somniuum
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 05-20-15, id: 6788951, Profile Updated: 01-10-19

lebih sering speechless sampe akhirnya cuma nge-fav saja :'(

forgive me~

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

L'amis Pour Toujours by Arlene Shiranui reviews
Highschool!AU/ Ketika Sasuke memutuskan menerima tawaran Itachi untuk ikut bersamanya ke Konoha, itu adalah keputusan terbaik yang pernah ia buat. Keputusan yang mengubah hidupnya selamanya./COMPLETED
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 102 - Words: 669,272 - Reviews: 2811 - Favs: 1,211 - Follows: 714 - Updated: 12/31/2021 - Published: 9/12/2008 - Team Seven - Complete
Potrait by tsukitsukiii reviews
Mata itu bergerak. Mengekor pada Samatoki. Mengikuti tiap langkahnya. Dan membawa Samatoki jatuh, jatuh semakin dalam pada pesonanya. [Hypnosis Mic fanfiction. SamaIchi. Samatoki x Ichiro. AU. Warning! BL]
Hypnosis Mic/ヒプノシスマイク - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 4 - Words: 7,905 - Reviews: 30 - Favs: 40 - Follows: 37 - Updated: 4/12/2020 - Published: 1/9/2019 - Samatoki A., Ichiro Y.
mahkota daun sang dewi bayangan by magma maiden reviews
karena konoha tidak dibangunkan dalam semalam oleh daya seorang saja. sang dewi membangunnya bersama-sama, dan sang dewi runtuh sendirian [ fem!hashi, fem!izuna; era para pendiri konoha. au dengan tema politik dan feminisme ]
Naruto - Rated: M - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 15 - Words: 146,420 - Reviews: 31 - Favs: 27 - Follows: 18 - Updated: 12/12/2018 - Published: 9/8/2017 - [Hashirama S., Madara U.] [Tobirama S., Izuna U.] - Complete
Tarian Api by Kenzeira reviews
"Hei, Ichigo, sejak dulu, aku sangat ingin membuatmu menjadi milikku." / Sejak kita berjumpa, pada akhir tahun 1901. Historical References; Imperial Collection, 1863, 1901, 2205 [untuk #CraneBerryCanonFest]
Touken Ranbu/刀剣乱舞 - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 717 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Published: 4/25/2018 - [Tsurumaru K., Ichigo H.] - Complete
Recall by panda dayo kw reviews
[InaSure] Selama tujuh hari, Inaho dan Slaine bertukar kehidupan akibat faktor yang tidak masuk akal. / "Aku tak tahu kau ternyata memendam perasaan padaku, Kaizuka." • AU.
Aldnoah Zero/アルドノア・ゼロ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 5 - Words: 12,692 - Reviews: 28 - Favs: 23 - Follows: 20 - Updated: 3/21/2018 - Published: 7/20/2017 - [Inaho K., Slaine T.] - Complete
Tentamen Suicidii by memetic reviews
Pada suatu semesta asing di mana siapapun tak bisa mengakhiri hidup sendiri selama masih tersisa setidaknya satu saja insan di Bumi yang masih tulus mencinta jiwanya; Heiwajima Shizuo yang depresi dihadapkan dengan fakta bahwa ia tak mampu mati, berapa kalipun ia mencoba bunuh diri. [shizaya(?), Raijin Days, AU]
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Angst/Supernatural - Chapters: 10 - Words: 15,829 - Reviews: 15 - Favs: 29 - Follows: 20 - Updated: 11/3/2017 - Published: 1/7/2017 - Izaya O., Shizuo H., Shinra K.
Absurdities by dance in storm reviews
Epilog One is UP! Finally after 3 whole years hahaha :D Saia sendiri hampir lupa storyline-nya, jadi a bit lost in what should I write for this chap's summary. Just check it out 'kay! :*
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 40 - Words: 265,402 - Reviews: 786 - Favs: 152 - Follows: 114 - Updated: 9/16/2017 - Published: 5/18/2012 - England/Britain, OC, Spain, S. Italy/Romano
Märchen by Cherry-Sakura05 reviews
Marchen's COMEBACK! / Silakan mulai menebak-nebak! / Slash-Straight / Chapter 13: The Sleeping Red Scarf I
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 13 - Words: 30,847 - Reviews: 323 - Favs: 205 - Follows: 137 - Updated: 9/2/2017 - Published: 8/3/2013
Reflexion by Panda Dayo reviews
[1827, semi AU] Kita setara; kita sama. Crosspost dari AO3.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 2 - Words: 5,613 - Reviews: 11 - Favs: 11 - Follows: 13 - Updated: 7/31/2017 - Published: 6/27/2017 - [K. Hibari, Tsuna/Tsunayoshi S.] Reborn
Tsunderella Boy by Jeruk reviews
Tidak semua kisah dalam dongeng seindah kedengarannya. [AU, OOC]
My Hero Academia/僕のヒーローアカデミア - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Humor - Chapters: 4 - Words: 7,439 - Reviews: 52 - Favs: 67 - Follows: 63 - Updated: 7/28/2017 - Published: 6/28/2016 - Katsuki B., Izuku M., Shouto T.
Love is a Beautiful Pain by melody kiss reviews
Once upon a time, Megumi loved a man who loved someone else.
Shokugeki no Soma/食戟のソーマ - Rated: K - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,193 - Reviews: 26 - Favs: 108 - Follows: 28 - Published: 6/28/2017 - Soma Y., Erina N., Megumi T. - Complete
Reversible Campaign by Panda Dayo reviews
[1827] Tsuna tidak mengerti mengapa ia disidang seperti maling kolor. /"Kau divonis bersalah, Sawada Tsunayoshi." —semi ar. ooc. typo(s)
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,781 - Reviews: 5 - Favs: 16 - Follows: 5 - Published: 6/23/2017 - K. Hibari, Reborn, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
you are my corner by noktah reviews
todoroki/midoriya — "Apa kau tahu kalau aku menyukaimu?"
My Hero Academia/僕のヒーローアカデミア - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,855 - Reviews: 11 - Favs: 35 - Follows: 3 - Published: 6/3/2017 - [Izuku M., Shouto T.] - Complete
Decimo's Daily Life by skyruu reviews
Menjadi seorang Boss dari family terkuat bukanlah hal mudah. Tsuna tahu dan Tsuna sangat paham. Hari-harinya harus dia jalani dengan sabar dan sangat sabar hingga kewarasannya habis. Collection drabbles. TYL-verse/Current-verse. Disclaimer: Amano Akira.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 32 - Words: 9,439 - Reviews: 174 - Favs: 71 - Follows: 61 - Updated: 4/2/2017 - Published: 1/29/2014 - Tsuna/Tsunayoshi S.
I Love Your Sister by Uchikata reviews
"Adikmu manis."/"Emang."/"Ga kaya kakaknya. Kakaknya bau amis."/"Emang."/"Tipikal cewek baik baik,"/"Emang."/"Kayaknya bukan cewek boros makeup."/"Emang."/"Cocok kalo jadian sama gua."/"Emang. Eehh! Apaaaa! Engaaaakk!"/ salam lope, pis, and gahool :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 16,605 - Reviews: 278 - Favs: 253 - Follows: 219 - Updated: 2/19/2017 - Published: 6/10/2012 - Sasuke U., Sakura H.
—in the last breath by Moon Waltz reviews
teruntuk Kaizuka Inaho, [inasure]. modified canon. dedicated for #BlackWhiteOrangeBat
Aldnoah Zero/アルドノア・ゼロ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,202 - Reviews: 3 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 2/7/2017 - Inaho K., Slaine T. - Complete
Delict by Kiriya Arecia reviews
[Inasure] [OrangeBat] AU. Tidak usah bertingkah seperti orang polos yang bakal dibejatin begitu. Fitnah banget. [hbd Inaho]. #BlackWhiteOrangeBat
Aldnoah Zero/アルドノア・ゼロ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,042 - Reviews: 11 - Favs: 32 - Follows: 7 - Published: 2/7/2017 - [Inaho K., Slaine T.] Rayet A. - Complete
Malam Jumat Kiku by are.key.take.tour reviews
Kenalkan, namanya saya Honda Kiku. Setelah sekian lama hanya bisa berharap dari kejauhan, saya akan mengajak kencan perempuan yang sudah lama saya taksir Jumat malam ini. Meskipun banyak teman-teman saya yang meragukan keberhasilan kencan kali ini, saya yakin ini akan sukses. Mudah-mudahan.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,579 - Reviews: 9 - Favs: 28 - Follows: 7 - Published: 1/17/2017 - [Belgium, Japan] Netherlands - Complete
I Like It Hot and Fast (And Yummy) by daruma kuah kimchi reviews
"I bet that if we called this something like "escargot," tourists would eat it." the damn chefs had a hearty laugh, because 'escargot' is the French word for 'fat crawling bag of phlegm.' FrenchGourmet!AU. HaremIna. FemIna. Disguise-in-boy Indonesia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 17 - Words: 62,661 - Reviews: 242 - Favs: 83 - Follows: 71 - Updated: 10/6/2016 - Published: 10/19/2014 - S. Italy/Romano, OC
luigi torelli by crystallized cherry reviews
Lovino dibesarkan oleh pantai, didewasakan oleh laut. Ia pulang pada pantai, siap menua di sana. {WWII!AU}
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Adventure/Family - Chapters: 15 - Words: 80,363 - Reviews: 39 - Favs: 45 - Follows: 25 - Updated: 9/24/2016 - Published: 11/12/2015 - [S. Italy/Romano, Liechtenstein] Germany, Norway - Complete
Seperti Itulah Caraku Mencintaimu by Imorz reviews
Tidak selamanya semua seperti apa yang Iwaizumi pikirkan. "Tooru, aku sayang kamu."/"Halah, pret."
