Lora-san
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 11-16-13, id: 5331347, Profile Updated: 03-24-17
Author has written 47 stories for Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, Junjō Romantica, Soul Eater, Naruto, Haikyu/ハイキュー, Vampire Diaries, Merlin, Criminal Minds, Harry Potter, Teen Wolf, Maze Runner Trilogy, X-Men: The Movie, Thor, Avengers, and Sekaiichi Hatsukoi.

Hali! (Aki régebben ismer, láthatja, hogy megváltozott a nevem. Amikor még - anno - regisztráltam, a sima "Lora" név foglalt volt, nekem meg kellet valamit hozzá írnom, és így találomra beütöttem két számot. Viszont sosem tetszett, ezért raktam most helyette oda a "-sant". *.* )

Hát, sosem voltam valami jó abban, hogy magamról írjak, de azért megpróbálom. ;)

Nos, megkezdődött a végzős évem, sajna igen, húzós lesz, érettségi meg minden. Na de nem várom, uhh, bár ki várná, ne? Annyira el akarok végre húzni innét, ki külföldre, cél JAPÁN! :D Egyszer legalábbis, kimegyek. :3 :) Gyűlölöm az angol nyelvet, sorry, viszont a Japánt megfogom tanulni, és a franciát is esetleg. :)

Egyszer el fogom érni, hogy a filmek végén, a narrátor a magyar szinkronhangoknál, az én nevemet is elmondja. Szinkronszínész leszek, ha beledöglök ha nem! :D ;) Másik vágyam még, hogy író legyek. Ez, a fic körmölgetés csak a kezdet, kipróbálom, hogy mire vagyok képes. Egyszer el kell kezdeni valahol nem? Úgy gondolom, jó kiugró az életemben, és gyakorlati tapasztalatot is ad. :) Nézzétek, nyelvtanból javítottam egy jegyet, mióta elkezdtem írni. :D Eddig sok bajom volt a vesszőkkel!!! :"D

Ahh, a lényeg a lényeg, hogy a legjobb dolog ami történt velem egy évvel ezelőtt történt: Tényleg, tök sima nap volt, a madarak csiripeltek - gondolom, hisz ki tudja mikor volt már -, azt hiszem megúsztam a felelést, meg minden. Az este legjobb része mikor 22:15-kor elkezdődött a vámpírnaplók, és már akkor hatalmas TVD fan voltam, hogy az nem igaz. És persze, amit a drága jó közvetítők szoktak ilyenkor beadni, egy jó tíz perc után elkapcsoltam a csatornáról. Kit érdekel a reklám? Véletlenül - jegyzem meg -, véletlenül átkapcsoltam a 103-as csatornára ahol, elkezdődött a Naruto.

Elhihetitek, többé már nem néztem a vámpírnaplókat. Na jó ott az internet...

Másnapra már belemerültem az animék, mangák és a japán kultúrák körkörös forgatagába. Nem volt megállás.

Rengeteg olyan embert ismertem meg, akik ugyanúgy szeretik ezt mint én.

Kedvenc anime: Kuroko no Basket, Free!, Nana, Naruto, Dragon Ball, Death Note, Bleach, Soul Eater, FMA, Durarara!, UtaPri, Isshukan Friends, Kirepapa, Okane na gai, The Wolf Children Ame and Yuki, Ginga: Nagareboshi Gin, Haikyuu!, Tokyo Ghoul, Sex Pistols, Love Stage!, Tight Rope, Ikoku Irokoi Romantan, Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi...

Manga: Nos mindenféle jöhet, kedvtől függően.

Másrészt meg imádom a YAOIT. Imádom, amikor fiú szerelemről olvashatok, legyen az manga vagy egy jól megírt fic. Ha feltennétek a kérdést, hogy miért, nem tudnák rá válaszolni. Egyszerűen szeretem és kész. Ha mégis mondanék valamit rá, az az lenne, hogy aranyos. Cuki. Habár, ugyanezt a kérdést feltehetnénk a Yurit imádóknak... na ugye.

Na meg...

Soha nem szerettem a fiúxlány párosítású ficeket. Nem azt mondom, hogy nem olvastam, csak... Nekem sablonos. Unalmas. Egyhangú. Megszokott. Amikor mondjuk meglátok egy jó történetet, és a tartalma is izgi, sőt még jól is van megírva... El akarom olvasni. De amikor meglátom, hogy a párosítás a "megszokott", bele sem kezdek, legyen akármilyen király is a történet. Én úgy gondolom - és bátran ki is merem mondani(írni) - hogy ezek az "alap" szerelmi szálak tönkreteszi a történeteket. Legalábbis számomra. Szerintem a különbözőség, az érdekes. A más. A nem megszokott. Ezért szeretek nem sablonos mangákat olvasni, és dolgokról írni.

És amúgy is, mindig nyomatják - legyen az film, fic, vagy akármi -, ugyanazokat a dolgokat. A fiú megismerkedik a lánnyal, rögös úton valahogy összejönnek, aztán féltékenykednek, jönnek a - tipikus mellékszereplők - akik miatt meg szakítanak... stb, stb.

Annyit mondok rá: Uncsi.

Hiszen alapjából tudod, hogy a dolog legvégén úgy is Happy End lesz... -.- (vagy nem, de ez ritka... vagy mellékes)

De...!

Mi van ha...? Ezt két fiú - esetleg két lány - között képzeled el? Na hoppá. Bumm. Az egész vesz egy 360-fokos fordulatot igaz? :) Szerintem mindenki gondolkodjon el, hogy vajon tényleg olyan jó megszokottnak lenni.

Kenvenc Dorama: Takumi-kun Series. (Mellékesen jegyzem meg, hogy az összes megvan laptopon... :P)

Néha csak lebegnék a semmiben. A tudatlanságban, a tehermentességben. Egyszerűen csak el akarnék menni, valahová messze, ahol a gondok, s minden más dolog már nem érne el. Messze, távol mindenkitől, egyes egyedül. Körülöttem a mély csend, a béke. Ahol minden nyugodt, mint egy sima víz tükre. Mélyen aludnék... talán örökre.

Szín: Fekete, Zöld

Mit csinálok a szabadidőmben? Állandóan fülhallgatóval a fülemben mászkálok mindenhova - apa mindig azt mondja, hogy majd ettől leszek süket, de nem izgat, hisz ráérek akkor ha már az leszek... azt hiszem.

Rajzolok, rajzolok és nem is rosszul. Ó, igen, az ego is megvan. Egy kicsi kell is.

Pár dolog, így az idő haladásával eszembe jutott.

Ah, úgy egy pár éve szerettem meg igazán a Harry Pottert. Magát a filmet vagy ezerszer láttam - meg is van a laptopomon, de hát mit tehet egy fanatikus nem? :) -, habár a könyvet egyszer sem olvastam. Nem azért mert nem akartam - na meg drága is a könyv, de hát a történet egy remekmű! ( tényleg mennyi lehet egy kötet?) -, hanem... nos nem vagyok egy nagy olvasó. xD Kivéve a ficek. Hehe...

A kedvencem a második rész. Nem csak azért, mert azt merem hunyorgás nélkül megnézni - hát igen, akármitől rosszat tudok álmodni, szóval köszönöm szépen, ha kell akkor kitakarom az undi részeket! -, hanem mert benne van : Tom Marvolo Riddle! Ah, az a férfi maga a megtestesült... csoda! A színész helyes kis pofit tudhat magának. :3

Félreértés ne essék, Voldyt nem szeretem annyira - bár a szadista énje bejön -, mert hát választhatott volna magának szebb kinézetet is... Mikor először láttam, phfuj, gondoltam. ( És amikor először néztem végig a részeket, tényleg kitakartam az ujjammal a fejét. De most már nem takarom el, ezt meghagyom a mi drága Remusnak... Istenem, hogy én mennyire nem szeretem a vérfarkasos jelenetet! ) Pedig az őt játszó színész sem rossz... (mármint a Voldyt játszó) De, hogy kopasz és - még rágondolni is undi -, nincs orra? Na az már pszichológiai eset...

Elküldeném a Grace Klinikára vagy valami... :D

De a fiatalabb énjét imádom! Olyan kis cuki! :3 Harry-vel tökéletesen egymáshoz valók. *sóhaj* Szeretem a Vorry-Torry ficeket, és szerencsénkre sok magyar fic is olvasható erről a párosról. Persze nincs gond azzal, ha valaki nem szereti, hiszen kinek a pap, kinek a papné... ;)

A másik kedvenc sorozatom a Merlin. Nem tudom, hogy ki látta/hallott felőle, de én imádom! Merthur jöhet minden formában!! I LOVE COLIN MORGAN AND BRADLEY JAMES!

Aztán persze jön a Criminal Minds, amire mostanában nagyon rá vagyok kattanva. Főleg Spencer Reid-re :3 *.* I love you, Reid...!!! És persze Matthew Gray Gubler!

Néha elgondolkodok azon, hogy nem sok-e a Yaoi az életemben... De aztán rájövök, hogy pont, hogy kevés! *nevet*

X-x-X

Sorozat:

The Vampire Diaries: Első két évad megvan DVD-n... A negyedik most megy a Cool-on, így ott nézem, mivel amikor először adták - a fentebb említettek szerint is -, a Narutót néztem.

Imádom! :3 Főleg Damont meg Klaust, de még Elijaht is! Amikor ficet olvasok, mindig velük keresek... Csak szerintem illik össze Klaus meg Damon?... :))

U:i. Ha gyerekeim lesznek, biztos hogy ebből a sorozatból kapnak majd nevet... xD *nevet*

X-x-X

2015 Áprilisától kezdtem el nézni a Teen Wolf sorozatot. ÉS NEM BÁNTAM MEEEG! XD

Kedvenc szereplőm benne: Stiles. :3 Igen, csak is ő, és az őt megformáló, Dylen O'Brien. :))) Fincsi... Csak úgy olvasok vele ha slash van a témában, ehhe... Ki lepődött meg? :"D

Kedvenc párosításaim vele: Sterek, Steter :3, Sciles, Stisaac, Stackson... hm... szóval lényegében minden helyes férfi egyeddel :D De leginkább velük :3

Van egy elég jó fic arcihiveofourown-on, melynek címe: A szomszéd ajtó balra :) Igen, magyar Sterek! (Habár nincs befejezve, de nagyon érdekes...)

I LOVE STILES!!!

X-x-X

Oké, most Júniusban álltam neki a SHERLOCK címűsorozatnak. Nem a másiknak, hanem annak, amiben Benedict és Martin van, igen. Óh, ISTENEM, mindenki nézze meg! Meg fogom venni a DVD-t belőle, amint megkaptam a fizumat, és le sem lehet majd lőni, annyiszor nézem meg majd. :3 :3 I LOVE MARTIN FREEMAN!!!! Olyan aranyos, a HOBBIT-ban és ebben is. :) A magyar hangja fantasztikusan illik hozzá, nagyon szeretem. :3 Az egész sorozatban ahogy ő és Benedict Cumberbatch játszik, áh, az hihetetlen. :DDD Szarrá röhögtem magam rajtuk, és azon, hogy mindenki azt hiszi, hogy együtt vannak. Pl, volt egy olyan rész, amikor beültek egy étterembe, (1éx1r) a pincérkém meg elkezdi: Hozok egy gyertyát, úgy romantikusabb... John, azaz Maritn: De... mi nem is... xDD Mindig, ezeken midnig jókat vigyorgok, főleg, hogy Sherlock nem is foglalkozik vele :D De a legjobb amikor menekültek, és az egyik kezük bilincsben volt. Sherlock elkezdi, hogy: Fogja meg a kezem. John megfogja, úgy futnak tovább, és megjegyzi, hogy: Most már tényleg pletykálni fognak. :"DD

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kis Bromance típusú sorozatot. :D :3 Csak kár, hogy a sorozatban ennyi van, semmi több.

X-x-X

A HOBBIT!

Kérem, még egy remek film, amit meg kell nézni. Nem vagyok nagy Gyűrűk Ura rajongó, de meg tudom nézni, ha adják. Annál is jobban, kimondhatatlanul imádom a Hobbitot. Mindent benne, Bilbót, Thorint és a többieket. Az egész azt kell mondjam, tökéletes. :D Az a leheletnyi Thilbo szál, melyet ha elég vad fantáziád van, bele tudsz képzelni. Martin egyszer egy interjúban meg is jegyezte, hogy a karaktere, Bilbo lehet, hogy kezdett beleszeretni Thorinba. Persze ezt sosem válaszolta meg senki, hogy vajon tényleg szándékos volt-e ez a felfogás a sorozatban, de azért ha valaki megnézi a filmet, mind3 részt egymás után, az észreveszi a jeleket... Nem szembetűnőek, mondom kell a vad fantázia. Thranduilt szeretem még, Bard-al összekomponálni. :D Ééééés, ki játszotta Smaugot, a sárkányt? Hát, Benedict Cumberbatch! :)))) Kimaradhatatlan film az életből. Aki nem nézte eddig még meg, az nézze! ;)

X-x-X

THOR!

Mindent összevetve, csak nemrég kattantam rá. A filmre, de tulajdonképpen Lokira. Ő a kedvenc, és az őt játszó Tom Hiddleston. Ebből szűrhető le a tény, hogy a THORKI a lényeg. :3

De Loki a szerelmem. :3

X-x-X

Iron Man!

Tony. Tony. Jó sok sok Tony.

X-x-X

Avengers!

Tony. Loki. Tony. Loki. Külön külön, egybe nem tetszetős, max barátilag. Konklúzió: Stony, Thorki. :3 Banner is cuki, ő még együtt lehet Tonyval.

X-x-X

Úristen. Deadpool. Hát mindenkinek látnia kell. :D Bár a nagy részét hunyorogva néztem, azért élvezhető volt. :D (nem az én stílusom a minden-látszik-ha-fejbe-lőjük-vagy-kardal-szétnyessük-a-másikat.) - szóval csak azért néztem hunyorogva!! :"DDDDD

X-x-X

X-men.

Nos, kedvencem belőle a First Class. Hogy miért? Mert imádom benne James Mcavoy-t és Michael Fassbender-tFőleg Cherik-ben. :3

Ez a kedvenc párosításom, sőt. :3 Nagyon cuki, édi, kawaii és stb... :333333

Szeretem a többi X-men filmeket, de nem annyira, mint a First Class-ot.

Viszont a másik párosítás, amit még preferálok, az a Scogan. Vagyis, Logan x Scott. :D :)

És hihetetlenül várom már az új filmet az X-men: Apokalipszist. Naaaaaaggggyyyyyyyyyooooooon várom *.*.*.*

X-x-X

Zene: Hát a zenei stílusomra a vegyes a jellemezhető. :) Mindenféle jöhet, a hangulatomtól függően. : Linkin Park, Skillet, 30Second to Mars, Fall out Boy, Obsidia, Afrojack, Three Days Grace, Dub step, Basshunter, Adam Lambert (olyan helyes! Ráadásul ő... nos aki tudja az tudja, aki nem az nem...És ki van festve a szeme!) ... Szóóóóóval tényleg igazán vegyes. Vannak a telómon lassabb, érzelmesebb számok is, de azokat tényleg ritkán hallgatom. Max amikor fáj a fejem :D

Hallgatok én AMV-et is. :)

Játék: Most nagyon rákattantam a Pou-ra. Soha nem értettem, hogy mások mit esznek rajta, de aztán én is megszerettem. Én mivel a laptopom maga a kőkorszak határát súrolja, egy normális alkatrésze sincs, és éppen hogy még működik, így nem igazán van rajt számítógépes játék. Sőt. Egy sincs. De az enyém. *.*

U:i. 2014 xy tól már nem Pou-zok... "

Bár nem is lenne helye... mert amaz tele van letöltött mangákkal... rengeteggel. Nem vicc. A gépem 90% ezek foglalják el. A maradék a zene, filmek,képek helye.

Szeretem a felhőket. Hogy miért? Valahogy - néha -, tudnak illeszkedni a hangulatomhoz. Ha szomorú vagyok, vagy csak egyszerűen életképtelen, akkor az ég beborul, és esni kezd. Ha jól vagyok akkor a nap kisüt, és az ég gyönyörű kék. Igaz, hogy ez csak ritkán szokott előfordulni, de nem csak emiatt szeretem őket. Amikor felnézek, és látom a kék eget, a hófehér vattapamacsokat, az jut eszembe, hogy milyen távol vannak ők tőlem. Hogy soha nem érhetem el őket, nem foghatom őket meg. Néha elképzelem, hogy milyen is lenne közöttük lebegni... könnyednek, érezni magamat. És még azért szeretem őket, mert számomra a felhők jelentik a szabadságot. Messze, távol, néha magányosan de körös körül keringenek, és el-eltünedeznek. Valahogy... megnyugtató.

És én is, egyszerűen csak el akarok tűnni. Egy magam.

Oh, azt hiszem feltűnt már, hogy kicsit antiszociális hajlammal is rendelkezem ugye? Ah, mit tesz az emberrel a számítógép... xD Nos, annyira nem vagyok az.

Valamilyen okból kifolyólag, szeretem ha a srácoknak ki van festve a szeme, meg a körme. Ez már tényleg durva nem? xD Ah, Az Akatsukiban olyan kis édi, hogy ki van lakkozva a körmük! Hiszen felnőtt emberek! ...

Nos a szemfestés, az csak is Adam Lambert miatt van... neki olyan jól áll! :3

X-x-X

Kedvenc képem készítője Yuumei. :) *.* Iszonyatosan szép képeket készít, bárcsak én is tudnék Paint tool sai-val. :3 Ha valaki használja, és útmutatót tudna adni, megköszönném! :) :D

Yaoi oldalak, melyeket szeretek: Myreadingmangainfo, Yaoisei, Yaoiorden... ;) És egyéb más, kedvenc oldalak, melyeken frankó kis képek vannak: Weheartit, Zerochan, Pinterest :3

Szeretek írni, de néha gyűlölök is. Ezt az érzést úgy tudnám normálisan megfogalmazni, hogy ha elképzelsz magad előtt egy utat, mely két felé ágazik. Mindkettő az írás felé mutat, csak különböző érzelmekkel ruház fel. Azért szeretek írni, mert egyszerű, szórakoztató, és könnyen megfoghatóvá tehetem a képzeletemben lejátszódó temérdek sok gondolatot, legyenek azok bármennyire szépek vagy perverzek. De gyűlölök írni abból a szempontból, hogy nem csak egyszerű, hanem nehéz is. Az írásban konkrétan nem az "írást" gyűlölöm, hanem azt, hogy minden érzelmet le kell írni, külön-külön. Nem mintha nem élvezném, mivel igen szórakoztató, mégis, egy magnában/filmben a lerajzolt oldalak sokkal jobban hatnak az emberre, mint olvasáskor. A terror, gyötrelem, kín, szenvedély és egyéb érzelmek jobban áthatnak az emberre, mintha csak olvasná. De persze írni könnyebb, mint rajzolni :3

Kedvenc idézetek:

"Az egészséges lélek, az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik." - Maka Albarn - Soul Eater.

''A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.'' - Fairy Tail c. film.

"Az emberek nem a haláltól félnek. A halál gondolata rémíti meg őket." - Soul Eater.

"Az ember gyanakvó és féltékeny lény. Ha valaki olyannal találkozik, aki jobb nála, akkor megpróbál abban hibákat találni." - Conan, a detektív c. film.

"Nagyon szeretek énekelni. Néha úgy gondolom, hogy milyen jó is lenne, ha egy éneklő géppé változnék. Nem éreznék többé semmit. Sem vágyat, sem féltékenységet. Egy olyan fantasztikus gép lennék, ami sose fáradna el, de ha lemondanék az érzelmekről, akkor már nem is tudnék énekelni. Fárasztó embernek lenni." - Nana.

"- Ha megismernéd az igazi énemet, nagyot csalódnál.
- Akkor okozz nekem csalódást,...másképp tényleg nem tudnék lemondani rólad." Nana c. anime.

"De ha jobban belegondolunk, a veszekedés valójában csak egy harc az emberek egója között, hisz az emberek még akkor sem értik meg egymást, amikor az igazságot mondják el egymásnak. Valószínűleg lehetetlen úgy élni, hogy ne bántsanak meg minket, de ha elég elszántak vagyunk, akkor talán sikerül úgy élni az életünket, hogy közben senkinek nem okozunk fájdalmat." - Nana c. anime.

"Amikor 16 éves vagy, mindenkibe beleszeretsz. 17 évesen megismersz valakit, akit különlegesnek hiszel, de hamar 18 leszel, és már túl is vagy az első csalódáson. Mire betöltöd a 19-et, megtalálod azt, akit mindig is kerestél, de az érzések gyorsan változnak, és 20 évesen újra kezdenél mindent. De legbelül tudod, hogy valaki csak rád vár." - Nana c. anime.

"Épp azon gondolkodom, hogy minden embernek célja van a világon, amint megszületik? Vajon mit keresünk itt? Fontos kötelességünk van ebben az életben, amit mindenáron teljesítünk? Amiért megszületünk, az okot, egész életünkben keressük. A szabadság pedig csak azoké, akik megtalálják a választ erre a kérdésre." - Naruto c. anime.

"Mindig próbáltam megszabadulni a felelősségtől, mert az olyan bajos. Ezért szúrtam el annyi mindent" - Naruto c. anime.

"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé." - Naruto c. anime. (Haku)

"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél." - Naruto c. anime. (Obito Uchiha)

"Nincsenek álmaim, mert mindet valóra váltom." - Naruto c. anime.

"Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja." - Naruto c. anime.

"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe. Amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt el is vesztünk. Ez az egyenértékűség elve." - FMA c. anime.

"Mindig is ezt a szabadságot akartam: hogy meghalhassak." - FMA c. anime.

"Ebben a világban nem létezik sem igazság, sem hazugság. Csak puszta tények. És mégis, mindenki csak azt fogadja el az igazságnak, ami kényelmes neki. Máshogy nem tudnak élni. Azon gyengék számára, akik a világ lakosságának nagy részét kiteszik, a kellemetlen "tények", amit elfogadnak maguknak, az maga az igazság." - Bleach c. anime.

"A magasság, és a zuhanás félelme örök. Így érdemes élni. Ha nem sétálsz, mert félsz a zuhanástól, sosem járhatod a saját utad."

"Az egyetlen aki legyőzhet engem, az én magam vagyok!" - Kuroko no Basuke c. anime - Aomine Daiki.

"Mindenképpen rossz és nehéz, de egyedül valószínűleg elviselhetőbb az élet." - Lángh Júlia

"Az ember minden szerepében sajátos arckifejezést és külsőt ölt magára, hogy olyannak lássák, amilyennek ő szeretné. Valóban igaz, hogy a valóság csupa maszk." - Francois de La Rochefoucauld

"Az "Én vagyok" áll minden szereped mögött. És ha - nagy ritkán - igazán mélyről nézel magadba, ez már nem férfi, és nem is nő. Az is csak egy maszk rajtad. Nehéz ezt átélni, főleg amíg fiatal vagy. De ahogy múlnak az évek, egyre könnyebb. Természetes..." - Müller Péter

"Az élet farkastörvények alapján működik. Adunk és elveszünk. Aki igazán okos, az igyekszik a legkevesebbet adni, és mindent elvenni, ami csak kell neki. Aki erősebb, feljebb van, megöli és felfalja a gyengébbet. Világéletemben megvetettem a gyengeséget és a gyenge embereket. Az én szememben az életképtelen. Mihaszna. Csak terhére van a családjának, barátainak és a társadalomnak. Ahhoz, hogy életben maradhass, erősnek kell lenni, és mindenkin át kell gázolni. Érzelmek nélkül." - Szalai Vivien

"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Ő az egyetlen aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne." - Mark Twain.

"Nem azért szégyenkezünk, mert hibát követtünk el, hanem mert megaláztatásunkat mindenki látja." - Milan Kundera.

"Nehéz megjósolni,hogy egy labilis elme hogy értelmez valamit." - ?

"A vadállatok sosem ölnek sportból, az ember az egyetlen akinek a többi élőlény kínzása és megölése szórakoztató." - James Anthony Froude

"A halogatás a tagadás legveszélyesebb formája." - ?

"Semmi sem olyan hétköznapi, mint a vágy, hogy ne legyünk azok." - Shakespeare

"Az egyedüli, legnagyobb probléma a kommunikációval, a benne rejlő illúzió." - George Bernard Shaw

"Az emberek egymásra halmozzák életük hibáit, és kreálnak belőle egy szörnyet, amit végzetnek hívnak." - John Hobbes

"Egy halandó sem tud titkot tartani. Ha a szája néma, az ujjaival fecseg. Az árulás minden porcikájából szivárog." - Sigmund Freud

"Semmi sem egyszerűbb, mint elítélni a gonoszt, és semmi sem nehezebb, mint megérteni." - Dosztojevszkij

"A gyenge embernek kétségei vannak a döntései előtt, az erős embernek csak utána." -?

"A fájdalom megköveteli, hogy érezzék." - ?

"A virágok lassabban nőnek, mint a gyökerek." - ?

"Ha látni akarod a szivárványt, el kell viselned az esőt." - ?

"Az emberek arra születtek, hogy szeressék őket. A tárgyak arra vannak, hogy használjuk őket. A világ azért van káoszban, mert a tárgyakat szeretjük, és az embereket pedig használjuk." - ?

"Felesleges egy természetfeletti gonosz erőben hinnünk. Az ember maga is képes mindenféle gonoszságra." - Joseph Conrad.

"Ha sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz beléd." - Friedrich Nietzsche

"A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt. A képzelőerő felöleli az egész világot." - Albert Einstein

"Semmi sem olyan hétköznapi, mint a vágy, hogy ne legyünk azok." - Shakespeare

"A kérdés, ami gyakran gondot okoz: én vagy az összes többi a tébolyodott?" - Albert Einstein

"Túl sok minden van a fejemben, és a végén elvesztem az eszemet." - Edgar Allan Poe

"Csak azért mert minden más, nem biztos, hogy bármi is megváltozott." - Irene Peter

A tested elvehetik, de lelked halhatatlan.

