Harukaze Kagura
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 07-08-15, id: 6918154, Profile Updated: 07-04-18
Author has written 33 stories for Fairy Tail, BoBoiBoy, Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, Alvin and the chipmunks, One Piece, Natsume Yūjin-Chō, and Vocaloid.

Ehm...tes tes...*plak!*maaf...kesalahan teknis. Baiklah, saya mau update sedikit dulu profil saya~

Oke, pertama perkenalkan saya Harukaze Kagura. Meski udah lama mengenal dunia fanficton, tapi baru sekarang saya memiliki kesempatan untuk menjadi author disini. Dan saya juga adalah penulis level amatiran jadi tentu saja saya tidak sebanding dengan author-author luar biasa di luar sana(?).

Usia saya, sama dengan jumlah Douriki nya Lucci terus dikurang 3984 *Di tendang* dan saya juga masih duduk di bangku sekolah menengah dan juga-*ah bacod!*

Oke, profilnya singkat aja yoo

Nama: Safira W. S. Arbie (W sama S nya himitsu #plak)

Umur: Well... 8D

Tinggi: Lumayan lah untuk ukuran cewek, intinya lebih tinggi dari Levi Ackerman :3

Favorite

Food: Banyak sih...tapi paling suka nasi gorengnya mamang kaki lima, nasi pecel, sambal terasi.

Drink: Es Teh~ tapi lumayan suka kopi susu sama latte sih.

Color: Kuning, biru, merah (korban Power Rangers)

Least

Food: Mayonaise, cap cay, jeroan

Drink: Kopi selain yang ada susu(?)nya, jus wortel

Color: Bukannya ga suka, tapi yang paling ga cocok sama saya tuh orange, ungu, sama putih

Fav Anime/Pair:

1. Naruto (NaruHina, SasuSaku, ShikaTema, BoruSara, NaruSasu (jangan di putar :v), ItaSasu, SasoDei/DeiSaso, BoruMitsu, BoruShika)

2. Fairy Tail (NaLu, Gruvia, Jerza, Gajevy, Gratsu, Laxfreed)

3. Hunter x Hunter (KiruGon, LeoPika, KuroPika, KiruRetz)

4. Keroro Gunsou (Ini sih netral-netral aja :v)

5. Kuroko no Basuke (KuroMomo, KagaKuro, AoKi, KiKuro, MuraHimu, MidoTaka, MuraMido, Harem!Uke!Akashi (mostly MidoAka), NijiHai)

6. Durarara!! (Shizaya, KidaMika, ShinraCelty)

7. Shingeki no Kyojin (EreRi (ini juga jangan di putar :v), EruRi, EruMin, JeanMin, EreMika)

8. Osomatsu-san (OsoChoro, KaraIchi, JyuushiTodo :3)

9. Natsume Yuujinchou (Harem!Natsume but mostly MadaNatsu, TanuTaki, MisuMada, MatoNato :3)

10. SKET Dance (BossuHime, TsubaDaisy, Bossubaki, AgaMichi, Harem!Tsubaki)

11. Gintama (GinHiji (Jangan di putar yoo~), OkiHiji, Harem!Hijikata, GinTaka, GinTsukki, OkiKagu, GoriTae)

12. One Piece (LuHan, SanNa, ZoRo, AceLu, LawLu, CoraLaw, KidLaw, Harem!Luffy, ZoSan, IchiSan :3)

13. Noragami (YatoRi, YatoYuki, BishaKazu)

14. Anssatsu Kyoshitsu (KaruNagi, MaeIso, Harem!Karma, KoroKara)

15. Barakamon (HiroHanda...keknya itu aja...:v)

Fav Animation/Pair:

1. Boboiboy (TauHali/HaliTau, BlazeIce, SolarThorn, GemFang, Harem!Gempa, Harem!Fang, BoiFang (Jangan diputar juga :v), BoYa, FangYing, HaliYa, TauYing, GemFem!Ocho)

2. Powerpuff Girls (Bricksom, BoomBles, ButchterCup, ButterBles)

3. Alvin and The Chipmunks (Alvittany (or should I call Albritinna :3), Sinette, TheoEllie, Alvimon :v)

Fav Vocaloid/Pair:

1. KAITO x Kagamine Len

2. KAITO x Hatsune Miku

3. Hatsune Miku x Megurine Luka

4. KAITO x Len x Gakupo

5. Megurine Luka x Kamui Gakupo

Saya ga selalu bisa buat fict...mana hobbi WB lagi (curhat) tapi saya bukan tipe orang yang akan nge-discontinued sesuatu sekali pun lagi hiatus. Dah itu aja...ga tahu lagi mau nulis apa *slap!*

Oh iya, kalo mau kenalan, silahkan ads FB saya (Safira Arbie). Kali aja kan ada yang mau ngobrol pasal anime ato otepeh ahahaha *geer lu*

O iya, karena saya super sibuk saat ini karena persiapan masuk universitas, ada beberapa fict yang dengan terpaksa harus berada di status hiatus. Bukan discontinued kok, hanya hiatus aja sampai saya kembali punya kebolehan untuk lanjut nulis. Nah fict yang harus hiatus antara lain ada di bawa ini:

Twisted (Gu)touto (Boboiboy)

WWWWorking (Boboiboy)

レインボー の 物語 (Kuroko no Basuke)

World of Distraction (Boboiboy)

The Colors Inside You (Natsume Yuujinchou)

Akhir kata

Minna-san, dozou yoroshiku ne~ :)