Haikyu/ハイキュー - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,206 - Reviews: 6 - Favs: 34 - Follows: 11 - Published: 9/6/2016 - [Hajime I., Toru O.] - Complete
Tanja Bahasa by Hay Anime14 reviews
Indonesia, Selamat Hari Kemerdekaan yang ke 71. Semoga Menjadi Negara yang lebih Maju dan Lebih baik. Di hari yang istimewa ini, maukah kamu menjawab Semua Pertanyaan?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 4,798 - Reviews: 9 - Favs: 35 - Follows: 9 - Published: 8/17/2016 - OC - Complete
sulam semesta by crystallized cherry reviews
Nesia memburu serat untuk jasnya yang berserabut, serat-seratnya tercerabut. Melintas semesta, berlari di bawah cakrawala dan dengan kobar api yang menyala-nyala. { surealisme; kolaborasi Magma Maiden dan crystallized cherry }
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Adventure - Chapters: 1 - Words: 5,915 - Reviews: 2 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 8/17/2016 - OC - Complete
Past, Present, and Future by Roux Marlet reviews
Akatsuki, pencuri dan pedagang gelap vs Espada, mafia dan pembunuh bayaran. Kota Zaragoza, Spanyol utara. Satu Desember 1974, masa depan mereka akan ditentukan. / Di sana-sini ada kebohongan keji, dan mana yang benar-benar teman? / Ketika retorika bersuara, mana yang paling berharga: masa lalu, masa kini, atau masa depan? / Last Chapter Updated: Ch 33. The Valuable Ones
Crossover - Bleach & Naruto - Rated: T - Indonesian - Crime/Mystery - Chapters: 33 - Words: 148,366 - Reviews: 77 - Favs: 37 - Follows: 25 - Updated: 8/11/2016 - Published: 8/24/2012 - Akatsuki, Espada - Complete
Akaashi, Sehat? by Imorz reviews
Mungkin kamu belum pernah merasakan bagaimana gebetanmu tiba-tiba ada di halaman belakang rumah sedang memanjat pohon jambu. But Bokuto does.
Haikyu/ハイキュー - Rated: K - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,391 - Reviews: 19 - Favs: 63 - Follows: 15 - Published: 7/23/2016 - Kotaro B., Keiji A. - Complete
oh, the stars are quite sparkling tonight but you dazzle the most by pndglcs reviews
arthur pikir penantiannya akan sangat panjang sampai malam itu datang. [england ・ nyo!spain] [au]
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,947 - Reviews: 3 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 6/29/2016 - [England/Britain, Spain] - Complete
Antara Aku, Kamu, dan Vespa by Panda Dayo reviews
Sebuah tragedi vespa di jalan raya. / "Bat. Kupikir ini yang namanya kawin lari. Ternyata seru juga." / Inaho gabut, semakin ngebut. Slaine takut, semakin memeluk Inaho. [collab dengan kuramichan]
Aldnoah Zero/アルドノア・ゼロ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,738 - Reviews: 6 - Favs: 25 - Follows: 6 - Published: 6/25/2016 - [Inaho K., Slaine T.] - Complete
Oh—Frog! by Hay Anime14 reviews
Awal mula julukan itu diberikan? Chibi Arthur ingin berteman dengan seekor kodok ajaib. #Kado25JuniFIRTCB dan untuk semua
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Parody/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,810 - Reviews: 3 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 6/25/2016 - England/Britain, France - Complete
Oppa? Oppa! by fraisestation reviews
Kenangan manis kita dulu, akan selalu aku bawa. bahkan hingga fangirl memisahkan./China x Nyo!S.Korea/BoyBand!AU/Banyak keju.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,734 - Reviews: 1 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 6/11/2016 - China, South Korea - Complete
PUTIH by memoriyana reviews
Aroma musim semi, aku terbangun tanpa ingatan, tanpa emosi.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 8 - Words: 36,992 - Reviews: 108 - Favs: 27 - Follows: 23 - Updated: 6/5/2016 - Published: 5/12/2015 - Sasuke U., Karin U.
Dear, My Girl by Lena.Lofiel reviews
Kirana, gadis yang ditemukan di jalan pada musim dingin oleh keluarga Jones, keluarga yang memilki peran penting di Kerajaan Inggris. Kirana tumbuh menjadi gadis yang jauh berbeda dari saudara-saudarinya, gadis yang tidak memliki kemampuan apa-apa. Hanya saja, dibalik itu semua, dia memiliki masa lalu yang kelam. Victorian-Era.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 18,339 - Reviews: 22 - Favs: 29 - Follows: 28 - Updated: 5/2/2016 - Published: 8/9/2015 - OC, Parallel Nations
flor de la calamidad by pndglcs reviews
mawar kesembilan itu diberikan untuknya; warna kelopaknya gelap, merah tua, mendekati hitam. masih segar dan berduri. [#maknabungachallenge] [england ・ spain] [historical au]
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,302 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 4/24/2016 - [England/Britain, Spain] - Complete
A Memoir of The Fallen by avamura reviews
Hanji tidak pernah terlalu peduli pada kiamat. Baginya, dunia sudah kiamat berkali-kali setiap malam—tapi tetap saja memulai dirinya sendiri lagi di pagi hari. [ A tribute fic to our beloved soldier, Mike Zakarius. ]
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,855 - Reviews: 14 - Favs: 38 - Follows: 9 - Published: 4/21/2016 - Hange Z., Erwin S., Levi A., Mike Z. - Complete
Phantom of the Opera by Raputopu reviews
Pada malam bulan purnama, akan hadir sekelompok manusia yang berlari dari arah Barat. Pedang mereka menggerus langit gelap Paris. Kaki-kaki berbalut boot melompat bagai sigung dari satu gedung ke puncak gedung lain, menukik tajam dengan rantai berisik dan pedang melambung tinggi ke udara. Dan biasanya kehadiran mereka membawa suatu pertanda. Entah kematian, tragedi, atau bencana.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 3,398 - Reviews: 7 - Favs: 13 - Follows: 17 - Updated: 4/14/2016 - Published: 4/9/2016
time of our lives by crystallized cherry reviews
Hari itu, A380 mengudara menuju Sydney. Texas mengantarkannya bersama cuaca yang baik—tetapi dunia tak berputar semudah itu. {AU}
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Adventure - Chapters: 1 - Words: 7,047 - Reviews: 3 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 3/26/2016 - S. Italy/Romano, Lithuania, Spain, Scotland - Complete
Hengenjizai no Magical Star by Furi Shirogane reviews
Dialah bintang ajaib yang berpendar dalam jutaan spektrum warna. Berawal dari sepucuk surat yang terhantar pada merah yang salah. Hati mengharu biru. Jagad berdua yang terpintal dalam kusutnya benang pelangi. Biarlah rumit, karena cinta sejati memang tidak dibangun dalam sehari. Sho-ai. AU. Slow-build AkaKuro. Ini fanfic humor.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 8 - Words: 87,462 - Reviews: 266 - Favs: 206 - Follows: 192 - Updated: 2/10/2016 - Published: 2/16/2015 - Kuroko T., Kagami T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
KAMI TIDAK TAKUT by Raputopu reviews
Indonesia memang terkenal ramah, namun bukan berarti Indonesia akan memberi sambutan ramah pada tamu dari luar yang tak diundang. Kami adalah Indonesia dan kami tidak takut!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Crime/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,290 - Reviews: 21 - Favs: 93 - Follows: 24 - Published: 1/15/2016 - Complete
Catch Me If You Can (The NEWS Prekuel) by Raputopu reviews
Petualangan ini dimulai di Brazil. Berawal dari parade karnaval samba, berpacu dengan desing peluru di sepanjang jalan Rua Tonelero, berlari bersama burung-burung Macau menuju pegunungan Sugarloaf Mountain, terbang rendah di pantai Ipanema, hingga berakhir di kantor polisi Rio de Jenairo dengan luka parah. Semuanya terbayar dengan denting gelas Caipirinha dan penutupan akhir tahun.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Crime/Adventure - Chapters: 2 - Words: 12,993 - Reviews: 33 - Favs: 47 - Follows: 20 - Updated: 12/27/2015 - Published: 7/17/2014 - France, Prussia, Spain, Parallel Nations - Complete
malam terakhir by crystallized cherry reviews
Lantai dua kafe 24 jam Berlin. Gilbert dan Elizaveta memutuskan suatu hal. {AU}
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 778 - Reviews: 4 - Favs: 19 - Follows: 6 - Published: 12/9/2015 - Hungary, Prussia - Complete
In a Train by Hay Anime14 reviews
Ya. Gua Gilbert Beilschmidt. Mahluk Tuhan paling a—PLANG! Sial. Wajahku dicium frying pan. Dan demi apa ada kejadian seabsurd ini dalam Train! Train—sebutan kereta di Jerman.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,918 - Reviews: 2 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 12/7/2015 - Hungary, Prussia - Complete
Keluarga Kunihiro by antichthon reviews
Tourabu/Touken Ranbu Modern AU. Harta yang paling berharga adalah keluarga. Kisah keluarga miskin Kunihiro yang berusaha tetap erat meski diguncang masalah keuangan, cinta remaja, maupun Pria Masa Lalu. / KanexHorixKane, multipairs. Kunihiro-centric.
