolve into someone better and ultimately find his fated bride. Please note that the flashback is on their 3RD year.
Sket Dance - Rated: T - English - Mystery/Romance - Chapters: 12 - Words: 42,570 - Reviews: 131 - Favs: 37 - Follows: 42 - Updated: 12/13/2014 - Published: 1/1/2013 - The Sket Dan, Tsubaki S., Asahina K./Daisy, Saaya A. - Complete
Kodomo ga hoshii! by bluenettes reviews
"Tetsuyacchi dan Shincchi itu seperti anak datang dari langit, diberikan oleh Tuhan pada waktu yang tepat." Kehidupan yang sebenarnya bagi mereka baru saja menginjak garis 'start'. / Kids!Shintarou, Kids!Tetsuya, slight!child!AkaKuro, soon-to-be-parents!AoKi (?).
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,630 - Reviews: 21 - Favs: 24 - Follows: 19 - Updated: 10/8/2014 - Published: 8/30/2014 - [Aomine D., Kise R.] Kuroko T., Midorima S.
God, I'm (really) in Love! by Lee Audrey reviews
Kalau ketiban dewi bulan, apa reaksimu? Kagami sih, merasa bodoh luar biasa saat ada pemuda yang berkata, "Aku Dewi Bulan. Namaku Kuroko Tetsuki."/Genderbend/KagaKuro/kata kasar inside.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 15 - Words: 102,262 - Reviews: 138 - Favs: 52 - Follows: 45 - Updated: 9/14/2014 - Published: 3/14/2014 - [Kuroko T., Kagami T.] Generation of Miracle - Complete
Banci Tobat? by CALIC0 reviews
Eits! Jangan panggil Mas dong... Memangnya enggak keliatan ya aku sudah cantik begini? [warn: melambai!Reo, alay, Reo's pov]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,363 - Reviews: 17 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 9/8/2014 - Mibuchi R., Takao K., Akashi S., Aomine D. - Complete
Sleepless Boyfriend by Mocchancchi reviews
Penderitaan seorang Kise Ryouta mengalami insomnia akut di tengah padatnya kegiatan dan kelelahan akibat 'itu' di tambah cueknya sang pacar ganguro, membuat malam Kise terasa panjang. AoKise. Fic gaje. Warning inside. Self Celebration of AoKise's soon to be released duet song. Enjoy. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,445 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 8/25/2014 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
Taki by xAzusax reviews
Aomine's life was going great. Kise loved him, and he was scouted to play in America. But on the day of departure, Kise left him and he boarded the plane alone. Five years later, Aomine returns to Japan, not quite over his past love. He seeks an explanation, and his whole world is turned upside down when it shows up in the form of a little girl who looks just like Kise. (MPREG)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 14 - Words: 66,603 - Reviews: 104 - Favs: 155 - Follows: 120 - Updated: 8/21/2014 - Published: 8/23/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
rebirthia by euphoria.midnight reviews
Kelas itu tak biasa, dan dia terikat menjadi target dalam sebuah permainan taruhan nyawa. Adu fisik dan logika menjadi penentuannya—/Akashi x Reader x Yandere!GOM. [ Violence/Gore/Mature Contents ]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Sci-Fi/Mystery - Chapters: 6 - Words: 25,953 - Reviews: 124 - Favs: 93 - Follows: 96 - Updated: 8/1/2014 - Published: 4/12/2014 - Akashi S., Generation of Miracle, Mayuzumi C., Kuroko T.
How to Confess by Blackeyes Asakura reviews
Inilah Kise Ryouta, pemuda yang gila karena cinta pertama. Bermodal kenekatan dan dvd bajakan, ia siap untuk menyatakan perasaan kepada si pemuda bulukan yang otaknya perlu perbaikan. Gajeness ahead, you have been warned. DLDR. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,576 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 7/30/2014 - Kise R., Aomine D. - Complete
Saikyou Ichiban! by antichthon reviews
Aomine Daiki hanyalah anak kelas 4 SD biasa. Sampai suatu ketika, ia tergabung dalam tim drama pimpinan Akashi Seijuuro /CRACK/ untuk sementara no pairing. /APDET LEBARAN CHAPTER 6
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 6 - Words: 24,903 - Reviews: 281 - Favs: 284 - Follows: 211 - Updated: 7/27/2014 - Published: 10/20/2012 - Aomine D., Akashi S., Kise R.
From the Future With Love by xXRandomnessPrevailsXx reviews
Nigou goes missing one day during practice and Kagami is sent to go out looking for Seirin's beloved Number 16. What Kuroko doesn't expect, though, is that the red-headed ace also brings back a boy around their age who is hell-bent on getting them together. And it doesn't help that he claims to be their son. AU!Future! Post-Winter Cup. KagaKuro, AoKise, MidoTaka, MuraHimu, AkaFuri.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 12 - Words: 65,207 - Reviews: 206 - Favs: 272 - Follows: 362 - Updated: 7/10/2014 - Published: 4/27/2013 - [Kuroko T., Kagami T.]
