val pururin
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 12-25-16, id: 8593038, Profile Updated: 07-01-19

it's me with val pururin!

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Tangga Ati by garekinclong reviews
Satu sekolah. Satu kelas. Satu kepengurusan OSIS. Satu perumahan. Satu RT. Satu hati. [ AsaKaru OOC Indo!AU ]
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 8 - Words: 10,875 - Reviews: 107 - Favs: 95 - Follows: 66 - Updated: 11/1/2021 - Published: 4/30/2017 - [Asano G., Karma A.] - Complete
My Maid by Himevaille reviews
Memang aneh saat seorang pria harus menjadi maid, namun tanpa ada pilihan lain, Kuroko Tetsuya harus menjalani itu. Hidupnya pun tambah aneh saat bertemu majikan yang mengklaim Kuroko sebagai maid pribadinya seumur hidup. WARN! EVERY CHAPTER INSIDE LEMON ! DLDR. RnR,please?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 15 - Words: 53,462 - Reviews: 167 - Favs: 88 - Follows: 95 - Updated: 4/5/2020 - Published: 6/20/2017 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.]
AKASHI SEIJUUROU by todo-kun reviews
Akashi Seijuurou adalah manusia yang terlampau sempurna. Namun di balik topeng kesempurnaan yang dimilikinya, tersimpan sesuatu yang sangat rapuh. Apa yang akan dilakukan Akashi Masaomi sebagai ayahnya saat mengetahui sisi rapuh anaknya?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 10 - Words: 13,530 - Reviews: 22 - Favs: 19 - Follows: 17 - Updated: 3/30/2020 - Published: 1/9/2019 - Akashi Seijuurou - Complete
It's Like Beauty and the Beast: Side Story by Lala-chan ssu reviews
Suka duka yang tak sempat terbahas. Ada manis, ada pahit. Ayo ikuti kisahnya/AOAKA/OMEGAVERSE/TONIGHT WE HONOR THE HERO-maksudnya TONIGHT WE DOUBLE UPDATE!/It's Like Beauty and the Beast side story
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 16 - Words: 30,535 - Reviews: 24 - Favs: 13 - Follows: 15 - Updated: 1/19/2020 - Published: 8/25/2019 - [Aomine D., Akashi Seijuurou] Generation of Miracle
Stupid Things with You by AkariHanaa reviews
Dua entitas bertolak belakang. Yang satu masih bersikukuh dengan orientasinya yang lurus, dan yang satu terus mengejar dan bangga dengan orientasinya yang belok. Sama-sama menciptakan momen bodoh yang entah sampai kapan harus dilalui. Chapter 5 update! Maaf untuk hiatus berkepanjangannya!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 6 - Words: 11,970 - Reviews: 106 - Favs: 89 - Follows: 90 - Updated: 1/15/2020 - Published: 4/15/2017 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] Generation of Miracle
SMA Teikou no Nichijou by Lala-chan ssu reviews
Melampaui kerecehan tak terbatas dan melampauinyaaa!/"HAH! Datang juga kau Si Dekil dari Gua Hantu!"/"Belajar lu, goblo."/"Iyalah. Malaikat gua gitu loh."/AU, OOC, DLL DKK/Pair KuroAka, AoKi, MidoTaka, dll
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 3,008 - Reviews: 5 - Favs: 11 - Follows: 11 - Updated: 9/8/2019 - Published: 7/9/2019 - Takao K., Generation of Miracle
Liburan Berujung Bencana: Kisedai Lost in Hawaii! by Lala-chan ssu reviews
LAGI-LAGI MEREKA LIBURAN! Dan Kuroko sukses cemburu/KUROAKA/ADA LEMON/DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,558 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 5 - Published: 8/17/2019 - [Kuroko T., Akashi Seijuurou] Generation of Miracle
It's Like Beauty and the Beast by Lala-chan ssu reviews
Aomine yang kucel, item, burik, kek gembel, ternyata punya mate!Matenya cakep lagi! Hah!/OMEGAVERSE AU/TWIN AKASHI/DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 13,123 - Reviews: 20 - Favs: 16 - Follows: 8 - Updated: 8/16/2019 - Published: 8/10/2019 - [Aomine D., Akashi Seijuurou] Kagami T., Generation of Miracle - Complete
Ours by Lala-chan ssu reviews
SEQUEL OF SWEETEST DEVIL/Akashi hamil! Tapi semua Kisedai menyentuhnya. Lantas, siapa ayahnya?/OMEGAVERSE, MPREG, GANGBANG, DLL DKK/DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 3,159 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 8/8/2019 - [Generation of Miracle, Akashi Seijuurou] - Complete
Will You? by Lala-chan ssu reviews
Say you will/"Aku tidak akan meninggalkanmu"An AoAka fanfiction/LEMON, GAJE, ABAL, DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,501 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 8/2/2019 - [Aomine D., Akashi Seijuurou] - Complete
Sweetest Devil by Lala-chan ssu reviews
Do you love sweet devil?/A HAREM UKESHI FANFIC/GANG BANG INSIDE/kisedai x ukeshi/DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,688 - Reviews: 5 - Favs: 17 - Follows: 10 - Published: 7/30/2019 - [Generation of Miracle, Akashi Seijuurou] - Complete
The Live from The Dead Pools by Lala-chan ssu reviews
Mereka adalah hitam dan kami adalah putih. Mereka akan selamanya menjadi orang jahat yang harus disingkirkan, dan kami yang akan menumpas segala kejahatan mereka. Ya, seharusnya begitu. Seharusnya/CHAP 6: Hope We Don't Meet in Hell/I'll protect this shinogi and family/END/KuroAka/MAFIA!AU and OMEGAVERSE!AU
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 6 - Words: 17,047 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Follows: 18 - Updated: 7/29/2019 - Published: 7/22/2019 - [Kuroko T., Akashi Seijuurou] Generation of Miracle, Furihata K. - Complete
Sarishinohara by Lala-chan ssu reviews
Aku akan tetap mencintaimu/SEQUEL OF TREAT YOU BETTER/DLDR/Rated untuk jaga-jaga
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,672 - Reviews: 4 - Favs: 13 - Follows: 6 - Published: 7/7/2019 - [Kuroko T., Akashi Seijuurou] - Complete
Treat You Better by Lala-chan ssu reviews
Kuroko mencintainya/I know I can treat you better than he can/KUROAKA/OMEGAVERSE/IMPLIED MPREG/DLDR
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,805 - Reviews: 6 - Favs: 18 - Follows: 9 - Published: 7/4/2019 - [Kuroko T., Akashi Seijuurou] - Complete
Liburan Berujung Bencana? by Lala-chan ssu reviews
Akashi mengadakan reuni dengan para mantan anggota Vorpal Swords! Tapi ingatlah, mereka adalah para makhluk bucin dan banyak memiliki otak bersel satu jadi pasti kacau. Tapi...apa benar-benar kacau?/HAREM UKESHI/ending KuroAka/DLDR/EDITED. UPDATE LONGER OMAKE. MONGGO DIBACA
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,186 - Reviews: 3 - Favs: 17 - Follows: 7 - Published: 7/1/2019 - [Kuroko T., Akashi Seijuurou] - Complete
Gravitasi by Clairess reviews
"Akashi-kun itu seperti matahari, dan tidak ada planet yang bisa menolak mataharinya."/ Akashi kembali. Masih dengan iris emas yang berpendar absolute, tapi dengan jiwa yang berbeda. Tak lupa, membawa satu kalimat yang mampu membuat Kuroko Tetsuya terbelalak. "Ikutlah denganku."/"Aku sudah berjanji tidak akan membuat kalian khawatir, bukan?" AkaKuro, GOM centric. BoyXBoy. UPDATE!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 8 - Words: 29,259 - Reviews: 169 - Favs: 168 - Follows: 154 - Updated: 6/18/2019 - Published: 1/1/2014 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
despite everything, it's still you by 100percentcocoa reviews
Jika kisah ini dirangkum, mungkin bunyinya akan seperti ini; Akashi Seijuurou menemukan bahwa hidupnya tidak berhenti setelah ia kalah, dan tidak semua perpisahan terjadi untuk selamanya. / Akashi-centric. NijiAka. Untuk NijiAka Day beberapa hari lalu.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,497 - Reviews: 10 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 4/12/2019 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Nijimura S. - Complete
Warmth that Won't Fade by Acorn NyaNya reviews
Akashi Seijuro adalah kesayangan Raja dan Ratu. Dijuluki Putra Emas. Sosok yang mempunyai jabatan hampir sepadan dengan Pangeran. Posisinya yang istimewa, membuatnya menjadi incaran berbagai pihak. Ia dilindungi oleh pengawal kepercayaan Pangeran. Dan dimulailah cerita kehidupannya yang terbelenggu dalam sangkar emas. GoM x Akashi, AkaKuro/KuroAka, NashAka.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 12,567 - Reviews: 18 - Favs: 32 - Follows: 30 - Updated: 3/27/2019 - Published: 1/9/2019 - Akashi Seijuurou, Kuroko T., Generation of Miracle, Nash Gold Jr.