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Pocky by Miza Fuyumi reviews
Beberapa cerita pendek yang melibatkan pocky serta para pasangan kita /WarnInside!/Elemental!Siblings
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 9,391 - Reviews: 15 - Favs: 11 - Follows: 7 - Updated: 8/13 - Published: 2/6
Watch and React by anilikz0985 reviews
KnB characters are going to react to Knb in a joint training camp like scenerio with some guests. Read to find out who. Rating might change. Fluff moments is likely to happen but no promise of development.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship/Drama - Chapters: 24 - Words: 98,995 - Reviews: 288 - Favs: 478 - Follows: 499 - Updated: 8/4 - Published: 6/23/2015
I Will Do What I Want by Hanzama reviews
#85 : PENGUMUMAN YANG MENYEBALKAN!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 84 - Words: 248,488 - Reviews: 1723 - Favs: 536 - Follows: 456 - Updated: 7/29 - Published: 5/22/2015 - Naruto U., Sasuke U., Shikamaru N.
Girls Are Better Than Boys! by Josephine La Rose99 reviews
Announcement : Chapter 20 rilis! Summary : Misi kencan perjodohan tidak akan lengkap jika tidak ada trio cinta. Begitu mengetahui Luffy dan kawan-kawan masuk berpasangan ke rumah hantu, ide Dewi cinta alias Kuina tercetus. Sehingga Eustass Kid (pengatur arena rumah hantu) beserta anak buahnya menjadi anak buah dadakan Kuina. What will happen next? Just read and review.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 20 - Words: 109,342 - Reviews: 319 - Favs: 58 - Follows: 59 - Updated: 7/25 - Published: 3/10/2017 - [Luffy, Boa Hancock] [Zoro, Robin]
Huru-Hara Elemental by kurohimeNoir reviews
(CHAPTER 2 UPDATE! Untuk #CanonJuly, Prompt Day 9: Kita) Mana ada gitu, libur yang benar-benar libur buat seorang superhero? Kalau ada, bolehlah sesekali curhat. Tapi pastinya bakal tetap huru-hara, sih ... [Humor. Kumpulan one-shot. Based on canon. All elementals available!]
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 2 - Words: 6,000 - Reviews: 21 - Favs: 25 - Follows: 14 - Updated: 7/14 - Published: 12/27/2017 - BoBoiBoy
Random Things About Them by Anti-Klimaks reviews
"Nanti malam aku yang di atas"/"Lo itu gak agresif dan lamban!"/Sesuatu yang diremas dan mengeluarkan cairan membasahi ruangan itu. Gusion mematung seketika, Lancelot ngamuk. Semua itu berakhir dengan adegan Rate XXX yang wajib kena sensor. Update.
Mobile Legends: Bang bang - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 1,584 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 7 - Updated: 6/23 - Published: 4/9 - Alucard, Zilong
Love The Way You Are by Dark Calamity of Princess reviews
AU, romance, BoboiboyxYaya. Hidup Yaya berubah menjadi sinetron picisan, dimana ia terpaksa menikah dengan generasi ketiga dari keluarga kaya raya bernama Boboiboy. Tapi, ternyata, Boboiboy punya kondisi khusus dimana membuat Yaya merasa ia menikahi 5 orang sekaligus. Summary ancur, baca bila berkenan.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 25 - Words: 101,343 - Reviews: 1662 - Favs: 382 - Follows: 330 - Updated: 5/11 - Published: 5/1/2015 - [BoBoiBoy, Yaya/Hanna]
Dear Fanfiction Writers by rubyrose30 reviews
When the characters of Kuroko no Basket lose their shits and grab their keyboards, pen, pencils and anything they can get their hands on... to write some bloody letters to the writers of fanfiction! Hilarity ensures! -This is the translated work of a French fic: "Chers auteurs de fanfictions" by Naelye. All credits go to her.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - English - Humor - Chapters: 9 - Words: 4,834 - Reviews: 30 - Favs: 39 - Follows: 45 - Updated: 3/22 - Published: 1/26/2016
The Disappearance of Osomatsu-san by Angel of Apricots reviews
Osomatsu wakes up to a futon that is only for one person, to a room that is decorated to match his personality and desires, and to a house that could have been the same, if not for the only three inhabitants. It could have been a perfect world, but for Osomatsu, any world without his brothers is bullshit. Will now update on Fridays and Saturdays due to school.
Mr. Osomatsu/おそ松さん - Rated: T - English - Family/Drama - Chapters: 153 - Words: 433,256 - Reviews: 48 - Favs: 95 - Follows: 89 - Updated: 2/18 - Published: 5/15/2016 - Osomatsu M.
Pendar Yggdrasil by kurohimeNoir reviews
Piknik di bawah Pohon Dunia dan berbagi makanan dengan keenam saudaranya. Terdengar sangat menyenangkan bagi Taufan kecil. Dan siapa tahu, akan terjadi hal ajaib yang menakjubkan! [Fairytale!AU. 7 Elemental Siblings. Ditulis untuk hari ketujuh #BBBFluffWeek18]
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Fantasy/Family - Chapters: 1 - Words: 4,337 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Published: 1/21 - Taufan B. - Complete
Many Shades of Him by midoakas reviews
[Eleventh Shades] Well, sejak awal kita memang sudah berada dalam satu neraka yang sama, bukan begitu, Seijuurou? Jadi cukup diam dan nikmati segala sesuatu yang aku lakukan, tanpa harus bersusah payah mencari jalan keluar yang tidak ada ujungnya. [MidoAka] [Slow update]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 12 - Words: 59,200 - Reviews: 109 - Favs: 40 - Follows: 43 - Updated: 1/13 - Published: 1/30/2017 - [Midorima S., Akashi Seijuurou]
SABTU BERSAMA PAPA by wilish reviews
Bagaimana jika dua Bapak bapak Absurd macem Sasuke dan Naruto berkolaborasi menjaga anak mereka di hari sabtu? "Catet mulu. Udah banyak utang lu sama gue" "Taikebo! Kopi gua woy" "Bangkee. Panas ini sas!" DRUUUUUTTT "Asyuuuu! Kentut lagi lu nar" "Bangsat bau gila!" "Hahahahahaha sorry kelepasan gua Sas" "Bajingan! Enyah lu darisini!" Sasuke/Sarada/Naruto/Boruto
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 6,292 - Reviews: 17 - Favs: 23 - Follows: 12 - Published: 12/8/2017 - Sasuke U., Sarada U., Naruto U., Boruto U. - Complete
Drabble Entahlah Apa Ini by Valkyrie Ai reviews
Hanya sekumpulan drabble gak penting yang berisikan kisah Boboiboy dan Fang./Author ngaret story/DLDR
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 13 - Words: 16,387 - Reviews: 122 - Favs: 61 - Follows: 45 - Updated: 12/1/2017 - Published: 8/16/2015 - BoBoiBoy, Fang - Complete
Gintsukki by bandrek bajigur reviews
Apa yang terjadi jika kita melihat sisi lain Sakata Gintoki terhadap Tsukuyo ynag jarang kita ketahui? Cekidot?
Gintama - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 8,984 - Reviews: 17 - Favs: 17 - Follows: 18 - Updated: 11/28/2017 - Published: 6/23/2016 - Gintoki S., Tsukuyo, Yorozuya Gin-chan
Is He Really That Nerd? by Nnatsuki reviews
Lucy Heartfilia, seorang murid yang baru dua bulan di Fiore Academy ini, tidak sengaja bertemu dengan seorang kutu buku paling kuper di sekolahnya yang berambut pinkish. Tapi ... apa benar itukah pribadi sesungguhnya dari seorang Natsu Dragneel? [HighSchool!AU; OOC; Nerd!Natsu; Cover isn't mine! DISCONTINUED]
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 9 - Words: 50,288 - Reviews: 439 - Favs: 242 - Follows: 192 - Updated: 11/17/2017 - Published: 8/26/2013 - [Lucy H., Natsu D.]
i am the best by shirocchin reviews
Ketika Bakugou dan Todoroki berdebat mengenai siapa yang paling hebat dan pantas menjadi sosok seme bagi Midoriya./"Jadi, siapa yang kau pilih, Deku?" Bakugou terlihat tidak sabar./"Lain cerita jika Midoriya memilih threesome. Tapi aku tak sudi berbagi,"imbuh Todoroki./ [tododeku/katsudeku/harem!deku]
My Hero Academia/僕のヒーローアカデミア - Rated: T - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,252 - Reviews: 19 - Favs: 44 - Follows: 16 - Published: 9/30/2017 - Izuku M., Katsuki B., Shouto T. - Complete
Kebiasaan by lime-hornet reviews
Hanya drabble cerita antara Alucard dan Zilong dalam setiap match.
Mobile Legends: Bang bang - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 735 - Reviews: 20 - Favs: 19 - Follows: 11 - Published: 9/17/2017 - Alucard, Zilong - Complete
Save Akashi! by KiRyuu7 reviews
Kekalahan Akashi Seijuurou pada Winter Cup menimbulkan masalah baru bagi Rakuzan dan Kiseki no Sedai! Jalan keluar sedang didiskusikan. Dimulai dari Kise yang menyebarkan masalah itu dan berakhir pada teror sang Kapten Bergunting! My first published fanfic
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 10,045 - Reviews: 20 - Favs: 16 - Follows: 22 - Updated: 8/13/2017 - Published: 4/30/2017 - Kagami T., Generation of Miracle
(I Know The Reason Why) I Am Alive by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! Zoro mengalihkan tatap ke beludru malam. Perkiraannya, fajar akan menyingsing dalam dua atau tiga jam ke depan. Jika perhitungannya benar, maka sebentar lagi ia akan mendengar sesuatu, yang dahulu asing di telinga. Dalam tiga, dua, sa—Olivia—putri tunggalnya—menangis. ZoRobin. Canon/IC. Untuk #822, #274, dan hints penyelamatan Zoro lainnya.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 5,587 - Reviews: 9 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 8/10/2017 - [Zoro, Robin] Straw Hats P. - Complete
Helping Hands by sleepingbrittany reviews
When Alvin and Jeanette accidentally switch bodies, some important truths end up coming out for the both of them. Set during the Wacky Wednesday episode. Alvin and Jeanette friendship with a side of Alvittany.
Alvin and the chipmunks - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,997 - Reviews: 10 - Favs: 27 - Follows: 6 - Published: 8/6/2017 - [Alvin S., Brittany M.] Simon S., Jeanette M. - Complete
Ulang Tahun Ajaib by Kiiroame reviews
Menurut Midoriya, ulang tahunnya kali ini benar-benar aneh. Mulai dari Bakugou yang bersikap baik sampai Todoroki yang mengiriminya pesan singkat di larut malam. Oneshoot! Didedikasikan untuk ulang tahun Midoriya Izuku! Todoroki x Midoriya dan Bakugou x Midoriya
My Hero Academia/僕のヒーローアカデミア - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,814 - Reviews: 13 - Favs: 24 - Follows: 10 - Published: 7/15/2017 - Izuku M., Katsuki B., Shouto T. - Complete
Keinginan Terbesar by Irinaa27 reviews
Blaze menemukan keinginan terbesarnya saat ia hendak bermain monopoli. Berhasilkah ia memenuhi keinginannya yang sebenarnya gak penting-penting amet itu? /No power, no aliens, OOC, AU, siblings!BoboiboyElemental/ Review, please?
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 4,689 - Reviews: 16 - Favs: 20 - Follows: 9 - Published: 7/13/2017 - Blaze B., Halilintar B., Gempa B., Taufan B. - Complete
Happy Birthday by Narin Rin-chan reviews
Teman-temannya bertingkah aneh. Nyanko-sensei tidak pulang seharian. Matoba mendadak mengajaknya jalan-jalan. Enjoy reading. slight sho-ai. Warning inside! For Natsume Takashi Birthday!
Natsume Yūjin-Chō - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,549 - Reviews: 2 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 7/1/2017 - Takashi N. - Complete
Sayonara Ore no Yuujin by Narin Rin-chan reviews
"Tidak. jangan lakukan. Mereka berharga." "Sayonara Natsume Takashi. Sayonara… Lupakan semua tentang kami." "SENSEI!" Enjoy Reading! MadaNatsu (maybe sho ai hahaha). Human form!Madara (based on fanart)
Natsume Yūjin-Chō - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,853 - Reviews: 4 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 6/2/2017 - Takashi N., Nyanko - Complete
Godaan by HimekaChuu21 reviews
Naruto boleh saja membenci Sasuke, tapi bukan berarti dirinya tahan dengan godaan yang diberikan Sasuke kan ? Narusasu
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 3,407 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 11 - Published: 5/23/2017 - Naruto U.
OTP by AMEUMA reviews
Drabble tentang OTP OTP yang di ship. T-rate karena mengandung shonen-ai... Humor, maybe Romance, kadang OOC-ness. Tiap chapter beda pairing...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 39 - Words: 21,171 - Reviews: 65 - Favs: 30 - Follows: 29 - Updated: 4/24/2017 - Published: 1/20/2015
Flowers for Jeanette by Bwoah reviews
Alvin tramples all over Jeanette's garden so he tries to rebuild it in secret for her. Meanwhile Simon and Brittany thinks Alvin has a crush on Jeanette so they team up to stop them from getting together.
Alvin and the chipmunks - Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,730 - Reviews: 6 - Favs: 17 - Follows: 6 - Published: 4/6/2017 - Simon S., Alvin S., Jeanette M., Brittany M. - Complete
My Brother is Cutest than Me by Mizuki Rae Shichi reviews
Natsume Reiko sang Aktris Profesional merasa enggan bekerjasama dengan Boyband Exorcist yang terkenal. Karena sebuah hukuman, dirinya membawa sang Adik untuk menggantikannya. Siapa sangka sang Adik justru menjadi rebutan? Harem Natsume! Boys Love!
Natsume Yūjin-Chō - Rated: T - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,936 - Reviews: 6 - Favs: 22 - Follows: 10 - Published: 4/4/2017 - Takashi N., Natori S., Kaname T., S. Matoba - Complete
Dream contract by Nozomi Tsumiki reviews
Yaya dan teman temannya yang dipanggil ke sebuah dunia dan harus menyelamatkan dunia itu dan membawa kembali kedamaian dengan cara menyelamatkan para pangeran? Bagaimanakah petualangan Yaya akan di mulai? Apakah dia bersama teman temannya akan berhasil untuk membawa kembali kedamaian?WARNING!: AU, OOC MAX, Typo(s), Super Power, Gaje dll. BoboiboyxYaya! Slight FangxYing.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 8 - Words: 23,785 - Reviews: 124 - Favs: 43 - Follows: 38 - Updated: 3/9/2017 - Published: 6/24/2015 - [Yaya/Hanna, BoBoiBoy]