Craving by Mochiyo-sama reviews
Aomine bukan orang yang religius, tapi setiap hari ia berterima kasih pada Tuhan atas segala kesabaranNya saat memahat sebuah maha karya bernama Kise Ryouta dan memberikannya padanya. - AoKise. Drabbles.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,844 - Reviews: 9 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 5/23/2014 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
T E N by cacaolatte reviews
"Aominecchi, karena hari ini menggambarkan nomor punggung kita, aku mengijinkan Aominecchi untuk mengatakan sepuluh hal yang dipendam Aominecchi selama ini 'ssu!" Yah, Aomine hanya tidak ingin menyakiti Kise dengan sepuluh fakta itu, semoga saja semua berakhir sesuai yang diharapkannya. — aokise for aokise day (05/07) [requested]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,921 - Reviews: 16 - Favs: 28 - Follows: 4 - Published: 5/7/2014 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
Seijuurou, Tetsuya dan Kawan-kawan by midorikawa.adza reviews
Berkisah tentang anak-anak di kampong Teiko. Chapter 1: Cita-cita kalian, apa?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 2 - Words: 1,049 - Reviews: 31 - Favs: 39 - Follows: 33 - Updated: 5/7/2014 - Published: 1/4/2014 - Kuroko T., Akashi S., Generation of Miracle
Love You Loads and Loads! by Mocchancchi reviews
"Aku sangat sayang pada Aominecchi-ssu! Sangat sayaaaaang sekali!" /"Kok hanya sayang sih?" respon Aomine sukses membuat Kise cemberut. /"Mou Aominecchiii!/ Fiksi AoKise untuk AoKise Day! High School ver. (May 7th) Sho-ai. Warning Inside. Happy AoKise day minna! RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,552 - Reviews: 8 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 5/6/2014 - [Aomine D., Kise R.] Generation of Miracle - Complete
Kamar 510 by Corporal Narin to BGata reviews
Kehidupan Kise dan teman-temannya yang berwajah bishie di sekolah berubah total saat sang ketua komite displin mengeluarkan titahnya. Chap 4 UP! Enjoy reading :D Warning : Kise centric, multipairing, sho-ai dll.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 9,093 - Reviews: 85 - Favs: 40 - Follows: 51 - Updated: 5/4/2014 - Published: 6/18/2013 - Kise R., Generation of Miracle
Kuroko and I by Fvvn reviews
Kagami memungutnya di jalan.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,704 - Reviews: 24 - Favs: 33 - Follows: 12 - Published: 4/24/2014 - Kuroko T., Kagami T.
Eternal by Nnatsuki reviews
Lucy Heartfilia, putri dari kerajaan Fiore, harus mendapati masa depannya telah ditentukan. Padahal hatinya telah ditautkan dengan seseorang. Tapi siapa sangka harapan Lucy untuk akan masa depannya akan terjawab di hari ulang tahunnya. Kingdom!AU. I do not own of this picture!
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 41,759 - Reviews: 127 - Favs: 53 - Follows: 42 - Updated: 4/14/2014 - Published: 5/3/2013 - Lucy H., Natsu D.
Ketika Bosan Ayo Gombali Aominecchi! by InfiKiss reviews
"Orang bilang, banyak jalan menuju Roma. Tapi aku tak menemukan satupun jalan untuk menuju hatimu."/"Karena mataku telah dibutakan oleh cintaku kepadamu sehingga aku tak bisa menemukan jalan menuju hatimu." — AoKise; Ketika mereka berdua ada di gym Teikou dan Kise merasa sangat bosan. Niat menggombali Aomine justru malah gagal total. — Ide mainstream! Berkenan mampir?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,657 - Reviews: 21 - Favs: 41 - Follows: 10 - Published: 3/1/2014 - Kise R., Aomine D. - Complete
Detik-Detik by Mochiyo-sama reviews
Nijimura senang dengan kehidupan kuliahnya. Bisa melihat bokong Haizaki yang bergoyang-goyang saat ia sedang mengotak-atik mesin setiap hari seakan memberikan semangat hidup baru padanya. - NijiHai. College!AU. Buat Minor Characters Appreciation Challenge di Grup Author FKrbsI.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,674 - Reviews: 20 - Favs: 25 - Follows: 4 - Published: 2/23/2014 - [Nijimura S., Haizaki S.] - Complete
Dirty Gold by Bellala99 reviews
When Kise is raped at night by a drunk man, Aomine is left to take care of the broken model. Warning: rape, yaoi, alcohol use and self-harm.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 8 - Words: 12,608 - Reviews: 52 - Favs: 66 - Follows: 98 - Updated: 2/9/2014 - Published: 8/29/2013 - [Aomine D., Kise R.]