"A művészet örök, az élet rövid, az első szempillantás éles, a választás veszélyes, s a döntés nehéz." - Hippocrates


A történeteim kitaláltak. Semelyik karakter, személy, Anime sincs a tulajdonomban, én csak játszadozom velük. De a jogokat fenntartom, mert ezek fanficek az enyémek. Az engedélyem nélkül tilos! közzétenni és lemásolni. Mindennemű hasonlóság a valós eseményekhez vagy létező személyekhez csupán a véletlen műve.

Itt van a Tumblr oldalam, ahova azokat a rajzokat fogom feltenni, amiket készítek a történeteimről, és azokat, amelyeket küldtök nekem.

:

Ha van olyan rész/pillanat/esemény - akármelyik történetemben -, amit szerettek, vagy ami tetszik, írjatok emailt, és megpróbálom megrajzolni. :) Nézzetek fel már most az oldalra, van pár rajz fent!!!. :D

U:i. Nem eszek meg senkit, aki ír az email címemre, ugyanis nem vagyok oda a kannibalizmusért. xD Sőt, igazából nagyon szoktam várni, hátha megdobtok egy üzivel. Tehát, remélem ha van pár perc szabad időtök, akkor azt rám szánjátok. ;) Hehe... =.=

By: Lora

E-mail: llora@gmail.hu :D


 • 2017. Decemberéig felfüggesztem az írást, ugyanis külföldön fogok dolgozni. Remélem mindenki megérti, köszönöm szépen. ;)
 • Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

