seventhsugosha
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-14-13, id: 5134135, Profile Updated: 04-18-16
Author has written 21 stories for Katekyo Hitman Reborn!, and Kuroko no Basuke/黒子のバスケ.

[Hiatus for a moment]

Yo~ I love all of my readers. Thanks for your reviews~ Without the readers I'm nothing. That's what I want to say the first in my profile pfft-

So, Hajimemashite, seventhsugosha desu, Indonesia kara kimashita, dozo yoroshiku onegai shimasu~

I'd love to write down my imagination when or after I watch an anime. Don't ask how much I love Anime, I really, really, really love Anime. If I can tell who was my first love, is Anime. I swear.

Before I move to fanfiction, I write some stories with original character, it so hard, really. I posted it at my blog. When my friends introducing me a fanfiction, I really shocked, because there was a relationship between guy and guy. NarutoxSasuke is the first pair that I've know. But now, I really love write a yaoi fanfiction haha. Especially M rated. And I've deleted my blog then move here, is like I'm about to moving from a country haha.. (that's a little story about first impression of fanfiction)

I like to write hurt/comfort story or something like that, then just call me Hurt/Comfort Specialist. I really like that nick, actually.

I'm still an amateur author.

I'm still xx y.o.

I'm still young (of course!)

I'm still colleger (thanks God)

Anime Favorite: Too much

Anime most written for fanfiction: Just Katekyo Hitman Reborn! and Kuroko no Basuke (for now) Actually, I haven't move on from these anime.

Pair Favorite: Anyone, but now I really like MidorimaxAkashi (you know who they are)

Genre most written: hurt/comfort, drama, romance, horror. (for now)

Future Goals: To win Indonesia Fanfiction Award, to be Author, Seiyuu (I hope so)

My hope when write some story: Some anime director may want to make an Anime from my story (oh my god)

Okay, my english is too bad, I'm really sorry. So, I hope all of you can accept me as an author in this web.