You plus Me equals? by lunaryu reviews
In which Kuroko is forced to cross-dress, Kagami becomes an unwilling Prince, and the others crack at the hilarity. GoM is trying to sabotage the event much to their respective partners' chagrin. It's Seirin Cultural Festival and its craziness in one package. Kaga/Kuro, GoM/Kuro. Chapter 18: So the conclusion is... you plus me equals...?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 18 - Words: 110,640 - Reviews: 584 - Favs: 814 - Follows: 624 - Updated: 2/5/2014 - Published: 9/24/2012 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle - Complete
Ngidam? by Blackeyes Asakura reviews
Ada hari di mana Aomine mau merepotkan dirinya untuk mencuci piring dan mengurus rumah. Maklum, istri tercinta sedang hamil. Tunggu, bukannya Kise itu laki-laki? "Dengar, Aomine, dia laki-laki dan itu artinya dia tidak punya ovarium." Sekuat apapun Midorima berusaha, Aomine tetaplah Aomine. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,263 - Reviews: 35 - Favs: 36 - Follows: 6 - Published: 1/4/2014 - Kise R., Aomine D. - Complete
Happy by Fvvn reviews
Kuroko paling tahu caranya mematikan badmood dan membuat kesenangan. tinggal sediakan perkamen dan Kagami, kelakar pun terjadi. Warn : Kagami is being molested by Kiseki no Sedai. KagaKuro. Special for Kuas Tak Bertinta.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,879 - Reviews: 34 - Favs: 65 - Follows: 7 - Published: 12/16/2013 - [Kagami T., Kuroko T.] Generation of Miracle - Complete
Kuroko no Momogi Mas by Dogol Brothers reviews
Ketika Kuroko dilahirkan dari momogi ajaib yang diberikan Murasakibara sang Buto Ungu kepada Riko, Midorima adalah mbah dukun sakti pakar perzodiakan, dan Kanjeng Gusti Pangeran Akashi melempar keris alih-alih gunting. Sebuah kisah yang diawali dengan dan diakhiri oleh momogi ajaib. Fairytale nista AU, parodi Timun Mas.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,327 - Reviews: 35 - Favs: 62 - Follows: 15 - Published: 12/16/2013 - Kuroko T., Murasakibara A., Aida R., Akashi S. - Complete
Wipe Your Eyes by Chesee-ssu reviews
Menangislah, karena aku di sini untuk menghapus air matamu. For sellarosella birthday.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,054 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 11/29/2013 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
Keluarga Berbencana by Mochiyo-sama reviews
Aomine Daiki frustasi. 'Keluarga Bahagia'nya yang sudah mengikuti program 'Keluarga Berencana' dari pemerintah terancam kandas hanya karena benda itu! Apa yang harus dia lakukan? Dengan bantuan Shintarou dan teman-temannya (juga ancaman Akashi), Aomine pun menyusun rencana untuk kembali rujuk dengan Kise. - BL. Pair nano-nano. Bagian terakhir "KB series" kayaknya. Chap 2: Update!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,304 - Reviews: 38 - Favs: 30 - Follows: 22 - Updated: 11/4/2013 - Published: 2/14/2013 - [Aomine D., Kise R.] Kuroko T., Midorima S.
Alasan by Mocchancchi reviews
Obrolan Kise dan Kuroko di tempat nongkrong favorit Kuroko: Maji Burger! "Aku penasaran, kenapa orang sepopuler Kise-kun bisa-bisanya mau dengan Aomine-kun yang hitam, dakian, dekil, dan jarang mandi itu..." Warning: fic gaje, maksa, ngedit sendiri (maklum buat tengah malem), fic pelampiasan sebelum uts statistika. R&R Pwease?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,734 - Reviews: 18 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 10/27/2013 - Aomine D., Kise R., Kuroko T. - Complete
Imagination by Corporal Narin to BGata reviews
Hanya hayalan absurd Aomine saat Kise dan Kagami numpang berteduh di rumahnya. Pair : AoKaga, AoKi. Seme Center Aomine.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,385 - Reviews: 9 - Favs: 19 - Follows: 2 - Published: 10/22/2013 - Kagami T., Kise R., Aomine D. - Complete
Dalliance by end0rphine reviews
Kise Ryouta membuatnya merasa seperti anak umur limabelas—lugu dan naif, sesuatu tentang cinta pada pandangan pertama meruntuhkan pertahanannya. AoKise.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,836 - Reviews: 13 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 10/22/2013 - [Kise R., Aomine D.] - Complete
Morning After by Daktasinsanity reviews
Aomine wakes up in someone else's bed. He tries to remember what exactly happened the previous night...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,029 - Reviews: 3 - Favs: 23 - Follows: 3 - Published: 10/19/2013 - [Kise R., Aomine D.] - Complete
Affection by aoshouki reviews
Jatuh cinta adalah hal yang begitu indah. Namun pernikahan membuat segalanya menjadi lebih indah.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 8 - Words: 25,434 - Reviews: 35 - Favs: 18 - Follows: 16 - Updated: 10/19/2013 - Published: 12/22/2012 - Aomine D., Kise R.