  Trapped in Dim Lights by Yoruhime-san reviews
  AU: None of the GoM members knew the real reason Kuroko left the Teiko basketball team. After countless nights together with Aomine, Kuroko received a surprise that would change his life forever. Warning: Yaoi, Mpreg.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 5 - Words: 16,867 - Reviews: 189 - Favs: 418 - Follows: 589 - Updated: 6/7 - Published: 3/29/2013 - Kuroko T., Aomine D., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
  Bad Boy's Flowery Truth by Axile 'Vion' Raiz reviews
  Losing left a bad aftertaste on his tongue that loves sweet things. Seeking revenge he decided to break the key yet viewed as most useless basketball player of Seirin High. Unknowingly after such events occured their destiny is sealed and all that is left is to carve fate on the ground. How will the bad boy fall for his broken toy? Warnings: OOCness, inaccuracy and RAPE
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 15 - Words: 23,349 - Reviews: 191 - Favs: 271 - Follows: 336 - Updated: 5/29/2017 - Published: 1/11/2014 - Kuroko T., Hanamiya M.
  A Cold and Broken Hallelujah by StrawberryBubble reviews
  After 2 years of being held captive by a sadistic man, a traumatized Spencer Reid is finally found and reunited with the team. However, this UnSub has no intentions of letting Reid get away, and the team soon finds that Reid has been caught up in something far bigger and more dangerous than they initially thought. Reidcentric. Rating bumped up for heavy subject matter. Ch 32 up.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Hurt/Comfort - Chapters: 32 - Words: 90,119 - Reviews: 341 - Favs: 302 - Follows: 462 - Updated: 5/10/2017 - Published: 9/25/2014 - Jennifer J./JJ, S. Reid, UNSUB
  How Troublesome by Rumer Hasit reviews
  Shikamaru's life was going fine; he avoided going on missions and Ino, smoked a lot, and watched clouds. Now, he's discovered Naruto's biggest secret, is being forced to go on a mission, and life has gotten a whole lot more complicated. How troublesome...
  Naruto - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 24 - Words: 97,572 - Reviews: 721 - Favs: 1,717 - Follows: 1,688 - Updated: 2/1/2017 - Published: 1/29/2011 - Naruto U., Shikamaru N.
  Shattered Cage by ironeye2106 reviews
  "Tetsuya is nothing more, than an out-dated prototype." This Sentence sparked something in Kuroko...Something that cracks the emotional façade that acts like his shield, and crushes his heart in a vice grip...But when a Shadow is backed into a wall, a Monster will break out of the cage.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Angst - Chapters: 11 - Words: 7,097 - Reviews: 143 - Favs: 373 - Follows: 401 - Updated: 11/7/2016 - Published: 12/22/2013 - Kuroko T.
  Lights, Camera, Action! by honeyMellon reviews
  I am Grimmjow Jaegerjaques, the highest-paid actor in whole of North America. The moment I lay my eyes on him, I know I have to have him. Oh, he can scowl and glare at me all he wants, but he can't fool me. His ass is MINE.
  Bleach - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 13 - Words: 36,502 - Reviews: 363 - Favs: 378 - Follows: 475 - Updated: 9/2/2016 - Published: 4/14/2013 - Ichigo K., Grimmjow J.
  Game over by Egyptian Dreamer reviews
  When they return to the Astronomy Tower, Dumbledore and Harry will have to face not only the Death Eaters but the Dark Lord himself. But with a castle full of innocent students, will Harry submit to Voldemort's wishes in order for them to remain alive?
  Harry Potter - Rated: M - English - Suspense/Hurt/Comfort - Chapters: 20 - Words: 128,104 - Reviews: 912 - Favs: 1,562 - Follows: 1,932 - Updated: 8/25/2016 - Published: 5/28/2011 - Harry P., Voldemort
  Meant to Be by UraBoku Luka reviews
  A drunken night leads Kuroko to an uncanny friendship with someone he hardly knew before and a life changing situation brings them even closer. Mpreg. AU. OOC. KagaKuro. Some AoKise. Don't like, don't read! Please review! My 2nd fanfic. Ch14 up!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 14 - Words: 33,429 - Reviews: 81 - Favs: 151 - Follows: 198 - Updated: 7/15/2016 - Published: 4/21/2014 - [Kagami T., Kuroko T.] Aomine D.
  Protecting the Protector by ReluctantSlashFan reviews
  The knights protect Merlin for a change.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Family - Chapters: 51 - Words: 69,349 - Reviews: 1243 - Favs: 1,513 - Follows: 1,691 - Updated: 7/2/2016 - Published: 5/1/2013 - Merlin
  Heated Discussions by Hime Luxury reviews
  Stiles and Jackson have a heated discussion which turn into a full blown argument that turns into something else. Rated M for smut in the locker room.
  Teen Wolf - Rated: M - English - Chapters: 6 - Words: 11,023 - Reviews: 23 - Favs: 87 - Follows: 113 - Updated: 4/8/2016 - Published: 9/24/2013 - Stiles S., Jackson W.
  You've Got Mail by Pussicats reviews
  The story where Stiles and Derek are strangers who exchanging letters, fall in love, and wonder if they'll ever meet in real life.
  Teen Wolf - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 15 - Words: 49,311 - Reviews: 6 - Favs: 22 - Follows: 12 - Updated: 12/20/2015 - Published: 8/18/2014 - Complete
  The Worst Way by Revhead reviews
  Arthur finds out Merlin's secret in the worst possible way. Set after 4x08 with the premise that Lamia incited the knights to greater violence than we saw on the show, and Merlin suffers from Post-Traumatic-Stress. Reveal fic, no slash. UPDATE: One-shot extended into a full-length fic, completed. Cover art by Phoebe594.
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Friendship - Chapters: 19 - Words: 65,017 - Reviews: 373 - Favs: 1,289 - Follows: 415 - Updated: 10/20/2015 - Published: 2/5/2012 - Merlin, Arthur - Complete
  Show Me We're Alive by KTT2123 reviews
  Spencer is hurt in the field, an injury that could have easily led to his death. So what Spencer and Derek need most is to affirm that they are alive. Cue in intense and loud life-affirming sex. The morning after they'll both realize that everyone and their uncle overheard them! Slash! PART NINE of He's the One That I Want Verse.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 6,779 - Reviews: 13 - Favs: 172 - Follows: 62 - Updated: 9/29/2015 - Published: 1/26/2015 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  Who Let The Wolf Out? by DwightK.Schrute reviews
  The Alphas are on the move, and Derek doesn't feel safe having the human members of their group spread out so he sends his wolves out to collect them. Peter is in charge of getting Stiles, but of course he does more than just that. SLASH, PeterStiles.
  Teen Wolf - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 11,800 - Reviews: 35 - Favs: 186 - Follows: 199 - Updated: 8/9/2015 - Published: 7/9/2013 - Scott M., Stiles S., Derek H., Peter H. - Complete
  Over-Indulgence by DeliaGrey reviews
  When a sloppy and unintentional drunken kiss happens one night at Reid's, will it create more than just tension between he and Morgan? (Morgan x Reid. Emotional probably. Mature bc swearing, probably smut, definite fluff and more than a little bit of drinking. I like drunk Reid okay? Leave me reviews and favorites and things because I looove getting feedback. YOU ARE MY MUSES. 3)
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 7 - Words: 15,512 - Reviews: 40 - Favs: 97 - Follows: 159 - Updated: 7/16/2015 - Published: 9/4/2014 - [S. Reid, D. Morgan]
  Invisible by LycheeLove reviews
  Kuroko is dragged into the world of high fashion and somehow pulls in the rest of the Generation of Miracles as well. Apart from the, lets say, many sexy photoshoots and commercials to ensue, growing feelings and unresolved tensions come to light. Set after the Winter Cup.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 16 - Words: 63,628 - Reviews: 804 - Favs: 1,793 - Follows: 1,924 - Updated: 7/8/2015 - Published: 1/19/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle
  A Burning Desire: A Sterek Story by MalecGivesLife reviews
  The day Derek Hale met Stiles Stilinski was both the best and worst day of his life. Ever since meeting him, he has done nothing but think of him and no matter how hard he tries to shake this burning desire inside him. He can't. Will Derek get his guy?
  Teen Wolf - Rated: M - English - Supernatural/Drama - Chapters: 3 - Words: 3,390 - Reviews: 12 - Favs: 31 - Follows: 28 - Updated: 5/7/2015 - Published: 5/26/2013 - Stiles S., Derek H. - Complete
  Cranium by Imagination Central reviews
  When Derek pisses off a voodoo shopkeeper, and winds up with a curse that allows him to read everyone's mind - including his ridiculous roommate Stiles - he finds himself, for the first time in his life, wanting to know more. And more is what he gets. Human AU. SMUT & LEMONY CITRUS
  Teen Wolf - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,967 - Reviews: 17 - Favs: 39 - Follows: 39 - Published: 5/7/2015 - Stiles S., Derek H.
  A Little Less Love, And A Little More Common Decency by Nessa Shadows reviews
  TW Meme Prompt: College AU. Male character (Isaac ?) wakes up in the middle of the night to find his roommate (Stiles)being pounded /fucked by his boyfriend (Derek) . He is bi curious and the scene is so hot he ends up jerking off . He meets Stiles's sly smile and smiles back.
  Teen Wolf - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,879 - Reviews: 4 - Favs: 33 - Follows: 7 - Published: 5/1/2015 - Derek H., Isaac L., Stiles S. - Complete
  Alternate Perspectives on a Split-Second of Violence by Laura of Maychoria reviews
  Ficlets, drabbles, and missing scenes from "A Split-Second of Violence." Chapter 2: Yachi can't quite understand what just happened to Hinata. But she will do what she can for the team, even so.
  Haikyu/ハイキュー - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 12 - Words: 21,592 - Reviews: 35 - Favs: 196 - Follows: 162 - Updated: 3/22/2015 - Published: 8/17/2014 - Shoyo H.
  PrinceCharming and The SilverKnight by countess sunako reviews
  Garcia just introduced Reid to the wonderful world of modern technology and he just met a knight. Could love be possible online? Changed rating from T to a mild M...for now... *winks*
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 26,911 - Reviews: 118 - Favs: 124 - Follows: 204 - Updated: 2/19/2015 - Published: 3/5/2012 - D. Morgan, S. Reid
  Lips and More by torajune28 reviews
  A consult in Illinois results in a trip to see the Morgan family. Though reluctant, Reid agrees to stay a few days. Derek had never even begun to imagine things could turn out this way, but hey, neither did Spencer. Sequel will be up shortly.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 17 - Words: 46,444 - Reviews: 141 - Favs: 252 - Follows: 206 - Updated: 2/9/2015 - Published: 7/20/2013 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  He's Ours by lunatari23 reviews
  They all knew each other, they all met him one way or another, they didn't know that the others knew about him…but one thing for certain they won't let anyone else have him. GoMxKuroko
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 12,784 - Reviews: 109 - Favs: 406 - Follows: 452 - Updated: 2/2/2015 - Published: 10/9/2012 - Kuroko T., Generation of Miracle
  Tacit by shinigami714 reviews
  Dwarves don't believe in premarital relations, so to speak. But they have other ways of determining...compatibility.
  Hobbit - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,885 - Reviews: 19 - Favs: 237 - Follows: 43 - Published: 1/25/2015 - [Thorin, Bilbo B.] - Complete
  Jealousy and Dwarven Customs by ShippingSince1996 reviews
  Bilbo is revealing more skin than the dwarves are used to seeing. The poor hobbit is clueless and Thorin is not amused.
  Hobbit - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 2,807 - Reviews: 36 - Favs: 120 - Follows: 194 - Updated: 1/12/2015 - Published: 3/10/2014 - Thorin, Bilbo B.
  Anger by Graysonation reviews
  Their relationship 'hit a rough spot' the moment that Reid's head hit the wall. And suddenly, after the worst happens, it's up to two men very much in love to find their way back to each other. Or can they?
  Criminal Minds - Rated: M - English - Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 28,890 - Reviews: 109 - Favs: 130 - Follows: 104 - Updated: 1/11/2015 - Published: 11/17/2014 - [S. Reid, D. Morgan] - Complete
  Haley's Observations by mswriter07 reviews
  Haley observes Aaron distancing himself after the Tobias Hankel case in Georgia and his growing friendship and relationship with one Dr. Spencer Reid. A.N. I hope I pulled off Haley's POV okay and I apologize if it seems all over. This was definitely an experiment for myself as I'm not a Haley fan at all but I wanted to try lol. I hope you enjoy this as much I enjoyed writing it.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,714 - Reviews: 5 - Favs: 43 - Follows: 7 - Published: 1/5/2015 - A. Hotchner/Hotch, S. Reid - Complete
  Blowing Smoke Rings by 90PercentDone reviews
  Thorin teaches Bilbo how to blow larger smoke rings, but the Company had a different idea.
  Hobbit - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,298 - Reviews: 9 - Favs: 86 - Follows: 20 - Published: 12/27/2014 - Thorin, Bilbo B. - Complete
  Wonderful Christmas Gifts by Hobbit-Sized Writer reviews
  Fifth in my "Something Wonderful" series. Bilbo has trouble finding the perfect Christmas present for Thorin. He decides to ask his friends and family for help. Modern AU!
  Hobbit - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 6 - Words: 13,584 - Reviews: 16 - Favs: 59 - Follows: 25 - Updated: 12/25/2014 - Published: 12/20/2014 - [Bilbo B., Thorin] - Complete
  Draught of Lust by the au lait reviews
  Just a little, smutty Sherlock/John fic. John is an omega, waiting for his alpha coming back from his case abroad. He was okay until somebody unexpected dropped by and gave him something, which dragged him into a more unexpected situation... Established relationship, a bit of Mystrade. Complete!
  Sherlock - Rated: M - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 5,723 - Reviews: 6 - Favs: 72 - Follows: 29 - Updated: 12/25/2014 - Published: 3/30/2014 - [Sherlock H., John W.] - Complete
  From the 15 Year Old Me by hokkyokukou reviews
  Kuroko had saved them then, but it had been five years since they had seen those blue eyes of his. Their lives at age twenty were spiraling out of control. Kuroko could not save them this time, but what about the child with those same eyes? The story of six adults saved by a growing boy whose name was Shiroko Tetsuya. Semi-reincarnation fic.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,092 - Reviews: 86 - Favs: 85 - Follows: 107 - Updated: 12/23/2014 - Published: 5/13/2014 - Kagami T., Generation of Miracle
  New Roommate by wyckedfyre reviews
  Shingyouji gets jealous when he learns the beautiful Takumi will be Misu's new roommate.
  Takumi-kun Series/6月の自尊心 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,616 - Reviews: 8 - Favs: 12 - Follows: 4 - Published: 12/13/2014
  A Wonderful Family Dinner by Hobbit-Sized Writer reviews
  Fourth in my "Something Wonderful" series. Bilbo and Thorin have dinner with Bilbo's parents. And that is more challenging than one might think. Modern AU!
  Hobbit - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 6,165 - Reviews: 2 - Favs: 46 - Follows: 6 - Published: 12/13/2014 - [Thorin, Bilbo B.] - Complete
  Dust and Gold by YamiAkane97 reviews
  Kuroko's father dies in a car accident, leaving Tetsuya and his mother with nothing. He gives up on school and basketball to support himself and his mother. Years later, Kagami meets Kuroko again. But he's no longer the teen Kagami once knew. AU, OOC, YAOI, LEMONS/LIMES.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Tragedy/Romance - Chapters: 11 - Words: 25,465 - Reviews: 178 - Favs: 242 - Follows: 331 - Updated: 11/23/2014 - Published: 12/8/2013 - Kuroko T., Kagami T.
  Voyeurism, Thy Name is Penelope by KTT2123 reviews
  Penelope Garcia goes over to Spencer and Derek's house and accidentally catches them in an intimate moment. Pen, the naughty girl she is, stays to watch the very steamy scene. From Garcia's POV. PART EIGHT of He's the One That I Want Verse.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,208 - Reviews: 8 - Favs: 164 - Follows: 37 - Published: 11/18/2014 - [D. Morgan, S. Reid] P. Garcia - Complete
  Drunken Surprise by KTT2123 reviews
  Spencer wakes up from a drunken hook-up with one Derek Morgan. He immediately flees without leaving Derek a clue as to whom he spent the night with. After a shocking discovery, Spencer runs away from the BAU. Will Derek be able to find him? How will he react when he finds out about Spencer's secret? NOT part of my He's the One That I Want Verse.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,542 - Reviews: 11 - Favs: 156 - Follows: 45 - Published: 11/17/2014 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  Ten Years Later by emmbrancsxx0 reviews
  Ten years to the day, and Arthur still feels like he's walking around in a dream. (An epilogue of sorts to The Only Moment We Were Alone.)
  Merlin - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 11,000 - Reviews: 3 - Favs: 12 - Follows: 4 - Published: 11/10/2014 - Merlin, Arthur - Complete
  Teach Me Something Wonderful by Hobbit-Sized Writer reviews
  Third in my "Something Wonderful" series. Bilbo makes an odd request. But since Thorin loves him very much, he is happy to oblige. Modern AU!
  Hobbit - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,101 - Reviews: 2 - Favs: 68 - Follows: 8 - Published: 11/10/2014 - [Thorin, Bilbo B.] - Complete
  Good Night by Erendyce reviews
  When a training camp with all the GoM high schools turns into a game of hide-and-seek. The rule? The first one who finds Kuroko gets to spend an entire night with him. Let the game start! Various pairings, not a Kuroko harem though.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance - Chapters: 9 - Words: 62,378 - Reviews: 186 - Favs: 429 - Follows: 274 - Updated: 11/2/2014 - Published: 5/2/2014 - Kuroko T., Kagami T., Kise R., Aomine D. - Complete
  Derek's Dream Come True by KTT2123 reviews
  Spencer wears a plug at work. Slash. PWP. PART SEVEN of He's the One That I Want Verse. Can be read as a standalone.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,615 - Reviews: 16 - Favs: 271 - Follows: 64 - Published: 10/20/2014 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  A Wonderful Birthday by Hobbit-Sized Writer reviews
  Second in my "Something Wonderful" series. Taking a deaf man to a concert doesn't make much sense. Or does it? Bilbo is about to have the best birthday ever! Modern AU!
  Hobbit - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,638 - Reviews: 12 - Favs: 72 - Follows: 14 - Updated: 9/28/2014 - Published: 9/22/2014 - [Bilbo B., Thorin] Dwalin, Ori - Complete
  The Beginning Of Something Wonderful by Hobbit-Sized Writer reviews
  Thorin goes to the shops to buy nappies for his nephew. And he walks away with a smile and the number of the most beautiful being he has ever seen. It is the start of something wonderful. Modern AU.
  Hobbit - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 14,473 - Reviews: 21 - Favs: 190 - Follows: 57 - Updated: 9/19/2014 - Published: 8/24/2014 - [Thorin, Bilbo B.] Dís, Dwalin - Complete
  Pussy Willow and Pomegranate by shinigami714 reviews
  "Bilbo Baggins should have known immediately that something was amiss the first time he felt the urge to press his fingers in the dirt and plant an orange tree right at his very feet."
  Hobbit - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,448 - Reviews: 12 - Favs: 202 - Follows: 35 - Published: 9/18/2014 - [Bilbo B., Thorin] - Complete
  A Different Side Of Me by pale rose fire reviews
  Kuroko's so quiet and plays things so close to the vest that there are a lot of things that not even those closest to him know. A 100 Drabbles Challenge fic, where you'll learn 100 things you never knew about everyone's favorite phantom.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Chapters: 12 - Words: 44,462 - Reviews: 524 - Favs: 1,537 - Follows: 1,173 - Updated: 9/16/2014 - Published: 11/6/2013 - Kuroko T.
  A Shot in the Dark by Silver pup reviews
  AU — When he opens his eyes again, he finds himself in his old bed in his old home in his old body. Is this death? Or a trick of magic? Either way, Bilbo recognizes a second chance when he sees one, and this time his adventure with Thorin is going to go a bit differently.
  Hobbit - Rated: T - English - Drama/Friendship - Chapters: 50 - Words: 220,169 - Reviews: 2481 - Favs: 4,243 - Follows: 2,675 - Updated: 9/13/2014 - Published: 1/11/2013 - Bilbo B., Thorin - Complete
  Spencer's a Tease But He's Mine by KTT2123 reviews
  Spencer is a tease and Derek needs to show him who he belongs to. PART FOUR of He's the One That I Want Verse. Immediately follows Nobody But Nobody Touches Spencer Reid's Hair. Can be read as a standalone.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 5,019 - Reviews: 28 - Favs: 254 - Follows: 67 - Updated: 9/9/2014 - Published: 9/6/2014 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  What Happens When You Date An Idiot by teal.obsession reviews
  A bunch of loosely related to the main"This Actually Happened" one-shots about the life of these 2 idiots after they actually got together. Can be read separately, but best after the main story. Rated M for language, sexual content, general dirty stuff. Rest of the info inside.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 11,261 - Reviews: 32 - Favs: 82 - Follows: 79 - Updated: 8/31/2014 - Published: 12/21/2013 - Aomine D., Kagami T.
  Maybe it's a Date by Lady-Aurora-Pendragon reviews
  Arthur and Merlin are shocked to find themselves on a blind date with each other, courtesy of Morgana and Gwen. And, of course, being best mates, it's not really a date, is it? Modern AU. Merthur. Blind dates.
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,620 - Reviews: 9 - Favs: 58 - Follows: 18 - Published: 8/30/2014 - [Arthur, Merlin] Morgana, Gwen/Guinevere
  Nobody but Nobody Touches Spencer Reid's Hair by KTT2123 reviews
  Derek has one hard and fast rule: nobody but him touches Spencer's hair. Too bad not everyone knows the rules. PART THREE of He's the One That I Want Verse. This can be read solo, you do not have to read He's the One That I Want to understand this.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,323 - Reviews: 39 - Favs: 362 - Follows: 88 - Published: 8/22/2014 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  He's the One That I Want by KTT2123 reviews
  Reid has a secret, and it is eating him up inside. Morgan won't stop until he finds out what Reid's hiding. What happens when Morgan finally finds out his secret? Better than this crappy summary implies, I swear! Slash! Don't like don't read, I'm not forcing you! No flames, please. PART ONE of He's the One That I Want Verse.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 12 - Words: 30,953 - Reviews: 90 - Favs: 528 - Follows: 147 - Published: 8/19/2014 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  Please Tell Me You Don't Do That With Lancelot by Hisa-Ai reviews
  Did Arthur mention that he was not jealous? Not at all? "You're jealous of all the time I've been spending with Lancelot—though I can't imagine why, since most of my day and life is spent with you or doing things for you or thinking about you—honestly, there isn't much of my life that isn't already all about you, so why the hell you would ever need to be jealous is—"
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,146 - Reviews: 7 - Favs: 116 - Follows: 21 - Published: 8/15/2014 - Merlin, Arthur - Complete
  Arthur Pendragon Doesn't Get Nervous by CreateImagineWrite reviews
  Arthur Pendragon doesn't get nervous – except for when he does. Based on a prompt by sp owl for the Merlin Writers August theme. Merthur. Warning: Fluff.
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,569 - Reviews: 11 - Favs: 74 - Follows: 9 - Published: 8/10/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  A Place For Us by Hisa-Ai reviews
  Arthur was busy enough with his kingdom, he simply did not have the time for Merlin anymore, and that... that was a terribly heartbreaking sort of thing to realize. "Merlin, you idiot..."
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,763 - Reviews: 4 - Favs: 80 - Follows: 9 - Published: 8/8/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  We Never Seem To Catch A Break, Do We? by HandsAcrossTheSea reviews
  Scott just wants to get his boyfriend off. Stiles wants the same. And yet, the universe seems to be doing everything in its power to keep that from happening.
  Teen Wolf - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,820 - Reviews: 2 - Favs: 53 - Follows: 13 - Published: 8/4/2014 - [Scott M., Stiles S.] - Complete
  Bullied by NobleHouseOfBlack reviews
  Merlin is insecure by being constantly bullied by some newly recruited knights. Arthur finds out and is pissed off. Fluff!
  Merlin - Rated: K - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,044 - Reviews: 5 - Favs: 82 - Follows: 34 - Published: 7/30/2014
  Where Lovers Are Made by emmbrancsxx0 reviews
  When Arthur takes his nephew, Mordred, to a birthday party at Build-A-Bear Workshop, he meets a certain blue-eyed, dark-haired employee with a seemingly perceptual grin; but it turns out Merlin isn't always smiling.
  Merlin - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 15,854 - Reviews: 17 - Favs: 145 - Follows: 17 - Published: 7/27/2014 - Merlin, Arthur - Complete
  A Price to Pay by TheLittleOwlChild reviews
  A series of hurt/comfort oneshots with epileptic!Merlin. As a result of having great magical power, Merlin has regular seizures.
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 19,484 - Reviews: 129 - Favs: 317 - Follows: 405 - Updated: 7/23/2014 - Published: 1/28/2014 - Merlin, Arthur, Gwen/Guinevere, Gaius
  The Problem with Pointed Hats by bravenclawesome reviews
  It took a while before Arthur was able to speak, due to the fact that he was spluttering in outrage. "Merlin," he said finally, his voice several notches higher in pitch than it had been the last time he opened his mouth. "You – oh God, you've – you've turned me into a CHILD, you idiot!"
  Merlin - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 10,996 - Reviews: 21 - Favs: 64 - Follows: 7 - Published: 7/21/2014 - Merlin, Arthur - Complete
  love is an expression by coffee-not-decaf reviews
  Arthur's brow wrinkled as he gave Merlin a look that wouldn't have been out of place back in Camelot after Merlin called him a clotpole, or a dollophead, and fuck, Merlin had just called him love, hadn't he?
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,105 - Reviews: 12 - Favs: 74 - Follows: 14 - Published: 7/20/2014 - [Merlin, Arthur] - Complete
  The Swimsuit by QueenPotatos reviews
  Haru drags Makoto to do some shopping.
  Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 671 - Reviews: 5 - Favs: 25 - Follows: 7 - Published: 7/20/2014 - [Haruka N., Rin M.] Makoto T. - Complete
  Bloodstream by Fangirldown reviews
  Merlin is left unconscious as poison pulses through his veins, threatening to take his life, and Arthur fights with his feelings for him as he is left with the prospect of losing him forever. Slash.
  Merlin - Rated: T - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,096 - Reviews: 4 - Favs: 30 - Follows: 11 - Published: 7/16/2014 - [Merlin, Arthur] Gwen/Guinevere, Gaius - Complete
  Assembly required by Fangirldown reviews
  AU Arthur is left in charge of putting together a crib for his soon to be adopted daughter but, like always, needs help from Merlin. Slash.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,059 - Reviews: 2 - Favs: 30 - Follows: 3 - Published: 7/16/2014 - [Merlin, Arthur] - Complete
  Allowed To by Hisa-Ai reviews
  "Do you love me?" Arthur asked suddenly, his hand coming up once again, fluttering just in front of Merlin's face, his fingers burning Merlin's skin without even touching him.
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,801 - Reviews: 7 - Favs: 68 - Follows: 13 - Published: 7/13/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  A Puppet's Strings by Egyptian Dreamer reviews
  The moment Riddle sensed Ginny Weasley taking the diary back from Harry, he deliberately released a page from its depths. The diary was destroyed but with the survival of that single page, the Horcrux's survival was ensured. When Harry stumbles upon the blank sheet he thinks nothing of it, unaware of the new plans Riddle's made for him. And this time there won't be any escape.
  Harry Potter - Rated: M - English - Angst/Drama - Chapters: 2 - Words: 10,870 - Reviews: 49 - Favs: 274 - Follows: 415 - Updated: 7/12/2014 - Published: 4/27/2014 - [Tom R. Jr., Harry P.]
  Doors by The Lucky Bell reviews
  You know those days where you have bad feelings? Whether it be paranoia or just anxiety? Usually you ignore them right? Well I did, but that's where it went wrong. Based off a short story that I don't own, just wrote a different version of. Just a short, awful story, because I didn't feel like writing awesomely.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Horror/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,224 - Reviews: 5 - Favs: 22 - Follows: 9 - Published: 7/8/2014 - Kuroko T., Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
  Sneaking Glances Behind His Back by mxnoire reviews
  Mayuzumi Chihiro told himself that every time he'd sneak a glance towards the insanely attractive bookstore clerk without striking up a conversation, he'd drown himself in light novels and shounen-ai manga until he got enough ideal courage to approach the man without fail. Days went by without a second for the silver haired man to catch his breath before he realized he had fallen.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 10,791 - Reviews: 6 - Favs: 92 - Follows: 25 - Published: 7/8/2014 - [Kuroko T., Mayuzumi C.] - Complete
  Surprises from the future by rhaiven lavine reviews
  Just when things started to get better, 4 unknown children appeared from the future and their parents are... wait, who ! Revelations never got so shocking (and hilarious). post mpreg and male pairings included.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Adventure/Family - Chapters: 3 - Words: 9,445 - Reviews: 16 - Favs: 46 - Follows: 60 - Updated: 7/5/2014 - Published: 4/15/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
  Sniveling Prat by Fangirldown reviews
  Arthur is ill and while Gwen does her best to try and help there is only one man Arthur wants with him. SLASH.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 777 - Reviews: 7 - Favs: 53 - Follows: 7 - Published: 6/30/2014 - [Merlin, Arthur] Gwen/Guinevere - Complete
  Dust, Letters and Love, maybe? by Leoithne reviews
  John Watson is left alone in the flat by Sherlock, leaving him time to do some cleaning. Little he knows that cleaning may lead to interesting discoveries of which Sherlock won't be in the least amused. Johnlock. I don't know where it leads. It's my first attempt. It's rated M because I'm paranoid.
  Sherlock - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 15 - Words: 28,586 - Reviews: 139 - Favs: 120 - Follows: 89 - Updated: 6/30/2014 - Published: 6/7/2014 - [Sherlock H., John W.] Mrs. Hudson - Complete
  Fragile by Hisa-Ai reviews
  Fragile. That's what Arthur is thinking in this moment—that's what he thinks this moment is: fragile. Fleeting and fragile and precious. And he wants it to last forever.
  Merlin - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 499 - Reviews: 5 - Favs: 37 - Follows: 6 - Published: 6/24/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  BLINDDATE by Leraley
  Regisztráció nélkül is beléphet online chatszobáinkba. Kérem válasszak ki az önnek megfelelőt: (Férfi - 21 - 28 év - humoros, gyengéd, tapasztalt, egyéjszakás, kötetlen, szingli - szex, kaland, egy éjszaka). Önnek egy találata van: Lélekfaló27
  Soul Eater - Rated: M - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,044 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 6/17/2014 - [Maka A., Soul Eater] Elizabeth T./Liz
  Something In The Air by Hisa-Ai reviews
  Merlin stopped, however, just in front of Arthur, his breath flitting across his waiting, wanting, disappointed lips. He let out a breath, shook his head. "I'm sorry…" Merlin mumbled, not moving away from Arthur. "I shouldn't—we shouldn't—I'm sure you don't—"
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,206 - Reviews: 11 - Favs: 67 - Follows: 10 - Published: 6/17/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  How Does It Feel? by pale rose fire reviews
  Kuroko was found beaten and unconscious, hanging by his wrists from a basketball hoop in Kaijou's gym with a message cut into his chest and stomach: HEY GENERATION OF MIRACLES. HOW DOES IT FEEL? The GoM are determined to find who hurt him and make them pay, but along the way must face the mistakes they made in middle school, and realize the pain their actions caused others.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 25 - Words: 79,774 - Reviews: 1416 - Favs: 2,387 - Follows: 1,657 - Updated: 6/11/2014 - Published: 10/10/2013 - Generation of Miracle, Kasamatsu Y., Takao K.
  So It Seems by coffee-not-decaf reviews
  Merlin and Arthur are Not a Couple. Morgana and Gwaine disagree.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 7,554 - Reviews: 10 - Favs: 27 - Follows: 5 - Published: 6/9/2014
  Shut Me Up by bravenclawesome reviews