Touken Ranbu/刀剣乱舞 - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 5 - Words: 21,107 - Reviews: 95 - Favs: 103 - Follows: 84 - Updated: 11/10/2015 - Published: 3/18/2015
Back to Beginning by Sukie 'Suu' Foxie reviews
Harusnya semua bisa kembali ke awal dengan sang pemuda yang melupakan dendamnya. Tapi kini, seorang gadis justru mendapat misi untuk mengembalikan ingatan akan kekelaman masa lalu pemuda tersebut. SasuIno, slight NaruSaku n others. Semi-canon? r&r? COMPLETED. :3
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 15 - Words: 72,454 - Reviews: 363 - Favs: 165 - Follows: 112 - Updated: 10/23/2015 - Published: 6/19/2011 - [Ino Y., Sasuke U.] - Complete
ex gratia by crystallized cherry reviews
Hinata berlari melintasi keramaian pelabuhan, atas nama Gaara dia melupakan segalanya. Nagasaki, Agustus 1945. {AU, little bit historical} {untuk event #kuterimakapalmu}
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,940 - Reviews: 11 - Favs: 19 - Follows: 8 - Published: 10/21/2015 - [Gaara, Hinata H.] - Complete
King's Wife by Zoccshan reviews
Akatsuki adalah kerajaan yang telah menguasai seluruh desa ninja. Karena membutuhkan keturunan, kaisar diwajibkan menikah. Dipilihlah seorang gadis untuk menjadi calon istrinya. Dan ia adalah Sakura Haruno, kunoichi yang sedari awal membenci kaisar. "Ya. Mari berperang." PeinSaku. CHAP 11 UP! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 50,142 - Reviews: 1118 - Favs: 554 - Follows: 451 - Updated: 9/20/2015 - Published: 3/8/2011 - [Pain/Pein, Sakura H.] Akatsuki
Arbutus by Kertas Kosong reviews
Mari kita perbaiki semua, dimulai dari 'Alkisah' hingga 'Tamat' ; kita sisipkan di antaranya kata 'Bahagia Selamanya'.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,388 - Reviews: 14 - Favs: 40 - Follows: 10 - Published: 9/12/2015 - [Light Y., L] - Complete
The Sleepwalker by law vert reviews
Rumornya bilang kalau Konan itu anak emo yang hobi gonta-ganti pacar dan juga rada psycho. kabarnya dia juga dekat sama guru sains yang galaknya udah mirip anjing tetangga. Konan tidak memikirkan itu, karena hidupnya sudah cukup repot dengan penyakit yang kalau kumat bisa bikin celaka orang.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,222 - Reviews: 18 - Favs: 14 - Follows: 12 - Updated: 9/5/2015 - Published: 6/15/2015 - Minato N., Konan
Stuff We Did by RainyRain123 reviews
Infiniti mengungkungnya, definisi tidak mempan menjabarkannya. Putih. Bersih. Dia merasa bak liliput di tengah hutan gergasi. Di sini, ruang dan waktu adalah abadi... [LeviHan, AU, ficlets]
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 1 - Words: 8,161 - Reviews: 30 - Favs: 68 - Follows: 15 - Published: 9/5/2015 - [Levi A., Hange Z.] - Complete
Pelukis dan Pematung by RiRen Fetish reviews
Sapuan kuas keputus asaan, membentuk gradasi warna harapan di atas kanvas kehidupan. Satu warna, setumpuk keinginan [Eren Jaeger]. Sosok patung tanpa kepala, menyembunyikan ekspresi yang sebenarnya melambangkan kekosongan. Bentuk dan rupa dari sang wajah. [Levi Ackerman].
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 12,136 - Reviews: 35 - Favs: 28 - Follows: 35 - Updated: 8/22/2015 - Published: 7/28/2015 - Eren Y., Levi A.
LOOP by Sukie 'Suu' Foxie reviews
Shikamaru merasa pernah melihat rangkaian kejadian ini. Deja vu? Atau ... ini kesempatan yang diberikan padanya untuk mengubah masa depan? / ShikaIno for Road to SIFD 2015: Come Back to Me. Warnings inside.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,600 - Reviews: 18 - Favs: 18 - Follows: 5 - Published: 7/28/2015 - [Shikamaru N., Ino Y.] - Complete
Silent by Genitri reviews
Apa kau pernah merasa kalau bunyi Chidori terdengar begitu kesepian? [1/10]
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 641 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 7/26/2015 - Kakashi H. - Complete
Orange Colored Bat by Revantio reviews
Inaho, Slaine, dan romansa keju ala remaja. Kumpulan drabbles OrangeBat. Chapter 3 Updated. Mind to RnR?
Aldnoah Zero/アルドノア・ゼロ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 9,143 - Reviews: 60 - Favs: 62 - Follows: 40 - Updated: 7/9/2015 - Published: 3/1/2015 - Inaho K., Slaine T.
Tale of Karin by Eneng Kasep reviews
Padahal mah neng Karin bukan cewe antagonis. Cewe muslimah, sholehah dan patuh pada orang tua di kampung. Jebolan pesantren pula. Plek masih jomblo. Sayang, di kampus kehidupan mah tidak semanis doujin midotaka :((
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 2 - Words: 2,605 - Reviews: 34 - Favs: 16 - Follows: 12 - Updated: 7/7/2015 - Published: 7/2/2015 - [Karin U., Suigetsu H.] Sarada U.
Catatan Harian Fujoshi by Erry-kun reviews
Momoi Satsuki, gadis berkuncir ekor kuda berumur dua belas menuju tiga belas tahun. Di suatu hari yang cerah, pikirannya yang sepolos kotretan ulangan trigonometeri itu ternoda oleh sebuah kisah romantis tentang dua orang lelaki. [Page 5: Belajar? Pose Dulu Dong!]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 5 - Words: 12,358 - Reviews: 229 - Favs: 168 - Follows: 150 - Updated: 7/2/2015 - Published: 5/26/2015 - Momoi S., Generation of Miracle
LOSER by Ailurophileee reviews
Kalau ada ajang penghargaan untuk laki-laki paling brengsek sedunia, mungkin aku akan mendapat nominator pertama untuk itu. Aku menyukai kakak iparku, merenggut keperawanannya, dan membuatnya hamil anakku. Tentu saja tanpa sepengetahuan kakakku, yang notabene adalah suaminya. [TWOSHOOT]
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 11,974 - Reviews: 103 - Favs: 178 - Follows: 93 - Updated: 6/24/2015 - Published: 6/22/2015 - [Sasuke U., Sakura H.] - Complete
Anata wa watashi no ichibu ni naru by Kazu Fuyuki reviews
Mereka ditakdirkan memang untuk bertemu muka.
Tokyo Ghoul/東京喰種トーキョーグール - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 2,091 - Reviews: 13 - Favs: 17 - Follows: 10 - Updated: 6/14/2015 - Published: 3/7/2015 - [Arima K., Kaneki K./Haise S.]
Yami Shibai (Japanese Ghost Stories) by Azuka-nyan reviews
Cerita ini berasal dari anime yang berjudul Yami Shibai atau biasa disebut Teater Kegelapan, sebuah anime yang menceritakan Urban Legend dan cerita hantu dari Jepang./"Yoterasai, miterasai. Yami Shibai no jikan da yo..."/Episode 2: Zanbai./Hyuuga Neji./Character yang acak, karena seluruh pemain Naruto terlibat dalam cerita ini./REVIEW XD
Naruto - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 2 - Words: 2,656 - Reviews: 28 - Favs: 10 - Follows: 7 - Updated: 5/21/2015 - Published: 5/18/2015 - Neji H.