That's all about me, Thank you, Domo arigatou gozaimasu~

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

BLOOD, HOPE, LAUGHTER, and TEARS by Silvia-KI chan reviews
Apa kau percaya kepada Kehidupan Tentram? Karena disini, hal itu hanya ilusi belaka yang sangat kontradiksi dengan realita kehidupan yang BUSUK #Bad-Summary #Author kembali
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Crime/Tragedy - Chapters: 8 - Words: 12,134 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 14 - Updated: 7/7 - Published: 5/10/2014 - Akashi Seijuurou, Himuro T., Generation of Miracle, OC
A Serial Murder (Monochrome) by Scarletsky4748 reviews
"Mereka hanya sekelompok orang yang tertipu, oleh kehebatan tipu muslihat ku." -Monochrome
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery/Crime - Chapters: 11 - Words: 17,456 - Reviews: 66 - Favs: 50 - Follows: 63 - Updated: 6/13 - Published: 6/3/2014 - Hyuuga J., Imayoshi S., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
SPARKLE by kiaara reviews
Kita terlalu suka menguji cinta. [AkaKuro, Oreshi, AU, Warning Inside] Cover Art by AyaMASO.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 10 - Words: 630 - Reviews: 802 - Favs: 483 - Follows: 437 - Updated: 1/2/2016 - Published: 3/3/2015 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.]
Onegai, Akashi-kun! by Mizukinokawaii reviews
Apa jadinya kalau Akashi marah? Akankah dunia Kuroko bisa terus berputar! #Onegai Akashi-kun! in Final Chapter!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 19 - Words: 58,749 - Reviews: 502 - Favs: 269 - Follows: 215 - Updated: 8/17/2015 - Published: 6/17/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Tetsuya wa dare? by ichinoseshiro reviews
"Akashi-kun?" / "Aku tidak mengingat apa-apa tentangmu." / "Aka-" / "Maaf, lebih baik hubungan ini kita akhiri." / Kecelakaan itu merenggut ingatannya. Ia tidak mengingat apapun tentang orang yang mereka sebut sebagai pacarnya. Siapa.. Tetsuya?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 9 - Words: 13,516 - Reviews: 23 - Favs: 29 - Follows: 28 - Updated: 8/3/2015 - Published: 5/20/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou
When You're Drunk by Miya Jia reviews
Disaat dia mabuk—apa yang akan kau lakukan-CharaXReaders/WARNING :CONTAINS ADULT SCENE!, LEMON, OOC! Maybe typo../UPDATE! Chapter 7: Kagami Taiga/RnR Please / cover from: tumbrl/
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 24,127 - Reviews: 202 - Favs: 136 - Follows: 121 - Updated: 7/4/2015 - Published: 2/19/2014 - Kagami T., Generation of Miracle
AkaKuro! Drabble by Zelvaren Yuvrezla reviews
Fic ini mengisahkan beberapa cerita baik itu panjang dan pendek dengan pair yang tetap sama, yaitu Akashi Seijuurou dan Kuroko Tetsuya. Beragam AU dan semi-canon dengan berbagai genre yang terkandung didalamnya. [Complete]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 36 - Words: 75,779 - Reviews: 238 - Favs: 166 - Follows: 113 - Updated: 7/3/2015 - Published: 3/15/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
The Pregnant Man by Fujimoto Yumi reviews
Bagi para seme, menghadapi uke yang sedang hamil memang selalu susah. Minta ini-itu dan harus dituruti. Akankah keempat cowok kece dari Kiseki no Sedai ini mampu menangani uke-uke hamil mereka? [Semi-AU. AkaKuro. MidoTaka. AoKise. MuraHimu. Yaoi! MPreg! Fail!Humor]. Part 13/13. Completed.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 13 - Words: 56,585 - Reviews: 221 - Favs: 172 - Follows: 124 - Updated: 6/2/2015 - Published: 8/23/2014 - Takao K., Himuro T., Generation of Miracle - Complete
Akasylum by Alitheia reviews
Suatu pagi, Akashi Seijuurou terbangun dan mendapati dirinya berada di sebuah rumah sakit jiwa. Padahal terakhir kali memeriksa, ia masih cukup waras—hei, gila dan berkepribadian ganda itu kan berbeda—tapi entahlah, ia tidak bisa ingat apa-apa. / Akashi-centric. Absurd. [COMPLETED]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery - Chapters: 13 - Words: 48,650 - Reviews: 247 - Favs: 215 - Follows: 142 - Updated: 4/11/2015 - Published: 5/1/2014 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Kuroko T. - Complete
Wine by kiaara reviews
Karena cinta tidak hanya tahu meneguk, melainkan juga rela belajar meracik. For Akashi's Birthday. [AkaKuro, Oreshi, AU, Twoshots End.]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 2 - Words: 126 - Reviews: 72 - Favs: 158 - Follows: 58 - Updated: 12/22/2014 - Published: 12/20/2014 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