  It seemed that Arthur had found an effective way to shut up his manservant at last.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,097 - Reviews: 18 - Favs: 56 - Follows: 8 - Published: 6/8/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  The Water Is Fine by Hisa-Ai reviews
  "You're out of your mind if you think I'm getting in that water naked."
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,319 - Reviews: 5 - Favs: 43 - Follows: 9 - Published: 6/7/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  Kuroko no Ai by If-chan reviews
  The life and time of Kuroko Tetsuya, an oblivious blunette. Everybody seems to want a piece of this adorable boy.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 18 - Words: 41,785 - Reviews: 217 - Favs: 432 - Follows: 429 - Updated: 6/7/2014 - Published: 3/7/2014 - Kuroko T., Kagami T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
  Your Seat by Hisa-Ai reviews
  If anyone deserved a seat at the round table, it was Merlin. So why didn't Arthur allow him one? "Before anyone else could finish their thoughts, Gwaine piped up, his question shooting out of his mouth in a way that silenced the entire room, "Why doesn't Merlin have a seat at the table?""
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,263 - Reviews: 19 - Favs: 184 - Follows: 33 - Published: 6/5/2014 - Merlin, Arthur - Complete
  Blood, Cells and Revenge by gothina234 reviews
  Reid and the team are captured and held prisoner in cells they cannot escape. As the team try to find out why they were taken, Reid faces another battle, the battle to stay alive as he faces pain after pain. Who has taken them all? And why are they so interested in Dr Reid?
  Criminal Minds - Rated: T - English - Horror/Hurt/Comfort - Chapters: 28 - Words: 43,771 - Reviews: 446 - Favs: 292 - Follows: 188 - Updated: 6/2/2014 - Published: 3/4/2014 - S. Reid - Complete
  A Spell That Bound Us Together by sailor silvimoon reviews
  She only wanted to know if they were a perfect match, a couple meant to be, and casted a spell. However, the spell bonded all of them, with a few consequences. Time frame is around season two, before the sacrifice. Multiple pairings. (Delijah)
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 15,281 - Reviews: 15 - Favs: 85 - Follows: 45 - Updated: 6/2/2014 - Published: 1/18/2014 - Damon S., Elijah - Complete
  Colors by Tortelliniti reviews
  While talking about colors, Hinata accidentally admits to the whole team that his favorite color is that of Kageyama's eyes. What he doesn't expect is for Kageyama to react by blushing and refusing to say what his own favorite is... Or the surprise that ends up in his locker soon thereafter. Light-hearted fluff, rated T for minor cursing. Written for Kagehina Week.
  Haikyu/ハイキュー - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,321 - Reviews: 67 - Favs: 588 - Follows: 139 - Published: 5/24/2014 - [Tobio K., Shoyo H.] - Complete
  Disarmed by EchoRose480 reviews
  Merlin is poisoned with curare through a dart in his neck. Leon and Percival are sent after the killer. Elyan is tasked to find help, and fast. Gwaine and Arthur stay behind to keep their friend alive. Or, to watch him die. Angst!Whump!Merlin!. Bromance. NO slash!
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,595 - Reviews: 28 - Favs: 93 - Follows: 150 - Published: 5/20/2014 - Merlin, Arthur, Gwaine, OC
  Against All Odds by The Nutty One reviews
  Fifteen years ago, humans began to enslave vampires. For twelve years Damon Salvatore has been held captive. When the Mikaelsons - a rich human family - come to view him, Damon vows to kill them all and take his freedom. But when he meets the gaze of Klaus Mikaelson, he soon realises that it wouldn't be a great idea to drain his mate's family. Damon/Klaus Slash Non-graphic AU OOC
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 10,581 - Reviews: 49 - Favs: 75 - Follows: 101 - Updated: 5/13/2014 - Published: 10/23/2013 - Damon S., Klaus
  American Apparel Underwear by Hisa-Ai reviews
  Arthur is just fine with the way his relationship with Merlin is, thank you very much. He's fine being flatmates, fine being friends—occasionally. So why does Merlin have to ruin it by looking so very attractive in nothing but a pair of Arthur's boxers? Why does he have to ruin the way Arthur looks at him, the way he thinks about him? Why does Merlin have to ruin things?
  Merlin - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 7,147 - Reviews: 16 - Favs: 129 - Follows: 17 - Published: 5/11/2014 - [Arthur, Merlin] Morgana, Gwaine - Complete
  Summer Magic by Hisa-Ai reviews
  Arthur wasn't supposed to fall in love that summer. But then he met Merlin, and, well... his plans changed. "And what makes you think I'm interested in the prat who blocks bookshop traffic and snaps at the people he makes drop stuff, anyway?"
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,103 - Reviews: 11 - Favs: 67 - Follows: 10 - Published: 5/8/2014 - [Arthur, Merlin] Lancelot, Leon - Complete
  Stay by Hisa-Ai reviews
  Even all these years later, Arthur still expected him to just pop up one day, cheeky grin in place as he called him a clotpole or a cabbage head for whatever reason.
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 742 - Reviews: 16 - Favs: 61 - Follows: 8 - Published: 5/7/2014 - Merlin, Arthur - Complete
  I Should Probably Be Mad At You But Your Kisses Are Ruining The Moment by Hisa-Ai reviews
  "You have magic, don't you?" Arthur asked, his whisper cutting through Merlin's insults and silencing the entire camp, the forest itself seeming to hush with the question.
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,007 - Reviews: 10 - Favs: 97 - Follows: 22 - Published: 5/6/2014 - [Arthur, Merlin] - Complete
  A Night To Remember by Halia Stone reviews
  It was really, 'a night to remember'. Human AU Prom!verse. Rated M for suggested sexual situations
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,675 - Reviews: 7 - Favs: 56 - Follows: 14 - Published: 5/5/2014 - Damon S., Klaus - Complete
  Delayed for a Little While by MG12CSI16 reviews
  Merlin Emrys, the IT guy that works in the basement, absolutely hates Arthur Pendragon, the hot shot boss on the thirtieth floor. So naturally, it would be that particular blond prat that he gets stuck in the elevator with on what was possibly the worst (and consequently the best) day of his life. Modern AU, mostly PWP.
  Merlin - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,210 - Reviews: 4 - Favs: 110 - Follows: 20 - Published: 5/5/2014 - [Merlin, Arthur] - Complete
  His Prince by Hisa-Ai reviews
  "You, Arthur—" Gwaine made a wide gesture. "—You're in love. S'all right to admit it, Merlin."
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 773 - Reviews: 4 - Favs: 29 - Follows: 5 - Published: 5/4/2014 - Merlin, Arthur, Gwaine - Complete
  So Abusive by EchoRose480 reviews
  "Kiss my bony ass!" - Because, if I read one more story about Merlin sniffling and cowering in a corner because "Arthur's so abusive!", I will throw a fit. Here's a bit of a reminder that our warlock has some balls, and can throw a punch.
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor/Poetry - Chapters: 1 - Words: 266 - Reviews: 30 - Favs: 83 - Follows: 22 - Published: 5/4/2014 - Merlin, Arthur - Complete
  Kuroko's Messy Bed Hair by STARtheSuperNatuGirl reviews
  Ever wondered what cause Kuroko's messy morning hair? Why when Seirin saw Kuroko's bed hair, there must at least one member of GoM? And when Kagami was asked by Riko to do them a favor, tonight will seriously be a long one. /AoKuroKaga/ Rating M for some scenes, author will let readers to imagine the rest.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,438 - Reviews: 8 - Favs: 44 - Follows: 22 - Published: 4/30/2014 - Generation of Miracle, Kuroko T., Kagami T., Aomine D.
  The End of the World Not Really by TwinMonsters reviews
  Kuroko hasn't seen or heard from anyone since winter break began, so he thinks it's the end of the world. That is until he meets up with Mayuzumi. (I was bored and wrote this) Light MayuKuro. It's my first light yaoi! My friend would be so happy.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,549 - Reviews: 2 - Favs: 32 - Follows: 13 - Published: 4/26/2014 - Kuroko T., Mayuzumi C. - Complete
  Confessions of an Idiot Couple by Bexara reviews
  An argument gets a little too personal and suddenly all of Karasuno is made aware of the true nature of Kageyama's and Hinata's relationship. BL KaheHina fic M for language and themes
  Haikyu/ハイキュー - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,269 - Reviews: 79 - Favs: 734 - Follows: 142 - Published: 4/24/2014 - Shoyo H., Tobio K. - Complete
  More Than One Way to Fly by Bexara reviews
  He starts noticing all these little things about Hintata that make his stomach do that twisty, knotty thing again. Like how small his hands look holding the ball but how larger than life he seems when he's flying through the air to meet a toss. Like how quick he is to anger, and is even quicker to smile. Like how that smile lights up his whole face. BL KageHina
  Haikyu/ハイキュー - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,012 - Reviews: 47 - Favs: 420 - Follows: 146 - Published: 4/16/2014 - Shoyo H., Tobio K.
  Second Chance by The Nutty One reviews
  He let cocaine control his life. He'd let it take away the only thing that mattered: Damon Salvatore. And now, by some miracle, Klaus had been given a second chance. And he'd be damned if he was going to let it slide between his fingertips once more. Warnings inside! Slash. Klaus/Damon
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 5 - Words: 15,822 - Reviews: 34 - Favs: 47 - Follows: 27 - Updated: 4/7/2014 - Published: 2/2/2014 - Damon S., Klaus - Complete
  Injured by Feynelle reviews
  What if Hanamiya had succeeded in injuring Kuroko during the game between Kirisaki Daiichi and Seirin? How would it affect the relationships of him and his friends? Pairings (main: Hana/Kuro, side: Kaga/Kuro) Protective!GOM This is my first story.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 18 - Words: 59,289 - Reviews: 139 - Favs: 410 - Follows: 431 - Updated: 4/6/2014 - Published: 2/10/2014 - [Kuroko T., Hanamiya M.] Kagami T.
  Seeing the truth by Egyptian Dreamer reviews
  Harry was always reminded of how similar he was with Voldemort's former self and when he didn't, others somehow made sure to remind him. What he can't understand though is why? At least he's about to find out.
  Harry Potter - Rated: T - English - Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 23,480 - Reviews: 157 - Favs: 703 - Follows: 428 - Updated: 4/5/2014 - Published: 8/8/2011 - Harry P., Voldemort - Complete
  The Basketball Kuroko Forgot by FlippedOutFlippy reviews
  The summer the Kuroko left the Generation of Miracles was a summer Kuroko would never forget, because it was the only thing he remembered in his life. GoM/Kuro and KagoKuro
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 7,577 - Reviews: 66 - Favs: 240 - Follows: 308 - Updated: 4/5/2014 - Published: 2/4/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle, Kagami T., Akashi Seijuurou
  A Group Date with the Glamorous Generation of Miracles by Hikari098 reviews
  Realizing that Koganei is the only one who has a girlfriend among the Seirin Team members, the Seirin boys with no love lives finally decide to have a group date while forcing Kuroko, Mitobe and Kagami to join as well. But, with whom? Leave it to the Glamorous Generation of Miracles!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 7,558 - Reviews: 37 - Favs: 110 - Follows: 139 - Updated: 4/4/2014 - Published: 3/30/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle
  One Day on Dry Land by raspberriesandrum reviews
  Many years later, Will and Jack meet again in the most unlikely of places.
  Pirates of the Caribbean - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 602 - Reviews: 2 - Favs: 32 - Follows: 34 - Published: 4/1/2014 - [Capt. Jack Sparrow, Will T.]
  Findan by Vividpast reviews
  Modern Reincarnation. Their eyes meet at the orderly chaos that is the airport. They have found each other. Nothing mattered more than the other. When their eyes first meet, Arthur is three years old and Merlin is one. Fluff. Now a TWOSHOT
  Merlin - Rated: K - English - Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,624 - Reviews: 43 - Favs: 155 - Follows: 64 - Updated: 3/31/2014 - Published: 12/30/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Standing Strong by NevErEndiNgbElieF reviews
  A bad cold plus a mild case of food poisoning- Kuroko tries to prove that he wasn't some weak person as he goes to school despite feeling a little off. He does his best to make sure no one worries and hopes that he'll be able to pull it off before the day ends. But will it work? Or will Kagami and the rest of the Seirin team notice? R&R!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - English - Friendship/Drama - Chapters: 3 - Words: 6,136 - Reviews: 20 - Favs: 133 - Follows: 60 - Updated: 3/27/2014 - Published: 3/13/2014 - Kuroko T. - Complete
  strangers by coffee-not-decaf reviews
  "What's your name again?" The bloke asked him, rocking back and forth on the balls of his feet as if he was anxious for something, though Arthur couldn't say what. Oh, right – kissing. They were going to be kissing soon.
  Merlin - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,451 - Reviews: 10 - Favs: 48 - Follows: 5 - Published: 3/23/2014 - [Merlin, Arthur] - Complete
  A Social Experiment by bravenclawesome reviews
  Arthur and Merlin are complete strangers who take part in an experiment where they have to kiss for the first time. Months later, they run into each other again, and buried desires finally make their way to the surface. Based off a YouTube video called "First Kiss" that went viral.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,811 - Reviews: 40 - Favs: 87 - Follows: 16 - Published: 3/17/2014 - [Merlin, Arthur] - Complete
  Hypothermia by PenPatronus reviews
  COMPLETE In this missing moment from 3B's "Riddled," Scott and Derek meet up with Melissa and Agent McCall after they rescue Stiles from the coyote den. Hurt / comfort, bromance, friendship, drama.
  Teen Wolf - Rated: K - English - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,047 - Reviews: 16 - Favs: 275 - Follows: 54 - Published: 3/9/2014 - Scott M., Stiles S., Derek H., Melissa M. - Complete
  Misadventures With A Mafioso by pale rose fire reviews
  Kuroko's in the yakuza. Akashi's the only one who knows. And now that he knows, incidents keep popping up that make Akashi very glad Kuroko's his friend. Chapter 2: Kuroko saw the flash of a sniper's scope, but didn't react decisively enough. Now one of them's been shot and they both feel guilty. And they still don't know which of them was the intended target.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Crime/Friendship - Chapters: 3 - Words: 7,894 - Reviews: 154 - Favs: 620 - Follows: 715 - Updated: 3/6/2014 - Published: 1/20/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou
  Sink your teeth into my flesh by Halia Stone reviews
  It was always him, always. And he couldn't figure out why.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,368 - Reviews: 5 - Favs: 48 - Follows: 17 - Published: 2/24/2014 - Damon S., Klaus - Complete
  The Art of Bloodplay by Halia Stone reviews
  A bottle of blood can do wonders for a hybrid and his vampire pet.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 3,511 - Reviews: 7 - Favs: 69 - Follows: 18 - Published: 2/24/2014 - Damon S., Klaus - Complete
  Magic in the Mud by Veilwuarrah reviews
  Arthur and the knights run for their lives when the underground tunnels of the caverns start to cave in. But someone gets left behind... S.5
  Merlin - Rated: K+ - English - Chapters: 7 - Words: 22,554 - Reviews: 174 - Favs: 225 - Follows: 209 - Updated: 2/11/2014 - Published: 7/17/2013 - Complete
  heartbeat's new drum by coffee-not-decaf reviews
  "That guy's wearing the same shirt as me," Merlin hissed in Morgana's ear.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,901 - Reviews: 7 - Favs: 56 - Follows: 5 - Published: 2/10/2014 - [Merlin, Arthur] Morgana - Complete
  What Can I Do To Reach You? by Deactivated-holyangelheart reviews
  Kuroko is a teacher at Kaijou High and Kise is the student! Nothing really to describe but it's my first Kuroko-sensei fic!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,155 - Reviews: 11 - Favs: 92 - Follows: 15 - Published: 2/1/2014 - [Kuroko T., Kise R.] - Complete
  Hollow by pale rose fire reviews
  Set during the PSP game at the mountain training camp, where Riko's training regiment requires Kuroko to eat twice as much as he's capable of. With his hawk's eye, Takao is the only one to notice when Kuroko begins developing a serious problem. But since he barely knows Kuroko, he turns to Kuroko's old friends for help.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship - Chapters: 11 - Words: 20,602 - Reviews: 171 - Favs: 977 - Follows: 497 - Updated: 1/28/2014 - Published: 9/13/2013 - Takao K., Aomine D., Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
  Courting for Kuroko by Chanteloup reviews
  The GoM are all aiming for the phantom player's love. Who will Kuroko fall for as the GoM start the courting and wooing? YAOI
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 8,753 - Reviews: 234 - Favs: 515 - Follows: 574 - Updated: 1/28/2014 - Published: 6/19/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle
  The Magic of You by Bexara reviews
  Right after Kise's match against Haizaki, Kuroko comes to check on him. Spoilers for those who are just watching the anime. KiKuro pairing - that means it's BL
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,874 - Reviews: 8 - Favs: 103 - Follows: 19 - Published: 1/27/2014 - Kuroko T., Kise R. - Complete
  Euphoria by Evie McFarland reviews
  The team believes that Reid is in danger. Reid disagrees. Abduction, violence, and poetry ensue. (Also drugs. Lots of drugs.)
  Criminal Minds - Rated: T - English - Crime/Suspense - Chapters: 18 - Words: 58,593 - Reviews: 151 - Favs: 85 - Follows: 100 - Updated: 1/12/2014 - Published: 4/14/2013 - S. Reid - Complete
  hollowing souls by coffee-not-decaf reviews
  From the moment Arthur woke up, he knew he needed to find Merlin.
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,387 - Reviews: 4 - Favs: 43 - Follows: 4 - Published: 12/31/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Steal my Heart by BrowneyedShamer reviews
  Thorin never stood a chance, Bilbo was too cute, small and unprotected and as his unofficially appointed guardian Thorin will protect the small hobbit from everything...even if later on it's himself! Chibi!Bilbo
  Hobbit - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 9,003 - Reviews: 94 - Favs: 258 - Follows: 273 - Updated: 12/31/2013 - Published: 2/4/2013 - Bilbo B., Thorin
  With Love, Your Stalker by FastForward reviews
  Naruto has taken to stalking his best friend Sakura, because he is in love with her. She likes someone else, which is what leads him to this new hobby. Then again, Naruto's got a stalker of his own, and getting rid of him seems to be more trouble than it's worth. SasuNaru
  Naruto - Rated: M - English - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,146 - Reviews: 112 - Favs: 609 - Follows: 142 - Published: 12/29/2013 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
  Kisses and the Clueless Bakagami by Bexara reviews
  Short story about Kagami's sudden need to kiss Kuroko and just what that means.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,184 - Reviews: 7 - Favs: 107 - Follows: 17 - Published: 12/10/2013 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
  Young Merlin Series by EchoRose480 reviews
  What would the story be like, how would the relationships evolve, the plot thicken, if Merlin were thirteen years old, a decade younger than everyone else? Here is a series of one or two shots, little stories detailing an answer. Will contain much fluffiness, humor, and even angst and whump. :D Brotherly love! Protective everybody! No slash! Ratings will range from K to T.
  Merlin - Rated: T - English - Family - Chapters: 8 - Words: 8,833 - Reviews: 132 - Favs: 240 - Follows: 288 - Updated: 12/9/2013 - Published: 1/16/2013 - Merlin
  Cornered by EchoRose480 reviews
  Young!Merlin Twelve year old Merlin has been Arthur's manservant for two full years now. He's reached a good point. But then he starts seeing things that no one else can. Doing things that he shouldn't be able to. Who can he trust to be there when he breaks? And is everything as it seems? Whump!Reveal!fic, though not in the way you you'll expect. :) Full summary inside!
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 5,670 - Reviews: 35 - Favs: 119 - Follows: 210 - Published: 12/9/2013 - Merlin, Arthur, Gwen/Guinevere, Gwaine
  Not Going to Last by coffee-not-decaf reviews
  According to Arthur, his and Merlin's relationship is probably not going to last. He ends up being very wrong.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,835 - Reviews: 13 - Favs: 79 - Follows: 11 - Published: 12/1/2013 - [Arthur, Merlin] - Complete
  The Sacrifice by sailor silvimoon reviews
  Set in the second season, around the sacrifice which is slightly changed, with a different end. Not a good summary, I know, but give it a try.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,355 - Reviews: 6 - Favs: 46 - Follows: 12 - Published: 11/22/2013 - Damon S., Elijah - Complete
  The Advantage of Being Kuroko by HeartFilledTeddyBear reviews
  It was then, they discovered, that only the power of jealousy could help Kuroko regain his abilities - but did it really have to be that literal? The answer is always yes. onesided!MayuKuro, KagaKuro.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,923 - Reviews: 25 - Favs: 168 - Follows: 34 - Published: 11/16/2013 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
  Red by KnightOwl17 reviews
  When an incident on a patrol almost ends badly for Merlin, Arthur decides to solve the problem before his manservant gets himself killed. (No slash, but plenty of bromance)
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,688 - Reviews: 37 - Favs: 153 - Follows: 30 - Published: 11/16/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Overheard by hujwernoo reviews
  The knights, Arthur and Gwen are planning a surprise for Merlin...only to overhear a shocking conversation between Merlin and Agravaine. Spoilers up to 4x02, really just an excuse to write out a plot bunny I had. Inspired by 'Poison Truth' by Lovable Loner. Warning: Brief but graphic violence. Last chapter AND epilogue are up!
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Friendship - Chapters: 36 - Words: 43,093 - Reviews: 1508 - Favs: 2,254 - Follows: 1,300 - Updated: 11/14/2013 - Published: 5/31/2013 - Merlin, Arthur, Agravaine - Complete
  Just For Tonight by Hisa-Ai reviews
  After a long, hard day at work, Merlin is too tired to make it back to his own bed. So Arthur lets him spend the night with him. "Excuse me, sire, I just thought you should know that your son had me in his bed last night. We spooned and it was magical."
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,988 - Reviews: 14 - Favs: 69 - Follows: 29 - Published: 11/13/2013 - Merlin, Arthur
  Open doors don't always hold pleasant surprises by Halia Stone reviews
  Damon is tired of being interrupted, but he never expected Elena would walk in on him...
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,331 - Reviews: 28 - Favs: 168 - Follows: 46 - Published: 11/12/2013 - [Damon S., Klaus] - Complete
  This Actually Happened by teal.obsession reviews
  Sequel to This Never Happened. They made a promise to never do it again but some promises you can't keep. Not when you are a teenager with raging hormones. Where will this lead these boys to? Warning: male/male, explicit, language, generally dirty stuff.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 10 - Words: 59,179 - Reviews: 209 - Favs: 352 - Follows: 211 - Updated: 11/12/2013 - Published: 5/17/2013 - Kagami T., Aomine D. - Complete
  Naruto: Deathless by Xsd reviews
  Naruto watched as his wound rapidly healed. A tear fell down his face. Why was it so easy for them? What made him so different? Why couldn't he die? Naruto retelling.
  Naruto - Rated: M - English - Adventure/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 14,413 - Reviews: 59 - Favs: 171 - Follows: 209 - Updated: 11/12/2013 - Published: 10/19/2013 - Naruto U., Sasuke U., Sakura H., Team Seven
  Leon and the Servant by sarajm reviews
  As he watches Merlin go through a difficult time, Leon is forced to question everything he knows about duty and responsibility and the places of servants and nobles in society. Set very early in season 1 canon. Rated T for some abuse.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort - Chapters: 14 - Words: 71,766 - Reviews: 492 - Favs: 1,018 - Follows: 413 - Updated: 11/10/2013 - Published: 9/22/2013 - Merlin, Leon, Arthur - Complete
  The Only Moment We Were Alone by emmbrancsxx0 reviews
  In 1940s England, the son of a wealthy hospital benefactor and his manservant are separated when their love affair is discovered. When Merlin Emrys is committed to an experimental hospital ward to be cured of his deemed mental affliction of homosexuality, Arthur Pendragon will stop at nothing to get him back. BASED ON THE PSYCHOLOGICAL EXPERIMENTS OF DR. WILLIAM SARGANT.
  Merlin - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 15 - Words: 72,201 - Reviews: 49 - Favs: 79 - Follows: 22 - Published: 11/10/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Intentions by Lynse reviews
  Sorcery is banned in Camelot, so Arthur can't fathom why anyone would seek the sorcerer Emrys within the castle walls. That would mean he's unwittingly harbouring a sorcerer, and that's ridiculous. Isn't it? (No slash; possible reveal fic) Sequel posted.
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 14 - Words: 62,209 - Reviews: 519 - Favs: 772 - Follows: 463 - Updated: 11/9/2013 - Published: 2/20/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  The last dragon by Shennya reviews
  Smaug, the only skin-changer dragon, not satisfied with having taken his home and gold is now in search of the one thing that Thorin isn't willing to budge. Bilbo, on the other hand, will face the awesome responsibility of being the only one able to make vulnerable a dragon. But Bilbo discover that Smaug is not the only vulnerable to him.
  Hobbit - Rated: M - English - Romance/Adventure - Chapters: 18 - Words: 43,814 - Reviews: 87 - Favs: 250 - Follows: 189 - Updated: 11/9/2013 - Published: 2/6/2013 - Thorin, Bilbo B. - Complete
  Your Idiot by bravenclawesome reviews
  Arthur fell to his knees and buried his face in Merlin's shoulder, trying to hold his emotions in, but the tears were already running down his face in careless abandon. "Never – do that – to me – again," he choked. "I could have killed myself when I saw you - I thought you were dead. How could you have been so stupid?" Rated M for violence.
  Merlin - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,368 - Reviews: 32 - Favs: 182 - Follows: 39 - Published: 11/9/2013 - [Arthur, Merlin] - Complete
  Swept Away by Egyptian Dreamer reviews
  The battle is lost. To ensure his victory, Voldemort strikes a deal with the Light. He takes an Oath that no one shall die in this new kingdom of his, unless they rebel . In return, he asks for two things. The people's submission and that of their Savior.
  Harry Potter - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 3 - Words: 14,093 - Reviews: 189 - Favs: 544 - Follows: 841 - Updated: 11/6/2013 - Published: 1/25/2012 - Harry P., Voldemort
  Iron Grip by Sydelle Rein reviews
  Gwaine may be known for his tavern brawls and his willingness to prank his fellow knights, but he is nothing if not loyal. So when Merlin begins acting strangely, Gwaine goes to great lengths to figure out what's wrong, unaware of just what he will uncover in the process: blackmail, plots, danger, and a dark secret hanging over the head of his best friend like an axe. No slash
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship/Adventure - Chapters: 21 - Words: 54,021 - Reviews: 889 - Favs: 1,167 - Follows: 876 - Updated: 11/2/2013 - Published: 6/23/2012 - Merlin, Gwaine - Complete
  Puppy Love by pale rose fire reviews
  Aomine accidentally kidnaps Nigou and brings him to Touo's practice. Sakurai gets attached. Momoi is not happy. Neither is Seirin.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,887 - Reviews: 65 - Favs: 869 - Follows: 197 - Published: 10/31/2013 - Aomine D., Momoi S., Kuroko T., Kagami T. - Complete
  Don't You Remember by The Nutty One reviews
  During a night of passion, Klaus bites Damon. The next morning, Damon can only remember the Original's name. He denies everything that Klaus tells him, insisting that they were never together. But Klaus isn't about to lose his mate that easily. Slash. Non-graphic.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 7,796 - Reviews: 9 - Favs: 111 - Follows: 49 - Published: 10/19/2013 - Damon S., Klaus - Complete
  Texts, Meetings and Matters of the Literal Heart by Vividpast reviews
  SLASH! Modern AU. 'Hi, I'm Merlin. Got your number by scrambling mine. I'm extremely bored. Who are you? ' was the text Arthur received at 3 AM. In which there are not-so-clever retorts, unnecessary angsts and a very cliché plot. What more can you wish for?
  Merlin - Rated: T - English - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 24,282 - Reviews: 291 - Favs: 408 - Follows: 620 - Updated: 10/14/2013 - Published: 8/6/2012 - Arthur, Merlin
  I Need You To Let Me Touch It by Doctor Sexy reviews
  Jeremy and Elena walk in on Damon naked. A bit of Deremy. Not to be taken seriously.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 567 - Reviews: 7 - Favs: 15 - Follows: 7 - Published: 10/3/2013 - Damon S., Jeremy G.
  Vanilla Days by laksanabayushiryuu reviews
  Future fic. Kagami Taiga knew his lover had strange obsession with vanilla. He would do anything to make that lingering vanilla scent stay with him every day, including giving up his lifetime dream.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,275 - Reviews: 12 - Favs: 51 - Follows: 12 - Published: 10/3/2013 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
  Habit by Amarissia reviews
  Kyousuke discovers a certain unhealthy behavior of Daisuke's, and finds himself a strong enough motivator to stop it. For Lattepuff.
  Takumi-kun Series/6月の自尊心 - Rated: K+ - English - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,584 - Reviews: 11 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 9/29/2013 - Complete
  Sugar by asteriskss reviews
  When Damon neglects his frustrations he tends to harass Alaric in every way possible. Either way, Alaric doesn't even care. He just enjoys his time spent with the vampire.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,557 - Reviews: 5 - Favs: 38 - Follows: 7 - Published: 9/28/2013 - [Alaric S., Damon S.] - Complete
  Unwilling by Amarissia reviews
  Daisuke isn't sure what Kyousuke is to him or what he wants him to be. He's only pretty sure that the boy can't be that. Rated M.
  Takumi-kun Series/6月の自尊心 - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,221 - Reviews: 15 - Favs: 21 - Follows: 10 - Published: 9/17/2013 - Complete
  What Peace Brings by E-Loveless reviews
  Following the Battle of the Five Armies, Thorin's belief in Bilbo's betrayal has lessened, but not enough to take back his banishment. Bilbo and Gandalf travel to Rivendell, where Lord Elrond insists that they remain, due to Bilbo's pregnancy. When an dwarven envoy is sent to express gratitude to the elves, parts of the old company come as well. Bilbo has a choice to make. MPREG
  Hobbit - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 14 - Words: 55,636 - Reviews: 225 - Favs: 1,059 - Follows: 520 - Updated: 9/10/2013 - Published: 3/1/2013 - Bilbo B., Thorin - Complete
  Blood by BloodFromTheThorn reviews
  Arthur was going to get Merlin back to Camelot if it killed him. He wouldn't leave him here alone.
  Merlin - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,733 - Reviews: 28 - Favs: 205 - Follows: 45 - Published: 9/9/2013 - Arthur, Merlin - Complete
  Talk to Your Friend by NerdBurga reviews
  Spoilers to 4x02! With Lancelot gone, Merlin is left feeling more alone than ever. His best friend, his true friend, the one he could always talk to, is gone. Merlin doesn't see the point in talking at all anymore. Oneshot.
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,360 - Reviews: 16 - Favs: 161 - Follows: 30 - Published: 9/2/2013 - Merlin, Gwaine - Complete
  A Matter of Hobbits by Windblown.child reviews
  After the Battle of Five Armies, Bilbo returns to the Shire to live his life. The journey back reveals more about hobbits than Bilbo knew. BB/TO Warning: mpreg
  Hobbit - Rated: M - English - Tragedy/Family - Chapters: 7 - Words: 13,962 - Reviews: 39 - Favs: 374 - Follows: 129 - Updated: 9/2/2013 - Published: 8/25/2013 - [Bilbo B., Thorin] - Complete
  Two Sided Coin by FlYiNgPiGlEtS reviews
  A collection of one-shots following the many antics and adventures of Arthur, Merlin and their various companions (and enemies) in and out of Camelot. Prompts welcome. VIII: Broken Arrow: prompt from ImAProudMudBlood – Merlin and Arthur go hunting, and Merlin is shot.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 14 - Words: 48,131 - Reviews: 100 - Favs: 97 - Follows: 108 - Updated: 9/2/2013 - Published: 1/18/2013 - Arthur, Merlin
  It Never Hurts to Be Prepared by EchoRose480 reviews
  Exactly as the title says. Merlin's tired of being caught unawares, hopefully Arthur won't be too insulted.