Lullaby by HarukaEndou reviews
The sound of Aomine's heartbeat resonated through his whole body and Kise found out something. His lover's heartbeat was the best lullaby./ Rated M for mature content.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,997 - Reviews: 5 - Favs: 49 - Follows: 6 - Published: 9/29/2013 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
My Boyfriend is --- by usei reviews
Bagaimana rasanya pacaran dengan mereka? CHARA x READER, READER's POV, Warning : OOC, gajeh, typo(s) everywhere, author gak niat, judul ngasal, CHAPTER 7 UPDATED: My Boyfriend is KAGAMI TAIGA,, RnR please! (Masih menerima rikues berikutnya jika memungkinkan)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 22,642 - Reviews: 106 - Favs: 78 - Follows: 60 - Updated: 9/29/2013 - Published: 5/12/2013
Cerita Soal Anak Saya by noburanger reviews
Obrolan enam bapak-bapak soal anak mereka di atas kapal pesiar. Alay, seriusan. AKAKAKAK
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 997 - Reviews: 71 - Favs: 176 - Follows: 26 - Published: 9/27/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
Kiss by Chesee-ssu reviews
Inilah alasan kenapa Kagami tak pernah mencium Kuroko tepat di bibir. Request Retatsu Namikaze. Complete!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,067 - Reviews: 19 - Favs: 30 - Follows: 6 - Published: 9/23/2013 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
Chocolate Surprise by Bellala99 reviews
It's Aomine's birthday, and Kise decides to give him the best gift! The title says it all. Warning: Yaoi (Duh), smut and lots of chocolate... Kise might look a little bit more whory than always, but, eh, that's how I see him xD
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,242 - Reviews: 2 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 8/31/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
TALI POCONG AKASHI by Yuzu Yukihira reviews
Akashi mati ketubruk Odong-odong! bukannya sedih dia malah ninggalin banyak problem-problem kocak buat kawan kawan Kisedainya. Dan yang lebih kerennya, dia gentayangan jadi POCONG gara-gara tali Pocongnya copot? gimana reaksi Anak Kisedai lain? penasaran sama Akashi Pocong? yukk di baca yuu
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 11 - Words: 19,604 - Reviews: 90 - Favs: 42 - Follows: 30 - Updated: 8/30/2013 - Published: 6/26/2013 - Complete
Re-call by alibiacoconut reviews
Awalnya, Aomine tidak begitu pernah berpikir untuk menikah, punya istri itu merepotkan. Lagipula ia masih sayang nyawa, menikahi perempuan spesial milik Akashi itu sama saja dengan melempar diri ke dalam neraka. Tidak mungkin hal itu terjadi. Setidaknya itu lah dulu pikirannya. - AominexFem!Kise, AkashixFem!Kise, KagamixFem!Kuroko later. PROLOG.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,410 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 7 - Published: 8/18/2013 - Kise R., Aomine D.
Leave Me Your Stardust by Tomocchi reviews
At sixteen, Aomine couldn't reach out to Kise. At nineteen, he attempted to but let fear held him back. At twenty-four, Aomine decides that, maybe, he was through with running away.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 8,752 - Reviews: 16 - Favs: 74 - Follows: 3 - Published: 8/10/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
New Dress by KandieFloss reviews
Summer basketball festival. Maid café. A cross-dressing Kise. What more could Aomine want?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 4,751 - Reviews: 17 - Favs: 33 - Follows: 18 - Updated: 8/2/2013 - Published: 7/29/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Ooops! by LaDy MaRsHmALLoW reviews
Aomine, after years of keeping it all in, finally mustered up the courage to tell a certain blond about his real feelings. Unfortunately, he confessed to the 'wrong' Kise...Huh? What? (disclaimer applies)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,718 - Reviews: 5 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 7/31/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Things You Must Avoid by Okki reviews
Aomine-jji memberitahu 5 hal yang wajib 'ain hukumnya untuk Kuroko dan Kise hindari.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,428 - Reviews: 13 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 7/30/2013 - Kuroko T., Kise R., Aomine D. - Complete
Perfect Lover by Lynn Young reviews
The person Aomine Daiki chooses to be his lover must live up to his high standards if they are going to be allowed to be with someone as great as him, and Aomine has his sights set on a certain blond.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,372 - Reviews: 2 - Favs: 24 - Follows: 5 - Published: 7/28/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Laugh Maker by Shaanon reviews
"Aku datang membawakan senyuman untukmu." —tetapi tidak ia sangka, membawakan senyuman untuknya yang berduka bukanlah hal yang mudah. MuraAka. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,481 - Reviews: 8 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 7/20/2013 - Murasakibara A., Akashi S. - Complete
Kemping Dahsyat ala Akashi by raudioactive reviews
langsung capcus aja biar greget XD (debut fanfic)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 5,391 - Reviews: 19 - Favs: 9 - Follows: 5 - Updated: 7/19/2013 - Published: 6/25/2013 - Kagami T., Generation of Miracle - Complete
Soredemo Suki dayo! (Walaupun Begitu Aku Suka Padamu!) by YGHYGH reviews
Fairy Tail diserang oleh Mage Hunter! Apakah yang akan Fairy Tail lakukan?, A Fairy Tail Fanfiction, A GajeelxLevy (dengan sedikit tambahan pairing lain juga) Fanfic by a new writer! Please RnR!
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Adventure - Chapters: 10 - Words: 12,308 - Reviews: 26 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 7/18/2013 - Published: 6/18/2013 - Gajeel R., Levy M. - Complete
Second Button by Rein Yuujiro reviews
"Oiya! Aominecchi aku ingin kancing kedua milikmu!" "Hah? Tidak." "Yeay—Eh? Apa?" / Hari kelulusan Teikou dan kedua pasangan ini mempermasalahkan kancing kemeja / BL; AoKi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,364 - Reviews: 9 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 7/15/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Kuroko is SEME! Oh Ye? by Retatsu Namikaze reviews
Semua berawal dari ocehan Kuroko di Maji Burger, "Aku hanya meminta hakku dengan jabatan seme yang lebih pantas kusandang." Emang Kuroko bisa? Buktiin aja! / KagaKuro or KuroKaga? / Humor fict dan rated M pertama ToT / Read and Review?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,759 - Reviews: 15 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 6/27/2013 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
Prince of the Flowers by Chappy-the-Bunny reviews
What started as a peaceful nap in the grass for Kise, turned into a waging war between Aomine and the flowers.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 905 - Reviews: 6 - Favs: 28 - Follows: 1 - Published: 6/22/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Saturday Night Disaster by Blackeyes Asakura reviews
Aomine tidak bisa menikmati malam minggunya dengan tenang kali ini. Ia menjadi salah satu korban dari skenario maut sang emperor bergunting. TIDAK! Jangan truth or dare lagi! Namun kehendak sang emperor tentulah mutlak. Bagaimana kasak-kusuk mereka di mansion besar keluarga Akashi? DLDR. Teiko era. Sekuel dari Do or Die. AoAkaMura kelas IX, sisanya kelas VIII. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,065 - Reviews: 32 - Favs: 48 - Follows: 7 - Published: 6/21/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Nobody harms his blond by Blank Angel reviews
"One more thing. You ever try to hurt or scare MY Kise in ANY way, I'll put you on a hospital bed for good."