Tes Dari Ibu Mertua by L.A Lights reviews
Bercerita tentang Tsunade yang memberikan tes kepada tiga pria kecean. Tes untuk mengetahui apakah mereka pantas menjadi menantu atau tidaknya. Pokoknya-Humorlah.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,853 - Reviews: 6 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 5/20/2015 - Itachi U., Tsunade S., Hidan, Pain/Pein - Complete
Blacklist by Raputopu reviews
Pilihan hidup adalah takdir yang mempertemukan ketiganya. Impian hanyalah secuil delusi yang membuat mereka mampu untuk terus bertahan hidup. Namun, realita adalah tamparan sekaligus pendamping dari akhir perjalanan yang panjang. Ketika mereka saling mengutarakan tujuan hidup masing-masing, sesungguhnya garis akhir ketiganya sedang menuju pada tempat yang sama.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 5,389 - Reviews: 7 - Favs: 32 - Follows: 5 - Published: 5/4/2015 - France, Prussia, Spain - Complete
The Puppet Master by chan-ame reviews
Perjuangan Sasori si seniman gagal karena tak punya bakat,, untuk menjadi seniman pemahat boneka kayu yang berguru dengan dirinya sendiri di masa lalu yang ternyata adalah seorang pembunuh berdarah dingin anggota Akatsuki,, organisasi berbahaya yang ia ketahui dari buku pelajaran Sejarahnya. (Sasori/Akatsuki/Drama/Friendship/Sedikit humor/CHAPTER 6 UPDATE!)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 6 - Words: 29,160 - Reviews: 75 - Favs: 39 - Follows: 27 - Updated: 3/28/2015 - Published: 1/17/2015 - Sasori, Akatsuki
Kau dan Kejutan by amerta rosella reviews
karena bisa saja, ini adalah awal dari segalanya./ untuk Yoriko Yorin:* [rusia/belarus]
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,410 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Published: 3/21/2015 - [Russia, Belarus] - Complete
HEI, takdir! by amerta rosella reviews
Natalia membiarkan dirinya jatuh, dan Lukas dengan senang hati menangkapnya./ Ditulis spesial untuk Yukeh! [norway/belarus]
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,691 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 3/20/2015 - [Norway, Belarus] - Complete
Aku tau semuanya by L.A Lights reviews
"Aku tau semuanya!" hanya dengan kata sakti ini Sasuke mampu membuat dirinya untung, tapi orang lain buntung. Ada apa dengan kata itu sebenarnya? : Pokoknya Humor-lah
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,364 - Reviews: 9 - Favs: 18 - Follows: 5 - Published: 3/9/2015 - Sasuke U. - Complete
Semakin Dekat, Semakin Merapat, Semakin Melekat by yukeh reviews
LAST CHAP! Sejauh mana kalian tahu Akatsuki? / "Dan lu bener, andaikan aja ada orang yang pake jurus Oiroke dan nyamar jadi Maria Ozawa, gue pasti kalah telak. Hmph." / HumorPreman!Akatsuki. OOC everywhere... Kamu sudah kuperingatkan :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 10,171 - Reviews: 100 - Favs: 103 - Follows: 49 - Updated: 2/28/2015 - Published: 10/28/2013 - Akatsuki - Complete
Get Lost in Loss by crystallized cherry reviews
Mungkin tidak mudah bagi Natalya, tetapi dia memang harus melepaskan Lukas. {AU}
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,554 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 5 - Published: 2/27/2015 - [Norway, Belarus] - Complete
Interview? by Zoccshan reviews
Ino diminta Deidara—sang kakak—untuk menyamar menggantikan dirinya interview kerja di Akatsuki Corp. Awalnya sih Ino fine saja, tapi semua berubah saat ia menemui pegawai amis bernama Kisame Hoshigaki dan Tuan Kakuzu Krab, orang yang akan mewawancaranya. Udah muka sama-sama kayak rujak cingur aja banyak laganya. For LOVE4INO #10! KakuInoKisa. R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,434 - Reviews: 39 - Favs: 29 - Follows: 4 - Published: 2/14/2015 - Ino Y., Kisame H., Kakuzu, Akatsuki - Complete
Kompulsi by Aratte reviews
Teruntuk satu-satunya wanita yang masih bertahan. (Levi x Hanji)
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,962 - Reviews: 26 - Favs: 95 - Follows: 17 - Published: 1/27/2015 - [Levi A., Hange Z.] - Complete
Antara Dua Batavia by crystallized cherry reviews
Ada banyak pembawa kopi di Batavia. Ada sungai yang menawan Kirana dan kameranya di Batavia. {canon}
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,179 - Reviews: 8 - Favs: 21 - Follows: 5 - Published: 1/19/2015 - Netherlands - Complete
Terorist by A Lifetime of Memories reviews
Sasori yang terpikat pada cahaya bom karena memberinya alasan untuk tetap hidup, dan Sakura yang kehilangan sang pahlawan karena cahaya bom. keduanya merupakan anggota kelompok teroris, Akatsuki, dan bertanggung jawab menjadi pasukan pengebom. AU. For ALM III (Element)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Crime/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,555 - Reviews: 12 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 1/15/2015 - Sasori, Sakura H. - Complete
Extraterrestrial by Sukie 'Suu' Foxie reviews
Di dunia ini, yang pasti hanyalah ketidakpastian itu sendiri. / Kau percaya dengan keberadaan makhluk luar angkasa?/ ShikaIno. AU. Mind to r&r? Last Chapter -It's Supernatural, Extraterrestrial!- is up. :3
Naruto - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Sci-Fi - Chapters: 8 - Words: 30,602 - Reviews: 142 - Favs: 67 - Follows: 39 - Updated: 1/7/2015 - Published: 6/27/2011 - Shikamaru N., Ino Y. - Complete
SYNESTHESIA by Faiara reviews
Antara guru matematika perkasa, penderita synesthesia bertampang cari ribut, dan seekor kuda jagoan. Levi/Eren/Jean. School-life AU
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 7 - Words: 29,191 - Reviews: 102 - Favs: 86 - Follows: 87 - Updated: 1/2/2015 - Published: 10/12/2014 - [Levi A., Eren Y., Jean K.]
Hungarian Rhapsody by clarione reviews
Ini Hungarian Rhapsody. Ini Liszt. Ini gila. Dan sementara perang mengingatkanku kepada jutaan hal buruk, sonata ini mengingatkanku kepadamu. [Austria/Hungary, untuk tantangan Roman Tanpa Kata Cinta]
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,383 - Reviews: 10 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 12/20/2014 - [Austria, Hungary] - Complete
Kurangi Satu by crystallized cherry reviews
Kumpulan drabble. Tujuh dikurangi satu, enam dikurangi satu, dan seterusnya, adalah kisah America dan Belarus. {canon}
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 555 - Reviews: 4 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 12/18/2014 - [America, Belarus] - Complete
Verhaaljes by crystallized cherry reviews
Empat drabble; hujan - perpustakaan - bunga - ketulusan. netherlands/fem!indonesia. {canon}
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 778 - Reviews: 6 - Favs: 14 - Follows: 6 - Published: 12/18/2014 - Netherlands - Complete
Drama Siang by antichthon reviews
Tak ada yang tak mungkin di dunia fiksi. Drabbles parodi. /2014 UPDATE
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 3 - Words: 5,302 - Reviews: 94 - Favs: 115 - Follows: 59 - Updated: 12/13/2014 - Published: 10/2/2011 - England/Britain
To Be With You: DREAM by Sukie 'Suu' Foxie reviews
Realita adalah mimpinya. / NaruSaku (with Shinachiku and Anmitsu). Canon-setting. OS. Ficlet. Other warnings inside. / Thanks MK! / Dedicated to my beloved NSL, especially Masahiro 'Night' Seiran and Aika Namikaze. / Silakan baca fanfiksi yang sesuai dengan preferensi pair masing-masing. :)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 980 - Reviews: 34 - Favs: 49 - Follows: 13 - Published: 11/12/2014 - [Naruto U., Sakura H.] OC - Complete
The Realm of Indonesia Raya by Kuroi Onee-san reviews
A.D 2032, AU. Beberapa negara harus menerima kenyataan pahit bahwa mereka dicap tiada,untuk selamanya. Mengapa mereka dianggap 'hitam? Apa yang terjadi pada stabilitas dunia seterusnya?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Suspense - Chapters: 7 - Words: 9,757 - Reviews: 33 - Favs: 33 - Follows: 19 - Updated: 11/3/2014 - Published: 4/20/2012 - Parallel Nations - Complete
Daylight by crystallized cherry reviews
Sebelumnya, Alfred tidak ingin matahari terbit besok pagi. Tapi, ada alasan yang lebih kuat. / domestic!AU / pelengkap untuk Snow in California /
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,219 - Reviews: 3 - Favs: 15 - Follows: 5 - Published: 9/24/2014 - [America, Belarus] - Complete
Zetsubou: Unrequited Love by Sukie 'Suu' Foxie reviews
Ini adalah cinta yang salah. Betul, semudah itu menggambarkan keputusasaannya. / Canon-setting: AR. Other warnings inside. Read at your own risk. / For Zoccshan.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,780 - Reviews: 10 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 9/11/2014 - Itachi U., Mikoto U. - Complete
Collection by Fvvn reviews
Kumpulan drabble random. Hobi, kepercayaan, Penutup mata, Cincin, KageHina.