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 411 - Reviews: 15 - Favs: 59 - Follows: 23 - Published: 8/28/2013 - Complete
  The First of Me by CaptainOzone reviews
  The sins of the father ought not be placed upon the son. Merlin had believed this for years about Arthur. He'd never known that Arthur felt the same way about him. At least, not until the prince asked his servant to sit with him at his table. AU post-s2/pre-s3; Reveal oneshot for the Of Fathers and Sons arc.
  Merlin - Rated: K+ - English - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,320 - Reviews: 43 - Favs: 387 - Follows: 92 - Published: 8/25/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Worse Things by Kita Hart reviews
  "Merlin had to dig his fingernails into his hands 'till they bled in order to drag his mind out of the forests of Longstead and back into Camelot. It was just like the Lamia all over again." Gen, friendship. Tag to 4x08.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 11,359 - Reviews: 39 - Favs: 399 - Follows: 73 - Published: 8/20/2013 - Merlin, Arthur, Gwaine - Complete
  Moving Abroad by lunarrose123 reviews
  When word gets out that Kuroko is moving to America, a sudden stream of confessions find their way to him. GoM (& Kagami) x Kuroko
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 5,940 - Reviews: 26 - Favs: 99 - Follows: 143 - Updated: 8/18/2013 - Published: 5/27/2013 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle
  Discreet (?) by Me Lokey reviews
  Kuroko turns down her friends' invitation for someone. And it sparks their curiosity and they end up spying her.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 3,611 - Reviews: 27 - Favs: 146 - Follows: 182 - Updated: 8/16/2013 - Published: 7/5/2013 - Kuroko T., Kagami T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
  Red by Halia Stone reviews
  Klaus has always been one for getting what he wanted, no matter how he set about in obtaining it. Set during 3x18.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Supernatural - Chapters: 3 - Words: 11,306 - Reviews: 41 - Favs: 289 - Follows: 133 - Updated: 8/14/2013 - Published: 1/13/2013 - [Klaus, Damon S.] - Complete
  Quite Unexpected by Deactivated-holyangelheart reviews
  On a dark night while everyone is asleep and all over the lights are out, one basement is lively. Who is that person brewing a potion? Who is that being tied to a chair with a blindfold on! Only way to find out is to read. Read at your own risk.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,069 - Reviews: 17 - Favs: 115 - Follows: 33 - Published: 8/12/2013 - [Hanamiya M., Kuroko T.] - Complete
  Desensitization by Amarissia reviews
  Movie 5 flashback-based. Gii just wants to be with Takumi, to make him used to being touched. He couldn't have anticipated how Takumi would react. Rated M, please see warnings inside.
  Takumi-kun Series/6月の自尊心 - Rated: M - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,401 - Reviews: 13 - Favs: 39 - Follows: 15 - Published: 8/11/2013 - Complete
  Fighting Fate by monkey76 reviews
  Post 5x03. "Merlin's eyes were wide with pain. 'Arthur,' he gasped. He brought his hands to the sword's hilt in a weak attempt to push it away. 'I am so sorry,' Arthur said, driving the sword deeper." Determined to save Merlin's life, Arthur and the knights set off on a quest to change the future. Reveal. Friendship. Whump.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 20 - Words: 53,173 - Reviews: 440 - Favs: 911 - Follows: 514 - Updated: 7/22/2013 - Published: 2/23/2013 - Arthur, Merlin - Complete
  Letting Go by Egyptian Dreamer reviews
  Confronted with the painful truth about his existence, Harry opts to sacrifice his life to save everyone else. However, the way he goes about it surprises even himself. And perhaps, it's not just his allies that end up being saved. Because sometimes, letting go isn't so bad. Contains character death.
  Harry Potter - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,899 - Reviews: 46 - Favs: 270 - Follows: 77 - Published: 7/20/2013 - Harry P., Voldemort - Complete
  Different Perspectives by Chiri-tan reviews
  Crossposted from tumblr; prompt by alternative27angel. A new power forward had transferred to Seirin. He is a ridiculously easygoing oddball who's extremely affectionate with people he likes. Yep! Meet Ogiwara Shigehiro, jersey number 14. It's just about time for the entire Seirin Team to have a different perspectives than the Generation of Miracles! OgiKuro. Chiri's 60th fic! *o*
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,464 - Reviews: 44 - Favs: 382 - Follows: 132 - Published: 7/20/2013 - Kuroko T., Ogiwara S., Generation of Miracle - Complete
  Ripped Apart by Egyptian Dreamer reviews
  The Muggles broke him and the Wizarding folk were too late. They deprived him of the one thing he considered precious. But once he gets his twin back, revenge can follow. And it will be ever so sweet.
  Harry Potter - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 3 - Words: 15,743 - Reviews: 291 - Favs: 1,013 - Follows: 518 - Updated: 7/13/2013 - Published: 10/23/2011 - Harry P., Tom R. Jr. - Complete
  Yes, I want you tied up under me by 09487295 reviews
  A plotless porn written for Aokaga day that was 5th of May. Aomine comes home drunk and messes up the bathroom. Kagami is not very pleased and decides to have his sweet revenge on his sleeping boyfriend.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,751 - Reviews: 10 - Favs: 89 - Follows: 15 - Published: 6/21/2013 - Kagami T., Aomine D. - Complete
  You really mean it? by 09487295 reviews
  Aomine accidentally confesses to Kagami. KagaAo fic with pervert Kagami and more innocent Aomine.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,185 - Reviews: 11 - Favs: 51 - Follows: 7 - Published: 6/21/2013 - Aomine D., Kagami T. - Complete
  AoKaga: Phone sex by 09487295 reviews
  Aomine calls Kagami, having something he wants the other do. The title says everything. A DIALOG ONLY FIC!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 720 - Reviews: 10 - Favs: 74 - Follows: 15 - Published: 6/21/2013 - Aomine D., Kagami T. - Complete
  A Parents Worst Nightmare Come True by The Un-Wanted Angel reviews
  Uzumaki Naruto had the perfect life, two loving parents who would never give up on him. A playful older-brother to show him the ways of the world, and a best friend-Sasuke Uchiha. It's amazing what Cancer can do to sabatoge a perfect life. (Rated M for later chapters)
  Naruto - Rated: M - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 20 - Words: 49,087 - Reviews: 297 - Favs: 337 - Follows: 201 - Updated: 6/17/2013 - Published: 12/9/2012 - Naruto U., Minato N. - Complete
  Ogiwara Shigehiro by Deactivated-holyangelheart reviews
  A two shot based on the love of Ogiwara-kun and Kuroko. You get to see their perspectives of their relationship and have a new insight of the manga. Read to find out whether or not these two will end up together, or will Ahomine and Bakagami take his spot?
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 5,497 - Reviews: 11 - Favs: 56 - Follows: 29 - Updated: 6/16/2013 - Published: 6/9/2013 - Kuroko T., Ogiwara S. - Complete
  Refuse by EchoRose480 reviews
  Arthur awakes to horror beyond which he can grasp. Merlin's eyes are vacant, his pulse nonexistent. How could this have happened? Sequel to Remembrance, detailing the reactions of Merlin's friends to his sudden death. Rated T for images of death, and some heavy emotions.
  Merlin - Rated: T - English - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,839 - Reviews: 115 - Favs: 468 - Follows: 105 - Published: 6/15/2013 - Complete
  Remembrance by EchoRose480 reviews
  A week. That was all Merlin had left. A week. And Merlin couldn't help but speculate how slow or fast time passes differently when it is no longer measured by minutes and seconds, but by every beat of your heart. Warnings: Character death! Disclaimer: I do not own Merlin. No slash!
  Merlin - Rated: T - English - Tragedy/Friendship - Chapters: 1 - Words: 10,157 - Reviews: 133 - Favs: 573 - Follows: 116 - Updated: 6/15/2013 - Published: 6/11/2013 - Merlin - Complete
  The Generation of Idiots by AliceXShunMEGAFan17 reviews
  The Generation of Miracles have a surprising reunion the day before Kuroko's birthday. The are all surprised when they see Kuroko with...Kagami! Why were they together? Could it be...A DATE! Uncover the truth with the Generation of Miracles as they stal- follow Kuroko and Kagami.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Adventure - Chapters: 1 - Words: 10,303 - Reviews: 29 - Favs: 211 - Follows: 63 - Published: 6/11/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
  In Darkness by KnightOwl17 reviews
  Merlin was right to feel uneasy about the arrival of another royal family in Camelot. Something always seemed to happen when visitors came. But Merlin never could have guessed that the consequences of this particular visit would be so severe. How on earth will he be able to fulfill his destiny now? (This story contains lots of Merlin whump. Friendship only. No slash.)
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 37 - Words: 78,003 - Reviews: 651 - Favs: 529 - Follows: 309 - Updated: 6/8/2013 - Published: 3/22/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Fragments by gothina234 reviews
  Multiple explosions cause a building with Reid inside to explode. Pinned under rubble, his mind escapes to moments with the team to help him cope with the pain while he awaits rescue. One-shot.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 2,599 - Reviews: 29 - Favs: 203 - Follows: 51 - Published: 6/2/2013 - S. Reid - Complete
  In Sickness and in Health by so lost so broken reviews
  After a long day of college classes, Arthur returns to his shared dorm room with his boyfriend, only to find that Merlin has gotten very ill. Arthur, being the kind, loving boyfriend he is, takes care of Merlin until he is once again better.
  Merlin - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,813 - Reviews: 16 - Favs: 147 - Follows: 31 - Published: 6/2/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Don't Mess With Me! by Deactivated-holyangelheart reviews
  Aomine Daiki rushes out of his apartment after calling Kuroko, but there was no answer. What will happen on his little stalking adventure? Read to find out!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,002 - Reviews: 7 - Favs: 72 - Follows: 18 - Published: 5/28/2013 - Kuroko T., Aomine D. - Complete
  One bet too many ! by Sylencia reviews
  Hashirama and Madara are friends since childhood and always make bets, each more stupid than the one before ! But for Madara, this one was the one too many ! Never again ! Yaoi, AU, OOC certainly, Os. And kind of fluff, too.
  Naruto - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,761 - Reviews: 7 - Favs: 36 - Follows: 4 - Published: 5/27/2013 - [Hashirama S., Madara U.] - Complete
  Phone calls are dangerous by Mahomine reviews
  Kagami is pretty much clueless when it comes to sex, so he's certainly never even had naughty moments with anyone by phone. Leave it up to Aomine to give him a little hint at it.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Chapters: 1 - Words: 3,954 - Reviews: 3 - Favs: 58 - Follows: 9 - Published: 5/1/2013 - Aomine D., Kagami T. - Complete
  This Never Happened by teal.obsession reviews
  Kagami Taiga would normally be busy with only school and basketball but he met this one guy online and they started a really twisted relationship. He wished none of that happened. Inspired by tumblr OTP challenge. WARNING!: Explicit male/male actions, language, dirty in general. Oneshot. Lame summary, sorry.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 11,999 - Reviews: 72 - Favs: 437 - Follows: 76 - Published: 4/28/2013 - Kagami T., Aomine D. - Complete
  You Can Hurry Love by Bexara reviews
  Aomine is desperate to have sex with Kagami. He's surprised when he hears the reason why the red-head is hesitating. AoKaga BL
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,181 - Reviews: 12 - Favs: 112 - Follows: 26 - Published: 4/14/2013 - Kagami T., Aomine D. - Complete
  Egoism by Kagamichin reviews
  It was supposed to be just a chat on the phone. Simple and casual. / Aomine x Kagami
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,694 - Reviews: 11 - Favs: 84 - Follows: 15 - Published: 4/12/2013 - Kagami T., Aomine D. - Complete
  Complementary Colors by Glow in the Rain reviews
  [NaruSasu AU] Sasuke, a talented and excellent student at Konoha High, has a crush on Naruto, the school's gregarious star athlete. But he's too shy to tell him! What's a guy to do? Part 5 of 5. Complete.
  Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 12,094 - Reviews: 270 - Favs: 560 - Follows: 393 - Updated: 4/9/2013 - Published: 6/13/2005 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
  Off Limits by Destielixer reviews
  Now that things have settled down back in the castle in the Lonely Mountains, now that everything has returned back to normalcy, things between Thorin and Bilbo start to change. Thorin's possessiveness of the halfling is obvious to all except the halfling himself and it's only after Bilbo receives something truly special does he begin to understand. THILBO. Fill.
  Hobbit - Rated: M - English - Romance - Chapters: 3 - Words: 5,015 - Reviews: 48 - Favs: 473 - Follows: 130 - Updated: 3/29/2013 - Published: 3/13/2013 - Bilbo B., Thorin - Complete
  Stay by yin13147 reviews
  AU. Kuroko never leaves the house. Hanamiya believes that it's just him getting a fear of the outside world. HanaKuro
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,382 - Reviews: 28 - Favs: 120 - Follows: 24 - Published: 3/23/2013 - Hanamiya M., Kuroko T. - Complete
  Not just some schoolyard crush by Halia Stone reviews
  Damon Salvatore, the popular kid in Mystic Falls High, is falling for the new British student - Klaus Mikaelson. But will his girlfriend Elena, have anything to say about it? AU.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,945 - Reviews: 12 - Favs: 88 - Follows: 32 - Published: 3/22/2013 - [Damon S., Klaus] - Complete
  Vampires and paint don't mix by Halia Stone reviews
  "Colors of all shades and hues stained both their bodies, and the room surrounding them." - Klaus and Damon are painting, and you don't exactly need to be Albert Einstein to figure out that it won't end well.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,931 - Reviews: 18 - Favs: 138 - Follows: 30 - Published: 3/22/2013 - [Damon S., Klaus] - Complete
  Without All the Mushy Bits by ReluctantSlashFan reviews
  Merlin and Arthur were like a married couple... without all the mushy bits.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,328 - Reviews: 16 - Favs: 149 - Follows: 24 - Published: 3/21/2013 - Merlin, Arthur, Gwaine - Complete
  Head Trip by Evie McFarland reviews
  A psychopathic unsub appears to be targeting the entire team. Meanwhile, Reid gets poisoned with LSD.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Suspense/Crime - Chapters: 27 - Words: 52,864 - Reviews: 241 - Favs: 116 - Follows: 116 - Updated: 3/13/2013 - Published: 9/15/2012 - S. Reid - Complete
  Quietus by shinigami714 reviews
  Hobbits have a defense mechanism that takes effect when they grow weak and cold. Bilbo recognizes as it begins to take hold of him during the journey to Erebor. For a prompt on the Hobbit Kink Meme. Thorin/Bilbo
  Hobbit - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,856 - Reviews: 52 - Favs: 768 - Follows: 146 - Published: 3/7/2013 - [Thorin, Bilbo B.] - Complete
  The Day I Decided to Make You Mine by Dracfirewolves reviews
  Voldemort sees a couple of kids who are lost in the woods. They both look like a certain green-eyed menace. What happens when their parents come to collect them and start yelling at them about time traveling? Implied Mpreg! HP/LV.
  Harry Potter - Rated: M - English - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 3,324 - Reviews: 203 - Favs: 1,638 - Follows: 633 - Published: 2/25/2013 - Harry P., Voldemort - Complete
  Death, I Think, Is No Parenthesis by emmbrancsxx0 reviews
  Merlin gets a chance to spend one more day with Arthur.
  Merlin - Rated: M - English - Chapters: 1 - Words: 7,640 - Reviews: 12 - Favs: 55 - Follows: 6 - Published: 2/24/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  The Talk by The Un-Wanted Angel reviews
  It's a bond in which every father looks forward to telling his son: The key roll and facts of becoming a man. This just happens to be the same "talk" every teenager dreads. (rated M for saftey)
  Naruto - Rated: M - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,315 - Reviews: 16 - Favs: 74 - Follows: 28 - Published: 2/24/2013 - Naruto U., Minato N. - Complete
  Drunken words are sober thoughts by Halia Stone reviews
  "Petrova's are bitches. All of them. The world's better off without them." - After a fight with Elena, Damon goes to the Grill and runs into the person he never thought he'd be able to have a civil conversation with - Klaus. Secrets are shared, home truths are exchanged, and pretty soon things are heating up between him and Damon. Set during 3x04.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,506 - Reviews: 24 - Favs: 170 - Follows: 65 - Published: 2/19/2013 - [Damon S., Klaus] - Complete
  Baby Boy by so lost so broken reviews
  Arthur has called Merlin his "baby boy" ever since they were toddlers. Merlin never really questioned it. It was simply the way things were. But when a new kid named Gwaine arrives and stirs things up, Merlin finally learns that the name has a deeper meaning than he originally thought...
  Merlin - Rated: M - English - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 16,609 - Reviews: 47 - Favs: 677 - Follows: 114 - Published: 2/18/2013 - Arthur, Merlin - Complete
  Misstep by No.13 reviews
  Thorin hits Bilbo and regrets it. (Originally written for the kink meme on lj)
  Hobbit - Rated: K+ - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,595 - Reviews: 21 - Favs: 174 - Follows: 34 - Published: 2/17/2013 - Bilbo B., Thorin - Complete
  Exhausted by sarajm reviews
  Merlin is exhausted. Arthur and the knights take good care of him. Friendship fic.
  Merlin - Rated: K - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,187 - Reviews: 75 - Favs: 616 - Follows: 126 - Published: 2/16/2013 - Merlin - Complete
  Rainy Days by The Un-Wanted Angel reviews
  Naruto offers to hold the umbrella for his father. Too bad he didn't see the height difference, but that made it cuter. Cute DaddyMinato Sweet, Adorable, Naruto
  Naruto - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 503 - Reviews: 40 - Favs: 252 - Follows: 46 - Published: 2/9/2013 - Naruto U., Minato N. - Complete
  Cocoon by shinigami714 reviews
  Bilbo dances, and unknowingly entrances, for a prompt on the hobbit kink meme. Thorin/Bilbo, Fili/Kili, Dwalin/Ori
  Hobbit - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,279 - Reviews: 54 - Favs: 456 - Follows: 65 - Published: 2/7/2013 - [Thorin, Bilbo B.] [Fíli, Kíli] - Complete
  Taking Care of You by peace4people reviews
  Reid is sick and the team looks out for him while in Washington on a new case. Things start to look up but then Reid takes a turn for the worse and winds up in the hospital. Reid-centric, whump, team bonding and love.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Hurt/Comfort - Chapters: 12 - Words: 16,167 - Reviews: 219 - Favs: 385 - Follows: 403 - Updated: 2/3/2013 - Published: 8/14/2010 - S. Reid
  Merlin BAMF Series by EchoRose480 reviews
  Okay, so I think Merlin's pretty flippin awesome, but he never gets a chance to show it! So, here's a series of one shots with Merlin being awesome, artistic, sexy, etc. Enjoy! Absolutely NO slash!
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 8 - Words: 9,482 - Reviews: 285 - Favs: 538 - Follows: 494 - Updated: 1/31/2013 - Published: 10/19/2012 - Merlin
  Mama's Boy by The Un-Wanted Angel reviews
  He looks like his father, acts like his father, wants to be JUST LIKE his father. But Kushina knows deep down, he's a sweet mama's boy.
  Naruto - Rated: T - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,666 - Reviews: 10 - Favs: 67 - Follows: 25 - Published: 1/30/2013 - Naruto U., Kushina U. - Complete
  The Talk, According to Damon by Cerulean Apocalypse reviews
  Eighteen-year-old Damon must give twelve-year-old Stefan 'The Talk'. Oneshot.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,584 - Reviews: 9 - Favs: 22 - Follows: 6 - Published: 1/23/2013 - Damon S., Stefan S. - Complete
  Injuries by azyungalah reviews
  Everything is as it should be: Gandalf is annoying Bilbo, Bilbo is making Thorin angry and Bilbo is muttering under his breath because of a certain dwarf king. But when something goes horribly wrong, all of this changes in a very unexpected way. The other T rated Thilbo I've been promising, R&R. This contains slash, don't like, don't read.
  Hobbit - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,764 - Reviews: 23 - Favs: 176 - Follows: 36 - Published: 1/21/2013 - Bilbo B., Thorin - Complete
  The Talk by EchoRose480 reviews
  In which Merlin is a decade younger than everyone else, and it's up to his friends to teach him the facts of life. No slash. Fluff!
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 3,040 - Reviews: 53 - Favs: 271 - Follows: 70 - Updated: 1/20/2013 - Published: 1/6/2013 - Merlin - Complete
  His Place by Rosa Cotton reviews
  Bofur has an argument with Thorin regarding a certain member of the company. Movieverse. No slash.
  Hobbit - Rated: K - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,027 - Reviews: 20 - Favs: 157 - Follows: 24 - Published: 1/19/2013 - Bofur, Thorin - Complete
  May He Never Change by occasionally-maybe-never reviews
  'They could only watch, powerless to help.' - A veritable feast for those who indulge in Merlin!Whump, H/C, Magic reveals, bromance etc etc. Set between Series 3 and 4, so Lancelot is with us. AU from that point (because we can!). Rated for mild scenes of torture and the odd naughty word. Now with Chapter Two on it's way!
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 7,466 - Reviews: 37 - Favs: 311 - Follows: 113 - Published: 1/19/2013 - Arthur, Merlin
  Hollow by shinigami714 reviews
  Hobbits on average eat six, sometimes seven meals a day. Bilbo struggles with eating drastically less than this while on the journey to Erebor and at the same time does not wish to show his weakness. Thorin/Bilbo, Starvation, Hurt/Comfort, Angst.
  Hobbit - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,378 - Reviews: 74 - Favs: 998 - Follows: 192 - Published: 1/17/2013 - [Thorin, Bilbo B.] - Complete
  Entertain me by Halia Stone reviews
  Set in 1114 AD. Klaus Mikaelson, the best cage-fighter in the Kingdom, falls under the eyes of Damon Salvatore, the King's blue-eyed son - who's bored, and in need of entertainment. AU, human Damon, Vampire Klaus.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 5,782 - Reviews: 15 - Favs: 78 - Follows: 22 - Published: 1/13/2013 - [Damon S., Klaus] - Complete
  With Practice Comes Perfection by Bundibird reviews
  It's Merlin's job to look after Arthur, certainly, but sometimes – when Arthur's sure no one (his servant especially) is watching – he likes to look after Merlin. Over the years, Arthur's gotten quite good at being sneakily affectionate. No slash. No spoilers. Sneakily fluffy. Oneshot.
  Merlin - Rated: K - English - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,914 - Reviews: 86 - Favs: 541 - Follows: 73 - Published: 1/10/2013 - Arthur, Merlin - Complete
  Just An Ordinary Day by Bundibird reviews
  It's 2013, and Merlin's working a pass-the-time job in a cinema as he patiently waits for Arthur's return from Avalon. And then one day a rowdy team of footballers come in, and their blonde captain recognises Merlin from... somewhere... Oneshot. Spoilers(ish) for the legend and 5x13. No slash.
  Merlin - Rated: K - English - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 3,917 - Reviews: 87 - Favs: 514 - Follows: 99 - Published: 1/8/2013 - Merlin, Arthur - Complete
  Sharing is Caring by Ultra-Geek reviews
  Ever since Arthur knighted Gwaine, Merlin's been hanging around with the man constantly. Or, the one where Arthur is kind of bad at sharing. Especially when it's with Gwaine.. Post series 3.
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,575 - Reviews: 91 - Favs: 606 - Follows: 103 - Published: 1/3/2013 - Arthur, Merlin - Complete
  Hab a tortán by Miyakocchi reviews
  Ha a különc detektív édességre vágyik, semmi és senki nem állhat az útjába. De ha össze van bilincselve egy bizonyos illetővel, az igencsak megnehezíti a dolgát. S ez a helyzet - no, meg egy szelet tejszínhabos gyümölcstorta - váratlan szituációk előidézője is lehet. Párosítás: L x Lightból fordul át Light x L-be :D
  Death Note - Rated: T - Hungarian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,319 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 12/31/2012 - Light Y., L - Complete
  Travel Sized for Your Convenience by Ultra-Geek reviews
  Merlin gets cursed and shrunk down to only four inches tall. But the important bit to remember was that it was not Arthur's fault.
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,704 - Reviews: 103 - Favs: 517 - Follows: 81 - Published: 12/29/2012 - Arthur, Merlin - Complete
  You are My Weakness by AWdgm reviews
  This is Light!Aomine Daiki x Tou-ou!Kuroko Tetsuya fan fiction. This is a one-shot dedicated to my favorite pairing on Kuroko no Basuke! This happens to be my first attempt on AoKuro fictions, please read and review. I will be very happy and maybe write sequels or new AoKuro stories. Characters maybe OOC since this is written in the middle of the night. Hope you all enjoy reading!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,077 - Reviews: 6 - Favs: 100 - Follows: 28 - Published: 12/28/2012 - Aomine D., Kuroko T. - Complete
  Worth It by aryine reviews
  Aomine loves Kuroko, and he thinks Kuroko knows it. AoKuro fluff.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 856 - Reviews: 15 - Favs: 84 - Follows: 13 - Published: 12/28/2012 - Aomine D., Kuroko T. - Complete
  The Strength of a King by shinigami714 reviews
  Azog attacks Thorin's company again and targets the Hobbit thinking him to be the Dwarf king's weakness. Thorin/Bilbo, AU after An Unexpected Journey.
  Hobbit - Rated: M - English - Romance/Adventure - Chapters: 1 - Words: 4,452 - Reviews: 51 - Favs: 775 - Follows: 137 - Published: 12/26/2012 - [Thorin, Bilbo B.] - Complete
  Look At Me by honeyMellon reviews
  He doesn't look at people. Not at the busty chick sitting across from him. Not at that red-haired dude with the crazy tattoos. Not at me. It pisses me off. I want him to look at me. PWP one shot.
  Bleach - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,652 - Reviews: 32 - Favs: 164 - Follows: 22 - Published: 12/16/2012 - Ichigo K., Grimmjow J. - Complete
  Haunt You Every Day by Moriarty's Minion reviews
  By senior year the Pack has faced their fair share of enemies, come together as a family and even found love. Too bad Stiles can't remember any of it. Now it's up to the Pack to help Stiles recover his missing memories or risk losing him entirely. SLASH.
  Teen Wolf - Rated: T - English - Family/Romance - Chapters: 8 - Words: 26,006 - Reviews: 162 - Favs: 270 - Follows: 423 - Updated: 12/15/2012 - Published: 1/17/2012 - Stiles S., Derek H.
  The Roommate by honeyMellon reviews
  Ichigo didn't know what to expect when he moved into the tiny dorm room. His roommate was supposed to arrive two days ago. He hoped it was someone he could get along with - hopefully somebody not too sloppy (like Renji) or too intense (like Ishida) or too quiet (like Chad) or too fierce (like Rukia). He didn't know that he was in for a surprise. AU.
  Bleach - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 21 - Words: 81,680 - Reviews: 702 - Favs: 632 - Follows: 315 - Updated: 12/11/2012 - Published: 9/28/2012 - Ichigo K., Grimmjow J. - Complete
  Enough by secretambition reviews
  "He shouldn't be there. He didn't belong there. In fact he didn't belong anywhere near anything that Merlin owned." - Arthur goes too far and Merlin having had enough leaves him. But now Arthur's back and he wants Merlin. Merthur ModernAU Reincarnation fic
  Merlin - Rated: M - English - Chapters: 7 - Words: 16,615 - Reviews: 69 - Favs: 90 - Follows: 174 - Updated: 11/30/2012 - Published: 4/10/2012 - Merlin, Arthur
  Beaten by Elfprinzess reviews
  "Merlin, these nobles coming, they're very traditional, and I need this treaty with them. Please, can you just, pretend you're a competent servant? And be respectful and don't speak back and everything?" Merlin studied his King and bowed in agreement. He would behave no matter how arrogant these nobles got. He regretted the promise almost immediately.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,891 - Reviews: 47 - Favs: 890 - Follows: 175 - Published: 11/29/2012 - Merlin, Arthur - Complete
  Of Honey and Lizards by Kat Nightfox reviews
  A four year old Prince Arthur found a lizard in a cave and the creature told him a secret... This story precedes "What the Lizard Knew".
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,562 - Reviews: 22 - Favs: 104 - Follows: 29 - Updated: 11/28/2012 - Published: 7/23/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  The Five Times Klaus Got in Damon's Bed and the One Time He Didn't by nimthriel reviews
  Klaus always found a way to get himself into Damon's bed.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,528 - Reviews: 14 - Favs: 96 - Follows: 21 - Published: 11/28/2012 - Damon S., Klaus - Complete
  Here, There and Everywhere by EchoRose480 reviews
  My first Merlin Drabble series! HUZZAH! Anything I wanna write that tickles my fancy, can range from humorous to angsty to dramatic. But absolutely NO SLASH! Rating will be from K to T, but no higher. Prompts are welcome! First Chapter: When enough is enough for our dear sweet Merlin.
  Merlin - Rated: T - English - Chapters: 3 - Words: 521 - Reviews: 15 - Favs: 24 - Follows: 29 - Updated: 11/13/2012 - Published: 11/1/2012
  Bet by honeyMellon reviews
  Ichigo has a bet to win, but his lover is not going to make it easy for him. PWP one-shot.
  Bleach - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,387 - Reviews: 20 - Favs: 90 - Follows: 17 - Published: 11/7/2012 - Ichigo K., Grimmjow J. - Complete
  In the Doghouse by Bexara reviews
  Aomine goes over to Kuroko's house for Golden Week, thinking they are finally going to take their relationship to the next level. To his dismay, he's instead molested by a dog and Kuroko gives him the cold shoulder. Will he get the lovey-dovey week he wanted, or will he be stuck with only Nigou showing him affection (of the worst kind)? BL
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,668 - Reviews: 12 - Favs: 76 - Follows: 20 - Published: 10/24/2012 - Aomine D., Kuroko T.
  Frozen Hearts by Ulura reviews
  '"You're my best friend, I will not be responsible for your death too." Arthur whispered brokenly.' Arthur and Merlin are trapped, waiting for help after falling into the icy river in the middle of a snow storm. Arthur is forced to watch helplessly as his friend slowly freezes to death. Angst and tears. No Slash unless you really squint.
  Merlin - Rated: T - English - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,921 - Reviews: 85 - Favs: 340 - Follows: 69 - Published: 10/20/2012 - Arthur, Merlin - Complete
  Rock, Paper, Scissors! by YukueFumei reviews
  Kuroko and Kagami play a game of rock-paper-scissors to decide on who should show a side of himself that he doesn't want to show to the other.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,299 - Reviews: 8 - Favs: 65 - Follows: 15 - Published: 10/4/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
  Have No Fear by AnkhianMorePork reviews
  Everything changed after the lamia. But how could Merlin show that? As far as they were concerned, it had been a fairly normal occurrence. Merlin had to keep right on going, as if he wasn't dying inside. Minor character death, no slash. Set during season 4, after 4x08.
  Merlin - Rated: K+ - English - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 7,008 - Reviews: 76 - Favs: 295 - Follows: 95 - Published: 9/29/2012 - Merlin - Complete
  Inside the Changing Room by YukueFumei reviews
  Kuroko gets a bit too excited during training, Kagami decides to cover for him and ends up helping him taking care of 'that'.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,692 - Reviews: 11 - Favs: 143 - Follows: 23 - Published: 9/29/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
  Impossible by Ulura reviews
  "Explain it Gaius, how could Merlin be in these painting from years ago but still be exactly the same age as he is now?" "You see Sire, truth is, Merlin isn't the simple servant you think he is and he's been around much longer than you think." When Arthur uncovers Merlin's secret he learns that he was not the only prince the warlock was friends with. AU. No slash.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,523 - Reviews: 67 - Favs: 676 - Follows: 165 - Published: 9/28/2012 - Merlin, Arthur - Complete
  Good Morning Beautiful by Pecore-Nere reviews
  In which Kagami speaks English and Kuroko suffers from his usual bedhead syndrome. Kagami/Kuroko, BL.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 1,907 - Reviews: 49 - Favs: 324 - Follows: 51 - Updated: 9/28/2012 - Published: 7/28/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
  Milkshake by azurezury reviews
