Nozomi Rizuki 1414
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 06-23-13, id: 4809193, Profile Updated: 05-18-16
Author has written 6 stories for Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, and Bleach.

Pen name: Nozomi Rizuki 1414

Birth: November, 16th (saya lahirnya janjian sama Gasai Yuno kemarin(?))

Zodiac: Scorpio

Hometown: Banjarmasin

Age: Masih muda

Gender: Rahasia

Motto: -Hidup itu susah, jangan dibikin susah!

-Kalau udah terlanjur basah, mending nyebur sekalian.


Halo.. saya Nozomi Rizuki 1414. Panggil saja Nozomi, Rizuki, Juki, Ozo, pake -kun -chan ato apa aja silakan.. asal jangan terlalu menyakiti hati... Atau panggilan asli saya juga boleh. Saya tulis besar-besar kok..

Saya udah gak bisa dibilang newbie, tapi sayangya tulisan saya tetep gak ada perkembangan... #dorr

Hobi saya menulis (tapi cuma sedikit yang selesai), menggambar, membaca, dan mereview story author-san sekalian.

Kalau soal umur... katakanlah saya masih muda. Atau mungkin saya sudah tua. hahaha...#plakk

Kalau jenis kelamin... jangan tanya. Karena saya juga ragu (apaan sih?!). Tapi saya bisa berkelakuan sebagai cewek atau cowok sesuai anda maunya gimana..

Saya bukan fujodanshi, yah.. belum. Saya masih belajar buat jadi fujodanshi. Jadi anda sekalian bisa sharing n ngomongin soal Shonen-ai ke saya... lewat PM bisa.. pasti nyambung kok..

Chara favorit saya Kuroko Tetsuya sama Izuki Shun dari Kuroko no Basuke. Nggak ada alasan khusus kenapa saya suka mereka, hanya saja saya kagum dengan mereka yang selalu mendukung tim dari belakang.Saya juga suka Haibara Ai dari Detective Conan, juga Haruka Nanase dari Free!. Soalnya muka mereka lebih terlihat cuek dan ketus dibanding datar. Selain itu saya suka Kanade Tachibana dari Angel Beats. Mukanya itu sumpeh datar banget! Imut pula!

Mungkin segini saja yang bisa saya ceritakan. Akhir kata..

Yoroshiku Onegai shimasu...