Haikyu/ハイキュー - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,838 - Reviews: 25 - Favs: 86 - Follows: 17 - Published: 7/20/2014 - Shoyo H., Tobio K., Kei T. - Complete
Solitaire by Hime Hoshina reviews
Waktu berlalu, puluhan bahkan ratusan orang telah ia rayu, namun hanya ada satu yang dicintainya.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,136 - Reviews: 11 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 6/17/2014 - [France, Jeanne D'Arc] Prussia, Spain - Complete
Frozen by Aratte reviews
Waktu membeku, menunggu dia pulang.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,995 - Reviews: 33 - Favs: 74 - Follows: 16 - Published: 5/4/2014 - [Eren Y., Levi A.] Mikasa A. - Complete
Notes by Zoccshan reviews
"Maaf, aku bukan Sasuke yang bisa mengucapkan cinta dengan sebuket bunga mawar. Cuma ini yang kupunya. Tapi apa perlu kubuktikan lagi seberapa besar cintaku padamu?" Melalui lembaran kertas kotor di jendela, aku cuma mau berkata... aku mencintaimu. NaruSaku. R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,622 - Reviews: 46 - Favs: 60 - Follows: 20 - Published: 4/26/2014 - [Naruto U., Sakura H.] - Complete
I'll Be Waiting For You by Zoccshan reviews
Aku tau kamu tidak menerima pernikahan ini, aku tau kamu selingkuh, dan aku tau kamu tidak mencintaiku. Tapi aku akan tetap di sini, menunggu untuk dicintaimu. "Aku cuma ingin tau... sebahagia apa jika dicintai Sasuke-kun." HinaSasuSaku. COMPLETE! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 15 - Words: 73,485 - Reviews: 1365 - Favs: 689 - Follows: 370 - Updated: 4/26/2014 - Published: 5/15/2011 - [Sasuke U., Hinata H.] Sakura H. - Complete
The Last of Us: Mikasa and Eren by Aratte reviews
Dunia begitu kejam, namun sangat indah.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 4,598 - Reviews: 33 - Favs: 87 - Follows: 21 - Published: 3/7/2014 - Eren Y., Mikasa A., Levi A. - Complete
Get Back by Nerazzuri reviews
Padahal Gaara sudah membawa payung untuk mengantisipasi musim hujan. Tapi tetap saja ia dihujani banyak kenangan. Dedicated for GHLP #3. Enjoy it, minna-san
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,009 - Reviews: 35 - Favs: 35 - Follows: 7 - Published: 1/16/2014 - Hinata H., Gaara - Complete
61 Things That I Should Not Write on my History Test by memoire reviews
Seriously. You shouldn't. Your teacher will not be amused.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 720 - Reviews: 24 - Favs: 71 - Follows: 15 - Published: 12/23/2013 - Complete
Flowers by Kuriitama reviews
Hibari Kyouya dan Sawada Tsunayoshi. Dalam kisah-kisah kecil yang terinspirasi dari bahasa bunga. Drabbles.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,813 - Reviews: 9 - Favs: 26 - Follows: 5 - Updated: 12/14/2013 - Published: 12/29/2012 - [K. Hibari, Tsuna/Tsunayoshi S.] - Complete
Cute Little Brother & Sister by nana.0.o reviews
Kisah para kakak dan adik-adik mereka yang lucu dan menggemaskan, meski terkadang bisa membuat naik darah. Warning Inside. 3R: Read, Review, and Request :D added ch7! Finally! (nangis darah)
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 7 - Words: 15,624 - Reviews: 136 - Favs: 93 - Follows: 61 - Updated: 12/10/2013 - Published: 1/28/2011
You Are Sick by Zoccshan reviews
Itachi diopname. Dia lelah. Dia sakit. Dia butuh perhatian. Karena itulah Itachi memaksa Sasuke membawa 'Bebi Cakuya'-nya untuk menjenguk. "Anda... seperti ulat bulu." ItaSaku & SasuSaku & PeinKonanIta. For Shena BlitzRyuseiran. COMPLETE! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,525 - Reviews: 79 - Favs: 46 - Follows: 22 - Updated: 11/16/2013 - Published: 4/20/2013 - [Itachi U., Sakura H.] Sasuke U. - Complete
Ashura (Itachi's Epitome) by kay rahayu reviews
"Kita harus menjaga kedamaian Konoha, apapun caranya". Shisui memilih pengorbanan, Itachi memilih pengkhianatan. Sebenarnya keduanya hanya memilih kebebasan, menjadi diri mereka sendiri... sudut pandang Itachi Uchiha saat malam pembantaian klan Uchiha. (Untuk challenge infantrum "Go away" dari ARaRanCha dan "Ada gelas di FF-ku" dari Hiharadena/UQ).
Naruto - Rated: M - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,015 - Reviews: 19 - Favs: 33 - Follows: 8 - Published: 10/24/2013 - Itachi U., Shisui U. - Complete
A way to break up by Jong Aeolia reviews
Katakan, ini hari yang cerah untuk berpisah.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,131 - Reviews: 6 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 10/20/2013 - Complete
Take Me Out, Armin! by Fvvn reviews
Apalagi yang lebih naas daripada terjebak di acara kontak jodoh... untuk wanita? Iya, wanita. Take Me Out Parodi. harem!Armin.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,075 - Reviews: 61 - Favs: 113 - Follows: 17 - Published: 10/18/2013 - Armin A. - Complete
Looking For Happiness by allihyun reviews
AU. JeanSasha /Saat dekat kehilangan rekat. Ironis bukan, dimana kita dekat tapi tak bisa terikat?/ September Challenge for Amerta Rosella (1/4)
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 5,255 - Reviews: 12 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 10/17/2013 - Jean K., Sasha B. - Complete
white clovers speak my voice by winter lodge reviews
dalam sunyi suaranya dan noktah hitam dunia Levi, Hange menyampaikan pesan melalui mereka; bunga-bunga yang bisa bicara. ・levi/hange ・AU, for Rou's Fleur Challenge.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,197 - Reviews: 5 - Favs: 28 - Follows: 6 - Published: 10/11/2013 - Levi A., Hange Z. - Complete
DEMISE by Spice Islands reviews
Semua makhluk hidup mengenal kematian. Mereka yang menentang kematian berarti melawan hukum utama alam. Mereka yang menipu kematian tak bisa dimaafkan dan harus diberi pelajaran. Persiapkan diri kalian, wahai perinsanan. Special celebratory project for the Independence Day of Indonesia by Spice Islands. Fiveshots. Warnings inside.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Tragedy/Suspense - Chapters: 5 - Words: 37,088 - Reviews: 41 - Favs: 60 - Follows: 23 - Updated: 10/9/2013 - Published: 8/18/2013 - Japan, England/Britain, Russia, Netherlands - Complete
Hourglass by Ferra Rii reviews
Sebab hidup kita tak lebih dari butiran pasir, perlahan jatuh sampai habis seumpama waktu kita yang demikian terbatas untuk mencinta. AU . Levi/Eren
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,574 - Reviews: 30 - Favs: 77 - Follows: 20 - Published: 10/4/2013 - [Levi A., Eren Y.] - Complete
und alle Sterne beenden können by le.clarius reviews
Ia berlari; ia melihat dan menyaksikan; ia merasakan kekecewaan dan kesedihan dari mata-mata yang berbeda, mengikuti naik turun sang kerajaan— ficception; for IHAFest Juli: II013-02
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 3,925 - Reviews: 4 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 9/11/2013 - Germany, Prussia, Fritz - Complete
Battle of Camarón by Raputopu reviews
Human!AU based on Battle of Camaron 1863. Perang dramatis antara 3000 tentara Meksiko dan 70 tentara Perancis. Bad Touch Trio as French Foreign Legion. Turkey as Captain. Selama amunisi masih di tangan kami, kami tak akan menyerahkan diri! Untuk IHAFest Juni 2013: I013-13. OP: Silan Haye.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 9,091 - Reviews: 6 - Favs: 28 - Follows: 4 - Published: 9/6/2013 - Spain, Turkey - Complete
Adhesion by avamura reviews
"Ehem. Berita baiknya, Erwin, kau ingin menikah dengan Hanji. Itu berarti spekulasi nomor empat di Scouting Legion yang menyatakan bahwa kau aseksual, telah terbukti tidak benar," ujar Mike, "Tapi berita buruknya... kau ingin menikah dengan Hanji. Itu secara tidak langsung mengonfirmasi spekulasi nomor tiga—bahwa kau mengidap fetish, bung."
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,617 - Reviews: 55 - Favs: 148 - Follows: 24 - Published: 8/14/2013 - Hange Z., Erwin S. - Complete
The NEWS by Raputopu reviews
COMPLETE. Tiga pria berjiwa petualang, satu wanita abnormal, dan seorang pemuda Indonesia. Bersama, mereka mengitari globe terbesar sepanjang sejarah manusia, terkurung dalam aksi mencekam, mematikan, dan menantang demi mendapatkan sepotong berita untuk ditayangkan di layar kaca Saudara sekalian! Back to first summary! Final 'The NEWS' Part 2. Inilah akhir dari seluruh perjalanan.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Adventure/Crime - Chapters: 12 - Words: 69,763 - Reviews: 114 - Favs: 120 - Follows: 45 - Updated: 8/8/2013 - Published: 4/30/2013 - Prussia, Parallel Nations - Complete
Gravitasi by Nerazzuri reviews
Ketika Itachi jatuh cinta, keberadaan Hinata menjadi gaya tarik yang memerangkapnya. Semakin lama, semakin menariknya pada pusat gravitasi yang sesungguhnya. Dan ketika Itachi menyadari, dirinya bukan lagi seorang tuna asmara. Untuk Hujan Cinta ItaHina #1 Cinta Pertama. Hanya sebuah fanfiksi untuk bersenang-senang. Baca dan review seikhlasnya saja :)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,220 - Reviews: 30 - Favs: 24 - Follows: 4 - Published: 5/18/2013 - Hinata H., Itachi U. - Complete
Okaeri by hanaruppi reviews
Seberat apapun beban yang dipikulnya, tidak pernah sekalipun dia mengeluh. Itulah Ibu.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,489 - Reviews: 46 - Favs: 50 - Follows: 17 - Published: 5/16/2013 - Itachi U., Mikoto U. - Complete
Dua Benang Takdir by yukeh reviews
Jalinan ini rumit, ketika semua keindahan yang terangkai dalam satu ikatan merah, dihadapkan pada ikatan lain yang membuat dinding kuat tak tertembus di antara mereka / SasoSaku / very very very very slight SasuSaku / For A Lifetime of Memories II / Ayo turut berpartisipasi :D / RnR? Thanks.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 7,546 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 3/25/2013 - Sasori, Sakura H. - Complete
Hanakotoba by Mochiyo-sama reviews
Hanakotoba - Diam, dan biarkan alam yang menyampaikan perasaanmu. / Semuanya berawal dari suatu hari di musim semi, ketika mereka semua sudah duduk di bangku SMA, ketika Yamamoto memergokinya sedang mempelajari bahasa bunga, ketika Yamamoto entah kenapa mulai mengiriminya berbagai macam bunga. Disengajakah, atau hanya iseng belaka? - 8059. BL.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,618 - Reviews: 13 - Favs: 19 - Published: 3/22/2013 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Fur Elise : Untuk Elise by orangawesome reviews
Éli, aku sudah mengenalmu hampir seumur hidupku. Oleh karena itu, bila pekerjaanku beres (6 bulan kalau segalanya lancar. 100 tahun kalau tidak.) aku akan pulang, berlari ke rumahmu, mendobrak pintumu, lalu melamarmu jadi istriku. Apapun bisa terjadi. Bila aku tidak kembali. Jangan terlalu cepat melupakanku. PrusHung. Human AU. Sebuah surat.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 975 - Reviews: 11 - Favs: 27 - Follows: 3 - Published: 3/3/2013 - Prussia, Hungary - Complete
space is what we have here by noktah reviews
okabe/kurisu — Kurisu masih terjaga di tengah malam.