A Good Day ( AoAka) by jerukasamanis
bukan lah hari yang buruk jika kau selalu kebetulan bertemu dan bersama dengannya - Aomine yang hari ini selalu kebetulan bertemu dengan Akashi dan membuat sebuah kenangan yang membuat harinya bagus daripada hari sebelum nya. AoAka ( Aomine daiki x Akashi seijuurou. yaoi, bxb, sho-ai, gaje, ooc dan sebangsanya. kuroko no basket.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,939 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 2/28/2019 - Akashi Seijuurou, Aomine D. - Complete
HAUNTED (Akashi POV) by Katsumi hotaru reviews
Sejak kejadian itu, aku memang merasa ada yang berbeda. Ada serupa rasa takut yang entah selalu mendadak datang ketika aku memikirkan Shintarou. Meskipun hanya aku yang merasa begitu. Semua terjadi begitu saja hingga aku menyadari kalau ternyata banyak hal yang belum kuketahui ...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Horror/Angst - Chapters: 1 - Words: 6,435 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 9/25/2018 - [Midorima S., Akashi Seijuurou] Kuroko T., Akashi M.
40 Days by Saaraa reviews
Selama 40 hari, arwah Seijuro mengambang dan hanya Shintaro yang dapat melihatnya. /"Sudah kukatakan. Tak ada gunanya kau mempertahankan hidupku! Teknisnya, Shintaro, sekarang aku bahkan bisa dibilang sudah mati. Kamu tidak lihat? Arwahku mengambang!"/Sebab Akashi Seijuro kecewa. Pada realitas yang ada, pada hidupnya. [Drama, romance, MidoAka, future!AU, angst, etc. RnR?#1stEveFFA]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 7,721 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 9/10/2018 - [Akashi Seijuurou, Midorima S.] - Complete
Gomenasai by Naru384 reviews
"kau sudah kalah Seijuro, sekarang berhenti bermain basket dan belajarlah dengan benar." harem!Akashi uke!Akashi MidoAka AoAka MayuAka NijiAka NashAka
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 274 - Reviews: 10 - Favs: 16 - Follows: 20 - Published: 8/30/2018 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Dark Hand by Lhyn reviews
[COMPLETE] Semua yang ku lakukan hanya untuk melindunginya, meski ia menganggapku aneh sekalipun. Semenjak diriku memasuki kehidupannya, aku selalu melihat tangan hitam di belakang tubuhnya./SasuSaku/Chap 7 UP/(DIANJURKAN UNTUK TIDAK DI BACA !)
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Horror - Chapters: 7 - Words: 14,086 - Reviews: 51 - Favs: 44 - Follows: 36 - Updated: 6/23/2018 - Published: 8/4/2017 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Sleep With the Devil by SeoSeoyoon reviews
"Kau adalah kelemahanku."-Jeon Jungkook. Remake novel karya Kak Santhy Agatha dengan judul yang sama. KookV. Yaoi, M-preg.[END]. RnR Juseoyo.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 15 - Words: 48,726 - Reviews: 500 - Favs: 359 - Follows: 344 - Updated: 6/18/2018 - Published: 7/23/2016
In Love Again by ichizenkaze reviews
Karena bagi Jeon Jungkook, Kim Taehyung adalah semestanya. KOOKV. BTS FICT. RnR Juseyo
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 15,040 - Reviews: 187 - Favs: 196 - Follows: 192 - Updated: 6/14/2018 - Published: 5/24/2018
Our Destiny is Ridiculous by Reon Michaelis reviews
Di bawah rembulan mereka menyadari, beda tipis bukan berarti tak bisa bersama. Yandere!Kuroko Pair : Akakuro !
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 2 - Words: 6,739 - Reviews: 9 - Favs: 19 - Follows: 20 - Updated: 5/30/2018 - Published: 3/26/2017 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
The Curse Sucks! by Heavenazure reviews
Akashi tak menyangka bahwa sihir itu benar-benar ada. Buktinya setelah ada gadis menyumpahinya ia berubah menjadi perempuan juga ditambah dia tidak tahu efeknya itu sementara atau selamanya! /OOC, mungkin Harem!Akashi.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,146 - Reviews: 10 - Favs: 12 - Follows: 16 - Published: 5/15/2018 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Mayuzumi C., Uncrowned Kings
BALADA AKAKURO by aishary reviews
Cinta bakal bikin kalian jadi 'budak' sesuatu yang kalian cintai. Frasa ini benar. At least, di kasus saya, saya sepenuhnya menyadari betapa saya selalu berusaha membuat AKAKURO bahagia. AKAKURO as always. Warning inside. Happy AKAKURO Day. Happy AKAKURO Week. And Happy Reading!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 13 - Words: 10,826 - Reviews: 18 - Favs: 30 - Follows: 28 - Updated: 4/11/2018 - Published: 3/26/2017 - Kuroko T., Akashi Seijuurou
Teruntukmu by Akashiki Kazuyuki reviews
Akashi tidak pernah menyangka kalau merenggangnya hubungannya dengan Daiki dikarenakan kesibukannya di hari Sabtu. Di saat Akashi hendak memperbaiki, yang ia tahu semuanya sudah terlambat.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 21,094 - Reviews: 47 - Favs: 23 - Follows: 30 - Updated: 3/30/2018 - Published: 4/30/2017 - Kise R., Momoi S., Aomine D., Akashi Seijuurou
Naughty Tobeli by Razen Arclight reviews
Mengintip. Mukanya merona. Terlihat kegerahan. Mata sayu. Kuplikan fic MA Papa Jeyuk x Mama Tobeli.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: M - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 6 - Words: 9,360 - Reviews: 21 - Favs: 34 - Follows: 14 - Updated: 2/14/2018 - Published: 9/10/2017 - [Asano G., Karma A.] - Complete
Eclipse and Flower : The Sign of Friendship by Adnida KIA Rahid reviews
Akashi nampak bahagia mendapat seorang teman baru. Segala hal nampak mungkin bagi seorang bocah berusia 6 tahun.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Horror - Chapters: 1 - Words: 2,540 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 1/31/2018 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Who Are You? by Lala Yoichi reviews
"Siapa kau?" Tersenyum lembut, lelaki dengan surai merah gelap bergradasi mulai meraih mangkuk putih berukuran sedang. Mengisinya dengan sup tahu yang masih hangat, terlihat dari uap samar yang mengepul ketika ia menuangkannya. Sementara lelaki bersurai merah cerah masih saja terus memandang dengan kerutan menghiasi permukaan kening halusnya. /RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,450 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 1/3/2018 - Kagami T., Akashi Seijuurou - Complete
Aku adalah Kamu by Akashiki Kazuyuki reviews
Pada dasarnya bukan karena Akashi memiliki dua kepribadian. Tapi karena mereka adalah dua orang yang berbeda yang saling mengisi kekosongan satu sama lain. Tapi apa jadinya kalau salah satu dari mereka mau bertukar posisi? Twin!Akashi. AoAka and MayuAka pair! Warning inside.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 21,696 - Reviews: 64 - Favs: 56 - Follows: 46 - Updated: 12/30/2017 - Published: 2/3/2015 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Mayuzumi C., Uncrowned Kings - Complete
Kebangun Jam Tiga by Apel Hijau reviews
Orang kurang ajar mana yang berani mengubah alarm-nya menjadi pukul tiga pagi?/"Karma, hati-hati ya kalau kebangun jam tiga pagi. Biasanya ada yang lagi liatin elu dari pojok."—Kirara Hazama, kelas 3-E/an AsaKaru Fic/AU/DLDR
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 1 - Words: 4,424 - Reviews: 12 - Favs: 32 - Follows: 10 - Published: 12/24/2017 - Karma A., Asano G. - Complete
DRABBLE KOOKV FLUFFY! by Sasayan-chan reviews
[Hybrid!AU] [ babykitten!Tae] [older!jjk] danlainlain, FLUFF, pecah rekor, akhirnya ga bikin ANGST ngehehehe. DLDR oke :)
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,990 - Reviews: 7 - Favs: 38 - Follows: 31 - Published: 12/19/2017
Uncharted Waters by Kiriya Arecia reviews
[KaruNagi] [AsaIso] ][ Last Chapter] Nama grup chat kok wasabi, nggak spektakuler banget. Grup chat punya Gakushuu lebih keren; Five Virtousos Kunugigaoka Knight.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 19,095 - Reviews: 67 - Favs: 93 - Follows: 58 - Updated: 12/18/2017 - Published: 4/6/2017 - [Karma A., Nagisa S.] [Asano G., Isogai Y.] - Complete
Hair Colour by vallakim reviews
BTS! KookV!Fam with their cute Lil son :) / Yaoi / Boy x Boy / dldr /
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,295 - Reviews: 7 - Favs: 26 - Follows: 18 - Published: 12/17/2017 - Complete
VS Chatroom by midoakas reviews
Sekumpulan makhluk unfaedah mendeklarasikan diri mereka sebagai anggota dari 'Vorpal Sword'. Apa jadinya jika mereka terjebak dalam satu grupchat yang unfaedah pula? [MidoAka, harsh words, bahasa non-baku] RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 4,065 - Reviews: 24 - Favs: 32 - Follows: 20 - Updated: 11/29/2017 - Published: 4/1/2017 - [Akashi Seijuurou, Midorima S.] - Complete
My Lovely Kitten by MC Shirayuki reviews
Chap 2 update! "Ja-jangan bercanda! Kenapa juga aku harus memilihnya?", "Lho, bukannya Akashi-kun sudah dijodohkan dengan Nash?", "Kau mau memasangi seorang Alpha dengan collar?", "Kau ternyata bisa melucu Akashi-kun.", "Makanya kalau kau tidak mau percintaanmu kuganggu, cari orang lain untuk objek cintamu." RnR please
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 3,145 - Reviews: 14 - Favs: 20 - Follows: 23 - Updated: 11/21/2017 - Published: 11/14/2017 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Nijimura S., Nash Gold Jr.