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 765 - Reviews: 10 - Favs: 19 - Follows: 2 - Published: 6/16/2013 - Kise R., Aomine D., Haizaki S. - Complete
Into the Day by sunpop reviews
Today has been a good day. These days are going to be his best days. Futurefic. Aokise, a little Kagakuro.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,637 - Reviews: 10 - Favs: 45 - Follows: 6 - Published: 6/2/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Mai-chan wanna be by Corporal Narin to BGata reviews
Kise, Jeruk, Mai-chan dan Aomine. Apa hubungannya? Penasaran silahkan baca :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 671 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Published: 6/1/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Refreshing? by Neko31xPanda26 reviews
Menjelang UAS, siswa-siswi SMP Teiko rata-rata stres memikirkan bahan pelajaran yang segunung. Akashi berbaik hati menawarkan ke seluruh anggota Kiseki no Sedai untuk refreshing dengan menonton film bersama. Tapi, ada sesuatu yang mengerikan dibalik tawaran manis itu.. One-shot! Teiko Era. Sorry for the bad Sumarry!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,226 - Reviews: 6 - Favs: 10 - Follows: 8 - Published: 5/30/2013 - Generation of Miracle, Momoi S., Haizaki S.
What Works For Us by Chappy-the-Bunny reviews
Kise and Aomine invite Kuroko and Kagami to join them for a double date. Will things go over smoothly, or will the clashing couples have a sour night?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,937 - Reviews: 5 - Favs: 31 - Follows: 4 - Published: 5/27/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
How to Wake Him Up by Blackeyes Asakura reviews
Aomine bukanlah tipe orang yang bisa bangun pagi dengan mudah, dan Kise sebagai pihak yang tinggal serumah dengannya menjadi korban setiap pagi harus membangunkan gorila itu. Itu bukan perkara mudah, tapi Kise akhirnya tahu cara cepat membangunkan Aomine. Drabble AoKise. Shounen-ai. Fail-fluff fail-humor. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 637 - Reviews: 13 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 5/17/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Kuning by Isafuyu reviews
Kuning. Kuning itu matahari. Jeruk. Anak ayam. Kunig itu bikini yang Mai-chan kenakan untuk sampul photobook ketiganya. Aomine to 'kise' Oneshoot. Don't like, don't read
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 449 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 5/16/2013 - Aomine D. - Complete
Kami Semua Sayang Mama by red.garden reviews
CHAP 4 Update!/ Yaelah, ke WC aja nangis/ Duh gila, kebelet! Ga nahan!/ Kecil yah/ Mameeeeeeh!/ AU, familyfic
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 4 - Words: 5,659 - Reviews: 59 - Favs: 49 - Follows: 53 - Updated: 5/14/2013 - Published: 8/18/2012 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
Biru by Isafuyu reviews
Kise Ryouta menyukai warna biru. Sangaaat menyukainya. Layaknya biru-biru lainnya saat dirinya digenggam, dipeluk, dielus, dikecup, dicium dan dicumbu. Don't like don't read! Oneshoot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 681 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 5/13/2013 - Kise R. - Complete
Bound by Heart by LaDy MaRsHmALLoW reviews
Whenever they kiss, the feeling was just like a groom kissing his bride. But there was neither a bride nor a groom in their relationship, but it doesn't matter because they were in love. (Kind of AU-ish)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,866 - Reviews: 5 - Favs: 19 - Follows: 4 - Published: 5/11/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Tomato Kuroko no Basket Version by Corporal Narin to BGata reviews
Re-upload minna-san dengan sedikit perubahan :) Buah tomat mengandung vitamin C dan vitamin A. C untuk Cintaku untukmu dan A untuk Ai Love You Enjoy reading :)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 986 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 5/10/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
With Good Intentions by Chappy-the-Bunny reviews
Coming home to the smell of smoke and the sound of the fire alarm is something that Aomine had not been expecting. What has Kise been up to!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 744 - Reviews: 10 - Favs: 27 - Follows: 5 - Published: 5/9/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Pink Roses by Shaanon reviews
Lima kali kencan dan Aomine belum juga menciumnya. AoKise. One-shot. Happy AoKise day!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,004 - Reviews: 11 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 5/7/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Balonku by Kuriboh Kalap reviews
Tentang Akashi dan sebuah lagu yang menggugah rasa ingin tahu hatinya. ("Kumpulan Lagu Anak-anak Indonesia" judulnya. Akashi Seijurou, mengernyitkan alis sembari menatap buku misterius itu lekat-lekat. "...Sepertinya ini buku lagu enka dari luar negeri." Akashi, itu bukan lagu enka.) Ngaco!Akashi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,081 - Reviews: 41 - Favs: 86 - Follows: 11 - Published: 5/5/2013 - Akashi S., Generation of Miracle - Complete
Wish Upon a Star by Amamiya Toki reviews
For Aomine x Kise Day 2013. Since that day, the day that Kise made a wish upon a star, it has been long twelve years. Now adults and lovers, Aomine and Kise walk paths that separates them for long periods of time. However, that will soon change; and perhaps wishes on a star do come true. Aomine/Kise. One-shot. future!AU where Aomine is in the NBA and Kise is an idol.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,784 - Reviews: 5 - Favs: 42 - Follows: 11 - Published: 5/3/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Basketball Idiots by Neko31xPanda26 reviews
Mereka berdua sama-sama bodoh, idiot . Cukup. Kuroko dan Kise sudah merasa cukup, sangat cukup mengahadapi kebodohan mereka. KagaKuro & AoKise
