BlazingCourage
hide bio
PM . Follow . Favorite
beta: β Beta Profile
Joined 06-03-16, id: 7918383, Profile Updated: 02-14-18
Author has written 7 stories for Digimon, and Hunter X Hunter.

HELLO EVERYONE!!!

BlazingCourage's here, biasa dipanggil Blaze atau apa pun itu sesuka kalian mau manggil apa, karena saya punya berbagai alias juga :v

Sekilas tentang Blaze: Anak SMP yang terkenal hiperaktif dan dicap orang gila baru seangkatan. Juga dikenal dengan tingkah idiotic childish serta kemasoannya. Tapi berhasil mengubah sedikit persepsi itu dengan menulis sebagai pembuktian bahwa Blaze orang kreatif.

Berstatus OTAKU plus masih JOMBLO (dan ini sedang tahap pdkt, walau kemungkinan suksesnya 0.01% hiks). Semua Animanga saya suka, tapi saya paling suka Animanga Digimon, Tokyo Ghoul, Shingeki no Kyojin, dan Dragon Ball. Semua ship saya suka, kalau menggilai satu ship bakal rela maju ke garis depan saat perang best pair di grup Otaku sekolah #abaikan Dan saya ini Fujoshi garis keras uhuk!

MY OTP LIST (per fandom favorit)

DIGIMON ALL SERIES - TAIORA, DAIKEN, DAIKARI, TAIYAMA, JENKATO, YUUJINHARU, KENYAKO, TAKOUJI

TOKYO GHOUL - TOUKEN, AMONKIRA, AMONEKI, ARISASA, URISASA, SHIRAURI, MUTSURIE, YOMOUTA

SHINGEKI NO KYOJIN - RIVAERE/ERERI, EREMIKA, ERUARU, ARUANI, ERURI, JEANSHA

DRAGON BALL - KAKAVEGE, VEGEBUL, GOTENTRUNKS

FAIRY TAIL - NALU, GRUVIA, JERZA

KUROKO NO BASUKE - AKAKURO, MIDOTAKA, AOKAGA, MIDOAKA, AOKISE, KAGAKURO

BOKU NO HERO ACADEMIA - KATSUDEKU, TODODEKU, KACCHAKO, TODOBAKU

HUNTER X HUNTER - LEOPIKA, KILLUGON, MERUMUGI, GINGCHEADLE, PARISTONGING, PHINKFEI

udah deh ngetiknya, capek nih XDD Oh ya! Satu hal lagi...


Saya sangat open terhadap kalian semua yang sekadar ingin kenalan, perlu beta reader, teman curhat atau teman gaming pun boleh. Atau mau request pun boleh banget! Tapi tidak ada jaminan karena saya juga sibuk dengan realiti.

Bisa lewat PM saya, atau lewat kontak yang ada dibawah ini.


BLAZINGCOURAGE'S CONTACT LIST.