Winter in Tokyo by Lala Yoichi reviews
Musim dingin, antara cinta yang menghilang dan cinta masa lalu yang kembali.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,188 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 6 - Published: 11/19/2017 - Kagami T., Aomine D., Akashi Seijuurou
I'm Your Shadow by MC Shirayuki reviews
Chap 4 update! "I don't think to give them what is mine.", "I will erase your love to them." Nijimura is here! "...kenapa…? Kenapa mereka selalu memperlakukanku begini?", "Maaf, Akashi…", "Aku mengenalnya sebelum kau bertemu dengannya, kau tahu?", "Maaf, tapi kau harus mengingatnya sendiri…" Harem!Ukeshi RnR please...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 4 - Words: 8,174 - Reviews: 34 - Favs: 39 - Follows: 41 - Updated: 11/15/2017 - Published: 6/28/2015 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Nijimura S., Nash Gold Jr.
Kesepakatan by Eagle-kun reviews
Dua bocah jenius melakukan kesepakatan terkait nilai ujian. Siapa yang menang? AsaKaru FF. Oneshot.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,068 - Reviews: 1 - Favs: 13 - Follows: 6 - Published: 10/26/2017 - [Asano G., Karma A.] - Complete
Perubahan by Kenigyu reviews
[Chap 3 Up] 2 tahun tidak bertemu, tapi Taehyung sudah tidak mengenali sahabatnya sendiri. "Kau Jungkook? Kenapa jadi tampan, sih?" Kookv, Jungkook, Taehyung, BTS, Yaoi, BL, BxB. DLDR. Review juseyo :)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 6,092 - Reviews: 34 - Favs: 51 - Follows: 62 - Updated: 10/23/2017 - Published: 8/11/2017
Hold Me Tight by Cygnus Jessenia reviews
Kisah Jeon Jungkook - anak tanpa ayah- yang hidup bersama ibunya dan bertemu dengan orang-orang yang memberinya begitu banyak cinta. Kisah seorang namja yang jatuh cinta kepada seseorang terasa jauh di atasnya. Ini seperti kisah yang dibisikkan nyamuk ke telinga setiap orang setiap malamnya. Samar-samar. (VKOOK/TAEKOOK/ Possible MPREG)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 22,010 - Reviews: 95 - Favs: 76 - Follows: 83 - Updated: 10/15/2017 - Published: 9/25/2017
Paper Crown by Acorn NyaNya reviews
Disini kami bertemu dan merangkai benang ikatan. Aku yang memegang ujung satunya, kalian semua yang menggenggam akhirnya. lalu yang manakah yang akan kupilih untuk memberikan mahkota ini?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 4,396 - Reviews: 20 - Favs: 16 - Follows: 23 - Published: 10/11/2017 - Akashi Seijuurou, Kuroko T., Nash Gold Jr., Generation of Miracle
Aku Butuh Asupan! by Vinn24 reviews
Kamu! Iya, kamu! Bakal jadi PU dicerita ini.. Fanfic ini bercerita tentang kamu, seorang manajer Rakuzan, seorang fujoshi yang mencari asupan atau bisa dibilang fanservice :v Penasaran? Cekidot aja! - Ukeshi!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 1,566 - Reviews: 15 - Favs: 15 - Follows: 21 - Updated: 10/8/2017 - Published: 9/23/2017 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Mayuzumi C.
How to Talk to Short People: A Guide by Shiota Nagisa by N and S and F reviews
Bertubuh pendek itu bukan masalah bagi Nagisa. Kadang-kadang memalukan iya, tapi tetap bukan masalah. Yang masalah itu cara orang (a.k.a. Karma) bicara dengannya. Sebagai teman Karma, wajar kan Nagisa 'mengajarinya?
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 965 - Reviews: 7 - Favs: 25 - Follows: 8 - Published: 9/30/2017 - Karma A., Nagisa S. - Complete
Sei-kun is Mine! by May Angelf reviews
Perjuangan Tetsuya dalam menggagalkan pernikahan Seijuro tercinta. [AkaKuro]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 4 - Words: 5,058 - Reviews: 100 - Favs: 60 - Follows: 60 - Updated: 9/25/2017 - Published: 4/26/2017 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
TRESPASS by Elldenk reviews
[CHAPTER 5] UP! Akibat Taehyung yang ingin membalaskan dendam lamanya, kini ia malah terjebak dalam pembalasan dendam seorang Jeon Jungkook. [Warning : BoyxBoy! Marriage Life! M-preg! •KookV! -Kook!top -V!bott]
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 6 - Words: 17,415 - Reviews: 166 - Favs: 177 - Follows: 205 - Updated: 9/20/2017 - Published: 2/21/2017
Selamat Pagi by Rinadesu reviews
kejadian bangun tidur memang terbilang sepele, namun terkadang itu bisa menentukan moodmu seharian selanjutnya/ authorbaru, permisi-gak pandai buat summary/ warning: drabble, boyxboy, sedikit menjurus, Typo/ KarmaGisa adult.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 798 - Reviews: 5 - Favs: 14 - Follows: 4 - Published: 9/17/2017 - Karma A., Nagisa S. - Complete
MY SEX SLAVE (re-post) by Kizo-Yumi8799 reviews
Taehyung hanya ingin Jungkook mencintainya. KookV KookTae Mature Content Shades Jungkook Slave Taehyung Yang ga suka Tae jadi uke, harap jangan baca
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 11,394 - Reviews: 122 - Favs: 104 - Follows: 134 - Updated: 9/15/2017 - Published: 7/11/2017
Color Palette by Alexie Hikari reviews
Akabane Karma sekalipun, masih menginginkan hidup indah bagai palet 24 warna. Dan untuk itu juga ia berjuang. / AsaKaru, AU.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 2 - Words: 2,725 - Reviews: 12 - Favs: 23 - Follows: 22 - Updated: 9/6/2017 - Published: 9/3/2017 - [Asano G., Karma A.]
Name by Lala Yoichi reviews
Ketika Aomine meminta Akashi untuk melepas marganya. RnR? :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,076 - Reviews: 5 - Favs: 18 - Follows: 6 - Published: 9/4/2017 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Living Together? by Lala Yoichi reviews
Saat Aomine dan Kagami dihadapkan dua pilihan yang berat. Bertahan dengan Akashi dan membaginya dengan orang lain atau melepaskannya?/ gaje, abal dll/ RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 2,445 - Reviews: 8 - Favs: 16 - Follows: 16 - Updated: 9/3/2017 - Published: 2/10/2017 - Kagami T., Aomine D., Akashi Seijuurou
Mungil? by Alexie Hikari reviews
Gakushuu tahu bahwa Karma itu manis. Tapi dia tak sanggup kalau istrinya bisa jauh lebih manis. Jika diperbolehkan, Gakushuu ingin menangis saja. / Asano(jr) x Chibi!Karma. Marriage-life AU.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 995 - Reviews: 4 - Favs: 19 - Follows: 7 - Published: 8/24/2017 - [Asano G., Karma A.]
Skripsi Mousse Strawberry by Razen Arclight reviews
Sedendam apa Dewi Fortuna hingga Karma makin sial saja sejak dimulainya menulis skripsi? Cukup Asano Senior memeras otak, ini tambah lagi yang Junior.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,856 - Reviews: 3 - Favs: 25 - Follows: 6 - Published: 8/20/2017 - [Asano G., Karma A.] Nagisa S. - Complete
Insane by TanXinQian reviews
Apa jadinya ketika Taehyung, diperkosa dikereta? Dan apa jadinya ketika pemerkosa Taehyung malah tergila - gila padanya? KookV
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 11 - Words: 19,751 - Reviews: 164 - Favs: 162 - Follows: 151 - Updated: 6/23/2017 - Published: 5/12/2017 - Complete
Call My Name, Please by Kurooba reviews
Pemuda bersurai merah itu jatuh cinta pada Shiota Nagisa. Sayangnya, pemilik surai biru itu tidak mengingat namanya meskipun Karma sering menemui dan mengobrol bersama pemuda manis itu./“Siapa namaku?”/“Akabane Karma-kun,”/“Katakan dengan jelas.”