Red Light in Rainbow by AliceShotacon4Ever reviews
Chap 9 up!/Setelah kekalahan Seirin di Inter-High, Kagami dipaksa pindah ke Teikou Academy oleh ayahnya. Tujuannya hanya satu, untuk membantu Momoi, sepupunya, menyelamatkan tim basket Teikou yang dikenal sebagai Kiseki no Sedai/sho-ai/GomxKagami
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 41,607 - Reviews: 108 - Favs: 67 - Follows: 65 - Updated: 2/12/2017 - Published: 5/10/2016 - [Kagami T., Generation of Miracle] Momoi S.
Royal X Guardian by Ashoudan Zimmer reviews
"Kerajaan Signaria, adalah sebuah pusat dari tujuh negara adikuasa, yang menjadi tombak 124 kerajaan kecil lainnya. Selain dikenal dengan kerajaannya yang makmur, Signaria dikenal sebagai kerajaan pelopor perdamaian. Oh, dan keenam pangeran mereka yang tampan dan kuat. Siapakah mereka?" AU. Parody, and big adventure story. Might content bromanceship.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Adventure/Parody - Chapters: 7 - Words: 33,050 - Reviews: 79 - Favs: 79 - Follows: 70 - Updated: 1/22/2017 - Published: 9/4/2015 - BoBoiBoy, Fang
Sanjirella and the Order of Vinsmoke by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! Sanjirella hidup di sebuah gubuk derita bersama ayahnya, Jajji, dan dua saudara kembar kloningnya, Niji dan Yonji. Keseharian si putra ketiga dirundung derita karena penindasan yang dilakukan oleh kakak dan adiknya. Maklum—anak tengah. Dipaksa menghormati yang tua dan diminta mengalah kepada yang muda. Obviously a parody of Cinderella. 1x3. Crossdress. Super AU & OOC.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Parody/Family - Chapters: 1 - Words: 4,190 - Reviews: 15 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 1/11/2017 - [Sanji, Ichiji] Reiju - Complete
Berkat Kami by rasyalleva reviews
Perkenalkan. Kami bukan hanya sekadar anggota dari tim yang dipimpin oleh diktator kejam tak terelakkan. Kami sahabatnya, dan Akashi Seijuurou membutuhkan kami sebelum dia sempat memikirkan hal itu. Butuh bukti?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,990 - Reviews: 8 - Favs: 38 - Follows: 8 - Published: 1/10/2017 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Lost by aicchan reviews
Mungkin itu yang membuat Sabo cepat akrab dengan juru masak itu. Mereka memiliki darah bangsawan yang tak akan bisa mereka buang meski seberapa besar mereka membencinya. -NO PAIR FIC- Enjoy
One Piece - Rated: T - Indonesian - Friendship/Adventure - Chapters: 1 - Words: 4,580 - Reviews: 7 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 1/8/2017 - Sanji, Sabo - Complete
Dear Fanfiction Writers by yoshicchi reviews
Di saat mereka semua kehilangan kesabaran, mereka mengambil keyboard, pulpen, pensil, atau apapun yang bisa mereka pakai… guna menulis beberapa 'salam' untuk para author! [Indonesian translate for "Chers auteurs de fanfictions" by Naelye] [Credits belong to her!]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 8 - Words: 4,196 - Reviews: 34 - Favs: 30 - Follows: 27 - Updated: 1/6/2017 - Published: 7/11/2016 - Complete
Love? by MiyuValinaRaggs reviews
Kisah pertemuan pemuda tsundere dengan cewek garang, pemuda ceria dengan cewek pemalu tapi tomboy, dan pemuda sempurna dengan cewek maniak. Bagaimanakah nasib mereka? maaf ga bisa bikin summary
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 14,019 - Reviews: 50 - Favs: 18 - Follows: 19 - Updated: 12/30/2016 - Published: 11/23/2015
Misteri Pesanmu by Adiaz Rue reviews
Halilintar yang pemarah, Gempa yang khawatiran, Taufan yang suka main hati, Blaze yang kekanak-kanakkan, Ice yang pemalas, Thorn yang peragu, dan Solar yang punya dua wajah. Di antara mereka, siapakah pelakunya?—Atau, cerita tentang sayembara Yaya untuk menemukan siapa dari ketujuh pemuda bermasalah itu yang selalu mengiriminya pesan misterius disetiap malamnya. AU, Harem!Yaya.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 1 - Words: 5,858 - Reviews: 23 - Favs: 20 - Follows: 18 - Published: 12/28/2016 - [BoBoiBoy, Yaya/Hanna]
Ini Apartemen, Bukan Balai Reuni! by Pink Crystalline Roses reviews
Kiseki no Sedai. Terkenal jenius dalam basket, berprestasi dan terdiri dari sekumpulan remaja pelangi yang kewarasannya perlu dipertanyakan. Dan, akhir-akhir ini diketahui 'reuni' dadakan di sebuah apartemen. Keseharian mereka yang penuh dengan kehebohan hanya karena tinggal di satu apartemen. College!Kiseki. Pairing gak jelas.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 13 - Words: 70,690 - Reviews: 160 - Favs: 127 - Follows: 117 - Updated: 12/26/2016 - Published: 6/17/2015 - Kagami T., Takao K., Himuro T., Generation of Miracle
Natal by Kurotori Rei reviews
AU—Natal selalu memberikan kejutan yang tidak terduga. [OsoChoro] / RnR?
Mr. Osomatsu/おそ松さん - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,828 - Reviews: 1 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 12/24/2016 - [Osomatsu M., Choromatsu M.] - Complete
Ice Prince Love Story by Indrikyu reviews
Chapter 7 akhirnya Update setelah sekian lama XD/ "Bagaimana jika boboiboy halilintar, yang terkenal paling dingin dan tempramental diantara saudara saudara nya yang lain memiliki kisah cinta nya sendiri?" 'Side story by Dark Calamity of Princess's fanfic "Siblings Chaos"
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 8 - Words: 29,590 - Reviews: 205 - Favs: 83 - Follows: 71 - Updated: 12/17/2016 - Published: 2/26/2015 - [Halilintar B., Yaya/Hanna]
Our Daily by AzuMiyuki0 reviews
Kisah keseharian lima Boboiboy bersaudara diwarnai bumbu komedi dan taburan asam-manis kehidupan. Drabbles dari A – Z. Five BoBoiBoy! Elemental Siblings! Super Power! No Romance. Family & Friendship. [CHAPTER 1]
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,017 - Reviews: 17 - Favs: 22 - Follows: 19 - Published: 12/15/2016
HAUTE by Aratte reviews
**Pindah ke WATTPAD** Fotografer yang tak sekadar ingin memerangkap figur pemilik sepasang mata zamrud dengan kamera, dan model berpikiran lurus yang menerima tantangan bertaruh tanpa tahu apa risikonya. (Cover image by Aoki)
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,041 - Reviews: 1771 - Favs: 964 - Follows: 767 - Updated: 11/22/2016 - Published: 10/8/2013 - [Levi A., Eren Y.]
Get Out! by Leila Zen reviews
[Request for ZackFrost98] Malam ini Halilintar benar-benar sial. Pasalnya hari ini ia tidur satu tempat tidur dengan Taufan, dan itulah sumber utama kesialannya malam ini. AR, Elemental Siblings, SHOUNEN-AI, TauHali, DLDR, RnR.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,751 - Reviews: 10 - Favs: 15 - Follows: 7 - Published: 11/12/2016 - [Taufan B., Halilintar B.] - Complete
Watch and React by Akari0415 reviews
bagaimana beraksi para chara KnB saat mereka di minta untuk menonton anime KnB? fanfic ini merupakan terjemahan dari ff "watch and react" by anilikz0985
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 5 - Words: 10,264 - Reviews: 17 - Favs: 16 - Follows: 19 - Updated: 9/9/2016 - Published: 8/28/2016
fanservice by shirocchin reviews
Hanya sebuah obrolan random antara Kuro dan Mahiru di suatu siang yang cerah./"Sepertinya, acara kita kekurangan fanservice." [kuro/mahiru]
Servamp/サーヴァンプ - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 634 - Reviews: 12 - Favs: 26 - Follows: 9 - Published: 9/8/2016 - Sleepy Ash/Kuro, Mahiru Shirota - Complete
Thinking About Him by Lost Swordsman reviews
Pairing: OsoChoro mereka selalu bersama dengan Osomatsu. Tapi bagaimana pendapat Choromatsu mengenai kakak tertua mereka? dan bagaimana sebaliknya. Author Baru!
Mr. Osomatsu/おそ松さん - Rated: K - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,155 - Reviews: 1 - Favs: 8 - Published: 8/15/2016 - Osomatsu M., Choromatsu M. - Complete
Pirates, Nakama, and Family by LittleChomper reviews
(kumpulan oneshot) Mugiwara no Ichimi memiliki ikatan yang tak akan terpisah oleh jarak dan waktu. Apakah memang benar begitu? PS: Summary akan menyesuaikan dengan chapter terbaru
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 44 - Words: 31,614 - Reviews: 325 - Favs: 85 - Follows: 64 - Updated: 8/7/2016 - Published: 6/1/2015 - Straw Hats P. - Complete
Cemburu by lime-hornet reviews
Gempa yang dipuji, dan Taufan yang cemburu. "Gempa! Aku mau ngajak kamu duel!"
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,037 - Reviews: 14 - Favs: 21 - Follows: 13 - Published: 8/7/2016 - Gempa B., Taufan B. - Complete
Our Leader by r-adnir reviews
Diantara segala kekejamannya, dia tetaplah Leader kami, sumber cahaya kami, sahabat kami-Kiseki no Sedai. akashi centric with kiseki no sedai. Dedicated for #TAKABURC.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 728 - Reviews: 2 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 7/24/2016 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Happy Birthday! by Minami Koichi reviews
Hanya salah satu dari hari-hari melelahkan Nijimura Shuuzou di pagi hari yang penuh kehebohan ketika si duo kembar mencoba memasakkan sesuatu untuknya. [Niji x TwinChili!Akashi, OOC, humor, HAPPY BIRTHDAY, SHAAA!]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 9,341 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Published: 7/22/2016 - Akashi Seijuurou, Nijimura S. - Complete
Hangat by Rakshapurwa reviews
Kehangatan yang tercipta kala hujan mengguyur bumi.
Mr. Osomatsu/おそ松さん - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,236 - Reviews: 5 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 7/20/2016 - Osomatsu M. - Complete
Bencana by SkipperChen reviews
Midorima kira hari ulang tahunnya kali ini akan menjadi hari keberuntungan. Tapi pikiran itu berubah semenjak Akashi datang dengan kurang ajarnya. MidoAka.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,403 - Reviews: 9 - Favs: 19 - Follows: 5 - Published: 7/7/2016 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Susu by bandrek bajigur reviews
Kesalah pahaman Gintoki yang ambigu, ga pintar bikin Summary.
Gintama - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,184 - Reviews: 3 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 7/1/2016 - Gintoki S., Kagura, Sakamoto T., Tsukuyo - Complete
My Brother and I by Ashoudan Zimmer reviews
"New Chapter: Taufan masih belum tahu alasan sang kakak menginginkannya untuk satu sekolah dengannya. Namun kedatangan saudara sepupunya, membuat Taufan sedikit demi sedikit mulai paham." Halilintar and Taufan Brotherly Love Complex story. AU.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 4 - Words: 19,566 - Reviews: 140 - Favs: 104 - Follows: 79 - Updated: 6/23/2016 - Published: 6/21/2015 - Halilintar B., Taufan B.
Regal Generation by Shonee27 reviews
Lusa giliran Murasakibara yang bernyanyi tapi kenapa si Center bongsor ini malah ngembek ? Ada apakah gerangan ? / "Pokonya kalian semua harus memberiku satu kantung snack !" / "Makasih ya mine-chin " / [ CHAPTER 4 UPDATE !] [Review pleasee?] [Sorry for late update minna-san ]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 5 - Words: 9,496 - Reviews: 74 - Favs: 45 - Follows: 52 - Updated: 6/23/2016 - Published: 5/22/2015 - Generation of Miracle, Aida K., Murasakibara A.
Izin Tertulis? Apaan Itu! by Halichi Miyamoto reviews
Isu yang beredar mengatakan bahwa Okita Sougo adalah seorang gay? Tapi apakah benar begitu? / #OkiKaguFanict / for #OKIFA01 / Warning: AU, OOC / mind to read and review?
Gintama - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,656 - Reviews: 13 - Favs: 18 - Follows: 8 - Published: 6/17/2016 - Kagura, Okita S. - Complete
Black out by angeliqueellaine reviews
The power went out in the whole neighborhood, and Brittany is beyond pissed. Fluffy Alvittany one-shot!
Alvin and the chipmunks - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,357 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Follows: 4 - Published: 6/8/2016 - Alvin S., Brittany M. - Complete
ushi-ushi-ushi by deelfire reviews
drabble or one-shot by deela tentang akashi XD / uke!shi / bxb, sho-ai, DLDR / knb and cover are not mine/ [chap 9] Murasakibara Atsushi sering kali dipadankan dengan Titan porno yang tak berbaju di anime sebelah. Akashi tak suka akan hal itu. Dia juga agak sensi-sensi gimana gitu tiap kali AoT di sebut. Dan akhirnya Murasakibara mengetahui mengapa. pair: MuraAka
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 9 - Words: 23,393 - Reviews: 75 - Favs: 65 - Follows: 48 - Updated: 6/8/2016 - Published: 6/18/2015 - Kagami T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Baca Puisi by Ochandy reviews
Halilintar mendadak berubah gara - gara pentas seni ? Halilintar kesambet apa ya ? Summary GaJe... Udah baca aja langsung *maksa
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,315 - Reviews: 19 - Favs: 18 - Follows: 7 - Published: 5/30/2016
Mengobrol Dengan Pelayan Kafe Adalah Hal Buruk by Chikara Hoshi reviews
"Tapi harganya menjadi dua kali lipat," "HAH!" "Karena itu adalah kau," "HAH?" "Selain itu karena kau meminta pelayanan istimewa dariku…. Maka ditambah biaya 'pelayanan' itu tiga kali lipat dari harga pancake baru kami, Nyonya." "BUSED!" /Fanfic GinTsuki Oneshoot/
Gintama - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,320 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Follows: 7 - Published: 5/17/2016 - [Gintoki S., Tsukuyo] - Complete