Embrio by Anonymous - Login reviews
Kuroko hamil. Kagami tak tahu apa yang harus ia lakukan./10. Bulan Kesembilan/"Aku ingin cepat-cepat menikah denganmu dan menjadi ayah yang sah bagi anak-anak kita."/KagaKuro/Kumpulan drabble/Last Chapter & Extra UPDATE!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 7,642 - Reviews: 167 - Favs: 109 - Follows: 87 - Updated: 12/20/2014 - Published: 12/31/2012 - [Kuroko T., Kagami T.] - Complete
Arti Dirinya by CALIC0 reviews
[Based on open poll fic] Kise memberi Akashi hadiah, seorang anak berusia 12 tahun / ch. 6 - Ya, bertiga. Kini yang ada adalah Seijuurou-san, bukan Seijuurou Tou-sama lagi. [warning: hints older x younger]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 6 - Words: 15,982 - Reviews: 121 - Favs: 56 - Follows: 58 - Updated: 11/16/2014 - Published: 7/12/2014 - Akashi Seijuurou, Furihata K., Kise R., Kuroko T.
Date Us! by Yukichaa reviews
Kiseki no Sedai, mereka mengajakmu berkencan! Di akhir, kamu harus memilih salah satu diantara mereka. Siapa yang kamu pilih? Ayo kencan dengan mereka! Warning: GOMxReaders! Typo(s), ABAL, DLL. Don't like don't read. No Flame. Kuroko no basuke belongs to Tadatoshi Fujimaki.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 12,107 - Reviews: 65 - Favs: 54 - Follows: 45 - Updated: 10/20/2014 - Published: 8/27/2014 - Generation of Miracle - Complete
27 Days in Horror by Ileyra reviews
Uji nyali ternyata tidak seperti yang dibayangkan Tsunayoshi selama ini, Tsuna yang tersesat harus menerima kenyataan menjadi tawanan bagi seorang iblis sungguhan, tak ada cahaya yang bisa menjangkaunya. YAOI, VIOLENCE, R-18 SCENE. 6927 and more
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Horror/Tragedy - Chapters: 21 - Words: 99,529 - Reviews: 308 - Favs: 157 - Follows: 100 - Updated: 10/8/2014 - Published: 8/5/2010 - Tsuna/Tsunayoshi S., Mukuro R.
Am I not suit to be your friend? by AkabaneKazama reviews
[SEKUEL] dari cerita 'DO YOU WISH TO KNOW THE TRUTH'/"Aku hanya ingin terlepas dari perasaan ini, perasaan yang mencekik urat leher ini!"/Kehidupan dunia dimata Kagami berubah kelam ketika menyadari bahwa sahabat terbaiknya telah tiada/apalagi semua itu terjadi oleh tangannya sendiri/CHAP 2 UP!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 2 - Words: 6,682 - Reviews: 3 - Favs: 10 - Follows: 4 - Updated: 9/7/2014 - Published: 7/12/2014 - Kuroko T., Kagami T., Himuro T. - Complete
Do you wish to know the truth? by AkabaneKazama reviews
"—Taiga? Apa itu namaku?"/ Kehidupan Kagami yang sekarang baginya penuh misteri. Tak ada satupun hal yang ia ingat, baik dari nama hingga kehidupan sebelumnya. Hingga akhirnya sesosok hantu muncul di hadapannya/ WARNING : AU, kadang TYPO, Multi-chap, FINAL CHAPTER UPDATE! Catatan : genre barusan diubah
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Suspense/Drama - Chapters: 11 - Words: 33,881 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 12 - Updated: 7/12/2014 - Published: 6/15/2014 - Kuroko T., Kagami T., Akashi Seijuurou, Himuro T. - Complete
Years of Memories by Matsuoka Rose reviews
HIATUS Akashi Seijuuro kehilangan sosok Kuroko Tetsuya yang sangat dicintai tanpa mengetahui satupun alasan mengapa pemuda itu meninggalkannya. 5 tahun setelahnya, Akashi dikejutkan oleh pertemuannya dengan seorang anak berparas duplikat dirinya, dengan bola mata heterokrom merah menyala dan biru langit serta Kuroko Tetsuya yang dipanggil "kaa-san" berada disampingnya. YAOI, M-Preg
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 4 - Words: 6,499 - Reviews: 145 - Favs: 154 - Follows: 151 - Updated: 6/22/2014 - Published: 2/21/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou
Replacement by cacaolatte reviews
Biarlah aku yang menjadi matamu, biarlah aku yang menjadi kakimu. Biarlah aku menjadi bagian dirimu dibandingkan harus melihatmu seperti ini terus-menerus. Dan penyesalanku satu-satunya adalah tak dapat melihatmu bermain basket lagi, tak dapat menemanimu hingga ajal menjemput. — akakuro [requested]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,773 - Reviews: 16 - Favs: 30 - Follows: 11 - Published: 5/8/2014 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Merry was there