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The Lazarus Flower by Hyperteenager24 reviews
The handsome Richard Grayson has been locked away in a tower since he was taken from Wayne Manor, taken because of his exposure to the Lazarus pit and the new healing abilities it granted him. The mercenary, Deathstroke, uses this power to keep him young and strong. However, when he turned 18, Dick becomes even more determined to escape, and when a certain speedster uses his tower
Young Justice - Rated: K+ - English - Humor/Drama - Chapters: 8 - Words: 12,543 - Reviews: 34 - Favs: 60 - Follows: 48 - Updated: 10/30/2018 - Published: 7/6/2018 - Richard G./Nightwing, Wally W./Kid Flash, Richard G./Robin - Complete
Moonlight by PONTABEE77 reviews
"Wah Ying, jadi ini baunya?" Beberapa kali ia mengendus. Dalam-dalam mengingat tiap celah dan lekuk bau, samar dan lemah. Begitu tenang, begitu rapuh, begitu—Menggoda. HalixFang AU!
BoBoiBoy - Rated: M - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 3 - Words: 8,824 - Reviews: 42 - Favs: 35 - Follows: 38 - Updated: 2/19/2018 - Published: 1/11/2018 - Fang, Halilintar B., Kaizo C.
Onmitsukido by Yuki ChibiHitsu-chan reviews
Kami selalu bergerak di balik bayangan. Kami tak selalu terlihat. Tapi kami melihat, mengamati dan mengintai, kejahatan yang kalian perbuat. /AU. /rating terpaksa saya naikkan.
Bleach - Rated: M - Indonesian - Adventure/Crime - Chapters: 5 - Words: 11,222 - Reviews: 24 - Favs: 16 - Follows: 15 - Updated: 10/31/2017 - Published: 4/10/2017 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Seraph By Heart by AnimeSmash reviews
When a simple ruin exploration goes completely wrong, can Sorey save the thing that's most important to him?
Tales of Zestiria - Rated: T - English - Friendship/Adventure - Chapters: 6 - Words: 9,695 - Reviews: 5 - Favs: 22 - Follows: 23 - Updated: 8/16/2017 - Published: 1/29/2017 - [Mikleo, Sorey] - Complete
Gibberish by Ten Aziichi reviews
(CHAP 4 UP)Seharusnya dia membencinya. Tatapan tajam dari kedua manik merah muda itu selalu menghantui di setiap malam dan membuat dirinya sadar bahwa ada rasa selain benci yang bersarang di hatinya. ALL HUMAN!, KaizoxFang, BL.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 4 - Words: 16,855 - Reviews: 62 - Favs: 30 - Follows: 25 - Updated: 7/2/2017 - Published: 10/11/2016 - Fang, Kaizo C.
Cerita Horror Pengantar Tidur by Novirp13 reviews
Kumpulan cerita horor lepas/Baik dari rumor, maupun kisah author dan pembacanya sendiri/Disarankan baca pas malam hari biar lebih dapet feel seremnya/Last chapter UP! Tertukar/Terima kasih atas semuanya
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Horror/Suspense - Chapters: 15 - Words: 38,822 - Reviews: 162 - Favs: 130 - Follows: 76 - Updated: 4/21/2017 - Published: 11/5/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle - Complete
Kiseki no Nakama by Light of Leviathan reviews
Memiliki teman adalah keajaiban, tak peduli temanmu adalah orang yang ajaib. Chapter 16: Tip-off! "Jika kita kalah melawan timnas junior sekarang, tidak akan ada satu pun dari kita yang berhak dan pantas mewakili Jepang untuk memenangkan piala Naismith." Arc: Timnas Junior (Kiseki no Sedai) vs. Von (Warn: light shounen-ai, OOC, canon divergence, Extra Game references etc.)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 16 - Words: 130,536 - Reviews: 221 - Favs: 190 - Follows: 160 - Updated: 4/15/2017 - Published: 12/27/2013 - Generation of Miracle, Aida K.
If We Actually Met -(Up for Adoption)- by Oni Makai reviews
Hello everyone. My name is Oni Makai and Welcome to my very first fanfic. Now, I've read a lot of pairings on and all of them are pretty interesting. So here I am, about to create my own personal pairing of my two favorite people: Fang from Boboiboy and Hatsune Miku from Vocaloid. Currently up for adoption. Those who are interested, PM me at zerovsoga @ gmail. com. -Oni Makai-
Crossover - Vocaloid & BoBoiBoy - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 22 - Words: 72,336 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 10 - Updated: 1/16/2017 - Published: 3/21/2015 - [Miku H., Fang]
News! by Levy Aomine Michaelis reviews
Headline berita yang bikin Haizaki keki nonton nya "Seorang uke muda di cabuli dukun"
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Crime/Humor - Chapters: 1 - Words: 802 - Reviews: 14 - Favs: 20 - Follows: 8 - Published: 11/4/2016 - Haizaki S., Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
Moon Cutter and Ice Dragon by Silverwindrider reviews
Adopted from ExorcistWhite. Toshiro is still alive and lives as Ichigo's little brother. His lack of memory causes him to think he's just an ordinary human. But when a hollow attacks and Ichigo gets Rukia's powers, Toshiro will be in for the surprise of his life! T for mild language. You're opinion matters to me so don't hesitate to give ideas or the story will never be updated.
Bleach - Rated: T - English - Adventure/Mystery - Chapters: 18 - Words: 29,554 - Reviews: 105 - Favs: 166 - Follows: 186 - Updated: 7/7/2016 - Published: 7/23/2014 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Adult Version by Hayi Yuki reviews
Ketika ia berubah ke wujud dewasanya, Toushiro sama sekali tidak menyiapkan alasan jika tiba-tiba sang kekasih melihatnya/"Ketika perang kemarin, aku bertemu kakakmu, lho"/"O-oh ya? Bagaimana dia?"/ For #CPC2016
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,457 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 6/21/2016 - [T. Hitsugaya, Rukia K.] - Complete
A Red Rose Fragrance Mixed with Rifle Scent by aia masanina reviews
/"Kami-sama, jika aku hanya bisa hidup untuk membunuh, kenapa kau menghidupkanku?"/ "Lady Red Rose" dan Kagamine Len. Sang pelaku dan sang korban. Kedua insan yang kembali dipertemukan di dalam sel penjara yang bercampur bau senapan. /"Aku akan balas dendam. Itulah satu-satunya alasanku kembali ke dunia ini."/ [M untuk plot berat]
Vocaloid - Rated: M - Indonesian - Crime/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,272 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Follows: 7 - Published: 5/16/2016 - Len K., Meiko S.
Magical Kitty Fang Fang by Miku Krul reviews
Keadaan dunia dalam bahaya! Ada Ratu jahat yang menakut-nakuti warga dengan pasukan pinguinnya! Bisakah Magical Kitty Fang menghentikannya dengan bantuan Laki-laki misterius bertopi dinosaurus dan kekuatannya moe-nya?
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,403 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 4/14/2016