Suatu Sore di Ikebukuro by womanfighter reviews
Midorima hanya ingin membeli lucky item. Nasib memberi lebih dari itu.
Crossover - Kuroko no Basuke/黒子のバスケ & Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,412 - Reviews: 3 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 5/11/2016 - Midorima S., Akashi Seijuurou, Izaya O., Shizuo H. - Complete
Searching For The Sun by ayushina reviews
Uchiha Sasuke dan anggota tim 7 mendapat misi untuk membawa kembali Uzumaki Naruto yang menghilang 2 tahun yang lalu. akankah mereka bisa menemukan Naruto? Akankah mereka bisa membawa Naruto pulang? RnR please...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 15 - Words: 92,812 - Reviews: 1125 - Favs: 761 - Follows: 640 - Updated: 4/22/2016 - Published: 4/9/2011 - Sasuke U., Naruto U.
Suka by hiirei reviews
Siapa orang yang kau sukai, Choromatsu? [OsoChoro]
Mr. Osomatsu/おそ松さん - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 476 - Reviews: 5 - Favs: 15 - Follows: 4 - Published: 4/18/2016 - [Osomatsu M., Choromatsu M.] - Complete
Two Schools, Two Worlds by Vaynard reviews
Tanpa terasa tiga hari lagi, semua anak kelas 3 akan meninggalkan SMU Seifu, menuju masa depan mereka. Inilah sepotong kisah mereka yang akan pergi, dan mereka yang akan ditinggalkan. Update setelah 10 tahun! FINAL CHAPTER.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 59 - Words: 270,983 - Reviews: 733 - Favs: 218 - Follows: 159 - Updated: 4/10/2016 - Published: 1/6/2012 - Luffy, Straw Hats P. - Complete
Enemy by lumutness reviews
Musuh yang paling kuat adalah dirimu sendiri. Pertarungan yang paling sengit adalah melawan nafsumu sendiri. Boboiboy Gempa adalah logika. Sedangkan lawannya... /Somewhat character study. Prompt: Latihan Kuasa. ONESHOT complete/
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Suspense - Chapters: 1 - Words: 1,959 - Reviews: 9 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 4/8/2016 - BoBoiBoy, Ochobot, Gempa B. - Complete
Kiseki Change! by Arlzureinne Karale reviews
Ketika Akashi membaca majalah vulgar, Aomine makan setiap saat, Kise menjadi seorang ahli dalam bidang menghilang, Midorima tebar pesona, Murasakibara tidak absen membawa lucky item, dan hawa kehadiran Kuroko menjadi lebih mengintimidasi, semua orang tahu ada yang salah dengan Generasi Keajaiban mereka. — semi-canon.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 10 - Words: 27,241 - Reviews: 220 - Favs: 326 - Follows: 251 - Updated: 3/19/2016 - Published: 4/6/2014 - Generation of Miracle - Complete
Terima Kasih by GreenRedApple746 reviews
Terima kasih karena sudah terlahir.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 350 - Reviews: 3 - Favs: 12 - Follows: 4 - Published: 3/6/2016 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Osomatsu's Theory of Happiness by Dark Calamity of Princess reviews
AU, OOC, no pairing. Semua kembar Matsuno kesulitan beradapatasi dengan hidup sejak hilangnya Osomatsu yang diculik sejak umur 10 tahun dan belum kembali hingga saat ini. Bagaimana cara mereka melanjutkan hidup ketika mereka tak lagi lengkap? Sementara itu, ternyata ada yang mengintai mereka dari bayangan gelap. Summary gaje, RnR
Mr. Osomatsu/おそ松さん - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 3,673 - Reviews: 19 - Favs: 22 - Follows: 25 - Published: 2/10/2016 - Osomatsu M., Choromatsu M., Karamatsu M.
I and My Little Brothers by SinairuNayu reviews
Hari pertama saja sudah sekacau ini. Bagaimana hari-hari selanjutnya? /"… cocok jadi pembantu…"/"… Meidei! Meidei! Ada monchtel ngamuk! …"/ Dan perasaan tak menentu pun dirasakan Air. /'Mengapa begitu sulit'/ CHAPTER 2 UP! RnR?
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 2 - Words: 8,548 - Reviews: 44 - Favs: 37 - Follows: 27 - Updated: 1/30/2016 - Published: 1/13/2016 - Air B., Halilintar B., Gempa B., Taufan B.
Sister is Disaster by asdfghjklaaaah reviews
Seijuurou tak pernah ingin punya adik perempuan. /"Tapi Satsuki, kenapa harus homo? Kenapa kamu gak mikir Kakak aseksual atau apapun itu?"/Satsuki tersenyum cerah. "Habisnya kakak ganteng."/"Apa?"/"Tujuh puluh persen cowok ganteng itu gay."/"Teori dari mana itu?"/"Aku," jawab Satsuki ceria./ Seijuurou dan Satsuki. Contains BL.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,788 - Reviews: 20 - Favs: 55 - Follows: 9 - Published: 1/22/2016 - Momoi S., Akashi Seijuurou - Complete
Trapped by seventhsugosha reviews
Siapa bilang aku tidak bisa melakukan apa yang dimintanya? Ingat, aku sudah berusia 17 tahun dan aku tidak akan kalah denganmu, Midorima-sensei! Akan kubuat kau meneriakkan namaku di atas ... (WARNING! Yaoi/MidoAka/OOC)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 10,511 - Reviews: 14 - Favs: 26 - Follows: 17 - Updated: 1/8/2016 - Published: 7/15/2015 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
HUSBANDO TODAY by freesuich reviews
Bingung mencari kandidat husbando sebagai pengisi hati? bagaimana kalau membuang lima menit mu untuk rubrik 'HUSBANDO TODAY'. Kami kupas tuntas lelaki idaman mu dengan berkelas! Ch5: Himuro Tatsuya & Haizaki Shougo
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 16,069 - Reviews: 120 - Favs: 101 - Follows: 89 - Updated: 1/2/2016 - Published: 10/14/2015 - Aida R., Momoi S.
Titan Inc by Aratte reviews
Titanpolis; kota metropolis yang penduduknya merupakan monster titan menganggap manusia sebagai musuh sejak zaman purbakala. Kekacauan timbul ketika seorang anak manusia, Eren Jaeger, tak sengaja masuk ke Titan Inc. Levi, sebagai titan terkuat namun paling pendek, dan Hanji, sahabatnya yang jenius gila, berusaha mengembalikan Eren ke dunia manusia. /Untuk Event Levi Movie Fest 2015
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 8,629 - Reviews: 21 - Favs: 55 - Follows: 31 - Published: 12/31/2015 - Eren Y., Hange Z., Levi A. - Complete
Dua Kalimat Saja by Ayako Daisuke reviews
Karena bosan, Rin mengajak Len bermain pada saat hari ulang tahun mereka lalu Len mengusulkan untuk bermain dua kalimat saja, sebuah permainan penuh kejahilan. Dan siapa mangsanya? Tentu saja onee-sama terhormat mereka, si Miku Hatsune!/ "Kagamine's Birthday Project : Dua Kalimat Saja processing!"/Oneshoot/Fic Special Kagamine Twins Birthday!
Vocaloid - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 3,021 - Reviews: 7 - Favs: 12 - Follows: 4 - Published: 12/26/2015 - Miku H., Rin K., Len K. - Complete
ハローグッバイ by Alitheia reviews
Perasaan yang disimpannya selama musim-musim panjang itu tidak sama dengan bunga sakura yang mengembang. [MIDOAKANTOLOGI 2015 #4 - spring]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,779 - Reviews: 6 - Favs: 17 - Follows: 6 - Published: 12/26/2015 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Surat izin Boruto! by Mr. De reviews
Uzumaki Naruto menulis surat izin untuk putranya Uzumaki Boruto yang sedang sakit, Surat izin yang benar-benar berbeda dari surat izin biasanya!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,880 - Reviews: 34 - Favs: 40 - Follows: 12 - Published: 12/20/2015 - Naruto U., Hinata H., Shino A., Boruto U. - Complete
Atarashii Sensei no Akashi-san by 13th Hell reviews
APDET CHAPTER 10! Menjadi guru baru di sebuah sekolah tua, di pelosok desa, yang hanya mempunyai enam murid yang unik. Mampukah Akashi mendapatkan hati murid-muridnya dan menjadi guru terbaik bagi muridnya? Teiko di sini ceritanya sekolah SD tua yang ada di pelosok desa. AU. Chek it dot!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 10 - Words: 14,868 - Reviews: 75 - Favs: 50 - Follows: 63 - Updated: 12/8/2015 - Published: 6/6/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Songs Can Change Everything by I am a Ridaa reviews
A trap singer named Kuroneko is supposed to sing a bunch of songs for Crypton Future Media. Most of the songs involve singing with Len! Will he get annoyed by her...or end up falling in love? ((see the playlist on YouTube!))
Vocaloid - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 28,870 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Follows: 5 - Updated: 10/27/2015 - Published: 7/13/2013 - Len K. - Complete
Captain by shyxa reviews
Summary: AT. "Jadi aku mohon ... jangan diam saja. Marahi aku, aku tahu kau marah dan kecewa atas kelakuanku selama ini." Walaupun begitu, Nijimura masih bergeming.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,599 - Reviews: 4 - Favs: 18 - Follows: 5 - Published: 10/16/2015 - Akashi Seijuurou, Nijimura S. - Complete
Misunderstand by anclyne reviews
Bermula ketika Tama berniat menjernihkan pikiran. Tanpa sadar membawanya bertemu seorang wanita yang dianggapnya berpotensi menjadi perusak hubungan Hiro-nii dan Handa-sensei. HiroHanda . Dedicated for Fvvn! #WinnieThePuunDays
Barakamon/ばらかもん - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,896 - Reviews: 5 - Favs: 41 - Follows: 10 - Published: 9/30/2015 - [Hiroshi K., S. Handa] Tamako A. - Complete
L'amis Pour Toujours by Arlene Shiranui reviews
AU. Before the graduation. Konyol memang, jika Sakura mengingatnya kembali sekarang. Tapi ia tak akan pernah menyesalinya. Hari ketika Naruto memutuskan untuk melayangkan tinjunya pada Sasuke di koridor sekolah adalah hari bersejarah dalam hidupnya./ Happy reading!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 101 - Words: 645,787 - Reviews: 2690 - Favs: 993 - Follows: 572 - Updated: 9/27/2015 - Published: 9/12/2008 - Team Seven
Stories of Uchiha Family by Aihara Aya reviews
Hanya sekumpulan cerita pendek seputar keluarga Uchiha yang satu ini. Don't Like Don't Read. Read and Review? :)
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 9 - Words: 13,849 - Reviews: 111 - Favs: 70 - Follows: 61 - Updated: 9/8/2015 - Published: 8/2/2015 - Sasuke U., Sakura H., Sarada U.
With Nagicha by Esile the Raven reviews
Nagisa hilang ingatan dan sekarang mengira dirinya anak balita. Sampai ingatannya pulih, Koro Sensei dan kelas 3-E akan mengurus bayi bishie ini dengan penuh cinta! Meskipun bermental balita, dia tetaplah seorang assassin, loh! Bayi Nagicha ini manisnya sampai hampir membunuh si gurita berkecepatan mach 20!
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 7 - Words: 16,326 - Reviews: 159 - Favs: 150 - Follows: 83 - Updated: 9/8/2015 - Published: 7/22/2015 - Asano G., Nagisa S., 3-E Students, Koro-sensei - Complete
In The Train by eileithyiakudo reviews
Ono dan Kamiya naik kereta sepulang acara temu fans. Ono Daisuke x Kamiya Hiroshi. (hint) sho-ai. Mungkin ga terlalu lucu meski genre-nya humor...
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,826 - Reviews: 4 - Favs: 15 - Follows: 4 - Published: 9/2/2015 - Complete
KITA TEMENAN AJA by BlueSatelite reviews
"Maaf ya... tapi kita lebih cocok jadi teman aja..." Akashi lempar meja. KATA-KATA BASI! Kalau penasaran, silakan check disini! Enjoy!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,848 - Reviews: 4 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 8/24/2015 - Akashi Seijuurou - Complete
Boyish Trouble by Sakurajima no Yama reviews
Lucy ditambah tomboy sama dengan Natsu yang di tantang Levy untuk membuatnya menjadi feminin. Hasilnya, semuanya bermain makcomblang, termasuk Grandine dan Layla, dan Wendy yang akhirnya tidak polos lagi. Terima kasih banyak, Mirajane. /AU! NaLu, JErza, GrUvia, GaLe, LaMi/ COMPLETE! / I dont own the pic.
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 13 - Words: 48,309 - Reviews: 187 - Favs: 123 - Follows: 94 - Updated: 8/15/2015 - Published: 12/13/2013 - [Natsu D., Lucy H.] - Complete
Like Always by aicchan reviews
Rasanya malah capek… sehari tidak adu teriak dengan si alis melingkar ini. Seperti ada rutinitas biasa yang tiba-tiba menghilang, membuatmu tak tahu harus menyalurkan kelebihan energi kemana. Dan itu… sangat karang Zoro tak yakin apa dia bisa bertahan tanpa keributannya yang biasa dengan Sanji. - Zoro & Sanji- FRIENDSHIP... maybe
One Piece - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,839 - Reviews: 5 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 8/13/2015 - Sanji, Zoro - Complete
Question Mark by lumutness reviews
Gen. Kuala Lumpur, dan kuasa tiga elemen yang memang seharusnya dirahasiakan dari dulu. Boboiboy yang tidak pandai menyembunyikan rahasia terjebak dengan seorang gadis kepo. Halilintar jadi tumbalnya. Ah, sayangnya masalah ini lebih rumit dari kedengarannya. /ONESHOT complete. Semi AU. Warning Inside./
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,191 - Reviews: 14 - Favs: 22 - Follows: 12 - Published: 8/12/2015 - BoBoiBoy - Complete
Momoi's Imagination by shyxa reviews
Summary: BL. Mpreg. Semi-AU. Momoi curiga ada apa-apa antara kedua mantan kaptennya itu. Namun, semakin dia berpikir, dia justru larut dalam imajinasi yang membayangkan bagaimana kalau ternyata Nijimura dan Akashi adalah orang tua mereka bertujuh.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 1 - Words: 2,645 - Reviews: 16 - Favs: 25 - Follows: 8 - Published: 8/9/2015 - Momoi S., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Nijimura S. - Complete
Hati-hati dengan Orang Asing! by Akashiki Kazuyuki reviews