  Kagami's imagination goes wild while watching Kuroko sip on his vanilla milkshake.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 870 - Reviews: 19 - Favs: 135 - Follows: 18 - Published: 9/26/2012 - Kuroko T., Kagami T. - Complete
  Matricalis by Extraho reviews
  A series of onshots and drabbles featuring Damon and Tyler's life after 'Madrigalian'. Can be read on their own, but I do recommend reading the story first. Damon/Tyler slash former mpreg
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Chapters: 5 - Words: 3,307 - Reviews: 73 - Favs: 77 - Follows: 91 - Updated: 9/25/2012 - Published: 8/2/2012 - Damon S., Tyler L.
  Not Always Easy by honeyMellon reviews
  Grimmjow and Renji are the most popular boys in Karakura High — hot, star athletes, best friends. Then in comes transfer student, Kurosaki Ichigo, and Renji finds himself instantly smitten. But, as the title suggests, it's not always easy. AU. Repost after it got lost in the ffnet abyss.
  Bleach - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 10 - Words: 33,986 - Reviews: 199 - Favs: 264 - Follows: 105 - Updated: 9/23/2012 - Published: 9/7/2012 - Grimmjow J., Ichigo K. - Complete
  For the Love of Rubbish Servants by Stealth Dragon reviews
  Merlin has taken off, Arthur isn't happy. A sort-of tag to the season four finale. Gen. Friendship.
  Merlin - Rated: K - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,187 - Reviews: 42 - Favs: 311 - Follows: 42 - Published: 9/14/2012 - Arthur, Merlin - Complete
  Kiss by muncchi reviews
  It all started out with a dare.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,072 - Reviews: 10 - Favs: 100 - Follows: 9 - Published: 9/5/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
  Why, Again, With the Tree? by Sebe reviews
  Stiles just wants one freakin' day away from the pack that he had, somehow, become an important part of. His harassment is witnessed, and enjoyed, by a random woman. Outside POV. Pack-ness with hints of Sterek.
  Teen Wolf - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,243 - Reviews: 30 - Favs: 309 - Follows: 56 - Published: 8/23/2012 - Derek H., Stiles S. - Complete
  Being Thrown into Walls and Other Woes by Stealth Dragon reviews
  Tag for The Gates of Avalon. A day in the stocks after being thrown into a wall does not a happy back make, and that's just the start of Merlin's problems. Merlin whump. Friendship. Gen.
  Merlin - Rated: K - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,613 - Reviews: 42 - Favs: 340 - Follows: 47 - Published: 8/11/2012 - Merlin, Arthur - Complete
  The Innocent Ones by cof2e2 reviews
  What if Reid had been hurt in the episode Minimal Loss and hadn't told anyone?
  Criminal Minds - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,049 - Reviews: 25 - Favs: 315 - Follows: 82 - Published: 8/6/2012 - A. Hotchner/Hotch, S. Reid
  Madrigalian by Extraho reviews
  Damon catches the interest of werewolf Tyler. Their friends are worried and scared for Tyler, but is Damon the one they should worry for? But as their relationship develops, who holds the power? dun/non-con, but not gruesome. graphic and M for a reason.
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 34 - Words: 45,694 - Reviews: 352 - Favs: 250 - Follows: 139 - Updated: 8/2/2012 - Published: 4/30/2011 - Damon S., Tyler L. - Complete
  Don't Start a Kiss You Can't Finish by diarahans reviews
  "No one can see me," Kuroko argued. "And no one is even paying attention to us, Kagami-kun. We can kiss." A long, cramped subway ride home gets a little out of hand. Kagami/Kuroko
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,520 - Reviews: 29 - Favs: 197 - Follows: 19 - Published: 7/31/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
  The Sanction of the Victim by Evie McFarland reviews
  Reid is getting strange messages from an unsub who considers himself the personification of a fictional character. When Reid refuses to follow his orders, what are the ramifications?
  Criminal Minds - Rated: T - English - Mystery/Angst - Chapters: 16 - Words: 28,162 - Reviews: 94 - Favs: 93 - Follows: 82 - Updated: 7/30/2012 - Published: 2/18/2012 - S. Reid - Complete
  Injured by inkinmyheartandonthepage reviews
  Modern Au- Merlin is injured and feeling are brought to the surface. Arthur/Merlin slash. Rated T for safety. Happy Reading :
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,317 - Reviews: 23 - Favs: 144 - Follows: 25 - Published: 7/28/2012 - Arthur, Merlin - Complete
  Tit for Tat by ChennelleBee reviews
  Klaus saves Damon's life, but of course, it comes at a price. (WIP, updates are really slow but it will get finished).
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 19,871 - Reviews: 108 - Favs: 139 - Follows: 162 - Updated: 7/9/2012 - Published: 3/5/2012 - Damon S., Klaus
  A Servant of One by llLethell reviews
  It was like being on the edge of waking. Knowing he was trapped inside himself, with one purpose consuming his mind as he was powerless to stop it. Morgana would kill the king with Merlin's hands, but he would fight. On his life, he would fight. *AU version of A Servant of Two Masters*
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Drama - Chapters: 4 - Words: 15,387 - Reviews: 133 - Favs: 372 - Follows: 122 - Updated: 7/6/2012 - Published: 7/3/2012 - Merlin, Arthur - Complete
  A Snake Named Voldemort by estalita11 reviews
  COMPLETE After being turned into a snake and unable to change back, Lord Voldemort is forced to turn to the only other living Parselmouth, Harry Potter. After making a deal, Harry agrees to help the Dark Lord return to his human form. SLASH HP/LVTMR
  Harry Potter - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 24 - Words: 185,074 - Reviews: 3066 - Favs: 7,826 - Follows: 3,780 - Updated: 6/25/2012 - Published: 4/30/2011 - Harry P., Voldemort, Tom R. Jr. - Complete
  These Boys have Wicked Mouths by Boy On Strings reviews
  Tension rises between Jackson and Stiles after an encounter in the locker room leaves them both confused about what happened and why.
  Teen Wolf - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 22 - Words: 45,090 - Reviews: 490 - Favs: 572 - Follows: 586 - Updated: 6/16/2012 - Published: 11/24/2011 - Jackson W., Stiles S.
  Dark Thoughts by Stealth Dragon reviews
  Merlin can temporarily read minds. He really wishes he couldn't. Hurt!Merlin. Protective and BAMF Arthur. Friendship.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,965 - Reviews: 103 - Favs: 1,087 - Follows: 169 - Published: 6/16/2012 - Merlin, Arthur - Complete
  Stressful Situation by honeyMellon reviews
  Ichigo and Renji were tasked with finding out what to get Uryuu for his birthday. Unfortunately, the Quincy came home before the boys could leave, and they ended up hiding in the only place they could find. Naturally, fun ensues. Then, comes the consequences.
  Bleach - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 11,265 - Reviews: 35 - Favs: 109 - Follows: 18 - Updated: 6/12/2012 - Published: 6/8/2012 - Ichigo K., Renji A. - Complete
  Nothing Else Matters by Arckangel reviews
  Kinda following season finale. There is not nearly enough of this pairing out there! *Klaus/Damon* Klamon*. Warning inside but I must say GRAPHIC SLASH...Adding MORE because of the support! Thank you!
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 12,584 - Reviews: 126 - Favs: 232 - Follows: 222 - Updated: 5/30/2012 - Published: 5/7/2012 - Damon S., Klaus
  Feel Your Way by Princess Serenity-chan reviews
  When Takumi is visited by someone he used to be close to, the green-eyed monster hits Gii hard. An assignment with a delicate topic as well as deprivation from his lover don't make things easier and finally the situation becomes too much for Gii to bear.
  Takumi-kun Series/6月の自尊心 - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 16,522 - Reviews: 42 - Favs: 49 - Follows: 14 - Published: 5/26/2012 - Complete
  Spare me your dreams by Ryne42 reviews
  A short scene that takes place immediately before the opening of The Last Dragonlord. "I dream about it sometimes," he said quietly. "Burning. I've dreamt of burning... many times. For a long time."
  Merlin - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 2,719 - Reviews: 51 - Favs: 318 - Follows: 46 - Published: 5/24/2012 - Arthur, Merlin - Complete
  Wake Up Call by cr8zymommy reviews
  One-shot M/R SLASH Funny little thing I wrote where Spencer gets a wake up call one morning when he's late for work and the team hears a little more than they're supposed to.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,176 - Reviews: 108 - Favs: 822 - Follows: 146 - Published: 5/22/2012 - S. Reid, D. Morgan - Complete
  Matters Of The Heart by cacamilis reviews
  ONESHOT. While in a coma, Morgan has a vivid dream of the life he could have with Reid if he admitted his feelings. He wakes up, thinking that the dream was real, and finds things in the real world to be entirely different. Morgan/Reid SLASH.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 8,423 - Reviews: 21 - Favs: 124 - Follows: 17 - Published: 5/19/2012 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  The one where Derek is courting and Stiles by rhythm junkie reviews
  ...fears the zombie/werewolf apocalypse. Courting!Derek. Oblivious!Stiles. UtterlyUseless!Scott. My first TW fic so I started with a trope AND a kinkme. You're welcome.
  Teen Wolf - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 8,772 - Reviews: 79 - Favs: 626 - Follows: 96 - Published: 5/16/2012 - Derek H., Stiles S. - Complete
  Hair Emergency by cr8zymommy reviews
  This is a silly one-shot I wrote for a friend - not meant to be taken seriously! Garcia has a hair emergency and needs help. Who does she seek out? Reid, of course!
  Criminal Minds - Rated: K+ - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,103 - Reviews: 40 - Favs: 377 - Follows: 61 - Published: 5/12/2012 - P. Garcia, S. Reid - Complete
  On the Brink by RoninSenshi reviews
  Bright crimson was seeping through his blue shirt. He convulsed as if to wretch, and Arthur's sword sliced upwards an inch. Though his breath had stopped, his heart was working more furiously than it had his entire life. Angsty/fluff, Merthur shipping.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 6 - Words: 8,110 - Reviews: 68 - Favs: 280 - Follows: 150 - Updated: 5/6/2012 - Published: 7/6/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Give or take a destiny by OliveBranchStories reviews
  Arthur doesn't believe Merlin when he says they aren't friends just because of his destiny. He blocks Merlin's magic so he'll drop the lies and leave Arthur alone, but then there's an assassin, a knife, and Merlin, who had been telling the truth all along. One shot.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 7,817 - Reviews: 28 - Favs: 388 - Follows: 70 - Published: 5/5/2012 - Merlin, Arthur - Complete
  Bumps by Imperial Mint reviews
  After a one-night stand, Naruto refuses to tell anyone who the father of his baby is. ItaNaru
  Naruto - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 3,092 - Reviews: 32 - Favs: 401 - Follows: 97 - Published: 5/4/2012 - [Itachi U., Naruto U.] - Complete
  Fanfiction by ChennelleBee reviews
  Ian is reading fanfiction during his break - Paul pops in to let him know his breaks over - Paul reads the fanfiction - find out what happens next! Lmao. Nothing much, tbh. I was bored!
  Vampire Diaries - Rated: K+ - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 792 - Reviews: 10 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 4/17/2012 - Stefan S., Damon S. - Complete
  Of Guilt, Blame, and Misappropriated Weaponry by Aoitori reviews
  Tag to 4x8, "Lamia." When Arthur discovers what his knights did to his servant while under the creature's influence, he and Merlin get into a bit of a row over what should be done about it. Chapter 5: Back in Camelot with Arthur and a visit from Gwaine.
  Merlin - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Humor - Chapters: 5 - Words: 15,726 - Reviews: 203 - Favs: 603 - Follows: 650 - Updated: 3/30/2012 - Published: 1/5/2012 - Arthur, Merlin
  Wake Up and Smell the Pancakes by Ayra Sei Ethari reviews
  Kinkmeme prompt: In one universe, Erik left Charles. In another, he stayed. So what happens when the two Eriks get switched? "At first, Erik thinks he's dreaming. Then he realizes that this is Charles. Who is not paralyzed. And KISSING him."
  X-Men: The Movie - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 31,686 - Reviews: 76 - Favs: 355 - Follows: 88 - Updated: 3/21/2012 - Published: 2/29/2012 - Charles Xavier/Professor X, Erik L./Magneto - Complete
  Not Quite Prince Charming by Charlie'sLostVampire reviews
  Once again, Damon and Klaus get drunk together. This time, it results in watching Disney movies that make them reflect on their rather pitiful current love lives. Suggested by @DamonsBourbon on Twitter! Rated T for language. Remember to review!
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,829 - Reviews: 27 - Favs: 53 - Follows: 13 - Published: 3/18/2012 - Damon S., Klaus - Complete
  Face the Dark by DarkNightMistress reviews
  Morgan and Reid are trapped by a cave in while pursuing an unsub, causing both of their worst nightmares to come true. Morgan/Reid pre-slash.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Suspense/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 14,643 - Reviews: 182 - Favs: 247 - Follows: 187 - Updated: 3/12/2012 - Published: 10/18/2011 - S. Reid, D. Morgan - Complete
  Twisting, Turning, Tilting by Ultra-Geek reviews
  It's not the first lie that Merlin has told you. You pray that it won't be the last.
  Merlin - Rated: T - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,187 - Reviews: 78 - Favs: 306 - Follows: 42 - Published: 2/27/2012 - Arthur, Merlin - Complete
  Dancing Light by Cynical and Sarcastic reviews
  Merlin hovered nervously in Arthur's doorway. It was time to tell him. But perhaps...not alone. The rest of the Round Table should hear as well. Reveal fic.
  Merlin - Rated: K - English - Drama - Chapters: 7 - Words: 9,120 - Reviews: 137 - Favs: 568 - Follows: 259 - Updated: 2/24/2012 - Published: 11/15/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Believing in Love by kuristina reviews
  Uchiha Sasuke never believed in love. Not until one fateful day when he finally found the one. Based on 500 Days of Summer. Twoshot.
  Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 8,871 - Reviews: 46 - Favs: 132 - Follows: 53 - Updated: 2/14/2012 - Published: 6/1/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
  Keep Me by JustJasper reviews
  Morgan and Reid have to share a bed and Reid wakes up to a sleeping Morgan practically on top of him.
  Criminal Minds - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 891 - Reviews: 34 - Favs: 223 - Follows: 39 - Published: 2/8/2012 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Realism by Juura99 reviews
  Continuation of Armour: "You keep going on and on about how hurt Sasuke is, and how sad Sasuke is,...did you ever, even once stop to think that maybe I was also affected? Goddammit Sakura, I was the one that HE betrayed!" Past SasuNaru, T for bad language
  Naruto - Rated: T - English - Humor/Angst - Chapters: 1 - Words: 9,406 - Reviews: 33 - Favs: 124 - Follows: 19 - Published: 2/6/2012 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
  All Fall Down by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  There is no tragedy so great as the death of a hero. The team look back on one of their darkest days yet, realizing that sometimes victory means making the ultimate sacrifice. Oneshot.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,875 - Reviews: 22 - Favs: 105 - Follows: 18 - Published: 1/27/2012 - S. Reid, Jennifer J./JJ - Complete
  Duplicity by Evie McFarland reviews
  "A sane person to an insane society must appear insane." There's something wrong with Reid, and it's up to Hotch to stop him before things get out of hand. Sequel to "Tricked Again," but it can stand alone.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Horror/Crime - Chapters: 16 - Words: 24,392 - Reviews: 101 - Favs: 76 - Follows: 45 - Updated: 1/25/2012 - Published: 11/10/2011 - S. Reid, A. Hotchner/Hotch - Complete
  Finding John by IronicNarwhal reviews
  Sherlock Holmes has met exactly twenty-four Johns in his life. They have all been the wrong John. He's getting tired of waiting, staring at the inscription on his finger and wondering when his John will turn up, if ever.
  Sherlock - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 5,915 - Reviews: 118 - Favs: 1,239 - Follows: 189 - Published: 1/17/2012 - Sherlock H., John W. - Complete
  One Small Change by Juura99 reviews
  Sasuke is depressed and angry, rebelling against his family and causing trouble. But when he meets the five year old son of their new neighbours, Sasuke's life changes as he finds himself watching out and caring for the lonely child with the golden smile.
  Naruto - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 2 - Words: 24,887 - Reviews: 263 - Favs: 1,049 - Follows: 209 - Updated: 1/13/2012 - Published: 1/12/2012 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
  How to Please a Prince by slantedknitting reviews
  Arthur just needs to go down on Merlin. Merlin's never let Arthur do this before, but Arthur isn't going to wait any longer. Arthur/Merlin slash. Canon era. Originally written for a kinkme-merlin prompt on livejournal.
  Merlin - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,520 - Reviews: 13 - Favs: 218 - Follows: 35 - Published: 1/6/2012 - Arthur, Merlin - Complete
  Starving a Warlock Isn't Wise by ForIHaveOvercomeTheWorld reviews
  Tag to 404. The knights played a joke on Merlin and we see him not eating for two nights, but what if it's been longer than that? Will Arthur and the knights realize something abut Merlin that they never knew before? Bromance, no slash, overworked Merlin.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Angst - Chapters: 2 - Words: 14,521 - Reviews: 189 - Favs: 1,353 - Follows: 365 - Updated: 1/6/2012 - Published: 12/30/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  HEADACHES by SpiderKateCriminalMind reviews
  Dr Spencer Reid's migranes have turned into something much worse. He has a terrible illness and he cant help but feel useless to his team, which is why he helps them figure out their case even when his illness gets progressively worse. COPYRIGHT Of this idea and my OCs is mine. I own them.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 16 - Words: 25,699 - Reviews: 159 - Favs: 235 - Follows: 163 - Updated: 12/18/2011 - Published: 5/3/2011 - S. Reid - Complete
  Your deepest desire by floating fog reviews
  Arthur get's enchanted to want his heart's deepest desire, no matter what the consequences might be. Warning:contains violence, a bit of dub-con and malexmale with a happy ending of course :
  Merlin - Rated: M - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 12,384 - Reviews: 43 - Favs: 372 - Follows: 46 - Published: 12/18/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Take Notice by Kitty O reviews
  In which Merlin will accept about any kind of attention he can get. No slash. Angst and I suppose it could be considered whump. Oneshot.
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,318 - Reviews: 62 - Favs: 273 - Follows: 57 - Published: 12/10/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Serket's Sting by Janec Shannon reviews
  Arthur knew of the distinct shape of a Serket's stinger. He knew that no one who bore the mark of their sting could live long enough for it to scar. And that is why he couldn't take his eyes off the shiny white scar on Merlin's lower back. 4x09 Not Slash
  Merlin - Rated: K - English - Chapters: 3 - Words: 3,835 - Reviews: 311 - Favs: 843 - Follows: 1,312 - Updated: 12/8/2011 - Published: 12/2/2011 - Merlin, Arthur
  I Won't Leave Him by ForIHaveOvercomeTheWorld reviews
  Tag to "A Servant Of Two Masters." Arthur's perspective on that episode. Merlin got wounded and we see arthur telling Merlin what he really thinks of him. This is Arthur's thoughts and worries throughout that episode. Twoshot. No slash. Heavy bromance.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Angst - Chapters: 2 - Words: 12,507 - Reviews: 50 - Favs: 228 - Follows: 69 - Updated: 12/7/2011 - Published: 11/15/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  I've Been Thinking by Elfpen reviews
  '"Everything bad that has ever happened to Arthur has happened when, or even because Merlin wasn't around. Have you noticed?" Nonplussed, Lancelot wasn't sure what he was supposed to say.' Gwaine is bright. Lancelot is amused. NON-SLASH. Oneshot.
  Merlin - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 879 - Reviews: 44 - Favs: 416 - Follows: 81 - Published: 11/29/2011 - Lancelot, Gwaine - Complete
  Guardian Angel by Bundibird reviews
  "I'll be where I always am. By your side. Protecting you." NO SLASH, NO S4 SPOILERS. Oneshot.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 6,900 - Reviews: 72 - Favs: 203 - Follows: 26 - Published: 11/25/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  The Innocence of a New Generation by LadyElaide reviews
  5th and final story in the 'innocence' books. The new youth of Camelot are not as much hassle for Gaius however Arthur dosen't seem to agree. Young Merthur.
  Merlin - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 974 - Reviews: 6 - Favs: 27 - Follows: 2 - Published: 11/11/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  The Innocence of a Kiss by LadyElaide reviews
  4th story in the 'innocence' books. Arthur and Merlin must now decide what to do about thier emotions that have been revealed through their memories. Youung Merthur.
  Merlin - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,576 - Reviews: 3 - Favs: 29 - Follows: 2 - Published: 11/11/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Tricked Again by Evie McFarland reviews
  Reid thought he had made a new friend; that is, until he finds himself drugged and tied up in their basement.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 17 - Words: 29,726 - Reviews: 141 - Favs: 108 - Follows: 79 - Updated: 11/10/2011 - Published: 10/8/2011 - S. Reid - Complete
  Hidden Knowledge and Painful Revelations by ForIHaveOvercomeTheWorld reviews
  Merlin and Arthur get captured and Merlin proves exactly how loyal he is. As well as how far he is willing to go to protect the people and kingdom he loves. Will this change Arthur's view of his servant? Nonslash, contains torture and Gratuitous bromance
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Angst - Chapters: 25 - Words: 81,502 - Reviews: 446 - Favs: 804 - Follows: 386 - Updated: 11/5/2011 - Published: 8/18/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Can't Touch by shadowdweller25 reviews
  Derek Morgan is a very hands-on man, especially when it comes to a certain young Doctor Spencer Reid. But what happens when he can't touch his Pretty Boy? Established Morgan/Reid. Slash.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,615 - Reviews: 28 - Favs: 418 - Follows: 68 - Published: 10/24/2011 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Negai ga kanau by Cyn V reviews
  Wishes and dreams are different. Naruto knows that his wishes will never come true, but what about his dreams? He can only hope. - Abused Naruto, living Minato and Kushina.
  Naruto - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 12 - Words: 25,041 - Reviews: 340 - Favs: 675 - Follows: 359 - Updated: 10/21/2011 - Published: 12/27/2010 - Naruto U., Minato N. - Complete
  Companion by Limitbreaker reviews
  Damon tries to apologise, but Alaric tries not to forgive. Spoilers for S3E4.
  Vampire Diaries - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 665 - Reviews: 10 - Favs: 30 - Follows: 4 - Published: 10/9/2011 - Alaric S., Damon S. - Complete
  Once Upon A Hotel Room by doctorkaitlyn reviews
  Spencer doesn't like sharing hotel rooms with anyone but he hates sharing a room with Derek Morgan. Rated T for mild sexual content. Reid/Morgan
  Criminal Minds - Rated: T - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,958 - Reviews: 10 - Favs: 78 - Follows: 15 - Updated: 10/4/2011 - Published: 9/30/2011 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Merlin Never Lies by ForIHaveOvercomeTheWorld reviews
  Was inspired by Emachinescat's Stone Cold tag to 401. I sorta pay homage to it a bit. Merlin had collapsed and Arthur only looks annoyed, but what if he's secretly worried? All bromance, no slash. This is a fic about Arthur caring.
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,123 - Reviews: 22 - Favs: 213 - Follows: 51 - Published: 10/2/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Psychosis by Evie McFarland reviews
  Reid suffers a psychotic break. It doesn't end well for anyone.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Horror/Angst - Chapters: 8 - Words: 7,391 - Reviews: 43 - Favs: 67 - Follows: 27 - Updated: 10/1/2011 - Published: 9/24/2011 - S. Reid - Complete
  The Lost by Ultra-Geek reviews
  In the blink of an eye, Merlin goes from laughing in the halls of Camelot to lying on the ground, hurt and alone, in an unfamiliar, ruined castle. Now all he has to do is figure out what's happened.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 13 - Words: 52,381 - Reviews: 870 - Favs: 2,022 - Follows: 650 - Updated: 9/29/2011 - Published: 5/1/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Xerosis by Batsutousai reviews
  Harry's world ends at the hands of those he'd once fought to save. An adult-Harry goes back to his younger self fic. Semi-super!Harry, Voldemort/Harry, SLASH-for the idiots
  Harry Potter - Rated: T - English - Supernatural/Adventure - Chapters: 11 - Words: 145,018 - Reviews: 2309 - Favs: 7,857 - Follows: 3,524 - Updated: 9/28/2011 - Published: 5/12/2011 - [Harry P., Voldemort] Luna L., Barty C. Jr. - Complete
  Schizophrenic Breaks by Evie McFarland reviews
  Spencer Reid suffers a schizophrenic break, and he and the team attempt to deal with the aftermath. Oneshot! Mostly due to the fact that, at the time I submitted this, I had not figured out how to post chapters separately.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 11,779 - Reviews: 37 - Favs: 120 - Follows: 29 - Published: 9/23/2011 - S. Reid - Complete
  The Visiting Prince by Emachinescat reviews
  "Stay away from him!" The visiting prince snapped his eyes to meet Arthur's challenge. "Why?" he sneered. "He's just a mouthy servant. He needed to be taught a lesson." An old acquaintance of Arthur's is in Camelot and Merlin suffers because of it.
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Friendship - Chapters: 17 - Words: 44,749 - Reviews: 1102 - Favs: 1,648 - Follows: 698 - Updated: 9/22/2011 - Published: 5/4/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  The Innocence of Our Hearts by LadyElaide reviews
  3rd story in the 'innocence' books. Morgana takes over the reigns as storyteller as childhood memories come back to haunt the hearts of our characters. Young Merthur.
  Merlin - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,285 - Reviews: 3 - Favs: 30 - Follows: 3 - Published: 9/4/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  If I needed Someone by Falcons-Tears reviews
  Hotch, Reid and Morgan have found happiness in each other's arms… but as always, happiness doesn't last forever… when suddenly one of the three feels left out because of some misunderstandings. Jealousy, drama, fluff and romance included SLASH
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 20,870 - Reviews: 275 - Favs: 238 - Follows: 374 - Updated: 8/30/2011 - Published: 5/18/2010 - S. Reid, D. Morgan
  Section 17, Paragraph 342 by seditionary reviews
  Morgan's in a good mood, Reid's too quiet, and Gideon thinks it's funny. Sometimes, being the BAU's Unit Chief is all about finding ways around the regulations. Morgan/Reid slash, concerned!Hotch, PWP, references to m/m sex. Supposed to be funny.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,855 - Reviews: 72 - Favs: 327 - Follows: 48 - Published: 8/28/2011 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  The List by llLethell reviews
  Forbidden Activities That Merlin is NOT Allowed to do. By Prince Arthur Pendragon, first in line to the throne, knight of the realm, champion of every tournament held in Camelot, the people's hero, member of the brotherhood of the round table, etc.
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,377 - Reviews: 79 - Favs: 440 - Follows: 64 - Published: 8/24/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Gone by Lindsiria reviews
  Harry Potter was known to be brave, daring and self-sacrificing. He would do anything to protect his friends — even consorting with those he once hated and testing his very integrity. In one fateful moment, this idea is tested, pushed to the limit... 6/11/18 BEING REWRITTEN. POSTING WHEN FINISHED. Chap 9/18 completed.
  Harry Potter - Rated: T - English - Angst/Drama - Chapters: 4 - Words: 25,555 - Reviews: 94 - Favs: 141 - Follows: 212 - Updated: 7/24/2011 - Published: 8/8/2010 - Harry P., Voldemort
  The Stories' Teller by Kitty O reviews
  Arthur's son meets an interesting man who tells him stories about his father. "They weren't fairy tales, Father. They were real stories. About you. He said he had stories no one else did." Guess who? Oneshot, no slash, Arwen referred to.
  Merlin - Rated: K - English - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,250 - Reviews: 104 - Favs: 524 - Follows: 85 - Published: 7/20/2011 - Arthur, Gwen/Guinevere - Complete
  Austin by threeletterwords reviews
  After a particularly brutal case, the team return home... only to be greeted by a fate much worse than a simple colorado spree. They now rely on each others strengths and profiling abilities more than ever. Written for my friend, and partner in crime.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Drama/Suspense - Chapters: 15 - Words: 21,898 - Reviews: 116 - Favs: 108 - Follows: 83 - Updated: 7/9/2011 - Published: 3/22/2011 - S. Reid
  Unexpected fun by Sonic Yaoi reviews
  After coming from one of Rouge's parties, Sonic is keeping up Shadow up. Shadow's annoyed, drunk, and his hormones are raging. Sonadow lemon! Yaoi. If you don't like it, dont read, dont flame! Oneshot
  Sonic the Hedgehog - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,512 - Reviews: 104 - Favs: 172 - Follows: 43 - Published: 6/27/2011 - Sonic, Shadow - Complete
  An Idiot By Any Other Name by Runey9 reviews
  In which Merlin learns that while Arthur enjoys insulting him, he despises when others insult his court sorcerer. Set in that distant day when Arthur is king. Not slash.
  Merlin - Rated: K+ - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,012 - Reviews: 95 - Favs: 962 - Follows: 137 - Published: 6/7/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  World's Worst Wingman by VampirePam reviews
  Alaric gets mad when Damon promises to act as his wingman, but instead chases away every girl who shows an interest. When Alaric confronts him about it, Damon shows him in an unexpected way that he might be the world's best wingman after all.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,850 - Reviews: 12 - Favs: 74 - Follows: 14 - Published: 6/5/2011 - Alaric S., Damon S. - Complete
  Keep Breathing by VampirePam reviews
  Lying in bed next to Alaric, Damon finds himself reflecting on just why watching Alaric breathe fascinates him so much.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 754 - Reviews: 8 - Favs: 31 - Follows: 2 - Published: 6/3/2011 - Damon S., Alaric S. - Complete
  The Other Side of the Edge by Ultra-Geek reviews
  Arthur tries to talk Merlin out of a long fall with a sudden stop, and then gets a little more information than he bargained for. Sequel to "Standing on the Edge of Forever".
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,750 - Reviews: 149 - Favs: 1,310 - Follows: 149 - Published: 5/25/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Standing on the Edge of Forever by Ultra-Geek reviews
  Merlin couldn't for the life of him remember at what point he'd heaved himself up onto the actual wall, standing with the wind ruffling his hair and the toes of his boots sticking out over the edge. But, he had.
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,385 - Reviews: 137 - Favs: 1,180 - Follows: 127 - Published: 5/22/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Dominance by Death'sAngel18 reviews
  Damon doesn't apologize to Elijah, instead he tells him to go to hell. Well, now Elijah has to get revenge. SLASH Elijah/Damon Short, one-shot
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 842 - Reviews: 47 - Favs: 165 - Follows: 50 - Published: 5/10/2011 - Damon S., Elijah
  Don't Leave Before We Begin by Sebe reviews
  Damon's been bitten and Stefan calls Alaric to look after him while he goes to search for a cure. Light AlaricxDamon.
  Vampire Diaries - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,038 - Reviews: 8 - Favs: 47 - Follows: 15 - Published: 5/8/2011 - Alaric S., Damon S. - Complete
  The Flash of a Blade in the Darkness by Bundibird reviews
  "Pain flares, sharp and hot. Blue eyes widen in shock; lips part in a wordless gasp." Merlin's always been lucky, riding into battles with no armour and no weapons and somehow coming out unscathed. Today, his luck runs out. Oneshot.
  Merlin - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 566 - Reviews: 49 - Favs: 277 - Follows: 25 - Published: 5/3/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Consequences by ElvenMagic reviews
  When Arthur goes against Uther, he's ready for the consequences. What he didn't expect was for Merlin to suffer instead.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 14 - Words: 88,370 - Reviews: 431 - Favs: 390 - Follows: 498 - Updated: 5/2/2011 - Published: 4/18/2010 - Arthur, Merlin