Pernah dengar hukum karma? Ya, kau sedang mengalaminya saat ini, Akashi. Terimalah hadiah atas kehadiranmu, dan atas kehancuranku. (WARNING! Yaoi/MayuKuro/multichap/spin-off Merry Go Round)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Mystery/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,883 - Favs: 3 - Follows: 4 - Published: 12/24/2016 - Kuroko T., Mayuzumi C.
Merry Go Round reviews
Berawal dari sebuah mimpi yang membuatnya ingin mengenang masa kecilnya, Akashi Seijuro terjebak di sebuah labirin imajiner yang dibuat sendiri oleh dirinya yang kian menjadi sebuah kenyataan. Terjebak atau dijebak, kah?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,511 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 4/4/2016 - Kuroko T., Midorima S., Akashi Seijuurou, Mayuzumi C. - Complete
Trapped reviews
Siapa bilang aku tidak bisa melakukan apa yang dimintanya? Ingat, aku sudah berusia 17 tahun dan aku tidak akan kalah denganmu, Midorima-sensei! Akan kubuat kau meneriakkan namaku di atas ... (WARNING! Yaoi/MidoAka/OOC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 10,511 - Reviews: 14 - Favs: 24 - Follows: 16 - Updated: 1/8/2016 - Published: 7/15/2015 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Tomorrow reviews
Jangan pernah menggantungkan harapanmu pada hari esok, karena kau tidak akan tahu kapan hari esok yang kau tunggu tiba. Atau mungkin saja hari esok itu sudah habis untuk dirimu. (MayuKuro/WARNING! Yaoi/OOC/Oneshoot)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,253 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/10/2015 - Kuroko T., Mayuzumi C. - Complete
Tsuki Hitotsu: Perfect reviews
Aku tidak pernah menyangka pertemuan kita akan terjadi di tempat ini, dengan keadaan seperti ini, dan perasaan yang begini. Aku pikir aku tak bisa melepaskan pandangan darimu, bahkan melepaskanmu pada orang lain. Aku sudah jatuh terlalu dalam. (Sequel of Tsuki Hitotsu/Oneshoot/AkashixReader/OOC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 3,682 - Reviews: 5 - Favs: 18 - Follows: 9 - Published: 7/3/2015 - Akashi Seijuurou, OC - Complete
Canvas reviews
Bagaimana nasib Tsunayoshi yang tak mengingat apapun tentang Dino dan Hibari? tiba-tiba sekelebat ingatan buram memenuhi pikirannya. Akankah ingatan Tsunayoshi akan kembali seperti semula? Last Chapter updated!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 15 - Words: 46,854 - Reviews: 93 - Favs: 20 - Follows: 22 - Updated: 6/27/2015 - Published: 3/28/2014 - K. Hibari, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Evanescence reviews
Perasaan memang tak bisa diperalat, apalagi tidak kita akui sendiri. Aku baru sadar kau lebih berharga dari segalanya. Perasaan aneh ini datang begitu saja membutakan segalanya, perasaan itu adalah cinta, Tsunayoshi. (WARNING!Yaoi/HibarixTsuna/Oneshoot)
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,651 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 5/22/2015 - K. Hibari, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Beloved Figure reviews
Siapa yang tahu bahwa sebuah iklan menjadi ketertarikan tersendiri bagi seorang Akashi Seijuro dan menjadi awal dari kisah yang manis. (AkashixReader/OOC/Oneshoot)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,477 - Reviews: 7 - Favs: 14 - Follows: 10 - Published: 4/29/2015 - Akashi Seijuurou - Complete
Atarashii reviews
"Akhirnya aku menemukan seseorang yang menjadi sumber penghangat ku! Ah, bukan maksudku pendamping hidupku, pengganti ibuku." "Kenapa sih 'bocah' itu memilih dokter sialan yang suka nongkrong di ruang kesehatan?" "Apa yang sebenarnya terjadi dengan anak ini?" (WARNING!Yaoi/MidoAkaMayu/OOC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 5 - Words: 16,082 - Reviews: 17 - Favs: 17 - Follows: 8 - Updated: 4/15/2015 - Published: 3/5/2015 - Midorima S., Akashi Seijuurou, Mayuzumi C. - Complete
Tsuki Hitotsu: Memories reviews
Aku tidak menyangka, pertemuan singkat itu dapat merubah sebagian dari diriku. Rasanya ini tidak benar tapi tak ada hasrat ingin menyalahkan pula. (Prequel of Tsuki Hitotsu/Oneshoot/AkashixReaders/OOC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,196 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Follows: 4 - Published: 4/11/2015 - Akashi Seijuurou - Complete
Tsuki Hitotsu reviews