Twitter: https://twitter.com/BlazingCourage1

Instagram: https:///xblaze.courage7/

Wattpad: https:///user/BlazingxCourage

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Our Symphony by PandaDawgBE reviews
Maybe she didn't have to go. Maybe the ending they deserved did happen. And although the letter Kousei was meant to have read once she was gone was private, he still found his way to read it even after her life was saved. (A Your Lie in April fanfic - Kousei x Kaori)
Your lie in April/四月は君の嘘 - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 23 - Words: 108,677 - Reviews: 253 - Favs: 441 - Follows: 442 - Updated: 5/10 - Published: 10/9/2015 - [Kousei A., Kaori M.] Tsubaki S., Watari R.
Re:pray by DarkSummerBrightWinter92 reviews
Kaneki and Touka both shared a passionate love. But ever since the Anteiku Raid took place, Touka thinks Kaneki is dead and is left heartbroken-and pregnant. Four years later, Touka and her daughter are living peacefully at their home, and she is able to be at peace. But what happens when she meets Haise Sasaki? TouKen Fanfic. Spoilers for anime, manga and Tokyo Ghoul:re
Tokyo Ghoul/東京喰種トーキョーグール - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 76,092 - Reviews: 162 - Favs: 364 - Follows: 401 - Updated: 5/16/2019 - Published: 5/22/2016 - Kaneki K./Haise S., Touka K., Yomo R., OC
Ring by ceruleanday reviews
[TouKen centric, NSFW for later chapter]. Empat tahun setalah hari itu, Kaneki Ken, Kirishima Touka dan Kosaka Yoriko menyambut kedewasaan dengan cara mereka masing-masing. [Continuation of previous fanfiction title Moonlight Beam]
Tokyo Ghoul/東京喰種トーキョーグール - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 11,570 - Reviews: 13 - Favs: 33 - Follows: 17 - Updated: 10/12/2017 - Published: 6/4/2017 - Kaneki K./Haise S., Touka K., Yoriko K. - Complete
POLARIZED by Aratte reviews
[AkaKuro Titanic!AU. Long Oneshot] Lelaki itu bagai refleksinya, yang sama-sama tergugu menunggu gelembung ombak naik turun. Rambut dan matanya sewarna angkasa biru muda yang bercerabut dari kaki langit. Fiturnya hampir tak kasat sehingga orang-orang berduyun menyenggolnya seperti kerikil terabai. Dia berdiri di ujung Titanic dengan tangan terentang, lalu melompat.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 27,671 - Reviews: 21 - Favs: 56 - Follows: 16 - Published: 3/31/2017 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
Yurichka and The Snow Prince by psycheros reviews
Ayah, kenapa Yuri tidak punya Papa? / Hm? Siapa bilang begitu, Sayang? Tentu saja Yurichka punya Papa! Papa Yurichka adalah Pangeran Salju. Family!Victurio.
Yuri!!! on Ice - Rated: T - Indonesian - Family/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 4,651 - Reviews: 18 - Favs: 48 - Follows: 11 - Published: 12/2/2016 - [Viktor N., Yuuri K.] Yuri P. - Complete
Mimpi Hitam Putih by Neoratu reviews
Kuroko Tetsuya merasa beruntung telah mendapatkan posisi di Mimpi Hitam Putih, film dengan anggaran besar yang diangkat dari novel terkenal bertajuk sama. Namun ternyata Mimpi Hitam Putih menyimpan sebuah kejutan. Proyek itu mempertemukan kembali dirinya dengan Akashi Seijuurou, orang yang pernah melukainya sembilan tahun yang lalu. [Akashi x Kuroko]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 3 - Words: 17,109 - Reviews: 45 - Favs: 112 - Follows: 73 - Updated: 8/12/2016 - Published: 7/16/2016 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] Generation of Miracle - Complete
The Reign of The Fallen Queen by psycheros reviews
"Anak perempuan tumbuh dewasa lebih cepat daripada buku, tapi suatu hari kau akan cukup dewasa untuk mulai membaca dongeng lagi." Susan Pevensie, setelah pintu gerbang Narnia tertutup baginya.
Chronicles of Narnia - Rated: T - Indonesian - Spiritual - Chapters: 1 - Words: 4,121 - Reviews: 8 - Favs: 27 - Follows: 2 - Published: 7/31/2016 - Susan Pevensie - Complete
The Wedding by SkyeWhite reviews
Until death do us part. Kaori x Kousei. This fic is inspired by an eremika wedding that was written by the brilliant Lyssala. Go check it out on her tumblr if you're an snk fan as well. (Cover image not mine.)
Your lie in April/四月は君の嘘 - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 11,278 - Reviews: 24 - Favs: 93 - Follows: 40 - Published: 4/1/2016 - Kousei A., Kaori M.
Do Not Stand At My Grave And Weep by Kairin T reviews
"Do not stand at my grave and cry; I am not there. I did not die." - Floppy!Amon, Akira x Amon.
Tokyo Ghoul/東京喰種トーキョーグール - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,828 - Reviews: 5 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 12/28/2015 - [Amon K., Akira M.] - Complete
and we accept the poverty of our prayers by Kairin T reviews
Koutarou does not ask (he never, ever asks) - why did you let me live? Donato wonders why. Gen.
Tokyo Ghoul/東京喰種トーキョーグール - Rated: T - English - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,139 - Reviews: 8 - Favs: 26 - Follows: 6 - Published: 2/28/2015 - Amon K., Donato P. - Complete
Frozen by Aratte reviews
Waktu membeku, menunggu dia pulang.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,995 - Reviews: 33 - Favs: 73 - Follows: 16 - Published: 5/4/2014 - [Eren Y., Levi A.] Mikasa A. - Complete
The Last of Us: Mikasa and Eren by Aratte reviews
Dunia begitu kejam, namun sangat indah.
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: M - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 4,598 - Reviews: 32 - Favs: 85 - Follows: 19 - Published: 3/7/2014 - Eren Y., Mikasa A., Levi A. - Complete