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,113 - Reviews: 3 - Favs: 21 - Follows: 5 - Updated: 6/18/2017 - Published: 6/15/2017 - Karma A., Nagisa S. - Complete
Hello, My First Love by Rizukaa reviews
Cerita Cinta pertama Taehyung, Jeon Jungkook. \\Gak bisa buat summary, sorry/ Baca dulu aja ヽ( )/ KOOKV COUPLE - berchapter
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 5 - Words: 13,335 - Reviews: 29 - Favs: 21 - Follows: 23 - Updated: 6/13/2017 - Published: 5/8/2017
Envious by Gigids reviews
Akashi dan kecemburuan adalah kombinasi yang menyebalkan. Tetsuya berkali-kali menjelaskan, tapi Akashi tetap menuduhnya macam-macam. Akakuro. Mpreg. Family&Fluff. Selamat membaca!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,195 - Reviews: 34 - Favs: 80 - Follows: 36 - Published: 5/11/2017 - Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
Stammi Viccino by Lala-chan ssu reviews
Sebuah kisah Aomine Daiki dan Akashi Seijuurou menunggu kedatangan buah hati mereka/AoAka/MPREG/Meski memakai judul ostnya, fanfic ini tidak related dengan YoI (thanks to Mitsuro Kubo)/DLDR/Judul ga nyambung btw
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,437 - Reviews: 6 - Favs: 17 - Follows: 6 - Published: 5/10/2017 - [Aomine D., Akashi Seijuurou] - Complete
Kurobasu no Riddle by keiz reviews
Kumpulan riddle dengan karakter Kurobasu. Bisa jadi remake atau murni dari pemikiran. Chap5: Hand
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 5 - Words: 1,996 - Reviews: 18 - Favs: 10 - Follows: 8 - Updated: 4/15/2017 - Published: 4/12/2017
Please Be Mine! by Arashi Stern reviews
Asano Gakushuu tidak tahu bahwa kunjungannya ke kelas E akan menimbulkan penyesalan yang tak termaafkan
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,188 - Reviews: 9 - Favs: 14 - Follows: 11 - Updated: 4/15/2017 - Published: 3/31/2017 - Asano G., Karma A.
FOOL by aishary reviews
Karena aku berjanji tak akan pernah meninggalkannya sendiri. "Jika belum rusak, tolong berikan jantungku untuknya." Ditulis untuk memeriahkan AKAKURO WEEK 2017. Akakuro as always. warning inside. happy reading!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 9,873 - Reviews: 42 - Favs: 61 - Follows: 43 - Published: 4/14/2017 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Welcome to the Madness by Lala-chan ssu reviews
Enak gak sih direbutin sama cowok ganteng? Jawaban Akashi: NGGAK! Apalagi kalo pada GGS (Ganteng-Ganteng Sableng). Bagaimanakah sepak terjang Akashi?/Mengandung harem!Akashi, Ukeshi, dan lime yang kurang asem bin kurang segar/Kalo ada yang nanya, bukan. Ini bukan soal gala skating fandom sebelah yang lagi booming itu
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,298 - Reviews: 7 - Favs: 23 - Follows: 8 - Published: 4/11/2017 - Akashi Seijuurou - Complete
Nightmare or by Oto Ichiiyan reviews
Di suatu malam, Kuroko Tetsuya terbangun dengan wajah menghadap langit malam. Sambil ditemani oleh salju yang berjatuhan dari langit, ia bertanya-tanya dalam hati. Apa yang terjadi? Sampai suara familiar terdengar menyapa indera pendengarnya. Suara Akashi Seijuurou. / Cover NOT mine. / Full of Kuroko's POV. OOC, typos, etc. Don't like, don't read. I've warned you, okay?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,688 - Reviews: 2 - Favs: 16 - Follows: 7 - Published: 4/10/2017 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
KAMAR NOMOR 2 by Vandalism27 reviews
Uzumaki Naruto baru saja pindah ke kamar sederhana yang disewa Uchiha Sasuke, kekasihnya. Awalnya semua terasa menyenangkan, pemilik dan semua tetangga kamarnya ramah dan baik hati. Tetapi, siapa pemuda yang menghuni kamar nomor 2 itu? / SASUNARU! Horror gagal, masih belajar. Nggak suka? Jangan dibaca ;)
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Horror - Chapters: 1 - Words: 12,799 - Reviews: 21 - Favs: 47 - Follows: 21 - Published: 4/3/2017 - [Sasuke U., Naruto U.] - Complete
Gara-Gara Mama by Lala-chan ssu reviews
Intinya, ini salah Aomine. Berawal dari hukuman, iseng nyeletuk, berujung kesalah pahaman./SUMMARY ABAL/WARN DI DALAM/DLDR/AoAka
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,039 - Reviews: 3 - Favs: 14 - Follows: 6 - Published: 3/28/2017 - [Aomine D., Akashi Seijuurou] - Complete
Chong, Jojun, Balsa! (Point, Aim, Shoot!) by tsukitsukiii reviews
[UPDATE] Sejak awal, Jungkook telah menetapkan targetnya. Dan apabila target telah ditetapkan, maka Jungkook harus mendapatkannya./KookV, KookTae, JungkookxTaehyung. Chapter 3. Non-EYD.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 3,914 - Reviews: 11 - Favs: 16 - Follows: 20 - Updated: 3/25/2017 - Published: 3/12/2017
Forget You by Clou3elf reviews
Taehyung lelah. Dia menyerah dengan perasaannya pada Jungkook. Yang bisa dia lakukan adalah dengan berusaha melupakan namja tampan itu. Tapi.../KookV/DLDR
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,776 - Reviews: 18 - Favs: 32 - Follows: 15 - Published: 3/22/2017 - Complete
The Island by Vandalism27 reviews
[ON HOLD] Sasuke mengajak Naruto untuk berlibur ke sebuah pulau tropis sebagai hadiah ulang tahun pernikahan mereka. Awalnya liburan itu terasa menyenangkan, hingga penghuni kamar sebelah, ditemukan tewas mengenaskan. Dan liburan mereka pun, berubah menjadi petaka! / SASU(fem)Naru! Warn inside. DLDR XD
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Horror - Chapters: 1 - Words: 5,485 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Follows: 28 - Published: 3/22/2017 - [Sasuke U., Naruto U.] [Sai, Ino Y.]
Yuuma nanny by Narin Rin-chan reviews
Summary: Menjadi babysitter itu berat. Apalagi jika anak asuhmu Asano bersaudara. Oh jangan lupa, majikan yang pedo sekali. Yuuma hanya bisa megelus dada. Bad Summary. Newbie here, hallo! Enjoy reading. Sibling!GakushuuKarma. NB: Gakushuu sma Karma bukan anak kembar ya, Gakushuu umur 7 tahun, Karma baru 5 tahun xD. CHAPTER 4 UPDATE!
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 4 - Words: 6,050 - Reviews: 38 - Favs: 54 - Follows: 50 - Updated: 3/22/2017 - Published: 1/31/2016 - Asano G., Gakuhō A./Board Chairman, Isogai Y., Karma A.
Focus on Me! by Lala Yoichi reviews
Saat seorang Aomine Daiki kalah saing dengan sebuah laptop, hingga kekasih merahnya mengabaikannya./RnR?/
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 699 - Reviews: 2 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 3/14/2017 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Sepucuk Malam by Cireng HD reviews
Gakushuu lapar, tapi Karma masih merajuk. [Marriage AU untuk #Asakaruweeks prompt #Latent]
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,080 - Reviews: 12 - Favs: 32 - Follows: 11 - Published: 3/5/2017 - [Asano G., Karma A.] - Complete
Just My Story by Al Khayla reviews
Aku berbeda dari yang lainnya, mereka sempurna, pintar, dan berwibawa. Sedangkan aku ? aku hanyalah Itik Buruk Rupa yang Kami-sama turunkan di lingkungan yang sempurna. Mungkin itulah alasannya mengapa Kami-sama menurunkanku di sana. untuk menutupi kekuranganku, si Itik Buruk Rupa ini.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 3 - Words: 2,885 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Follows: 8 - Updated: 2/19/2017 - Published: 10/30/2014 - Naruto U., Sasuke U., Sakura H., Hinata H.
A B S O L U T E by Hijikata Rinki reviews
Senyum kecil terpasang di bibir Akashi. Ah, pagi ini sangat indah baginya. Akashi itu absolute, dan ia bisa membuktikan keabsolutannya tersebut. Tetsuya sudah merasakannya sendiri. Dan Tetsuya tak akan membiarkan orang lain merasakannya. Karena Akashi dan semua keabsolutannya hanya milik Tetsuya saja./Pindah lapak ke Wattpad dan Wordpress.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 668 - Reviews: 77 - Favs: 99 - Follows: 80 - Updated: 2/1/2017 - Published: 1/7/2017 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
RESTART by Gigids reviews
Hidup Tetsuya bukan drama, tapi ketika Akashi memilihnya, dia tahu bahwa hidupnya akan berbeda. Rate M. Two-shot. Mpreg. Happy Birthday Tetsuya :D !
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 9,538 - Reviews: 56 - Favs: 106 - Follows: 69 - Updated: 1/31/2017 - Published: 1/4/2017 - Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
Blue Neighbourhood by astia morichan reviews
Seijuurou dan Tetsuya adalah dua orang sahabat sejak kecil yang saling mencintai satu sama lain. Mereka bahagia saat bisa berbagi sentuhan, kecupan, dan tawa bersama. Sampai kejadian itu menghancurkan mereka berkeping-keping. AkaKuro Based on Blue Neighbourhood
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,278 - Reviews: 12 - Favs: 29 - Follows: 26 - Published: 1/25/2017 - Akashi Seijuurou, Kuroko T.