The Emperor by Just-Sky reviews
"Seijuurou, suatu saat kau akan menemukan seseorang yang mampu menuntunmu untuk menemukan apa arti sebuah hidup." Kalimat dari mendiang ibunya itu akan terus Seijuurou ingat. Berawal dari hadiah ulang tahun dari sang ayah, dunia seorang Akashi Seijuurou berubah 180 derajat. Di saat desire dan duty bertemu di tengah dunia yang berbeda, apa yang harus ia lakukan? Warning inside
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Adventure/Supernatural - Chapters: 41 - Words: 166,599 - Reviews: 614 - Favs: 466 - Follows: 429 - Updated: 1/2/2016 - Published: 12/20/2013 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] Generation of Miracle, Haizaki S.
Monopolized Romance by KuroCiel reviews
Based on the original song. - Len was just too lovely and cute that Miku felt she had to keep him to herself. How Len will react to this very selfish but also dangerous girl. We will soon know.. - Rated for later chapters WARNING Torture, forced to things. Murder.
Vocaloid - Rated: M - English - Angst/Crime - Chapters: 9 - Words: 13,576 - Reviews: 15 - Favs: 14 - Follows: 6 - Updated: 12/26/2015 - Published: 12/1/2015 - [Miku H., Len K.] Neru A. - Complete
Little Dark by Sachi d Readers reviews
Boboiboy yang sedang berjalan pulang dari SMP pulau rintis menemukan kotak kardus berisi seorang anak kecil berambut biru. Siapa bocah pemegang kuasa bayang itu sebenarnya? dari mana ia bisa dapatkan kuasa? Warn: Yaoi, sedikit AU, sepertinya ada Typo. pair: BBBF UPDATE CHAP 4
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 4 - Words: 8,969 - Reviews: 50 - Favs: 30 - Follows: 26 - Updated: 12/26/2015 - Published: 7/25/2015 - Fang, BoBoiBoy
Blood Lust by altaira verantca reviews
Ia manusia berdarah campuran. Ibunya seorang pemburu vampir terkuat di masanya, ujung tombak sebuah marga yang tak diragukan kualitasnya. Ayahnya seorang vampir terkemuka, seorang raja yang dielukan pada tahtanya. Ia adalah Kuroko Tetsuya, dan tak sekali pun ia lupa akan pembantaian yang dilakukan kepada keluarganya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Drama - Chapters: 8 - Words: 37,395 - Reviews: 94 - Favs: 143 - Follows: 136 - Updated: 10/25/2015 - Published: 10/13/2013 - Kuroko T., Kagami T., Aomine D., Akashi Seijuurou
Seirin Detective Bureau by Yagitarou Arisa reviews
Update chapter 10! Bloody Ditch kembali diangkat! Kemunculan orang dengan julukan Ouji-sama yang sangat dicari!/"Tidak ada kenyataan yang akan berubah karena kebenaran itu datangnya terlambat."/ Warning inside! RnR, please!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Crime/Mystery - Chapters: 10 - Words: 29,363 - Reviews: 50 - Favs: 49 - Follows: 37 - Updated: 10/24/2015 - Published: 7/10/2014 - Kuroko T., Kagami T.
Shadow In Love by thatcoolguy17 reviews
After a few dates, Tetsuya Kuroko and Satsuki Momoi are officially a done deal but what happens when the "Miracles" hear about their hidden relationship, how wil they react? Will they adjust to their relationship or will they sabotage it? And what is up with Kuroko lately?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 15,488 - Reviews: 27 - Favs: 85 - Follows: 115 - Updated: 10/15/2015 - Published: 10/11/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] Generation of Miracle
Pernah, sekali by acciomerah reviews
Hei, bahkan robot pun pernah bermimpi, tahu. /One-sided!BoboibotFang.
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 679 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 10/11/2015 - Complete
Impostor Letter by Reis-Blade reviews
Kuroko get a strange letter in front of his door. Without knowing, the letter will change his life completely, from his peaceful life to his despair-filled life… Warnings: OOC, Spoilers, set after beating Rakuzan, bad grammar, dark!Kuroko in the future. I suck at summary and title. Rated T for safety.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Mystery/Supernatural - Chapters: 9 - Words: 25,842 - Reviews: 25 - Favs: 43 - Follows: 56 - Updated: 7/15/2015 - Published: 11/13/2013 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
If Only It Would Be A Clear Day Tomorrow by IzukiShun05 reviews
It was a month after the Seirin basketball team won the Winter Cup. It was supposed to be a normal day until two of the members were reported missing without a trace. Two days later, they were found in the gym unconscious and a bloody mess. Apparently, someone was having his revenge in a violent way. Who could be the person behind this? (T for Violence) MoriZuki and AkaKuro
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Suspense - Chapters: 4 - Words: 2,770 - Reviews: 14 - Favs: 58 - Follows: 78 - Updated: 7/13/2015 - Published: 7/11/2015 - [Izuki S., Moriyama Y.] [Akashi Seijuurou, Kuroko T.]
Lobak Putih by kasumi misuto reviews
Tim inti Shutoku pengen ngadain buka bersama di rumahnya Takao. Dan dimanapun tempatnya, kelihatannya yang jadi perhatian malah memperhatikan yang tidak mau diperhatikan. Sekuel dari 'wortel' untuk menyambut (?) bulan Ramadhan.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 2,636 - Reviews: 4 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 7/5/2015 - Izuki S., Takao K., Shutoku - Complete
Wortel by kasumi misuto reviews
Sesekali mengajak adik untuk melihat latihan basket enggak apa-apa kan? Meskipun hasilnya agak jauhdari yang diharapkan. Dan siapa sangka Takao Kazunari dapat melihat sisi lain dari para Senpai-nya yang terkenal garang dan tegas. Sibling!TakaIzu with Child!Izu and highschool!Taka (?)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,579 - Reviews: 6 - Favs: 14 - Follows: 7 - Published: 6/30/2015 - Takao K., Izuki S. - Complete
Lock On! by Takucchi reviews
Kuroko Tetsuya, the son of the CEO of a famous international group named Seirin has always been physically weak and fragile. His dull life was turned upside down on one faithful day; he was taken by five notorious people known for kidnapping rich people's sons and daughters and asks for a huge ransom. But what happens when these people unknowingly develops something for the boy?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 12 - Words: 20,006 - Reviews: 387 - Favs: 1,112 - Follows: 1,313 - Updated: 6/29/2015 - Published: 10/2/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
rahasia by Celestial Aika Rynka reviews
: "Fang.. Kacamatamu patah.." "Arghh.. Kumohon tidak lagi!" Bayang-bayang yang terjadi dimasa lalu mulai masuk ke kepala Fang. Siapa yang akan mengira jika ternyata kacamata yang selama ini Fang gunakan bukanlah kacamata biasa?