Steins;Gate/シュタインズ ゲート - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 386 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 2/19/2013 - Okabe R., Kurisu M. - Complete
Colors by Nerazzuri reviews
Pernikahan. Gaun, bunga, cincin, dan makanan. Lihat betapa sibuknya seorang Hyuuga Hinata mengatur persiapan pernikahan agar kelak ia dan Gaara bisa mengikat janji suci atas nama Tuhan. 50 simple drabbles for GaaHina Love Parade #2 : Color. Feminism detected. Enjoy it, minna-san.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,793 - Reviews: 35 - Favs: 58 - Follows: 14 - Published: 1/3/2013 - Gaara, Hinata H. - Complete
HEIWA by Arlene Shiranui reviews
Saat itu usiaku baru menginjak delapan tahun. Terlalu dini untuk mengenal cinta, memang. Akan tetapi, tatkala aku bertemu pandang dengannya untuk pertama kali di gerbang Akademi Ninja Konoha, aku tahu bahwa saat itu aku telah terpikat padanya. Kisah tentang seorang gadis yang disebut-sebut Tobi sebagai 'Itachi's lover'/Oneshot/ItaOC/OC-centric/Pre-Uchiha Clan Massacre.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 4,406 - Reviews: 23 - Favs: 28 - Follows: 8 - Published: 11/12/2012 - Itachi U. - Complete
Of Liebemarlene and a Heartstopper by end0rphine reviews
Aku tidak pernah melupakan namanya, bahkan ketika waktu senggangku yang biasanya kuhabiskan dengan menulis laporan kini kugunakan untuk merajut sebuah syal. Seperti sangtuari, tempat ini tidak pernah gagal membuatku mengasosiasikan semua kenangan yang tertumpah-ruah dengan mozaik kaca, harum kamomil yang hangat, atau hari kerja yang teramat sibuk. PrusHung.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,946 - Reviews: 17 - Favs: 18 - Published: 10/25/2012 - Prussia, Hungary - Complete
Untukmu Dengan Penuh Cinta by Sakurazaka Ohime reviews
"Oh, tolonglah, sekali ini saja pertajam otakmu yang gak awesome itu, aku begini karena mencintaimu, bodoh!" "Karenanya, jangan salahkan aku kalau kuambil dia dari tanganmu. Dengan, atau tanpa cintanya padaku." "Bodoohh!" PruHun. Prussia POV. The awesome Prusia dare you to read this. Warning inside.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 9,011 - Reviews: 12 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 10/12/2012 - Prussia, Hungary - Complete
15 :O by avamura reviews
15 cara 'mengganggu' para Akatsuki. Try at your own risk! RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 10 - Words: 4,728 - Reviews: 240 - Favs: 126 - Follows: 44 - Updated: 9/28/2012 - Published: 1/3/2012 - Akatsuki - Complete
Shounen Heart by Shena BlitzRyuseiran reviews
Usut punya usut, ternyata para wanita ini pengen dirawat sama Sasuke, Dokter super muda yang oh-so-very-handsome ini. Jadi yang sehat wal'afiat pun ikutan ngiris nadi atau minum baygon supaya dilarikan ke RS. Konoha. AU, ItaHina, Akatsuki
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 8 - Words: 29,560 - Reviews: 206 - Favs: 121 - Follows: 74 - Updated: 8/19/2012 - Published: 9/16/2010 - Itachi U., Hinata H. - Complete
summerless by le.clarius reviews
ZombieApocalypse!AU. Tak ada yang pernah mengira segalanya akan jadi seperti ini saat musim panas pergi. Tak ada yang bisa mengira seberapa cepat kematian datang mendekat. Dan sebelum kau sadar, mereka sudah ada di depan mata. No pair maybe. Rate for safe. Oneshot. For Somewhere AU chall.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Suspense - Chapters: 1 - Words: 18,879 - Reviews: 10 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 8/3/2012 - Spain, S. Italy/Romano - Complete
The Pure One by Dawn96 reviews
He always thought it odd how he got the pure one. Everyone called him a pervert- everyone believed he was a pervert, filthy, smutty… but at the end, he got the pure one. France reflects on his love for Jeanne and how different it was from everyone else.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,720 - Reviews: 20 - Favs: 86 - Follows: 14 - Published: 7/21/2012 - France, Jeanne D'Arc - Complete
Helltalia by Ruvina no Ookami Hime reviews
36 Nation terperangkap di vila bersama 1 orang pembunuh berdarah dingin; Salah satu di antara mereka. WARNING: Chara's death every chapter. Violence. Bloody scenes. Makin lama makin menjurus ke gore. Read at your own risk.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 5 - Words: 27,768 - Reviews: 121 - Favs: 56 - Follows: 39 - Updated: 6/25/2012 - Published: 5/15/2012 - N. Italy, England/Britain
Wawancara Heboh dengan Akatsuki by Shena BlitzRyuseiran reviews
Sekarang giliran Kisame & Konan nih yang diwawancarai! CHAP 8 UPDATE
Crossover - Naruto & Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 8 - Words: 10,709 - Reviews: 125 - Favs: 69 - Follows: 27 - Updated: 5/20/2012 - Published: 8/15/2009 - Akatsuki - Complete
Indigo by avamura reviews
Tentu saja tidak. Seorang Sabaku no Gaara tidak, dan tidak akan pernah, memandangi seorang wanita, dengan atau tanpa alasan. Dan jauh lebih tidak mungkin lagi, bila yang menjadi objeknya adalah seorang gadis bergenus Hyuuga. For K-NEWEST!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,463 - Reviews: 83 - Favs: 96 - Follows: 19 - Published: 5/13/2012 - Hinata H., Gaara - Complete
Of Loyalty and Dearest Person by winter lodge reviews
Menjadi dokter berarti mengabdi sepenuh hati sebagai suatu entitas yang dipercaya masyarakat atas kesehatannya. Itulah yang dipikirkan Gilbert Beilschmidt saat mengucap sumpah dokternya. Human AU / For IHAFest April: Pengabdian
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,585 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 4/25/2012 - Prussia, Hungary - Complete
Nerds by Zoccshan reviews
Hinata si anak sasaran bullying ingin berteman dengan Pein, anak baru di kelasnya yang berkacamata tebal dan pendiam. Tapi bagaimana kalau Pein hanya menyamar? PeinHina. COMPLETE! R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 8 - Words: 19,085 - Reviews: 238 - Favs: 142 - Follows: 70 - Updated: 4/13/2012 - Published: 1/20/2011 - [Pain/Pein, Hinata H.] - Complete
Kacamata by ry0kiku reviews
Para Skandinavia hanya bertanya-tanya bagaimana kiranya rupa seorang Sweden tanpa kacamata. Mana mereka sangka hari itu bakal berakhir dengan desingan peluru di ruang keluarga? Untuk challenge #hetalia9gag. Hints SuFin. Oneshot
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,583 - Reviews: 17 - Favs: 40 - Follows: 5 - Published: 3/15/2012 - Sweden - Complete
Black Swan by Phoebe Yuu reviews
Diam dan biarkan ketidakpastian membawamu. 8059. Future fic.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,578 - Reviews: 14 - Favs: 16 - Follows: 2 - Published: 2/4/2012 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Eulogy by Phoebe Yuu reviews
"Hei, Hayato...?" Dimana Yamamoto mencari garis batas dan Gokudera hanya bisa melangkah pergi. 8059. Future fic.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,539 - Reviews: 10 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 1/14/2012 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Als Ik Eens Nederlander Was by ry0kiku reviews
Netherlands cuma ingin menunjukkan bahwa dia bangga dan bahagia. Dan apa respon Indonesia? "Jikalau saya seorang Belanda..." No pairing, only hints. Historical, kinda. MaleOC!Indonesia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,218 - Reviews: 15 - Favs: 49 - Follows: 7 - Published: 12/19/2011 - Netherlands - Complete
A Gift by Fvvn reviews
Di ruang tamu yang temaram, ia menunggumu. Si jingga dengan aroma maskulin yang seksi. Pemuda dengan seringai nakalnya yang menggoda/"Kau gugup?"/Third POV/Kalianlah tokoh utamanya!/Surprise Fic for Zoroutecchi. Get well soon, buddy!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,405 - Reviews: 16 - Favs: 15 - Follows: 5 - Published: 12/16/2011 - Pain/Pein - Complete
50 Things Romania REALLY SHOULDN'T DO! by SonarTheHedgehog reviews
And for some reason, a lot of them involve America. Romania, you are an idiot. Rated T for safety.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 650 - Reviews: 26 - Favs: 117 - Follows: 14 - Published: 11/25/2011 - Romania - Complete
Tuesday by Claire Barbossa reviews
Hari ini hari Selasa. Ryuzaki dapat e-mail baru.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Mystery/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,032 - Reviews: 23 - Favs: 35 - Follows: 4 - Published: 11/20/2011 - Light Y., L
Skyscrapers by antichthon reviews
Ada dua orang pria dengan nasib yang sama : masa depan mereka tinggal setahun lagi. IHAFEST NOVEMBER : FUTURE / DenmarkxNorway
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 2,432 - Reviews: 35 - Favs: 91 - Follows: 13 - Published: 11/14/2011 - Denmark, Norway - Complete
Tobi the Explorer! by Fayiyong reviews
Sasuke yang sendirian di rumah mencoba nonton TV dan... jengjeng! Muncullah sebuah program nista di depan matanya: Tobi the Explorer! -ONESHOT. No MAJOR pairing. RnR onegaaaaaiii?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,709 - Reviews: 281 - Favs: 516 - Follows: 92 - Published: 11/12/2011 - Sasuke U., Akatsuki - Complete
L'Histoire de FHI by ry0kiku reviews
Dari tahun 2009 bulan Juni sampai ke detik ini; kisah perjalanan singkat sebuah fandom yang kita semua sayangi. Tertarik mengeksplorasi? Slash/Straight alike. AnyonexAnyone. Warning: absurdity ahead.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 3,798 - Reviews: 26 - Favs: 68 - Follows: 5 - Published: 11/3/2011 - Complete
Kami Bukan Generasi Penerus by Dark Calamity of Princess reviews
Telat, fic untuk hari Sumpah Pemuda. Indonesia merasa generasi muda jaman sekarang hancur dan tidak bisa diandalkan namun ia bertemu dengan sekelompok muda-mudi yang mengaku sebagai 'bukan generasi penerus melainkan...' OC, OC Male Indonesia! True Story!