  The Innocence of our Past by LadyElaide reviews
  Sequel to 'the innocence of our youth' where the reteliing of a story continues the childish games of Morgana, Gwen, Arthur and Merlin. Young Merthur.
  Merlin - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,436 - Reviews: 10 - Favs: 53 - Follows: 6 - Published: 5/2/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Wanna Make You Close Your Eyes by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  After a long day of paper work, Morgan is tired and distracted. Reid decides to help him "relax" once they get home. Morgan/Reid fluffy-ness. Oneshot.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,792 - Reviews: 31 - Favs: 124 - Follows: 18 - Published: 4/26/2011 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  How to Restore the Balance of Nature by Bundibird reviews
  Inspired by Colin and Bradley's Video Diaries. There's a spider in Arthur's bath, and it's up to the Prince to deal with it and restore the balance of nature. Borderline crackfic. Oneshot.
  Merlin - Rated: K - English - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,833 - Reviews: 72 - Favs: 250 - Follows: 17 - Published: 4/26/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Drunk Night by Garry Way reviews
  If he was sober, he would have pushed the blonde off of him, but what Shikamaru did in response scared him the most. He reached up and met Naruto's lips with his own, putting both hands on his face. Inspired by Neon Tree's Animal.
  Naruto - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,752 - Reviews: 8 - Favs: 65 - Follows: 19 - Published: 4/19/2011 - Shikamaru N., Naruto U. - Complete
  Misunderstood Souls by ManaMcC reviews
  Two souls have been lucky enough to find each other one night, one soul needed pleasure, the other very willing to give.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 723 - Reviews: 15 - Favs: 72 - Follows: 20 - Published: 4/12/2011 - Damon S., Klaus - Complete
  The Innocence of our Youth by LadyElaide reviews
  Arthur, Merlin, Gwen, Morgana as young children asking Gaius a few awkward questions. A young Merthur one shot that's very amusing but also very cute, at what Gaius calls the innocence of Camelot's youth.
  Merlin - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,060 - Reviews: 21 - Favs: 102 - Follows: 16 - Published: 4/4/2011 - Arthur, Merlin
  Drunken Sex and Declarations of Love by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  After a drunken night in a bar, Reid and Morgan wake up in bed together. Morgan/Reid fluffy-ness.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,415 - Reviews: 49 - Favs: 243 - Follows: 32 - Published: 4/4/2011 - S. Reid, D. Morgan - Complete
  Risk by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  Morgan is ambushed by the girls. They're determined to make him face reality and take the risk he isn't prepared to take. Morgan/Reid slash! Oneshot
  Criminal Minds - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,878 - Reviews: 24 - Favs: 145 - Follows: 15 - Published: 3/14/2011 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Too bloody perfect by mrsgeorgeweasley48 reviews
  In which Lancelot is too perfect and has a big gay crush on Merlin, who is of course oblivious and Arthur is jealous but doesn't realise it. Pure Crack, slight Lancelot bashing.
  Merlin - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,432 - Reviews: 14 - Favs: 59 - Follows: 17 - Published: 3/5/2011 - Merlin, Arthur
  Cowardly Lion by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  Garcia ambushes Reid when he walks into the office one morning and blackmails him into doing something he's not quite ready to do - tell Morgan how he feels. Companion to "Fearless"; oneshot.
  Criminal Minds - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,671 - Reviews: 18 - Favs: 114 - Follows: 13 - Published: 2/25/2011 - S. Reid, D. Morgan - Complete
  Curiosity Killed the Knight by Ultra-Geek reviews
  Or, How to Drive Merlin Completely and Utterly Mad. Gwaine finds out about Merlin's magic and Merlin ponders the moral implications of turning friends into toads.
  Merlin - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,062 - Reviews: 306 - Favs: 1,647 - Follows: 219 - Published: 2/24/2011 - Merlin, Gwaine - Complete
  Fearless by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  Prentiss challenges Morgan to do the one thing he is scared to do... tell Reid how he really feels. Morgan/Reid slash; mentions of Prentiss/Hotch. ONESHOT!
  Criminal Minds - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,563 - Reviews: 21 - Favs: 97 - Follows: 16 - Published: 2/22/2011 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Roses By Any Other Name by kjcp reviews
  At 6.22 in the morning, Monday through Friday, Arthur walks into the coffee shop where Merlin works. But when Merlin calls Arthur by the wrong name, Arthur keeps quiet and let's him carry on with it.
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,587 - Reviews: 45 - Favs: 276 - Follows: 22 - Published: 2/17/2011 - Arthur, Merlin - Complete
  Cupid Didn't Count On Lingerie by Lassroyale reviews
  Modern Day AU: When Gwaine has to be out of town for Valentine's Day for his job, Merlin is inclined to forswear the whole bloody holiday. However, he gets an interesting surprise when he gets home.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,149 - Reviews: 7 - Favs: 59 - Follows: 8 - Published: 2/15/2011 - [Merlin, Gwaine] [Arthur, Percival] - Complete
  To Serve and Protect by Ultra-Geek reviews
  After something terrible happens, Arthur, Gwen, Gwaine, and Lancelot take their turns in protecting their protector, watching over their watcher. Merlin's the one in trouble, now, and it's up to them to save him.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Drama - Chapters: 8 - Words: 28,099 - Reviews: 657 - Favs: 2,715 - Follows: 595 - Updated: 2/14/2011 - Published: 1/17/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Regret by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  Everyone has done something that they regret. For Derek Morgan, the regret is centered around one Spencer Reid and a decision he made one night in a bar... Morgan/Reid slash, sort of unrequited, but not really... Oneshot.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,476 - Reviews: 28 - Favs: 38 - Follows: 12 - Published: 2/11/2011 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Shelter by kjcp reviews
  Because sometimes happily ever after doesn't always come easily. Because sometimes you have to hurt a little before you can smile. Because sometimes life gets in the way. Because sometimes when you find love, you have to seek its shelter and holdon tight.
  Merlin - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 7 - Words: 57,095 - Reviews: 49 - Favs: 145 - Follows: 20 - Published: 2/7/2011 - Merlin, Arthur - Complete
  Butterfly Kisses by Abandoned Account 4815162342 reviews
  Ted/Barney based around the episode when Ted got the butterfly tattoo. The reason Barney's knees gave up on him is that he has a fetish about tramp stamp tattoos and was simply overcome with lust.
  How I Met Your Mother - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,847 - Reviews: 14 - Favs: 122 - Follows: 23 - Published: 2/1/2011 - Barney S., Ted M. - Complete
  Online! Sidefic: Shoot at the Devil by Juura99 reviews
  like the title says, a sidefic for Online! Humorous one-shot with the Uchiha family. Please read, enjoy and leave a review! XD
  Naruto - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,428 - Reviews: 41 - Favs: 111 - Follows: 17 - Published: 1/25/2011 - Itachi U., Sasuke U. - Complete
  Storm by AhmoseInarus reviews
  In the Hotch/Morgan/Reid series that started with 'Three is Company' - After interviewing a potential witness, Hotch and Reid drive into a storm that ends up dropping more than rain. Now it's a race to save Reid's life as he lies pinned in a ditch by the car... H/M/R
  Criminal Minds - Rated: T - English - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 5,337 - Reviews: 38 - Favs: 261 - Follows: 45 - Published: 1/19/2011 - [S. Reid, A. Hotchner/Hotch, D. Morgan] - Complete
  Awkward Topics and Soul Friends by Juura99 reviews
  Just a short one-shot. Naruto and Sasuke are having their lunch breaks and Naruto asks his best friend a question. This leads to a conversation which morphs into a fluff-fest. Friendship fic. Dedicated to my Best Friend back home.
  Naruto - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,214 - Reviews: 33 - Favs: 65 - Follows: 10 - Published: 1/12/2011 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
  How We Met by isis-sg1 reviews
  Merlin/Arthur AU - Merlin and Arthur meet by complete accident, and when I say accident I mean Arthur accidentally runs over Merlin's foot with his car.
  Merlin - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,539 - Reviews: 19 - Favs: 174 - Follows: 17 - Published: 12/31/2010 - Arthur, Merlin - Complete
  Battle Wounds by Incoming Grapefruit reviews
  Merlin hadn't fully recovered from the side-effects of the Serket's poisonous sting when the battle for Camelot began. Now, bone-weary and bitterly disappointed, the last thing he needs is a certain clot-pole ordering him about. Set after 3.02. Non-slash.
  Merlin - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 6 - Words: 23,713 - Reviews: 372 - Favs: 1,245 - Follows: 375 - Updated: 12/2/2010 - Published: 9/26/2010 - Merlin, Arthur - Complete
  Normal by darkangel-silvermoon reviews
  The smutty muse has come to visit. I'm not usually this perverse, I swear. What Keeps Morgan's gears turning...one smexy dude. Someone has an inkling,someone's clueless, and someones between a rock and Seriously HARD place. Summary smutter than story.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 5,133 - Reviews: 109 - Favs: 157 - Follows: 64 - Updated: 11/15/2010 - Published: 11/8/2010 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Awakening of Destiny by WhiteKingdomAngel reviews
  As a powerful sorcerer arrives in Camelot in search of Emrys, Merlin will have to defend the kingdom from the shadows. But he can only keep his magic a secret for so long before he is forced to reveal his true power and his identity to the court.
  Merlin - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 19 - Words: 30,143 - Reviews: 453 - Favs: 1,298 - Follows: 407 - Updated: 11/10/2010 - Published: 10/11/2010 - Merlin, Arthur - Complete
  Wanna be your victim, Ready for abduction by PinkHimeLacus reviews
  Derek meets his dream girl at a Halloween party, only it's not a girl, but Spencer cross-dressing. Powers of attraction will be tested. Will they crash and burn or ignite something? Slash. RE-EDITED VERSIONS
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Mystery - Chapters: 3 - Words: 21,768 - Reviews: 99 - Favs: 469 - Follows: 88 - Updated: 11/7/2010 - Published: 10/28/2010 - S. Reid, D. Morgan - Complete
  Destiny by shadowglove reviews
  SLASH. When Merlin's father returns suddenly Merlin realizes that his destiny isn't exactly what he thought it would be. Separated from Arthur, Merlin's life is turned upside down, never once suspecting that Arthur might miss him with the same intensity.
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 8 - Words: 24,300 - Reviews: 295 - Favs: 500 - Follows: 717 - Updated: 9/20/2010 - Published: 7/18/2009 - Merlin, Arthur
  Own Me by coffeebuddha reviews
  All Derek Morgan wants is to keep his head down and serve out the rest of his sentence, but things start to get complicated with the arrival of his new cellmate, Spencer Reid. Prison AU.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,116 - Reviews: 99 - Favs: 461 - Follows: 45 - Published: 9/8/2010 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Strut Your Stuff by coffeebuddha reviews
  Derek stumbles across a box of pictures from Spencer's modeling days.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 875 - Reviews: 28 - Favs: 231 - Follows: 25 - Published: 9/7/2010 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Mine by coffeebuddha reviews
  A visit from Ethan leaves Derek feeling rather jealous. Reid/Morgan established relationship.
  Criminal Minds - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,273 - Reviews: 26 - Favs: 278 - Follows: 35 - Published: 9/5/2010 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  When You've Got It by coffeebuddha reviews
  Reid is going undercover as a model and Hotch can't help but notice.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 750 - Reviews: 44 - Favs: 258 - Follows: 42 - Published: 9/2/2010 - A. Hotchner/Hotch, S. Reid - Complete
  Out of the Closet by coffeebuddha reviews
  Tag fic to 5x21-Exit Wounds. "I am not sleeping with Reid!"
  Criminal Minds - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 811 - Reviews: 28 - Favs: 137 - Follows: 17 - Published: 9/2/2010 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Logic by purplerayz reviews
  The team gets stuck in an elevator, and Reid tries not to fall apart in front of them as a bad memory comes up.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,687 - Reviews: 75 - Favs: 818 - Follows: 112 - Published: 8/30/2010 - S. Reid - Complete
  Down Pour by peace4people reviews
  The team takes on a case in Virginia during a rainy day but they find that they are quickly running out of time. When a member is shot the case becomes personal and our favorite profiling team is reminded that every hour is vital to finding the children.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Suspense - Chapters: 14 - Words: 18,659 - Reviews: 170 - Favs: 146 - Follows: 107 - Updated: 8/24/2010 - Published: 7/24/2010 - A. Hotchner/Hotch, S. Reid
  Undercover by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  An unsub is killing homosexual men in a small town, so Reid and Morgan agree to go undercover as a couple to help catch him. NOT SLASH! There will be violence in later chapters.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Humor/Crime - Chapters: 12 - Words: 16,512 - Reviews: 207 - Favs: 314 - Follows: 107 - Updated: 7/25/2010 - Published: 7/15/2010 - S. Reid, D. Morgan - Complete
  Lost Souls by Blue-Kool-Aid reviews
  Damon looked truly innocent in the moment, completely contradicting not only his own name, but his past actions and words. While in this position, I could seriously harm him if I so desired. But that's the last thing I wanted. Damon/Stefan Please R&R!
  Vampire Diaries - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,988 - Reviews: 23 - Favs: 114 - Follows: 20 - Published: 7/19/2010 - Damon S., Stefan S. - Complete
  Magical Intervention by akerri.dogi reviews
  From now on, every single time the word "Gryffindor" is uttered in your presence, you'll feel an urge to go kiss the one you love. It's impossible to resist this spell, Professor Snape, but try if you must… Slash, HPSS.
  Harry Potter - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,870 - Reviews: 35 - Favs: 142 - Follows: 17 - Published: 7/15/2010 - Harry P., Severus S. - Complete
  A Long Night by omalleyanatomy26 reviews
  Morgan and Reid are stuck in the elevator overnight. What makes it worse is Reid has a bad cough that gets worse and worse and hit his head and might have a concussion. Can Morgan keep Reid awake through the night? hurt/comfort PLEASE REVIEW! UPDATED!
  Criminal Minds - Rated: K - English - Chapters: 2 - Words: 5,651 - Reviews: 62 - Favs: 173 - Follows: 121 - Updated: 7/11/2010 - Published: 6/27/2010
  Worst manservant ever by Koby J reviews
  Of which Arthur tells Merlin what he thinks of him and his quality of work. Well, tries to anyway. M/A
  Merlin - Rated: K - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 282 - Reviews: 30 - Favs: 101 - Follows: 15 - Published: 7/4/2010 - Arthur, Merlin - Complete
  Imprinted by ForzaDelDestino reviews
  Arthur Pendragon and Merlin Emrys meet as children. As students. At uni. As young adults. At work. Hmmm. It takes a while, but destiny clearly has something in mind for them. AU slash. Complete.
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,421 - Reviews: 63 - Favs: 516 - Follows: 56 - Published: 6/30/2010 - Arthur, Merlin - Complete
  Shall we dance? by ironstatic reviews
  The Senior Prom is coming up and Sakura's finally agreed to be Naruto's date. Not wanting to embarass her, he takes dancing lessons...with Sasuke! SasuNaru. Yaoi. EDITED!
  Naruto - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 3 - Words: 4,501 - Reviews: 37 - Favs: 58 - Follows: 9 - Updated: 6/28/2010 - Published: 10/10/2007 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
  Insomnia by unfinishe reviews
  Ted has insomnia, and Barney, Lily, and Marshall just want him to sleep. Ted/Barney
  How I Met Your Mother - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 533 - Reviews: 33 - Favs: 172 - Follows: 20 - Published: 6/28/2010 - Ted M., Barney S. - Complete
  Vengeance Is Sweet by criminalxxxmindsxxxfreak reviews
  When Reid and Morgan are kidnapped by an angry UnSub who demands that the team choose one of them to die, the team scrambles to find them before it's too late. Rate T for graphic violence and some language.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Crime/Suspense - Chapters: 11 - Words: 9,965 - Reviews: 130 - Favs: 234 - Follows: 85 - Updated: 6/17/2010 - Published: 6/8/2010 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  Alliance by shadowglove reviews
  When Arthur finds out his father is making an alliance with the magical barbarians in the forest, he refuses to marry any of the daughters of Lord Balinor Emrys. But somehow he can't stay away from Balinor's only son, the ethereal Merlin.
  Merlin - Rated: T - English - Supernatural/Romance - Chapters: 1 - Words: 6,174 - Reviews: 159 - Favs: 1,575 - Follows: 272 - Published: 5/22/2010 - Arthur, Merlin - Complete
  To Serve and Protect by SarcasmMyAntidrug reviews
  Arthur is a newly bodyguard-less prince in distress. Merlin is in the right place at the right time. Is it destiny that brings the two together or something more?
  Merlin - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,931 - Reviews: 12 - Favs: 21 - Follows: 38 - Published: 5/8/2010 - Arthur, Merlin
  Harry Potter and the Pendant of Slytherin by Neednotknowtheirname reviews
  6/7th year fic. Harry decides he wants to do things his way, because Dumbledore's method of defeating Voldemort just doesn't appeal. He finds friends in unexpected places and embarks on a method of defeat in which he sometimes holds little hope. H/OFC.
  Harry Potter - Rated: M - English - Adventure - Chapters: 77 - Words: 481,824 - Reviews: 2096 - Favs: 1,630 - Follows: 972 - Updated: 4/13/2010 - Published: 6/15/2008 - Harry P. - Complete
  What I go to school for by Koby J reviews
  Merthur AU: High school is terribly boring for Arthur until he meets certain raven-haired strange boy who seems to make school just that much more interesting. D: Summaries are not my forte.
  Merlin - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 11 - Words: 28,630 - Reviews: 397 - Favs: 559 - Follows: 214 - Updated: 4/3/2010 - Published: 11/14/2009 - Merlin, Arthur - Complete
  Tin Man by SakuraGirl25 reviews
  Scott has a problem and it involves Logan.What are the consequences of that one night? Slash. Logan/Scott. Scottcentric.
  X-Men - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 16,140 - Reviews: 43 - Favs: 200 - Follows: 30 - Published: 1/25/2010 - James H./Wolverine/Logan, Scott S./Cyclops - Complete
  Reasons Why Arthur Likes Gwen by kolachess reviews
  SLASH! ArthurxMerlin. Everyone knows the Arthurian legends and how King Arthur was 'besotted' with Queen Guinevere. Here is Arthur's list of why. Humor/Crack!/Angst/Fluff.
  Merlin - Rated: T - English - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,362 - Reviews: 40 - Favs: 109 - Follows: 9 - Published: 1/17/2010 - Arthur, Merlin - Complete
  Married? by DrusillaSnaps reviews
  Drabble. Everyone says that they act like a married couple.
  Merlin - Rated: K+ - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 106 - Reviews: 16 - Favs: 57 - Follows: 9 - Published: 1/11/2010 - Arthur, Merlin - Complete
  Cycles by JYue reviews
  Shikamaru always preferred to keep his grief to himself but that night he found out some people did need to share their painful memories in order to move on. Things would probably lead to a troublesome, yet interesting result. ShikaNaru.
  Naruto - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,100 - Reviews: 20 - Favs: 109 - Follows: 14 - Published: 1/9/2010 - Shikamaru N., Naruto U. - Complete
  On The Lagoon by shadowglove reviews
  Sequel to On The Isle Of Apples. Something has changed in Merlin and Arthur's relationship since they turned teenagers, and Nimueh just can't put her finger on WHAT it could be. Then, after a visit to Northumbria ends badly she finally realizes what it is
  Merlin - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,048 - Reviews: 61 - Favs: 468 - Follows: 68 - Published: 12/18/2009 - Arthur, Merlin - Complete
  Discoveries by silvereign reviews
  When everyone else around him is growing up, Ted has some pondering to do. What will he lose when everything changes? Barney/Ted slash
  How I Met Your Mother - Rated: T - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 6,482 - Reviews: 47 - Favs: 129 - Follows: 20 - Updated: 12/18/2009 - Published: 12/15/2009 - Barney S., Ted M. - Complete
  Deviation by Cheryl Dyson reviews
  Arthur/Merlin Alternate Universe. A road trip takes a dangerous turn. MATURE ADULT CONTENT HEREIN.
  Merlin - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,809 - Reviews: 23 - Favs: 161 - Follows: 9 - Published: 12/16/2009 - Arthur, Merlin - Complete
  Games of Torment by Pineapple Bacardi reviews
  Slash. They hated each other, so Stefan struggled to understand why someone who hated him would kiss him in this desperate, all-consuming, demanding way. Stefan/Damon.
  Vampire Diaries - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 506 - Reviews: 30 - Favs: 83 - Follows: 18 - Published: 10/20/2009 - Damon S., Stefan S. - Complete
  Words Can Never Hurt Me by Addicted Archangel reviews
  After a closing a grueling case, Spencer Reid returns home only to find that he's not alone in his apartment. An abduction is the start of a frightening ordeal for the young genius and his team is struggling to help him.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Adventure/Angst - Chapters: 10 - Words: 22,784 - Reviews: 253 - Favs: 232 - Follows: 143 - Updated: 10/17/2009 - Published: 5/28/2009 - S. Reid - Complete
  Lust by OtherBlueGirl reviews
  AU, Morgan/Reid...Derek has an encounter that he will never forget.
  Criminal Minds - Rated: T - English - Supernatural/Angst - Chapters: 1 - Words: 937 - Reviews: 16 - Favs: 77 - Follows: 11 - Published: 10/7/2009 - D. Morgan, S. Reid - Complete
  What's Past is Prologue by ChudleyCanons reviews
  Modern AU. It is Merlin's 26th birthday but Arthur has to work and hasn't given Merlin his present yet. A series of flashbacks tell the story of how they met and how their relationship developed. Again the title is Shakespeare's. Not mine.
  Merlin - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 7,703 - Reviews: 102 - Favs: 356 - Follows: 28 - Published: 9/8/2009 - Merlin, Arthur - Complete
  At Your Discretion by Fanfic-Frankie reviews
  In which Arthur learns the value of being indiscreet every now and again. Arthur/Merlin slash, of course, M rated for language and all the implied goodness. One-shot. Enjoy!
  Merlin - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,866 - Reviews: 52 - Favs: 250 - Follows: 21 - Published: 9/2/2009 - Merlin, Arthur - Complete
  Long Live The King by shadowglove reviews
  AU. What if when the Great Dragon said that Mordred would 'kill' Arthur he didn't exactly mean it the way it sounded? Mordred discovers that he fulfilled that prophecy, while living in Arthur's court, loving Emrys, and Arthur still alive on the throne.
  Merlin - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 7,165 - Reviews: 143 - Favs: 820 - Follows: 139 - Published: 8/27/2009 - Mordred, Merlin - Complete
  Válasz by Nasuke-chan
  Grimmjow Karakurába megy, hogy válaszokat kapjon Ichigotól. GrimmIchi ONE-SHOT
  Bleach - Rated: T - Hungarian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,443 - Favs: 4 - Published: 8/17/2009 - Grimmjow J., Ichigo K. - Complete
  Ealdor by shadowglove reviews
  Sequel to While You Slept. AU. preslash. Two months after Arthur was taken Merlin saved a young druid boy, raising the five-year-old, and eight months later Arthur returns with his knights and Morgana. Merlin realizes who Arthur is, and Arthur has a plan.
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 3 - Words: 9,550 - Reviews: 138 - Favs: 710 - Follows: 211 - Updated: 8/13/2009 - Published: 8/10/2009 - Merlin, Arthur - Complete
  While You Slept by shadowglove reviews
  AU. PreSlash. Merthur. In Ealdor, Merlin comes upon an injured man and takes care of him in secret, never realizing that the one he watches over is Arthur, the Crown Prince of Camelot.
  Merlin - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,558 - Reviews: 64 - Favs: 880 - Follows: 165 - Published: 8/10/2009 - Merlin, Arthur - Complete
  White Lies by cause.A.scene reviews
  When Reid is taken hostage in a bank by a group the team has been profiling, he must work to keep the hostages safe by making sacrifices of his own and creating a bond with his captor. Team and Reid fic. No pairing, no other warnings. Just some whump
  Criminal Minds - Rated: K - English - Hurt/Comfort - Chapters: 11 - Words: 24,161 - Reviews: 264 - Favs: 747 - Follows: 160 - Updated: 8/4/2009 - Published: 6/28/2009 - S. Reid, A. Hotchner/Hotch - Complete
  Completely Addicted by TanukiRaccoon reviews
  Kyuubi has spent over a decade trapped inside Naruto. Now, beneath the moonlight, the bars vanish, and he's free. Yet, even though he now has his freedom, he still finds himself at Naruto's side. KyuuNaru
  Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 7,595 - Reviews: 290 - Favs: 1,893 - Follows: 398 - Published: 7/8/2009 - Naruto U., Kyuubi/Kurama - Complete
  Miscommunication by Aurore Verlaine reviews
  Arthur/Merlin:: Everyone is horribly misguided and thinks that Arthur and Merlin are a couple. Arthur and Merlin, armed with nothing but fierce denial, set out to prove everyone wrong..or die trying.
  Merlin - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 5 - Words: 9,229 - Reviews: 206 - Favs: 898 - Follows: 117 - Updated: 5/2/2009 - Published: 4/27/2009 - Arthur, Merlin - Complete
  The Unforgiving by DisobedienceWriter reviews
  A banished Naruto is told he needs to return to the Hidden Leaf by an emissary of the new Rokudaime Hokage. His reaction isn't what you'd expect.
  Naruto - Rated: T - English - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 5,146 - Reviews: 428 - Favs: 3,306 - Follows: 934 - Published: 4/18/2009 - Naruto U. - Complete
  A Smudge of Flour by Diamond-Raven reviews
  Arthur starts noticing Merlin has smudges of flour on his cheek in the mornings. While trying to come up with plausible explanations, Arthur discovers he really doesn't like some of those explanations. (Merlin/Arthur pre-slash, mild imagined het)
  Merlin - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,255 - Reviews: 72 - Favs: 729 - Follows: 76 - Published: 4/11/2009 - [Merlin, Arthur] - Complete
  Love at first sight by Tiro reviews
  Voldemort really opens his eyes once he kidnaps Harry Potter, and really has a look on the teen. And promptly falls in love with him. Slash.
  Harry Potter - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,825 - Reviews: 178 - Favs: 2,335 - Follows: 512 - Published: 2/11/2009 - Voldemort, Harry P. - Complete
  Apple Cider by Ruyu-san reviews
  Ichigo cupped the white, red and green polka dot mug between his hands, softly blowing over the rim to cool the hot beverage. AU, Yaoi, kissing, fluff, complete, one-shot! XD
  Bleach - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,214 - Reviews: 26 - Favs: 88 - Follows: 8 - Published: 12/21/2008 - Ichigo K., Grimmjow J. - Complete
  A Pile of Goo by Mellow girl reviews
  It amazed Reid how intelligent people turned into goo whenever a baby was around.
  Criminal Minds - Rated: K - English - Chapters: 1 - Words: 887 - Reviews: 30 - Favs: 107 - Follows: 16 - Published: 11/15/2008 - Complete
  Love conquers everything by Tiro reviews
  Harry has a lover no one expected. And together they will bring Dumbledore down. Slash.
  Harry Potter - Rated: M - English - Romance - Chapters: 14 - Words: 36,583 - Reviews: 497 - Favs: 2,894 - Follows: 947 - Updated: 8/17/2008 - Published: 5/18/2008 - Voldemort, Harry P. - Complete
  Trading Sweet Kisses by Fourangers reviews
  AU highschool one-shot. Story of english classes, stolen kisses and sweet muffins. The hectic life of Sasuke, matchmaker Sakura, rivals and origamis...-wha? SasuNaru, fluffy and mushy story. Shounen-ai.
  Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 7,313 - Reviews: 21 - Favs: 74 - Follows: 2 - Published: 4/23/2008 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
  Speechless by NaruSasuNaruLover reviews
  It's just like Naruto to lose his voice when the love of his life confesses his love to him. NaruSasu. One shot. Fluff! rated to be safe though nothing bad in it, just making out XD
  Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,270 - Reviews: 20 - Favs: 91 - Follows: 8 - Published: 4/2/2008 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
  Camera Obscura by Addicted Archangel reviews
  An serial killer is terrorising the small town of Brewton, Alabama, and the BAU is called on the case. Reid goes missing ang the team struggles to find him. Pairings - none
  Criminal Minds - Rated: T - English - Chapters: 20 - Words: 26,086 - Reviews: 153 - Favs: 170 - Follows: 38 - Updated: 3/1/2008 - Published: 2/7/2008 - Complete
  You're Pretty by ReaperRain reviews
  A fluffy ManJuu oneshot: Funny how two words can change everything. ChazzJaden, contains slightly homophobic!Chazz.
  Yu-Gi-Oh GX - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,975 - Reviews: 38 - Favs: 127 - Follows: 17 - Published: 8/18/2007 - Chazz P./Manjōme J., Jaden Y./Jūdai Y. - Complete
  Waiting For You Beyond the Light by LAXgirl reviews
  Naruto, stay with me,' Tsunade cried, the tears in her eyes almost audible. But he was so tired and the darkness was sweeping in... 'You must go back,' he whispered, his face haloed in light. 'There's still so much for you to do there.' YONDADDY fic!
  Naruto - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 7,419 - Reviews: 178 - Favs: 688 - Follows: 116 - Published: 8/6/2007 - Naruto U., Minato N. - Complete
  Blood Stained Hands by LAXgirl reviews
  Supposedly killed in an Akatsuki attack, no one knows what to think when Naruto is later found still alive but mentally shattered and dangerously close to losing control over Kyuubi. Can Sasuke save his friend or is Naruto doomed to darkness? COMPLETE!
  Naruto - Rated: T - English - Drama/Angst - Chapters: 15 - Words: 92,225 - Reviews: 813 - Favs: 1,072 - Follows: 426 - Updated: 6/25/2007 - Published: 8/28/2006 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
  Hectic by darkalbino reviews
  Sex is always more fun when you can get caught...SasuNaru, oneshot, lemon, duh...
  Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,273 - Reviews: 140 - Favs: 477 - Follows: 61 - Published: 6/9/2007 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
  Senses by o0Kitsune0o reviews
  The beautiful surroundings were insignificant in comparison to his point of focus. He could spend countless hours staring at the blue eyed blonde. [SasuNaru fluffy oneshot kawaiiness.] Sasuke muses about his relentless attraction for his teammate. R&R!
  Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,633 - Reviews: 15 - Favs: 40 - Follows: 9 - Published: 2/12/2007 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
  Night of Possession by Ninyria reviews
  [ Han x Sean. The Fast and the Furious: Tokyo Drift. INCOMPLETE. ] They talk about stuff...more than friends?
  Fast and the Furious - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,677 - Reviews: 14 - Favs: 26 - Follows: 24 - Published: 12/6/2006
  Lost in Translation by Hikari M666 reviews
  AU SasuNaru. When Naruto bumps into Sasuke and doesn't recognise him, Sasuke pretends not to speak Japanese to avoid him. But he doesn't expect Naruto to start revealing all his secrets to a stranger.
  Naruto - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,580 - Reviews: 218 - Favs: 534 - Follows: 141 - Published: 11/13/2006 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
  Mentor and Mentee by Ninyria reviews
  [ Han x Sean. the Fast and the Furious 3: Tokyo Drift. Alternative Ending. Slash. BETA'ED. COMPLETE. ] Sean is overwhelmed with guilt of Han’s sacrifice, which ultimately resulted his death. Reflection of his relationship with Han, his mentor.
  Fast and the Furious - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,891 - Reviews: 36 - Favs: 68 - Follows: 12 - Updated: 8/18/2006 - Published: 7/4/2006 - Complete
  Fanning the Spark by Shyleigh reviews
  (SLASH JW) There's a spark between him and Jack. Will can tell. If only he could extinguish the flame...
  Pirates of the Caribbean - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,802 - Reviews: 13 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 6/21/2004
  Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