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,138 - Reviews: 59 - Favs: 36 - Follows: 31 - Updated: 6/28/2015 - Published: 5/26/2015 - BoBoiBoy, Fang
Karena Menjadi Kakak dan Adik Sekaligus Tidak Semenyenangkan Kelihatan by Lucius Stelea reviews
Menjadi anak tengah itu tidak menyenangkan. Menjadi adik itu tidak menyenangkan. Menjadi kakak itu juga tidak menyenangkan. Dan yang lebih tidak menyenangkan lagi adalah menjadi satu-satunya anak laki-laki.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,323 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 6/27/2015 - Izuki S., OC - Complete
Awakening of the Eagle Eye by NozomiToujou reviews
Everything started with a dull headache and blurry vision Then his eyes became too painful to bear. What Izuki and the team didn't know, once the Eagle Eye has been awakened, he can use the Emperor Eye as well. Izukix? Voting for the pairing is still in progress.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Romance/Suspense - Chapters: 1 - Words: 1,827 - Reviews: 18 - Favs: 21 - Follows: 31 - Published: 6/20/2015 - Kuroko T., Hyuuga J., Izuki S.
The Legend of Emperors by Sakurasakakihara-P reviews
"Le do thoil cabhrú liom, mi Impire...". Kuroko dan Kagami tinggal di Tokyo dengan kehidupan yang biasa-biasa saja, hingga... Sebuah cerita legenda Eropa menyeret mereka berdua menghadapi dunia yang tidak dapat dipercayainya. Cerita tentang Tiga Suku Suci, Tiga Serangkai, dan Enam Emperor, serta kehancuran Suku Langit... (Pairing utamanya AkaKuro, pairing bervariasi)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Adventure/Supernatural - Chapters: 18 - Words: 55,112 - Reviews: 85 - Favs: 99 - Follows: 99 - Updated: 5/28/2015 - Published: 12/29/2013 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] Generation of Miracle
Kizuna by Erucchin reviews
Persaudaraan ialah hal yang sangat indah untuk dijalani. Namun, yang namanya takdir itu memang tidak dapat dihindari lagi. Perpisahan memang sangatlah menyedihkan untuk dilewati, apa lagi jika perpisahan itu hanya karena kecerobohan kecil semata. Sampai akhirnya, takdir mempertemukan mereka kembali. / CHAPTER 14 UPDATED! / RnR please?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 14 - Words: 43,596 - Reviews: 203 - Favs: 165 - Follows: 150 - Updated: 5/23/2015 - Published: 2/18/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Anabasis by dryatich reviews
Izuki, pangeran kedua Heart, suatu hari memperoleh tato Diamond di tengkuknya. Tato penanda ratu! Tapi apakah dia akan menerima nasibnya begitu saja? Bersanding dengan raja mesum dengan mengorbankan cita-citanya? Tentu saja tidak. Cardverse AU.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Fantasy/Drama - Chapters: 5 - Words: 23,151 - Reviews: 30 - Favs: 31 - Follows: 28 - Updated: 5/11/2015 - Published: 1/5/2015 - Kagami T., Izuki S., Moriyama Y., Fukui K.
La Cosa Nostra by Arlzureinne Karale reviews
Ketika hujan peluru dan ancaman kehancuran menyusul eksistensinya yang tiba-tiba muncul di depan mata, mereka tahu mereka harus melindungi dan mengambil kembali apa yang menjadi milik mereka. Biarpun nantinya mereka hanya akan meninggalkan sebuah sejarah dan nama yang terus-menerus dihina. — alternate universe.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 6 - Words: 18,177 - Reviews: 30 - Favs: 20 - Follows: 25 - Updated: 5/9/2015 - Published: 1/25/2014 - Kuroko T.
Rival oh Rival by susu soda gembira reviews
Karena hidup Boboiboy selalu dipenuhi persaingan. BoyFang
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,068 - Reviews: 16 - Favs: 30 - Follows: 10 - Published: 4/26/2015 - BoBoiBoy, Fang - Complete
FANTASTIC TUNE by ABNORMALholic reviews
CHAPTER 2 HERE . Kuroko kembali menerror semua orang dengan CD baru dan konser! Apa yang terjadi? Parody based on Kuroko's seiyuu in action.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody - Chapters: 2 - Words: 8,218 - Reviews: 84 - Favs: 130 - Follows: 51 - Updated: 4/3/2015 - Published: 3/1/2014 - Kuroko T. - Complete
Notes Gaje! by wnswg reviews
DOR! UPDATE ! Murasakibara berguling-guling di kasur miliknya. Dengan malas, ia mengambil handphone, lalu bersemangat mengisi notes gaje/(Chapter 6 : Murasakibara Atsushi) READ AND REVIEW PLEASE?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 6 - Words: 6,203 - Reviews: 71 - Favs: 27 - Follows: 27 - Updated: 4/3/2015 - Published: 6/23/2014 - Generation of Miracle
Di Balik Jaket Fang by susu soda gembira reviews
"Kalian tahu, kenapa Fang suka pakai jaket di pinggang?" sebuah kebenaran—atau kesalahan?—di balik jaket yang selalu dipakai sang pengendali bayang di pinggang. Warning inside, RnR please...
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,371 - Reviews: 40 - Favs: 51 - Follows: 22 - Published: 3/30/2015 - BoBoiBoy, Gopal, Fang - Complete
The Leader of Terrorist? That's Me! by Honey Sho reviews
Kehidupan seorang Fang berubah ketika seorang wanita menemuinya dan mengatakan yang sebenarnya. Sementara itu BoBoiBoy menghilang dan Gopal serta Adu Du dan komplotannya ditemukan tewas! Apa yang sebenarnya terjadi? Bad Summary. Take Time Rex Virus Outbreak. M Fore Gore. Genre lengkap di cerita. Sorry, but Discontinued sampai menemukan cerita utamanya. [Lihat profile Update]
Crossover - Counter-Strike & BoBoiBoy - Rated: M - Indonesian - Mystery/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,951 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 3/27/2015 - Fang - Complete
Check Mate by jessy.jasmine.7 reviews
Chapter 5 Update ! Pertempuran dunia antara bagian hitam dan putih sudah layak bidak-bidak catur yang tanpa hentinya saling mengalahkan. dan demi merebut kembali Perdamaian yang telah direngut dari tangannya, Black King atau yang kini sedang menyamar menjadi Seorang Kuroko Tetsuya, tengah mencari Prajurit-Prajurit baru, bagi kelompoknya di kota Tokyo./Chess War/Warn Inside/
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Adventure/Supernatural - Chapters: 6 - Words: 16,698 - Reviews: 33 - Favs: 25 - Follows: 25 - Updated: 1/12/2015 - Published: 3/20/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
Janji di Bawah Bulan Purnama by lunaryu reviews