Hurts by Kuroichi Yuu reviews
Ketika pengkhianatan terlihat jelas di depan matamu, seberapa lama waktu yang kau butuhkan untuk bertahan? Ketika yang kau cintai sudah berpindah ke hati yang lain, apa yang akan kau lakukan? Berusaha mengambilnya kembali atau membiarkannya pergi? [One shot]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,690 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 1/22/2017 - Kuroko T., Kagami T., Akashi Seijuurou - Complete
The Visitor by May Angelf reviews
[Prompt #4: Yellow Marsmallow] Manisnya pelajaran hidup yang Kuroko Tetsuya dapatkan. AkaKuroMido./ Didedikasikan untuk marmaladelicious
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 3,103 - Reviews: 8 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 1/12/2017 - Kuroko T., Midorima S., Akashi Seijuurou - Complete
Absolutely His by saski chan reviews
Hari-harinya semakin memburuk karena tidak bicara dengan Sakura selama tiga hari ini, ditambah ia harus menyaksikan rekan-rekannya sendiri yang sedang gencar melakukan pendekatan dengan Sakura. Membuat Naruto meringis ingin menyerah. Rasanya semakin tak mungkin saja ia bisa mendapatkan gadis itu.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,462 - Reviews: 19 - Favs: 37 - Follows: 16 - Published: 1/11/2017 - [Naruto U., Sakura H.] - Complete
Nemu Anak by amka reviews
Malam minggu Aomine yang seharusnya damai karena dia memang seorang bujangan tanpa romansa di hidupnya, harus terusik ketika Aomine keluar dari rumah sewaannya untuk membeli nasi goreng di depan rumah dan dia menemukan seorang anak kecil laki-laki yang mungkin berumur dua belas tahun dengan rambut merah tertidur di depan pintunya (rating bisa berubah sewaktu-waktu)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Chapters: 3 - Words: 3,832 - Reviews: 19 - Favs: 25 - Follows: 24 - Updated: 1/10/2017 - Published: 8/12/2016 - Kagami T., Aomine D.
Soulmate by Akari0415 reviews
setiap malam purnama tiba semua orang akan memimpikan seseorang yang menjadi soulmate mereka. Soulmate, seseorang yang di ciptakan untuk memberikan kebahagiaan kepada pasangannya jika mereka bersatu. Namun bukan hal mudah untuk menemukan soulmate itu. Bagaimana usaha Akashi untuk menemukan soulmatenya? dan bagaimana reaksi Akashi saat tahu soulmatenya telah memiliki anak?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 5,447 - Reviews: 35 - Favs: 42 - Follows: 51 - Updated: 1/10/2017 - Published: 12/9/2016 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] Kagami T.
AM by Ara-ssi reviews
Dunia memang menyeramkan, terkadang. Tapi memiliki Taehyung dan seluruh malam untuk mereka berdua di genggaman, apalagi yang harus ditakutkan? [BTS Fanfiction. VKook/Taekook]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 4,196 - Reviews: 89 - Favs: 113 - Follows: 84 - Updated: 1/2/2017 - Published: 11/27/2016 - Complete
Kekkon Seikatsu! by phantomssan reviews
Kisah tentang perjodohan pada masa SMP. Karma dan Nagisa. Suami dan Istri. Teman-teman yang luar biasa, lalu si pemuda pirang strawberry. Lho, ada apa ini? [KaruNagi] mind to RnR?
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,965 - Reviews: 68 - Favs: 63 - Follows: 54 - Updated: 1/2/2017 - Published: 8/6/2016 - Karma A., Nagisa S., 3-E Students
Family by Rahel1607 reviews
Pasangan pada umumnya adalah berlawanan jenis untuk melengkapi satu sama lainnya. Lalu, bagaimana dengan pasangan sejenis yang baru menikah itu? Apakah mereka mampu melengkapi satu sama lainnya? Bad at Summary
Kuroshitsuji - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 6 - Words: 11,091 - Reviews: 71 - Favs: 43 - Follows: 35 - Updated: 12/31/2016 - Published: 6/6/2012 - Sebastian M., Ciel P.
Blue Chick by kukilatte reviews
Hari Valentine yang ditunggu-tunggu pun tiba! Berawal dari cokelat ajaib(?) pemberian Momoi, Kuroko Tetsuya yang imut dan menggemaskan serta merupakan pujaan hati sang kapten basket Kisedai harus rela berubah wujud menjadi—boneka anak ayam? Ayo ikuti petualangan Kuroko selama ia berada di rumah Akashi Seijuuro dalam wujud boneka! [Akakuro fanfic, warn inside]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,446 - Reviews: 8 - Favs: 23 - Follows: 24 - Published: 12/29/2016 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
BABY by Sasayan-chan reviews
[CHAPTER 3 UP!] Hanya tentang Taehyung yang menginginkan seorang bayi di tengah keluarga kecilnya, dan Jungkook yang berusaha untuk menuruti keinginannya. KookV. Seme!Kook Uke!Taehyung. Slight MinYoon With GS!Yoongi.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 7,245 - Reviews: 57 - Favs: 88 - Follows: 91 - Updated: 12/22/2016 - Published: 10/5/2016
Karma Cemburu, ya? by Uchy Nayuki reviews
Karma cemburu? Tidak, tidak, dia hanya tidak suka Nagisa dekat-dekat dengan Si Sipit Sialan itu./Nah, bukannya sama saja?/My first KaruNagi.
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,450 - Reviews: 5 - Favs: 40 - Follows: 14 - Published: 12/21/2016 - Karma A., Nagisa S., Yuuji N. - Complete
kono jikan, anata wa by Azura Eve reviews
Nagisa kira Karma telah menjadi kaku selepas peringatan keempat tahun mereka, minggu lalu. "Mau jadi ibu dari anak-anakku?" - Karma. (KARUNAGI/Ficlet/Fluff)
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,373 - Reviews: 12 - Favs: 38 - Follows: 15 - Published: 12/4/2016 - [Karma A., Nagisa S.] - Complete
Kencan by akakurofamily reviews
Merupakan Sekuel /atau tidak\ dari 'Akashi Harus Pilih Mana'. yaoi, DLDR! warning inside.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,179 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 11/9/2016 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Akashi Harus Pilih Mana? by akakurofamily reviews
buat asupan untuk kuroaka day 11/4 2k16 yaoi! dldr. langsung baca aja, males buat summary
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,166 - Reviews: 8 - Favs: 18 - Follows: 7 - Published: 11/4/2016 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
It's Time by Amaya Kuruta reviews
Okuda memang jenius. meski ia tak tau itu bisa membahayakan! "Nagisa!" " Karma-kun?" " Kau tau Karma? bahkan aku, Nakamura Rio, tak perlu menjadi jenius sepertimu untuk mengerti semuanya." Complete!
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 20 - Words: 68,121 - Reviews: 179 - Favs: 103 - Follows: 81 - Updated: 10/28/2016 - Published: 2/11/2016 - Karma A., Nagisa S., Nakamura R., 3-E Students - Complete
Cheers! by hellozuan reviews
Taehyung tanpa sadar menggigit ibu jarinya ketika peluit timeout ditiup. Kuarter ketiga baru berjalan enam menit dan selisih poin saat ini begitu tipis. Tim Jungkook unggul 5 angka dan Taehyung berharap pacarnya itu bisa terus mempertahankan keunggulan sampai akhir permainan. KOOKV KOOKTAE TAEKOOK. One Shot. Plus Bonus Chapter (M) RnR juseyooo
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 6,605 - Reviews: 68 - Favs: 173 - Follows: 96 - Updated: 9/27/2016 - Published: 6/4/2016 - Complete
after time story by Amaya Kuruta reviews
Mini(?)sequel to decision(After time). Drabble singkat tentang kehidupan KaruNagi yang aneh dan biasa saja. tak ajaib. enjoy it!
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,928 - Reviews: 8 - Favs: 16 - Follows: 10 - Published: 9/24/2016 - Karma A., Nagisa S.