Siapapun dia, kamu harus waspada dengan orang yang tak dikenal. Sekalipun dia seorang polisi.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,973 - Reviews: 14 - Favs: 27 - Follows: 10 - Published: 8/4/2015 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Game ? by Choi Chinatsu reviews
Musim dingin ini, Momoi Satsuki mengetahui satu hal. Pusat Generasi Keajaiban bukanlah Kuroko Tetsuya, namun sang Kaptenlah yang menjadi pusat para Keajaiban. Fakta yang ia dapat setelah teman pirangnya berkata "Ayo kita buat Winter Cup nanti sebagai game-ssu!"/GoMxAka slight NashAka NijiAka/Bingung nyari judul
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,788 - Reviews: 23 - Favs: 37 - Follows: 15 - Published: 8/2/2015 - Momoi S., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Pelangi by darkBlue 47 reviews
Momoi menangis, Aomine duduk saja di sisinya—tak peduli dirinya diabaikan, tak peduli dirinya tidak diacuhkan./"Ada pelangi. Kau tak mau melihatnya?" Momoi mengangkat wajah, dan "sang pelangi" menyembur dengan indahnya./Oneshot pendek pertama saya di fandom ini, berkenan mampir?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 803 - Reviews: 6 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 8/1/2015 - Momoi S., Aomine D., Generation of Miracle - Complete
The Story of Midorima Siblings by OnoMiya99 reviews
Inilah kisah unik dari Midorima bersaudara. Mulai dari si sulung, dokter ganteng disiplin namun takut istri. Si tengah, si cowok keren nan macho tapi tetep jones. Sampai si bungsu, cewek imut nan polos tapi ternyata fujoshi akut. Check this out!/inspired by Trio Ono (Seiyuu KnB)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 6 - Words: 25,890 - Reviews: 26 - Favs: 22 - Follows: 21 - Updated: 7/27/2015 - Published: 5/1/2015 - Kuroko T., Kagami T., Midorima S.
Just Friend? Maybe by Mrs.Tara Fujitatsu reviews
DISCONTINUE DI FFN. TAPI LANJUT DI WATTPAD DAN SUDAH TAMAT DI WATTPAD. AKUN WATTPAD : MrsTaraFujitatsu
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 29,908 - Reviews: 726 - Favs: 321 - Follows: 276 - Updated: 7/25/2015 - Published: 5/15/2015 - Naruto U., Sasuke U.
Hidden Message by macan asia reviews
Sudah hukum alam bahwa hanya Air lah yang mampu memadamkan amarah Api. /"Tidak adil! Kenapa semua orang hanya menyukai Air!"/ Ya. Bahkan Boboiboy sendiri sama sekali tidak mengharapkan kehadirannya. One-shot.
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,782 - Reviews: 16 - Favs: 22 - Follows: 8 - Published: 7/25/2015 - Complete
Ramadhan di Pesantren Pulau Rintis :D by Leila Zen reviews
Inilah kisah bulan Ramadhan 5 Elemental bersaudara DKK di Pesantren Pulau Rintis. Awas! HUMOR GAGAL! CERITA ABAL! Nak RnR? :3 [DISCONTINUED!]
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 4 - Words: 14,660 - Reviews: 165 - Favs: 56 - Follows: 44 - Updated: 7/12/2015 - Published: 6/20/2015
Kuroko Tetsuya Is Dating Who? by Rahma Lau reviews
Kuroko telah berpacaran dengan seseorang! GoM pun penasaran. Jadilah mereka membuntuti Kuroko untuk mengetahuinya. Ini saatnya para Kiseki no Sedai beraksi untuk melindungi pemain bayangan tercinta mereka dan menyingkirkan 'pengganggu' tersebut. Protect Kuroko Tetsuya at all cost! xxxKuro, GoMxKuro. Don't like, don't read!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 7,261 - Reviews: 90 - Favs: 94 - Follows: 84 - Updated: 7/7/2015 - Published: 8/3/2014 - Kuroko T., Generation of Miracle
KECOA by Coffey Milk reviews
"Halah.. Cuma segini…." "ALLAHUAKBAR!" "MENJIJIKKAN! DIA BERJALAN DI WAJAHKU!" "Dia terbang." 5 Boboiboy-level 1. OOC. Typos
BoBoiBoy - Rated: K - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,187 - Reviews: 69 - Favs: 73 - Follows: 25 - Published: 7/6/2015 - Complete
Catatan Harian Fujoshi by Erry-kun reviews
Momoi Satsuki, gadis berkuncir ekor kuda berumur dua belas menuju tiga belas tahun. Di suatu hari yang cerah, pikirannya yang sepolos kotretan ulangan trigonometeri itu ternoda oleh sebuah kisah romantis tentang dua orang lelaki. [Page 5: Belajar? Pose Dulu Dong!]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 5 - Words: 12,358 - Reviews: 228 - Favs: 163 - Follows: 145 - Updated: 7/2/2015 - Published: 5/26/2015 - Momoi S., Generation of Miracle
Sei-chan no Nichijou by Narin Rin-chan reviews
Hanya keseharian Akashi Seijuurou yang tinggal di kontrakan dengan pemuda-pemuda yang terobsesi padanya(?) dan kehidupannya sebagai mahasiswa yang mempunyai banyak secret admirer. Hahaha bad summary XD. Warn! Harem!Akashi, Ukeshi, Multipair. AoAka, KagaAka, KiAka, MayuAka, MidoAka, KuroAka, NijiAka. Enjoy reading minna-san :D. Pic resource: KnB Ep 23 :D CHAP 2 UP!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,864 - Reviews: 44 - Favs: 49 - Follows: 50 - Updated: 7/1/2015 - Published: 6/17/2015 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
A Kiss (With A Kick) Is Better Than None by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! Sanji memiliki akal sehat dan kewarasan. Wanita dikaruniai keindahan dengan lekuk tubuh dan geliat sensual. Kenapa juga harus melirik sesama laki-laki? Ia lurus. Bahkan lebih lurus daripada tiang penyangga kapal. Mustahil selera dan jalan hidupnya berubah hanya karena satu ciuman. ZoSan. Warning inside.
One Piece - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,832 - Reviews: 24 - Favs: 24 - Follows: 5 - Published: 6/23/2015 - [Zoro, Sanji] - Complete
Daun by rasyalleva reviews
Mereka yang biasanya rukun-rukun saja—Midorima dan Akashi—sedang berdebat mana yang lebih baik, antara daun hijau dan daun merah.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,910 - Reviews: 10 - Favs: 29 - Follows: 7 - Published: 5/24/2015 - Midorima S., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Phone for Someone in Kyoto by hirochiro reviews
Baru saja Akashi ingin memulai ritual makan siangnya, tetapi harus terusik akibat ia menerima telpon dari seseorang yang tak terduga, sampai memicu kekepoan ketiga teman setimnya. Naas nya pula, sang penelpon berbicara dengan orang yang salah.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,753 - Reviews: 6 - Favs: 26 - Follows: 6 - Published: 5/21/2015 - Akashi Seijuurou, Mibuchi R., Nijimura S., Rakuzan - Complete
Apakah benar kita ini satu? by Lulu Lu Lulu reviews
karena ulah sang kepala kotak, Boboiboy Halilintar, Taufan, dan Gempa tidak bisa bersatu kembali! mereka bertiga berusaha mengatasi persoalan tersebut, dan menyadari suatu hal. sebuah fic yang tidak dicantumkan genrenya karena sang author bingung cerita ini bergenre apa.
BoBoiBoy - Rated: K - Indonesian - Chapters: 4 - Words: 6,719 - Reviews: 62 - Favs: 36 - Follows: 23 - Updated: 5/9/2015 - Published: 3/19/2015
Mate of Doom by Kirana Agi Qiao reviews
Not-related AU. Soulmate AU dimana tiap orang punya tato di pergelangan tangan mereka yang isinya kalimat pertama yang diucapkan soulmate mereka saat pertama bertemu. Tato Halilintar berisi "WOY MINGGIR" full capslock dan tinta biru. HaliTaufan. OOC. Author mavok dan gabut. Humor tapi nggak humor juga sih.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,071 - Reviews: 26 - Favs: 46 - Follows: 15 - Published: 4/20/2015 - [Halilintar B., Taufan B.] Api B., Gempa B. - Complete
on the subject of papa by 100percentcocoa reviews
"Mama-chin, Papa-chin, kalau kalian berduaan terus, latihannya tidak mulai-mulai, nih.." Suara malas Murasakibara membuat Akashi dan Nijimura sama-sama menoleh. "Hm? Ah iya, ayo ke sana, Aka.. Tunggu sebentar! Siapa yang kau panggil Papa-chin?" / for nijiaka week 2015, day three: family. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,905 - Reviews: 16 - Favs: 67 - Follows: 19 - Published: 4/17/2015 - [Akashi Seijuurou, Nijimura S.] Generation of Miracle - Complete
Kamar Mandi by Cireng HD reviews
Hasrat yang membuat Taufan menderita, yang mencemaskan Halilintar dan Air, yang membawa kebahagiaan pada Api, dan yang menimbulkan tanda tanya pada Gempa. First Fic, RnR?
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 3,896 - Reviews: 81 - Favs: 74 - Follows: 31 - Published: 4/11/2015 - Complete
Taufan dan Pak Polisi by Coffey Milk reviews
Kenapa harus minta uang? Kenapa gak minta cintaku aja?-Taufan ; Mulai detik ini kau menjadi milikku!-Halilintar. HaliTau! Gaje, OOC, Non-cest, Little bit Sho-Ai. Yang mau baca silahkan :3
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 577 - Reviews: 30 - Favs: 33 - Follows: 16 - Published: 4/9/2015 - Halilintar B., Taufan B. - Complete
FANTASTIC TUNE by ABNORMALholic reviews
CHAPTER 2 HERE . Kuroko kembali menerror semua orang dengan CD baru dan konser! Apa yang terjadi? Parody based on Kuroko's seiyuu in action.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody - Chapters: 2 - Words: 8,218 - Reviews: 83 - Favs: 125 - Follows: 49 - Updated: 4/3/2015 - Published: 3/1/2014 - Kuroko T. - Complete
THE EXAM WHICH KUROKO PLAYS? by Misamime reviews
Ketika mereka sedang ujian, seperti apakah mereka? /AU/ OOC
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,791 - Reviews: 42 - Favs: 53 - Follows: 18 - Published: 3/18/2015 - Kagami T., Takao K., Himuro T., Generation of Miracle - Complete
The One I Love Most by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! "Luffy, katakan dengan jujur, siapa orang yang paling kau sukai?" OneSided!LawLu, Brotherhood!AceSaboLu, Rivalry!AceLaw, Engaged!AceSabo! ...just another sunny day on Thousand Sunny! Shonen Ai.
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 5,527 - Reviews: 15 - Favs: 48 - Follows: 12 - Published: 3/11/2015 - [Luffy, T. Law] [Sabo, Ace] - Complete
Aku Tahu Kelemahanmu by Dedes-chan reviews
Shizuo sudah sangat kesal dengan tingkah laku sialan Izaya. Suatu hari, Shizuo bertemu dengan sekretaris Izaya dan menanyai sesuatu yang hal sangat penting. Apa itu?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,598 - Reviews: 8 - Favs: 23 - Follows: 7 - Published: 3/10/2015 - [Izaya O., Shizuo H.]
Bukan Warnet Biasa by fancyanide reviews
Yang membuatnya lain daripada warnet yang lain adalah karena salah satu pegawai warnet tersebut berhasil merebut hati banyak pelanggannya.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 5 - Words: 5,156 - Reviews: 105 - Favs: 94 - Follows: 65 - Updated: 3/7/2015 - Published: 2/24/2015 - Kuroko T., Midorima S., Aomine D., Akashi Seijuurou
Jinakkan Aku by Kaoru Yukina reviews
Shizuo tidak tau dan sebenarnya tidak mau tau apa yang ada di pikiran Izaya saat dia mengatakan tantangan itu. Dia benar-benar tidak mau terlibat dalam rencana busuk Izaya. Itu saja. Dia hanya belum tau kalau Izaya bisa mengikat siapa pun kalau dia mau...
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 10 - Words: 11,159 - Reviews: 22 - Favs: 21 - Follows: 17 - Updated: 3/6/2015 - Published: 10/26/2014 - Izaya O., Shizuo H.
Siblings Chaos by Dark Calamity of Princess reviews
FINISHED! AU, no pairing, no super power, Elemental Siblings. Bagaimana kalau elemental Boboiboy adalah saudara kembar tiga? Sifat mereka yang berbeda-beda bagaikan petir, angin dan tanah membuat hubungan mereka jadi kompleks. Tapi bagaimana pun juga mereka tetaplah saudara. Silahkan baca bagaimana mereka menghadapi masalah bersama. Sinopsis gaje, read and review!
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 41,490 - Reviews: 361 - Favs: 204 - Follows: 105 - Updated: 3/3/2015 - Published: 2/12/2015 - BoBoiBoy - Complete
Rainbow by miraculousidiot reviews
Nijimura pernah bilang ingin memiliki tujuh anak seperti pelangi. Kan lucu kayak rainbow cake, katanya. Dan kemudian Tuhan mendengar ucapan Niji. Ah, tapi kalau bisa, Nijimura ingin menarik kata-katanya lagi. Bisa sinting kalau setiap hari mengurus anak-anaknya yang absurd! shota!GoM. NijiAka. Absurd. AU. OOC. Jayus. T for language. Hati-hati mual, Gan! Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,416 - Reviews: 38 - Favs: 84 - Follows: 42 - Updated: 2/18/2015 - Published: 12/30/2014 - Generation of Miracle, Nijimura S., Momoi S., Haizaki S.
DokiDoki Exam Time! by kiyoha reviews
Ujian Akhir Semester. Mungkin merupakan diksi terhorror dalam kamus seorang pelajar. Namun bagi beberapa orang, di balik horrornya ujian akhir semester tersebut, ada juga keuntungan yang dapat mereka tarik darinya, yaitu bisa dekat dengan senpai idaman./[SEQUEL: "Kalau kau terluka begini... Aku menyerah saja."]/NijixAka, UAS themed! DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 8 - Words: 20,989 - Reviews: 73 - Favs: 34 - Follows: 20 - Updated: 2/18/2015 - Published: 11/29/2014 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Nijimura S.
A Forgotten Personality by Dark Calamity of Princess reviews
Drabble, character-study, no-pairing, SPOILER Eps 16 musim 3, kalau belum nonton sebaiknya jangan baca! Sebenarnya kenapa Elemen Api bisa muncul tanpa Boboiboy sadari? Sebuah fanfic yang mendalami tentang alasan munculnya Elemen Api dan tekanan menjadi seorang pahlawan. Sinopsis gaje, silahkan baca bila berkenan.
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,412 - Reviews: 26 - Favs: 33 - Follows: 13 - Published: 2/7/2015 - BoBoiBoy - Complete
it was us by kiranas reviews
terima kasih untuk hari ini, midorima. akashi/midorima.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,843 - Reviews: 13 - Favs: 26 - Follows: 5 - Published: 2/5/2015 - Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Make Over! by amariys reviews