Kagami adalah iblis. Sudah tugasnya menggoda dan menjebloskan manusia bejat ke neraka. Namun, di antara semua manusia laknat yang pernah ia temui, mengapa harus seorang pemuda belia yang sepertinya tidak memiliki dosa yang membuat perjanjian dengannya? "Tuan Iblis, jadilah temanku." AU, devil!Kagami/human!Kuroko. UPDATE! Chapter 11: Showdown! Mukkun vs Takao!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Mystery/Romance - Chapters: 11 - Words: 49,210 - Reviews: 156 - Favs: 154 - Follows: 142 - Updated: 1/10/2015 - Published: 5/11/2013 - [Kuroko T., Kagami T.] Generation of Miracle
Tainted by The Lucky Bell reviews
Akashi is an undercover detective, one of the best. He has solved many troubling problems and never failed to seal a case. Until one special case showed up, involving abnormal stones. The only lead Akashi could find is to someone named Kuroko Tetsuya. AU
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Supernatural/Angst - Chapters: 4 - Words: 28,856 - Reviews: 33 - Favs: 152 - Follows: 114 - Updated: 1/9/2015 - Published: 11/4/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Pure and Raven-Black Existence by Sakurasakakihara-P reviews
Air yang begitu jernih, membuat anak berambut biru langit, terbangun dari tidurnya yang panjang. Kuroko Tetsuya, yang tak tahu bahwa dirinya adalah klon yang sangat langka, memulai hidupnya yang keras. Apakah dia akan diincar...? [Chapter 12 dan seterusnya akan diupdate setiap dapat kesempatan online, mohon dimaklumi!]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Friendship - Chapters: 20 - Words: 50,299 - Reviews: 48 - Favs: 40 - Follows: 37 - Updated: 1/3/2015 - Published: 8/6/2013 - Generation of Miracle, Akashi Seijuurou, Kuroko T.
Dead or Alive by RinSatou reviews
In the southern part of Texas, lies the Generation of Sheriffs. They're the most feared group of Sheriffs in an old town called Teiko. They have a great reputation since all of them had outstanding individual skills. Town Mayor, Riko, gave a rather cunning mission for them. To find the phantom thief on the loose nearby. Modern!Western AU Yaoi and smut
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Adventure/Mystery - Chapters: 7 - Words: 29,171 - Reviews: 58 - Favs: 127 - Follows: 152 - Updated: 12/25/2014 - Published: 5/3/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle
Yokai no Sedai by EvilTsukiMarrionette reviews
Since he was younger, Kuroko Tetsuya has been living with Yokai after his parent's death. Now that his 13, almost all the Yokai he is living with are after him but someone is after him at the same time. The Yokai are aware of this and would to anything to protect their precious Kuroko. But what if the past comes back to bite Kuroko or should I say stab Kuroko in the back.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Supernatural - Chapters: 4 - Words: 15,205 - Reviews: 73 - Favs: 172 - Follows: 200 - Updated: 12/24/2014 - Published: 2/27/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
To Protect a Shadow from Darkness by EvilTsukiMarrionette reviews
Sporty High schoolers by day, bloody Mafiosos by night. The GoM are the strongest group of hitmen in the world and they all love a certain tealette, problem is, he doesn't know their secret... That is, until now... But is Kuroko also hiding a secret? How will they protect their beloved shadow from the darkness of the Mafia? M!Momoi, GoM/Kagamin/Momoi x Kuro slight! AllKuro.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Crime/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,574 - Reviews: 18 - Favs: 119 - Follows: 168 - Updated: 12/24/2014 - Published: 11/5/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle
Time Travel by jessy.jasmine.7 reviews
Chapter EXTRA Part 1 Update ! GoM dan Seirin mengunjungi rumah Kuroko Karena mengetahui Kuroko yang tidak masuk sekolah. ketika Aomine membuka Album ber-Cover Kuning yang terjatuh dari Rak dikamar Kuroko, muncul sebuah cahaya yang membutakan mata. dan disaat mereka membuka mata, mereka sudah berada 6 tahun dimasa depan./KurokoxGoM/Future Kuroko/Warn Inside.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 16 - Words: 70,260 - Reviews: 199 - Favs: 151 - Follows: 129 - Updated: 12/18/2014 - Published: 11/12/2013 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
Koukousei no Nichijou by CALIC0 reviews
[parodi DKnN] Ini hanyalah kumpulan cerita sehari-hari nan singkat kami selaku murid-murid SMA yang selalu penuh dengan semangat masa muda (all KnB charas'll be included)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Parody/Friendship - Chapters: 4 - Words: 4,733 - Reviews: 54 - Favs: 74 - Follows: 55 - Updated: 12/2/2014 - Published: 7/4/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle, Haizaki S., Nijimura S. - Complete
Riddle by Ikanatcha96 reviews
Let's solve the Riddle xD. FF ini akan berbeda setiap chapternya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 1 - Words: 364 - Reviews: 29 - Favs: 17 - Follows: 22 - Published: 11/24/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou
Invisible Motive by Kuroiza Reika reviews
Kuroko Tetsuya, seorang Inspektur baru, selalu menemukan keterkaitan antara kasus yang ditanganinya dengan seseorang bernama Akashi. Didorong oleh kaingintahuannya, akhirnya Kuroko mulai mengejar Akashi dan berakhir terjebak oleh hantu masa lalunya. Dapatkah ia membongkar identitas Akashi yang sebenarnya? Atau dirinyalah yang akan terjebak oleh masalalu? /futurefic/ Psycho-Pass !AU
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,067 - Reviews: 6 - Favs: 17 - Follows: 20 - Published: 10/19/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Kagami T.
The Eagle, The Emperor by rasyalleva reviews
Bahkan ketika dunia memakluminya, hanya Izuki yang berani berkata bahwa reaksi Akashi menanggapi kekalahan dengan berjalan cepat keluar stadion itu kekanak-kanakan. Just strongship IzuAka / AkaIzu(?). Complete.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,242 - Reviews: 10 - Favs: 34 - Follows: 8 - Published: 9/25/2014 - [Izuki S., Akashi Seijuurou] - Complete
Genre by Rakshapurwa reviews
Kumpulan drable super pendek mengenai karakter Kuroko no Basuke (GOM Kagami), yang bertemakan genre-genre cerita. Warning: Terdapat hint shonen-ai, OOC, AU, Typo.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 977 - Reviews: 17 - Favs: 28 - Follows: 9 - Updated: 9/7/2014 - Published: 8/20/2014 - Generation of Miracle, Kagami T. - Complete
Izuki Berpantun by forever-tsundere reviews
Ketika Izuki menunjukkan kemampuannya membuat pantun tentang berbagai tim anggota Generation of Miracle saat ulangan.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,831 - Reviews: 19 - Favs: 56 - Follows: 14 - Published: 7/26/2014 - Izuki S., Generation of Miracle - Complete
Lihat by CALIC0 reviews