Danna-Husband by Narin Rin-chan reviews
Mereka menikah dan dituntut untuk segera memiliki keturunan. Namun tak ada sepercik cinta pada hati mereka. Mereka berpegang pada doktrin 'formalitas'. (badsummary) AOAKA and other. Warn! MPREG. Enjoy reading minna! CHAPTER 7 UPDATEEE! UPDATEEE maaf molor *bows*
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 26,891 - Reviews: 206 - Favs: 96 - Follows: 110 - Updated: 9/24/2016 - Published: 4/2/2015 - Aomine D., Akashi Seijuurou
Kelabu by Amaya Kuruta reviews
Setiap manusia butuh kepercayaan. Tapi bagaimana jika semua itu terenggut dalam satu hari saja? Saat semua menjadi kelabu dan tak satupun berdiri disampingmu.- For #SA16
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 7,406 - Reviews: 15 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 9/9/2016 - Nagisa S., Karma A., 3-E Students - Complete
Golden Day by syubsyubchim reviews
Hari ini hari ulang tahun Kookie. Eomma dan Appa mengadakan pesta kecil-kecilan. YAOI! BOYXBOY! BTS! VKOOK! Slight!NamJin, Slight!MinYoon, Chibi!VKookHope
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,357 - Reviews: 23 - Favs: 18 - Follows: 8 - Published: 9/2/2016 - Complete
MINE by aishary reviews
Akhir pekan pertama untuk Seijuurou dan Tetsuya, setelah terpisah 3 tahun lamanya. Warning inside. Akakuro as always. Fict buat dua temanku#Akeno Ryu dan Runing Putri Dewi. Happy reading!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,860 - Reviews: 16 - Favs: 92 - Follows: 32 - Published: 8/28/2016 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
BOCCHAN by EarlSulung2701 reviews
Mata biru serta mata ungu dengan simbol bintang itu, hilang di telan kegelapan. seperti melepaskan perjanjiannya dengan iblis. #Eyesvoicehear
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,323 - Reviews: 2 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 8/12/2016 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
ushi-ushi-ushi by deelnefire reviews
drabble or one-shot by deela tentang akashi XD / uke!shi / bxb, sho-ai, DLDR / knb and cover are not mine/ [chap 9] Murasakibara Atsushi sering kali dipadankan dengan Titan porno yang tak berbaju di anime sebelah. Akashi tak suka akan hal itu. Dia juga agak sensi-sensi gimana gitu tiap kali AoT di sebut. Dan akhirnya Murasakibara mengetahui mengapa. pair: MuraAka
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 9 - Words: 23,393 - Reviews: 75 - Favs: 72 - Follows: 49 - Updated: 6/8/2016 - Published: 6/18/2015 - Kagami T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Senja by Amaya Kuruta reviews
Bagi Nagisa, 47 detik itu berharga. hanya karena warna kemerahan diufuk barat. dan warna merah itu yang ia rindukan. Long oneshoot
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,092 - Reviews: 14 - Favs: 35 - Follows: 12 - Published: 5/6/2016 - Karma A., Nagisa S. - Complete
Target! by Amaya Kuruta reviews
Kepala sekolah sedang baik. kelas 3 E dapat kesempatan rekreasi lagi! dan para lelaki sedang penasaran tingkat tinggi bagaimana cara Karma memikat wanita :D
Assassination Classroom/暗殺教室 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,182 - Reviews: 12 - Favs: 45 - Follows: 13 - Published: 4/8/2016 - Karma A., Nagisa S. - Complete
Eye's Breath by vijeonjams reviews
"jangan main-main dengan mitos Jim!" -Hoseok. "ayolaah ini hanya permainan" -Jimin. "cepat tutup buku itu Jim!" -pekik Jin. sejak buku itu terbuka, Taehyung sadar kalau hidup mereka tidak akan sama lagi. BTS fiction.Vkook/KookV, Minhope, Namjin, Yoonmin. Shounen-ai infires by a Thailand horror movie. happy reading
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Horror/Adventure - Chapters: 2 - Words: 5,304 - Reviews: 45 - Favs: 49 - Follows: 64 - Updated: 4/7/2016 - Published: 3/30/2016
You Still Owe Me, Don't You? by aishary reviews
(Sekuel The (Almost) Bad Birthday) Tetsuya sedang luar biasa kesal. Dia butuh pelampiasan. Dan Reo, yang ketiban sial, harus jadi korban. Akakuro as always. Warning inside. Fict buat teman baru di kapal Akakuro#Adelia santi. Happy reading.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 8,100 - Reviews: 7 - Favs: 45 - Follows: 22 - Published: 2/17/2016
Heartbeat Heartbreak by Hanyo4 reviews
[DISCONTINUED] Kita saling mengejar hal yang tidak pasti. [collab with : QuEE lu-VIZ and Furi Shirogane]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,800 - Reviews: 13 - Favs: 20 - Follows: 28 - Published: 2/5/2016 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Nijimura S.
The (Almost) Bad Birthday by aishary reviews
Rencana telah disusun matang-matang. Buah tangan siap dibawa terbang. Segala macam modus dan rayuan siap dijalankan. Tapi sekelompok oknum berpotensi menggagalkan semua persiapan. Bagaimana nasib akhir pekan Seijuurou dan Tetsuyanya tersayang? Akakuro. Warning inside. Fict buat author favoritku #siucchi. Happy reading!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 16,141 - Reviews: 6 - Favs: 82 - Follows: 30 - Published: 1/24/2016 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Mibuchi R., Rakuzan - Complete
Another by Nameless Pierrot reviews
Sudikah kau mencintaiku yang telah rusak ini? [AU. Ghost!Aka, KuroAka, KuroMido, Oreshi/Bokushi] DISCONTINUED!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 4 - Words: 17,318 - Reviews: 60 - Favs: 55 - Follows: 58 - Updated: 12/12/2015 - Published: 7/21/2015 - [Kuroko T., Akashi Seijuurou] Midorima S., Ogiwara S.
Atarashii Sensei no Akashi-san by HellStark13 reviews
APDET CHAPTER 10! Menjadi guru baru di sebuah sekolah tua, di pelosok desa, yang hanya mempunyai enam murid yang unik. Mampukah Akashi mendapatkan hati murid-muridnya dan menjadi guru terbaik bagi muridnya? Teiko di sini ceritanya sekolah SD tua yang ada di pelosok desa. AU. Chek it dot!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 10 - Words: 14,868 - Reviews: 75 - Favs: 54 - Follows: 64 - Updated: 12/8/2015 - Published: 6/6/2013 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Rumah Kontrakan by eileithyiakudo reviews
Gara-gara keluarganya harus pindah ke luar negeri, Kise akhirnya harus rela mengontrak rumah untuk tinggal sendiri. Tapi ternyata dia tidak sendirian di rumah kontrakan barunya...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 12 - Words: 33,943 - Reviews: 138 - Favs: 89 - Follows: 59 - Updated: 12/1/2015 - Published: 6/28/2015 - Generation of Miracle, Takao K., Kagami T., Kuroko T. - Complete
Hei Akashi by Rakshapurwa reviews
Kisah tentang Akashi dan pemuda-pemuda tampan di sekitarnya. Warning: AU, Fem!Akashi, Hint all x Akashi Seira, dan kemungkinan OOC.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,944 - Reviews: 6 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 10/10/2015 - Akashi Seijuurou - Complete
Nash's Sunday by 0-reiyuu reviews
Hari minggu itu harusnya dilewati Nash dengan bersantai dan bersenang-senang. Bukan malah menghadapi kelakuan pacarnya yang sudah seperti perempuan PMS. NashAka Fanfiction. AU, Shonen-ai, OOC. Didedikasikan untuk #NashTartFanfictionChallenge. Happy Reading!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,761 - Reviews: 7 - Favs: 28 - Follows: 6 - Published: 9/27/2015 - [Nash Gold Jr., Akashi Seijuurou] - Complete
Pemuas Nafsu by Rakshapurwa reviews
Ini hanya sebuah kisah seorang pelacur laki-laki dalam mencari jati dirinya. Waning: Uke!Akashi (All x Akashi), OOC dan AU.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Drama/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,992 - Reviews: 44 - Favs: 58 - Follows: 58 - Updated: 9/18/2015 - Published: 7/17/2015 - Akashi Seijuurou
Raspberry by Pimocchi reviews
Cerita super singkat tentang 'boyfriend life' Akashi dan Kagami. Belanja di supermarket, masak, tidur. Lalu apalagi? Hal-hal bodoh tentunya. No explicit things, though mentioned seme!Kagami x uke!Akashi. Enjoy, Read and Review!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,309 - Reviews: 6 - Favs: 32 - Follows: 12 - Published: 8/9/2015 - [Kagami T., Akashi Seijuurou] Generation of Miracle - Complete
Hati-hati dengan Orang Asing! by Akashiki Kazuyuki reviews
Siapapun dia, kamu harus waspada dengan orang yang tak dikenal. Sekalipun dia seorang polisi.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,973 - Reviews: 15 - Favs: 27 - Follows: 10 - Published: 8/4/2015 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Game ? by Choi Chinatsu reviews
Musim dingin ini, Momoi Satsuki mengetahui satu hal. Pusat Generasi Keajaiban bukanlah Kuroko Tetsuya, namun sang Kaptenlah yang menjadi pusat para Keajaiban. Fakta yang ia dapat setelah teman pirangnya berkata "Ayo kita buat Winter Cup nanti sebagai game-ssu!"/GoMxAka slight NashAka NijiAka/Bingung nyari judul
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,788 - Reviews: 23 - Favs: 47 - Follows: 20 - Published: 8/2/2015 - Momoi S., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Invisibility by Akina Takahashi reviews
Sakura tidak sepenuhnya terkena genjutsu saat Uchiha Sasuke menyerangnya ketika pertarungan melawan Kaguya usai. Ketika ia mendengar apa yang pemuda itu katakan pada Naruto, ia merasa dunianya kembali hancur. "Apakah dia senang dengan fantasi cinta pertama yang selalu ia bayangkan?" / "Aku sakit! Tidakkah kau melihatku?" Threeshots. Rated M for Language and Soft Lime in later chap.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,347 - Reviews: 81 - Favs: 86 - Follows: 80 - Published: 8/2/2015
U n r a v e L by KAmichiZU reviews
ia memandangi Aomine dari atas sampai bawah dan kembali keatas lagi. "Maaf, kami tidak memberikan pelayanan ekstra."... Masih AoAka.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Tragedy - Chapters: 3 - Words: 3,861 - Reviews: 17 - Favs: 14 - Follows: 11 - Updated: 7/22/2015 - Published: 6/4/2015 - Kuroko T., Kagami T., Aomine D., Akashi Seijuurou
Rewrite by Akina Takahashi reviews
Sakura tahu, semenjak perang besar melawan Uchiha Madara hidupnya takkan pernah sama lagi. Ia telah kehilangan segalanya. Cahaya dan cintanya. Naruto dan Sasuke. Baginya dunia seolah berhenti berputar. Ia akan melakukan apapun untuk mengubah takdir, walaupun ia harus menggunakan jurus terlarang sekalipun. Time Travel, CANON FIC. Chapter 4: The Secret Mission UPDATED!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 4 - Words: 20,850 - Reviews: 307 - Favs: 202 - Follows: 191 - Updated: 7/13/2015 - Published: 3/31/2014 - [Sasuke U., Sakura H.] Naruto U., Kakashi H.