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 9 - Words: 15,192 - Reviews: 23 - Favs: 22 - Follows: 21 - Updated: 4/30/2013 - Published: 12/9/2012 - Kise R., Kuroko T., Kagami T., Aomine D. - Complete
Will You by Rein Yuujiro reviews
"Oh! Oh! Jangan-jangan kau berharap ada pangeran berkuda putih melamarmu dengan romantis dan kau hidup bahagia selamanya? Hahahaha!" "Aominecchi bodoh!" / BL; AoKi / Warning(s) inside
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,322 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Published: 4/28/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
5 things Aomine learns about Kise, and 1 thing he learns about himself by kaitou-marron reviews
Apparently my title is too long to fit in the allotted space, so here's the full title: "Five things Aomine learns about Kise after they become roommates (and one thing he learns about himself)." And here's the summary: As Aomine observes Kise, he realizes he becomes more and more transfixed with the other boy. (AoKise)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,332 - Reviews: 10 - Favs: 77 - Follows: 8 - Published: 4/26/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Harlem Shake? by Kuriboh Kalap reviews
Kise Ryouta, Aomine Daiki, dan sebuah kesalahpahaman kecil yang disebabkan oleh fenomena Harlem Shake. "Sebenarnya, Kise sedang sarap hari ini," "Sarap yang bagaimana?" "Itu lho, tadi Kise itu aneh sekali. Masa tadi dia..."
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,442 - Reviews: 17 - Favs: 25 - Follows: 2 - Published: 4/25/2013 - Kise R., Generation of Miracle, Aomine D. - Complete
Malam Itu, Mereka by Shaanon reviews
Mungkin hanya di malam itu, Kise Ryouta melewatkan malam panjang nan berbahaya yang tidak seperti biasanya. AoKise. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,318 - Reviews: 6 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 4/22/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Foto by Day-chan Arusuki reviews
Lucy yang memberesi rumah Natsu, menemukan suatu benda yang membuat memorinya melayang. Apa itu? / Semi-canon - Oneshot. RnR!
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 837 - Reviews: 11 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 4/10/2013 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Something Stupid by Rein Yuujiro reviews
"Ah! Ba ... Bagaimana kalau kita main Pocky Game saja?" "Boleh saja," / Dan sore itu mereka habiskan dengan melakukan hal-hal bodoh. / BL; AoKi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,852 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 4/5/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Golden Butterfly by Aryine reviews
Aomine loves Kise. It's really just that simple. AoKise, one-shot, fluff.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,094 - Reviews: 21 - Favs: 37 - Follows: 7 - Published: 3/18/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
50 Cara Menjadi Seseorang Yang Romantis by bakanoapit reviews
50 Cara Menjadi Seseorang Yang Romantis (atau: tunjukkan bahwa kau serius suka padanya!). Untuk Dai-chan. Lakukan ke orang yang kau sukai—ehem, Kise, ehem—oke? Love, Momoi. Drabble. Ao/Kise. #Cara 11 dan 12.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 7,830 - Reviews: 100 - Favs: 79 - Follows: 61 - Updated: 2/22/2013 - Published: 10/24/2012 - Aomine D., Kise R.
Keluarga Berencana by Mochiyo-sama reviews
"SATU!" "DUA!" "SATU!" "DUAAAA!" Sudah bertahun-tahun sejak peristiwa mengecilnya Midorima. Aomine dan Kise sekarang tinggal bersama, dan akhirnya memutuskan untuk mempunyai anak. Namun, keduanya bertengkar ketika memutuskan jumlah anak yang akan dimiliki. Memegang teguh slogan KB, 'DUA ANAK LEBIH BAIK', akankah mereka mencapai kata mufakat? - BL. AoKise. Sekuel 'Keluarga Bahagia'
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,100 - Reviews: 14 - Favs: 21 - Follows: 1 - Published: 2/3/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Antara Pirang dan Udang by Shaanon reviews
Antara masa lalunya dan hubungannya sekarang—yang manakah yang akan Aomine Daiki pilih? AoKise. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,998 - Reviews: 46 - Favs: 76 - Follows: 7 - Published: 1/20/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Magical Mirror by Karou Ariza reviews
Apa yang bisa membedakanmu antara yang nyata dan yang tidak ketika kau sedang jatuh cinta?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,938 - Reviews: 6 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 1/4/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Out of the Blue by Shaanon reviews
Hanya dengan ciuman singkat, Aomine dapat merubah seorang Kise Ryouta menjadi pribadi yang begitu berbeda. AoKise. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 987 - Reviews: 22 - Favs: 28 - Follows: 4 - Published: 1/3/2013 - Aomine D., Kise R. - Complete
Keluarga Bahagia by Mochiyo-sama reviews
"Kenapa kau memukul Miyaji-san, Aominecchi!" Oh tidak Kise. Jangan tanyakan hal itu, karena Aomine belum siap mengutarakannya. "Karena Kise, sebenarnya aku.." Apakah Midorima akan kembali seperti semula? Apa keluarga dadakan ini akan baik-baik saja? - AoKise. Shota!Midorima. Lame Title. Final Chapter: Update! Selamat Tahun Baru 2013! [Cover oleh shikitsu ffn]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,734 - Reviews: 51 - Favs: 43 - Follows: 15 - Updated: 12/31/2012 - Published: 12/12/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
帝光 by kurokosexual reviews
Anak-anak kelas Kiseki di TK Teikou, dengan lidah cadel mereka. ・・・ AU, TK!Kiseki no Sedai, sensei!Seirin dudes
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,968 - Reviews: 26 - Favs: 44 - Follows: 24 - Published: 12/31/2012 - Kuroko T., Kise R., Generation of Miracle
Murasakibara Family by Gokudera J. Vie reviews
Hanya sebuah cerita singkat tentang satu hari sebuah keluarga. / MuraAka / AU
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,985 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Published: 12/31/2012 - Murasakibara A., Akashi S. - Complete
Api Merah itu Telah Mati by Okki reviews
#From K episode 13# Selamat tinggal, Suoh Mikoto.
K - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,112 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 12/28/2012 - Complete
Green-tea Flavored Ring by Shaanon reviews
Cukup dengan sebuah kue rasa teh hijau dan kehadiran sang pemuda ungu di samping Akashi, ia tidak akan meminta lebih di hari ulang tahunnya. Namun, Murasakibara telah menyiapkan sebuah kejutan lain. Birthday fic for Akashi. MuraAka. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,835 - Reviews: 7 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 12/20/2012 - Akashi S., Murasakibara A. - Complete
Np-Unstoppable by Shaanon reviews
Dimana Kise meributkan lagu baru dan keaslian suara Aomine. AoKise. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,357 - Reviews: 27 - Favs: 34 - Follows: 6 - Published: 12/16/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Kocchi Muite, Baby by Yami-chan Kagami reviews
Kise merasakan kegelisahan karena Aomine sudah satu minggu tidak menghubunginya. Ia bahkan berpikir bahwa Aomine memiliki kekasih lain. Apa yang akan ia lakukan agar Aomine kembali kepadanya? My first fic in this fandom. AU Story. Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,081 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/16/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Red Stiletto by Shaanon reviews
Butuh alasan yang cukup jelas untuk menjelaskan mengapa seorang Akashi Seijuurou bersedia memakai sepatu merah ber-hak tinggi itu. MuraAka. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,948 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 11/22/2012 - Murasakibara A., Akashi S. - Complete
Meteor Shower by Mochiyo-sama reviews
"Aku dulu punya teman," Kise memulai ceritanya dengan duduk di sebuah bangku taman, dengan hembusan angin malam yang menerpanya, dengan lelaki asing berkulit tan dan permainan gitarnya, dengan kenangan akan orang yang dicintainya, dengan bintang-bintang yang terus saja berjatuhan, dan dengan beribu harapan yang ingin dicapainya. - AoKise.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,881 - Reviews: 18 - Favs: 25 - Published: 11/16/2012 - Kise R., Aomine D. - Complete
Tidak Romantis by Mochiyo-sama reviews
"Hmph, kau bodoh sekali, Ahominecchi." "A-Apa maksudmu mengataiku seperti itu?" Aomine itu bodoh. Aomine itu tidak peka. Aomine itu tidak bisa membaca situasi. Aomine itu jauh dari kata romantis, Kise tahu itu. Tapi ia tetap mencintainya. - AoKise. Kinda-fail-fluff though.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,355 - Reviews: 21 - Favs: 27 - Follows: 5 - Published: 11/9/2012 - Kise R., Aomine D. - Complete
You Should not Show Him by Okki reviews
Aomine di atas Kise di bawah.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 688 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 11/2/2012 - Aomine D. - Complete
Pelangi itu Kita by dimlightcious reviews
"Pelangi itu berwarna-warni, indah, dan mengagumkan. Itulah kita; Kiseki no Sedai!" Satu lagi obrolan tidak penting yang diawali dari celetukan iseng Kise Ryouta.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,293 - Reviews: 18 - Favs: 61 - Follows: 13 - Published: 10/30/2012 - Generation of Miracle, Kuroko T. - Complete
Wawancara Remang-Remang by TwiLightAmano reviews
Wawancara tersembunyi yang ga ditaro didalam Kurobasu Character Bible karena bakal ngerusak citra mereka kalo diumbar kemana-mana. Author sebagai reporter, GoM Kagami yang diwawancara. Read en review plis? Warnings inside, okay?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,010 - Reviews: 7 - Favs: 11 - Follows: 10 - Published: 10/15/2012 - Generation of Miracle, Kagami T.