  My Life reviews
  A zseni, milliárdos, playboy és emberbarát Tony E. Stark egyetemi élete - lehetséges - szerelemmel és egyéb gondokkal megfűszerezve. Szaftosan tálalva, tökéletes hőmérsékleten. (Stony, Slash. egyéb más párosítások esetleg)
  Avengers - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 15 - Words: 71,776 - Reviews: 14 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 3/24/2017 - Published: 1/18/2016 - [Iron Man/Tony S., Captain America/Steve R.] Loki, Hulk/Bruce B. - Complete
  Ellenfél
  A kapcsolat az ellenfelek s az ellenségek között mindig kétélű penge körül táncolt. (Harry POV, egyperces, semmi különleges. :)
  Harry Potter - Rated: T - Hungarian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 819 - Published: 12/20/2015 - Harry P., Voldemort - Complete
  Mindent érted tettem reviews
  A cím mindent elárul. Loki POV. (semmi slash, testvér fic, bromance, one-shot, egybeveszi az összes Bosszúállókat és a Thor filmeket)
  Thor - Rated: T - Hungarian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 803 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 10/25/2015 - [Loki, Thor] - Complete
  Bárcsak
  Erik gyáva. De minduntalan arra vágyik, azt kívánja, hogy Charles bárcsak megszegné a neki tett ígéretét, és belekukkantana a fejébe. Mert tudja jól, hogy ezeket az érzéseket, melyeket másik férfi iránt érez, soha nem meri hangosan kimondani. És ha Charles hallaná, úgy minden sokkal könnyebb lenne. (First Class, Cherik, egyperces, One-Shot... hm, semmi különleges. :3)
  X-Men: The Movie - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 749 - Favs: 2 - Published: 10/10/2015 - [Charles Xavier/Professor X, Erik L./Magneto] - Complete
  Cigarette
  Derek Hale már kiskora óta gyűlölte a cigarettát, aztán később megismeri Stilest. ( Derek POV, enyhe slash, one-shot, a cím nem elírás, elvileg! :D)
  Teen Wolf - Rated: T - Hungarian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,074 - Favs: 1 - Published: 9/2/2015 - [Stiles S., Derek H.] Peter H. - Complete
  Szerelem a Tisztáson reviews
  Útvesztő helyes férfiúi kapcsolatait vetem az internet csodálatos lapjára, remélem tetszeni fog. SLASH, Bromance, erotikus tartalom stb... 1. történet: Thomas éjjeli sétára indul, s később váratlan látogató ijeszti halálra.(Gally x Thomas) :* A történetek egymás folytatásai lesznek. :) Lényegében Thomas centrikus, Thomas hárem, minden ami Thomas...! :3
  Maze Runner Trilogy - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,354 - Reviews: 1 - Published: 8/28/2015 - [Thomas, Gally, Minho, Newt]
  Az igazság reviews
  Egy baleset következtében, kiderül az igazság, mely mélyen el volt temetve a bűntudat, a félelem, az aggódás és a szeretet romjai alatt. Talán ezzel a véletlennel az igazság elhozhatja a várt örömöt, vagy a megdöbbenés hatása alatt, csak a gyűlölet fog megmaradni? A titokra fény derül, mely sok mindenki életét megváltoztatja, akarva akaratlanul is. (Kuroko centrikus, esetleg Slash)
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Drama/Family - Chapters: 6 - Words: 13,154 - Reviews: 26 - Favs: 3 - Follows: 4 - Updated: 6/23/2015 - Published: 2/25/2015 - Kuroko T., Kagami T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
  Utóhatások reviews
  Stiles felejt el dolgokat. Neveket, eseményeket, arcokat. Azokat, akik már meghaltak. Mindenkivel előfordul, de vele túl gyakran. Néha beképzel dolgokat. Kicsiket, nagyokat. Olvasni is elfejelt, a szemei előtt lefolynak a betűk. Neki ez persze természetes. A falkának már annyira nem. S nem tudják, mi ez. Talán az őrület első jelei? Nem, dehogy. Csak Nogitsune. Nogitsune utóhatásai.
  Teen Wolf - Rated: T - Hungarian - Drama/Family - Chapters: 3 - Words: 9,342 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Updated: 6/22/2015 - Published: 5/18/2015 - Scott M., Stiles S., Derek H., Nogitsune
  Édes kis titok reviews
  Scottnak megzavarták a terveit Allisonnal, így Stileshez megy egy kis éjjeli mókára... ahogy ilyenkor mindig is. (Scott x Stiles azaz Sciles - FiúxFiú, Slash, Yaoi - ahogy tetszik, One-Shot, Erotikus tartalom...)
  Teen Wolf - Rated: M - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,449 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 6/7/2015 - [Stiles S., Scott M.] - Complete
  The Basketball Which Ghoul Kuroko Plays reviews
  - Nem értelek Tetsuya. Ha ennyire vágysz Kagamira, miért nem kapod el? Miért nem kapod el... és ölöd meg? Hisz mindketten tudjuk, hogy gond nélkül meg tudnád tenni. Miután végeztél, egyszerűen csak dobd ki valamelyik sikátorban. Hidd el, a gerlék előbb találják meg a hulláját, mint a rendőrök. (Tokyo Ghoulság a Kuroko univerzumban, semmi más. One-shot, kínzás mód említés)
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Horror/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,612 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/30/2015 - Kuroko T., Kagami T., Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
  Hasonlóság reviews
  Dumbledore és Harry egy bizonyos dologban talán már a kezdetek kezdetétől hasonlóak voltak. (Bromance említés szintjén, pihe, egyperces, One-shot, Gellbus azaz Gellert x Albus, Torry... viszonzatlan-nem tudó szerelem... semmi komoly :)
  Harry Potter - Rated: K - Hungarian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,004 - Reviews: 2 - Published: 4/11/2015 - [Gellert G., Albus D.] [Harry P., Tom R. Jr.] - Complete
  A bájital reviews
  Életében mindenki más hozott helyette döntéseket. Most az egyszer, Harry James Potter úgy érezte, van joga meghozni egy saját döntést. Bűntudat nélkül. (Enyhe Bromance, Torry, One-shot, Nem AU, kitettem a T-t a "Halál" miatt, higgyétek el, megéri elolvasni :)
  Harry Potter - Rated: T - Hungarian - Drama/Family - Chapters: 1 - Words: 22,326 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/6/2015 - [Harry P., Tom R. Jr.] Ron W., Hermione G. - Complete
  Give it up! reviews
  "Feladni? Ha feladnám...akkor lehet, hogy minden olyan lenne, mint régen. Ha... visszatérnénk azokhoz a napokhoz... Vajon... Tudnám türtőztetni magam, ha a közelében vagyok...?" (KuroKen, nagyon enyhe Slash, One-Shot)
  Haikyu/ハイキュー - Rated: T - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,474 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Published: 3/8/2015 - [Kenma K., Tetsuro K.] - Complete
  Derek gondjai reviews
  /6.része a sorozatnak/ Derek gondjai, Spencerrel kapcsolatban. Többet nem mondok, jó olvasást! :D ( Moreid, enyhe SLASH, One-Shot)
  Criminal Minds - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,851 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/20/2015 - [S. Reid, D. Morgan] - Complete
  Arthur és Merlin lova
  Ladynek és Villámnak elege van már a folytonos frusztrációtól, ami a herceg és az inasa között zajlik. Így hát tesznek ellene. (Merthur, enyhe, Ló Pov, Fluff, One-Shot) :D
  Merlin - Rated: T - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,605 - Published: 2/19/2015 - [Merlin, Arthur] - Complete
  Valentin Nap reviews
  /5.része a sorozatnak/ Morgan Valentin Nap alkalmából készül megajándékozni a drága Reid-et - akinek persze fogalma sincs arról, hogy a férfi szerelmes belé -, de folyton folyvást megakadályozzák benne. Vajon sikerül Dereknek időben leszállítania a csokit? És bevallja az IQ bajnoknak, hogy szereti? (Moreid, One-Shot, Fluff, Valentin nap alkalmából írtam ezt, remélem tetszeni fog!)
  Criminal Minds - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,977 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Published: 2/8/2015 - [S. Reid, D. Morgan] A. Hotchner/Hotch, D. Rossi - Complete
  Criminal Minds stories
  Eldöntöttem, hogy én magam is csinálok egyet Magyar nyelven, mivel már Angolul láttam egy-kettőt. Ide jönnek azok a történetek, amiket ti gondoltok ki a Criminal Minds-el kapcsolatban (One-shotok). Bővebb információért, kérlek nézd meg ezt, és ha már benn vagy, olvasd el a ficet is. ;) :* (Esetleg Reid centrikus, de ez tőletek függ)
  Criminal Minds - Rated: T - Hungarian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,512 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 1/24/2015 - A. Hotchner/Hotch, D. Morgan, Jennifer J./JJ, S. Reid
  Az időutazó szerelme reviews
  Uchiha Itachi életéről szól ez a történet, amikor egy váratlan napon, megismerkedik az időutazó Narutóval. (NaruIta, Boy's Love, One-Shot, esetleges OCC-ség, aki nem szereti ne olvassa... tudja mindenki. :)
  Naruto - Rated: T - Hungarian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 14,647 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 1/23/2015 - [Naruto U., Itachi U.] Sasuke U., Kisame H. - Complete
  Elmész?
  /4. része a sorozatnak/ Morgan ideges. Reid... elhagyja a csapatot? Miért? Miért! És Straussnak mi köze van hozzá! (Morgan x Reid, enyhe Bromance, Morgan POV, One-Shot...)
  Criminal Minds - Rated: T - Hungarian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,056 - Favs: 2 - Published: 1/11/2015 - [D. Morgan, S. Reid] Erin S. - Complete
  Tévedés
  (3.rész) Amikor Morgan meglátja, hogy Reid egy idegen nővel beszélget, ledöbben. Főleg akkor, amikor a nő átad egy cetlit Spencernek, Derek pedig aggódni kezd, a riválisa, és barátja miatt is...Hiszen nem akarja, hogy Reid rajta kívül bárki másé legyen...Aztán persze az IQ bajnok felnyitja a szemét, és akkor Morgan rájön, hogy nem arról van szó, amit ő hitt...Hogy tévedett.(Moreid)
  Criminal Minds - Rated: T - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,720 - Favs: 3 - Published: 1/10/2015 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  Láncszem reviews
  Kuroko mindig is a középpont volt mindenki életében. De egy felkérés talán megváltoztatja mindenki érzéseit, sőt!Talán mindenki csak magának akarja majd Kurokót...De vajon a reakció mi lesz, ha meglátják a drága fantom tagot...Nőnek öltözve!Kéjesen tekeregve? Táncolva? Persze, senki se gondoljon semmi rosszra... ez csak egy klip... KurokoHárem, természetesen Boy's Love témában! :))
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 15 - Words: 38,661 - Reviews: 35 - Favs: 6 - Follows: 5 - Updated: 1/3/2015 - Published: 5/18/2014 - [Kuroko T., Kise R.] Kagami T., Generation of Miracle - Complete
  Szilveszteri ébredés
  /2.rész/ "Derekben kisajátítási vágy égett, így beletúrt Reid barna hajába, és erővel hátrafeszítette a fiatal férfi fejét. Spencer szemei meglepetésszerűen kitágultak, de nem félelmet tükröztek, hanem odaadást, szerelmet. Amikor ezt az idősebb férfi meglátta, nem tudott ellenállni a vigyorgásnak." (Moreid, One-Shot, Szilveszter alkalmából! Mindenkinek boldog Új évet! :)
  Criminal Minds - Rated: T - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,413 - Favs: 2 - Published: 12/30/2014 - [D. Morgan, S. Reid] - Complete
  Egy ágyban az ellenséggel reviews
  Damon egyedül iszik a Grillben, és kicsit sem józan. Aztán észrevesz valakit maga mellett. A férfinek szőke haja, és huncutul csillogó kék szemei vannak. Nem mellesleg még jól is néz ki. Oh, és akkor Damon felismeri. Hisz ki más lehetne, ha nem Klaus? Amikor aztán a dolgok beindulnak, Klaust elkapja a vágy és megharapja Damont. És ez először nem tűnik fel nekik...
  Vampire Diaries - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 18,533 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 12/28/2014 - Published: 10/22/2014 - [Damon S., Klaus] Stefan S., Alaric S. - Complete
  Érted jöttem reviews
  Kuroko Tetsuya meghalt. De akkor Aomine miért látja, mintha semmi sem történt volna?
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 10,462 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 12/23/2014 - Published: 11/22/2014 - [Kuroko T., Aomine D.] - Complete
  Coffee
  /A sorozat 1 része/ Spencer kávét iszik. Derek pedig nézi. (One-Shot, Bromance, Morgan x Reid.)
  Criminal Minds - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 908 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/22/2014 - [S. Reid, D. Morgan] - Complete
  Skizofrénia reviews
  Mind tudjuk,hogy mit jelent ez a szó.Mit tegyünk ha egy hozzánk közelálló személy tudathasadásban szenved?És ha nekünk ez fel sem tűnik?Mit csinálunk ha kiderül?Ha megtudjuk,hogy akit eddig ismertünk az nem is az igazi barátunk?Ha teljesen más személyiséggel rendelkezik?Ha mindeddig teljesen másnak mutatta magát nekünk?De a legrémisztőbb..Mi van ha ő maga sem tudott a betegségéről?
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Drama/Angst - Chapters: 21 - Words: 74,114 - Reviews: 44 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 11/14/2014 - Published: 7/2/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle, Kagami T., Haizaki S.
  Nem, nem, nem, nem Mondtam már, hogy nem? reviews
  Egy kis Klamon pihe, többet nem mondok. :P Jó olvasást. :) One-shot
  Vampire Diaries - Rated: T - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 433 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 10/25/2014 - [Damon S., Klaus] - Complete
  Merlin, én sze- reviews
  Arthur épp meg akarja vallani a szerelmét Merlinnek, amikor is megtörténik a baj. One-shot. Karakterhalál. Merthur.
  Merlin - Rated: T - Hungarian - Hurt/Comfort/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,246 - Reviews: 2 - Published: 10/24/2014 - [Merlin, Arthur] Lancelot, Gwaine - Complete
  Ne ébressz fel reviews
  Most megtudjuk, hogy Aomine miért is alszik olyan sokat. És, hogy miért nem szeret soha felébredni. /One-shot, Shounen-ai, (AoKuro múlt - KagaKuro jövő - említés szintjén)/
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 814 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/24/2014 - Kuroko T., Aomine D., Kagami T.
  Exek: Az a bizonyos pénteki nap reviews
  Az "Exek" című történetem folytatása. A történet onnét folytatódik, ahol a másik véget ért. Semmi különös, csak gondoltam megajándékozlak titeket vele. :) One-shot.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,618 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/21/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle, Momoi S. - Complete
  Kuroo nem tudja reviews
  A "Kenma tudja" folytatása/párja. Úgy gondoltam Kuroo nézőpontjából is le kellene írnom, így nem hagyhattam egyedül a másik történetet. Kuroo x Kenma, shounen-ai, pihe. One-shot.
  Haikyu/ハイキュー - Rated: T - Hungarian - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 955 - Reviews: 2 - Published: 10/15/2014 - [Tetsuro K., Kenma K.] - Complete
  Kenma tudja reviews
  Kenma képes olvasni másokban. A legkisebb reakciókat is azonnal észreveszi, legyen az egy arckifejezésben, testtartásban, szemrezdülésben. Kuroo viszont azt hiszi, hogy Kenma nem tudja. Pedig ez hazugság. Mert Kenma tudja. Kuroo x Kenma Shounen-ai, egy kicsi pihe. One Shot. :)
  Haikyu/ハイキュー - Rated: K - Hungarian - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 847 - Reviews: 3 - Published: 10/14/2014 - [Tetsuro K., Kenma K.] - Complete
  Két srác, hogyan? reviews
  Kagami és Aomine kipróbálja a szexet. Csak ennyit mondok, ha érdekel a történet olvasd el. :D Figyelem! Yaoi! AoKaga, trágár szavak... One-shot.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Hungarian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,035 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 7/29/2014 - [Kagami T., Aomine D.] - Complete
  Csak az enyém
  Kagami felébred, és meglepetten veszi észre, hogy valakit szorosan magához ölel. Később persze azon is megdöbben, hogy erre az illetőre izgult fel... Kagami x Kuroko; Yaoi. Boy's Love.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,605 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 7/27/2014 - [Kagami T., Kuroko T.] - Complete
  Halloween reviews
  Halloween. Jelmezek. Fluff. One-Shot. Haizaki x Kuroko. Olvasd el és megtudod ;) Hehe... (Trágár szavak... bár kinek mi az...)
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,754 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 5/22/2014 - [Kuroko T., Haizaki S.] Kagami T., Generation of Miracle - Complete
  Mindig
  Uchiha Madara középiskolás éveit kísérhetjük nyomon ebben a történetben. AU! Hashirama x Madara párosítással. (Trágár szavak)
  Naruto - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 8,809 - Updated: 5/6/2014 - Published: 5/2/2014 - [Madara U., Hashirama S.] Mikoto U., Kagami U.
  Bújócska reviews
  Nincs annál jobb ha az ember újra gyereknek képzeli magát, és bújócskázik. Főleg ha azt egy üres házban teszik. Igazi macska-egér játék nem de? Vagy mondhatnám... Oroszlán-cica játéknak is? Yaoi!: Akashi x Furihata párosítással.
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,363 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 4/21/2014 - [Akashi Seijuurou, Furihata K.] - Complete
  Húsvét reviews
  A tojásvadászat jó móka... és talán egyesek jobban is élvezik a kelleténél. Shounen-ai, Akashi x Furihata ;)
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 691 - Reviews: 2 - Published: 4/20/2014 - [Akashi Seijuurou, Furihata K.] - Complete
  Partner reviews
  A partnerség jó dolog. És pár segítő kéz, igazán érdekes végkifejlethez vezethet... Yaoi! Soul x Black Star, ha nem tetszik ne olvasd!
  Soul Eater - Rated: T - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,110 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 4/12/2014 - [Black Star, Soul Eater] Maka A., Tsubaki N. - Complete
  Véletlen reviews
  Mi történik ha Onodera Ritsu merő véletlenségből találkozik Takahashi Misakival? Ha elolvasod megtudod. :)
  Crossover - Junjō Romantica & Sekaiichi Hatsukoi - Rated: K - Hungarian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,120 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 4/6/2014 - [Misaki T., A. Usami] [Ritsu Onodera, Masamune Takano] - Complete
  Ötletbörze reviews
  Ide írhatjátok azokat az ötleteiteket, melyekkel nincs időtök foglalkozni, vagy megírni. (ha írtok persze) Részletesebben elmagyarázom, csak kattints rá. :) ( csak kérlek, senki se lopjon más történetét... az nagyon cink lenne! xD :D )
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Hungarian - Chapters: 1 - Words: 290 - Reviews: 8 - Published: 3/29/2014 - OC
  Élmény reviews
  Akashi, Midorima, Kise és Aomine, soha nem gondolta volna, hogy egy torna cucc visszaszerzése ilyen élményben részesítheti majd őket. Persze természetes, hogy tévedtek. Murasakibara x Kuroko
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,378 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 3/29/2014 - [Kuroko T., Murasakibara A.] Generation of Miracle - Complete
  Exek reviews
  Kuroko Tetsuya meséli el ebben a történetben, egy kedves barátjának, hogy hogyan is feküdt le az összes csodák generáció tagjaival. Figyelem! Fiú x Fiú!
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 18,703 - Reviews: 15 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 3/22/2014 - Published: 2/22/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle, Haizaki S. - Complete
  Az egyetlen reviews
  Mi van akkor, ha a Gom tagjai és Kagami, végül rájönnek, hogy mit is éreznek Kuroko iránt? De mi van akkor, ha mindehhez már túl késő? Mert hát... Megjelenik az egyetlen, aki a legtökéletesebb, legfontosabb Kurokónak... és vele, legyenek bármilyen jó kosarasok, nem vehetik fel a versenyt... Mivel... Kuroko számára...Ő az egyetlen... ( Gom/Kaga/OgixKuroko szóban)
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,271 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 2/16/2014 - Kuroko T., Kagami T., Generation of Miracle, Ogiwara S. - Complete
  A magántanár reviews
  Ebben a kis történetben nyomon követhetjük, hogy mit is érez, a mi drágalátos Aomine Daikink, az ő édes, érzelemmentes, magántanára iránt. Hiszen ő a legjobb, a gyönyörű Tetsu-sensei. Figyelem! Yaoi! Fiú x Fiú! Aomine x Kuroko párosítással. :)
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Hungarian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,404 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 2/16/2014 - [Kuroko T., Aomine D.] - Complete
  Szeretem őt reviews
  Mi van ha Kuroko a téli kupa megnyerése után egyedül ünnepli a születésnapját? Mi van ha közben találkozik Kisével és pár ital után a szőke enged a vágyainak és megcsókolja őt? Majd ezek után Kuroko rájön az igazi érzéseire?Hogy ő igazából a figyelemre vágyott mindig is? De ezt a nem teheti meg kosárlabdázáskor, nem másképp fogja magári felhíni a figyelmet...KiKuro/HaiKuro/KagaKuro
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Hungarian - Friendship - Chapters: 7 - Words: 19,711 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 2/8/2014 - Published: 12/26/2013 - [Kuroko T., Kagami T.] Generation of Miracle, Haizaki S. - Complete
  Mazochista reviews
  Az egész akkor kezdődött. Akkor amikor meghallotta azt a szívszorító mondatot. - Én hiszek benned Kise-kun! - Kiáltotta Kuroko Tetsuya a nézőtérről. Haizaki x Kuroko /mazochista/ :D Érdekes volt megírni őt így xD Figyelem! Yaoi... Jó olvasást! ;)
  Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Hungarian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,200 - Reviews: 1 - Published: 1/13/2014 - [Kuroko T., Haizaki S.] Kise R. - Complete