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,329 - Reviews: 23 - Favs: 44 - Follows: 4 - Published: 10/29/2011 - Complete
Cinta Jatuh by NatureMature reviews
Nether/Bela. Makan "ati", sekaligus makan korban.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Poetry - Chapters: 1 - Words: 1,891 - Reviews: 14 - Favs: 19 - Published: 10/11/2011 - Belarus, Netherlands - Complete
hetaparody ABO by nana.0.o reviews
ayo cek golongan darah kalian masing2. Samakah dengan karakter nation2 berikut ini? cekidot! warning : OOC maybe. Update ch6!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 6 - Words: 8,418 - Reviews: 149 - Favs: 131 - Follows: 40 - Updated: 10/5/2011 - Published: 11/8/2010 - Complete
Kisame, Batal! by Gembel-sama reviews
Kisame puasa! Demi Jashin telentang, iblis mana yang ngerasuki monster hiu itu! *Samehadaed* Ngemeng-ngemeng, lancar ga yah puasanya Kisame?/Semi-canon/Warnings inside.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,602 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Published: 9/27/2011 - Kisame H., Akatsuki - Complete
Children of Both Two World by Tahkayata reviews
Dialah Hong Kong. Anak dari dua dunia. Diperebutkan oleh dua negara besar di Timur dan Barat. Author newbie. Mohon maklumi Fic untuk kak nana.0.o
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,298 - Reviews: 3 - Favs: 13 - Published: 9/20/2011 - Hong Kong - Complete
Tudor Song by ry0kiku reviews
Objektif: mengajarkan sejarah pada anak kecil. Topik: Henry VIII dan keenam istri. Metodologi: terlalu absurd untuk ditulis di summary. Warning: crossdressing, no pairing. Untuk IHAFest September: HISTORY.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 3,584 - Reviews: 31 - Favs: 93 - Follows: 11 - Published: 9/14/2011 - England/Britain - Complete
Sebuah Renungan by Nerazzuri reviews
Sejarah dan perang adalah dua hal yang dibenci Kiku Honda. Karena baginya sejarah bukan hanya tentang kisah-kisah epik yang menggelitik. Pembicaraan dua bocah mengantarnya pada sebuah renungan. Dedicated for IHAFest September 2011: History. Mind to RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,965 - Reviews: 8 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 9/13/2011 - Japan - Complete
You're Not Here by BlackKiss'Valentine reviews
"Kukatakan, F. Jones, jangan banyak bermain...", tapi lelaki itu terlalu gembira untuk berhenti... Another AmeBela's Fic, MA.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,251 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 9/6/2011 - America, Belarus - Complete
HISTORY by are.key.take.tour reviews
For IHAFest SEPTEMBER. "Selamat datang di HISTORY. Untuk memperbaiki kesalahan Anda di masa lalu, kami siap membawa Anda berjalan melintasi waktu." Sebuah perjalanan lintas waktu untuk menyelamatkan Feliciano Vargas. AU.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,697 - Reviews: 25 - Favs: 46 - Follows: 2 - Published: 9/5/2011 - S. Italy/Romano, N. Italy - Complete
beneLUXIE by nana.0.o reviews
Namaku Lëtzebuerg, Luxembourg atau Luxemburg. Tak usah banyak bertanya mengapa aku punya banyak nama panggilan, aku ini negara terjajah. Supaya terdengar lebih akrab, aku lebih suka dipanggil Luxie. Lux itu merek sabun.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,200 - Reviews: 19 - Favs: 38 - Follows: 5 - Published: 9/1/2011 - Luxembourg - Complete
Sepucuk Surat Untuk Indonesia by Dark Calamity of Princess reviews
OC Male Indonesia. Untuk pertama kalinya, Indonesia mendapatkan sepucuk surat dari seorang anak SD untuk 'Indonesia' pada hari ulang tahunnya. Surat yang membuatnya menangis dan tertawa. Selamat Ultah Indonesia! Summary ancur, RnR please!
