janeolivia750
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 06-30-13, id: 4824708, Profile Updated: 10-25-13
Author has written 2 stories for Fairy Tail.

Hajimemashite!

Watashi wa Jane Olivia desu!

Yoroshiku Onegaishimasu..

Panggil saja saya Via-chan..

Hmmm... Via-chan hobi banget sama yang namanya nge-baca komik atau nonton anime (ini sebenernya hobi atau kebiasaan sih? #LOL) Cinta banget sama yang namanya Novel and of course love to read Fanfic !

Haha, tiada hari tanpa fanfic keajaiban Via-chan #Plakk tuh.. klo tau anime baru bukannya nge-cari informasi tentang animenya dulu malah baca fanficnya dulu XD #LOL

By the way ini Anime yang Via-chan sukaa... :3

  • Naruto
  • Fairy Tail
  • Detective Conan
  • Spirit Away
  • Howl's Moving Castle
  • Fullmetal Alchemist Brotherhood
  • Princess Mononoke
  • Winter Sonata
  • And many more..
  • Pair? Takut ada perselisihan hehe.. #Plakk Just PM me, okay?

    Via-chan Terkagum-kagum banget #Plakk sama Hayao Miyazaki!! Haha, pertama kali nonton Spirit Away Langsung cari tau di Wikipedia dan ngebut nge-nonton semua animenya #LOL Full Imagination banget.. Setiap animenya tuh punya hikmah tersendiri #Eaaa..

    Oo iya, Via-chan cinta banget sama yang namanya Novel dari yang paling tipis sampe yang tebel banget, Haha Love it! Kalo ada yang tau novel-novel bagus PM me ya.. :3 tapi kalo ada yang mau tau Novel bagus Just ask me!! XD

    Sekalian Follow juga Jarang ngebuka sih.. Followersnya aja dikit XD tapi tetep Via-chan cek kok :D

    So if you want to ask something just PM me... :3

    And don't forget read my fanfic!

    Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

    With You In My Life by vkfreako reviews
    (Modern AU) Elsa Winters has it all. She lives a working life in a bustling city, having everything she could possibly want. Plus, she is a beauty. But... what about love? That never crossed her mind until she met Jack Frost, the successful, flirty guy who seems to be able to sweep her off her feet. Love will definitely blossom, but the question is, how? (Read and review!) (JXE)
    Crossover - Rise of the Guardians & Frozen - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 13 - Words: 38,458 - Reviews: 267 - Favs: 210 - Follows: 295 - Updated: 6/13 - Published: 1/22/2014 - [Jack Frost, Elsa]
    You're Not Her Father! by Minako-chan Namikaze reviews
    Lucy Heartfilia sangat membenci Natsu Dragneel, pria yang telah menodainya dan selalu memanggil-manggil nama gadis lain bahkan ketika mereka sedang 'berhubungan'. Lucy memutuskan untuk menjauhi pria itu dan bersumpah untuk tidak akan menemui pria itu lagi. Tapi sayang... Takdir mempertemukan mereka kembali karena seorang anak... Selamat membaca dan mereview... OVA 1 UPDATE!
    Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 14 - Words: 68,027 - Reviews: 292 - Favs: 102 - Follows: 67 - Updated: 6/8 - Published: 9/18/2013 - Lucy H., Natsu D. - Complete
    Cgi High: The Even Bigger Cgi Crossover Story! by WhiteRose69 reviews
    After their parents sent them to live with their aunt and uncle, Elsa and Anna are the two new girls in town. They will make new friends and enemies, find love, and even go through some heartbreak. Their number one goal though is to try to survive the living hell everyone knows as High School. There will be drama, action, and of course love. Will they survive? Read and find out.
    Crossover - Rise of the Guardians & Frozen - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 29 - Words: 100,481 - Reviews: 477 - Favs: 219 - Follows: 308 - Updated: 3/20 - Published: 11/29/2013 - [Jack Frost, Elsa] [Anna, Kristoff B.]
    Is He Really That Nerd? by Nnatsuki reviews
    Lucy Heartfilia, seorang murid yang baru dua bulan di Fiore Academy ini, tidak sengaja bertemu dengan seorang kutu buku paling kuper di sekolahnya yang berambut pinkish. Tapi... apa benar itukah pribadi sesungguhnya dari seorang Natsu Dragneel? HighSchool!AU/OOC/ Nerd!Natsu/ Cover isn't mine!
    Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 44,928 - Reviews: 365 - Favs: 173 - Follows: 134 - Updated: 1/24 - Published: 8/26/2013 - [Lucy H., Natsu D.]
    Fanfiction by nshawol566 reviews
    Bagaimana jika karakter dalam Fairy tail membaca Fanfiction? apa reaksi mereka? chap 13 update : Pro dan Con-StingLu Couple
    Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 13 - Words: 27,763 - Reviews: 521 - Favs: 141 - Follows: 106 - Updated: 6/21/2014 - Published: 8/10/2012 - Lucy H.
    Frostbitten by Arialene reviews
    {Complete} What if Jack hasn't been completely alone in the 300 or so years since the Moon granted him his powers? 11 years after Jack receives his Guardianship, he finds himself telling Jamie about the true tale of the Snow Queen, and of their love story that has been lost to time and much more fantastical legends. Romance, angst, adventure Image from: StronGyu(tumblr)
    Crossover - Rise of the Guardians & Frozen - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 22 - Words: 69,044 - Reviews: 1236 - Favs: 2,645 - Follows: 1,154 - Updated: 6/6/2014 - Published: 12/13/2013 - [Jack Frost, Elsa] Jamie - Complete
    Keeping the Casanova by shattered teardrops reviews
    Sequel to Capturing the Casanova. Ever wondered what happened to So Yi Jung & Chu Ga Eul after four years?
    Boys Before Flowers/꽃보다 남자 - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 40 - Words: 119,274 - Reviews: 866 - Favs: 495 - Follows: 559 - Updated: 4/10/2014 - Published: 2/20/2010 - Ga Eul, Yi Jeong
    Hey Baby (do you come here often?) by SaturnXK reviews
    Jack thinks he's suave and Elsa hates her life. – Jack/Elsa. library!au.
    Crossover - Rise of the Guardians & Frozen - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,520 - Reviews: 95 - Favs: 362 - Follows: 75 - Published: 1/17/2014 - [Elsa, Jack Frost] - Complete
    Accidentally in Love by Neutron21 reviews
    Natsu dan Lucy bertemu di sekolah Fairy Tail namun sebuah accident membuat mereka membenci satu sama lain.Tapi malamnya entah kenapa Lucy kembali dipertemukan dengan Natsu. Bagaimanakah reaksi mereka berdua? Read to Find OUt!/"Dia membuatku tergila-gila.."/Chapter 3 UpDate
    Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,944 - Reviews: 58 - Favs: 23 - Follows: 20 - Updated: 10/25/2013 - Published: 7/20/2012 - Lucy H., Natsu D.
    Love Me by Mrs. Bastian reviews
    Sakura selalu berharap suaminya menikahinya karena memang mencintainya. Bukan hanya untuk mengembalikan klan-nya.
    Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 18 - Words: 79,333 - Reviews: 1251 - Favs: 587 - Follows: 338 - Updated: 8/5/2013 - Published: 3/25/2012 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
    Where My Heart Will Stay by jsslucy91 reviews