Satu tahun semenjak mereka menjadi musuh di lapangan, kini para anggota GoM kembali berkumpul untuk bertanding dalam satu tim. Ada banyak perubahan yang terjadi pada mereka—dan hal ini berlaku bahkan secara literal. Complete.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,347 - Reviews: 14 - Favs: 31 - Follows: 12 - Published: 1/14/2015 - Kise R., Aomine D., Generation of Miracle - Complete
A Not So Simple Apology by Dark Calamity of Princess reviews
No Pairing, friendship. Setelah Boboiboy Season 1 episode 6. Setelah Boboiboy Halilintar menyerang Tok Aba, Yaya, Ying dan Gopal, Boboiboy meminta maaf pada mereka. Namun, Yaya tak akan memaafkannya begitu saja, karena ia ingin Boboiboy Halilintar sendiri yang meminta maaf padanya. Summary ancur, just read it please. Review!
BoBoiBoy - Rated: K - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,640 - Reviews: 17 - Favs: 26 - Follows: 10 - Published: 1/3/2015 - BoBoiBoy, Yaya/Hanna - Complete
Morse by Suki Pie reviews
[Oneshot] Shintarou memberinya sebuah kode. Ya, kode morse untuk Seijuurou. —MidoAka. Happy reading! Review please? XD
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,306 - Reviews: 16 - Favs: 25 - Follows: 7 - Published: 12/18/2014 - [Akashi Seijuurou, Midorima S.] - Complete
This Xmas, With You by Alice Klein reviews
Pohon natal, ornamen bintang untuk puncak cemara, mistletoe, dan Seijuurou. Bahkan Shintarou rasa, natal-nya kali ini akan berbeda dari sebelumnya./"Kau yakin bisa melakukannya, Sei?"/"Kau meremehkanku, Shin?"/ My fifth fic... Happy Reading, Review Please! XD
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,154 - Reviews: 7 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 12/18/2014 - [Midorima S., Akashi Seijuurou] - Complete
winter ain't that bad by reiei reviews
Hanya sebuah kumpulan drabble tentang Akashi, musim dingin, dan orang-orang di sekililingnya. RakuzanxAkashi. NijiAka. Post Winter Cup AU.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,447 - Reviews: 4 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 11/13/2014 - Akashi Seijuurou - Complete
Jadilah Istriku! by Narin Rin-chan reviews
Hanya sebuah ucapan konyol dari sang kaligrafer yang membuat jantung Hiro berhenti berdetak. Dan berakhir dengan Handa yang terjengkang dengan tidak elitnya. Warn! sho-ai, newbie etc. Yoroshiku ne minna! I not own this picture.
Barakamon/ばらかもん - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 871 - Reviews: 12 - Favs: 19 - Follows: 4 - Published: 10/29/2014 - S. Handa, Hiroshi K. - Complete
Gamer-kun to Fujoshi-chan by Day-chan Arusuki reviews
Gadis pirang itu memegangi dadanya, seperti ada sebilah pedang yang menancap tepat di sisi kiri. Tidak berdarah tapi kok sakit? Chapter 4: A Big Misunderstanding.
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 15,538 - Reviews: 115 - Favs: 63 - Follows: 54 - Updated: 10/19/2014 - Published: 4/15/2014 - [Natsu D., Lucy H.]
The Best Team by Icha-chan Ren reviews
Fic by Doni Ren. Naruto, bocah jinchuriki yang selalu dilingkupi sendirian. Sasuke, sang Uchiha terakhir yang dikuasai kebencian. Benang merah terlajur dari mereka saat kecil hingga mereka menjalur tangan dalam satu kerja sama terbaik sebagai 'The Best Team'. 1st dari tetralogi The Best Team. Chap 50. Epilog. Ini bukanlah akhir, ini awal dari pertarungan yang sebenarnya!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 50 - Words: 222,879 - Reviews: 1600 - Favs: 370 - Follows: 269 - Updated: 9/7/2014 - Published: 1/5/2014 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
you know what they do to guys like us in prison by tequilame reviews
Teiko arc. Mereka pikir, dua orang itu berkencan dan bahkan sudah menikah. — Nijimura, Akashi.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,540 - Reviews: 17 - Favs: 63 - Follows: 11 - Published: 9/6/2014 - [Nijimura S., Akashi Seijuurou] Generation of Miracle - Complete
Berhentilah Merokok! by Day-chan Arusuki reviews
'Berhentilah merokok. Aku tidak ingin punya istri perokok.'
Gintama - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,702 - Reviews: 24 - Favs: 34 - Follows: 18 - Published: 8/30/2014 - [Gintoki S., Tsukuyo] - Complete
Keanehan Natsu by shyxa reviews
Summary: HARI KUCING INTERNASIONAL/AT-AR/Natsu aneh. Kalau senyam-senyum sendiri tidak dibilang aneh ya berarti Natsu tidak aneh. Happy penasaran. Kenapa Natsu seperti itu? Apa ada sesuatu?/Happy PoV/NaLu
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,702 - Reviews: 7 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 8/14/2014 - Happy, Lucy H., Natsu D. - Complete
Addicted by nshawol566 reviews
Berawal dari sebuah pembicaraan oleh para pemain basket/"Bagaimana cara kalian mengatasi wajah manis, Tetsuya?"/ "Jika Kuroko seorang cewek, tentu aku akan lebih memilihnya"/"Tetsu-kun. Bagaimana caramu buang air kecil?" Pertanyaan—simpel Momoi membuat semua orang cengo ditempat. "A-Apa?"/HUMOR/JFF/KUROXALL
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,851 - Reviews: 21 - Favs: 47 - Follows: 18 - Published: 8/6/2014 - Complete
Izuki Berpantun by forever-tsundere reviews
Ketika Izuki menunjukkan kemampuannya membuat pantun tentang berbagai tim anggota Generation of Miracle saat ulangan.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,831 - Reviews: 19 - Favs: 53 - Follows: 13 - Published: 7/26/2014 - Izuki S., Generation of Miracle - Complete
My Stupid Boyfriend by Icha-chan Ren reviews
Ketika Naruto harus masuk ke kelas yang ada Akatsuki dan orang orang kacau lainnya, sementara Sasuke masuk ke kelas terbaik..Naruto juga dihadapi masalah cinta yang sangat membingungkan..Penutupan. Lambaikan tanganmu dan katakan "Sayonara.."
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 31 - Words: 191,282 - Reviews: 1554 - Favs: 439 - Follows: 310 - Updated: 7/16/2014 - Published: 10/1/2013 - Naruto U., Hinata H., Sasuke U., Akatsuki - Complete
How Does It Feel? by pale rose fire reviews
Kuroko was found beaten and unconscious, hanging by his wrists from a basketball hoop in Kaijou's gym with a message cut into his chest and stomach: HEY GENERATION OF MIRACLES. HOW DOES IT FEEL? The GoM are determined to find who hurt him and make them pay, but along the way must face the mistakes they made in middle school, and realize the pain their actions caused others.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 25 - Words: 79,774 - Reviews: 1417 - Favs: 2,403 - Follows: 1,665 - Updated: 6/11/2014 - Published: 10/10/2013 - Generation of Miracle, Kasamatsu Y., Takao K.
Gara-gara Oha-asa by OnoMiya99 reviews
Hari ini adalah hari yang sial bagi Cancer, karena Cancer berada di urutan terbawah menurut Oha-asa. Begitu juga dengan Midorima yang juga mendpat sial. Dan untuk mengatasi kesialannya, Midorima tentu membutuhkan sesuatu sebagai lucky itemnya. Lucky item itu adalah.../gambar cover-nya aku comot dari deviantart punyanya seseorang.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,724 - Reviews: 5 - Favs: 15 - Follows: 8 - Published: 5/20/2014 - [Akashi Seijuurou, Midorima S.] - Complete
Kuroko no Facebook by d'Rythem24 reviews
Fanfiction yang berisi update-an status dari para character Kuroko no Basuke XDDD Made by me [d'Rythem24], and just for have fun! LAST UPDATE!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 10 - Words: 12,955 - Reviews: 348 - Favs: 272 - Follows: 170 - Updated: 5/18/2014 - Published: 12/8/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle, Kagami T.
Vernal by crystallized cherry reviews
Bukan barang yang diinginkan Momoi sebagai kado untuknya tahun ini. Tetapi, dia tidak mengatakannya secara langsung. / happy birthday, momoi satsuki /
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,299 - Reviews: 18 - Favs: 48 - Follows: 6 - Published: 5/4/2014 - Momoi S., Generation of Miracle - Complete
Naruto, You're Smart or Stupid ? by Icha-chan Ren reviews
Naruto yang santai, enjoy dan sangat pintar serta penuh bakat, bertemu dengan seorang gadis kikuk, polos, moe, sedikit pemalu, dan bermata lavender penuh keinginantahuan. Apa cinta bisa menyambut mereka ! Special for NaruHina Fluffy Day #5# My first event fic NH Chap 4 up..[COMPLETE]
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 13,647 - Reviews: 136 - Favs: 116 - Follows: 58 - Updated: 4/12/2014 - Published: 4/8/2014 - Naruto U., Hinata H. - Complete
Kiseki No Dollars by Yueren shirahane reviews
Chap 4 update! Duet (Izaya - Akashi) VS (Midorima - Shizuo) Fansnya Kamiya Hiroshi-Daisuke Ono masuk! .Izaya punya rencana untuk membuat keributan besar-besaran di Ikebukuro dengan memanfaatkan kiseki no sedai. Tim Teiko juga tidaklah selemah itu. Apa sebenarnya tujuan Izaya? (Alter Ego Izaya Appear).
Crossover - Kuroko no Basuke/黒子のバスケ & Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Parody/Friendship - Chapters: 4 - Words: 6,184 - Reviews: 44 - Favs: 47 - Follows: 51 - Updated: 4/2/2014 - Published: 10/16/2012 - Akashi Seijuurou, Izaya O.
Heaven Knows by holyverde reviews
Menyatukan dua orang lelaki yang saling benci dalam satu atap, dan membuat keduanya jadi saling jatuh cinta, bukanlah hal yang sulit bagi takdir-Shizaya-ketika Shizuo 'terpaksa' over-protektif terhadap Izaya- AU. Ch9 and Epilog is UP! COMPLETE! rate change!
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 10 - Words: 26,995 - Reviews: 111 - Favs: 127 - Follows: 56 - Updated: 2/25/2014 - Published: 7/14/2012 - [Izaya O., Shizuo H.] - Complete
Like a Mother by nshawol56 reviews
Bagaimana jika Lucy mendadak menjadi ibu dari ketiga anggota timnya? kejadian apa saja yang dapat membuatnya stress? /"— Hwaaaaa! Lucy-nee orang itu menyeramkan!" Gray berlari kebelakang Lucy. /"L-Lu-chan? Kenapa mereka terlihat kecil!/"AYE! MAMA LUCY!"/NALU/WARNING: KIDS LIFE, LUCY STRESS LIFE, TYPO(S) LIFE : chap 7 : Rahasia kecil
Fairy Tail - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 7 - Words: 18,036 - Reviews: 186 - Favs: 91 - Follows: 61 - Updated: 1/18/2014 - Published: 7/27/2013 - Natsu D., Lucy H.
Biology Exam Disaster by Shana Nakazawa reviews
AoKise; — Aomine dan Kise hanya belajar bersama untuk ujian, sungguh. Namun karena kakak Kise sebagai tutor mereka, belajar bersama itu berubah menjadi bencana. Yah, tidak benar-benar bencana juga. Toh, sepertinya keduanya menikmatinya—dalam berbagai arti.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,361 - Reviews: 28 - Favs: 57 - Follows: 12 - Published: 1/1/2014 - [Aomine D., Kise R.] - Complete
Kuroko no Kyoku by mikklystar reviews
A short story on the recording processes of the official character songs of the cast from Kuroko no Basuke. Rated T just in case.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Humor/Friendship - Chapters: 14 - Words: 18,481 - Reviews: 87 - Favs: 162 - Follows: 180 - Updated: 12/31/2013 - Published: 7/26/2012 - Generation of Miracle, Kuroko T.
Happy by Fvvn reviews
Kuroko paling tahu caranya mematikan badmood dan membuat kesenangan. tinggal sediakan perkamen dan Kagami, kelakar pun terjadi. Warn : Kagami is being molested by Kiseki no Sedai. KagaKuro. Special for Kuas Tak Bertinta.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,879 - Reviews: 35 - Favs: 79 - Follows: 13 - Published: 12/16/2013 - [Kagami T., Kuroko T.] Generation of Miracle - Complete
Not That Bad by Barbara123 reviews
Sasuke, bocah 5 tahun itu merasa kalau kehidupan di TK-nya serasa seperti neraka. Namun, apakah dia akan tetap merasa seperti itu ketika Naruto Namikaze hadir di kelasnya? 5-year-old Sasuke dan Naruto. Shounen-ai. Oneshot. Challenge dari shindanmaker. Enjoy!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,987 - Reviews: 24 - Favs: 38 - Follows: 12 - Published: 12/6/2013 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Just An Accident by Dark Calamity of Princess reviews
Friendship, Canon, One-shot. Zoro tidak sengaja melukai tangan Sanji. Tidak disangka, usahanya meminta maaf pada Sanji membuatnya sedikit lebih akrab dengan rivalnya itu. Bad summary, just read it. RnR please!
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,023 - Reviews: 18 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 11/23/2013 - Sanji, Zoro - Complete
Angry Bird by Kirakira Holic reviews
Persamaan antara Burung-burung Di Angry bird dan Chara di Naruto,Apa aja ya?,nggak maksud ngebashing Chara. Review ya...Please...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,332 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 9/13/2013 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Cola Kiss by Miki Moose reviews
"Setelah mendengar penjelasan darimu, aku jadi ingin memaksamu minum soda sampai kau menangis minta ampun!" Shizuo tersenyum licik sambil bersiap menangkap Izaya. Shizaya Drabble Picture isn't mine
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,777 - Reviews: 18 - Favs: 44 - Follows: 12 - Published: 9/2/2013 - Izaya O., Shizuo H. - Complete
30 Hari Puasa Bersama Kiseki no Sedai by Kuriitama reviews
Akashi bertitah, sementara guntingnya bersabda. Mau tak mau seluruh anggota Kiseki no Sedai harus turut puasa Ramadhan selama sebulan penuh. Chapter 2: 30 Hari Menanggung Kewajiban. (Bagaimana bisa Furihata ikut mampir di tag karakter sementara kemarin dia tidak dapat jatah peran apa-apa?) Ngaco!Kisedai