Sei-chan no Nichijou by Narin Rin-chan reviews
Hanya keseharian Akashi Seijuurou yang tinggal di kontrakan dengan pemuda-pemuda yang terobsesi padanya(?) dan kehidupannya sebagai mahasiswa yang mempunyai banyak secret admirer. Hahaha bad summary XD. Warn! Harem!Akashi, Ukeshi, Multipair. AoAka, KagaAka, KiAka, MayuAka, MidoAka, KuroAka, NijiAka. Enjoy reading minna-san :D. Pic resource: KnB Ep 23 :D CHAP 2 UP!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,864 - Reviews: 45 - Favs: 58 - Follows: 55 - Updated: 7/1/2015 - Published: 6/17/2015 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Unlocked by Revantio reviews
"Pintunya terkunci, Daiki."/"Apa maksudmu?"/"Maksudnya memang seperti itu, tidak ada yang lain."/ Aomine Daiki dan kumpulan enigma bernama Akashi Seijuurou. Warns: Light Homo/BL. AoAka. Min to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,620 - Reviews: 15 - Favs: 31 - Follows: 8 - Published: 6/28/2015 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Love Story That Has No Beginning by Akina Takahashi reviews
Apakah akan ada akhir yang bahagia bagi kisah cinta yang bahkan tidak pernah dimulai? Ini hanyalah realita kisah cinta Haruno Sakura yang masih menyimpan perasaannya hingga perang dunia ninja keempat berakhir. "Kenapa... kenapa kau sangat membenciku, Sasuke-kun...?" Chapter 5: Open Your Heart. SasuSaku Canon. CH 5 UPDATED!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 21,884 - Reviews: 190 - Favs: 140 - Follows: 121 - Updated: 6/27/2015 - Published: 1/22/2014 - [Sasuke U., Sakura H.]
Yours by deelnefire reviews
Akashi lepas dari genggamannya. Mereka mengambil Akashi tepat di depan matanya. Mereka melakukan hal tak termaafkan pada Akashi tepat di depan hidungnya. Dan dia... tak berniat memaafkan mereka. Hei. Dia Assassin kau tahu? /assassin!Kuroko/diikutkan #KurokoSemExtreme/KuroAka/disclaimer: cover and knb are not mine
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Crime/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,956 - Reviews: 9 - Favs: 42 - Follows: 24 - Published: 6/16/2015 - Kuroko T., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Nash Gold Jr. - Complete
What again ? by Choi Chinatsu reviews
Nash Gold Jr. merasakan badannya remuk dan kokoro-nya begitu lelah setelah melalui insiden Perbincangan Malam Minggu bersama The Almighty Akashi senior kemarin malam. Ditambah ia harus bertemu dengan makhluk warna-warni itu sekali lagi sekarang./Sequel What ?/semi Harem!Akashi/bingung cari judul
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,520 - Reviews: 7 - Favs: 32 - Follows: 15 - Published: 5/28/2015 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Nash Gold Jr., Rakuzan - Complete
I'm not Jealous by Akashiki Kazuyuki reviews
Aomine tak tahu bahwa latihannya dengan Himuro Tatsuya membuat kekasihnya cemburu. Padahal ia tak melakukan hal-hal aneh padanya. Terus kenapa pemuda merah itu ngambek ketika kencan mereka?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,988 - Reviews: 8 - Favs: 22 - Follows: 6 - Published: 5/17/2015 - Aomine D., Akashi Seijuurou, Himuro T. - Complete
Unpredictable by Choi Chinatsu reviews
Nash Gold Jr. Kapten kebanggan JabberWock, point guard dengan kemampuan menakjubkan, nomor punggung 4 dan jelas punya penampilan fisik menarik, tidak pernah menyangka jika dia akan merasakan sebuah pengalaman yang bernama TERSESAT dan bertemu makhluk warna-warni menyebalkan./NashAka/slight! GOMxAka/Bingung ngasih judul apa
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,819 - Reviews: 15 - Favs: 34 - Follows: 12 - Published: 5/13/2015 - Akashi Seijuurou, Nash Gold Jr., Generation of Miracle - Complete
Es krim, Kise, Festival sekolah, Aomine Mari ulangi- by unwaltz reviews
Es krim dan festival sekolah ditambah Aomine dan Kise mungkin bukan penggabungan yang baik/Tapi kalau dilihat baik-baik kurasa tidak buruk juga./Gaaaaaah,Summary macam apa ini!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,779 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 4 - Published: 5/8/2015 - [Kise R., Aomine D.] Akashi Seijuurou - Complete
Haru Haru by Suki Pie reviews
Akashi tahu karena ia melihatnya. Dan semua itu membuat hatinya perih. [Dedicated For #AKAKUROXYGEN : YunAra Challenge no 01]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,809 - Reviews: 11 - Favs: 40 - Follows: 15 - Published: 4/23/2015 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
Akasylum by Alitheia reviews
Suatu pagi, Akashi Seijuurou terbangun dan mendapati dirinya berada di sebuah rumah sakit jiwa. Padahal terakhir kali memeriksa, ia masih cukup waras—hei, gila dan berkepribadian ganda itu kan berbeda—tapi entahlah, ia tidak bisa ingat apa-apa. / Akashi-centric. Absurd. [COMPLETED]
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Mystery - Chapters: 13 - Words: 48,650 - Reviews: 254 - Favs: 239 - Follows: 154 - Updated: 4/11/2015 - Published: 5/1/2014 - Akashi Seijuurou, Generation of Miracle, Kuroko T. - Complete
Perfect Timing by Alenta93 reviews
'Perbaikan biolanya sedikit memakan waktu karena Minami Instruments sedang ramai. Kau bisa datang 30 menit dari sekarang, Daiki. Selesaikan dulu pekerjaanmu.' / Perfecto taimingu! Siapa kira e-mail singkat dari Akashi itu justru malah membawa petaka? / 4/5 AomineXAkashiXNash for celebrate AoAka day! *u*/ / Aomine D, Akashi S, Nash Gold Jr
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,947 - Reviews: 12 - Favs: 14 - Follows: 5 - Published: 4/5/2015 - Aomine D., Akashi Seijuurou, Nash Gold Jr. - Complete
Post It by Suki Pie reviews
[Drabble] Kau tidur di sofa malam ini, Shin. —MidoAka
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 633 - Reviews: 19 - Favs: 34 - Follows: 10 - Published: 3/31/2015 - [Midorima S., Akashi Seijuurou] - Complete
Koi no Confusion by kiyoha reviews
Diputuskan di hadapan seluruh tim basket, menjadi trauma yang amat sangat buruk bagi seorang Aomine Daiki. Ia tidak mengerti, salah apa dia sampai diputuskan begitu kejam oleh kekasihnya? Dengan bantuan Kuroko, mereka mencoba untuk mencari sebabnya dan merebut kekasihnya kembali padanya./Chap 5 Updated! AoxAka, slash pair inside. Mind to RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 17,630 - Reviews: 50 - Favs: 22 - Follows: 25 - Updated: 3/23/2015 - Published: 2/21/2015 - Kuroko T., Aomine D., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
For Your Entertainment by Biji Nangka reviews
Mereka melakukannya mesti tidak ada hubungan spesial yang mengikat keduanya. Saling berbagi kehangatan dan kenikmatan semu, sebagai pemberi dan penerima. Tapi siapa sangka jika pada akhirnya sang pendominasi memberikan pengakuan tentang kebenaran isi hatinya yang sesungguhnya. AkaKuro. YAOI. Full lemon. Republish.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,581 - Reviews: 18 - Favs: 72 - Follows: 24 - Published: 3/13/2015 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] - Complete
Pacar Pura-Pura by Narin Rin-chan reviews
YEY FINAL CHAPTER UP! FINAL CHAPTER UP! FINAL CHAPTER UP! FINAL CHAPTER UP! FINAL CHAPTER UP! SELAMAT MEMBACA! MAIN PAIRING: AOAKA! CRACK PAIRING INSIDE! Enjoy reading minna!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 19,005 - Reviews: 138 - Favs: 75 - Follows: 45 - Updated: 2/16/2015 - Published: 5/29/2014 - Aomine D., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle - Complete
Akashi 'choco' Seijuurou by Narin Rin-chan reviews
Summary: Apa yg akan Akashi berikan pada Aomine di Hari Valentine? AoAka! Warn!inside! Re-publish! Special Valentine day. Enjoy reading :3
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,189 - Reviews: 6 - Favs: 19 - Follows: 6 - Published: 2/13/2015 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Forgotten Silent by Just-Sky reviews
AU, Prequel dari "Good Night, Daddy (Akakuro Version)". Kisah cinta yang berasal dari dua insan yang berbeda itu akan selalu menjadi kisah yang manis untuk dibaca, dilihat, maupun didengar. Bagi Seijuurou dan Tetsuya, kisah mereka adalah hal yang mengawali kebersamaan mereka sampai semuanya pun bergulir dan maut memisahkan mereka. Warning Inside
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 6,131 - Reviews: 13 - Favs: 40 - Follows: 38 - Updated: 2/2/2015 - Published: 7/8/2014 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.]