    Lucy Heartfilia pindah ke Fairy International High School, sekolah yang sembarang orang tidak bisa masuk. Ia bertemu kembali dengan sahabat masa kecilnya, Natsu Dragneel, anggota Klub Musik Klasik sekolah dimana membernya adalah orang-orang terkenal dan terpandang satu sekolah. Apa yang akan dilakukan Lucy ketika tiga orang dari anggota klub tersebut sama-sama jatuh hati padanya?
    Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 17 - Words: 107,115 - Reviews: 237 - Favs: 59 - Follows: 30 - Updated: 7/16/2013 - Published: 5/31/2013 - Lucy H., Natsu D. - Complete
    Daddy May I Buy Some Of Your Time? by noticemehsenpai reviews
    Because we should not let time slip through our fingers without having spent some time with those who really matter to us, those close to our hearts. AN: Hi Guy's its me ! I Decided to write a ONE-SHOT Because its my Birthday ! July 13 ! :)))) Hope you like it !
    Fairy Tail - Rated: K+ - English - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 589 - Reviews: 6 - Favs: 22 - Follows: 7 - Published: 7/13/2013 - Lucy H., Natsu D. - Complete
    Dear Teacher by Zoccshan reviews
    Demi mengejar Kakashi Hatake, Sakura rela menjadi guru SMA di sekolah yang sama. Namun nyatanya menjadi guru sama sekali tidak mudah. Terutama jika ada seorang Namikaze Naruto sebagai muridnya. NaruSaku & KakaSaku. For Sabaku Tema-chan's birthday! COMPLETED! R&R?
    Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 16,448 - Reviews: 139 - Favs: 79 - Follows: 41 - Updated: 2/23/2013 - Published: 7/23/2012 - [Naruto U., Sakura H.] Kakashi H. - Complete
    The Pretend Wife by soeulrepost reviews
    Yi Jung was a self confessed Casanova while Ga eul was your regular girl. In spite of their differences they had managed to become good friends. Their world suddenly turns upside down when Yi Jung's mother issues him an ultimatum- get married or else forfeit his right as heir. Yi Jung turns to Ga eul for help by asking her to marry him. Will she agree to a marriage of convenience?
    Boys Before Flowers/꽃보다 남자 - Rated: T - English - Romance/Family - Chapters: 33 - Words: 65,952 - Reviews: 58 - Favs: 162 - Follows: 51 - Published: 9/22/2012 - Ga Eul, Yi Jeong - Complete
    Tobi the Explorer! by Fayiyong reviews
    Sasuke yang sendirian di rumah mencoba nonton TV dan... jengjeng! Muncullah sebuah program nista di depan matanya: Tobi the Explorer! -ONESHOT. No MAJOR pairing. RnR onegaaaaaiii?
    Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,709 - Reviews: 225 - Favs: 344 - Follows: 42 - Published: 11/12/2011 - Sasuke U., Akatsuki - Complete
    The Lost Prince by Masahiro 'Night' Seiran reviews
    FFC/"Wanita adalah makhluk yang jahat—mereka penyihir, hati-hati, Jagoanku."/"Iya, Ayah."/Sakura hanya seorang pencuri. Ini bukan kisahnya, ini adalah kisah pangeran Kerajaan Konoha yang diculik sejak bayi. Perjalanan/Sebuah Dongeng/RnR? COMPLETE!
    Naruto - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 6 - Words: 19,385 - Reviews: 134 - Favs: 76 - Follows: 18 - Updated: 7/15/2011 - Published: 4/16/2011 - Naruto U., Sakura H. - Complete
    Seoul Souls by KisstheRain14 reviews
    A-Z oneshots, Soeulmate-style. /He came into the room. "You mean the red squishy rubbery strawberry goo? Because I ate that. See?"/
    Boys Before Flowers/꽃보다 남자 - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 7,120 - Reviews: 27 - Favs: 112 - Follows: 13 - Published: 12/15/2010 - Ga Eul, Yi Jeong - Complete
    Capturing the Casanova by shattered teardrops reviews
    The other side of Boys Over Flowers. A love story apart from Jan Di and Jun Pyo. Something that's obvious yet has always been hidden. A SO Yi Jung and Chu Ga EUL BOF spin-off. SoEul
    Boys Before Flowers/꽃보다 남자 - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 35 - Words: 87,223 - Reviews: 351 - Favs: 462 - Follows: 153 - Updated: 2/20/2010 - Published: 5/26/2009 - Ga Eul, Yi Jeong - Complete
    Mr Brightside by on sleepless roads reviews
    Because everyone loves a jealous So Yi Jeong.
    Boys Before Flowers/꽃보다 남자 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,662 - Reviews: 26 - Favs: 107 - Follows: 15 - Published: 10/15/2009 - Ga Eul, Yi Jeong - Complete
    Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

    CRAZY! reviews
    Saat itu Lucy tidak sengaja menendang kaleng kosong ke kepala Natsu, 1 dari 3 Anak tertampan dan terganas disekolahnya, sejak itu kehidupannya tidak sama lagi, kejadian-kejadian yang tak terduga, dialaminya.. WARNING: OOC's, Typo and many more.. Ceritanya bukan milik saya.. Saya hanya mengganti nama tokoh, itu saja.. So Mind RnR?
    Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 11 - Words: 32,603 - Reviews: 306 - Favs: 110 - Follows: 88 - Updated: 6/2/2014 - Published: 7/9/2013 - Lucy H., Natsu D.
    My School, Fairy Tail! reviews
    Akhirnya Lucy masuk ke sekolah favoritnya Fairy Tail, tapi ternyata bayangannya tentang sekolahnya itu berbeda sekali dengan kenyataan yang ia hadapi sekarang, kehebohan apa saja yang Lucy dapatkan selama bersekolah disitu? Bad Summary. Mind RnR ?
    Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,109 - Reviews: 32 - Favs: 10 - Follows: 14 - Updated: 7/6/2013 - Published: 7/3/2013 - Lucy H., Natsu D.