nevertheless, hello by VoiSieteQui reviews
Midnight sun is a state of mind. Time makes no sense in this world. You can leave your watch in your suitcase, because this day has no end / Kise dies and Aomine is left to piece himself back together again, bit by bit, one pill at a time. It's hard, but as long as they're still together, everything is going to be okay. aokise oneshot, charadeath, substance abuse, language
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,983 - Reviews: 130 - Favs: 383 - Follows: 44 - Published: 10/7/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Who would be the winner? by Okki reviews
Benar-benar, deh. Andai Hunger Games benar-benar ada dan Kagami jadi pesertanya. Peserta yang paling pertama Kagami bunuh itu pasti Kuroko. —KagaKuro.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,045 - Reviews: 10 - Favs: 23 - Follows: 3 - Published: 9/30/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
Telpon di Pagi Hari by Convallarie reviews
Libur pagi Aomine yang biasanya ia nikmati di dalam selimut akhirnya terganggu oleh suara ponsel yang terus berdering. Angkat, matikan, angkat, matikan, begitulah seterusnya sampai ia membanting sang ponsel malang tersebut.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,071 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 9/29/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Too Pretty by Kokicchi reviews
Kise's too pretty for his own good and attracts all sorts of wrong attention. Aomine knows this, and finds it his responsibility to protect the blond.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,893 - Reviews: 42 - Favs: 337 - Follows: 35 - Published: 9/24/2012 - Kise R., Aomine D. - Complete
Daily Stupidity by amariys reviews
Hubungan Aomine dan Kise terkuak oleh para anggota Kaijou. Semua karena kebodohan Kise. One-shoot Complete.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,994 - Reviews: 26 - Favs: 42 - Follows: 5 - Published: 9/23/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Kise Hates Subways by Kokicchi reviews
Kise's riding the subway home and a pair of wandering hands start to touch places that shouldn't be touched. AoKise, PWP, All that good stuff.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,305 - Reviews: 37 - Favs: 337 - Follows: 30 - Published: 9/17/2012 - Kise R., Aomine D. - Complete
99 Reasons by makoshark reviews
Rukia gives 99 reasons why a relationship between them would never work. Ichigo has an answer for every one.
Bleach - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 4,016 - Reviews: 921 - Favs: 1,274 - Follows: 498 - Updated: 9/15/2012 - Published: 6/8/2011 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
kiss me through the phone by Canadino reviews
Kise finds out the hard way just how much Aomine's voice turns him on, and how much of an ass Aomine can be when he finds this out. Fill for anon meme, Aomine/Kise, phone sex.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,450 - Reviews: 82 - Favs: 473 - Follows: 64 - Published: 8/23/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Confession, eh? by yukiann reviews
Semuanya jadi terlihat menyebalkan di matanya sekarang. Dan ini semua salah Kuroko. Makhluk rambut biru muda itu harus bertanggung jawab./ "Aku menerimamu." / "Aku belum menembakmu, bodoh!" / Kinda Short-fic. KagaKuro. Sho-ai.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 896 - Reviews: 14 - Favs: 24 - Follows: 1 - Published: 8/21/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
Today by antichthon reviews
Hari ini adalah hari yang cerah untuk berpisah. AoKise
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,021 - Reviews: 76 - Favs: 149 - Follows: 17 - Published: 8/6/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Last friday night by ckckckck29 reviews
Malam Jum'at kemaren dan Kuroko dan Kagami dan kiseki no sedai dan hantu genit dan kuburan yang bisa mengabulkan permohonan. Kurang lebih...Warning : OOC, Aomine di-bully,horror dikit, shounen-ai, dan grape-grape jadi kata yang umum
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 3,274 - Reviews: 11 - Favs: 20 - Follows: 6 - Published: 7/10/2012 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Ketika Kise Ryouta Sakit reviews
"Ha—Hasyuu!" Kise Ryouta sakit flu, bukannya istirahat ia malah asik main-main. "Sudah kubilang tutup,tutup!" Bentak Aomine. "...hidoi-ssu." Sekarang flu Kise makin menjadi-jadi! Apa yang akan dilakukan Aomine?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,354 - Reviews: 10 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 8/24/2013 - Kise R., Aomine D. - Complete
Fireflies Forest reviews
Saat musim panas, Erza yang masih berumur 12 tahun tersesat di hutan. Ia yang ketakutan, di tolong oleh Jellal. Seorang siluman. Walaupun begitu, Erza tetap merasa senang berteman dengan Jellal, dan Erza mulai menyukai Jellal. "Jika di sentuh oleh manusia aku akan menghilang," ucap Jellal. Apa yang akan Erza lakukan untuk memperjuangkan cintanya?
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,261 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Follows: 6 - Updated: 6/26/2013 - Published: 6/20/2013 - Erza S., Jellal F./Siegrain
Love At The Convenience Store reviews
Yata was asked to bought daily need for the bar. When he arrived somebody bumped to him, when Yata was going to apologize the person mocked him 'cause his height and Yata was pissed. But somehow, Yata cant stop blushing 'cause of that person.
K - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,438 - Reviews: 5 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 5/24/2013 - Yata M., Fushimi S. - Complete
Homra At The Beach reviews
"Astaga panasnyaa!" Keluh seorang pemuda bersurai oranye. Musim panas yang menyengat bagi Homra. "Pantai!" Totsuka berseru. Hari ini, anggota Homra akan pergi ke pantai! sorry for the bad summary
K - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,229 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 5/17/2013 - Yata M., S. Mikoto, Kusanagi I., Totsuka T. - Complete
Sorry I Forget! reviews
Natsu lupa hari jadinya dengan Lucy! Lucy marah karena Natsu. Apa yang akan dia lakukan?
Fairy Tail - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 380 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Published: 5/5/2013 - Lucy H., Natsu D. - Complete