Sebuah kisah tentang perjalanan pernikahan yang terjadi karena sebuah 'kecelakaan'. Meskipun begitu, juga bisa menumbuhkan perasaan yang sebenarnya (Oneshoot/AkashixReader/OOC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,512 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 9 - Published: 2/13/2015 - Akashi Seijuurou - Complete
dark horse reviews
Jika kau sudah memutuskan untuk bersamaku, jangan harap kau bisal lepas begitu saja dari rantai ku. Aku tidak akan rela kau menjadi milik orang lain, Kise-kun. (Yaoi/KuroKiAka/OOC/Don't like don't read!)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 13,355 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Follows: 8 - Updated: 1/24/2015 - Published: 9/14/2014 - Kuroko T., Kise R., Akashi Seijuurou
Untitled Feeling: Kami tte doushite? reviews
Berawal dari pertemuan yang tak terduga dan juga kerinduan Shintarou akan model rambut Akashi semasa SMA. Lagi-lagi mereka hanya mengulang kejadian setahun lalu. (WARNING!Yaoi/MidoAka/OOC/Sequel of Untitled Feelling)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,792 - Reviews: 3 - Favs: 13 - Follows: 4 - Published: 1/3/2015 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Untitled Feeling reviews
Bukan masalah tugas sekolah, bukan masalah alkoholnya, tapi kenapa tiba-tiba Shintarou melakukannya? Tapi bagaimanapun juga rasanya senang bisa bertemu dengannya lagi dan.. melakukannya. (WARNING! Yaoi/MidoAka/OOC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,314 - Reviews: 8 - Favs: 18 - Follows: 4 - Published: 12/26/2014 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Women in Robe II reviews
(Sequel of Women in Robe, starring at Akashi Seijuroo) pengusiran 'Wanita Bergaun' masih berlanjut. Kali ini, apakah Akashi berhasil mengembalikan 'Wanita Bergaun' itu ke neraka? Lihat kisah di sini.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 2,625 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 12/24/2014 - Kuroko T., Momoi S., Akashi Seijuurou - Complete
Another Husband reviews
Akashi memiliki kepribadian ganda. Sepertinya sudah banyak orang mencurigainya, termasuk kekasihnya sendiri, Kuroko. Berbagai teror dari diri Akashi yang 'lain' pun berdatangan. Mari kita lihat teror apa saja kah itu? (WARNING! Yaoi/One shoot)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Horror/Suspense - Chapters: 1 - Words: 2,939 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 11/29/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Women in Robe reviews
Cerita tentang... uhmm... exorcism bukan... tapi.. ya pokoknya horor gitu deh. summary boleh gagal tapi isinya... semoga aja sih engga hehe. jangan lupa tengok ya! (One shoot baby)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Horror - Chapters: 1 - Words: 5,417 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 6/18/2014 - Himuro T., OC - Complete
Betrayal: Stimulant reviews
Bagaimana jika teman lamamu yang dulu pernah bekerja sama meraih kemenangan, namun sekarang mengincar nyawamu karena alasan yang konyol? (One shoot baby)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 8,722 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 4 - Published: 5/22/2014 - Kise R., OC - Complete
Seven People, Seven Problem reviews
"Ternyata aku dan mereka berada di satu dunia yang sama" /slice of life/ Final Chapter: We're In The Same World updated!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 8 - Words: 26,298 - Reviews: 13 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 3/30/2014 - Published: 12/21/2013 - Vongola 10th Generation - Complete
A Little Too Not Over Dino reviews
"Aku sangat menyukaimu Hibari-san... aku sangat ingin mempunyai kesempatan untuk bersamamu, tapi aku sadar aku tidak akan pernah melebihinya..." Final chapter updated!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 16,789 - Reviews: 26 - Favs: 17 - Follows: 10 - Updated: 12/18/2013 - Published: 10/5/2013 - K. Hibari, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
The Conjuring: Vongola Family Ver reviews
Geng Vongola masuk vila angker...? Dan kejanggalan terjadi setelah mereka memasuki ruang terlarang di basement. Apa yang akan terjadi selanjutnya...? Final Chapter updated!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Horror - Chapters: 2 - Words: 3,055 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 9/21/2013 - Published: 9/14/2013 - Vongola 10th Generation - Complete