Karena anak kecil dan hewan lebih peka dalam 'melihat' sekitar (brothers! Aka-Kise-Kuro, Cat! Furi)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror/Family - Chapters: 2 - Words: 3,050 - Reviews: 44 - Favs: 37 - Follows: 18 - Updated: 7/24/2014 - Published: 8/19/2013 - Kuroko T., Furihata K., Akashi Seijuurou, Kise R. - Complete
The Other Voice by notcrackers reviews
After the traumatizing final match of Kuroko's third year in Teikō, a whole new side of him was born. "I can help you." It said. But the moment Kuroko trusted those words, darkness started to engulf him slowly until the only thing that's left was the thirst for revenge. MultiplePersonality!Kuroko
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Suspense/Drama - Chapters: 4 - Words: 11,864 - Reviews: 92 - Favs: 311 - Follows: 381 - Updated: 7/16/2014 - Published: 6/4/2014 - Kuroko T.
What's Up With Kuroko? by Author tanpa nama reviews
Aomine yang bodoh. Kuroko yang beraura gelap. Kise yang tengah dekat dengan Satsuki dan Satsuki yang kali ini tidak peka. Entah bagaimana, Aomine dengan mudahnya gagal paham tentang Kuroko. Menyebabkan salah paham yang membuat Satsuki menjauh. *For Junhiung Chai* 'Hope you like it!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,726 - Reviews: 27 - Favs: 34 - Follows: 26 - Updated: 7/10/2014 - Published: 5/23/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] Aomine D., Generation of Miracle
The Clown Kidnapper by Partea Otter reviews
(companion fic to NSAN)(one-shot) Kuroko was kidnapped by a clown then stuffed in a van in the middle of practice. Now Seirin can't help but play hero and chased after them in a fire truck. "Follow the lunatic in a van!" "How many vans do you see on this road, Bakagami!"
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Adventure/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,263 - Reviews: 5 - Favs: 60 - Follows: 23 - Published: 7/4/2014 - Complete
Vanishing In Thin Air by Dakukurimuzon reviews
After Kuroko Tetsuya vanished after their win at the Winter cup, all went into their separate ways. But, as the GoM had a small reunion before they graduated from college, they saw him, casually reading and drinking a shake. However, what if the person they kept looking for had some dark secrets and happenings during his disappearance? Can they make the shadow open up once more?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 5 - Words: 12,541 - Reviews: 71 - Favs: 183 - Follows: 235 - Updated: 7/4/2014 - Published: 5/21/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
K I S A H by Suki Pie reviews
Kumpulan Drabble (Oneshot) 4 of 5. Kisah Ketiga : Topeng. "Dibalik topeng putih yang menutupi parasnya."
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror - Chapters: 4 - Words: 4,190 - Reviews: 59 - Favs: 49 - Follows: 32 - Updated: 7/4/2014 - Published: 6/13/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
How Does It Feel? by pale rose fire reviews
Kuroko was found beaten and unconscious, hanging by his wrists from a basketball hoop in Kaijou's gym with a message cut into his chest and stomach: HEY GENERATION OF MIRACLES. HOW DOES IT FEEL? The GoM are determined to find who hurt him and make them pay, but along the way must face the mistakes they made in middle school, and realize the pain their actions caused others.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 25 - Words: 79,774 - Reviews: 1450 - Favs: 2,824 - Follows: 1,871 - Updated: 6/11/2014 - Published: 10/10/2013 - Generation of Miracle, Kasamatsu Y., Takao K.
Futsal by rasyalleva reviews
Ketika kedua kapten tim basket dan voli itu mengusulkan kompetisi futsal dan mereka bertemu di pertandingan pertama, bagaimana jadinya? Dengan peraturan mutlak bahwa sekali kena handball maka akan langsung didiskualifikasi, siapa yang akan menang? SeirinxKarasuno! Complete
Crossover - Kuroko no Basuke/黒子のバスケ & Haikyu/ハイキュー - Rated: K - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,152 - Reviews: 17 - Favs: 48 - Follows: 15 - Published: 6/11/2014 - Kuroko T., Kagami T., Shoyo H., Tobio K. - Complete
Alegria by Claire Chevalier reviews
Kata-kata penuh perhatian dari Tetsuya, berhasil menghapuskan risau yang bergelung di hati Satsuki selama beberapa hari belakangan. Kini ia yakin, jika bersama dengan Tetsuya, ia akan bisa menghadapi segala cobaanyang menerpa mereka seberat apapun itu. / For KuroMomo Week day #7 : Bersama / For all KuroMomo shipper :))
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 13,911 - Reviews: 18 - Favs: 39 - Follows: 22 - Updated: 6/6/2014 - Published: 5/31/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] - Complete
One Line of by kindovvf reviews
Biru muda dan merah jambu, milkshake vanila dan gulali ranum. Coba kausatukan—akan kaudapat perpaduan semanis madu. [kuromomoweek / day 7: Together / Kini, 'bahagia' milik Momoi itu sederhana. Seorang yang datang telah melengkapi segala kebahagiaan yang ada—membuatnya bertambah indah.] 7 of 7
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 7 - Words: 3,943 - Reviews: 12 - Favs: 13 - Follows: 9 - Updated: 6/6/2014 - Published: 5/31/2014 - Kuroko T., Momoi S. - Complete
Kiseki Sherlock by Zhang Fei reviews
Kagami kehilangan benda yang berharga di museumnya. Kiseki no Sedai membantunya mencari benda tersebut. Benda apa yang hilang? berhasilkah mereka menemukannya? dan apa hubungannya dengan Kuroko Tetsuya,pemain legendaris 70 tahun yang lalu?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 3,170 - Reviews: 17 - Favs: 22 - Follows: 8 - Published: 5/23/2014 - Generation of Miracle, Kagami T., Kuroko T., Mayuzumi C. - Complete
Kuroko no Facebook by d'Rythem24 reviews
Fanfiction yang berisi update-an status dari para character Kuroko no Basuke XDDD Made by me [d'Rythem24], and just for have fun! LAST UPDATE!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 10 - Words: 12,955 - Reviews: 348 - Favs: 274 - Follows: 170 - Updated: 5/18/2014 - Published: 12/8/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle, Kagami T.
Tugas by alstroemarry reviews
Berawal dari niatnya untuk belajar, kemudian hal-hal aneh menghampiri dirinya/"OPO ORA EMAN DUITE GAWE TUKU BANYU SETAN"/"HUWOOH, AHOMINECCHI! CEPAT AMBIL SEMPAK ITU! AKU MENDAPATKANNYA HARUS BERJUANG ANTRI SELAMA DUA JAM"/"Akashi Seijuuro, temui bapak di ruang guru saat jam istirahat nanti karena kau telah berbicara yang tidak senonoh"/Pelampiasan dikala stres. Mind to RnR? XD