Papercrane by Kuriitama reviews
Midorima, Takao, dan seribu bangau kertas. 'Midorima makin lupa saja. Untuk apa ia membawa bangau kertas warna hitam dalam genggaman tangannya' MidoTaka, tribute for Takao's Birthday.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,862 - Reviews: 40 - Favs: 92 - Follows: 14 - Published: 11/20/2013 - [Midorima S., Takao K.] - Complete
blumenstrauss der liebe by winter lodge reviews
harusnya buket bunga itu dilemparkan Mikasa di upacara pernikahannya, bukan berakhir di vas bunga seperti ini ・ armin for eren/mikasa ・ AU
Attack on Titan/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,082 - Reviews: 15 - Favs: 42 - Follows: 5 - Published: 8/4/2013 - Armin A., Eren Y., Mikasa A. - Complete
Sugar by Kuriitama reviews
Karena walau Kurapika bersikeras mengatakan bahwa Leorio adalah sosok yang sangat pahit—baik dari perbuatan, perkataan, maupun rupanya— namun nyatanya ia masih tak bisa menyangkal fakta akan hatinya yang selalu mengatakan bahwa di satu sisi, Leorio benar-benar terasa— —manis, seperti gula.
Hunter X Hunter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,593 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 9/29/2012 - Kurapika K., Leorio - Complete
With and Without Glasses by Sanich Iyonni reviews
Miyako cantik tanpa kacamata, tetapi bagi Ken, dia lebih cantik dengan kacamata.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,386 - Reviews: 17 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 12/19/2010 - Ken I., Miyako I./Yolei - Complete
Accidental Kiss by Saber ShadowKitten reviews
It was an accident! A traumatizing accident that we shall never speak of again! LeorioxKurapika. Complete.
Hunter X Hunter - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,774 - Reviews: 33 - Favs: 90 - Follows: 13 - Published: 6/23/2007 - Leorio, Kurapika K. - Complete
Karaoke Night by Mystic Dragon reviews
On a suggestion from Daisuke, the kids decide to have a party to celebrate everyone passing their tests at a super karaoke bar. Even the alumni kids come. Now, if only Miyako can get Ken up to that microphone...mainly Kenyako, some Sorato and Takari.
Digimon - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,981 - Reviews: 8 - Favs: 32 - Follows: 5 - Published: 2/24/2007 - Ken I., Miyako I./Yolei - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Our Unforgettable Adventure reviews
Chapter 5: On the way to the Third Phase site by riding on Chairman Netero's airship, Gon found out that Killua and Fang actually the assassins!/Although Fang noted that he and Hisoka is rivals, their interaction is more likely the interaction between brothers.../Taking request of pairings! Read and Review please!
Hunter X Hunter - Rated: T - English - Adventure/Friendship - Chapters: 5 - Words: 34,685 - Reviews: 15 - Favs: 4 - Follows: 6 - Updated: 4/21/2017 - Published: 1/21/2017 - Gon F., Kurapika K., Leorio, OC
Digimon: The Monsters' Story reviews
Set 15 years after DA02. Sebuah game yang berjudul "Digital Monsters" membawa Kotaru Matsumoto dan 5 anak lainnya ke sebuah dunia pararel bernama Digital World. Apa sebenarnya tujuan memanggil mereka ke dunia para Digimon itu? Dan, siapakah pencipta game "Digital Monsters" itu?
Digimon - Rated: K+ - Indonesian - Adventure - Chapters: 1 - Words: 4,497 - Reviews: 4 - Follows: 2 - Published: 4/17/2017 - OC, Chosen Children/Digidestined
Mandarin Lesson reviews
Phinks meminta Feitan untuk mengajarinya bahasa Mandarin, karena Ryodan sedang mengadakan misi di China. Yah, walaupun salah satu kata yang dipelajari Phinks membuatnya harus menahan malu.../For Phinks and Feitan.
Hunter X Hunter - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,128 - Reviews: 4 - Published: 3/12/2017 - Feitan, Phinks - Complete
Digimon Adventure The Next reviews
25 years of peace start disturbed by the evil that come back to Digital World. Now, it's Daiki Motomiya and the new generation of DigiDestined to save the Digital World once more... Rewritten version! READ AND REVIEW PLEASE!
Digimon - Rated: K - English - Adventure/Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,221 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 6 - Published: 3/7/2017 - Daisuke M./Davis, V-mon/Veemon, Chosen Children/Digidestined
Hunters High School reviews
Aku, Gon Freecss, putra dari Ging Freecss. Kehidupanku yang selalu campur aduk layaknya es campur dan tidak normal selalu menyusahkanku, terlebih lagi ketika bersekolah di HHS. Oh God, bagaimana nasibku di sekolah tidak biasa ini? AU! PLEASE READ AND REVIEW!
Hunter X Hunter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 2 - Words: 6,094 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 12/10/2016 - Published: 11/19/2016 - Gon F.
Nyontek Ala Digi-Next reviews
Digimon Adventure The Next ONE-SHOT. Beginilah cara para Digi-Next mencontek dari buku "TATA KRAMA MENCONTEK!". Penasaran cara mereka mencontek? Baca fic ini! Warning: Gaje, Humor gagal. Please Read and Review!
Digimon - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,591 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 12/2/2016 - Chosen Children/Digidestined - Complete
Digidestined Fun Ice-Skating reviews
Keseruan yang terjadi saat Digidestined bermain Ice-Skating. First fic. Warning: OOC, gaje, typo and many more.
Digimon - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,143 - Reviews: 2 - Published: 6/7/2016 - Chosen Children/Digidestined - Complete