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,770 - Reviews: 21 - Favs: 39 - Follows: 15 - Updated: 8/7/2013 - Published: 7/31/2013 - Kagami T., Takao K., Generation of Miracle, Furihata K. - Complete
Bakashi no Sensei (special chapter) by 13th Hell reviews
Ini chapter-chapter special atau drabel dari fanfic Akashi-san no Sensei. Kalo belum baca, disini ceritanya Akashi jadi guru dengan kisedai sebagai muridnya. Warning, humor gagal, gaje, nista. AU. OOC. DLDR! Mind? RnR pliss!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 3 - Words: 1,809 - Reviews: 22 - Favs: 16 - Follows: 11 - Updated: 6/20/2013 - Published: 6/9/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Cap'n and Cook in Letters by Elixire J. Crow reviews
Luffy dan Sanji dalam 26 abjad. Karena si kapten selalu lapar akan masakan sang koki. Rated T for Sanji's foul language.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,121 - Reviews: 2 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 2/7/2013 - Luffy, Sanji - Complete
Protecting and Caring by Dark Calamity of Princess reviews
Canon, OOC, nakamaship, no pairing, post Thriller Bark. Zoro akhirnya belajar, apa itu melindungi dan apa itu khawatir dan peduli. Setidaknya, mulai saat ini ia akan mencoba untuk tidak memaksakan diri lagi. Summary ancur, just read the story! Read and Review please!
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,377 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 1/30/2013 - Zoro, Sanji - Complete
Don't Starve Yourself For Us by Dark Calamity of Princess reviews
Nakamaship, Sanji-centric. Tugas koki adalah memastikan tak ada teman-temannya yang kelaparan, tapi bagaimana dengan Sanji sendiri? Siapa yang memastikan bahwa Sanji tidak kelaparan? Sejauh apa Sanji akan menjalankan tugasnya sebagai seorang koki dan melindungi teman-temannya dari bahaya kelaparan? Warning: OOC, miss typo, no pairing. Read and Review please!
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,595 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 1/23/2013 - Sanji - Complete
Untuk Atsushi by Erry-kun reviews
Karena termakan kata-kata Momoi, Akashi tergerak untuk membuat surat cinta buat Murasakibara! Seperti apakah surat cinta karangan sang kapten psikopat?/'Atsushi itu ungu, aku itu merah'—ya, terus apa urusannya?/MuraAka/Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,180 - Reviews: 22 - Favs: 50 - Follows: 5 - Published: 1/17/2013 - Akashi Seijuurou, Murasakibara A. - Complete
We're Off To See America! by knk4891 reviews
The Chipmunks and Chipettes are going on a much-anticipated summer tour across the country. The now-teenaged Chipmunks are about to discover adventure, romance, heartache, friendship, and tons of fun during the summer they'll never forget!
Alvin and the chipmunks - Rated: T - English - Humor/Drama - Chapters: 22 - Words: 82,113 - Reviews: 289 - Favs: 115 - Follows: 70 - Updated: 1/9/2013 - Published: 1/9/2010 - Complete
Keluarga Bahagia by Mochiyo-sama reviews
"Kenapa kau memukul Miyaji-san, Aominecchi!" Oh tidak Kise. Jangan tanyakan hal itu, karena Aomine belum siap mengutarakannya. "Karena Kise, sebenarnya aku.." Apakah Midorima akan kembali seperti semula? Apa keluarga dadakan ini akan baik-baik saja? - AoKise. Shota!Midorima. Lame Title. Final Chapter: Update! Selamat Tahun Baru 2013! [Cover oleh shikitsu ffn]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,734 - Reviews: 53 - Favs: 53 - Follows: 20 - Updated: 12/31/2012 - Published: 12/12/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
Np-Unstoppable by Shaanon reviews
Dimana Kise meributkan lagu baru dan keaslian suara Aomine. AoKise. One-shot.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,357 - Reviews: 28 - Favs: 43 - Follows: 8 - Published: 12/16/2012 - Aomine D., Kise R. - Complete
No Smoking! by momoyukii reviews
Karena larangan Kasuka, Shizuo mencoba untuk berhenti merokok. Hari Shizuo yang terasa berat semakin kacau dengan datangnya Izaya. Izaya tentu tidak peduli, mengganggu Shizuo adalah hal yang paling disukainya setelah– uhukwajahnya. RnR?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,711 - Reviews: 9 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 11/9/2012 - Izaya O., Shizuo H. - Complete
Pelangi itu Kita by ohanase reviews
"Pelangi itu berwarna-warni, indah, dan mengagumkan. Itulah kita; Kiseki no Sedai!" Satu lagi obrolan tidak penting yang diawali dari celetukan iseng Kise Ryouta.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,293 - Reviews: 18 - Favs: 68 - Follows: 15 - Published: 10/30/2012 - Generation of Miracle, Kuroko T. - Complete
Sleepover! Over and Over? by Day-chan Arusuki reviews
Natsu X Lucy Romantic ONESHOT! / Canon / OOC maybe? / Bagaimana jadinya jika Natsu meminta untuk menginap di rumah Lucy semalam saja? Apa yang akan terjadi ya? / NO LEMON - - just fluffy things / RnR!
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,798 - Reviews: 39 - Favs: 44 - Follows: 11 - Published: 8/23/2012 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Code Red by marisa lee reviews
Blossom and Brick have switched bodies somehow! Will they find out how to get back to normal? Or will they remain as each other...forever? Reds, blues & greens.
Powerpuff Girls - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 15 - Words: 53,758 - Reviews: 214 - Favs: 185 - Follows: 94 - Updated: 7/26/2012 - Published: 6/22/2012 - Brick, Blossom - Complete
Tell Us More, Mama! by S.Oyabun reviews
Para buah hatinya tidak dapat tidur nyenyak .Izaya menceritakan sebuah dongeng buatannya agar para buah hatinya dapat tertidur. Akan tetapi ada sesorang yang membuat Izaya berhenti bercerita. Siapakah dia? Dan dongeng apakah yang di ceritakan oleh Izaya?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,000 - Reviews: 14 - Favs: 34 - Follows: 8 - Published: 5/10/2012 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Menjenguk Seorang Teman by ohanase reviews
"Naruto sakit?" Sasuke tak bisa membayangkan penyakit apa yang mampu melumpuhkan Naruto, tapi…/"Sasuke? Mau apa kau kemari?"/"Mau mencekikmu."/"HAH?"
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,906 - Reviews: 22 - Favs: 27 - Follows: 5 - Published: 3/22/2012 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Tobi the Explorer! by Fayiyong reviews
Sasuke yang sendirian di rumah mencoba nonton TV dan... jengjeng! Muncullah sebuah program nista di depan matanya: Tobi the Explorer! -ONESHOT. No MAJOR pairing. RnR onegaaaaaiii?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,709 - Reviews: 273 - Favs: 487 - Follows: 75 - Published: 11/12/2011 - Sasuke U., Akatsuki - Complete
AndroidPersocom Automate Manual : LUFFY unit by Scarlet Natsume reviews
Anda sekarang memiliki unit LU-FFY di tangan anda. Berikut manual yang HARUS anda baca demi kelangsungan hidup anda. Please review.
One Piece - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,717 - Reviews: 15 - Favs: 20 - Follows: 3 - Published: 9/23/2011 - [Ace, Luffy] Straw Hats P. - Complete
50 Ways to Love SanNa by Eleamaya reviews
Story 29 NEW-UPDATE! Judul: Map Game. Sebagai pembuat peta, ada satu hal yang membuat Nami penasaran pada Sanji, suatu hal yang tidak terdapat dalam pengetahuan geografinya, dan ia pun mengejar jawabannya... Canon Trivia/Hint
One Piece - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 29 - Words: 53,571 - Reviews: 266 - Favs: 67 - Follows: 21 - Updated: 7/21/2011 - Published: 3/22/2010 - Sanji, Nami
Fall For You by Nacchan Sakura reviews
20 Drabble Fic dengan Pairing KaitoxLen! "Apa alasanmu mengataiku bodoh, hah!" "Karena kau begitu bodoh untuk menyadari kalau aku menyukaimu!"
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,174 - Reviews: 15 - Favs: 22 - Follows: 3 - Published: 6/29/2011 - Kaito S., Len K. - Complete
The meaning of a family by lunaryu reviews
Saat bertemu saudara tirinya, si Marimo, Sanji berusaha menampik rasa tertariknya. Sedangkan Ace berusaha membunuh cintanya pada sang adik, Luffy. Namun, apa keduanya berhasil? Atau malah berakhir jauh dari dugaan mereka? ZoSan & AceLuff. Cap.16!UP!
One Piece - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 16 - Words: 122,535 - Reviews: 181 - Favs: 91 - Follows: 30 - Updated: 4/14/2011 - Published: 6/10/2009 - Sanji, Zoro - Complete
Of Perverse Siblings by Xanaischemical reviews
CRACK ONESHOT LOL: Rin walks upstairs to hear something she has hoped for all along... Oh wait, what! Rated M for severe adult themes and yaoi and fangirls and nosebleeds. Heheheh...
Vocaloid - Rated: M - English - Suspense/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,404 - Reviews: 29 - Favs: 92 - Follows: 10 - Published: 2/4/2011 - Kaito S., Len K. - Complete
Stars and Constellations by SnowLion no Miko reviews
Side by side, they sit together on the deck of the ship, and watch the stars. Nami is quiet, because she can't bring herself to ruin the moment. SanjiNami, oneshot
One Piece - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,390 - Reviews: 14 - Favs: 44 - Follows: 2 - Published: 6/14/2010 - Nami, Sanji - Complete
Together is Better than Alone by Eleamaya reviews
Post-series. Luffy sudah menikahi Hancock, Sanji sudah melamar Nami, Ussop hendak melamar Kaya, tapi bagaimana dgn Zoro? Chapter 3 of 3: Propose. Cover discalimer: not mine.
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 8,466 - Reviews: 51 - Favs: 56 - Follows: 11 - Updated: 5/29/2010 - Published: 5/17/2010 - Zoro, Robin - Complete
Casting by lunaryu reviews
If One Piece is a film and the characters are the actors and actresses... A series parody version drabbles of One Piece manga. Warning: major spoiler up to recent chapters and hints of many pairings in a way... YAY FOR PART XXI! GO GO GO!
One Piece - Rated: T - English - Humor - Chapters: 21 - Words: 11,385 - Reviews: 216 - Favs: 188 - Follows: 100 - Updated: 2/19/2010 - Published: 9/27/2009 - Luffy - Complete
Best Friends All Along by grace121 reviews
A simple little story, about Zoro and Sanji's relationship after the Thriller Bark Kuma incident. Nakamaship ZxS
One Piece - Rated: T - English - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,853 - Reviews: 15 - Favs: 82 - Follows: 6 - Published: 10/25/2009 - Zoro, Sanji - Complete
Room For Two by dandy wonderous reviews
A crazy Devil Fruit puts Zoro's soul in a certain cook's body. Can Sanji get him back into his own body before his own soul is destroyed... or before the marimo drives him crazy? Nakamaship, multichapter, rated mostly for language. COMPLETE! WITH EXTRAS!
One Piece - Rated: T - English - Friendship/Adventure - Chapters: 10 - Words: 54,842 - Reviews: 376 - Favs: 509 - Follows: 102 - Updated: 9/13/2009 - Published: 6/1/2009 - Sanji, Zoro - Complete
Zoro’s Directions by peroxidepest17 reviews
Correct file now! Zoro gives directions.
One Piece - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,098 - Reviews: 303 - Favs: 1,939 - Follows: 250 - Published: 3/24/2009 - Sanji, Luffy - Complete
SILET:Konoha Style! by hoshi.na-chan reviews
Last gossip! Kali ini Silet menyajikan Top5!Gossip seputar selebritis di Konoha! Ada gosip tentang kesuksesan seleb muda, Akatsuki bikin Clothing Line, liputan ulang tahun Sasuke, kejutan ShikaTema, dan... the Wedding of Uchiha and Uzumaki! Hah! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 12 - Words: 15,285 - Reviews: 350 - Favs: 93 - Follows: 23 - Updated: 7/27/2008 - Published: 1/27/2008 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Shuffle Siblings! reviews
Hari ini adalah hari yang cukup normal. Yah…setidaknya sebelum kalian melihat Halilintar mengerjakan pekerjaan rumah tangga, Taufan yang judes dan pemarah, Gempa bertingkah jahil dan ceria sepanjang hari, Blaze yang bermalas-malasan, Ice bermain bola seharian, Thorn yang sibuk membaca buku serta Solar yang asik menyiram tanaman. Err...hari yang normal bukan? *Summary :"3*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 5,660 - Reviews: 8 - Favs: 13 - Follows: 12 - Published: 8/13 - Complete
Hidden reviews
AU, No pair, Elemental Siblings. Petir, angin, tanah, api, air, daun, cahaya. Mereka berbeda, tapi bagaimana pun juga mereka masih memiliki kesamaan sebagai saudara. *More Warning inside* *Summary tiap bab berbeda* *Niat mampir? * Chapter 2: Blaze, update.
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 2 - Words: 7,249 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Follows: 8 - Updated: 8/12 - Published: 8/4 - BoBoiBoy
Chase reviews
Kuroko Tetsuya, 20 tahun, dihadapkan pada masalah terbesar dalam hidupnya. Terjebak di antara konflik rumit tak berdasar antara para titisan Arsene Lupin yang mengetahui masa lalunya dengan Kepolisian Global yang sepenuhnya bertanggung jawab atas keselamatannya. Pada sisi mana kah dia harus berpihak? *Abaikan summary nya #lah?* *Niat mampir ?*
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Crime - Chapters: 1 - Words: 3,722 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 7 - Published: 5/9 - Kuroko T., Kagami T., Momoi S., Generation of Miracle
Hi, Gempa! reviews
Boboiboy Gempa, si Ketua OSIS SMA Pulau Rintis yang keren, berwibawa, serta jenius dan duduk di bangku kelas II-A, yang dijuluki Mr.Popular karena keterannya yang tidak ada duanya. Tapi…bagaimana jika Gempa malah salah mengartikan kepopulerannya dan mengira dirinya sedang jadi target bully? chapter 2 update! *summary acak adut…* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 2 - Words: 5,989 - Reviews: 30 - Favs: 23 - Follows: 18 - Updated: 3/25 - Published: 8/19/2016 - Fang, Gempa B., Taufan B., Blaze B.