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,330 - Reviews: 12 - Favs: 18 - Follows: 5 - Published: 5/12/2014 - Akashi Seijuurou - Complete
Ujung Mimpi by kindovvf reviews
Bentang langit biru-putih cerah memayungi, gemerisik kecil rerumputan menumpu berat seiring langkah mengalasi, di sini, mereka mengungkap mimpi. [ canon; alternate-reality; Infantrum Challenge 'Que Sera Sera' ]
Crossover - Vocaloid & Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,429 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 5/6/2014 - Gumi/Megpoid, Kuroko T. - Complete
Andai GoM menjadi? by ranauva reviews
Berawal dari Momoi Satsuki yang mendapatkan hadiah sebuah gelang berserta buku harian di toko buku. Buku harian yang berkekuatan magis tersebut dapat mengubah seluruh anggota Kiseki no Sedai sesuai keinginan Momoi. Mau tau seperti apa Momoi mengubah para Kiseki no Sedai lewat buku harian? CHECK THIS OUT!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Fantasy - Chapters: 3 - Words: 13,129 - Reviews: 39 - Favs: 19 - Follows: 17 - Updated: 5/1/2014 - Published: 3/23/2014 - Momoi S., Generation of Miracle
Room by Suki Pie reviews
[Drabble] "Kagami-kun, pernah mendengar rumor kamar mandi di sekolah ini?" [Story About School]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 605 - Reviews: 12 - Favs: 19 - Follows: 4 - Published: 4/24/2014 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
The Ventriloquist by Suki Pie reviews
Sequel from "Ventriloquisme"-Chapter 1 Update!/"Sejak boneka porselen berpipi merah itu pecah, rasa sakit dan perih menjadi jalan hidupnya…"/Warning Inside! Happy Reading and Review please? X'D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery - Chapters: 2 - Words: 4,856 - Reviews: 35 - Favs: 35 - Follows: 30 - Updated: 4/21/2014 - Published: 1/12/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Shadow Games by pale rose fire reviews
Kuroko's hobby of people watching has evolved into the ability to do Sherlock Scans and predict crimes. Kagami and the rest of Seirin have no idea what they've gotten themselves into. Chapter 6: Kuroko finds himself on a hunt to save a woman who was kidnapped after he stumbles upon the site of her abduction.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Mystery/Friendship - Chapters: 6 - Words: 20,397 - Reviews: 356 - Favs: 1,167 - Follows: 1,097 - Updated: 4/18/2014 - Published: 1/31/2014 - Kuroko T., Kagami T.
Face by Shiori Kurotsu reviews
"Hey, kau sudah dengar rumor sekolah?" "Rumor yang mana?" "Itu... si Wajah Hancur..." Didedikasikan untuk "April Fool Challenge"
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 602 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 4/3/2014
Kau Siapa? by rasyalleva reviews
Takao mengenal orang itu sejak jauh dan jauh hari sebelum mereka bertemu di pertandingan. / "Ketinggian terbang rajawali itu lebih tinggi daripada elang!"/ "Kau siapa?"/ Aku kakak bodohmu./ Complete, siblings!TakaIzu (in flashback)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,631 - Reviews: 17 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 3/23/2014 - Izuki S., Takao K. - Complete
When Kuroko Become Kuroko by Scarlet Natsume reviews
In the middle of the match between Seirin and Kirisaki Daichi, something unexpected happens to Kuroko. Watch out, Kirisaki Daichi! There's hell hath no fury like Kuroko Tetsuya scorned!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,898 - Reviews: 67 - Favs: 804 - Follows: 295 - Published: 3/19/2014 - Kuroko T., Kagami T., Hanamiya M. - Complete
HIJACK! ID by MysteryPT reviews
Ini hanya penerbangan biasa kan? Tunggu dulu... Apakah benar? - Rated T karena aku tak tahu mau rate apa. Bilang kalo ada kesalahan Genre dan/atau Rating. Read and Review ya! Sorry kalo ga lucu. Pic's not mine. Note: Ada versi Inggrisnya kok.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Crime - Chapters: 1 - Words: 761 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 4 - Published: 3/16/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle, Nijimura S.
Echo - The One Who Whispering Of One's Ego - by jessy.jasmine.7 reviews
Chapter 17 Update ! Setelah Seirin menang melawan Rakuzan di Turnamen Winter Cup, Kuroko beserta yang lain kembali menjalani kehidupan seperti biasa. tetapi sesuatu mengganggu dan juga seseorang berencana untuk membuat Kuroko kehilangan harapan. /Another Chara Appear/Warn Inside/ Another CharaxKuroko/KurokoxGoM/
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 17 - Words: 58,698 - Reviews: 68 - Favs: 54 - Follows: 46 - Updated: 3/5/2014 - Published: 9/21/2013 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle, OC
七色 Komorebi by CursedCrystal reviews
Menjadi Madoushi membuat keseharian pemuda normal bernama Kuroko Tetsuya tidak bisa dikatakan normal. Berburu menghadapi Menreiki dan menjalankan berbagai perintah sudah menjadi hal yang rutin dia lakukan, tapi bagaimana jika satu peristiwa kecil menjadi awal dari efek bola salju yang mengarah padanya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Friendship - Chapters: 6 - Words: 22,619 - Reviews: 32 - Favs: 36 - Follows: 38 - Updated: 2/13/2014 - Published: 12/10/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Reality Like a Fantasy by Shina Suzuki reviews
...jadi ternyata, Seirin adalah akademi khusus putri, dan entah kenapa tidak ada yang menyadarinya selama ini. Apakah yang lain kaget? Lebih dari itu. Female!Seirin, crack.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 6,920 - Reviews: 102 - Favs: 99 - Follows: 89 - Updated: 2/8/2014 - Published: 12/3/2013
The Blue Danube Piano by nanaseyuuki reviews
"Aku ingin kau selalu memainkan lagu untukku" / WARNING!: absurd - typos – abal-abal – OOC – failhorror - / AkaKuro!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,312 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 2/8/2014 - Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
That's Me by nanaseyuuki reviews
Itu aku.. / WARNING!: typos - horrorfail(?) - en de freins /
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,207 - Reviews: 5 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 2/1/2014 - Generation of Miracle, Momoi S., Kuroko T. - Complete
3:41 by mooncrane reviews
Kita sudah mencapai bagian akhir dari lagu, sayangnya aku masih akan terus mendekapmu. — Kuroko/Momoi. For Tetsuya Kuroko's birthday.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,151 - Reviews: 8 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 1/31/2014 - [Kuroko T., Momoi S.] - Complete
The Lost Soul by HellStark13 reviews