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,219 - Reviews: 98 - Favs: 194 - Follows: 25 - Published: 8/16/2011 - Complete
Rattling Cry by Living Chain reviews
Bukan hanya Germany yang menyadarinya; semua orang tahu bahwa Italy Veneziano telah berubah. Luka itu kembali terkorek. Dan semua kegilaan dari masa lalu datang kembali dan mulai melukainya dari dalam. Dark multi-chap fic. Epilogue. COMPLETE.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Mystery/Tragedy - Chapters: 15 - Words: 87,069 - Reviews: 86 - Favs: 48 - Follows: 18 - Updated: 7/29/2011 - Published: 7/9/2010 - Germany, Holy Roman Empire - Complete
sun–kissed photos i'll remember so well by frustrated fireworks reviews
Alfred F. Jones suka mengambil foto. / atau, kisah mereka diceritakan oleh foto-foto. ;; america/belarus
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,978 - Reviews: 15 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 7/8/2011 - America, Belarus - Complete
あいやぁ 四千年! by nana.0.o reviews
Saat memandang bulan penuh nan cantik itu, pikirannya melayang. Kenangan selama beribu tahun yang membuat hatinya sakit, kini perlahan memudar. Dan akhirnya, hari dimana ia bisa kembali tersenyum pun tiba. Historical Story.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,252 - Reviews: 19 - Favs: 33 - Follows: 4 - Published: 6/29/2011 - China, Japan - Complete
You by tequilame reviews
Namanya adalah Elizaveta. — Prussia/Hungary.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,092 - Reviews: 17 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 6/28/2011 - Prussia, Hungary - Complete
Black Death by ry0kiku reviews
Dari Mediterania sampai Skandinavia, England sampai Russia. Tidak ada yang bisa dilakukan selain menatap tak berdaya, berjuang mempertahankan nyawa ketika gelombang kematian mencabik Eropa. Historical oneshot.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,813 - Reviews: 28 - Favs: 72 - Follows: 5 - Published: 5/3/2011 - Complete
Album by sampaijumpa reviews
Kumpulan fic romansa Hinata. Kepingan kejadian masa sekolah. Berbeda pairing di setiap chapternya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 6 - Words: 11,057 - Reviews: 114 - Favs: 28 - Follows: 11 - Updated: 4/23/2011 - Published: 4/3/2011 - Hinata H. - Complete
Yes I Do by tequilame reviews
Sebuah suara tembakan berkumandang di dalam gereja. — Alfred/Natalya.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,792 - Reviews: 28 - Favs: 27 - Published: 4/12/2011 - America, Belarus - Complete
Ninjou by ry0kiku reviews
Karma? Jangan membuatnya tertawa. Sejak awal dia dan para penduduknya, baik yang masih TK maupun yang sudah tua, tahu bahwa mereka hidup berdampingan dengan neraka. Historical, kinda. Based on Tohoku Earthquake in March 2011. No pairing...I think.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,237 - Reviews: 11 - Favs: 42 - Follows: 4 - Published: 3/25/2011 - Japan - Complete
Hoata, Harem, and Hysteria by ry0kiku reviews
"Walaupun aku ini country of passion, aku gak sanggup kalo diukein segini banyak orang!" Spain menjerit frustrasi. Hysterical oneshot. AnyonexSpain for are.key.take.tour. Crack mendominasi. Err...silakan kabur bagi yang alergi?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 4,147 - Reviews: 24 - Favs: 43 - Follows: 3 - Published: 2/25/2011 - Spain - Complete
Sisi Kelam Radioaktif by Eka Kuchiki reviews
Ini hanyalah dua kisah sejarah yang pilu mengenai radioaktif. Sejarah mencatat kekelaman radioaktif yang telah merenggut nyawa manusia, namun kimia mencatatnya sebagai kecermelangan. Chemistry/History. Warning inside. RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 2,128 - Reviews: 9 - Favs: 28 - Follows: 5 - Published: 2/20/2011 - Japan, Ukraine - Complete
Godfather by are.key.take.tour reviews
Perang besar antara Commedia dell'Arte dan kepolisian dimulai. 'Chapter 21 : The War Part 2 and Epilogue' UPDATE and COMPLETED! Warning : RATED M. WARNING FOR GORE AND YAOI.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 21 - Words: 134,303 - Reviews: 614 - Favs: 229 - Follows: 61 - Updated: 2/10/2011 - Published: 10/31/2010 - Spain, Parallel America - Complete
SHERRY by fariacchi reviews
"Apa kau tahu—artinya SHERRY?" Air mata Shiho meleleh. Karena Shiho adalah SHERRY. # Shiho-centric; slight ShinichiXShiho; a gift for pijar-religia.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,242 - Reviews: 12 - Favs: 29 - Follows: 7 - Published: 1/16/2011 - Shukichi H. - Complete
The Tale of Dawn and Dusk by ry0kiku reviews
Tak mengenal kelahiran, tak juga bersua dengan kematian. Wahai dirimu yang masih diberkahi kehidupan, berkenankah mendengar sebuah kisah memilukan tentang fajar dan petang? Oneshot AU. No pairing.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 4,305 - Reviews: 17 - Favs: 35 - Follows: 2 - Published: 1/1/2011 - England/Britain, Scotland - Complete
Everlasting by kuroshironimu reviews
Ingin rasanya waktu berhenti, atau setidaknya dia tidak perlu lagi pergi dari sisimu. Karena kau mencintainya lebih dari siapa pun. Songfic.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 780 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Published: 12/11/2010 - France, Jeanne D'Arc - Complete
Dialog dari Sisi Jendela by fariacchi reviews
Bodoh. Padahal aku juga punya mimpi kecil untuk beradu bicara dengan si pedang itu dari sisi jendela Nirwana. "Itu bukan salahku. Itu salahmu, Aizen Sousuke." # HougyoukuXKyoukaSuigetsu and Aizen. For Dialog para NHC dan Bleach Vivariation Festival.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,916 - Reviews: 16 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 11/13/2010 - S. Aizen - Complete
Haunted House by ry0kiku reviews
Sungguh, Feliciano itu iblis, seorang iblis bermuka malaikat yang tega menjebaknya dalam situasi seperti ini. Dan, oh. Tangan Antonio-kah yang dari tadi diremasnya dalam ketakutan? Well, damn. Halloween fic, kinda. SpaMano and other pairings. COMPLETE
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 3 - Words: 8,384 - Reviews: 48 - Favs: 66 - Follows: 14 - Updated: 11/5/2010 - Published: 10/26/2010 - S. Italy/Romano, Spain - Complete
Only Two Sentences by Sanich Iyonni reviews
Hanya dengan dua kalimat saja, Hoshigaki Kisame langsung menjadi saksi betapa rapuhnya Uchiha sebenarnya.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,207 - Reviews: 52 - Favs: 117 - Follows: 13 - Published: 10/2/2010 - Kisame H., Itachi U. - Complete
Pembajakan Twitter by Dogol Brothers reviews
Pelajaran yang dipelajari Singapore hari itu: jangan meninggalkan iPhone-mu sembarangan jika kau punya dua saudara super nista macam Indonesia dan Malaysia!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,658 - Reviews: 45 - Favs: 71 - Follows: 10 - Published: 8/8/2010 - Complete
ABC Drabbles : Tribute to The Bad Touch Trio by are.key.take.tour reviews
Kumpulan drabbles yang menceritakan persahabatan Antonio, Gilbert, dan Francis. NO PAIRING. COMPLETE.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,143 - Reviews: 16 - Favs: 68 - Follows: 7 - Published: 8/3/2010 - Spain, Prussia - Complete
Cucuku Durhaka Semua by Shena BlitzRyuseiran reviews
Sakitnya Kakek Jiraiya semakin parah saja. Sepertinya ini adalah saat-saat terakhir beliau. Apa saja pesan-pesan terakhirnya untuk keempat belas cucunya 'buset' itu? Dan benda apa yang akan dia wariskan pada cucu-cucunya?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 2,610 - Reviews: 70 - Favs: 71 - Follows: 16 - Published: 7/12/2010 - Jiraiya - Complete
Waktu Makan Siang by Shena BlitzRyuseiran reviews
Saat jam istirahat siang menjadi peperangan antar siswa untuk mendapatkan makanan, dengan kantin sebagai medan perangnya. Ini bahkan lebih menegangkan daripada perang kedua dunia shinobi! Fic gaje and gila! AU, Full Sasuke's POV
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,197 - Reviews: 42 - Favs: 34 - Follows: 8 - Published: 7/1/2010 - Sasuke U. - Complete
Tak Selalu, Bukan? by crystallized cherry reviews
Tak selamanya, dingin itu tak berarti tak hangat. Ada kalanya, sesuatu yang tak indah itu berarti nyaman. A requested fic from KuroShiro6yh-my 77th fic in 1st anniversary! xD
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,788 - Reviews: 17 - Favs: 23 - Follows: 5 - Published: 6/10/2010 - Orihime I., Ulquiorra - Complete
Lembar Terakhir by crystallized cherry reviews
Cinta itu Putih. Benci itu Hitam. Jika kau Putih, dia Hitam—dan bersiap menerjangmu. Apa yang kau pilih? A May's Vivariation fict.
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,279 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Published: 5/6/2010 - Neliel T. O./Nel, Nnoitra G. - Complete
F untuk Feminin by Sanich Iyonni reviews
Bagaimanapun juga, dia hanyalah seorang wanita yang ingin tampil cantik di depan pria yang dicintainya. For Infantrum ABC Villains Challenge.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,172 - Reviews: 29 - Favs: 46 - Follows: 9 - Published: 4/16/2010 - Konan, Pain/Pein - Complete
Keajaiban Cokelat by crystallized cherry reviews
Keajaiban cokelat Valentine, benarkah itu bisa terjadi? An UlquiHime fic, requested by Shicchi! XD
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,604 - Reviews: 14 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 2/26/2010 - Ulquiorra, Orihime I. - Complete
Farewell, and Welcome by crystallized cherry reviews
Ya, sweet pea di sana adalah kuncinya.“Selamat tinggal, terima kasih untuk saat-saat yang menyenangkan.” A requested fic from kishina nadeshiko.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,476 - Reviews: 19 - Favs: 14 - Follows: 7 - Published: 1/31/2010 - Rukia K., Byakuya K. - Complete
Long Live The Art by Sanich Iyonni reviews
Inilah seni yang sempurna! For Infantrum Word Count Challenge.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,080 - Reviews: 13 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 12/26/2009 - Deidara - Complete
But That Was In Another Country by Konstantya reviews
It's 1948, and he's lost. Prussia-centric.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,256 - Reviews: 33 - Favs: 223 - Follows: 33 - Published: 8/7/2009 - Prussia, Hungary - Complete
Kisame and His Fellows by Sanich Iyonni reviews
Mengisahkan tentang hubungan Kisame dengan rekan-rekannya di Akatsuki. COMPLETE.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 11 - Words: 5,081 - Reviews: 75 - Favs: 53 - Follows: 7 - Updated: 4/24/2009 - Published: 3/6/2009 - Kisame H., Akatsuki - Complete
Tariku, Kisah Hidupku by konohafled reviews
Sakura belajar bhs Indonesia dan tari Jawa. setelah terpisah 5 tahun dari Sasuke, masihkah hubungan cinta mereka seindah dulu? SakuSasuHina WARNING: jelas2 AU dan mengandung bahasa Jawa. hehehe... enter at your own risk!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,753 - Reviews: 49 - Favs: 56 - Follows: 3 - Published: 2/11/2009 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Wurung Langgeng by konohafled reviews
OroSasoKabu. Oneshot. Cerita sederhana ajah, kayak di anime, tapi WARNING: Mengandung BAHASA JAWA! Sangat tidak dianjurkan bagi yang tidak bisa bahasa Jawa!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,109 - Reviews: 19 - Favs: 7 - Published: 12/30/2008 - Sasori, Orochimaru - Complete