Find the Claw: Vocaloid Edition reviews
Para Vocaloid yang bosan akhirnya memutuskan untuk bermain Werewolf untuk mengisi waktu. Tapi, siapa yang harus menjadi Werewolf nya? *summary nya…TT* *Yang suka kisah misteri tanpa adanya korban tewas silahkan mampir #ditabok*
Vocaloid - Rated: T - Indonesian - Mystery/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,980 - Reviews: 2 - Follows: 2 - Published: 3/5
Chaos at Midnight? reviews
Apa yang terjadi jika Boboiboy Ice mengalami insomnia, dan yang dimintai tolong oleh pemuda serba biru itu untuk tidur adalah sang kakak sulung, Boboiboy Halilintar? *Summary…TT* *One Shoot* *RnR please?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,832 - Reviews: 8 - Favs: 12 - Follows: 5 - Published: 1/23 - Halilintar B., Ice B. - Complete
The Colors Inside You reviews
AU, Hum!Madara, MadaNatsu. "Apa suara memang punya warna? Punya tapi tidak semua orang bisa melihatnya. Lalu apa yang special dari seseorang yang bisa melihat warna suara? Entahlah, tapi sepertinya jawabannya ada pada dirimu yang tidak memiliki warna…" *Summary…nol…* *Niat mampir?*
Natsume Yūjin-Chō - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,256 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 6 - Published: 10/5/2017 - Takashi N., Nyanko
Watashi no Yume? reviews
Setiap kru Mugiwara pasti memiliki impian, dan masing-masing impian tersebut bukanlah sesuatu yang mudah dicapai karena semuanya memiliki impian yang besar. Lalu bagaimana dengan Brook sendiri? Apa dia punya? *Summary nya hayoloh…*
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,902 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 9/4/2017 - Brook, Straw Hats P. - Complete
It's just a Hoax! reviews
One-shot, BlazexIce. Blaze mendengar rumor bahwa adik kembarnya, Boboiboy Ice pernah 'tidur' dengan seseorang. Dan sebagai kakak yang baik, Blaze berniat mencaritahu kebeneran rumor tersebut, meski tidak disangkanya semuanya malah berakhir melenceng dari tujuan utamanya. *Oke naik rate aja buat keamanan :"3* *Summary masih amatiran* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,016 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 7/2/2017 - [Blaze B., Ice B.] - Complete
Bunga untuk Jeanette reviews
Alvin tidak sengaja menginjak semua bunga di taman milik Jeanette, jadi dia mencoba untuk menanam kembali bunga-bunga tersebut secara diam-diam. Sementara itu, Simon dan Brittany mengira Alvin menyukai Jeanette, jadi mereka bekerja sama untuk menghentikan hubungan Alvin dan Jeanette. *Gagal translate summary nya…TT* *bersedia RnR?* *Bukan Alvinette kok *
Alvin and the chipmunks - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,899 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 6/9/2017 - Simon S., Alvin S., Jeanette M., Brittany M. - Complete
Which One? reviews
One shoot, Sins!Fang and Fem!Elemental!Boboiboy. Gopal sedang jatuh cinta, dan Lust memutuskan untuk membantu sahabatnya itu menyatakan perasaan pada gadis yang dia sukai. Tapi…semuanya malah tambah rumit karena ternyata, gadis yang disukai Gopal adalah salah satu dari Boboiboy elemental…? *Summary ancur lagi* *Mind to read? * *Widzilla-san pinjam character nya ya #Plak!*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,874 - Reviews: 4 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 6/7/2017 - [Gopal, Yaya/Hanna] [BoBoiBoy, Fang]
Honeyworks Series: Just to Say Your Name reviews
One-shoot, sequel from Answer for my Jealousy, for event #HBDOurHero. "Lagi-lagi…hanya dengan menyebut namamu saja…perasaanku malah tumbuh semakin kuat. Apa peryataanku waktu itu bisa membuat kita menjadi lebih dekat, atau kah menjadi lebih jauh?" *summary lagi-lagi ancur…* *RnR please?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,635 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 3/13/2017 - Ochobot, Gempa B. - Complete
That Day Before After reviews
Saat aku tidur, kau ada disana. Di dalam mimpiku, kau ada disana, saat aku terbangun, kau juga ada disana. Jika aku mati, apa kau masih akan ada disana?" *summary failed* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 1 - Words: 4,437 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Follows: 4 - Published: 3/3/2017 - Halilintar B. - Complete
Honeyworks Series: My First Picture (Another Story) reviews
Another Story from My First Picture. "Tidak peduli situasi apapun yang kita hadapi, seharusnya kita pasti akan mempunyai pilihan. Dan pilihanku adalah, selalu berada disampingmu," *summary absurd* *RnR please !*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,182 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 1/7/2017 - Ying, Taufan B. - Complete
Bokutachi no Tsunagari Desu reviews
Drabble Kiseki no Sedai. Menceritakan tentang hubungan dan ikatan komplex yang di miliki oleh setiap anggota GoM. Tampaknya biasa saja, namun hubungan mereka sesungguhnya lebih dari sekedar anggota tim basket saja. *Summary big failed…* *Centric!chara* *RnR* Chap 1: Akashi and Kuroko*
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,356 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 4 - Published: 12/7/2016 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
World of Distraction reviews
[SLOW UPDATE] Adu du berulah kembali. Karena serangan dari senjata terbaru miliknya, Boboiboy dan teman-temannya terperangkap di dunia lain secara terpisah, dan harus menemukan cara kembali lagi ke dunia mereka tanpa tau bahwa ada sebuah bahaya besar yang mengancam planet bumi. Chapter 3 UP!*Summary selalu dan selalu saja ancur* *DLDR* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Adventure/Fantasy - Chapters: 3 - Words: 12,350 - Reviews: 49 - Favs: 23 - Follows: 20 - Updated: 11/28/2016 - Published: 11/20/2015 - Ying, Yaya/Hanna, Halilintar B., Taufan B. - Complete
Twisted (Gu)touto! reviews
Based from Anime Himouto!Umaru-chan. Tampan, keren, baik hati, ramah, pintar, dan juga Ketua OSIS yang di cap sebagai anak emas dan murid teladan di sekolah. Punya banyak penggemar, bahkan dari kalangan Guru sekalipun. Dia sering disebut sebagai murid SMP yang luar biasa. Tapi…apa benar begitu? Charter 10 update! *Summary mengandung borax(?)* *Humor maksa* *Berkenan RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 10 - Words: 42,757 - Reviews: 152 - Favs: 64 - Follows: 57 - Updated: 11/21/2016 - Published: 8/31/2015 - Gempa B. - Complete
Pop Corn, Kak Hali? reviews
One-Shoot, TauHali. Menurut Taufan, Halilintar dan Pop Corn sama sekali bukan kombinasi yang baik. Ya, bukan untuk kesehatan jantungnya. *Summary macam apa ini!* *RnR please *
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,209 - Reviews: 14 - Favs: 22 - Follows: 9 - Published: 11/17/2016 - [Halilintar B., Taufan B.] - Complete
Honeyworks Series: Chocolate Cake reviews
Based from Canele by CHiCO with Honeyworks. "Aku tidak tau apa yang membuatnya menjadi sedingin itu, tapi apapun yang terjadi, aku pasti akan menemukan bagian dalam dirinya yang tak pernah dia perlihatkan," *Summary still low quality…* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,326 - Reviews: 8 - Favs: 13 - Follows: 6 - Published: 11/5/2016 - Gempa B., Halilintar B., Taufan B. - Complete
Honeyworks Series: Love Medicine reviews
Sequel from 'Good Morning'. Based from Honeyworks's Diagnosis Love Sickness. "Cinta itu memang bagaikan penyakit. Dan aku tau, apa yang bisa menyembuhkan penyakit itu," *Summary absurd* *Mind to read?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,065 - Reviews: 11 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 9/30/2016 - Yaya/Hanna, Halilintar B. - Complete
Honeyworks Series: Answer for His Confess reviews
Another story from Answer for My Jealousy. "Seandainya saja ada yang menyatakan perasaan padaku…apa yang harus aku berikan sebagai jawaban?" *summary failed…* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,966 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 4 - Published: 8/10/2016 - Ochobot, Gempa B. - Complete
Honeyworks Series: My First Picture reviews
Based from CHiCO and Honeyworks's Assertion of Heart and Hatsukoi no Ehon. "Aku tidak punya pilihan. Aku akan melindungi sahabatku, meskipun aku harus mengorbankan perasaanku…" *Summary ancur* *Warning Inside* *Mind to Read?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,301 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Follows: 5 - Published: 7/31/2016 - Ying, Taufan B. - Complete
Honeyworks Series: Answer for My Jealousy reviews
Based from Yakimochi no Kotae video by Honeyworks feat Gumi. "Aku tidak suka. Aku tidak suka perasaan ini…kenapa aku tidak bisa menghilangkannya? Apakah ada jawaban untuk perasaanku ini?" *Gempa x Fem!Ochobot* *Summary absurd as usual* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,568 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 4 - Published: 7/17/2016 - Ochobot, Gempa B. - Complete
Honeyworks Series: Good Morning! (Another Story) reviews
One-shoot, another point of view from Good Morning! "Gadis itu selalu saja mengucapkan selamat pagi padaku. Apa…aku bisa membalasnya suatu hari nanti?" *summary ancur lagi* *mind to RnR?
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,558 - Reviews: 12 - Favs: 11 - Follows: 7 - Published: 7/11/2016 - Yaya/Hanna, Halilintar B. - Complete
WWWWorking! reviews
Di karenakan krisis ekonomi, Boboiboy Halilintar bersama keempat saudara kembarnya harus bekerja paruh waktu. Sayangnya, mereka memilih tempat yang salah untuk memulai pekerjaan. Chap 3 UP! *Summary sucks!* *Warning inside *Want to RnR? *
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 4 - Words: 18,830 - Reviews: 57 - Favs: 33 - Follows: 36 - Updated: 7/11/2016 - Published: 4/24/2016 - Gempa B., Halilintar B., Taufan B.
Honeyworks Series: Good Morning! reviews
One-shoot! Inspired by Friday's Good Morning by Honeyworks feat Vocaloid video! "Selamat pagi, kata yang selalu aku ucapkan padanya, dan aku harap suatu hari nanti bisa lebih dari itu," *Summary kacau!* *RnR?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,305 - Reviews: 12 - Favs: 12 - Follows: 9 - Published: 7/9/2016 - Yaya/Hanna, Halilintar B. - Complete
We're Still Friends, Right? reviews
Canon, Light Sho-Ai, set after episode 26 season 3. Boboiboy, Fang, dua gelas hot chocolate, serta mendungnya langit, yang merupakan saksi dimana Fang-yang sudah kembali ke pihak Boboiboy memberikan satu pertanyaan yang mungkin tak akan pernah disangka akan keluar dari bibir bocah bersurai violet tersebut, terlebih lagi pertanyaan ini ditujukan untuk sang rival bertopi dinosaurus.
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,223 - Reviews: 3 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 7/9/2016 - BoBoiBoy, Fang - Complete
Meet Your Brother reviews
Side story from Twisted (Gu)touto! Hanya sebuah kisah tentang bagaimana Boboiboy Taufan bisa mengenal saudara kembarnya yang selama ini tinggal di Pulau Rintis. *Summary gagal lagi…* *Mind to read and review?*
BoBoiBoy - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,381 - Reviews: 20 - Favs: 25 - Follows: 11 - Published: 2/22/2016 - Halilintar B., Taufan B. - Complete
レインボー の 物語 reviews
No Pair, No Sho-Ai, GoM friendship. 7 orang anak, 7 kisah, ditambah bias 7 warna pelangi, dimana kejadian manis penuh kenangan itu terukir.Tapi, sayangnya kenangan dan janji yang di buat saat kanak-kanak itu tidak akan lebih dari sekedar janji kosong antar anak kecil. *Summary gagal* *RnR please!* *Pic is not mine*
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,993 - Reviews: 5 - Favs: 10 - Follows: 9 - Published: 1/6/2016 - Generation of Miracle
Fanfiction? reviews
Apa yang terjadi jika seandainya Boboiboy dkk membaca fanfiction mengenai diri mereka? *ga becus buat summary* *Humor garing* *GaJe* *Mind to read?*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,416 - Reviews: 37 - Favs: 25 - Follows: 12 - Published: 11/6/2015
When Your Teachers is Getting Mad reviews
One-Shoot, Featuring Papa Zola! Seperti apa sikap para Boboiboy Elemental bersaudara menghadapi guru yang sedang marah? *Summary Ancur* *Humor gagal total* *New here* *I'm not own the pic*
BoBoiBoy - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,857 - Reviews: 27 - Favs: 15 - Follows: 9 - Published: 8/28/2015
Can I Kiss You? reviews
Siapa sangka Natsu Dragneel yang dikenal hyperactive dan polos itu ternyata memiliki yang namanya rasa suka? Ya, Lucy Heartfilia sendiri tidak akan pernah menyangka tentang hal tersebut hingga akhirnya sang pemuda Dragneel sendiri yang dengan entengnya mengucapkan kalimat itu . *Payah buat summary*
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,443 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 8/10/2015 - Natsu D., Lucy H. - Complete
Birthday Wish reviews
LUCY AKAN BERULANG TAHUN. TEMAN – TEMANNYA SUDAH MENYIAPKAN KEJUTAN UNTUKNYA. NAMUN, LUCY MEMILIKI HARAPAN SENDIRI UNTUK ULANG TAHUNNYA. APAKAH ITU? *Summary ancur*
Fairy Tail - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,186 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 8/6/2015 - Lucy H., Natsu D. - Complete