I Can't Say It by Akashiki Kazuyuki reviews
Awalnya ia tak sadar. Namun pada akhirnya ia sadar kalau ia jatuh cinta dengan Akashi Seijurou. Tahu cintanya tak akan pernah terbalas, apa yang akan Kise lakukan?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 15,227 - Reviews: 29 - Favs: 19 - Follows: 26 - Updated: 12/25/2014 - Published: 6/22/2013 - [Akashi Seijuurou, Kise R.] Kuroko T., Midorima S.
The Akashi Family by Revantio reviews
Kagami, Furihata, Tetsuya, dan kelima kakak Tetsuya yang sama sekali tidak normal. /"APA! DIA LAKI-LAKI!"/"Tetsuya... Kakakmu Titan?"/ Kagami menjerit, Furihata pingsan, dan Tetsuya menghela nafas lelah. /Rated T karena saya parno. Warns inside. RnR?/
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,521 - Reviews: 20 - Favs: 52 - Follows: 23 - Published: 12/12/2014 - Kagami T., Furihata K., Generation of Miracle
AkaKuro Diary by Kuhaku reviews
[AkaKuro Diary 2; BDSM] Berisi one-shots AkaKuro dengan berbagai judul, berbagai genre, berbagai rate. Don't like don't read. Please read and review Kritik dan saran sangat diterima. Happy Reading, minna! Rated M because lemon.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 5,317 - Reviews: 15 - Favs: 41 - Follows: 22 - Updated: 10/10/2014 - Published: 9/26/2014 - [Akashi Seijuurou, Kuroko T.] Generation of Miracle
Our Prelude by Lolexis.Claudius reviews
Hei kamu yang ku cintai, ku doa'kan kebahagiaanmu.
Kuroshitsuji - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,653 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 8/25/2014 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
Crown Imperial by Ai Himeno reviews
Seijuurou seorang manusia yang terlahir berbeda dari orang biasa. Tetsuya seorang mahkluk Swart Elfs yang memakan energi manusia. Mereka berdua dipertemukan oleh waktu. Dimana dunia khayalan dan nyata bergabung jadi satu. (AkaKuro/KuroAka)
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 6 - Words: 16,109 - Reviews: 47 - Favs: 55 - Follows: 61 - Updated: 7/4/2014 - Published: 5/11/2014 - Akashi Seijuurou, Kuroko T.
FF Yaoi VKook BTS - One Day Date by dymtae reviews
kesempatan tidak akan datang dua kali. Saat kesempatan itu datang gunakanlah sebaik mungkin, sebisa mungkin.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,040 - Reviews: 24 - Favs: 17 - Follows: 11 - Published: 5/2/2014 - Complete
My Brother, My Love by Lolexis.Claudius reviews
Sebastian merupakan anak dari keluarga Phantomhive yang mendapatkan adik dari hasil perselingkuhan ayahnya, Vincent Phantomhive, dengan Rachel. Nama adik barunya adalah Ciel. Tapi meskipun itu adiknya, Sebastian menyukainya. Jadi bagaimanakah kisah mereka?
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 11,457 - Reviews: 15 - Favs: 28 - Follows: 7 - Updated: 5/2/2014 - Published: 4/15/2014 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
Indigo by sutet reviews
Un-beta/"Rambutmu lebih indah daripada langit sekalipun, Tetsuya"/CENTRIC 1: KUROKO TETSUYA – does my existence even worth? Beware of OOCness, proceed with caution. RnR onegaishimasu!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Spiritual - Chapters: 2 - Words: 1,163 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 17 - Updated: 4/21/2014 - Published: 12/20/2013 - Akashi Seijuurou, Kuroko T., Ogiwara S.
The Day I Saw You by kyaramerui reviews
Chapter 4 updated! Kuroko kini termasuk salah satu siswa di kampus dan seperti layaknya seorang siswa kampus, ia tiap hari harus berlalu lalang dengan berbagai macam tugas. Ia pun bertemu dengan seseorang yang tak terduga, yang menghampiri dan akan mempengaruhi kehidupannya begitu besar, Akashi Seijuro. Gomen, bad summary. Warning Inside. RnR?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 4 - Words: 6,197 - Reviews: 34 - Favs: 28 - Follows: 33 - Updated: 10/12/2013 - Published: 9/21/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou
Gelap by prof. creau reviews
Aomine Daiki, enam belas tahun, murid SMA Touou. Ia menyukai warna kulitnya. Kenapa? karena...
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 811 - Reviews: 5 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 9/25/2013 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
Kepingan Satu by amariys reviews
Terkadang, ada cerita yang melengkapi cerita lain. Runtutan peristiwa berbeda yang terhubung oleh benang tak terlihat. Cerita ini adalah salah satunya. AoKise. Oneshoot complete. (Or in which I actually try to troll my readers).
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,221 - Reviews: 12 - Favs: 9 - Follows: 9 - Published: 9/2/2013 - Aomine D., Kise R., Akashi Seijuurou - Complete
Blind Justice by Akaiki44 reviews
Aomine menghela nafas sebelum membuka matanya dan mengalihkan pandangan kearah lain. "Aku jomblo." / "EEEHHHHH!" / WARNING: OOC (maybe), Yaoi, Typo(s), mungkin ntar ada OC, kata-kata kasar, dll(?). DLDR! and RnR Please?
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,457 - Reviews: 34 - Favs: 17 - Follows: 21 - Published: 7/30/2013 - Aomine D., Akashi Seijuurou, Generation of Miracle
Keep It Real by Alenta93 reviews
Bagaimana mungkin, Akashi Seijuurou, sang kapten team Teikou Chuugakkou yang tak lain dan tak bukan merupakan kekasih Kuroko Tetsuya, dengan santainya malah menyahut botol air mineral yang diangsurkan oleh sang vice captain daripada mengambil botol minum yang sengaja Kuroko ambilkan untuknya? / Oneshot! AkaKuro / #FF #1stAnnivKfIND
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,060 - Reviews: 18 - Favs: 34 - Follows: 8 - Published: 6/27/2013 - Kuroko T., Akashi Seijuurou - Complete
Calling by Luxam reviews
Siang yang panas di Mansion Phantomhive, ketika tiba-tiba Ciel menerima telepon misterius.
Kuroshitsuji - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Mystery - Chapters: 1 - Words: 950 - Reviews: 43 - Favs: 45 - Follows: 8 - Published: 3/3/2013 - Ciel P. - Complete
This isn't LOVE! by sutet reviews
[UPDATED! For Author Note tentang squel fic ini. Yang udah tau, ga usah baca]/Un-beta/MPREG/YAOI/ Satu: Kata 'sayonara' dari Akashi, Dua: Akashi yang mendadak pergi dari sekolah dengan meninggalkan sepucuk surat. Ah, rasanya Aomine ingin mati saja. Last chapter. Arigato minna! RnR!
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 3 - Words: 2,865 - Reviews: 27 - Favs: 34 - Follows: 17 - Updated: 2/4/2013 - Published: 11/18/2012 - Aomine D., Akashi Seijuurou - Complete
2D by prof. creau reviews
Keluarga Akashi pindah rumah. Tak sengaja Akashi menemukan sebuah cermin yang di dalamnya terdapat seseorang yang telah mencuri hatinya. "Hello!" "Ha... halo," "Kuroko Tetsuya." "Huh?" "Itu namaku."
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 5,289 - Reviews: 11 - Favs: 15 - Follows: 13 - Updated: 1/27/2013 - Published: 1/6/2013 - Akashi Seijuurou, Kuroko T. - Complete
SAKURA by choco momo reviews
"Sejak saat dia tahu bahwa gadis itu mampu mengembalikan kepingan hatinya yang telah beku, Sasuke telah memutuskan bahwa gadis itu akan menjadi miliknya" chapter 14 is up. mind to R&R minna?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 14 - Words: 41,014 - Reviews: 543 - Favs: 249 - Follows: 203 - Updated: 6/2/2012 - Published: 10/17/2011 - Sasuke U., Sakura H.
Cinderella? Bukan, Cielella by Luxam reviews
Cinderella, Sepatu kaca, Pangeran... itu sih udah biasa. Tapi kalo semua character-nya dari Kuroshitsuji? Masih berani bilang biasa?
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 4 - Words: 4,344 - Reviews: 38 - Favs: 37 - Follows: 6 - Updated: 3/27/2010 - Published: 3/21/2010 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
Sono Shitsuji piiiip by norufuumi reviews
etto saia tidak jago bikin Summary - -; intinya PWP desu Sebby X Ciel Warning: ada OC nyangsang, crackness...
Kuroshitsuji - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,316 - Reviews: 14 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 5/17/2009 - Sebastian M., Ciel P. - Complete