APDET CHAPETR 10! Mereka punya ikatan yang kuat, itulah alasan mereka tak bisa membenci sang kapten. chek it dot! RnR, DLDR!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Friendship - Chapters: 10 - Words: 17,277 - Reviews: 66 - Favs: 48 - Follows: 54 - Updated: 11/22/2013 - Published: 4/26/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
ONRYOO DEATH SING by Yuzu Yukihira reviews
pernah dengar soal Onryoo? kalau belum beruntunglah kalian karena disini Kuroko dan Aomine serta Kisedai cs akan bertemu Onryoo sang Hantu Pembalas dendam. Berawal dari pertemuan Kuroko dengan anak klub sastra, dirinya dan Aomine menemukan sesuatu tengah meneror mereka, bukan hanya mereka, tapi target adalah KISE! Warning : Chara death, Kisedai ft OC Author
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror/Crime - Chapters: 13 - Words: 25,809 - Reviews: 43 - Favs: 17 - Follows: 12 - Updated: 11/15/2013 - Published: 7/15/2013 - Complete
Gishiwajinden: Choyo no Kisai by RyouAkuma reviews
Festival krisan mengandung berbagai arti. Haruka terlibat dalam masalah rumit mengenai kebangkitan iblis yang mencari tumbal saat festival krisan. Bayangan mengerikan mengenai serangkaian kejadian misterius yang menimpa teman-temannya di dalam mimpi dan kejadian aneh, membawa Haruka pada misteri yang membuat merinding.
Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: M - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 2,848 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 9/8/2013 - Haruka N., OC
Hikari no Honoo by saiganokotoba reviews
Di Jepang, manusia bukanlah ras tunggal. Setelah lama bersembunyi dalam kedamaian semu, manusia akhirnya kembali diancam oleh keberadaan Oni, ras setan. Namun, ada sebuah ramalan kuno yang masih memberikan mereka harapan; Bayangan dan Cahaya; Yin dan Yang. Kurobas AU. Not Yaoi. Chapter 23 Update
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Angst - Chapters: 23 - Words: 64,947 - Reviews: 94 - Favs: 86 - Follows: 78 - Updated: 9/2/2013 - Published: 7/31/2012 - Kuroko T., Kagami T., Aomine D., Akashi Seijuurou
Point Guard Pointers by Rikkamaru reviews
The Seirin team goes to a private training facility alongside two other teams, and their point guards end up bonding. Gen, Point Guard-centric. One-shot, No Pairings.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,624 - Reviews: 22 - Favs: 221 - Follows: 46 - Published: 7/25/2013 - Izuki S., Kasamatsu Y., Takao K., Furihata K. - Complete
Bakashi no Sensei (special chapter) by HellStark13 reviews
Ini chapter-chapter special atau drabel dari fanfic Akashi-san no Sensei. Kalo belum baca, disini ceritanya Akashi jadi guru dengan kisedai sebagai muridnya. Warning, humor gagal, gaje, nista. AU. OOC. DLDR! Mind? RnR pliss!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 3 - Words: 1,809 - Reviews: 22 - Favs: 18 - Follows: 11 - Updated: 6/20/2013 - Published: 6/9/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
A hidden secret by F.S.Shooter reviews
Akashi had a secret.. No one knows. But this secret relates to Kuroko. How will he fare out once he learns this secret?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Supernatural/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 903 - Reviews: 11 - Favs: 20 - Follows: 29 - Published: 6/10/2013
Balonku by Kuriitama reviews
Tentang Akashi dan sebuah lagu yang menggugah rasa ingin tahu hatinya. ("Kumpulan Lagu Anak-anak Indonesia" judulnya. Akashi Seijurou, mengernyitkan alis sembari menatap buku misterius itu lekat-lekat. "...Sepertinya ini buku lagu enka dari luar negeri." Akashi, itu bukan lagu enka.) Ngaco!Akashi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,081 - Reviews: 43 - Favs: 126 - Follows: 20 - Published: 5/5/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The Tales of Guardians reviews
Kecerobohan kecil membuat Hitsugaya harus menanggung hukuman berat dari Seireitei. Tapi siapa sangka, dibalik hukuman itu Seireitei menyembunyikan sesuatu yang besar. Sesuatu yang berkaitan dengan gelar serta alasan kehadirannya di dunia. Bad summary. Warning inside.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 7 - Words: 25,452 - Reviews: 23 - Favs: 18 - Follows: 18 - Updated: 8/3/2020 - Published: 1/18/2018 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Elf reviews
Selama ini manusia dan Demon hidup berdampingan. Namun Daemon terus memburu manusia dan melakukan banyak tindakan kriminal yang merugikan kedua ras. Tapi Daemon tidak bisa bertindak secara leluasa. Ada lelaki misterius yang bertugas menjaga keamanan di balik bayangan kelam. Dia adalah Elf. (Bad summary. Warning inside) Cover by: Zanas-kun
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Crime - Chapters: 41 - Words: 132,188 - Reviews: 347 - Favs: 133 - Follows: 121 - Updated: 7/31/2020 - Published: 10/2/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
The Holy of Darkness reviews
Perang seribu tahun telah berakhir. Soul Society memulai dari awal lagi. Kedamaian pun perlahan pulih. Namun tidak ada yang menyangka, hal itu hanya berlangsung sekejap. Mereka mulai bangkit. Menguak rahasia. Tentang pertikaian tersembunyi yang mengancam kehidupan serta kedamaian yang baru saja tercipta. /Bad Summary. Warning inside.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Adventure/Drama - Chapters: 3 - Words: 5,323 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 9/25/2016 - Published: 9/5/2016
Petak Umpet reviews
Shun tidak menyangka kalau permainan yang menyenangkan itu bisa membuatnya dihadapkan kepada situasi hidup-mati. Bad summary. Warning inside
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 1,229 - Reviews: 2 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 4/14/2015 - Aida R., Izuki S. - Complete
The Best Fancy Friend reviews
Aku adalah sahabatmu, kau adalah sahabatku. Aku akan selalu bersamamu hingga kau tidak menginginkanya lagi. Karena itulah aku terpikirkan. (Bad Summary. langsung ke story saja..)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 4 - Words: 5,625 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 6/1/2014 - Published: 12/31/2013 - Kuroko T., Ogiwara S. - Complete
Heart Doll reviews
Berawal dari benda yang dibawa Kise. Berlanjut ke cerita Momoi. Berakhir menjadi mimpi terburuk mereka "Kau manusia yang istimewa bagiku. dan sekarang kau boneka istimewaku" (maap, summary-nya jelek)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 5,825 - Reviews: 12 - Favs: 15 - Follows: 6 - Published: 8/11/2013 - Kuroko T., Momoi S., Generation of Miracle - Complete